In deze uitgave is er aandacht voor:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "In deze uitgave is er aandacht voor:"

Transcriptie

1 In deze uitgave is er aandacht voor: Nieuwsbrief Ho Ho Ho! Paarse Vrijdag Pink Christmas komt er weer aan! T-dagen 2015 Flirt! Vrijwilligers gezocht! Agenda Ho Ho Ho! Ik persoonlijk vind de maand december de leukste feestmaand van het jaar. Ja, natuurlijk hou ik van de zon en ja, als de eerste blaadjes aan de bomen gaan groeien dan heb ik tintelingen in mijn buik, maar december en dan vooral de kerstdagen zijn voor mij de persoonlijke favoriet. Met mijn gezin, de familie en mijn dierbare vrienden rondom het knapperende haardvuur zitten en ons helemaal volstouwen met het lekkerste eten. Imposante kerstbomen optuigen en proberen te zorgen dat deze nog mooier wordt dan verleden jaar. Waarom is het niet het hele jaar kerst? Het is ook juist rond deze tijd dat ik me besef dat niet iedereen een warm gezin heeft. Vooral onder de LHBT-gemeenschap is er veel eenzaamheid. Hoe dat komt dat weet ik niet. Worstelen met je geaardheid? Zijn wij te kritisch in wie we als partner of vrienden willen? Voelen wij ons vaak buiten gesloten of zijn we bang ons op te dringen aan hen die wel een gezin hebben? Wat de reden ook is, ik merk meer en meer dat er binnen de LHBTgemeenschap veel mensen zijn die een grote behoefte hebben aan een partner, gezin of hechte vrienden maar er op een of andere manier niet in slagen om die te vinden. Bezoekadres: Capucijnenstraat AA Juist voor hen staan we bij het COC - en omgeving klaar. De grote inzet van onze vrijwilligers en de steun van onze leden zorgen ervoor dat we o.a voorlichting geven, inloopochtenden en inloopavonden hebben en introgroepen draaien. En daar ben ik supertrots op. Om jullie te bedanken hebben we 19 december Pink Xmas georganiseerd. Laten we er samen een knalfeest van maken. Lieve lieve vrijwilligers en leden; bedankt voor jullie inzet. Ik ben trots om deel uit te mogen maken van zo een mooie vereniging. Paul Borger Ps: noteer ook al vast in je agenda: 15 januari nieuwjaarsborrel COC, e.o. Paarse Vrijdag Aanstaande vrijdag, 11 december is het weer zover: Paarse Vrijdag! De dag waarop leerlingen en docenten op school laten zien dat zij hun medeleerlingen en docenten die lesbisch, homoseksueel, biseksueel of transgender zijn steunen. Het woord homo is nog steeds een van de meest gebruikte scheldwoorden op school. Op Paarse Vrijdag kunnen alle leerlingen en docenten laten zien dat het ze niet uitmaakt op wie je verliefd wordt. Deze nieuwsbrief is een uitgave van N.V.I.H COC - en omgeving COC - is lid van de federatie van Nederlandse verenigingen tot integratie van homoseksualiteit COC Nederland.

2 5000 AA Hoe? Door iets paars aan te trekken. Haal dus je paarse trui, t-shirt, broek, sjaal, bandje of welk kledingstuk dan ook uit je kast en trek het aan! COC - en omgeving heeft alle middelbare scholen in het werkgebied aangeschreven en paarse stickers toegestuurd. Wij zijn benieuwd of jouw school ook heeft meegedaan aan Paarse Vrijdag. Stuur je verslagen en foto s van Paarse Vrijdag naar info@coctilburg.nl! Pink Christmas komt er weer aan! Vooraf is er de mogelijkheid om met elkaar af te spreken om samen een hapje te gaan eten in het Bruisende hart van. Als je het leukt vind om mee te eten geef dit door aan Sarah Fischer of mail met info@coctilburg.nl. De kosten van het eten zijn voor eigen rekening. Tot 19 december! T-Dagen 2015 Twee leden van COC - en omgeving vormen naast hun inzet voor het COC ook de actieve kern van T-Nederland. De T staat hier voor Transgender. Zij organiseren onder meer maandelijkse bijeenkomsten in Amersfoort en voor mensen met genderdysforie en bij hen betrokkenen. COC - en omgeving organiseert, na het grote succes van 2014, dit jaar opnieuw Pink Christmas. Compleet met grootse surprise act!!! Noteer daarom nu al in je agenda: 19 december vanaf in café Piggy s in Voor iedereen die het COC een warm hart toedraagt staan de deuren op 19 december wijd open en tot in de late uurtjes maken we er een knalfeest van. Dus trek je mooiste jurk of pak aan en zorg dat je in ieder geval iets met de kleur PINK draagt. Emma en Eva hebben ook het initiatief genomen voor een transgenderevenement dat in 2017 in moet plaatsvinden. De aanvankelijke werktitel Transgenderfestival is inmiddels veranderd in T-Dagen. Er worden twee themadagen voorbereid: Transgender & Werk en Transgender & Zorg. Beide onderwerpen zijn zeer actueel en zullen dat helaas ook in 2017 nog wel zijn. Voor dit evenement zal de samenwerking worden gezocht met landelijke organisaties van werkgevers en werknemers, en uitkeringsorganisaties. Naast de directe betrokkenheid van COC - lijkt het ook goed COC Nederland hierin te betrekken. Met de gemeente zijn inmiddels de eerste contacten gelegd. Er is een heleboel werk te verzetten en we zullen niet aarzelen om concrete hulp in te roepen. Daarnaast zijn spontane suggesties ook zeer welkom. Emma Laurijssens & Eva van Engelenhoven Deze nieuwsbrief is een uitgave van N.V.I.H COC - en omgeving COC - is lid van de federatie van Nederlandse verenigingen tot integratie van homoseksualiteit COC Nederland.

3 5000 AA Flirt! Flirt is terug! Het inmiddels grootste gay event van Noord & Oost Nederland komt opnieuw naar het Zuiden. Op 16 januari 2016 gaan we het nieuwe jaar goed beginnen met een Sweet (20)16 event! Tijdens Flirt kom je op een ontspannen en laagdrempelige manier in contact met nieuwe mensen en kan je losgaan op de vetste beats van onze speciale DJ s! Deze editie van Flirt staat in het teken van een Sweet 16. We vieren het nieuwe jaar, maar gaan tegelijkertijd terug naar vroeger: 16 again! Er is natuurlijk geen Sweet 16 zonder een special gift! Meld je aan voor dit event en blijf up-to-date over de speciale 'gifts' die we voor jou bedenken! Op 2 januari 2016 hebben we in De Nieuwe Lollipop een speciale DJ Night om al kennis te komen maken met een van de dj's. Toegang gratis en plezier gegarandeerd! Kaarten voor Flirt! Sweet (20)16 kun je kopen op Zien we jullie op 2 januari en/of 16 januari?! LIKE US ON FACEBOOK! facebook.com/coctilburgbreda Vrijwilligers gezocht! COC - en omgeving is altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Heb jij het goede voornemen om in 2016 vrijwilligerswerk te gaan doen? Of loop je al een tijdje met de gedachte om met vrijwilligerswerk te beginnen, maar is het er nog niet van gekomen? Kijk hieronder of er een leuke functie voor jou bij zit en meld je aan via info@coctilburg.nl. Medewerker inloop Elke woensdagochtend () en donderdagavond ( en ) kunnen mensen terecht bij het COC. Bezoekers zijn tijdens deze inloopmomenten welkom voor een praatje, informatie of voor het ontmoeten van andere LHBT ers. Voor deze functie is COC - op zoek naar mensen die: Regelmatig (niet persé elke week) beschikbaar zijn op woensdagochtend en/of donderdagavond; Het leuk vinden om de inloopmomenten te begeleiden en de bezoekers te voorzien van koffie/ thee; Niet bang zijn om op nieuwe bezoekers af te stappen en het gesprek met nieuwe bezoekers aan te gaan. Voorlichters COC - verzorgt ieder jaar voorlichtingen op scholen. Er zijn veel vooroordelen met betrekking tot homoseksualiteit. Vaak komen deze voort uit onwetendheid en onbekendheid. Een van de taken van het COC is te laten zien dat homoseksualiteit niet eng of vies is en dat iedereen elkaar moet respecteren. De voorlichtingen vinden plaats op basisscholen, middelbare scholen en op het MBO. Als voorlichter ben je: Met name in het voorjaar beschikbaar om één of meerdere dagdelen tijdens schooltijden voor de klas te staan; Durf je voor een klas met ongeveer 25 scholieren uit te komen voor jouw geaardheid; Ben je niet bang om vragen met betrekking tot homoseksualiteit te beantwoorden in een klas; Heb je affiniteit met jongeren tussen de 12 en 18 jaar. Deze nieuwsbrief is een uitgave van N.V.I.H COC - en omgeving COC - is lid van de federatie van Nederlandse verenigingen tot integratie van homoseksualiteit COC Nederland.

4 5000 AA Agenda 2 december Inloopochtend 3 december Inloopavond 3 december Inloopavond Wijkcentrum Nieuwe Stede Capucijnenstraat december Vrouwenavond 21:00 uur 9 december Inloopochtend 10 december Inloopavond 10 december Inloopavond Wijkcentrum Nieuwe Stede Capucijnenstraat december T- 20:00 uur Café SamSam, Grote Markt 2 12 december Pann 22:00-04:00 uur 013, Veemarktstraat december Inloopochtend 17 december Inloopavond 17 december Inloopavond Wijkcentrum Nieuwe Stede Capucijnenstraat december Pink Christmas 21:30-02:00 uur 27 december Roze 50+ Soos 14:00-17:00 uur Café-Restaurant De Markt, Leuvenaarstraat 91 Deze nieuwsbrief is een uitgave van N.V.I.H COC - en omgeving COC - is lid van de federatie van Nederlandse verenigingen tot integratie van homoseksualiteit COC Nederland.

5 5000 AA 6 januari Inloopochtend 7 januari Inloopavond 7 januari Inloopavond Wijkcentrum Nieuwe Stede Capucijnenstraat januari T- 20:00 uur Café SamSam, Grote Markt 2 8 januari Vrouwenavond 21:00 uur 13 januari Inloopochtend 14 januari Inloopavond 14 januari Inloopavond Wijkcentrum Nieuwe Stede, Capucijnenstraat januari Nieuwjaarsborrel 20:00 uur Café Peanuts, Stadhuisstraat januari Flirt! 23:00-04:00 uur Club Smederij, Burgemeester Brokxlaan januari Inloopochtend 21 januari Inloopavond 21 januari Inloopavond Wijkcentrum Nieuwe Stede, Capucijnenstraat januari Inloopochtend 28 januari Inloopavond 28 januari Inloopavond Wijkcentrum Nieuwe Stede, Capucijnenstraat januari Roze 50+ Soos Deze nieuwsbrief is een uitgave van N.V.I.H COC - en omgeving COC - is lid van de federatie van Nederlandse verenigingen tot integratie van homoseksualiteit COC Nederland.

6 5000 AA 14:00-17:00 uur Café-Restaurant De Markt, Leuvenaarstraat 91 Deze nieuwsbrief is een uitgave van N.V.I.H COC - en omgeving COC - is lid van de federatie van Nederlandse verenigingen tot integratie van homoseksualiteit COC Nederland.

In deze uitgave is er aandacht voor:

In deze uitgave is er aandacht voor: In deze uitgave is er aandacht voor: Nieuwsbrief Zomerse tafarelen Partybus naar Gaypride Amsterdam Met het COC naar een hoger niveau! Roze 50+ Vacature ambassadeurs Algemene Ledenvergadering Agenda Zomerse

Nadere informatie

In deze uitgave is er aandacht voor:

In deze uitgave is er aandacht voor: In deze uitgave is er aandacht voor: Woordje van de voorzitter Pink Christmas Meldpunt discriminatie Inloopochtend bibliotheek Twee vluchtelingen vertellen Mag ik mij even voorstellen? Vrijwilligers gezocht

Nadere informatie

Onderzoek verplichte homolessen

Onderzoek verplichte homolessen Onderzoek verplichte homolessen 08 december 2011 Over het onderzoek Aan dit online onderzoek, gehouden van van 28 november tot 7 december 2011, deden 2.075 jongeren mee. Hiervan zitten er 578 op de middelbare

Nadere informatie

OPEN INLOOP ACTIVITEITEN DECEMBER 2016

OPEN INLOOP ACTIVITEITEN DECEMBER 2016 OPEN INLOOP ACTIVITEITEN DECEMBER 2016 MAC BRANDERSSTAD MAC BRANDERSSTAD Spinhuispad 19 (bijna tegenover het Wennekerpand) 3111 PX Schiedam Telefoon: 010-2463724 Openingstijden maandag t/m vrijdag van

Nadere informatie

Werkplan 2015 COC Rotterdam pagina 1

Werkplan 2015 COC Rotterdam pagina 1 Werkplan 2015 COC Rotterdam pagina 1 Werkplan 2015 COC Rotterdam Introductie COC Rotterdam vervult als belangenbehartiger voor de LHBT-gemeenschap al 67 jaar een belangrijke maatschappelijke rol in Rotterdam

Nadere informatie

Belangenbehartiging, ontmoeting, hulp, advies en voorlichting voor LHBTI s in Midden Gelderland.

Belangenbehartiging, ontmoeting, hulp, advies en voorlichting voor LHBTI s in Midden Gelderland. Informatiepakket: Voorlichting seksuele diversiteit voor middelbare scholen Lid van federatie COC Nederland St. Catharinaplaats 10 6811 BS Arnhem Postbus 359 6800 AJ Arnhem Telefoon: 026 442 31 61 E mail:

Nadere informatie

jaarplan mensen die zich inzetten voor de acceptatie van lesbiennes, homo s, biseksuelen en transgenders in de samenleving.

jaarplan mensen die zich inzetten voor de acceptatie van lesbiennes, homo s, biseksuelen en transgenders in de samenleving. Homoseksualiteit de normaalste zaak van de wereld maken. Dat is waar we ook in 2015 voor gaan. In dit jaarplan vind je meer informatie over onze doelstellingen voor het komende jaar. Onmisbaar daarbij

Nadere informatie

seksuele diversiteit op school

seksuele diversiteit op school Aandacht voor seksuele diversiteit op school Voorlichting en onderwijs Leerlingen die lesbisch, homo, bi of transgender (lhbt er) zijn worden op school nog té vaak gepest en uitgescholden. Volgens de PestThermometer

Nadere informatie

Jaarverslag COC Tilburg-Breda en omgeving

Jaarverslag COC Tilburg-Breda en omgeving Jaarverslag COC Tilburg-Breda en omgeving Inleiding Het jaar 2016 is een bewogen jaar geweest voor COC Tilburg-Breda en omgeving. Drie bestuursleden hebben het COC verlaten, Desiree, een van de vrijwilligers

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGDAFDELING nr

NIEUWSBRIEF JEUGDAFDELING nr - Wie zijn de leden van de jeugdcommissie - Vrijwilliger van de maand - Selectiewedstrijden JO08 t/m JO11 - Team uitgelicht: JO08-5 - belangrijke data Wil je voet ballen, doe eerst proeft rainingen! Geef

Nadere informatie

Nieuwsbrief december ACTIVITEITEN. Hallo lieve leden,

Nieuwsbrief december ACTIVITEITEN. Hallo lieve leden, Nieuwsbrief december ACTIVITEITEN Zondag 3: Maandag 4 Pup-up kaarten maken Woensdag 6 Gloeilamp versieren Donderdag 7 Pup-up kaarten maken Informatiebijeenkomst van Angela de diëtiste (avond) Zondag 10:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF No 19 (6 PAG.)

NIEUWSBRIEF No 19 (6 PAG.) 2017-2018 NIEUWSBRIEF No 19 (6 PAG.) Samenvatting resultaten oudertevredenheidsonderzoek 2018 Beste ouders en verzorgers. AGENDA Woensdag 30 mei Staking Alle leerlingen vrij Maandag 4 juni Rapporten inleveren

Nadere informatie

Voorlichting Koning Willem 1 College te Den Bosch

Voorlichting Koning Willem 1 College te Den Bosch Nieuwsbrief december 2016 Voorlichting Koning Willem 1 College te Den Bosch In deze Nieuwsbrief Eskil aan het woord Partners van... Movie night Stichting specsavers Sociale vaardingsheids training Vrijwilliger

Nadere informatie

Thijs Emmerik, verantwoordelijk voor het vrijwilligersbeleid, heeft ervoor gezorgd dat de vrijiwlligerspool aanzienlijk is gegroeid afgelopen jaar.

Thijs Emmerik, verantwoordelijk voor het vrijwilligersbeleid, heeft ervoor gezorgd dat de vrijiwlligerspool aanzienlijk is gegroeid afgelopen jaar. Voorwoord COC Tilburg Breda en omgeving heeft ook in 2017 weer veel activiteiten verricht ten behoeve van onze LHBTI-gemeenschap. Hieronder vindt u hiervan een verslag. Bestuur Het bestuur bestond in 2017

Nadere informatie

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft!

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! Scott de Jong http://www.positiefleren.nl - 1 - Je leest op dit moment versie 2.0 van het Ebook: 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft.

Nadere informatie

Waar gaan we het over hebben?

Waar gaan we het over hebben? Waar gaan we het over hebben? Onderwerp: Vandaag gaan we het hebben over homoseksualiteit en biseksualiteit. Homoseksualiteit heeft te maken met mensen die zich seksueel aangetrokken voelen tot iemand

Nadere informatie

Naast alle bestuurlijke activiteiten is er weer veel werk verricht door de werkgroepen van COC Nijmegen.

Naast alle bestuurlijke activiteiten is er weer veel werk verricht door de werkgroepen van COC Nijmegen. Jaarverslag 2016 COC Nijmegen Met dit jaarverslag wil het bestuur van COC Nijmegen u op de hoogte brengen van activiteiten, gebeurtenissen en inspanningen die in het afgelopen verslagjaar hebben plaatsgevonden.

Nadere informatie

AIC Utrecht, Pallas Athenedreef 10

AIC Utrecht, Pallas Athenedreef 10 AIC Utrecht, Pallas Athenedreef 10 Nieuwsbrief dinsdag 16 februari 2016 Beste lezer, Hierbij onze agenda voor de aankomende maanden. partneravond Op 9 maart (bij te weinig aanmeldingen 23 maart) en 1 juni

Nadere informatie

Holebi. Niets verkeerds mee!

Holebi. Niets verkeerds mee! Holebi Niets verkeerds mee! Alles over holebi Holebifoon tel. 0800 99 533 www.holebifoon.be Çavaria tel. 09 223 69 29 www.cavaria.be Wel Jong Niet Hetero www.weljongniethetero.be Merhaba www.merhaba.be

Nadere informatie

VRIENDSCHAP EN RELATIES

VRIENDSCHAP EN RELATIES VRIENDSCHAP EN VRIENDSCHAP Als je in de puberteit komt, wordt vriendschap belangrijk. Je vrienden kies je zelf uit. Er zijn mensen die één boezemvriend of één hartsvriendin hebben. Andere mensen hebben

Nadere informatie

Jaarplan COC Noord-Holland Noord

Jaarplan COC Noord-Holland Noord n e d e r l a n d s e v e r e n i g i n g t o t i n t e g r a t i e v a n h o m o s e k s u a l i t e i t Jaarplan 2014 COC Noord-Holland Noord Auteur: Maaike Kardinaal, Voorzitter COC Noord-Holland Noord

Nadere informatie

Workshop Sociale Veiligheid

Workshop Sociale Veiligheid Workshop Sociale Veiligheid Platformbijeenkomsten maart 2014 mr. Tineke Mulder, lid werkgroep Sociale Veiligheid Introductie thema Sociale Veiligheid Wie besteedt er aandacht aan dit thema? Waarom? Stelling:

Nadere informatie

Via deze brief informeren wij u graag over actuele zaken en een aantal activiteiten voor mantelzorgers.

Via deze brief informeren wij u graag over actuele zaken en een aantal activiteiten voor mantelzorgers. MEE Mantelzorg Postbus 3016 3301 DA Dordrecht Johan de Wittstraat 40A 3311 KJ Dordrecht T 078 750 89 00 servicebureau@meedrechtsteden.nl www.meemantelzorg.nl Aan alle Mantelzorgers in Dordrecht Datum 24-05-2017

Nadere informatie

Ik ben verliefd. Benodigheden. Lesdoelen. Begrippen

Ik ben verliefd. Benodigheden. Lesdoelen. Begrippen Kriebels in je buik Ik ben verliefd 1 Ik ben verliefd Groep 4 50 min Begrippen Verliefd, lief, leuk, gevoelens, verkering, vriendschap, diversiteit, homoseksualiteit, homoseksueel, lesbisch, seksuele diversiteit

Nadere informatie

Onderzoek Hoe homotolerant is Holland?

Onderzoek Hoe homotolerant is Holland? Onderzoek Hoe homotolerant is Holland? 16 mei 2013 Over het onderzoek Aan dit online onderzoek, gehouden van 13 tot 15 mei 2013, deden 2.415 jongeren mee. Hiervan zijn er 649 homo, lesbisch of bi. De uitslag

Nadere informatie

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open!

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Stads strand Winkelcentrum Het Rond Houten 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Heerlijk zand, mooie strandtent en te gekke events! ACTIVITEITEN OVERZICHT Stadsstrand 2015 Het is weer zover: het Stadsstrand

Nadere informatie

De eerste activiteiten op het plein

De eerste activiteiten op het plein Nieuwsbrief Agenda week 20 t/m 21 vrijdag 13 mei 2016 nummer 371 week 19 16 mei tweede Pinksterdag-de school is gesloten 17 mei inloopochtend (9.00-10.00 en van 10.15-11.15) ********************************************************************

Nadere informatie

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou!

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou! Hallo Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou Als je ouders uit elkaar zijn kan dat lastig en verdrietig zijn. Misschien ben je er boos over of denk je dat het jouw

Nadere informatie

Inhoud. Mijn leven. de liefde en ik

Inhoud. Mijn leven. de liefde en ik Inhoud Inleiding...3 Hoofdstuk 1 Gevoelens... 4 Hoofdstuk 2 Ontmoeten... 6 Hoofdstuk 3 Verliefd... 8 Hoofdstuk 4 Date... 10 Hoofdstuk 5 Verkering... 12 Hoofdstuk 6 Intimiteit... 14 Hoofdstuk 7 Seks...

Nadere informatie

Elke dag een kans. Zo maak je het leven van anderen en jezelf dag voor dag gelukkiger

Elke dag een kans. Zo maak je het leven van anderen en jezelf dag voor dag gelukkiger Elke dag een kans Zo maak je het leven van anderen en jezelf dag voor dag gelukkiger Meer kansen zoals in dit Kansboekje? Ze staan op kansfonds.nl/kansen Elke dag een kans Dit is jouw Kansboekje! Hiermee

Nadere informatie

Lokaal actieplan regenboogstad Haarlem

Lokaal actieplan regenboogstad Haarlem Lokaal actieplan regenboogstad Haarlem 2015 2017 1. Inleiding Het Lokaal actieplan regenboogstad Haarlem 2015-2017 is een uitwerking van het Haarlems diversiteitbeleid. We hebben dit beleid verwoord in

Nadere informatie

Op deze school is het heel normaal om uit de kast te komen

Op deze school is het heel normaal om uit de kast te komen Opnieuw Re portage relevant 14.12.2018 Leestijd 7-9 minuten Een vijfde van alle lesbische, homoof biseksuele jongeren tussen de 16 en 25 heeft nog niemand in de nabije omgeving verteld over zijn of haar

Nadere informatie

Activiteitenplan voor meer tolerantie en aandacht voor diversiteit in HWW Zorg Verpleeghuis De Eshoeve

Activiteitenplan voor meer tolerantie en aandacht voor diversiteit in HWW Zorg Verpleeghuis De Eshoeve Aanleiding: van HWW Zorg wil de sociale acceptatie en veiligheid binnen de woonvoorzieningen verbeteren en handhaven voor iedereen, met name voor lesbische, homo-, biseksuele en transgender ( LHBT) bewoners,

Nadere informatie

Jaarplan COC Amsterdam 2016

Jaarplan COC Amsterdam 2016 Jaarplan COC Amsterdam 2016 Beste COC Amsterdam leden en vrijwilligers, voor je ligt het Jaarplan 2016, op hoofdlijnen. Doel van dit plan is om je te informeren over de geplande activiteiten van COC Amsterdam

Nadere informatie

dit is coc Zwolle kun jij zijn wie je bent?

dit is coc Zwolle kun jij zijn wie je bent? dit is coc Zwolle kun jij zijn wie je bent? DIT IS COC COC Zwolle maakt zich al veertig jaar sterk voor de belangen van lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen en transgenders (LHBT s) in de wijde omgeving

Nadere informatie

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou!

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou! Hallo!! Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou! Als je ouders uit elkaar zijn kan dat lastig en verdrietig zijn. Misschien ben je er boos over of denk je dat het jouw

Nadere informatie

Kerstmis Voor de laatste drie dagen voor de kerstvakantie hebben we een aantal aandachtspunten op een rij gezet.

Kerstmis Voor de laatste drie dagen voor de kerstvakantie hebben we een aantal aandachtspunten op een rij gezet. Agenda 13 december Inloop groep 8 14 december Inloop groep 4 15 december Inloop groep 5 20 december Kerstdiner 21 december Kerstviering op school 22 december 12.15 uur alle kinderen vrij: Kerstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Wist u dat? September/oktober Editie 28. Stichting Perpectief. VluchtelingenWerk Oost Nederland/ Locatie Beuningen

Nieuwsbrief. Wist u dat? September/oktober Editie 28. Stichting Perpectief. VluchtelingenWerk Oost Nederland/ Locatie Beuningen Nieuwsbrief Stichting Perpectief September/oktober Editie 28 VluchtelingenWerk Oost Nederland/ Locatie Beuningen Wist u dat? Deze maand hebben we een bezoek gebracht aan Stichting VluchtelingenWerk Oost

Nadere informatie

I N H O U D. Voorwoord. Terugblik Dag van de Mantelzorg. Wakker blijven na een slechte nacht. Mantelzorg en zorgverzekeringen

I N H O U D. Voorwoord. Terugblik Dag van de Mantelzorg. Wakker blijven na een slechte nacht. Mantelzorg en zorgverzekeringen I N H O U D Voorwoord Terugblik Dag van de Mantelzorg Wakker blijven na een slechte nacht Mantelzorg en zorgverzekeringen Activiteiten voor mantelzorgers Boekentip! Alzheimer café Nijkerk Voorwoord Beste

Nadere informatie

Wijkontmoetingscentrum

Wijkontmoetingscentrum Wijkontmoetingscentrum GEZOCHT! (M/V) Inwoners van t Harde met groene vingers ten behoeve van onze vijf nieuwe moestuinbakken. U kunt mogelijk één keer per maand ondersteunen bij het onderhoud. Mocht u

Nadere informatie

Geachte Lezers, Er is al enige tijd een smoelenbord in de maak, naar verwachting zal deze na de zomerstop klaar zijn.

Geachte Lezers, Er is al enige tijd een smoelenbord in de maak, naar verwachting zal deze na de zomerstop klaar zijn. NIEUWSBRIEF 7 e jaargang juli/aug 2019 nr.3 onder redactie van het secretariaat van CCN-Z Geachte Lezers, Inmiddels alweer mijn derde nieuwsbrief tevens de laatste voor onze zomerstop. Aangezien de tijd

Nadere informatie

Oss: actieve LHBT-gemeente

Oss: actieve LHBT-gemeente Meerjarenplan 2015-2017 Oss: actieve LHBT-gemeente (LHBT: Lesbiennes, Homoseksuelen, Biseksuelen en Transgenders) Project Oss: actieve LHBT-gemeente Datum Mei 2015 Versie 1 Auteur A. de Bruijn Project

Nadere informatie

In deze uitgave is er aandacht voor:

In deze uitgave is er aandacht voor: In deze uitgave is er aandacht voor: Lentekriebels Goedenavond, u spreekt met het COC Nieuwjaarsborrel Strategiedag Nieuwjaarleven Cocktail: Maatjesproject voor LHBTasielzoekers Mag ik mij even voorstellen?

Nadere informatie

Nieuwsbrief April 2017

Nieuwsbrief April 2017 Nieuwsbrief April 2017 We hebben de eerste warme dagen al weer achter de rug. Esperanza verandert langzaam in een Paas-paradijs en natuurlijk is er weer van alles te doen. De traplift is geplaatst, dat

Nadere informatie

JUFFROUW GEMMA NEEMT AFSCHEID

JUFFROUW GEMMA NEEMT AFSCHEID H O F N I E U W S AGENDA Groep(en) Activiteit Woe 4 t/m vr. 15 oktober 1 t/m 8 Kinderboekenweek met als thema Gruwelijk eng Ma 16 t/m vr 20 oktober 1 t/m 8 Herfstvakantie, alle leerlingen vrij Do 26 oktober

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2017.

Nieuwsbrief januari 2017. Nieuwsbrief januari 2017. Hallo Heikanters, het bestuur wenst iedereen fijne kerstdagen toe en alle goeds in 2017 en vooral een goeie gezondheid! Jullie zijn hartelijk welkom op de Nieuwjaarsreceptie op

Nadere informatie

Waar gaan we het over hebben?

Waar gaan we het over hebben? Waar gaan we het over hebben? Onderwerp: Relatie en romantiek Als je met iemand een relatie krijgt, wil je graag veel bij elkaar zijn en lichamelijk contact met elkaar hebben. Maar dan ben je er nog niet.

Nadere informatie

DECEMBER groet, namens alle vrijwilligers, Isabel van Beckum, Voorzitter

DECEMBER groet, namens alle vrijwilligers, Isabel van Beckum, Voorzitter DECEMBER 2016 Beste leden, Met pakjesavond net achter de rug breekt voor ons vaak een wat rustiger tijd aan. De meeste kinderen krijgen volop nieuw speelgoed en al dat nieuws moet een plekje krijgen in

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

Werkgroep Café: Prime Time Parties (do-vr-za avonden) November 2015

Werkgroep Café: Prime Time Parties (do-vr-za avonden) November 2015 Werkgroep Café: Prime Time Parties (do-vr-za avonden) November 2015 Doel: Elke week is er een knalfeest in het COC Café Doelgroep verbreding bij het COC Café Het bieden van een veilige haven voor de minderheidsgroepen

Nadere informatie

We zijn aardig voor elkaar, dan blijft het gezellig het hele jaar.

We zijn aardig voor elkaar, dan blijft het gezellig het hele jaar. Info 14 5 maart 2015 Gouden Regels regel van de week Met de kinderen behandelen we wekelijks een regel. De regel van deze week is: We zijn aardig voor elkaar, dan blijft het gezellig het hele jaar. Meedenkavond

Nadere informatie

TOV! God geniet van vriendschap. Nieuwsbrief mei. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling

TOV! God geniet van vriendschap. Nieuwsbrief mei. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling Nieuwsbrief juni.docx Nieuwsbrief juni.docx Nieuwsbrief mei TOV! Weerstraat 26, 4001LD Tiel, www.toveten.nl T: 0344-751223 info@toveten.nl En God zei; Het is niet goed voor de mens alleen te zijn. Ik zal

Nadere informatie

Inleiding IN DIT BOEK LEES JE WAAROM STEUN, RESPECT EN VERTROUWEN BIJ VRIENDSCHAP HOREN.

Inleiding IN DIT BOEK LEES JE WAAROM STEUN, RESPECT EN VERTROUWEN BIJ VRIENDSCHAP HOREN. Inleiding Met wie heb je de meeste lol? En wie bel je als je een probleem hebt? Vaak zijn dat je. Sommige mensen hebben veel, andere mensen hebben er maar een paar. Vriendschap is belangrijk in ons leven.

Nadere informatie

ROZE STEMBUSAKKOORD 2014 Amsterdam

ROZE STEMBUSAKKOORD 2014 Amsterdam ROZE STEMBUSAKKOORD 2014 Amsterdam Sinds decennia is de stad Amsterdam één van de onbetwiste koplopers als het gaat om acceptatie en tolerantie van lesbiennes, homo s en biseksuelen en transgenders. Deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 49 8 december 2017 Nieuws Agenda 10 dec: FC Utrecht Feyenoord. 15 dec: Kerstbelevingstocht. 16 dec: Kerstbelevingstocht. 17 dec: FC Utrecht- Heracles. 18 dec: Radio Bartje open

Nadere informatie

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan schooljaar 2016-2017 nr. 5-23 december 2016 KOMENDE ACTIVITEITEN datum Vrijdag 23 december Maandag 26

Nadere informatie

Jij wilt binnen je organisatie met het LHBTI thema aan de slag. Mooi!

Jij wilt binnen je organisatie met het LHBTI thema aan de slag. Mooi! Inspiratie kaarten Jij wilt binnen je organisatie met het LHBTI thema aan de slag. Mooi! Deze inspiratie kaarten bevatten praktische tips & voorbeelden om direct te starten. Heb je zelf een leuk project,

Nadere informatie

januari 2018 De herinneringen die je later wilt hebben moet je nu maken Mooie herinneringen potje maken:

januari 2018 De herinneringen die je later wilt hebben moet je nu maken Mooie herinneringen potje maken: januari 2018 Mooie herinneringen potje maken: Maak samen met je kinderen een mooi potje of doosje. Schilder, versier Stop er een memo blokje in en maak er een potlood aan vast. Alle mooie momenten van

Nadere informatie

Wij zijn VA073 Word ook VA073 Geef vrijwilligers de waardering die ze verdienen

Wij zijn VA073 Word ook VA073 Geef vrijwilligers de waardering die ze verdienen Wij zijn VA073 VrijwilligersAcademie073 is een initiatief van zorg- en welzijnsinstellingen Galant, Divers, Vivent, Servicepunt Vught, Cello en Van Neynsel in samenwerking met Avans Hogeschool. Een netwerk

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 4 23 Januari 2018 Nieuws Agenda 24 jan: Zeist woensdagmiddag (zintuigen) 27 jan: Optreden van het Jan Wonderlicht Trio (VOL) 2 febr: Carnaval Doorn 3 febr: Lunchen in Zeist

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 4 oktober 2016 Nr. 5

Nieuwsbrief Dinsdag 4 oktober 2016 Nr. 5 Nieuwsbrief Dinsdag 4 oktober 2016 Nr. 5 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Woensdag 5 oktober Start Kinderboekenweek Dag van de leerkracht Maandag 10 oktober 08.15 09.00

Nadere informatie

Het einde van het jaar is in zicht. Wij blikken graag nog even met u terug op de Dag(en) van de Dialoog.

Het einde van het jaar is in zicht. Wij blikken graag nog even met u terug op de Dag(en) van de Dialoog. Nieuwsbrief Amersfoort in Dialoog Editie: december 2015 Terugblik Dag(en) van de Dialoog 2015 Het einde van het jaar is in zicht. Wij blikken graag nog even met u terug op de Dag(en) van de Dialoog. Het

Nadere informatie

STELLINGENSPEL. Tijd 10 minuten. Nodig Aanwijzingen voor de docent Stellingen Gekleurde kaartjes (1 per leerling) Flap en stift of bord en krijt

STELLINGENSPEL. Tijd 10 minuten. Nodig Aanwijzingen voor de docent Stellingen Gekleurde kaartjes (1 per leerling) Flap en stift of bord en krijt STELLINGENSPEL Tijd 40 minuten Opdracht geven Argumenten bedenken Klassikaal bespreken 5 minuten 10 minuten 25 minuten Nodig Aanwijzingen voor de docent Stellingen Gekleurde kaartjes (1 per leerling) Flap

Nadere informatie

Jaarplan 2016 COC Noord-Holland Noord

Jaarplan 2016 COC Noord-Holland Noord n e d e r l a n d s e v e r e n i g i n g t o t i n t e g r a t i e v a n h o m o s e k s u a l i t e i t Jaarplan 2016 COC Noord-Holland Noord Auteur: Maaike Kardinaal, Voorzitter COC Noord-Holland Noord

Nadere informatie

Nypels Speelt. 8 ingrediënten voor verbindend samenwerken

Nypels Speelt. 8 ingrediënten voor verbindend samenwerken Nypels Speelt 8 ingrediënten voor verbindend samenwerken Inleiding Het Nypels wordt steeds leuker, doe jij ook mee? Nypels Speelt, onder die titel wordt op een nieuwe manier gewerkt aan de betrokkenheid

Nadere informatie

Agenda. Maandag 26 november Groep 1/2B naar Meermanno Groep 3 naar de Koninklijke Schouwburg. Vrijdag 30 november Groep 8 naar Stroom

Agenda. Maandag 26 november Groep 1/2B naar Meermanno Groep 3 naar de Koninklijke Schouwburg. Vrijdag 30 november Groep 8 naar Stroom Agenda Maandag 26 november Groep 1/2B naar Meermanno Groep 3 naar de Koninklijke Schouwburg Vrijdag 30 november Groep 8 naar Stroom Woensdag 5 december Sinterklaasfeest Vrijdag 7 december groep 4 naar

Nadere informatie

Wonen, werken, meedoen

Wonen, werken, meedoen Wonen, werken, meedoen zoals jíj dat wilt Bij Prezzent is er van alles te doen Wij zíjn er voor jou Bij Prezzent kun je wonen, werken en meedoen zoals jij dat wilt. Wij hebben woonlocaties met zelfstandige

Nadere informatie

Schooljaar Maandag 25 februari 2019

Schooljaar Maandag 25 februari 2019 INFOOTJE NR.12 Schooljaar 2018-2019 Maandag 25 februari 2019 Agenda Vrijdag 1 maart Carnavalsviering 12:00 uur start de voorjaarsvakantie Maandag 11 maart 08:30 uur einde voorjaarsvakantie Woensdag 13

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 december 2015

Nieuwsbrief 18 december 2015 Nieuwsbrief 18 december 2015 De Waalse school ontmoet burgemeester Aboutaleb! Woensdagmiddag is door burgemeester Aboutaleb in de Centrale Bibliotheek de tentoonstelling 'Samen leven' geopend. In deze

Nadere informatie

De voorzitter aan het woord

De voorzitter aan het woord Nieuwsbrief Tennisvereniging Breakpoint 83 April 2019 De voorzitter aan het woord Beste tennisvrienden en -vriendinnen Allereerst wil ik mijn dank uitspreken voor de mooie en lieve reacties, die ik heb

Nadere informatie

Wat wil jij doen? + + Werken. Leren / Trainen. Meedoen. Ontmoeten. Leerlijnen. Intake. Uitstroom. Oriëntatiefase. School. School.

Wat wil jij doen? + + Werken. Leren / Trainen. Meedoen. Ontmoeten. Leerlijnen. Intake. Uitstroom. Oriëntatiefase. School. School. Meedoen Welkom! Meedoen Meedoen, iets betekenen, iets bijdragen, actief zijn, iets hebben om naar uit te kijken. Waar ligt jouw talent? Vind een plek waar je je veilig en prettig voelt en waar je in je

Nadere informatie

DATUM: 19 december 2016

DATUM: 19 december 2016 Om de maandag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

Wijkontmoetingscentrum

Wijkontmoetingscentrum Wijkontmoetingscentrum Jeanne d Arc Bezoekadres Wijkontmoetingscentrum Jeanne d Arc Hertog Willemweg 3, 8084 VP t Harde Tel: (0525) 65 96 90 www.facebook.com wijkontmoetingscentrum Jeanne d Arc Openingstijden

Nadere informatie

voorlichting Hulp en De interactie die tijdens de bijeenkomsten met de vrouwengroepen tot stand kwam was respectvol, nieuwsgierig, open en eerlijk

voorlichting Hulp en De interactie die tijdens de bijeenkomsten met de vrouwengroepen tot stand kwam was respectvol, nieuwsgierig, open en eerlijk Jaarverslag 2012 Met ruim honderd vrijwilligers heeft COC Zwolle zich in 2012 ingezet voor de acceptatie van lesbiennes, homo s, biseksuelen en transgenders in de samenleving. In dit jaarverslag vind je

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017

Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017 Nieuwsbrief Dinsdag 31 oktober 2017 Nr. 7 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Elke dinsdag om 8.15 uur is er Ouderkamer. Woensdag 8 november Nationaal Schoolontbijt Donderdag

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2017 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 16 november 2017 Agenda Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Weekend Ma 20 Lootjes trekken in groep 5 t/m 8. Groep 7 en 8 gaan (op de fiets) naar een voorstelling over Social Media in theater Castellum. Di

Nadere informatie

Nieuwsbrief KBS De Boxem

Nieuwsbrief KBS De Boxem Nr. 4 Jaargang 3 november 2017 Agenda Nieuwsbrief KBS De Boxem 8 november Overleg feest- en decoratiecommissie 10 november Het Nationaal Schoolontbijt 17 november Versieren sinternklaas 22 november Oudercafé

Nadere informatie

Jaarplan 2015 COC Noord-Holland Noord

Jaarplan 2015 COC Noord-Holland Noord n e d e r l a n d s e v e r e n i g i n g t o t i n t e g r a t i e v a n h o m o s e k s u a l i t e i t Jaarplan 2015 COC Noord-Holland Noord Auteur: Maaike Kardinaal, Voorzitter COC Noord-Holland Noord

Nadere informatie

KENNISPLATFORM voor communicatieprofessionals in het voortgezet onderwijs. Editie

KENNISPLATFORM voor communicatieprofessionals in het voortgezet onderwijs. Editie KENNISPLATFORM voor communicatieprofessionals in het voortgezet onderwijs Editie 2011-2012 Onderwijscommunicatie ontwikkelt zich Communicatie is een belangrijk thema geworden binnen het onderwijs. Schooldirecties

Nadere informatie

AIC Utrecht, Pallas Athenedreef 10

AIC Utrecht, Pallas Athenedreef 10 AIC Utrecht, Pallas Athenedreef 10 Nieuwsbrief dinsdag 10 januari 2017 Beste lezers, Allereerst willen wij u een voorspoedig 2017 wensen. Voor het AIC betekent deze nieuwe start een aantal veranderingen

Nadere informatie

RESULTATEN PINK PANEL UTRECHT

RESULTATEN PINK PANEL UTRECHT RESULTATEN PINK PANEL UTRECHT De jaarlijkse enquête van Pink Panel Utrecht is afgesloten en betrof het thema dienstverlening. We hebben de resultaten binnen en deze zijn hieronder te lezen. We bedanken

Nadere informatie

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief.

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 46/47 15 november 2018 Nieuws Agenda 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans ( nieuw) 24 nov. : De Hongerige Klant (nieuw) 25 nov. : Voetbal FCU

Nadere informatie

In beeld KIES KLEUR IN GROEN MAGAZINE NOVEMBER 2014

In beeld KIES KLEUR IN GROEN MAGAZINE NOVEMBER 2014 Roze net 10 werken Voor een sfeer van veiligheid en acceptatie TEKST TON VAN DEN BORN FOTOGRAFIE ELENA PONZETTI Politie, ministeries, banken, gemeentes. Veel grote organisaties in overheid en bedrijfsleven

Nadere informatie

Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer. Extra zomeropening huiskamer

Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer. Extra zomeropening huiskamer Nieuwsbrief Wijkkamer de Dommer En omgeving 24 juni 2016 Wijkkamer.de.Dommer@ribw-nr.nl Dommer van Poldersveldtweg 73 Nijmegen Mail ons als je een bijdrage hebt! Extra zomeropening huiskamer We willen

Nadere informatie

Werkblad Seksuele Diversiteit. KaartjesspeL voorkant

Werkblad Seksuele Diversiteit. KaartjesspeL voorkant KaartjesspeL voorkant Kaartjesspel achterkant Wat betekent LHBT? Ben je in de war als je bi bent? Hoe word je homo? Wat is coming out? Op welke leeftijd ontdek je dat je homo of lesbisch bent? Op welke

Nadere informatie

BETUWSE BETUWSE JEUGDKAMPEN Kampkrant KampKrant KampKRANT Jaar

BETUWSE BETUWSE JEUGDKAMPEN Kampkrant KampKrant KampKRANT Jaar E S W U T BE N E P M A K D G U JE T t n N a A r R k K p Kam 60 Jaar 9 1 0 2 1959-2019 60 jaar Betuwse Jeugdkampen! De jongeren uit de Betuwe gingen 60 jaar geleden voor het eerst in de zomer op jeugdkamp.

Nadere informatie

Competitiestanden per 4 april Team Stand Wedstrijden Punten N N DS DS DS

Competitiestanden per 4 april Team Stand Wedstrijden Punten N N DS DS DS Nieuwsbrief Nummer 32 Datum: 8 april 2016 Volleybal vereniging LANGHENKEL-H.E.C. Competitiestanden per 4 april 2016 Team Stand Wedstrijden Punten N2-1 5 6 6 N5-1 Volley 8 vereniging 8 12 N6-1 2 8 17 DS1

Nadere informatie

Leren (kan je ) leren!

Leren (kan je ) leren! Leren (kan je ) leren! Leertips op maat van de middenschool Beste leerlingen en ouders, Het begrip leren leren klinkt jullie waarschijnlijk niet onbekend in de oren. We hopen dat er in de basisschool al

Nadere informatie

Nieuwsbrief MOSA~regio

Nieuwsbrief MOSA~regio Nieuwsbrief MOSA~regio Januari 2016 Jaargang 4, nummer 1 Inhoud Voorwoord van de voorzitter 1 Komende evenementen 1 Activiteiten Sinterklaas 2 Nieuwjaarsborrel 2 Grote Clubactie 3 ALV 3 Kerstontbijt 4

Nadere informatie

informatie folder amsterdam

informatie folder amsterdam informatie folder amsterdam coc amsterdam COC Amsterdam streeft naar een regio Amsterdam waar LHBT inwoners en bezoekers de vrijheid hebben om zich zelf te kunnen en mogen zijn. Verandering realiseren

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Nieuw Nederlands Peil Nieuwsbrief 9 16 december 2013

Nieuw Nederlands Peil Nieuwsbrief 9 16 december 2013 Nieuw Nederlands Peil Nieuwsbrief 9 16 december 2013 Hak een romanschrijver zijn hoofd af en zijn tong zal zich nog krullen in de L van Literatuur. Louis Paul Boon Om te beginnen Zoals gewoonlijk zit iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2014

Nieuwsbrief 13 november 2014 Nieuwsbrief 13 november 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de digitale nieuwsbrief. Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Tomas Brief van Yvonne De week van respect Algemene ouderavond

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen

NIEUWSBRIEF. Agenda. Andere tijden. Proefweek 1 komt eraan! Basisschool Sint Liborius. Maart 2016. 14 maart. Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen NIEUWSBRIEF Agenda 14 maart Maart 2016 Bezoek Wethouder Rijks aan Duitse lessen 15 maart Basisschool Sint Liborius Open dag voor nieuwe ouders van 09.00-15.00 uur 18 maart Techniek groep 8 22 maart De

Nadere informatie

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud Jaargang 10 Nummer 9 14 december 2018 Agenda Donderdag 20 december Vrijdag 21 december Maandag 24 december t/m vrijdag 4 januari 2019 Maandag 7 januari 2019 Vrijdag 11 januari 2019 Zondag 20 januari 2019

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2016

Nieuwsbrief oktober 2016 Nieuwsbrief oktober 2016 Dank aan de bardiensten! De 1e helft van de veldcompetitie zit er op. We hebben de seniorleden bij alle thuiswedstrijden bardiensten laten draaien. Samen met enkele mensen uit

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer4, 16 oktober 2015 Kalender: 21 okt Inloopochtend CJG voor ouders, 8.30 9.30 uur 21 okt Ouderavond Kanjeren 22 okt Groep 6 gaat naar MEC, tentoonstelling Dino s 23 okt Verjaardag

Nadere informatie

In deze uitgave is er aandacht voor:

In deze uitgave is er aandacht voor: September 2014 5000 AA In deze uitgave is er aandacht voor: Samenvoeging -Breda Roze maandag 2014 Maatjesproject Inloopochtend bibliotheek Op pad met Salon 50+ Mag ik mij even voorstellen? ALV COC Nederland

Nadere informatie