Editie: januari 2015 Ossendrecht/Putte

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Editie: januari 2015 Ossendrecht/Putte"

Transcriptie

1 Editie: januari 2015 Ossendrecht/Putte kdv BeNGeLS bso BeNDe van BoVeN bso RaTJeToe ALGeMeeN Peuterspeelzalen Woensdrecht en Kinderopvang Zuid Westhoek in samenwerkingsverband Jongleren Brede speelleeromgeving voor kinderen van 0 tot 12 jaar U maakt als ouder gebruik van onze kinderopvang / peuterspeelzaal. In de afgelopen jaren hebben we in toenemende mate samengewerkt met St Kinderopvang / Peuterspeelzalen. Waarom? Op de eerste plaats omdat de visie wordt gedeeld dat spelend leren van groot belang is voor de ontwikkeling van kinderen van alle leeftijden. Daarnaast is er overeenstemming in de wijze, waarop beide organisaties streven naar hoge kwaliteit en professionaliteit en ook de afstemming met het onderwijs willen verhogen. Nu van alle voorschoolse locaties van beide stichtingen de pedagogisch medewerkers gecertificeerd zijn voor het aanbieden van het stimuleringsprogramma Uk en Puk willen beide stichtingen bekendheid geven aan deze inhoudelijke samenwerking door zich gezamenlijk te presenteren onder de naam JongLeren. Jongleren De naam Jongleren is bewust gekozen omdat beide organisaties experts zijn in het spelend leren gericht op een brede ontwikkeling, zodat kinderen met vertrouwen in zichzelf én met spelplezier hun talenten en mogelijkheden ontdekken en gebruiken. Deze werkwijze geldt voor alle locaties binnen Jongleren waar persoonlijke aandacht voor ieder kind en zijn of haar ontwikkeling centraal staat. De verschillende locaties peuterspeelzalen en kinderopvang blijven voortbestaan. Intensieve inhoudelijke samenwerking Wat is er al bereikt met de samenwerking? Inmiddels hebben beide organisaties een gezamenlijke visie opgesteld met als doel een kwalitatief hoogstaand totaal aanbod voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Groot pluspunt daarbij is dat de organisaties elkaar op het gebied van kennis en kwaliteit versterken. Hoe wordt de visie in de praktijk gebracht?

2 Kinderen van 0 tot 2 jaar krijgen naast warme aandacht en goede verzorging ook stimulansen afgestemd op hun ontwikkelingsbehoefte. Daarbij wordt stapsgewijs gestart met activiteiten uit de ontwikkelmethode Uk en Puk. Binnen het aanbod voor de 2 tot 4 jarigen wordt op de peuterspeelzalen en op de kinderdagverblijven het programma Uk en Puk, dat naadloos aansluit op het programma Schatkist waar de basisscholen in de gemeente Woensdrecht mee werken, verder uitgebouwd. Tijdens de peutertijd begeleiden en ondersteunen de pedagogisch medewerkers van Jongleren de kinderen door interactie en ontwikkelingsgerichte activiteiten zoals voorlezen, spel, knutselen, bewegen ed. Belangrijk is dat de peutertijd een leuke én leerzame ontwikkeltijd is. Er wordt ook gezorgd voor een afgestemde doorgaande lijn naar de basisscholen in de gemeente ondermeer door gezamenlijke activiteiten. Ook voor de basisschoolkinderen is het spelend leren naast het formele leren op school erg belangrijk. Daarom heeft de buitenschoolse opvang een heel breed aanbod van activiteiten op gebied van spel en beweging, creativiteit, muziek, drama, koken, sport, natuur. Kinderen kunnen zich dan met veel spelplezier verder ontwikkelen. De visie en werkwijze van Jongleren sluit ook goed aan op ontwikkelingen binnen het passend onderwijs en de nieuwe jeugdwet doordat de pedagogisch medewerkers samen met ouders, leerkrachten en coaches zich verantwoordelijk weten voor het vinden en uitbouwen van het talent van elk kind. Debiteurenbeleid Uiteraard is ons uitgangspunt dat alle opvangfacturen bijtijds betaald worden. Dat is in het belang van zowel ouders (voorkomen ontstaan betalingsachterstand) als van onze organisatie. We hebben duidelijk debiteurenbeleid voor het geval er wel een betalingsachterstand ontstaat. Dit beleid wordt consequent opgevolgd met als doel betalingsproblemen zo snel mogelijk op te lossen. Het debiteurenbeleid wordt uitgevoerd door Tamara Heeren (financiële administratie) en Ellen Jacobs (directeur) (voorheen door dhr Buuron). Vakantie opvang BSO Ouders kunnen vakantiedagen van de buitenschoolse opvang zeer flexibel gebruiken. U geeft via het vakantiebriefje aan wanneer uw kind komt. Nu komt het regelmatig voor dat kinderen toch nog worden afgemeld. Dit kan tot uur de dag voorafgaand aan de opgegeven opvang. Indien u na uur uw kind afmeldt wordt de opgegeven opvang (halve of hele vakantiedag) afgeschreven.

3 BeRiCHTeN kdv BeNGeLS Zwarte piet op bezoek

4 Kerstwandeling Dit jaar met de kerst hadden we een kerstwandeling i.p.v. een kerstdiner. Samen met de ouders en zelfs een opa en oma is het een succesvolle 'herdertjestocht' geworden. Om half 4 verzamelde we met alle kinderen vanaf 2 jaar bij de floddertjes. Ieder kind kreeg zijn zelfgemaakte kerstster lampion en om uur vertrokken we met de kinderen, pedagogisch medewerkers en ouders. We liepen naar het huis van Lindsey waar we een tussenstop hadden in hun mooi versierde garage. Er stond een mooie kerstboom en voor elk kind was er een zitplek waar ze hun doosje rozijntjes konden opeten. Ook de kippen in de tuin waren erg interessant om te zien. Uitgerust liepen we weer verder op zoek naar het huis van de opa en oma van Jurre. Daar aangekomen was de tuin mooi versierd en stond er een levende kerststal met daarin Jozef, Maria, een echt kindje Jezus en wat geiten. Zo leuk om te zien en de kinderen mochten de geiten nog een wortel geven. Toen iedereen dat gezien had mochten ze onder de partytent nog een knakworstje komen eten, die geroosterd was op de BBQ. Daarna nog een glaasje limonade en de buikjes waren weer gevuld. Toen liepen we weer terug naar de Bengels waar het ondertussen mooi versierd was en er tafels met lekker stond. We hadden pannenkoeken uit verschillende landen: Nederland, België en Marokko. Deze waren gebakken door verschillende hulp ouders. Ook was er chocomelk of sap en kerstboompjes vol met kerstkransjes om te snoepen. Ook aan de ouders was gedacht met lekkere warme glühwein of frisdrank. Toen dit op was hebben 3 vaders nog vuurwerk afgestoken. Dit was een mooie afsluiting van onze kerstwandeling. En het leuke is dat we voor volgend jaar al adressen hebben waar we naartoe mogen wandelen!

5 Peuter plus groepje: 8 december zijn we gestart met een peuter plus groep. Dit gebeurt op maandag, dinsdag en donderdag (soms woensdag). De 6 oudste kinderen die dag gaan boven spelen. Om 9.00 uur gaan de kinderen naar boven toe. We beginnen de dag met het welkomstliedje om vervolgens fruit te eten en wat te drinken. Daarna volgt er een Puk activiteit en vrij spelen. De afgelopen weken hebben we o.a. al kerststerren geknutseld, een kerstkaart gemaakt, kringspelletjes gedaan en natuurlijk gespeeld met het speelgoed van de BvB. En wat is dat leuk! de BvB heeft een legotafel, grote auto's (veel groter dan bij de Bengels) en je mag het zelf uit de kast halen. Dat is iets wat bij de bengels niet altijd kan/mag. De kinderen mogen spelen met speelgoed dat voor de 'grote' kinderen is. De kinderen voelen zich er echt 'groot' door. Om half 12 gaan we aan tafel om een boterham te eten. Om half 1 zit het er weer op en gaan we terug naar de Bengels. Voor de kinderen is dit een hele nieuwe en leuke uitdaging en eventueel een voorbereiding op de BvB. Zo krijgen de oudere kinderen wat meer aandacht en activiteiten die op hun niveau gericht zijn en is het bij de Bengels wat rustiger voor de jongere kinderen.

6 BeRiCHTeN bso BeNDe van BoVeN en RaTJeToe Fear Factor bij Ratjetoe Durf jij...? Kattenvoer te eten? Een ei op je hoofd kapot te slaan? Zoveel mogelijk wasknijpers op je gezicht te zetten? Zeewier, zuurkool en mosselen te proeven? Afgehakte vinger-knakworsten te maken? Dat en nog een boel andere dingen durven de kids van Ratjetoe zonder problemen!! Zij waren zeer fearless tijdens onze eigen FEAR FACTOR! P.S. Het kattenvoer was in werkelijkheid gewoon de inhoud van een blikje tonijn in een schoongemaakt blikje kattenvoer P.P.S de eieren waren allemaal hardgekookt :)

7 Cup cake cup bij de Bende

8 IJspret in de kerstvakantie Wat was het gezellig!!!! Met onze maatschappelijke stagiaire (en Jeanine) naar de ijsbaan in Hoogerheide.

9 Kookpret Koken voor kerst is natuurlijk pas echt compleet met een echte sneeuwpop erbij. De kinderen van Ratjetoe hebben genoten van een sneeuwpop gemaakt van marshmallows, drop, zure matten en zoute stengels. Lekker, leuk en heel gezellig! Tafeltennis De kinderen van de Bende Van Boven hebben hun tafeltennis vaardigheden bijgespijkerd tijdens de workshops die door TCO werden verzorgd.

10 Disco Noteer alvast in je agenda!!! De BSO disco voor groep 5 t/m 8 wordt dit jaar gehouden op vrijdag 27 maart. Dat mag je toch niet missen!!!!!

Vakantie opvang BSO. Hoe wordt de visie in de praktijk gebracht?

Vakantie opvang BSO. Hoe wordt de visie in de praktijk gebracht? Editie: januari 2015 Hoogerheide/Woensdrecht kdv PoLLeKe bso SPeTTeR bso KooiDuiN bso t PooRTJe ALGeMeeN Peuterspeelzalen Woensdrecht en Kinderopvang Zuid Westhoek in samenwerkingsverband Jongleren Brede

Nadere informatie

Kindercentrum 2Bevers is gelegen in Houtwijk en maakt onderdeel uit van de Koos Meindertsschool. 2Bevers is geheel op de parterre gelegen.

Kindercentrum 2Bevers is gelegen in Houtwijk en maakt onderdeel uit van de Koos Meindertsschool. 2Bevers is geheel op de parterre gelegen. Versie april 2014 2Bevers Kindercentrum 2Bevers is gelegen in Houtwijk en maakt onderdeel uit van de Koos Meindertsschool. 2Bevers is geheel op de parterre gelegen. 1. Adresgegevens Naam: Kindercentrum

Nadere informatie

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012

Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Peuterspeelzaal het Boemeltje en BSO Willem Eggert december 2014 2012 Beste ouder/verzorger, We zitten midden in alle decemberactiviteiten en het is heel sfeervol op de locatie. Samen met de kinderen werken

Nadere informatie

2. Opvangvormen en openingstijden Kinderdagverblijf Geopend op maandag t/m vrijdag van 7.30 uur tot uur.

2. Opvangvormen en openingstijden Kinderdagverblijf Geopend op maandag t/m vrijdag van 7.30 uur tot uur. 2Lepelaars 2Lepelaars heeft een mooi pand gelegen in de Vogelwijk in Den Haag. Wij bieden voor kinderen van 0 tot 13 jaar opvang in zes verschillende groepen. Op de begane grond hebben wij drie babygroepen,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF BSO de RUPS Januari 2017 Carnaval! O n t d e k j o u w w e r e l d m e t M i k z! Mikz helpt Villa Pardoes!

NIEUWSBRIEF BSO de RUPS Januari 2017 Carnaval! O n t d e k j o u w w e r e l d m e t M i k z! Mikz helpt Villa Pardoes! NIEUWSBRIEF BSO de RUPS Januari 2017 www.mikz.nl Mikz helpt Villa Pardoes! Breng oude kleren en schoenen naar de kledingcontainer van Villa Pardoes op locaties de Rups, de Carrousel en de Duinsprong en

Nadere informatie

Mmmmm. In dit nummer:

Mmmmm. In dit nummer: Mmmmm In dit nummer: - Jarigen - Update nieuwbouw - Koelkast overblijven - Informatieavond - Voorstellen - Groep 1-2 - Coöperatief leren - Hulpouders - Schoolontbijt - Pannen - St. Maarten - Agenda Elke

Nadere informatie

Producten & Tarieven 2016

Producten & Tarieven 2016 kinderopvang in de buurt Producten & Tarieven 2016 Bijlage bij Onze Spelregels Kinderdagverblijven Kies de opvang die bij u past Openingstijden Hele dagen Onze kinderdagverblijven zijn dagelijks geopend

Nadere informatie

Producten & Tarieven 2015

Producten & Tarieven 2015 kinderopvang in de buurt Producten & Tarieven 2015 Bijlage bij Onze Spelregels Kinderdagverblijven Kies de opvang die bij u past Opvang op vaste dagen Wanneer u op vaste dagen in de week werkt, brengt

Nadere informatie

nieuwsbrief Van de directie Schooljaar nummer 5 Kerstmarkt 2 Even voorstellen Nieuwe baan Buitenschoolse opvang Vanuit de MR

nieuwsbrief Van de directie Schooljaar nummer 5 Kerstmarkt 2 Even voorstellen Nieuwe baan Buitenschoolse opvang Vanuit de MR nieuwsbrief Schooljaar 2018 2019 nummer 5 Van de directie Van de directie 1 Kerstmarkt 2 In dit nummer: Nieuwe baan Even voorstellen Buitenschoolse opvang Vanuit de MR Interessante informatie: 3 4 5 4

Nadere informatie

Inhoudsopgave pedagogisch werkplan

Inhoudsopgave pedagogisch werkplan Inhoudsopgave pedagogisch werkplan Locatie D n Dulper Algemeen Stichting kinderopvang Le Papillon is gespecialiseerd in buitenschoolse en naschoolse opvang voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar.

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Maandag 7 december 2015. Agenda Zaterdag 12 december Oud papier

Schooljaar 2015-2016 Maandag 7 december 2015. Agenda Zaterdag 12 december Oud papier INFOOTJE NR. 07 Schooljaar 2015-2016 Maandag 7 december 2015 Agenda Zaterdag 12 december Oud papier Donderdag 17 december 13.15 uur: kerststukjes maken samen met opa s en oma s 17.00 19.00 uur: kerstdiner

Nadere informatie

Werkplan. BSO de Ploeg

Werkplan. BSO de Ploeg Werkplan L BSO de Ploeg Locatie: BSO de Ploeg Datum: december 2017 gisch beleidsplan Doomijn Augustus 2 Voorwoord U ontvangt dit werkplan omdat u klant bent geworden bij onze locatie. We hebben bij Doomijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 14 december 2017

Nieuwsbrief 8 14 december 2017 Nieuwsbrief 8 14 december 2017 GROEPSACTIVITEITEN Op donderdag 21 december en vrijdag 22 december vieren wij het kerstfeest op school. Het programma gaat er als volgt uitzien. Bij droog weer: Donderdag

Nadere informatie

Kerstmusical De Herberg Zit Vol productie van groep 7 Kindcentrum Kleinerf. ieder kind een talent! Grote zaal MFA De Sprank

Kerstmusical De Herberg Zit Vol productie van groep 7 Kindcentrum Kleinerf. ieder kind een talent! Grote zaal MFA De Sprank Jaargang 33 nummer 13 03 december 2015 een wekelijkse uitgave van Kindcentrum 'T BLAAIKE FELICITEERT... 06 dec 09 dec Sint Nicolaas Saar van der Steen ieder kind een talent! thema schooljaar 2015-2016

Nadere informatie

Bericht van de kerstcommissie

Bericht van de kerstcommissie Jaargang 17 Nummer 17, 19-12-2018 Bericht van de kerstcommissie Herinnering Beste ouders/verzorgers, Op donderdag 20 december vindt de kerstviering op onze school plaats. We vieren dit met een sfeervol

Nadere informatie

Tarievenkrant. Inhoudsopgave

Tarievenkrant.  Inhoudsopgave krant Kinder biedt professionele aan kinderen van 0 tot 13 jaar met als doel dat de kinderen zich kunnen ontwikkelen tot gelukkige, sociale en gewaardeerde persoonlijkheden met een goed ontwikkeld inlevingsvermogen.

Nadere informatie

maandag 2 maart start groep 2 start verkeerproject met de hele Brede School

maandag 2 maart start groep 2 start verkeerproject met de hele Brede School 25 februari 2015, jaargang 5 nummer 12 Niet vergeten donderdag 26 februari ouderpanel maandag 2 maart start groep 2 maandag 2 maart start verkeerproject met de hele Brede School donderdag 5 maart creamiddag

Nadere informatie

Ontdek de wereld van Mundo

Ontdek de wereld van Mundo Ontdek de wereld van Mundo Hoi, wij zijn Mundo! Veel plezier maken, buiten spelen en de wereld ontdekken: dat doen kinderen van 0 tot 12 jaar bij Stichting Kinderopvang Mundo. Al 40 jaar bieden we hele

Nadere informatie

Producten, tarieven en spelregels BSO, KDV en PO 2019

Producten, tarieven en spelregels BSO, KDV en PO 2019 Producten, tarieven en spelregels BSO, KDV en PO 2019 Overzicht BSO Locaties BSO Kaskrakers (Bargeres) 0591-724110 BSO Diedeldoorn (Rietlanden) 0591-724113 BSO St. Gerardus (Barger-Oosterveld) 0591-622465

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Kennismaking op de Buitenschoolse Opvang (BSO) Kennismaking op de Buitenschoolse Opvang. Kindercentra De Roef

Kennismaking op de Buitenschoolse Opvang (BSO) Kennismaking op de Buitenschoolse Opvang. Kindercentra De Roef (BSO) Naar de buitenschoolse opvang Het team van Kindercentra De Roef doet enorm zijn best om het uw kind naar de zin te maken. Waar niets hoeft en bijna alles mag. Uw kind kan knutselen, vrij spelen,

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl December 2018 Dat december een drukke maand is weten wij op school ook. Sint is het land nog niet uit of de kerstboom staat alweer in de

Nadere informatie

Veel gestelde vragen over peuterschool t Koggeschip

Veel gestelde vragen over peuterschool t Koggeschip Veel gestelde vragen over peuterschool t Koggeschip Juni 2014 Wat is een peuterschool? De peuterschool is een combinatie van kinderdagverblijf en voorschool. Hier komen alle kinderen in de wijk van 2,5

Nadere informatie

Datum Activiteit Locatie

Datum Activiteit Locatie Jaarplanning 2018 Datum Activiteit Locatie 24 januari t/m 3 februari Nationale voorleesdagen Elke dag wordt er minimaal 1 moment van voorlezen gecreëerd. 2 februari 2018 Kinderen van groep 1/2 zijn vrij

Nadere informatie

Hoofdstuk II: 2Penselen

Hoofdstuk II: 2Penselen Versie juni 2014 Hoofdstuk II: 2Penselen 2Penselen ligt in de Schilderswijk, naast basisschool t Palet en het Hannemanplantsoen. Het kindercentrum is kleinschalig en gezellig, zodat de kinderen zich thuis

Nadere informatie

Nieuwsbrief 22 augustus 2017

Nieuwsbrief 22 augustus 2017 Nieuwsbrief 22 augustus 2017 Beste ouder(s) verzorger(s), Komende maandag start het nieuwe schooljaar voor alle kinderen op onze school. We hopen dat iedereen genoten heeft van de vakantie en dat de kinderen

Nadere informatie

Informatiebrochure Hoera Maasbree. Locatie Rabobank

Informatiebrochure Hoera Maasbree. Locatie Rabobank Informatiebrochure Hoera Maasbree Locatie Rabobank Inhoudsopgave 1. Hoera Maasbree... 3 2. Mogelijkheden bij Hoera Maasbree, locatie Rabobank... 3 2.1. Dagopvang... 3 2.1.1 Reguliere dagopvang... 3 2.1.2.

Nadere informatie

Tarieven de Kinderkei 2015 Kinderopvang. (Alle genoemde prijzen zijn brutobedragen, hier gaat de kinderopvangtoeslag nog van af)

Tarieven de Kinderkei 2015 Kinderopvang. (Alle genoemde prijzen zijn brutobedragen, hier gaat de kinderopvangtoeslag nog van af) Tarieven de Kinderkei 2015 Kinderopvang. (Alle genoemde prijzen zijn brutobedragen, hier gaat de kinderopvangtoeslag nog van af) Dagopvang van 0 tot 4 jaar Prijs per uur 6,67 vergoeding belastingdienst

Nadere informatie

WAT IS DE VOORSCHOOL PLUS?

WAT IS DE VOORSCHOOL PLUS? DE VOORSCHOOL PLUS WAT IS DE VOORSCHOOL PLUS? De voorschool is een plek waar peuters spelend leren en ouders elkaar kunnen ontmoeten. Op de voorschool krijgen de peuters van 2,5 tot 4 jaar spelenderwijs

Nadere informatie

SKS Alles Kids. Ieder kind is uniek. Onze visie. De 5 speerpunten

SKS Alles Kids. Ieder kind is uniek. Onze visie. De 5 speerpunten GEEF ZE DE VIJF! SKS Alles Kids De wereld om ons heen verandert. Ook in de kinderopvang zijn nieuwe ontwikkelingen aan de orde van de dag. SKS Alles Kids biedt al jaren kinderopvang en loopt voorop als

Nadere informatie

Veel gestelde vragen over peuterschool Multatuli

Veel gestelde vragen over peuterschool Multatuli Veel gestelde vragen over peuterschool Multatuli Juni 2014 Wat is een peuterschool? De peuterschool is een combinatie van kinderdagverblijf en voorschool. Hier komen alle kinderen in de wijk van 2,5 tot

Nadere informatie

Veel gestelde vragen over peuterschool Nieuw Sloten

Veel gestelde vragen over peuterschool Nieuw Sloten Veel gestelde vragen over peuterschool Nieuw Sloten Maart 2015 Wat is een peuterschool? De peuterschool is een combinatie van kinderdagverblijf en voorschool. Hier komen alle kinderen in de wijk van 2,5

Nadere informatie

werkplan kinderdagverblijf

werkplan kinderdagverblijf werkplan kinderdagverblijf Locatie: KDV Het Kleine Woud Datum: 11-12-2017 agogisch beleidsplan Doomijn Augustus 2015 Voorwoord U ontvangt dit werkplan omdat u klant bent geworden bij onze locatie. We hebben

Nadere informatie

Hier is de nieuwsbrief van januari Lees deze informatie even goed door.

Hier is de nieuwsbrief van januari Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van januari 2018. Lees deze informatie even goed door. Regel van de maand De regel van januari was rust een must. De regel van februari wordt ik, jij,

Nadere informatie

SKS Alles Kids. Onze visie

SKS Alles Kids. Onze visie GEEF ZE DE VIJF! SKS Alles Kids De wereld om ons heen verandert. Ook in de kinderopvang zijn nieuwe ontwikkelingen aan de orde van de dag. SKS Alles Kids biedt al jaren kinderopvang en loopt voorop als

Nadere informatie

Vakantie-BSO op twee locaties! BSO Kleiweg 310 & BSO Margrietlaan. Aanwezigheid herfstvakantie. Incidentele vakantieopvang

Vakantie-BSO op twee locaties! BSO Kleiweg 310 & BSO Margrietlaan. Aanwezigheid herfstvakantie. Incidentele vakantieopvang Herfstvakantie programma De eerste vakantie voor het nieuwe schooljaar staat weer voor de deur en het is er niet zomaar één. De week staat in het teken van talent en er vinden verschillende workshops en

Nadere informatie

Directiekrabbels Nieuwbrief 3

Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Directiekrabbels Nieuwbrief 3 Beste ouders/verzorgers Nieuw gebouw? Wellicht zijn er ouders die regelmatig langs onze nieuwe school rijden en dus hebben gezien dat de bouw heel snel vordert. In het gebouw

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen...

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Belangrijke data: Maandag 13 t/m donderdag 16 februari KANVAS afname Maandag 19 februari Oud papier. Donderdag 22 februari Klassenmail. Beste ouders, Het alweer

Nadere informatie

Bijlage: Rooster Dick

Bijlage: Rooster Dick Belangrijke data november: 01 november 1 jarig bestaan van het Kwartet 02 november start schoolfruit 04 november info avond, ouders groep 3,4 en 5. 04 november nio onderzoek groep 8 08 november juf Anita

Nadere informatie

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon:

juni 2016 OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat ES Dinteloord Telefoon: OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 Email: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders / verzorgers, juni 2016 Graag uw aandacht voor de nieuwsbrief van

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Bijlage: Kennismaken met sport en cultuur Nieuwsbrief december Kleutergroepen: In een eerdere nieuwsbrief van dit jaar hebben we al aangegeven dat er in onze groep 1 erg veel leerlingen komen. Na intern

Nadere informatie

Nieuwsbrief Hoera kindercentra

Nieuwsbrief Hoera kindercentra Nieuwsbrief Hoera kindercentra Editie: Hoera Haelen Datum: februari 2014 Beste ouders/verzorgers, In deze editie en nieuwe lay-out van onze nieuwsbrief leest u de nieuwtjes, weetjes en belangrijke informatie

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, Februari 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Inhoudsopgave pedagogisch werkplan

Inhoudsopgave pedagogisch werkplan Inhoudsopgave pedagogisch werkplan Locatie de Kleurencirkel Algemeen 2 Doelstelling 2 Openingstijden 2 Haaltijden 2 Vakanties 3 Groepsindeling en dagindeling 3 Hele dag opvang op vrijdag 4 Activiteiten

Nadere informatie

Informatiebrochure Hoera Baexem

Informatiebrochure Hoera Baexem Informatiebrochure Hoera Baexem Inhoudsopgave Inleiding... 2 1. Mogelijkheden bij Hoera Baexem... 3 1.1. Peuterprogramma... 3 1.2. Buitenschoolse opvang BSO Hoera Baexem... 3 1.3. Strippenkaart... 3 2.

Nadere informatie

Nieuwsbrief donderdag 23 juni Beste ouders en kinderen van Het Baken,

Nieuwsbrief donderdag 23 juni Beste ouders en kinderen van Het Baken, Nieuwsbrief donderdag 23 juni 2016 Beste ouders en kinderen van Het Baken, Over een week is het zover, dan gaat op 30 juli om 16.00 uur, het eerste ZOMERFEEST van Het Baken van start! Hebben jullie er

Nadere informatie

L e y l a. December 2016 Nieuwsbrief 27. December 2017, Nieuwsbrief voorbij en een nieuw jaar staat voor de deur.

L e y l a. December 2016 Nieuwsbrief 27. December 2017, Nieuwsbrief voorbij en een nieuw jaar staat voor de deur. 2016 voorbij en een nieuw jaar staat voor de deur We kijken tevreden terug op 2016. Wij hebben afgelopen jaar zowel bij de BSO als bij het kinderdagverblijf veel nieuwe kinderen, baby s en peuters mogen

Nadere informatie

TARIEVENKRANT KINDCENTRUM DE VAART. kindcentrumdevaart.nl. Alles inclusief! Je groeit hier samen!

TARIEVENKRANT KINDCENTRUM DE VAART. kindcentrumdevaart.nl. Alles inclusief! Je groeit hier samen! TARIEVENKRANT 2018 KINDCENTRUM DE VAART Je groeit hier samen! Bij De Vaart kunt u terecht voor onderwijs, opvang en naschoolse activiteiten voor kinderen van 0 tot 12 jaar. We staan voor Verbinden, Vertrouwen,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Anne Frankschool 21 december 2018 nummer 97. Agenda. Vanuit de directie

NIEUWSBRIEF. Anne Frankschool 21 december 2018 nummer 97. Agenda. Vanuit de directie NIEUWSBRIEF Anne Frankschool 21 december 2018 nummer 97 Agenda 21 januari - MR vergadering 22 januari OR vergadering 25 januari Margedag 7 februari Rapport mee 11 t/m 15 februari - Oudergesprekken 18 t/m

Nadere informatie

PRIKBORD 5 3 september 2014

PRIKBORD 5 3 september 2014 PRIKBORD 5 3 september 2014 15 december 2016 Schooljaar 2016-2017 AGENDA Wo 21 dec. Wo 21 dec. Vr 23 dec. Ma 26 dec t/m vr. 6 jan. Kinderen komen, na het ochtenddeel, ook nog naar school van 17:00 tot

Nadere informatie

INFORMATIE PEUTERSPEELZAAL T BIJENKORFJE. Peuterspeelzaal t Bijenkorfje Croesenstraat JK HAARLEM tel

INFORMATIE PEUTERSPEELZAAL T BIJENKORFJE. Peuterspeelzaal t Bijenkorfje Croesenstraat JK HAARLEM tel INFORMATIE PEUTERSPEELZAAL T BIJENKORFJE Peuterspeelzaal t Bijenkorfje Croesenstraat 51 2015 JK HAARLEM tel.023-5246333 www.haarlemeffect.nl E-mail: bijenkorfje@haarlemeffect.nl De leidsters van Peuterspeelzaal

Nadere informatie

Pedagogisch Werkplan Locatie Herwen

Pedagogisch Werkplan Locatie Herwen Pedagogisch Werkplan Locatie Herwen INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING 3 2. GROEPSSAMENSTELLING 3 3. INDELING EN INRICHTING VAN DE BINNEN EN BUITENRUIMTE 4 4. DAGRITME 4 5. ALGEMENE REGELS 6 6. SIGNALEREN 6 ELMO-Kinderopvang

Nadere informatie

Inleiding. Het wel en wee op de Twister

Inleiding. Het wel en wee op de Twister Nieuwsbrief Kindcentrum De Twister Horst December 2015 Inleiding Beste ouder(s), verzorger(s), Bij deze de laatste nieuwsbrief van het jaar. We kijken terug op een gezellige periode met sinterklaas- en

Nadere informatie

Bericht van de kerstcommissie

Bericht van de kerstcommissie Jaargang 17 Nummer 16, 12-12-2018 Berichtje van de leerlingenraad. Kersttruiendag Herinnering Een foute kersttrui, je kent hem vast en zeker wel. Eentje met ouderwetse motiefjes of grappige afbeeldingen.

Nadere informatie

INFORMATIEKRANT PEUTERS Peuterspeelzaal VVE Peuterspeelzaal subsidie Peuterpakket Peuteropvang Op School

INFORMATIEKRANT PEUTERS Peuterspeelzaal VVE Peuterspeelzaal subsidie Peuterpakket Peuteropvang Op School INFORMATIEKRANT PEUTERS Peuterspeelzaal VVE Peuterspeelzaal subsidie Peuterpakket Peuteropvang Op School WELKOM BIJ KINDERWERELD! U wilt het beste voor uw kind. Spelen met leeftijdsgenootjes in een kindvriendelijke

Nadere informatie

Agenda voor december/januari 2019

Agenda voor december/januari 2019 Agenda voor december/januari 2019 Jaargang 17 nummer 04 Almere, 20 december 2018 De jaarkalender vindt u op de website > tabblad Praktisch > Vakantie en vrije dagen > Jaarkalender Donderdag 20 december

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1

info Kalender: Agenda Woordje vooraf September Oktober 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 5 Editie 1 September Oktober 2018 info Kalender: Agenda Vrijdag 21 september Groep 2 vrij Maandag 24 september Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Dinsdag 25 september

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Centrum

Welkom in Wiebelwoud Centrum Welkom in Wiebelwoud Centrum Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief ASKA Kinderopvang

Nieuwsbrief ASKA Kinderopvang Nieuws van de ASKA Maandelijks laat ik u in deze nieuwsbrief zien welke leuke activiteiten er op onze locaties weer zijn geweest. Naast de activiteiten in het kader van ons jaarthema op de bso s en de

Nadere informatie

Week van de mediawijsheid

Week van de mediawijsheid Jaargang 10 Nummer 7 16 november 2018 Agenda Maandag 19 - vrijdag 23 november Dinsdag 20 november Dinsdag 20 november Woensdag 21 november Donderdag 22 november Woensdag 28 november Donderdag 29 november

Nadere informatie

nummer: 79 23 maart 2012 o Van de Directie

nummer: 79 23 maart 2012 o Van de Directie Vereniging Montessorischool Waalsdorp nummer: 79 23 maart 2012 o Van de Directie Een nieuwe lente, een nieuw begin.dat geldt zeker voor groep 8; zij horen vandaag (vrijdag 23 maart) of ze geplaatst zijn

Nadere informatie

De Maatjes Kinderopvang en basisschool De Kreek Spelenderwijs van kinderopvang naar onderwijs

De Maatjes Kinderopvang en basisschool De Kreek Spelenderwijs van kinderopvang naar onderwijs De Maatjes Kinderopvang en basisschool De Kreek Spelenderwijs van kinderopvang naar onderwijs Samen op weg naar een IKC baby/dreumes, peuter, bso en basisschool onder één dak Ondertekening intentieverklaring

Nadere informatie

Agenda. Do 20 dec Kerstspel Bredevoort, vanaf klas 1 Kerstviering in de zaal, ouders welkom. school om uit. Voor het nieuwe jaar

Agenda. Do 20 dec Kerstspel Bredevoort, vanaf klas 1 Kerstviering in de zaal, ouders welkom. school om uit. Voor het nieuwe jaar Agenda Do 20 dec Kerstspel 17.00 Bredevoort, vanaf klas 1 Vr 21 dec Kerstviering 08.30 in de zaal, ouders welkom. school om 13.00 uit t/m 6 jan 2019 Kerstvakantie Ma 7 jan Eerste schooldag 2019 Vr 18 jan

Nadere informatie

editie januari Orka s

editie januari Orka s 2Orka s Kindercentrum 2Orka s is gevestigd in Scheveningen en bestaat uit een hoofdlocatie aan de Haringstraat en een dependance aan de 2e Messstraat. 2Orka s biedt plaats aan totaal ongeveer 80 kinderen

Nadere informatie

Producten, tarieven en spelregels BSO, KDV en PO 2019

Producten, tarieven en spelregels BSO, KDV en PO 2019 Producten, tarieven en spelregels BSO, KDV en PO 2019 Openingstijden BSO De voorschoolse opvang is geopend van 06:30-08:30. De buitenschoolse opvang is geopend aangepast aan de schooltijd tot 18:30. In

Nadere informatie

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben.

Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Boefjesnieuws oktober 2016 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Met deze Boefjesnieuws willen wij ouders en verzorgers informeren over allerlei zaken die met Kinderopvang Boefje te maken hebben. Personeel Hieronder

Nadere informatie

2Kabouters. 1. Adresgegevens Kindercentrum 2Kabouters van der Spiegelstraat 23a 2547AE Den Haag Telefoon:

2Kabouters. 1. Adresgegevens Kindercentrum 2Kabouters van der Spiegelstraat 23a 2547AE Den Haag Telefoon: 2Kabouters 2Kabouters is een knus en gezellig kindercentrum, gelegen in de kleurrijke en actieve wijk Zeeheldenkwartier, nabij het centrum van Den Haag. Aan de achterzijde van het gebouw ligt een grote

Nadere informatie

Wipe out voor groep 8 Evenement ter afsluiting van de basisschool door PCBO Meppel.

Wipe out voor groep 8 Evenement ter afsluiting van de basisschool door PCBO Meppel. Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Bso, peuterspeelzaal en kinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl 5 juli 2019 weeknieuws 31 www.pcbs-stadskwartier.nl

Nadere informatie

Talismanbulletin

Talismanbulletin Talismanbulletin 09-01-2019 Woensdag 16 januari Ouderavond door de MR. Start om 20.00u. Vrijdag 18 januari Kleutervrije vrijdag Vrijdag 18 januari Creamiddag groep 7-8 Woensdag 23 januari Voorleesontbijt

Nadere informatie

Geslaagde Open Dag. Van harte gefeliciteerd!! April 2017 Nummer 13

Geslaagde Open Dag. Van harte gefeliciteerd!! April 2017 Nummer 13 April 2017 Nummer 13 Geslaagde Open Dag Zondag 26 maart stond de deur voor iedereen open. Vele buurtgenoten, opa s, oma s, ouders en andere geïnteresseerde hebben een bezoek gebracht. Iedereen heeft mogen

Nadere informatie

Informatiebrochure Hoera Baexem

Informatiebrochure Hoera Baexem Informatiebrochure Hoera Baexem Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Mogelijkheden bij Hoera Baexem... 4 1.1. Peuterprogramma... 4 1.2. VVE (Voor- en vroegschoolse educatie)... 4 1.3. Buitenschoolse opvang

Nadere informatie

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan...

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Editie 15: donderdag 20 december 2018 Beste ouders, Het eerste trimester van het schooljaar is voorbijgevlogen.

Nadere informatie

Zomervakantieprogramma

Zomervakantieprogramma Zomervakantieprogramma 22-07-2013 30-08-2013 Thema : Buitenschoolse opvang en Spelregels: Wilt u zo vriendelijk zijn om ervoor te zorgen dat uw kind voor 09.00 uur aanwezig is! Als uw kind NIET voor deze

Nadere informatie

In de Schijnwerpers groep 1/2b en groep 6, uur

In de Schijnwerpers groep 1/2b en groep 6, uur 28 november 2018, jaargang 9 nummer 4 Niet vergeten maandag 3 december Sinterklaas op school donderdag 6 december start school om 10.30 uur vrijdag 7 december In de Schijnwerpers groep 1/2b en groep 6,

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Het team van de Wissel wenst u fijne feestdagen toe Studiedag 6 februari vervalt De studiedag die op dinsdag 6 februari stond gepland komt te vervallen. Zodra de nieuwe datum voor deze studiedag bekend

Nadere informatie

December Van de directeur Ridderspoor krijgt peuterschool Ouder enquête. Schoolfruit Nieuwe T-shirts Doppenactie Ondertussen bij Dinand...

December Van de directeur Ridderspoor krijgt peuterschool Ouder enquête. Schoolfruit Nieuwe T-shirts Doppenactie Ondertussen bij Dinand... December 2017 Van de directeur Ridderspoor krijgt peuterschool Ouder enquête Schoolfruit Nieuwe T-shirts Doppenactie Ondertussen bij Dinand... Belangrijke data Inrichting hallen en gangen En meer... Van

Nadere informatie

Nieuwsboekje voor nieuwe kinderen van de voorschool van De Buikslotermeer

Nieuwsboekje voor nieuwe kinderen van de voorschool van De Buikslotermeer Nieuwsboekje voor nieuwe kinderen van de voorschool van De Buikslotermeer Januari 2019 Welkom bij de voorschool van De Buikslotermeer. U heeft gekozen voor onze voorschool om uw kind een goede en leerzame

Nadere informatie

Informatiebrochure voor ouders/verzorgers KieKeBoe s Peuterklas (peuterspeelzaal)

Informatiebrochure voor ouders/verzorgers KieKeBoe s Peuterklas (peuterspeelzaal) Informatiebrochure voor ouders/verzorgers KieKeBoe s Peuterklas (peuterspeelzaal) Inhoudsopgave VOEL OOK DE MAGIE VAN KINDEROPVANG EN NATUUR! PEUTERKLAS IN PLAATS VAN PEUTERSPEELZAAL 3 WAT IS DE PEUTERKLAS?

Nadere informatie

Wegwijzer in het kindercentrum deel 1. Over dit kindercentrum

Wegwijzer in het kindercentrum deel 1. Over dit kindercentrum Wegwijzer in het kindercentrum deel 1 Over dit kindercentrum Inhoudsopgave pagina Welkom 3 Contactgegevens 4 Algemeen 5 openingstijden 5 wennen 5 Visie 5 Dagprogramma 6 Oudercontact 6 dagelijks contact

Nadere informatie

Het ontmoetingspunt voor groot en klein. Locatie Zwijsenstraat

Het ontmoetingspunt voor groot en klein. Locatie Zwijsenstraat Het ontmoetingspunt voor groot en klein Locatie Zwijsenstraat Kindcentrum De Kiezel, Mgr Zwijsenstraat 85, 5683 HB Best 0499-714214, www.kindcentrumdekiezel.nl Welkom op de kindcentrum De Kiezel. Samen

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Bibliotheek Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Stakingsdag DJ Workshop BSO de Zeven Dwergen Poppentheater Appel Moes Korte berichten Dikke

Nadere informatie

Wie is er goed in een feestje bouwen? We lezen vandaag boeken over feestjes.

Wie is er goed in een feestje bouwen? We lezen vandaag boeken over feestjes. Maandag 19-11 Puk viert feest. We maken eigen feestmuts. Weten we aan het einde nog de hele zin? Tijdens het Dinsdag 20-11 Samen met de kinderen gaan wij gezellig dansen. Wie is er goed in een feestje

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers,

NIEUWSBRIEF Juli Beste ouders en verzorgers, NIEUWSBRIEF Juli 2019 Beste ouders en verzorgers, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, nog een paar dagen en het is zomervakantie, dit is door heel de school te zien en te merken.

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Beste wensen Misschien wat laat, want het jaar 2018 is al twee weken jong, maar voor u allen alsnog een goed en gezond 2018 gewenst! Kijkmiddag op Basisschool EigenWijs

Nadere informatie

Producten, tarieven en spelregels BSO en KDV

Producten, tarieven en spelregels BSO en KDV Producten, tarieven en spelregels BSO en KDV Openingstijden KDV Tamariki heeft één kinderdagverblijf aan de Mantingerbrink in Emmen. De openingstijden zijn afhankelijk van de vraag naar opvang. Het streven

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

Pedagogische kwaliteit in beweging

Pedagogische kwaliteit in beweging Pedagogische kwaliteit in beweging De kinderopvang staat voor grote uitdagingen: kinderen een veilige basis en voldoende uitdaging bieden voor een gezonde ontwikkeling en hen voorbereiden op het basisonderwijs.

Nadere informatie

Onze gegevens: VE Het Startblok Burg. van Haarenlaan GD Schiedam Tel: / Silvana Herben:

Onze gegevens: VE Het Startblok Burg. van Haarenlaan GD Schiedam Tel: / Silvana Herben: Onze gegevens: VE Het Startblok Burg. van Haarenlaan 871 3119 GD Schiedam Tel: 010-4737889/010-2730334 E-mail: Silvana Herben: s.herben@primoschiedam.nl 1 2 Beste ouders/verzorgers, Wij vinden het fijn

Nadere informatie

Eindhoven Beste ouders,

Eindhoven Beste ouders, Eindhoven 22-10-2018 Beste ouders, Wat hebben we een geweldige zomer achter de rug, veel buiten gespeeld, lekker met water geknoeid en volop gegroeid. We kunnen nu ook vertellen dat we als Spilcentrum

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Peuterspeelzaal het Klavertje. December

Nieuwsbrief. Peuterspeelzaal het Klavertje. December Nieuwsbrief Peuterspeelzaal het Klavertje December 2013 2012 Beste ouder/verzorger, December is altijd een gezellige maand op de peuterspeelzaal. Druk, maar o zo sfeervol. In deze nieuwsbrief leest u meer

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.hetstartblok.net Ma 03 Di 04 Wo 05 Week 49 Sinterklaasfeest! 08.20 uur ontvangst Sint en Pieten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 november 2014

Nieuwsbrief 24 november 2014 Nieuwsbrief 24 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Op 16 november was er een scholendienst in het kerkelijk centrum Het Anker. De dienst werd

Nadere informatie

Jaarplanner januari

Jaarplanner januari Jaarplanner 2016 1 Activiteiten: Week 01 (04/01-08/01) Week 02 (11/01-16/01) Week 03 (18/01-22/01) Week 04 (25/01-29/01) Week 05 (01/02-05/02) Week 06 (08/02-12/02) Week 07 (15/02-19/02) Week 08 Schoolvakantie

Nadere informatie

Omdat de voorschoolse opvang een korte opvangtijd kent, komen kinderen hier in principe niet wennen.

Omdat de voorschoolse opvang een korte opvangtijd kent, komen kinderen hier in principe niet wennen. Welkom in ons kindercentrum! Algemeen In kindercentrum Bij ONS vindt u een voorschoolse opvang ( VSO ) een peuterspeelzaal ( PSZ ) en een buitenschoolse opvang ( BSO ). Ons kindercentrum is gevestigd in

Nadere informatie

Beste ouders van Sinnerakkers,

Beste ouders van Sinnerakkers, 23 oktober 2014 Beste ouders van Sinnerakkers, Onze eerste nieuwsbrief! Wat is er een boel gebeurd sinds de start. Inmiddels zijn er al 18 kinderen die gebruik maken van de opvang bij Sinnerakkers. Wij

Nadere informatie

Continurooster op de Zeppelin

Continurooster op de Zeppelin Continurooster op de Zeppelin De schooltijden Alle dagen van de week start de school om 8.30 uur en eindigt om 14.00 uur. Dit geldt voor alle groepen 1 tot en met 8. Maandag 8.30 14.00 uur Dinsdag 8.30

Nadere informatie