Bereikbaarheid VTV.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl"

Transcriptie

1 Stichting Vrijetijdsbesteding, Jaargang 2012 Uitgave 3 Thuishulp en Vormingsactiviteiten Prof. Oudemansstraat 56A Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp Nieuwe Waterweg Noord, Zoetermeer, Midden-Delfland 2628 KG Delft vtvdelft@vtvzhn.nl Bereikbaarheid VTV Het VTV is bereikbaar op telefoonnummer Vrijetijdscentrum de Wipmolen is ook s avonds bereikbaar op dit nummer. Voor overige VTV zaken verzoeken wij u tijdens kantoortijden te bellen. Alle medewerkers zijn bereikbaar per telefoon, en fax ( ). Het algemene VTV adres is vtvdelft@vtvzhn.nl. De website van VTV is Algemeen Supportactie VTV Delft is deelnemer van de SupportActie. De SupportActie is een fondsenwervend instrument voor goede doelen, stichtingen, instellingen en verenigingen. Deelnemende organisaties werven supporters en krijgen hierdoor structurele inkomsten. Supporters machtigen de SupportActie om per kwartaal een lot à 5,50 van hun rekening af te schrijven en spelen mee tot wederopzegging. Van ieder verkocht lot komt 80% ten goede aan de organisatie. Daarnaast maakt u als supporter kans op mooie prijzen. Bent u enthousiast en wilt u het VTV supporten neem dan contact op met Nadine Verouden. VTV Jaarbericht was voor VTV een jaar waarin veel is gebeurd. In het Jaarbericht 2011 staan de activiteiten en projecten vermeld. Het geheel is opgefleurd met foto s van kunstwerken van VTV-deelnemers. Ook is er speciale aandacht voor Vrijwillige Thuishulp, die sinds vorig jaar bij VTV is ondergebracht. Vanaf 1 juli is het jaarbericht online en in te zien op de website.

2 VTV ontvangt kwaliteitsonderscheiding Goed Geregeld (Delft op Zondag 10 juni) Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten - VTV ontvangt vandaag, 24 mei 2012, de landelijke kwaliteitsonderscheiding Goed Geregeld en laat daarmee zien dat zij het vrijwilligerswerk succesvol en aantrekkelijk heeft georganiseerd. Vrijwilligers weten dat ze bij het VTV kunnen rekenen op voldoende mogelijkheden om zich met succes in te zetten. Financiers, samenwerkingspartners en klanten weten dat het VTV haar vrijwillige inzet goed heeft geregeld! Goed Geregeld! is een landelijke kwaliteitsonderscheiding die wordt toegekend aan vrijwilligersorganisaties en maatschappelijke instellingen die met hun vrijwilligersbeleid voldoen aan kwaliteitscriteria die zijn opgesteld door de Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV). Het VTV officieel de Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten - biedt aan mensen met een verstandelijke beperking een samenhangend aanbod van vrijetijds- en vormingsactiviteiten, die een bijdrage leveren aan de kwaliteit van hun bestaan. Het aanbod wordt in de eigen activiteitencentra of in de directe woonomgeving van de deelnemers gerealiseerd. Daarnaast wordt gewerkt aan mogelijkheden tot integratie in de samenleving, om mensen met een beperking erbij te laten horen en volwaardig deelnemer aan de samenleving te kunnen laten zijn. Opzeggen lidmaatschap Als je het lidmaatschap van een club bij VTV wilt stoppen dan kan dit elk kwartaal. Je moet dit aangeven voor het kwartaal begint. Dit kan schriftelijk of via mail, maar niet telefonisch. Let op: je bent contributie verschuldigd tot en met het kwartaal waarin je opzegt. Wil je niets meer doen bij het VTV denk er dan ook aan je basislidmaatschap te stoppen. Dit kan na elk jaar. Kwartalen lopen van 1 januari-31 maart; 1 april-30 juni; 1 juli-30 september; 1 oktober-31 december. Facebook VTV Delft heeft een facebookpagina. Wil je ook via facebook op de hoogte blijven van ons wel en wee stuur ons dan een vriendschapsverzoek! Foto s van activiteiten Op onze vernieuwde website staan foto s van verschillende activiteiten. Ben je benieuwd kijk dan op Mocht je niet willen dat je foto op de website komt, geef dit dan door aan het VTV. Laat ook eens een berichtje achter op het prikbord.

3 Verhuur van ruimtes in VC de Wipmolen Weet u dat het mogelijk is om ruimtes in ons pand voor korte of langere tijd te huren? Zie hieronder de ruimtes en de huurprijzen. Ook is het mogelijk om in het weekend te huren, maar daar gelden aparte afspraken voor. Verhuurprijzen VC De Wipmolen 2012, Prof. Krausstraat 71B, 2628 JR Delft RUIMTE DAGDEEL PER UUR Ontmoetingsruimte (132 m2) Geschikt voor clubs en trainingen. Voor feesten zonder luide muziek Grote keuken (27 m2) 37 12,50 Vaak wordt deze ruimte in combinatie met de ontmoetingsruimte verhuurd bij feesten. Zeer geschikt voor kookworkshops. Computerruimte (45 m2) De ruimte zegt het al, met vergadertafel in het midden van de ruimte. Toneelruimte (115 m2) In deze ruimte is muziekapparatuur en beamer aanwezig. Hobbyruimte (34 m2) Geschikt voor vergaderingen en workshops EXTRA Barmedewerker (eventueel bij feestjes, 25 clubactiviteit) Openen en sluiten door VTV 10 per keer BHV 25 EXTRA: Beamer toneelruimte (inclusief ondersteuning en scherm) 50 Licht en/of geluidsapparatuur toneelruimte 50 Catering: Kan koffie 12 Kan thee 10 Fris v.a. 1,50 Lunch p.p. (luxe broodjes/fruit/melk/sap 14 Heeft u vragen of wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met Miranda Rauch of Monique Tromp.

4 Activiteitennieuws Bowlingtoernooi 2012 Op 22 april hebben we het derde Grote VTV Bowlingtoernooi gehouden in Zoetermeer. Deze keer met maar liefst 12 banen. Het was een enorm feest en natuurlijk reuze spannend! De wisselbeker ging weer naar Leiden en Vlaardingen, maar er gingen nog veel meer mensen met een beker naar huis. Eigenlijk hadden we alleen maar winnaars! Pinksterkamp Rond het Pinksterweekend vertrok een flinke groep van ruim 50 deelnemers en ruim 25 vrijwilligers naar Drenthe. Ze hebben daar 6 heerlijke dagen gehad. We hadden tot dan toe nog geen zomer, maar net in die dagen was het prachtig weer. Het kamphuis is nauwelijks gebruikt. Er waren allerlei activiteiten en spannende ontwikkelingen die om een oplossing vroegen, het thema was Country en Western.

5 Toneelgroep Pseudoniem Zaterdag 2 juni speelde toneelgroep Pseudoniem bij in VC de Wipmolen de voorstelling Het Koninklijke kunstgebit. Het was een erg leuk stuk en iedereen heeft vreselijk genoten. We hopen dat ze volgend jaar weer komen. Dagje Efteling Op maandag 18 juni zijn we in het kader van de start van het zomerproject Westland een dagje naar de Efteling geweest. Het zomerproject Westland organiseert het VTV samen met St. Myosotis Westland. Bij het vertrekken met de bussen vanuit Naaldwijk kwam de regen met bakken uit de lucht, maar bij aankomst in de Efteling is het de gehele dag lekker weer geweest. Verder was het heerlijk rustig in het park en konden we bij bijna alle attracties zo doorlopen. We hebben met z n allen genoten van dit geweldige park. Op naar het volgende uitje!

6 Computerclub Westland ontvangt Donatie van Re-Sell Kringloopwinkel Iedere maandagavond van tot uur is er computerclub in Naaldwijk. Van Re-Sell Westland heeft het VTV een cheque van 1300 ontvangen ten behoeve van de computerclub. Van dit bedrag kunnen weer een hele tijd doorgaan met de club. Bedankt Re-Sell! Heb je interesse in de club of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Kristel van den Berg. Beweegcoach en het VTV actief geweest tijdens de sportweek in Delft Zaterdag 21 april was het zover; de Nationale Sportweek ging van start. Als beweegcoach ben ik hier mee aan de slag gegaan. Na overleg en voorbereidingen hebben we een inloopsportdag georganiseerd. Van 9.00 uur tot uur kon iedereen in het Sophia Revalidatiecentrum meedoen aan verschillende soorten sporten voor mensen met een beperking. Welke beperking je ook hebt, voor iedereen was wel iets te doen en iedereen kon overal bij aansluiten. Sporten die deze dag onder andere hebben plaatsgevonden zijn: tennis, voetbal, rolstoelbasketbal, badminton, zwemmen, tafeltennis, weerbaarheidstraining en tai chi. Het was een geslaagde ochtend en ik wil dan ook iedereen bedanken voor zijn/haar medewerking om deze dag mogelijk te maken. Naast de sportdag waren we vanuit het VTV Delft ook aanwezig op de sportmarkt in Delft. Ook dit was een geslaagde dag. We hebben veel informatie kunnen verstrekken en hebben weer een aantal sportvragen kunnen beantwoorden. Als beweegcoach wil ik iedereen er nogmaals op wijzen dat als je een beperking hebt je altijd een beroep op mij kunt doen. Of het nu een grote of een kleine vraag is, voor alle vragen kunt u bij mij terecht. Het helpen zoeken naar een geschikte sportactiviteit en de daarbij bijkomende taken kunt u gerust aan mij overlaten. Mocht u meer informatie willen neem contact op met Ivy Kahlmann.

7 Schaakclub van start gegaan! Elke vrijdag in de maand juni kon er bij VTV worden geschaakt. Het VTV is in samenwerking met het AIC (Autisme Informatie Centrum) en schaakclub SV Prometheus van start gegaan met de schaakclub en de eerste les was zeer geslaagd. Er werd eerst een kort voorstelronde gedaan en vervolgens werd er gekeken naar het niveau van de deelnemers. Aan het eind is er zelfs nog een klein potje schaken gespeeld. De deelnemers waren erg enthousiast en na de zomer wordt dit een vaste activiteit. Heb je je nu nog niet opgegeven, maar wil je graag deelnemen? Geef je dan snel op bij Ivy Kahlmann. Informatie over de kosten volgt. Wanneer: Hoe laat: Waar: Vrijdagavond Van uur VC de Wipmolen, Prof. Krausstraat 71 B, Delft VTV doet mee aan de Delfiade (oude Delftdag) Zaterdag 15 september is weer de jaarlijkse Delfiade. Dit is een gezellige en bruisende feestdag in Delft. Dit feest is van, voor, met en door Delft(v)enaren en hun gasten. In de hele stad zijn veel activiteiten te vinden en voor iedereen is wel iets te doen, te zien of te eten. Op het gebied van vrije tijd, cultuur, sport oftewel.. alles! Ook het VTV sluit dit jaar weer gezellig aan met een kraampje. Kom gerust langs en vertel natuurlijk iedereen dat wij daar ook bij aanwezig zijn, want hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Koken met de geheimen van de kok! Onder leiding van een kok en enthousiaste vrijwilligers koken mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking heerlijke maaltijden in Zoetermeer. Iedere deelnemer kookt zijn eigen maaltijd, zodat alle facetten van het koken aan bod komen. Voor de meeste deelnemers staat gezelligheid en het leren en uitproberen van nieuwe recepten en kruiden centraal. Daarnaast willen de deelnemers ook leren koken omdat ze op zichzelf wonen of gaan wonen in de toekomst. Op de club is ruimte voor nieuwe deelnemers. De kookclub draait één keer per twee weken op woensdagavond van tot uur in Het Atrium. Kosten 26,50 per kwartaal, en 17,50 basiscontributie per jaar. Ook benieuwd geworden? Neem voor een proefles contact op met Kristel van den Berg.

8 Zumba Vanaf 24 mei is de Zumba weer van start gegaan. Iedere week op donderdagavond van uur in de Wipmolen. Iedereen heeft het erg naar zijn zin. Er zijn nog een paar plekken vrij. Mocht je eens willen komen kijken of het wat voor jou is, neem dan contact op met Corrie Brocken. Speciale vrijdagavondsoos op 6 juli 2012 De soos een keer anders dan normaal en voor iedereen. De vrijdagavondsoos is een inloopavond die bedoeld is voor mensen met een verstandelijke beperking. In samenwerking met het projectteam Who s Next (jongeren uit de buurt) is er dit keer een speciale soosavond met leuke activiteiten (binnen en buiten). Denk hierbij aan: sjoelen, darten, op de Wii, knutselen, badminton en nog veel meer. Tijdens deze soosavond staat gezelligheid voorop en is er voor iedereen iets leuks te doen. Twijfel niet en kom gezellig langs! Wanneer? Vrijdagavond 6 juli 2012 van uur Waar? Vrijetijdscentrum de Wipmolen Prof. Krausstraat 71B, Delft Kosten? Deze keer gratis voor iedereen! Wil je komen dan graag opgeven bij Ivy Kahlmann Nieuwe activiteiten Combiclub Active & Relax Binnenkort wil het VTV gaan starten met een combiclub op de woensdagmiddag van uur in VC de Wipmolen. Deze club bestaat uit twee delen, namelijk active en relax. Active (van uur) Bewegen is namelijk goed voor iedereen! Speciaal voor onze doelgroep zetten we een gezond, maar niet te moeilijk uurtje bewegen op. Iedereen kan meedoen aan de oefeningen, zelfs als je rolstoelgebonden bent. Door middel van simpele oefeningen een uurtje in beweging zijn. Deze beweegactiviteit wordt begeleid door specialisten op het gebied van sport. Relax (van uur) Na het bewegen kun je vervolgens lekker relaxen tijdens de Soos. Gezellig kletsen en een drankje doen, maar natuurlijk kun je ook knutselen, sjoelen, darten, kaarten enzovoorts. Voor iedereen is er iets te doen! Oftewel een actief en relaxmiddag voor iedereen! Het leukste is natuurlijk om deel te nemen aan beide activiteiten, maar je kunt je ook opgeven voor 1 van de twee clubs. De kosten voor de combiclub bedraagt: 45,- per kwartaal (exclusief jaarlijkse basiscontributie van 17,50) Kosten alleen bewegen: 20,- per kwartaal Kosten alleen Soos: 25,- per kwartaal Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Nadine Verouden en Ivy Kahlmann. Bij voldoende aanmeldingen gaat deze activiteit zo snel mogelijk van start.

9 Zomerprogramma voor de jeugd Het VTV organiseert in de zomer activiteiten voor kinderen met een verstandelijke beperking. Zie onderstaand het programma. Als u de folder en het aanmeldingsformulier wilt ontvangen kunt u contact opnemen met Nadine Verouden Dinsdag 10 juli Woensdag 11 juli Dinsdag 17 juli Woensdag 18 juli Donderdag 19 juli Evenemententerrein De Wollebrand Naaldwijk Evenemententerrein De Wollebrand Naaldwijk Buurtschap Craeyenburch Nootdorp Familiepark Drievliet Rijswijk Buurtschap Craeyenburch Nootdorp Dinsdag 24 juli Buurtschap Craeyenburch Nootdorp Woensdag 25 juli Donderdag 26 juli Dinsdag 31 juli Woensdag 1 augustus Westerpark Zoetermeer Buurtschap Craeyenburch Nootdorp Buurtschap Craeyenburch Nootdorp Delftse Hout Delft uur Huttenbouwen 12, uur Huttenbouwen 12, uur uur uur Schat zoeken Pauze Knutselen uur Dagje Drievliet 20, uur uur uur uur uur uur Voorstelling Lunch Workshop dansen Kinderboerderij Pauze Dierenbingo uur Bowlen & speeltuin uur uur uur uur uur uur Bloemschikken Pauze Bonte middag Bakken Lunch Creatief uur Kinderboerderij & waterspeeltuin 15,- 12,- Donderdag 2 augustus Maandag 6 augustus Donderdag 9 augustus Maandag 13 augustus Donderdag 16 augustus Buurtschap Craeyenburch Nootdorp Fort Drakensteijn Schiedam (vertrek vanuit Delft) Vrijetijdscentrum De Wipmolen Delft Sportpark De Groene Wijdte Pijnacker Sportpark De Groene Wijdte Pijnacker uur uur uur Sportief Lunch Disco uur Buitenspeeltuin 15, uur Bioscoop & spelen 15, uur Jeugdland 12, uur Jeugdland 12,-

10 Zomeractiviteiten voor volwassenen in vrijetijdscentrum de Wipmolen Van 9 juli t/m 19 augustus is het zomervakantie en zijn alle reguliere activiteiten van het VTV gesloten. In de eerste en laatste 2 weken van de zomervakantie organiseert het VTV op maandag- en donderdagavond van uur zomeractiviteiten voor volwassenen. Deze activiteiten vinden plaats in vrijetijdscentrum de Wipmolen in Delft. Zie onderstaand het programma. U kunt zich voor de activiteiten aanmelden bij Corrie Brocken en Nadine Verouden. Week 28 Maandag 9 juli Pannenkoekenfeest Donderdag 12 juli Bingo Week 29 Maandag 16 juli Filmavond Donderdag 19 juli Avondwandeling Week 32 Maandag 6 augustus Spelletjesavond Donderdag 9 augustus Kampavond Week 33 Maandag 13 augustus Bloemschikken Donderdag 16 augustus Karaoke en dancebattle Zomeractiviteiten Westland Er is nog plek bij: Disco Workshop Mozaïek Westland got talent! welkom!) Varend bloemencorso Zaterdag 4 augustus Djembé en Afrikaans dansen Donderdag 9 augustus Eindfeest Zaterdag 18 augustus Vrijdag 6 juli Maandag 9 juli Woensdag 11 juli (Mensen die willen playbacken zijn natuurlijk ook Wil je informatie of je opgeven voor bovenstaande activiteiten? Neem dan contact op met Kristel van den Berg of Melanie Barbier. Bij onderstaande activiteiten is er plaats voor nieuwe deelnemers Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zondag En bij: Handwerken/ Koken/ Volksdansen/ Countryline Dance in VC de Wipmolen Computerclub Westland Koken /Koken voor jongeren /Muziek/ Hout in VC de Wipmolen Trimzwemmen/zwemmen Instructiebad Koken op woensdagmiddag/ Toneel in VC de Wipmolen Kookclub Zoetermeer Zaalvoetbal sportzaal Maria Duystlaan Delft Hout 1 en 2/ Make up club 2/ Koken 2/ Computerclub in VC de Wipmolen Darten Zoetermeer De Eetclub/ Computerclub/ Vrijdagavondsoos in VC de Wipmolen Eetcafé de Likkepot in VC De Wipmolen Club Go Out (voor 14 tot 20 jarigen) Vriendschapskring Zoetermeer Vriendschapskring Vlaardingen/Maassluis

11 Activiteiten van Bureau Vrije Tijd Afgelopen maanden hebben er weer heel wat activiteiten plaatsgevonden op locatie Craeyenburch. - Om te beginnen hebben we Koninginnedag groots gevierd. Vele bezoekers hadden zich in oranje kleuren uitgedost om met elkaar dit volksfeest in de aula bij te wonen. Er waren genoeg broodjes hamburger en worst voor iedereen. Uit de grabbelton werden de leukste verrassingen getoverd en de muziek was super! The Dutch Blues Brothers wisten de stemming er goed in te brengen en te houden. - Wat loopt er toch veel talent rond op Craeyenburch! Veel deelnemers zeggen dat ze goed kunnen Playbacken, maar dit willen we natuurlijk zelf beoordelen, of eigenlijk laten doen door een vakkundige jury. Er waren veel inschrijvingen, zodat we drie avonden konden vullen. De eerste 2 playbackshows hebben inmiddels plaats gevonden. De deelnemers hebben echt niets te veel gezegd. Ze kunnen er inderdaad wat van. Wil je dit zelf ook wel eens meemaken, kom dan op vrijdag 29 juni naar de aula van Craeyenburch om de kandidaten van de laatste playbackshow aan te moedigen. Half mei werd de aula omgetoverd tot een ware concertzaal. Dit moest ook wel, want 7 lokale artiesten kwamen laten horen hoe goed ze kunnen zingen. Het dak ging eraf. Er loopt aardig wat talent rond in Nederland en het zal ons niet verbazen als een van de artiesten doorbreekt. Jaren geleden was Frans Bouwer ook 1 van de artiesten die optrad tijdens deze muziekmiddag. - Begin juni is de jaarlijkse wandel driedaagse gelopen. Ruim 30 cliënten durfden het aan, ondanks de niet zulke goede weersvoorspellingen, hun wandelschoenen aan te trekken en 3 dagen 5 kilometer af te leggen. Dinsdag en woensdag waren de weergoden ons goed gezind, maar donderdag ontkwamen we niet aan een flinke regenbui. Dit mocht de pret niet drukken, want iedereen heeft de route uitgelopen. Complimenten hiervoor! Bij aankomst werden de lopers verwelkomt door onze eigen Cnots Boem en kreeg iedereen een bosje bloemen en een aandenken. Tijdens de wandelingen werden er ook diverse versnaperingen uitgedeeld. Binnenkort bij BVT We hopen dat het weer eindelijk eens een beetje ten goede gaat veranderen. Eind van de maand wordt er gekampeerd. Deze activiteit wordt nog leuker als de zon zich laat zien of als het in elk geval maar droog blijft. Op zaterdag 30 juni worden de tenten opgezet. s Avonds is er een BBQ en disco. Sommige blijven slapen, maar anderen kiezen ervoor de nacht in eigen bed door te brengen. Geeft niets, want de volgende ochtend komen ze weer naar het kampeerterrein om samen met de anderen te genieten van een heerlijke brunch, terwijl zanger Leo de stemming er in brengt. Na de brunch worden de tenten weer opgeruimd voor volgend jaar. De zomermaanden staan voornamelijk in het teken van de kindervakantie-activiteiten. Op de meeste dinsen donderdagen in de vakantie wordt er iets georganiseerd op Craeyenburch. Zie voor het programma elders in deze nieuwsbrief. Schrijf je allemaal in, want het is een leuk en afwisselend programma! Daarnaast is BVT druk bezig met de voorbereidingen voor de 2 e clubperiode. Er zijn heel veel leuke ideeën en binnenkort komt het nieuwe clubboekje uit. Wil je hier ook een exemplaar van ontvangen, neem dan contact op met BVT. Ook de voorbereidingen voor de kermis en jaarmarkt zijn in volle gang. Schrijf de datum alvast in de agenda, want dit mag je niet missen. Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 september draait de kermis en op zondag is er jaarmarkt met wel 100 kramen!. Je kunt er veel plezier aan beleven om de markt te bezoeken, maar er is ook een mogelijkheid om een kraam te huren. Neem hiervoor contact op met BVT.

12 Cnots-Boem Je zult misschien denken: wat een rare naam, maar dit is de naam van de drumband en majorette groep die al jaren bestaat op Craeyenburch. Elke dinsdagavond wordt er tussen en uur geoefend in de aula. De meeste leden spelen op een echte trommel, zoals je die ook ziet bij de fanfare, maar ook andere instrumenten worden bespeeld, zoals een woodblock, tamboerijn of triangel. De cnots boem is op zoek naar nieuwe leden. Vind je het leuk om muziek te maken en heb je niets te doen op dinsdagavond, dan is dit misschien iets voor jou! Je hoeft niet heel muzikaal te zijn, maar enig ritme gevoel is wel belangrijk. Heb je interesse, bel of mail dan naar BVT en vraag naar de mogelijkheden. Heb je wel ritme gevoel, maar is het bespelen van een instrument niets voor jou, dan kun je misschien aansluiten bij de majorette. Zij oefenen op dezelfde tijd als de drumband, alleen niet in het maken van muziek, maar in het uitvoeren van dansbewegingen om het geheel niet alleen goed te laten klinken, maar er ook nog erg vrolijk uit te laten zien. Om lid te kunnen worden moet je in elk geval lid zijn van BVT of VTV. Daarnaast bedraagt de contributie 50 voor een heel jaar. Overzicht clubs Bureau Vrije Tijd periode 2, 2012 Maandag Voorlezen (op de woning) 19:45-20:10/20:15-20:45 uur Dinsdag Sjoelclub 18:30-19:30/19:30-20:30 uur Dinsdag Kookclub 18:30-20:00 uur Dinsdag Drummen (op de woning) 18:30-19:30/19:45-20:45 uur Woensdag Combi kookclub 18:30-20:00 uur Woensdag Dans 18:30-19:30 uur Woensdag Dartclub 18:30-20:00 uur Woensdag Creaclub 18:30-19:30/19:30-20:30 uur Donderdag Opmaakclub 19:45-20:45 uur Donderdag Voorleesclub 18:30-19:30 uur Donderdag Wandelclub 18:30-20:00 uur Donderdag Kookclub 18:30-20:00 uur Donderdag Computerclub 19:00-20:00/20:00-21:00 uur Zaterdag Soos 11:30-12:30 uur Zaterdag (Lunch) Koken 11:15-12:45 uur Zaterdag Voorleesclub 13:00-14:00 uur Zaterdag Zumba 13:00-14:00 uur

13 Activiteitenoverzicht Juli Zondag 1 Zondag 1 Donderdag 5 Vrijdag 6 Zaterdag 14 Vrijdag 20 Vrijdag 27 Zaterdag 28 Zomerbuffet eetcafé de Likkepot (ook voor VSK leden) VTV Kamperen BVT Bingo BVT Disco BVT Film BVT Disco BVT Muziekcafé BVT 45+ soos BVT Augustus Vrijdag 10 Vrijdag 24 Zaterdag 25 Vrijdag 31 Disco BVT Disco BVT 45+soos BVT Jongerendisco (14 t/m 25 jaar) VTV September Zaterdag 1 Donderdag 6 Vrijdag 7 Vrijdag 7 Vrijdag 14 Zaterdag 15 Zondag 16 Vrijdag 21 Zaterdag 22 Vrijdag 28 Zaterdag 29 Workshop BVT Bingo BVT Disco BVT Bingo VTV Kermis BVT Kermis BVT Kermis en jaarfeest BVT Disco BVT Bloemschikken VTV Jongerendisco (14 t/m 25 jaar) VTV 45+ soos BVT Wist je dat? - Dat er vanaf maandag 9 juli tot en met zondag 19 augustus geen clubs zijn! - Er een boekje is voor mensen die graag willen koken en daar wel wat extra hulp bij kunnen gebruiken? Duidelijk Koken met Sandra is een kookboek voor jongeren en volwassenen die graag willen koken en daar wel wat extra hulp bij kunnen gebruiken. In dit kookboek staan tien heerlijke gerechten die zijn bedacht door Sandra en die heel gemakkelijk zelf te maken zijn. Ze zijn allemaal gezond én bereid met verse ingrediënten. Elk recept wordt op een zeer toegankelijke manier uitgelegd en wordt ondersteund met beeldmateriaal. Daarnaast is het boek voorzien van een korte introductie over koken in het algemeen. Zaken als veiligheid, de voorbereiding en het bewaren en opwarmen van eten komen puntsgewijs en kort en krachtig aan bod. Voor dit kookboek hoef je niet te kunnen koken, want alles wordt duidelijk uitgelegd. Alle recepten zijn geschreven voor twee personen. Want lekker eten is natuurlijk fijn voor jezelf, maar het is ook een geweldige manier om je vrienden en familie te verwennen. Sandra kookt ook op YouTube; Duidelijk koken, The Movie!

14 - Er sites zijn op internet voor mensen met een verstandelijke beperking kunnen leren omgaan met internet? Kijk hier maar eens: Materiaal voor ouders en begeleiders vind je hier: - We in de volgende nieuwsbrief gaan starten met een aantal korte vragen om onze docent of vrijwilliger beter te leren kennen? Wie wil als eerste in onze nieuwsbrief met foto? Je mag een volgende collega aanwijzen die wij dezelfde vragen gaan stellen. Vacatures Vrijwilliger Koken op maandagavond van tot uur. Vrijwilliger Darten/poolen Nootdorp op dinsdagavond van uur. Vrijwilliger Darten s-gravenzande op maandagavond van uur. Vrijwilliger Club Gegein op zaterdagmiddag van uur. Vrijwilliger Houtbewerking op donderdagavond van tot uur. Vrijwilliger Zumba op donderdagavond van uur. Vrijwilliger Koken op maandagavond uur. Vrijwilliger Handwerken op maandagavond uur. Vakkracht (inval) Hout op maandag-, dinsdag- of donderdagavond. Vakkracht voor nieuwe club Active en Relax op woensdagmiddag uur. Nieuwe vakkrachten en vrijwilligers - José Alblas Vakkracht poolen/darten Nootdorp - Rich Alblas Vrijwilliger poolen/darten Nootdorp - Tom Driehuys Vrijwilliger club go out - Brigitte Eijkenbroek-Bosman Barvrijwilliger Afscheid vakkrachten en vrijwilligers - Chauffeur Wim Hotsma stopt met rijden op maandagavond. Wim is overdag oproepkracht voor Ipse de Bruggen. Zowel overdag als s avonds rijden wordt Wim te veel. Bedankt Wim voor je inzet! - Chauffeurs Piet Voskuil en Gerrit Ikkink stoppen na vele jaren trouwe dienst met rijden op donderdagavond. Piet en Gerrit willen het na al die jaren wat rustiger aan gaan doen. Dat begrijpen we best maar we zullen ze wel heel erg missen. Jullie zijn altijd welkom en weet dat er altijd iets lekkers voor jullie klaarstaat! - Barvrijwilliger Annie Strijd heeft zich ruim 10 jaar ingezet voor VTV bij diverse clubs en activiteiten. Annie is o.a. vrijwilliger geweest bij het koken voor jongeren op dinsdagmiddag en al jarenlang actief als barvrijwilliger. Een vertrouwd gezicht dus. Annie, kom je nog eens langs op dinsdagavond? - Vrijwilliger Brain van Leeuwen, vrijwilliger diverse clubs is gestopt met zijn activiteiten op de maandag- en dinsdagavond. Gelukkig blijft als vrijwilliger bij Club Go Out en hebben we al een paar keer een beroep op hem mogen doen om ergens in te vallen.

15 - De onderwijsclub op dinsdag stopt. Hierdoor nemen we afscheid van vakkracht Ingrid Heykoop en vrijwilliger Astrid Wiepjes. Astrid is naast vrijwilliger bij de onderwijsclub ook actief bij o.a. de bingo. Van haar nemen we dus nog geen afscheid. We hopen dat Ingrid ook een andere plek binnen het VTV zal vinden. - Jeannet Zuydgeest, vakkracht kookclub woensdagmiddag, gaat elders vrijwilligerswerk verrichten. Naast haar vakkrachtwerk bij de onderwijsclub was Jeanet ook altijd bereidt om in te vallen. Veel geluk Jeanet! - Marlies Moor en Wout Moor stoppen als vakkracht en vrijwilliger bij het darten en poolen in Nootdorp. Marlies heeft een nieuwe baan en dit is lastig te combineren met het de club. Wout zal nog wel actief blijven bij vriendschapskring. We zullen jullie missen. - Marian Wouters, vrijwilliger eetcafé Naaldwijk, heeft jaren met veel plezier gewerkt bij het eetcafé. Marian, ontzettend bedankt en kom nog eens gezellig buurten. - Jeanette van der Helm (vakkracht handenarbeid maandagavond) en Frans Langelaan (vrijwilliger handenarbeid maandagavond). Dit vanwege het stoppen van deze activiteit. Samen met hen zal er wel gekeken worden naar een nieuwe creatieve activiteit waarbij wij gebruik kunnen maken van hun creativiteit. - Henny Dekker, vakkracht handwerken/naaien maandagavond. Zij heeft ruim 17 jaar deze groep begeleid. Zij stopt hiermee omdat haar man is overgeplaatst voor zijn werk en zij hierdoor gaan verhuizen naar Drenthe. Haar collega vakkracht Joke Graafland heeft een kort stukje voor Henny geschreven: Henny is 17 jaar geleden begonnen bij het VTV op de handwerkgroep. Henny is ongelooflijk creatief en al helemaal op het gebied voor mensen die bijna niets kunnen. Zij weet steeds nieuwe dingen te verzinnen en kan van een lapje van niets iets leuks maken. In al die jaren heeft ze bijna nooit verstek laten gaan. Ze heeft ook geholpen bij het organiseren van diverse feesten. Ze weet met simpele dingen leuke spelletjes en andere activiteiten te verzinnen. De laatste jaren hielp ze ook altijd mee met het schminken van de zwarte pieten. De deelnemers zullen haar ontzettend gaan missen, en ik ook. Afscheid Jozef, facilitair medewerker VC Wipmolen Kort na de verhuizing van VTV kwam Jozef Kalloe bij het VTV werken. Hij was verantwoordelijk voor het schoonmaken, kleine technische klussen, zette koffie en thee als er overdag huurders waren en zo zijn er nog talloze kleine taken te noemen. Jozef heeft na bijna 10 jaar tot onze spijt het VTV moeten verlaten. Jozef had een indicatie voor de wet sociale werkvoorziening en werkte bij ons via Combiwerk. Jozef komt niet langer in aanmerking voor het werken via de sociale werkvoorziening en zal zijn weg moeten gaan vinden in het reguliere bedrijfsleven. We zullen hem missen en hopen van harte dat hij snel een leuke baan zal vinden. Jozef succes en bedankt voor je inzet in al die jaren!

16 Fijne zomervakantie! We zien jullie graag vanaf maandag 20 augustus weer op de clubs en wellicht tot ziens bij onze Zomeractiviteiten in VC Wipmolen Medewerkers VTV Delft Monique Tromp Regiomanager VTV Delft Miranda Rauch Administratief medewerker Melanie Barbier Consulent Kristel van den Berg Consulent Corrie Brocken Consulent Nadine Verouden Consulent Ivy Kahlmann Consulent/Beweegcoach Monica van Houwelingen Consulent BVT Jessica Portier Consulent BVT

VTV Zomeractiviteiten 2012

VTV Zomeractiviteiten 2012 VTV Zomeractiviteiten 2012 Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 t/m 20 jaar met een verstandelijke beperking. Mocht uw kind ouder of jonger zijn, maar wel

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2013

Informatie tweede clubperiode 2013 Informatie tweede clubperiode 2013 De eerste clubperiode van 2013 gaat alweer aardig opschieten. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Nootdorp voor de tweede periode van 2013! De clubperiode

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2012

Informatie tweede clubperiode 2012 Informatie tweede clubperiode 2012 De eerste clubperiode van 2012 zit er alweer op. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van Bureau Vrije Tijd voor het tweede half jaar van 2012! De clubperiode loopt deze

Nadere informatie

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl Stichting Vrijetijdsbesteding, Jaargang 2012 Uitgave 2 Thuishulp en Vormingsactiviteiten Prof. Oudemansstraat 56A Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp Nieuwe Waterweg Noord, Zoetermeer, Midden-Delfland

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: 015-2618648 Algemeen e-mailadres: vtvdelft@vtvzhn.nl www.stichtingvtv.

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: 015-2618648 Algemeen e-mailadres: vtvdelft@vtvzhn.nl www.stichtingvtv. Nieuwsbrief Jaargang 2014 2 Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland, Lansingerland Intern nieuws Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten

Nadere informatie

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl Stichting Vrijetijdsbesteding, Jaargang 2011 Uitgave 3 Thuishulp en Vormingsactiviteiten Prof. Oudemansstraat 56A Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp Nieuwe Waterweg Noord, Zoetermeer, Midden-Delfland

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: 015-2618648 Algemeen e-mailadres: vtvdelft@vtvzhn.nl www.stichtingvtv.

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: 015-2618648 Algemeen e-mailadres: vtvdelft@vtvzhn.nl www.stichtingvtv. Nieuwsbrief Jaargang 2015 3 Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland Intern nieuws Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Opzeggen lidmaatschap. Nieuw jasje. Vakantie/vrije dagen. Contributieverhoging

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Opzeggen lidmaatschap. Nieuw jasje. Vakantie/vrije dagen. Contributieverhoging Nieuwsbrief Jaargang 2013 3 Regio, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland, Lansingerland Intern nieuws Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: 015-2618648 Algemeen e-mailadres: vtvdelft@vtvzhn.nl www.stichtingvtv.

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: 015-2618648 Algemeen e-mailadres: vtvdelft@vtvzhn.nl www.stichtingvtv. Nieuwsbrief Jaargang 2015 2 Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland Intern nieuws Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2015

Informatie tweede clubperiode 2015 Informatie tweede clubperiode 2015 De tijd gaat snel en ook de eerste clubperiode is alweer bijna afgelopen (zaterdag 11 juli 2015). Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Craeyenburch

Nadere informatie

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl Stichting Vrijetijdsbesteding, Jaargang 2012 Uitgave 1 Thuishulp en Vormingsactiviteiten Prof. Oudemansstraat 56A Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp Nieuwe Waterweg Noord, Zoetermeer, Midden-Delfland

Nadere informatie

Contactinformatie: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade NC Nootdorp Telefoonnummer:

Contactinformatie: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade NC Nootdorp Telefoonnummer: Contact: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade 4 2631 NC Nootdorp Telefoonnummer: 015-3102292 E-mail: vtvcn@vtvzhn.nl 24 Informatie eerste clubperiode 2014 De voorbereidingen voor de 1

Nadere informatie

Informatie eerste clubperiode 2015

Informatie eerste clubperiode 2015 Informatie eerste clubperiode 2015 De voorbereidingen voor het nieuwe jaar zijn in volle gang. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Craeyenburch voor de 1ste periode van 2015! De clubperiode

Nadere informatie

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl Stichting Vrijetijdsbesteding, Jaargang 2012 Uitgave 4 Thuishulp en Vormingsactiviteiten Prof. Oudemansstraat 56A Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp Nieuwe Waterweg Noord, Zoetermeer, Midden-Delfland

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: 015-2618648 Algemeen e-mailadres: vtvdelft@vtvzhn.nl www.stichtingvtv.

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: 015-2618648 Algemeen e-mailadres: vtvdelft@vtvzhn.nl www.stichtingvtv. Nieuwsbrief Jaargang 2015 1 Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland, Lansingerland Intern nieuws Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten

Nadere informatie

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen.

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen. Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Het is zomervakantie van maandag 13 juli t/m zondag 23 augustus. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode niet door. Het VTV organiseert in de zomervakantie

Nadere informatie

VTV Zomeractiviteiten 2013. Voor jeugd & volwassenen

VTV Zomeractiviteiten 2013. Voor jeugd & volwassenen VTV Zomeractiviteiten 2013 Voor jeugd & volwassenen Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Het is zomervakantie van maandag 22 juli t/m zondag 1 september. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode

Nadere informatie

Zomeractiviteiten

Zomeractiviteiten 1 Zomerprogramma VTV Delft 2017! Iedereen kijkt er al hals reikend naar uit, en hier is ie dan! Het zomerprogramma van 2017! Een zomer genieten met elkaar! Het is zomervakantie van maandag 10 juli t/m

Nadere informatie

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassenen aan kunnen deelnemen.

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassenen aan kunnen deelnemen. Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Het is zomervakantie van maandag 11 juli t/m zondag 21 augustus. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode niet door. Het VTV organiseert in de zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Beste leden, Heb je vragen, opmerkingen of leuke, anekdotes? Laat het aan ons weten via nieuwsbriefsvs@hotmail.com. Wellicht zullen wij het plaatsen in de nieuwsbrief!

Nadere informatie

Zomeractiviteiten

Zomeractiviteiten 2 Zomerprogramma VTV Delft 2019 Iedereen kijkt er al hals reikend naar uit, en hier is ie dan! Het zomerprogramma van 2019. Een zomer genieten met elkaar! De zomervakantie is van maandag 22 juli t/m zondag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VTV. Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten. Jaargang

NIEUWSBRIEF VTV. Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten. Jaargang NIEUWSBRIEF VTV Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten Jaargang 2016 3 Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland Pagina 1

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Opzeggen lidmaatschap. Nieuw jasje. Vakantie/vrije dagen. Contributieverhoging

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Opzeggen lidmaatschap. Nieuw jasje. Vakantie/vrije dagen. Contributieverhoging Nieuwsbrief Jaargang 2013 2 Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland, Lansingerland Intern nieuws Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten

Nadere informatie

Voor iedereen plezier! Een overzicht van alle vrijetijdsactiviteiten georganiseerd door St. Myosotis Westland.

Voor iedereen plezier! Een overzicht van alle vrijetijdsactiviteiten georganiseerd door St. Myosotis Westland. Voor iedereen plezier! Een overzicht van alle vrijetijdsactiviteiten georganiseerd door St. Myosotis Westland. Myosotis organiseert vrijetijdsbesteding in het Westland voor mensen met een verstandelijke

Nadere informatie

Donderdag 27 februari organiseert het VTV van 10.00-16.00 uur een dag met leuke activiteiten. We gaan bowlen en cupcakes bakken en versieren.

Donderdag 27 februari organiseert het VTV van 10.00-16.00 uur een dag met leuke activiteiten. We gaan bowlen en cupcakes bakken en versieren. Hoe ziet het programma eruit? Het is voorjaarsvakantie van maandag 24 februari t/m zondag 2 maart. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode niet door. Donderdag 27 februari organiseert het VTV

Nadere informatie

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * VALENTINO Helaas hebben wij vorige week afscheid moeten nemen van ons manegepaard Valentino. Nadat hij opnieuw last kreeg van een peesblessure hebben wij helaas

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien.

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien. Recreatieprogramma Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010 Hollywood Camping De Veerhoeve Veerweg 48 4471 NC Wolphaartsdijk tel. (0113) 581155 www.deveerhoeve.nl info@deveerhoeve.nl Theater Met Otto,

Nadere informatie

Informatiebrochure. Sport en vrijetijdsbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. www.spindo.nl

Informatiebrochure. Sport en vrijetijdsbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. www.spindo.nl Informatiebrochure Sport en vrijetijdsbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking www.spindo.nl Wie zijn wij? Stichting SPINDO biedt sport en vrijetijdsbesteding aan mensen met een verstandelijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10

Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10 Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10 Beste leden, Vorige maand is er geen nieuwsbrief verstuurd. Deze is voor twee maanden. Kerstfeest op Speeltuin Schiewijk Ieder jaar vieren we op

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VTV. Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten. Jaargang

NIEUWSBRIEF VTV. Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten. Jaargang NIEUWSBRIEF VTV Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten Jaargang 2016 2 Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland Pagina 1

Nadere informatie

ZOMER ACTIVITEITEN Beste vrijwilligers en deelnemers van het VTV De zomer komt eraan! UITGAVE 2 Juni 2019

ZOMER ACTIVITEITEN Beste vrijwilligers en deelnemers van het VTV De zomer komt eraan! UITGAVE 2 Juni 2019 UITGAVE 2 Juni 2019 VTV DELFT - STICHTING VRIJE TIJD, THUISHULP EN VORMINGSACTIVITEITEN Beste vrijwilligers en deelnemers van het VTV De zomer komt eraan! Hopelijk wordt het een mooie zomer met veel zon

Nadere informatie

De zomeractiviteiten worden georganiseerd door St. VTV en St. Myosotis Westland.

De zomeractiviteiten worden georganiseerd door St. VTV en St. Myosotis Westland. De zomeractiviteiten worden georganiseerd door St. VTV en St. Myosotis Westland. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds verstandelijk gehandicapten. De missie van het Fonds is om mensen

Nadere informatie

Activiteiten Regio Delft

Activiteiten Regio Delft Activiteiten Regio Delft Inhoud VTV en jouw vrije tijd pag. 4 VTV en vrijwilligers pag. 5 De contributie pag. 6 SPORT Aerobic pag. 8 Bowlen pag. 9 Darten pag. 10 Zumba pag. 11 UITGAAN Bingo pag. 12 Eetcafe

Nadere informatie

De zomeractiviteiten worden georganiseerd door St. VTV en St. Myosotis Westland.

De zomeractiviteiten worden georganiseerd door St. VTV en St. Myosotis Westland. De zomeractiviteiten worden georganiseerd door St. VTV en St. Myosotis Westland. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds verstandelijk gehandicapten. De missie van het Fonds is om mensen

Nadere informatie

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief.

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 46/47 15 november 2018 Nieuws Agenda 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans ( nieuw) 24 nov. : De Hongerige Klant (nieuw) 25 nov. : Voetbal FCU

Nadere informatie

De zomeractiviteiten worden georganiseerd door St. VTV en St. Myosotis Westland.

De zomeractiviteiten worden georganiseerd door St. VTV en St. Myosotis Westland. De zomeractiviteiten worden georganiseerd door St. VTV en St. Myosotis Westland. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds verstandelijk gehandicapten. De missie van het Fonds is om mensen

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Dit boekje is mede ontworpen en gedrukt door `t Drukpunt` van Zideris Veenendaal. De digitale versie is beschikbaar via

Dit boekje is mede ontworpen en gedrukt door `t Drukpunt` van Zideris Veenendaal. De digitale versie is beschikbaar via Activiteiten Dit boekje is mede ontworpen en gedrukt door `t Drukpunt` van Zideris Veenendaal. De digitale versie is beschikbaar via recreatie@zideris.nl of de website www.zideris.nl. Maandag 1 augustus

Nadere informatie

Januari 2016 nr 7 IN DIT NUMMER: In deze nieuwsbrief een overzicht van activiteiten die binnen kort naschools en in de buurt georganiseerd worden.

Januari 2016 nr 7 IN DIT NUMMER: In deze nieuwsbrief een overzicht van activiteiten die binnen kort naschools en in de buurt georganiseerd worden. IN DIT NUMMER: In deze nieuwsbrief een overzicht van activiteiten die binnen kort naschools en in de buurt georganiseerd worden. Januari 2016 nr 7 OPROEP In deze nieuwsbrief wil ik ook graag een oproep

Nadere informatie

Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015. Winkel. Cafetaria Betuwe Binnen. Betuwe Binnen Bar. 12.00u 22.

Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015. Winkel. Cafetaria Betuwe Binnen. Betuwe Binnen Bar. 12.00u 22. Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015 Openingstijden Bakkerij met verse broodjes Wilt u er zeker van zijn dat uw broodjes klaar liggen? Bestel ze dan (de dag

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Hey, ga en doe je mee?

Hey, ga en doe je mee? Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13 juli Vandaag genieten we tussen de middag van een zelfbereide high tea wat betekend dat we s ochtends druk bezig zullen zijn in onze keuken met bakken en braden.

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 30 22 tot en met 28 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook?

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook? Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin januari t/m april 2013 Op vrijdagavond 11 januari is er in de Veldschoppe voor alle kinderen van groep

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Camping Vossenberg Centrumweg 17 8162 PT Epe Tel: 0578-613800 info@campingvossenberg.nl www.campingvossenberg.nl SPORT EN SPEL SPROOKJES Iedere dag (m.u.v. zaterdag) leuke sporten

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Dit is de nieuwsbrief van Praktijk de Regenboog. Via regelmatige nieuwsbrieven willen wij u als ouder, collega of andere geïnteresseerde op de hoogte houden van het laatste nieuws.

Nadere informatie

Vrijetijdsbesteding voor jongeren Sterker in de samenleving.

Vrijetijdsbesteding voor jongeren Sterker in de samenleving. Vrijetijdsbesteding voor jongeren Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Eén ding is zeker: voor verveling heb je geen tijd bij Pluryn. Of je nu lekker wil sporten, hobbyen, muziek maken of uitgaan

Nadere informatie

Waar staan wij voor?

Waar staan wij voor? Almere, juni 2015 De Stichting Vrienden van Archipel bestaat alweer bijna een jaar. In 2014 zijn we begonnen met het werven van donateurs en sponsors en gelukkig kunnen wij u melden dat we op de goede

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

Okie Dokie Programmaboekje In samenwerking met:

Okie Dokie Programmaboekje In samenwerking met: Okie Dokie Programmaboekje 2018 In samenwerking met: Welkom! Dit is het eerste aangepast exemplaar van het Okie Dokie Programmaboekje. Belangrijk om te vermelden is dat de groepsleiding van de hutjes tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen Nieuwsbrief Vrije Tijd week 44 1 november 2018 Nieuws Agenda 3 nov. : Lunch in Zeist 6 nov. : Glamourgirls Zeist 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid

Nadere informatie

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie.

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 45 8 november 2018 Nieuws Agenda 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans(

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse.

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 22 29 Mei 2018 Nieuws Agenda 5 t/m 8 juni: Avondvierdaagse Doorn 13 Juni : Praatjes café koffer vol muziek 16 Juni : Workshop aardbeibloempotje maken 20 juni : Jaarfeest 30

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 6 06 Februari 2018 Nieuws Agenda 7 febr: Fablab in Zeist 7 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Sparta 9 febr: DDK met SMASH 9 febr: Carnaval Zeist(nieuw) 10 febr: Voetbal FC Utrecht

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

8 2 &9,97897 # " # $! # # #! $! # " "$

8 2 &9,97897 #  # $! # # #! $! #  $ 1 o o o o o o o o o o 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 VAKANTIEBOS HET HELE JAAR DOOR! Jij hoeft je voortaan nooit te vervelen in de vakanties. Wij zorgen dat elke vakantie onvergetelijk wordt. Sport, spel, knutselen,

Nadere informatie

Doelstellingen. Locatie. Alle activiteiten starten op bij Aan de Linde. Het adres is: Klompenstraat 1 6265 NE Eckelrade

Doelstellingen. Locatie. Alle activiteiten starten op bij Aan de Linde. Het adres is: Klompenstraat 1 6265 NE Eckelrade Activiteiten programma Wonen en Jong volwassenen 2016 Op vraag van onze bewoners, Talenten die individuele begeleidingen krijgen en de Talenten die een dagbesteding volgens bij Talent hebben wij een activiteitenprogramma

Nadere informatie

Stichting De Nieuwe Brug

Stichting De Nieuwe Brug M.A. de Ruijterstraat 7 www.denieuwebrug.com 3201 CK Spijkenisse 0181 611096 / 06 42826465 Vrijblijvend komen kijken Informatie: bij onze activiteiten is altijd gre.wiechmann@gmail.com mogelijk. De Stichting

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus

Recreatieprogramma. Zomerweek Juli tot en met 04 Augustus Recreatieprogramma Zomerweek 31 29 Juli tot en met 04 Augustus WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 Zicht op bestuurszaken maart 2014 De lente is weer begonnen en we kunnen genieten van heerlijk voorjaarsweer. Voor veel tennissers reden genoeg om het racket weer uit

Nadere informatie

Leekerweide. Even lekker weg! Logeren en opvang van Leekerweide voor kinderen/jongeren met een beperking. www.leekerweide.nl

Leekerweide. Even lekker weg! Logeren en opvang van Leekerweide voor kinderen/jongeren met een beperking. www.leekerweide.nl Leekerweide Even lekker weg! Logeren en opvang van Leekerweide voor kinderen/jongeren met een beperking www.leekerweide.nl Logeren en opvang voor kinderen/jongeren met een beperking Inhoud Doordeweekse

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Musicalweek. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

Musicalweek. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Recreatiebospark De Reehorst Enzerinckweg 12 7251 KA Vorden tel (0575) 551582 www.dereehorst.nl info@dereehorst.nl SPORT EN SPEL Musicalweek Iedere dag (m.u.v. maandag) leuke

Nadere informatie

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM voor mensen met een beperking Overzicht activiteiten maandag ochtend bakken, computer dinsdag ochtend tekenen & schilderen, creatief met papier, winkel, computer

Nadere informatie

Recreatief, creatief, sportief en workshops

Recreatief, creatief, sportief en workshops Recreatief, creatief, sportief en workshops t Binnenhuys De Meent 4 3833 EA Leusden U bent van harte welkom! t Binnenhuys: Dé plek voor recreatie, creativiteit, sport en workshops Voorwoord Midden in Leusden

Nadere informatie

Avondsport. Actief meesporten in een variatie van ploegsporten.

Avondsport. Actief meesporten in een variatie van ploegsporten. Avondsport Domein Omschrijving Doelstelling Methodiek Doelgroep Aantal deelnemers Wanneer Locatie Praktisch Sport & beweging Actief meesporten in een variatie van ploegsporten. Zich op een sportieve manier

Nadere informatie

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen

Weeknieuws week 12. Locatie de Toverdoos. 2 jarigen Weeknieuws week 12 Locatie de Toverdoos 2 jarigen De week vloog weer voorbij! Wat hebben we het weer leuk gehad. We namen rustig afscheid van thema "Regen". De klas wordt nu steeds meer gevuld met spulletjes

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Verslag stage ID-dance

Verslag stage ID-dance Verslag stage ID-dance 1 Gabriëlle van Tussenbroek, 4D Inhoud Motivatie (pagina 3) Algemene gegevens (pagina 4) Gesprek werkplanning (pagina 5) Verloop stageperiode (pagina 6) Afsluitende beschouwing en

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant?

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant? Hé allemaal! Mijn naam is Flurki en ik heet jullie allemaal welkom hier op vakantiepark Dierenbos! Wisten jullie dat hier ontzettend veel leuke dingen te doen zijn!? Je kan hier je creativiteit kwijt in

Nadere informatie

C.J.V.Feijenoord Rotterdam. NIEUWSBRIEF 16 Juli 2015

C.J.V.Feijenoord Rotterdam. NIEUWSBRIEF 16 Juli 2015 C.J.V.Feijenoord Rotterdam NIEUWSBRIEF 16 Juli 2015 VAN DE REDACTIE: Beste lezers, Tot groot verdriet ontvingen we het bericht van het overlijden van Simon van Krimpen. We hebben Simon leren kennen als

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 Dorpshuis de Utwyk M. Smitstraat 27, 9072 AL Nij Altoenae. Tel (0518)402753 Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 We staan weer voor een nieuw seizoen en als bestuur en activiteitencommissie kijken we

Nadere informatie

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen!

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen! Tot woensdag 9 maart aanmelden Berghuizen Breed De eerste testuitgave in Zuid-Berghuizen, gemaakt en bezorgd door vrijwilligers. Lees en laat ons weten wat u ervan vindt! Mail uw ervaring, tips en vragen

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13 juli 2015 Op de fiets gaan we vandaag naar t Hof. Ben jij daar al is geweest? Het is een groot park waar je in kan wandelen, in de speeltuin kan spelen en een dolhof.

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 21 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 29 15 tot en met 21 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

Eindelijk allemaal schoolvakantie!!

Eindelijk allemaal schoolvakantie!! Eindelijk allemaal schoolvakantie!! Den Inkel InfoMagazine verschijnt wekelijks gedurende het hoogseizoen op iedere zondag en is af te halen in de winkel of de receptie. Er is altijd iemand die het laatste

Nadere informatie

Extra bijlage leden Cursussen/activiteiten die binnenkort gaan starten bij VTV regio Leiden

Extra bijlage leden Cursussen/activiteiten die binnenkort gaan starten bij VTV regio Leiden Extra bijlage leden Cursussen/activiteiten die binnenkort gaan starten bij VTV regio Leiden Algemeen: je dient basislid à 17,50 per jaar te zijn om deel te kunnen nemen aan (alle) activiteiten van het

Nadere informatie

Uitstapgroepen. Eetcafé. Vriendenkring

Uitstapgroepen. Eetcafé. Vriendenkring Welzijnsorganisatie van Houten&co is er voor alle inwoners van Houten, dus ook voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking en psychische kwetsbaarheid. Met inzet van enthousiaste vrijwilligers

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

ons Onder Verhuisd! Inhoud: Elk facet telt WoonZorgcentra Haaglanden 2 Berichten 3 Verhuizing naar het nieuwe WZH Transvaal in beeld

ons Onder Verhuisd! Inhoud: Elk facet telt WoonZorgcentra Haaglanden 2 Berichten 3 Verhuizing naar het nieuwe WZH Transvaal in beeld De digitale versie vindt u op www.wzh.nl/transvaal Onder nr 5 - september/oktober 2014 ons magazine voor cliënten van WZH Transvaal 5 Inhoud: 2 Berichten 3 Verhuizing naar het nieuwe WZH Transvaal in beeld

Nadere informatie

Vakantie activiteiten Trainingen & Workshops

Vakantie activiteiten Trainingen & Workshops Vakantie activiteiten Trainingen & Workshops Oktober, November en December 2012 De herfstvakantie staat al bijna weer voor de deur! De Kettingkas biedt tijdens deze periode weer leuke en spannende vakantieactiviteiten

Nadere informatie

VCSVU. nieuwsbrief 14 september 2010 - Jaargang 1 - nr. 6

VCSVU. nieuwsbrief 14 september 2010 - Jaargang 1 - nr. 6 VCSVU nieuwsbrief 14 september 2010 - Jaargang 1 - nr. 6 Lieve leden, De laatste nieuwsbrief verscheen vlak voor de zomervakantie, dus het is weer de hoogste tijd voor een nieuwsbrief. Ten eerste hoop

Nadere informatie

Bijlage: Huisgenoten gezocht St. wooninitiatief Villande Apeldoorn Speurdersmenu en Schatten van Zutphen

Bijlage: Huisgenoten gezocht St. wooninitiatief Villande Apeldoorn Speurdersmenu en Schatten van Zutphen Nieuwsbrief nummer 15 17 Mei 2016 Pagina 1 van 2 Inhoudsopgave: Algemeen: Oproep! Algemeen: Oproep! Algemeen: Gezocht Ouderraad leden. SO: Nogmaals aankondiging wisseling data handelingsplan bespreking

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden!

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden! NIEUWSFLITS Augustus 2015 Beste ouders/verzorgers en leden, Het is alweer augustus 2015, de zomervakantie vliegt voorbij. En wat is er een hoop gebeurd in de afgelopen weken. Wij hebben afscheid genomen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014

Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014 Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014 Geachte ouders, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Er staan nog een paar leuke activiteiten op het programma waar u van alles over kunt lezen.

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

Cursus en activiteiten programma voor mensen met een beperking 2015-2016

Cursus en activiteiten programma voor mensen met een beperking 2015-2016 Cursus en activiteiten programma voor mensen met een beperking 2015-2016 yoga Yoga Je leert de basis van Yoga. Het is meer dan alleen maar een uurtje ontspannen. Met yoga leer je de balans vinden tussen

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 15 10 april 2018 Nieuws Agenda 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag Doorn

Nadere informatie

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken.

Kringgesprek. Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent voor de rapportgesprekken. Kringgesprek Geachte ouders, Wilt u alstublieft meedoen aan het invullen van een enquête Ouderbetrokkenheid? Nummer 9 2012-2013 2013 Die kunt u dan invullen op de dag of avond dat u toch op school bent

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers April 2016

Vacaturebank Vrijwilligers April 2016 Vacaturebank Vrijwilligers April 2016 Wegens het wegvallen van de vaste vrijwilliger zoeken wij voor Lilia 4 een nieuwe vrijwilliger die met 2 bewoners af en toe iets wil ondernemen. Te denken valt aan

Nadere informatie