MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012"

Transcriptie

1 MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon:

2 Ma 03 Di 04 Wo 05 Week 49 Sinterklaasfeest! uur ontvangst Sint en Pieten op het plein. Op tijd aanwezig! uur bezoek aan groepen 5 in eigen lokaal uur Peuters en 1-2A in theater uur 1-2B en 1-2C in theater uur 1-2E en 3C in theater uur 3A en 3B in theater uur Peuters en 1-2D in theater uur 4A en 4B in theater uur CON-groepen in theater Do Versieren Hal (ouderactiviteit) 06 Vr 07 Week 50 Ma 10 Di 11 Wo 12 Laatste muzieklessen in de groepen 7. Do 13 Vr 14 Week 51 Ma Kerststukjes maken samen met ouders 17 Di Kerststukjes maken samen met ouders 18 Wo 19

3 Do 20 Vr 21 Gewoon school tot uur uur Kerstdiner uur aftuigen kerstbomen en opruimen school (ouderactiviteit) uur groepen 4 t/m 8 naar Wennekerpand voor de film Mees Kees. Groepen 1-2 en 3 kijken een film in het theater uur leerlingen vrij. s Middags verwijderen oude vloerbedekking bovenverdieping. Week 52 Nieuwe vloerbedekking op bovenverdieping. Donderdag 27 of vrijdag 28 december Schoolbasketbaltoernooi. Januari Week 01 Ophangen van touchscreens in de groepen 3. Ma 07 Week 02 Start school 8.30 uur EINDE KALENDERJAAR Over 3 weken sluiten we het kalenderjaar 2012 feestelijk af met het gebruikelijke kerstdiner. De volgende dag (vrijdag 21 december) begint om uur de welverdiende kerstvakantie. Wij wensen u nu alvast het allerbeste toe voor We hopen de kinderen gezond en wel terug te zien op maandag 7 januari 2013.

4 SINTERKLAASFEEST OP HET STARTBLOK Op woensdag 5 december vieren we het Sinterklaasfeest. De afgelopen weken is erop het Startblok al het nodige gebeurd. Zo zijn de groepen 1 t/m 4 naar het Sinterklaaspaleis geweest en zijn de groepen 5 t/m 8 druk bezig met het maken van surprises. Ook zijn de lokalen natuurlijk in Sinterklaassfeer gebracht. Het bezoek van Pietje Verliefd aan het Startblok is gelukkig vastgelegd door onze razende reporter. Alle leerlingen hebben deze prachtige Sintfilm bekeken in de klas. Hoe gaat het aflopen??? Op 5 december ontvangen we Sint en zijn Pieten op het grote plein. We hopen, dat iedereen op tijd aanwezig is (08.20 uur). Aan de ouders vragen we om het feestelijke onthaal op gepaste afstand te volgen. Geef onze kinderen (vooral de kleinsten) de ruimte om alles goed te kunnen volgen. Natuurlijk kunt u ook de groepsontmoeting met Sint in de aula bijwonen. De tijden staan in de agenda vermeld. Helaas beschikken we niet meer over een aparte ouderkamer. U kunt wel, als u moet wachten, een kopje koffie/thee drinken in het speellokaal van de kleuters.

5 KERSTFEEST OP HET STARTBLOK Direct na het Sinterklaasfeest worden op 6 december de kerstbomen neergezet en opgetuigd. Komt u ook helpen? Op maandag 17 en dinsdag 18 december gaan alle groepen een kerststukje maken in het theater. We hopen, dat ook hierbij veel ouders kunnen helpen. Op donderdagavond 20 december houden we het traditionele Kerstdiner. We vragen alle ouders iets lekkers te maken voor dit diner. Er volgt nog een speciale brief met de nodige informatie. Het diner begint om uur. Tenslotte gaan we met de groepen 4 t/m 8 op vrijdag 21 december naar het Wennekerpand. Daar kijken we naar de filmtopper Mees Kees. De groepen 1 t/m 3 kijken naar een film in ons eigen theater. De kinderen zijn om uur vrij!

6 DRAMALESSEN VOOR DE GROEPEN 5 EN 6 Vorige week hebben de groepen 5 en 6 een dramapresentatie gegeven. Er waren heel veel ouders aanwezig. De kinderen speelden als echte acteurs een fantastische voorstelling. Onze dramadocente Nataschenka gaat nu met zwangerschapsverlof. Zij start in september 2013 met de volgende cursus. INFO-AVOND KIJK! Op 27 november werd er in groep 1-2A een informatiebijeenkomst gehouden. Veel peuter- en kleuterouders waren aanwezig. Er werd uitleg gegeven over het nieuwe leerlingvolgsysteem voor peuters en kleuters KIJK! Een gevolg van het gebruik van Kijk! is de verandering van de rapportmomenten. SCHOOLGEBOUW In de kerstvakantie wordt de vloerbedekking op de bovenverdieping vervangen. Op de laatste schooldag worden daarom alle tafels, stoelen en kasten op de gang gezet. In de groepen 3 worden vanaf 3 januari 2013 nieuwe touchscreens opgehangen. NABLOKKEN / SPORTEN In de eerste week na de kerstvakantie kunnen de leerlingen weer inschrijven voor allerlei activiteiten. In de kerstvakantie doen we met 1 team mee aan het schoolbasketbaltoernooi.

7 WEBSITE Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan een nieuwe website voor de school. Deze website wordt ontworpen door Tante Yo. Onze website gaat lijken op de nieuwe website van PRIMO ( De nieuwe Startblok website wordt deze maand officieel geopend. WILT U IETS VOOR ONS BETEKENEN? /GOEDE VOORNEMENS VOOR 2013? Ook voor het dit schooljaar kunt u zich opgeven voor: - hulpmoeder - bijeenkomsten - excursies - helpen bij feesten en partijen - hoofdluiscontrole Loop even langs bij juffrouw Silvana (oudercoordinator) of bij de leerkracht van uw kind als u een bijdrage wilt leveren. Jaaragenda ouderactiviteiten 2012 Do 6 dec 9.00 uur Ma 17 en di 18 dec Vr 21 dec 9.00 uur SCHOOL VERSIEREN IN KERSTSFEER, bomen optuigen KERSTSTUKJES MAKEN IN DE AULA We willen dit jaar met de kinderen graag weer een kerststukje maken. Maar omdat ze dit niet alleen kunnen, hebben we hier hulpmoeders/tantes/oma s/vaders bij nodig. Vindt u het leuk om hierbij te helpen? Er hangt een intekenlijst in de aula om u op te geven! kerstbomen aftuigen en school opruimen

8 BSO STARTKIDS Wij bieden buitenschoolse opvang aan, dat wil zeggen dat u met een gerust hart kan studeren of werken. Wij bieden de volgende opvang mogelijkheden: Voorschoolse opvang: u kunt uw zoon/dochter naar de opvang brengen en wij brengen uw zoon/dochter tot aan de klas. Naschoolse opvang: 14:45 Dan halen wij uw zoon/dochter op en brengen hen naar de opvang. Op de opvang verzorgen lekker eten en drinken, dit bestaat uit het eten van brood. Na het eten en drinken kunnen zij lekker vrij spelen of een organiseerde activiteit doen. Tevens bieden we opvang tijdens vrije dagen en de vakantie aan. De producten zijn allemaal apart in te kopen. Wij doen nog veel meer leuke dingen. Ons organisatie Komkids beschikt over hele leuke kidsavonturen. In de schoolvakanties kunnen kinderen zich op laten geven voor het kidsavontuur. Voor meer informatie verwijs ik naar de website: Wij passen binnen ons kindercentrum de kinderparticipatie toe, dat wil zeggen dat kinderen zelf activiteiten mogen inbrengen en mee beslissen over het speelgoed. Iedere week hebben wij een activiteitenschema. Ons activiteitenschema verandert wekelijks. Wij vullen dit schema in met de inbreng van de kinderen. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Bent u nieuwsgierig geworden over onze grote organisatie Komkids/Startkids Neem gerust contact met ons op, ook kunt u een kijkje nemen op onze site U kunt ons bellen op het volgende telefoonnummer en en uiteraard ook mailen op startkids@komkids.nl. Tevens bent u van harte uitgenodigd om eens een kijkje bij ons te nemen.

9 MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon:

10 Ma 03 Di 04 Wo 05 Week 49 Sinterklaasfeest! uur ontvangst Sint en Pieten op het plein. Op tijd aanwezig! uur bezoek aan groepen 5 in eigen lokaal uur Peuters en 1-2A in theater uur 1-2B en 1-2C in theater uur 1-2E en 3C in theater uur 3A en 3B in theater uur Peuters en 1-2D in theater uur 4A en 4B in theater uur CON-groepen in theater Do Versieren Hal (ouderactiviteit) 06 Vr 07 Week 50 Ma 10 Di 11 Wo 12 Laatste muzieklessen in de groepen 7. Do 13 Vr 14 Week 51 Ma Kerststukjes maken samen met ouders 17 Di Kerststukjes maken samen met ouders 18 Wo 19

11 Do 20 Vr 21 Gewoon school tot uur uur Kerstdiner uur aftuigen kerstbomen en opruimen school (ouderactiviteit) uur groepen 4 t/m 8 naar Wennekerpand voor de film Mees Kees. Groepen 1-2 en 3 kijken een film in het theater uur leerlingen vrij. s Middags verwijderen oude vloerbedekking bovenverdieping. Week 52 Nieuwe vloerbedekking op bovenverdieping. Donderdag 27 of vrijdag 28 december Schoolbasketbaltoernooi. Januari Week 01 Ophangen van touchscreens in de groepen 3. Ma 07 Week 02 Start school 8.30 uur EINDE KALENDERJAAR Over 3 weken sluiten we het kalenderjaar 2012 feestelijk af met het gebruikelijke kerstdiner. De volgende dag (vrijdag 21 december) begint om uur de welverdiende kerstvakantie. Wij wensen u nu alvast het allerbeste toe voor We hopen de kinderen gezond en wel terug te zien op maandag 7 januari 2013.

12 SINTERKLAASFEEST OP HET STARTBLOK Op woensdag 5 december vieren we het Sinterklaasfeest. De afgelopen weken is erop het Startblok al het nodige gebeurd. Zo zijn de groepen 1 t/m 4 naar het Sinterklaaspaleis geweest en zijn de groepen 5 t/m 8 druk bezig met het maken van surprises. Ook zijn de lokalen natuurlijk in Sinterklaassfeer gebracht. Het bezoek van Pietje Verliefd aan het Startblok is gelukkig vastgelegd door onze razende reporter. Alle leerlingen hebben deze prachtige Sintfilm bekeken in de klas. Hoe gaat het aflopen??? Op 5 december ontvangen we Sint en zijn Pieten op het grote plein. We hopen, dat iedereen op tijd aanwezig is (08.20 uur). Aan de ouders vragen we om het feestelijke onthaal op gepaste afstand te volgen. Geef onze kinderen (vooral de kleinsten) de ruimte om alles goed te kunnen volgen. Natuurlijk kunt u ook de groepsontmoeting met Sint in de aula bijwonen. De tijden staan in de agenda vermeld. Helaas beschikken we niet meer over een aparte ouderkamer. U kunt wel, als u moet wachten, een kopje koffie/thee drinken in het speellokaal van de kleuters.

13 KERSTFEEST OP HET STARTBLOK Direct na het Sinterklaasfeest worden op 6 december de kerstbomen neergezet en opgetuigd. Komt u ook helpen? Op maandag 17 en dinsdag 18 december gaan alle groepen een kerststukje maken in het theater. We hopen, dat ook hierbij veel ouders kunnen helpen. Op donderdagavond 20 december houden we het traditionele Kerstdiner. We vragen alle ouders iets lekkers te maken voor dit diner. Er volgt nog een speciale brief met de nodige informatie. Het diner begint om uur. Tenslotte gaan we met de groepen 4 t/m 8 op vrijdag 21 december naar het Wennekerpand. Daar kijken we naar de filmtopper Mees Kees. De groepen 1 t/m 3 kijken naar een film in ons eigen theater. De kinderen zijn om uur vrij!

14 DRAMALESSEN VOOR DE GROEPEN 5 EN 6 Vorige week hebben de groepen 5 en 6 een dramapresentatie gegeven. Er waren heel veel ouders aanwezig. De kinderen speelden als echte acteurs een fantastische voorstelling. Onze dramadocente Nataschenka gaat nu met zwangerschapsverlof. Zij start in september 2013 met de volgende cursus. INFO-AVOND KIJK! Op 27 november werd er in groep 1-2A een informatiebijeenkomst gehouden. Veel peuter- en kleuterouders waren aanwezig. Er werd uitleg gegeven over het nieuwe leerlingvolgsysteem voor peuters en kleuters KIJK! Een gevolg van het gebruik van Kijk! is de verandering van de rapportmomenten. SCHOOLGEBOUW In de kerstvakantie wordt de vloerbedekking op de bovenverdieping vervangen. Op de laatste schooldag worden daarom alle tafels, stoelen en kasten op de gang gezet. In de groepen 3 worden vanaf 3 januari 2013 nieuwe touchscreens opgehangen. NABLOKKEN / SPORTEN In de eerste week na de kerstvakantie kunnen de leerlingen weer inschrijven voor allerlei activiteiten. In de kerstvakantie doen we met 1 team mee aan het schoolbasketbaltoernooi.

15 WEBSITE Achter de schermen wordt er hard gewerkt aan een nieuwe website voor de school. Deze website wordt ontworpen door Tante Yo. Onze website gaat lijken op de nieuwe website van PRIMO ( De nieuwe Startblok website wordt deze maand officieel geopend. WILT U IETS VOOR ONS BETEKENEN? /GOEDE VOORNEMENS VOOR 2013? Ook voor het dit schooljaar kunt u zich opgeven voor: - hulpmoeder - bijeenkomsten - excursies - helpen bij feesten en partijen - hoofdluiscontrole Loop even langs bij juffrouw Silvana (oudercoordinator) of bij de leerkracht van uw kind als u een bijdrage wilt leveren. Jaaragenda ouderactiviteiten 2012 Do 6 dec 9.00 uur Ma 17 en di 18 dec Vr 21 dec 9.00 uur SCHOOL VERSIEREN IN KERSTSFEER, bomen optuigen KERSTSTUKJES MAKEN IN DE AULA We willen dit jaar met de kinderen graag weer een kerststukje maken. Maar omdat ze dit niet alleen kunnen, hebben we hier hulpmoeders/tantes/oma s/vaders bij nodig. Vindt u het leuk om hierbij te helpen? Er hangt een intekenlijst in de aula om u op te geven! kerstbomen aftuigen en school opruimen

16 BSO STARTKIDS Wij bieden buitenschoolse opvang aan, dat wil zeggen dat u met een gerust hart kan studeren of werken. Wij bieden de volgende opvang mogelijkheden: Voorschoolse opvang: u kunt uw zoon/dochter naar de opvang brengen en wij brengen uw zoon/dochter tot aan de klas. Naschoolse opvang: 14:45 Dan halen wij uw zoon/dochter op en brengen hen naar de opvang. Op de opvang verzorgen lekker eten en drinken, dit bestaat uit het eten van brood. Na het eten en drinken kunnen zij lekker vrij spelen of een organiseerde activiteit doen. Tevens bieden we opvang tijdens vrije dagen en de vakantie aan. De producten zijn allemaal apart in te kopen. Wij doen nog veel meer leuke dingen. Ons organisatie Komkids beschikt over hele leuke kidsavonturen. In de schoolvakanties kunnen kinderen zich op laten geven voor het kidsavontuur. Voor meer informatie verwijs ik naar de website: Wij passen binnen ons kindercentrum de kinderparticipatie toe, dat wil zeggen dat kinderen zelf activiteiten mogen inbrengen en mee beslissen over het speelgoed. Iedere week hebben wij een activiteitenschema. Ons activiteitenschema verandert wekelijks. Wij vullen dit schema in met de inbreng van de kinderen. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Bent u nieuwsgierig geworden over onze grote organisatie Komkids/Startkids Neem gerust contact met ons op, ook kunt u een kijkje nemen op onze site U kunt ons bellen op het volgende telefoonnummer en en uiteraard ook mailen op startkids@komkids.nl. Tevens bent u van harte uitgenodigd om eens een kijkje bij ons te nemen.

MAANDINFORMATIE AUGUSTUS/ SEPTEMBER 2012

MAANDINFORMATIE AUGUSTUS/ SEPTEMBER 2012 MAANDINFORMATIE AUGUSTUS/ SEPTEMBER 2012 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.hetstartblok.net Week 35 Juffrouw Liesbeth is deze week afwezig! Ma 27 Di 28 Wo 29 Luizencontrole

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE JANUARI 2016

MAANDINFORMATIE JANUARI 2016 MAANDINFORMATIE JANUARI 2016 Fijne feestdagen Een gelukkig en gezond 2016 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 AGENDA JANUARI Week 02 Ma 04 1 e schooldag nieuwe kalenderjaar

Nadere informatie

Groep 3: Dansproject Schip Ahoy! op school. Groep 8: Kennismakingslessen Bowlen bij Chandra Bowling. Groep 4: Dansproject Schip Ahoy!

Groep 3: Dansproject Schip Ahoy! op school. Groep 8: Kennismakingslessen Bowlen bij Chandra Bowling. Groep 4: Dansproject Schip Ahoy! Di 1 Wo 2 Do 3 Vr 4 Za 5 Zo 6 Ma 7 Di 8 Wo 9 Do10 Vr 11 Za 12 Zo 13 Ma 14 Di 15 Wo 16 Do17 Vr 18 Za 19 Zo 20 Ma 21 Di 22 Wo 23 Do24 Vr 25 Za 26 Zo 27 Ma 28 Di 29 Wo 30 Informatieavond VO voor de ouders

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE Januari 2014

MAANDINFORMATIE Januari 2014 MAANDINFORMATIE Januari 2014 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.startblokschiedam.nl /info.hetstartblok@primoschiedam.nl Januari Week 2 Ma 06 Di 07 Wo 08 Do 09

Nadere informatie

Taal cursus ouders in ouderkamer 09.00-12.00 uur Werving wijksportvereniging in sporthal Margriet. Ook ouders van harte welkom!

Taal cursus ouders in ouderkamer 09.00-12.00 uur Werving wijksportvereniging in sporthal Margriet. Ook ouders van harte welkom! Do 1 Suikerochtend met koffie en thee in ouderkamer Vr 2 Za 3 Zo 4 Ma 5 Di 6 Wo 7 Do 8 Vr 9 Za 10 Zo 11 Ma 12 Di 13 Wo 14 Do 15 Vr 16 Za 17 Zo 18 Ma 19 Di 20 Wo 21 Do 22 Vr 23 Za 24 Zo 25 Ma 26 Di 27 Wo

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE Februari 2014

MAANDINFORMATIE Februari 2014 MAANDINFORMATIE Februari 2014 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.startblokschiedam.nl /info.hetstartblok@primoschiedam.nl Ma 03 Di 04 Januari Week 6 09.30 uur Dramales

Nadere informatie

Roostervrije dag juf Sylvia uur: wijkoverleg i.v.m. herinrichting Colijnstraat

Roostervrije dag juf Sylvia uur: wijkoverleg i.v.m. herinrichting Colijnstraat Wo 1 Do 2 Vr 3 Za 4 Zo 5 Ma 6 Di 7 Wo 8 sportdag HEMELVAARTVAKANTIE HEMELVAARTVAKANTIE Roostervrije dag juf Sylvia 18.30 20.30 uur: wijkoverleg i.v.m. herinrichting Colijnstraat 8.30-12.00 uur: introductiebijeenkomst

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE MAART 2014

MAANDINFORMATIE MAART 2014 MAANDINFORMATIE MAART 2014 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.startblokschiedam.nl /info.hetstartblok@primoschiedam.nl Ma 03 Di 04 Wo 05 Do 06 Vr 07 Ma 10 Di 11

Nadere informatie

Di 1 Wo 2 Do 3 Vr 4 Za 5 Zo 6 Roostervrije dag juf Sylvia Start Na-blokken De Dansclub Zumba voor groep 7 en 8 Start Na-blokken Gymnastiek voor groep

Di 1 Wo 2 Do 3 Vr 4 Za 5 Zo 6 Roostervrije dag juf Sylvia Start Na-blokken De Dansclub Zumba voor groep 7 en 8 Start Na-blokken Gymnastiek voor groep Di 1 Wo 2 Do 3 Vr 4 Za 5 Zo 6 Ma 7 Di 8 Wo 9 Roostervrije dag juf Sylvia Start Na-blokken De Dansclub Zumba voor groep 7 en 8 Start Na-blokken Gymnastiek voor groep 3 en 4 Gezellig ontbijt voor ouders

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE SEPTEMBER 2015

MAANDINFORMATIE SEPTEMBER 2015 MAANDINFORMATIE SEPTEMBER 2015 Opening 5 e peutergroep VISJES OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.startblokschiedam.nl /info.hetstartblok@primoschiedam.nl september

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE OKTOBER 2015

MAANDINFORMATIE OKTOBER 2015 MAANDINFORMATIE OKTOBER 2015 Groep 4b werkt met Snappet. Iedere leerling heeft een tablet voor rekenen en spelling. OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 0104737889 www.startblokschiedam.nl

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE OKTOBER 2017

MAANDINFORMATIE OKTOBER 2017 MAANDINFORMATIE OKTOBER 2017 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 Website: http://www.startblokschiedam.nl AGENDA oktober 2017 Ma 02 Di 03 Wo 04 Do 05 Vr 06 Drama groepen

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE FEBRUARI 2017

MAANDINFORMATIE FEBRUARI 2017 MAANDINFORMATIE FEBRUARI 2017 Presentatie Kunstklassen Nieuwland. We zijn trots op alle deelnemers! OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 AGENDA FEBRUARI 2017 Wo 01 Do

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13 Informatieblad Schooljaar 2015-2016 Maandag 30 november, nr.13 Bericht van de ouderraad Sinterklaas komt vrijdag 4 december weer op bezoek. Dit gaat gepaard met iets lekkers. Wij weten dat er kinderen

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2017

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2017 MAANDINFORMATIE DECEMBER 2017 Met informatie over: - Startblok Kinderraad - Activiteitenkalender - Sinterklaasfeest - Kerstfeest - Kanjertraining - Schoolfotograaf - Halen en brengen - Mediawijsheid OBS

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE JULI/AUGUSTUS 2017

MAANDINFORMATIE JULI/AUGUSTUS 2017 MAANDINFORMATIE JULI/AUGUSTUS 2017 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 Website: http://www.startblokschiedam.nl AGENDA JULI /AGUSTUS 2017 Ma 03 Di 04 Wo 05 Do 06 Vr

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE APRIL 2017

MAANDINFORMATIE APRIL 2017 MAANDINFORMATIE APRIL 2017 Deelnemers schoonmaakactie. OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 Website: http://www.startblokschiedam.nl AGENDA APRIL 2017 Ma 03 Di 04 Wo

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 7 december 2018 Vertrek Afgelopen week heeft Ellen Jansen, ons verrast met de aankondiging van haar vertrek. Zij gaat per 1 februari De Octopus verlaten. Ellen

Nadere informatie

Wegwijzer in het kindercentrum deel 1. Over dit kindercentrum

Wegwijzer in het kindercentrum deel 1. Over dit kindercentrum Wegwijzer in het kindercentrum deel 1 Over dit kindercentrum Inhoudsopgave pagina Welkom 3 Contactgegevens 4 Algemeen 5 openingstijden 5 wennen 5 Visie 5 Dagprogramma 6 Oudercontact 6 dagelijks contact

Nadere informatie

december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari

december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari INFOBULLETIN december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari Opvoering leerlingen Schriften mee naar huis Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 8 december 2017 Sinterklaas Op 5 december heeft Sinterklaas een bezoek gebracht aan De Octopus. Wij weten dat Sinterklaas het altijd erg druk heeft, maar toch

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE APRIL 2016

MAANDINFORMATIE APRIL 2016 MAANDINFORMATIE APRIL 2016 Hoezo Stoer? OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 AGENDA Maart Week 13 Vr 01 april Koffieochtend Groepen 8 naar Amsterdam. Bezoek Anne Frank

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2013

Nieuwsbrief december 2013 Nieuwsbrief december 2013 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 2 Juf Monique studieverlof 3 4 5 Sint Groep 1 t/m 4 12 uur vrij Groep 5 t/m 8 13 uur vrij 6 Groep 1/2 vrij Juf Lucille ADV 9 Juf Lucille

Nadere informatie

Studiemiddag; alle leerlingen zijn vanaf 12 uur vrij; de volgende nieuwsbrief komt uit

Studiemiddag; alle leerlingen zijn vanaf 12 uur vrij; de volgende nieuwsbrief komt uit Nieuwsbrief december 2017 Inhoudsopgave 1. Agenda 2. Terugblik 3. Typecursus voor de leerlingen van de groepen 5 tot en met 8 4. Pilot naschoolse sportactiviteiten op het plein van De Egelantier 5. Weet

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 07 25-11-2015 In dit nummer: Maandopening Sinterklaasfeest Bieb-uitleen

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE MEI 2015

MAANDINFORMATIE MEI 2015 MAANDINFORMATIE MEI 2015 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.startblokschiedam.nl /info.hetstartblok@primoschiedam.nl mei Week 18 + 19 vakantie Week 20 Ma 11 Di

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas Agenda Vrijdag 5 december Maandag 8 december Dinsdag 9 december Woensdag 10 december Donderdag 18 december Vrijdag 19 december Sinterklaas op school Nieuwsbrief 8 Knutselochtend voor ouders Preventiewerk

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

Landelijke staking dinsdag 12 december

Landelijke staking dinsdag 12 december J a a r g a n g 2 5, n u m m e r 7 3 0 n o v e m b e r 2 0 1 7 Landelijke staking dinsdag 12 december In verband met een vervolgstaking op dinsdag 12 december is de school op deze dag gesloten. Deze week

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2018

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2018 MAANDINFORMATIE DECEMBER 2018 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 Website: http://www.startblokschiedam.nl AGENDA DECEMBER 2018 Ma 03 Di 04 Wo 05 Do 06 Sintfeest zie

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Jenaplanschool De Wilgenhoek De Wilgentenen

Jenaplanschool De Wilgenhoek De Wilgentenen Jenaplanschool De Wilgenhoek De Wilgentenen 14 december 2015 Gert Kooman INHOUD Geen vervanging voor een zieke leerkracht 1 Vervanging Sonja na de Kerst 1 School logopedische screening 1 Kerstoproep 2

Nadere informatie

nr. 09, schooljaar 2012-2013

nr. 09, schooljaar 2012-2013 nr. 09, schooljaar 2012-2013 Keny uit groep 8 wint voorleeswedstrijd Op 27 november vond de schoolfinale van de voorleeswedstrijd plaats, die werd gewonnen door Keny uit groep 8a. Het was een spannende

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 16 december 2016

Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Agenda 22 december 22 december 23 december 26 december 9 januari 10 januari 13 januari Kerstdiner OV/ ouders versiering opruimen, 19:00 uur Studiedag, kinderen vrij Start

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda.

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda. Sinterklaasfeest 5 december 2014 Vandaag was het eindelijk zover: Sinterklaas en zijn Pieten brachten een bezoek aan obs Akkrum! Toen om 8.30 uur alle leerlingen en een groot aantal ouders op het plein

Nadere informatie

Poseidon post- KERST December 2015

Poseidon post- KERST December 2015 Poseidon post- KERST December 2015 Aanmelden om te ondersteunen: vanaf maandag 30 november Onderaan deze Poseidon post-kerst vindt u bijlage 1 met hierin een oproep van de oudercommissie om te helpen met

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 Babynieuws Wederom babynieuws! Linda Flonk en Henri verwachten in juni hun eerste kindje. We feliciteren Linda en Henri van harte met dit goede nieuws! Vandaag heeft Linda het

Nadere informatie

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht In deze Info onder andere: Kerst op De Uilenburcht De agenda tot half februari 2015. Een terugblik op 2014 10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging

Nadere informatie

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON. december 2016 en januari 2017

MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON. december 2016 en januari 2017 MAANDMEDEDELINGEN BOMBARDON december 2016 en januari 2017 De Bombardon ma, di, do, vr van 8.15 tot 17.00 uur en woe van 8.15 tot 15.30 uur tel. 036-5373560 e-mail:administratie@bombardon.asg-almere.nl

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

Kerstmusical De Herberg Zit Vol productie van groep 7 Kindcentrum Kleinerf. ieder kind een talent! Grote zaal MFA De Sprank

Kerstmusical De Herberg Zit Vol productie van groep 7 Kindcentrum Kleinerf. ieder kind een talent! Grote zaal MFA De Sprank Jaargang 33 nummer 13 03 december 2015 een wekelijkse uitgave van Kindcentrum 'T BLAAIKE FELICITEERT... 06 dec 09 dec Sint Nicolaas Saar van der Steen ieder kind een talent! thema schooljaar 2015-2016

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar 2017-2018 Vrij 1 Ma 4 15.30 uur versieren gymzaal voor sint Di 5 Sinterklaasfeest- 12 uur vrij Woe 6 8.30 uur versieren school voor kerst. Team bezoekt showroom ivm

Nadere informatie

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen,

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, Amstelveen, oktober 2014 Beste ouders en/of verzorgers, Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, volg leerkrachten vroeg. De Oudercommissie heeft de leerkrachten

Nadere informatie

Staking PO In de bijlage treft u informatie over de eventuele stakingsdag in het basisonderwijs op dinsdag 12 december 2017.

Staking PO In de bijlage treft u informatie over de eventuele stakingsdag in het basisonderwijs op dinsdag 12 december 2017. December 2017 Sinterklaas Dinsdag 5 december hopen we dat we Sinterklaas, rond 8.45 uur, op onze school mogen ontvangen. Wij adviseren u daarom om niet te vroeg op het schoolplein aanwezig te zijn. Kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF December (Sint) 2017 Tja.. Di 5 dec Do 21 dec Vr 22 dec Deze maand Sinterklaasviering 08.20 uur op schoolplein Normale lesdag dus tot 14.30 uur Kerstviering s avonds in Kruiskerk 12.00 uur

Nadere informatie

Nummer 6 december Van de directie

Nummer 6 december Van de directie Nummer 6 december 2016 Van de directie Kopje Koffie? Op donderdag 15 december kunt u om 08:45 uur een kopje koffie/thee drinken samen met andere ouders en de directeur van school. Actuele zaken worden

Nadere informatie

nummer: 79 23 maart 2012 o Van de Directie

nummer: 79 23 maart 2012 o Van de Directie Vereniging Montessorischool Waalsdorp nummer: 79 23 maart 2012 o Van de Directie Een nieuwe lente, een nieuw begin.dat geldt zeker voor groep 8; zij horen vandaag (vrijdag 23 maart) of ze geplaatst zijn

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF december 2014

NIEUWSBRIEF december 2014 www.tjongerschool.nl tjongerschool@debasisheerenveen.nl NIEUWSBRIEF december 2014 Van de directie: Inmiddels zijn we een aantal maanden op weg en in deze periode heb ik veel onderzoek gedaan, geobserveerd

Nadere informatie

Hieronder staan de activiteiten beschreven. Lees ze maar eens door en geef je op via ouderraad@montessorischooloosterhout.nl. Alvast bedankt!!!

Hieronder staan de activiteiten beschreven. Lees ze maar eens door en geef je op via ouderraad@montessorischooloosterhout.nl. Alvast bedankt!!! Algemeen Beste ouders, Gedurende het hele jaar worden op school diverse activiteiten voor de kinderen georganiseerd. De organisatie en coördinatie liggen in eerste instantie bij het team van leerkrachten

Nadere informatie

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerst 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

In dit nummer: Staking 12 december De kerstmarkt Kerst goede doel Sing-in 21 december Kerstdiner Kerstborrel Overzicht kerstactiviteiten

In dit nummer: Staking 12 december De kerstmarkt Kerst goede doel Sing-in 21 december Kerstdiner Kerstborrel Overzicht kerstactiviteiten In dit nummer: Staking 12 december De kerstmarkt Kerst goede doel Sing-in 21 december Kerstdiner Kerstborrel Overzicht kerstactiviteiten Nr. 7 6 december 2017 Uitnodiging meedenk moment ouderbetrokkenheid

Nadere informatie

N ieuwsbrief 02 december 2016

N ieuwsbrief 02 december 2016 Kattebelletje Maandag 5 december Sinterklaasviering Kerst-versieren woensdag 7 december vanaf half 9 Maandag 19 december Kerst-inloop. Tussen 18.30-19.30 uur Let op! Donderdag 22 december zijn de kinderen

Nadere informatie

Jaargang 14 nr. 5 29 oktober 2014

Jaargang 14 nr. 5 29 oktober 2014 Jaargang 14 nr. 5 29 oktober 2014 Poolstraat 2 1018 LR Amsterdam Tel. 020-6224584 www.bsdepool.nl e-mail: pool.info@askoscholen.nl Studiedagen team Op deze dagen zijn alle leerlingen vrij: Ma. 17 en di.

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018

Nieuwsbrief november 2018 Nieuwsbrief november 2018 Beste ouders, verzorgers, De school in kerstsfeer, wat is het gezellig! Deze week elke ochtend een warm muzikaal welkom: prachtig! We wensen iedereen fijne feestdagen en een heel

Nadere informatie

het KerstSchoolnieuws

het KerstSchoolnieuws het KerstSchoolnieuws nieuwsbrief van openbare basisschool de Koempoelan Gangeslaan 59 1448 BV Purmerend Schooljaar 2018-2019, 14 december 2018 E-mail: administratie@koempoelan.nl Beste ouder(s), Sinterklaas

Nadere informatie

W i l g e n l a a n 8 3, 1 1 6 1 J L Z w a n e n b u r g, t e l e f o o n : 0 2 0-4 9 7 4 9 8 5. Activiteiten Boekje Achtbaan 2015-2016

W i l g e n l a a n 8 3, 1 1 6 1 J L Z w a n e n b u r g, t e l e f o o n : 0 2 0-4 9 7 4 9 8 5. Activiteiten Boekje Achtbaan 2015-2016 W i l g e n l a a n 8 3, 1 1 6 1 J L Z w a n e n b u r g, t e l e f o o n : 0 2 0-4 9 7 4 9 8 5 Activiteiten Boekje Achtbaan 2015-2016 Schoolvoetbal Elk voorjaar doen wij mee met het schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Gezien blijft als onderwijsondersteuner en leescoördinator.

Gezien blijft als onderwijsondersteuner en leescoördinator. 1 Nieuwsbrief De Oleander en Westerschool 18 juni 20154 De school waar jij mag stralen Obs De Oleander Meidoornstraat 19 9501 VX Stadskanaal (0599) 61 71 11 TwitterObsDeOleander Obs Westerschool Noorderdiep

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank Nieuwsbrief Schooljaar 2018-2019 December 2018 Openbare basisschool de Springplank Kalender december 2018 maandag Dinsdag woensdag donderdag vrijdag 3 december 4 december 5 december 6 december 7 december

Nadere informatie

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen.

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen. 26 november 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 27 Groep 4, kookles (Pietensoep) groep 4 van Sterappels. Pyjamazingen (18.30 uur). Vr 28 Streekmuziekschool komt voor de groepen 3 en 4 met een voorbereidende

Nadere informatie

Op dit moment hebben wij al 72 brieven verstuurd naar verschillende ouders omdat hun kind of kinderen al 3 of meer keer te laat zijn gekomen.

Op dit moment hebben wij al 72 brieven verstuurd naar verschillende ouders omdat hun kind of kinderen al 3 of meer keer te laat zijn gekomen. Nieuwsbrief December 2017 Personele mededelingen Vanaf maandag 4 december gaat juf Jasmijn haar werkzaamheden weer oppakken. Hieronder zetten wij voor u uiteen wie de intern begeleider is van uw kind.

Nadere informatie

Betreft: WIJzer 15 december 2017

Betreft: WIJzer 15 december 2017 Betreft: WIJzer 15 december 2017 Inleiding Voor u ligt de nieuwste nieuwsbrief van basisschool WIJ! Een unieke inspirerende school, die de wereld naar binnen haalt en kinderen voorbereidt op deelname aan

Nadere informatie

OUDER- en eventueel ook GROOTOUDERHULP IN EN OM DE SCHOOL seizoen 2014-2015

OUDER- en eventueel ook GROOTOUDERHULP IN EN OM DE SCHOOL seizoen 2014-2015 OUDER- en eventueel ook GROOTOUDERHULP IN EN OM DE SCHOOL seizoen 2014-2015 Ter inleiding In dit boekwerkje vindt u een overzicht van alle ouderhulp, waarvoor u zich voor het schooljaar 2014-2015 kunt

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014 12 december 2014 Opening bibliotheek Vorige week vrijdag is de bibliotheek in It Bynt geopend door Sinterklaas. Sinterklaas was speciaal wat langer op school gebleven om de openingshandeling te kunnen

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van december In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van december In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van december 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Kerst Donderdag 20 december is

Nadere informatie

Maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart voorjaarsvakantie

Maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart voorjaarsvakantie Maandag 19 t/m vrijdag 23 februari 2018 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Thema peuters en kleuters: Eten en drinken > Studiedag vrijdag 23 februari > Even voorstellen: juf Daphne

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

Kwastje nr.5 Schooljaar december 2018

Kwastje nr.5 Schooljaar december 2018 De Krijntjes 28 4715AP Rucphen Tel: 0165-3411945 info@paletrucphen.nl www.paletrucphen.nl Deze maand: Sinterklaas De afgelopen weken hebben in het teken gestaan van Sinterklaasactiviteiten. Zo zijn de

Nadere informatie

De Schoolkrant. De Schoolkrant

De Schoolkrant. De Schoolkrant De Schoolkrant De Schoolkrant December 2014 SO Alphons Laudy Van de redactie Dit is de tweede schoolkrant van dit schooljaar Deze keer zijn de volgende thema s aan bod geweest: Herfst, Sint en Kerst. Deze

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie

Za 1 Zo 2. Ma 31. Groep 3: Dansproject Schip Ahoy! op school. Groep 1/2: Speelgoedmiddag

Za 1 Zo 2. Ma 31. Groep 3: Dansproject Schip Ahoy! op school. Groep 1/2: Speelgoedmiddag Za 1 Zo 2 Ma 3 Di 4 Wo 5 Do 6 Start Kinderboekenweek Thema: superhelden Dag van de leerkracht Groep 6: dramales Groep 4: Bezoek aan het Maritiem Museum in Rotterdam Vr 7 Voorleeswedstrijd groepen 7 en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Welkom. Met dit welkomst- en informatiepakket reiken we u de informatie aan die u nodig heeft wanneer uw kind bij ons op school komt.

Welkom. Met dit welkomst- en informatiepakket reiken we u de informatie aan die u nodig heeft wanneer uw kind bij ons op school komt. Welkom Met dit welkomst- en informatiepakket reiken we u de informatie aan die u nodig heeft wanneer uw kind bij ons op school komt. Verreweg de meeste informatie over de visie, het onderwijs, de samenstelling

Nadere informatie

INHOUD SONJA EN VERVANGING TERUGBLIK OP SINT EN BEDANKEN VAN OUDERS DE WILGENTENEN

INHOUD SONJA EN VERVANGING TERUGBLIK OP SINT EN BEDANKEN VAN OUDERS DE WILGENTENEN 7 december 2015 Gert Kooman INHOUD PR 1 Sonja en vervanging 1 Terugblik op Sint en bedanken van ouders 1 Kerstoproep 2 Repetitie Kerstorkest 2 Kerstviering 2015 - Goede Doel 2 - Geld Inzamelen 2 - Foto

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2018

Nieuwsbrief 17 december 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 17 december 2018 Beste ouders, Aanstaande donderdag begint de kerstvakantie voor de groepen 3 t/m 8. Voor de leerkrachten nog niet,

Nadere informatie

Hoe vieren we dit jaar Kerst? OEC. BASISSCHOOL t Prisma. Wat voor lekkers gaat u maken? Ten eerste, de Kerstmaaltijd!

Hoe vieren we dit jaar Kerst? OEC. BASISSCHOOL t Prisma. Wat voor lekkers gaat u maken? Ten eerste, de Kerstmaaltijd! OEC. BASISSCHOOL t Prisma locatie Overwhere G GASINJETSTRAAT 1-3 1442 WN PURMEREND TEL 0299 421982 Ema llocatieoverwhere@prismapurmerend.nl Web www. prismapurmerend.nl Deze info is speciaal gewijd aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit:

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 8 december 2015 Nieuwsbrief Kerstviering Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 16.30 uur: kinderen komen aan in de eigen klas, ouders kunnen de koude gerechten

Nadere informatie

Beste ouder(s) en verzorger(s),

Beste ouder(s) en verzorger(s), Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 4 22 december 2017 Belangrijke data: 22

Nadere informatie

12-12-2014 Extra Editie 7a

12-12-2014 Extra Editie 7a 12-12-2014 Extra Editie 7a Inhoud: Kerst 2014 Continurooster Kerstmis 2014 Beste ouders / verzorgers, Ook dit jaar organiseert de ouderraad in samenwerking met het team een kerstviering voor alle kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 14 december 2017

Nieuwsbrief 8 14 december 2017 Nieuwsbrief 8 14 december 2017 GROEPSACTIVITEITEN Op donderdag 21 december en vrijdag 22 december vieren wij het kerstfeest op school. Het programma gaat er als volgt uitzien. Bij droog weer: Donderdag

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar 2018-2019 agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 dec 4 Juf Femma jarig 4 Sinterklaasfeest op school 6 Studiedag gr 1 t/m 8 vrij 6 Mad Science start de cursus voor ingeschreven

Nadere informatie

Nieuwsflits 05- december 2016

Nieuwsflits 05- december 2016 Geachte ouders, verzorgers en leerlingen van De Delftse Daltonschool, In de vorige Nieuwsflits schreef ik over de studiedag van dinsdag 1 november. Diverse groepen leerkrachten zijn deze dag op andere

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie