Vrijdag 8 april c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen jvs@pricoh.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vrijdag 8 april 2016. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh."

Transcriptie

1 Vrijdag 8 april 2016 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen jvs@pricoh.nl Agenda: 12 april: praktijk verkeersexamen 13 april: leerlingenraad 14 april: GMR 17 april: Unicefloop/Cascaderun 18 april: Oud papier 20 april: talentenshow groep 3 25 april 6 mei: Meivakantie mei: kriebelteam mei: schoolkamp gr. 8 8 mei: Moederdag mei: Pinksteren 19 mei: zwemuurtje groep 6 23 mei: O.R. 26 mei: Ouderavond 27 mei: Zomermarkt 30 mei: Oud papier 31 mei-3 juni: Avond 4 Daagse De jarigen: 12 april: Lisa Metselaar 15 april: Juf Vlegels Lisa en juf Vlegels, volgende week zijn jullie jarig. We wensen jullie een hele fijne dag toe. Geniet van al het leuks wat voorbij komt en uiteraard van jullie nieuwe jaar! De bijbel: Onderwerp: Bij jou thuis Er is honger in Bethlehem. Noömi, haar men en zonen trekken daarom weg naar Moab. Daar wonen ze als vreemdeling. De beide zonen trouwen met Moabitische vrouwen. Dan sterft de man van Noömi, daarna haar zonen. Noömi besluit terug te gaan naar Bethlehem. Bij jou thuis Bij jou thuis is het anders, Het ruikt en voelt er vreemd. Toch voel ik me er veilig, want jij gaat met me mee. Laat me bij jou thuis zijn, laat me thuis zijn bij jou. Bij jou is het bijzonder, ik kijk mijn ogen uit. Want thuis zijn is een wonder en jij nodigt mij uit. Laat me bij jou thuis zijn, laat me thuis zijn bij jou.

2 Verdriet Donderdag ontvingen we het bericht dat Herman, de vader van Tijn uit groep 2 is overleden. In alle groepen is stil gestaan bij dit verdrietige gebeuren en is onderstaand gedicht voorgelezen. Je kan niet meer naar die mooie verhalen luisteren van iemand die er niet meer is. Je kan niet meer lekker babbelen met iemand die er niet meer is. Je kan niet meer in een deuk van het lachen liggen met iemand die er niet meer is. Maar je kan nog wel heel intens houden van iemand die er niet meer is. In de Kruimel ligt het troostboek voor de familie. Loop gerust even binnen voor een persoonlijke boodschap. Dinsdag is de afscheidsdienst in de Oosterkerk. We wensen Alice, Tijn, Maite en hun familie heel veel sterkte toe nu en de komende weken. Oud Papier Onze Opa s zijn niet voor niets op pad geweest in de maand februari. Door hun krachten te bundelen hebben ze 1.137,00 opgehaald. Bedankt vaders! Weet dat we door jullie veel extra s voor de kinderen kunnen doen! De volgende keer dat weer oud papier wordt opgehaald is maandag 18 april. Gezonde weetjes water drinken Wist u dat het heel belangrijk is dat jonge kinderen elke dag voldoende drinken. Water is het gezondst. In de vruchtensappen, de pakjes drinken die in de supermarkten als gezond worden aangestipt, zit vaak erg veel suiker. Een pakje fruitsap bevat vaak meer dan 4 klontjes suiker! Het Nederlandse kraanwater behoort tot de beste ter wereld, een heel goed alternatief. Naast het gezondheidsvoordeel, kun je ook een hoop geld besparen, want in plaats van een flesje water kopen, kun je dus gewoon een glas vullen onder de kraan! Daarnaast spaar je daarmee het milieu, plastic is namelijk een grote belasting voor het milieu. Water drinken uit een glas of een beker die je kunt hergebruiken, is daarom het best. Schoolfruit Net als elke week krijgen we ook deze week weer een voorraadje groente en fruit. - dinsdag: Kiwi - woensdag: Banaan - donderdag: Waspeen

3 PBS We vullen elkaars aandachtsemmertje met complimenten! PBS toppers Gelukkig waren ze er weer. De grote kleine helden van de Juul. Omdat ze ontzettend hun best hebben gedaan werden ze op zolder met open armen ontvangen. Dát verdient een groot applaus van het thuisfront! Bobby, Willem, Jurre, Ghaith, Vera en Che nelle: we zijn trots op jullie!

4 Groep 1a (juf Hoogeveen / juf Fidom) Hij is weer omgevlogen dit weekje. Onze dagplanningen stonden ook vol met activiteiten. Samen hebben we prachtige kippen geknutseld. Het was tevens een herhalingsles want de kam van de kip was gewoon een sneeuwklokje op de kop. Veel kinderen wisten ook nog hoe het moest. Geweldig! Ook stond er verven op het programma en hebben we geprobeerd een boerderij dier te maken. Oei..dat was lastig. Ter ondersteuning hingen er voorbeelden maar echt makkelijker werd het er niet van. Gelukkig hadden ze wel gewoon plezier in werken met kwast en verf. Ook belangrijk! Dankzij het regelmatig bezoeken van de Action was ons derde taakje het zoeken van verschillen. Kaartjes van 79 cent, even lamineren en met afwasbare stift heb je veel plezier en leerzame momenten. Verder hebben we natuurlijk ook kringactiviteiten in het kader van voorbereidend rekenen en lezen gedaan, lekker liedjes gezongen en gekke dansjes gedaan. ( kent u m nog : de vogeltjes dans?) Na 9 nachtjes slapen was het op woensdag dan eindelijk zover dat we naar de boerderij mochten. Wat hebben we genoten!!! Wat een geluk dat het weer ons goed gezind was. Wel wat fris maar.droog! Hierbij gelijk een enorm dankjewel voor ouders die mee zijn geweest. Zonder jullie kunnen we niet van deze leuke activiteiten doen.

5 Volgende week gaan we beginnen met moederdag. Dusssssssss.moeders, maandag mogen jullie nog in de klas komen maar daarna is het verboden toegang. Woordenschat:trekker, de uier, de speen, de melkmachine, het erf, de koeltank. Goede doelen: 5,20!!!!! wauw!! Groep 1b (juf Polstra / juf Hoogeveen) Wat is er veel te ontdekken op- en om een boerderij! We werkten er over en maakten er taakjes bij. Zo schilderden we een boerderijdier en oefenden we de schuine vouw bij het vouwen van een kip. Ook leerden we goed naar de dieren te kijken, zodat we ze konden omschrijven in een raadspelletje. Daarnaast deden we in de kring nog heel veel meer spelletjes met namen van dieren, hun geluiden, hun baby s en dingen die horen bij een boerderij. Toen we woensdag zelf een kijkje mochten nemen op boerderij Sonneclaer was dat natuurlijk helemaal fantastisch. De dingen die we in de klas gehoord en gezien hadden, zagen we nu in het echt (en nog heel veel meer!); dat zullen we niet snel vergeten! Vanaf volgende week is onze klas verboden terrein voor moeders, want in het diepste geheim gaan wij aan het werk met onze moederdagcadeautjes! Dat moet natuurlijk een verrassing blijven en moeders die onze klas toch betreden, riskeren een heuse snoepboete!

6 Groep 2 (juf Tempel / juf Mendel) En de week is alweer om! Wat gaat het toch snel. Deze week hebben we gewerkt over de boerderij. Onze weektaakjes en de kringactiviteiten stonden in het teken van de boerderij. Het knutseltaakje van de week was een varkentje vouwen, een varkentje in de modder! Hartstikke leuk om lekker zelf modder te maken. Voor tekenen hebben we geleerd hoe je een tractor kan tekenen, goed gedaan allemaal! De taalopdracht was een raadspelletje in tweetallen, om ste beurt moesten de kinderen een dier van de boerderij beschrijven. Ook hebben we een werkblad gemaakt zoek de verschillen.

7 Woensdagmiddag zijn een heleboel kinderen naar de grote turnhal geweest voor een extra gymles. Wat hebben we hard gesport, ontzettend leuk dat er zoveel kinderen zijn gekomen! Op vrijdag hadden we ook een hele leuk dag, het was onze beurt om naar de boerderij te gaan! We hebben in groepjes aan de opdrachten gewerkt, en daarna mochten we nog lekker spelen. We hebben Juultje gespot en lekker van een ijsje genoten. Volgende week gaan we werken aan het thema moederdag. Vanaf deze week is het dus echt verboden voor moeder in de klas! Ook gaan we volgende week extra aandacht besteden aan hakken & plakken. Dit is een oefening die we veel doen in groep 2. Kinderen leren om woordjes in klanken te verdelen. We gaan volgende week aan de slag met woordjes die al iets langer zijn. Zo gaan we bijvoorbeeld r-i-t-s hakken en weer plakken rits. Misschien kunt u thuis af en toe met uw kind wat oefenen? * hakken & plakken boom, roos, zon, vis, ik, weg, bak, bal, doos, pen, bloem, stok, kraan, rits, kast. Woordenschat: Liefde, zorgen, verzorgen, aandacht geven, verwennen, cadeau, inpakken, inpakpapier, versieren, speciaal, bijzonder. Kudde, groep, verzamelen, roeien, kano, kanoën, peddelen, wastafel, wasmachine, hoef, scheren, mest. goede doelen: 2,50

8 Groep 3: (juf Drent / juf Hallink): Wat was het deze week leuk. Wij hebben dinsdag een bezoek gebracht aan boer Barend. Daar hebben wij veel gezien, gehoord, gevoeld, geroken en geproefd. In kleine groepjes hebben wij enkele opdrachten gedaan. Daarna hebben wij heerlijk gespeeld op de boerderij. Wij willen alle ouders bedanken voor het rijden en begeleiden van een groepje kinderen, want zonder jullie hulp zou dit uitje niet door kunnen gaan. Dus nogmaals bedankt!!! Afgelopen woensdag hebben we de derde muziekles van Scala gehad. Het ging vooral om de blaasinstrumenten en we mochten dan ook allemaal proberen om geluid uit een dwarsfluit, een trompet en een blokfluit te krijgen. Aankomende week gaan wij verder met kern 9 van taal en blok 9 van rekenen. Het automatiseren van sommen onder de 20 blijft heel belangrijk en het lezen natuurlijk ook. Als je elke dag 2x een moment van 5 minuten pakt om het lezen en sommetjes onder de 20 te oefenen zal je merken dat je vooruit gaat. Om het oefenen nog leuker te maken kunnen jullie thuis woordkasteel en sommenplaneet ( ) gratis downloaden op de computer. klassendienst: Djowena en Damian woordenschat: tooi, boei, loei, goede doelengeld: 1,90

9 Groep 4 (juf van Goor): Deze week hebben we weer veel beleefd en geleerd. Tijdens de spellingslessen hebben we een dictee gemaakt. Het dictee ging over woorden die horen bij: zwarte mieren, gebak en meeuw. Dit ging hartstikke goed! Met taal zijn we bezig geweest met woorden die vertellen wanneer iets gebeurd, bijvoorbeeld: Morgen gaan we zwemmen. Het woord: morgen vertelt wanneer het is. Het werd nog moeilijker met bijvoorbeeld: na het ontbijt gaan we naar school. Na het ontbijt vertelt in deze zin wanneer het is. Ook hebben we opnieuw geoefend met de lidwoorden: de, het en een. En natuurlijk de zelfstandig naamwoorden, dit zijn alle woorden waar je een lidwoord voor kunt zetten. Tijdens de lessen begrijpend lezen met de methode Nieuwsbegrip oefenen we allerlei strategieën. De afgelopen weken hebben we de strategieën voorspellen en vragen stellen geoefend. Bij voorspellen gaat het erom dat de kinderen aan de hand van de titel, de tussenkopjes en de plaatjes voorspellen waar de tekst over gaat. Bij vragen stellen gaat het erom dat de kinderen door het stellen van vragen die beginnen met wie, wat, waar, wanneer, waarom, welke en hoe de tekst beter leren begrijpen. Deze week zijn we gestart met de strategie samenvatten. De kinderen hebben geleerd hoe zij in het kort kunnen na vertellen waar een tekst over gaat. Tijdens de rekenlessen zijn we druk bezig met de tafels, de digitale klokken en het uitrekenen van sommen tot en met 100. We proberen ervoor te zorgen dat alle kinderen volgende week de tafels van 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 en 10 hebben gehaald. Daarnaast zijn we aan het oefenen met de begrippen: centimeter, kilometer, meter, liter en graden. Naast al het leren hebben we ook andere dingen gedaan. We zijn dinsdagochtend naar de boerderij geweest en dinsdagmiddag hadden we weer ateliers. De kinderen konden kiezen uit: programmeren, gezelschapsspelletjes en de boerderij. Vanaf 26 april starten we met een nieuwe atelierronde, als u het leuk vindt om te helpen dan horen wij dat heel graag! Woensdagochtend hebben we een leuke muziekles gehad. We hebben allemaal gespeeld op een trompet, een dwarsfluit en een blokfluit. We hebben ook een klarinet en een saxofoon gezien. Volgende week dinsdagmiddag hebben we om uur verkeersbordenwandeling. Van tot uur krijgen de kinderen uitleg over de verschillende verkeersborden. Daarna maken zij onder begeleiding een wandeling door de wijk en gaan ze opzoek naar verkeersborden. Wat betekenen ze? I k heb al veel rapporten terug gekregen, maar nog niet van iedereen. Willen jullie denken aan het meenemen van het rapport? Klassendienst: Christiaan en Mariska Woordenschat: strelen, buigen, wijs, bibberen, smikkelen, maat, gapen, akelig, ondeugend, vocht, herhalen, woest, wankelen, verrassen, voorraad, verbieden Goede doelen: 1,00 Huiswerk: Tafels van 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 en 10

10 Groep 5 (meester jonkman / juf Hallink): Maandag hebben we tijdens de handenarbeidles van juf Hallink mooie koeien geschilderd. Ze zijn erg mooi geworden. Hieronder ziet u er enkele van. Gisteren hebben we de koeien in het echt mogen bekijken. We gingen samen met groep 6 naar de boerderij. De kinderen hebben samen met een moeder de opdrachten gedaan. Het ging heel gezellig. Alle moeders nog bedankt voor de hulp en het rijden natuurlijk. De foto s komen z.s.m. in het ouderportal. Dinsdag hebben we tijdens de Taalles geleerd hoe je een tekst moet schrijven, voor sommige kinderen best wel moeilijk! Woensdag hebben we tijdens de rekeneles geoefend hoe je de temperatuur op een thermometer goed afleest. We leerden ook het moeilijke begrip graden Celsius en hoe je dat schrijft. Woensdag hebben we ook de Nieuwsbegriples van vorige week afgemaakt. We leerden o.a. dat de tulp eigenlijk uit Kazachstan komt en in 1593 naar Nederland is gekomen. Vandaag hebben we de nieuwe Nieuwsbegriples en die gaat over Johan Cruyff. Donderdag heeft Kim haar spreekbeurt over paarden gehouden en zijn we ook weer bezig geweest met ons gezamenlijke werkstuk. Vrijdag 15 april hebben de kinderen s middags weer gymnastiek. Ze moeten daarom de fiets weer mee en we vertrekken om uur van school. Klassendienst: Michael en Sophie Goede doelen: 1,00 Huiswerk: De kinderen hebben een samenvatting van Natuniek meegekregen, de toets hiervan is op maandag 11 april a.s. Groep 6 (juf de Boer / juf Zandman): Wat vliegen de weken toch voorbij! Het is alweer april! Maandag kregen wij weer gymles van meester Brand! Dit was weer erg leuk! Met taal zijn we aan de slag geweest met nieuwe themawoorden bij het thema Boeken. Ook hebben we verschillende manieren besproken hoe je woorden beter kunt onthouden, bijvoorbeeld door het maken van een woordtrap, woordweb of een woordtrap. Met spelling hebben we een dictee gehad waarbij de woorden van de regel stripboek centraal stonden. Hier ging het over samengestelde woorden en dit gaat al super goed! Bij rekenen heb ik (juf Zandman) een nieuw doel geïntroduceerd, namelijk het cijferend optellen. Ik was blij verrast, want dit ging direct al super goed! Nog iets moeilijker is het rekenen met een kalender. Hoeveel maanden zitten er in een kwartaal? Hier gaan we lekker mee door oefenen. Donderdagochtend zijn we, samen met een aantal ouders en groep 5, naar de boerderij geweest. We hadden geluk met het weer en het was erg leuk en leerzaam! Eerst een circuit, met allerlei opdrachten en vragen over dieren en alles wat bij een boerderij past. Daarna hebben we lekker gespeeld en een ijsje gegeten. Ouders, ontzettend bedankt voor het rijden en het begeleiden van de groepjes!

11 Volgende week hebben we een geschiedenis toets. De samenvatting heeft iedereen mee naar huis gekregen, dus dat is huiswerk. Dinsdag 12 april is de geschiedenistoets. Aardrijkskunde hebben we een weekje verplaatst, ook hiervan hebben de kinderen al een samenvatting mee naar huis gekregen. De toets van aardrijkskunde is op 19 april. Klassendienst: Dean B en Norah Goede doelen: 0,55 Huiswerk: Leren voor de geschiedenistoets. Groep 7/8 (juf Baldé / juf Zandman): De entreetoets zit er op, groep 7 goed gedaan! We sturen de entreetoets op en wanneer de uitslag binnen is bespreken we deze met u/jullie. Dan was er de gezonde spanning voor het theorie-examen verkeer, aanstaande dinsdag is het praktijk examen, vergeet je fiets niet! Groep 8 had andere spanning, want de rollen voor de musical zijn verdeeld, iedereen heeft een rol die hij/zij leuk vindt! Maandagmiddag worden wij om uur op het Alfa college verwacht, stagiaires hebben een musical gemaakt en willen deze aan ons laten zien, we vertrekken van school! Afgelopen week zijn we met een project over de Verzetsbuurt aan het werk geweest. In groepjes hebben we aan elkaar gepresenteerd waar de straatnamen uit de buurt vandaan komen. Achter de schermen zijn we al druk bezig voor het schoolkamp, maar we komen er niet zonder uw hulp! Welke ouders/verzorgers zouden ons kunnen brengen en/of halen? We vertrekken op 11 mei en komen 13 mei terug (mits het ons daar zo goed bevalt ). Klassendienst: Rink en Danny Koffiedienst: Danny en Jylan Beldienst: Dèvin Goede doelen: 0,00 Huiswerk: groep 8: leren eerste hoofdstuk (waar je personage in voorkomt) van de musical

12 Alleen is oke, maar met z n allen is t pas fijn Groetjes van groep 1 uit de Juul-trein!

Vrijdag 9 juni c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

Vrijdag 9 juni c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen Vrijdag 9 juni 2017 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 12 juni: Oud papier 18 juni: Vaderdag 26 juni: Start

Nadere informatie

Weekbericht van 1 mei Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet!

Weekbericht van 1 mei Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet! Weekbericht van 1 mei 2017 Algemeen: Klussenavond Brummelbos doet! A.s. woensdagavond 3 mei houden we een klussen avond op school. Het gaat hierbij om buiten en binnen werkzaamheden. We starten om 18.30

Nadere informatie

Vrijdag 19 juni 2015. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.

Vrijdag 19 juni 2015. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh. Vrijdag 19 juni 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 21 juni: vaderdag 22-23 juni: 10 minuten gesprekken 22 juni:

Nadere informatie

Vrijdag 5 februari 2016

Vrijdag 5 februari 2016 Vrijdag 5 februari 2016 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 9 februari: Kunst en Cultuur groep ½ 10 februari:

Nadere informatie

vrijdag 23 januari 2015

vrijdag 23 januari 2015 vrijdag 23 januari 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 26 jan.: Bekendmaking excellentie 27 jan.: Filmfestival 28jan.:

Nadere informatie

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016

Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 Nr. 31 21 april 2016 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

Vrijdag 17 april 2015

Vrijdag 17 april 2015 Vrijdag 17 april 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 19 april: Unicefloop/Cascaderun 20 april: Oud papier 22 april:

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017

weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 weekinfo Datum: vrijdag 6 oktober 2017 Agenda: 12 oktober 11.30 overleg overblijfmoeders 15 oktober 15.15 uur overleg dankdagcommissie 18 oktober 11.00 uur peuteruurtje Jarig: Deze week geen jarigen op

Nadere informatie

Vrijdag 17 februari 2017

Vrijdag 17 februari 2017 Vrijdag 17 februari 2017 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 20 t/m. 24 feb.: voorjaarsvakantie 27 + 28 feb.:

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016

Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 Nr. 9 8 oktober 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 9 mei 2017 no. 430 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Vanmorgen is de schoolfotograaf weer langs geweest en heeft iedereen op de foto gezet. Hij doet het op

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 28

t Informantje schooljaar week 28 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 28 Agenda

Nadere informatie

Vrijdag 24 april 2015

Vrijdag 24 april 2015 Vrijdag 24 april 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 24 april: Bingo in school voor ouders en buurtbewoners 27 april:

Nadere informatie

Vrijdag 22 mei 2015. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.

Vrijdag 22 mei 2015. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh. Vrijdag 22 mei 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 25-25 mei: Pinksteren 27 mei: talentenshow 1 juni: oud papier

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 8 april 2016

Nieuwsbrief. 8 april 2016 Nieuwsbrief 8 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De eerste schoolreisjes zitten er weer op en de kinderen vonden het allemaal erg leuk. Enkele

Nadere informatie

PBS Goed gedrag gaan we extra belonen in de klas!

PBS Goed gedrag gaan we extra belonen in de klas! weekbrief Vrijdag 14 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 18 nov.: OR/ GMR 19 nov.: Talentenshow groep 5/6

Nadere informatie

Vrijdag 29 mei 2015. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.

Vrijdag 29 mei 2015. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh. Vrijdag 29 mei 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 1 juni: oud papier 5 juni: zomermarkt 9 juni: OR 10 juni: Leerlingenraad

Nadere informatie

weekbrief vrijdag 3 oktober 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

weekbrief vrijdag 3 oktober 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen vrijdag 3 oktober 2014 weekbrief c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 6 okt.: Dag van de leraar 6 okt.: OPA 7 okt.: OR

Nadere informatie

Vrijdag 15 april 2016

Vrijdag 15 april 2016 Vrijdag 15 april 2016 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 17 april: Unicefloop/Cascaderun 18 april: Oud papier

Nadere informatie

Vrijdag 20 mei c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

Vrijdag 20 mei c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen Vrijdag 20 mei 2016 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 23 mei: O.R. 26 mei: Ouderavond 27 mei: Julianamarkt

Nadere informatie

Weekbericht van. Algemeen:

Weekbericht van. Algemeen: Weekbericht van Algemeen: 150 jarig bestaan van de R.K. geloofsgemeenschap: Ter gelegenheid hiervan is er een tentoonstelling opgesteld door de Historische Kring Erica over 150 jaar kerkelijk leven in

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Juultjes. Vrijdag 14 mei 2016

Juultjes. Vrijdag 14 mei 2016 Vrijdag 14 mei 2016 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 15 + 16 mei: Pinksteren 19 mei: zwemuurtje groep

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

vrijdag c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

vrijdag c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen vrijdag c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 13 t/m. 17 okt.: Herfstvakantie 20, 21, 22 okt.: Kriebelteam 22 okt.: KIKA

Nadere informatie

Nieuws uit groep 6: P.B.S. beloningen

Nieuws uit groep 6: P.B.S. beloningen Nieuws uit groep 6: We hebben weer een leuke periode achter de rug, waarin we ook veel hebben gedaan. Hieronder kunt u mee lezen en genieten van al onze belevenissen! Wie ben jij? Het Wie ben jij spel

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 29-08-16 Algemeen Belangrijke data: 29 Augustus Techniekmiddag 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 25

t Informantje schooljaar week 25 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 25

Nadere informatie

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief.

Open dag Woensdag 16 maart is er een open dag voor toekomstige leerlingen. Meer informatie hierover volgt in een volgende weekbrief. Weekbrief 7 maart 2016 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papier container weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Met dit lekkere warme weer zijn we lekker gaan wandelen in het park bij ons in de buurt.

Met dit lekkere warme weer zijn we lekker gaan wandelen in het park bij ons in de buurt. Het Kwetternest 3-jarigen Deze week zijn we begonnen met het thema OEF WAT WARM! We hebben in de groep een echte ijswinkel gemaakt. De kinderen kunnen naar hartenlust ijsjes kopen en eten. In de grote

Nadere informatie

Vrijdag 1 april c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

Vrijdag 1 april c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen Vrijdag 1 april 2016 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 5 april: O.R. 7 april: theorie verkeersexamen 12

Nadere informatie

Don. 24 maart c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

Don. 24 maart c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen Don. 24 maart 2016 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 25 maart: Goede Vrijdag (iedereen vrij) 28 maart:

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

Weekbericht van. Algemeen:

Weekbericht van. Algemeen: Weekbericht van Algemeen: Informatie avond nieuwe stijl: Op woensdagavond 5 oktober wordt de informatie avond voor de groepen 1 t/m 8 gehouden. U bent van 18.00 uur tot 19.30 uur van harte welkom om in

Nadere informatie

Weekbericht van

Weekbericht van Weekbericht van 27-02-2017 Groep 1 en 2: Wat een pret gisteren tijdens carnaval! De kinderen zagen er prachtig uit! En wat hadden ze een plezier tijdens het spelen van de spelletjes! Deze week werken we

Nadere informatie

29 mei 2019 Nummer: 17

29 mei 2019 Nummer: 17 29 mei 2019 Nummer: 17 Beste Ouders/Verzorgers en leerlingen, Een extra lange nieuwsbrief vandaag. In deze nieuwsbrief vindt u informatie van de Doorzetters, Spoorzoekers, Toppers en Uitsmijters. We wensen

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad.

Marinfo. Informatieblad. Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Vrijdag, 13 april 2018 Beste ouders, Schoolfruit Het schoolfruit voor de komende week; op woensdag banaan, op donderdag kiwi en op vrijdag waspeen. Dit

Nadere informatie

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen

Weekbericht van Algemeen. Even voorstellen Weekbericht van 19-02-2018 Algemeen Even voorstellen Hallo allemaal, Mijn naam is Annemiek Molema. Naast mijn studie vind ik het erg leuk om te handballen. Daarnaast heb ik ook een webshop met baby en

Nadere informatie

weekbrief Vrijdag 21 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

weekbrief Vrijdag 21 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen weekbrief Vrijdag 21 november 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 26 nov.: Knutselavond Sint ( 1-4) 27 nov.: Natte

Nadere informatie

Beste ouders, Team Weemewereld

Beste ouders, Team Weemewereld Nieuwsbrief 21 Beste ouders, maandag 12 vrijdag 16 februari Afgelopen woensdag is er een begin gemaakt met de waterafvoer van het schoolplein. Een aantal vrijwillige ouders hebben een gaten gemaakt in

Nadere informatie

Weekbrief 22 december Algemene informatie. Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers,

Weekbrief 22 december Algemene informatie. Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers, Weekbrief Algemene informatie Vanuit de directie: Beste ouders, verzorgers, Wat was het een geslaagde kerstweek op school. Toen ik woensdagochtend vroeg de school binnenliep waren de tafels al prachtig

Nadere informatie

vrijdag 6 februari 2015 Vrijdag 6 februari

vrijdag 6 februari 2015 Vrijdag 6 februari vrijdag 6 februari 2015 Vrijdag 6 februari c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 9 & 10 febr. : 10 minuten gesprekken 11

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Keuzevakken. Sinterklaasbulletin. Nieuws uit de stamgroepen. Nummer 12, 23 november De Moffeltjes. Jarigen

Keuzevakken. Sinterklaasbulletin. Nieuws uit de stamgroepen. Nummer 12, 23 november De Moffeltjes. Jarigen Jarigen Sinterklaasbulletin Keuzevakken Nieuws uit de stamgroepen Agenda Keuzevakken Vandaag alweer de laatste keer van deze ronde keuzevakken. Dat betekent dat wij vrijdag 30 november weer een presentatie

Nadere informatie

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015

Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 Nr. 32 30 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2014

Nieuwsbrief maart 2014 Nieuwsbrief 23 10 maart 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het komt niet vaak voor, dat leerlingen de bruiloft van hun juf mee maken. Een aantal weken

Nadere informatie

Vrijdag 12 februari 2016

Vrijdag 12 februari 2016 Vrijdag 12 februari 2016 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 15 feb.: 10 minuten gesprekken 16 feb.: studiemiddag

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een zoon wordt beter, Johannes 4:46-54 Het bad van Betsaida, Johannes 5:1-18 Jezus en de Vader, Johannes 5:19-23 Agenda: 4 februari

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 13 juli 2018

weekinfo Datum: vrijdag 13 juli 2018 weekinfo Datum: vrijdag 13 juli 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De werkers in de wijngaard, Mattheüs 20:1-16 Agenda: 16 juli OC vergadering. 18 juli groep 8 voert de musical op voor groep 1a

Nadere informatie

Weekbericht van 15 mei: Algemeen:

Weekbericht van 15 mei: Algemeen: Weekbericht van 15 mei: Algemeen: Opleiding Brigadiers: Vorige week hebben de kinderen van groep 6 en 7 de opleiding voor brigadier gehad. Na de theorie en het uitoefenen van de praktijk,heeft de agent

Nadere informatie

vrijdag 5 september 2014

vrijdag 5 september 2014 vrijdag 5 september 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 5 sept.: juf Schut trouwt 9 sept.: schoolfotograaf 15 sept.:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

Vrijdag 1 mei 2015. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.

Vrijdag 1 mei 2015. c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh. Vrijdag 1 mei 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 3-15 mei: meivakantie 18-20 mei: Kriebelteam 19 mei: OR 20-22

Nadere informatie

Heel gewoon en toch bijzonder!

Heel gewoon en toch bijzonder! 014 r h issc te Eers s e ba t n e ll exce D van ool e2 enth schooljaar Heel gewoon en toch bijzonder! 2015 2016 schoolkalender Aan de ouders/ verzorgers van onze leerlingen, Voor u ligt de schoolkalender

Nadere informatie

Nr.29 4 mei 2017 schooljaar

Nr.29 4 mei 2017 schooljaar Nr.29 4 mei 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Heel gewoon en toch bijzonder!

Heel gewoon en toch bijzonder! Heel gewoon en toch bijzonder! schooljaar 2014 2015 schoolkalender Aan de ouders/ verzorgers van onze leerlingen, Voor u ligt de schoolkalender van C.B.S. Juliana van Stolberg voor het schooljaar 2014-2015.

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Op weg naar huis, Lucas 24:13-27 Blijf bij ons, Lucas 24:28-35 Agenda: Vrijdag 3 april : vrij. Maandag 6 april: vrij. 8 april

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE GROEPEN

NIEUWS UIT DE GROEPEN Archipelschool de Leeuwenburch Nieuwsbrief middenbouw nummer: 2 Datum: 23 oktober 2015 NIEUWS UIT DE GROEPEN Technisch lezen in GROEP 3 Als u dit leest is groep 3 al bezig met de afronding van kern 2 van

Nadere informatie

leerlingbrochure nld Door: Jolanthe Jansen

leerlingbrochure nld Door: Jolanthe Jansen leerlingbrochure nld Door: Jolanthe Jansen Dit is een brochure, gemaakt voor leerlingen met NLD. Naast deze brochure is er ook: - een brochure met informatie voor ouders van kinderen met NLD en - een brochure

Nadere informatie

Nr.26 6 april 2017 schooljaar

Nr.26 6 april 2017 schooljaar Nr.26 6 april 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nr.4 15 september 2016 schooljaar

Nr.4 15 september 2016 schooljaar Nr.4 15 september 2016 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 23 november 2018 AGENDA BIJBELVERHALEN Ma 26/11 Studiedag team; Alle kinderen

Nadere informatie

weekbrief vrijdag 31 okt. 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.

weekbrief vrijdag 31 okt. 2014 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh. vrijdag 31 okt. 2014 weekbrief c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.juulhoogeveen.nl jvs@pricoh.nl Agenda: 6 nov.: Schoolontbijt 18 nov.: OR/ GMR 19 nov.: Talentenshow

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Agenda Datum Activiteit 11 nov. Lootjes trekken Sinterklaas 28 nov. Surprise, gedicht en cadeautjes mee naar school 29 nov. Maandviering bovenbouw 5 dec. Sinterklaas:

Nadere informatie

AGENDA. Vrijdag 17 mei Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om uur

AGENDA. Vrijdag 17 mei Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om uur 09 mei 2019 jaargang 21 nr. 30 AGENDA Vrijdag 17 mei Weeksluiting op de Erflandenlocatie: groep: 1/2 C 5B 7C om 11.00 uur Woensdag 22 mei Oud papier actie Donderdag 23 mei Peuteruurtje: alle peuters vanaf

Nadere informatie

Tweede Stroming. Algemeen

Tweede Stroming. Algemeen Tweede Stroming Algemeen Mei - Juni 02-06 bezoek ontdekhoek unit 3 05-06 schoolfeest 22-06 stadswandeling groep 6 unit 3 Juli 03-07 coachesdag 10-07 ouders bedanken/ Fonkeling presenteert 14-07 musical

Nadere informatie

Maart Maandthema: 1 / 6

Maart Maandthema: 1 / 6 Maart 2017 Maandthema: 1 / 6 Belangrijke data: Woensdag 1 maart Dinsdag 14 maart Donderdag 30 maart Juf Petra is aanwezig op: wk 9 (27 feb-3 maart) wk 10 (6-10 maart) wk 11 (13-17 maart) wk 12 (20-24 maart)

Nadere informatie

ALGEMEEN. Kerst en Nieuwjaarswens..

ALGEMEEN. Kerst en Nieuwjaarswens.. ALGEMEEN Kerst en Nieuwjaarswens.. Kerst knutselmiddag Maandag 14 december hebben we een gezellige kerstknutselmiddag gehad met de hele school. De onderbouwgroepen hebben allemaal een potje versierd, waar

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 juni Beste lezers van onze Nieuwsbrief,

Nieuwsbrief 25 juni Beste lezers van onze Nieuwsbrief, 160625 Nieuwsbrief 25 juni 2016 Beste lezers van onze Nieuwsbrief, Inloopavond De hoeken gaan er steeds meer uitnodigend uit zien nu de aankleding ook aardig voor elkaar is. Het is echter nog niet klaar!

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 22 april 2016 Ma 25 t/m vrij 6 Za 7 Ma 9 Di 10 Woe 11 Do 12 Vrij 13 AGENDA

Nadere informatie

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016

Raagten Actueel. Algemeen. Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Raagten Actueel Jaargang 39 nr. 27, 31 maart 2016 Algemeen Inloopochtend nieuwe leerlingen Morgenochtend is de inloopochtend voor toekomstige leerlingen en hun ouders van 10.30 tot 12.00 uur. Kent u nog

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Volgende week vrijdag ontvangt u alweer de laatste weekbrief van dit schooljaar. Wat vliegt de tijd. Daarin zal ook meegedeeld worden of woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief week 17. Vrijdag 27 april De bibliotheek is open op maandag en donderdag na schooltijd. Activiteitenkalender

Nieuwsbrief week 17. Vrijdag 27 april De bibliotheek is open op maandag en donderdag na schooltijd. Activiteitenkalender Nieuwsbrief week 17 Vrijdag 27 april 2018 De bibliotheek is open op maandag en donderdag na schooltijd. Activiteitenkalender 30 april 04 mei Meivakantie Maandag 7 mei Luizenopsporingsteam Donderdag 10

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De schoonmoeder van Petrus wordt beter, Marcus 1:29-39 De melaatse man, Marcus 1:40-45 De verlamde, Marcus 2:1-12 Agenda: 20

Nadere informatie

Groep 4 /5. Nieuwe leidster bij de peuterspeelzaal

Groep 4 /5. Nieuwe leidster bij de peuterspeelzaal Nieuwe juf groep 3 Via deze weg wil ik me graag even aan u voorstellen. Mijn naam is Mandy Kauling en ik woon in Haarlem. Sinds vorige week ben ik werkzaam op de Avonturijn in groep drie. De afgelopen

Nadere informatie

Weekbrief 12 oktober 2015

Weekbrief 12 oktober 2015 Weekbrief 12 oktober 2015 Algemene mededelingen Kijkavond/boekenmarkt Donderdag 15 oktober is er een kijkavond van 18.30-20.00 uur. Tijdens deze kijkavond is er ook een boekenmarkt. Volgens onderstaand

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 25 sept no. 436 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 25 sept no. 436 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK 't S c h a k e l t j e 25 sept. 2017 no. 436 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Groep 1/2 In het nieuwe schooljaar willen we meer de nadruk leggen op het goed opruimen van de spullen die je gebruikt en

Nadere informatie

schooljaar Heel gewoon en toch bijzonder! schoolkalender

schooljaar Heel gewoon en toch bijzonder! schoolkalender schooljaar 2016 Heel gewoon en toch bijzonder! 2017 schoolkalender Aan de ouders/ verzorgers van onze leerlingen, Voor u ligt de schoolkalender van voor het schooljaar 2016-2017. Op de kalender hebben

Nadere informatie

Voor de ouders, We hopen natuurlijk op veel bezoekers! Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Schoolfruit. Agenda deze week:

Voor de ouders, We hopen natuurlijk op veel bezoekers! Fijn weekend allemaal! Team Weemewereld. Schoolfruit. Agenda deze week: 2 4 Nieuwsbrief 26 Maandag 13 maart vrijdag 17 maart Voor de ouders, Aanstaande woensdag, 15 maart, is de nationale Daltondag. Ook onze deuren staan die dag tussen 9 en 12 uur open voor mensen, die meer

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

Jaargang 16 Juni 2016

Jaargang 16 Juni 2016 Kijk ook eens naar onze website met heel mooie foto s: www.sbodebrigantijn.nl Jaargang 16 Juni 2016 Oproep! Wij zijn op zoek naar rubberlaarzen vanaf maat 36, hebt u nog laarzen staan die niet gebruikt

Nadere informatie

Vrijdag 26 juni c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen

Vrijdag 26 juni c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat JD Hoogeveen Vrijdag 26 juni 2015 c.b.s. Juliana van Stolberg K. de Raadstraat 6 7902 JD Hoogeveen 0528 262655 www.pricoh.nl/julianavanstolberg jvs@pricoh.nl Agenda: 29 juni: groep 1-4 s middags vrij 29 juni: oud papier

Nadere informatie

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar Nr. 15 26 november 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Informatie groep

Informatie groep Informatie groep 7 2017-2018 Meester Wim Jurriëns JULIANASCHOOL EDERVEEN Even voorstellen: Beste ouders/verzorgers, In 1955 ben ik geboren in Rijssen (Twente). Ik was de jongste van vijf kinderen. (4 jongens

Nadere informatie

Informatiefolder groep 5

Informatiefolder groep 5 Informatiefolder groep 5 Schooljaar 2014-2015 foto van de nieuwe groep! Beste ouders, In deze folder vindt u de basis- informatie die van belang is voor uw kind in groep 5. Aanvullende informatie zult

Nadere informatie

April OBS De Vuurvlinder week 17. In deze nieuwsbrief:

April OBS De Vuurvlinder week 17. In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2017-2018 week 17 April 2018 Namens het team van De Vuurvlinder willen wij u allen een hele fijne meivakantie wensen!! In deze nieuwsbrief: Algemeen Schoolfruit Vorige week was de laatste

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 november 2015 SWS DE VLIEGER

Nieuwsbrief 12 november 2015 SWS DE VLIEGER Nieuwsbrief 12 november 2015 SWS DE VLIEGER Agenda voor de komende tijd 18 november 20.00 uur: Vergadering Federatiebestuur en alle IDC-s 19 november ALLE KINDEREN s MIDDAGS VRIJ 20 november Uitreiking

Nadere informatie

Nieuws uit groep 3. 7 juni Beste ouders,

Nieuws uit groep 3. 7 juni Beste ouders, Beste ouders, In de laatste weken zijn veel toetsen afgenomen. Iedere keer blijkt weer dat de LOVS-toetsen voor een heleboel kinderen behoorlijk pittig zijn. De vraagstelling is anders, de opdrachten zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie