Fijne vakantie allemaal! Juli Gespot! Sientje en Anne in de Penny! Superleuk! Bijna vakantie!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Fijne vakantie allemaal! Juli Gespot! Sientje en Anne in de Penny! Superleuk! Bijna vakantie!"

Transcriptie

1 Juli 2016 G Gespot! Sientje en Anne in de Penny! Superleuk! In dit nummer: - Bijna vakantie! - Nieuw inhaalbeleid - Springles nieuwe stijl! - Vacature kantinemedewerker - Paardenjaar Privélessen - Paardrijk 10 jaar! 2 okt. - Ponykamp vrijwilligers gevraagd Verbouwing - Zitcompetitie - Kleuterles - Vakantiepagina Fijne vakantie allemaal! Bijna vakantie! Iedereen is er ondertussen wel aan toe, en nu is het bijna zo ver, vakantie! Toch nog maar snel een Paradepaardje, zodat iedereen weer helemaal op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. Zaterdag 23 juli is de laatste lesdag van dit seizoen, daarna gaan we knallen met de ponykampen. Vanaf 5 september beginnen alle lessen weer, en gaan we er weer een supermooi paardenjaar van maken. Laten we hopen dat het weer in de vakantie net zo zonnig en mooi is als afgelopen week! Wijzigingen betreft inhaal Afgelopen jaar is het beleid omtrent inhaallessen gewijzigd. We merken dat er meer rust is in de lessen en dat is fijn. Dit jaar werd er nog gewerkt met 2 inhaalmomenten. Dit gaat voor het volgende paardenjaar veranderen. Het nieuwe beleid wordt als volgt: Komend schooljaar bestaat uit 45 lesweken. Je betaalt er maar 42. De 3 lessen die je niet hoeft te betalen zijn voor als je jezelf afmeldt. Meld je jezelf het hele jaar niet af dan heb je 3 lessen gratis. Meld je je meer dan 3 lessen af dan wordt het lesgeld niet terugbetaald. De 3 gratis lessen zijn verwerkt in de maandtarieven. Heb je vragen of opmerken bel of mail gerust. Vraag naar Anneke of Ingrid.

2 Springles Nieuwe Stijl! Voor iedereen die nu in de springles rijdt, op de wachtlijst voor de springlessen staat, of interesse heeft om te leren springen: we gaan de werkwijze van de springlessen wat veranderen. Je leest er hier alles over! De springles is voor maximaal 7 ruiters, dit zal niet veranderen. Wat wel gaat veranderen is de prijs van de springlessen. Omdat je met minder ruiters in de les rijdt, en vooral ook omdat de springlessen extra belastend zijn voor de paarden, geldt hiervoor een ander tarief. Voor kinderen (t/m 15 jaar) gaat de springles 18,00 euro per keer kosten. Voor volwassenen is dit 20,00 euro. Je kunt alleen meedoen als je voor vast in de les gaat. Betaling gaat gewoon via automatische incasso. Voor de springlessen geldt ook het nieuwe inhaalsysteem. Dus kom je naar álle springlessen, dan heb je er 3 gratis. Meld je je maximaal 3 keer af, dan heb je nog gewoon voor alle lessen betaald die je ook hebt gereden. Ben je er vaker dan 3 keer niet, dan wordt het lesgeld niet terugbetaald. Ook komen er 2 nieuwe springlessen bij. Op maandag zal er een springles komen voor (jonge) kinderen vanaf 9 jaar, die minstens op F3 niveau rijden. Deze les is van uur. Op dinsdag zal er voor wat oudere ruiters een springles komen, namelijk voor ruiters vanaf 12 jaar, die op F6 niveau rijden. Deze les is van uur. De springles op zaterdag blijft van uur. Deze springles is voor de gevorderde springruiters. Alle springlessen zullen door instructeur Peter gegeven worden. Of je het juiste niveau hebt om aan de springles mee te doen, bepaalt je instructeur/instructrice. Het is niet per se nodig om hiervoor een F3 of F6 proefje behaald te hebben, als je maar wel dit niveau hebt. Ruiters die nu les hebben op bovenstaande tijden, worden g d met andere opties. Geef gerust een voorkeursdag- en tijd door! Wil je je aanmelden voor de springlessen, stuur dan een mailtje naar ingrid@hetpaardrijk.nl. Ruiters die al op de wachtlijst staan, hebben voorrang en worden eerst benaderd. Daarna zal inschrijving gebeuren op volgorde van aanmelding. Privé springlessen Ook voor de privé springlessen komt er een toeslag, in verband met de extra belasting voor de paarden. Een privé springles kost voortaan 5,00 meer, op de normale prijs voor een privéles. Springen in de lessen Springen in de lessen blijven we natuurlijk gewoon doen. Daar veranderd niets aan. Deze informatie gaat vooral over de extra springlessen en privelessen.

3 VACATURE KANTINEMEDEWERKERS Om ons team te versterken zijn we op zoek naar 2 kantinemedewerkers. Samen vorm je een team dat zorgdraagt voor alle werkzaamheden rondom en in de kantine. Het gaat om wisselende diensten die je samen mag afstemmen. Ieder werkt op alle dagen afwisselend en in afstemming met je collega. Als kantinemedewerker ben je het aanspreekpunt van de manege. Je bent gastvrouw/heer en zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt. Je beantwoord vragen van klanten en weet in te spelen op de behoefte van de klant. Je voorziet mensen van drinken/eten en onze andere producten. Daarbij mag je eigen creativiteit in het bedenken van nieuwe producten inbrengen en uitvoeren. De kantine en keuken zien er altijd netjes uit, daar zorg je voor. Soms wordt er ligt poetswerk gevraagd. Werkdagen: dinsdag uur, vrijdag uur, zaterdag uur. Let op, eindtijden zijn flexibel zowel naar eerder als later afhankelijk van het rooster en de gezelligheid. Horeca ervaring en affiniteit met paarden heeft voorkeur. Sollicitaties kunnen tot 1 augustus gericht worden aan anneke via info@hetpaardrijk.nl De functie start na de zomervakantie vanaf 5 september Nieuw paardenjaar Heel belangrijk! Op maandag 5 september 2016 zijn de eerste lessen van het nieuwe paardenjaar. Als je niets hoort blijf je op dezelfde tijd en in dezelfde groep rijden. Ga je naar de grote school en/of wil je op een andere dag of tijd gaan rijden? Geef dit dan door via ingrid@hetpaardrijk.nl. Geef via de mail door op welke dagen en tijden je kunt paardrijden en welke dag en tijd jouw voorkeur heeft. Voordat het nieuwe paardenjaar begint wordt er dan contact met je opgenomen in welke groep je kunt gaan rijden. Volgend schooljaar krijgen de scholen in Berlicum en Middelrode een continurooster. Dit geldt ook al voor een aantal scholen in de omgeving. Wij zullen hier het rooster op aanpassen. Mocht je lestijd wijzigen krijg je hier bericht over. Verder wordt ook de kleine bak verbouwd. Deze wordt vergroot naar 20x40 meter. Dit betekent dat een aantal lessen die nu in de kleine bak plaatsvinden met 6 ruiters, worden verhoogd naar maximaal 9 ruiters. Mocht dit bij jouw les het geval zijn, dan ontvang je hier bericht over!

4 Privélessen Ook omtrent de privélessen zal er iets veranderen in het nieuwe jaar. Privélessen voor beginners/ruiters die niet zelf kunnen zadelen, duren voortaan 45 minuten. Hiervan zal een kwartier voor het op- en afzadelen uitgetrokken worden. De overige 30 minuten is rij-tijd. Deze lessen kosten 30 euro. Voor ruiters die zelfstandig kunnen opzadelen verandert er niks, deze lessen duren gewoon 30 minuten voor 22,50 euro. Wel moeten alle privélessen voortaan betaald worden bij het maken van de afspraak. Afmelden kan tot 48 uur van te voren. Het Paardrijk 10 jaar!!!! 2 oktober groot feest en open dag! Houd zondag 2 oktober vrij in je agenda, dan organiseren we hier een super gezellige open dag / jubileum! Het Paardrijk in Berlicum bestaat dan 10 jaar! We gaan onze manegekampioenen eren, het leukste manegepaard wordt bekend gemaakt, er zijn spelletjes, demo s en nog veel meer leuke activiteiten. Kortom, een dag die je niet mag missen! Ponykamp vrijwilligers gevraagd 18+ Voor de ponykampen in de zomer zijn we op zoek naar 18+ ers die willen helpen met: eten/drinken, en/of slapen en/of activiteiten. We zoeken mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, die het heel leuk vinden om met en voor kinderen te werken. Bij voorkeur voor een heel kamp. We zijn nog op zoek naar een volwassen vrijwilliger voor: Kamp 3: 29 aug 2 sept + vacature Je krijgt terug: eten, drinken en een slaapplek, een hele gezellige week tussen kinderen en paarden! Meer informatie kun je vragen bij Anneke info@hetpaardrijk.nl

5 Verbouwing Deze zomer zal er gewerkt worden aan het vernieuwen van de buitenrijbaanboden en de aanbouw van de kleine rijbaan. Daardoor lijkt de manege soms even een bouwplaats. Na de vakantie is de kleine rijbaan in elk geval langer, nl 40 meter. Dat betekent dat er ook meer kinderen in de rijbaan gaan rijden en dat er meer plek is voor het oefenen van ieders vaardigheden. Het kan zijn dat de verbouwing aan de kleine rijbaan nog net niet helemaal klaar is waardoor er in het begin nog overlast kan zijn. We proberen dat zo veel mogelijk te beperken. De voordelen erna zijn voor iedereen natuurlijk heel erg fijn! Zitcompetitie Op zondag 19 juni hebben 9 ruiters van onze manege gestreden tijdens de regiofinale van de zitcompetitie in Tilburg. Twee van hen zijn zelfs door naar de kwartfinale! Super goed gedaan allemaal, en Koen en Claudia natuurlijk van harte gefeliciteerd, en heel veel succes op 4 september tijdens de kwartfinale! Kabouterles/kleuterles Afgelopen jaar konden de allerkleinsten op woensdag en vrijdagmiddag meedoen aan de kleuter paardrijles. Komend jaar bieden we geen kleuterlessen meer aan, we hebben gemerkt dat dit niet altijd helemaal lekker loopt en hebben iets veel leukers bedacht! We gaan in de schoolvakanties en op andere losse dagen, speciale kleuter activiteiten organiseren. Hoe we dit precies gaan doen, en op welke data, dat wordt bekend gemaakt in het Paradepaardje van september. Maar we kunnen alvast wel garanderen dat het erg leuk wordt. Houd dus de nieuwsbrief, website en facebook in de gaten!

6 Fijne vakantie!!!! 2 paarden draven door de Sahara zegt de een tegen de ander "Grote buitenbak hé!"

7

G Pjotter en veulen Juultje

G Pjotter en veulen Juultje Mei- Juni 2017 G Pjotter en veulen Juultje In dit nummer: - Pjotter - Nieuwe paardenjaar - Veileigheid bij mooi weer - Warm weer programma - Sponsor bijzondere ruiters - Ponykamp vrijwilligers - Bodywarmers

Nadere informatie

Simply Red Paard van het jaar 2017!

Simply Red Paard van het jaar 2017! oktober 2017 G Simply Red Paard van het jaar 2017! In dit nummer: - Paard van het jaar - Verslag open dag - Ponykamp herfstvakantie - Ouder kind dag - Herfst buitenrit - Vervanger Ingrid - Opzadelcursus

Nadere informatie

Voorwoord door Ilsa Derks

Voorwoord door Ilsa Derks Via deze nieuwsbrief willen wij u informeren over enkele vernieuwingen en aanpassingen binnen de manege daarnaast brengen wij ook enkele mededelingen en nieuwsberichten. Ieder kwartaal komt er een nieuwsbrief

Nadere informatie

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * VALENTINO Helaas hebben wij vorige week afscheid moeten nemen van ons manegepaard Valentino. Nadat hij opnieuw last kreeg van een peesblessure hebben wij helaas

Nadere informatie

G 9 april paardenvoetbalwedstrijd

G 9 april paardenvoetbalwedstrijd Maart 2017 G 9 april paardenvoetbalwedstrijd In dit nummer: - Paardenvoetbaltournooi - Zitles cursus - Ruiteropleiding Zilver - Super G - Jaarzegels ruiterpaspoort - Berichtje Janneke - Vacature woensdag

Nadere informatie

Wie o wie wordt er dit jaar paard van het jaar!

Wie o wie wordt er dit jaar paard van het jaar! Oktober 2016 G In dit nummer: - Horse Boy - Zitcompetitie - Programma Open Dag 2 oktober - Herfst buitenrit - Tas gevonden - Opzadelcursus - Inhaallessen - Agenda Wie o wie wordt er dit jaar paard van

Nadere informatie

Actualiteiten & Informatie

Actualiteiten & Informatie Manege Thielen Oude lijn 7 5032 PC Tilburg tel. 0161 222724 email: info@manegethielen.nl www.manegethielen.nl Recreatie & Paardensport Actualiteiten & Informatie De vakantie is weer voorbij, de lessen

Nadere informatie

Januari Het is winter, mooi he! 2017 is begonnen!!

Januari Het is winter, mooi he! 2017 is begonnen!! Januari 2017 G Het is winter, mooi he! In dit nummer: - 2017 is begonnen! - Nl- Doet - Springwedstrijd - Nieuw menu - Zircompetitie - Zitcompetitie extra lessen - Gratis workshop voorlezer - Telefoons

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 12 Maart 2017

NIEUWSBRIEF 12 Maart 2017 NIEUWSBRIEF 12 Maart 2017 In deze nieuwsbrief vind je meer info over het volgende: Paaswedstrijd Vrij rijden Ponykamp en Trainingskampweek Inhaallessen Verbouwing... Rust rondom de bak Paaswedstrijd Voor

Nadere informatie

Alle reguliere PONY-lessen vervallen vanaf 15 juli tot en met 25 augustus 2019!

Alle reguliere PONY-lessen vervallen vanaf 15 juli tot en met 25 augustus 2019! Zomervakantie 2019 Alle reguliere PONY- vervallen vanaf 15 juli tot en met 25 augustus 2019! NIET inschrijven, is NIET rijden! Je mag je zomer inhalen in de periode 01-05-2019 tot en met 31 oktober 2019;

Nadere informatie

Club Groentenjumping & Stal Spits- Ceulemans. Leliestraat 37-2860 St-Katelijne-Waver

Club Groentenjumping & Stal Spits- Ceulemans. Leliestraat 37-2860 St-Katelijne-Waver Club Groentenjumping & Stal Spits- Ceulemans Leliestraat 37-2860 St-Katelijne-Waver zomer 2016 Overzicht Juli Zaterdag Zondag 1 2 3 4 Funkamp 5 Funkamp 6 Funkamp 7 Funkamp 8 Funkamp 9 10 11 12 13 14 15

Nadere informatie

Pas de Deux wedstrijd

Pas de Deux wedstrijd Subscribe Share Past Issues Translate Maart 2016 Pas de Deux wedstrijd Nieuwe FNRS en KNHS proeven Engelse versie Website Ontwikkelingskaarten FNRS wedstrijden Zitcompetitie Zomer Ponykamp Pas de Deux

Nadere informatie

MANEGENIEUWS. In dit nummer:

MANEGENIEUWS. In dit nummer: Manege De Eilandruiters 1 september 2017 Editie 1, Nr. 2 MANEGENIEUWS De nieuwsbrief Op de site Misschien heb je het al gezien, maar de nieuwsbrief verschijnt ook elke maand op de site van De Eilandruiters.

Nadere informatie

Buwalski, de shet met talent!

Buwalski, de shet met talent! September 2015 G Lekker buitenrijden tijdens ponykamp! Vakantie voorbij - - vakantie voorbij.. - Buwalski de super shet - 4 oktober paard van het jaar verkiezing - Voltige - Springles, zitles en ruiterbewijs

Nadere informatie

Februari 2016 Ponyverzorgdagen krokusvakantie FNRS wedstrijden Ruiterbewijs Ponykamp Pony Carrousel Pas de Deux wedstrijd Zitcompetitie

Februari 2016 Ponyverzorgdagen krokusvakantie FNRS wedstrijden Ruiterbewijs Ponykamp Pony Carrousel Pas de Deux wedstrijd Zitcompetitie Subscribe Share Past Issues Februari 2016 Ponyverzorgdagen krokusvakantie FNRS wedstrijden Ruiterbewijs Ponykamp Pony Carrousel Pas de Deux wedstrijd Zitcompetitie Ponyverzorgdagen Krokusvakantie Er zijn

Nadere informatie

MANEGENIEUWS. In dit nummer: Ponyweekend

MANEGENIEUWS. In dit nummer: Ponyweekend Manege De Eilandruiters 1 oktober 2017 Editie 1, Nr. 3 MANEGENIEUWS Ponyweekend 22/23/24 September was het ponyweekend met dit jaar circus als thema. Er waren een speurtocht en buitenrit georganiseerd,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 13 April 2017

NIEUWSBRIEF 13 April 2017 NIEUWSBRIEF 13 April 2017 In deze nieuwsbrief vind je meer info over het volgende: Eerste wedstrijd Zomercompetitie Rhino - voorzorgsmaatregelen Dak / week dicht Paaswedstrijd Selfie / Knutselen Ongemakken

Nadere informatie

* NIEUWSBRIEF * EXTRA VAKANTIE EDITIE * NIEUWSBRIEF * OVERIGE ACTIVITEITEN

* NIEUWSBRIEF * EXTRA VAKANTIE EDITIE * NIEUWSBRIEF * OVERIGE ACTIVITEITEN * NIEUWSBRIEF * EXTRA VAKANTIE EDITIE * NIEUWSBRIEF * Hoewel het weer pas dit weekend op lenteweer gaat lijken is het aan het einde van deze maand al weer meivakantie en niet lang daarna kunnen we ons

Nadere informatie

Nieuwbrief stal Agnes

Nieuwbrief stal Agnes Nieuwbrief stal Agnes Maart 2018 Jaargang 2, nummer 6 Inhoud: Hight Tea & High Beer! Wat is een Bixie-parcours? Vrijwilligers in beeld Spreekbeurt over paarden? Tips en verbeterpunten gevraagd! Stuur je

Nadere informatie

Formatie. Schoolvakanties schooljaar

Formatie. Schoolvakanties schooljaar Nieuwsbrief Nr. 10 Belangrijke data Maandag 10 juni 2e Pinksterdag Dinsdag 11 juni Studiedag. Alle kinderen vrij! 12 juni t/m 14 juni Groep 8 Kamp! 12, 21 & 26 juni Groep 1 /2 Verkeersles 21 juni Pannenkoekenfeest

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019

Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Nieuwsbrief nr.1 2 september 2019 Agenda 2 sept Eerste schooldag: opening op het schoolplein 3 sept Luizencontroleweek 3 sept 1 e OR overleg om 20.00 uur 9 sept Rondleiding voor toekomstige ouders om 9.00

Nadere informatie

Wedstrijdrijden Ruitersportcentrum & Kampeerboerderij Dé ontmoetingsplaats voor iedereen!

Wedstrijdrijden Ruitersportcentrum & Kampeerboerderij Dé ontmoetingsplaats voor iedereen! Wedstrijdrijden Ruitersportcentrum & Kampeerboerderij Dé ontmoetingsplaats voor iedereen! 2 Wedstrijdrijden bij Manege Thielen Beste ruiter, Leuk dat jij ook wilt deelnemen aan de wedstrijden bij Manege

Nadere informatie

Wat hebben we zoal te bieden: Heerlijke kop vers gemaakte courgette soep Bladerdeeghapjes met knakworst Huisgemaakte appeltaart

Wat hebben we zoal te bieden: Heerlijke kop vers gemaakte courgette soep Bladerdeeghapjes met knakworst Huisgemaakte appeltaart December 2016 G In dit nummer: - Kerstproeven - Workshop Proevendag helper - Theorie oefenmiddag - Springcompetitie - Zitcompetitie - Sinterklaas kleurwedstrijd - Groepsbegeleiding vakantie - Ponymaatjesproject

Nadere informatie

Nieuwbrief stal Agnes

Nieuwbrief stal Agnes Nieuwbrief stal Agnes December 2017 Jaargang 1, nummer 3 Malibu met welverdiend pensioen! Ruitersport artikelen Onze mooie schimmel ruin van 27 jaar gaat genieten van een welverdiend pensioen! Agnes heeft

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26

Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Nieuwsbrief Kinderdagverblijf juli 2016 Nr. 26 Inleiding Hallo allemaal, Welkom zomer!! Heerlijk om weer langer en nog vaker buiten te spelen. We hebben weer een hoop ondernomen met de kinderen. In de

Nadere informatie

Nieuwsbrief Lr & Pc de Woudruiters

Nieuwsbrief Lr & Pc de Woudruiters Nieuwsbrief Lr & Pc de Woudruiters November, December 2016, Januari, februari, maart 2017 Halloween - Voltige wedstrijd - Springwedstrijd - Voorselectie kampioenschappen - Onderlinge wedstrijden - Nieuwjaarsreceptie

Nadere informatie

Rapportgesprekken (PrO) Inhaaldag (Vakcollege) Boeken inleveren en rapport ophalen (Vakcollege) Zomervakantie

Rapportgesprekken (PrO) Inhaaldag (Vakcollege) Boeken inleveren en rapport ophalen (Vakcollege) Zomervakantie 2016 2017 nummer 10 30 juni 2017 Agenda maandag 3 juli dinsdag 4 juli woensdag 5 juli donderdag 6 juli t/m zondag 20 augustus Rapportgesprekken (PrO) Inhaaldag (Vakcollege) Schoolreis naar de Efteling

Nadere informatie

Esdal College Boermarkeweg. woordzoeker.

Esdal College Boermarkeweg. woordzoeker. woordzoeker Www.esdalcollege.nl 1 Beste jongens en meisjes, Welkom! Het schooljaar in groep 8 is bijna voorbij en de zomervakantie komt eraan. Toch kijken we even vooruit naar het nieuwe schooljaar. De

Nadere informatie

Bodyprotectors. Beestjes in het bos STAL T REELAER NIEUWSBRIEF. Interessante informatie: In dit nummer: Teken 1. Ruiter en paard van de maand!

Bodyprotectors. Beestjes in het bos STAL T REELAER NIEUWSBRIEF. Interessante informatie: In dit nummer: Teken 1. Ruiter en paard van de maand! STAL T REELAER NIEUWSBRIEF Interessante informatie: De nieuwe cross hindernissen zijn inmiddels in gebruik genomen. Op 17 april is het lente concours. Nog niets te doen in de mei vakantie? Kijk op pagina

Nadere informatie

ZWEMLESSEN VOOR ALLE LEEFTIJDEN TIJDEN & TARIEVEN. seizoen 2018 geldig in de periode van 20 aug. t/m 31 dec. 2018

ZWEMLESSEN VOOR ALLE LEEFTIJDEN TIJDEN & TARIEVEN. seizoen 2018 geldig in de periode van 20 aug. t/m 31 dec. 2018 ZWEMLESSEN VOOR ALLE LEEFTIJDEN TIJDEN & TARIEVEN seizoen 2018 geldig in de periode van 20 aug. t/m 31 dec. 2018 versie augustus 2018 onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen in het programma. Raadpleeg

Nadere informatie

LENTE TENNIS CLUB YPER TENNISSCHOOL. 10 Weken - Start na de paasvakantie. Groepslessen instructie Matchtrainingen Privelessen

LENTE TENNIS CLUB YPER   TENNISSCHOOL. 10 Weken - Start na de paasvakantie. Groepslessen instructie Matchtrainingen Privelessen LENTE TENNISSCHOOL 2018 10 Weken - Start na de paasvakantie Groepslessen instructie Matchtrainingen Privelessen Jeugd P.2 Competitiespelers P.3 Volwassenen P.4 (Jeugd en Volwassenen) TENNIS CLUB Y WWW.AUGUSTIJNENPARK.COM

Nadere informatie

Karper praat Januari 2017

Karper praat Januari 2017 Karper praat Januari 2017 Welkomswoord! Droevig nieuws! Barney heeft een groot deel van zijn leven op de Karperhoeve door gebracht. Wanneer hij precies op de Karperhoeve is gekomen kan ik helaas niet terug

Nadere informatie

1ste kwt. Kwartaal 1 ( febr/mrt/apr) weeknr maandag les dinsdag les woensdag les donderdag les vrijdag les zaterdag les 5 xxxx xxxx xxxxx xxxxx

1ste kwt. Kwartaal 1 ( febr/mrt/apr) weeknr maandag les dinsdag les woensdag les donderdag les vrijdag les zaterdag les 5 xxxx xxxx xxxxx xxxxx 1ste kwt Welke en hoeveel lessen kan/moet ik inhalen? Kwartaal 1 ( febr/mrt/apr) weeknr maandag les dinsdag les woensdag les donderdag les vrijdag les zaterdag les 5 xxxx xxxx xxxxx xxxxx 01-02-19 1 02-02-19

Nadere informatie

Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop

Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop Klantwijzer Stichting Kinderopvang Op Kop Stichting Kinderopvang Op Kop, Postbus 2225, 8355 ZJ Giethoorn tel 0521-362520 In deze uitgave vindt u ons dienstenaanbod en onze huisregels, sluitingsdagen, schoolvrije

Nadere informatie

Stalreglement Manege t Schijndelse Woud. Op stal

Stalreglement Manege t Schijndelse Woud. Op stal Stalreglement Manege t Schijndelse Woud Vanaf 1 oktober 2015 Op stal Het is verboden te roken in de buurt van de stallen, op het paard en in de kantine. Op stal moet het rustig zijn. Er mag niet worden

Nadere informatie

Club Groentenjumping & Stal Spits- Ceulemans. Leliestraat St-Katelijne-Waver

Club Groentenjumping & Stal Spits- Ceulemans. Leliestraat St-Katelijne-Waver Club Groentenjumping & Stal Spits- Ceulemans Leliestraat 37-2860 St-Katelijne-Waver Planning zomer 2017 Overzicht Juli Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 2 3 Funkamp 4 Funkamp

Nadere informatie

Club Groentenjumping & Stal Spits- Ceulemans. Leliestraat St-Katelijne-Waver

Club Groentenjumping & Stal Spits- Ceulemans. Leliestraat St-Katelijne-Waver Club Groentenjumping & Stal Spits- Ceulemans Leliestraat 37-2860 St-Katelijne-Waver zomer 2018 Overzicht Juli Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Externe Fun kamp

Nadere informatie

Vrijdag 14 september is er Smashsoos. Smash treedt het eerste uur op. Daarna is er gewone soos.

Vrijdag 14 september is er Smashsoos. Smash treedt het eerste uur op. Daarna is er gewone soos. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 37 13 september 2018 Nieuws Agenda 15 sept : workshop Strandschilderij(vol) 16 sept : voetbal FC Utrecht- Emmen 28 sept : band Alleen maar Hollands 29 sept. : De Hongerige Klant

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsweetjes. Koetsentocht. Vrijwilligers gezocht. Manege gesloten A G E N D A

Nieuwsbrief. Nieuwsweetjes. Koetsentocht. Vrijwilligers gezocht. Manege gesloten A G E N D A A G E N D A 01-08 t/m 05-08 ponykamp 5 03-08 t/m 23-08 zomervakantie manege gesloten 22-08 t/m 26-08 trainingskamp jeugd. 06-09 Koetsentocht 11-10 F-proevendag 7-11 Lampionnentocht Nieuwsbrief J A A R

Nadere informatie

Zwemles t Hooge Holt. 6 mei 2019 Mei t/m juli 2019 IN DIT NUMMER DATA PROEF/ DIPLOMAZWEMMEN: WOORD VOORAF Beste ouders,

Zwemles t Hooge Holt. 6 mei 2019 Mei t/m juli 2019 IN DIT NUMMER DATA PROEF/ DIPLOMAZWEMMEN: WOORD VOORAF Beste ouders, 6 mei 019 Mei t/m juli 019 t Hooge Holt WOORD VOORAF Beste ouders, Hierbij onze nieuwste informatiebrief over de zwemlessen bij Zwemschool Born Swim. In deze brief even een aantal belangrijke zaken. Overige

Nadere informatie

AGENDA nr. 1 NIEUWS. JARIG 31-8 Cor van Kooten groep 7/8 8-9 Yfke Siebert groep Lennart Zwanenburg groep 2

AGENDA nr. 1 NIEUWS. JARIG 31-8 Cor van Kooten groep 7/8 8-9 Yfke Siebert groep Lennart Zwanenburg groep 2 AGENDA nr. 1 Dinsdag 5-9 Informatieavond Woensdag 6-9 leerlingenraad Donderdag 7-9 OR-vergadering Vrijdag 8-9 Nieuwsbrief 2 JARIG 31-8 Cor van Kooten groep 7/8 8-9 Yfke Siebert groep 4 8-9 Lennart Zwanenburg

Nadere informatie

Inleiding. Hallo paardrijliefhebbers!

Inleiding. Hallo paardrijliefhebbers! ZOMERKAMPEN 2017 2 Inleiding Hallo paardrijliefhebbers! Ook in 2017 zorgt 't Saedelhof voor zomerkampen. We organiseren maar liefst zes kampen: elk met een specifieke doelgroep - afhankelijk van leeftijd

Nadere informatie

Vrijwilligers woensdagmiddag gezocht

Vrijwilligers woensdagmiddag gezocht December 2017 G In dit nummer: - Kachima - Nieuwe paarden - Vrijwiller woensdag - Ruiter fitness - Sinterkerst & nieuw - Opzadelcursus - Paardenfluisterles - Verkleed springen - Paardenindeling wedstrijden

Nadere informatie

zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2019 geldig in de periode van 19 augustus t/m 31 december 2019

zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2019 geldig in de periode van 19 augustus t/m 31 december 2019 zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2019 geldig in de periode van 19 augustus t/m 31 december 2019 versie augustus 2019 onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen in het programma.

Nadere informatie

zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2019 geldig in de periode van 7 januari t/m 5 juli 2019

zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2019 geldig in de periode van 7 januari t/m 5 juli 2019 zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2019 geldig in de periode van 7 januari t/m 5 juli 2019 versie maart 2019 onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen in het programma. Raadpleeg

Nadere informatie

Dressuur wedstrijden. Pony wedstrijden: t/m groep 8 basisschool. Junioren wedstrijden: middelbare school t/m 16. Senioren wedstrijden: vanaf 16 jaar

Dressuur wedstrijden. Pony wedstrijden: t/m groep 8 basisschool. Junioren wedstrijden: middelbare school t/m 16. Senioren wedstrijden: vanaf 16 jaar 2016 Dressuur wedstrijden Pony wedstrijden: t/m groep 8 basisschool Junioren wedstrijden: middelbare school t/m 16 Senioren wedstrijden: vanaf 16 jaar 7-8-2016 Dressuurwedstrijden 1. Inleiding Op de manege

Nadere informatie

RIJBAAN PIET 1967 RIJBAAN PIET VANDAAG

RIJBAAN PIET 1967 RIJBAAN PIET VANDAAG RIJBAAN PIET 1967 RIJBAAN PIET VANDAAG Benjamin Pieters - 0475/670.610 - www.rijbaanpiet.be Manège - Rijschool RIJBAAN PIET Schoolstraat 4 9200 Dendermonde info@rijbaanpiet.be www.rijbaanpiet.be 0475/670.610

Nadere informatie

G 9 april paardenvoetbalwedstrijd

G 9 april paardenvoetbalwedstrijd April 2017 G 9 april paardenvoetbalwedstrijd In dit nummer: - Voetbal / zitcompetitie - Berichtje van Nouska - Inzamelingsactie Jelle - Ponydagkamp - Groepsbegeleiding - Opzadelcursus - Ruiterbewijs -

Nadere informatie

Lesgeven aan kinderen

Lesgeven aan kinderen Lesgeven aan kinderen Lesopbouw en les voorbereiding improvisatie voorbereiding Een goede planning is het halve werk!!!!! Omdat: Planning over langere termijn ( FNRS ruiterplan) Doelgericht te werk gaan

Nadere informatie

Overzicht data verschillende activiteiten 2019

Overzicht data verschillende activiteiten 2019 Januari Overzicht data verschillende activiteiten 2019 2,3 en 4 Pannenkoekenritten; gezellige buitenrit en wel van te voren doorgeven. Kosten 25,- pp 5 Oliebollenspringen; Speel je spel!! Leuke springwedstrijd.

Nadere informatie

Openstaande vacatures

Openstaande vacatures Openstaande vacatures Als eerste wil ik iedereen bedanken die op 25 februari op de ingelaste Algemene Leden Vergadering (ALV) van HSB is geweest. Het is mooi om te zien dat de interesse in HSB en de plannen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni / juli

Nieuwsbrief juni / juli Waar een kleine school groot in kan zijn! Nieuwsbrief juni / juli Beste ouders, verzorgers, U ontvangt hierbij de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. In deze nieuwsbrief: Afscheid groep 8 Personeel

Nadere informatie

Je kunt je tot 2 december opgeven. Deelname kost 10,-

Je kunt je tot 2 december opgeven. Deelname kost 10,- November 2015 G - Spooktocht - Springwedstrijd - Lessen tijdens feestdagen - Uitleg nieuwsbrief zaterdag - Pinnen - CBR 2 - Opzadelles - Voltige wedstrijd - Vragen? - Even voorstellen: Tamara - Vrijwilligercoordinator

Nadere informatie

zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2018 geldig in de periode van 20 aug. t/m 31 dec. 2018

zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2018 geldig in de periode van 20 aug. t/m 31 dec. 2018 zwemlessen voor alle leeftijden tijden & tarieven seizoen 2018 geldig in de periode van 20 aug. t/m 31 dec. 2018 versie aug. 2018 onder voorbehoud van typefouten en wijzigingen in het programma. Raadpleeg

Nadere informatie

Sail-Today biedt catamaran cursussen aan voor beginners tot wedstrijdzeilers

Sail-Today biedt catamaran cursussen aan voor beginners tot wedstrijdzeilers Sail-Today, Beachclub & Catamaranzeilschool IJmeerdijk 16 1361 AA Almere / Muiderzand t 036 53 696 27 e info@sail-today.nl i www.sail-today.nl Sail-Today biedt catamaran cursussen aan voor beginners tot

Nadere informatie

Stapsgewijs meer plezier in paardrijden!

Stapsgewijs meer plezier in paardrijden! Stapsgewijs meer plezier in paardrijden! Lesplan De Goudse Manege Mei 2019 Starten met paardrijden/ Niveau 0 Jeugd in de leeftijd van 4 t/m 5 jaar: Zondagochtend ponywandelen vanaf 6 t/m 9 jaar: Startersles

Nadere informatie

Jaargang 16 Juni 2016

Jaargang 16 Juni 2016 Kijk ook eens naar onze website met heel mooie foto s: www.sbodebrigantijn.nl Jaargang 16 Juni 2016 Oproep! Wij zijn op zoek naar rubberlaarzen vanaf maat 36, hebt u nog laarzen staan die niet gebruikt

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Manege De Cruquiushoeve 12/21/2017 Editie 11

NIEUWSBRIEF. Manege De Cruquiushoeve 12/21/2017 Editie 11 NIEUWSBRIEF Manege De Cruquiushoeve 12/21/2017 Editie 11 Vrijwilligersdag Zaterdag 16 december was de jaarlijkse afsluiting, dit keer alles in het teken van Kerst. Bij het kerstspringen moesten de deelnemers

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden!

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden! NIEUWSFLITS Augustus 2015 Beste ouders/verzorgers en leden, Het is alweer augustus 2015, de zomervakantie vliegt voorbij. En wat is er een hoop gebeurd in de afgelopen weken. Wij hebben afscheid genomen

Nadere informatie

Inleiding. Hallo paardrijliefhebbers!

Inleiding. Hallo paardrijliefhebbers! ZOMERKAMPEN 2016 2 Inleiding Hallo paardrijliefhebbers! Ook in 2016 zorgt 't Saedelhof voor zomerkampen. Dit jaar hebben we echter een aantal wijzigingen doorgevoerd. We organiseren deze keer geen twee,

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier mindervalide ruiter. Naam en voorletters: Roepnaam: Adres: Postcode woonplaats: Geboortedatum: E-mail adres: Telefoon :

Aanmeldingsformulier mindervalide ruiter. Naam en voorletters: Roepnaam: Adres: Postcode woonplaats: Geboortedatum: E-mail adres: Telefoon : Gegevens toekomstig ruiter: Naam en voorletters: Roep Adres: Postcode woonplaats: Geboortedatum: Telefoon : Geslacht: Aanmelding betreft: man vrouw Rij-ervaring: ja nee Zo ja, hoelang: waar: jeugd (6-17

Nadere informatie

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan...

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Editie 15: donderdag 20 december 2018 Beste ouders, Het eerste trimester van het schooljaar is voorbijgevlogen.

Nadere informatie

Nieuwbrief stal Agnes

Nieuwbrief stal Agnes Nieuwbrief stal Agnes April 2018 Jaargang 2, nummer 7 Inhoud: Stal Agnes weer getraind in BHV Eind maart hebben Agnes en Annika weer hun BHV training gehad! Ze zijn dus weer op alle situaties voorbereid.

Nadere informatie

Meer informatie over de inhoud van deze kampen vind je verder in de brochure.

Meer informatie over de inhoud van deze kampen vind je verder in de brochure. ZOMERKAMPEN 2018 2 Inleiding Hallo paardrijliefhebbers! Ook in 2018 zorgt 't Saedelhof voor zomerkampen. We organiseren dit jaar vier kampen: elk met een specifieke doelgroep - afhankelijk van leeftijd

Nadere informatie

Overzicht data verschillende activiteiten 2019

Overzicht data verschillende activiteiten 2019 Januari Overzicht data verschillende activiteiten 2019 2,3 en 4 Pannenkoekenritten; gezellige buitenrit en wel van te voren doorgeven. Kosten 25,- pp 5 Oliebollenspringen; Speel je spel!! Leuke springwedstrijd.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN

NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN Beste leden, NIEUWSBRIEF PSV DE DRIESPOREN VAN DE VOORZITTER Helaas hebben we onze geplande springwedstrijd van 24 maart moeten schrappen, aangezien we maar een zeer kleine opgave hadden. Door de uitbraak

Nadere informatie

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20 Januari 2016 Vrijdag 1-jan 6:44 8:50 11:41 12:44 14:55 16:41 18:45 Zaterdag 2-jan 6:44 8:50 11:41 12:45 14:56 16:42 18:46 Zondag 3-jan 6:44 8:50 11:42 12:45 14:57 16:43 18:47 Maandag 4-jan 6:44 8:49 11:42

Nadere informatie

Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout

Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout www.columbiaan.nl A-, B- en C- diploma s Zwemvaardigheidsdiploma s Wedstrijdzwemmen Volwassenenzwemmen INFORMATIEBOEKJE Geachte lezer, Van harte welkom bij de Zwemvereniging

Nadere informatie

Voorwoord. Namens de evenementencommissie hopen we jullie dit jaar ook allemaal weer te mogen begroeten en we wensen jullie veel leesplezier.

Voorwoord. Namens de evenementencommissie hopen we jullie dit jaar ook allemaal weer te mogen begroeten en we wensen jullie veel leesplezier. Nieuwsbrief 6 april 2016 Voorwoord Zo de winter is voorbij, nouja, als ik zo naar buiten kijk (2 de paasdag) lijkt dat er nog niet helemaal op. Maargoed, wij starten in ieder geval met al onze activiteiten.

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomervakantie week juli Tm 5 augustus

Recreatieprogramma. Zomervakantie week juli Tm 5 augustus Recreatieprogramma Zomervakantie week 31 30 juli Tm 5 augustus Welkom op Cambiance Duinhoeve. Allereerst willen wij iedereen een hele fijne en gezellige vakantie toewensen! Deze vakantie zijn er diverse

Nadere informatie

ZOMERKAMPEN. Hof Ter Couter

ZOMERKAMPEN. Hof Ter Couter ZOMERKAMPEN Hof Ter Couter 2015 Beste ouder, Ook in 2015 staat Hof Ter Couter alweer met zomerkampen klaar. In deze brochure stellen we alle kampen even aan u voor. Paardrijden is een mooie sport, waarbij

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Nieuwsbrief Juli 2015 De laatste nieuwsbrief voor dat we allemaal op vakantie gaan en heerlijk van de Zomer gaan genieten. Wij willen jullie graag nog een aantal puntjes meedelen. Baby nieuws Aller eerst

Nadere informatie

Vlindernieuws. Belangrijke data. Personeel

Vlindernieuws. Belangrijke data. Personeel Vlindernieuws Belangrijke data 22-25 juni Kamp locatie Noord 2 juli: Vuurvlindermarkt locatie Noord 7-8 juli: Eindmusical groep 8 locatie West 8 juli: Eindmusical groep 8 locatie Noord 10 juli: Laatste

Nadere informatie

22 juli Op weg naar de top. Is deze nieuwsbrief niet goed te zien? Klik hier om het online te bekijken

22 juli Op weg naar de top. Is deze nieuwsbrief niet goed te zien? Klik hier om het online te bekijken Is deze nieuwsbrief niet goed te zien? Klik hier om het online te bekijken Op weg naar de top Aanbiedingen pensionklant van de maand Massagecursus Paardenverkiezing Weekend open dag Grote schoonmaak Automatische

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Dansschool DanCin September-Oktober. Jaaaaa Start dansjaar Beste ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen,

Nieuwsbrief. Dansschool DanCin September-Oktober. Jaaaaa Start dansjaar Beste ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen, Nieuwsbrief AUGUSTUS 31, 2018 2018, SEPTEMBER-OKTOBER Dansschool DanCin September-Oktober Beste ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen, #DANCIN JAAR 5! Hieronder staat het programma voor de maanden september

Nadere informatie

Informatie F-Proeven. Het team van Stal Sibma. Websites

Informatie F-Proeven. Het team van Stal Sibma. Websites Informatie F-Proeven Stal Sibma organiseert wedstrijden volgens het systeem van de FNRS. In deze folder kun je lezen hoe wij die wedstrijden organiseren, wat de spelregels zijn en hoe je mee kunt doen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Het Tooropje Februari

Het Tooropje Februari Het Tooropje Februari 2017 www.chtoorop.nl Mededelingen Vrijwillige bijdrage In het verleden hebben we er vaker op gewezen hoe belangrijk de vrijwillige bijdrage is. Met de vrijwillige bijdrage kunnen

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 5 24 september 2015 INHOUD: Ouder gevraagd! Niet met vreemde mannen mee Vincent van Gogh op school Week van de pauzehap groepen 5-8

Nadere informatie

ClubNieuws. Augustus 2016

ClubNieuws. Augustus 2016 ClubNieuws Augustus 2016 Wij wensen iedereen die op vakantie gaat een hele fijne vakantie! Voor de leden die lekker thuis blijven, kom gezellig sporten, ontspannen of Jumpen. Vergeet niet om het zomerrooster

Nadere informatie

Talismanbulletin

Talismanbulletin Talismanbulletin 09-01-2019 Woensdag 16 januari Ouderavond door de MR. Start om 20.00u. Vrijdag 18 januari Kleutervrije vrijdag Vrijdag 18 januari Creamiddag groep 7-8 Woensdag 23 januari Voorleesontbijt

Nadere informatie

BIJP ATER Basisschool Pater van der Geld Alberdingk Thijmstraat 25, 5144 SJ Waalwijk (0416-)

BIJP ATER Basisschool Pater van der Geld Alberdingk Thijmstraat 25, 5144 SJ Waalwijk (0416-) BIJP ATER Basisschool Pater van der Geld Alberdingk Thijmstraat 25, 5144 SJ Waalwijk (0416-) 561738 directie@patervdgeld.nl www.patervdgeld.nl schooljaar 2017 2018, nr. 29 - juli 2018 Na een jaar hard

Nadere informatie

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl

De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Nieuwsbrief De Woordhof Keppelseweg 56 6999 AR Hummelo 0314 381480 www.woordhof.nl - info@woordhof.nl Groepenverdeling 2015-2016 Schooljaar 2014 2015 1 juli 2015 I n h o u d : Blz. 1: Groepenverdeling

Nadere informatie

Mededelingen. Agenda. Social event Theaterlessen

Mededelingen. Agenda. Social event Theaterlessen Hierbij weer een nieuw activiteitenoverzicht, ditmaal met de activiteiten van januari en februari 2017. Aanmelden voor de activiteiten kan door een mail te sturen naar activiteitencommissie@nsrvjollyjumper.nl,

Nadere informatie

Werken in de kinderopvang

Werken in de kinderopvang Werken in de kinderopvang Sanne Houtepen werkt als pedagogisch medewerker bij Kibeo aan de Elvis Presleylaan in Goes. Ze is daar een bekend gezicht en heeft heel wat kinderen op zien groeien van baby tot

Nadere informatie

INFO. Jaargang 23, Nummer 39,

INFO. Jaargang 23, Nummer 39, INFO Jaargang 23, Nummer 39, 6-7-2017 Maandag 03 juli Directie aanwezig Dinsdag 04 juli Directie aanwezig Woensdag 05 juli Schoolkamp groep 8 Directie aanwezig Donderdag 06 juli Schoolkamp groep 8 Schoolreisje

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tusken Waad en Klif juni 2015

Nieuwsbrief Tusken Waad en Klif juni 2015 Nieuwsbrief Tusken Waad en Klif juni 2015 Hallo leden van kring Tusken Waad en Klif, Hierbij de allereerste nieuwsbrief van kring Tusken Waad en Klif, oftewel TWK! We hopen jullie hiermee beter te informeren

Nadere informatie

Boerderij op IJburg Gids

Boerderij op IJburg Gids Boerderij op IJburg Gids 2016-2017 INHOUDSOPGAVE PONYMAATJES VOLTIGE RIJLESSEN LEASEPONY LESSEN VOOR VOLWASSENEN HORSE AGILITY CLUB PONYKAMP TIENERLESSEN HORSE BOY DAGBESTEDING & ANDERE ZORGACTIVITEITEN

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november Vernieuwing mailsysteem.

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november Vernieuwing mailsysteem. Basisschool Pius X Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 5 van 23 november 2015 Jordaansingel 20, 781 GP, Haaksbergen. Tel. 053-5721396. Directie@piusx.eu Vernieuwing mailsysteem. Binnenkort gaan we ons mailsysteem

Nadere informatie

Jaarverslag 2011. Stichting Manege Onder de Linde. Helomareed 4 9244 GH Beetsterwaag 0512 389297 www.manegeonderdelinde.nl info@manegeonderdelinde.

Jaarverslag 2011. Stichting Manege Onder de Linde. Helomareed 4 9244 GH Beetsterwaag 0512 389297 www.manegeonderdelinde.nl info@manegeonderdelinde. Stichting Manege Onder de Linde Jaarverslag 2011 Stichting Manege Onder de Linde Helomareed 4 9244 GH Beetsterwaag 0512 389297 www.manegeonderdelinde.nl info@manegeonderdelinde.nl Inleiding Voor u ligt

Nadere informatie

Badwater 2016-2017 - Harderwijk - De Sypel - De Woelwaters

Badwater 2016-2017 - Harderwijk - De Sypel - De Woelwaters Herfstvakantie Zomer vakantie 32 Maandag 8 augustus 2016 19:00-20:00 Dinsdag 9 augustus 2016 Woensdag 10 augustus 2016 19:00-20:00 Donderdag 11 augustus 2016 Vrijdag 12 augustus 2016 19:00-20:00 Zaterdag

Nadere informatie

Even uw aandacht voor volgende afspraken:

Even uw aandacht voor volgende afspraken: MTC-Leopoldsburg Beste ouders, tennisliefhebber, Half september starten we opnieuw met onze reeks herfst/winterlessen. Zoals vorig jaar blijven de aangeboden lessen een uur en een kwartier duren, wat toelaat

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8.

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag de Grote Rekenochtend. Schoolvoetbal jongens. IEP toets groep 8. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 Creamiddag Nationale buitenlesdag 08.30-10.15 de Grote Rekenochtend Schoolvoetbal jongens 08.45-09.45 koffie uurtje 11.00-12.00 theorie-exame

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 35 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 5-6-2017 Tweede Pinksterdag Beste ouders/verzorgers, In deze info: 6-6-2017 Studiedag, leerlingen

Nadere informatie