Bestaande ruimtelijke context

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "3.7.3. Bestaande ruimtelijke context"

Transcriptie

1 Bestaande ruimtelijke context Het druk bereden recreatieve fietspad op de Ijzerenweg snijdt de citadel letterlijk doormidden (zie foto 7.6.). De oude spoorwegbedding is een kleine 10m breed en in het midden werd in 1993 een betonnen fietspad van circa 3m breedte aangelegd. Waar eens het hart van de citadel lag zijn de taluds begroeid met flinke houtkanten. Van de voormalige aarden structuren van de citadel is hier weinig of niets herkenbaar. Foto 7.6.: Ijzerenweg en zicht op het noordelijk deel van de citadel Van het noordelijke deel van de citadel zijn er enkel nog zachte glooiingen in het landschap aanwezig (zie foto 7.6.). De verdedigingsstructuren zijn niet meer herkenbaar. Aan de kant van de Koepoort wordt de citadel gebruikt als paardenweide en aan de Stationsstraat als park bij het Sint- Elisabethrustoord. Tussen deze 2 percelen in, op het hoogste punt, is er een boomgaard. Tegen de kant van de school is er nog een bosaanplanting (die behoort tot het park, maar die niet toegankelijk is) en een talud met houtkant (zie ook foto 6.9., p. 107). Foto 7.7.: Luchtopname van het plangebied

2 126 Langs de Koepoortstraat is er nog een kleine kapel gesitueerd ter ere van Sint-Rochus (zie foto 7.13, p.128) Gemeentelijke composteerweide Waterlopen en grachtjes Fruitboomgaard Sint-Leonardus instituut Ijzerenweg, fiestpad Braakliggend weiland Weide Parktuin RVT Sint-Elisabethdal Ijzerenweg Koepoortstraat P Stationsstraat P Houtkant, haagkant Akkerland Bos RDZoutleeuw, voetbalterrein Sporthal De Wallen Woning Spontane natuurlijke begroeiing ijzerwegbedding Foto 7.8.: Schematische weergave bestaande toestand Het rusthuis en voormalig klooster Sint-Elisabethdal is ondertussen uitgegroeid tot een heuse campus. Het gebouw telt 4 bouwlagen aan de achterkant met zadeldak (oorspronkelijk was dit een plat dak, zie foto 7.21., p. 131). De Stationsstraat is hier hoger gelegen zodat hier slechts 3 bouwlagen zichtbaar zijn (zie foto 7.9., p. 127). Op het diepste punt, ter hoogte van de dienstweg tussen de gebouwen en het achterliggende park werd de oorspronkelijk gracht rond de citadel overwelfd en gebruikt als afvalwaterriolering. Ter hoogte van de Bethaniastraat wordt dit water in de Bethaniagracht geloosd, met alle gevolgen van dien (zie ook deelgebied 3.2. Bethaniasite, p.45)

3 127 Foto 7.9.: Rusthuis Sint-Elisabethdal aan de Stationstraat Foto 7.10.: Jan van Heelustraat/Koepoorstraat, richting Helen Het zuidelijke deel van de citadel is nog het best bewaard. In eerste instantie is er hier de Koepoort/Jan van Heelustraat. Een kasseiweg van 3m breedte, die qua tracé over de eeuwen haast niet veranderd is (zie foto 7.10.). Op dit deel van de weg zijn enkel aangelanden toegelaten, om het wegdek niet verder te beschadigen. Vooral het gedeelte van de weg voorbij de Passtraat is in slechte staat. Aan de kant van de Koepoortstraat is de citadel in gebruik als weide voor melkvee/paarden. De structuren van de voormalige Citadel zijn hier nog duidelijk te herkennen in de nog aanwezige reliëfverschillen. In de grachten staat weliswaar geen water meer, maar de ligging van de contrescarp en het kroonwerk zijn zonder problemen herkenbaar (zie foto 7.11.). De rand van het kroonwerk wordt geaccentueerd door een meidoornen haag. In het verleden werd er door de vroegere eigenaar puin gestort in de 2 de gracht, dit werd nooit volledig opgeruimd. Contrescarp 2 de gracht Koepoortstraat Kroonwerk met haagkant Foto 7.11.: Citadel gezien van in de 2 de gracht Aan de westzijde van de Koepoortstraat zijn vindt men voornamelijk weiden omzoomd met houtkanten en grachtjes. Op de hoek met de Ijzerenweg ligt de voormalige vuilhoop van Zoutleeuw. Nu is dit de gemeentelijke composteringsweide voor bermmaaisel. Dit perceel is gedurende de jaren dan ook een 3 à 4-tal meter opgehoogd t.o.v. het oorspronkelijke maaiveld. Van de Sint-Sulpitiuskerk en andere voormalige gebouwen zijn geen zichtbare overblijfsels meer aanwezig. Tijdens de aanleg van de spoorweg zouden de laatste zichtbare restanten van de gebouwen verdwenen zijn. Onder de grond (ter hoogte van het park van het rusthuis) zouden nog wel een aantal gemetste gangen aanwezig zijn (zie foto 7.12., p.128). Deze werden tijdens W.O.II nog als schuilplaats gebruikt.

4 128 Aan de Stationsstraat is de citadel bebouwd en werden de oude structuren weggenivelleerd. Woning 42 is een herenhuis dat wat verder van de weg is ingeplant met een achterliggende parktuin/bosje (zie foto 7.15.). Woning 44 wordt momenteel uitgebaat als een Bed & Breakfast ( Hof ter Wallen ), dit alles binnen de bestaande bebouwing van een voormalige kleine vierkantshoeve (zie foto 7.16.). Tussen beide woningen in loopt een onverhard servitude wegje op de rand van een talud naar, het kroonwerk, het hart van de voormalige citadel. Aan de overkant van de weg (westzijde) zijn er voornamelijk weiden en heeft men een open zicht tot in Booienhoven. Wat verder langs de weg richting Dormaal is er een cluster van een 3-tal woningen met stallingen. Foto 7.12.: Gangen anno 1980 Foto 7.13.: Kapel van Sint-Rochus Foto 7.14.: Zoutleeuwse Steenweg De provincieweg (Stationsstraat/Zoutleeuwse Steenweg) richting Dormaal vormt een zeer mooie dreef met zilverplatanen langs weerszijden van de weg (zie foto 7.14). Aan de kant van sporthal De Wallen (oostzijde van de weg) is er een losliggend, betonnen, 2-richtings fietspad. Foto 7.15.: Stationsstraat nr.42 Foto 7.16.: Stationsstraat nr.44 Hof ter Wallen Naast woning 44 staat de voormalige sporthal De Wallen (zie foto 7.17., p.129). Sinds de scholen van Zoutleeuw voordelig gebruik kunnen maken van de gemeentelijke sporthal De Passant wordt de oude sporthal zo goed als niet meer gebruikt. Ondanks vrij recente onderhoudswerken aan de centrale verwarming en de dakbedekking, i.o. van de scholengroep KORZO, staat het gebouw grotendeels leeg. Ook aan de buitenkant van het gebouw is het verval en gebrek aan onderhoud merkbaar. Enkel de kantine wordt nog gebruikt door de voetbalclub.

5 129 Het hoofdvoetbalveld, met bijhorende kleedkamers en tribunes, van voetbalclub RD Zoutleeuw is gesitueerd achter de sporthal en snijdt een stuk uit de citadel. De gronden zijn hier ook zeer nat. Links van de sporthal en aan de weg ligt een 2 de speelveld. Foto 7.17.: Sporthal De wallen en RD Zoutleeuw Juridische context Gewestplan (zie kaart 7.18.) Het plangebied is overwegend gelegen in landschappelijk waardevol agrarisch gebied. Het fietspad op de voormalige Ijzerenweg ligt in parkgebied, de sporthal De Wallen en het hoofdvoetbalveld met tribune/bijgebouwen in een zone voor gemeenschapsvoorzieningen. De woningen tussen sporthal De Wallen en de Ijzerenweg liggen nog in woongebied. Kaart 7.18.: Gewestplan (KadVec als onderlegger) Beschermingsbesluiten (zie kaart 7.19., p.130) Het grootste gedeelte van het projectgebied is gelegen binnen een beschermd dorpsgezicht, M.B. van 12/01/1987 : de zogenaamde Bolwerken of citadel van Zoutleeuw (om reden van historische en archeologisch waarde), de Koepoortstraat en de Jan van Heelustraat (om reden van de kunsthistorische waarde).

6 130 Kaart 7.19.: Contour beschermingsbesluit (KadVec als onderlegger) BPA s en RUP s: Geen van toepassing op het plangebied Overstromingsgebied: Niet van toepassing Ruilverkaveling (zie kaart 7.20.) Het gebied grenst aan Ruilverkaveling Melkwezer (M.B. d.d. 18/01/1983 en latere aanvullingen),. Voor deze werken, waarbij ook de Ijzerenweg gedeeltelijk werd aangelegd, werd een vergunning afgeleverd op 11/02/1993 (Arohm nr. 002/TW/40040/92). Later dat jaar heeft ook Interleuven een aanvraag tot het bekomen van een stedenbouwkundige vergunning ingediend en bekomen (Arohm nr. 002/TW/40048/93), voor het deel van de Ijzerenweg dat buiten de ruilverkaveling was gelegen. Hierbij werd vastgesteld dat het stuk tussen de Koepoortstraat en de Stationsstraat in geen van beide dossiers voorkomt! Kaart 7.20.: Contour ruilverkaveling (KadVec als onderlegger)

7 131 Relevante Stedenbouwkundige vergunningen Met de bouw van sporthal De Wallen werd, in opdracht van het Sint-Tarsiciuscollege, aangevangen in 1976 (Arohm nr. 349/AB/57/76, intern Z/1976/436). Het hoofdvoetbalterrein was al op de site aanwezig (van voor 62). Aan de zuidelijke gevel van de sporthal waren eveneens een 3 -tal leslokalen voorzien, maar deze werden uiteindelijk niet gebouwd. Er volgden aanpassingswerken in (Arohm nr. 349/AB/109306/99, intern 1405/Z/1999). Bij het hoofdvoetbalveld werden in 2001 nieuwe kleedkamers en tribunes gebouwd (Arohm nr. 349/AB/103531/01, intern 1488/Z/2000). Het 2 de speelveld (ten zuiden van de sporthal) ligt zonevreemd en is niet vergund. Eind mei heeft het stadsbestuur een stedenbouwkundig attest aangevraagd om de sporthal te mogen inrichten als loods voor de dienst openbare werken. Deze bestemmingswijziging is vrijgesteld van stedenbouwkundige vergunning op zich, toch wordt volgende opmerking geformuleerd (Arohm nr. 349/SA/110506/06- MCBS): Uit stedenbouwkundig/planologisch oogpunt dient echter opgemerkt dat het inbrengen van de voorziene functie ter hoogte van de toegang naar het historisch stadscentrum en in de nabijheid van een beschermd gebied, niet aanvaardbaar is en afbreuk doet aan het waardevolle karakter van de omgeving: het stapelen van allerhande materiaal is er onverantwoord. Bijgevolg zullen de andere voorgestelde vergunningsplichtige werken dan ook geweigerd worden. Foto 7.21.: Rusthuis Sint-Elisabethdal, achterkant Het rusthuis/klooster Sint-Elisabethdal werd gebouwd in (Arohm nr. 349/AB/3033/77, intern 34/Z/1977). Hierbij werd het toen reeds bestaande herenhuis/klooster afgebroken. De werken werden voltooid in In 1990 werd dan een eerste uitbreiding/verbouwing aangevraagd (Arohm nr. 349/AB/5524/90, intern 731/Z/1990). In 1999 volgde een nog aanzienlijkere uitbreiding voor het inrichten van o.a. serviceflats (Arohm nr. 349/AB/121731/99, intern 1444/Z/1999), waarbij voorafgaandelijk de woningen Stationsstraat 40 en 38 dienden te worden gesloopt (Arohm nr. 349/AB/108791/99, intern 1402/Z/1999) en het fietspad op de Ijzerenweg evenals de afvalwatercollector gedeeltelijk moesten worden verplaatst. Deze werken werden voltooid in de loop van Atlas der Buurtwegen - Rooilijnplan De enige weg die hier voorkomt is de Koepoortstraat, die nagenoeg niet gewijzigd werd. De Stationsstraat dateert van later (na 1870) en is een provincieweg. Hier is wel een goedgekeurd rooilijnplan (KB van 20/01/1970) van toepassing: rooilijn op 7m uit de as van de weg en een bouwvrije strook van 6m. Atlas der Waterlopen (zie kaart 7.22., p. 132) Binnen het gebied komen geen geklassificeerde waterlopen voor. Van het noorden naar het westen vormt de Bethaniagracht (3 de cat., nr ) de natuurlijke afbakening en van oost naar zuid is dit de Pottebeek (ook 3 de cat., nr.4.102), die in de Dormaalbeek vloeit (1 ste cat., nr ).

8 132 N Kaart 7.22.: Uit de Atlas der Waterlopen, Overzicht van de grachten en waterlopen rond en in de omgeving van de citadel

Bestaande ruimtelijke context

Bestaande ruimtelijke context 108 3.6.3. Bestaande ruimtelijke context De Koepoortstraat (zie foto 6.11., p.107) bestaat overwegend uit kleine rijwoningen (2 bouwlagen en zadeldak) en is bijna volledig bebouwd langs weerszijden van

Nadere informatie

Als gevolg aan uw aanvraag van 4/12/2017, ontvangen op 4/12/2017, met referentie gevraagde gegevens over. IDENTIFICATIE VAN HET ONROEREND GOED

Als gevolg aan uw aanvraag van 4/12/2017, ontvangen op 4/12/2017, met referentie gevraagde gegevens over. IDENTIFICATIE VAN HET ONROEREND GOED Willebroek, 11 december 2017 Iva-Innova Gemeente Willebroek Pastorijstraat 1 2830 Willebroek u/ref.mail: alex.vanbeersel@willebroek.be o/ref Volgnr.: 2017/763 Als gevolg aan uw aanvraag van 4/12/2017,

Nadere informatie

MODEL INLICHTINGENFORMULIER VASTGOEDINFORMATIE IDENTIFICATIE VAN DE AANVRAGER. Beroep: Datum van aanvraag:

MODEL INLICHTINGENFORMULIER VASTGOEDINFORMATIE IDENTIFICATIE VAN DE AANVRAGER. Beroep: Datum van aanvraag: 1 MODEL INLICHTINGENFORMULIER VASTGOEDINFORMATIE Voorliggend formulier is slechts een model dat aangepast kan worden aan de specifieke wensen en noden van de gemeente vak in te vullen door de aanvrager

Nadere informatie

HET POORTJE; Toelichting stedenbouwkundige inpassing Datum:

HET POORTJE; Toelichting stedenbouwkundige inpassing Datum: HET POORTJE; Toelichting stedenbouwkundige inpassing Datum: 14-4-2009 Huidige situatie De locatie maakt deel uit van het ontwikkelingsgebied Heerenveen Noordoost; een langgerekt gebied tussen grofweg de

Nadere informatie

gewenste ruimtelijke structuur voor Sint-Truiden

gewenste ruimtelijke structuur voor Sint-Truiden gewenste ruimtelijke structuur voor Sint-Truiden stad sint-truiden - rup recastrip brustem - kaart 1 secundaire verbindingsweg met laanbeplanting beekvalleien te ontwikkelen als natuurlijke dragers met

Nadere informatie

RUP Leestenburg Brugge

RUP Leestenburg Brugge DIENST RUIMTELIJKE ORDENING SECTOR UNESCO RUP Leestenburg Brugge Bewonersvergadering conferentiezaal stadhuis 30/09/2015 Inhoud Wat is een ruimtelijk uitvoeringsplan (RUP)? Situering van het plangebied

Nadere informatie

MODEL INLICHTINGENFORMULIER VASTGOEDINFORMATIE IDENTIFICATIE VAN DE AANVRAGER. Beroep: Datum van aanvraag: IDENTIFICATIE VAN HET ONROEREND GOED

MODEL INLICHTINGENFORMULIER VASTGOEDINFORMATIE IDENTIFICATIE VAN DE AANVRAGER. Beroep: Datum van aanvraag: IDENTIFICATIE VAN HET ONROEREND GOED 1 MODEL INLICHTINGENFORMULIER VASTGOEDINFORMATIE Voorliggend formulier is een model dat aangepast kan worden aan de specifieke wensen en noden van de gemeente vak in te vullen door de aanvrager IDENTIFICATIE

Nadere informatie

RUP Quintyn gebroeders bvba Gemeente Zulte. Stedenbouwkundige voorschriften en grafisch plan November 2017

RUP Quintyn gebroeders bvba Gemeente Zulte. Stedenbouwkundige voorschriften en grafisch plan November 2017 RUP Quintyn gebroeders bvba Gemeente Zulte Stedenbouwkundige voorschriften en grafisch plan November 2017 Gemeentelijk RUP 'Quintyn Gebroeders bvba' te Zulte Verordenend grafisch plan 267V2 269Z 271S2

Nadere informatie

23016_D_0157_H_011_00

23016_D_0157_H_011_00 IDENTIFICATIE VAN DE AANVRAGER Naam: Gemeentebestuur Dilbeek Beroep: Gemeentebestuur Adres: Gemeenteplein 1 1700 Dilbeek Datum van aanvraag: 23 februari 2017 IDENTIFICATIE VAN HET PERCEEL Gemeente: DILBEEK

Nadere informatie

IDENTIFICATIE VAN DE AANVRAGER IDENTIFICATIE VAN HET PERCEEL

IDENTIFICATIE VAN DE AANVRAGER IDENTIFICATIE VAN HET PERCEEL IDENTIFICATIE VAN DE AANVRAGER Naam: Berquin Notarissen Beroep: Notaris Adres: Lloyd Georgelaan 11 1000 brussel Datum van aanvraag: 15/09/2017 IDENTIFICATIE VAN HET PERCEEL Gemeente: DILBEEK Postnummer:

Nadere informatie

MODEL INLICHTINGENFORMULIER VASTGOEDINFORMATIE IDENTIFICATIE VAN DE AANVRAGER. Beroep: Datum van aanvraag: IDENTIFICATIE VAN HET ONROEREND GOED

MODEL INLICHTINGENFORMULIER VASTGOEDINFORMATIE IDENTIFICATIE VAN DE AANVRAGER. Beroep: Datum van aanvraag: IDENTIFICATIE VAN HET ONROEREND GOED 1 MODEL INLICHTINGENFORMULIER VASTGOEDINFORMATIE Voorliggend formulier is een model dat aangepast kan worden aan de specifieke wensen en noden van de gemeente vak in te vullen door de aanvrager IDENTIFICATIE

Nadere informatie

23016_D_0145_X_003_00

23016_D_0145_X_003_00 IDENTIFICATIE VAN DE AANVRAGER Naam: Dirk Van Den Haute Beroep: Notaris Adres: Gustaaf Vandersteenstraat 10 1750 Sint-Kwintens-Lennik Datum van aanvraag: 31/08/2017 IDENTIFICATIE VAN HET PERCEEL Gemeente:

Nadere informatie

STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN

STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN Dit RUP vervangt de bestemming van het gewestplan Gentse en Kanaalzone (K.B. 14.09.1977). De voorschriften opgenomen in dit RUP vervangen de algemene voorschriften van het

Nadere informatie

Gemeentelijk Ruimtelijk Uitvoeringsplan Jeugdverblijf Oud Klooster, begeleidingstehuis Ruyskensveld Campus Zwalm en basisschool Het Groene Lilare

Gemeentelijk Ruimtelijk Uitvoeringsplan Jeugdverblijf Oud Klooster, begeleidingstehuis Ruyskensveld Campus Zwalm en basisschool Het Groene Lilare Gemeentelijk Ruimtelijk Uitvoeringsplan Jeugdverblijf Oud Klooster, begeleidingstehuis Ruyskensveld Campus Zwalm en basisschool Het Groene Lilare Toelichting GECORO 23 oktober 2018 Inhoud 1. Fasestap binnen

Nadere informatie

gewenste ruimtelijke structuur in het definitief gemeentelijk ruimtelijk structuurplan

gewenste ruimtelijke structuur in het definitief gemeentelijk ruimtelijk structuurplan gewenste ruimtelijke structuur in het definitief gemeentelijk ruimtelijk structuurplan gemeente zoersel - RUP herziening BPA gemeenschapsvoorzieningen achterstraat - kaart 1 elementen van bovenlokaal belang

Nadere informatie

STEDEBOUWKUNDIGE ANALYSE EN ADVIES LIEFHOVENDIJK 2, LINSCHOTEN

STEDEBOUWKUNDIGE ANALYSE EN ADVIES LIEFHOVENDIJK 2, LINSCHOTEN STEDEBOUWKUNDIGE ANALYSE EN ADVIES LIEFHOVENDIJK 2, LINSCHOTEN M A R I E K E V I S S E R G E M E E N T E M O N T F O O R T, V E R S I E 2, 8 S E P T E M B E R 2 0 1 6 Liefhovendijk Lange Linschoten De

Nadere informatie

23070_E_0141_V_000_00

23070_E_0141_V_000_00 IDENTIFICATIE VAN DE AANVRAGER Naam: Carl Ockerman Beroep: Notaris Adres: Lloyd Georgelaan 11 1000 Brussel Datum van aanvraag: 25 september 2015 IDENTIFICATIE VAN HET PERCEEL Gemeente: DILBEEK Postnummer:

Nadere informatie

RUP Kanaalzone West Wielsbeke. Bewonersvergadering OC Leieland 24/08/2016

RUP Kanaalzone West Wielsbeke. Bewonersvergadering OC Leieland 24/08/2016 RUP Kanaalzone West Wielsbeke Bewonersvergadering OC Leieland 24/08/2016 Inhoud Wat is een ruimtelijk uitvoeringsplan (RUP)? Welke plannen worden vervangen? Situering van het plangebied Hoger beleidskader

Nadere informatie

LAR- Zuid - Tracé- wijziging buurtwegen Toelichting. Menen / Kortrijk : Buurtwegen SRBT LAR- Zuid 1

LAR- Zuid - Tracé- wijziging buurtwegen Toelichting. Menen / Kortrijk : Buurtwegen SRBT LAR- Zuid 1 LAR- Zuid - Tracé- wijziging buurtwegen Toelichting Menen / Kortrijk : Buurtwegen SRBT LAR- Zuid 1 Situering : De projectzone opgenomen in voorliggend dossier is gelegen op de grens tussen de stad Kortrijk

Nadere informatie

Ruimtelijk Uitvoeringsplan Azelhof

Ruimtelijk Uitvoeringsplan Azelhof Ruimtelijk Uitvoeringsplan Azelhof Startnotafase Participatiemoment, 8 oktober 2018 Koen Janssens Ruimtelijk planner Inhoud Wat is een Ruimtelijk Uitvoeringsplan (RUP)? Procedure Situering van het plangebied

Nadere informatie

naam: gedeeltelijke wijziging van het gewestplan Halle-Vilvoorde-Asse datum: 17/07/2000 met bestemming:

naam: gedeeltelijke wijziging van het gewestplan Halle-Vilvoorde-Asse datum: 17/07/2000 met bestemming: naam: gedeeltelijke wijziging van het gewestplan Halle-Vilvoorde-Asse datum: 17/07/2000 met bestemming: bufferzones 1.1.1.2 een algemeen plan van aanleg (A.P.A) Niet van toepassing in Dilbeek 1.1.1.3 een

Nadere informatie

RUP Jeugdverblijf Oud Klooster, begeleidingstehuis Ruyskensveld Campus Zwalm en basisschool Het Groene Lilare Gemeente Zwalm

RUP Jeugdverblijf Oud Klooster, begeleidingstehuis Ruyskensveld Campus Zwalm en basisschool Het Groene Lilare Gemeente Zwalm RUP Jeugdverblijf Oud Klooster, begeleidingstehuis Ruyskensveld Campus Zwalm en basisschool Het Groene Lilare Gemeente Zwalm Grafisch plan en stedenbouwkundige voorschriften december 2018 Gemeentelijk

Nadere informatie

RUP Zonevreemde recreatie. Toelichting Bevolking

RUP Zonevreemde recreatie. Toelichting Bevolking RUP Zonevreemde recreatie Toelichting Bevolking 11 juni 2018 RUP Is een uitvoering van het Gemeentelijke Ruimtelijke Structuurplan (GRS) Vervangt het gewestplan Bestaat uit een grafisch plan en bijhorende

Nadere informatie

MODEL INLICHTINGENFORMULIER VASTGOEDINFORMATIE IDENTIFICATIE VAN HET ONROEREND GOED

MODEL INLICHTINGENFORMULIER VASTGOEDINFORMATIE IDENTIFICATIE VAN HET ONROEREND GOED 1 MODEL INLICHTINGENFORMULIER VASTGOEDINFORMATIE Voorliggend formulier is slechts een model dat aangepast kan worden aan de specifieke wensen en noden van de gemeente vak in te vullen door de aanvrager

Nadere informatie

RUP Budingen Dorp Zoutleeuw. Aanzet tot stedenbouwkundige voorschriften en verordenend grafisch plan

RUP Budingen Dorp Zoutleeuw. Aanzet tot stedenbouwkundige voorschriften en verordenend grafisch plan RUP Budingen Dorp Zoutleeuw Aanzet tot stedenbouwkundige voorschriften en verordenend grafisch plan 1 bijsturing referentieontwerp na overleg 2 juli 2009 2 Opbouw RUP 1 toelichtingsnota 2 deelrup s - herbestemming

Nadere informatie

13 Bedrijventerrein voor kantoren en kantoorachtigen en bedrijven van lokaal belang Keppekouter

13 Bedrijventerrein voor kantoren en kantoorachtigen en bedrijven van lokaal belang Keppekouter 13 Bedrijventerrein voor kantoren en kantoorachtigen en bedrijven van lokaal belang Keppekouter 84 A Relatie met het afbakeningsproces In de hypothese van gewenste ruimtelijke structuur van het regionaalstedelijk

Nadere informatie

INLICHTINGENFORMULIER VASTGOEDINFORMATIE

INLICHTINGENFORMULIER VASTGOEDINFORMATIE INLICHTINGENFORMULIER VASTGOEDINFORMATIE DOSSIERNUMMER: N2018-00155 GEMEENTE: Lummen, Dienst Ruimtelijke Ordening, Gemeenteplein 13, 3560 Lummen. DATUM opmaak document: 16 maart 2018 Uw referentie: Lummen,

Nadere informatie

MODEL INLICHTINGENFORMULIER VASTGOEDINFORMATIE IDENTIFICATIE VAN DE AANVRAGER. Beroep: Datum van aanvraag:

MODEL INLICHTINGENFORMULIER VASTGOEDINFORMATIE IDENTIFICATIE VAN DE AANVRAGER. Beroep: Datum van aanvraag: 1 MODEL INLICHTINGENFORMULIER VASTGOEDINFORMATIE Voorliggend formulier is slechts een model dat aangepast kan worden aan de specifieke wensen en noden van de gemeente vak in te vullen door de aanvrager

Nadere informatie

Visie en ruimtelijke principes

Visie en ruimtelijke principes 133 3.7.5. Visie en ruimtelijke principes Het ontwerp Gemeentelijk Ruimtelijk Structuurplan (GRS) Richtinggevend gedeelte: 3.1.3. Visie m.b.t de gewenste nederzettingsstructuur, p.95 4. Voorstel van woningprogrammatie

Nadere informatie

PROF-IMMO. .,.' cl \1;'\\ \. IDENTIFICATIE VAN HET ONROEREND GOED. bvba. Demerstraat 31 3290DIEST Tel. 047974 94 83 www.profimmo.

PROF-IMMO. .,.' cl \1;'\\ \. IDENTIFICATIE VAN HET ONROEREND GOED. bvba. Demerstraat 31 3290DIEST Tel. 047974 94 83 www.profimmo. IDENTIFICATIE VAN HET ONROEREND GOED Dossiernummer Gemeente Deelgemeente Postnummer Straat Huisnummer Kadastrale afdeling Kadastrale sectie Kadastraal perceelnummer Kadastrale aard Huidige eigenaar(s)

Nadere informatie

LIGGING. topografische kaart. ligging in het veld

LIGGING. topografische kaart. ligging in het veld LIGGING Recreatiebedrijf Landgoed Moerslag 32 is gesitueerd ten zuiden van de kern Moerslag. Zie de markering in de topografische kaart hieronder en de luchtfoto rechts. topografische kaart ligging in

Nadere informatie

Stedenbouwkundige voorschriften

Stedenbouwkundige voorschriften Stedenbouwkundige voorschriften 0. ALGEMENE BEPALINGEN 1. OPGAVE VAN DE PLANOLOGISCHE VOORSCHRIFTEN DIE STRIJDIG ZIJN MET HET RUP EN DIE OPGEHEVEN WORDEN Het RUP vervangt de bestemmingen van het gewestplan

Nadere informatie

RUP Hernieuwenburg Wielsbeke. Bewonersvergadering OC Hernieuwenburg 24/08/2015

RUP Hernieuwenburg Wielsbeke. Bewonersvergadering OC Hernieuwenburg 24/08/2015 RUP Hernieuwenburg Wielsbeke Bewonersvergadering OC Hernieuwenburg 24/08/2015 Inhoud Wat is een ruimtelijk uitvoeringsplan (RUP)? Situering van het plangebied Aanleiding aan te pakken ruimtelijke vraagstukken

Nadere informatie

Kwaliteitsbijdrage en landschappelijke inpassing Bestemmingswijziging locatie Dautzenberg Kerkstraat 72, 6367 JG Ubachsberg - PNR 6367JG

Kwaliteitsbijdrage en landschappelijke inpassing Bestemmingswijziging locatie Dautzenberg Kerkstraat 72, 6367 JG Ubachsberg - PNR 6367JG LIGGING Het plangebied is gesitueerd in de bebouwde kom, aan de zuidoostelijke rand van de kern Ubachsberg. Zie de markeringen in de uitsnede van de topografische kaart hieronder en de luchtfoto rechts.

Nadere informatie

voorschriften bpa nr. 101 Gemeneweidestraat Oost

voorschriften bpa nr. 101 Gemeneweidestraat Oost voorschriften bpa nr. 101 Gemeneweidestraat Oost goedgekeurd dd. 21/12/1994 zones zone kleur en/of raster 1 2 3 4 Bpa 101 Gemeneweidestraat Oost goedgekeurd dd. 21/12/1994. Pagina 1 van 7 bestemmingen

Nadere informatie

Omgeving - Omgevingsvergunningen

Omgeving - Omgevingsvergunningen Omgeving - Omgevingsvergunningen RZK NV Thonissenlaan 96 3500 HASSELT België uw kenmerk ons kenmerk e-mail datum Runkstersteenweg 204 5487/TW notarisinfo@hasselt.be 7-9-2018 IDENTIFICATIE VAN DE AANVRAGER

Nadere informatie

47003-bkp-v BESTEMMINGSPLAN "WONINGBOUW OSSENDRECHTSEWEG 38, HOOGERHEIDE" 1 INLEIDING Aanleiding en doel...

47003-bkp-v BESTEMMINGSPLAN WONINGBOUW OSSENDRECHTSEWEG 38, HOOGERHEIDE 1 INLEIDING Aanleiding en doel... GEMEENTE WOENSDRECHT BESTEMMINGSPLAN "WONINGBOUW OSSENDRECHTSEWEG 38, HOOGERHEIDE" BIJLAGE 5 bij de TOELICHTING BEELDKWALITEITSPLAN Inhoudsopgave 1 INLEIDING... 2 1.1 Aanleiding en doel... 2 1.2 Ligging

Nadere informatie

STEDENBOUWKUNDIG UITTREKSEL INLICHTINGENFORMULIER VASTGOEDINFORMATIE

STEDENBOUWKUNDIG UITTREKSEL INLICHTINGENFORMULIER VASTGOEDINFORMATIE STEDENBOUWKUNDIG UITTREKSEL INLICHTINGENFORMULIER VASTGOEDINFORMATIE NOTARIS ANNELIES VERSTRAETE Zwaanaardestraat 18 9112 Sinaai (Sint-Niklaas) IDENTIFICATIE VAN DE AANVRAGER Naam Beroep NOTARIS ANNELIES

Nadere informatie

situering van de gebieden

situering van de gebieden situering van de gebieden provincie oost-vlaanderen - project gentse kanaalzone - kaart 1 koppelingsgebieden in onderzoek 0 0,5 1,5km basis: hypothese van de gewenste ruimtelijke structuur kanaalzone OMGEVING

Nadere informatie

STEDENBOUWKUNDIG UITTREKSEL INLICHTINGENFORMULIER VASTGOEDINFORMATIE

STEDENBOUWKUNDIG UITTREKSEL INLICHTINGENFORMULIER VASTGOEDINFORMATIE STEDENBOUWKUNDIG UITTREKSEL INLICHTINGENFORMULIER VASTGOEDINFORMATIE De Clercq & Callaerts Voorhout(KEM) 33A 9190 Kemzeke (Stekene) IDENTIFICATIE VAN DE AANVRAGER Naam Beroep Adres De Clercq & Callaerts

Nadere informatie

3.2. BINNENGEBIED BETHANIASITE. 3.2.1. Situering. 3.2.2. Historiek

3.2. BINNENGEBIED BETHANIASITE. 3.2.1. Situering. 3.2.2. Historiek 45 3.2. BINNENGEBIED BETHANIASITE 3.2.1. Situering Wat Zoutleeuw vooral typeert is het hybride karakter: een stad met de proporties en op sommige plaatsen zelfs het uitzicht van een dorp, met enerzijds

Nadere informatie

Zienswijzennotitie omgevingsvergunning Slotselaan 11a Rossum (OV0018)

Zienswijzennotitie omgevingsvergunning Slotselaan 11a Rossum (OV0018) Zienswijzennotitie omgevingsvergunning Slotselaan 11a Rossum (OV0018) De ontwerp-omgevingsvergunning voor realisatie van een woning met bijgebouw aan Slotselaan 11a in Rossum heeft van 23 april 2015 tot

Nadere informatie

STEDENBOUWKUNDIG UITTREKSEL

STEDENBOUWKUNDIG UITTREKSEL Provincie ANTWERPEN Niel, 10 september 2013 Arrondissement ANTWERPEN Gemeente NIEL STEDENBOUWKUNDIG UITTREKSEL Dossierbeheerder: Wesley Stroobants Telnr.: 03/451.11.62 Email: wesley.stroobants@niel.be

Nadere informatie

Afbakening kleinstedelijk gebied Lokeren PROVINCIAAL RUIMTELIJK UITVOERINGSPLAN DEELRUP E17-1 GRAFISCH PLAN - KAARTENBUNDEL JUNI 2012 NOVEMBER 2015

Afbakening kleinstedelijk gebied Lokeren PROVINCIAAL RUIMTELIJK UITVOERINGSPLAN DEELRUP E17-1 GRAFISCH PLAN - KAARTENBUNDEL JUNI 2012 NOVEMBER 2015 PROVINCIAAL RUIMTELIJK UITVOERINGSPLAN DEELRUP E17-1 GRAFISCH PLAN - KAARTENBUNDEL JUNI 2012 NOVEMBER 2015 Gezien en voorlopig vastgesteld door de provincieraad in vergadering van.. op bevel, De Provinciegriffier

Nadere informatie

NOTITIE HATTEM BERG EN BOS STEDEN- BOUWKUNDIGE STRUCTUUR

NOTITIE HATTEM BERG EN BOS STEDEN- BOUWKUNDIGE STRUCTUUR NOTITIE HATTEM BERG EN BOS STEDEN- BOUWKUNDIGE STRUCTUUR Notitie Hattem Berg en Bos stedenbouwkundige structuur Code 1016302.01 / 13 november 2012 GEMEENTE HATTEM 1016302.01 / 13 NOVEMBER 2012 NOTITIE

Nadere informatie

AGROFORESTRY - JURIDISCH ASPECTEN. Infoavond Agroforestry 17 augustus 2012

AGROFORESTRY - JURIDISCH ASPECTEN. Infoavond Agroforestry 17 augustus 2012 AGROFORESTRY - JURIDISCH ASPECTEN Infoavond Agroforestry 17 augustus 2012 Agroforestry in het juridisch landschap Agroforestry was in Vlaanderen al aanwezig voor 2011 Voorbeelden: populieraanplant met

Nadere informatie

Vergunningstoestand. Zwembad en sporthal Oprichten van zaal bij ontmoetingscentrum

Vergunningstoestand. Zwembad en sporthal Oprichten van zaal bij ontmoetingscentrum Vergunningstoestand Zwembad en sporthal Oprichten van zaal bij ontmoetingscentrum 28-05-1985 Aanleg van een zwembad 08-09-1997 Aanleg omgeving zwembad 15-12-1998 Bijbouwen van een berging en laadtunnel

Nadere informatie

STEDENBOUWKUNDIG UITTREKSEL

STEDENBOUWKUNDIG UITTREKSEL STEDENBOUWKUNDIG UITTREKSEL IDENTIFICATIE VAN DE AANVRAGER : Stad Sint-Truiden Aanvraagdatum: 9-1-2018 Uw Referentie: Leopold II straat Onze Referentie: 2019/00017 IDENTIFICATIE VAN HET PERCEEL Adres:

Nadere informatie

voorschriften bpa nr. 145 Kleine Moerstraat

voorschriften bpa nr. 145 Kleine Moerstraat voorschriften bpa nr. 145 Kleine Moerstraat goedgekeurd dd. 13/10/1999 zones zone kleur en/of raster 1 2 3 Bpa 145 Kleine Moerstraat goedgekeurd dd. 13/10/1999. Pagina 1 van 8 bestemmingen per zone Zone

Nadere informatie

legende kaart 1: situering op topografische kaart plangebied gemeentelijk ruimtelijk uitvoeringsplan Vinderhoute

legende kaart 1: situering op topografische kaart plangebied gemeentelijk ruimtelijk uitvoeringsplan Vinderhoute kaart 1: situering op topografische kaart datum: augustus 2009 locatie: 05001_RUP_PL_01 bron: topografische kaart 1/10.000, raster, kleur, opname 1991-2005 (AGIV-product) kaart 2: situering op orthofoto

Nadere informatie

Bijlage 1 fotoreportage plangebied en omgeving. Het plangebied in detail

Bijlage 1 fotoreportage plangebied en omgeving. Het plangebied in detail Bijlage 1 fotoreportage plangebied en omgeving Het plangebied in detail De overgang van het echte dorpscentrum van Gingelom naar de directe omgeving van Dorpskouter wordt gemarkeerd door een oude vierkantshoeve.

Nadere informatie

IDENTIFICATIE VAN DE AANVRAGER. Adres: Schuttershofstraat LANAKEN België IDENTIFICATIE VAN HET ONROEREND GOED

IDENTIFICATIE VAN DE AANVRAGER. Adres: Schuttershofstraat LANAKEN België IDENTIFICATIE VAN HET ONROEREND GOED EURINVESCO BVBA Schuttershofstraat 19 3620 LANAKEN België uw kenmerk ons kenmerk e-mail datum Sint-Truidersteenweg 30 4840/TW notarisinfo@hasselt.be 14-6-2018 IDENTIFICATIE VAN DE AANVRAGER : EURINVESCO

Nadere informatie

STEDENBOUWKUNDIG UITTREKSEL INLICHTINGENFORMULIER VASTGOEDINFORMATIE

STEDENBOUWKUNDIG UITTREKSEL INLICHTINGENFORMULIER VASTGOEDINFORMATIE STEDENBOUWKUNDIG UITTREKSEL INLICHTINGENFORMULIER VASTGOEDINFORMATIE IDENTIFICATIE AANVRAGER Naam Beroep Crevits immobiliën bvba vastgoed Adres Kortrijksesteenweg 178 9000 Gent Uw bericht van: 11/03/2019

Nadere informatie

INLICHTINGENFORMULIER VASTGOEDINFORMATIE

INLICHTINGENFORMULIER VASTGOEDINFORMATIE STEDENBOUWKUNDIG UITTREKSEL INLICHTINGENFORMULIER VASTGOEDINFORMATIE IDENTIFICATIE VAN DE AANVRAGER Naam Beroep Geassocieerde notarissen Verstraeten & Roegiers Adres Kerkstraat(VRA) 78 9120 Vrasene (Beveren)

Nadere informatie

Stedenbouwkundig uittreksel Inlichtingenformulier vastgoedinformatie

Stedenbouwkundig uittreksel Inlichtingenformulier vastgoedinformatie Stedenbouwkundig uittreksel Inlichtingenformulier vastgoedinformatie Departement Grondgebiedszaken Stedenbouw Contact Sofie Roose T 056 733 374 sofie.roose@harelbeke.be Bellis'immo Iepersestraat 120 8890

Nadere informatie

GEMEENTE MIDDELKERKE Deelgemeente SLIJPE

GEMEENTE MIDDELKERKE Deelgemeente SLIJPE GEMEENTE MIDDELKERKE Deelgemeente SLIJPE ONTWERP SECTORAAL BPA ZONEVREEMDE BEDRIJVEN BPA NR.1 DEBRUYNE GINO BVBA (INVENTNR. 362) GROEP PLANNING Vennootschap van stedenbouwkundigen, verkeerskundigen, architecten

Nadere informatie

situering en afbakening van het plangebied

situering en afbakening van het plangebied situering en afbakening van het gemeente kalmthout - RUP 'woonbos' - kaart 1 bron: digitale versie gewestplan, toestand 01012002, a.r.o.h.m. oc-gisvlaanderen OMGEVING - mei 2013-08019_GUN_PL_016 gewenste

Nadere informatie

Oostende - Middenkust

Oostende - Middenkust Oostende - Middenkust 1. Toeristisch recreatiepark (KB 26/01/76) 0410 De gebieden voor toeristische recreatieparken die op de kaarten welke de bestemmingsgebieden omschrijven en oranje gekleurd en met

Nadere informatie

STEDENBOUWKUNDIG UITTREKSEL

STEDENBOUWKUNDIG UITTREKSEL STEDENBOUWKUNDIG UITTREKSEL IDENTIFICATIE VAN DE AANVRAGER : Stad Sint-Truiden Aanvraagdatum: 9-1-2018 Uw Referentie: Leopold II straat Onze Referentie: 2019/00018 IDENTIFICATIE VAN HET PERCEEL Adres:

Nadere informatie

GEMEENTELIJK RUIMTELIJK UITVOERINGSPLAN RUILRUP

GEMEENTELIJK RUIMTELIJK UITVOERINGSPLAN RUILRUP GEMEENTELIJK RUIMTELIJK UITVOERINGSPLAN RUILRUP DEELPLAN 1: AFSCHAFFING RESERVATIE- EN ERFDIENSTBAARHEIDSGEBIED STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN Opdrachtgever: Stad Landen 8 maart 2012 Titel Opdrachtgever

Nadere informatie

BPA NR.38 LANGE LOZANASTRAAT

BPA NR.38 LANGE LOZANASTRAAT BPA NR.38 LANGE LOZANASTRAAT Toelichtingsnota 1. Aanleiding tot de herziening van het BPA. 38 Motivatie gemeenteraad Antwerpen d.d. 1 maart 1999, gelet op de gemeentewet; gelet op het decreet betreffende

Nadere informatie

MODELFORMULIER VASTGOEDINFORMATIE Voorliggend formulier is slechts een model dat aangepast kan worden aan de specifieke wensen en noden

MODELFORMULIER VASTGOEDINFORMATIE Voorliggend formulier is slechts een model dat aangepast kan worden aan de specifieke wensen en noden 1 MODELFORMULIER VASTGOEDINFORMATIE Voorliggend formulier is slechts een model dat aangepast kan worden aan de specifieke wensen en noden vak in te vullen door de aanvrager IDENTIFICATIE VAN DE AANVRAGER

Nadere informatie

SCHATTINGSVERSLAG. Dr. J. Geensstraat TIENEN T. 016/ F. 016/ Onze referentie :

SCHATTINGSVERSLAG. Dr. J. Geensstraat TIENEN T. 016/ F. 016/ Onze referentie : SCHATTINGSVERSLAG JEAN-LUC SMOLDERS Landmeter - Expert Opgemaakt op verzoek van Gemeente Hoegaarden Dr. J. Geensstraat 30 3300 TIENEN T. 016/81.81.01 - F. 016/78.82.84 Onze referentie : 5669-16 Verklaar,

Nadere informatie

Schipstraat en E.Vlieberghstraat vroeger en nu:

Schipstraat en E.Vlieberghstraat vroeger en nu: 79 Schipstraat en E.Vlieberghstraat vroeger en nu: Foto 4.4. : Schipstraat en E.Vlieberghstraat, begin 20 ste eeuw Foto 4.5. : Schipstraat en E.Vlieberghstraat in 1990 Foto 4.6. : Schipstraat en E.Vlieberghstraat

Nadere informatie

Provinciaal Ruimtelijk Uitvoeringsplan AFBAKENING VAN HET STRUCTUURONDERSTEUNEND KLEINSTEDELIJK GEBIED KNOKKE-HEIST

Provinciaal Ruimtelijk Uitvoeringsplan AFBAKENING VAN HET STRUCTUURONDERSTEUNEND KLEINSTEDELIJK GEBIED KNOKKE-HEIST Provinciaal Ruimtelijk Uitvoeringsplan AFBAKENING VAN HET STRUCTUURONDERSTEUNEND KLEINSTEDELIJK GEBIED KNOKKE-HEIST DEFINITIEVE VASTSTELLING SEPTEMBER 2011 STEDENBOUWKUNDIGE VOORSCHRIFTEN Inhoudstafel

Nadere informatie

Gemeentelijk RUP Den Huilaert Gemeente Kortemark. Stedenbouwkundige voorschriften en grafisch plan Maart 2011

Gemeentelijk RUP Den Huilaert Gemeente Kortemark. Stedenbouwkundige voorschriften en grafisch plan Maart 2011 Gemeentelijk RUP Den Huilaert Gemeente Kortemark Stedenbouwkundige voorschriften en grafisch plan Maart 2011 GEZIEN EN VOORLOPIG AANGENOMEN DOOR DE GEMEENTERAAD IN ZITTING VAN OP BEVEL:... DE VOORZITTER

Nadere informatie

Bestaande Ruimtelijke Structuur op Macroschaal Synthese

Bestaande Ruimtelijke Structuur op Macroschaal Synthese Kaart 2.1 : Bestaande Ruimtelijke Structuur op Macroschaal Synthese Kaart 2.2 : Bestaande Ruimtelijke Structuur op Mesoschaal Fysisch Systeem. Bron: pro Gis Vlaams-Brabant, Vlaamse Hydrografische Atlas,

Nadere informatie

Stedenbouwkundig uittreksel Inlichtingenformulier vastgoedinformatie

Stedenbouwkundig uittreksel Inlichtingenformulier vastgoedinformatie Stedenbouwkundig uittreksel Inlichtingenformulier vastgoedinformatie Departement Grondgebiedszaken Stedenbouw Contact Sofie Roose T 056 733 374 sofie.roose@harelbeke.be COVAST CVBA Kortrijksesteenweg 1005

Nadere informatie

Omgeving - Omgevingsvergunningen

Omgeving - Omgevingsvergunningen Omgeving - Omgevingsvergunningen RZK NV Thonissenlaan 96 3500 HASSELT België uw kenmerk ons kenmerk e-mail datum Wo Kozenstraat 44 Stevoort 6605/AC notarisinfo@hasselt.be 21-1-2019 IDENTIFICATIE VAN DE

Nadere informatie

INRICHTINGSVOORSTEL BEELDKWALITEITSPLAN AKKERWEG 6 TE RIEL

INRICHTINGSVOORSTEL BEELDKWALITEITSPLAN AKKERWEG 6 TE RIEL INRICHTINGSVOORSTEL BEELDKWALITEITSPLAN AKKERWEG 6 TE RIEL INLEIDING Dit inrichtingsvoorstel - beeldkwaliteitsplan heeft betrekking op de locatie aan de Akkerweg 6 te Riel. Deze locatie is gelegen ten

Nadere informatie

Gemeentebestuur Lebbeke

Gemeentebestuur Lebbeke Gemeentebestuur Lebbeke Stedenbouwkundig uittreksel / Vastgoedinformatie Uw kenmerk Ons kenmerk Immo Tinis - ID48 17-016 054700003042 A. Identificatie A.1. Identificatie van de aanvrager Naam Tinis Adres

Nadere informatie

INLICHTINGENFORMULIER VASTGOEDINFORMATIE

INLICHTINGENFORMULIER VASTGOEDINFORMATIE STEDENBOUWKUNDIG UITTREKSEL INLICHTINGENFORMULIER VASTGOEDINFORMATIE IDENTIFICATIE VAN DE AANVRAGER Naam Beroep Adres Notaris Bert Haeck EBVBA Kalishoekstraat(MEL) 29 Uw bericht van: Uw kenmerk: 16 oktober

Nadere informatie

Naar aanleiding van uw vraag vindt u hierbij het gevraagde uittreksel voor het perceel met de volgende coördinaten:

Naar aanleiding van uw vraag vindt u hierbij het gevraagde uittreksel voor het perceel met de volgende coördinaten: VASTGOEDINFORMATIE IDENTIFICATIE VAN DE AANVRAGER Naam Federaal comité tot aankoop van onroerende goederen Adres Kruidtuinlaan 50 398 1000 Brussel Uw bericht van: 9 januari 2019 Uw kenmerk: 46013/128 Ons

Nadere informatie

RUP brandstofhandel Hogeweg 37

RUP brandstofhandel Hogeweg 37 Provincie Oost Vlaanderen Gemeente Berlare screeningsnota mer RUP brandstofhandel Hogeweg 37 1 colofon samenstelling en ontwerp Gemeente Berlare Technische dienst versie april 2011 2 1. Bestaande feitelijke

Nadere informatie

RUP Cardiff nv Gemeente Zulte. Stedenbouwkundige voorschriften en grafisch plan November 2017

RUP Cardiff nv Gemeente Zulte. Stedenbouwkundige voorschriften en grafisch plan November 2017 RUP Cardiff nv Gemeente Zulte Stedenbouwkundige voorschriften en grafisch plan November 2017 Gemeentelijk RUP 'Cardiff nv' te Zulte Verordenend grafisch plan 1121B3 Legende Perimeter RUP art. 1: Zone

Nadere informatie

Onder de Linden. Beheersplan beschermd dorpsgezicht Oud-Rekem

Onder de Linden. Beheersplan beschermd dorpsgezicht Oud-Rekem Juridische toestand Beschermd als DG bij M.B. van 28 september 1994: Oude kern Rekem Vastgestelde archeologische zone Historische stadskern van Oud-Rekem : ID 11915 Wetenschappelijke inventaris, houtige

Nadere informatie

PlanMer Regenboogstadion Waregem Situering plangebied op macroschaal Legende

PlanMer Regenboogstadion Waregem Situering plangebied op macroschaal Legende plangebied Vijfseweg Noorderlaan Noorderlaan Oosterlaan Oosterlaan Noorderlaan Kruishoutemsew Westerlaan Zuiderlaan Expresweg Jozef Duthoystraat Westerlaan Stormestraat Meersstraat Zuiderlaan Zuiderlaan

Nadere informatie

ANTWERPEN LIER PROVINCIAAL RUIMTELIJK UITVOERINGSPLAN " BVBA GOLIE "

ANTWERPEN LIER PROVINCIAAL RUIMTELIJK UITVOERINGSPLAN  BVBA GOLIE 70 Legende: Artikel 1; Artikel 2; Artikel 3: Artikel 4; Zone voor kweekruimte in open lucht Zone voor kweekruimte in serre Zone voor achteruitbouwstrook 5 Provincie: Stad: ANTWERPEN LIER PROVINCIAAL RUIMTELIJK

Nadere informatie

VOETWEG 65 AANVRAAG TOT GEDEELTELIJKE AFSCHAFFING

VOETWEG 65 AANVRAAG TOT GEDEELTELIJKE AFSCHAFFING VOETWEG 65 AANVRAAG TOT GEDEELTELIJKE AFSCHAFFING GEGEVENS Atlasgemeente: Kortrijk Detailplan 9 Buurtweg: (deel van) nr. 65 INHOUD Met het oog op het indienen van de omgevingsvergunningsaanvraag voor de

Nadere informatie

RUP Groenhof - Menen. Infovergadering 15 januari 2013

RUP Groenhof - Menen. Infovergadering 15 januari 2013 RUP Groenhof - Menen Infovergadering 15 januari 2013 Inleiding Uitgangspunt: Gedeeltelijke vervanging van het gewestplan Ter vervanging van BPA nr. 12 Groenhof Ter vervanging van deel BPA nr. 8 Noorderlaan

Nadere informatie

Leidraad voor Boschkens-west d.d. oktober 2007 vormt het uitganspunt en toetsingskader voor de diverse deeluitwerkingen.

Leidraad voor Boschkens-west d.d. oktober 2007 vormt het uitganspunt en toetsingskader voor de diverse deeluitwerkingen. ligging plangebied 4a Boschkens, Goirle Context In juli 2014 is voor fase 4a in Boschkens een nieuw verkavelingsplan opgesteld bestaande uit volgende programma: - 30 rijwoningen, sociale huur, kavelgrootte

Nadere informatie

TOELICHTING RUIMTELIJKE UITVOERINGSPLANNEN

TOELICHTING RUIMTELIJKE UITVOERINGSPLANNEN TOELICHTING RUIMTELIJKE UITVOERINGSPLANNEN RUP Peerlaarstraat en RUP Eertberglei gemeente Bonheiden, informatieavond 10 februari 2015 13004_PT_006_informatieavond relevante begrippen gewestplan, plan van

Nadere informatie

situering op de topokaart

situering op de topokaart situering op de topokaart stad sint-truiden - r.u.p. 'dorpengeheel groot-gelmen - engelmanshoven - gelinden en omgeving' - kaart 1 afbakening plangebied 0 0.3 0.6km bron: topografische kaart 1/10.000,

Nadere informatie

Veurne - Westkust. 1. Toeristisch recreatiepark (KB 6/12/76)

Veurne - Westkust. 1. Toeristisch recreatiepark (KB 6/12/76) Veurne - Westkust 1. Toeristisch recreatiepark (KB 6/12/76) 0410 De gebieden voor toeristische recreatieparken die op de kaarten welke de bestemmingsgebieden omschrijven, in oranje gekleurd en met de letters

Nadere informatie

Bijlage 1 bij regels: Inventarisatie Stads- en dorpsgezichten Gebied VII Hushoven

Bijlage 1 bij regels: Inventarisatie Stads- en dorpsgezichten Gebied VII Hushoven Bijlage 1 bij regels: Inventarisatie Stads- en dorpsgezichten Gebied VII Hushoven Omvang gebied Hushoverweg, Daemenstraat, Sint Donatuskapelstraat, Maasenweg (zoals op kaart aangegeven) Plaats Weert Datum

Nadere informatie

GEMEENTE SOMEREN. Toelichting landschapsplan Hugterweg 10 Someren

GEMEENTE SOMEREN. Toelichting landschapsplan Hugterweg 10 Someren GEMEENTE SOMEREN Toelichting landschapsplan Hugterweg 10 Someren Toelichting landschapsplan Hugterweg 10 Someren Projectnr.119-009 / 5 oktober 2017 INHOUD 1. INLEIDING... 2 1.1. Aanleiding... 2 2. RUIMTELIJKE

Nadere informatie

RUP nr. 2quater Zeedijk-Tennis Gemeente Middelkerke. Stedenbouwkundige voorschriften en grafisch plan februari 2016

RUP nr. 2quater Zeedijk-Tennis Gemeente Middelkerke. Stedenbouwkundige voorschriften en grafisch plan februari 2016 RUP nr. 2quater Zeedijk-Tennis Gemeente Middelkerke Stedenbouwkundige voorschriften en grafisch plan februari 2016 Gemeentelijk RUP nr. 2quater 'Zeedijk-Tennis' te Middelkerke Verordenend grafisch plan

Nadere informatie

Analyse landschappelijke inpassing Recreatiecentrum Zandpol

Analyse landschappelijke inpassing Recreatiecentrum Zandpol Analyse landschappelijke inpassing Recreatiecentrum Zandpol Drs. Ing. L.M. Scholtens in opdracht van: Gemeente Emmen, Dienst Beleid Afdeling Fysiek Ruimtelijke Ontwikkeling December 2009 Het landschap

Nadere informatie

16041 LANDSCHAP SCHOOTJESBAAN 2 RIEL 8 APRIL 2016

16041 LANDSCHAP SCHOOTJESBAAN 2 RIEL 8 APRIL 2016 16041 LANDSCHAP SCHOOTJESBAAN 2 RIEL 8 APRIL 2016 Ordito b.v. Postbus 94 5126 ZH Gilze E info@ordito.nl T 0161 801 022 I www.ordito.nl KVK 54 811 554 1 LANDSCHAPPELIJKE INPASSING SCHOOTJESBAAN 2 TE RIEL

Nadere informatie

IDENTIFICATIE VAN DE AANVRAGER NOTARIS PHILIPPE VAN HOOF Stapelstraat Sint-Truiden Tel 011/ Fax 011/

IDENTIFICATIE VAN DE AANVRAGER NOTARIS PHILIPPE VAN HOOF Stapelstraat Sint-Truiden Tel 011/ Fax 011/ vooniggena tormulier is slechts een model dat aangepast kan worden aan de specifieke wensen en noden van de gemeente vak in te vullen door de aanvra er Naam: Beroep: Adres: Referentie dossier: Datum van

Nadere informatie

VOORADVIES BESTEMMINGSPLANPROCEDURE

VOORADVIES BESTEMMINGSPLANPROCEDURE VOORADVIES BESTEMMINGSPLANPROCEDURE Zaaknr. : 2015EAR0009 Zaakomschrijving : CPO Lindevoort Rekken Specialisme : Cultuurhistorie (excl. Archeologie) Behandeld door : Roy Oostendorp Datum : 7 oktober 2015

Nadere informatie

Aanvraag om afgifte van een ontheffing op grond van artikel 2.5 (Ruimtelijke Verordening Gelderland)

Aanvraag om afgifte van een ontheffing op grond van artikel 2.5 (Ruimtelijke Verordening Gelderland) Aanvraag om afgifte van een ontheffing op grond van artikel 2.5 (Ruimtelijke Verordening Gelderland) De gemeente Berkelland vraagt voor het nieuwe bestemmingsplan Buitengebied, Kieftendijk Haaksbergseweg

Nadere informatie

Kaart 36: plangebied en omgeving grondwaterstromingsgevoelige gebieden Kaart 37: plangebied en omgeving infiltratiegevoelige gebieden Kaart 38:

Kaart 36: plangebied en omgeving grondwaterstromingsgevoelige gebieden Kaart 37: plangebied en omgeving infiltratiegevoelige gebieden Kaart 38: scopingsnota bijlages stad Ieper RUP Jan Yperman en omgeving KAARTEN Kaart 1: situering plangebied en afbakening kleinstedelijk gebied Ieper topografische kaart Kaart 2: situering plangebied en afbakening

Nadere informatie

STEDENBOUWKUNDIGE INLICHTINGEN

STEDENBOUWKUNDIGE INLICHTINGEN Aanvragen en afleveringen Dienstverlening Adres Paradeplein 2 bus 1 2500 LIER tel. 03/8000 300 info@lier.be www.lier.be Uw Referentie 99-00-2234/007-KVL Datum 10/07/2017 15:37:00 Contact infovastgoed@lier.be

Nadere informatie

Legende Grenslijn kleinstedelijk gebied Veurne deelrup Proostdijkvaart. deelrup Gasthuisstraat. Bron

Legende Grenslijn kleinstedelijk gebied Veurne deelrup Proostdijkvaart. deelrup Gasthuisstraat. Bron Legende deelrup Proostdijkvaart Kaart 1.1. - RUP Afbakeningslijn Bestaande feitelijke toestand : topografische kaart Topografische kaart NGI 1/10.000, OC GIS-Vlaanderen 0 50 100 200 m P:\240207\G\GIS\PRUP

Nadere informatie

DEEL 3: PROGRAMMA VAN MAATREGELEN

DEEL 3: PROGRAMMA VAN MAATREGELEN Gent UZ Parking De Pintelaan 43 DEEL 3: PROGRAMMA VAN MAATREGELEN 1. Gemotiveerd advies voor het al dan niet moeten nemen van maatregelen Op basis van de resultaten van het bureauonderzoek kan een advies

Nadere informatie

Beplantingen en de wet. Door de bomen het bos niet meer zien

Beplantingen en de wet. Door de bomen het bos niet meer zien Beplantingen en de wet Door de bomen het bos niet meer zien Een vergunning om te mogen aanplanten? In de regel : neen! Wanneer wel : Bebossingsvergunning : bij uw gemeentebestuur Wanneer beplanting in

Nadere informatie

BPA ROSDAMVALLEI. Memorie van Toelichting. 12_130_RAPP_041020_MVT_revisieKVA3.doc. Revisie herneming voorontwerp. Gemeentebestuur Sint Martens Latem

BPA ROSDAMVALLEI. Memorie van Toelichting. 12_130_RAPP_041020_MVT_revisieKVA3.doc. Revisie herneming voorontwerp. Gemeentebestuur Sint Martens Latem BPA ROSDAMVALLEI Memorie van Toelichting. 12_130_RAPP_041020_MVT_revisieKVA3.doc Revisie herneming voorontwerp Gemeentebestuur Sint Martens Latem Dorp 1 9830 Sint Matens Latem Studiebureau Grontmij Belgroma

Nadere informatie

INLICHTINGENFORMULIER VASTGOEDINFORMATIE

INLICHTINGENFORMULIER VASTGOEDINFORMATIE STEDENBOUWKUNDIG UITTREKSEL INLICHTINGENFORMULIER VASTGOEDINFORMATIE IDENTIFICATIE VAN DE AANVRAGER Naam Beroep Notaris Vincent Lesseliers BV BVBA Notaris Adres Diederik Van Beverenlaan(BEV) 42 9120 Beveren

Nadere informatie

13 februari Aan de heer Rembert Van Bael. Graanmarkt Tongeren. Geachte,

13 februari Aan de heer Rembert Van Bael. Graanmarkt Tongeren. Geachte, 13 februari 2014 Aan de heer Rembert Van Bael Graanmarkt 1 3700 Tongeren Geachte, U vindt hierbij het inlichtingenformulier vastgoedinformatie en het stedenbouwkundig uittreksel betreffende het vastgoed

Nadere informatie