Huishoudelijk reglement TC Vicogne. Jaargang 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Huishoudelijk reglement TC Vicogne. Jaargang 2016"

Transcriptie

1 Huishoudelijk reglement TC Vicogne. Jaargang 2016 Het huishoudelijk reglement kan hier op onze website geraadpleegd worden. Via het secretariaat is inzicht te verkrijgen in de Statuten van onze vereniging. 1. Toegang tot de club Ons clubhuis is in wezen een privé-uitbating en kan bijgevolg alleen bezocht worden door leden van TC Vicogne en hun genodigden. Vanzelfsprekend zijn derden welkom op onze manifestaties. De toegang, indien daar aanleiding toe is, kan echter steeds ontzegd worden door barverantwoordelijke of door de Raad van Bestuur. 2. Toegang tot de terreinen Daar onze tennisclub een privéclub is, kunnen alleen spelende leden onze accommodaties (terreinen en doucheruimtes) betreden en/of gebruiken. Spelende leden kunnen op hun uitnodiging en mits het aanvragen van gastreservatie aan de bar, spelen met een niet-lid. Tijdens toernooien, interclubwedstrijden en/of andere door de vereniging georganiseerde evenementen (zoals ondermeer lessenreeksen) worden niet-leden tot onze accommodaties toegelaten Spelende leden dienen eerst hun lidgeld te hebben betaald vooraleer zij de terreinen mogen betreden. Bovendien krijgen spelende leden slechts toegang tot het reservatiesysteem na betaling van het lidgeld De baancommissaris of de Raad van Bestuur kan het betreden van de terreinen verbieden als hij/zij dat om hen moverende redenen nodig vinden. 3. Lidmaatschap Uw aanvraag tot lidmaatschap loopt via het bestuur van TC Vicogne. De wijze waarop treft U aan op de website van de vereniging. De leden zijn persoonlijk verantwoordelijk voor het verstrekken van volledige en correcte gegevens Het inschrijvingsformulier dient nauwkeurig en volledig ingevuld en kan uitsluitend via elektronische weg ingezonden worden.

2 3.3. De betaling dient op het aangegeven rekeningnummer te gebeuren. Het inschrijf-formulier heeft als gevolg dat u uw lidmaatschap voor het komende seizoen bevestigt Voor de betaling wordt uitsluitend het overschrijvingsformulier van de club gebruikt. Bij de betaling via PC wordt de referentie (mededeling) van de factuur ongewijzigd overgenomen Uw adres en uw telefoon- of mobiel nummer zijn voor ons van het grootste belang, zorg dat wij over de juiste gegevens beschikken Na ontvangst van uw inschrijfformulier, krijgt u een onkostennota van de vereniging. Deze dient vereffend te worden, zolang U niet betaald heeft bent U (nog) geen lid van TC VICOGNE. U mag niet spelen op de terreinen van de TC Vicogne en kunt niet reserveren; daarmee kunt u dus niet profiteren van alle voordelen verbonden aan het lidmaatschap Wie spelend lid van de TC Vicogne wil worden, is niet verplicht aan interclub deel te nemen Alle interclubspelers moeten vóór 25 januari van het lopende jaar ingeschreven zijn. Indien dit niet het geval is, kunnen deze spelers niet deelnemen aan de interclub-competitie Lidgelden SPELENDE LEDEN. De tarieven voor SPELENDE LEDEN worden jaarlijks bekendgemaakt via de website van de vereniging en wordt geafficheerd in het clubhuis NIET SPELENDE LEDEN. Een ieder die de TC Vicogne een goed hart toedraagt kan zich als NIET SPELEND LID aansluiten. Deze leden hebben dezelfde rechten en plichten als een SPELEND LID met uitzondering van alle afspraken met betrekking tot het gebruik van de tennisbanen. (o.m. toegang tot clubhuis en deelname aan alle cluborganisaties, o.a. feesten, groepsreizen, enz.). Niet spelende leden worden geregistreerd in het ledenregister van de vzw, maar worden niet aangesloten bij Tennis Vlaanderen en zijn bijgevolg ook niet verzekerd bij tennisactiviteiten. Het tarief voor deze leden wordt jaarlijks bekendgemaakt via website van TC Vicogne en geafficheerd in het clubhuis ERE-LEDEN. ERE-LEDEN worden benoemd door de Raad van bestuur. Zij zijn lid van de vereniging maar aan hen wordt als erkenning voor de geleverde prestaties (betrokkenheid) wordt geen lidgeld in rekening gebracht.

3 3.13. Voor uw lidmaatschap krijgt u: a. een verzekering via aansluiting bij Tennis Vlaanderen b. gratis gebruik van de terreinen c. de mogelijkheid gratis gebruik te maken van het reservatiesysteem d. gratis toegang tot de doucheruimtes e. toegang tot het clubhuis f. de gelegenheid om deel te nemen aan de interclubcompetie en/of de mogelijkheid deel te nemen aan kampioenschappen g. een gunstiger tarief voor clubtrainingen h. het recht om met een gast te spelen (mits gastticket). i. de mogelijkheid in te schrijven voor alle evenementen georganiseerd door de TC Vicogne Nieuwe leden zijn leden die het vorig tennisseizoen niet op de ledenlijst van de TC Vicogne voorkwamen. 4. Kleding en gedragsrichtlijnen Tenniskleding is verplicht en tennisschoenen met een ondiep profiel zijn vereist. De banen mogen beslist niet met ander schoeisel betreden worden. De Raad van bestuur of de baancommissaris kan spelers vragen hun kledij aan te passen Ouders, die hun kinderen meenemen, moeten ervoor zorg dragen dat deze kinderen niet op de banen komen en andere spelers niet storen tijdens het tennisspel Op of rond de banen mag geen onnodig lawaai worden gemaakt tijdens een tennisspel Fietsen dienen te worden geplaatst in de daartoe bestemde ruimte bij de ingang van het clubdomein De spelers op de terreinen en de supporters dienen zich te houden aan de regels van de fair-play en sportiviteit. Het gebruiken van verbale of lichamelijke agressie kan leiden tot het stopzetten van het spel, onmiddellijk verlaten van de baan of verwijderen uit de club. De RVB kan later verregaande sancties nemen indien nodig. 5. Openingsuren De tennisbanen zijn dagelijks open vanaf 9u. De toegang tot het domein is open vanaf 8u Het sluitingsuur wordt bepaald door de Raad van Bestuur, de uitbater of diens vervanger.

4 6. Onderhoud Ieder SPELEND LID (en eventueel gast) veegt na het tennissen, maar binnen de speelperiode, de tennisbaan zorgvuldig. Bij het vegen wordt het gehele terrein bedoeld, met inbegrip van de strook achter de basislijn en de strook tussen de velden. Meer informatie mbt het correct vegen van een terrein, vindt u op de website onder terreinreservatie 6.2. Bij het ontstaan dan wel het aanwezig zijn van plassen op de tennisbanen, mogen deze niet bespeeld worden. Indien er na langdurige regenval plassen op de baan ontstaan zijn, zijn de pleinen pas beschikbaar nadat de RvB en/of de baancommisaris daartoe het groene licht gegeven heeft. Plassen mogen niet verwijderd worden De terreinverantwoordelijke kan in overleg met het bestuur besluiten tot het (tijdelijk) sluiten van een speelbaan of van alle banen Onderhoud heeft altijd voorrang op reservatie Voorwaarden m.b.t. het gebruik van de tennisbanen: a. Tracht het veroorzaken van gaten en kuilen te voorkomen b. Spaar het net; er niet tegen leunen of op gaan zitten, er niet over springen c. Losgeraakte belijning, gaten, kuilen en andere ongemakken melden aan het bestuur. d. Afval in de daarvoor voorziene vuilbakken gooien en lege glazen en/of flessen terug naar de bar brengen. 7. Reservering Elk (NIEUW) SPELEND LID dat aan zijn/haar financiële verplichtingen tegenover de vereniging heeft voldaan, komt in het bezit van een login en paswoord. Het paswoord geeft toegang tot het reserveringssysteem van de TC Vicogne Elk lid dat gedurende een bepaalde periode van een baan gebruik wil maken is verplicht voor die periode te reserveren met zijn of haar paswoord Het reserveren van een baan via het reservatiesysteem kan ook gebruikt worden om te spelen met een GAST (= niet club-lid), tegen betaling van het daarvoor vastgelegde bedrag. Dit tarief wordt jaarlijks bekendgemaakt via de website van de vereniging en geafficheerd in het clubhuis Banen die zijn gereserveerd voor competitie, toernooien, tennislessen en training worden met aparte labels aangegeven. Uitgangspunt is dat altijd minimaal één baan beschikbaar blijft voor recreatief tennis, m.u.v. de interclubcompetitie. In bepaalde gevallen kan het bestuur beslissen om alle banen toe te wijzen aan een activiteit.

5 7.5. Wij vragen de leden, indien zij een reservatie niet wensen op te nemen, deze in de computer te annuleren. Op deze manier kunnen andere leden van het terrein gebruik maken. Het bestuur wil vermijden dat er ondanks een reservatie niet wordt gespeeld. Bij grove misbruiken kan de RvB sancties opleggen Het is niet toegestaan met het paswoord van een ander te reserveren Het recht van reservatie vervalt indien de reserveerder na 15 minuten het terrein nog niet heeft betreden Reserveren kan slechts 7 dagen op voorhand Het gebruikmaken van het reserveringssysteem is kosteloos. 8. Gastspelers 8.1. Ieder lid die zijn lidgeld betaald heeft tegen eind maart heeft elk zomerseizoen recht op 2 gratis gasttickets, zodat hij of zij kan spelen met een speler die geen lid is van de vereniging Indien een spelend lid wenst te spelen met een Gast dient hij/zij dit te melden bij het bestuur. De te volgen procedure treft U aan op de website van de vereniging Indien de gaststickets opgebruikt zijn, dan dient de gast te betalen per uur en per plein. De tarieven worden jaarlijks bekendgemaakt via de website van de TC Vicogne en geafficheerd in het clubhuis Elke gast dient zich te houden aan het huishoudelijke reglement van de TC Vicogne en mag geen speler zijn die eerder door de RVB de toegang tot de accommodaties werd ontzegd.

6 9. Tennislessen 9.1. Voor leden en niet-leden van de vereniging bestaat de gelegenheid tot het volgen van tennislessen, verzorgd door het trainersteam van de vereniging De prijslijst van alle trainingen verzorgd door het trainersteam vindt u in de folders en op de website van de TC Vicogne Het trainersteam van de vereniging wordt samengesteld door het bestuur van TC VICOGNE en bestaat uit gekwalificeerde trainers (minimum aspirant initiator) en een afvaardiging van het bestuur. Voor groepstrainingen kan het team eventueel aangevuld worden met niet-gekwalificeerde hulptrainers. De samenstelling van het trainersteam vindt u jaarlijks terug op de website van de vereniging Kandidaat trainers voor het trainersteam van de vereniging dienen door RVB in consensus aanvaard te worden. Enkel tennisleraars/-leraressen die de toelating hebben van het bestuur mogen tennislessen, -trainingen organiseren op het terrein van de vereniging. De lijst van erkende lesgevers is terug te vinden op de website van de vereniging Onder trainingen georganiseerd door de TC Vicogne, verstaan we alle trainingen met minstens 1 trainer en minstens 2 spelers op minstens 1 terrein Inschrijvingen voor deze trainingen dienen via website te worden ingediend. Deze inschrijving is bindend Het trainersteam zal naar eigen goeddunken de indelingen van de trainingen verzorgen en communiceren aan de spelers. In principe hebben de spelers geen bevoegdheid om zelf hun groepen samen te stellen en/of een trainer aan te duiden. Uiteraard zal het trainersteam binnen haar mogelijkheden rekening houden met de wensen van de spelers De betaling van de trainingen dient na het ontvangen van een onkostennota overgeschreven te worden op de rekening van de TC Vicogne. De volledige betaling moet gedaan zijn alvorens de lessen te mogen aanvatten. Lesgeld wordt niet terugbetaald! 9.9. Privélessen vallen niet onder de organisatie van TC VICOGNE. De afrekening van deze lessen dient rechtstreeks met de trainer te worden geregeld. Voor een privéles dient er gereserveerd te worden via het reservatiesysteem en is de terreinprijs voor leden gratis en voor niet-leden de huurprijs per uur per terrein. (zie voorwaarden niet-leden). De privéles mag pas doorgaan als het terrein betaald werd aan de dienstdoende barman en/of vervanger. Enkel de hoofdtrainers mogen privélessen geven op de terreinen van de TC Vicogne.

7 10. Alternatieve organisatie Organisatie van activiteiten vanaf 12 personen moeten vooraf voorgelegd worden aan de beheerraad en eventueel opengesteld worden voor alle leden. Onder activiteiten wordt verstaan: (recreatieve) tornooitjes, feestjes, etentjes, 11. Verzekering/EHBO Spelende leden zijn (gans het jaar) verzekerd door Ethias via Tennis Vlaanderen Niet-leden spelen op eigen risico Ten behoeve van EHBO staat in het clubhuis een verbanddoos ter beschikking. 12. Overige De aanwijzingen van bestuursleden, commissieleden en de baancommissaris met betrekking tot hetgeen in Huishoudelijk Reglement wordt vermeld dienen te worden opgevolgd Bij het niet navolgen hiervan kan door het bestuur het speelrecht worden ontzegd. In bepaalde gevallen kan de beheerraad beslissen tot uitsluiting uit de Tennisclub In die gevallen, met betrekking tot het gebruik van het clubgebouw, domein en tennisbanen waarin dit reglement geen duidelijkheid verschaft, beslist het bestuur De TC Vicogne vzw kan niet verantwoordelijk gesteld worden voorgebeurlijke ongevallen noch voor diefstal, verlies of beschadiging van persoonlijk eigendom Gastspelers en niet-leden die gebruik maken van de mogelijkheid tot het volgen van tennislessen doen dit op eigen risico. De vereniging zal in geval van een kwetsuur daarvoor de verantwoordelijkheid niet aanvaarden

8 13. Clubhuis Het clubhuis kan uitzonderlijk gebruikt worden voor privé doeleinden. Daarvoor dient uitdrukkelijk toelating gegeven te worden door de RVB. Uitgesloten zijn formele bijeenkomsten van verenigingen of groeperingen van een politieke strekking Roken is niet toegestaan binnen de muren van het clubhuis Flesjes en glazen mogen niet meegenomen worden op de terreinen Alle rekeningen dienen contant betaald te worden Het is niet toegestaan zelf meegebrachte alcoholhoudende drank in het clubhuis of elders op het domein te gebruiken Het bestuur wil voorkomen dat personen met meer dan het toegestane alcoholpromillage aan het verkeer deelnemen. Op basis daarvan kan de verstrekking van alcoholhoudende dranken worden geweigerd Personen die agressie of ander normafwijkend gedrag vertonen kunnen door een beheerder of uitbater van het domein verwijderd worden. De Raad van Bestuur kan deze overtredingen bestraffen door tijdelijke of gehele schorsing Uiteraard worden de wettelijke regels gehandhaafd. Opgemaakt te Bredene

Huishoudelijk Reglement. Tennisclub Het Zeen V.Z.W.

Huishoudelijk Reglement. Tennisclub Het Zeen V.Z.W. Huishoudelijk Reglement Tennisclub Het Zeen V.Z.W. Update: mei 2018 Rev: 6.0 Tennisclub Het Zeen VZW Aangesloten bij Tennis Vlaanderen; stamnummer: 7071 Zeenstraat 80 1933 Sterrebeek Tel: 02/782.08.12

Nadere informatie

vzw TENNISCLUB "KASTEEL VAN HAM" HUISHOUDELIJK REGLEMENT Contents HOOFDSTUK 1 : Algemeen, lidmaatschap & sancties...1 HOOFDSTUK 2 : Tennisterreinen,

vzw TENNISCLUB KASTEEL VAN HAM HUISHOUDELIJK REGLEMENT Contents HOOFDSTUK 1 : Algemeen, lidmaatschap & sancties...1 HOOFDSTUK 2 : Tennisterreinen, vzw TENNISCLUB "KASTEEL VAN HAM" HUISHOUDELIJK REGLEMENT Contents HOOFDSTUK 1 : Algemeen, lidmaatschap & sancties...1 HOOFDSTUK 2 : Tennisterreinen, spelperiode & reservatie...2 HOOFDSTUK 3 : Accommodatie

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van Tennis Club Latem Deurle vzw (TCLD)

Huishoudelijk reglement van Tennis Club Latem Deurle vzw (TCLD) Huishoudelijk reglement van Tennis Club Latem Deurle vzw (TCLD) Uitgebreid reglement voor de leden van de vzw TCLD, de gebruikers en bezoekers van de buiten tennisterreinen en het clublokaal. Lidmaatschap

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Tennisclub Latem-Deurle (TCLD) vzw

Huishoudelijk reglement Tennisclub Latem-Deurle (TCLD) vzw Huishoudelijk reglement Tennisclub Latem-Deurle (TCLD) vzw Versie Maart 2015 Uitgebreid reglement voor de leden van TCLD, de gebruikers en bezoekers van de tennisterreinen en het clublokaal. Luik 1 Lidmaatschap

Nadere informatie

vzw TENNISCLUB "KASTEEL VAN HAM" HUISHOUDELIJK REGLEMENT

vzw TENNISCLUB KASTEEL VAN HAM HUISHOUDELIJK REGLEMENT vzw TENNISCLUB "KASTEEL VAN HAM" HUISHOUDELIJK REGLEMENT HOOFDSTUK 1: Algemeen A. Alleen de leden die in regel zijn met de betaling van hun bijdragen voor het lopende seizoen hebben toegang tot de tennisterreinen

Nadere informatie

Welkom. Website: en nieuwsbrieven

Welkom. Website:  en nieuwsbrieven Welkom bij 1 Welkom Wij heten iedereen van harte welkom als nieuw lid van TCO en hopen dat je je snel thuis voelt bij onze vereniging. TCO betekent Tennis Club Oirsbeek. De club is opgericht in 1978 met

Nadere informatie

BAANREGLEMENT. De bespeelbaarheid van de banen wordt bepaald door de Groundsman.

BAANREGLEMENT. De bespeelbaarheid van de banen wordt bepaald door de Groundsman. BAANREGLEMENT OPENSTELLING GRAVEL en KUNSTGRASBANEN Van 1 april t/m 30 november : Alle banen. Van 1 januari t/m 31 december : Kunstgras banen 7 t/m 9. Van 1 december t/m 30 maart (winterperiode): baan

Nadere informatie

Clubreglement VZW Koninklijk Gemeentelijk Tenniscentrum Zwevegem

Clubreglement VZW Koninklijk Gemeentelijk Tenniscentrum Zwevegem Clubreglement VZW Koninklijk Gemeentelijk Tenniscentrum Zwevegem VZW KGTC Zwevegem is een aangename tennisclub waar recreanten en competitiespelers welkom zijn. Om alles in goede banen te leiden, werd

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Tennisclub Lovanium V.Z.W.

Huishoudelijk reglement Tennisclub Lovanium V.Z.W. Huishoudelijk reglement Tennisclub Lovanium V.Z.W. Tennisclub Lovanium V.Z.W. Aangesloten bij Tennis Vlaanderen; stamnummer: 7044 Galgebergstraat 41, 3000 Leuven Tel: 016/ 29 80 42 www.lovanium.com Hoofdstuk

Nadere informatie

Clubreglement VZW Koninklijk Gemeentelijk Tenniscentrum Zwevegem

Clubreglement VZW Koninklijk Gemeentelijk Tenniscentrum Zwevegem Clubreglement VZW Koninklijk Gemeentelijk Tenniscentrum Zwevegem VZW KGTC Zwevegem is een aangename tennisclub waar recreanten en competitiespelers welkom zijn. Om alles in goede banen te leiden, werd

Nadere informatie

Wildemansweg Herent Tennis Vlaanderen nr HUISHOUDELIJK REGLEMENT 2017

Wildemansweg Herent Tennis Vlaanderen nr HUISHOUDELIJK REGLEMENT 2017 KONINKLIJKE LAWN TENNISCLUB HERENT V.Z.W Wildemansweg 36 3020 Herent Tennis Vlaanderen nr. 7015 HUISHOUDELIJK REGLEMENT 2017 Art.1.a. Bepalingen. Toetredende (spelende) leden : De leden vanaf de leeftijd

Nadere informatie

JUNIOREN UITGAVE WEGWIJS BIJ TENNISVERENIGING TER AAR

JUNIOREN UITGAVE WEGWIJS BIJ TENNISVERENIGING TER AAR JUNIOREN UITGAVE WEGWIJS BIJ TENNISVERENIGING TER AAR Opgericht: 28 januari 1970 Uitgave: 2015-1 - Inhoudsopgave. Blz. Vooraf 2 Adres en bereikbaarheid 2 Nieuwsbrief 2 EHBO en AED 2 Regeling tenniskleding

Nadere informatie

Intern Reglement Waregem Gaver Tennis Club vzw

Intern Reglement Waregem Gaver Tennis Club vzw Intern Reglement Waregem Gaver Tennis Club vzw WAREGEM GAVER TENNIS CLUB VZW AANGESLOTEN BIJ DE V.T.V. - STAMNUMMER 2023 Outdoor: Schakelstraat 20, 8790 Waregem Tel: 056/606171 Indoor: F. Rooseveldlaan

Nadere informatie

1.5 Zowel 1.2 als 1.3 geldt eveneens voor het personeel van Dance Studio Janien.

1.5 Zowel 1.2 als 1.3 geldt eveneens voor het personeel van Dance Studio Janien. Algemene voorwaarden Dance Studio Janien: Om zo goed en optimaal mogelijk lessen te verzorgen in een prettige omgeving is het belangrijk dat een ieder die onze studio bezoekt, op de hoogte is van onze

Nadere informatie

Clubreglement Koninklijk Gemeentelijk Tenniscentrum Zwevegem KGTCZ

Clubreglement Koninklijk Gemeentelijk Tenniscentrum Zwevegem KGTCZ Clubreglement Koninklijk Gemeentelijk Tenniscentrum Zwevegem KGTCZ KGTC Zwevegem is een aangename tennisclub waar recreanten en competitiespelers welkom zijn. Om alles in goede banen te leiden, werd dit

Nadere informatie

Op onze website www.eerstewittien.nl kun je ongeveer alle informatie vinden die je nodig bent. We lopen deze site even kort door:

Op onze website www.eerstewittien.nl kun je ongeveer alle informatie vinden die je nodig bent. We lopen deze site even kort door: Welkom bij tennisclub t Eerste Wittien: Je hebt er voor gekozen om een leuke sport te gaan beoefenen nl. de tennissport. Bij tennisclub t Eerste Wittien te Genemuiden, opgericht 10 februari 1976, kan dat

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Antwerp Dynamics

Huishoudelijk reglement Antwerp Dynamics Huishoudelijk reglement Antwerp Dynamics 1. Algemeen De vereniging draagt als naam Antwerp Dynamics en is aangesloten bij de VBL onder het stamnummer 5016. Antwerp Dynamics gaat de verbintenis aan de statuten

Nadere informatie

Winterlessen 2014-2015. Puur Sport VZW. Jeugdwerking Waregem Gaver Tennisclub

Winterlessen 2014-2015. Puur Sport VZW. Jeugdwerking Waregem Gaver Tennisclub Winterlessen 2014-2015 Puur Sport VZW Jeugdwerking Waregem Gaver Tennisclub Puur Sport: Speel tennis op je eigen ritme Puur Sport VZW verzorgt de volledige jeugdwerking van Waregem gaver tennisclub: tennislessen,

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Art.1 Algemeen. Het lid is pas volwaardig lid van Artgym nadat hij/zij zijn/haar lidmaatschapsbijdrage vereffend heeft. Aansluiting bij Artgym houdt ook in dat het lid (en indien

Nadere informatie

Tc Smash Jeugd

Tc Smash Jeugd Welkom Welkom Tc Smash Jeugd - 2017 1.04.2017 Agenda Tc Smash Jeugd Jeugdvriendelijke Tennisclub Trainingen - Stages - Zomerkampen Competitie Info - Nieuwtjes Leden 2016 Totaal: 341 184 Heren + 157 Dames

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Beachsportvereniging Aiolos

Huishoudelijk reglement Beachsportvereniging Aiolos Huishoudelijk reglement Beachsportvereniging Aiolos Algemeen Artikel 1. De Beachsportvereniging Aiolos, hierna te noemen de vereniging is opgericht op 16 april 2010. De bepalingen in dit reglement zijn

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN TENNISVERENIGING "DE KAAG" TE WERVERSHOOF

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN TENNISVERENIGING DE KAAG TE WERVERSHOOF HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN TENNISVERENIGING "DE KAAG" TE WERVERSHOOF 1 ALGEMEEN 1.1 Lid van de tennisvereniging is: 1.1.1 Ieder, die in het afgelopen jaar lid was en niet voor 1 december van dat jaar

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Aldus opgesteld in overeenstemming met de volledige Raad van Bestuur van Hockey Club Patria Aalst VZW, hierna 'de Club', tijdens de zitting van de Raad van Bestuur van 2 juni 2015.

Nadere informatie

Beslissingen van de lesgevers moeten worden gerespecteerd. Beleefdheid en respect is een must.

Beslissingen van de lesgevers moeten worden gerespecteerd. Beleefdheid en respect is een must. Clubreglement Algemeen Dansen doen we in groep en samen kunnen we er een toffe tijd van maken! Pesten is dus uitgesloten in onze club! Heb je toch problemen, kom dit dan zeker melden bij je leraar of bestuur!

Nadere informatie

Wegwijs 2013. We hopen dat jullie veel aangename en sportieve uren mogen doorbrengen in onze club.

Wegwijs 2013. We hopen dat jullie veel aangename en sportieve uren mogen doorbrengen in onze club. T.C. NOBEL Vzw Manewaarde 82 9880 Aalter Tel. clubhuis: 09 374 49 84 info@tcnobel.be www.tnobel.be Beste leden, Wegwijs 2013 Eerst en vooral heten we jullie van harte welkom in onze tennisclub. Jullie

Nadere informatie

Even uw aandacht voor volgende afspraken:

Even uw aandacht voor volgende afspraken: MTC-Leopoldsburg Beste ouders, tennisliefhebber, Half september starten we opnieuw met onze reeks herfst/winterlessen. Zoals vorig jaar blijven de aangeboden lessen een uur en een kwartier duren, wat toelaat

Nadere informatie

WEGWIJS BIJ TENNISVERENIGING TER AAR

WEGWIJS BIJ TENNISVERENIGING TER AAR WEGWIJS BIJ TENNISVERENIGING TER AAR Opgericht: 28 januari 1970 Uitgave: 2015-1 - Inhoudsopgave. Blz. Vooraf 2 Adres en bereikbaarheid 2 Nieuwsbrief 2 EHBO en AED 2 Commissie ledenwerving en -behoud 3

Nadere informatie

Inhoud p.2 Infodag Jeugdwerking

Inhoud p.2 Infodag Jeugdwerking april 19- maart 20 Inhoud p.2 Infodag Jeugdwerking p.3 Kleutertennis van 4-5 jaar Jeugdprogramma 2019! p.7 Info jeugd van 6-8 jaar p.11 Info jeugd vanaf 9 jaar p.16 Jeugd in de kijker! p.18 Lidmaatschap

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT Organen CYANA De dagelijkse leiding bij onderwatersportvereniging CYANA bestaat uit de volgende organen: Bestuur Trainings commissie (TC) Evenementen commissie (EC) Materiaal commissie (MC) Kascontrole

Nadere informatie

WERKWIJZE/REGLEMENTERING VOOR ONLINE RESERVEREN VIA DE COMPUTER.

WERKWIJZE/REGLEMENTERING VOOR ONLINE RESERVEREN VIA DE COMPUTER. WERKWIJZE/REGLEMENTERING VOOR ONLINE RESERVEREN VIA DE COMPUTER. Inloggen Ga naar de TC ORBIS site: www.tcorbis.be, klik bovenaan op de knop TERREINRESERVATIE. Daar krijg je automatisch het inlogscherm

Nadere informatie

Huisreglement Dansstudio You Can Dance vzw

Huisreglement Dansstudio You Can Dance vzw Huisreglement Dansstudio You Can Dance vzw 1. Er worden in de lessen enkel dansers en/of danseressen toegelaten die betaald hebben om de betreffende cursus te volgen of de toestemming gekregen hebben van

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. Hondenschool Adler Dogs vzw

HUISHOUDELIJK REGLEMENT. Hondenschool Adler Dogs vzw HUISHOUDELIJK REGLEMENT Hondenschool Adler Dogs vzw HUISHOUDELIJK REGLEMENT Dit huishoudelijk reglement is bedoeld om de leden van Adler Dogs vzw te informeren over de gewoonten en gebruiken in de hondenschool.

Nadere informatie

Merchtemse Badmintonclub Drop vzw

Merchtemse Badmintonclub Drop vzw 1 Merchtemse Badmintonclub Drop vzw HUISHOUDELIJK REGLEMENT Ieder lid van de club wordt geacht het huishoudelijk reglement te hebben gelezen en aanvaard. De betrokken regelgeving zal altijd dienen nageleefd

Nadere informatie

Infobrochure. TC Vlug Vooruit

Infobrochure. TC Vlug Vooruit Infobrochure TC Vlug Vooruit Gemeentelijke Sportterreinen Keizershoek Fortsteenweg 1 2170 Merksem Tel: 03/645.26.06 www.vlugvooruit.be tennis@vlugvooruit.be Welkom bij Tennisclub Vlug Vooruit! Via deze

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement gemeentelijke sportcentra. 1. Algemene Bepalingen. Artikel 1

Huishoudelijk reglement gemeentelijke sportcentra. 1. Algemene Bepalingen. Artikel 1 Huishoudelijk reglement gemeentelijke sportcentra 1. Algemene Bepalingen Artikel 1 Alle bezoekers van de sportcentra zijn onderworpen aan dit gebruiksreglement en aan alle andere voorschriften uitgevaardigd

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Turn en Dans Everberg (TeDE)

Huishoudelijk Reglement Turn en Dans Everberg (TeDE) Huishoudelijk Reglement Turn en Dans Everberg (TeDE) Deel 1: Statutaire bepalingen Artikel 1: Turn en Dans Everberg (TeDE) heeft het wettelijke statuut van een vzw (vereniging zonder winstoogmerk). De

Nadere informatie

ABC STV. Alle Belangrijke Clubweetjes van S.T.V. Speciaal voor de nieuwe leden

ABC STV. Alle Belangrijke Clubweetjes van S.T.V. Speciaal voor de nieuwe leden ABC STV Alle Belangrijke Clubweetjes van S.T.V. Speciaal voor de nieuwe leden Van harte welkom bij de Sassenheimse Tennis Vereniging. Door middel van dit abc tje maken we je alvast een beetje wegwijs binnen

Nadere informatie

WEGI-VOLLEY GROOT-Lille vzw (afgekort: Wegi Volley vzw)

WEGI-VOLLEY GROOT-Lille vzw (afgekort: Wegi Volley vzw) WEGI-VOLLEY GROOT-Lille vzw (afgekort: Wegi Volley vzw) HUISHOUDELIJK REGLEMENT Gelet op de goedgekeurde statuten van 2014 Hoofdstuk 1: Algemene vergadering Art.1 De algemene vergadering komt minstens

Nadere informatie

Bij wedstrijden zullen de leden de officiële clubkleding dragen.

Bij wedstrijden zullen de leden de officiële clubkleding dragen. HUISHOUDELIJK REGLEMENT Artikel 1 De Vereniging De vereniging heet voluit Hockey Club Helmond, voor het gemak zullen we het verder hebben over HC Helmond. Artikel 2 Tenue Bij wedstrijden zullen de leden

Nadere informatie

Intern Reglement Jeugdspelers

Intern Reglement Jeugdspelers Intern Reglement Jeugdspelers 1 Iedere speler behoort op tijd op de training en de wedstrijd te zijn. Bij wedstrijden is dat op het tijdstip vermeld op de wekelijkse mededelingen. Deze zullen zichtbaar

Nadere informatie

Tielse LTC. Bestuursreglement 'alcohol in sportkantines

Tielse LTC. Bestuursreglement 'alcohol in sportkantines Bestuursreglement 'alcohol in sportkantines Preambule In overweging nemende dat: sportverenigingen op basis van de Drank- en Horecawet dienen te beschikken over een bestuursreglement; in dit verband met

Nadere informatie

VZW Airsoft Oostende Huishoudelijk Reglement

VZW Airsoft Oostende Huishoudelijk Reglement VZW Airsoft Oostende Huishoudelijk Reglement 1 LAST SAVED ON: 3/5/2013 7:40:00 BY: DAVY KYNDT V1: Eerste Versie van Huishoudelijk Reglement. V2: Aanpassing Reglement Aanpassing naar nieuwe stijl. Aanpassingen

Nadere informatie

Baan- & Parkreglement

Baan- & Parkreglement Baan- & Parkreglement 2016 (Hiermee komen voorgaande reglementen te vervallen) Apeldoorn, September 2016. Inhoudsopgave A. Algemene bepalingen... 3 B. Reserveren van banen... 4 C. Gebruik verlichte (buiten)banen...

Nadere informatie

Huurvoorwaarden Sporthal De Sophiahal

Huurvoorwaarden Sporthal De Sophiahal Huurvoorwaarden Sporthal De Sophiahal Artikel 1 definities In het hierna volgende artikelen wordt verstaan onder: a. Sporthal: de beide sporthallen die bekend staan onder de naam Sporthal De Sophiahal

Nadere informatie

TVV BAANREGLEMENT OMSCHRIJVING VAN DE IN DIT REGLEMENT GEHANTEERDE BEGRIPPEN

TVV BAANREGLEMENT OMSCHRIJVING VAN DE IN DIT REGLEMENT GEHANTEERDE BEGRIPPEN TVV BAANREGLEMENT OMSCHRIJVING VAN DE IN DIT REGLEMENT GEHANTEERDE BEGRIPPEN In dit reglement wordt verstaan onder: Bestuur: Baancommissaris: Senioren: Junioren: Seniorenbaan: Juniorenbaan: Wisselbaan:

Nadere informatie

Bestuursreglement alcoholgebruik TC Rodhe

Bestuursreglement alcoholgebruik TC Rodhe Bestuursreglement alcoholgebruik TC Rodhe Paragraaf 1 Algemene bepalingen Artikel 1 Begripsbepalingen a. Alcoholhoudende drank Zwak-alcoholhoudende drank: bier, wijn en gedistilleerd met minder dan 15%

Nadere informatie

ALGEMEEN BEZOEKERSREGLEMENT VOOR HET BAKKERIJMUSEUM

ALGEMEEN BEZOEKERSREGLEMENT VOOR HET BAKKERIJMUSEUM ALGEMEEN BEZOEKERSREGLEMENT VOOR HET BAKKERIJMUSEUM HOOFDSTUK 1: TOEPASSINGSGEBIED ARTIKEL 1: Het bezoekersreglement is van toepassing op alle bestaande ruimtes waaruit het Bakkerijmuseum bestaat. ARTIKEL

Nadere informatie

Intern Reglement Waregem Gaver Tennis Club vzw

Intern Reglement Waregem Gaver Tennis Club vzw Intern Reglement Waregem Gaver Tennis Club vzw WAREGEM GAVER TENNIS CLUB VZW AANGESLOTEN BIJ DE V.T.V. - STAMNUMMER 2023 Outdoor: Schakelstraat 20, 8790 Waregem Tel: 056/606171 Indoor: F. Rooseveldlaan

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT ATLETIEKCLUB HAMME VZW ARTIKEL 1 ALGEMEEN

HUISHOUDELIJK REGLEMENT ATLETIEKCLUB HAMME VZW ARTIKEL 1 ALGEMEEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT ATLETIEKCLUB HAMME VZW ARTIKEL 1 ALGEMEEN Art 1.1 Iedereen wordt geacht de statuten en het huishoudelijk reglement te kennen en na te leven. De leden die in strijd met de statuten

Nadere informatie

Voor nieuwe leden van Tennis Club Noordwijk

Voor nieuwe leden van Tennis Club Noordwijk ABC Voor nieuwe leden van Tennis Club Noordwijk Van harte welkom bij TC Noordwijk. In deze folder geven wij informatie over allerlei zaken waar je mee te maken krijgt bij onze vereniging Activiteitenkalender

Nadere informatie

Gebruikersreglement De Kronkel

Gebruikersreglement De Kronkel Gebruikersreglement De Kronkel ARTIKEL 1: De aanvraag tot het gebruik van de polyvalente zaal De Kronkel en de beachvolleyterreinen De Kronkel moet worden ingediend bij het College van Burgemeester en

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Abada Capoeira Benelux VZW

Huishoudelijk reglement Abada Capoeira Benelux VZW Huishoudelijk reglement Abada Capoeira Benelux VZW 1.Algemene bepalingen a) De vereniging Abada Capoeira Benelux vzw is gevestigd te Gent b) Het huishoudelijk reglement is van toepassing in onverbrekelijke

Nadere informatie

Reglement Alcohol in sportkantines december 2011

Reglement Alcohol in sportkantines december 2011 Reglement Alcohol in sportkantines december 2011 Preambule In overweging nemende dat: sportverenigingen op basis van de Drank- en Horecawet dienen te beschikken over een alcoholreglement; in dit verband

Nadere informatie

GEBRUIKSREGLEMENT SPORTHAL COLOMBA Wijngaardstraat Kortenberg

GEBRUIKSREGLEMENT SPORTHAL COLOMBA Wijngaardstraat Kortenberg GEBRUIKSREGLEMENT SPORTHAL COLOMBA Wijngaardstraat 1-3070 Kortenberg A. Doelstelling Sporthal Colomba wordt in eerste instantie ter beschikking gesteld om de Kortenbergse sportclubs de mogelijkheid te

Nadere informatie

Voetbalvereniging Zwartemeer Sportpark De Planeet. Secretariaat: Postbus 122 7890 AC Klazienaveen. BTW Nr.: 68.40.929.B.01.

Voetbalvereniging Zwartemeer Sportpark De Planeet. Secretariaat: Postbus 122 7890 AC Klazienaveen. BTW Nr.: 68.40.929.B.01. Bestuursreglement Alcohol in onze kantine Inhoudsopgave........................................................ 1 Bestuursverklaring..................................................... 1 Paragraaf 1 Algemene

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Algemene bepalingen Onderhavig " Huishoudelijk reglement " is een aanvulling op de statuten van de VZW. De originele statuten bevinden zich op de zetel van de club. De inhoud van

Nadere informatie

Bredense Bruinvissen vzw. Huishoudelijk Reglement. Bredense Bruinvissen vzw

Bredense Bruinvissen vzw. Huishoudelijk Reglement. Bredense Bruinvissen vzw Huishoudelijk Reglement Bredense Bruinvissen vzw Hoofdstuk 1 : Doel Artikel 1 Dit huishoudelijk reglement regelt de inwendige aangelegenheden van de Bredense Bruinvissen vzw (verder te gebruiken als BBV)

Nadere informatie

INCLUSIEF SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT

INCLUSIEF SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT INCLUSIEF SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT Artikel 1 Vestigingsplaats Het gemeentebestuur van Londerzeel organiseert de speelpleinwerking op volgende locatie: Terrein achter het gemeentelijk

Nadere informatie

Overeenkomst huwelijksbemiddeling

Overeenkomst huwelijksbemiddeling Overeenkomst huwelijksbemiddeling De klant heeft gedurende zeven werkdagen (1) te rekenen van de dag volgend op die van de ondertekening van de overeenkomst, het recht om deze op te zeggen, kosteloos en

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN ALL ON BOARDS Yoga-Pilates-Bootcamp sessies

ALGEMENE VOORWAARDEN ALL ON BOARDS Yoga-Pilates-Bootcamp sessies ALGEMENE VOORWAARDEN ALL ON BOARDS Yoga-Pilates-Bootcamp sessies 1. INSCHRIJVING EN BETALING Een inschrijving gebeurt door de bevestiging door het invullen van het inschrijfformulier. Op deze manier komt

Nadere informatie

heeft het bestuur het volgende bestuursreglement Alcohol in sportkantines vastgesteld. Paragraaf 1 - Algemene bepalingen Artikel 1 - Begripsbepalingen

heeft het bestuur het volgende bestuursreglement Alcohol in sportkantines vastgesteld. Paragraaf 1 - Algemene bepalingen Artikel 1 - Begripsbepalingen DVH BESTUURSREGLEMENT ALCOHOL IN SPORTKANTINES Inleiding In overweging nemende dat: sportverenigingen op basis van de Drank- en Horecawet dienen te beschikken over een bestuursreglement; in dit verband

Nadere informatie

VZW GANNET Hazelaarstraat 60 9940 Evergem

VZW GANNET Hazelaarstraat 60 9940 Evergem VZW GANNET Hazelaarstraat 60 9940 Evergem HUISHOUDELIJK REGLEMENT ALGEMEEN Art. 1 Dit reglement vormt een aanvulling op de statuten opgemaakt op 1 februari 2008. Het is bindend voor alle toegetreden leden,

Nadere informatie

Secretariaat FROS-LZV Gemeenteplein 26 3010 Kessel-Lo 016/296.378 secretariaat@froslzv.be http://olaf.fros.be

Secretariaat FROS-LZV Gemeenteplein 26 3010 Kessel-Lo 016/296.378 secretariaat@froslzv.be http://olaf.fros.be Secretariaat FROS-LZV Gemeenteplein 26 3010 Kessel-Lo 016/296.378 secretariaat@froslzv.be Verantwoordelijke uitgever: Pierre Janssens; Boomgaardstraat 22 bus 35, 2600 Berchem Inhoudstafel 1. Algemene info

Nadere informatie

SPORT VLAANDEREN ALGEMEEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPORT VLAANDEREN HASSELT

SPORT VLAANDEREN ALGEMEEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPORT VLAANDEREN HASSELT SPORT VLAANDEREN ALGEMEEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPORT VLAANDEREN HASSELT 1. ALGEMEEN 1. Sport Vlaanderen Hasselt wordt beheerd door Sport Vlaanderen. De centrumverantwoordelijke is gelast met de algemene

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Laatste wijziging: 3 juni 2010 (Blad 1 van 6)

Algemene Voorwaarden Laatste wijziging: 3 juni 2010 (Blad 1 van 6) (Blad 1 van 6) Artikel 1: Definities 1, De organisatie : Stichting Tilburg University Cantus Heuvelring 102 5038 CL Tilburg Nederland 2, De bezoeker : Iedere persoon die op enige wijze, direct of indirect

Nadere informatie

april& 17*&maart& 18

april& 17*&maart& 18 april& 17*&maart& 18 Inhoud' p.2&infodag&jeugdwerking&& p.3&lentecup&vanaf&7&jaar& p.4&kleutertennis&van&4*5&jaar& p.8&info&jeugd&van&6*8&jaar& p.12&info&jeugd&vanaf&9&jaar& p.16&jeugd&in&de&kijker!& p.18&lidmaatschap&

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Algemene informatie... 3. Activiteiten... 6. Gebruik van de banen... 10. Lidmaatschap en contributie... 11. Sponsors...

Inhoudsopgave. Algemene informatie... 3. Activiteiten... 6. Gebruik van de banen... 10. Lidmaatschap en contributie... 11. Sponsors... Tennisvereniging Puttershoek Park: Sportlaan 9, Maasdam Tel: 078-6763205 Postadres: Postbus 5667, 3297 ZH Puttershoek E-mail: info@tvputtershoek.nl Website: www.tvputtershoek.nl Inhoudsopgave Algemene

Nadere informatie

Bestuursreglement bargebruik

Bestuursreglement bargebruik Bestuursreglement bargebruik Preambule In overweging nemende dat: 1. rechtspersonen - niet zijnde een BV of NV - die zich richten op activiteiten van recreatieve, sportieve, sociaal-culturele, educatieve,

Nadere informatie

Zwak-alcoholhoudende drank: bier, wijn en gedistilleerd met minder dan 15% alcohol.

Zwak-alcoholhoudende drank: bier, wijn en gedistilleerd met minder dan 15% alcohol. Barreglement PREAMBULE In overweging nemende dat: sportverenigingen op basis van artikel 9 van de Drank- en Horecawet dienen te beschikken over een bestuursreglement Alcohol in sportkantines ; in dit verband

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement TURNKRING RUST ROEST s-gravenwezel Schilde Huishoudelijk Reglement 1. Algemeenheden Artikel 1. Onderhavig reglement regelt het dagelijks bestuur van de vereniging s-gravenwezel-schilde. Artikel 2. Ieder

Nadere informatie

ZOMER 2016 LESSEN & STAGES

ZOMER 2016 LESSEN & STAGES ZOMER 2016 LESSEN & STAGES INFO ZOMERLESSEN - 10 lesweken Tennisschool Jongerenverbond vzw en haar gediplomeerde lesgevers biedt tennislessen aan op basis van het kleurensysteem van het KidsTennis project.

Nadere informatie

INTERN VERZELFSTANDIGD AGENTSCHAP BLOSO BLOSO-CENTRUM DE SCHAVERDIJN HASSELT ALGEMEEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT

INTERN VERZELFSTANDIGD AGENTSCHAP BLOSO BLOSO-CENTRUM DE SCHAVERDIJN HASSELT ALGEMEEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT INTERN VERZELFSTANDIGD AGENTSCHAP BLOSO BLOSO-CENTRUM DE SCHAVERDIJN HASSELT ALGEMEEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT ALGEMEEN 1. Het Bloso-centrum wordt beheerd door het Intern Verzelfstandigd Agentschap Bloso

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement 1. Lidmaatschap Iedereen kan lid worden van Nieuw Pagode VZW (JH Pagode). Je betaald 5 EURO lidgeld voor 1 jaar lidmaatschap. Onze voordelen voor leden om lid te worden/zijn: - Je krijgt een lidkaart -

Nadere informatie

BETALINGSWIJZE KANTINE. In de kantine kunnen consumptiekaarten tegen contante betaling worden gekocht, evenals losse consumpties.

BETALINGSWIJZE KANTINE. In de kantine kunnen consumptiekaarten tegen contante betaling worden gekocht, evenals losse consumpties. HUISHOUDELIJK REGLEMENT KANTINE, KLEEDLOKALEN, TOILETTEN EN TERRAS. 1. Beschouw de kantine als uw eigen huiskamer: steeds opgeruimd, geen vuile schoenen op stoelen of barkrukken,geen peuken of afval op

Nadere informatie

SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT

SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT Artikel 1 Vestigingsplaats Het gemeentebestuur van Londerzeel organiseert de speelpleinwerking op volgende locatie: Terrein achter het gemeentelijk sportcomplex,

Nadere informatie

Reglement Alcohol bij Korfbalvereniging Groen-Geel

Reglement Alcohol bij Korfbalvereniging Groen-Geel Reglement Alcohol bij Korfbalvereniging Groen-Geel Preambule In overweging nemende dat: - sportverenigingen op basis van de Drank- en Horecawet dienen te beschikken over een bestuursreglement; - in dit

Nadere informatie

BELEID T.A.V. HET RESERVEREN VAN RACKETSPORTEN - DAVID LLOYD BRUSSEL

BELEID T.A.V. HET RESERVEREN VAN RACKETSPORTEN - DAVID LLOYD BRUSSEL BELEID T.A.V. HET RESERVEREN VAN RACKETSPORTEN - DAVID LLOYD BRUSSEL 1. Reserveren is mogelijk vanaf 7.00 uur, zeven dagen op voorhand. Reserveren voor les op een racketsport is mogelijk na publicatie

Nadere informatie

Bestuursreglement. alcohol in kantine van TVW. alcohol in kantine van TVW

Bestuursreglement. alcohol in kantine van TVW. alcohol in kantine van TVW Bestuursreglement Preambule In overweging nemende dat: - sportverenigingen op basis van de Drank- en Horecawet dienen te beschikken over een bestuursreglement; - in dit verband met sportvereniging wordt

Nadere informatie

Reglement alcoholgebruik sportkantine WFHC Hoorn

Reglement alcoholgebruik sportkantine WFHC Hoorn Reglement alcoholgebruik sportkantine WFHC Hoorn Paragraaf 1 Algemene bepalingen Artikel 1 Begripsbepalingen a) Alcoholhoudende dranken: Zwak alcoholhoudende drank: bier, wijn en gedistilleerd met minder

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Sini-Beach Sint-Niklaas

Huishoudelijk Reglement Sini-Beach Sint-Niklaas Artikel 1. De club Huishoudelijk Reglement Sini-Beach Sint-Niklaas 1. Sini-Beach werd opgericht als vereniging zonder winstoogmerk op 4 januari 2012. De oprichtingsakte werd gepubliceerd in de Bijlagen

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit 11e Directie Dienst 113 Sport Provincieraadsbesluit betreft DE BOEREKREEK - HUISHOUDELIJK REGLEMENT De Provincieraad, gelet op artikel 65 en 72 van de Provinciewet; gelet op zijn besluit van 09-06-1999

Nadere informatie

Het OCMW stimuleert sport in de buurt en motiveert intussen haar personeel en dat van haar verenigingen tot het beoefenen ervan.

Het OCMW stimuleert sport in de buurt en motiveert intussen haar personeel en dat van haar verenigingen tot het beoefenen ervan. Beste lezer Hierbij de NIEUWE info brochure van TC Sofoco Het OCMW stimuleert sport in de buurt en motiveert intussen haar personeel en dat van haar verenigingen tot het beoefenen ervan. De tennisclub

Nadere informatie

Alle onderstaande reglementen worden verondersteld gekend te zijn door wie de faciliteiten van Sportcomplex Velina gebruikt.

Alle onderstaande reglementen worden verondersteld gekend te zijn door wie de faciliteiten van Sportcomplex Velina gebruikt. Alle onderstaande reglementen worden verondersteld gekend te zijn door wie de faciliteiten van Sportcomplex Velina gebruikt. 1. REGLEMENTEN ZOMERABONNEMENT TENNIS 2. REGLEMENTEN ZOMERABONNEMENT BEACHTENNIS

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HANDBALVERENIGING. Sterksel. Opgericht 01-04-1960. Ingeschreven bij het. Nederlands Handbal Verbond.

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HANDBALVERENIGING. Sterksel. Opgericht 01-04-1960. Ingeschreven bij het. Nederlands Handbal Verbond. HUISHOUDELIJK REGLEMENT HANDBALVERENIGING te Sterksel Opgericht 01-04-1960 Ingeschreven bij het Nederlands Handbal Verbond onder de naam HV De Vlinders INHOUDSOPGAVE: OMSCHRIJVING: ARTIKEL: ALGEMEEN 1

Nadere informatie

Koninklijke Limburgse Biljartbond VZW

Koninklijke Limburgse Biljartbond VZW Koninklijke Limburgse Biljartbond VZW Huishoudelijk reglement Lijst van errata en wijzigingen 13/02/2014 aanpassing art. 24 13/02/2014 aanpassing art. 26 13/02/2014 aanpassing art. 30 13/02/2014 aanpassing

Nadere informatie

HUISHOUDELIJKE REGLEMENTEN

HUISHOUDELIJKE REGLEMENTEN 1 5/02/2015 TTC DRIVE OOSTENDE VZW HUISHOUDELIJKE REGLEMENTEN VZW VTTL 1 2 Tafeltennisclub Drive Oostende vzw afkorting : T.T.C. Drive Oostende vzw TTC DRIVE OOSTENDE HUISHOUDELIJKE REGLEMENTEN Artikel

Nadere informatie

KAMPENHOUTSE HONDENSCHOOL

KAMPENHOUTSE HONDENSCHOOL GEGEVENS EERSTE GELEIDER : 40 KAMPENHOUTSE HONDENSCHOOL AANVRAAG TOT LIDMAATSCHAP Vanaf 01juli tot 31 december NAAM : STRAAT : GEMEENTE : TELEFOON :... NR :........ POSTCODE :...... NATIONALITEIT :.. GEBOORTEDATUM

Nadere informatie

Alcohol in het Atalante clubhuis. Bestuursreglement AKV Atalante

Alcohol in het Atalante clubhuis. Bestuursreglement AKV Atalante Alcohol in het Atalante clubhuis Bestuursreglement AKV Atalante juni 2004 2 Inleiding In overweging nemende dat: sportverenigingen op basis van de Drank- en Horecawet dienen te beschikken over een bestuursreglement;

Nadere informatie

R E G L E M E N T V A N O R D E. Vastgesteld door de Vereniging Tennispark Directies. Artikel 1

R E G L E M E N T V A N O R D E. Vastgesteld door de Vereniging Tennispark Directies. Artikel 1 R E G L E M E N T V A N O R D E Vastgesteld door de Vereniging Tennispark Directies Artikel 1 1. Tot het park hebben uitsluitend toegang die spelers (speelsters) die voorzien zijn van een parkkaart (seizoenkaart

Nadere informatie

Full members hebben dagelijks toegang tot de golfbaan en alle bijbehorende faciliteiten van de KGC, met uitzondering van de vergaderruimtes.

Full members hebben dagelijks toegang tot de golfbaan en alle bijbehorende faciliteiten van de KGC, met uitzondering van de vergaderruimtes. Huishoudelijk Reglement 1. Omschrijving De organisatie van de NV Kempense Golf Club is gebaseerd op drie hoofdlijnen: Zakelijk en administratief De Golfbaan en alles wat daarmee verband houdt De golfclub

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement PC de Roerstreek

Huishoudelijk reglement PC de Roerstreek Welkom bij ponyclub de Roerstreek. Graag willen we jou en je ouders/verzorgers de benodigde informatie geven over de gang van zaken van onze ponyclub. Zijn er nog vragen na het lezen van dit huishoudelijk

Nadere informatie

Tennisclub Loppersum en Omstreken, hierna aan te duiden als TC LEO, is een vereniging met een volledige rechtsbevoegdheid.

Tennisclub Loppersum en Omstreken, hierna aan te duiden als TC LEO, is een vereniging met een volledige rechtsbevoegdheid. Huishoudelijk Reglement TC LEO Versie 16 februari 2016 Artikel 1 Algemeen Tennisclub Loppersum en Omstreken, hierna aan te duiden als TC LEO, is een vereniging met een volledige rechtsbevoegdheid. Artikel

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van Koninklijke Den Brandt vzw

Huishoudelijk reglement van Koninklijke Den Brandt vzw Huishoudelijk reglement van Koninklijke Den Brandt vzw Nieuwe versie goedgekeurd door de Raad van Bestuur op 22 april 2015 I. De vzw en haar toegetreden en effectieve leden Art.1: Koninklijke Den Brandt

Nadere informatie

De vereniging heet voluit Hockey Club Helmond, voor het gemak zullen we het verder hebben over HC Helmond.

De vereniging heet voluit Hockey Club Helmond, voor het gemak zullen we het verder hebben over HC Helmond. Huishoudelijk reglement Artikel 1 De vereniging De vereniging heet voluit Hockey Club Helmond, voor het gemak zullen we het verder hebben over HC Helmond. Artikel 2 Tenue Bij wedstrijden zullen de leden

Nadere informatie

Paragraaf 1 Algemene bepalingen

Paragraaf 1 Algemene bepalingen Reglement Alcohol bij Korfbalvereniging Groen- Geel Preambule In overweging nemende dat: - sportverenigingen op basis van de Drank- en Horecawet dienen te beschikken over een bestuursreglement; - in dit

Nadere informatie

T.V. MILAND huishoudelijk reglement (richtlijnen en weetjes voor alle leden)

T.V. MILAND huishoudelijk reglement (richtlijnen en weetjes voor alle leden) T.V. MILAND huishoudelijk reglement (richtlijnen en weetjes voor alle leden) Afhangen: Leden die aan hun contributie voor dat jaar hebben voldaan, krijgen een KNLTBpasje. Dit pasje moet te alle tijde worden

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Brielse Badmintonclub

Huishoudelijk Reglement Brielse Badmintonclub Huishoudelijk Reglement Brielse Badmintonclub VAN DE LEDEN Artikel 1 - De aanmelding van het lidmaatschap van de vereniging dient schriftelijk te geschieden aan het secretariaat van de vereniging. - Toetreding

Nadere informatie

http://www.nocnsf.nl/iva

http://www.nocnsf.nl/iva Het bestuur van de tennisvereniging TV Meerburg heeft het hierna vermelde bestuursreglement alcohol in sportkantines vastgesteld op grond van de volgende overwegingen: sportverenigingen dienen op basis

Nadere informatie

PADEL GS TIENEN / LADDERCOMPETITIE 2017

PADEL GS TIENEN / LADDERCOMPETITIE 2017 PADEL GS TIENEN / LADDERCOMPETITIE 2017 Inleiding De PADEL GS ladder is een recreatieve competitievorm waarin clubleden tijdens het lopende seizoen in ploegvorm meerdere wedstrijden kunnen spelen tegen

Nadere informatie