Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: Algemeen adres:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: 015-2618648 Algemeen e-mailadres: vtvdelft@vtvzhn.nl www.stichtingvtv."

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Jaargang Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland Intern nieuws Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten Prof. Oudemansstraat 56 A 2628 KG Delft 015 vtvdelft@vtvzhn.nl Bereikbaarheid Stichting VTV Telefoonnummer: Algemeen adres: vtvdelft@vtvzhn.nl Website: Algemene informatie De nieuwsbrief verschijnt 4x per jaar. Hierin lees je allerlei informatie en weetjes over VTV en de activiteiten. Eén keer per maand wordt er via de mail een agendaoverzicht verzonden. Wij verzenden zoveel mogelijk digitaal. Mocht je geen adres hebben dan blijf je de nieuwsbrief en het activiteitenoverzicht gewoon per post ontvangen. Vakantie Zomervakantie: Maandag 13 juli t/m zondag 23 augustus Opzeggen lidmaatschap Als je het lidmaatschap van een club bij VTV wilt stoppen dan kan dit elk kwartaal. Je moet dit aangeven voor het kwartaal begint. Dit kan schriftelijk of via de mail. Let op: Je bent contributie verschuldigd tot en met het kwartaal waarin je opzegt. Wil je niets meer doen bij VTV denk er dan ook aan je basislidmaatschap te stoppen. Dit kan na elk jaar. De termijnen lopen van: 1 januari - 31 maart 1 april - 30 juni 1 juli - 30 september 1 oktober - 31 december Reminder voor de woonlocaties: Vergeet de taxi voor je cliënt(en) niet af te zeggen op de dagen dat de activiteiten vervallen.

2 Pasje Regiotaxi Veel cliënten die de activiteiten van het VTV bezoeken reizen met de RegioTaxi. Als de taxi te laat is wordt er door vakkrachten en vrijwilligers naar de RegioTaxi gebeld. Hierbij wordt gevraagd naar een pasnummer. Veel cliënten hebben dit pasje niet bij zich i.v.m. mogelijk verlies. Zorg dan dat er een kopie van de pas in de portemonnee of tas aanwezig is. BHV Iedere avond zijn er in VC de Wipmolen mensen aanwezig die een BHV (bedrijfshulpverlening) cursus gevolgd hebben zodat zij kunnen helpen bij noodgevallen. Van de BHV-ers wordt verwacht dat kennis up-to-date wordt gehouden door zo nu en dan in te loggen op de digitale leeromgeving van Kompas. De inlogcode heeft iedere cursist die voor het 2e jaar les krijgt van Kompas ontvangen. Hierop staan oefenexamens, de theoretische lesmaterialen én de ingeplande/overeengekomen datum voor de herhalingscursus. Nog géén BHV-er maar lijkt je dat wel leuk? Geef dit dan door aan één van de consulenten. Zomeractiviteiten Activiteiten VTV Delft e.o. In de zomer zijn er allerlei leuke activiteiten in Delft en in het Westland. Denk hierbij aan dagjes uit naar o.a. het Archeon, een zomerwandeling en pannenkoeken eten. De inschrijvingen hiervoor zijn al gesloten, maar mocht je willen weten waar er nog plaats is dan kun je ons altijd bellen of mailen.

3 Start vrijetijdsclub voor kinderen in Maassluis In juni is het VTV gestart met een vrijetijdsclub voor kinderen met een beperking in Maassluis. In de zomer hebben we een zomerstop, maar na de vakantie gaat de club weer van start. Neem voor meer informatie contact op met Nadine Hoogeveen-Verouden.

4 Cursus Kook jezelf naar de top! in Maasland Koken voor jezelf, vrienden of familie? In deze cursus leer je de lekkerste gerechten te bereiden. De maaltijden die je in deze cursus leert maken zijn niet alleen lekker, ze zijn ook nog eens heel goed voor je. Wat je eet bepaalt namelijk voor een groot deel hoe jij je voelt. De gerechten die we gaan maken zijn zo uitgekozen dat je er nieuwe energie van krijgt. Ga dus gauw met ons de keuken in en leer hoe je een goede maaltijd kookt, zodat je straks bulkt van de energie om nog meer leuke dingen te doen! Wanneer? De cursus bestaat uit 8 achtereenvolgende cursusavonden van uur. De cursus gaat op donderdag 3 september van start. De laatste cursusavond vindt plaats op donderdag 29 oktober. Donderdag 22 oktober is er geen cursus i.v.m. de herfstvakantie. Waar? Lentiz College Commandeurskade AD Maasland Je kunt gratis parkeren bij het Lentiz College. Ook is de school gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor wie? De cursus is bedoeld voor iedereen die wil leren gezond en lekker te koken, met of zonder beperking. Kosten? 35,- voor 8 lessen. En als ik wil komen? Neem contact op met Nadine Hoogeveen-Verouden Vind je het leuk om te bowlen? De bowlingggroepen zijn uitgebreid. In Vlaardingen zijn we gestart met een groep voor mensen met autisme. Deze activiteit vindt om de week op woensdagavond plaats van uur. In De Lier zijn we gestart met een extra groep. Er wordt nu ook gebowld van uur. Er is bij beide groepen nog plaats voor nieuwe leden. Houd je van bowlen en heb je zin om dit om de week te doen? Neem dan contact op met Ivy Kahlmann of Nadine Hoogeveen-Verouden. Het bowlen kost 37,75 per kwartaal.

5 Talentgroep tekenen en schilderen Bij voldoende aanmeldingen willen we van start gaan met een tweede teken- en schildercursus. Deze groep is speciaal voor mensen met een licht verstandelijke beperking die zich wat verder willen ontwikkelen op het gebied van tekenen en schilderen. Mocht dit wat voor je zijn neem dan contact op met Corrie Brocken. Bij voldoende belangstelling gaan we zo snel mogelijk van start. Deze groep gaat mogelijk van start bij De VAK in Delft. Bowlingtoernooi Het 6 e Grote VTV Bowlingtoernooi was een feest! Deze keer gehouden bij de bowling in Vlaardingen. Hier wat foto s van de deelnemers:

6 Kookclub voor jongeren op maandag Bij de kookclub voor jongeren op maandag is er plaats voor nieuwe leden. De club vindt iedere maandagmiddag plaats van uur en is voor jongeren in de leeftijd van 10 t/m 20 jaar. In overleg wordt er een volledige maaltijd bereid bestaande uit een voor-, hoofd- en nagerecht. Er hoeft thuis niet meer te worden gegeten. Belangrijk is dat de jongeren plezier beleven aan het koken, maar daarnaast ook zeker dat ze er iets van leren. De groep bestaat uit maximaal 8 jongeren en wordt begeleid door een vakkracht en een vrijwilliger. Het koken kost 32,25 per kwartaal. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Nadine Hoogeveen-Verouden. Zou je graag meer vrienden of vriendinnen willen hebben, maar weet je niet goed waar je deze kan vinden of hoe je contact maakt met mensen die je aardig vindt?dan is een netwerkcoach misschien iets voor jou. Een netwerkcoach gaat samen met jou kijken wat je mist op het gebied van sociale contacten en samen zoeken jullie naar mogelijkheden. Een netwerkcoach spreekt 1x per week met jou af en blijft maximaal een jaar. Er zijn geen kosten aan verbonden. Voor het project Wie ben ik? Wie ken ik? zijn we op zoek naar mensen die het leuk vinden om eens in de week een uurtje met iemand te kijken naar zijn sociale netwerk en te proberen dit uit te breiden of te verstevigen. Ben jij de persoon die iemand kan helpen/coachen in het maken en onderhouden van sociale contacten? Voor deze activiteit zoeken wij vrijwilligers die: affiniteit hebben met de doelgroep; 1 op 1 kunnen werken met mensen met een beperking; flexibel inzetbaar zijn. Het VTV biedt: een zinvolle vrijetijdsbesteding; vrijblijvend deskundigheidsbevordering; ervaring opdoen/stage; Heb je interesse in een netwerkcoach? Neem dan contact op met Monica van Houwelingen.

7 Activiteiten VTV Craeyenburch Nootdorp

8 Inschrijvingen clubs 2 e periode. Op dit moment is er een nieuw clubboekje uitgekomen waarin staat voor welke club je je kunt inschrijven in de periode september t/m december. Veel bekende clubs, maar ook een aantal nieuwe en misschien wel iets waar jij al lang naar op zoek bent. Ben je nieuwsgierig welke clubs er allemaal gaan starten in Nootdorp, kijk dan op de website van VTV locatie Craeyenburch en schrijf je in (zie tabel hieronder). Kermis en jaarfeest Nootdorp In het weekend van 18 t/m 20 september zal er op Buurtschap Craeyenburch in Nootdorp een kermis georganiseerd worden. Vind je het leuk om deze te bezoeken, dan kun je een pass-partout kopen voor 3 dagen kermis (Vrijdagavond, zaterdagmiddag en avond en zondag) De kosten hiervan bedragen 30,- Hiervoor kun je de drie dagen gratis in de attracties en kun je op zaterdag een keer touwtje trekken en een gratis suikerspin afhalen. Het is ook mogelijk om losse kaartjes voor de attracties te kopen. Zondag tussen en uur is er jaarmarkt met 100 kramen waar je kunt snuffelen. Ook is het nog mogelijk een kraam te huren voor deze dag. Kosten hiervan zijn 35,- Heb je vragen of wil je je aanmelden voor een pass-partout of kraam, stuur dan een naar: vtvcn@vtvzhn.nl Clubs vanaf augustus december 2015 Dag Club Tijdstip Maandag Koken 18:00-19:30 Maandag Bewegen op muziek (Nieuw!) 19:30-20:30 Maandag Wandelen 18:30-20:00 Dinsdag Sjoelen 18:30-19:30 Dinsdag Beautysalon 19:30-20:30 Dinsdag Creatief met bloemen 18:30-19:30 Dinsdag Creatief met muziek 19:30-20:30 Dinsdag Darten 18:30-20:00 Dinsdag Combi- kookclub 18:30-20:00 Woensdag Heel Craeyenburch bakt (Nieuw!) 18:00-19:30 Woensdag Cnots-Boem 19:15-20:45 Woensdag Voorlezen 19:30-20:30 Woensdag Zing Mee 18:30-19:30 Donderdag Computeren 19:00-20:00 20:00-21:00

9 Beweegcoach Delft & Westland Sportpagina Wil je sporten of bewegen, maar weet je niet hoe of wat? Laat de beweegcoach je daarbij helpen. Voor advies, ondersteuning en begeleiding kun je bij de beweegcoach terecht. Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan contact op met Ivy Kahlmann. Individuele begeleiding sporten in Delft en Westland Voor het project beweegcoach zijn we op zoek naar mensen die het leuk vinden om eens in de zoveel tijd een aantal keer met iemand mee te gaan naar een sportactiviteit. Ben jij de persoon die iemand kan helpen/coachen in de beginfase van het gaan sporten? Voor deze activiteit zoeken wij vrijwilligers die: affiniteit hebben met de doelgroep; 1 op 1 kunnen werken met mensen met een beperking; ervaring of affiniteit hebben met sporten; flexibel inzetbaar zijn. Het VTV biedt: een zinvolle vrijetijdsbesteding; vrijblijvend deskundigheidsbevordering; ervaring opdoen/stage; Interesse? Neem contact op met Ivy Kahlmann. Special Judo Budo Gouweleeuw is vanaf juni 2015 i.s.m. Stichting VTV gestart met judo voor jongeren met een beperking. Nu is het zomerstop, maar vanaf 26 augustus 2015 gaan we weer verder. Altijd al willen judoën in een kleine groep, waarbij persoonlijke aandacht voorop staat? Welke beperking je ook hebt, geef je op en kom een keertje meedoen." Voor wie: Kinderen/jongeren met een beperking Wanneer: Elke woensdag van uur Waar: Dojo, Willem Bilderdijkhof 165, Delft O.l.v. Lars Gouweleeuw en Aad v.d. Kooij Kosten: Vanaf 15,- per maand (afhankelijk van je leeftijd)

10 Kies je aangepaste sport Sport en Evenementen Haaglanden heeft in samenwerking met VTV/MEE en sportverenigingen de krachten gebundeld om het sporten voor mensen met een beperking een impuls te geven in Delft. Om dit te realiseren is er gekozen voor het programma Kies je aangepaste sport. Voor wie? Kies je aangepaste sport is een programma dat erop gericht is om mensen met een beperking te laten kennismaken met verschillende sporten of beweegactiviteiten die bij hen passen. Denk hierbij aan mensen met bijvoorbeeld een verstandelijke, lichamelijke of zintuiglijke handicap, of door een gedragsstoornis. Gratis deelnemen aan het programma? Bij de opzet en uitvoering van dit programma kunnen wij echter niet zonder uw vereniging! We willen u vragen onderdeel te zijn van dit programma. Dit kunt u doen door uw huidige / gewenste aanbod voor deze doelgroep te promoten en deelnemers mee te laten sporten bij uw vereniging. Het levert ook uw organisatie wat op! Wij hopen dat door deze de deelnemers een keuze maken voor een sport waarbij zij zich goed voelen, deze sport blijven uitoefenen en mogelijk ook lid worden van een vereniging, misschien wel uw vereniging. Wat vragen wij van u? Wij vragen van u, mensen met een beperking met de leeftijd 6 tot 99 jaar, de mogelijkheid te geven met uw organisatie kennis te laten maken. Dit kan in de vorm van aansluiting op het reguliere aanbod, aangepaste groep of voor de opzet van een aangepaste groep. U bent geheel vrij in de invulling van het aanbod bij u op de vereniging. Nieuwe website Beweegcoach Westland Website is: Neem snel een kijkje!

11 Leuke weetjes van Beweegcoach Westland FC s Gravenzande gaat met een aangepast voetbalteam starten voor mensen met een beperking. Beweegcoach is aanwezig bij verschillende evenementen in het Westland. Kom je ons tegen, loop dan gerust even langs. Volg je ons al via facebook en twitter (beweegcoachvtv)? Handbalvereniging Verburgh heeft 29 augustus een demonstratie rolstoelhandbal. Kom je ook kijken? We zijn nog steeds op zoek naar sportambassadeurs voor het project beweegcoach. Voor vragen en/of opmerkingen kun je Ivy Kahlmann bellen of mailen. Sportambassadeur Birgitte Birgitte Eekhout is een van de sportambassadeurs van Beweegcoach Westland. Zij zet zich er graag voor in om mensen te helpen bij het vinden van een passende activiteit.

12 Bij onderstaande activiteiten is er plaats voor nieuwe leden Maandag: Computerclub Westland ( uur) Handwerken groep 2 Delft ( uur) Koken Delft (beide groepen) Volksdansen Delft ( uur) Country Line dansen Delft ( uur) Koken voor jongeren Delft ( uur) Bowlen De Lier ( uur) Dinsdag Muziek 2 Delft ( uur) Zwemmen Delft ( uur en uur) Poolen/darten Nootdorp ( uur) Eetcafé Naaldwijk Opmaakclub Nootdorp (19:30-20:30 uur) Woensdag Zumba voor jongeren Delft ( uur) Hout Delft ( uur) Cnots-Boem Nootdorp (19:15 20:45 uur) Kookclub Zoetermeer ( uur) Donderdag Hout Delft (beide groepen) Aerobic Delft ( uur) Koken Delft ( uur) Zumba Delft ( uur) Vrijdag Eetclub ( :00 uur) Schaakclub ( uur) Zaterdag Kookclub Delft (LVB, uur) Zondag Eetcafé de Likkepot ( uur) Lijkt een andere club je leuk, maar staat die niet in dit lijstje neem dan contact op met het VTV. Hansje Snel 65 jaar is geworden en haar cadeau aan ons heeft geschonken? We zullen er tijdens de zomeractiviteiten extra van kunnen trakteren! Bedankt Hansje!

13 Activiteitenoverzicht (eenmalige activiteiten) VC De Wipmolen Juli 11 juli Dagje Drievliet 14 juli Jeu de Boules 16 juli Pannenkoeken eten 21 juli Zumba 25 juli Dagje Blijdorp 30 juli Bingo Augustus 5 augustus Smartlappenkoor 8 augustus Heel Holland Bakt 12 augustus Bowlen 15 augustus Dagje Archeon 20 augustus Bloemschikken 23 augustus Zomerwandeling September 12 september Filmavond 25 september Jongerendisco VC de Wipmolen Delft Activiteitenoverzicht (eenmalige activiteiten) CN Nootdorp Juli 3 juli Disco 10 juli Playbackshow 3 12 juli Wandeltocht 17 juli Disco 25 juli Bingo 31 juli Disco Augustus 8 augustus Film 14 augustus Disco 22 augustus Bloemschikken 28 augustus Disco September 4 september Jongerendisco 5 september Muziekcafé 11 september Disco 18 september Kermis 19 september Kermis 20 september Kermis en jaarfeest 25 september Disco

14 Vakkrachten en vrijwilligers Vakkrachten gezocht Vrijetijdsclub voor kinderen Maassluis Om de week op woensdagmiddag van uur. Vacature is op te vragen bij Nadine Hoogeveen-Verouden Op woning Zwanenburch Wandelen, knutselen, voorlezen. Vrijetijdsbesteding invullen van de bewoners. - Zaterdag 4 uur - Doordeweekse avond 2 uur Vacature is op te vragen bij Monica van Houwelingen Facebook VTV Delft heeft een facebookpagina. Wil je ook via facebook op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Like onze pagina! Vrijwilligers gezocht Op dit moment zijn we dringend op zoek naar vrijwilligers voor onderstaande activiteiten. Heb je zelf interesse of misschien iemand in jouw omgeving? Laat het ons weten! Vrijwilligers keukenteam Om de week op zondag van tot circa uur Vrijwilliger chauffeur In de avonduren. Avond in overleg. Volgens rooster. Niet iedere week. Vrijwilliger sportambassadeur Ongeveer 2 uurtjes per week iemand met een beperking ondersteunen en begeleiding naar een sportvereniging toe. Contactgegevens VTV Delft Algemeen adres vtvdelft@vtvzhn.nl Yvonne Zuidgeest RVE Manager y.zuidgeest@meezhn.nl Hester Schutte Managementassistent VTV Delft h.schutte@vtvzhn.nl Els Roozenburg Managementassistent VTV Delft e.roozenburg@meezhn.nl Nadine Verouden Consulent VTV Delft n.verouden@vtvzhn.nl Kristel v.d. Berg Consulent VTV Delft k.vandenberg@vtvzhn.nl Melanie Barbier Consulent VTV Delft m.barbier@vtvzhn.nl Corrie Brocken Consulent VTV Delft c.brocken@vtvzhn.nl Ivy Kahlmann Consulent VTV Delft i.kahlmann@vtvzhn.nl Beweegcoach Monica v. Houwelingen Consulent VTV CN beweegcoachvtv@vtvzhn.nl m.vanhouwelingen@vtvzhn.nl vtvcn@vtvzhn.nl Jessica Portier Consulent VTV CN j.portier@vtvzhn.nl vtvcn@vtvzhn.nl

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: 015-2618648 Algemeen e-mailadres: vtvdelft@vtvzhn.nl www.stichtingvtv.

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: 015-2618648 Algemeen e-mailadres: vtvdelft@vtvzhn.nl www.stichtingvtv. Nieuwsbrief Jaargang 2015 2 Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland Intern nieuws Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: 015-2618648 Algemeen e-mailadres: vtvdelft@vtvzhn.nl www.stichtingvtv.

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: 015-2618648 Algemeen e-mailadres: vtvdelft@vtvzhn.nl www.stichtingvtv. Nieuwsbrief Jaargang 2015 1 Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland, Lansingerland Intern nieuws Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: 015-2618648 Algemeen e-mailadres: vtvdelft@vtvzhn.nl www.stichtingvtv.

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: 015-2618648 Algemeen e-mailadres: vtvdelft@vtvzhn.nl www.stichtingvtv. Nieuwsbrief Jaargang 2014 2 Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland, Lansingerland Intern nieuws Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2013

Informatie tweede clubperiode 2013 Informatie tweede clubperiode 2013 De eerste clubperiode van 2013 gaat alweer aardig opschieten. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Nootdorp voor de tweede periode van 2013! De clubperiode

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VTV. Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten. Jaargang

NIEUWSBRIEF VTV. Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten. Jaargang NIEUWSBRIEF VTV Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten Jaargang 2016 3 Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland Pagina 1

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2015

Informatie tweede clubperiode 2015 Informatie tweede clubperiode 2015 De tijd gaat snel en ook de eerste clubperiode is alweer bijna afgelopen (zaterdag 11 juli 2015). Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Craeyenburch

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VTV. Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten. Jaargang

NIEUWSBRIEF VTV. Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten. Jaargang NIEUWSBRIEF VTV Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten Jaargang 2016 2 Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland Pagina 1

Nadere informatie

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen.

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen. Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Het is zomervakantie van maandag 13 juli t/m zondag 23 augustus. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode niet door. Het VTV organiseert in de zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Opzeggen lidmaatschap. Nieuw jasje. Vakantie/vrije dagen. Contributieverhoging

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Opzeggen lidmaatschap. Nieuw jasje. Vakantie/vrije dagen. Contributieverhoging Nieuwsbrief Jaargang 2013 3 Regio, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland, Lansingerland Intern nieuws Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten

Nadere informatie

Contactinformatie: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade NC Nootdorp Telefoonnummer:

Contactinformatie: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade NC Nootdorp Telefoonnummer: Contact: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade 4 2631 NC Nootdorp Telefoonnummer: 015-3102292 E-mail: vtvcn@vtvzhn.nl 24 Informatie eerste clubperiode 2014 De voorbereidingen voor de 1

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2012

Informatie tweede clubperiode 2012 Informatie tweede clubperiode 2012 De eerste clubperiode van 2012 zit er alweer op. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van Bureau Vrije Tijd voor het tweede half jaar van 2012! De clubperiode loopt deze

Nadere informatie

Informatie eerste clubperiode 2015

Informatie eerste clubperiode 2015 Informatie eerste clubperiode 2015 De voorbereidingen voor het nieuwe jaar zijn in volle gang. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Craeyenburch voor de 1ste periode van 2015! De clubperiode

Nadere informatie

VTV Zomeractiviteiten 2012

VTV Zomeractiviteiten 2012 VTV Zomeractiviteiten 2012 Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 t/m 20 jaar met een verstandelijke beperking. Mocht uw kind ouder of jonger zijn, maar wel

Nadere informatie

VTV Zomeractiviteiten 2013. Voor jeugd & volwassenen

VTV Zomeractiviteiten 2013. Voor jeugd & volwassenen VTV Zomeractiviteiten 2013 Voor jeugd & volwassenen Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Het is zomervakantie van maandag 22 juli t/m zondag 1 september. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode

Nadere informatie

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl Stichting Vrijetijdsbesteding, Jaargang 2012 Uitgave 4 Thuishulp en Vormingsactiviteiten Prof. Oudemansstraat 56A Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp Nieuwe Waterweg Noord, Zoetermeer, Midden-Delfland

Nadere informatie

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl Stichting Vrijetijdsbesteding, Jaargang 2012 Uitgave 1 Thuishulp en Vormingsactiviteiten Prof. Oudemansstraat 56A Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp Nieuwe Waterweg Noord, Zoetermeer, Midden-Delfland

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VTV. Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten. Jaargang

NIEUWSBRIEF VTV. Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten. Jaargang NIEUWSBRIEF VTV Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten Jaargang 2017 1 Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland Pagina 1

Nadere informatie

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl Stichting Vrijetijdsbesteding, Jaargang 2011 Uitgave 3 Thuishulp en Vormingsactiviteiten Prof. Oudemansstraat 56A Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp Nieuwe Waterweg Noord, Zoetermeer, Midden-Delfland

Nadere informatie

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassenen aan kunnen deelnemen.

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassenen aan kunnen deelnemen. Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Het is zomervakantie van maandag 11 juli t/m zondag 21 augustus. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode niet door. Het VTV organiseert in de zomervakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Opzeggen lidmaatschap. Nieuw jasje. Vakantie/vrije dagen. Contributieverhoging

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Opzeggen lidmaatschap. Nieuw jasje. Vakantie/vrije dagen. Contributieverhoging Nieuwsbrief Jaargang 2013 2 Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland, Lansingerland Intern nieuws Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten

Nadere informatie

Zomeractiviteiten

Zomeractiviteiten 1 Zomerprogramma VTV Delft 2017! Iedereen kijkt er al hals reikend naar uit, en hier is ie dan! Het zomerprogramma van 2017! Een zomer genieten met elkaar! Het is zomervakantie van maandag 10 juli t/m

Nadere informatie

Zomeractiviteiten

Zomeractiviteiten 2 Zomerprogramma VTV Delft 2019 Iedereen kijkt er al hals reikend naar uit, en hier is ie dan! Het zomerprogramma van 2019. Een zomer genieten met elkaar! De zomervakantie is van maandag 22 juli t/m zondag

Nadere informatie

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl Stichting Vrijetijdsbesteding, Jaargang 2012 Uitgave 2 Thuishulp en Vormingsactiviteiten Prof. Oudemansstraat 56A Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp Nieuwe Waterweg Noord, Zoetermeer, Midden-Delfland

Nadere informatie

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl Stichting Vrijetijdsbesteding, Jaargang 2012 Uitgave 3 Thuishulp en Vormingsactiviteiten Prof. Oudemansstraat 56A Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp Nieuwe Waterweg Noord, Zoetermeer, Midden-Delfland

Nadere informatie

Donderdag 27 februari organiseert het VTV van 10.00-16.00 uur een dag met leuke activiteiten. We gaan bowlen en cupcakes bakken en versieren.

Donderdag 27 februari organiseert het VTV van 10.00-16.00 uur een dag met leuke activiteiten. We gaan bowlen en cupcakes bakken en versieren. Hoe ziet het programma eruit? Het is voorjaarsvakantie van maandag 24 februari t/m zondag 2 maart. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode niet door. Donderdag 27 februari organiseert het VTV

Nadere informatie

ZOMER ACTIVITEITEN Beste vrijwilligers en deelnemers van het VTV De zomer komt eraan! UITGAVE 2 Juni 2019

ZOMER ACTIVITEITEN Beste vrijwilligers en deelnemers van het VTV De zomer komt eraan! UITGAVE 2 Juni 2019 UITGAVE 2 Juni 2019 VTV DELFT - STICHTING VRIJE TIJD, THUISHULP EN VORMINGSACTIVITEITEN Beste vrijwilligers en deelnemers van het VTV De zomer komt eraan! Hopelijk wordt het een mooie zomer met veel zon

Nadere informatie

Activiteiten Regio Delft

Activiteiten Regio Delft Activiteiten Regio Delft Inhoud VTV en jouw vrije tijd pag. 4 VTV en vrijwilligers pag. 5 De contributie pag. 6 SPORT Aerobic pag. 8 Bowlen pag. 9 Darten pag. 10 Zumba pag. 11 UITGAAN Bingo pag. 12 Eetcafe

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VTV. Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten. Jaargang

NIEUWSBRIEF VTV. Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten. Jaargang NIEUWSBRIEF VTV Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten Jaargang 2017 4 Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Lansingerland, Zoetermeer, Midden-Delfland,

Nadere informatie

Voor iedereen plezier! Een overzicht van alle vrijetijdsactiviteiten georganiseerd door St. Myosotis Westland.

Voor iedereen plezier! Een overzicht van alle vrijetijdsactiviteiten georganiseerd door St. Myosotis Westland. Voor iedereen plezier! Een overzicht van alle vrijetijdsactiviteiten georganiseerd door St. Myosotis Westland. Myosotis organiseert vrijetijdsbesteding in het Westland voor mensen met een verstandelijke

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VTV. Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten. Jaargang

NIEUWSBRIEF VTV. Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten. Jaargang NIEUWSBRIEF VTV Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten Jaargang 2016 4 Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland Pagina 1

Nadere informatie

de week van de contacten met Sofie op de koffie

de week van de contacten met Sofie op de koffie Week tegen de eenzaamheid 26 september tot en met 5 oktober De Langste Eettafel van Nederland de week van de contacten met Sofie op de koffie Programma: Het kan goed zijn om eens stil te staan bij de Week

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Onze website

Nieuwsbrief. Onze website Nieuwsbrief Onze website Mei 2014 IN DIT NUMMER: Website 1 Data sportdagen en schoolreisje Bloesem op de Olmenhorst 1/2 De natuurclub gaat weer van start Sportservice Haarlemmermeer Olympia s kids tour

Nadere informatie

Vrijetijdskriebels! ALLE ACTIVITEITEN VAN JULI EN AUGUSTUS 2014

Vrijetijdskriebels! ALLE ACTIVITEITEN VAN JULI EN AUGUSTUS 2014 6 keer per jaar in febr-april-juni-aug-okt-dec juni 2014 Afgiftekantoor: 2140 Borgerhout 1 P 408905 België-Belgique P.B.-P.P. 2140 Borgerhout 1 BC 9861 Vrijetijdskriebels! KVG vrijetijdswerking Stenenbrug

Nadere informatie

De zomeractiviteiten worden georganiseerd door St. VTV en St. Myosotis Westland.

De zomeractiviteiten worden georganiseerd door St. VTV en St. Myosotis Westland. De zomeractiviteiten worden georganiseerd door St. VTV en St. Myosotis Westland. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds verstandelijk gehandicapten. De missie van het Fonds is om mensen

Nadere informatie

Extra bijlage leden Cursussen/activiteiten die binnenkort gaan starten bij VTV regio Leiden

Extra bijlage leden Cursussen/activiteiten die binnenkort gaan starten bij VTV regio Leiden Extra bijlage leden Cursussen/activiteiten die binnenkort gaan starten bij VTV regio Leiden Algemeen: je dient basislid à 17,50 per jaar te zijn om deel te kunnen nemen aan (alle) activiteiten van het

Nadere informatie

Cursus en activiteiten programma voor mensen met een beperking 2015-2016

Cursus en activiteiten programma voor mensen met een beperking 2015-2016 Cursus en activiteiten programma voor mensen met een beperking 2015-2016 yoga Yoga Je leert de basis van Yoga. Het is meer dan alleen maar een uurtje ontspannen. Met yoga leer je de balans vinden tussen

Nadere informatie

Extra bijlage leden Cursussen/activiteiten die binnenkort gaan starten bij VTV regio Leiden

Extra bijlage leden Cursussen/activiteiten die binnenkort gaan starten bij VTV regio Leiden Extra bijlage leden Cursussen/activiteiten die binnenkort gaan starten bij VTV regio Leiden Algemeen: je dient basislid à 17,50 per jaar te zijn om deel te kunnen nemen aan (alle) activiteiten van het

Nadere informatie

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun!

...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun! ...het is vakantie! Het thema voor deze zomer is ZomerFun! In dit boekje vind je alle activiteiten die we rond dit thema tijdens de zomervakantie doen. Het programma is leuk, uitdagend, spannend, sportief

Nadere informatie

Onze cliënten aan het woord

Onze cliënten aan het woord Onze cliënten aan het woord Instrument om ervaringen van cliënten in kaart te brengen Naam cliënt : Naam invuller vragenlijst : Woning cliënt : Datum : 1 Toelichting Inleiding Naam instelling wil graag

Nadere informatie

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant?

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant? Hé allemaal! Mijn naam is Flurki en ik heet jullie allemaal welkom hier op vakantiepark Dierenbos! Wisten jullie dat hier ontzettend veel leuke dingen te doen zijn!? Je kan hier je creativiteit kwijt in

Nadere informatie

GEGEVENS. datum van invullen: voor,- achternaam: m/v: geboortedatum: adres: postcode en plaats: Vaste telefoonnummer: Mobiele telefoonnummer:

GEGEVENS. datum van invullen: voor,- achternaam: m/v: geboortedatum: adres: postcode en plaats: Vaste telefoonnummer: Mobiele telefoonnummer: GEGEVENS datum van invullen: voor,- achternaam: m/v: geboortedatum: adres: postcode en plaats: Vaste telefoonnummer: Mobiele telefoonnummer: E-mailadres: IBAN-nummer: Voor reiskosten/onkosten vergoeding

Nadere informatie

AANMELDING DAGOPVANG januari-augustus 2018

AANMELDING DAGOPVANG januari-augustus 2018 AANMELDING DAGOPVANG januari-augustus 2018 Voor kinderen met een beperking is het soms moeilijker om een vrijetijdsbesteding te vinden die bij hen past. Adelante kan hierbij helpen. Samen gaan we op zoek

Nadere informatie

Brede School Zuid Oost

Brede School Zuid Oost Brede School Zuid Oost Met de lente voor de deur een nieuwe activiteitenfolder! Verschillende organisaties bieden ook in de derde periode van het schooljaar 2012-2013 een divers activiteitenprogramma aan

Nadere informatie

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Verenigingen Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Sint Annaland, januari 2008 Inhoud 1. Inleiding 1.1. Aanmelden 1.2. Kosten 2. De verenigingen 2.1. Koersbal 2.2. Kaarten maken 2.3. Handwerken 2.4.

Nadere informatie

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering

De komende periode. Dinsdag 1 september: Vergadering Ouderraad Om 20.00 uur komt de Ouderraad voor de eerste keer dit schooljaar in vergadering Marsstraat 2, 1716 WH Opmeer Postbus 53, 1715 ZH Spanbroek Nummer 3, 28 augustus 2015 Tel: 0226 352552 directie.ruimteschip@skowestfriesland.nl www.bsruimteschip.nl R.K. Basisschool t Ruimteschip Dit jaar

Nadere informatie

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant?

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant? Hé allemaal! Mijn naam is Flurki en ik heet jullie allemaal welkom hier op vakantiepark Dierenbos! Wisten jullie dat hier ontzettend veel leuke dingen te doen zijn!? Je kan hier je creativiteit kwijt in

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden!

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden! NIEUWSFLITS Augustus 2015 Beste ouders/verzorgers en leden, Het is alweer augustus 2015, de zomervakantie vliegt voorbij. En wat is er een hoop gebeurd in de afgelopen weken. Wij hebben afscheid genomen

Nadere informatie

De zomeractiviteiten worden georganiseerd door St. VTV en St. Myosotis Westland.

De zomeractiviteiten worden georganiseerd door St. VTV en St. Myosotis Westland. De zomeractiviteiten worden georganiseerd door St. VTV en St. Myosotis Westland. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds verstandelijk gehandicapten. De missie van het Fonds is om mensen

Nadere informatie

Extra bijlage leden Cursussen/activiteiten die binnenkort gaan starten bij VTV regio Leiden

Extra bijlage leden Cursussen/activiteiten die binnenkort gaan starten bij VTV regio Leiden Extra bijlage leden Cursussen/activiteiten die binnenkort gaan starten bij VTV regio Leiden Algemeen: je dient basislid à 17,50 per jaar te zijn om deel te kunnen nemen aan (alle) activiteiten van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Intern nieuws

Nieuwsbrief. Intern nieuws Nieuwsbrief Jaargang 2014 Uitgave 4 (november december 2014) Regio Leiden en omstreken, Bollenstreek en Rijnstreek. Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten Gabriël Metzustraat

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 7 april 2017 Nieuws Agenda 9 april: FC Utrecht- Twente 22 april: Vogelwandeling Zeist. 23 april: FC Utrecht- Roda JC. 27 april: Koningsdag. 28 april: optreden van Doornvogels

Nadere informatie

Activiteiten. Stichting Welzijn Groesbeek 2013/2014

Activiteiten. Stichting Welzijn Groesbeek 2013/2014 Activiteiten Clubhuis de Baon O.J.C. De Maddogs Stichting Welzijn Groesbeek Stekkenberg 49 Kloosterstraat 9 Kloosterstraat 11A 6561 XG Groesbeek 6562 AT Groesbeek 6562 AT Groesbeek 024-3971737 024-3975727

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Informatiebrochure. Sport en vrijetijdsbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. www.spindo.nl

Informatiebrochure. Sport en vrijetijdsbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. www.spindo.nl Informatiebrochure Sport en vrijetijdsbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking www.spindo.nl Wie zijn wij? Stichting SPINDO biedt sport en vrijetijdsbesteding aan mensen met een verstandelijke

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers April 2016

Vacaturebank Vrijwilligers April 2016 Vacaturebank Vrijwilligers April 2016 Wegens het wegvallen van de vaste vrijwilliger zoeken wij voor Lilia 4 een nieuwe vrijwilliger die met 2 bewoners af en toe iets wil ondernemen. Te denken valt aan

Nadere informatie

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Wintersluiting Helaas is er al weer een einde aan het speelseizoen gekomen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 6 06 Februari 2018 Nieuws Agenda 7 febr: Fablab in Zeist 7 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Sparta 9 febr: DDK met SMASH 9 febr: Carnaval Zeist(nieuw) 10 febr: Voetbal FC Utrecht

Nadere informatie

Januari 2016 nr 7 IN DIT NUMMER: In deze nieuwsbrief een overzicht van activiteiten die binnen kort naschools en in de buurt georganiseerd worden.

Januari 2016 nr 7 IN DIT NUMMER: In deze nieuwsbrief een overzicht van activiteiten die binnen kort naschools en in de buurt georganiseerd worden. IN DIT NUMMER: In deze nieuwsbrief een overzicht van activiteiten die binnen kort naschools en in de buurt georganiseerd worden. Januari 2016 nr 7 OPROEP In deze nieuwsbrief wil ik ook graag een oproep

Nadere informatie

VACATURES Shalom Creatief

VACATURES Shalom Creatief VACATURES Creatief Atelier zoekt 2 rechterhanden Creatief bezig zijn voor ca. 4 uur per week Ben je actief met hout of kan je goed schilderen? Dan zijn wij op zoek naar jou. We zoeken twee actieve, creatieve

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten 2015 Studio58 & omgeving Activiteiten Studio58 is een ontmoetingsplaats waar mensen met een beperking op gezette tijden kunnen binnenlopen voor een praatje, kopje koffie, hapje eten en activiteit. Binnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Verbouwing. Het pennetje. Nummer 3, september 2017

Nieuwsbrief. Verbouwing. Het pennetje. Nummer 3, september 2017 Nieuwsbrief Nummer 3, september 2017 Verbouwing 11 maart is GVO de Klup, tijdens NL doet, gestart met de verbouwing. Nu een aantal maanden later zijn we echt bijna klaar! Er is veel gebeurd. Verschillende

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER MEI 2012

ACTIVITEITENKALENDER MEI 2012 ACTIVITEITENKALENDER MEI 2012 Uitgelicht Vrijdag 4 mei Weekafsluiting met Live-muziek van hans Borghardt piano Donderdag 10 mei 15.00-16.00 Kerkdienst Vrijdag 11 mei Weekafsluiting met Live-muziek van

Nadere informatie

SCHOOLJOURNAAL obs De Berkenhorst Staphorster Kerkweg 40 Staphorst :0522 461359 : :obs@deberkenhorst.nl website: http://www.deberkenhorst.

SCHOOLJOURNAAL obs De Berkenhorst Staphorster Kerkweg 40 Staphorst :0522 461359 : :obs@deberkenhorst.nl website: http://www.deberkenhorst. SCHOOLJOURNAAL obs De Berkenhorst Staphorster Kerkweg 40 Staphorst :0522 461359 : :obs@deberkenhorst.nl website: http://www.deberkenhorst.nl 07-03-2014 DE VIER BASISREGELS: 1. Let op je woorden 2. Houd

Nadere informatie

OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Far-West April-mei-juni 2015

OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Far-West April-mei-juni 2015 OCMW Vilvoorde Activiteitenkalender LDC Far-West April-mei-juni 2015 Openingsuren De ontmoetingsruimte is elke weekdag open van 13.00u tot 17.00u. Gesloten op zaterdag, zondag en feestdagen Gezondheidsconsult

Nadere informatie

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen!

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen! Tot woensdag 9 maart aanmelden Berghuizen Breed De eerste testuitgave in Zuid-Berghuizen, gemaakt en bezorgd door vrijwilligers. Lees en laat ons weten wat u ervan vindt! Mail uw ervaring, tips en vragen

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Dit is de nieuwsbrief van Praktijk de Regenboog. Via regelmatige nieuwsbrieven willen wij u als ouder, collega of andere geïnteresseerde op de hoogte houden van het laatste nieuws.

Nadere informatie

de agenda 3e periode 2013 sept t/m dec, van het CLI

de agenda 3e periode 2013 sept t/m dec, van het CLI de agenda 3e periode 2013 sept t/m dec, van het CLI CLI Centrum voor Leven en Intuïtie opleidingen workshops reading & healing Maliebaan 66, 3581 CT Utrecht, Nederland telefoon: 030-2300310, fax: 030-2331217

Nadere informatie

Activiteitenladder Najaar 2010

Activiteitenladder Najaar 2010 Activiteitenladder Najaar 2010 Brede Emmer-Compascuum/Emmer-Erfscheidenveen Activiteitenladder Najaar 2010 De Brede Emmer-Compascuum/Emmer-Erfscheidenveen heeft weer een veelzijdige Activiteitenladder

Nadere informatie

Informatie Vrijwilligerswerk

Informatie Vrijwilligerswerk Informatie Vrijwilligerswerk 1 Stichting Vrije Tijd en Vorming Midden-Holland Bloemendaalsweg 68 2804 AB Gouda Telefoon 0182 527 566 Fax 0182 532 942 Internet www.vtvmiddenholland.nl E-mail info@vtvmiddenholland.nl

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien.

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien. Recreatieprogramma Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010 Hollywood Camping De Veerhoeve Veerweg 48 4471 NC Wolphaartsdijk tel. (0113) 581155 www.deveerhoeve.nl info@deveerhoeve.nl Theater Met Otto,

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Februari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

Inleiding. Programma:

Inleiding. Programma: cjoe@zoetermeer juli augustus september 2019 1 Inleiding Dit is het activiteitenprogramma van Participatie en Educatie Centrum CJOE Zoetermeer, onderdeel van RIBW Fonteynenburg. Het is een kwartaaluitgave

Nadere informatie

De zomeractiviteiten worden georganiseerd door St. VTV en St. Myosotis Westland.

De zomeractiviteiten worden georganiseerd door St. VTV en St. Myosotis Westland. De zomeractiviteiten worden georganiseerd door St. VTV en St. Myosotis Westland. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds verstandelijk gehandicapten. De missie van het Fonds is om mensen

Nadere informatie

Radio Bartje vervalt aankomende week en de week er na is het alleen op dinsdag 22 mei. Woensdag middag Praatjes Café in Zeist

Radio Bartje vervalt aankomende week en de week er na is het alleen op dinsdag 22 mei. Woensdag middag Praatjes Café in Zeist Nieuwsbrief Vrije Tijd week 19 11 Mei 2018 Nieuws Agenda 16 mei : Theatergroep Heuvelrug 19 mei : Workshop vogeltjesmobiel 26 mei : De hongerige klant 26 mei : Orkest Ludiek (nieuw) 1 juni : Cinebartje

Nadere informatie

OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE.

OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE. OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE. DE VASTE ACTIVITEITEN PROBEREN WE ZO GOED MOGELIJK

Nadere informatie

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn

Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn NIEUWSBRIEF Follow your it knows the way Mind & Motion, Centrum voor BewustZijn Nieuwsbrief 2 20 februari 2015 VOORJAARSVAKANTIE Van maandag 23 februari 2015 t/m zondag 1 maart 2015 zijn er geen yogalessen

Nadere informatie

Programma: Januari Thema: Reis om de Wereld Leeftijd 8 t/m 11 jaar

Programma: Januari Thema: Reis om de Wereld Leeftijd 8 t/m 11 jaar Programma: Januari Thema: Reis om de Wereld Leeftijd 8 t/m 11 jaar Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Week 2 7 januari 8 januari 10 januari Een frisse start! Schoonmaakwedstrijd en kindervergadering

Nadere informatie

BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale

BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale BSO Cursusprogramma blok 1 2009 MAX-BSO De Schiecentrale Rotterdam, december 2008 Beste kinderen, ouders & verzorgers, Voor jullie ligt het BSO-cursusprogramma van het 1 e kwartaal van 2009. Dit cursuspakket

Nadere informatie

Goed gevoel activiteit

Goed gevoel activiteit OCMW Vilvoorde ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM januari februari maart 2015 Vergeven en vergeten de last van vorig jaar, geen voornemen is beter dan vrede met elkaar We wensen alle bewoners een

Nadere informatie

Sportdag s Heeren Loo ondersteunt in bijna het hele land mensen met een verstandelijke beperking. Al 125 jaar.

Sportdag s Heeren Loo ondersteunt in bijna het hele land mensen met een verstandelijke beperking. Al 125 jaar. Bewegen is gezond voor iedereen. En als je een beperking hebt is het soms lastig een geschikte sport of beweegactiviteit te vinden. Beweegcoach Westland helpt, samen met sportambassadeurs, mensen met een

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Nieuwe Website. Oktober 2015. Beste ouders/verzorgers en leden,

NIEUWSFLITS. Nieuwe Website. Oktober 2015. Beste ouders/verzorgers en leden, NIEUWSFLITS Oktober 2015 Beste ouders/verzorgers en leden, Het is alweer oktober 2015, En de 1 e maand in het nieuwe pand is een feit! Het was even wat wennen, en zo hadden we wat opstart problemen, maar

Nadere informatie

VRIJWILLIG JIJ MEE? WIJ ZOEKEN EXTRA HELPENDE HANDEN BIJ UITSTAPPEN

VRIJWILLIG JIJ MEE? WIJ ZOEKEN EXTRA HELPENDE HANDEN BIJ UITSTAPPEN WIJ ZOEKEN EXTRA HELPENDE HANDEN BIJ UITSTAPPEN Bewoners bij Dominiek Savio gaan in hun vrije tijd graag op uitstap: naar de film, een terrasje doen, naar de bowling of een dagje zee. Heb je een voor personen

Nadere informatie

1. Wat doe jij het liefst om je te ontspannen? (meerdere antwoorden mogelijk) 46%

1. Wat doe jij het liefst om je te ontspannen? (meerdere antwoorden mogelijk) 46% Relaxmomenten Een moment voor jezelf inplannen schiet er wel eens bij in. 50% 4 40% 3 30% 2 20% 1 10% 0% Toelichting: 17% 1. Dagje naar de spa 1. Wat doe jij het liefst om je te ontspannen? (meerdere antwoorden

Nadere informatie

Speciale editie Tijdschrift met alle informatie over het congres Vrienden Maken

Speciale editie Tijdschrift met alle informatie over het congres Vrienden Maken speciale editie 2008 vriendinnen 29 Speciale editie Tijdschrift met alle informatie over het congres Vrienden Maken Zo maak je vrienden bladzijde 3 Zo blijf je vrienden bladzijde 10 Geef je op voor het

Nadere informatie

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook?

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook? Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin januari t/m april 2013 Op vrijdagavond 11 januari is er in de Veldschoppe voor alle kinderen van groep

Nadere informatie

zomerprogramma 2007 Zomerprogramma Zaterdag 30 juni 11.00 Boswandeling 14.00 Ja / Nee 20.30 Hollandse Avond

zomerprogramma 2007 Zomerprogramma Zaterdag 30 juni 11.00 Boswandeling 14.00 Ja / Nee 20.30 Hollandse Avond Zomerprogramma zomerprogramma 2007 Zaterdag 30 juni 11.00 Boswandeling 14.00 Ja / Nee 20.30 Hollandse Avond Maandag 2 juli FEEST!! RINY IS JARIG 10.30 Koffie + gebak voor de ouders 12.00 Eten met de kinderen

Nadere informatie

MEE. Ondersteuning bij leven met een beperking. Vrije tijd & Sport

MEE. Ondersteuning bij leven met een beperking. Vrije tijd & Sport MEE Ondersteuning bij leven met een beperking Vrije tijd & Sport Ik wil graag dat mijn kind leert zwemmen, maar hij past niet in zo n grote groep. Kan het ook anders? Er is vast wel een (gezelligheids)

Nadere informatie

Zomerschool 50 + Magdalenahof. Wooninc.Plus gebouw Magdalenahof

Zomerschool 50 + Magdalenahof. Wooninc.Plus gebouw Magdalenahof Zomerschool 50 + Magdalenahof Wooninc.Plus gebouw Magdalenahof Beheerder : Ludo Verhees Adres : Magdalenahof 20 5667 RZ Geldrop Telefoon : 040 401 26 17 E-mailadres : magdalenahof@wooninc.nl Website :

Nadere informatie

Thema Op zoek naar werk. Lesbrief 10. Het sollicitatiegesprek Afspraken maken

Thema Op zoek naar werk. Lesbrief 10. Het sollicitatiegesprek Afspraken maken Thema Op zoek naar werk. Lesbrief 10. Het sollicitatiegesprek Afspraken maken Inleiding Maria heeft een sollicitatiegesprek met de manager. Deze les gaat over het tweede deel van het gesprek. Maria en

Nadere informatie

Babbels. meisjes voetbalteam schoolvoetbal. Agenda activiteiten

Babbels. meisjes voetbalteam schoolvoetbal. Agenda activiteiten Milieubende Een aantal weken geleden heeft groep 7 u gevraagd om, in het kader van het milieu, een dagje geen vlees te eten en de recepten in te leveren. Met dit plan om mee te werken aan een beter milieu

Nadere informatie

Nieuwsbrief najaar 2013. Neeltje Jans - Zoutelande met de bus!

Nieuwsbrief najaar 2013. Neeltje Jans - Zoutelande met de bus! Nieuwsbrief najaar 2013 Neeltje Jans - Zoutelande met de bus! Exclusief voor Loopgroep Zeeland leden kunnen wij op zaterdag 14 september met de bus van Zoutelande naar Neeltje Jans. Dat betekent dat je

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD & JONGEREN December 2015. Column van Puck. Hallo Allemaal,

NIEUWSBRIEF JEUGD & JONGEREN December 2015. Column van Puck. Hallo Allemaal, NIEUWSBRIEF JEUGD & JONGEREN December 2015 Agenda Column van Puck 4 December Auti Soos 11 december Soep- en spellenavond 12 december Auti Actie Dag 29 december AutiJongerenCafé Vanaf Januari 2016 Auti

Nadere informatie

Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017

Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017 Verenigingen Sint-Annaland, januari 2017 2 Inhoud 1. Inleiding... 4 1.1. aanmelden... 4 1.2. kosten... 5 1.3. contact... 5 2. de verenigingen... 6 2.1. zwemmen... 6 2.2. koersbal... 7 2.3. kaarten maken...

Nadere informatie

Brugproat. Nieuwsbrief nr. 11 (3 17 febr.) Schooljaar 2015 2016

Brugproat. Nieuwsbrief nr. 11 (3 17 febr.) Schooljaar 2015 2016 Brugproat Nieuwsbrief nr. 11 (3 17 febr.) Schooljaar 2015 2016 Agenda Donderdag 4 febr. 19.00 u. Teamvergadering Dinsdag 9 febr. 19.30 u. Vergadering MR / OAC Woensdag 10 febr. 12.45 u. Teamvergadering

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014 Beste ouders, hallo kinderen, Programma Voor jullie ligt het programma voor de van BSO Tinteltuin Hoorn. Jullie kunnen in dit programma lezen wat we deze vakantie gaan doen. Het is fijn als alle kinderen

Nadere informatie

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok)

Deze activiteiten lopen van 14 september tot de herfstvakantie.(eerste blok) Beste ouders en kinderen, Na de succesvolle start Bron van Activiteiten presenteren we u hierbij het eerste exemplaar van nieuwste arrangementen schooljaar 2015-2016. Bron van Activiteiten van Kindcentrum

Nadere informatie

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. Mei, juni en juli 2018

Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis. Mei, juni en juli 2018 Activiteitenbulletin Ewoud en Elisabeth Gasthuis Mei, juni en juli 2018 Welkom in het Ewoud en Elisabeth Gasthuis Voor uw gemak hebben wij dit activiteitenbulletin samengesteld. Hierin vindt u informatie

Nadere informatie