T.V. MILAND huishoudelijk reglement (richtlijnen en weetjes voor alle leden)

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "T.V. MILAND huishoudelijk reglement (richtlijnen en weetjes voor alle leden)"

Transcriptie

1 T.V. MILAND huishoudelijk reglement (richtlijnen en weetjes voor alle leden) Afhangen: Leden die aan hun contributie voor dat jaar hebben voldaan, krijgen een KNLTBpasje. Dit pasje moet te alle tijde worden meegenomen en geplaatst worden op het afhangbord als er wordt gespeeld op een van de banen (m.u.v. toernooien, competitie en labelavonden). Dit afhangen is nodig om de baan voor een bepaalde speeltijd te reserveren. Alleen de eigen spelerspas mag worden opgehangen. Een speler die heeft afgehangen dient op het park te blijven. Een baanreservering is pas geldig als er minimaal twee pasjes zijn afgehangen. Personen die geen contributie hebben voldaan of in het geheel geen lid van onze tennisvereniging zijn, kunnen alleen op de baan terecht als zijnde introducés en dienen dus in het gezelschap te zijn van een lid (voor regels zie introducés). Algemene ledenvergadering: Eenmaal per jaar in februari is de algemene leden vergadering (ALV). Alle door de ALV genomen besluiten, uitgesproken door de voorzitter zijn beslissend. Elk lid wordt uitgenodigd om bij de ALV aanwezig te zijn. Baan gebruik: De banen zijn uitsluitend toegankelijk voor diegenen die de contributie voor het betreffende jaar hebben voldaan. De banen zijn het gehele jaar geopend. De banen mogen gebruikt worden van uur tot uur. De speelperiode die afgehangen mag worden is 45 minuten (enkelspel en dubbelspel), inclusief slepen. Op baan 3 mag enkelspel gespeeld worden. Op andere banen mag dit ook, zij het bij drukte, spelers op deze banen tot dubbelspel verplicht kunnen worden. Baanverzorging: Er wordt gespeeld op French Courtbanen. Na elke speelperiode dient er gesleept te worden met speciale sleepnetten. De sleepnetten hangen bij elke baan. Slepen dient in rondjes van buiten naar binnen gedaan te worden voor behoud van deze type banen. De sleeptechniek wordt beschreven op het bordje dat hangt bij de sleepnetten. Bij regen mogen de banen niet gesleept worden. Het spreekt voor zich dat u de banen schoon en netjes achter laat en uw afval in de daarvoor bestemde afvalbakken deponeert.

2 Bardienst: Op woensdagavond en tijdens het opentoernooi is er door de barcommissie een bardienst geregeld. Het rooster is op de site te vinden. Op overige speelmomenten is er geen bardienst. De bardienst haalt de barzak bij de barcaptain. Barzak: Een tasje waarin wat wisselgeld en de sleutels van de koelkast, bar en keuken zit. Ook buiten de ingeplande bardiensten om mag ieder seniorlid deze barzak ophalen. De bar-zak na gebruik terug brengen naar de barcaptain. Barcaptains zijn te vinden op de site. Commissies: Onze vereniging heeft een jeugdcommissie, technische commissie, barcommissie en een toernooicommissie, redactiecommissie, financiële commissie en sponsorcommissie. Informatie over deze commissies is te vinden op de site. Competitie: Elk lid kan zich aanmelden om competitie te spelen. Competitie voor de jeugd is op woensdag en zaterdag. Jeugdleden kunnen dit kenbaar maken bij de jeugdcommissie. Senioren competitie (17+) vindt plaats op vrijdag en zaterdag. Er is een voorjaars- en najaarscompetitie. Inschrijven geschiedt per team. Je kunt je ook individueel opgeven. Er wordt dan gekeken of je aan een team kan worden toegevoegd. Aanmelden voor de competitie loopt via de competitieleider. Aan het spelen van competitie zijn extra kosten verbonden (bijdrage aan de tennisbond en kosten tennisballen). Contributie: Contributie wordt jaarlijks in de ALV vastgesteld. Er zijn verschillende soorten contributies (zie site). Contributie moet voor het einde van het kalender jaar betaald zijn. Als de contributie betaald is krijgt men van de KNLTB de spelerspas. Introducés: Een lid mag per seizoen maximaal vijf maal een introducé meenemen. Voor elke keer dat de introducé op de baan speelt dient vooraf een bepaald bedrag te worden afgedragen in het daarvoor bestemde kastje in het clubhuis en tevens dient het op de bijhorende introducélijst te worden genoteerd. Jeugd: Basisschooljeugd mag vrij tennissen tot uur. Junioren t/m 16 jaar tot uur. Alleen wanneer er na genoemde tijden banen vrij zijn mogen jeugdleden ook later spelen.

3 Ledenlijst: Op de site van de vereniging is de complete ledenlijst te zien. Deze is alleen in te zien door het invullen van een wachtwoord. Dit wachtwoord kan aangevraagd worden via de website Labelavonden: Elke woensdag avond is van uur tot labelen. Dit is een vorm van vrij tennissen waar je zonder maatje naar toe kunt. Een gezellige avond, waarin elk half uur wordt er gewisseld van tennismaatje en baan. Deze coördinatie is in handen van de barcommissie. Meenemen van je KNLTB pasje is verplicht. Opentoernooi: In week 25 van het kalenderjaar organiseert de toernooicommissie het open toernooi. Dit is een toernooi waaraan leden van de vereniging, maar ook leden van andere verenigingen aan kunnen deelnemen. Binnen onze vereniging is dit evenement het hoogtepunt van het jaar. Tijdens deze toernooiweek is vrij spelen niet mogelijk. Inschrijven kan via de website: Opzeggen lidmaatschap: Daarvoor kunt u contact opnemen via de ledenadministratie. Opzeggen kan elk kalender jaar voor 1 december. Sleutel: Een ieder lid van T.V. Miland die wenst te gaan spelen kan zich toegang tot het park verschaffen door de sleutel te pakken. De sleutel (van het hek en clubhuis) hangt in een kastje aan het hek van de accommodati. Het sleutel kastje is te openen met een code die je terugvindt in het huishoudelijk reglement op het afgeschermde gedeelte van de website. (of vraag het op bij een van de bestuursleden) Tijdens het spelen dient deze sleutel in het deurslot van het clubhuis te zetten. Degenen die het laatst het park verlaat dient het clubhuis en het hek van de accommodatie af te sluiten en de sleutels weer terug in het sleutelkastje te hangen. Speelsterkte: Binnen de tennissport heeft ieder lid een bepaalde speelsterkte. De speelsterkte (zowel enkelspel als dubbelspel) staat op je KNLTB-pasje. De hoogte score is 1 de laagst 9). Voor beginnende spelers wordt de speelsterkte 9 toegekend. De speelsterkte wordt daarna bepaald door uw prestaties van het spelen van wedstrijden in competities en open toernooien. De KNLTB berekend aan de hand van het DSS systeem de recente sterkte. Elk contributiejaar wordt de speelsterkte bepaald voor het komende jaar en genoteerd op het nieuwe pasje. Via de app: Mijn KNLTB kan je zelf de recente ranking in zien.

4 Spelregels tennis: Er wordt gespeeld volgens de officiële spelregels. De tennisspelregels zijn te vinden op de site van de KNLTB. Ieder lid wordt geacht deze te kennen. Tenniskleding: Het gebruik van de banen is alleen toegestaan in officiële tenniskleding en met officiële tennisschoenen. Laat u informeren bij uw sportzaak. Tennisles: Aanbevolen wordt om tennislessen te nemen als u geen ervaring hebt met tennissen. Zo leert u op verantwoorde wijze het spel onder de knie te krijgen. Tennislessen worden binnen onze vereniging gegeven door professionele tennisleraren van 2R-sports. Op de site ziet u hoe u zich daar voor kunt aanmelden. Bij vragen of informatie over het volgen van lessen kunt u ook terecht bij de technische commissie (zie site). Tennisrackets: Er zijn vele soorten rackets. Welk racket het beste bij u past hangt van uw persoonlijke voorkeur en speelniveau af. Uw sportzaak kan uw hierover het beste informeren voordat u tot aanschaf overgaat. Toernooien: De vereniging organiseert het jaarlijkse open toernooi. Ook andere verenigingen organiseren open toernooi waar je je voor kunt inschrijven (mits KNLTB lid). Inschrijven voor toernooien kan via of Vraag andere leden of de technische commissie gerust om hulp/informatie. Verlichting banen: Deze kan ontstoken worden door op de groene knop achter de bar te drukken. Wanneer men het park verlaat dient de verlichting te worden uitgeschakeld door op de rode knop achter de bar te drukken. De verlichting is gekoppeld aan een tijdklok en wordt automatisch om uur uitgeschakeld. NB: als de verlichting van de banen net zijn gedoofd dient 20 minuten te worden gewacht voordat zij weer mogen worden ontstoken.

5 Vrijwilligers: T.V. Miland is een kleine vereniging, werkzaamheden uitbesteden is voor onze vereniging onbetaalbaar. Ieder lid is daarom verplicht zich op te geven voor werkzaamheden. Bij aanmelden als lid wordt aan u gevraagd wat voor werkzaamheden u wilt doen. Uit de volgende werkzaamheden kan worden gekozen: Bardienst, groenonderhoud, gebouwonderhoud, schoonmaak. Daarnaast zullen ook het bestuur en de commissies bemand moeten zijn. Samen zorgen we zo voor behoud van onze vereniging en tennisplezier in ons dorp. Ook is het mogelijk om de werkzaamheden af te kopen voor 60 euro per persoon. Weersomstandigheden: Er mag niet op de banen gespeeld worden indien er water op de baan ligt. Dit kan voorkomen bij heftige regenval of bij opdooi (als de bovenlaag ontdooid is maar de onderlaag nog niet, het vocht kan dan niet weg, waardoor de bovenlaag soppig blijft). Website: Onze website is te bereiken via Alle informatie over onze vereniging is daar te vinden. Zorg dat u er regelmatig op kijkt, ook nieuwsberichten worden via de site verspreid.

A-B-C. Tennisvereniging Nieuw-Vennep ABC. voor nieuwe leden. Van harte welkom bij Tennisvereniging Nieuw-Vennep

A-B-C. Tennisvereniging Nieuw-Vennep ABC. voor nieuwe leden. Van harte welkom bij Tennisvereniging Nieuw-Vennep A-B-C ABC voor nieuwe leden Tennisvereniging Nieuw-Vennep Van harte welkom bij Tennisvereniging Nieuw-Vennep In deze folder geven wij U zo veel mogelijk informatie over allerlei zaken waarmee U te maken

Nadere informatie

ABC STV. Alle Belangrijke Clubweetjes van S.T.V. Speciaal voor de nieuwe leden

ABC STV. Alle Belangrijke Clubweetjes van S.T.V. Speciaal voor de nieuwe leden ABC STV Alle Belangrijke Clubweetjes van S.T.V. Speciaal voor de nieuwe leden Van harte welkom bij de Sassenheimse Tennis Vereniging. Door middel van dit abc tje maken we je alvast een beetje wegwijs binnen

Nadere informatie

Op onze website www.eerstewittien.nl kun je ongeveer alle informatie vinden die je nodig bent. We lopen deze site even kort door:

Op onze website www.eerstewittien.nl kun je ongeveer alle informatie vinden die je nodig bent. We lopen deze site even kort door: Welkom bij tennisclub t Eerste Wittien: Je hebt er voor gekozen om een leuke sport te gaan beoefenen nl. de tennissport. Bij tennisclub t Eerste Wittien te Genemuiden, opgericht 10 februari 1976, kan dat

Nadere informatie

BAANREGLEMENT. De bespeelbaarheid van de banen wordt bepaald door de Groundsman.

BAANREGLEMENT. De bespeelbaarheid van de banen wordt bepaald door de Groundsman. BAANREGLEMENT OPENSTELLING GRAVEL en KUNSTGRASBANEN Van 1 april t/m 30 november : Alle banen. Van 1 januari t/m 31 december : Kunstgras banen 7 t/m 9. Van 1 december t/m 30 maart (winterperiode): baan

Nadere informatie

In de wintermaanden zijn vele dames en heren op zondagochtend actief in hun wintercompetitie.

In de wintermaanden zijn vele dames en heren op zondagochtend actief in hun wintercompetitie. FIJN DAT JE BELANGSTELLING HEBT VOOR ONZE VERENIGING. DEZE INFORMATIE IS BEDOELD OM JE KENNIS TE LATEN MAKEN MET ONZE TENNISCLUB. KOM OOK GERUST EENS EEN KIJKJE NEMEN OP DE BANEN. WE HOPEN VAN HARTE DAT

Nadere informatie

Voor nieuwe leden van Tennis Club Noordwijk

Voor nieuwe leden van Tennis Club Noordwijk ABC Voor nieuwe leden van Tennis Club Noordwijk Van harte welkom bij TC Noordwijk. In deze folder geven wij informatie over allerlei zaken waar je mee te maken krijgt bij onze vereniging Activiteitenkalender

Nadere informatie

Informatieboekje Tennisvereniging Soesterkwartier (TVS) Algemene Informatie Lid worden Introductiemiddag Toernooien Racketavond Speelsterkte

Informatieboekje Tennisvereniging Soesterkwartier (TVS) Algemene Informatie Lid worden Introductiemiddag Toernooien Racketavond Speelsterkte Welkom bij Tennisvereniging Soesterkwartier (TVS). Wij hopen dat u met en bij ons vele gezellige en sportieve uren op en naast de baan zult doorbrengen. Door middel van dit boekje, hopen wij u nader wegwijs

Nadere informatie

Ie - boekje Introduct

Ie - boekje Introduct Introductie - boekje Wat is TV Metgensbleek TV Metgensbleek is een bij de KNLTB aangesloten tennisvereniging, die recreatief tennis hoog in het vaandel heeft staan, maar waar ook ruimte is voor competitiespelen.

Nadere informatie

Welkom. Website: en nieuwsbrieven

Welkom. Website:  en nieuwsbrieven Welkom bij 1 Welkom Wij heten iedereen van harte welkom als nieuw lid van TCO en hopen dat je je snel thuis voelt bij onze vereniging. TCO betekent Tennis Club Oirsbeek. De club is opgericht in 1978 met

Nadere informatie

Graag heet ik je van harte welkom als lid van onze tennisvereniging.

Graag heet ik je van harte welkom als lid van onze tennisvereniging. Welkom bij de VBF Graag heet ik je van harte welkom als lid van onze tennisvereniging. De VBF is op 28 mei 1967 ontstaan uit de personeelsvereniging van de Verenigde Buizen Fabriek. Sinds 22 april 1994

Nadere informatie

Informatieboekje Valkenburgse Tennis Vereniging

Informatieboekje Valkenburgse Tennis Vereniging Versie 1-2013 Informatieboekje Valkenburgse Tennis Vereniging Welkom Welkom bij de Valkenburgse Tennis Vereniging. Als nieuw lid vind je in dit boekje de belangrijkste informatie over onze club. Natuurlijk

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Algemene informatie... 3. Activiteiten... 6. Gebruik van de banen... 10. Lidmaatschap en contributie... 11. Sponsors...

Inhoudsopgave. Algemene informatie... 3. Activiteiten... 6. Gebruik van de banen... 10. Lidmaatschap en contributie... 11. Sponsors... Tennisvereniging Puttershoek Park: Sportlaan 9, Maasdam Tel: 078-6763205 Postadres: Postbus 5667, 3297 ZH Puttershoek E-mail: info@tvputtershoek.nl Website: www.tvputtershoek.nl Inhoudsopgave Algemene

Nadere informatie

Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015

Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015 Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015 Voorwoord Hallo jeugdlid van T.V. Frankrijk, Leuk dat jij in 2015 gaat tennissen bij onze vereniging T.V. Frankrijk. Een vereniging die al lang bestaat en waar

Nadere informatie

Bestuur. Het bestuur heeft de volgende samenstelling: Het dagelijks bestuur: voorzitter, secretaris en penningmeester.

Bestuur. Het bestuur heeft de volgende samenstelling: Het dagelijks bestuur: voorzitter, secretaris en penningmeester. Welkom bij TV De Sprenk. Welkom door de voorzitter. Namens het bestuur heten wij je van harte welkom bij onze tennisvereniging. Wij vertrouwen erop dat dit voor je het begin is van een periode van sportieve

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN TENNISVERENIGING "DE KAAG" TE WERVERSHOOF

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN TENNISVERENIGING DE KAAG TE WERVERSHOOF HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN TENNISVERENIGING "DE KAAG" TE WERVERSHOOF 1 ALGEMEEN 1.1 Lid van de tennisvereniging is: 1.1.1 Ieder, die in het afgelopen jaar lid was en niet voor 1 december van dat jaar

Nadere informatie

Welkom bij TC Rijpwetering

Welkom bij TC Rijpwetering Welkom bij TC Rijpwetering 1 1. Even kennismaken TC Rijpwetering is een recreatieve tennisvereniging. De vereniging is in 1979 opgericht en is destijds gestart met 3 onverlichte mateco (=betonsoort) tennisbanen.

Nadere informatie

Informatieboekje van TC Noordwijk

Informatieboekje van TC Noordwijk Informatieboekje van TC Noordwijk In dit boekje: 1.Tennis Club (TC) Noordwijk... 4 2. Het bestuur en commissies... 4 2.1 Bestuur... 4 2.2 Commissies en aanspreekpunten... 4 3. Clubhuis... 5 4. Contributie...

Nadere informatie

Welkom bij de VBF. Hans Gelderblom voorzitter. Informatieboekje nieuwe leden, 18-2-2008 1

Welkom bij de VBF. Hans Gelderblom voorzitter. Informatieboekje nieuwe leden, 18-2-2008 1 Welkom bij de VBF Graag heet ik je van harte welkom als lid van onze tennisvereniging. TV VBF is op 28 mei 1968 ontstaan uit de personeelsvereniging van de Verenigde Buizen Fabriek. Sinds 22 april 1994

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van LTV Almere

Huishoudelijk reglement van LTV Almere Huishoudelijk reglement van LTV Almere Vastgesteld 28 november 2016 1. Inleiding 2. Doelstellingen L.T.V. Almere 3. Samenstelling leden 3.1 Lidmaatschap 3.2 Contributie 3.3 Bardienst 3.4 Blessureleed 3.5

Nadere informatie

JUNIOREN UITGAVE WEGWIJS BIJ TENNISVERENIGING TER AAR

JUNIOREN UITGAVE WEGWIJS BIJ TENNISVERENIGING TER AAR JUNIOREN UITGAVE WEGWIJS BIJ TENNISVERENIGING TER AAR Opgericht: 28 januari 1970 Uitgave: 2015-1 - Inhoudsopgave. Blz. Vooraf 2 Adres en bereikbaarheid 2 Nieuwsbrief 2 EHBO en AED 2 Regeling tenniskleding

Nadere informatie

Tennis voor Jou! - in 2015-

Tennis voor Jou! - in 2015- Tennis voor Jou! - in 2015- Tennis Vereniging Oostvoorne Inhoudsopgave: ALGEMENE INFORMATIE... 4 Verdere contactgegevens van Tennis Vereniging Oostvoorne... 4 De verschillende commissies... 4 Bar of parkdienst...

Nadere informatie

Tennisvereniging ATV de Molenhoek Aadorp

Tennisvereniging ATV de Molenhoek Aadorp Tennisvereniging ATV de Molenhoek Aadorp INFORMATIEBOEKJE 1 Informatieboekje Inhoud Welkom door de voorzitter... 3 De vereniging... 3 Het bestuur... 3 Nieuwsbrief en website... 4 Toegang tot ons tennispark...

Nadere informatie

WIE, WAT EN WAAR. Valkenburgse Tennis Vereniging

WIE, WAT EN WAAR. Valkenburgse Tennis Vereniging Informatie boekje 2009 WIE, WAT EN WAAR Valkenburgse Tennis Vereniging Recreatiepad 2 te Valkenburg, Telefoon clubgebouw: 071-4074100. E-mail: info@vtv-tennis.nl. Website: www.vtv-tennis.nl Postgiro: 5590864,

Nadere informatie

informatie april 2017

informatie april 2017 informatie april 2017 Welkom, Onderstaand vinden jullie informatie over TV HBC met algemene wetenswaardigheden van onze tennisvereniging. Voor algemene en actuele informatie - die aan frequente wijzigingen

Nadere informatie

Introductie WELKOM (NIEUWE) LEDEN

Introductie WELKOM (NIEUWE) LEDEN Introductie WELKOM (NIEUWE) LEDEN Hartelijk welkom als lid van de TTV Ruitersvaart. Ik verwacht dat je jezelf snel in onze tennisvereniging zult thuis voelen. De mogelijkheden hiertoe zijn ruimschoots

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Amerongse Tennis Vereniging

Huishoudelijk Reglement Amerongse Tennis Vereniging Huishoudelijk Reglement Amerongse Tennis Vereniging Artikel 1 ALGEMEEN Artikel 1.1 Sportiviteit Leden van de ATV tonen hun sportiviteit op en naast de baan en gaat met respect met elkaar om. Zij houden

Nadere informatie

WEGWIJS BIJ TENNISVERENIGING TER AAR

WEGWIJS BIJ TENNISVERENIGING TER AAR WEGWIJS BIJ TENNISVERENIGING TER AAR Opgericht: 28 januari 1970 Uitgave: 2015-1 - Inhoudsopgave. Blz. Vooraf 2 Adres en bereikbaarheid 2 Nieuwsbrief 2 EHBO en AED 2 Commissie ledenwerving en -behoud 3

Nadere informatie

Tennissen in Emmeloord

Tennissen in Emmeloord Tennissen in Emmeloord Informatiebulletin Tennisvereniging: A.T.C. Emelwerth Tennishal: Tenniscentrum Emmeloord Tennisschool: P.R.O.-Tennis 1 Inhoud 1. Even voorstellen... 3 2. Tennisvereniging ATC Emelwerth...

Nadere informatie

Baan- & Parkreglement

Baan- & Parkreglement Baan- & Parkreglement 2016 (Hiermee komen voorgaande reglementen te vervallen) Apeldoorn, September 2016. Inhoudsopgave A. Algemene bepalingen... 3 B. Reserveren van banen... 4 C. Gebruik verlichte (buiten)banen...

Nadere informatie

Gebruikershandleiding digitaal afhangen

Gebruikershandleiding digitaal afhangen Gebruikershandleiding digitaal afhangen Onderstaand wordt zo beknopt en bondig mogelijk uitgelegd hoe je af kunt hangen op het Digitale Afhangbord van de KNLTB. Inhoud 1. Afhangen met behulp van touchscreen

Nadere informatie

Informatieboekje Nieuwe Leden

Informatieboekje Nieuwe Leden Versie 2016-02 Welkom Hierbij heten wij je van harte welkom bij onze tennisclub Smalhorst. We proberen sportiviteit en gezelligheid bij elkaar te brengen door middel van het organiseren van activiteiten

Nadere informatie

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark.

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark. Agenda: zie website Draadloos Internet 1 Waar zijn ze gebleven 1 Groene Club actie 2 Pompdagen 3 Opknappen park 3-4 Oproep najaarscompetitie 4 Speciale ledenpas 5 BBQ 5 Jeugdtoernooien 6-7 Draadloos Internet

Nadere informatie

Informatieboekje 2017 voor de jeugdleden van TV Oud-Beijerland

Informatieboekje 2017 voor de jeugdleden van TV Oud-Beijerland Informatieboekje 2017 voor de jeugdleden van TV Oud-Beijerland Inhoud Algemeen... 4 Contactadressen en telefoonnummer... 4 Jeugdcommissie... 5 Maak kennis met tennis... 6 Vervolg maak kennis met tennis...

Nadere informatie

tennisvereniging De Korrel

tennisvereniging De Korrel Welkomstboekje voor de leden van tennisvereniging De Korrel tennispark: Smidsvuurke 3 5507 NK Veldhoven tel. 040-205 51 50 www.tvdekorrel.nl algemeen@tvdekorrel.nl Het doel van dit welkomstboekje is om

Nadere informatie

Informatieboekje MTC Bequick 2017

Informatieboekje MTC Bequick 2017 Informatieboekje MTC Bequick 2017 2 Welkom bij tennisvereniging MTC Bequick!! Welkom door de voorzitter Namens het bestuur heet ik je van harte welkom bij onze tennisvereniging MTC Bequick. Onze vereniging

Nadere informatie

Welkom bij Tennisvereniging Ommoord

Welkom bij Tennisvereniging Ommoord vereniging met zo n 300 leden, waarvan on jeugdleden. Het tennispark heeft 4 smashc (lijkt op gravel), een oefenkooi en een moo Alle banen zijn verlicht zodat het hele jaar kan worden. In de winter worden

Nadere informatie

Competitie Jeugd Najaar 2013

Competitie Jeugd Najaar 2013 Competitie Jeugd Najaar 2013 Aan alle jeugdleden van T.V. De Punt Zeewolde, mei 2013 Beste Jeugdspelers, Komend najaar 2013 zal onze vereniging meedoen met de jeugd najaarscompetitie van de KNLTB, in de

Nadere informatie

Voorgestelde wijzigingen huishoudelijk reglement

Voorgestelde wijzigingen huishoudelijk reglement Voorgestelde wijzigingen huishoudelijk reglement 1 TOT WIJZIGING VAN HET HUISHOUDELIJK REGLEMENT INLEIDING Algemene overwegingen voor deze wijziging zijn dat enkele artikelen uit het huishoudelijk reglement

Nadere informatie

INFORMATIEBLAD R.C.W.

INFORMATIEBLAD R.C.W. INFORMATIEBLAD R.C.W. Tennisvereniging R.C.W. Informatieblad nieuwe leden R.C.W. Waalwijk Pagina 1 INHOUDSOPGAVE Inhoud Welkom... 3 Historie R.C.W.... 3 Het tennispark en het paviljoen... 4 Openingstijden

Nadere informatie

Lidmaatschapsinformatie Helios - JEUGD

Lidmaatschapsinformatie Helios - JEUGD Lidmaatschapsinformatie Helios - JEUGD Van harte welkom bij T.K.H.C. Helios! Wat leuk dat je/u belangstelling heeft in het jeugdlidmaatschap van Helios. Deze informatie is bedoeld voor kinderen die overwegen

Nadere informatie

Huisregels vademecum

Huisregels vademecum Huisregels vademecum Almense Tennisclub 1 Inleiding 3 2 Bestuur 3 3 Overige organisatie 3 4 Aanmelden bij ATC 4.1 Verlies KNLTB-ledenpas 3 3 4.2 Niet KNLTB-leden 3 4.3 Ledenstop 3 5 Lidmaatschap 5.1 Soorten

Nadere informatie

WTC. Algemene informatie. Inhoud: Voorwoord. Historie WTC. Huishoudelijk reglement en statuten. Bestuur en Commissies.

WTC. Algemene informatie. Inhoud: Voorwoord. Historie WTC. Huishoudelijk reglement en statuten. Bestuur en Commissies. WTC Algemene informatie Inhoud: Voorwoord Historie WTC Huishoudelijk reglement en statuten Bestuur en Commissies Lidmaatschap Commissies 1. Technische Commissie 2. Jeugdcommissie 3. Parkcommissie 4. Recreatiecommissie

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Vliegende Bal februari 2016 blad 1

Nieuwsbrief De Vliegende Bal februari 2016 blad 1 februari 2016 blad 1 Algemene ledenvergadering op woensdag 17 februari Op deze ledenvergadering blikken we terug op 2015 en geven we u de nodige informatie over het nieuwe tennisseizoen. De commissies

Nadere informatie

Welkom bij LTC De Gelenberg

Welkom bij LTC De Gelenberg Welkom bij LTC De Gelenberg Namens het bestuur heten wij je van harte welkom bij tennisvereniging De Gelenberg. Onze vereniging is opgericht in 1966 en is gelegen aan Sportpark De Gelenberg, Gelenberg

Nadere informatie

INFOFOLDER. Tennisvereniging Eijsden TVE. Versie 2015.1

INFOFOLDER. Tennisvereniging Eijsden TVE. Versie 2015.1 INFOFOLDER Tennisvereniging Eijsden TVE Versie 2015.1 Alles wat je graag wil weten over tennisvereniging Eijsden (TVE) Deze informatie is bedoeld om het leden (nieuw of bestaand) zo aangenaam mogelijk

Nadere informatie

Maart 2015. Handleiding Bardienstplanner voor de leden

Maart 2015. Handleiding Bardienstplanner voor de leden Maart 2015 Handleiding Bardienstplanner voor de leden Als lid van onze tennisclub wordt er van u gevraagd om tijdens het tennisseizoen een bijdrage te leveren aan de gezelligheid op onze club door het

Nadere informatie

Standaard staat het scherm op de aanbiedingen pagina (zal er bij onze vereniging anders uitzien):

Standaard staat het scherm op de aanbiedingen pagina (zal er bij onze vereniging anders uitzien): Gebruikershandleiding digitaal afhangen met Jiba Afhangbord Onderstaand wordt zo beknopt en bondig mogelijk uitgelegd hoe je bij onze tennisvereniging een baan kunt reserveren ( afhangen ). 1. Afhangen

Nadere informatie

Informatieboekje TV Rhelico

Informatieboekje TV Rhelico Informatieboekje TV Rhelico Boutensteinseweg 2A Rumpt Telefoon: 0345 682998 www.tvrhelico.nl Welkom Geacht lid van tennisvereniging Rhelico, Allereerst willen wij u hierbij van harte welkom heten als lid

Nadere informatie

Als u zich beschikbaar wilt stellen voor een bestuursfunctie kunt u dit mailen naar

Als u zich beschikbaar wilt stellen voor een bestuursfunctie kunt u dit mailen naar Beste leden, Het bestuur van de LTV Almere nodigt u hierbij uit om op maandag 28 november a.s. aanwezig te zijn op de Algemene Ledenvergadering. Aanvang 20.00 uur. Agenda 1. Opening en mededelingen 2.

Nadere informatie

INFORMATIEFOLDER. A.T.V. de Molenhoek

INFORMATIEFOLDER. A.T.V. de Molenhoek INFORMATIEFOLDER A.T.V. de Molenhoek 2012 INFORMATIEBLAD VAN ATV DE MOLENHOEK Het bevat alle belangrijke informatie. Informatie tennispark Pag. 2 Contactpersonen Pag. 3 Algemene informatie en Contributie

Nadere informatie

Handleiding Bardienstplanner voor de leden

Handleiding Bardienstplanner voor de leden Handleiding Bardienstplanner voor de leden Beste Assumburg lid, Als lid van onze tennisclub wordt er van u gevraagd om tijdens het tennisseizoen een bijdrage te leveren aan de gezelligheid op onze club

Nadere informatie

Parkreglement & Afschrijfreglement

Parkreglement & Afschrijfreglement Parkreglement & Afschrijfreglement 1. Toegang Park, Tennisbanen en Openingstijden Paviljoen a. Toegang Park, Tennisbanen en Speeltijden Indien de weersomstandigheden en baanconditie dit toelaten is het

Nadere informatie

Welkom bij De Maten!

Welkom bij De Maten! Welkom bij De Maten! Introductieboek voor nieuwe leden 27 maart 2015, Apeldoorn Net even anders! Ambachtsveld 3 7327AZ Apeldoorn 055-5425211 www.tvdematen.nl Inhoudsopgave 1. Van harte welkom 3 2. De geschiedenis

Nadere informatie

Welkom bij De Gooische Vallei

Welkom bij De Gooische Vallei Welkom bij De Gooische Vallei Welkom door de voorzitter Namens het bestuur heet ik je van harte welkom bij onze tennisvereniging de Gooische Vallei. Onze vereniging staat vooral bekend om zijn gemoedelijkheid

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE april 2015 april 2016

INFORMATIEBOEKJE april 2015 april 2016 INFORMATIEBOEKJE april 2015 april 2016 ALGEMENE INFORMATIE De tennisvereniging Stevenshof bestaat sinds 1996 en is gevestigd in de wijk 'Stevenshof', van de gemeente Leiden. Het park heeft zes verlichte

Nadere informatie

Welkom bij TC de Helze!

Welkom bij TC de Helze! ! Welkom bij TC de Helze! Met dit informatieboekje brengen we u op de hoogte van de activiteiten en regels bij TC de Helze. TC de Helze is een dynamische vereniging. Dit betekent dat de Helze er veel aan

Nadere informatie

Hallo allemaal, Afhangen op de tennisbaan:

Hallo allemaal, Afhangen op de tennisbaan: Hallo allemaal, Hier vind je uitleg hoe op de club en hoe je thuis via internet een baan kunt afhangen. Let op als je thuis via internet afhangt dan dien je 5 minuten van te voren de reservering op de

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC december 2014

Nieuwsbrief MTC december 2014 Nieuwsbrief MTC december 2014 Afscheid van een tennisvriend Op 8 december 2014 is helaas veel te vroeg, ons sympathieke en altijd vrolijke tennislid Fred Koster overleden. Wij bewaren mooie herinneringen

Nadere informatie

Handleiding afhangbord

Handleiding afhangbord Handleiding afhangbord Voor het afhangbord maken we gebruik van het KNLTB afhangbord-systeem. Er is voor gekozen om het afhangen enkel mogelijk te maken in het paviljoen (het afhangbord hangt in de gang

Nadere informatie

Welkom bij 1 Uitgave april 2016

Welkom bij 1 Uitgave april 2016 Welkom bij 1 Uitgave april 2016 Het bestuur van tennisvereniging De Punt heet je/jullie namens de leden van harte welkom bij onze vereniging. Wij vinden het belangrijk dat nieuwe leden zich thuis voelen

Nadere informatie

d. Dan komen inwonende familieleden van junior- en seniorleden aan de beurt,

d. Dan komen inwonende familieleden van junior- en seniorleden aan de beurt, HUISHOUDELIJK REGLEMENT LTC GOIRLE Vereniging Artikel 1 Het hoogste wetgevende orgaan van de vereniging is de Algemene Vergadering (hierna te noemen ALV) Lidmaatschap Artikel 2 a. Het aantal leden dat

Nadere informatie

Informatieboekje. laadlaa2

Informatieboekje. laadlaa2 1 I Informatieboekje Voorwoord...3 Jeugdactiviteiten...4 Jeugdlid...4 Ledenpas...4 Clubblad...5 Inzet ouders...5 Tennisles...5 Extra training...5 Rackets...6 Spelenderwijs leren tennissen...6 Ik zit op

Nadere informatie

Informatie voor nieuwe leden

Informatie voor nieuwe leden Informatie voor nieuwe leden. www.heksenmeppers.nl - 1 - Inleiding: Dit boekje geeft de nodige informatie over de vereniging. Informatie die kan helpen bij het acclimatiseren en het wegwijs worden binnen

Nadere informatie

Clubinfo TV Berg en Dal 2017

Clubinfo TV Berg en Dal 2017 Clubinfo TV Berg en Dal 2017 Welkom bij tennisvereniging Berg en Dal Met dit (digitale) informatieboekje kun je als nieuw lid snel bekend raken met de gang van zaken binnen onze vereniging. Op de volgende

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari. Algemene Ledenvergadering op maandag 26 januari 2015

Nieuwsbrief januari. Algemene Ledenvergadering op maandag 26 januari 2015 View this email in your browser Nieuwsbrief januari Nieuwjaarstoernooi zaterdag 17 januari De Recom organiseert op deze dag voor Sla Raak'ers het openingstoernooi voor het tennisjaar 2015. We maken er

Nadere informatie

Tennisvereniging de Greveling

Tennisvereniging de Greveling Tennisvereniging de Greveling Informatieboekje Uitgave 2014 Tennisvereniging de Greveling is opgericht in 1983 Beste lezer, INHOUD INLEIDING BESTUUR EN COMMISSIES JAARVERGADERING KANTINE EN KANTINEREGELS

Nadere informatie

Badmintonclub SCARABEE huishoudelijk reglement

Badmintonclub SCARABEE huishoudelijk reglement Badmintonclub SCARABEE huishoudelijk reglement ALGEMENE BEPALINGEN Artikel 1 1. De Badmintonclub Scarabee, hierna te noemen: B.C. Scarabee heeft ten doel het bevorderen en beoefenen van de badmintonsport.

Nadere informatie

Algemene ledenvergadering 2011. vrijdag 28 januari

Algemene ledenvergadering 2011. vrijdag 28 januari Algemene ledenvergadering 2011 vrijdag 28 januari agenda Opening en Mededelingen Verslag ALV 19 januari 2010 Terugblik op 2010 Financieel verslag Verslag kascommissie 2009/2010 Vaststellen contributie

Nadere informatie

Werving & Behoud. Den Haag 26 mei

Werving & Behoud. Den Haag 26 mei Werving & Behoud Den Haag 26 mei Cijfermateriaal 1-1-2011 1-3-2011 1-5-2011 1-7-2011 1-9-2011 1-11-2011 1-1-2012 1-3-2012 1-5-2012 1-7-2012 1-9-2012 1-11-2012 1-1-2013 1-3-2013 1-5-2013 1-7-2013 1-9-2013

Nadere informatie

INFOBOEKJE uitgave 2016. Infoboekje 2016 Pagina 1

INFOBOEKJE uitgave 2016. Infoboekje 2016 Pagina 1 INFOBOEKJE uitgave 2016 Infoboekje 2016 Pagina 1 Belangrijke gegevens: naam: TEBO Heinkenszand (Tennisvereniging Borsele) datum oprichting : 1 april 1974 adres: postadres: Dorpsstraat 102 B, 4451 AC Heinkenszand

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE / HUISHOUDELIJK REGLEMENT. Versie 2014/1. Klundertse Tennis Vereniging Van Polanen, gevestigd te Klundert

INFORMATIEBOEKJE / HUISHOUDELIJK REGLEMENT. Versie 2014/1. Klundertse Tennis Vereniging Van Polanen, gevestigd te Klundert INFORMATIEBOEKJE / HUISHOUDELIJK REGLEMENT Versie 2014/1 Klundertse Tennis Vereniging Van Polanen, gevestigd te Klundert Inhoudsopgave: Pagina: 1. Leden en lidmaatschap 3 1.1. Rechten en plichten van de

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE / HUISHOUDELIJK REGLEMENT. Versie 2016/1. Klundertse Tennis Vereniging Van Polanen, gevestigd te Klundert

INFORMATIEBOEKJE / HUISHOUDELIJK REGLEMENT. Versie 2016/1. Klundertse Tennis Vereniging Van Polanen, gevestigd te Klundert INFORMATIEBOEKJE / HUISHOUDELIJK REGLEMENT Versie 2016/1 Klundertse Tennis Vereniging Van Polanen, gevestigd te Klundert Inhoudsopgave: Pagina: 1. Leden en lidmaatschap 3 1.1. Rechten en plichten van de

Nadere informatie

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016

In dit nummer: Nieuwsbrief TC Groot Driene. Van de voorzitter. Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016 Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2016 Nummer 1 januari Van de voorzitter Beste medetennissers, Nieuwjaarstoespraak voorzitter 2016 Terugblik: Tijdens de ALV is al veel ter sprake gekomen over het afgelopen

Nadere informatie

htp:/afhangbord.nl/handleiding/index.htm

htp:/afhangbord.nl/handleiding/index.htm pagina1van5 Gebruikershandleiding digitaal afhangen met het Digitaal Afhangbord Deze gebruikershandleiding is bedoeld voor leden van tennisverenigingen waar wordt afgehangen met het digitale Afhangbord.

Nadere informatie

Inhoud Aan de leden Van het bestuur

Inhoud Aan de leden Van het bestuur Inhoud Aan de leden Van het bestuur Jaargang 9 Nummer 2 AAN ONZE LEDEN.. Beste vrienden van GSM, Woord vanuit het Bestuur TV GSM sponsoren Wij willen jullie graag op de hoogte houden van de ontwikkelingen

Nadere informatie

TV VEGO. Huisregels en Reglementenbundel Bar- en clubhuisreglement Parkreglement Baanreglement Afschrijfreglement Introductiereglement Rommelpot

TV VEGO. Huisregels en Reglementenbundel Bar- en clubhuisreglement Parkreglement Baanreglement Afschrijfreglement Introductiereglement Rommelpot TV VEGO Huisregels en Reglementenbundel Bar- en clubhuisreglement Parkreglement Baanreglement Afschrijfreglement Introductiereglement Rommelpot onze huisregels Huis- en gedragsregels TVVEGO Vooraf De huisregels

Nadere informatie

Inhoudsopgave. HLTC voor kids 13/5/2015 2

Inhoudsopgave. HLTC voor kids 13/5/2015 2 Inhoudsopgave De Jeugdcommissie 4 Jeugdleden 4 Activiteiten 4 Open Jeugdtoernooi 6 Uitwisselingen 6 Diverse ééndags-toernooitjes 6 Ledenlijst 6 Clubhuis 7 Tennisbanen 7 Tennisles 8 Selectietraining 9 Gratis

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F Inhoud: KNLTB pas ophalen Vrijwilligers Rolstoeltennis Formulier Klik op het onderwerp om het te lezen of blader door maart 2017 1 2 Afhalen van de speelpas KNLTB Zonder pasje 2017

Nadere informatie

Een stukje historie. Gouwtje logo

Een stukje historie. Gouwtje logo Een stukje historie Op 2 november 1972 werd voor de dorpen Midwoud, Oostwoud, Benningbroek en Sijbekarspel (toen nog aparte gemeentes, later samengevoegd tot gemeente Noorder- Koggenland nu onderdeel van

Nadere informatie

Nieuwsbrief ATV Luctor et Emergo

Nieuwsbrief ATV Luctor et Emergo Van de Ledenadministratie Leden We zijn halverwege het seizoen 2011 en de ledenadministratie heeft niet stilgezeten. Luctor et Emergo is qua leden gegroeid tot bijna 600. Inmiddels hebben daarvan een aantal

Nadere informatie

Technisch Beleidsplan LTC Zee en Duin 2013-2018 Uitgangspunten van beleid

Technisch Beleidsplan LTC Zee en Duin 2013-2018 Uitgangspunten van beleid Technisch Beleidsplan LTC Zee en Duin 2013-2018 Uitgangspunten van beleid Technisch Beleidsplan LTC Zee en Duin Page 1 Inhoudsopgave: Technisch beleid: 1.1 Jeugdbeleid: 1.2 Plan van aanpak Jeugd selectieplan

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 Zicht op bestuurszaken maart 2014 De lente is weer begonnen en we kunnen genieten van heerlijk voorjaarsweer. Voor veel tennissers reden genoeg om het racket weer uit

Nadere informatie

Welkom bij Après! Après. Lidmaatschap en contributie. Opzeggen lidmaatschap Après. Tennispark Overdam

Welkom bij Après! Après. Lidmaatschap en contributie. Opzeggen lidmaatschap Après. Tennispark Overdam Welkom bij Après! Après Après is een tennisvereniging die speelt op tennispark Overdam te Leidschendam. Après is sinds 2005 een zelfstandige tennisvereniging. Wij tellen momenteel zo n 30 enthousiaste

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE TENNISVERENIGING IN DEN BOOGAERD

INFORMATIEBOEKJE TENNISVERENIGING IN DEN BOOGAERD INFORMATIEBOEKJE TENNISVERENIGING IN DEN BOOGAERD CLUBHUIS CORRESPONDENTIEADRES Adrianahoeve 12 Postbus 340 2131 MN Hoofddorp 2130 AH Hoofddorp 023-5611450 Bankrelatie: IBAN: NL20INGB0655434771 INHOUD

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje oktober 2015 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Beste tennisvrienden, De zomer loopt op zijn einde en ook de najaarscompetitie nadert zijn ontknoping. Vandaag is de eerste sneeuw gevallen in

Nadere informatie

Handleiding Invullen Bardiensten 2016

Handleiding Invullen Bardiensten 2016 Inleiding Deze handleiding dient als hulp voor de leden van de Nijkerkse Tennis Club (NTC) bij het zelf invoeren van de bardiensten voor het jaar 2016. Het invoeren wordt online via internet op de website

Nadere informatie

ZATERDAG 21 MAART OPEN DAG BIJ TV ZAANSPORT MET EEN FANTASTISCHE SPECIALE AANBIEDING. TVZ Nieuwsbrief maart 2015.

ZATERDAG 21 MAART OPEN DAG BIJ TV ZAANSPORT MET EEN FANTASTISCHE SPECIALE AANBIEDING. TVZ Nieuwsbrief maart 2015. TVZ Nieuwsbrief maart 2015 Jaargang 4 nummer 11 Maart 2015 Zo vlak voor de start van het tennisjaar 2015 weer een nieuwsbrief van TV Zaansport met aankondigingen, verslagen, oproepen en natuurlijk nieuwtjes

Nadere informatie

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen TC Volharding Meerssen 26 apr 2016 editie 11 www.tcvolharding.nl Nieuwsflitsen Het KNMI voorspelde het al eind 2015: Nederland krijgt mogelijk te maken met een nat voorjaar. Dat komt door El Niño, een

Nadere informatie

AANMELDING NIEUWE LEDEN

AANMELDING NIEUWE LEDEN LEDENINFO 2017 (op alfabetische volgorde, dan baanschema, afhangen en baanreglement blz. 4-5) ADRES TC HOLTEN TC Holten: Valkenweg 6, 7451 HN Holten. T: 0548 363 177, W: www.tcholten.nl AANMELDING NIEUWE

Nadere informatie

Tennisvereniging Langeland

Tennisvereniging Langeland Tennisvereniging Langeland Van de voorzitter, Op 29 juni jl. is er tijdens de extra ALV met een overgrote meerderheid van stemmen besloten om de geboden kans van de gemeente om tijdens de wintermaanden

Nadere informatie

SPONSORPLAN TENNISVERENIGING PST

SPONSORPLAN TENNISVERENIGING PST SPONSORPLAN TENNISVERENIGING PST Kennismaking met PST Tennisvereniging PST Sponsorplan 2016 Tennisvereniging PST (Plantage Speelt Tennis) viert in Mei 2016 haar 30-jarig bestaan. In 1986 zijn we opgericht

Nadere informatie

Informatieboekje voor nieuwe leden van de Nootdorpse Tennis Club (NTC) Seizoen 2015

Informatieboekje voor nieuwe leden van de Nootdorpse Tennis Club (NTC) Seizoen 2015 Informatieboekje voor nieuwe leden van de Nootdorpse Tennis Club (NTC) Seizoen 2015 Welkom Welkom bij de NTC. We vinden het fijn je als nieuw lid te begroeten en we hopen dat je dit eerste jaar, en hopelijk

Nadere informatie

Oktober/November/December

Oktober/November/December Oktober/November/December Pagina 3 van 28 pagina s s e r v i c e 36 e JAARGANG NR. 4 Oktober-November-December 2015 nadruk verboden CLUBBLAD TENNISVERENIGING TENDO DORST TENDO Complex: Sparrenlaan 4 4849

Nadere informatie

tennisvereniging De Korrel

tennisvereniging De Korrel Welkomstboekje voor de leden van tennisvereniging De Korrel concept 28 jan 2013 adresgegevens: Smidsvuurke 3 5507 NK Veldhoven tel. 040-205 51 50 www.tvdekorrel.nl algemeen@tvdekorrel.nl Het doel van dit

Nadere informatie

Documentatie KNLTB ClubApp

Documentatie KNLTB ClubApp Documentatie KNLTB ClubApp KNLTB.Club is het nieuwe ledenadministratie systeem van de KNLTB, naast deze uitgebreide webbased oplossing voor de administratie van jullie tennisvereniging hebben jullie gekozen

Nadere informatie

Algemene Leden Vergadering, maandag 26 januari 2015

Algemene Leden Vergadering, maandag 26 januari 2015 Nieuwsbrief 1 - Januari 2015 In dit nummer: Algemene Leden Vergadering, maandag 26 januari 2015 TOZ van Mun Advies Open Dubbeltoernooi Nieuwe trainingscyclus voorjaar 2015! Tennis Op Proef voor jeugd bij

Nadere informatie

Welkom bij Tennisvereniging De Gouwe Smash. Tennisvereniging De Gouwe Smash. Het lidmaatschap. Financiële verplichtingen. Organisatie van het bestuur

Welkom bij Tennisvereniging De Gouwe Smash. Tennisvereniging De Gouwe Smash. Het lidmaatschap. Financiële verplichtingen. Organisatie van het bestuur Informatiebrochure 2016 Inhoudsopgave 1 Welkom bij Tennisvereniging De Gouwe Smash 3 2 Tennisvereniging De Gouwe Smash 4 3 Het lidmaatschap 5 4 Financiële verplichtingen 7 5 Organisatie van het bestuur

Nadere informatie

Kennismaking met LTC Goirle pag. 3

Kennismaking met LTC Goirle pag. 3 Inhoudsopgave Kennismaking met LTC Goirle pag. 3 Algemene informatie pag. 4 tennispark bank ledenadministratie paviljoen Organisatie pag. 5 bestuur commissies Beheer- en onderhoudscommissie Jeugdcommissie

Nadere informatie

TENNISKIDS WAT IS TENNISKIDS?

TENNISKIDS WAT IS TENNISKIDS? TENNISKIDS WAT IS TENNISKIDS? Tenniskids is hét KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar. Op een uitdagende manier leren kinderen de sport te spelen en versterken ze hun fysieke en sociale vaardigheden.

Nadere informatie

Informatie voor de jeugd Tennis Vereniging Wilnis

Informatie voor de jeugd Tennis Vereniging Wilnis Informatie voor de jeugd Tennis Vereniging Wilnis Wilnis, februari 2012 eugdcommissie TV Wilnis Versie: Voorjaar 2012 Inhoudsopgave 1. Voorwoord... 3 2. Voorstellen C leden, wie doet wat, mail adressen...

Nadere informatie