Bereikbaarheid VTV.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl"

Transcriptie

1 Stichting Vrijetijdsbesteding, Jaargang 2012 Uitgave 2 Thuishulp en Vormingsactiviteiten Prof. Oudemansstraat 56A Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp Nieuwe Waterweg Noord, Zoetermeer, Midden-Delfland 2628 KG Delft vtvdelft@vtvzhn.nl Bereikbaarheid VTV Het VTV is bereikbaar op telefoonnummer Vrijetijdscentrum de Wipmolen is ook s avonds bereikbaar op dit nummer. Voor overige VTV zaken verzoeken wij u tijdens kantoortijden te bellen. Alle medewerkers zijn bereikbaar per telefoon, en fax ( ). Het algemene VTV adres is vtvdelft@vtvzhn.nl. De website van VTV is Algemeen Opzeggen lidmaatschap Als je het lidmaatschap van een club bij VTV wilt stoppen dan kan dit elk kwartaal. Je moet dit aangeven voor het kwartaal begint. Dit kan schriftelijk of via mail, maar niet telefonisch. Let op: je bent contributie verschuldigd tot en met het kwartaal waarin je opzegt. Wil je niets meer doen bij het VTV denk er dan ook aan je basislidmaatschap te stoppen. Dit kan na elk jaar. Kwartalen lopen van 1 januari-31 maart; 1 april-30 juni; 1 juli-30 september; 1 oktober-31 december. Facebook VTV Delft heeft een facebookpagina. Wil je ook via facebook op de hoogte blijven van ons wel en wee stuur ons dan een vriendschapsverzoek! Foto s van activiteiten Op onze vernieuwde website staan foto s van verschillende activiteiten. Ben je benieuwd kijk dan op Mocht je niet willen dat je foto op de website komt, geef dit dan door aan het VTV. Laat ook eens een berichtje achter op het prikbord.

2 Vakkrachtvergoeding Per 1 januari 2012 is de vakkrachtvergoeding omhoog gegaan met de consumentenprijsindex 2011: 2,2%. Dit houd in dat de vergoeding 14,30 is geworden. Verhuur van ruimtes in VC de Wipmolen Weet u dat het mogelijk is om ruimtes in ons pand voor korte of langere tijd te huren? Voor de ruimtes en de huurprijzen zie hieronder. Ook is het mogelijk om in het weekend te huren, maar daar gelden aparte afspraken voor. Verhuurprijzen VC De Wipmolen 2012, Prof. Krausstraat 71B, 2628 JR Delft RUIMTE DAGDEEL PER UUR Ontmoetingsruimte (132 m2) Geschikt voor clubs en trainingen. Voor feesten zonder luide muziek Grote keuken (27 m2) 37 12,50 Vaak wordt deze ruimte in combinatie met de ontmoetingsruimte verhuurd bij feesten. Zeer geschikt voor kookworkshops. Computerruimte (45 m2) De ruimte zegt het al, met vergadertafel in het midden van de ruimte. Toneelruimte (115 m2) In deze ruimte is muziekapparatuur en beamer aanwezig. Hobbyruimte (34 m2) Geschikt voor vergaderingen en workshops EXTRA Barmedewerker (eventueel bij feestjes, 25 clubactiviteit) Openen en sluiten door VTV 10 per keer BHV 25 EXTRA: Beamer toneelruimte (inclusief ondersteuning en scherm) 50 Licht en/of geluidsapparatuur toneelruimte 50 Catering: Kan koffie 12 Kan thee 10 Fris v.a. 1,50 Lunch p.p. (luxe broodjes/fruit/melk/sap 14 Heeft u vragen of wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met Miranda Rauch of Monique Tromp.

3 BHV In 2012 wordt de BHV (bedrijfshulpverlening) door een ander bedrijf georganiseerd. Dit brengt een aantal veranderingen met zich mee. De herhalingstrainingen worden teruggebracht tot een halve dag per jaar en de basistraining gaat van 2 dagen naar 1 dag. De herhalingstraining voor VTV Delft staat in 2012 gepland op 26 april van uur. Deze training is voor iedereen die via het VTV BHV heeft gedaan. Zet de datum alvast in je agenda. Wij zoeken nog steeds mensen die het belangrijk/leuk vinden om de basistraining BHV te doen. De cursus wordt door het VTV bekostigd. Mocht je interesse hebben neem dan contact met ons op. Verlichting ontmoetingsruimte Eind vorig jaar (net te laat voor de vorige nieuwsbrief) heeft vakkracht Kees Graafland zich heel wat vrije uurtjes druk gemaakt in het pand. Hij heeft de verlichting in de ontmoetingsruimte aangepast. Alle oude tl-bakken zijn verwijderd en het houtwerk in het plafond (boven de grote tafel) is keurig dichtgemaakt en in de goede kleur gebeitst. Een hele puzzel. Om het geheel meer sfeer te geven zijn er ledstrips bevestigd. Kees ontzettend bedankt voor je inzet en geduld. Deskundigheidsbevordering voor vrijwilligers en vakkrachten Voor vrijwilligers en vakkrachten, die werken bij het VTV of binnen andere organisaties actief zijn met de doelgroep, organiseert het VTV in 2012 weer diverse workshops. We beginnen met de workshop gebarentaal welke u op zaterdag 31 maart in Leiden en zaterdag 14 april in Den Haag kunt volgen. Op zaterdag 21 april kunt u in Delft deelnemen aan de workshop autisme. Op dit moment zijn alle workshops vol. Neem voor meer informatie contact op met Nadine Verouden. VTV Delft en beweegcoach aanwezig op zaterdag 21 april tijdens de Nationale Sportweek! Het is bijna zover; De Nationale Sportweek! De beweegcoach en het VTV zijn op zaterdag 21 april de gehele dag aanwezig op de markt in Delft met een kraampje. Daarnaast worden er in het Sophia Revalidatiecentrum verschillende sporten aangeboden voor mensen met een beperking en is er een informatietafel aanwezig. Mocht je dus vragen hebben of wil je gezellig komen sporten, kom dan zaterdag 21 april tussen uur langs bij het Sophia. Activiteitennieuws VSK Delft/Westland Zaterdag 24 maart hebben de leden van de VSK Delft/Westland gegeten bij Mexicaans restaurant Popocatpetl in Delft. Het was een gezellige avond! Bowlen Delft Om de week op woensdagavond kun je van uur met het VTV bowlen bij bowling t Karrewiel in Delft. Vanaf april huren we een extra baan en is er plaats voor nieuwe deelnemers (de deelnemers die op de wachtlijst staan zijn benaderd). Voor meer informatie of om je op te geven neem je contact op met Nadine Verouden.

4 Start kinderclub woensdagmiddag Zin in iets leuks op woensdagmiddag? Het VTV start met een leuke kinderclub van uur (vanaf uur is de begeleiding aanwezig). Je komt direct na school naar VC de Wipmolen. Nadat we een boterham hebben gegeten kan er van alles worden gedaan met leeftijdsgenoten. Denk aan koken, knutselen of lekker naar buiten. De activiteit wordt begeleid door een vakkracht en een vrijwilliger. Je moet zelf zorgen voor een lunch en vervoer van en naar VC de Wipmolen. Er is een mogelijkheid voor een gezamenlijke taxi naar het VTV. Deze kosten kunnen dan worden gedeeld. De activiteit kost 46,- per jaar met PGB, 286 per jaar zonder PGB. De vakkracht wordt per toerbeurt betaald door de deelnemers die vanuit PGB betalen. Voor meer informatie rondom PGB kan contact worden opgenomen met MEE. De activiteit gaat door bij minimaal 6 deelnemers. Voor meer informatie of voor aanmelding kan contact worden opgenomen met Nadine Verouden. KVA mei In de meivakantie organiseert het VTV weer een gezellig uitje voor kinderen met een verstandelijke beperking. Het uitje wordt begeleid door studenten van C.S.R. Delft. Dit is een studentenvereniging voor studenten van de TU Delft en de verschillende hogescholen in de buurt. De Socie is één van de commissies van de C.S.R. en organiseert jaarlijks een sociale activiteit. Al eerder heeft het VTV met veel plezier met deze commissie uitstapjes georganiseerd. Er zal vanuit het VTV een vakkracht aanwezig zijn die de studenten begeleidt. De folders zullen binnenkort worden verspreid op de scholen in de regio. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nadine Verouden. Bewegen voor ouderen Sporten en bewegen is belangrijk voor iedereen. Ook voor mensen met een beperking. Het VTV wil daarom gaan starten met een beweeggroep voor ouderen met een verstandelijke beperking. Is er een cliënt of een groep waarvoor u dit een geschikte activiteit vindt, dan horen wij dit graag. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn zal er gestart worden met deze beweeggroep. Interesse? Neem contact op met Ivy Kahlmann. Filmavond zaterdag 14 april Zaterdag 14 april staat er van uur weer een gezellige filmavond op het programma. Op groot scherm gaan we kijken naar De Avonturen van Kuifje: Het Geheim van de Eenhoorn. De nieuwsgierige reporter Kuifje en zijn trouwe hondje Bobbie ontdekken dat een model van het prachtige oude zeilschip De Eenhoorn een geheim met zich meedraagt. Een spannend avontuur volgt. De film is Nederlands gesproken. Kijkwijzerleeftijd: vanaf 6 jaar. Opgeven bij Nadine Verouden.

5 Terugblik NL Doet zaterdag 17 maart NL DOET is de grootste vrijwilligersactie van Nederland en stimuleerde iedereen om op 16 en 17 maart 2012 de handen uit de mouwen te steken. In het kader van deze actie organiseerde het VTV op zaterdag 17 maart een uitstapje naar Amsterdam. Met de Red Crosser, een aangepaste tram van het Rode Kruis, maakten we een rondrit door Amsterdam. Alle toeristische hoogtepunten kwamen tijdens de rit voorbij. Bent u een vrijwilliger en wilt u de handen uit de mouwen steken, dan kunt u zich via in 2013 weer aanmelden voor tal van activiteiten. Schaakclub voor mensen met autisme Het VTV gaat in samenwerking met het AIC (Autisme Informatie Centrum) en schaakclub SV Prometheus kijken of het mogelijk is om een schaakclub voor mensen met autisme op te zetten in Delft. Het AIC is een informatie- en documentatiecentrum voor en door (ouders en partners van) mensen met autisme. Schaakclub SV Prometheus heeft de ervaring, het materiaal en de kennis op het gebied van schaken. Informatie over de schaakclub: Wanneer: Vrijdagavond Hoe laat: Van uur Waar: VC de Wipmolen Prof. Oudemansstraat 56a Delft Startdatum: 1 juni 2012 (4 lessen) Kosten: 2,50 per keer + 17,50 basislidmaatschap VTV Heb je een vorm van autisme en zou je het leuk vinden om te schaken? Geef dit dan snel door! Let op: Deze activiteit is niet voor mensen met een verstandelijke beperking! Heb je interesse of wil je meer informatie, neem dan contact op met Ivy Kahlmann.

6 Jongerenclub nieuw! Op de jongerenclub kun je computeren, schilderen, koken, toneelspelen, muziek maken, echte meidendingen doen zoals nagels lakken of opmaken of jongensdingen zoals met hout werken of gamen op de computer. Het VTV zorgt voor een afwisselend programma dat voor jongens en meisjes interessant is. De club vind plaats op vrijdagavond (1x per 2 weken) in VC de Wipmolen in Delft van tot uur. Als er voldoende aanmeldingen zijn start de club zo snel mogelijk. Meer informatie bij Kristel van den Berg. Waardebon gratis make-over bij de Make Up Club In april kan je met deze waardebon een afspraak maken voor een gratis make-over in VC de Wipmolen van tot uur. Maak een afspraak bij Corrie Brocken. Haast je want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen! 3e Grote VTV Bowlingtoernooi Op 22 april organiseert VTV Delft het 3e Grote VTV Bowlingtoernooi voor al haar bowlinggroepen. Het is nu al twee keer zo n succes geweest dat we hopen dat we hier een jaarlijks feestje van kunnen maken! Gelukkig hebben we dit keer ook weer steun ontvangen van Welzijnsfonds Willem Fels. Dit keer gaan we naar de bowling in Zoetermeer en bowlen we maar liefst op 12 banen. We hopen dat de deelnemers van de bowlinggroepen weer allemaal mee zullen doen. Ook de bowlinggroepen uit Leiden zullen weer bij dit toernooi aanwezig zijn. Dus haal de wisselbeker maar uit de kast en neem hem mee naar het toernooi, dan gaan we er weer om strijden!

7 Bij onderstaande activiteiten is er plaats voor nieuwe deelnemers Koken voor jongeren Iedere dinsdagmiddag van uur organiseert het VTV koken voor jongeren van 10 t/m 20 jaar. De activiteit vindt plaats in VC de Wipmolen. Bij deze club is plaats voor een nieuwe deelnemer. Belangrijk is dat de deelnemers plezier beleven aan het koken, maar daarnaast ook zeker dat ze er iets van leren. In overleg met de deelnemers wordt er een volledige maaltijd gemaakt. De activiteit wordt begeleid door een activiteitenbegeleidster en een vrijwilliger. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Nadine Verouden. Vrijdagavondsoos De vrijdagavondsoos is een inloopavond die bedoeld is voor mensen met een verstandelijke beperking vanaf 20 jaar. Tijdens deze soos worden er allerlei leuke activiteiten gedaan. De programmering vindt plaats in overleg met de deelnemers. Zo kun je bijvoorbeeld film kijken, sjoelen, darten, op de Wii, bingo spelen, dansen, creatief bezig zijn, koken en nog veel meer (maar natuurlijk mag je ook gezellig aan de bar hangen). Tijdens deze soosavonden staat gezelligheid voorop. De soos is elke vrijdagavond van uur in VC de Wipmolen. Vind je het leuk om een keer te komen kijken en meedoen, dan ben je van harte welkom. Wil je je aanmelden of wil je meer informatie, dan kun je contact opnemen met Ivy Kahlmann. Onderwijsclub Op dinsdag- en woensdagavond is er een onderwijsclub in VC de Wipmolen. Vind je het leuk om iets te leren en om beter te worden in bijvoorbeeld rekenen en taal dan is deze club echt iets voor jou. Ter ondersteuning maken we gebruik van de computer voor leuke onderwijsspellen. Neem voor meer informatie contact op met Nadine Verouden.

8 En verder zijn er plaatsen vrij bij onderstaande activiteiten: Maandag Handwerken VC de Wipmolen Koken VC de Wipmolen Volksdansen VC de Wipmolen Country Line Dance VC de Wipmolen Computerclub Westland Dinsdag Koken VC de Wipmolen Muziek VC de Wipmolen Houtbewerking VC de Wipmolen Trimzwemmen/zwemmen Instructiebad Darten Zoetermeer Woensdag Koken op woensdagmiddag VC de Wipmolen Kookclub Zoetermeer Toneel VC de Wipmolen Zaalvoetbal sportzaal Maria Duystlaan Delft Donderdag Houtbewerking 1 en 2 VC de Wipmolen Schoonheidsverzorging 2 de Wipmolen Koken 2 VC de Wipmolen Computer 1 en 2 Vrijdag De Eetclub VC de Wipmolen Computerclub VC de Wipmolen Vrijdagavondsoos VC de Wipmolen Zondag Eetcafé de Likkepot En bij: Club Go Out (voor 14 tot 20 jarigen) Vriendschapskring Zoetermeer Vriendschapskring Vlaardingen/Maassluis Van Bureau Vrije Tijd, Locatie Craeyenburch Afgelopen periode bij BVT Het jaar is al weer een paar maanden oud, een periode waarin een aantal grote activiteiten hebben plaatsgevonden. Het activiteitenjaar zijn we begonnen met het nieuwjaarsfeest. Een gezellig feest waarbij de flessen (alcoholvrije)champagne werden ontkurkt. Natuurlijk ontbrak de muziek niet. Martin en Kees verzorgde de muzikale noot, met medewerking van de deelnemers. De maand februari begon met een daverend carnavalsfeest. De aula van Craeyenburch was goed gevuld met hossende en feestvierende mensen. De meesten hadden hun carnavalsoutfit uit de kast getrokken, dus het was een bonte bedoeling. De carnavalsvereniging had zorgde voor een stevig stuk muziek in de vorm van een boerenkapel. Tussen de optredens traden de dansmariekes op. Ook werden er mensen geridderd en werden er lekkere hapjes geserveerd. Een feest dat je niet had mogen missen. Mocht dit wel het geval zijn, niet getreurd want de carnavalsvereniging heeft al beloofd om volgend jaar terug te komen! De week na de carnaval stond alweer de volgende activiteit gepland, een workshop bloemschikken. De opkomst was erg goed en de bloemist kan jaloers zijn: Wat een mooie bloemstukken zijn er deze middag gemaakt!

9 De maand maart staat op Craeyenburch bekend om zijn diner dansant. Het thema was dit jaar Country. De zaal was prachtig in deze stijl omgetoverd. Vele cliënten hadden hun cowboyhoed opgezet. Bij binnenkomst werd iedereen op de foto gezet die na afloop als aandenken mee naar de woning gegeven werd. De keuken had zich enorm uitgesloofd om een heerlijk menu te kunnen serveren. Het ontbrak aan niets en er was meer dan voldoende voor iedereen. Een accordeonist en gitarist zorgde dat er countryliedjes gespeeld werden en als je dit wilde, mocht je lekker meezingen. Verder zijn er een aantal disco s geweest die erg druk bezocht werden. Leuk is dat steeds meer jongeren ook naar de disco komen. Houd je ook wel van lekker swingen, kijk dan op de kalender om te zien wanneer er weer disco is bij BVT en kom eens een keer kijken! Komende periode bij BVT In het komend kwartaal staan naast de disco, film, bingo en muziekcafe ook een aantal grotere evenementen op het programma. Op Koninginnedag hoef je je niet te vervelen. Tussen en is er een groot feest in de aula van Craeyenburch. Er zijn lekkere broodjes hamburger en broodjes worst. Daarnaast komen de Dutch Blue Brothers optreden. In mei is de eerste playbackshow. Er hebben zich vele deelnemers opgegeven. Natuurlijk zijn we altijd op zoek naar publiek die ze aan komt moedigen. Zaterdag 19 mei staat er een grote muziekmiddag op de planning. Er zullen diverse lokale artiesten een optreden verzorgen. Hou je van wandelen, dan moet je 5, 6 en 7 juni in de avonduren vrijhouden. BVT organiseert een wandel 3 daagse met na afloop een aandenken. Op zaterdag 30 juni gaan we een nacht kamperen op het terrein van Craeyenburch. Wil je weten of kamperen iets voor jou is, doe dan mee aan dit weekend. Tijdens dit weekend worden er diverse activiteiten georganiseerd, zoals een BBQ en een brunch waarbij een live artiest komt optreden. Voor al deze activiteiten kun je voor meer informatie of om je in te schrijven contact op nemen met BVT of bvt@vtvzhn.nl. Clubs bij BVT De clubs zijn in volle gang. De meeste clubs zitten vol, maar er is nog een enkel plekje vrij bij de volgende clubs: Dinsdag sjoelen van tot en van tot uur Woensdag darten van tot uur Donderdag computerclub van tot uur Zaterdag zumba van tot uur en van tot uur Ook op de zaterdagavondsoos (laatste zaterdag van de maand) zijn er nog plaatsen vrij. Verder zal er half april gestart worden met een visclub op de woensdagavond. Heb je interesse in een van bovenstaande clubs, neem dan contact op met BVT ( ).

10 Activiteitenoverzicht April Zondag 1 Vrijdag 6 Zaterdag 7 Zaterdag 14 Zaterdag 14 Vrijdag 20 Vrijdag 20 Zaterdag 21 Zondag 22 Vrijdag 27 Vrijdag 27 Zaterdag 28 Maandag 30 Brunchconcert BVT Disco BVT Film BVT Filmavond VTV Uitje club go out, Glowgolf Scheveningen VTV Disco BVT Bingo VTV VSK Delft/Westland: Lunchcafé de Smulhoeve Leidschenveen 3 e Grote VTV Bowlingtoernooi Jongerendisco (14 t/m 25 jaar) VTV Muziekcafé BVT 45+ soos BVT Koninginnedag BVT Mei Vrijdag 4 Vrijdag 11 Zaterdag 12 Zaterdag 12 Zaterdag 12 Donderdag 24 Vrijdag 25 Vrijdag 25 t/m woensdag 30 mei Zaterdag 26 Disco BVT Playbackshow BVT Muziekmiddag BVT Bloemschikken VTV VSK Delft/Westland: Rondvaart Delft Bingo BVT Disco BVT Pinksterkamp VTV 45+ soos BVT Juni Vrijdag 1 Zaterdag 2 Dinsdag 5 Woensdag 6 Donderdag 7 Vrijdag 8 Vrijdag 15 Zaterdag 16 Vrijdag 22 Zaterdag 23 Vrijdag 29 Zaterdag 30 PlayBackShow 2 BVT Film BVT Kraaienloop BVT Kraaienloop BVT Kraaienloop BVT Disco BVT Jongerendisco (t/m 25 jaar) BVT Kraaienrit BVT Disco BVT 45+ soos BVT Finale playbackshow BVT Kamperen BVT

11 In memoriam Op 14 maart is vakkracht Joke van Haaster overleden. Joke was bijna 15 jaar werkzaam bij het VTV, de laatste jaren als vakkracht op de kookclub op dinsdagavond. We zullen haar missen en wensen de familie van Joke veel sterkte. Nieuwe vakkrachten en vrijwilligers Gerard Keijzer Tom Trommel Michel Cornelis Karen Kwikkers Arlette v. Herk Lisette Parades Anja v.d. Veer Gladwin Fraay Valerie Apon Vrijwilliger computerclub woensdagavond Vakkracht onderwijs- en computerclub woensdagavond Vrijwilliger cursus Engels Vakkracht cursus Engels Vrijwilliger club go out Vakkracht club go out Vrijwilliger eetcafé de Likkepot/bar vrijdagavond Barvrijwilliger donderdagavond Barvrijwilligers woensdagavond (1x in de maand) Wist je dat? Miranda Rauch op 1 maart 12,5 jaar in dienst was bij MEE/VTV! Gefeliciteerd Miranda! Afscheid vakkrachten en vrijwilligers Vanwege zijn nieuwe fulltime baan ziet Tom Keller zich helaas genoodzaakt te stoppen met zijn vakkrachtwerkzaamheden op de onderwijs- en computerclub op woensdagavond. Tom, we zullen je missen en hopen dat je nog eens langskomt op de club. Tom zijn werkzaamheden worden overgenomen door Tom Trommel. Piet Plooij en Ria van Santen stoppen allebei achter de bar op donderdagavond. Ze hebben zoveel werkzaamheden dat ze iets moeten laten schieten. Gelukkig blijft Piet wel op de maandag achter de bar en zal Ria heus nog wel eens bij ons invallen! Allebei heel erg bedankt voor de gezelligheid die jullie brachten op de donderdag!

12 Vacatures Conciërge Vrijetijdscentrum de Wipmolen. Vrijwilliger darten/poolen Nootdorp op dinsdagavond van uur. Barvrijwilliger op donderdagavond van uur. Vrijwilliger darten s-gravenzande op maandagavond van uur. Vakkracht computerclub Westland op maandagavond van uur. Vakkracht Zumba op donderdagavond van uur. Medewerkers VTV Delft Monique Tromp Regiomanager VTV Delft Miranda Rauch Administratief medewerker Melanie Barbier Consulent Kristel van den Berg Consulent Corrie Brocken Consulent Nadine Verouden Consulent Ivy Kahlmann Consulent/Beweegcoach Monica van Houwelingen Consulent BVT Jessica Portier Consulent BVT

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl Stichting Vrijetijdsbesteding, Jaargang 2012 Uitgave 1 Thuishulp en Vormingsactiviteiten Prof. Oudemansstraat 56A Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp Nieuwe Waterweg Noord, Zoetermeer, Midden-Delfland

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: 015-2618648 Algemeen e-mailadres: vtvdelft@vtvzhn.nl www.stichtingvtv.

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: 015-2618648 Algemeen e-mailadres: vtvdelft@vtvzhn.nl www.stichtingvtv. Nieuwsbrief Jaargang 2014 2 Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland, Lansingerland Intern nieuws Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: 015-2618648 Algemeen e-mailadres: vtvdelft@vtvzhn.nl www.stichtingvtv.

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: 015-2618648 Algemeen e-mailadres: vtvdelft@vtvzhn.nl www.stichtingvtv. Nieuwsbrief Jaargang 2015 2 Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland Intern nieuws Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: 015-2618648 Algemeen e-mailadres: vtvdelft@vtvzhn.nl www.stichtingvtv.

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: 015-2618648 Algemeen e-mailadres: vtvdelft@vtvzhn.nl www.stichtingvtv. Nieuwsbrief Jaargang 2015 1 Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland, Lansingerland Intern nieuws Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: 015-2618648 Algemeen e-mailadres: vtvdelft@vtvzhn.nl www.stichtingvtv.

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: 015-2618648 Algemeen e-mailadres: vtvdelft@vtvzhn.nl www.stichtingvtv. Nieuwsbrief Jaargang 2015 3 Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland Intern nieuws Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2012

Informatie tweede clubperiode 2012 Informatie tweede clubperiode 2012 De eerste clubperiode van 2012 zit er alweer op. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van Bureau Vrije Tijd voor het tweede half jaar van 2012! De clubperiode loopt deze

Nadere informatie

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl Stichting Vrijetijdsbesteding, Jaargang 2011 Uitgave 3 Thuishulp en Vormingsactiviteiten Prof. Oudemansstraat 56A Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp Nieuwe Waterweg Noord, Zoetermeer, Midden-Delfland

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Opzeggen lidmaatschap. Nieuw jasje. Vakantie/vrije dagen. Contributieverhoging

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Opzeggen lidmaatschap. Nieuw jasje. Vakantie/vrije dagen. Contributieverhoging Nieuwsbrief Jaargang 2013 3 Regio, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland, Lansingerland Intern nieuws Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2013

Informatie tweede clubperiode 2013 Informatie tweede clubperiode 2013 De eerste clubperiode van 2013 gaat alweer aardig opschieten. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Nootdorp voor de tweede periode van 2013! De clubperiode

Nadere informatie

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl Stichting Vrijetijdsbesteding, Jaargang 2012 Uitgave 3 Thuishulp en Vormingsactiviteiten Prof. Oudemansstraat 56A Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp Nieuwe Waterweg Noord, Zoetermeer, Midden-Delfland

Nadere informatie

Contactinformatie: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade NC Nootdorp Telefoonnummer:

Contactinformatie: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade NC Nootdorp Telefoonnummer: Contact: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade 4 2631 NC Nootdorp Telefoonnummer: 015-3102292 E-mail: vtvcn@vtvzhn.nl 24 Informatie eerste clubperiode 2014 De voorbereidingen voor de 1

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2015

Informatie tweede clubperiode 2015 Informatie tweede clubperiode 2015 De tijd gaat snel en ook de eerste clubperiode is alweer bijna afgelopen (zaterdag 11 juli 2015). Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Craeyenburch

Nadere informatie

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl Stichting Vrijetijdsbesteding, Jaargang 2012 Uitgave 4 Thuishulp en Vormingsactiviteiten Prof. Oudemansstraat 56A Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp Nieuwe Waterweg Noord, Zoetermeer, Midden-Delfland

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Opzeggen lidmaatschap. Nieuw jasje. Vakantie/vrije dagen. Contributieverhoging

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Opzeggen lidmaatschap. Nieuw jasje. Vakantie/vrije dagen. Contributieverhoging Nieuwsbrief Jaargang 2013 2 Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland, Lansingerland Intern nieuws Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten

Nadere informatie

VTV Zomeractiviteiten 2012

VTV Zomeractiviteiten 2012 VTV Zomeractiviteiten 2012 Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 t/m 20 jaar met een verstandelijke beperking. Mocht uw kind ouder of jonger zijn, maar wel

Nadere informatie

Informatie eerste clubperiode 2015

Informatie eerste clubperiode 2015 Informatie eerste clubperiode 2015 De voorbereidingen voor het nieuwe jaar zijn in volle gang. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Craeyenburch voor de 1ste periode van 2015! De clubperiode

Nadere informatie

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen.

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen. Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Het is zomervakantie van maandag 13 juli t/m zondag 23 augustus. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode niet door. Het VTV organiseert in de zomervakantie

Nadere informatie

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassenen aan kunnen deelnemen.

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassenen aan kunnen deelnemen. Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Het is zomervakantie van maandag 11 juli t/m zondag 21 augustus. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode niet door. Het VTV organiseert in de zomervakantie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VTV. Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten. Jaargang

NIEUWSBRIEF VTV. Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten. Jaargang NIEUWSBRIEF VTV Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten Jaargang 2016 2 Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland Pagina 1

Nadere informatie

VTV Zomeractiviteiten 2013. Voor jeugd & volwassenen

VTV Zomeractiviteiten 2013. Voor jeugd & volwassenen VTV Zomeractiviteiten 2013 Voor jeugd & volwassenen Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Het is zomervakantie van maandag 22 juli t/m zondag 1 september. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode

Nadere informatie

Zomeractiviteiten

Zomeractiviteiten 1 Zomerprogramma VTV Delft 2017! Iedereen kijkt er al hals reikend naar uit, en hier is ie dan! Het zomerprogramma van 2017! Een zomer genieten met elkaar! Het is zomervakantie van maandag 10 juli t/m

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VTV. Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten. Jaargang

NIEUWSBRIEF VTV. Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten. Jaargang NIEUWSBRIEF VTV Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten Jaargang 2016 3 Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland Pagina 1

Nadere informatie

Stichting De Nieuwe Brug

Stichting De Nieuwe Brug M.A. de Ruijterstraat 7 www.denieuwebrug.com 3201 CK Spijkenisse 0181 611096 / 06 42826465 Vrijblijvend komen kijken Informatie: bij onze activiteiten is altijd gre.wiechmann@gmail.com mogelijk. De Stichting

Nadere informatie

ZOMER ACTIVITEITEN Beste vrijwilligers en deelnemers van het VTV De zomer komt eraan! UITGAVE 2 Juni 2019

ZOMER ACTIVITEITEN Beste vrijwilligers en deelnemers van het VTV De zomer komt eraan! UITGAVE 2 Juni 2019 UITGAVE 2 Juni 2019 VTV DELFT - STICHTING VRIJE TIJD, THUISHULP EN VORMINGSACTIVITEITEN Beste vrijwilligers en deelnemers van het VTV De zomer komt eraan! Hopelijk wordt het een mooie zomer met veel zon

Nadere informatie

Activiteiten Regio Delft

Activiteiten Regio Delft Activiteiten Regio Delft Inhoud VTV en jouw vrije tijd pag. 4 VTV en vrijwilligers pag. 5 De contributie pag. 6 SPORT Aerobic pag. 8 Bowlen pag. 9 Darten pag. 10 Zumba pag. 11 UITGAAN Bingo pag. 12 Eetcafe

Nadere informatie

Donderdag 27 februari organiseert het VTV van 10.00-16.00 uur een dag met leuke activiteiten. We gaan bowlen en cupcakes bakken en versieren.

Donderdag 27 februari organiseert het VTV van 10.00-16.00 uur een dag met leuke activiteiten. We gaan bowlen en cupcakes bakken en versieren. Hoe ziet het programma eruit? Het is voorjaarsvakantie van maandag 24 februari t/m zondag 2 maart. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode niet door. Donderdag 27 februari organiseert het VTV

Nadere informatie

Zomeractiviteiten

Zomeractiviteiten 2 Zomerprogramma VTV Delft 2019 Iedereen kijkt er al hals reikend naar uit, en hier is ie dan! Het zomerprogramma van 2019. Een zomer genieten met elkaar! De zomervakantie is van maandag 22 juli t/m zondag

Nadere informatie

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie.

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 45 8 november 2018 Nieuws Agenda 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans(

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 6 06 Februari 2018 Nieuws Agenda 7 febr: Fablab in Zeist 7 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Sparta 9 febr: DDK met SMASH 9 febr: Carnaval Zeist(nieuw) 10 febr: Voetbal FC Utrecht

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen Nieuwsbrief Vrije Tijd week 44 1 november 2018 Nieuws Agenda 3 nov. : Lunch in Zeist 6 nov. : Glamourgirls Zeist 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10

Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10 Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10 Beste leden, Vorige maand is er geen nieuwsbrief verstuurd. Deze is voor twee maanden. Kerstfeest op Speeltuin Schiewijk Ieder jaar vieren we op

Nadere informatie

8 2 &9,97897 # " # $! # # #! $! # " "$

8 2 &9,97897 #  # $! # # #! $! #  $ 1 o o o o o o o o o o 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 VAKANTIEBOS HET HELE JAAR DOOR! Jij hoeft je voortaan nooit te vervelen in de vakanties. Wij zorgen dat elke vakantie onvergetelijk wordt. Sport, spel, knutselen,

Nadere informatie

Extra bijlage leden Cursussen/activiteiten die binnenkort gaan starten bij VTV regio Leiden

Extra bijlage leden Cursussen/activiteiten die binnenkort gaan starten bij VTV regio Leiden Extra bijlage leden Cursussen/activiteiten die binnenkort gaan starten bij VTV regio Leiden Algemeen: je dient basislid à 17,50 per jaar te zijn om deel te kunnen nemen aan (alle) activiteiten van het

Nadere informatie

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij Nieuwsbrief Vrije Tijd week 43 25 oktober 2018 Nieuws Agenda 26 okt. : Duitse avond Zeist 26 okt. : Themasoos: Boerensoos 27 okt. : workshop herfstdecoratie 3 nov. : Lunch in Zeist ( nieuw) 9 nov. : optreden

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien.

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien. Recreatieprogramma Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010 Hollywood Camping De Veerhoeve Veerweg 48 4471 NC Wolphaartsdijk tel. (0113) 581155 www.deveerhoeve.nl info@deveerhoeve.nl Theater Met Otto,

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Camping Vossenberg Centrumweg 17 8162 PT Epe Tel: 0578-613800 info@campingvossenberg.nl www.campingvossenberg.nl SPORT EN SPEL SPROOKJES Iedere dag (m.u.v. zaterdag) leuke sporten

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Dit is de nieuwsbrief van Praktijk de Regenboog. Via regelmatige nieuwsbrieven willen wij u als ouder, collega of andere geïnteresseerde op de hoogte houden van het laatste nieuws.

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden!

NIEUWSFLITS. De verbouwing op het nieuwe adres is nog in volle gang maar het beloofd helemaal geweldig te worden! NIEUWSFLITS Augustus 2015 Beste ouders/verzorgers en leden, Het is alweer augustus 2015, de zomervakantie vliegt voorbij. En wat is er een hoop gebeurd in de afgelopen weken. Wij hebben afscheid genomen

Nadere informatie

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief.

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 46/47 15 november 2018 Nieuws Agenda 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans ( nieuw) 24 nov. : De Hongerige Klant (nieuw) 25 nov. : Voetbal FCU

Nadere informatie

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen!

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen! Tot woensdag 9 maart aanmelden Berghuizen Breed De eerste testuitgave in Zuid-Berghuizen, gemaakt en bezorgd door vrijwilligers. Lees en laat ons weten wat u ervan vindt! Mail uw ervaring, tips en vragen

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 15 10 april 2018 Nieuws Agenda 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag Doorn

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Februari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 10 06 maart 2018 Nieuws Agenda 9 mrt: NL doet in Zeist 16 mrt: Restaurant voor de doof/blinde woningen(vol) 23mrt: Optreden bigband Jazz-West 31 mrt: Hongerige klant (nieuw)

Nadere informatie

C.J.V.Feijenoord Rotterdam. NIEUWSBRIEF 16 Juli 2015

C.J.V.Feijenoord Rotterdam. NIEUWSBRIEF 16 Juli 2015 C.J.V.Feijenoord Rotterdam NIEUWSBRIEF 16 Juli 2015 VAN DE REDACTIE: Beste lezers, Tot groot verdriet ontvingen we het bericht van het overlijden van Simon van Krimpen. We hebben Simon leren kennen als

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tennisvereniging De Gouwen, jaargang 4, nummer 4

Nieuwsbrief Tennisvereniging De Gouwen, jaargang 4, nummer 4 Nieuwsbrief juli 2011 Van de voorzitter Beste leden, Het seizoen 2011 is halverwege, dat betekent dat veel leden druk bezig zijn met de open toernooien of genieten van hun vakantie. Voor de club is ons

Nadere informatie

Informatiebrochure. Sport en vrijetijdsbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. www.spindo.nl

Informatiebrochure. Sport en vrijetijdsbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. www.spindo.nl Informatiebrochure Sport en vrijetijdsbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking www.spindo.nl Wie zijn wij? Stichting SPINDO biedt sport en vrijetijdsbesteding aan mensen met een verstandelijke

Nadere informatie

week maart 2019

week maart 2019 Nieuwsbrief Vrije Tijd week 11 15 maart 2019 Nieuws Agenda 15 maart NL Doet Zeist 29 maart Cinebartje Doorn ( nieuw) 30 maart De Hongerige Klant ( nieuw) 31 maart FC Utrecht- Feyenoord ( vol) 5 april De

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Beste leden, Heb je vragen, opmerkingen of leuke, anekdotes? Laat het aan ons weten via nieuwsbriefsvs@hotmail.com. Wellicht zullen wij het plaatsen in de nieuwsbrief!

Nadere informatie

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM voor mensen met een beperking Overzicht activiteiten maandag ochtend bakken, computer dinsdag ochtend tekenen & schilderen, creatief met papier, winkel, computer

Nadere informatie

Ouderenactiviteiten. Activiteitencentrum van de Gemiva-SVG Groep

Ouderenactiviteiten. Activiteitencentrum van de Gemiva-SVG Groep Ouderenactiviteiten Activiteitencentrum van de Gemiva-SVG Groep Ouderenactiviteiten is een vorm van dagbesteding voor oudere mensen met een beperking in de regio Leiden, Voorschoten, Rijnsburg en Oegstgeest.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VTV. Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten. Jaargang

NIEUWSBRIEF VTV. Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten. Jaargang NIEUWSBRIEF VTV Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten Jaargang 2017 1 Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland Pagina 1

Nadere informatie

Extra bijlage leden Cursussen/activiteiten die binnenkort gaan starten bij VTV regio Leiden

Extra bijlage leden Cursussen/activiteiten die binnenkort gaan starten bij VTV regio Leiden Extra bijlage leden Cursussen/activiteiten die binnenkort gaan starten bij VTV regio Leiden Algemeen: je dient basislid à 17,50 per jaar te zijn om deel te kunnen nemen aan (alle) activiteiten van het

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 Zicht op bestuurszaken maart 2014 De lente is weer begonnen en we kunnen genieten van heerlijk voorjaarsweer. Voor veel tennissers reden genoeg om het racket weer uit

Nadere informatie

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!!

Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal! Nieuwsbrief 7 maart seizoen 2014-2015! BELANGRIJK!!!!!!!!! Hallo allemaal, het is weer tijd voor een nieuwsbrief! We zitten alweer in maart en zijn we in de tweede periode van dit seizoen

Nadere informatie

Tijd voor vrije tijd!

Tijd voor vrije tijd! Tijd voor vrije tijd! Vrije tijd Eindhoven 2017 Welkom bij Vrije tijd Deze folder is bedoeld om jullie te informeren over de activiteiten van Vrije tijd Eindhoven. De afdeling Vrije tijd organiseert allerlei

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Doelstellingen. Locatie. Alle activiteiten starten op bij Aan de Linde. Het adres is: Klompenstraat 1 6265 NE Eckelrade

Doelstellingen. Locatie. Alle activiteiten starten op bij Aan de Linde. Het adres is: Klompenstraat 1 6265 NE Eckelrade Activiteiten programma Wonen en Jong volwassenen 2016 Op vraag van onze bewoners, Talenten die individuele begeleidingen krijgen en de Talenten die een dagbesteding volgens bij Talent hebben wij een activiteitenprogramma

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Nieuwe Website. Oktober 2015. Beste ouders/verzorgers en leden,

NIEUWSFLITS. Nieuwe Website. Oktober 2015. Beste ouders/verzorgers en leden, NIEUWSFLITS Oktober 2015 Beste ouders/verzorgers en leden, Het is alweer oktober 2015, En de 1 e maand in het nieuwe pand is een feit! Het was even wat wennen, en zo hadden we wat opstart problemen, maar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

Januari, februari en maart Vakantie activiteiten Trainingen & Workshops

Januari, februari en maart Vakantie activiteiten Trainingen & Workshops Januari, februari en maart 2013 Vakantie activiteiten Trainingen & Workshops We gaan vol goede zin weer beginnen aan een nieuw jaar: 2013! Je kunt in dit eerste boekje van 2013 de nieuwe trainingen, workshops

Nadere informatie

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 6 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 7 oktober Woensdag 8 oktober

Nadere informatie

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers,

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers, Beste Unitassers, FEBRUARI 2014 Met deze nieuwsbrief willen we jullie op de hoogte houden van wat er speelt binnen Unitas 63. Wil je reageren of heb je zelf iets voor de nieuwsbrief, mail dan naar publicrelations@unitas63.nl.

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom! Seizoen 2017-2018 U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in de Hanzeborg voor het seizoen September 2017 September 2018. Het kan zijn dat er wijzigingen

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER MEI 2012

ACTIVITEITENKALENDER MEI 2012 ACTIVITEITENKALENDER MEI 2012 Uitgelicht Vrijdag 4 mei Weekafsluiting met Live-muziek van hans Borghardt piano Donderdag 10 mei 15.00-16.00 Kerkdienst Vrijdag 11 mei Weekafsluiting met Live-muziek van

Nadere informatie

N i e u w s b r i e f K B O G R O O T E B R O E K nummer 53 augustus 2019

N i e u w s b r i e f K B O G R O O T E B R O E K nummer 53 augustus 2019 N i e u w s b r i e f K B O G R O O T E B R O E K nummer 53 augustus 2019 voorzitter Marry de Ridder 515864 - marry.deridder@gmail.com secretaris Theo Essen 515117 - essenth@hotmail.com penningmeester

Nadere informatie

Radio Bartje vervalt aankomende week en de week er na is het alleen op dinsdag 22 mei. Woensdag middag Praatjes Café in Zeist

Radio Bartje vervalt aankomende week en de week er na is het alleen op dinsdag 22 mei. Woensdag middag Praatjes Café in Zeist Nieuwsbrief Vrije Tijd week 19 11 Mei 2018 Nieuws Agenda 16 mei : Theatergroep Heuvelrug 19 mei : Workshop vogeltjesmobiel 26 mei : De hongerige klant 26 mei : Orkest Ludiek (nieuw) 1 juni : Cinebartje

Nadere informatie

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse.

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 22 29 Mei 2018 Nieuws Agenda 5 t/m 8 juni: Avondvierdaagse Doorn 13 Juni : Praatjes café koffer vol muziek 16 Juni : Workshop aardbeibloempotje maken 20 juni : Jaarfeest 30

Nadere informatie

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook?

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook? Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin januari t/m april 2013 Op vrijdagavond 11 januari is er in de Veldschoppe voor alle kinderen van groep

Nadere informatie

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen!

Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! RiQQ CURSUSSEN 2013-2014 Nieuw seizoen, nieuwe cursussen! Genoeg uitgerust in de vakantie en weer zin om lekker bezig te zijn met zingen toneelspelen of tekenen? Schrijf je nu in voor een cursus van Cultuurbedrijf

Nadere informatie

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten!

Animatie programma. Hallo lieve vakantiegangers, Blader snel verder voor alle activiteiten! Animatie programma Hallo lieve vakantiegangers, Welkom op ons park! De meivakantie is aangebroken en dat is genoeg reden om er een dolle boel van te maken. Het animatieteam staat weer klaar met spetterende

Nadere informatie

Vakantie activiteiten & Workshops

Vakantie activiteiten & Workshops Vakantie activiteiten & Workshops Augustus, September, Oktober 2013 De herfstvakantie staat al bijna weer voor de deur! De Kettingkas biedt tijdens deze periode weer leuke en spannende vakantieactiviteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 Dorpshuis de Utwyk M. Smitstraat 27, 9072 AL Nij Altoenae. Tel (0518)402753 Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 We staan weer voor een nieuw seizoen en als bestuur en activiteitencommissie kijken we

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Het Tooropje Februari

Het Tooropje Februari Het Tooropje Februari 2017 www.chtoorop.nl Mededelingen Vrijwillige bijdrage In het verleden hebben we er vaker op gewezen hoe belangrijk de vrijwillige bijdrage is. Met de vrijwillige bijdrage kunnen

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 16 17 april 2018 Nieuws Agenda 18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling (NOG PLEK) 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019

NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019 NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019 Het heeft even geduurd, maar eindelijk. Onze nieuwsbrief is weer uit. Boordevol nieuws (let op; belangrijk nieuws over de lessen) en weetjes (bijv.workshops etc.). Mocht

Nadere informatie

Uitnodiging Grote Studiedag. Zaterdag 27 september 2014 Het Gebouw, Arubapad 2, 2315 VA LEIDEN 10.00 tot 16.00 uur

Uitnodiging Grote Studiedag. Zaterdag 27 september 2014 Het Gebouw, Arubapad 2, 2315 VA LEIDEN 10.00 tot 16.00 uur Uitnodiging Grote Studiedag Zaterdag 27 september 2014 Het Gebouw, Arubapad 2, 2315 VA LEIDEN 10.00 tot 16.00 uur Bij het VTV leert iedereen gewoon mee! Wat zou het VTV zijn zonder vrijwilligers? In het

Nadere informatie

Uitstapgroepen. Eetcafé. Vriendenkring

Uitstapgroepen. Eetcafé. Vriendenkring Welzijnsorganisatie van Houten&co is er voor alle inwoners van Houten, dus ook voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking en psychische kwetsbaarheid. Met inzet van enthousiaste vrijwilligers

Nadere informatie

WORKSHOPS. (met uitzondering van de zeillessen en de zwemlessen). Buitenschoolse opvang op een unieke locatie

WORKSHOPS. (met uitzondering van de zeillessen en de zwemlessen). Buitenschoolse opvang op een unieke locatie WORKSHOPS Beste ouders, lieve kids van BSO Kids & Go, De workshops Voetbal en Streetdance zijn alweer afgelopen. Het was ontzettend leuk, leerzaam en sportief! We waren voornemens de voetbalworkshops voort

Nadere informatie

INHOUD. Activiteiten 2e kwartaal 2014 De Vlasgaard

INHOUD. Activiteiten 2e kwartaal 2014 De Vlasgaard INHOUD Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Activiteitenaanbod op locatie De Vlasgaard... 4 Activiteitenaanbod i.s.m. andere organisaties... 9 De agenda voor de komende periode... 11 1 VOORWOORD Dit informatieboekje

Nadere informatie

Tijd voor vrije tijd!

Tijd voor vrije tijd! Tijd voor vrije tijd! Vrijetijdscentrum Eindhoven Welkom bij het Vrijetijdscentrum Deze folder is bedoeld om jullie te informeren over de activiteiten van Vrijetijdscentrum Eindhoven. Wij organiseren allerlei

Nadere informatie

Activiteitenfolder november 2015

Activiteitenfolder november 2015 Activiteitenfolder november 2015 Wat kunt u deze maand allemaal van ons verwachten? We openen onze deuren waarbij u een kijkje kan nemen achter de schermen van Prinsenhof. Daarnaast hebben we onze maandelijkse

Nadere informatie

Activiteitenkalender. Overdal

Activiteitenkalender. Overdal Activiteitenkalender Overdal oktober 2017 Dag Activiteit Tijd/Plaats 2 oktober. Bent u graag bezig met wol of andere materialen of vindt u het gewoon gezellig? Komt u gerust langs bij het handwerken. Beestenboel

Nadere informatie

Programma Juni 2012 DAC Ten Kate

Programma Juni 2012 DAC Ten Kate Programma Juni 2012 DAC Ten Kate ochtend middag Vrijdag 1 Zaterdag 2 Zondag 3 Maandag 4 Ontmoeten,& chillen Dinsdag 5 Woensdag 6 Donderdag 7 Kookworkshop door de meiden van Rochelle We gaan leren hoe we

Nadere informatie

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Wintersluiting Helaas is er al weer een einde aan het speelseizoen gekomen.

Nadere informatie

Ontmoetingsplein Activiteitenkalender

Ontmoetingsplein Activiteitenkalender Ontmoetingsplein Activiteitenkalender Oktober November December 2017 Ontmoetingspleinen Bent u ouder dan 65 jaar? Wilt u graag leeftijdsgenoten ontmoeten of samen met anderen activiteiten ondernemen? Brengt

Nadere informatie

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant?

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant? Hé allemaal! Mijn naam is Flurki en ik heet jullie allemaal welkom hier op vakantiepark Dierenbos! Wisten jullie dat hier ontzettend veel leuke dingen te doen zijn!? Je kan hier je creativiteit kwijt in

Nadere informatie

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Verenigingen Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Sint Annaland, januari 2008 Inhoud 1. Inleiding 1.1. Aanmelden 1.2. Kosten 2. De verenigingen 2.1. Koersbal 2.2. Kaarten maken 2.3. Handwerken 2.4.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Verbouwing. Het pennetje. Nummer 3, september 2017

Nieuwsbrief. Verbouwing. Het pennetje. Nummer 3, september 2017 Nieuwsbrief Nummer 3, september 2017 Verbouwing 11 maart is GVO de Klup, tijdens NL doet, gestart met de verbouwing. Nu een aantal maanden later zijn we echt bijna klaar! Er is veel gebeurd. Verschillende

Nadere informatie

Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015. Winkel. Cafetaria Betuwe Binnen. Betuwe Binnen Bar. 12.00u 22.

Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015. Winkel. Cafetaria Betuwe Binnen. Betuwe Binnen Bar. 12.00u 22. Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015 Openingstijden Bakkerij met verse broodjes Wilt u er zeker van zijn dat uw broodjes klaar liggen? Bestel ze dan (de dag

Nadere informatie

Extra bijlage leden Cursussen/activiteiten die binnenkort gaan starten bij VTV regio Leiden

Extra bijlage leden Cursussen/activiteiten die binnenkort gaan starten bij VTV regio Leiden Extra bijlage leden Cursussen/activiteiten die binnenkort gaan starten bij VTV regio Leiden Algemeen: je dient basislid à 17,50 per jaar te zijn om deel te kunnen nemen aan (alle) activiteiten van het

Nadere informatie

Bartiméus nieuwsbrief. Vrije Tijd

Bartiméus nieuwsbrief. Vrije Tijd Bartiméus nieuwsbrief Vrije Tijd Week 29 19 juli 2019 Agenda 19 juli Start zomerseizoen 11 aug eerste wedstrijd FC Utrecht- PEC Zwolle 2-5 sept Fietsvierdaagse Doorn Mededelingen De zomervakantie begint

Nadere informatie

Studenten feest brochure

Studenten feest brochure Studenten feest brochure Jouw feest bij Piecken! Heb je zin in een knallend feest in een super locatie kom dan naar Piecken. Wij beschikken over een uitgebreide licht en geluid installatie, top barmensen,

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

Vacatures vrijwilligers week 23-2016

Vacatures vrijwilligers week 23-2016 DE BOGEN De Bogen In overleg na 14.30u PG + Verzorging Maatje Voor een zeer slechtziende mevrouw zijn wij op zoek naar een maatje om een wandeling te maken, te puzzelen, een praatje te maken e.d. DE VLASGAARD

Nadere informatie