Parkeerbeleid VVP als onderdeel van het integrale veiligheidsbeleid

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Parkeerbeleid VVP als onderdeel van het integrale veiligheidsbeleid"

Transcriptie

1 Parkeerbeleid VVP als onderdeel van het integrale veiligheidsbeleid Introductie najaars ALV 2014 Proefjaar 2015 Definitief vanaf 1 jan Het parkeerbeleid wat van toepassing is op het beveiligde deel van de landtong Veense Put is een niet los te koppelen onderdeel van het pasjesbeleid en dus het integrale veiligheidsplan. Een goede bereikbaarheid van alle kavels voor hulpdiensten is bepalend geweest bij de vaststelling van dit beleid. 1. Het is alleen mogelijk om op de verenigings parkeerplaatsen te parkeren door middel van een parkeervignet, goed zichtbaar aangebracht op het dashboard of voorruit. 2. Het vignet staat voor een parkeervergunning voor de duur van 1 kalenderjaar en wordt ter beschikking gesteld in december in het daaraan voorafgaande kalenderjaar aan alle leden van de vereniging, mits zij hun contributie hebben voldaan. 3. Alle leden van de vereniging krijgen als onderdeel van de reguliere contributie jaarlijks de beschikking over 1 parkeervignet waarmee geparkeerd mag worden op de verenigingsparkeerplaatsen. 4. Wanneer leden afzien van dit parkeervignet zal het contributiebedrag worden verminderd met Wanneer het verenigingslid naast het eerste vignet wil kunnen beschikken over een tweede vignet is dat mogelijk en betaalt hij een surplus van 39 per jaar op de contributie. 6. De vignetten zijn op naam gesteld van het verenigingslid. 7. Leden kunnen maximaal de beschikking krijgen over 2 vignetten. 8. Niet-leden kunnen geen gebruik maken van de verenigingsparkeerplaatsen en parkeren altijd op eigen terrein of op het parkeerterrein van de vereniging buiten de slagboom indien zij beschikken over een ondertekende modelovereenkomst met de vereniging. Verder: - het parkeren van een voertuig langer dan 5,8 meter en of breder dan 1,6 meter op de verenigingsparkeerplaatsen op de weg is niet toegestaan. bredere voertuigen kunnen geparkeerd worden op verenigingsparkeerplaatsen die daarvoor ruim genoeg zijn. - grote campers worden beperkt toegelaten, max. 2 dagen voor inladen en of schoonmaken, maar altijd geparkeerd buiten de wegbelijning - laden en lossen mag gedurende korte tijd indien de alarmlichten geactiveerd zijn (maximaal 15 min.)

2 - wij verzoeken u vriendelijk uw voertuig altijd geheel binnen de parkeerbelijning te plaatsen en de spiegels in te klappen wanneer u uw auto parkeert op een verenigingsparkeerplaats op de weg. - de belijning die de weg markeert dient ten alle tijden geheel zichtbaar te zijn - verenigingsparkeerplaatsen op het gravel of een deel van het gravel zijn herkenbaar aan een parkeertegel/steen - het is niet toegestaan vrachtwagens te parkeren op het parkeerterrein buiten de slagboom - voor leden kunnen aanhangers beveiligd geplaatst worden op de speciaal daarvoor ingerichte stallingsplaats op het grote parkeerterrein buiten de slagboom. binnen de slagboom is het niet toegestaan een aanhanger te parkeren op een voor iedereen zichtbare plek grenzend aan de weg. Handhaving (van toepassing op geregistreerde eigenaar) Controles worden uitgevoerd door beveiligingsbedrijf Correct en daartoe bevoegde leden van de vereniging. - bij een eerste vastgelegde (foto/video) parkeerovertreding van een van de toegangspasjes, zal door het secretariaat namens de vereniging een officiele schriftelijke waarschuwing worden gegeven aan de geregistreerde eigenaar met gebruiksrecht van het betreffende pasje - bij een tweede vastgelegde (foto/video) parkeerovertreding van een van de pasjes van de geregistreerde eigenaar, zullen in datzelfde kalenderjaar alle pasjes worden geblokkeerd voor 3 opeenvolgende dagen. Middels een wordt u op de hoogte gesteld welke dagen het betreft - na een derde overtreding in hetzelfde kalenderjaar volgt een blokkade voor 6 opeenvolgende dagen van alle pasjes - bij 3 of meer overtredingen in eenzelfde kalenderjaar zal het aantal pasjes per direct worden verminderd met 1 en is de onderstaande wegsleepregeling direct van toepassing wanneer de betreffende geregistreerde eigenaar in het daaropvolgende jaar met de aan hem/haar in bruikleen beschikbaar gestelde pasjes geen parkeerovertredingen begaat zal het gedeactiveerde pasje weer worden geactiveerd - de onderstaande wegsleepregeling is eveneens ogenblikkelijk van kracht bij een parkeerovertreding op de brandweeropstelplaatsen - Met ingang van elk nieuw kalenderjaar start de overtredingsregistratie weer op 0.

3 Wegsleepregeling: De vereniging is gerechtigd om ter bewaking van de veiligheid gebruik te maken van de wegsleepregeling zoals bij het begin van het terrein aangekondigd. Als de eigenaar van een verkeerd geparkeerd voertuig niet te bereiken is, of niet op korte termijn te bereiken is, dan is het bestuur gerechtigd om het bedrijf waarmee een contractuele overeenkomst is gesloten, opdracht te geven om over te gaan tot het wegslepen van het voertuig naar een plaats in de omgeving van de slagboom. De VVP zal na het wegslepen een wielklem aanbrengen aan het voertuig, deze zal worden verwijderd als de kosten van het wegslepen zijn voldaan. De kosten van het wegslepen bedragen 150,- excl. BTW plus de afhandelingskosten en moeten voor dat het voertuig wordt vrijgegeven voldaan worden aan de VVP. De kosten voor het wegslepen komen altijd ten laste van de overtreder, ook al komt het bergingsbedrijf op de locatie van de vereniging niet in actie. Het moment waarop het bergingsbedrijf wordt opgeroepen wordt voorafgegaan met een melding aan de bestuurder c.q. de eigenaar van het voertuig. Deze melding bestaat uit een schriftelijke verklaring dat tot wegslepen wordt overgegaan. Deze mededeling kan bij afwezigheid c.q. onbereikbaarheid van de bestuurder c.q. de eigenaar onder de ruitenwisser worden geplaatst. Wegsleep protocol bij brandweeropstel plaats. Als er sprake is dat een voertuig moet worden weggesleept zal dit als volgt verlopen. Er zal eerst geprobeerd worden de eigenaar van het voertuig te traceren om hem te verzoeken het voertuig zelf elders te parkeren.( hierbij is het van belang dat het vignet zichtbaar voor de voorruit is geplaatst) Als de eigenaar van het voertuig niet kan worden getraceerd dan zal Correct het bestuur hierover informeren. Het bestuurslid van dienst zal dan direct een opdracht geven aan het wegsleep bedrijf om het voertuig weg te slepen. Het bergingsbedrijf zal het voortuig verplaatsen naar een plaats, zo mogelijk nabij de slagbomen of op het parkeerterrein voor de slagboom. Hierbij zal het voertuig worden voorzien van een wielklem. De eigenaar van het voertuig kan weer over het voertuig beschikken als de kosten van het wegslepen verhoogd met administratie/afhandelingskosten van de voldaan zijn. Door dat hier duidelijke afspraken over het wegslepen van een voertuig gemaakt zijn behoud het bestuur zich het recht van retentie voor, tot kosten en de boetes voldaan zijn aan de vereniging. Wegsleep protocol bij verkeerd parkeren.

4 Vaststellen van de parkeerovertredingen door Correct of daarvoor aangestelde verenigingsleden Het informeren aan het dienstdoende bestuurslid. Deze bekijkt het aantal melding van geconstateerde parkeerovertredingen. Daarna zal aan het bergingsbedrijf opdracht geven worden het verkeerd geparkeerde voertuig weg te slepen. Hiervan zal een schriftelijke melding worden gegeven. Verdere verloop is gelijk aan het protocol bij brandweeropstel plaats Pasjesbeleid VVP als onderdeel van het integrale veiligheidsbeleid Introductie Najaars ALV Proefjaar Definitief vanaf 1 jan Het pasjes-systeem wat, via de slagboom, toegang geeft tot het beveiligde deel van de landtong Veense Put is een niet los te koppelen onderdeel van het parkeerbeleid en dus het integrale veiligheidsplan. In de najaars ALV 2015 zal het parkeerbeleid worden geëvalueerd en definitief worden vastgesteld en het nieuwe pasjesbeleid worden toegelicht wat vanaf 2016 een overgangsjaar in zal gaan. In de najaars ALV van 2016 zal het pasjesbeleid worden geevalueerd en vervolgens definitief worden vastgesteld. Voorlopig pasjesbeleid jan dec 2016 (van toepassing op geregistreerde eigenaar-verenigingslid of derde met ondertekende modelovereenkomst) - De vereniging hanteert voor de toegang tot het middels een slagboom beveiligde recreatieterrein een anti-pass-back-systeem waarbij met elke toegangspas slechts één auto het terrein kan betreden. De door de vereniging beschikbaar gestelde toegangspasjes zijn en blijven eigendom van de vereniging. Permanent gebruiksrecht incl. administratiekosten bedragen 25 per pasje. Defecte pasjes worden ingenomen en gratis vervangen. De vereniging hanteert een registratieformulier waarop u o.a. kunt aangeven van welke kavel of kavels u eigenaar bent. Met de

5 ondertekening van dit formulier verklaart u zich akkoord met het door de vereniging gehanteerde pasjesbeleid inclusief de handhavingsregels. Wanneer er van een kavel geen ondertekend registratieformulier aanwezig is zijn er geen toegangspasjes beschikbaar. - In 2016 zijn er per geregistreerde eigenaar van 1 kavel 3 pasjes beschikbaar. - In 2016 zijn er per geregistreerde eigenaar van meerdere kavels 4 pasjes beschikbaar. - Voor leden van de vereniging De Veense Put is het persoonlijk recht van overpad van de Maasdijk naar de slagboom automatisch gekoppeld aan het lidmaatschap. Voor niet-leden is dat persoonlijk recht niet automatisch gekoppeld en zal een bedrag van 25 per pasje per jaar in rekening worden gebracht. Handhaving: Toegangs-overtredingen worden beboet met 90 - het zgn treintje rijden is een toegangs-overtreding ivm de kosten die de vereniging moet maken e.e.an te herstellen Opm. Elke passage van de noodpoort moet worden aangevraagd via het secretariaat. De Veense put is een recreatiepark en geen woonwijk. Bedrijfsmatige opslag van goederen is niet passend in een recreatieve omgeving.

GEBRUIKERSREGLEMENT INZAKE HET PARKEREN OP HET PARKEERTERREIN HANDELSDOK

GEBRUIKERSREGLEMENT INZAKE HET PARKEREN OP HET PARKEERTERREIN HANDELSDOK GEBRUIKERSREGLEMENT INZAKE HET PARKEREN OP HET PARKEERTERREIN HANDELSDOK Goedgekeurd in de gemeenteraad van 25 september 2006, 21 december 2010, 14 december 2015 Bekendgemaakt op 28 september 2006, 23

Nadere informatie

Gebruikersreglement inzake het parkeren op het parkeerterrein handelsdok van de Stad Gent

Gebruikersreglement inzake het parkeren op het parkeerterrein handelsdok van de Stad Gent Gebruikersreglement inzake het parkeren op het parkeerterrein handelsdok van de Stad Gent Goedgekeurd in de gemeenteraad van 25 september 2006 en 21 december 2010 Bekendgemaakt op 28 september 2006 en

Nadere informatie

3 Inrichting: het sportcentrum Schotte, Horecazaak de Looyerij, fitness Gymplus.

3 Inrichting: het sportcentrum Schotte, Horecazaak de Looyerij, fitness Gymplus. Parkeerreglement parking sportcomplex Schotte Artikel 1 - Toepassingsgebied Dit reglement is van toepassing op alle gebruikers van de parkings van het SportAG, ongeacht het feit of zij er parkeren, stationeren

Nadere informatie

besluit van de gemeenteraad

besluit van de gemeenteraad besluit van de gemeenteraad voorstelnummer 63 onderwerp: Wegsleepregeling iz-nummer 480773 de raad van de gemeente gouda Gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 22 juni

Nadere informatie

Artikel 3: openingstijden parkeerfaciliteiten. Artikel 4: toegang tot de parkeerfaciliteiten

Artikel 3: openingstijden parkeerfaciliteiten. Artikel 4: toegang tot de parkeerfaciliteiten Parkeerreglement Vrije Universiteit Brussel Artikel 1: toepassingsgebied Dit reglement is van toepassing op alle gebruikers van de beheerde parkeerfaciliteiten en weginfrastructuur op de campussen en sites

Nadere informatie

gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 30 september 2008;

gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 30 september 2008; Sector/afdeling: PZ/GB Nr.: 241119 De raad van de gemeente Hengelo; gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 30 september 2008; gelet op artikel 225 van de Gemeentewet en

Nadere informatie

GEMEENTEBLAD. Nr. 77481. Wegsleepverordening De Ronde Venen 2015. Artikel 1 Begripsomschrijvingen In deze verordening wordt verstaan onder:

GEMEENTEBLAD. Nr. 77481. Wegsleepverordening De Ronde Venen 2015. Artikel 1 Begripsomschrijvingen In deze verordening wordt verstaan onder: GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van gemeente De Ronde Venen Nr 77481 24 augustus 2015 Wegsleepverordening De Ronde Venen 2015 De raad van de gemeente De Ronde Venen; gelezen het voorstel van het college

Nadere informatie

Wegsleepverordening Dordrecht

Wegsleepverordening Dordrecht Wegsleepverordening Dordrecht Wetstechnische informatie Gegevens van de regeling Overheidsorganisatie Officiële naam regeling Citeertitel Besloten door Deze versie is geldig tot (als de vervaldatum is

Nadere informatie

gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 31 oktober 2006;

gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 31 oktober 2006; Sector/afdeling: PZ/GB Nr: 125838-g De raad van de gemeente Hengelo; gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 31 oktober 2006; gelet op artikel 225 van de Gemeentewet en

Nadere informatie

De raad van Gulpen-Wittem;

De raad van Gulpen-Wittem; De raad van Gulpen-Wittem; Gezien het voorstel van burgemeester en wethouders van 28-7-2009; besluit: vast te stellen de volgende regels en aanwijzingen met betrekking tot het uitoefenen van de bevoegdheid

Nadere informatie

gezien het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 14 juni 2006, bijlage nr. : ;

gezien het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 14 juni 2006, bijlage nr. : ; De raad van de gemeente Son en Breugel; gezien het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 14 juni 2006, bijlage nr. : 48-2006; gelet op de Gemeentewet en de Wegenverkeerswet 1994;

Nadere informatie

Handhaven van parkeerexcessen, voertuigwrakken en aanhangwagens 2010 (vastgesteld door het college op 4 mei 2010)

Handhaven van parkeerexcessen, voertuigwrakken en aanhangwagens 2010 (vastgesteld door het college op 4 mei 2010) Handhaven van parkeerexcessen, voertuigwrakken en aanhangwagens 2010 (vastgesteld door het college op 4 mei 2010) 1. Aanleiding... 2 2. Procedure... 3 Begripsomschrijvingen...3 Ontheffing...3 Aanschrijving...3

Nadere informatie

Wegsleepverordening 2003

Wegsleepverordening 2003 Wegsleepverordening 2003 Wetstechnische informatie Gegevens van de regeling Overheidsorganisatie gemeente Dordrecht Officiële naam regeling Wegsleepverordening 2003 Citeertitel Wegsleepverordening 2003

Nadere informatie

Huisregels Medisch Centrum Leeuwarden

Huisregels Medisch Centrum Leeuwarden Het ziekenhuis is open, toegankelijk, patiëntvriendelijk en gastvrij. Net als overal in de samenleving mag het MCL van patiënten, familieleden of andere betrokkenen een coöperatieve houding en gedrag volgens

Nadere informatie

Wegsleepverordening gemeente Leeuwarden 2014

Wegsleepverordening gemeente Leeuwarden 2014 Wegsleepverordening gemeente Leeuwarden 2014 Artikel 1: Begrippen In deze verordening wordt verstaan onder: a. RVV 1990: het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990; b. Wet: de Wegenverkeerswet

Nadere informatie

Uitvoeringsregeling wegslepen, bewaren en teruggave voertuigen gemeente Gouda

Uitvoeringsregeling wegslepen, bewaren en teruggave voertuigen gemeente Gouda Uitvoeringsregeling wegslepen, bewaren en teruggave voertuigen gemeente Gouda Uitvoeringsregeling wegslepen en bewaren gemeente Gouda INHOUDSOPGAVE 1. Aantreffen foutief geparkeerd voertuig... 3 Noodzaak...

Nadere informatie

Na ontvangst nemen we uw aanvraag in behandeling. Binnen twee weken na ontvangst krijgt u van ons bericht.

Na ontvangst nemen we uw aanvraag in behandeling. Binnen twee weken na ontvangst krijgt u van ons bericht. Beste meneer, mevrouw, U wilt een abonnement voor de parkeergarage in Etten-Leur aanvragen. In dit aanvraagformulier staat informatie over de verschillende abonnementen van de parkeergarage in het centrum

Nadere informatie

Auto vergunninghouder weggesleept na gewijzigde verkeerssituatie Gemeente Amsterdam Stadsdeel Zuid Dienst Stadstoezicht

Auto vergunninghouder weggesleept na gewijzigde verkeerssituatie Gemeente Amsterdam Stadsdeel Zuid Dienst Stadstoezicht Rapport Gemeentelijke Ombudsman Auto vergunninghouder weggesleept na gewijzigde verkeerssituatie Gemeente Amsterdam Stadsdeel Zuid Dienst Stadstoezicht 19 april 2013 RA130652 Samenvatting Een inwoonster

Nadere informatie

Na ontvangst nemen we uw aanvraag in behandeling. Binnen twee weken na ontvangst krijgt u van ons bericht.

Na ontvangst nemen we uw aanvraag in behandeling. Binnen twee weken na ontvangst krijgt u van ons bericht. Beste meneer, mevrouw, U wilt een abonnement voor de parkeergarage in Etten-Leur aanvragen. In dit aanvraagformulier staat informatie over de verschillende abonnementen van de parkeergarage in het centrum

Nadere informatie

GEMEENTEBLAD. Nr

GEMEENTEBLAD. Nr GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van gemeente Gouda. Nr. 130389 31 december 2015 Uitvoeringsbesluit parkeerverordening 2012 Burgemeester en wethouders van Gouda; gelezen het voorstel van 5 november 2015;

Nadere informatie

Gemeente Zedelgem. MOBILITEIT - Overzicht parkeerreglementen. 1. Beurtelings parkeren

Gemeente Zedelgem. MOBILITEIT - Overzicht parkeerreglementen. 1. Beurtelings parkeren Gemeente Zedelgem MOBILITEIT - Overzicht parkeerreglementen 1. Beurtelings parkeren Het halfmaandelijks beurtelings parkeren is van kracht wanneer het verkeersbord E11 is aangebracht. Het parkeren langs

Nadere informatie

LLHMM Wagemans. Telefoonnummer:

LLHMM Wagemans. Telefoonnummer: Raadsvoorstel Raadsvergadering Volgnummer 80-2016 Onderwerp Wegsleepverordening Maastricht 2016 Programmanummer 2 Integrale Veiligheid Registratienummer 2016-23891 Collegevergadering 19-7-2016 Portefeuillehouder

Nadere informatie

CVDR. Nr. CVDR444562_1. Nadere regels Langparkeren Amsterdam. Hoofdstuk 1 Algemene bepalingen

CVDR. Nr. CVDR444562_1. Nadere regels Langparkeren Amsterdam. Hoofdstuk 1 Algemene bepalingen CVDR Officiële uitgave van Amsterdam. Nr. CVDR444562_1 30 januari 2018 Nadere regels Langparkeren Amsterdam Hoofdstuk 1 Algemene bepalingen Artikel 1 Begripsbepalingen In deze nadere regels wordt verstaan

Nadere informatie

Gedragscode Stichting BrowseSafe. Normen en waarden voor een betere online veiligheid, bescherming en vertrouwen op het internet

Gedragscode Stichting BrowseSafe. Normen en waarden voor een betere online veiligheid, bescherming en vertrouwen op het internet Gedragscode Stichting BrowseSafe Normen en waarden voor een betere online veiligheid, bescherming en vertrouwen op het internet Voorwoord Deze Gedragscode behorend bij het BrowseSafe Keurmerk is tot stand

Nadere informatie

Verordening op de heffing e n invordering van parkeerbelastingen

Verordening op de heffing e n invordering van parkeerbelastingen CVDR Officiële uitgave van Roosendaal. Nr. CVDR389153_1 16 december 2016 Verordening op de heffing e n invordering van parkeerbelastingen De raad van de Gemeente Roosendaal; gezien het voorstel van het

Nadere informatie

besluit van burgemeester en wethouders

besluit van burgemeester en wethouders besluit van burgemeester en wethouders div-nummer onderwerp 850636 Uitvoeringsbesluit parkeerverordening 2012 burgemeester en wethouders van gouda Gelezen het advies van 10 december 2013 Gelet op artikel

Nadere informatie

Doc. nr. E4:23000C03 Brussel, A D V I E S. betreffende DE JAARLIJKSE BETALING VAN HET EUROVIGNET VOOR VRACHTWAGENS ***

Doc. nr. E4:23000C03 Brussel, A D V I E S. betreffende DE JAARLIJKSE BETALING VAN HET EUROVIGNET VOOR VRACHTWAGENS *** Doc. nr. E4:23000C03 Brussel, 12.10.1999 MH/GVB/LC A D V I E S betreffende DE JAARLIJKSE BETALING VAN HET EUROVIGNET VOOR VRACHTWAGENS *** 2 Op 22 september 1999 heeft het Interfederaal bureau nr. 10 en

Nadere informatie

Jaarverslag 2015 Afdeling Toezicht en Handhaving Buitengewoon Opsporingsambtenaren (BOA s) Ridderkerk

Jaarverslag 2015 Afdeling Toezicht en Handhaving Buitengewoon Opsporingsambtenaren (BOA s) Ridderkerk Jaarverslag 2015 Afdeling Toezicht en Handhaving Buitengewoon Opsporingsambtenaren (BOA s) Ridderkerk 1 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Taken... 3 2.1 Meldingen door burgers en ondernemers... 3 2.2 Hondenbeleid...

Nadere informatie

Het vaststellen van de openingstijden kan wel aan het college worden gedelegeerd of gemandateerd.

Het vaststellen van de openingstijden kan wel aan het college worden gedelegeerd of gemandateerd. TOELICHTING WEGSLEEPVERORDENING DORDRECHT Artikel 1 In dit artikel worden de begrippen gedefinieerd. Artikel 2 De uitvoering van de wegsleepverordening is een bevoegdheid van het college. Het wegslepen

Nadere informatie

Gemeenteblad van Woudenberg

Gemeenteblad van Woudenberg Gemeenteblad van Woudenberg Nummer IX Verkeer en Vervoer IX.1 Wegsleepverordening DATUM VASTSTELLING 26 mei 2005 DATUM BEKENDMAKING 26 juli 2005 Pagina geprint op: 28 dec 2005, 14:11 uur Raadsbesluit:

Nadere informatie

Geen waarschuwing voorafgaand aan verplaatsen auto Gemeente Amsterdam Dienst Stadstoezicht

Geen waarschuwing voorafgaand aan verplaatsen auto Gemeente Amsterdam Dienst Stadstoezicht Rapport Gemeentelijke Ombudsman Geen waarschuwing voorafgaand aan verplaatsen auto Gemeente Amsterdam Dienst Stadstoezicht 19 december 2013 RA132150 Samenvatting Een vrouw woont in stadsdeel Centrum en

Nadere informatie

Toelichting wegsleepverordening 2009.

Toelichting wegsleepverordening 2009. Toelichting wegsleepverordening 2009. Inleiding. Op grond van artikel 149 van de Gemeentewet, artikel 173 lid 2 van de Wegenverkeerswet 1994 en het Besluit wegslepen van voertuigen, dient de gemeenteraad

Nadere informatie

CHIREC DELTA PARKING. INTERN REGLEMENT en ALGEMENE VOORWAARDEN. ARTIKEL 1 Algemeenheden en aansprakelijkheden

CHIREC DELTA PARKING. INTERN REGLEMENT en ALGEMENE VOORWAARDEN. ARTIKEL 1 Algemeenheden en aansprakelijkheden CHIREC DELTA PARKING INTERN REGLEMENT en ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 Algemeenheden en aansprakelijkheden 1.1 - Tenzij er een voorafgaand geschreven akkoord is van de VZW CHIREC, heeft het louter feit

Nadere informatie

Het tarief van de naheffingsaanslag parkeerbelastingen is conform bestendige gedragslijn verhoogd naar het wettelijk vastgestelde maximum van 51,--.

Het tarief van de naheffingsaanslag parkeerbelastingen is conform bestendige gedragslijn verhoogd naar het wettelijk vastgestelde maximum van 51,--. Raadsvoorstel 116 Vergadering 5 november 2009 Gemeenteraad Onderwerp : Verordening Parkeerbelastingen Helmond 2010 B&W vergadering : 8 september 2009 Dienst / afdeling : MO/BV Aan de gemeenteraad, In 2008

Nadere informatie

Voorschriften als bedoeld in de Parkeerverordening van de gemeente Tilburg

Voorschriften als bedoeld in de Parkeerverordening van de gemeente Tilburg Voorschriften als bedoeld in de Parkeerverordening van de gemeente Tilburg Voorwaarden bij gebruik van de vergunning De parkeervergunning moet helemaal, duidelijk zichtbaar en leesbaar, met de vergunningsgegevens

Nadere informatie

Handig om te weten! Wegwijs bij het aanvragen van een ontheffing voor het autoluwe centrum

Handig om te weten! Wegwijs bij het aanvragen van een ontheffing voor het autoluwe centrum Handig om te weten! Wegwijs bij het aanvragen van een ontheffing voor het autoluwe centrum Introductie Het zal u niet ontgaan zijn: het centrum van Valkenburg wordt autoluw. Even wennen wellicht, maar

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAKANTIE PARKEREN Deze voorwaarden gelden vanaf 1 januari 2012.

ALGEMENE VOORWAARDEN VAKANTIE PARKEREN Deze voorwaarden gelden vanaf 1 januari 2012. ALGEMENE VOORWAARDEN VAKANTIE PARKEREN Deze voorwaarden gelden vanaf 1 januari 2012. De toegang tot de parkeeraccommodatie wordt uitsluitend verleend onder toepassing van de navolgende voorwaarden, die

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Coöperatie Sterk Midden-Drenthe U.A., gevestigd te Beilen.

Algemene voorwaarden Coöperatie Sterk Midden-Drenthe U.A., gevestigd te Beilen. Algemene voorwaarden Coöperatie Sterk Midden-Drenthe U.A., gevestigd te Beilen. Artikel 1 Werkingsgebied Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op inwoners van dorpen in de gemeente Midden-Drenthe,

Nadere informatie

Zijn in het voorstel één of meer van de volgende aspecten van toepassing?

Zijn in het voorstel één of meer van de volgende aspecten van toepassing? Gemeente Bergen op Zoom Onderwerp Nummer voorstel Datum voorstel Portefeuillehouder(s) Contactpersoon Afdeling Contactpersoon Email Contactpersoon Telefoon Programmanummer en -naam : Parkeerverordening

Nadere informatie

Leden in-/uitschrijf/mutatie formulier (volledig invullen)

Leden in-/uitschrijf/mutatie formulier (volledig invullen) Leden in-/uitschrijf/mutatie formulier (volledig invullen) Betreft Senioren lid Junioren lid Pupillen lid Donateur Spelend Niet spelend Vrijwilliger Persoonlijke gegevens Man / Vrouw Achternaam: Voorletters:

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Coöperatie Sterk Midden-Drenthe U.A., gevestigd te Beilen. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Algemene voorwaarden Coöperatie Sterk Midden-Drenthe U.A., gevestigd te Beilen. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: Algemene voorwaarden Coöperatie Sterk Midden-Drenthe U.A., gevestigd te Beilen. Artikel 1 Werkingsgebied Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op inwoners van dorpen in de gemeente Midden-Drenthe,

Nadere informatie

Subsidieregeling Langparkeren Amsterdam. Het college van Burgemeester & Wethouders van Amsterdam.

Subsidieregeling Langparkeren Amsterdam. Het college van Burgemeester & Wethouders van Amsterdam. Subsidieregeling Langparkeren Amsterdam Het college van Burgemeester & Wethouders van Amsterdam. Besluit vast te stellen de Subsidieregeling langparkeren Amsterdam Hoofdstuk 1 Algemene bepalingen Artikel

Nadere informatie

dat bij Koninklijk Besluit van 12 augustus 1978, Staatsblad 458, is vastgesteld het Besluit wegslepen van voertuigen;

dat bij Koninklijk Besluit van 12 augustus 1978, Staatsblad 458, is vastgesteld het Besluit wegslepen van voertuigen; De burgemeester van Ferwerderadiel, overwegende: dat bij Wet van 30 juni 1976, Staatsblad 412, wijzigingen in de Wegenverkeerswet zijn aangebracht, ertoe strekkende nieuwe voorzieningen te treffen, teneinde

Nadere informatie

RETRIBUTIEREGLEMENT INZAKE HET PARKEREN IN DE PARKING TOLHUIS TE GENT

RETRIBUTIEREGLEMENT INZAKE HET PARKEREN IN DE PARKING TOLHUIS TE GENT RETRIBUTIEREGLEMENT INZAKE HET PARKEREN IN DE PARKING TOLHUIS TE GENT Artikel 1 Dit retributiereglement is van toepassing op de gebruikers van de ondergrondse parkeergarage Tolhuis te Gent. 1 Hoofdstuk

Nadere informatie

BELEIDSREGELS ONTHEFFINGEN PARKEERSCHIJFZONE DEDEMSVAART CENTRUM

BELEIDSREGELS ONTHEFFINGEN PARKEERSCHIJFZONE DEDEMSVAART CENTRUM BELEIDSREGELS ONTHEFFINGEN PARKEERSCHIJFZONE DEDEMSVAART CENTRUM Burgemeester en wethouders van de gemeente Hardenberg; gelet op het bepaalde in artikel 1.3, vierde lid, en titel 4.8 van de Algemene wet

Nadere informatie

Raadsvoorstel 78L. Gemeenteraad. Vergadering 3 november 2016 verbeterd exemplaar. Onderwerp : Verordening Parkeerbelastingen Helmond 2017

Raadsvoorstel 78L. Gemeenteraad. Vergadering 3 november 2016 verbeterd exemplaar. Onderwerp : Verordening Parkeerbelastingen Helmond 2017 Raadsvoorstel 78L Vergadering 3 november 2016 verbeterd exemplaar Gemeenteraad Onderwerp : Verordening Parkeerbelastingen Helmond 2017 B&W vergadering : 11 oktober 2016 Dienst / afdeling : FIN.BEL Aan

Nadere informatie

Bijlage 2: Gebruik Parkeergarage World Trade Center Amsterdam

Bijlage 2: Gebruik Parkeergarage World Trade Center Amsterdam Bijlage 2: Gebruik Parkeergarage World Trade Center Amsterdam COMPARTIMENTERING De parkeergarage is opgedeeld in vier - afzonderlijk af te sluiten - gedeelten (compartimenten). De vier compartimenten zijn

Nadere informatie

WEGSLEEPVERORDENING Lelystad

WEGSLEEPVERORDENING Lelystad WEGSLEEPVERORDENING Lelystad Wetstechnische informatie Gegevens van de regeling Overheidsorganisatie Officiële naam regeling Citeertitel Besloten door Deze versie is geldig tot (als de vervaldatum is vastgesteld)

Nadere informatie

Begrippen. Overwegingen. VvE s Parkeergarage Timmerwerf fase 1 en fase 2. dit huishoudelijk reglement wordt aangeduid als: `Huishoudelijk Reglement

Begrippen. Overwegingen. VvE s Parkeergarage Timmerwerf fase 1 en fase 2. dit huishoudelijk reglement wordt aangeduid als: `Huishoudelijk Reglement HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE VERENIGING VAN EIGENAARS PARKEERGARAGE TIMMERWERF FASE 1 EN VERENIGING VAN EIGENAARS PARKEERGARAGE TIMMERWERF FASE 2 TE UTRECHT dit huishoudelijk reglement wordt aangeduid

Nadere informatie

Betaald parkeren in woonwijken. Betaald parkeren in combinatie met een parkeervergunning voor bewoners en bedrijven

Betaald parkeren in woonwijken. Betaald parkeren in combinatie met een parkeervergunning voor bewoners en bedrijven Betaald parkeren in woonwijken Betaald parkeren in combinatie met een parkeervergunning voor bewoners en bedrijven augustus 2014 In woonwijken dichtbij het centrum, winkelcentra of P andere verkeers aantrekkende

Nadere informatie

Informatiebrief bedrijven

Informatiebrief bedrijven ARCHIEFEXEMPLAAR Informatiebrief bedrijven Aan de bedrijven in het centrum van Zandvoort informatiebrief parkeervergunningen voor bedrijven (OB/CT/2011/07/000628/ Z2010-001655) Geachte heer/mevrouw, Per

Nadere informatie

Kenteken voertuig : : nieuwe aanvraag / wijziging gegevens/ verlenging*

Kenteken voertuig : : nieuwe aanvraag / wijziging gegevens/ verlenging* Aanvraagformulier Parkeervergunning Wil je je auto parkeren op de Cambridgelaan? Vraag dan een parkeervergunning aan. Er zijn geen kosten verbonden aan de parkeervergunning. Een parkeervergunning is steeds

Nadere informatie

Er worden drie parkeerzones gespecificeerd. De zones worden als volgt vastgesteld:

Er worden drie parkeerzones gespecificeerd. De zones worden als volgt vastgesteld: Artikel 1 De Gemeenteraad besluit het reglement i.v.m. de Retributie op het parkeren in zones waar de regeling betalend parkeren geldt: dienstjaren 2008-2013, goedgekeurd in zitting 17 december 2007 aan

Nadere informatie

gelet op het bepaalde in artikel 225 van de Gemeentewet en de Parkeerverordening Noordwijk 2014;

gelet op het bepaalde in artikel 225 van de Gemeentewet en de Parkeerverordening Noordwijk 2014; Bloemenbadplaats Besluit van de raad van de gemeente Noordwijk van 19 december 2013 De raad van de gemeente Noordwijk; gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders van ; gelet op het bepaalde in

Nadere informatie

"Wegsleepverordening voor de gemeente Nieuwegein"

Wegsleepverordening voor de gemeente Nieuwegein Raadsbesluit De raad van de gemeente Nieuwegein; gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders van 17 november 2015; gelet op het bepaalde in artikel 147 van de Gemeentewet, artikel 173, tweede lid,

Nadere informatie

Verordening op de heffing en invordering van parkeerbelastingen 2016

Verordening op de heffing en invordering van parkeerbelastingen 2016 CVDR Officiële uitgave van Zaltbommel. Nr. CVDR385359_1 1 mei 2018 Verordening op de heffing en invordering van parkeerbelastingen 2016 De raad van de gemeente Z a l t b o m m e l ; gelezen het voorstel

Nadere informatie

Product descriptions. Project: Aanpak Camping Heerewaarden

Product descriptions. Project: Aanpak Camping Heerewaarden Project: Aanpak Camping Heerewaarden Bestandsnaam: Plan van aanpak Auteur: drs. H.M.W. Fenten 1/10 Samenvatting Doel Samenstelling Bronnen Onderdeel Uiterlijk en formaat Verantwoordelijke Kwaliteitscriteria

Nadere informatie

Rapport Buurtfietsenstallingen. Bijlage 4 Gebruikersreglement Gent

Rapport Buurtfietsenstallingen. Bijlage 4 Gebruikersreglement Gent Rapport Buurtfietsenstallingen Bijlage 4 Gebruikersreglement Gent GEBRUIKERSREGLEMENT FIETSTROMMELS VAN DE STAD GENT Artikel 1 Dit gebruikersreglement is van toepassing op alle abonneehouders van een stallingsplaats

Nadere informatie

Pilot reglement parkeren bij MECC

Pilot reglement parkeren bij MECC Maastricht UMC+ (azm) P&O, Facilitair Bedrijf Pilot reglement parkeren bij MECC Versie 17 04 05 Ingang: 1 april 2017 Bijlage bij Mobiliteitsregeling azm Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 a. Samenvatting...

Nadere informatie

Reglement betreffend het verlenen van vergunningen voor de doorgang aan de zuidzijde van de Markt

Reglement betreffend het verlenen van vergunningen voor de doorgang aan de zuidzijde van de Markt Reglement betreffend het verlenen van vergunningen voor de doorgang aan de zuidzijde van de Markt Inhoudstafel Hoofdstuk I. Algemene bepalingen Artikel 1. Doel Artikel 2. Definities Artikel 3. Doelgroep

Nadere informatie

Gemeenteblad Nijmegen. Jaartal / nummer 2010 / 078. Naam Wegsleepverordening gemeente Nijmegen (2004) Publicatiedatum 21 juli 2010.

Gemeenteblad Nijmegen. Jaartal / nummer 2010 / 078. Naam Wegsleepverordening gemeente Nijmegen (2004) Publicatiedatum 21 juli 2010. Gemeenteblad Nijmegen Jaartal / nummer 2010 / 078 Naam Nijmegen (2004) Publicatiedatum 21 juli 2010 Opmerkingen - Vaststelling van de verordening bij raadsbesluit van 9 juni 2004 (raadsvoorstel nummer

Nadere informatie

Huurovereenkomst vrachtwagenparkeerterrein Buitenweistraat te Hardinxveld-Giessendam

Huurovereenkomst vrachtwagenparkeerterrein Buitenweistraat te Hardinxveld-Giessendam Huurovereenkomst vrachtwagenparkeerterrein Buitenweistraat te Hardinxveld-Giessendam Parkeerplaatsnummer: XX Ondergetekenden, de gemeente Hardinxveld-Giessendam, gevestigd Raadhuisplein 1, 3371 AS te Hardinxveld-

Nadere informatie

A. Tijdens de ontwikkel- en realisatiefase als bedoeld in de statuten art.2, lid 1a.

A. Tijdens de ontwikkel- en realisatiefase als bedoeld in de statuten art.2, lid 1a. HUISHOUDELIJK REGLEMENT Van de vereniging HOF Zuiderbeek opgericht op 29 februari 2016 te Hilvarenbeek Dit reglement is een aanvulling op de statuten van de vereniging. Bij tegenstrijdigheid in tekst of

Nadere informatie

Huisregels. Algemene gedragsregels

Huisregels. Algemene gedragsregels Huisregels Artikel 1 Reikwijdte 1. Ter handhaving van de goede gang van zaken binnen All-Inn gelden huisregels. De huisregels zijn van toepassing op studenten, medewerkers en andere personen, die zich

Nadere informatie

Brengen ter algemene kennis dat zij in hun vergadering van 19 december 2017 hebben besloten:

Brengen ter algemene kennis dat zij in hun vergadering van 19 december 2017 hebben besloten: GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van de gemeente Amsterdam Nr. 52159 15 maart 2018 Besluit van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Amsterdam houdende regels omtrent subsidies bij langparkeren

Nadere informatie

gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders d.d. 22 augustus 2017, nr ,

gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders d.d. 22 augustus 2017, nr , CVDR Officiële uitgave van Meppel. Nr. CVDR76554_8 28 november 2018 Verordening van de gemeenteraad van de gemeente Meppel houdende regels omtrent de heffing en invordering van parkeerbelastingen Verordening

Nadere informatie

Gemeente Nissewaard - Algemene voorwaarden vrachtwagenparkeerterrein Mosterweg Spijkenisse 2018

Gemeente Nissewaard - Algemene voorwaarden vrachtwagenparkeerterrein Mosterweg Spijkenisse 2018 GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van de gemeente Nissewaard Nr. 233762 28 december 2017 Gemeente Nissewaard - Algemene voorwaarden vrachtwagenparkeerterrein Mosterweg Spijkenisse 2018 Het college van burgemeester

Nadere informatie

Wegsleepregeling. Wetstechnische informatie. Gegevens van de regeling. Opmerkingen m.b.t. de regeling Geen.

Wegsleepregeling. Wetstechnische informatie. Gegevens van de regeling. Opmerkingen m.b.t. de regeling Geen. Wegsleepregeling Verord Wetstechnische informatie Gegevens van de regeling Overheidsorganisatie gemeente Heerhugowaard Officiële naam regeling Wegsleepregeling Citeertitel Wegsleepregeling Besloten door

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Algemene regels. 2. Voertuigen en betreden van de camping. 4. Regels voor bezoekers. 5. Verhuren en verkopen. 6.

Inhoudsopgave. 1. Algemene regels. 2. Voertuigen en betreden van de camping. 4. Regels voor bezoekers. 5. Verhuren en verkopen. 6. Inhoudsopgave 1. Algemene regels 2. Voertuigen en betreden van de camping 3. Huisdieren 4. Regels voor bezoekers 5. Verhuren en verkopen 6. Bouwvoorschriften 7. Gas 8. Stroom 9. Water 10. Huisvuil 11.

Nadere informatie

gezien het voorstel van het college van Burgemeester en Wethouders van 9 mei 2017, kenmerk SO/ ;

gezien het voorstel van het college van Burgemeester en Wethouders van 9 mei 2017, kenmerk SO/ ; Dordrecht Nr. 1855529 De RAAD van de gemeente Dordrecht; Raadsgriffie Spuiboulevard 300 3311 GR DORDRECHT gezien het voorstel van het college van Burgemeester en Wethouders van 9 mei 2017, kenmerk SO/1836133;

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Versie 2011-01 1. DEFINITIES 1.1 Website: een samenhangend geheel van digitale internetpagina's, inclusief afbeeldingen, scripts, databases en formulieren 1.2 Hosting: het fysiek onderbrengen

Nadere informatie

VERORDENING PARKEERBELASTINGEN Gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders van Bussum van 15 oktober 2013, nummer RV2013.

VERORDENING PARKEERBELASTINGEN Gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders van Bussum van 15 oktober 2013, nummer RV2013. Raadsbesluit VERORDENING PARKEERBELASTINGEN 2014 Gemeente Bussum De raad van de gemeente Bussum; Gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders van Bussum van 15 oktober 2013, nummer RV2013.073; gelet

Nadere informatie

DataCenter Fryslân. Voorschriften toegangsverlening en gedragsregels voor DataCenter Fryslân, François Haverschmidtwei 3A te Leeuwarden

DataCenter Fryslân. Voorschriften toegangsverlening en gedragsregels voor DataCenter Fryslân, François Haverschmidtwei 3A te Leeuwarden DataCenter Fryslân DataCenter Fryslân, François Haverschmidtwei 3A te Leeuwarden Versie 1.4, februari 2010 1 Afkortingen en begrippen... 3 2 Beveiliging DataCenter... 4 2.1 OBSERVATIE VIA VIDEOSYSTEEM...

Nadere informatie

Gebruikers Handleiding

Gebruikers Handleiding Gebruikers Handleiding (Uitwisseling NGF) Versie 2.14 Pagina 2 van 14 Versie 2.14 Inhoudsopgave Rapportage naar de NGF...5 Controlelijst leden naar NGF... 5 Uitwisseling ledengegevens NGF... 6 Waarom krijgt

Nadere informatie

Federatie voor Kattenliefhebbers V.Z.W.

Federatie voor Kattenliefhebbers V.Z.W. Federatie voor Kattenliefhebbers V.Z.W. Toegetreden Leden 1. Toegetreden lid Huishoudelijk Reglement Iedereen kan toegetreden lid van de vereniging worden, hetzij als fokkerlid, steunend lid of familielid.

Nadere informatie

Parkeerdrukmeting Nieuweweg Valkenburg. d.d rev. 1.0 Status: Definitief

Parkeerdrukmeting Nieuweweg Valkenburg. d.d rev. 1.0 Status: Definitief Parkeerdrukmeting Nieuweweg Valkenburg d.d. 02-06-2016 rev. 1.0 Status: Definitief 2 1 INLEIDING 5 2 ONDERZOEKSOPZET 6 3 CAPACITEITSBEPALING 9 3.1 ALGEMENE OPMERKING 9 3.2 NIEUWEWEG 10 3.3 NIEUWEWEG VENTWEG

Nadere informatie

gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 30 oktober 2007;

gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 30 oktober 2007; De raad van de gemeente Zaltbommel; gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 30 oktober 2007; gelet op artikel 225 van de Gemeentewet en de Parkeerverordening 2005; b e s

Nadere informatie

Huishoudelijk Regelement

Huishoudelijk Regelement Huishoudelijk Regelement 1 Artikel 1. Lidmaatschap 1. Algemeen 1. Door zijn toetreden tot All Terrain onderwerpt ieder lid zich aan de statuten en het huishoudelijk reglement en alle andere bepalingen

Nadere informatie

Voorwaarden Rotterdam The Hague Airportpas

Voorwaarden Rotterdam The Hague Airportpas Voorwaarden Rotterdam The Hague Airportpas De directie van Rotterdam Airport BV, exploitant van het bij de beschikking van de Minister van Verkeer en Waterstaat van 17 oktober 2001 nummer DGL/L01.421852

Nadere informatie

Belgium Pier Blankenberge

Belgium Pier Blankenberge Belgium Pier Blankenberge Parking & shuttle mogelijkheden Belgium Pier stelt alles in het werk om uw gasten zo goed en snel mogelijk ter plaatse te brengen, zowel tijdens de drukke zomermaanden als het

Nadere informatie

Verenigings- en lidmaatschapsreglement Vastgoedmanagement Nederland 23 juni 2015 Versie 4.0

Verenigings- en lidmaatschapsreglement Vastgoedmanagement Nederland 23 juni 2015 Versie 4.0 Verenigings- en lidmaatschapsreglement Vastgoedmanagement Nederland 23 juni 2015 Versie 4.0 Begripsbepalingen Artikel 1 1. Vastgoedmanagement: het verlenen van diensten op het gebied van de exploitatie

Nadere informatie

GEMEENTEBLAD. Nr Subsidieregeling Langparkeren Amsterdam

GEMEENTEBLAD. Nr Subsidieregeling Langparkeren Amsterdam GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van gemeente Amsterdam. Nr. 12648 25 januari 2017 Subsidieregeling Langparkeren Amsterdam Subsidieregeling Langparkeren Amsterdam Burgemeester en wethouders van Amsterdam

Nadere informatie

Verordening op de heffing en de invordering van parkeerbelastingen 2016

Verordening op de heffing en de invordering van parkeerbelastingen 2016 Verordening op de heffing en invordering van parkeerbelastingen 2016 De raad van de gemeente Haarlem; gelezen het voorstel van het college van burgemeester en wethouders van 17 november 2015; gelet op

Nadere informatie

Gebruikersreglement inzake het parkeren in de parking Sint-Pietersplein te Gent

Gebruikersreglement inzake het parkeren in de parking Sint-Pietersplein te Gent Gebruikersreglement inzake het parkeren in de parking Sint-Pietersplein te Gent Goedgekeurd in de gemeenteraad van 27 juni 2006 en 21 december 2010 Bekendgemaakt op 29 juni 2006 en 23 december 2010 Artikel

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER

AANMELDINGSFORMULIER PERSOONSGEGEVENS ACHTERNAAM : M / V VOORNAMEN VOLUIT : ROEPNAAM : STRAAT EN HUISNUMMER : POSTCODE EN WOONPLAATS : TELEFOONNUMMER (VAST) : TELEFOONNUMMER (MOBIEL) : E-MAILADRES : NATIONALITEIT : GEBOORTEDATUM

Nadere informatie

Beleidsregels realisatie publieke oplaadpunten voor elektrische voertuigen door marktpartijen Gemeente Alblasserdam

Beleidsregels realisatie publieke oplaadpunten voor elektrische voertuigen door marktpartijen Gemeente Alblasserdam Beleidsregels realisatie publieke oplaadpunten voor elektrische voertuigen door marktpartijen Gemeente Alblasserdam Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Alblasserdam, Gelet op het

Nadere informatie

Alle oude regelingen zijn vanaf 1 januari 2018 niet meer van kracht bij invoering van dit nieuwe ontheffingenbeleid.

Alle oude regelingen zijn vanaf 1 januari 2018 niet meer van kracht bij invoering van dit nieuwe ontheffingenbeleid. CVDR Officiële uitgave van Lingewaard. Nr. CVDR485268_1 26 juni 2018 Blauwe parkeerschijfzone in Bemmel en Huissen Blauwe parkeerschijfzone in Bemmel en Huissen Voorwaarden voor het verlenen van een parkeerontheffing

Nadere informatie

Verordening op de heffing en de invordering van parkeerbelastingen 2019

Verordening op de heffing en de invordering van parkeerbelastingen 2019 Parkeerbelastingen Verordening op de heffing en de invordering van parkeerbelastingen 2019 Gemeenteblad Texel 2018 nr 32 datum 27-dec-18 Verordening parkeerbelastingen 2019 Tevens intrekking van de Verordening

Nadere informatie

De Raad van de gemeente Harlingen Gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders d.d.6 november 2018

De Raad van de gemeente Harlingen Gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders d.d.6 november 2018 GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van de gemeente Harlingen Nr. 272449 20 december 2018 Verordening Parkeerbelastingen 2019 Gelet op artikel 225 van de gemeentewet De Raad van de gemeente Harlingen Gelezen

Nadere informatie

Opbrengst straatparkeren

Opbrengst straatparkeren Rapportage gereguleerd parkeren 1e half jaar 2017 Dit bericht bevat informatie over de belangrijkste indicatoren voor het gereguleerd parkeren in Vlaardingen. Het doel is om de raad, het college en het

Nadere informatie

IIIIIIIII II III III III IIII IN /11/2012

IIIIIIIII II III III III IIII IN /11/2012 G.T. Meriting Plevier 4 4872 ST Etten-Leur IIIIIIIII II III III III IIII IN.1264127 13/11/2012 tel mobiel email 076-50 355 93 06-53924Z89 gt.mentinqf5planet.nl Aan de Leden van de Gemeenteraad van de Gemeente

Nadere informatie

Verordening op de heffing en invordering van parkeerbelastingen gemeente Breda

Verordening op de heffing en invordering van parkeerbelastingen gemeente Breda GEMEENTEBLAD Officiële uitgave van gemeente Breda. Nr. 119565 11 december 2015 Verordening op de heffing en invordering van parkeerbelastingen gemeente Breda Bekendmaking Burgemeester en wethouders van

Nadere informatie

Veelgestelde vragen logistieke zone binnenstad Delft

Veelgestelde vragen logistieke zone binnenstad Delft Veelgestelde vragen logistieke zone binnenstad Delft 06-03-2018 Algemeen Waarom is er in de binnenstad een logistieke zone voor zwaar vrachtverkeer ingevoerd? De gemeente Delft wil minder zwaar verkeer

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden OK Webshop

Algemene Voorwaarden OK Webshop Algemene Voorwaarden OK Webshop Artikel 1 Definities In deze Algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 OK Webshop: de organisatie welk verantwoordelijk is voor het beheer van het Keurmerk OK Webshop;

Nadere informatie

gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders met nummer ; besluit :

gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders met nummer ; besluit : De raad van de gemeente Gooise Meren; gelezen het voorstel van burgemeester en wethouders met nummer 513963; gelet op de artikel 225 van de Gemeentewet besluit : vast te stellen de volgende verordening:

Nadere informatie

in ii i in ui IIIIII mi n ALG

in ii i in ui IIIIII mi n ALG Burgemeester en wethouders van de gemeente Castricum; in ii i in ui IIIIII mi n ALG1500363 gelet op artikel 149 van de Wegenverkeerswet 1994 (WWV) en artikel 87 van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens

Nadere informatie

Raadsvoorstel. BOA Oostzaan. Veiligheid. Gebied en Wijkzaken A. de Neef P.J. Möhlmann. Inzet BOA Oostzaan

Raadsvoorstel. BOA Oostzaan. Veiligheid. Gebied en Wijkzaken A. de Neef P.J. Möhlmann. Inzet BOA Oostzaan Titel BOA Oostzaan Nummer 10 / 49 Datum 8 september 2010 Programma Fase Onderwerp Veiligheid Inzet BOA Oostzaan Gemeentehuis Bezoekadres Kerkbuurt 4, 1511 BD Oostzaan Postadres Postbus 15, 1510 AA Oostzaan

Nadere informatie

Artikel 4 Toegangscontrole Artikel 5 Laden- en lossen: venstertijden Artikel 6 Doorgangskaart

Artikel 4 Toegangscontrole Artikel 5 Laden- en lossen: venstertijden Artikel 6 Doorgangskaart Stedelijk reglement betreffende de aflevering en het gebruik van doorgangskaarten en magneetkaarten voor het bedienen van de verdwijnpalen die de voetgangerszone van Aalst centrum afbakenen Artikel 1 Signalisatie

Nadere informatie