The BTower Rotterdam

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "The BTower Rotterdam"

Transcriptie

1 The BTower Rotterdam

2 The BTower Rotterdam MEENT AERT VAN NESSSTRAAT LIJNBAAN COOLSINGEL BEURSTRAVERSE BEURSTRAVERSE VAN OLDENBARNEVELDPLAATS Situatieschets N W O Z Aan deze tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend. Overige tekeningen zijn verkrijgbaar via de makelaar.

3 The BTower Rotterdam A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. A. parkeren parkeren bijenkorf winkel winkel Dwarsdoorsnede The BTower Aan deze tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend. Overige tekeningen zijn verkrijgbaar via de makelaar.

4 The BTower Rotterdam 1A 1B 2A 3A 3B Verdieping 12 N W O Z Aan deze tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend. Overige tekeningen zijn verkrijgbaar via de makelaar.

5 The BTower Rotterdam Studio 1B N W O Z Aan deze tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend. Overige tekeningen zijn verkrijgbaar via de makelaar.

6 The BTower Rotterdam Studio N W O Z Aan deze tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend. Overige tekeningen zijn verkrijgbaar via de makelaar.

7 Technische specificaties BTower Rotterdam Algemene ruimtes Entree/Lobby algemeen Postbussen Representatieve hoge entree. Vloer van marmer met marmeren plint. Ter plaatse van entrees zijn er zwarte kokos schoonloopmatten. Vlak en glad pleisterwerk voorzien van schilderwerk. Naadloos akoestisch ter beperking van geluidsoverdracht en nagalm. Individuele aluminium postkasten gelegen nabij hoofdentree. Omlopen (lifthallen per verdieping) meterkasten Hoogglans epoxy giet, inclusief zwarte rubber plinten. Vlak en glad pleisterwerk voorzien van schilderwerk. Naadloos akoestisch ter beperking van geluidsoverdracht en nagalm. De meterkasten, gemaakt van meubelpaneel, gelakt. Bemetering per appartement. Meterkast afsluitbaar middels cilinderslot. Liften afwerking Vloer lift heeft dezelfde marmer als op de lobby van de begane grond. Eén heeft een gekleurd spiegelglas, overige en zijn gepolijst roestvast staal. Noodtrappenhuizen algemeen afwerking Betonnen trappen met een stalen spijlenhek gemoffeld in kleur. Schilderwerk op de en en een akoestische voor het verminderen van de nagalm. Verlichting De en zijn voorzien van armaturen Alessi dot.it ontworpen door Wiel Arets. Bewegwijzering Verdiepings- en appartementsaanduidingen op elke verdieping. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

8 Brandveiligheid Voorzien van melders, indicatoren en signalering waarmee aan de gestelde eisen van het bouwbesluit wordt voldaan. Stijlvolle Van Lien vluchtwegaanduiding. Noodverlichting geïntegreerd in armaturen Alessi dot.it ontworpen door Wiel Arets. Kelder Lobby en gangen Voorzien van coating, inclusief zwarte rubber plinten. Vlak en glad pleisterwerk voorzien van schilderwerk. Plafonds voorzien van schilderwerk. Bergingen algemeen Individuele bergingen met hardhouten kozijnen en hardhouten deuren, toegang middels keycard. Fietsenstalling Ruimte voor het stallen van fietsen, voorzien van een elektrische aansluiting. De toegang middels keycard, waarmee de deuren automatisch openen. Voorzien van coating, inclusief zwarte rubber plinten. Vlak en glad pleisterwerk voorzien van schilderwerk. Plafonds voorzien van schilderwerk. Containerruimte Opstelplaats voor gemeenschappelijke containers, en voorzien van stootrand. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

9 Parkeergarage Bereikbaarheid Het parkeren is bereikbaar met de autolift vanaf straat niveau. Liftdeuren zijn te openen middels een individuele afstandbediening. Iedere auto heeft een vaste parkeerplaats op een van de twee lagen parkeren. Afwerking Voorzien van hoogwaardige coating, die voldoet aan de specifieke eisen voor parkeergarages. Wegdek voorzien van belijning en nummering voor de adressering van de parkeerplaats. Voorzien van schilderwerk. Op de eerste laag parkeren wordt het geschilderd, op de 2 e laag parkeren is er een verlaagd pafond in kleur. Verlichting Slanke buisarmatuur Uni-Q Kozijnen, ramen & deuren binnenkozijnen Stalen kozijn met stalen deuren voorzien van glas. Lobby parkeren Voorzien van hoogwaardige coating, doorlopend vanuit het parkeren. Ter plaatse van entrees: zwarte kokos schoonloopmatten. Vlak en glad pleisterwerk voorzien van schilderwerk Naadloos akoestisch met akoestische coating ter beperking van geluidsoverdracht en nagalm. Urban Studio Afwerking woonruimtes en en s Hoogglans epoxy giet incl. zwarte rubber plinten. Vlak en glad pleisterwerk voorzien van schilderwerk. Vlak en glad pleisterwerk voorzien van schilderwerk. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

10 Kozijnen, ramen en deuren voordeur binnendeuren gevel balkon Een zwaar geluidsisolerend deurkozijn met deur in kleur. De voordeur is aan de gangzijde voorzien van een keycard-lezer. Binnendeuren uitgevoerd in een hardhouten kozijn met een stompe houten binnendeur voorzien van schilderwerk. De buitengevels worden voorzien van aluminium kozijnen, schuifpuien en klepramen met isolerend dubbel glas voorzien van neutrale zonwerende coating. De schuifpuien geven toegang tot de ruime balkons. Iedere woning beschikt over een balkon met een glazen borstwering. De van het balkon is van beton. Het balkon is rondom en aan de onderzijde bekleed met glas. Badkamer en toilet Hoogglans epoxy giet, ingestrooid voor een goede anti-slip. Volledig afgewerkt met vlak en glad pleisterwerk en geheel voorzien van schilderwerk met waterkerende toplaag. Volledig afgewerkt met vlak en glad pleisterwerk voorzien van schilderwerk. Sanitair Het sanitair is van Alessi dot.it ontworpen door Wiel Arets. De design badkamers worden compleet uitgevoerd. Al het sanitair en alle accessoires zijn onderdeel van de Alessi dot.it lijn. De douche (90 * 120 cm) heeft een hardglazen ronde schuifbare douche. De douchekraan wordt uitgevoerd in een thermostaatkraan. De waskom is voorzien van de onderkast. De toiletruimten worden voorzien van een hangcloset met een ingebouwd waterreservoir. Tevens wordt een fontein geplaatst. De badkamers en de toiletruimten worden volledig uitgerust met accessoires uit de Alessi dot.it lijn, waaronder: - Spiegel (zowel in toilet als badkamer) - Wandlamp (zowel in toilet als badkamer) - Planchet - Bekerhouder - Zeephouder - Onderkasten onder wastafels - Closetrolhouder - Closetborstel - Handdoekhaak en houder - Afvalhouder met ring voor afvalzak watercapaciteit Installatie is afgestemd op gelijktijdig gebruik van warm water in de keuken en de badkamer. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

11 Keuken De keuken is speciaal op maat ontworpen door Wiel Arets en wordt uitgevoerd door Alessi met inbouwapparatuur van de toplijn van Miele. De keuken is volledig gemaakt van Acrylic solid surface een soort witte kunststof die zeer duurzaam en makkelijk in gebruik is. De keuken is voorzien van: - Vaatwasser - Koelkast - Combistoomoven - Kookplaat (inductie) - Afzuigkap (recirculatie) - Mengkraan Alessi dot.it verlichting Zowel de badkamer als het toilet worden voorzien van verlichtingsarmaturen uit de Alessi dot.it lijn. De berging is voorzien van een Iguzinni Edison III armatuur met een Sylvania reflector lamp. Voor de overige verlichting zijn op het aansluitpunten voorzien. Stoffering De Urban Studios worden voorzien van vitrage en verduisterende gordijnen. Voorzieningen De Urban Studios zijn uitgerust met een stofzuiger, wasmachine en wasdroger van de toplijn van Miele. Verwarming en koeling De Urban Studios zijn voorzien van verwarming en koeling. In de badkamers, gelegen aan de gevel is een vlakke plaatradiator. De Urban Studios worden gekoeld door middel van koud water in het verwarmingssysteem. Dit is een koeling die een aantal graden kan terugkoelen. De regeling geschiedt door middel van een thermostaat. De Urban Studios zijn voorzien van een gebalanceerd ventilatiesysteem. Zowel de luchttoevoer als de luchtafvoer is hierdoor in balans. De centrale warmteterugwinning-unit zorgt het hele jaar door voor een fris binnenklimaat terwijl weinig warmte verloren gaat. Hang- en sluitwerk RVS geborstelde deurgrepen, deurkrukken, rozetten en overige accessoires van D-line. Schakelmateriaal Het schakelaarprogramma Gira E2 combineert strak minimaal design met een functionele materiaalkeuze en intelligente techniek en heeft een gemakkelijk te reinigen oppervlak. Videofooninstallatie De Urban Studios worden uitgevoerd met een videofooninstallatie. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

12 Buitenruimtes Daktuin Het dak is voorzien van een groen mos sedum kruidendak dat het dak gedurende het hele jaar een groen uiterlijk heeft. Dakterrassen De Urban Studios gelegen aan de daktuin hebben een eigen terras. De drainerende hiervan is van gekleurde betonnen tegels, slijtvast en makkelijk te reinigen. De borstwering is van glas. Balkon Iedere woning beschikt over een balkon met een glazen borstwering. De van het balkon is van beton. Het balkon is rondom en aan de onderzijde bekleed met glas. Contact Rotterdam Ooms Makelaars T E info@ooms.com I Atta Makelaars T E info@atta.nl I Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

The Post Maastricht. Situatieschets. www.are you urban.nl

The Post Maastricht. Situatieschets. www.are you urban.nl Grote Gracht Brusselsestraat Sint Servaasbaseliek Vrijthof Het Vagevuur Bredestraat Sint Jacobstraat Situatieschets W O Z Aan deze tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend. Overige tekeningen zijn

Nadere informatie

21 SENIORENAPPARTEMENTEN LOCATIE PINNERS TE TUBBERGEN

21 SENIORENAPPARTEMENTEN LOCATIE PINNERS TE TUBBERGEN 21 SENIORENAPPARTEMENTEN LOCATIE PINNERS TE TUBBERGEN In 2006 is dit appartementencomplex aan de Burgemeester Smalstraat te Tubbergen gerealiseerd. Het complex ligt in het hart van het centrum van Tubbergen

Nadere informatie

Seniorenwoningen Rijperduin. Sociale huurwoningen

Seniorenwoningen Rijperduin. Sociale huurwoningen Informatiebrochure Seniorenwoningen Rijperduin Sociale huurwoningen Stichting SHDH Jansstraat 27 2011 RT Haarlem Informatie: 088-0404103 E-mail: huurzaken@shdh.nl Inhoud Inleiding... 1 Levensloopbestendig...

Nadere informatie

APPARTEMENTEN BOUWDEEL POMIËNTE Reserveringsplattegronden

APPARTEMENTEN BOUWDEEL POMIËNTE Reserveringsplattegronden WWW.NIEUWKIJKDUIN.NL APPARTEMENTEN BOUWDEEL POMIËNTE Reserveringsplattegronden Jan des Bouvrie appartement Type A #1, #8, #15, #22 25,0 m² 79,0 m² SCHEMATISCHE DOORSNEDE DOORNSEDE APPARTEMENTENCOMPLEX

Nadere informatie

GEBOUW GOES (HUUR & KOOP)

GEBOUW GOES (HUUR & KOOP) GEBOUW GOES (HUUR & KOOP) GEBOUW WELKO! GOES Wonen aan de Oude Haagweg betekent wonen in stijl nabij de stad en in de Loosduinse omgeving. Gebouw Goes vormt samen met gebouw Haag het project met in totaal

Nadere informatie

Plattegronden en informatie

Plattegronden en informatie Plattegronden en informatie 94 moderne nieuwbouw appartementen Woning Woning buitenruimte met NW-zonligging 1e verdieping, 25-3 en 29-3 2e verdieping, 25-8 en 29-8 3e verdieping, 25-14 en 29-14 4e verdieping,

Nadere informatie

Technische omschrijving opgesteld door KondorWessels Vastgoed 21-02-2013

Technische omschrijving opgesteld door KondorWessels Vastgoed 21-02-2013 Technische omschrijving kopers Deze technische omschrijving is een opsomming van te verwerken materialen, al dan niet met omschrijving van de kwaliteit, maar zonder bepalingen ten aanzien van de uitvoering.

Nadere informatie

GEBR. VAN DOORNELAAN NATUURLIJK WONEN IN HORST

GEBR. VAN DOORNELAAN NATUURLIJK WONEN IN HORST GEBR. VAN DOORNELAAN NATUURLIJK WONEN IN HORST 17 appartementen GESCHIKT VOOR IEDEREEN! Horst Aan de Gebroeders van Doornelaan realiseert Wonen Limburg 17 appartementen. Waar tot en met maart 2015 nog

Nadere informatie

Indeling 1e verdieping

Indeling 1e verdieping Rijksweg 49V Limmen Rijksweg 49V Limmen Door de aantrekkelijke ligging aan de rustige en tevens zonnige zijde van het complex is dit volledig vrijstaand 4-kamerappartement appartement tevens op de bovenste

Nadere informatie

GEBOUW HAAG. Wonen aan de Oude Haagweg betekent wonen in stijl nabij de stad en in de Loosduinse omgeving.

GEBOUW HAAG. Wonen aan de Oude Haagweg betekent wonen in stijl nabij de stad en in de Loosduinse omgeving. GEBOUW HAAG (HUUR) GEBOUW HAAG Wonen aan de Oude Haagweg betekent wonen in stijl nabij de stad en in de Loosduinse omgeving. Gebouw Haag vormt samen met gebouw Goes het project met in totaal 66 appartementen

Nadere informatie

Havenstad Makelaars, Zernikenlaan 648, 3356XS Papendrecht, info@havenstadmakelaars.nl. Te Koop 150.000,- Vondelweg 75, 3031 PT, Rotterdam

Havenstad Makelaars, Zernikenlaan 648, 3356XS Papendrecht, info@havenstadmakelaars.nl. Te Koop 150.000,- Vondelweg 75, 3031 PT, Rotterdam Havenstad Makelaars, Zernikenlaan 648, 3356XS Papendrecht, info@havenstadmakelaars.nl Te Koop 150.000,- Vondelweg 75, 3031 PT, Rotterdam Inleiding In het centrum van Rotterdam vindt u hier een kant en

Nadere informatie

Plattegronden en informatie. 28 riante appartementen in kleinschalig woongebouw

Plattegronden en informatie. 28 riante appartementen in kleinschalig woongebouw Plattegronden en informatie 28 riante appartementen in kleinscig woongebouw Appartement 3 kamers Appartement 2 kamers H01 H02 < 307 > < 174 > < 297 > terras < 174 > < 262 > < 545 > < 438 > < 258 > < 200

Nadere informatie

Nieuw hout dekkend geschilderd in middelgrijs. Nieuw hout dekkend geschilderd in middelgrijs. De deuren krijgen een slot met een meerpuntsluiting.

Nieuw hout dekkend geschilderd in middelgrijs. Nieuw hout dekkend geschilderd in middelgrijs. De deuren krijgen een slot met een meerpuntsluiting. Technische omschrijving woningen Deze technische omschrijving woningen is een opsomming van te verwerken materialen, al dan niet met omschrijving van de kwaliteit, maar zonder bepalingen ten aanzien van

Nadere informatie

Technische omschrijving woningen

Technische omschrijving woningen Technische omschrijving woningen Deze technische omschrijving woningen is een opsomming van te verwerken materialen, al dan niet met omschrijving van de kwaliteit, maar zonder bepalingen ten aanzien van

Nadere informatie

Technische omschrijving appartementencomplex GS-Toren in Gouda. Technische omschrijving Georgine Sanders

Technische omschrijving appartementencomplex GS-Toren in Gouda. Technische omschrijving Georgine Sanders Technische omschrijving Georgine Sanders 17 2-kamer appartementen 49 3-kamer appartementen Ontwerp 01-10 Architecten, Rotterdam Aannemer van Wijnen Stolwijk September 2017 1/5 OMSCHRIJVING HUURAPPARTEMENTEN

Nadere informatie

TE HUUR IN BEST, AAN DE MOLENVESTE 41

TE HUUR IN BEST, AAN DE MOLENVESTE 41 TE HUUR IN BEST, AAN DE MOLENVESTE 41 ERA makelaardij Ed Willems Nieuwstraat 32 5683 KC Best telefoon: 0499-374040 fax: 0499-391465 www.edwillems.nl best@edwillems.nl TE HUUR IN BEST, MOLENVESTE 41. Op

Nadere informatie

Verhuurbrochure. Januari 2019

Verhuurbrochure. Januari 2019 Verhuurbrochure 21 SENIORENAPPARTEMENTEN In 2006 is dit appartementencomplex Sniederhof aan de Burgemeester Smalstraat te Tubbergen gerealiseerd. Het complex ligt in het hart van het centrum van Tubbergen

Nadere informatie

Korenschoof, uw thuis in het hart van Utrecht. Informatie afwerking huurappartementen Korenschoof te Utrecht

Korenschoof, uw thuis in het hart van Utrecht. Informatie afwerking huurappartementen Korenschoof te Utrecht Informatie afwerking huurappartementen Korenschoof te Utrecht Centraal huren in Utrecht Op loopafstand van de historische binnenstad van Utrecht, wordt aan de Kaatstraat het project Korenschoof gerealiseerd

Nadere informatie

Afwerkstaat Parkblok Houthaven Amsterdam - algemene ruimten en exterieur

Afwerkstaat Parkblok Houthaven Amsterdam - algemene ruimten en exterieur Afwerkstaat Parkblok Houthaven Amsterdam - algemene ruimten en exterieur Algemene ruimten Onderdeel Materiaal Kleur Parkeergarage Rijbaan Gebakken klinker dikformaat Parkeerplaatsen Gebakken klinker dikformaat

Nadere informatie

Parnassushof. Plattegronden en informatie. 54 moderne en duurzame eengezins - woningen

Parnassushof. Plattegronden en informatie. 54 moderne en duurzame eengezins - woningen arnassushof lattegronden en informatie 54 moderne en duurzame eengezins - woningen Woningtype A Woningtype < 250 > < 250 > < 127 > < 297 > < 127 > < 297 > < 234 > < 234 > < 270 > < 270 > egane grond egane

Nadere informatie

De Letna. dit is een geweldige plek om te wonen

De Letna. dit is een geweldige plek om te wonen De Letna dit is een geweldige plek om te wonen SITUATIE OVERZICHT UTRECHT LEIDSCHE RIJN DE LETNA DE FABIOLA DE RICHMOND 2 3 GEVELAANZICHT Noordzijde 95, 105 en 117 117 119 121 123 125 127 2.6 m 2 2.6 m

Nadere informatie

Moerashoeve 111, Nieuwegein

Moerashoeve 111, Nieuwegein Moerashoeve 111, Nieuwegein Kenmerken Overdracht Vraagprijs 172.000 k.k. Aangeboden sinds 10-02-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Vraagprijs ,- k.k. Dijckpotingen 9A Vierpolders. Zeer ruime maisonnettewoning, van alle gemakken voorzien.

TE KOOP. Villex Wonen B.V. Vraagprijs ,- k.k. Dijckpotingen 9A Vierpolders. Zeer ruime maisonnettewoning, van alle gemakken voorzien. Villex Wonen B.V. TE KOOP Dijckpotingen 9A Vierpolders Villex Wonen B.V. 1e Barendrechtseweg 46 2992 XC Barendrecht 088-5320000 info@villexwonen.nl villexwonen.nl Vraagprijs 274.500,- k.k. Zeer ruime maisonnettewoning,

Nadere informatie

Algemene informatie DE SCHAKEL 57

Algemene informatie DE SCHAKEL 57 De Schakel 57, Best Algemene informatie DE SCHAKEL 57 Op rustige woonlocatie in het complex De Schakel gesitueerde, keurig afgewerkte, eigentijdse 3-kamer maisonnette op de 1e en 2e verdieping, zowel via

Nadere informatie

23 APPARTEMENTEN BLOK 3 VELLER 1 te BARNEVELD

23 APPARTEMENTEN BLOK 3 VELLER 1 te BARNEVELD 23 APPARTEMENTEN BLOK 3 VELLER 1 te BARNEVELD UITBREIDINGSPLAN VELLER TE BARNEVELD. ALGEMENE PROJECTGEGEVENS Omschrijving project: Dit project omvat het bouwen van: 23 appartementen type 09 t/m 16 Blok

Nadere informatie

TE KOOP. Kloosterveenstraat LP Den Haag. Benedenwoning, Appartement, 95m². Vraagprijs k.k. Verkocht

TE KOOP. Kloosterveenstraat LP Den Haag. Benedenwoning, Appartement, 95m². Vraagprijs k.k. Verkocht TE KOOP Kloosterveenstraat 7 2545 LP Den Haag Benedenwoning, Appartement, 95m² Vraagprijs 240.000 k.k. Verkocht KENMERKEN Vraagprijs 240.000 k.k. Status Verkocht Oplevering per direct Soort appartement

Nadere informatie

Informatie afwerking huurappartementen Rhenomare

Informatie afwerking huurappartementen Rhenomare Informatie afwerking huurappartementen Rhenomare Appartementen Rust, ruimte en groen in Rhenomare Op de locatie van voormalig restaurant Rhenomare en timmerfabriek Van den Brandhof verrijst nieuwbouwproject

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Jozef Israelslaan 222, Rijswijk Goed onderhouden 3 kamer appartement met vrij uitzicht, balkon op het zuidwesten en grote berging in de kelder van het gebouw, gelegen in de wijk Rembrandtkwartier. Vraagprijs:

Nadere informatie

Wilhelminastraat 11 III+IV

Wilhelminastraat 11 III+IV Object: Het appartementsrecht rechtgevend op het uitsluitend gebruik van het te formeren appartementsrecht rechtgevende op de woning, gelegen op de derde en vierde verdieping van het gebouw, alsmede de

Nadere informatie

Bordeslaan 27 - 'S-Hertogenbosch

Bordeslaan 27 - 'S-Hertogenbosch Bordeslaan 27 - 'S-Hertogenbosch Wij zijn Makelaarsoord. Wij zijn de makelaar nieuwe stijl. Met een jong, gepassioneerd team en kantoren in Rosmalen en Ammerzoden. Bij ons draait het om jou. Onze drive

Nadere informatie

k.k. Herculeslaan 92 UTRECHT

k.k. Herculeslaan 92 UTRECHT 399.000 k.k. Herculeslaan 92 UTRECHT Omschrijving: In Utrecht Oost bieden wij dit hoogwaardig afgewerkte, goed onderhouden, drie kamer appartement (126m² ). Het appartement heeft de beschikking over een

Nadere informatie

Te koop. Ruim 3-kamer appartement met eigen parkeerplaats en berging in de garage. Weegje 251, 3295 CT s-gravendeel

Te koop. Ruim 3-kamer appartement met eigen parkeerplaats en berging in de garage. Weegje 251, 3295 CT s-gravendeel Te koop Ruim 3-kamer appartement met eigen parkeerplaats en berging in de garage Weegje 251, 3295 CT s-gravendeel Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping van het appartementengebouw Den Hartog-erf

Nadere informatie

Plattegronden en informatie. 22 ruime appartementen met parkeerplaats

Plattegronden en informatie. 22 ruime appartementen met parkeerplaats lattegronden en informatie 22 ruime appartementen met parkeerplaats Appartement 4 kamers Appartement 3 kamers TYE A01 TYE A05 < 150 > berging < 100 > < 150 > < 185 > < 315 > badkamer < 272 > < 677 >

Nadere informatie

TE KOOP IN BEST, HARTENVIER 81

TE KOOP IN BEST, HARTENVIER 81 TE KOOP IN BEST, HARTENVIER 81 ERA makelaardij Ed Willems Nieuwstraat 32 5683 KC Best telefoon: 0499-374040 fax: 0499-391465 www.edwillems.nl best@edwillems.nl TE KOOP IN BEST, AAN HET HARTENVIER 81. Royaal

Nadere informatie

Ons Belang. Technische omschrijving

Ons Belang. Technische omschrijving Ons Belang Technische omschrijving 1. Algemeen Dit is de technische omschrijving van het project Ons Belang. Deze omschrijving heeft betrekking op het appartementen comple Ons Belangen, bestaande uit 10

Nadere informatie

BADHOEVELAAN 109 BADHOEVEDORP

BADHOEVELAAN 109 BADHOEVEDORP BADHOEVELAAN 109 BADHOEVEDORP BADHOEVEDORP Badhoevelaan 1 1171 DA Badhoevedorp t 020-6594944 e info@barnhoornvermeer.nl Makelaar o.g. A.G.M. Barnhoorn-Groenendijk RMT J.P.K. Barnhoorn RMT www.barnhoornvermeer.nl

Nadere informatie

Papendrecht Kleine Waal 90

Papendrecht Kleine Waal 90 Penthouse met riant terras in het centrum van Papendrecht Woonkamer Keuken Terras Vraagprijs e 550.000,-- k.k. Een ongekend luxe afgewerkt penthouse met een riant terras, in het centrum van Papendrecht.

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Victoria 47, Den Hoorn 2 kamer hoek-appartement gelegen in het moderne appartementencomplex De Schout in de nieuwbouwwijk Look-West. Het appartement is voorzien van een eigen overdekte parkeerplaats met

Nadere informatie

Wervershoof Nieuwbouw 16 appartementen

Wervershoof Nieuwbouw 16 appartementen Wervershoof Nieuwbouw 16 appartementen Technische omschrijving Technische omschrijving Begane grond- en verdiepingsvloeren De begane grondvloer van de appartementen wordt uitgevoerd

Nadere informatie

Sliedrecht Julianastraat 19a

Sliedrecht Julianastraat 19a Sliedrecht Julianastraat 19a Moderne starterswoning (maisonette) met eigen parkeerplaats Woonkamer Keuken Terras Sliedrecht Julianastraat 19a Vraagprijs e 179.500,-- k.k. Deze moderne starterswoning, type

Nadere informatie

Kenmerken Huurprijs p/mnd: 1.050,- excl. Aantal kamers: 2 Aantal slaapkamers: 1 Energie label:

Kenmerken Huurprijs p/mnd: 1.050,- excl. Aantal kamers: 2 Aantal slaapkamers: 1 Energie label: Kenmerken Dr. Cuyperslaan 5623 BB Eindhoven Huurprijs p/mnd 1.050,- excl. Huurprijs p/mnd: 1.050,- Adres: Postcode: Plaatsnaam: Type woning: Aantal kamers: 2 Aantal slaapkamers: 1 Energie label: excl.

Nadere informatie

Reinette 28 Boskoop Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Reinette 28 Boskoop Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , Reinette 28 Boskoop Vraagprijs 439.000,-- k.k. Moderne en riante villa gelegen aan de rand van de gewilde woonwijk Waterrijk. Deze woning heeft een zeer hoogwaardige en luxe afwerking. Het woonhuis heeft

Nadere informatie

EILAND AMELAND, NOOTDORP NOVEMBER 2016

EILAND AMELAND, NOOTDORP NOVEMBER 2016 EILAND AMELAND, NOOTDORP NOVEMBER 2016 CONCEPT IMPRESSIE EILAND AMELAND, NOOTDORP - 2 CONCEPT SITUATIE Situatie 1 : 250 EILAND AMELAND, NOOTDORP - 3 CONCEPT BOVENAANZICHT EILAND AMELAND 7.050 1 5 7.050

Nadere informatie

De Richmond puur woongenot vindt u hier

De Richmond puur woongenot vindt u hier puur woongenot vindt u hier SITUATIE OVERZICHT UTRECHT LEIDSCHE RIJ DE LETA DE FABIOLA DE RICHMOD 3 GEVELAAZICHTE Oostzijde 21, 39, 57 en 75 79 81 83 85 87 < 3800 > < 5995 > < 3800 > 63 65 67 69 71 73

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Boskamp 74, Maasland Goed onderhouden, fraai gelegen, 3 kamer maisonnette, op de hoek van de 2 e verdieping met inpandige berging op de begane grond, in het nieuwbouwcomplex Duyvenvoorde. Zeer geschikt

Nadere informatie

Informatiebrochure. Thomsonstraat 8 Badhoevedorp

Informatiebrochure. Thomsonstraat 8 Badhoevedorp Informatiebrochure Thomsonstraat 8 Badhoevedorp Thomsonstraat 8 Badhoevedorp In 2011 gemoderniseerde 2-kamerwoning (circa 58 m²) met zonnig balkon op het zuidwesten (o.a. avondzon!). In 2015 zijn alle

Nadere informatie

,- k.k. Maandlasten: ± 594,- p.m. Vlashoflaan KS, Tilburg. WonenBreburg Prof de moorplein DR, Tilburg

,- k.k. Maandlasten: ± 594,- p.m. Vlashoflaan KS, Tilburg. WonenBreburg Prof de moorplein DR, Tilburg Vlashoflaan 138 5012KS, Tilburg Oppervlakte: 97 m 2 Aantal kamers: 3 Appartement 165.000,- k.k. Maandlasten: ± 594,- p.m. WonenBreburg Prof de moorplein 521 5037DR, Tilburg infoverkoop@wonenbreburg.nl

Nadere informatie

Wilhelminastraat 11-III+IV

Wilhelminastraat 11-III+IV Wilhelminastraat 11-III+IV Bosboom Toussaintstraat 31 BTW NL8148.95.001.B01 WWW.HUISMAN-MAKELAARDIJ.NL 1054 AN Amsterdam KvK Amsterdam 34234002 INFO@HUISMAN-MAKELAARDIJ.NL Tel 020 550 3456 Fax 020 550

Nadere informatie

Gemert Kapelaanstraat 39

Gemert Kapelaanstraat 39 Gemert Kapelaanstraat 39 Royaal appartement met balkon, groot dakterras en berging. Deze woning is gelegen in het gezellige centrum van Gemert met alle dagelijkse voorzieningen in de directe omgeving.

Nadere informatie

REIGERSTRAAT 11 BADHOEVEDORP

REIGERSTRAAT 11 BADHOEVEDORP REIGERSTRAAT 11 BADHOEVEDORP BADHOEVEDORP Badhoevelaan 1 1171 DA Badhoevedorp t 020-6594944 e info@barnhoornvermeer.nl Makelaar o.g. A.G.M. Barnhoorn-Groenendijk RMT J.P.K. Barnhoorn RMT www.barnhoornvermeer.nl

Nadere informatie

Wonen in het centrum. Marktstaete BP te Bladel. Vraagprijs ,- K.K. Luxe, veilig en centraal wonen in één

Wonen in het centrum. Marktstaete BP te Bladel. Vraagprijs ,- K.K. Luxe, veilig en centraal wonen in één Marktstaete 30 5531 BP te Bladel Vraagprijs 385.000,- K.K. Wonen in het centrum Luxe, veilig en centraal wonen in één 0497-229030 info@revastmakelaardij.nl revastmakelaardij.nl Kenmerken & specificaties

Nadere informatie

HAGELAND 114 AMSTERDAM

HAGELAND 114 AMSTERDAM HAGELAND 114 AMSTERDAM BADHOEVEDORP Badhoevelaan 1 1171 DA Badhoevedorp t 020-6594944 e info@barnhoornvermeer.nl Makelaar o.g. A.G.M. Barnhoorn-Groenendijk RMT J.P.K. Barnhoorn RMT www.barnhoornvermeer.nl

Nadere informatie

Te koop Zeer royaal appartement met eigen berging en overdekte parkeerplaats

Te koop Zeer royaal appartement met eigen berging en overdekte parkeerplaats Langeweg 11 Postbus 1166 3260 AD Oud-Beijerland Tel: 0186-634200 Fax: 0186-634276 Te koop Zeer royaal appartement met eigen berging en overdekte parkeerplaats Debussyring 13, 3261 JA Oud-Beijerland Algemeen

Nadere informatie

kaviaarhuis dr lelykade 150 scheveningen

kaviaarhuis dr lelykade 150 scheveningen kaviaarhuis dr lelykade 150 scheveningen Tussen authentieke havengebouwen, eigentijdse horeca en smaakvolle nieuwbouw wordt het Kaviaarhuis gerealiseerd. Direct aan de gezellige kade kunt u wonen met

Nadere informatie

Limburgiaplantsoen 10, Brunssum

Limburgiaplantsoen 10, Brunssum Algemene informatie Straat: Limburgiaplantsoen 10 Postcode: 6445XD Stad: Brunssum Perceeloppervlakte: 195 m² Woonoppervlakte: 155 m² Volume: 355 m³ Bouwjaar: 2006 Type: Tussenwoning Prijs: 224.500 k.k.

Nadere informatie

HENGELOSTRAAT GZ ALMERE k.k. RUIM 3 KAMER APPARTEMENT MET AAN ALLE ZIJDEN UITZICHT

HENGELOSTRAAT GZ ALMERE k.k. RUIM 3 KAMER APPARTEMENT MET AAN ALLE ZIJDEN UITZICHT HENGELOSTRAAT 105 1324 GZ ALMERE 247.500 k.k. RUIM 3 KAMER APPARTEMENT MET AAN ALLE ZIJDEN UITZICHT INFORMATIE OVER VERKOOP: LEUKEHUIZEN.NL 0641 246405 info@leukhuizen.nl Riant 4 kamer hoekappartement

Nadere informatie

TE KOOP. Interesse in deze woning? Genovevalaan AL Eindhoven k.k. Bel +31 (0) of ga naar

TE KOOP. Interesse in deze woning? Genovevalaan AL Eindhoven k.k. Bel +31 (0) of ga naar TE KOOP Genovevalaan 128 5625 AL Eindhoven 169.000 k.k. Interesse in deze woning? Bel +31 (0)492 548 935 of ga naar www.vanderduimmakelaardij.nl KENMERKEN Prijs 169.000 k.k. Postcode 5625 AL Woningtype

Nadere informatie

Prijslijst Woonsferen - Bergh & Boszicht Woningtype E - Oud-Hollands uitrustingsniveau Zilver

Prijslijst Woonsferen - Bergh & Boszicht Woningtype E - Oud-Hollands uitrustingsniveau Zilver Prijslijst Woonsferen - Bergh & Boszicht Woningtype E - Oud-Hollands uitrustingsniveau Zilver woningtype E Goud Platina VTWonen prijs incl 21% btw 25.940 33.580 41.180 44.390 Basiswoning Wandafwerking

Nadere informatie

Arnoutlaan 69 349.500,- k.k. 4741CW Hoeven Vrijstaande-woning Royale opgezette vrijstaande woning met 4 slaapkamers, ruime inpandige deels verdiepte garage, eigen oprit, prachtig aangelegde tuin rondom

Nadere informatie

Vechtstraat 274, Groningen

Vechtstraat 274, Groningen Vechtstraat 274, Groningen Dit moderne en luxe afgewerkt vier-kamer appartement van maar liefst 164 m2 ligt op de 3e verdieping en heeft een prachtig uitzicht op het park en de vijver van het Dinkelpark.

Nadere informatie

Brochure. Landkaartje 211 te Oosterhout Te koop

Brochure. Landkaartje 211 te Oosterhout   Te koop Brochure Landkaartje 211 te Oosterhout WWW.VDPLAS.NL Te koop Omschrijving 5 redenen waarom u dit appartement gezien moet hebben: 1. Ruim 3-kamerappartement gelegen in de wijk Vlindervallei. 2. Fantastisch

Nadere informatie

WONINGINFORMATIE. Keizersmantelweg 261 Hoogvliet 3192 VZ. Beurtschipperstraat 114, Hoogvliet (010) vbw.nl

WONINGINFORMATIE. Keizersmantelweg 261 Hoogvliet 3192 VZ. Beurtschipperstraat 114, Hoogvliet (010) vbw.nl VBW Makelaars en Taxateurs WONINGINFORMATIE Keizersmantelweg 261 Hoogvliet 3192 VZ Beurtschipperstraat 114, Hoogvliet (010) 295 48 88 info@vbw.nl vbw.nl Deze luxe en compleet afgewerkte 7 (!) kamer eengezinswoning

Nadere informatie

OSDORPER BAN PP AMSTERDAM

OSDORPER BAN PP AMSTERDAM OSDORPER BAN 703 + PP AMSTERDAM BADHOEVEDORP Badhoevelaan 1 1171 DA Badhoevedorp t 020-6594944 e info@barnhoornvermeer.nl Makelaar o.g. A.G.M. Barnhoorn-Groenendijk RMT J.P.K. Barnhoorn RMT www.barnhoornvermeer.nl

Nadere informatie

Lange Akker 127 te Teteringen

Lange Akker 127 te Teteringen TE KOOP Lange Akker 127 te Teteringen In rustige straat gelegen goed onderhouden tussenwoning met zonnige achtertuin en berging. De populaire wijk Om de Haenen is zeer kindvriendelijk. Ook is de woning

Nadere informatie

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Eindhoven

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Eindhoven Voor meer informatie bel: 040-2544737 TE KOOP Eindhoven Grasbaan 144 VRAAGPRIJS: 245.000,- K.K. Mooi gelegen 3-kamer hoekappartement op de 4e verdieping met een ruim balkon op het westen en een prachtig

Nadere informatie

Delen van wanden, vloeren, plafonds en overige welke het verschil zijn tussen de bestaande situatie en nieuwe uitvoering verwijderen en afvoeren.

Delen van wanden, vloeren, plafonds en overige welke het verschil zijn tussen de bestaande situatie en nieuwe uitvoering verwijderen en afvoeren. Technische omschrijving Splitsing in twee appartementen Hoge Rijndijk 94 H leiden 1 Sloopwerk Delen van wanden, vloeren, plafonds en overige welke het verschil zijn tussen de bestaande situatie en nieuwe

Nadere informatie

TE KOOP. Breda Het Bolwerk 65

TE KOOP. Breda Het Bolwerk 65 TE KOOP Breda Het Bolwerk 65 Op een schitterende locatie, in de binnenstad van Breda gelegen, verrassend licht en ruim driekamerhoekappartement met loggia. Het appartement is goed onderhouden, ligt op

Nadere informatie

Dr. Cuyperslaan 44 18

Dr. Cuyperslaan 44 18 Goed afgewerkt 2-kamer design appartement op de derde etage van het hoogbouw gedeelte van complex Arhus. Het in 2011 gerealiseerde complex beschikt over een gemeenschappelijke fitnessruimte, sauna, wasserette

Nadere informatie

Dr Cuyperslaan Eindhoven

Dr Cuyperslaan Eindhoven Modern en licht 2-kamer design hoekappartement met een balkon gelegen op de vijfde etage van het hoogbouw gedeelte van complex Arhus nabij het centrum van Eindhoven en winkelcentrum WoenselXL. Het in 2011

Nadere informatie

TE KOOP: Jouw droom. Dijckpotingen 9a Vierpolders ,- k.k. Prachtige maisonnettewoning. Living van 55 m2. Gebruiksoppervlakte 164 m2

TE KOOP: Jouw droom. Dijckpotingen 9a Vierpolders ,- k.k. Prachtige maisonnettewoning. Living van 55 m2. Gebruiksoppervlakte 164 m2 TE KOOP: Jouw droom 274.500,- k.k. Dijckpotingen 9a Vierpolders Prachtige maisonnettewoning Living van 55 m2 Gebruiksoppervlakte 164 m2 Type woning: Maisonnete Aantal kamers: 4 Aantal slaapkamers: 3 Woonoppervlakte:

Nadere informatie

juni 2014 Aan de inhoud van deze technische omschrijving kunnen geen rechten w orden ontleend.

juni 2014 Aan de inhoud van deze technische omschrijving kunnen geen rechten w orden ontleend. CENTRUMPLAN Technische omschrijving appartementen blok 3 en 4 Blok 3: 57 appartementen Blok 4: 36 appartementen (gecombineerd met koopappartementen) Een ontwikkeling van A.S.R. vastgoed ontwikkeling Ontwerp

Nadere informatie

Residentie Molenbeekstaete Kastanjelaan 4-2 Koopprijs: ,= k.k.

Residentie Molenbeekstaete Kastanjelaan 4-2 Koopprijs: ,= k.k. e-mail info@troost-onroerendgoed.nl BROCHURE Aangeboden door TROOST Onroerend Goed, Heerlen Tel 045 571 79 76 SITTARD Residentie Molenbeekstaete Kastanjelaan 4-2 Koopprijs 335.000,= k.k. Zeer comfortabel

Nadere informatie

TE KOOP K.K. Maashaven Oostzijde HS Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam

TE KOOP K.K. Maashaven Oostzijde HS Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam TE KOOP Maashaven Oostzijde 174 3072 HS Rotterdam Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam 010-8700284 sales@rotterdamestate.nl rotterdamestate.nl 275.000 K.K. Moderne 4 kamer appartement

Nadere informatie

Markthal Rotterdam. 19 plattegronden. www.hureninmarkthal.nl

Markthal Rotterdam. 19 plattegronden. www.hureninmarkthal.nl Markt Rotterdam 19 plattegronden www.hureninmarkt.nl Type A1-2 e en 3 e etage - Vloeroppervlak ca. 96 m 2-2 ruime s - Luxe met aparte douche, bad, dubbele wastafel en 2e toilet - 2 inpandige en : 11, 13,

Nadere informatie

St.-Elisabethstraat 60C 5261 VN Vught

St.-Elisabethstraat 60C 5261 VN Vught St.-Elisabethstraat 60C 5261 VN Vught 3-Kamer appartement Vraagprijs: 189.000 euro k.k. Aanvaarding in overleg Instapklaar! Zeer lage servicekosten Slechts 30 euro per maand Actieve en Financieel gezonde

Nadere informatie

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ

VAN LEERDAM MAKELAARDIJ Drogerij 115, Den Hoorn Aan de rand van Den Hoorn en Delft gelegen goed onderhouden 4 kamer appartement, op de begane grond met balkon, alsmede een inpandige en externe berging en eigen overdekte parkeerplaats.

Nadere informatie

Paul Henri Spaakring 9 Vlaardingen. Vraagprijs k.k.

Paul Henri Spaakring 9 Vlaardingen. Vraagprijs k.k. Paul Henri Spaakring 9 Vlaardingen Vraagprijs 325.000 k.k. Zo n mooie instapklare woning kom je niet vaak tegen op de markt. Deze heerlijke 5- kamerwoning met een diepe zonnige tuin en op eigen grond gelegen

Nadere informatie

Informatie afwerking herenhuizen Rhenomare

Informatie afwerking herenhuizen Rhenomare Informatie afwerking herenhuizen Rhenomare Herenhuizen Rust, ruimte en groen in Rhenomare Op de locatie van voormalig restaurant Rhenomare en timmerfabriek Van den Brandhof verrijst nieuwbouwproject Rhenomare.

Nadere informatie

8 huur woningen. Uitbreidingsplan Veller II te Barneveld. Blok 17: Type A20 t/m A24

8 huur woningen. Uitbreidingsplan Veller II te Barneveld. Blok 17: Type A20 t/m A24 8 huur woningen Uitbreidingsplan Veller II te Barneveld Blok 17: Type A20 t/m A24 Algemene projectgegevens Omschrijving project: Dit project omvat het bouwen van: 8 woningen blok 17 Uitbreidingsplan Veller

Nadere informatie

Informatie afwerking hofwoningen Rhenomare

Informatie afwerking hofwoningen Rhenomare Informatie afwerking hofwoningen Rhenomare Hofwoningen Rust, ruimte en groen in Rhenomare Op de locatie van voormalig restaurant Rhenomare en timmerfabriek Van den Brandhof verrijst nieuwbouwproject Rhenomare.

Nadere informatie

Prijslijst Woonsferen De Tuinen van Mollenburg fase 2 - Ridderspoor (Woningtype E) - Oudhollands uitrustingsniveau Zilver

Prijslijst Woonsferen De Tuinen van Mollenburg fase 2 - Ridderspoor (Woningtype E) - Oudhollands uitrustingsniveau Zilver Prijslijst Woonsferen uitrustingsniveau Zilver woningtype E Goud Platina VTWonen prijs incl 21% btw 24.170 32.050 39.830 41.590 versie 2.0 septermber 2017 Basiswoning Wandafwerking Polyesterweefsel behang

Nadere informatie

4 kamer- appartement. LEIDERDORP Westerschans 15. vraagprijs k.k

4 kamer- appartement. LEIDERDORP Westerschans 15. vraagprijs k.k 4 kamer- appartement LEIDERDORP Westerschans 15 vraagprijs 295.000 k.k. 071-8200020 leiderdorp@drieman.nl www.drieman.nl Kenmerken & specificaties Bouwjaar: Soort: Kamers: Inhoud: Woonoppervlakte: Perceeloppervlakte:

Nadere informatie

BT THE BTTHEOWERRotterdam OWER 1

BT THE BTTHEOWERRotterdam OWER 1 THEBTOWER Rotterdam INHOUD 6 The Concept 10 Wiel Arets 16 The BTower Rotterdam 19 In the heart of the city 21 The Studios of Rotterdam 24 The complete package 31 Floor plans and technical specifications

Nadere informatie

HUURPRIJS 695,- EXCL. HUURAPPARTEMENTEN HALDERENG

HUURPRIJS 695,- EXCL. HUURAPPARTEMENTEN HALDERENG HUURAPPARTEMENTEN HALDERENG HUURPRIJS 695,- EXCL. 5 appartementen begane grond : nummers 29, 31, 33, 35, 37 5 appartementen 1e woonlaag : nummers 49, 51, 53, 55, 57 Op een prachtige centrale locatie in

Nadere informatie

Zuiderbuurt. Kerkstraat

Zuiderbuurt. Kerkstraat Museumplein Zuiderbuurt Zuidkade Moleneind Zuidkade Raadhuisplein Noordkade Kerkstraat De Drift loos int. CAB a cai b-06 utp bel B VW B VW bel a int. b-06 VW B int. loos loos loos CV-ketel Bergruimte

Nadere informatie

Gedempte Zalmhaven 873 - Rotterdam Scheepvaartkwartier

Gedempte Zalmhaven 873 - Rotterdam Scheepvaartkwartier Juweel van een appartement, in de parel van Rotterdam; het Scheepvaartkwartier! Prachtig verbouwd, ruim en luxe 3-KAMERAPPARTEMENT met een brede, lichte woonkamer met groot zonzeker TERRAS op het Zuiden

Nadere informatie

woningtype G Prijslijst Woonsferen Hof van Gerwen - Woningtype G - Jaren '30 uitrustingsniveau Zilver Goud Basiswoning versie 1.

woningtype G Prijslijst Woonsferen Hof van Gerwen - Woningtype G - Jaren '30 uitrustingsniveau Zilver Goud Basiswoning versie 1. Prijslijst Woonsferen uitrustingsniveau Zilver Goud woningtype G Platina VTWonen prijs incl 21% btw 20.830 27.695 34.135 35.550 Basiswoning Begane grond Wandafwerking Polyesterweefsel behang gesausd, keuze

Nadere informatie

Burg. Pabstlaan 8-45 te Hoofddorp

Burg. Pabstlaan 8-45 te Hoofddorp Burg. Pabstlaan 8-45 te Hoofddorp Vraagprijs: 249.000,- kosten koper Koophuis Makelaars NieuwVennep Schoolstraat 12, 2151 AA Nieuw-Vennep Telefoon: 0252-68 18 25 info@vmp-advies.nl www.koophuis.nl * Aan

Nadere informatie

Ruime 3 kamerwoning Zonnig dakterras op het westen. Jacob Simonsz. de Rijkstraat 32, Utrecht ,= k.k.

Ruime 3 kamerwoning Zonnig dakterras op het westen. Jacob Simonsz. de Rijkstraat 32, Utrecht ,= k.k. Ruime 3 kamerwoning Zonnig dakterras op het westen Jacob Simonsz. de Rijkstraat 32, Utrecht 300.000,= k.k. Kenmerken Jacob Simonsz. de Rijkstraat 32 Bouw Soort woning Maisonnette Bouwjaar 2012 Soort dak

Nadere informatie

INFORMATIE VAN HET PAND ZUNDERTSEWEG 9 RUCPHEN

INFORMATIE VAN HET PAND ZUNDERTSEWEG 9 RUCPHEN INFORMATIE VAN HET PAND ZUNDERTSEWEG 9 RUCPHEN Object: : Uitgebouwde vrijstaande woning met berging en vrijstaande garage Vraagprijs : 349.000,= k.k. Bouwjaar :1958 Perc. opp. : 670 m2 Woon opp. : ca.

Nadere informatie

LICHTSTRAAT 34 EINDHOVEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 280 m³. Woonoppervlakte: ca 104 m²

LICHTSTRAAT 34 EINDHOVEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca 280 m³. Woonoppervlakte: ca 104 m² LICHTSTRAAT 34 EINDHOVEN Bouwjaar: ca 2003 Inhoud woning: ca 280 m³ Woonoppervlakte: ca 104 m² Aanvaarding: Makelaar: In overleg Peter de Kok Hoogwaardig afgewerkt In het representatieve Regentekwartier,

Nadere informatie

Bisschop Schrijnenstraat 84 - Venlo

Bisschop Schrijnenstraat 84 - Venlo Bisschop Schrijnenstraat 84 - Venlo "Nabij scholen, winkels, uitvalswegen en centrum gelegen in perfecte staat verkerend zeer ruim woonhuis met 2 garages en vrije achterom. " Vraagprijs: 255.000,00 k.k.

Nadere informatie

Pieter de Hoochstraat/ Boerenwetering. Materiaalstaat

Pieter de Hoochstraat/ Boerenwetering. Materiaalstaat 283-9-001 Pieter de Hoochstraat/ Materiaalstaat 2/5 Definitief Algemeen 1. voor verwerking de materialen bemonsteren ter goedkeuring van opdrachtgever en architect 2. ntb; "nader te bepalen door opdrachtgever

Nadere informatie

Turfsteker 12, Oudenbosch

Turfsteker 12, Oudenbosch In het havengebied van Oudenbosch, op een unieke locatie, direct aan het water gelegen leuke split-level woning met berging en eigen parkeerplaats(carport) op een perceel van 140 m² ondergrond. De woning

Nadere informatie

Comfortabel wonen. zonder zorgen. Sleijeborgh. Appartementencomplex. Lijsterweg Sliedrecht. 34 luxe huurappartementen met individueel Servicepakket

Comfortabel wonen. zonder zorgen. Sleijeborgh. Appartementencomplex. Lijsterweg Sliedrecht. 34 luxe huurappartementen met individueel Servicepakket Comfortabel wonen zonder zorgen Appartementencomplex Sleijeborgh Lijsterweg Sliedrecht 34 luxe huurappartementen met individueel Servicepakket Stichting Drechtstreek Sliedrecht Stichting Senioren Residenties

Nadere informatie

TE KOOP K.K. Looiershof CZ Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam

TE KOOP K.K. Looiershof CZ Rotterdam. Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam TE KOOP Looiershof 38 3024 CZ Rotterdam Rotterdam Estate B.V. Oudedijk 241 A 3061 AH Rotterdam 010-4122221 sales@rotterdamestate.nl rotterdamestate.nl 315.000 K.K. RIANT en LUXE afgewerkt 3-KAMER appartement

Nadere informatie

K.K. KAMP DA LELYSTAD

K.K. KAMP DA LELYSTAD KAMP 11 65 8225 DA LELYSTAD 325.000 K.K. "Nu bieden vanaf 325.000,- k.k. De gestelde vraagprijs betreft een "bieden vanaf prijs". Biedingen vanaf 325.000,- k.k. zullen door verkoper in behandeling genomen

Nadere informatie

Plein Nijmegen

Plein Nijmegen Plein 1944-89 Nijmegen - Bij interesse of vragen graag contact opnemen met verkopende partij: Margot Vandermeulen Joep Schoormans (06) 47314429 plein1944-89@outlook.com Plein 1944-89, 6511 JE te Nijmegen

Nadere informatie

Prijslijst Woonsferen - Parc Hooglande Fase 2 Gala (type E) - Jaren '30 uitrustingsniveau Zilver

Prijslijst Woonsferen - Parc Hooglande Fase 2 Gala (type E) - Jaren '30 uitrustingsniveau Zilver Prijslijst Woonsferen - Parc Hooglande Fase 2 Gala (type E) - Jaren '30 uitrustingsniveau Zilver Woningtype Gala Goud Platina VTWonen prijs incl 21% btw 27.060 35.030 42.950 44.480 Basiswoning Wandafwerking

Nadere informatie

Spegelt 86 - Nuenen. Vraagprijs 699.000,- kk

Spegelt 86 - Nuenen. Vraagprijs 699.000,- kk Spegelt 86 - Nuenen Vraagprijs 699.000,- kk Omschrijving Spegelt 86 - Nuenen Vrijstaand Landhuis met grote Bedrijfshal. Indeling woonhuis: Begane grond: Overdekte entree met lichtpunt en hardhouten voordeur.

Nadere informatie