Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: Algemeen adres:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: 015-2618648 Algemeen e-mailadres: vtvdelft@vtvzhn.nl www.stichtingvtv."

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Jaargang Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland Intern nieuws Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten Prof. Oudemansstraat 56 A 2628 KG Delft 015 vtvdelft@vtvzhn.nl Bereikbaarheid Stichting VTV Telefoonnummer: Algemeen adres: vtvdelft@vtvzhn.nl Website: Algemene informatie De nieuwsbrief verschijnt 4x per jaar. Hierin lees je allerlei informatie en weetjes over VTV en de activiteiten. Eén keer per maand wordt er via de mail een agendaoverzicht verzonden. Wij verzenden zoveel mogelijk digitaal. Mocht je geen adres hebben dan blijf je de nieuwsbrief en het activiteitenoverzicht gewoon per post ontvangen. Vakantie (april, mei, juni): Pasen: Vrijdag 3 april t/m maandag 6 april Koningsdag: Maandag 27 april Meivakantie: Maandag 4 mei t/m zondag 17 mei Pinksteren: Zondag 24 mei t/m maandag 25 mei Opzeggen lidmaatschap Als je het lidmaatschap van een club bij VTV wilt stoppen dan kan dit elk kwartaal. Je moet dit aangeven voor het kwartaal begint. Dit kan schriftelijk of via de mail. Let op: Je bent contributie verschuldigd tot en met het kwartaal waarin je opzegt. Wil je niets meer doen bij VTV denk er dan ook aan je basislidmaatschap te stoppen. Dit kan na elk jaar. De termijnen lopen van: 1 januari - 31 maart 1 april - 30 juni 1 juli - 30 september 1 oktober - 31 december Reminder voor de woonlocaties: Vergeet de taxi voor je cliënt(en) niet af te zeggen op de dagen dat de activiteiten vervallen.

2 Pasje Regiotaxi Veel cliënten die de activiteiten van het VTV bezoeken reizen met de RegioTaxi. Als de taxi te laat is wordt er door vakkrachten en vrijwilligers naar de RegioTaxi gebeld. Hierbij wordt gevraagd naar een pasnummer. Veel cliënten hebben dit pasje niet bij zich i.v.m. mogelijk verlies. Zorg dan dat er een kopie van de pas in de portemonnee of tas aanwezig is. BHV Iedere avond zijn er in VC de Wipmolen mensen aanwezig die een BHV (bedrijfshulpverlening) cursus gevolgd hebben zodat zij kunnen helpen bij noodgevallen. Van de BHV-ers wordt verwacht dat kennis up-to-date wordt gehouden door zo nu en dan in te loggen op de digitale leeromgeving van Kompas. De inlogcode heeft iedere cursist die voor het 2e jaar les krijgt van Kompas ontvangen. Hierop staan oefenexamens, de theoretische lesmaterialen én de ingeplande/overeengekomen datum voor de herhalingscursus. Nog géén BHV-er maar lijkt je dat wel leuk? Geef dit dan door aan één van de consulenten. De herhalingscursus voor de BHV is op donderdagochtend 28 mei bij het VTV. Als het goed is heb je hier een uitnodiging voor van Kompas Veiligheidsgroep ontvangen. Afmelden e.d. loopt via hen. Mocht je geen bericht hebben ontvangen en ben je wel BHV-er? Laat ons dat dan weten. Meer samenwerking met MEE Door alle veranderingen in de zorg en welzijn is het belangrijk dat MEE en VTV weer meer gaan samenwerken met elkaar. Er lopen verschillende initiatieven zoals Delft voor Elkaar waarin MEE en VTV vertegenwoordigd zijn. Onze focus ligt daarin niet meer op alleen onze eigen activiteiten maar ook op het samen ontwikkelen van initiatieven voor burgers in Delft. Ook zijn de VTV consulenten weer onderdeel geworden van de verschillende MEE teams en gaan we in andere werkgebieden zoals Rijswijk en Midden-Delfland ook activiteiten opzetten.

3 Start vrijetijdsclub voor kinderen in Maassluis Het VTV start in samenwerking met Welzijn E25 met een vrijetijdsclub voor kinderen met een beperking in Maassluis. De club gaat om de week op woensdagmiddag plaatsvinden van uur in het gebouw van INBLIK aan de Vloot 208. Kinderen kunnen er o.a. tafeltennissen, spelletjes doen, knutselen en buiten spelen. Wil je op de hoogte worden gehouden? Neem dan contact op met Nadine Hoogeveen-Verouden. Voor deze activiteit zijn we nog op zoek naar een vakkracht. Activiteiten VTV Delft e.o. Cursus Kook jezelf naar de top! in Maasland Koken voor jezelf, vrienden of familie? In deze cursus leer je de lekkerste gerechten te bereiden. De maaltijden die je in deze cursus leert maken zijn niet alleen lekker, ze zijn ook nog eens heel goed voor je. Wat je eet bepaalt namelijk voor een groot deel hoe jij je voelt. De gerechten die we gaan maken zijn zo uitgekozen dat je er nieuwe energie van krijgt. Ga dus gauw met ons de keuken in en leer hoe je een goede maaltijd kookt, zodat je straks bulkt van de energie om nog meer leuke dingen te doen! De cursus is bedoeld voor mensen met een lichte beperking, die redelijk zelfstandig zijn. Wil je op de hoogte worden gehouden? Neem dan contact op met Nadine Hoogeveen-Verouden. Vind je het leuk om te bowlen? De bowlinggroepen op maandagavond in De Lier zijn uitgebreid. Er wordt nu ook gebowld van uur. Bij deze groep is nog plaats. Houd je van bowlen en heb je zin om dit om de week op maandagavond te doen? Neem dan contact op met Nadine Hoogeveen-Verouden. Het bowlen kost 37,75 per kwartaal.

4 Bloemschikken Op zaterdag 25 april gaan we weer Bloemschikken van 14:00 16:00 uur. We gaan een mooi bloemstuk maken. Uiteraard mag je je bloemstuk mee naar huis nemen. In verband met de inkoop van het materiaal kun je alleen maar meedoen als je je van tevoren hebt opgegeven! Opgeven kan bij Ivy Kahlmann. Kookclub voor jongeren op maandag Vanwege het succes van de kookclub op dinsdagmiddag is er in januari gestart met een kookclub voor jongeren (10 t/m 20 jaar) op maandagmiddag van uur. In overleg wordt er een volledige maaltijd bereid bestaande uit een voor-, hoofd- en nagerecht. Er hoeft thuis niet meer te worden gegeten. Belangrijk is dat de jongeren plezier beleven aan het koken, maar daarnaast ook zeker dat ze er iets van leren. De groep bestaat uit maximaal 8 jongeren en wordt begeleid door een vakkracht en een vrijwilliger. Het koken kost 32,25 per kwartaal met PGB, 99,75 per kwartaal zonder PGB. Dit is incl. complete maaltijd. De vakkracht wordt per toerbeurt betaald door de deelnemers die vanuit PGB betalen. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Nadine Hoogeveen-Verouden.

5 Talentgroep tekenen en schilderen Bij voldoende aanmeldingen willen we een tweede teken- en schildercursus starten op maandagavond, aansluitend op de eerste groep, waarschijnlijk van tot uur, in VC de Wipmolen. Deze groep is voor mensen met een lichte verstandelijke beperking die zich wat verder willen ontwikkelen op het gebied van tekenen en schilderen. Mocht dit wat voor je zijn laat dat dan weten aan Corrie Brocken. Bij voldoende belangstelling gaan we zo snel mogelijk van start. Foto s van NL Doet 2015

6 Activiteiten VTV Craeyenburch Nootdorp Terugblik 1 e kwartaal Nieuw aanbod Clubwerk De kop van het nieuwe jaar is er af. Er hebben al meerdere activiteiten plaatsgevonden. Twee willen we graag onder de aandacht brengen. Eind januari werd het carnaval groots gevierd in de aula van Craeyenburch. Het dak ging er volledig af!! Carnavalsvereniging de Jolige Druif kwam met haar hele gevolg en ook de boerenkapel ontbrak natuurlijk niet. Een kleine honderd bezoekers hebben het feest met ons meegevierd. Helaas moeten we weer een jaar wachten, maar dit moet geen probleem zijn door alle andere activiteiten die door het jaar heen georganiseerd worden. In maart hebben we 2 avonden gedineerd. Het thema was dit jaar Amerika. Iedereen kreeg bij binnenkomst een echte cowboyhoed en de versiering liet niets te raden over: We bevonden ons in Amerika. De keuken heeft haar best gedaan om een heerlijke maaltijd te serveren waarbij de hamburgers, milkshakes en brownies niet ontbraken. Wel nieuwsgierig geworden naar wat er allemaal op Buurtschap Crayenburch georganiseerd wordt? Hiernaast vind je een klein overzicht van activiteiten die binnenkort worden georganiseerd, maar kijk ook eens op de website voor een volledig overzicht en de inschrijfformulieren. Wat staat er nog te gebeuren? Op zaterdag 11 april komen diverse Nederlandstalige artiesten een optreden verzorgen tijdens onze jaarlijkse muziekmiddag. Dit mag je niet missen. Altijd al naar de Amsterdamse vrijmarkt gewild, maar vind je het te ver of te druk?? Op maandag 27 april, koningsdag, hebben we onze eigen Amsterdamse vrijmarkt. Je kunt hier zelf iets bijverdienen door kleedjes verkoop of het bespelen van een instrument. Er zal een volkszanger komen die echte smartlappen gaat zingen en ook wordt er iets lekkers geserveerd. De volgende data die jullie nog moeten noteren in de agenda is 22 mei en 20 juni. Op 22 mei is de eerste Play Back Show van We zijn nog op zoek naar nieuw talent! Op 20 juni wordt de 19 e Kraaienrit gereden. Dit moet je een keer meegemaakt hebben! Schrijf je snel in, want het is elk jaar weer dringen voor een plaatsje in zo n grote vrachtwagen. Ben je nieuwsgierig geworden naar ons activiteitenaanbod, breng dan een bezoekje aan de website voor meer informatie en inschrijfformulieren. Heb je nog vragen dan kun je ons altijd bellen of mailen:

7 Beweegcoach Delft & Westland Sportpagina Wil je sporten of bewegen, maar weet je niet hoe of wat? Laat de beweegcoach je daarbij helpen. Voor advies, ondersteuning en begeleiding kun je bij de beweegcoach terecht. Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan contact op met Ivy Kahlmann. Individuele begeleiding sporten in Delft en Westland Voor het project beweegcoach zijn we op zoek naar mensen die het leuk vinden om eens in de zoveel tijd een aantal keer met iemand mee te gaan naar een sportactiviteit. Ben jij de persoon die iemand kan helpen/coachen in de beginfase van het gaan sporten? Voor deze activiteit zoeken wij vrijwilligers die: affiniteit hebben met de doelgroep; 1 op 1 kunnen werken met mensen met een beperking; ervaring of affiniteit hebben met sporten; flexibel inzetbaar zijn. Het VTV biedt: een zinvolle vrijetijdsbesteding; vrijblijvend deskundigheidsbevordering; ervaring opdoen/stage; Interesse? Neem contact op met Ivy Kahlmann.

8 Uitnodiging deskundigheidsbevordering in het Westland

9 Nieuwsflits sectie (on)beperkt sporten Delft

10 Bij onderstaande activiteiten is er plaats voor nieuwe leden Maandag: Computerclub Westland ( uur) Handwerken groep 2 Delft ( uur) Koken Delft ( uur) Volksdansen Delft ( uur) Country Line dansen Delft ( uur) Koken voor jongeren Delft ( uur) Bowlen De Lier ( uur) Dinsdag Muziek 2 Delft ( uur) Trimzwemmen Delft ( uur) Zwemmen Delft ( uur) Poolen/darten Nootdorp ( uur) Eetcafé Naaldwijk Opmaakclub Nootdorp (19:30-20:30 uur) Woensdag Zumba voor jongeren Delft ( uur) Hout Delft ( uur) Zaalvoetbal Delft ( uur) Voorleesclub Nootdorp (18:30-19:30 uur) Cnots-Boem Nootdorp (19:15 20:45 uur) Donderdag Hout Delft (beide groepen) Aerobic Delft ( uur) Koken Delft ( uur) Vrijdag Eetclub ( :00 uur) Schaakclub ( uur) Zaterdag Kookclub Delft (LVB, uur) Zondag Eetcafé de Likkepot ( uur) Lijkt een andere club je leuk, maar staat die niet in dit lijstje neem dan contact op met het VTV.

11 Bowlen Vlaardingen/Maassluis Het bowlen in Vlaardingen/Maassluis is om de week op woensdag van uur. Er is nog plek, dus mocht je zin en tijd hebben, dan ben je van harte welkom. Voor meer informatie, vraag naar Ivy Kahlmann. Lekker bewegen Wil je het nieuwe jaar lekker sportief beginnen? Kom dan zwemmen of voetballen! Op dinsdagavond kun je zwemmen in het Instructiebad aan de Clara van Sparwoudestraat in Delft. Er is een groep voor de minder goede zwemmers ( uur) en een groep voor de wat betere zwemmers ( uur). Eetcafé Extra Eén keer in de maand op maandagavond wordt er in Naaldwijk het Eetcafé Extra gehouden. Hier kan je met een klein groepje genieten van een drie gangen diner. Er zijn wat plekken beschikbaar. Dit eetcafé is voor mensen die wat meer aandacht nodig hebben. Het eetcafé kost 75,00 per jaar + 17,50 basiscontributie per jaar. Wil je meer weten neem contact op met Corrie Brocken. In de gymzaal van basisschool de Bouwsteen (ingang zaal Clara van Sparwoudestraat) kun je op woensdagavond voetballen. Er worden onderling wedstrijden gespeeld. Je bent lekker actief bezig. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nadine Hoogeveen- Verouden. Kom je een keer een kijkje nemen? Darten en poolen in Nootdorp Om de week op dinsdagavond kun je met het VTV darten of poolen in Café t Dijkje in Nootdorp. Het is er altijd erg gezellig. Er is nog plaats voor nieuwe leden. Neem voor meer informatie contact op met Nadine Hoogeveen-Verouden. Plaats bij Eetcafé Naaldwijk! Dit eetcafé is opgezet voor mensen met een lichte verstandelijke beperking. Het is een ontmoetingsplek waar de deelnemers én lekker kunnen eten én gezellig kunnen praten met elkaar of een spelletje spelen na de maaltijd. Het eetcafé vindt één keer in de twee weken plaats bij Doel, Julianastraat 46 in Naaldwijk. Kosten 7,50. Daarvoor krijg je een 3-gangen menu. Wil je meer weten neem contact op met Corrie Brocken.

12 Wist je dat? Het VTV in de zomervakantie weer allerlei activiteiten en dagjes uit organiseert? Hou de website van het VTV in de gaten!

13 Activiteitenoverzicht (eenmalige activiteiten) VC De Wipmolen April 12 april Ontbijt bij de Watertuin in Naaldwijk (VSK) 24 april Jongerendisco (14-25 jaar) 25 april Bloemschikken Mei 9 mei Bowlen en eten bij Bowling Westerpark in Zoetermeer (VSK) 17 mei Lentewandeling 22 t/m 27 mei Pinksterkamp Juni 14 juni Naar Museum Prinsenhof in Delft (VSK) 19 juni Bingo 26 juni Jongerendisco (14-25 jaar) Activiteitenoverzicht (eenmalige activiteiten) CN Nootdorp April Vrijdag 3 Zaterdag 4 Zaterdag 11 Vrijdag 17 Zaterdag 18 Zaterdag 25 Maandag 27 Disco Paasworkshop Muziekmiddag Disco Bloemschikken Bingo Koningfeest Mei Vrijdag 1 Disco Zaterdag 9 Film Vrijdag 15 Disco Vrijdag 22 Playbackshow 1 Vrijdag 29 Disco Maandag 27 BBQ Juni Vrijdag 5 Jongerendisco Zaterdag 6 Workshop Vrijdag 12 Disco Zaterdag 20 Kraaienrit Vrijdag 26 Playbackshow 2 *Kalender is onder voorbehoud van wijzigingen

14 Vakkrachten en vrijwilligers Vakkrachten gezocht Kookclub Zoetermeer Om de week op woensdagavond van uur in Zoetermeer. Vacature is op te vragen bij Kristel van den Berg. Vrijetijdsclub voor kinderen Maassluis Om de week op woensdagmiddag van uur. Vacature is op te vragen bij Nadine Hoogeveen-Verouden Op woning Zwanenburch Wandelen, knutselen, voorlezen. Vrijetijdsbesteding invullen van de bewoners. - Zaterdag 4 uur - Doordeweekse avond 2 uur Vacature is op te vragen bij Monica van Houwelingen Facebook VTV Delft heeft een facebookpagina. Wil je ook via facebook op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Like onze pagina! Vrijwilligers gezocht Op dit moment zijn we dringend op zoek naar vrijwilligers voor onderstaande activiteiten. Heb je zelf interesse of misschien iemand in jouw omgeving? Laat het ons weten! Vrijwilliger keukenteam Om de week op zondag van tot circa uur Vrijwilliger Club Gegein Zaterdagmiddag uur. Niet iedere week. Vrijwilliger houtclub Woensdag van uur Vrijwilliger chauffeur In de avonduren. Avond in overleg. Volgens rooster. Niet iedere week. Vrijetijdsclub voor kinderen Maassluis Woensdagmiddag van uur. Vrijwilliger sportambassadeur Ongeveer 2 uurtjes per week iemand met een beperking ondersteunen en begeleiding naar een sportvereniging toe.

15 Contactgegevens VTV Delft Algemeen adres Yvonne Zuidgeest RVE Manager Hester Schutte Management assistent VTV Delft Els Roozenburg Management assistent VTV Delft Nadine Hoogeveen- Consulent Verouden Kristel v.d. Berg Consulent Melanie Barbier Consulent Corrie Brocken Consulent Ivy Kahlmann Consulent Beweegcoach Monica v. Houwelingen Consulent VTV CN Jessica Portier Consulent VTV CN

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: 015-2618648 Algemeen e-mailadres: vtvdelft@vtvzhn.nl www.stichtingvtv.

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: 015-2618648 Algemeen e-mailadres: vtvdelft@vtvzhn.nl www.stichtingvtv. Nieuwsbrief Jaargang 2015 3 Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland Intern nieuws Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: 015-2618648 Algemeen e-mailadres: vtvdelft@vtvzhn.nl www.stichtingvtv.

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: 015-2618648 Algemeen e-mailadres: vtvdelft@vtvzhn.nl www.stichtingvtv. Nieuwsbrief Jaargang 2015 1 Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland, Lansingerland Intern nieuws Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: 015-2618648 Algemeen e-mailadres: vtvdelft@vtvzhn.nl www.stichtingvtv.

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: 015-2618648 Algemeen e-mailadres: vtvdelft@vtvzhn.nl www.stichtingvtv. Nieuwsbrief Jaargang 2014 2 Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland, Lansingerland Intern nieuws Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2013

Informatie tweede clubperiode 2013 Informatie tweede clubperiode 2013 De eerste clubperiode van 2013 gaat alweer aardig opschieten. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Nootdorp voor de tweede periode van 2013! De clubperiode

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VTV. Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten. Jaargang

NIEUWSBRIEF VTV. Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten. Jaargang NIEUWSBRIEF VTV Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten Jaargang 2016 3 Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland Pagina 1

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VTV. Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten. Jaargang

NIEUWSBRIEF VTV. Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten. Jaargang NIEUWSBRIEF VTV Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten Jaargang 2016 2 Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland Pagina 1

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Opzeggen lidmaatschap. Nieuw jasje. Vakantie/vrije dagen. Contributieverhoging

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Opzeggen lidmaatschap. Nieuw jasje. Vakantie/vrije dagen. Contributieverhoging Nieuwsbrief Jaargang 2013 3 Regio, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland, Lansingerland Intern nieuws Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2015

Informatie tweede clubperiode 2015 Informatie tweede clubperiode 2015 De tijd gaat snel en ook de eerste clubperiode is alweer bijna afgelopen (zaterdag 11 juli 2015). Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Craeyenburch

Nadere informatie

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl Stichting Vrijetijdsbesteding, Jaargang 2012 Uitgave 2 Thuishulp en Vormingsactiviteiten Prof. Oudemansstraat 56A Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp Nieuwe Waterweg Noord, Zoetermeer, Midden-Delfland

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2012

Informatie tweede clubperiode 2012 Informatie tweede clubperiode 2012 De eerste clubperiode van 2012 zit er alweer op. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van Bureau Vrije Tijd voor het tweede half jaar van 2012! De clubperiode loopt deze

Nadere informatie

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen.

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen. Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Het is zomervakantie van maandag 13 juli t/m zondag 23 augustus. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode niet door. Het VTV organiseert in de zomervakantie

Nadere informatie

Informatie eerste clubperiode 2015

Informatie eerste clubperiode 2015 Informatie eerste clubperiode 2015 De voorbereidingen voor het nieuwe jaar zijn in volle gang. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Craeyenburch voor de 1ste periode van 2015! De clubperiode

Nadere informatie

VTV Zomeractiviteiten 2012

VTV Zomeractiviteiten 2012 VTV Zomeractiviteiten 2012 Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 t/m 20 jaar met een verstandelijke beperking. Mocht uw kind ouder of jonger zijn, maar wel

Nadere informatie

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl Stichting Vrijetijdsbesteding, Jaargang 2012 Uitgave 1 Thuishulp en Vormingsactiviteiten Prof. Oudemansstraat 56A Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp Nieuwe Waterweg Noord, Zoetermeer, Midden-Delfland

Nadere informatie

Contactinformatie: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade NC Nootdorp Telefoonnummer:

Contactinformatie: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade NC Nootdorp Telefoonnummer: Contact: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade 4 2631 NC Nootdorp Telefoonnummer: 015-3102292 E-mail: vtvcn@vtvzhn.nl 24 Informatie eerste clubperiode 2014 De voorbereidingen voor de 1

Nadere informatie

VTV Zomeractiviteiten 2013. Voor jeugd & volwassenen

VTV Zomeractiviteiten 2013. Voor jeugd & volwassenen VTV Zomeractiviteiten 2013 Voor jeugd & volwassenen Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Het is zomervakantie van maandag 22 juli t/m zondag 1 september. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Opzeggen lidmaatschap. Nieuw jasje. Vakantie/vrije dagen. Contributieverhoging

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Opzeggen lidmaatschap. Nieuw jasje. Vakantie/vrije dagen. Contributieverhoging Nieuwsbrief Jaargang 2013 2 Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland, Lansingerland Intern nieuws Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten

Nadere informatie

Zomeractiviteiten

Zomeractiviteiten 1 Zomerprogramma VTV Delft 2017! Iedereen kijkt er al hals reikend naar uit, en hier is ie dan! Het zomerprogramma van 2017! Een zomer genieten met elkaar! Het is zomervakantie van maandag 10 juli t/m

Nadere informatie

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassenen aan kunnen deelnemen.

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassenen aan kunnen deelnemen. Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Het is zomervakantie van maandag 11 juli t/m zondag 21 augustus. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode niet door. Het VTV organiseert in de zomervakantie

Nadere informatie

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl Stichting Vrijetijdsbesteding, Jaargang 2012 Uitgave 4 Thuishulp en Vormingsactiviteiten Prof. Oudemansstraat 56A Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp Nieuwe Waterweg Noord, Zoetermeer, Midden-Delfland

Nadere informatie

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl Stichting Vrijetijdsbesteding, Jaargang 2011 Uitgave 3 Thuishulp en Vormingsactiviteiten Prof. Oudemansstraat 56A Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp Nieuwe Waterweg Noord, Zoetermeer, Midden-Delfland

Nadere informatie

Zomeractiviteiten

Zomeractiviteiten 2 Zomerprogramma VTV Delft 2019 Iedereen kijkt er al hals reikend naar uit, en hier is ie dan! Het zomerprogramma van 2019. Een zomer genieten met elkaar! De zomervakantie is van maandag 22 juli t/m zondag

Nadere informatie

Activiteiten Regio Delft

Activiteiten Regio Delft Activiteiten Regio Delft Inhoud VTV en jouw vrije tijd pag. 4 VTV en vrijwilligers pag. 5 De contributie pag. 6 SPORT Aerobic pag. 8 Bowlen pag. 9 Darten pag. 10 Zumba pag. 11 UITGAAN Bingo pag. 12 Eetcafe

Nadere informatie

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl Stichting Vrijetijdsbesteding, Jaargang 2012 Uitgave 3 Thuishulp en Vormingsactiviteiten Prof. Oudemansstraat 56A Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp Nieuwe Waterweg Noord, Zoetermeer, Midden-Delfland

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VTV. Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten. Jaargang

NIEUWSBRIEF VTV. Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten. Jaargang NIEUWSBRIEF VTV Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten Jaargang 2017 1 Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland Pagina 1

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

ZOMER ACTIVITEITEN Beste vrijwilligers en deelnemers van het VTV De zomer komt eraan! UITGAVE 2 Juni 2019

ZOMER ACTIVITEITEN Beste vrijwilligers en deelnemers van het VTV De zomer komt eraan! UITGAVE 2 Juni 2019 UITGAVE 2 Juni 2019 VTV DELFT - STICHTING VRIJE TIJD, THUISHULP EN VORMINGSACTIVITEITEN Beste vrijwilligers en deelnemers van het VTV De zomer komt eraan! Hopelijk wordt het een mooie zomer met veel zon

Nadere informatie

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook?

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook? Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin januari t/m april 2013 Op vrijdagavond 11 januari is er in de Veldschoppe voor alle kinderen van groep

Nadere informatie

Voor iedereen plezier! Een overzicht van alle vrijetijdsactiviteiten georganiseerd door St. Myosotis Westland.

Voor iedereen plezier! Een overzicht van alle vrijetijdsactiviteiten georganiseerd door St. Myosotis Westland. Voor iedereen plezier! Een overzicht van alle vrijetijdsactiviteiten georganiseerd door St. Myosotis Westland. Myosotis organiseert vrijetijdsbesteding in het Westland voor mensen met een verstandelijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Dit is de nieuwsbrief van Praktijk de Regenboog. Via regelmatige nieuwsbrieven willen wij u als ouder, collega of andere geïnteresseerde op de hoogte houden van het laatste nieuws.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 6 06 Februari 2018 Nieuws Agenda 7 febr: Fablab in Zeist 7 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Sparta 9 febr: DDK met SMASH 9 febr: Carnaval Zeist(nieuw) 10 febr: Voetbal FC Utrecht

Nadere informatie

Donderdag 27 februari organiseert het VTV van 10.00-16.00 uur een dag met leuke activiteiten. We gaan bowlen en cupcakes bakken en versieren.

Donderdag 27 februari organiseert het VTV van 10.00-16.00 uur een dag met leuke activiteiten. We gaan bowlen en cupcakes bakken en versieren. Hoe ziet het programma eruit? Het is voorjaarsvakantie van maandag 24 februari t/m zondag 2 maart. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode niet door. Donderdag 27 februari organiseert het VTV

Nadere informatie

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Wintersluiting Helaas is er al weer een einde aan het speelseizoen gekomen.

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse.

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 22 29 Mei 2018 Nieuws Agenda 5 t/m 8 juni: Avondvierdaagse Doorn 13 Juni : Praatjes café koffer vol muziek 16 Juni : Workshop aardbeibloempotje maken 20 juni : Jaarfeest 30

Nadere informatie

Stichting De Nieuwe Brug

Stichting De Nieuwe Brug M.A. de Ruijterstraat 7 www.denieuwebrug.com 3201 CK Spijkenisse 0181 611096 / 06 42826465 Vrijblijvend komen kijken Informatie: bij onze activiteiten is altijd gre.wiechmann@gmail.com mogelijk. De Stichting

Nadere informatie

Extra bijlage leden Cursussen/activiteiten die binnenkort gaan starten bij VTV regio Leiden

Extra bijlage leden Cursussen/activiteiten die binnenkort gaan starten bij VTV regio Leiden Extra bijlage leden Cursussen/activiteiten die binnenkort gaan starten bij VTV regio Leiden Algemeen: je dient basislid à 17,50 per jaar te zijn om deel te kunnen nemen aan (alle) activiteiten van het

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk op de locatie Taxandria, maandag

Vrijwilligerswerk op de locatie Taxandria, maandag Vrijwilligerswerk op de locatie Taxandria, maandag Voorleesgroep Groep moet nog opgezet worden, koffie zetten/schenken, cliënten halen/brengen, levendig kunnen voorlezen, zelfstandigheid, affiniteit met

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15 Activiteiten Walcheren September 15 zon 30aug Rondje fietsen op Walcheren Zou je best eens een mooie fietstocht willen maken, maar doe je dat liever niet alleen? Fiets dan mee! We gaan een tocht maken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Verbouwing. Het pennetje. Nummer 3, september 2017

Nieuwsbrief. Verbouwing. Het pennetje. Nummer 3, september 2017 Nieuwsbrief Nummer 3, september 2017 Verbouwing 11 maart is GVO de Klup, tijdens NL doet, gestart met de verbouwing. Nu een aantal maanden later zijn we echt bijna klaar! Er is veel gebeurd. Verschillende

Nadere informatie

De zomeractiviteiten worden georganiseerd door St. VTV en St. Myosotis Westland.

De zomeractiviteiten worden georganiseerd door St. VTV en St. Myosotis Westland. De zomeractiviteiten worden georganiseerd door St. VTV en St. Myosotis Westland. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds verstandelijk gehandicapten. De missie van het Fonds is om mensen

Nadere informatie

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D)

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D) NIEUWSBRIEF SEPTEMBER Seizoen 2015-2016 Hallo allemaal! De eerste weken zitten er weer op en alles draait weer alsof het nooit vakantie is geweest! Iedereen is lekker uitgerust in de vakantie en we kunnen

Nadere informatie

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden

Maandag 24 juni geen school. Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli. Donderdag 13 juni Data om te onthouden Donderdag 13 juni 2019 Klimophetnieuws Spetterende BBQ met ouders, leerlingen op vrijdag 5 juli Het is weer bijna tijd voor de jaarlijkse BBQ. De ouderraad organiseert op vrijdag 5 juli heel veel leuke

Nadere informatie

Doe je trouwens ook mee met de prijsvraag die op de laatste pagina staat? Wie weet gebruiken we jouw idee wel in de volgende nieuwsbrieven.

Doe je trouwens ook mee met de prijsvraag die op de laatste pagina staat? Wie weet gebruiken we jouw idee wel in de volgende nieuwsbrieven. Je leest nu, vers van de pers, de allernieuwste nieuwsbrief van t Stokperdje! Dit jaar ga je alles lezen over wat er op t Stokperdje te doen is. Er staan weer verschillende leuke Instuiven op de zondagmiddag

Nadere informatie

Wie is Anton Aktief?

Wie is Anton Aktief? KWARTAALPROGRAMMA JANUARI T/M MAART 2013 Wie is Anton Aktief? Betty van der Zande Hoofd Dagbesteding Mario Kok Noortje Lodiers Ronald Cornax Debby Vogel Ineke Cornax Marjolein van Tol Martin Pakvis Natasja

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: obsapollo@bijeen-hoogeveen.nl 21 Belangrijke data: januari 2019 Januari

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

AANMELDING DAGOPVANG januari-augustus 2018

AANMELDING DAGOPVANG januari-augustus 2018 AANMELDING DAGOPVANG januari-augustus 2018 Voor kinderen met een beperking is het soms moeilijker om een vrijetijdsbesteding te vinden die bij hen past. Adelante kan hierbij helpen. Samen gaan we op zoek

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 15 10 april 2018 Nieuws Agenda 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag Doorn

Nadere informatie

Vrijdag 14 september is er Smashsoos. Smash treedt het eerste uur op. Daarna is er gewone soos.

Vrijdag 14 september is er Smashsoos. Smash treedt het eerste uur op. Daarna is er gewone soos. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 37 13 september 2018 Nieuws Agenda 15 sept : workshop Strandschilderij(vol) 16 sept : voetbal FC Utrecht- Emmen 28 sept : band Alleen maar Hollands 29 sept. : De Hongerige Klant

Nadere informatie

Januari 2016 nr 7 IN DIT NUMMER: In deze nieuwsbrief een overzicht van activiteiten die binnen kort naschools en in de buurt georganiseerd worden.

Januari 2016 nr 7 IN DIT NUMMER: In deze nieuwsbrief een overzicht van activiteiten die binnen kort naschools en in de buurt georganiseerd worden. IN DIT NUMMER: In deze nieuwsbrief een overzicht van activiteiten die binnen kort naschools en in de buurt georganiseerd worden. Januari 2016 nr 7 OPROEP In deze nieuwsbrief wil ik ook graag een oproep

Nadere informatie

Wijkontmoetingscentrum

Wijkontmoetingscentrum Wijkontmoetingscentrum GEZOCHT! (M/V) Inwoners van t Harde met groene vingers ten behoeve van onze vijf nieuwe moestuinbakken. U kunt mogelijk één keer per maand ondersteunen bij het onderhoud. Mocht u

Nadere informatie

U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom! Seizoen 2017-2018 U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in de Hanzeborg voor het seizoen September 2017 September 2018. Het kan zijn dat er wijzigingen

Nadere informatie

Extra bijlage leden Cursussen/activiteiten die binnenkort gaan starten bij VTV regio Leiden

Extra bijlage leden Cursussen/activiteiten die binnenkort gaan starten bij VTV regio Leiden Extra bijlage leden Cursussen/activiteiten die binnenkort gaan starten bij VTV regio Leiden Algemeen: je dient basislid à 17,50 per jaar te zijn om deel te kunnen nemen aan (alle) activiteiten van het

Nadere informatie

week maart 2019

week maart 2019 Nieuwsbrief Vrije Tijd week 11 15 maart 2019 Nieuws Agenda 15 maart NL Doet Zeist 29 maart Cinebartje Doorn ( nieuw) 30 maart De Hongerige Klant ( nieuw) 31 maart FC Utrecht- Feyenoord ( vol) 5 april De

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 4 23 Januari 2018 Nieuws Agenda 24 jan: Zeist woensdagmiddag (zintuigen) 27 jan: Optreden van het Jan Wonderlicht Trio (VOL) 2 febr: Carnaval Doorn 3 febr: Lunchen in Zeist

Nadere informatie

Iemand die een muziekinstrument kan bespelen, op de afdeling staat een piano, daar gaat dus ook de voorkeur naar uit

Iemand die een muziekinstrument kan bespelen, op de afdeling staat een piano, daar gaat dus ook de voorkeur naar uit Vrijwilligerswerk op de locatie Kempenhof, maandag Vervoer van cliënten, intern In staat zijn om een rolstoel te kunnen duwen, cliënten van en naar bijvoorbeeld de kapper/fysio brengen Maandagochtend 9.30-12.00u

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 10 06 maart 2018 Nieuws Agenda 9 mrt: NL doet in Zeist 16 mrt: Restaurant voor de doof/blinde woningen(vol) 23mrt: Optreden bigband Jazz-West 31 mrt: Hongerige klant (nieuw)

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 8 20 februari 2018 Nieuws Agenda 21 febr: Songfestival 24 febr: Hongerige klant (VOL) 25 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Twente 3 mrt: Smartlappenkoor door het lint 3 mrt: Lunchen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VTV. Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten. Jaargang

NIEUWSBRIEF VTV. Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten. Jaargang NIEUWSBRIEF VTV Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten Jaargang 2016 4 Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland Pagina 1

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Schouwen Duiveland. Oktober 2018

Vrije tijd. Activiteiten Schouwen Duiveland. Oktober 2018 Activiteiten Schouwen Duiveland Oktober 2018 2 Programma Wanneer Wat Bijzonderheden Kosten Dinsdag 2 oktober Eethuis Inloop Groentesoep, Kipschnitzel met chiliboontjes, gemengde salade en gebakken krieltjes

Nadere informatie

8 2 &9,97897 # " # $! # # #! $! # " "$

8 2 &9,97897 #  # $! # # #! $! #  $ 1 o o o o o o o o o o 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 VAKANTIEBOS HET HELE JAAR DOOR! Jij hoeft je voortaan nooit te vervelen in de vakanties. Wij zorgen dat elke vakantie onvergetelijk wordt. Sport, spel, knutselen,

Nadere informatie

Extra bijlage leden Cursussen/activiteiten die binnenkort gaan starten bij VTV regio Leiden

Extra bijlage leden Cursussen/activiteiten die binnenkort gaan starten bij VTV regio Leiden Extra bijlage leden Cursussen/activiteiten die binnenkort gaan starten bij VTV regio Leiden Algemeen: je dient basislid à 17,50 per jaar te zijn om deel te kunnen nemen aan (alle) activiteiten van het

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 16 17 april 2018 Nieuws Agenda 18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling (NOG PLEK) 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

Inleiding. Programma:

Inleiding. Programma: cjoe@zoetermeer juli augustus september 2019 1 Inleiding Dit is het activiteitenprogramma van Participatie en Educatie Centrum CJOE Zoetermeer, onderdeel van RIBW Fonteynenburg. Het is een kwartaaluitgave

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Beste leden, Heb je vragen, opmerkingen of leuke, anekdotes? Laat het aan ons weten via nieuwsbriefsvs@hotmail.com. Wellicht zullen wij het plaatsen in de nieuwsbrief!

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

Uitstapgroepen. Eetcafé. Vriendenkring

Uitstapgroepen. Eetcafé. Vriendenkring Welzijnsorganisatie van Houten&co is er voor alle inwoners van Houten, dus ook voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking en psychische kwetsbaarheid. Met inzet van enthousiaste vrijwilligers

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VTV. Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten. Jaargang

NIEUWSBRIEF VTV. Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten. Jaargang NIEUWSBRIEF VTV Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten Jaargang 2017 4 Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Lansingerland, Zoetermeer, Midden-Delfland,

Nadere informatie

Vacatures vrijwilligers

Vacatures vrijwilligers Vacatures vrijwilligers Omschrijving: Bezoeken cliënt Wanneer: In overleg Taken, vaardigheden: Gesprek voeren, koffie drinken, het dorp in etc. Graag iemand die iets te vertellen heeft en om kan gaan met

Nadere informatie

Informatiebrochure. Sport en vrijetijdsbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. www.spindo.nl

Informatiebrochure. Sport en vrijetijdsbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. www.spindo.nl Informatiebrochure Sport en vrijetijdsbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking www.spindo.nl Wie zijn wij? Stichting SPINDO biedt sport en vrijetijdsbesteding aan mensen met een verstandelijke

Nadere informatie

Vacatures vrijwilligers week 23-2016

Vacatures vrijwilligers week 23-2016 DE BOGEN De Bogen In overleg na 14.30u PG + Verzorging Maatje Voor een zeer slechtziende mevrouw zijn wij op zoek naar een maatje om een wandeling te maken, te puzzelen, een praatje te maken e.d. DE VLASGAARD

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 14

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 14 Activiteiten Walcheren September 14 zon 7 sept Rondje fietsen op Walcheren Zou u best mooie fietstochten willen maken, maar doet u dat liever niet alleen? Fiets dan mee met 'Fietsen op Walcheren'. Dit

Nadere informatie

Programma. Dagactiviteitencentrum. Rosendael

Programma. Dagactiviteitencentrum. Rosendael Programma Dagactiviteitencentrum Rosendael PG 1 MAANDAG 10.30-12.00 uur Beauty ochtend Belevingsruimte Queekhoven - Shabnam Op de afdelingen - Roberta MAANDAG 14.00-15.30 uur Op de afdelingen - Shabnam

Nadere informatie

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij Nieuwsbrief Vrije Tijd week 43 25 oktober 2018 Nieuws Agenda 26 okt. : Duitse avond Zeist 26 okt. : Themasoos: Boerensoos 27 okt. : workshop herfstdecoratie 3 nov. : Lunch in Zeist ( nieuw) 9 nov. : optreden

Nadere informatie

BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale

BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale Rotterdam, december 2008 Beste kinderen, ouders & verzorgers, Voor jullie ligt het BSO-cursusprogramma van het 1 e kwartaal van 2009. Dit cursuspakket

Nadere informatie

MAALTIJD AS. ZATERDAG

MAALTIJD AS. ZATERDAG Praatpaal jaargang 21 2 28-05-2013 MAALTIJD AS. ZATERDAG 1 juni: Middellandse sferen in restaurant Het Middelpunt Zaterdag 1 juni is het al de laatste zaterdag van het seizoen - en ODO 1 speelt gezellig

Nadere informatie

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant?

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant? Hé allemaal! Mijn naam is Flurki en ik heet jullie allemaal welkom hier op vakantiepark Dierenbos! Wisten jullie dat hier ontzettend veel leuke dingen te doen zijn!? Je kan hier je creativiteit kwijt in

Nadere informatie

ACTIVITEITENKRANT. Locatie Kasteelhof/De Hof. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw.

ACTIVITEITENKRANT. Locatie Kasteelhof/De Hof. Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw. ACTIVITEITENKRANT Locatie Kasteelhof/ Maandelijkse uitgave van Bureau Welzijn Juni 2016 Krant ook te bekijken via: www.zmw.nl/actueel Colofon Activiteitenkrant: Jaargang 52, Juni 2016 Zorgcentrum De Kasteelhof

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

11e jaargang, nummer 14

11e jaargang, nummer 14 11e jaargang, nummer 14 Maandag 29 april tot en met vrijdag 10 mei : meivakantie Maandag 20 mei: Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij Maandag 3 juni en dinsdag 4 juni: studiedagen: alle leerlingen

Nadere informatie

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen!

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen! Tot woensdag 9 maart aanmelden Berghuizen Breed De eerste testuitgave in Zuid-Berghuizen, gemaakt en bezorgd door vrijwilligers. Lees en laat ons weten wat u ervan vindt! Mail uw ervaring, tips en vragen

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien.

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien. Recreatieprogramma Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010 Hollywood Camping De Veerhoeve Veerweg 48 4471 NC Wolphaartsdijk tel. (0113) 581155 www.deveerhoeve.nl info@deveerhoeve.nl Theater Met Otto,

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 7 april 2017 Nieuws Agenda 9 april: FC Utrecht- Twente 22 april: Vogelwandeling Zeist. 23 april: FC Utrecht- Roda JC. 27 april: Koningsdag. 28 april: optreden van Doornvogels

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen Nieuwsbrief Vrije Tijd week 44 1 november 2018 Nieuws Agenda 3 nov. : Lunch in Zeist 6 nov. : Glamourgirls Zeist 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid

Nadere informatie

Van het bestuur. 7e jaargang, nummer 31 30 november 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00

Van het bestuur. 7e jaargang, nummer 31 30 november 2015. Inschrijfgeld: 5,00 Borg: 50,00 Belangrijke telefoonnummers. Trainingstijden en locatie. Boomtoppers mobiel: 06-37221619 Wij trainen in de gymzaal van de Focus. Annie Hart (voorzitter) 072-5744377 Umbriëllaan 1, 1702 AJ, Heerhugowaard.

Nadere informatie

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant?

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant? Hé allemaal! Mijn naam is Flurki en ik heet jullie allemaal welkom hier op vakantiepark Dierenbos! Wisten jullie dat hier ontzettend veel leuke dingen te doen zijn!? Je kan hier je creativiteit kwijt in

Nadere informatie

In deze school, in dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! Agenda: Schooljaar 2015-2016 Nr. 17

In deze school, in dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! Agenda: Schooljaar 2015-2016 Nr. 17 Schooljaar 2015-2016 Nr. 17 Gezinsvieringen Op zondag 17 januari verzorgt de school de gezinsviering van 10.15 uur. Op zondag 31 januari is er een hele speciale viering in de kerk waarbij het schooljaar

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Activiteitenfolder december 2015

Activiteitenfolder december 2015 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder december 2015 Aangepaste openingstijden Prinsenhof: 11 december: Gesloten tot 11.30 uur 24 december: Gesloten vanaf 14.00 uur Gesloten: 25,

Nadere informatie

Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016. Ouderen

Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016. Ouderen Ontmoetingscentrum voor ouderen DE ROOS 2016 Ouderen 1 ONTMOETINGSCENTRUM DE ROOS Adres: Beekstraat 29 6001 GG Weert Tel: 0495-688190 (tijdens kantooruren) 0495-688199 (buiten kantooruren) Fax: 0495-537299

Nadere informatie

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 KINDERATELIER oude knikkers Eens kijken wat je allemaal met oude knikkers kan maken! Zaterdag 9 april van 13.30-15.30 uur (groep 5 VO) Zaterdag 16 april van 13.30-15.00 uur

Nadere informatie

MEE. Ondersteuning bij leven met een beperking. Vrije tijd & Sport

MEE. Ondersteuning bij leven met een beperking. Vrije tijd & Sport MEE Ondersteuning bij leven met een beperking Vrije tijd & Sport Ik wil graag dat mijn kind leert zwemmen, maar hij past niet in zo n grote groep. Kan het ook anders? Er is vast wel een (gezelligheids)

Nadere informatie

De zomeractiviteiten worden georganiseerd door St. VTV en St. Myosotis Westland.

De zomeractiviteiten worden georganiseerd door St. VTV en St. Myosotis Westland. De zomeractiviteiten worden georganiseerd door St. VTV en St. Myosotis Westland. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds verstandelijk gehandicapten. De missie van het Fonds is om mensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 5 30 Januari 2018 Nieuws Agenda 31 jan: Zeist woensdagmiddag (een koffer vol verhalen) 2 febr: Carnaval Doorn(nieuw) 3 febr: Lunchen in Zeist 7 febr: Fablab in Zeist 7febr:

Nadere informatie