Bluswater 70 HOUTEN k.k.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bluswater 70 HOUTEN 239.500 k.k."

Transcriptie

1 Bluswater 70 HOUTEN k.k.

2 Op één van de fraaiste locaties in de jonge woonwijk Het Water, aan singel met bomen, water en groen gelegen, bieden wij u te koop aan deze RUIME MAISONNETTEWONING voorzien van drie woonlagen, een zonnig terras én balkon! Deze woning heeft een uitstekende afwerking met onder andere v-groef laminaatvloeren en lichte wandafwerkingen. Vanuit de ruime hal met luxe toiletruimte en trapkast heeft u toegang tot de woonkamer en de woonkeuken. De woonkamer is voorzien van dubbele tuindeuren die toegang bieden tot het ruime terras dat is gesitueerd op het Westen. De woonkeuken is voorzien van een moderne keuken met alle denkbare inbouwapparatuur zoals een koffiemachine en beschikt over twee deuren naar het extra balkon. De tweede woonlaag beschikt over een lichte overloop die u toegang biedt tot de twee slaapkamers en de luxe badkamer met vrijhangend 2e toilet, inloopdouche, designradiator en wastafel. Middels de vaste trap bereikt u de tweede woonlaag. Hier treft u een ruime voorzolder aan met opstelplaats voor uw wasmachine en drogerapparatuur en bergruimte achter knieschotten. Tevens bevindt zich hier de 3e slaapkamer, deze is voorzien van twee dakramen en prima te gebruiken als werkkamer of logeerkamer. Naast de inpandige berging in het appartement heeft u nog de beschikking over een separate berging op de begane grond die vanuit de agesloten entree is te bereiken. Gelegen nabij allerlei voorzieningen zoals winkels, NS-station Castellum, Oude Dorp van Houten en uitvalswegen! Eerste woonlaag Op de begane grond een afgesloten entree met brievenbussen en intercominstallatie. Toegang tot de berging die hoort bij de woning. Op de eerste woonlaag: ruime overloop met grote trapkast en luxe toiletruimte voorzien van wandcloset en fonteintje. Toegang tot de woonkeuken die is uitgerust met de volgende inbouwapparatuur: 4 pits gaskookplaat en wokbrander, RVS- afzuigschouw, combi-oven, koffiemachine, koelkast, vriezer, vaatwasser en voldoende kastruimte. De vloer is in de woonkeuken uitgevoerd in natuursteen. Vanuit de keuken, via de balkondeur, heeft u toegang tot het extra balkon met fantastisch uitzicht over de woonwijk. De lichte woonkamer heeft dubbele terrasdeuren die toegang bieden tot het ruime terras. Dit terras heeft een afmeting van 4.5meter breedte en is 2.5 meter diep. Tweede woonlaag Overloop met toegang tot de twee slaapkamers, luxe badkamer voorzien van vrijhangend closet, wastafel en een inloopdouche met rainshowrer en glazen scherm. Vanaf de overloop is tevens de bergruimte bereikbaar en de trapopgang naar de Derde woonlaag Zeer ruime voorzolder voorzien van dakraam met opstelplaats voor wasmachine en droogaparatuur, c.v.-installatie en bergruimte achter knieschotten. De derde slaap-/werkkamer is voorzien van dakramen.

3 BIJZONDERHEDEN: -Zeer fraaie ligging aan waterpartijen en openbaar groen; -Ruim terras (Zuidwesten) vanuit woonkamer bereikbaar; -Extra balkon bereikbaar vanuit woonkeuken; -Totaal 3 slaapkamers; -Woonklaar, meubels neerzetten en genieten maar; -Complete en luxe badkamer / toiletruimte; -Gehele appartement voorzien van lichte wandafwerking; -Gebouwd onder GIW-garantie; -Servicekosten euro 62,50 per maand; -Uitvalswegen zoals A-27 zeer goed bereikbaar. Algemeen Bouwjaar 2007 Woonoppervlakte Gebouw gebonden buitenruimte Servicekosten 112 m² 18 m² 62,50 per maand Inhoud 290 m³ Aanvaarding In overleg VRAAGPRIJS: ,- K.K.

4 FOTO S

5

6

7

8

9

10

11

12

13 LOCATIE Voor nadere informatie en/of een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor: Onderdoor DW Houten Telefoon: Ondanks onze vakkundigheid en het feit dat deze brochure met zorg is samengesteld, kunnen wij of onze opdrachtgever geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Koopovereenkomst conform NVM model. Notaris is ter keuze van de kopende partij. Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van de kopende partij wordt door de kopende partij binnen een week na verstrijken van de ontbindende voorwaarden een waarborgsom of bankgarantie in handen van de notaris gestort groot 10% van de koopsom. Alle baten, lasten en verschuldigde canons waaronder begrepen heffingen die voortvloeien uit de akte van splitsing en/of reglement (indien van toepassing) komen voor rekening van de kopende partij vanaf de datum van notarieel transport. De lopende baten, lasten en dergelijke, met uitzondering van de onroerendezaakbelasting wegens het feitelijk gebruik, zullen tussen partijen naar rato worden verrekend.

14 LIJST VAN ZAKEN PAGINA 1

15 LIJST VAN ZAKEN PAGINA 2

16 GEGARANDEERD TEVREDEN MET REINERIE GARANTIEMAKELAARS Met bijna 25 jaar ervaring op het gebied van de makelaardij is Reinerie Garantiemakelaars uitgegroeid tot een gewaardeerde speler in de regio Utrecht. Ons dynamische en enthousiaste team van ca. 30 medewerkers zorgt dagelijks voor resultaten waar wij trots op zijn. Resultaten waar u als klant natuurlijk de vruchten van plukt. U vindt ons op strategische winkellocaties in IJsselstein, Nieuwegein, Houten en Utrecht. Wij zijn dus voor iedereen makkelijk bereikbaar en de te-koop-staande woningen profiteren met onze vier etalages van een groot bereik. Als makelaar hebben wij uiteraard een vooruitstrevend beleid en een breed kennisniveau. De markt is immers continue in beweging en hier spelen wij dagelijks op in. Wij wachten niet af, maar zijn al in beweging! Dit alles bij elkaar resulteert in vele verkopen, een hogere verkoopprijs en een snelle doorlooptijd. Wij kunnen u natuurlijk nog veel meer vertellen over de voordelen van Reinerie Garantiemakelaars. Maar belangrijker is natuurlijk hoe onze klanten onze dienstverlening ervaren en waarderen. Daarom houden wij jaarlijks een onafhankelijk klanttevredenheidsonderzoek onder onze klanten. In 2010 scoorden wij een 8,2. U begrijpt dat wij hier bijzonder trots op zijn! In onze visie op de markt houdt het bij de makelaardij alleen niet op. Wat ons betreft zijn makelaardij, hypotheken en assurantiën onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hiervoor zijn wij samenwerkingsverbanden aangegaan met Het Nationale HypotheekHuis en AssurantieNed. Een voordeel van deze samenwerking is bijvoorbeeld dat bij een verkooptransactie het risico op een eventuele ontbinding op basis van de financiering tijdig op zijn waarde kan worden geschat. De keuze is aan u Wij zijn u uiteraard graag van dienst! Als allerlaatste willen wij u nogmaals wijzen op de 8,2 in het klanttevredenheidsonderzoek. Een betere referentie kunnen wij u toch niet geven. Dus wanneer spreken wij af?

17 Stap voor Stap van kijker tot koper Heeft u belangstelling voor de woning? Zijn uw hypotheekmogelijkheden bekend? Wij stellen het op prijs als u ons dit laat weten. Dan kunnen wij het aan de verkoper doorgeven. De hypotheekadviseurs van Het Nationale HypotheekHuis rekenen u graag voor wat uw financiële mogelijkheden zijn. Bel voor een vrijblijvende afspraak Voor een second opinion kunt u altijd contact opnemen met onze hypotheekadviseurs. Het Nationale HypotheekHuis: Zijn uw hypotheekmogelijkheden toereikend om de woning te kopen? Brengt u een bod uit? Een bod uitbrengen. Als u een bod uitbrengt (mondeling of schriftelijk) dan is er nog geen sprake van een onderhandeling. Pas wanneer wij u namens de verkoper een tegenvoorstel doen is er daadwerkelijk sprake van een onderhandeling. Betrek bij uw bod ook andere factoren die voor u van belang zijn, zoals aanvaarding, ontbindende voorwaarden, roerende zaken, etc. Onderhandelen Het bod wordt door ons in ontvangst genomen en besproken met de verkoper. Hier kan een onderhandeling uit voortvloeien. Bedenktijd koper Wanneer de koopovereenkomst is gesloten, heeft de kopende partij nog drie dagen bedenktijd na ontvangst van de door beide partijen getekende koopakte. Aankoopopdracht Het Aankoop Zeker Plan van Reinerie Garantiemakelaars is een helder stappenplan dat een uitstekende aanpak biedt voor de selectie en de aankoop van een huis. Het gaat tenslotte om een financiële investering en emotionele beslissing. Laat u door ons begeleiden op basis van No cure no pay! Bel voor een vrijblijvende afspraak: Reinerie Garantiemakelaars Is er sprake van wilsovereenstemming? Koopovereenkomst. Er wordt een koopovereenkomst door ons opgesteld die, na ondertekening door beide partijen, naar de notaris wordt gezonden. De koop kan slechts ontbonden worden, binnen drie dagen na ontvangst van de door beide partijen getekende koopakte, of als er sprake is van ontbindende voorwaarden. De notaris De notaris zal u (indien van toepassing) enkele dagen na ontvangst van de koopovereenkomst vragen de waarborgsom te storten of de bankgarantie te deponeren. De hypotheek De hypotheek wordt aangevraagd via uw hypotheekadviseur. Indien noodzakelijk worden tevens een bankgarantie, een overbruggings krediet en/of een taxatie verzorgd. Laatste inspectie We stellen u graag in de gelegenheid de woning voor het transport nog een keer te inspecteren. De ondertekening U ontvangt een uitnodiging van de notaris om met de verkoper de transportakte te komen ondertekenen. Voor die tijd krijgt u de conceptakte en de nota van afrekening van de notaris toegestuurd. U ondertekent samen met de verkoper ( of een vertegenwoordiger van de verkoper) de transportakte bij de notaris. Gefeliciteerd! Reinerie Garantiemakelaars wenst u veel woonplezier

LUPINESINGEL 318 ALPHEN AAN DEN RIJN. Fraai afgewerkte HOEKmaisonette met moderne badkamer en keuken! Koopsom 137.500,= k.k.

LUPINESINGEL 318 ALPHEN AAN DEN RIJN. Fraai afgewerkte HOEKmaisonette met moderne badkamer en keuken! Koopsom 137.500,= k.k. LUPINESINGEL 318 ALPHEN AAN DEN RIJN Fraai afgewerkte HOEKmaisonette met moderne badkamer en keuken! Koopsom 137.500,= k.k. INTRODUCTIE PAGINA Geachte geïnteresseerde, Een huis kopen doet u niet zomaar

Nadere informatie

Grasbaan 228, 5658 ET Eindhoven Biedprijs vanaf 257.500,- k.k.

Grasbaan 228, 5658 ET Eindhoven Biedprijs vanaf 257.500,- k.k. Grasbaan 228, 5658 ET Eindhoven Biedprijs vanaf 257.500,- k.k. Omschrijving Uitstekend onderhouden en licht 3-kamerhoekappartement met een zonnig balkon, eigen berging en eigen parkeerplaats op het afgesloten

Nadere informatie

Secundusweg 5 DE MEERN Vraagprijs 294.500,- k.k.

Secundusweg 5 DE MEERN Vraagprijs 294.500,- k.k. Secundusweg 5 DE MEERN Vraagprijs 294.500,- k.k. Beumer Garantiemakelaars De Meern Meerndijk 7 3454 HM DE MEERN Tel: 030-6776000 E-mail: info@beumer.nl Website: www.beumer.nl Omschrijving DEZE WONING WORDT

Nadere informatie

BOERSTERWEG 21 TEN BOER. Vraagprijs 219.500,= k.k.

BOERSTERWEG 21 TEN BOER. Vraagprijs 219.500,= k.k. BOERSTERWEG 21 TEN BOER Vraagprijs 219.500,= k.k. ALGEMENE INFORMATIE & INDELING Boersterweg 21 Ten Boer. Op een mooie open locatie met aan de voorkant een kilometers ver vrij landelijk uitzicht, staat

Nadere informatie

RIJKSWEG 122 GRONINGEN. Vraagprijs 179.000,= k.k.

RIJKSWEG 122 GRONINGEN. Vraagprijs 179.000,= k.k. RIJKSWEG 122 GRONINGEN Vraagprijs 179.000,= k.k. ALGEMENE INFORMATIE & INDELING Rijksweg 122, Groningen. Vrijstaand betaalbaar wonen op de grens van Stad en Ommeland. Een vrijstaande gedeeltelijk gerenoveerde

Nadere informatie

Generaal Stedmanstraat 202, 5623 HZ Eindhoven Vraagprijs 177.500,- k.k. Huurprijs 850,- p.m.

Generaal Stedmanstraat 202, 5623 HZ Eindhoven Vraagprijs 177.500,- k.k. Huurprijs 850,- p.m. Generaal Stedmanstraat 202, 5623 HZ Eindhoven Vraagprijs 177.500,- k.k. Huurprijs 850,- p.m. Omschrijving Zowel te koop als te huur conform Leegstandwet: In de wijk Generalenbuurt gelegen, ruim 3-kamerappartement

Nadere informatie

Theeheuvellaan 21 - Veenendaal

Theeheuvellaan 21 - Veenendaal Vraagprijs 295.000,- k.k. Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars Kerkewijk 28 3901 EG Veenendaal Tel: 0318-529919 Fax: 0318-501500 E-mail: info@ginkelbemmelen.nl Omschrijving In de geliefde woonomgeving

Nadere informatie

Barten ERA Makelaars

Barten ERA Makelaars Hoofdstraat 68 6671 CG Zetten Tel: 0488-453322 info@barteneramakelaars.nl www.barteneramakelaars.nl Vraagprijs : 269.000,- k.k. Aanvaarding : in overleg Ruime twee onder één kapwoning met aangebouwde Type

Nadere informatie

!"# $ % && ' ( ) * & +! " #, &- + +.& /000/. +

!# $ % && ' ( ) * & +!  #, &- + +.& /000/. + '()*&+!"#!"#$%&&,&-+.& /000/.+ -)*&+ Makelaar met drie unieke garanties Garantiemakelaars is uniek. Want als enige makelaar in Nederland geeft Garantiemakelaars garantie op de dienstverlening. Wij zeggen

Nadere informatie

Hamsterstraat 147, 5701 TJ Helmond Vraagprijs 259.000,- k.k.

Hamsterstraat 147, 5701 TJ Helmond Vraagprijs 259.000,- k.k. Hamsterstraat 147, 5701 TJ Helmond Vraagprijs 259.000,- k.k. Omschrijving RUIM 4-KAMERAPPARTEMENT UIT 2007 MET DRIE SLAAPKAMERS, EEN EIGEN PARKEERPLAATS IN DE KELDER EN EEN EIGEN BERGING. GELEGEN IN HET

Nadere informatie

TE KOOP: Bloeme-weide 16, Haarle. Gelegen op het kleinschalige Bedrijventerrein Bloeme-weide in Haarle.

TE KOOP: Bloeme-weide 16, Haarle. Gelegen op het kleinschalige Bedrijventerrein Bloeme-weide in Haarle. TE KOOP: Bloeme-weide 16, Haarle Bouwkavel bestaande uit 1.188 m2 Industriegrond. Gelegen op het kleinschalige Bedrijventerrein Bloeme-weide in Haarle. Francisca J.G. Keverkamp-Mollink Tel. 05 48 63 10

Nadere informatie

A. v. Schendelstraat 191 3511 MC Utrecht

A. v. Schendelstraat 191 3511 MC Utrecht Lauteslager Makelaars B.V. Sinds 1850 A. v. Schendelstraat 191 3511 MC Utrecht Vraagprijs 229.000,-- k.k. Lauteslager Makelaars B.V. Catharijnesingel 100 3511 GV Utrecht Tel: 030-2315186 Fax: 030-2318388

Nadere informatie

Omschrijving. Stinsenweg 30 Roden. Algemene informatie. Stinsenweg 30 9301 WK Roden

Omschrijving. Stinsenweg 30 Roden. Algemene informatie. Stinsenweg 30 9301 WK Roden Omschrijving Algemene informatie 9301 WK Wonen in een groene omgeving, nabij bos en fietspaden, het kan in deze tussenwoning op een groot perceel van 269 m2 eigen grond. In een heerlijk groene woonomgeving

Nadere informatie

LOFwonen Wijnkamp 10 7471 CC, GOOR Tel: 0547-262626 Fax: 0547-260303 E-mail: makelaardij@lofwonen.nl. Laarstraat 100 Goor

LOFwonen Wijnkamp 10 7471 CC, GOOR Tel: 0547-262626 Fax: 0547-260303 E-mail: makelaardij@lofwonen.nl. Laarstraat 100 Goor LOFwonen Wijnkamp 10 7471 CC, GOOR Tel: 0547262626 Fax: 0547260303 Email: makelaardij@lofwonen.nl Laarstraat 100 Goor Omschrijving Laarstraat 100, 7471 DG Goor Zeer goed onderhouden karakteristieke 2/1

Nadere informatie

TE KOOP. Helmond, Weg door de Rijpel 89

TE KOOP. Helmond, Weg door de Rijpel 89 TE KOOP Ruime maisonnette woning op 2 de en 3 de verdieping met ruim balkon, berging en 1 zeer ruime slaapkamer (mogelijkheid voor 2 slaapkamers). Gelegen op mooie locatie in de wijk Rijpelberg nabij diverse

Nadere informatie

Linne. Processieweg 10

Linne. Processieweg 10 Linne Processieweg 10 EEN GOEDE LOCATIE VOOR TOEKOMSTIG WOONGENOT! Deze vrijstaande woning is gelegen in het dorp Linne met alle dagelijkse voorzieningen op korte afstand. De kern beschikt over diverse

Nadere informatie

H. van Tussenbroeklaan 140 3533 SZ Utrecht

H. van Tussenbroeklaan 140 3533 SZ Utrecht Lauteslager Makelaars B.V. Sinds 1850 H. van Tussenbroeklaan 140 3533 SZ Utrecht Vraagprijs 120.000,-- k.k. Lauteslager Makelaars B.V. Catharijnesingel 100 3511 GV Utrecht Tel: 030-2315186 Fax: 030-2318388

Nadere informatie

Rembrandtstraat 51 - Maastricht Vraagprijs 139.000,- k.k.

Rembrandtstraat 51 - Maastricht Vraagprijs 139.000,- k.k. Rembrandtstraat 51 - Maastricht Vraagprijs 139.000,- k.k. Omschrijving Ideale starterswoning gelegen op een hoek in de kindvrriendelijke wijk Amby met drie slaapkamers, doorzonwoonkamer, gesloten keuken

Nadere informatie

Heiligeweg 19 F te Krommenie

Heiligeweg 19 F te Krommenie Heiligeweg 19 F te Krommenie Heiligeweg 19 F te Krommenie Vraagprijs 169.000,-- k.k. Geachte belangstellende, Namens de eigenaar van de woning, danken wij u voor de door u getoonde interesse. In deze

Nadere informatie

Linne Grotestraat 25

Linne Grotestraat 25 MOGELIJKHEDEN OM 6 APPARTEMENTEN TE REALISEREN! Authentieke woning gelegen in de kern van het pittoreske Maasdorp Linne. Het pand is voorzien van royale bergruimte, overkapping, tuin en een dubbele garage.

Nadere informatie

MARIE CURIELAAN 18 IJSSELMUIDEN

MARIE CURIELAAN 18 IJSSELMUIDEN MARIE CURIELAAN 18 IJSSELMUIDEN MARIE CURIELAAN 18, IJSSELMUIDEN Verrassend gelegen hoekwoning met garage en vrij uitzicht op een groot perceel (276 m²). Indeling: beg. grond: entree, meterkast, toilet

Nadere informatie

Dommelstraat 14K - Eindhoven

Dommelstraat 14K - Eindhoven Dommelstraat 14K Eindhoven Vraagprijs 175.000, k.k. Omschrijving Voor mij was het appartement een ideale woning op een perfecte locatie. Van alle gemakken voorzien, in en om de woning. Hier heb ik vele

Nadere informatie

ELZENLAAN 15 te MARUM

ELZENLAAN 15 te MARUM te WILT U DE WENS IN VERVULLING LATEN GAAN OM VERRASSEND RUIM TE WONEN IN EEN AANZIENLIJK UITGEBOUWD HUIS MET EEN GROTE WOONKAMER/ WOONKEUKEN (53 M²) EN EEN RUIM PERCEEL (572 M²)? Aan de rustige Elzenlaan

Nadere informatie

Te Koop! Singel 8 Beetsterzwaag. Vraagprijs 338.000,- k.k. www.kuperusmakelaardij.nl Telefoon 0512-542 442

Te Koop! Singel 8 Beetsterzwaag. Vraagprijs 338.000,- k.k. www.kuperusmakelaardij.nl Telefoon 0512-542 442 Te Koop! Singel 8 Vraagprijs 338.000,- k.k. www.kuperusmakelaardij.nl Telefoon 0512-542 442 Foto overzicht Foto overzicht Foto overzicht Foto overzicht Foto overzicht Foto overzicht Omschrijving Zeer complete

Nadere informatie

Waterbospark 91 te Rijnsburg

Waterbospark 91 te Rijnsburg Waterbospark 91 te Rijnsburg Als u een vrijstaande woning aan het water zoekt en de hoogste kwaliteit eist bent u hier aan het goede adres! Deze woning is in 2011 geheel gerenoveerd en uitgebreid met een

Nadere informatie

Oranje Nassaulaan 18 - Warmond

Oranje Nassaulaan 18 - Warmond Van der Meer Makelaars en Taxateurs www.vandermeermakelaars.nl info@vandermeermakelaars.nl Omschrijving Op uitstekende locatie, in het pittoreske Warmond gelegen karakteristieke en rietgedekte vrijstaande

Nadere informatie

Mercuriusstraat 6 te Asten

Mercuriusstraat 6 te Asten Mercuriusstraat 6 te Asten Samenvatting Verrassend ruime tussenwoning met veel mogelijkheden. Deze woning is over de volledige breedte uitgebouwd en goed gelegen aan de rand van de woonwijk, met veel privacy

Nadere informatie

Plasmolen, Rijksweg 146. Inhoud Ca. 445 M³ Woonoppervlakte Ca. 135 M² Perceelgrootte 1.210 M² Bouwjaar 1930

Plasmolen, Rijksweg 146. Inhoud Ca. 445 M³ Woonoppervlakte Ca. 135 M² Perceelgrootte 1.210 M² Bouwjaar 1930 Plasmolen, Rijksweg 146 Inhoud Ca. 445 M³ Woonoppervlakte Ca. 135 M² Perceelgrootte 1.210 M² Bouwjaar 1930 Bedrijfsruimte I 120 M² Bedrijfsruimte II 180 M² Totaal 300 M² Vraagprijs 390.000,-- k.k. Alert

Nadere informatie

Wierdestraat 33 te Amsterdam

Wierdestraat 33 te Amsterdam Wierdestraat 33 te Amsterdam Vraagprijs 205.000 kosten koper Eengezinswoning gelegen in woonwijk De Punt in Amsterdam- Osdorp. De Punt is een ruim opgezette, groene en kindvriendelijke woonwijk met winkels

Nadere informatie