Kostprijs: 25 EUR, exclusief kralen en materiaal. Met opleidingscheques kost deze workshop slechts 12,50 EUR.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kostprijs: 25 EUR, exclusief kralen en materiaal. Met opleidingscheques kost deze workshop slechts 12,50 EUR."

Transcriptie

1 In deze folder vindt u een overzicht van ons vast aanbod aan workshops. We organiseren ook regelmatig workshops waarmee we inspelen op de laatste trends. Wilt u graag op de hoogte blijven, abonneer u dan op onze nieuwsbrief: Basisworkshop Juwelen maken met oude en etnische glaskralen en halfedelstenen Door het combineren van oude en etnische glaskralen en halfedelstenen creëren we exclusieve, persoonlijke juwelen. U leert eenvoudige technieken om de juwelen af te werken, slotjes te bevestigen en eenvoudige oorringen te maken. Bijzondere aandacht gaat naar kleur, waarbij u een inleiding krijgt tot het gebruik van een kleurenkaart. De modellen zijn steeds nieuw en up to date. Voorkennis: Géén. Dit is een workshop waar iedereen zich voor kan inschrijven omdat het accent niet ligt op technische vaardigheden maar op het combineren van vorm en kleur. Kostprijs: 25 EUR, exclusief kralen en materiaal. Met opleidingscheques kost deze workshop slechts 12,50 EUR. Workshop Oorringen en ringen In deze workshop maakt u oorringen en ringen met halfedelstenen. U kan dit combineren met mooie zilveren of vergulde findings en voor de ringen vertrekken we van een zilveren of vergulde basis. We bekijken ook welke vorm van oorringen het best bij de vorm van uw gezicht past. Ook hier hebben we weer verschillende nieuwe inspirerende voorbeelden. Voorkennis: Belangrijk bij deze workshop is dat u al goed met een plooitang overweg kan, u leert immers specifieke fijnere afwerkingstechnieken voor zilver en verguld zilver. Kostprijs: 40 EUR, exclusief kralen en materiaal. Met opleidingscheques kost deze workshop slechts 20 EUR. Masterclass Juwelen maken In deze workshop spelen we in op de laatste trends: ketting (zilver, verguld zilver en metaal), linten, ringen en schakels blijven actueel. Colliers worden nu vaak tot op de buste gedragen. De lengte kan uiteraard aangepast worden zodat u de ketting ook korter of langer kan dragen. Deze workshop heeft een gevorderde moeilijkheidsgraad waarbij veel aandacht gaat naar het ontwerp van het juweel. We zoeken ook uw balance point : dat hebben we nodig om te bepalen wat de ideale lengte is voor uw halssnoer. Een quick scan kan uitwijzen of u het best voor goud (verguld, brons, koper) of voor zilver kunt kiezen. Voorkennis: Belangrijk bij deze workshop is dat u al goed met een plooitang overweg kan, u leert immers specifieke fijnere afwerkingstechnieken voor zilver en verguld zilver. Kostprijs: 40 EUR, exclusief kralen en materiaal. Met opleidingscheques kost deze workshop slechts 20 EUR.

2 Workshop Chinese knopen Deze eeuwenoude Chinese techniek werd gebruikt voor ondermeer de versiering van kleren, juwelen en meubels. Chinese knopen staan symbool voor geluk, een lang leven, oneindigheid, voorspoed we leren de basisknoop, een dubbele knoop en hoe u een knoop verschuift. Deze technieken worden gecombineerd in een halssnoer met glaskralen, halfedelstenen, zilver iedereen kan deze workshop volgen maar als u weinig geduld hebt, is dit waarschijnlijk niet echt iets voor u! Meebrengen: Goede schaar, kopspeldjes, lintmeter, fijne haakpen en leesbril. Kostprijs: 40 EUR, exclusief kralen. Inclusief schema om thuis verder te oefenen. Met opleidingscheques kost deze workshop slechts 20 EUR. Workshop Parels knopen parels knopen: de traditionele techniek Gedurende twee middagen of avonden verdiepen we ons in deze traditionele techniek. In de eerste les maken we kennis met de materialen die we nodig hebben. We maken een eenvoudige ras du cou met zoetwaterparels (parels inbegrepen in het inschrijvingsgeld) en leren zo de techniek van het knopen en de manier waarop het slotje bevestigd en afgewerkt wordt met spiraaldraad. In het tweede luik gaan we dieper in op mogelijke problemen die deze techniek met zich meebrengt. Wat als we willen werken met parels waarbij de grootte van de openingen varieert? We leren dit probleem op te lossen door het toevoegen en verminderen van draad. Op deze en eventueel bijkomende vragen van jullie gaan we in tijdens deze tweede namiddag. U kunt dan vrij kralen kiezen voor een geknoopt halssnoer naar keuze en indien u dit wenst, kan u eigen materiaal meebrengen. Uiteraard zijn er technische beperkingen die we dan met u kunnen doornemen. Gelieve de eigen kralen al mee te brengen naar de eerste workshop zodat we de problemen waarmee we geconfronteerd worden in de tweede workshop kunnen voorbereiden. Meebrengen: Fijne stopnaald, transparante nagellak, fijn schaartje, pincet en leesbril Voorkennis: In principe is er geen voorkennis vereist voor deze workshop. Hou er wel rekening mee dat parels knopen een geduldwerkje is waarvoor wel een zekere handigheid vereist is. Kostprijs: 100 EUR voor twee namiddagen/avonden, inclusief parelsnoer van zoetwaterparels. Met opleidingscheques kost deze workshop slechts 50 EUR. De geheime wereld van oude glaskralen In deze workshop leert u hoe glaskralen gemaakt werden en waarvoor ze gebruikt werden. U komt alles te weten over de gilden van de glasmakers in Venetië, over geheime fabricage- en kleurprocédés, over zorgvuldig bewaarde formules en over industriële spionage. U leert alles over de verschillende technieken die gebruikt werden om kralen te maken en aan de hand van deze kennis leert u kralen geografisch te situeren en te dateren. Na de pauze gaat u zelf aan de slag: u leert de aangeboden informatie gebruiken om zelf oude kralen te herkennen en te situeren aan de hand van kralen uit de winkel en de persoonlijke collectie van Ingeborg. De technische informatie die u meekrijgt is er

3 zoveel mogelijk op gericht u te helpen om zelf kralen te kunnen herkennen en situeren. Ten slotte krijgt u ook een overzicht van de bestaande basisliteratuur over oude kralen. We hebben het hoofdzakelijk over de zogenaamde Trade Beads ( ) maar ook de opgravingskralen uit Afganistan (2000 v.chr.-200 na Chr.) en Mali (+/- 1100) komen aan bod. U mag ook kralen meebrengen uit uw eigen collectie waar u de herkomst niet van kent. Deze workshop duurt drie uur en wordt gegeven door Ingeborg. In deze workshop wordt geen sieraad gemaakt. U kan natuurlijk wel van de gelegenheid gebruik maken om kralen aan te kopen, deze kunnen dan ook met opleidingscheques betaald worden. Voorkennis: Geen Kostprijs: 25 EUR, inclusief documentatiemap. Met opleidingscheques kost deze workshop slechts 12,50 EUR. Workshop Ken je kleuren Zoveel meer dan een kleuranalyse (max. 5 pers.) Bij een kleuradvies gaan we op zoek naar de kleuren die in harmonie zijn met uw natuurlijke uitstraling. Hierbij gaan we uit van de kleur van uw haar, huid, ogen. Aan de hand daarvan wordt uw kleurtype bepaald. Als u de juiste kleuren draagt, wordt uw natuurlijke uitstraling versterkt: lijnen worden verzacht, de ogen stralen, de huid is egaal U voelt zich prettig in de kleuren die bij u passen omdat ze als het ware een verlengstuk van uzelf zijn. Verkeerde kleuren maken bleek, vaal en vermoeid, het gezicht krijgt een harde uitstraling U zal ontdekken dat u veel meer kleuren kan dragen dan u voor mogelijk had gehouden. Ook zult u merken dat uw garderobe veel meer combinatiemogelijkheden biedt omdat alle kleuren van uw palet onderling harmoniëren. Kleren en make-up kopen wordt veel makkelijker. Weten dat je er goed uitziet, geeft ook zelfvertrouwen. In deze workshop wordt niet alleen uw kleurtype bepaald, we nemen ook de tijd om te begrijpen hoe een kleurenanalyse opgebouwd is en hoe u met deze informatie aan de slag kan zodat uw persoonlijke kleurenwaaier ook een echte tool kan worden. We kijken hoe u zwart kan dragen, we experimenteren met make-up, er wordt veel aandacht besteed aan de accessoires die bij u passen zodat u een mini-make-over krijgt! Verloop van de workshop Ken je kleuren Onthaal en inleiding Inleiding tot de kleurenanalyse: bespreking van de 3 kenmerken van kleur die gebruikt worden in de kleurenanalyse: ondertoon, diepte en chroma aan de hand van oefenmateriaal De verschillende kleurtypes op basis van deze drie kenmerken Elk van de deelnemers (maximum 5) wordt geanalyseerd en krijgt zijn persoonlijke kleurenwaaier Bespreking van de analyse: hoe gebruikt u uw kleurenpas, praktische tips in verband met accessoires, sieraden, make-up, bespreking van toppers en floppers Kostprijs: 95 EUR per persoon, inclusief kleurenwaaier (24 kleuren in transparante beschermhoes, handig zakformaat, winkelwaarde 24,50 EUR) werkmap, fiches van uw kleurtype en make-up fiche. Met opleidingscheques kost deze workshop slechts 47,50 EUR.

4 In functie van het kleuronderzoek nog het volgende: Geen hoogsluitende trui of blouse dragen, decolleté mag zeker Bent u van plan uw haar te kleuren, liefst nà de analyse Voor de analyse liefst niet te veel onder de zonnebank gaan Draagt u een opvallend gekleurde bril, neem indien mogelijk een bril mee met een neutraler montuur of beter nog lenzen Tijdens de kleuranalyse wordt geen make-up gedragen, demaquillant is aanwezig Meebrengen: een kledingstuk waar u zich goed in voelt en een miskoop, make-up tasje Wie jong is, staat met alles, mag en moet experimenteren. Een kleuranalyse als je nog geen 20 bent, zou alleen beperkend zijn, liever nog even wachten dus! Make-up Make-over (max. 6 pers.) Waarom zou je er gewoon uitzien als je er fantastisch kan uitzien? Deze workshop gaat over tijd maken voor jezelf en je imago. Make-up gaat over het beste uit jezelf halen, over jezelf niet te kort doen. Je imago gaat niet alleen over hoe anderen je zien, maar ook over hoe we onszelf zien. Als je weet dat je er goed uitziet, straal je zelfvertrouwen uit. Het heeft weinig zin tijd, moeite en geld te spenderen aan een kleuranalyse of aan een schitterende garderobe als u geen aandacht besteed aan de finishing touches zoals make-up en accessoires. We zijn allemaal onder de indruk van het resultaat van make-over programma s, maar hoe mooi ook de kleren, hoe leuk ook het kapsel, het is de make-up die uiteindelijk het verschil maakt. Vrouwen die make-up gebruiken verdienen tot 25% meer en maken sneller promotie. Het is niet fair maar zo is het. De wereld waarin we leven is zeer visueel ingesteld. Je kan er voor kiezen dit te negeren of je kan elke dag 10 minuten uittrekken voor jezelf, gun het jezelf! In deze workshop leert u hoe u met een beperkt aantal producten een complete make-over kan maken. Deze workshop is het vervolg op Ken je kleuren maar kan er uiteraard ook los van gevolgd worden. Op het programma: Analyse en correctie van de gezichtsvorm: wat zijn uw sterke punten die we gaan benadrukken, welke eventuele minpunten gaan we camoufleren Voorbereiding van de make-up: camouflage van kringen onder de ogen, oneffenheden in de huid, couperose... Keuze van de juiste fond-de-teint Aanbrengen van een eenvoudige en natuurlijke dagmake-up waarbij we rekening houden met uw type, levensstijl, werk... Voorkennis: Géén. Deze workshop is ideaal als u tot nu toe geen of nauwelijks make-up gebruikte of als u niet goed weet welke producten voor u geschikt zijn Deze workshop wordt gegeven door gediplomeerde visagistes en kleurconsulentes. We werken met de producten van Make-Up Studio die ook te verkrijgen zijn in onze winkels. De volledige catalogus van Make-Up Studio vindt u op Het aantal inschrijvingen is beperkt tot zes. De workshop duurt ongeveer 3 uur. Kent u uw kleurtype niet, kom dan liefst een half uurtje vroeger zodat we een quick scan kunnen doen om te bepalen of u een koel of een warm type bent. Dit is belangrijk voor de keuze van de kleuren van de make-up. Tip: Organiseer iets leuks nà de workshop: u zal er fantastisch uitzien!

5 Kostprijs: 60 EUR. Alles inbegrepen, inclusief een zevendelige professionele kwastenset die u mee naar huis mag nemen (winkelwaarde 24,90 EUR), een werkmap, koffie of thee. Met opleidingscheques kost deze workshop slechts 30 EUR. Bestel meteen voldoende opleidingscheques want in het kader van de workshop mag u ook de make-up die u zou aankopen hiermee betalen. Meebrengen: Niet-getinte dagcrème Was u van plan om make-up te kopen, wacht dan liever tot na de workshop Praktisch Een workshop duurt telkens één voor- of namiddag of avond (ongeveer 3 uur) en heeft plaats in de winkel in Gent (Beverhoutplein 13) of in Antwerpen (Everdijstraat 37). In Aalst gaan de workshops door in de. De workshop Parels Knopen duurt twee avonden of namiddagen. Voor de juwelenworkshops zijn we altijd met z n tweeën om u te helpen, zodat u zeker tevreden naar huis gaat met een afgewerkt juweel, gepersonaliseerd en op maat. Het kan handig zijn als u uw nieuwe outfit meebrengt, dan kunnen we echt iets volledig op maat maken: de juiste kleur, de juiste lengte Een volledig overzicht van alle workshops en data vindt u op onze site:. U ziet meteen welke workshops volzet zijn en waar er nog plaats is. U kunt rechtstreeks inschrijven via de site. Vergeet uw leesbril niet als u die nodig hebt! Betaling: De inschrijving is pas definitief als het inschrijvingsgeld betaald is. U betaalt binnen 14 dagen na de inschrijving via overschrijving (op rekening ) of in de winkel. Wanneer het inschrijvingsgeld niet betaald is binnen twee weken na uw inschrijving of 5 dagen voor aanvang van de workshop, kunnen wij uw inschrijving annuleren. Opleidingscheques: Zahia is erkend als opleidingscentrum door de VDAB, u kunt bij ons terecht met opleidingscheques. Zo kan u een workshop volgen voor de helft van de prijs. Maakt u gebruik van opleidingscheques dan zijn er twee mogelijkheden om te betalen: U komt binnen 14 dagen na de inschrijving met de opleidingscheques naar de winkel en betaalt daarmee de workshop U betaalt via overschrijving. Op de dag van de workshop brengt u de opleidingscheques mee en krijgt u het inschrijvingsgeld terugbetaald Tip: Bestel meteen voldoende opleidingscheques Een voorbeeld: Het inschrijvingsgeld voor de workshop Parels Knopen bedraagt 100 EUR. U bestelt cheques ter waarde van 100 EUR maar u betaalt hier zelf slechts 50 EUR voor. Meer info over het aanvragen van opleidingscheques vind u op: Annulaties: Verplaatsen met behoud van het inschrijvingsgeld is mogelijk tot twee weken voor aanvang van de workshop. Inschrijvingsgeld wordt nooit terugbetaald.

Basisworkshop Juwelen maken

Basisworkshop Juwelen maken In deze folder vindt u een overzicht van ons vast aanbod aan workshops. We organiseren ook regelmatig workshops waarmee we inspelen op de laatste trends. Wilt u graag op de hoogte blijven, abonneer u dan

Nadere informatie

De make-over van Annelies

De make-over van Annelies De make-over van Annelies 03/01/2008 17:37 "Ken je dat gevoel dat je spiegelbeeld er toch niet meer zo uitziet dan pakweg 10 jaar geleden? Dat gevoel dat er dringend iets mag veranderen opdat je man weer

Nadere informatie

VISUAL IMAGE PRESENTATIONS CATALOGUS WERKMATERIALEN IMAGOCONSULTING

VISUAL IMAGE PRESENTATIONS CATALOGUS WERKMATERIALEN IMAGOCONSULTING VISUAL IMAGE PRESENTATIONS CATALOGUS WERKMATERIALEN IMAGOCONSULTING KLEURKRAGEN De V.I.P kragen zijn onmisbaar om een correcte kleurenanalyse uit te voeren. Onze 4 seizoenkragen en subseizoenenkragen worden

Nadere informatie

www.persisvanschaik.nl Langendijk 11 4201 CE Gorinchem Tel: 0183-660221 Workshop goudsmeden

www.persisvanschaik.nl Langendijk 11 4201 CE Gorinchem Tel: 0183-660221 Workshop goudsmeden ATELIER Persis sieraden Persis Lynn van Schaik www.persisvanschaik.nl Langendijk 11 4201 CE Gorinchem Tel: 0183-660221 Workshop goudsmeden Wilt u graag uw eigen sieraden ontwerpen en op ambachtelijke wijze

Nadere informatie

Programma workshops Freubels.be 2011

Programma workshops Freubels.be 2011 Zaterdag 22/01/2011 Spiegel in mozaiek We decoreren in deze workshop een spiegel met mozaiekdruppels. Past in elk interieur! Zaterdag 05/02/2011 Sfeerlampje maken In deze workshop wordt u zelf de binnenhuisarchitect

Nadere informatie

OZ Vitaliteitsweekend 2016 GEZOND

OZ Vitaliteitsweekend 2016 GEZOND OZ Vitaliteitsweekend 2016 GEZOND KLEUR- & STIJLADVIES Een weekend dat je doet stralen 16 t.e.m. 18 december 2016 Professionele uitstralingsconsulente Hilde Simoens leert je in enkele dagen alle geheimen

Nadere informatie

OORBELLEN, ZO GEMAAKT! Materiaalpakket bestellen. KVLV ZET AAN TOT CREATIVITEIT Werkjaar Werkjaar Oorbellen, zo gemaakt!

OORBELLEN, ZO GEMAAKT! Materiaalpakket bestellen. KVLV ZET AAN TOT CREATIVITEIT Werkjaar Werkjaar Oorbellen, zo gemaakt! OORBELLEN, ZO GEMAAKT! Materiaalpakket bestellen KVLV ZET AAN TOT CREATIVITEIT Werkjaar 2015 1 INLEIDING Oorbellen zijn bij vele vrouwen de favoriete accessoires. Ook dames die geen armbanden of halssnoeren

Nadere informatie

Lesbrief: Visagie iets voor jou? Thema: Wat is er?

Lesbrief: Visagie iets voor jou? Thema: Wat is er? Lesbrief: Visagie iets voor jou? Thema: Wat is er? Copyright Stichting Vakcollege Groep 2015. Alle rechten voorbehouden. Inleiding Sinds eeuwen maken mensen zich op. Ze brengen make-up aan op hun gezicht.

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2012

Nieuwsbrief februari 2012 Nieuwsbrief februari 2012 Hallo allemaal In deze nieuwsbrief een greep uit de nieuwe workshops en nog een aantal nieuwigheden op de website. Veel leesplezier. Shop Onze online winkel (shop) wordt steeds

Nadere informatie

5Wat doe ik aan als ik ga

5Wat doe ik aan als ik ga DC 5Wat doe ik aan als ik ga solliciteren? 1 Inleiding Veel mensen vragen zich af: Wat moet ik aantrekken als ik ga solliciteren, moet ik opvallen of juist niet? Veel mensen vinden het echter lastig om

Nadere informatie

Het ganse jaar DIRECTE KASSAKORTINGEN met de MPC kortingskaart

Het ganse jaar DIRECTE KASSAKORTINGEN met de MPC kortingskaart Het ganse jaar DIRECTE KASSAKORTINGEN met de MPC kortingskaart www.mpc.be - www.myprofitcard.be Nieuwsbrief 11 November 2008 indien de mail niet leesbaar is click hier Beste MPC-leden of handelaars, met

Nadere informatie

TEXTURE PRESENTEERT KORTRIJKS KANTATELIER

TEXTURE PRESENTEERT KORTRIJKS KANTATELIER TEXTURE PRESENTEERT KORTRIJKS KANTATELIER PROGRAMMA 2014-2015 KANT HEEFT EEN STREEPJE VOOR INHOUD Kant bepaalt het modebeeld. Alle mooie dingen bestaan uit kant. Een fleurig bloesje met kant in zijn kraag:

Nadere informatie

Stralende LENTE ZILVER IS COOL MIX& MATCH DÉ SIERADENTRENDS VAN HET NIEUWE SEIZOEN. Sierlijke items voor je outfit. Schitteren met Kim & Fatima

Stralende LENTE ZILVER IS COOL MIX& MATCH DÉ SIERADENTRENDS VAN HET NIEUWE SEIZOEN. Sierlijke items voor je outfit. Schitteren met Kim & Fatima Issue N o 29 SPRING SUMMER 2016 VERWEN MAMA Cadeaus In zilver MIX& MATCH Stel je sieraad samen ZILVER IS COOL Schitteren met Kim & Fatima 154 Sierlijke items voor je outfit Stralende LENTE DÉ SIERADENTRENDS

Nadere informatie

CATALOGUS MATERIALEN VOOR KLEUR-, STIJL- EN IMAGOCONSULENTEN

CATALOGUS MATERIALEN VOOR KLEUR-, STIJL- EN IMAGOCONSULENTEN CATALOGUS MATERIALEN VOOR KLEUR-, STIJL- EN IMAGOCONSULENTEN WERKMATERIALEN SET KLEURDOEKEN Bestaat uit 152 kleurdoeken + goud / zilver: Materiaal kleurdoeken: polyester, acetaat Afmetingen kleurdoeken:

Nadere informatie

Stralende LENTE ZILVER IS COOL MIX& MATCH DÉ SIERADENTRENDS VAN HET NIEUWE SEIZOEN. Sierlijke items voor je outfit. Schitteren met Kim & Fatima

Stralende LENTE ZILVER IS COOL MIX& MATCH DÉ SIERADENTRENDS VAN HET NIEUWE SEIZOEN. Sierlijke items voor je outfit. Schitteren met Kim & Fatima Issue N o 29 SPRING SUMMER 2016 VERWEN MAMA Cadeaus In zilver MIX& MATCH Stel je sieraad samen ZILVER IS COOL Schitteren met Kim & Fatima 154 Sierlijke items voor je outfit Stralende LENTE DÉ SIERADENTRENDS

Nadere informatie

Dé 5 perfecte basics die iedere vrouwelijke ondernemer nodig heeft in haar garderobe. Studio Colour Me www.colourme.nl

Dé 5 perfecte basics die iedere vrouwelijke ondernemer nodig heeft in haar garderobe. Studio Colour Me www.colourme.nl Dé 5 perfecte basics die iedere vrouwelijke Hartelijk welkom en wat mooi dat je mijn nieuwe E-book hebt gedownload. Dit E-book gaat over hoe je met veel minder kleding eindeloos kunt combineren. Tevens

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT

ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT 1 Dries BOSMANS jeugddienst Dirk SMITS schepen van jeugd Ann SCHRIJVERS schepen van sport Gudrun NIJS sportdienst Wim GORISSEN jeugd- en sportdienst Zet je

Nadere informatie

SestraSelectie verzorgt de komende maanden weer een aantal workshops en trainingen:

SestraSelectie verzorgt de komende maanden weer een aantal workshops en trainingen: SestraSelectie verzorgt de komende maanden weer een aantal workshops en trainingen: 1. Workshop: Ontdek jouw communicatietalent! Data: woensdag 10 september, woensdag 24 september, woensdag 29 oktober,

Nadere informatie

Color & Style. Workshop tips. Inspiratie Color & style 1

Color & Style. Workshop tips. Inspiratie Color & style 1 Color & Style Workshop tips Neem mee: Goud/Zilverdoek Inspiratiekaart met gezichtsvormen & kleurencirkel Make-up in koele en warme tinten Penselen/kwasten om zachte en hardere lijnen te laten zien Eventueel:

Nadere informatie

Gratis Actieplan: Onderscheid je met een Unieke Kledingstijl

Gratis Actieplan: Onderscheid je met een Unieke Kledingstijl Gratis Actieplan: Onderscheid je met een Unieke Kledingstijl Wat leuk dat je mijn Actieplan: Onderscheid je met een Unieke Kledingstijl hebt aangevraagd. Met dit actieplan ga jij op zoek naar jouw unieke

Nadere informatie

Digitaal borduren doen we al járen..

Digitaal borduren doen we al járen.. Digitaal borduren doen we al járen....en daarin hebben we een reputatie opgebouwd als punctuele, snelle leverancier van kwaliteitsborduurwerk. Maar we merkten dat we met onze productie in Nederland soms

Nadere informatie

Cursusinhoud Algemene informatie HAIR

Cursusinhoud Algemene informatie HAIR HAIRDESIGN Blokker Cursusinhoud Het doel van de make-up cursus is dat de cursist leert wat voor make-up het beste bij haar past. Welke kleuren moet ze gebruiken om het optimale resultaat te krijgen? Welke

Nadere informatie

Breien en haken, een stapje verder

Breien en haken, een stapje verder Breien en haken, een stapje verder Hobby & Vrije tijd Heb je enige ervaring in het haken en/of breien. Beheers je volgende technieken: Breien: opzet, rechts en averechts breien, tricotsteek Haken: ketting

Nadere informatie

Zo wordt uw salon nog succesvoller! Nieuwe vaart voor uw make up-business

Zo wordt uw salon nog succesvoller! Nieuwe vaart voor uw make up-business Zo wordt uw salon nog succesvoller! Nieuwe vaart voor uw make up-business Trefzeker de passende make-upkleuren vinden De kleurverdeling in warme en koele kleuren maakt ARABESQUE uniek. Het nieuw ontwikkelde

Nadere informatie

BEACH CLUB. Schitteren in de. Zilver trends & Gift Guide. Oh so CHIC Armbanden & colliers ZILVER IS COOL GAME, SET & ZINZI CREOOL HANGERS

BEACH CLUB. Schitteren in de. Zilver trends & Gift Guide. Oh so CHIC Armbanden & colliers ZILVER IS COOL GAME, SET & ZINZI CREOOL HANGERS Zilver trends & Gift Guide ZILVER IS COOL Stralen op het strandfeest Issue N o 26 SPRING SUMMER 2015 Oh so CHIC Armbanden & colliers GAME, SET & ZINZI Tennis armbanden om mee te pronken CREOOL HANGERS

Nadere informatie

Waardebon. Sint Cadeaus heel veel keuze voor. Pak uit: Verlanglijstje? TIP VAN SINT. Extra voordeel dus profiteer nu!

Waardebon. Sint Cadeaus heel veel keuze voor. Pak uit: Verlanglijstje? TIP VAN SINT. Extra voordeel dus profiteer nu! Extra voordeel dus profiteer nu! Sint Cadeaus heel veel keuze voor TIP VAN SINT Verras eens met een mooie ring! Pak uit: Verlanglijstje? Met leuke oorsieraden. Kies je favo uit! V O L M E T O R I G I N

Nadere informatie

1. Vriendjesdag: zaterdag 24 juni 2017

1. Vriendjesdag: zaterdag 24 juni 2017 1. Vriendjesdag: zaterdag 24 juni 2017 Wat houdt de vriendjesdag in? 1 uur zwemmen waarvan 30 minuten les en 30 minuten vrij zwemmen Elke zwemmer mag 1 of 2 vriendjes uitnodigen. Gratis toegang voor de

Nadere informatie

Kies je voor een opleiding bij SYNTRA Midden-Vlaanderen, dan kan je rekenen op een professionele opleiding die steeds vertrekt vanuit de praktijk.

Kies je voor een opleiding bij SYNTRA Midden-Vlaanderen, dan kan je rekenen op een professionele opleiding die steeds vertrekt vanuit de praktijk. Haute couture Kies je voor een opleiding bij SYNTRA Midden-Vlaanderen, dan kan je rekenen op een professionele opleiding die steeds vertrekt vanuit de praktijk. Je krijgt les van ervaren experten uit de

Nadere informatie

Wandelen in Park Vordenstein

Wandelen in Park Vordenstein Nieuwsbrief De Wimilingen Lokaal dienstencentrum De Wimilingen Kruizemunt 15, 2160 Wommelgem Contactgegevens voor info/ inschrijvingen: Marleen Dobbels tel: 033551814 marleen.dobbels@emmaus.be NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

SIERADEN 35 ONTWERPEN VOOR UREN CREAPLEZIER

SIERADEN 35 ONTWERPEN VOOR UREN CREAPLEZIER SIERADEN 35 ONTWERPEN VOOR UREN CREAPLEZIER INHOUD Woordje vooraf 7 Onderdelen 9 Soorten tangen 10 Gebruikte technieken 11 Algemene techniek vintage juweeltjes 15 VINTAGE JUWELEN MET GLASCABOCHON EN RESIN

Nadere informatie

Zo stijl je jouw bruidsjapon perfect af!

Zo stijl je jouw bruidsjapon perfect af! Zo stijl je jouw bruidsjapon perfect af! Bruidsjaponnen heb je natuurlijk in heel veel verschillende stijlen. Weet jij al precies welke stijl jij kiest voor de grote dag of is het je nog niet helemaal

Nadere informatie

Uitgebreid stijladvies

Uitgebreid stijladvies Uitgebreid stijladvies Enige tijd geleden heb ik bij Kleur en Stijladvies bij Marjan een uitgebreid stijladvies gekregen. Marjan heeft me echt geholpen duidelijk te krijgen wat wel en niet mooi staat bij

Nadere informatie

Creatieve Ateliers voorjaar 2015

Creatieve Ateliers voorjaar 2015 Creatieve Ateliers voorjaar 2015 Rita Lauwerier Schapendries 63 9700 Oudenaarde 0486/99 96 45 Winkeltje open woe: 13u30-18 uur Vrijdag en zaterdag 10 uur tot 18 uur ritalauwerier@hotmail.com Creatief Atelier:

Nadere informatie

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten 2015 Annie Massop Hart en Ziel Marketing - Alle rechten voorbehouden - 1 Inleiding Dit stappenplan sluit aan op de workshop Hoe je intuïtief

Nadere informatie

Juwelier Van Eetvelde kijkt, samen met u, reikhalzend uit naar de favoriete periode van het jaar: de eindejaarsfeesten.

Juwelier Van Eetvelde kijkt, samen met u, reikhalzend uit naar de favoriete periode van het jaar: de eindejaarsfeesten. . 0 I. I. I. 0 I. 9 Juwelier Van Eetvelde kijkt, samen met u, reikhalzend uit naar de favoriete periode van het jaar: de eindejaarsfeesten. Traditioneel is deze feestelijke tijd een periode van vieren,

Nadere informatie

MODE. Ingrid Casier. voor directies en leraren

MODE. Ingrid Casier. voor directies en leraren MODE Ingrid Casier voor directies en leraren 1 Workshop technische fiches Leraren die de workshop technische fiches volgden, zullen een individuele vraag krijgen naar het gebruik van deze fiches aan de

Nadere informatie

FEBRUARI ISSUE 2014. Cadeau tips voor Cupido s. All you need is Love. Lovely LOVE. Gifts... deals! Check het voordeel in de folder! geef Zinzi!

FEBRUARI ISSUE 2014. Cadeau tips voor Cupido s. All you need is Love. Lovely LOVE. Gifts... deals! Check het voordeel in de folder! geef Zinzi! FEBRUARI ISSUE 2014 Cadeau tips voor Cupido s All you need is Love Lovely Gifts... geef Zinzi! LOVE deals! Check het voordeel in de folder! De sleutel tot haar hart ZIH 638 50mm ZIH 721 50mm 79.95 49.

Nadere informatie

WAT JE MOET WETEN! Alsjeblieft, jouw Deluxebox Diamonds met een waarde van ruim 250,- DIAMONDS

WAT JE MOET WETEN! Alsjeblieft, jouw Deluxebox Diamonds met een waarde van ruim 250,- DIAMONDS S Alsjeblieft, jouw Deluxebox Diamonds met een waarde van ruim 250,- Zoveel voordeel op sieraden vind je nergens,4 gratis* sieraden naar keuze 250,- totaal! Plus maar liefst 9 extra s voor kortingen tot

Nadere informatie

Sint Cadeaus heel veel keuze voor Zinzi pakt uit! PARFUM CADEAU. MIX& MATCH Met zilveren oorsieraden & hangers TIP VAN SINT.

Sint Cadeaus heel veel keuze voor Zinzi pakt uit! PARFUM CADEAU. MIX& MATCH Met zilveren oorsieraden & hangers TIP VAN SINT. Issue N o 28 SINT 2015 TIP VAN SINT Verras haar met! pakt uit! Met veel extra voordeel PARFUM CADEAU Bij aankoop van een horloge Sint Cadeaus heel veel keuze voor Met zilveren oorsieraden & hangers VOL

Nadere informatie

Efficiënte Garderobe Actieplan

Efficiënte Garderobe Actieplan Efficiënte Garderobe Actieplan Wat leuk dat je mijn Efficiënte Garderobe Actieplan hebt aangevraagd. Soms sta je voor je kledingkast en ben je totaal het overzicht kwijt. Dat is het juiste moment om de

Nadere informatie

Dr. Hauschka Producttrainingen 2016 Nederland en België

Dr. Hauschka Producttrainingen 2016 Nederland en België Dr. Hauschka Producttrainingen 2016 Nederland en België Training Gezichtsverzorging Basis Training Gezichtsverzorging Intensief Training Lichaamsverzorging Training Product- en Verkooptips Verdiepingstrainingen

Nadere informatie

Liefde... Vier de. geef Zinzi! LOVE. deals Check het extra voordeel in de folder. All you need is Love. Cadeau tips voor echte Cupido s

Liefde... Vier de. geef Zinzi! LOVE. deals Check het extra voordeel in de folder. All you need is Love. Cadeau tips voor echte Cupido s FEBRUARI ISSUE 2015 Cadeau tips voor echte Cupido s All you need is Love Vier de Liefde... geef Zinzi! LOVE deals Check het extra voordeel in de folder SCHITTERENDE ZILVEREN SET Pak eens uit met Valentijn

Nadere informatie

Sint Cadeaus Zinzi pakt uit! PARFUM CADEAU MIX& MATCH TIP VAN SINT. Issue No 28. Met veel extra voordeel Verras haar met Zinzi!

Sint Cadeaus Zinzi pakt uit! PARFUM CADEAU MIX& MATCH TIP VAN SINT. Issue No 28. Met veel extra voordeel Verras haar met Zinzi! Issue No 28 SINT 2015 pakt uit! TIP VAN SINT Met veel extra voordeel Verras haar met! PARFUM CADEAU Bij aankoop van een horloge Sint Cadeaus Met zilveren oorsieraden & hangers heel veel keuze voor V O

Nadere informatie

COMPLIMENTEN EN COMMENTAAR TRAINING, FEEDBACK GEVEN EN ONTVANGEN

COMPLIMENTEN EN COMMENTAAR TRAINING, FEEDBACK GEVEN EN ONTVANGEN COMPLIMENTEN EN COMMENTAAR TRAINING, FEEDBACK GEVEN EN ONTVANGEN Dankzij goede feedback kunnen medewerkers groeien. Met goed onderbouwde feedback bouwen zij aan relaties en wordt er gewerkt aan beïnvloedingvaardigheden.

Nadere informatie

2750,- GRATIS TEGELS 1000,- Badkamer. t.w.v. Nú van 2915,- voor. Voor al uw installatiewerkzaamheden

2750,- GRATIS TEGELS 1000,- Badkamer. t.w.v. Nú van 2915,- voor. Voor al uw installatiewerkzaamheden NÚ BIJ AANKOOP VAN EEN BADKAMER * GRATIS TEGELS Ruim 30 jaar ervaring met het ontwerpen en realiseren van badkamers Van modern tot klassiek, voor elk budget Meer dan 1200 m 2 showroom vol inspiratie Voor

Nadere informatie

Module 5 Jouw foto- en media styling

Module 5 Jouw foto- en media styling Module 5 Jouw foto- en media styling Werk aan de winkel! Jouw klanten willen weten wie jij bent, je zult jezelf moeten laten zien. Dat doe je in outfits volgens jouw stijlpersoonlijkheid waar jij je lekker

Nadere informatie

SUPERLOOKS WORKSHOP MAKEUP SECRETS

SUPERLOOKS WORKSHOP MAKEUP SECRETS Gefeliciteerd! Je hebt de Superlooks make-upworkshop geboekt. Dit betekent dat je onder leiding van een professionele visagiste in één dag met professionele make-up en tools leert werken. Tijdens deze

Nadere informatie

Cursus Magnetiseren. Stichting Martin's Plekkie / Sportsingel XS Rotterdam / mob

Cursus Magnetiseren. Stichting Martin's Plekkie / Sportsingel XS Rotterdam / mob Cursus Magnetiseren Magnetiseercursus (basis) U kunt ook bij Stichting Martin's Plekkie ontdekken en leren wat magnetiseren is. Op de magnetiseercursus leert u de grondbeginselen van het magnetiseren waarmee

Nadere informatie

Uw «Dag op ontdekking» in Pairi Daiza (Van 25 tot 200 deelnemers, enkel geldig op weekdagen, uitgezonderd schoolvakanties)

Uw «Dag op ontdekking» in Pairi Daiza (Van 25 tot 200 deelnemers, enkel geldig op weekdagen, uitgezonderd schoolvakanties) Bienvenue à Klein voorwoord : Pairi Daiza werd gesticht door Eric Domb in 1994 en betekent in het Oudperzisch gesloten tuin. Het is de oudste benaming die onze beschaving ooit aan het paradijs heeft gegeven.

Nadere informatie

Sieraden. trends. Zilver is hot. Most wanted. cadeaus. Swarovski beads.

Sieraden. trends. Zilver is hot. Most wanted. cadeaus. Swarovski beads. Sieraden trends najaar Zilver is hot by Most wanted Swarovski beads 1001 cadeaus 2010 www.sieradentrends.nl 1. 2. Deze mooie zilveren aanschuifringen van Rosa zijn bezet met mooie zirkonia s. Draag ze

Nadere informatie

De make-over van Valérie

De make-over van Valérie De make-over van Valérie 29/01/2008 12:53 Valérie komt uit Luik is 37 jaar en werkt als administratief bediende. Ze is gescheiden en heeft 3 kinderen, waardoor ze weinig tijd heeft voor zichzelf. Ze heeft

Nadere informatie

BROCHURE TRAINING SLIM WERKEN PRETTIG EN EFFICIËNT WERKEN ZONDER STRESS TRAINING VOOR JE ZELF TRAINING MET JE TEAM

BROCHURE TRAINING SLIM WERKEN PRETTIG EN EFFICIËNT WERKEN ZONDER STRESS TRAINING VOOR JE ZELF TRAINING MET JE TEAM TRAINING SLIM WERKEN PRETTIG EN EFFICIËNT WERKEN ZONDER STRESS BROCHURE TRAINING VOOR JE ZELF TRAINING MET JE TEAM VOOR WIE IS DEZE TRAINING De volgende uitspraken worden vaak gedaan, door de deelnemers

Nadere informatie

Masterclasses. masterclasses worden gegeven in Amsterdam en Sneek.

Masterclasses. masterclasses worden gegeven in Amsterdam en Sneek. Programma 2013 Masterclasses Je hebt de basismodules kleur- én kledingstijl gedaan bij NM Imago Groep of een ander gecertificeerd bedrijf. Wil je je aanvullend verdiepen of specialiseren? Naast de basisopleidingen

Nadere informatie

SAAR STYLING. Sjaals om je hoofd. - met -

SAAR STYLING. Sjaals om je hoofd. - met - SAAR STYLING Sjaals om je hoofd - met - 2 HAAR EN SJAALS IN DE KNOOP SAAR STYLING Sjaals om je hoofd - met - FOTO S LEEN VAN DEN MEUTTER HAAR EN SJAALS IN DE KNOOP inhoud Voorwoord 6 Inleiding 9 Inleiding

Nadere informatie

Kort (boven de kin) Halflang. Lang (over het sleutelbeen)

Kort (boven de kin) Halflang. Lang (over het sleutelbeen) Welkom bij Novelli kappers. We hebben deze menukaart met zorg voor u samengesteld zodat u kan ervaren wat Novelli kappers u te bieden heeft. Heeft u vragen over een behandeling, spreek dan gerust een medewerker

Nadere informatie

collectie winter inverno

collectie winter inverno collectie 2011 2012 winter inverno collectie winter 2011/2012 - Belle Trade & Sales 1 Elegantie en exclusief design Isa Belcampo staat voor elegante en moderne sieraden, die vrouwelijkheid en Italiaans

Nadere informatie

Visagie. Hetty van Mierlo. Basis

Visagie. Hetty van Mierlo. Basis Visagie Hetty van Mierlo Basis Harmonie Symmetrie Rouge/Blush Wenkbrauwen Lippen Inhoud Inleiding 5 1 Een starterspakket 6 2 De werkplek 20 3 Portfolio 23 4 Kleur 26 5 Licht 34 6 De huid 36 7 Gezichtsvormen

Nadere informatie

workshop ADRES: TRONDHEIM 15, 2993LE TE BARENDRECHT, TEL: ,

workshop ADRES: TRONDHEIM 15, 2993LE TE BARENDRECHT, TEL: , workshop ADRES: TRONDHEIM 15, 2993LE TE BARENDRECHT, TEL: 010 30 70 488, E-MAIL: INFO@ARTITEX.NL inleiding WAAROM IS EEN WEBSITE NU ZO BELANGRIJK VOOR JE BEDRIJF? De traditionele marktwerking is in een

Nadere informatie

Brochure. Training beleidsplan, beleidsnotitie en een rapport schrijven in 1 dag

Brochure. Training beleidsplan, beleidsnotitie en een rapport schrijven in 1 dag Brochure Training beleidsplan, beleidsnotitie en een rapport schrijven in 1 dag Met meer zelfvertrouwen rapporteren HRM Academy Inhoudsopgave Over HRM Academy 3 Training beleidsplan, beleidsnotitie en

Nadere informatie

PROGRAMMA OPEN TRAININGEN

PROGRAMMA OPEN TRAININGEN 1. Klantgericht verkopen in een reisbureau 13 september 2012 Hotel Van der Valk - Brasschaat 9u30-12u30 13 december 2012 Hotel Van der Valk- Oostkamp 9u30-12u30 Niet alleen de wereld verandert, maar ook

Nadere informatie

Mooie. pakjesavond ZINZI PAKT UIT. TIJD VOOR DE SINT Verras haar met een Zinzi horloge. Met heel veel schitterende cadeaus

Mooie. pakjesavond ZINZI PAKT UIT. TIJD VOOR DE SINT Verras haar met een Zinzi horloge. Met heel veel schitterende cadeaus ZINZI PAKT UIT Mooie pakjesavond VOL MET ORIGINELE SIERADEN & HORLOGES Met heel veel schitterende cadeaus TIJD VOOR DE SINT Verras haar met een Zinzi horloge NIEUW: SQUARE HORLOGES ZI42CB ketting 42cm

Nadere informatie

Voltijdse dagopleiding fashion designer

Voltijdse dagopleiding fashion designer Voltijdse dagopleiding fashion designer Kies je voor een opleiding bij SYNTRA Midden-Vlaanderen, dan kan je rekenen op een professionele opleiding die steeds vertrekt vanuit de praktijk. Je krijgt les

Nadere informatie

HET BEWEGENDE KIND Ervaringsgerichte workshops peuterschrijfdans en bewegingsexpressie

HET BEWEGENDE KIND Ervaringsgerichte workshops peuterschrijfdans en bewegingsexpressie HET BEWEGENDE KIND Ervaringsgerichte workshops peuterschrijfdans en bewegingsexpressie De speelgoedtrein rijdt door het hele land. Soms snel, soms traag. Plots stopt de trein. Door het venster zien de

Nadere informatie

SAAR STYLING Kleur in je kast - VI N D D E J U I STE K LE U R VO O R J O UW TE I NT E N T YPE -

SAAR STYLING Kleur in je kast - VI N D D E J U I STE K LE U R VO O R J O UW TE I NT E N T YPE - SAAR STYLING Kleur in je kast - VI N D D E J U I STE K LE U R VO O R J O UW TE I NT E N T YPE - SAAR STYLING Kleur in je kast - VIND DE JUISTE KLEUR VOOR JOUW TEINT EN TYPE - INHOUD VOORWOORD 6 DE KRACHT

Nadere informatie

heb ik wel alles? Thuis per kleur schikken

heb ik wel alles? Thuis per kleur schikken heb ik wel alles? Eindelijk: alle tekst- en werkboeken zijn op jouw naam geleverd, voor elk vak heb je hier en daar nog een map moeten kopen. Maar: soms heb je die op school nodig, soms thuis! En elke

Nadere informatie

Viva la Costa! MET KIM & FATIMA. Veel Acties. Grote LenteZomer nummer. New Season STRALEND! Zilveren MAGAZINE SPRING/SUMMER 2013

Viva la Costa! MET KIM & FATIMA. Veel Acties. Grote LenteZomer nummer. New Season STRALEND! Zilveren MAGAZINE SPRING/SUMMER 2013 MAGAZINE SPRING/SUMMER 2013 Grote LenteZomer nummer 149 Zilveren Musthaves STRALEND! KLEURRIJKE RINGEN Veel Acties Ringen, hangers en armbanden New Season ALLE NIEUWE SIERADEN TRENDS Viva la Costa! MET

Nadere informatie

Feest! Kim&Fatima. Extra Voordeel! Mix&Charm. WinterMode. Exclusief: showen de nieuwste Zinzi collectie! Feestelijke acties in goud en zilver

Feest! Kim&Fatima. Extra Voordeel! Mix&Charm. WinterMode. Exclusief: showen de nieuwste Zinzi collectie! Feestelijke acties in goud en zilver WINTER 2009/2010 Feest! Extra Voordeel! Feestelijke acties in goud en zilver Exclusief: Kim&Fatima showen de nieuwste Zinzi collectie! Mix&Charm Kies uit 200 Charms en maak je eigen stijl WinterMode De

Nadere informatie

COMPLETE PRAKTIJK OPLEIDING: THE FUNDAMENTALS

COMPLETE PRAKTIJK OPLEIDING: THE FUNDAMENTALS COMPLETE PRAKTIJK OPLEIDING: THE FUNDAMENTALS Contactpersoon: Karin Meijboom Kabelweg 20 4382 WV Vlissingen (NL) 0031-118 410 637 kozeeland@prohair.nl http://www.prohair.nl/ Niets is zo belangrijk als

Nadere informatie

6 Snelle tips voor applicatie:

6 Snelle tips voor applicatie: GEBRUIKSAANWIJZING Dank u wel voor het feit dat u, het innovatieve, niet chirurgische product om de oogleden te liften, heeft aangeschaft. werd ontwikkeld om uw oogleden opnieuw te definiëren, waardoor

Nadere informatie

Computeropleidingen mét een persoonlijke aanpak COMPUTEROPLEIDINGEN VOOR SENIOREN BEGINNERS GEVORDERDEN

Computeropleidingen mét een persoonlijke aanpak COMPUTEROPLEIDINGEN VOOR SENIOREN BEGINNERS GEVORDERDEN Computeropleidingen mét een persoonlijke aanpak COMPUTEROPLEIDINGEN VOOR SENIOREN BEGINNERS GEVORDERDEN Affligem Computeropleidingen 2011 2012 http://www.tvds.be Hoe inschrijven? Inschrijven kan ten laatste

Nadere informatie

Wekelijkse inloopavonden familieopstellingen

Wekelijkse inloopavonden familieopstellingen Subscribe Nieuwsbrief Transparant Juli 2014 View this email in your browser Beste lezer, Vol trots presenteren wij de vernieuwde nieuwsbrief van Transparant. Transparant maakt op dit ogenblik een positieve

Nadere informatie

12 Mei 2017 JAARGANG 7, nummer 16

12 Mei 2017 JAARGANG 7, nummer 16 12 Mei 2017 JAARGANG 7, nummer 16 Nieuwe Cursus!!!! Sieraden maken á la carte Cursus met een geheel nieuw concept. In deze brede cursus leert u sieraden maken met de meest uiteenlopende technieken en materialen.

Nadere informatie

Omgaan met cliënten met een psychische aandoening

Omgaan met cliënten met een psychische aandoening Opleiding Omgaan met cliënten met een psychische aandoening Waar en wanneer? 23 november in het Congrescentrum van de Koninklijke Bibliotheek, te Brussel Jaarlijks worden 800.000 Belgen geconfronteerd

Nadere informatie

JE BENT ADVISEUR ASSERTIVITEITSTRAINING

JE BENT ADVISEUR ASSERTIVITEITSTRAINING JE BENT ADVISEUR ASSERTIVITEITSTRAINING Als je tien mensen vraagt wat assertiviteit betekent, krijg je tien verschillende antwoorden. Het is meer dan nee durven te zeggen. Assertief gedrag betekent dat

Nadere informatie

Individueel en exclusief!

Individueel en exclusief! Individueel en exclusief! Met nieuwe vormen en materialen unieke sieraden creëren. MIJN WERELD IS CREATIEF! NL Knopentechniek Platte knoop Opzetlus Weitas Verschuifbare sluitknoop Wikkelknoop Weitasknoop

Nadere informatie

COMPLETE PRAKTIJK OPLEIDING: THE FUNDAMENTALS

COMPLETE PRAKTIJK OPLEIDING: THE FUNDAMENTALS COMPLETE PRAKTIJK OPLEIDING: THE FUNDAMENTALS Contactpersoon: mevrouw Lilian Bakermans De Olieslager 22 5506 ET Veldhoven (NL) 0031 6-100 578 20 info@kappersvannu.nl http://www.kappersvannu.nl/ Niets is

Nadere informatie

Welkom. in het kinderdagziekenhuis

Welkom. in het kinderdagziekenhuis Welkom in het kinderdagziekenhuis Beste ouders, Het kinderdagziekenhuis van GZA Ziekenhuizen campus Sint-Vincentius heet u van harte welkom. Uw kind komt weldra naar het kinderdagziekenhuis voor een onderzoek,

Nadere informatie

Top 5 van meest gemaakte fouten: Persoonlijke presentatie Uiterlijk (non-verbaal): 55% Stem: 38% Inhoud (verbaal):7%

Top 5 van meest gemaakte fouten: Persoonlijke presentatie Uiterlijk (non-verbaal): 55% Stem: 38% Inhoud (verbaal):7% Persoonlijke presentatie Uiterlijk (non-verbaal): 55% Stem: 38% Inhoud (verbaal):7% Het belang van een goed uiterlijk De eerste indruk, welk signaal geef je? Onze non-verbale communicatie bepaalt een groot

Nadere informatie

WORKSHOPS & CURSUSSEN

WORKSHOPS & CURSUSSEN WORKSHOPS & CURSUSSEN Creatief, gezellig en leerzaam INTRODUCTIE WORKSHOPS OVERZICHT introductie Bij Atelier Klei & Zij maken we sieraden en accessoires van keramiek. 1. PLANTENPOTJE je kunt ook zelf aan

Nadere informatie

Mandarijn in Shanghai, Hutong School

Mandarijn in Shanghai, Hutong School EASY LANGUAGES Mandarijn in Shanghai, Hutong School Programma overzicht: Intensieve Mandarijnse cursus Vanaf 18 jaar Accommodatie in modern appartement 2 weken tot 1 jaar Alle niveaus Bestemming Taalcursus

Nadere informatie

pakjesavond Mooie ZINZI PAKT UIT TIP VAN DE SINT Met heel veel schitterende cadeaus Verras haar met een Zinzi sieraad of horloge N o 32

pakjesavond Mooie ZINZI PAKT UIT TIP VAN DE SINT Met heel veel schitterende cadeaus Verras haar met een Zinzi sieraad of horloge N o 32 N o 32 SINT 2018 ZINZI PAKT UIT Met heel veel schitterende cadeaus Mooie pakjesavond TIP VAN DE SINT Verras haar met een Zinzi sieraad of horloge VOL MET ORIGINELE SIERADEN & HORLOGES NIEUW: SQUARE HORLOGES

Nadere informatie

Dr. Hauschka Producttrainingen

Dr. Hauschka Producttrainingen Dr. Hauschka Producttrainingen 2014 Training Gezichtsverzorging Basis Training Gezichtsverzorging Intensief Training Lichaamsverzorging Verdiepingstrainingen Training Product- en Verkooptips Inleiding

Nadere informatie

De Glamourshoot. Een shoot boeken.

De Glamourshoot. Een shoot boeken. De Glamourshoot Mooie glamourfoto's voorbij zien komen en nu ook interesse voor zo'n shoot voor jezelf? Hartsikke leuk! We maken er een gezellige ochtend of middag van en we maken een prachtige serie portretten.

Nadere informatie

Brochure. Training HR en timemanagement. In 1 dag slimmer met je tijd om leren gaan

Brochure. Training HR en timemanagement. In 1 dag slimmer met je tijd om leren gaan Brochure Training HR en timemanagement In 1 dag slimmer met je tijd om leren gaan Inhoudsopgave Over HRM Academy 3 Training HR en timemanagement 4 Algemene informatie over de training 6 Maatwerk 7 Contact

Nadere informatie

Sieraden Maken. Hoe maak je een sieraad. www.beadscreations.nl. Deel 1. Rijgen. Door Ria Scharn. Sieradenontwerpster van Beads Creations

Sieraden Maken. Hoe maak je een sieraad. www.beadscreations.nl. Deel 1. Rijgen. Door Ria Scharn. Sieradenontwerpster van Beads Creations Sieraden Maken Hoe maak je een sieraad. www.beadscreations.nl Deel 1 Rijgen Door Ria Scharn Sieradenontwerpster van Beads Creations Proloog Hallo ik zal me even voorstellen ik ben Ria Scharn en maak al

Nadere informatie

MAAK WERK VAN JE TALENT TALENTEN ONTWIKKELEN TOT STERKE PUNTEN

MAAK WERK VAN JE TALENT TALENTEN ONTWIKKELEN TOT STERKE PUNTEN MAAK WERK VAN JE TALENT TALENTEN ONTWIKKELEN TOT STERKE PUNTEN Elke medewerker heeft zijn specifieke eigenschappen. Eigenschappen die jij als werkgever zo optimaal mogelijk wilt benutten. Als medewerkers

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015

NIEUWSBRIEF. NR. 16 vrijdag 18 december 2015 NR. 16 vrijdag 18 december 2015 Kerstfeest! Kerst is een tijd voor familie. Tijd voor gezelligheid, fijne kaarsjes in het donker, liefst even geen geruzie, tijd voor lekker uitgebreid eten. Het is mooi

Nadere informatie

TOELICHTING BETEKENIS GEVEN AAN PROCENTEN

TOELICHTING BETEKENIS GEVEN AAN PROCENTEN TOELICHTING BETEKENIS GEVEN AAN PROCENTEN LEERSTAP 1 LEERSTAP 2 LEERSTAP 3 Rekenvlinder_betekenis_geven_aan_procenten.indd 2 27-06-13 21:23 LEERSTAP 4 LEERSTAP 5 LEERSTAP 6 Rekenvlinder_betekenis_geven_aan_procenten.indd

Nadere informatie

Buitengewoon goed! KAMPIOENSCHAP. 21.03.2016 Coach Antwerpen REGLEMENTEN & INFO. KAPPERSMEDEWERKER m/v 2016

Buitengewoon goed! KAMPIOENSCHAP. 21.03.2016 Coach Antwerpen REGLEMENTEN & INFO. KAPPERSMEDEWERKER m/v 2016 REGLEMENTEN & INFO KAPPERSMEDEWERKER m/v 2016 21.03.2016 Coach Antwerpen 1 PRAKTISCH WANNEER Maandag 21 maart 2016 WAAR COACH ANTWERPEN Karel Geertsstraat 2b - 2140 BORGERHOUT GRATIS TOEGANG Voor de leerlingen

Nadere informatie

FLANDERS CELTIC HARP MEETING zondag 8 februari 2015 in GENT

FLANDERS CELTIC HARP MEETING zondag 8 februari 2015 in GENT FLANDERS CELTIC HARP MEETING zondag 8 februari 2015 in GENT Al voor de vijfde keer wijden we een hele dag aan de Keltische harp met professionele harpisten uit binnen- en buitenland. Deze keer strijken

Nadere informatie

Professional Image Partners

Professional Image Partners Professional Image Partners Professional Image Partners is een samenwerkingsverband van E.P. Professional Presentation met een aantal zelfstandige docenten. Laan van Meerdervoort 1491-2555 BN Den Haag

Nadere informatie

WERKEN ALS_KAPPER. Creativiteit is heel belangrijk in dit vak. Je moet kunnen zien en aanvoelen wat bij een klant past. Iets voor jou?

WERKEN ALS_KAPPER. Creativiteit is heel belangrijk in dit vak. Je moet kunnen zien en aanvoelen wat bij een klant past. Iets voor jou? WERKEN ALS_KAPPER Creativiteit is heel belangrijk in dit vak. Je moet kunnen zien en aanvoelen wat bij een klant past. Iets voor jou? Ben jij: - communicatief vaardig? Je bent sociaal en hebt een vlotte

Nadere informatie

KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2017 / 2018

KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2017 / 2018 KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2017 / 2018 Cursus/workshop Keramische vormgeving (losse lessen op woe middag 15,--) Aantal lessen Aanvang Kosten p.p 25x 3u 18 sept 2017 310,- 20 sept 2017

Nadere informatie

LEVEL UP! INSPIRATIE DAG 18 OKTOBER 2016

LEVEL UP! INSPIRATIE DAG 18 OKTOBER 2016 18 OKTOBER 2016 Ondernemers, managers, leidinggevenden, ambitieuze medewerkers. Iedereen heeft soms even behoefte aan een moment voor zichzelf, even sparren met anderen, investeren in zijn eigen ontwikkeling

Nadere informatie

DOEMIDDAG. 17 januari met talentklassen!

DOEMIDDAG. 17 januari met talentklassen! DOEMIDDAG 17 januari 2018 13.30-16.00 met talentklassen! Open Huis 7 februari 2018 14.30-16.30 18.30-20.30 online & offline leren Meer ontdekken? Expeditie Waldheim 21 februari 2018 Expeditie Waldheim

Nadere informatie

Het geven van een oudercursus. Het geven van ouderbegeleiding in groep voor ouders van dyslectische kinderen Workshop maandag 11december 2017

Het geven van een oudercursus. Het geven van ouderbegeleiding in groep voor ouders van dyslectische kinderen Workshop maandag 11december 2017 Het geven van een oudercursus Het geven van ouderbegeleiding in groep voor ouders van dyslectische kinderen Workshop maandag 11december 2017 dr. Ronny Boey & H. Niessen Inhoud Deze vorming biedt een concreet

Nadere informatie