Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: Algemeen adres:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: 015-2618648 Algemeen e-mailadres: vtvdelft@vtvzhn.nl www.stichtingvtv."

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Jaargang Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland, Lansingerland Intern nieuws Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten Prof. Oudemansstraat 56 A 2628 KG Delft 015 Bereikbaarheid Stichting VTV Telefoonnummer: Algemeen adres: Website: Algemene informatie De nieuwsbrief verschijnt 4x per jaar. Hierin lees je allerlei informatie en weetjes over VTV en de activiteiten. Eén keer per twee weken wordt er via de mail een agendaoverzicht verzonden. Wij verzenden zoveel mogelijk digitaal. Mocht je geen adres hebben dan blijf je de nieuwsbrief en het activiteitenoverzicht gewoon per post ontvangen. Vakantie/vrije dagen (jan/feb/mrt): Kerstvakantie: 22 december t/m 4 januari Opzeggen lidmaatschap Als je het lidmaatschap van een club bij VTV wilt stoppen dan kan dit elk kwartaal. Je moet dit aangeven voor het kwartaal begint. Dit kan schriftelijk of via de mail. Let op: Je bent contributie verschuldigd tot en met het kwartaal waarin je opzegt. Wil je niets meer doen bij VTV denk er dan ook aan je basislidmaatschap te stoppen. Dit kan na elk jaar. De termijnen lopen van: 1 januari - 31 maart 1 april - 30 juni 1 juli - 30 september 1 oktober - 31 december Voorjaarsvakantie: 23 februari t/m 1 maart Reminder voor de woonlocaties: Vergeet de taxi voor je cliënt(en) niet af te zeggen op de dagen dat de activiteiten vervallen.

2 Regels van het spel 2015 Zoals elk jaar zijn ook nu weer de kosten voor de clubs aangepast voor Vraag voor meer informatie bij de consulenten naar de folder de Regels van het spel 2015 of kijk op de website: Barprijzen vrijetijdscentrum de Wipmolen in 2015 Prijslijst 2015 Thee 0,60 Koffie 0,60 Ranja 0,50 Frisdrank en sap 1,25 Alcoholvrij bier 1,25 Versnaperingen 0,75 BHV Iedere avond zijn er in VC de Wipmolen mensen aanwezig die een BHV (bedrijfshulpverlening) cursus gevolgd hebben zodat zij kunnen helpen bij noodgevallen. Van de BHV-ers wordt verwacht dat kennis up-to-date wordt gehouden door zo nu en dan in te loggen op de digitale leeromgeving van Kompas. De inlogcode heeft iedere cursist die voor het 2e jaar les krijgt van Kompas ontvangen. Hierop staan oefenexamens, de theoretische lesmaterialen én de ingeplande/overeengekomen datum voor de herhalingscursus. Nog géén BHV-er maar lijkt je dat wel leuk? Geef dit dan door aan één van de consulenten.

3 Activiteiten VTV Delft e.o. Expositie in 38 CC Op 19 november was er een expositie in 38CC door VTV Delft en Den Haag De schilderclubs van VTV Den Haag en Delft hebben bij het thema Herhaling prachtige werken gemaakt. Ook zijn er objecten gemaakt door de creatieve groepen. De titel van de expositie was Repeat 2.0. Wethouder de Prez van Delft heeft de expositie geopend. Het was een hele feestelijke avond en de werken die er hingen en stonden waren prachtig. Alle vakkrachten en vrijwilligers die hebben meegeholpen om dit voor elkaar te krijgen heel erg bedankt!

4 Extra kookclub voor jongeren op maandag Vanwege het succes van de kookclub op dinsdagmiddag wordt in januari gestart met een kookclub voor jongeren (10 t/m 20 jaar) op maandagmiddag van uur. In overleg wordt er een volledige maaltijd bereidt (voor-, hoofd- en nagerecht). Er hoeft thuis niet meer te worden gegeten. Belangrijk is dat de jongeren plezier beleven aan het koken, maar daarnaast ook zeker dat ze er iets van leren. De groep bestaat uit maximaal 8 jongeren en wordt begeleid door een vakkracht en een vrijwilliger. Het koken kost 32,25 per kwartaal met PGB, 99,75 per kwartaal zonder PGB. Dit is incl. complete maaltijd. De vakkracht wordt per toerbeurt betaald door de deelnemers die vanuit PGB betalen. Daarnaast betaalt iedere deelnemer 17,50 basiscontributie per jaar. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Nadine Verouden. Activiteiten in de kerstvakantie In de kerstvakantie gaan de reguliere activiteiten van het VTV niet door. Natuurlijk worden er weer leuke vakantieactiviteiten georganiseerd. Zowel kinderen, jongeren als volwassen kunnen zich opgeven voor deze activiteiten. Op maandag 22 december organiseert het VTV van uur een kerstknutselmiddag. De middag kost 5,- incl. versnaperingen. Maandag 29 december organiseert het VTV van uur een oudejaarsbrunch met zoete lekkernijen en belegde broodjes. De brunch kost 7,50. Kom je ook? Geef je op bij Nadine Verouden.

5 Miranda gaat het VTV deels verlaten Beste mensen, Na ruim 11 jaar met veel plezier voor het VTV te hebben gewerkt ga ik jullie (niet helemaal) verlaten. Per 1 januari 2015 ga ik voor het team Vrijwillige Thuishulp en team Gedragsdeskundigen bij stichting MEE werken. Aangezien de helft van team Vrijwilliger Thuishulp in VC De Wipmolen werkt zal ik af en toe ook in dit pand aanwezig zijn. Verder blijf ik gewoon de filmavond draaien samen met Silvia, ga ik elke twee weken gezellig met mijn clubje bowlen in het Karrewiel, en zal ik zo nodig waar nodig invallen. Ook laat ik af en toe gewoon mijn gezicht zien op leuke activiteiten die mijn collega s van het VTV zo goed kunnen organiseren. Groetjes Miranda Nieuwe medewerkers Hester Schutte: Ik ben Hester Schutte en werk ruim 13 jaar als administratief medewerker bij het VTV in Den Haag. Door de reorganisatie bij MEE/VTV heb ik een nieuwe functie en tevens een nieuwe werkplek gekregen. Ik werk nu als management assistent bij het VTV in Delft. Aangezien ik altijd met veel plezier in Den Haag heb gewerkt zal dat zeker ook wel gaan lukken in Delft! Els Roozenburg: Vanaf 1 december ben ik werkzaam op VTV Delft. Door de reorganisatie hield mij functie van Officemanager Regio Den Haag op. Ik ben ooit begonnen als uitzendkracht bij MEE Delft, later Officemanager in Delft en vervolgens Officemanager in de Regio Den Haag geweest. Een afwisselende baan, die ik met plezier heb vervuld. Door de reorganisatie binnen MEE hield mijn baan op. Vanaf 1 december werk ik samen met Hester Schutte bij VTV Delft als management assistent en bij VTV Den Haag. Een nieuwe uitdaging op nieuwe locaties. Ik heb er enorm veel zin in om weer een nieuwe start te maken met enthousiaste collega s die de deelnemers van het VTV een warm hart toedragen.

6 Zumba voor jongeren! Elke woensdagmiddag van uur is er in de Wipmolen in Delft Zumba voor jongeren. Er is nog plek, dus wil je gezellig een keer komen kijken en meedoen, dan ben je van harte welkom. Voor meer informatie kun je terecht bij Ivy Kahlmann. Computerclub Westland Om de week op maandagavond van tot uur is er in Naaldwijk computerclub voor mensen die bijvoorbeeld willen leren omgaan met internet, , word, excel etc. De club wordt begeleid door een docente en vrijwilligers. Er is nog plek voor nieuwe deelnemers. Naast het werken op de computer staat gezelligheid ook centraal, onder het genot van een kopje koffie of thee praat iedereen gezellig met elkaar. Voor meer informatie kun je terecht bij Kristel van den Berg. Deze club heeft onlangs een donatie ontvangen van Recycling Westland!

7 Club go out Club go out organiseert activiteiten en uitjes voor jongeren met een beperking in de leeftijd van 14 t/m 20 jaar. Denk bijvoorbeeld aan: uit eten, bowlen, naar de film, met elkaar koken etc. Uiteraard kunnen deelnemers aangeven wat zij leuk vinden om te doen. De activiteiten worden begeleid voor vakkrachten en vrijwilligers. Voor meer informatie kun je terecht bij Kristel van den Berg. Foto s Sinterklaasfeest vrijdag 28 november

8 Activiteiten VTV Craeyenburch Nootdorp Terugblik 2014: Nieuw aanbod Clubwerk Voordat we aan het nieuwe jaar beginnen willen we toch graag nog even met jullie terugkijken naar een geslaagd einde van In november zijn we met bijna 200 personen naar de Jaarbeurs in Utrecht geweest voor Maak de Droom Waar. Vele dromen zijn waargemaakt door optredens van o.a. Thomas Berge, Corrie Konings, Jan Smit en Nick en Simon. Dit jaar presenteerde Paul de Leeuw de middag. Voor velen verhoogde dit de feestvreugde. Natuurlijk heeft Sinterklaas met zijn pietenband een bezoek aan Craeyenburch gebracht. Een groot feest waarbij de Pepernoten en warme chocolademelk niet ontbraken. Natuurlijk was er voor iedereen een cadeau, te weten een heerlijke zachte handpop. De kerstmarkt moet bij het uitkomen van deze nieuwsbrief nog gaan plaatsvinden, maar dit zal ongetwijfeld weer een gezellige happening worden. Ook de kerstdiner gaan nog plaatsvinden. Velen hebben zich hier voor ingeschreven. De keuken heeft een heerlijk menu samengesteld en ook de muziek is veelbelovend. In de volgende nieuwsbrief zullen we jullie laten weten hoe het was. Nieuwe jaar: Op zaterdag 31 januari komt Carnavalsvereniging De Jolige Druif naar Craeyenburch om met ons de aula op zijn kop te zetten. Bij voorinschrijving zijn de kosten 10-, Koop je een kaartje aan de zaal dan moet je 13,- betalen. Wil je ook mee in de polonaise, geef je dan op bij VTV Delft Locatie Craeyenburch. Dit kun je doen door een mail te sturen naar Houd je meer van een activiteit waarbij lekkere hapjes gepresenteerd worden onder het genot van een lekker stukje muziek, schrijf je dan in voor de High Tea op zaterdag 14 februari. Omdat het dan Valentijnsdag is, zal deze activiteit in het teken hiervan staan. Inschrijven doe je door een te sturen naar Wil je meer informatie over bovenstaande activiteiten, bezoek dan de website van VTV Delft. Hier vind je ook de officiële inschrijfformulieren. In januari begint het nieuwe clubseizoen op Craeyenburch. Op dit moment kun je je nog voor alle clubs aanmelden. Hoe dit moet en welke clubs we gaan starten vind je op de website.

9 Beweegcoach Delft & Westland Sportpagina Wil je sporten of bewegen, maar weet je niet hoe of wat? Laat de beweegcoach je daarbij helpen. Voor advies, ondersteuning en begeleiding kun je bij de beweegcoach terecht. Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan contact op met Ivy Kahlmann. Individuele begeleiding sporten in Delft en Westland Voor het project beweegcoach zijn we op zoek naar mensen die het leuk vinden om eens in de zoveel tijd een aantal keer met iemand mee te gaan naar een sportactiviteit. Ben jij de persoon die iemand kan helpen/coachen in de beginfase van het gaan sporten? Voor deze activiteit zoeken wij vrijwilligers die: affiniteit hebben met de doelgroep; 1 op 1 kunnen werken met mensen met een beperking; ervaring of affiniteit hebben met sporten; flexibel inzetbaar zijn. Het VTV biedt: een zinvolle vrijetijdsbesteding; vrijblijvend deskundigheidsbevordering; ervaring opdoen/stage; Interesse? Neem contact op met Ivy Kahlmann.

10 Themabijeenkomst in het Westland

11 Themabijeenkomst in Delft

12 Bij onderstaande activiteiten is er plaats voor nieuwe leden Maandag: Computerclub Westland ( uur) Handwerken groep 2 Delft ( uur) Koken Delft ( uur) Country Line dansen Delft ( uur) Koken voor jongeren Delft ( uur) Dinsdag Muziek 2 Delft ( uur) Trimzwemmen Delft ( uur) Zwemmen Delft ( uur) Poolen/darten Nootdorp ( uur) Eetcafé Naaldwijk Woensdag Zumba voor jongeren Delft ( uur) Hout Delft ( uur) Zaalvoetbal Delft ( uur) Donderdag Hout Delft (beide groepen) Aerobic Delft ( uur) Koken Delft ( uur) Vrijdag Eetclub ( :00 uur) Schaakclub ( uur) Zondag Eetcafé de Likkepot ( uur) Lijkt een andere club je leuk, maar staat die niet in dit lijstje neem dan contact op met het VTV.

13 Bowlen Vlaardingen/Maassluis Sinds januari 2014 is het bowlen Vlaardingen/Maassluis om de week op woensdag van uur. Er is nog plek, dus mocht je zin en tijd hebben, dan ben je van harte welkom. Voor meer informatie, vraag naar Ivy Kahlmann. Lekker bewegen Wil je het nieuwe jaar goed beginnen kom dan op dinsdagavond zwemmen met het VTV in het Instructiebad aan de Clara van Sparwoudestraat in Delft. Er is een groep voor de minder goede zwemmers ( uur) en een groep voor de wat betere zwemmers ( uur). Kom je een keer een kijkje nemen? Neem dan contact op met Nadine Verouden. Eetcafé Extra Eén keer in de maand op maandagavond wordt er in Naaldwijk het Eetcafé Extra gehouden. Hier kan je met een klein groepje genieten van een drie gangen diner. Er zijn wat plekken beschikbaar. Dit eetcafé is voor mensen die wat meer aandacht nodig hebben. Het eetcafé kost 75,00 per jaar + 17,50 basiscontributie per jaar. Wil je meer weten neem contact op met Corrie Brocken. Er is plaats bij Eetcafé Naaldwijk! Dit eetcafé is opgezet voor mensen met een lichte verstandelijke beperking. Het is een ontmoetingsplek waar de deelnemers én lekker kunnen eten én gezellig kunnen praten met elkaar of een spelletje spelen na de maaltijd. Het eetcafé vindt één keer in de twee weken plaats bij Doel, Julianastraat 46 in Naaldwijk. Kosten 7,50. Daarvoor krijg je een drie gangen. Wil je meer weten neem contact op met Corrie Brocken. VTV zaalvoetbal In de gymzaal van basisschool de Bouwsteen (ingang zaal Clara van Sparwoudestraat) kun je op woensdagavond voetballen. Er worden onderling wedstrijden gespeeld. Je bent lekker actief bezig. Het voetballen kost 26,00 per kwartaal. De les wordt begeleid door een vakkracht en twee vrijwilligers. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nadine Verouden. Kom je een keer een kijkje nemen?

14 Wist je dat? De seniorensoos op maandagmiddag helaas gaat stoppen vanaf Wij willen Nelleke en Jo bedanken voor hun inzet al die jaren! Monique en Miranda het VTV helaas gaan verlaten. Ze blijven wel werkzaam voor MEE in Delft. De deelnemers van houtbewerking 2 op donderdag een bank voor in de gang aan het maken zijn van steigerhout? De deelnemers van handwerken gaan daar dan weer leuke kussen voor maken. Dat wordt luxe op de taxi wachten! I.v.m. de reorganisatie nieuwe medewerkers werkzaam zijn bij het VTV, namelijk: o Yvonne Zuidgeest RVE manager MEE/VTV regio o Hester Schutte Management assistent VTV Delft o Els Roozenburg Management assistent VTV Delft Overlijden Helaas kregen we het droevige nieuws dat op 16 november heel plotseling Adrie Kleijn is overleden. Adrie was de kookvrijwilliger bij het eetcafé in Naaldwijk. Ook heeft hij bij eetcafé Extra in Naaldwijk altijd geholpen. Wij zullen hem heel erg missen.

15 Activiteitenoverzicht (eenmalige activiteiten) VC De Wipmolen Januari Vrijdag 16 januari Zondag 25 januari Februari Donderdag 5 februari Zaterdag 7 februari Zaterdag 14 februari Vrijdag 20 februari Maart Zaterdag 7 maart Zaterdag 7 maart Zaterdag 21 maart Vrijdag 27 maart Jongerendisco (14 t/m 25 jaar) Glowgolfen in Zoetermeer (VSK) Carnaval Bowlen en eten bij Dok99 in Vlaardingen (VSK) Bloemschikken Bingo Pannenkoeken eten bij t Sonnetje in Maasland (VSK) Filmavond NL Doet Disco voor jong en oud (nieuwe activiteit) Activiteitenoverzicht (eenmalige activiteiten) CN Nootdorp Januari Vrijdag 9 Zaterdag 17 Vrijdag 23 Zaterdag 31 Februari Vrijdag 6 Zaterdag 14 Vrijdag 20 Zaterdag 21 Vrijdag 27 Zaterdag 28 Maart Vrijdag 6 Zaterdag 7 Vrijdag 13 Zaterdag 14 Vrijdag 20 Zaterdag 28 Disco Bloemschikken Disco Carnaval Disco High Tea Disco Bingo Jongerendisco Film Disco Workshop Diner Dansant Diner Dansant Disco Muziekcafé *Kalender is onder voorbehoud van wijzigingen

16 Vakkrachten en vrijwilligers Vakkrachten gezocht Op dit moment hebben we geen vacatures voor vakkrachten. Facebook VTV Delft heeft een facebookpagina. Wil je ook via facebook op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Like onze pagina dan. Vrijwilligers gezocht Op dit moment zijn we dringend op zoek naar vrijwilligers voor onderstaande activiteiten. Heb je zelf interesse of misschien iemand in jouw omgeving? Laat het ons weten! Vrijwilliger keukenteam Om de week op zondag van tot circa uur Barvrijwilliger Vrijdagavond 19:00-21:00 uur Vrijwilliger Club Gegein Zaterdagmiddag 14:00-16:00 uur (evt. om de week) Vrijwilliger houtclub Woensdag van 18:45-20:45 uur Vrijwilliger chauffeur In de avonduren. Avond in overleg. Volgens rooster. Niet iedere week.

17 VTV Delft Algemeen adres Yvonne Zuidgeest RVE Manager Hester Schutte Management assistent VTV Delft Els Roozenburg Management assistent VTV Delft Nadine Verouden Consulent Kristel v.d. Berg Consulent Melanie Barbier Consulent Corrie Brocken Consulent Ivy Kahlmann Consulent Beweegcoach Monica v. Houwelingen Consulent VTV CN Contactgegevens Jessica Portier Consulent VTV CN

18 Namens het team van het VTV Delft: Kleurplaat

19 Kleurplaat:

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen.

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen. Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Het is zomervakantie van maandag 13 juli t/m zondag 23 augustus. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode niet door. Het VTV organiseert in de zomervakantie

Nadere informatie

Van de Voorzitter. Mevr. D. Troost Tel: 420101 Voorzitter bovengenoemde verenging. Van de redactie.

Van de Voorzitter. Mevr. D. Troost Tel: 420101 Voorzitter bovengenoemde verenging. Van de redactie. Van de Voorzitter. De zomer is weer ten einde, een mooie zomer: tenminste wat het weer betreft. Een lange winter staat ons weer te wachten. De dagen worden steeds korter, dus eerder het licht aan. Voor

Nadere informatie

Cursusaanbod najaar 2012. Cursussen voor mensen die moeilijker leren en mensen met een verstandelijke beperking

Cursusaanbod najaar 2012. Cursussen voor mensen die moeilijker leren en mensen met een verstandelijke beperking Cursusaanbod najaar 2012 Cursussen voor mensen die moeilijker leren en mensen met een verstandelijke beperking Editie najaar 2012 Inhoudsopgave Welkom Blz. Wat is het Educatie Netwerk? 2 Hoe ziet een cursus

Nadere informatie

Nieuwsbrief HERAUT. Nummer 29 / juli 2015

Nieuwsbrief HERAUT. Nummer 29 / juli 2015 Nieuwsbrief HERAUT Nummer 29 / juli 2015 Inhoudsopgave Voorwoord Nieuws vanuit het bestuur Verslag Algemene Ledenvergadering OOG voor verborgen talent Oproepjes Autikamp SGK Verslag Chill Auti Café Theaterlessen

Nadere informatie

CURSUSAANBOD 2014-2015

CURSUSAANBOD 2014-2015 CURSUSAANBOD 2014-2015 0 Het Activiteitencentrum, een plek waar mensen samen komen. Gevestigd in de oude huishoudschool, is het Activiteitencentrum een plek waar van alles gebeurt. Er worden o.a. cursussen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10. Algemeen:

NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10. Algemeen: Algemeen: NIEUWSBRIEF 10 februari 2011 Nr.10 HERINNERING OPROEP: INSCHRIJVEN NIEUWE LEERLINGEN Omdat wij graag enig zicht willen krijgen op het aantal leerlingen op onze scholen in het schooljaar 2011-2012

Nadere informatie

GRAAN VOOR VISCH. 1e HELFT 2014 12-18 0-12 18+ JAAR JAAR JAAR

GRAAN VOOR VISCH. 1e HELFT 2014 12-18 0-12 18+ JAAR JAAR JAAR GRAAN VOOR VISCH 1e HELFT 2014 0-12 JAAR 12-18 JAAR JAAR 1 Beste wijkbewoners, In deze folder vindt u een overzicht van de activiteiten georganiseerd door verschillende aanbieders in de wijk. De activiteiten

Nadere informatie

Voorwoord Voorzitter. Dick Post.

Voorwoord Voorzitter. Dick Post. Voorwoord Voorzitter Deze vereniging behelst 3 wijken namelijk Flevowijk Cellesbroek en Middenwetering, wijken met een grote verscheidenheid van bewoners en gebieden. Denk aan het aantal scholen, kerken,

Nadere informatie

jaargang 12 nr. 2 oktober/november 2012 ouders / verzorgers

jaargang 12 nr. 2 oktober/november 2012 ouders / verzorgers jaargang 12 nr. 2 oktober/november 2012 ouders / verzorgers DE OUDER CENTRAAL! Dagelijks staat uw zoon of dochter centraal binnen ons werk. Wij zetten ons in voor vorming, onderwijs en behandeling om daarmee

Nadere informatie

Planning Meander 2015

Planning Meander 2015 16 de jaargang no.3 december 2014 Kerstnummer Colofon De Meander verschijnt zes keer per jaar en wordt verspreid onder cliënten, vrijwilligers en medewerkers van de Swinhove Groep: locaties Swinhove, De

Nadere informatie

De Wijckwijzer. Deze week was de Avondvierdaagse. Alle kinderen die meededen: gefeliciteerd met deze sportieve prestatie!

De Wijckwijzer. Deze week was de Avondvierdaagse. Alle kinderen die meededen: gefeliciteerd met deze sportieve prestatie! De Wijckwijzer is de nieuwsbrief van onze school en wordt maandelijks per mail verstuurd aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de van Asch van Wijckschool. Ook is de Wijckwijzer te vinden op het

Nadere informatie

Cursussen & Overige activiteiten

Cursussen & Overige activiteiten Cursussen & Overige activiteiten 2008 2009 Twello Stichting Samenwerkende Peuterspeelzalen Voorst Pagina 2 Inhoud Excelsior pagina 6 Stichting Samenwerkende Peuterspeelzalen Gemeente Voorst pagina 8 Gemeentelijk

Nadere informatie

Informatieboekje. Vlaaienactie 2011. Scoutinggroep Don Bosco Soest

Informatieboekje. Vlaaienactie 2011. Scoutinggroep Don Bosco Soest Informatieboekje Vlaaienactie 2011 Inhoud Voorwoord 1. Waarom een vlaaienactie?...7 1.1. Geld verdienen voor de groep... 7 1.2. Geld verdienen voor je speltak... 7 1.3. Bekendheid voor de groep... 7 1.4.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Gabriëlschool-Harnaschpolder

Nieuwsbrief Gabriëlschool-Harnaschpolder Nieuwsbrief Gabriëlschool-Harnaschpolder november december 2014 In deze nieuwsbrief leest u onder andere over: * het Sinterklaasfeest * het Kerstfeest * het speelgoedmuseum van groep ¾ * het gedragsprotocol

Nadere informatie

hoofddorppleinbuurt schinkelbuurt stadionbuurt Rommelmarkt in Olympus Zie pagina 2.

hoofddorppleinbuurt schinkelbuurt stadionbuurt Rommelmarkt in Olympus Zie pagina 2. hoofddorppleinbuurt schinkelbuurt stadionbuurt maart 2015 Rommelmarkt in Olympus Zie pagina 2. 2 Rommelmarkt 3 nieuwtjes uit het Huis van de Wijk Olympus 4 vrijwilligers gezocht 4 Het vondelpark informatiepunt

Nadere informatie

Nieuwsbrief voorjaar

Nieuwsbrief voorjaar Nieuwsbrief voorjaar 2013 Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief van het zandkasteel-pgb. Met deze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte houden van alle activiteiten van het zandkasteel-pgb

Nadere informatie

Uitstapje met de vrijwilligers van Mantelzorgnetwerk Steenwijkerland

Uitstapje met de vrijwilligers van Mantelzorgnetwerk Steenwijkerland Dag Mantelzorgers en belangstellenden, Jaargang 2 / Uitgave juli/augustus 2014 Hierbij de nieuwsbrief van het Mantelzorgnetwerk Steenwijkerland. Aan het Netwerk zijn partijen uit Steenwijkerland verbonden

Nadere informatie

Westerwolds Seniorenblad

Westerwolds Seniorenblad Westerwolds Seniorenblad Jaargang 15, nr. 3 september 2011 Redactie Westerwolds Seniorenblad Tel. 0599 582460 E-mail: seniorenblad@rzijn.nu U kunt het Westerwolds Seniorenblad ook ontvangen per mail of

Nadere informatie

PASEN AGENDA. nieuwsbericht voor ouders en leerlingen

PASEN AGENDA. nieuwsbericht voor ouders en leerlingen nieuwsbericht voor ouders en leerlingen Ds. Kuypersstraat 3 3863 CA Nijkerk T 033 245 64 34 F 033 245 20 23 corlaer@corlaercollege.nl www.corlaercollege.nl Jaargang 13 nummer 13 27 maart 2015 PASEN Het

Nadere informatie

Tafels oefenen. Rapportavonden 16 en 17 februari. Agenda. 13 februari 2015

Tafels oefenen. Rapportavonden 16 en 17 februari. Agenda. 13 februari 2015 Tafels oefenen 13 februari 2015 Via Twitter ontvingen wij een leuke foto van een ouder met daarop een wel heel originele manier om de tafels te oefenen: iedere keer als je bij het toilet komt, kun je de

Nadere informatie

Buurtblad Kruidenbuurt

Buurtblad Kruidenbuurt In dit nummer: Achter de voordeur bij Peel en Sharon van Rouwendaal Terugblik 2014 Handige apps Vrijwilligers gezocht Prikbord Buurtblad Kruidenbuurt Nummer 1 - Februari 2015 Inhoud Voorwoord Activiteitenoverzicht

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Welzijnsdiensten pagina 5 Activiteiten pagina 6-9 Agenda pagina 10-16

Inhoudsopgave. Welzijnsdiensten pagina 5 Activiteiten pagina 6-9 Agenda pagina 10-16 1 Inhoudsopgave Algemeen pagina 2-4 Servicepunt Senioren Welzijnsdiensten pagina 5 Activiteiten pagina 6-9 Agenda pagina 10-16 Servicepunt Vrijwilligerswerk Algemeen pagina 18 Activiteiten & Diensten pagina

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de wijk Sallandse Poort over het nieuwbouwplan Schuilenburg

Nieuwsbrief voor de wijk Sallandse Poort over het nieuwbouwplan Schuilenburg Nieuwsbrief voor de wijk Sallandse Poort over het nieuwbouwplan Schuilenburg Iedereen op de plek! Op 24 september j.l. heeft SallandWonen het gebouw overgedragen aan de nieuwe huurders. De huurcontracten

Nadere informatie

Naschools Aanbod Pieterskerkhof

Naschools Aanbod Pieterskerkhof Naschools Aanbod Pieterskerkhof Herfst 2012 Kerst 2012 Beste ouders, Hierbij ontvangt u de tweede brochure van het Naschools Aanbod Pieterskerkhof. Diverse instanties bieden hun diensten aan. Het aanbod

Nadere informatie

Beste Ouders, Verzorgers

Beste Ouders, Verzorgers 22 januari 2015 Nieuwsbrief: 7 Belangrijke data: 23-01 Gr. 1/2 Alle kinderen vrij 03-02 Kunst Centraal,gr.1/2 05-02 Kunst Centraal gr. 6 05-02 Oud Papier 11-02 Catechese viering Alle groepen 12-02 Kunst

Nadere informatie

Nieuwsbrief Open dag 5 oktober 2014

Nieuwsbrief Open dag 5 oktober 2014 Like, & Deel de manege waarland facebookpagina. https://www.facebook.com/manege.waarland? Nieuwboerweg 10, 1738 BB Waarland Tel (0226) 422 590 E-mail info@manegewaarland.com www.manegewaarland.com Nieuwsbrief

Nadere informatie

Wij wensen ieder weer veel leesplezier! Het bestuur..

Wij wensen ieder weer veel leesplezier! Het bestuur.. Slenkflits 2012 no.1. www.tvdeslenk.nl Beste Slenkleden, Eigenlijk is het seizoen al gestart met de klusochtend op de Slenk op 17 maart. In het zonnetje en met veel animo waren we met zijn veertienen en

Nadere informatie

We moeten af van het woord cliënt

We moeten af van het woord cliënt blad vier:layout 1 14-12-2011 11:57 Pagina 2 JAARGANG 6 NUMMER 4 DECEMBER 2011 ZIJLNIEUWS... VOOR VERWANTEN EN RELATIES Dit is heldere taal van Willem Kwakkel, sinds een kleine tien jaar medewerker van

Nadere informatie

Deze Shot Spot is de vierde nieuwsbrief van het seizoen 2012-2013. Kijk voor de andere nieuwsbrieven bovenaan op de website van shot 73

Deze Shot Spot is de vierde nieuwsbrief van het seizoen 2012-2013. Kijk voor de andere nieuwsbrieven bovenaan op de website van shot 73 1 Deze Shot Spot is de vierde nieuwsbrief van het seizoen 2012-2013. Kijk voor de andere nieuwsbrieven bovenaan op de website van shot 73 1. Voorblad 2. Inhoudsopgave 3. Van de Redactie 5. Shot is veertig

Nadere informatie

Craneveer. Wijkblad van t Cranevelt en Alteveer jaargang 42 nummer 4 maart 2015

Craneveer. Wijkblad van t Cranevelt en Alteveer jaargang 42 nummer 4 maart 2015 Wijkblad van t Cranevelt en Alteveer jaargang 42 nummer 4 maart 2015 IN DIT NUMMER: Update van Aan tafel +1 Lokale zonnestroom beschikbaar Buurtkracht ontdekt diverse initiatieven in de wijk Wateroverlast?

Nadere informatie