Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: Algemeen adres:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: 015-2618648 Algemeen e-mailadres: vtvdelft@vtvzhn.nl www.stichtingvtv."

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Jaargang Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland, Lansingerland Intern nieuws Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten Prof. Oudemansstraat 56 A 2628 KG Delft 015 vtvdelft@vtvzhn.nl Bereikbaarheid Stichting VTV Telefoonnummer: Algemeen adres: vtvdelft@vtvzhn.nl Website: Algemene informatie De nieuwsbrief verschijnt 4x per jaar. Hierin lees je allerlei informatie en weetjes over VTV en de activiteiten. Eén keer per twee weken wordt er via de mail een agendaoverzicht verzonden. Wij verzenden zoveel mogelijk digitaal. Mocht je geen adres hebben dan blijf je de nieuwsbrief en het activiteitenoverzicht gewoon per post ontvangen. Vakantie/vrije dagen (jan/feb/mrt): Kerstvakantie: 22 december t/m 4 januari Opzeggen lidmaatschap Als je het lidmaatschap van een club bij VTV wilt stoppen dan kan dit elk kwartaal. Je moet dit aangeven voor het kwartaal begint. Dit kan schriftelijk of via de mail. Let op: Je bent contributie verschuldigd tot en met het kwartaal waarin je opzegt. Wil je niets meer doen bij VTV denk er dan ook aan je basislidmaatschap te stoppen. Dit kan na elk jaar. De termijnen lopen van: 1 januari - 31 maart 1 april - 30 juni 1 juli - 30 september 1 oktober - 31 december Voorjaarsvakantie: 23 februari t/m 1 maart Reminder voor de woonlocaties: Vergeet de taxi voor je cliënt(en) niet af te zeggen op de dagen dat de activiteiten vervallen.

2 Regels van het spel 2015 Zoals elk jaar zijn ook nu weer de kosten voor de clubs aangepast voor Vraag voor meer informatie bij de consulenten naar de folder de Regels van het spel 2015 of kijk op de website: Barprijzen vrijetijdscentrum de Wipmolen in 2015 Prijslijst 2015 Thee 0,60 Koffie 0,60 Ranja 0,50 Frisdrank en sap 1,25 Alcoholvrij bier 1,25 Versnaperingen 0,75 BHV Iedere avond zijn er in VC de Wipmolen mensen aanwezig die een BHV (bedrijfshulpverlening) cursus gevolgd hebben zodat zij kunnen helpen bij noodgevallen. Van de BHV-ers wordt verwacht dat kennis up-to-date wordt gehouden door zo nu en dan in te loggen op de digitale leeromgeving van Kompas. De inlogcode heeft iedere cursist die voor het 2e jaar les krijgt van Kompas ontvangen. Hierop staan oefenexamens, de theoretische lesmaterialen én de ingeplande/overeengekomen datum voor de herhalingscursus. Nog géén BHV-er maar lijkt je dat wel leuk? Geef dit dan door aan één van de consulenten.

3 Activiteiten VTV Delft e.o. Expositie in 38 CC Op 19 november was er een expositie in 38CC door VTV Delft en Den Haag De schilderclubs van VTV Den Haag en Delft hebben bij het thema Herhaling prachtige werken gemaakt. Ook zijn er objecten gemaakt door de creatieve groepen. De titel van de expositie was Repeat 2.0. Wethouder de Prez van Delft heeft de expositie geopend. Het was een hele feestelijke avond en de werken die er hingen en stonden waren prachtig. Alle vakkrachten en vrijwilligers die hebben meegeholpen om dit voor elkaar te krijgen heel erg bedankt!

4 Extra kookclub voor jongeren op maandag Vanwege het succes van de kookclub op dinsdagmiddag wordt in januari gestart met een kookclub voor jongeren (10 t/m 20 jaar) op maandagmiddag van uur. In overleg wordt er een volledige maaltijd bereidt (voor-, hoofd- en nagerecht). Er hoeft thuis niet meer te worden gegeten. Belangrijk is dat de jongeren plezier beleven aan het koken, maar daarnaast ook zeker dat ze er iets van leren. De groep bestaat uit maximaal 8 jongeren en wordt begeleid door een vakkracht en een vrijwilliger. Het koken kost 32,25 per kwartaal met PGB, 99,75 per kwartaal zonder PGB. Dit is incl. complete maaltijd. De vakkracht wordt per toerbeurt betaald door de deelnemers die vanuit PGB betalen. Daarnaast betaalt iedere deelnemer 17,50 basiscontributie per jaar. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Nadine Verouden. Activiteiten in de kerstvakantie In de kerstvakantie gaan de reguliere activiteiten van het VTV niet door. Natuurlijk worden er weer leuke vakantieactiviteiten georganiseerd. Zowel kinderen, jongeren als volwassen kunnen zich opgeven voor deze activiteiten. Op maandag 22 december organiseert het VTV van uur een kerstknutselmiddag. De middag kost 5,- incl. versnaperingen. Maandag 29 december organiseert het VTV van uur een oudejaarsbrunch met zoete lekkernijen en belegde broodjes. De brunch kost 7,50. Kom je ook? Geef je op bij Nadine Verouden.

5 Miranda gaat het VTV deels verlaten Beste mensen, Na ruim 11 jaar met veel plezier voor het VTV te hebben gewerkt ga ik jullie (niet helemaal) verlaten. Per 1 januari 2015 ga ik voor het team Vrijwillige Thuishulp en team Gedragsdeskundigen bij stichting MEE werken. Aangezien de helft van team Vrijwilliger Thuishulp in VC De Wipmolen werkt zal ik af en toe ook in dit pand aanwezig zijn. Verder blijf ik gewoon de filmavond draaien samen met Silvia, ga ik elke twee weken gezellig met mijn clubje bowlen in het Karrewiel, en zal ik zo nodig waar nodig invallen. Ook laat ik af en toe gewoon mijn gezicht zien op leuke activiteiten die mijn collega s van het VTV zo goed kunnen organiseren. Groetjes Miranda Nieuwe medewerkers Hester Schutte: Ik ben Hester Schutte en werk ruim 13 jaar als administratief medewerker bij het VTV in Den Haag. Door de reorganisatie bij MEE/VTV heb ik een nieuwe functie en tevens een nieuwe werkplek gekregen. Ik werk nu als management assistent bij het VTV in Delft. Aangezien ik altijd met veel plezier in Den Haag heb gewerkt zal dat zeker ook wel gaan lukken in Delft! Els Roozenburg: Vanaf 1 december ben ik werkzaam op VTV Delft. Door de reorganisatie hield mij functie van Officemanager Regio Den Haag op. Ik ben ooit begonnen als uitzendkracht bij MEE Delft, later Officemanager in Delft en vervolgens Officemanager in de Regio Den Haag geweest. Een afwisselende baan, die ik met plezier heb vervuld. Door de reorganisatie binnen MEE hield mijn baan op. Vanaf 1 december werk ik samen met Hester Schutte bij VTV Delft als management assistent en bij VTV Den Haag. Een nieuwe uitdaging op nieuwe locaties. Ik heb er enorm veel zin in om weer een nieuwe start te maken met enthousiaste collega s die de deelnemers van het VTV een warm hart toedragen.

6 Zumba voor jongeren! Elke woensdagmiddag van uur is er in de Wipmolen in Delft Zumba voor jongeren. Er is nog plek, dus wil je gezellig een keer komen kijken en meedoen, dan ben je van harte welkom. Voor meer informatie kun je terecht bij Ivy Kahlmann. Computerclub Westland Om de week op maandagavond van tot uur is er in Naaldwijk computerclub voor mensen die bijvoorbeeld willen leren omgaan met internet, , word, excel etc. De club wordt begeleid door een docente en vrijwilligers. Er is nog plek voor nieuwe deelnemers. Naast het werken op de computer staat gezelligheid ook centraal, onder het genot van een kopje koffie of thee praat iedereen gezellig met elkaar. Voor meer informatie kun je terecht bij Kristel van den Berg. Deze club heeft onlangs een donatie ontvangen van Recycling Westland!

7 Club go out Club go out organiseert activiteiten en uitjes voor jongeren met een beperking in de leeftijd van 14 t/m 20 jaar. Denk bijvoorbeeld aan: uit eten, bowlen, naar de film, met elkaar koken etc. Uiteraard kunnen deelnemers aangeven wat zij leuk vinden om te doen. De activiteiten worden begeleid voor vakkrachten en vrijwilligers. Voor meer informatie kun je terecht bij Kristel van den Berg. Foto s Sinterklaasfeest vrijdag 28 november

8 Activiteiten VTV Craeyenburch Nootdorp Terugblik 2014: Nieuw aanbod Clubwerk Voordat we aan het nieuwe jaar beginnen willen we toch graag nog even met jullie terugkijken naar een geslaagd einde van In november zijn we met bijna 200 personen naar de Jaarbeurs in Utrecht geweest voor Maak de Droom Waar. Vele dromen zijn waargemaakt door optredens van o.a. Thomas Berge, Corrie Konings, Jan Smit en Nick en Simon. Dit jaar presenteerde Paul de Leeuw de middag. Voor velen verhoogde dit de feestvreugde. Natuurlijk heeft Sinterklaas met zijn pietenband een bezoek aan Craeyenburch gebracht. Een groot feest waarbij de Pepernoten en warme chocolademelk niet ontbraken. Natuurlijk was er voor iedereen een cadeau, te weten een heerlijke zachte handpop. De kerstmarkt moet bij het uitkomen van deze nieuwsbrief nog gaan plaatsvinden, maar dit zal ongetwijfeld weer een gezellige happening worden. Ook de kerstdiner gaan nog plaatsvinden. Velen hebben zich hier voor ingeschreven. De keuken heeft een heerlijk menu samengesteld en ook de muziek is veelbelovend. In de volgende nieuwsbrief zullen we jullie laten weten hoe het was. Nieuwe jaar: Op zaterdag 31 januari komt Carnavalsvereniging De Jolige Druif naar Craeyenburch om met ons de aula op zijn kop te zetten. Bij voorinschrijving zijn de kosten 10-, Koop je een kaartje aan de zaal dan moet je 13,- betalen. Wil je ook mee in de polonaise, geef je dan op bij VTV Delft Locatie Craeyenburch. Dit kun je doen door een mail te sturen naar Houd je meer van een activiteit waarbij lekkere hapjes gepresenteerd worden onder het genot van een lekker stukje muziek, schrijf je dan in voor de High Tea op zaterdag 14 februari. Omdat het dan Valentijnsdag is, zal deze activiteit in het teken hiervan staan. Inschrijven doe je door een te sturen naar Wil je meer informatie over bovenstaande activiteiten, bezoek dan de website van VTV Delft. Hier vind je ook de officiële inschrijfformulieren. In januari begint het nieuwe clubseizoen op Craeyenburch. Op dit moment kun je je nog voor alle clubs aanmelden. Hoe dit moet en welke clubs we gaan starten vind je op de website.

9 Beweegcoach Delft & Westland Sportpagina Wil je sporten of bewegen, maar weet je niet hoe of wat? Laat de beweegcoach je daarbij helpen. Voor advies, ondersteuning en begeleiding kun je bij de beweegcoach terecht. Heb je een vraag of wil je advies? Neem dan contact op met Ivy Kahlmann. Individuele begeleiding sporten in Delft en Westland Voor het project beweegcoach zijn we op zoek naar mensen die het leuk vinden om eens in de zoveel tijd een aantal keer met iemand mee te gaan naar een sportactiviteit. Ben jij de persoon die iemand kan helpen/coachen in de beginfase van het gaan sporten? Voor deze activiteit zoeken wij vrijwilligers die: affiniteit hebben met de doelgroep; 1 op 1 kunnen werken met mensen met een beperking; ervaring of affiniteit hebben met sporten; flexibel inzetbaar zijn. Het VTV biedt: een zinvolle vrijetijdsbesteding; vrijblijvend deskundigheidsbevordering; ervaring opdoen/stage; Interesse? Neem contact op met Ivy Kahlmann.

10 Themabijeenkomst in het Westland

11 Themabijeenkomst in Delft

12 Bij onderstaande activiteiten is er plaats voor nieuwe leden Maandag: Computerclub Westland ( uur) Handwerken groep 2 Delft ( uur) Koken Delft ( uur) Country Line dansen Delft ( uur) Koken voor jongeren Delft ( uur) Dinsdag Muziek 2 Delft ( uur) Trimzwemmen Delft ( uur) Zwemmen Delft ( uur) Poolen/darten Nootdorp ( uur) Eetcafé Naaldwijk Woensdag Zumba voor jongeren Delft ( uur) Hout Delft ( uur) Zaalvoetbal Delft ( uur) Donderdag Hout Delft (beide groepen) Aerobic Delft ( uur) Koken Delft ( uur) Vrijdag Eetclub ( :00 uur) Schaakclub ( uur) Zondag Eetcafé de Likkepot ( uur) Lijkt een andere club je leuk, maar staat die niet in dit lijstje neem dan contact op met het VTV.

13 Bowlen Vlaardingen/Maassluis Sinds januari 2014 is het bowlen Vlaardingen/Maassluis om de week op woensdag van uur. Er is nog plek, dus mocht je zin en tijd hebben, dan ben je van harte welkom. Voor meer informatie, vraag naar Ivy Kahlmann. Lekker bewegen Wil je het nieuwe jaar goed beginnen kom dan op dinsdagavond zwemmen met het VTV in het Instructiebad aan de Clara van Sparwoudestraat in Delft. Er is een groep voor de minder goede zwemmers ( uur) en een groep voor de wat betere zwemmers ( uur). Kom je een keer een kijkje nemen? Neem dan contact op met Nadine Verouden. Eetcafé Extra Eén keer in de maand op maandagavond wordt er in Naaldwijk het Eetcafé Extra gehouden. Hier kan je met een klein groepje genieten van een drie gangen diner. Er zijn wat plekken beschikbaar. Dit eetcafé is voor mensen die wat meer aandacht nodig hebben. Het eetcafé kost 75,00 per jaar + 17,50 basiscontributie per jaar. Wil je meer weten neem contact op met Corrie Brocken. Er is plaats bij Eetcafé Naaldwijk! Dit eetcafé is opgezet voor mensen met een lichte verstandelijke beperking. Het is een ontmoetingsplek waar de deelnemers én lekker kunnen eten én gezellig kunnen praten met elkaar of een spelletje spelen na de maaltijd. Het eetcafé vindt één keer in de twee weken plaats bij Doel, Julianastraat 46 in Naaldwijk. Kosten 7,50. Daarvoor krijg je een drie gangen. Wil je meer weten neem contact op met Corrie Brocken. VTV zaalvoetbal In de gymzaal van basisschool de Bouwsteen (ingang zaal Clara van Sparwoudestraat) kun je op woensdagavond voetballen. Er worden onderling wedstrijden gespeeld. Je bent lekker actief bezig. Het voetballen kost 26,00 per kwartaal. De les wordt begeleid door een vakkracht en twee vrijwilligers. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nadine Verouden. Kom je een keer een kijkje nemen?

14 Wist je dat? De seniorensoos op maandagmiddag helaas gaat stoppen vanaf Wij willen Nelleke en Jo bedanken voor hun inzet al die jaren! Monique en Miranda het VTV helaas gaan verlaten. Ze blijven wel werkzaam voor MEE in Delft. De deelnemers van houtbewerking 2 op donderdag een bank voor in de gang aan het maken zijn van steigerhout? De deelnemers van handwerken gaan daar dan weer leuke kussen voor maken. Dat wordt luxe op de taxi wachten! I.v.m. de reorganisatie nieuwe medewerkers werkzaam zijn bij het VTV, namelijk: o Yvonne Zuidgeest RVE manager MEE/VTV regio o Hester Schutte Management assistent VTV Delft o Els Roozenburg Management assistent VTV Delft Overlijden Helaas kregen we het droevige nieuws dat op 16 november heel plotseling Adrie Kleijn is overleden. Adrie was de kookvrijwilliger bij het eetcafé in Naaldwijk. Ook heeft hij bij eetcafé Extra in Naaldwijk altijd geholpen. Wij zullen hem heel erg missen.

15 Activiteitenoverzicht (eenmalige activiteiten) VC De Wipmolen Januari Vrijdag 16 januari Zondag 25 januari Februari Donderdag 5 februari Zaterdag 7 februari Zaterdag 14 februari Vrijdag 20 februari Maart Zaterdag 7 maart Zaterdag 7 maart Zaterdag 21 maart Vrijdag 27 maart Jongerendisco (14 t/m 25 jaar) Glowgolfen in Zoetermeer (VSK) Carnaval Bowlen en eten bij Dok99 in Vlaardingen (VSK) Bloemschikken Bingo Pannenkoeken eten bij t Sonnetje in Maasland (VSK) Filmavond NL Doet Disco voor jong en oud (nieuwe activiteit) Activiteitenoverzicht (eenmalige activiteiten) CN Nootdorp Januari Vrijdag 9 Zaterdag 17 Vrijdag 23 Zaterdag 31 Februari Vrijdag 6 Zaterdag 14 Vrijdag 20 Zaterdag 21 Vrijdag 27 Zaterdag 28 Maart Vrijdag 6 Zaterdag 7 Vrijdag 13 Zaterdag 14 Vrijdag 20 Zaterdag 28 Disco Bloemschikken Disco Carnaval Disco High Tea Disco Bingo Jongerendisco Film Disco Workshop Diner Dansant Diner Dansant Disco Muziekcafé *Kalender is onder voorbehoud van wijzigingen

16 Vakkrachten en vrijwilligers Vakkrachten gezocht Op dit moment hebben we geen vacatures voor vakkrachten. Facebook VTV Delft heeft een facebookpagina. Wil je ook via facebook op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Like onze pagina dan. Vrijwilligers gezocht Op dit moment zijn we dringend op zoek naar vrijwilligers voor onderstaande activiteiten. Heb je zelf interesse of misschien iemand in jouw omgeving? Laat het ons weten! Vrijwilliger keukenteam Om de week op zondag van tot circa uur Barvrijwilliger Vrijdagavond 19:00-21:00 uur Vrijwilliger Club Gegein Zaterdagmiddag 14:00-16:00 uur (evt. om de week) Vrijwilliger houtclub Woensdag van 18:45-20:45 uur Vrijwilliger chauffeur In de avonduren. Avond in overleg. Volgens rooster. Niet iedere week.

17 VTV Delft Algemeen adres Yvonne Zuidgeest RVE Manager Hester Schutte Management assistent VTV Delft Els Roozenburg Management assistent VTV Delft Nadine Verouden Consulent Kristel v.d. Berg Consulent Melanie Barbier Consulent Corrie Brocken Consulent Ivy Kahlmann Consulent Beweegcoach Monica v. Houwelingen Consulent VTV CN Contactgegevens Jessica Portier Consulent VTV CN

18 Namens het team van het VTV Delft: Kleurplaat

19 Kleurplaat:

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: 015-2618648 Algemeen e-mailadres: vtvdelft@vtvzhn.nl www.stichtingvtv.

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: 015-2618648 Algemeen e-mailadres: vtvdelft@vtvzhn.nl www.stichtingvtv. Nieuwsbrief Jaargang 2015 2 Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland Intern nieuws Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: 015-2618648 Algemeen e-mailadres: vtvdelft@vtvzhn.nl www.stichtingvtv.

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: 015-2618648 Algemeen e-mailadres: vtvdelft@vtvzhn.nl www.stichtingvtv. Nieuwsbrief Jaargang 2015 3 Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland Intern nieuws Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: 015-2618648 Algemeen e-mailadres: vtvdelft@vtvzhn.nl www.stichtingvtv.

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: 015-2618648 Algemeen e-mailadres: vtvdelft@vtvzhn.nl www.stichtingvtv. Nieuwsbrief Jaargang 2014 2 Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland, Lansingerland Intern nieuws Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Opzeggen lidmaatschap. Nieuw jasje. Vakantie/vrije dagen. Contributieverhoging

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Opzeggen lidmaatschap. Nieuw jasje. Vakantie/vrije dagen. Contributieverhoging Nieuwsbrief Jaargang 2013 3 Regio, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland, Lansingerland Intern nieuws Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2013

Informatie tweede clubperiode 2013 Informatie tweede clubperiode 2013 De eerste clubperiode van 2013 gaat alweer aardig opschieten. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Nootdorp voor de tweede periode van 2013! De clubperiode

Nadere informatie

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen.

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen. Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Het is zomervakantie van maandag 13 juli t/m zondag 23 augustus. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode niet door. Het VTV organiseert in de zomervakantie

Nadere informatie

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl Stichting Vrijetijdsbesteding, Jaargang 2012 Uitgave 2 Thuishulp en Vormingsactiviteiten Prof. Oudemansstraat 56A Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp Nieuwe Waterweg Noord, Zoetermeer, Midden-Delfland

Nadere informatie

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl Stichting Vrijetijdsbesteding, Jaargang 2012 Uitgave 1 Thuishulp en Vormingsactiviteiten Prof. Oudemansstraat 56A Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp Nieuwe Waterweg Noord, Zoetermeer, Midden-Delfland

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VTV. Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten. Jaargang

NIEUWSBRIEF VTV. Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten. Jaargang NIEUWSBRIEF VTV Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten Jaargang 2016 2 Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland Pagina 1

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2015

Informatie tweede clubperiode 2015 Informatie tweede clubperiode 2015 De tijd gaat snel en ook de eerste clubperiode is alweer bijna afgelopen (zaterdag 11 juli 2015). Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Craeyenburch

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VTV. Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten. Jaargang

NIEUWSBRIEF VTV. Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten. Jaargang NIEUWSBRIEF VTV Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten Jaargang 2016 3 Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland Pagina 1

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Opzeggen lidmaatschap. Nieuw jasje. Vakantie/vrije dagen. Contributieverhoging

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Opzeggen lidmaatschap. Nieuw jasje. Vakantie/vrije dagen. Contributieverhoging Nieuwsbrief Jaargang 2013 2 Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland, Lansingerland Intern nieuws Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2012

Informatie tweede clubperiode 2012 Informatie tweede clubperiode 2012 De eerste clubperiode van 2012 zit er alweer op. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van Bureau Vrije Tijd voor het tweede half jaar van 2012! De clubperiode loopt deze

Nadere informatie

Contactinformatie: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade NC Nootdorp Telefoonnummer:

Contactinformatie: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade NC Nootdorp Telefoonnummer: Contact: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade 4 2631 NC Nootdorp Telefoonnummer: 015-3102292 E-mail: vtvcn@vtvzhn.nl 24 Informatie eerste clubperiode 2014 De voorbereidingen voor de 1

Nadere informatie

Informatie eerste clubperiode 2015

Informatie eerste clubperiode 2015 Informatie eerste clubperiode 2015 De voorbereidingen voor het nieuwe jaar zijn in volle gang. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Craeyenburch voor de 1ste periode van 2015! De clubperiode

Nadere informatie

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl Stichting Vrijetijdsbesteding, Jaargang 2012 Uitgave 4 Thuishulp en Vormingsactiviteiten Prof. Oudemansstraat 56A Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp Nieuwe Waterweg Noord, Zoetermeer, Midden-Delfland

Nadere informatie

Zomeractiviteiten

Zomeractiviteiten 1 Zomerprogramma VTV Delft 2017! Iedereen kijkt er al hals reikend naar uit, en hier is ie dan! Het zomerprogramma van 2017! Een zomer genieten met elkaar! Het is zomervakantie van maandag 10 juli t/m

Nadere informatie

VTV Zomeractiviteiten 2012

VTV Zomeractiviteiten 2012 VTV Zomeractiviteiten 2012 Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 t/m 20 jaar met een verstandelijke beperking. Mocht uw kind ouder of jonger zijn, maar wel

Nadere informatie

Donderdag 27 februari organiseert het VTV van 10.00-16.00 uur een dag met leuke activiteiten. We gaan bowlen en cupcakes bakken en versieren.

Donderdag 27 februari organiseert het VTV van 10.00-16.00 uur een dag met leuke activiteiten. We gaan bowlen en cupcakes bakken en versieren. Hoe ziet het programma eruit? Het is voorjaarsvakantie van maandag 24 februari t/m zondag 2 maart. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode niet door. Donderdag 27 februari organiseert het VTV

Nadere informatie

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl Stichting Vrijetijdsbesteding, Jaargang 2011 Uitgave 3 Thuishulp en Vormingsactiviteiten Prof. Oudemansstraat 56A Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp Nieuwe Waterweg Noord, Zoetermeer, Midden-Delfland

Nadere informatie

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassenen aan kunnen deelnemen.

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassenen aan kunnen deelnemen. Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Het is zomervakantie van maandag 11 juli t/m zondag 21 augustus. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode niet door. Het VTV organiseert in de zomervakantie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VTV. Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten. Jaargang

NIEUWSBRIEF VTV. Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten. Jaargang NIEUWSBRIEF VTV Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten Jaargang 2017 1 Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland Pagina 1

Nadere informatie

VTV Zomeractiviteiten 2013. Voor jeugd & volwassenen

VTV Zomeractiviteiten 2013. Voor jeugd & volwassenen VTV Zomeractiviteiten 2013 Voor jeugd & volwassenen Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Het is zomervakantie van maandag 22 juli t/m zondag 1 september. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode

Nadere informatie

Activiteiten Regio Delft

Activiteiten Regio Delft Activiteiten Regio Delft Inhoud VTV en jouw vrije tijd pag. 4 VTV en vrijwilligers pag. 5 De contributie pag. 6 SPORT Aerobic pag. 8 Bowlen pag. 9 Darten pag. 10 Zumba pag. 11 UITGAAN Bingo pag. 12 Eetcafe

Nadere informatie

Voor iedereen plezier! Een overzicht van alle vrijetijdsactiviteiten georganiseerd door St. Myosotis Westland.

Voor iedereen plezier! Een overzicht van alle vrijetijdsactiviteiten georganiseerd door St. Myosotis Westland. Voor iedereen plezier! Een overzicht van alle vrijetijdsactiviteiten georganiseerd door St. Myosotis Westland. Myosotis organiseert vrijetijdsbesteding in het Westland voor mensen met een verstandelijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Dit is de nieuwsbrief van Praktijk de Regenboog. Via regelmatige nieuwsbrieven willen wij u als ouder, collega of andere geïnteresseerde op de hoogte houden van het laatste nieuws.

Nadere informatie

Zomeractiviteiten

Zomeractiviteiten 2 Zomerprogramma VTV Delft 2019 Iedereen kijkt er al hals reikend naar uit, en hier is ie dan! Het zomerprogramma van 2019. Een zomer genieten met elkaar! De zomervakantie is van maandag 22 juli t/m zondag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Verbouwing. Het pennetje. Nummer 3, september 2017

Nieuwsbrief. Verbouwing. Het pennetje. Nummer 3, september 2017 Nieuwsbrief Nummer 3, september 2017 Verbouwing 11 maart is GVO de Klup, tijdens NL doet, gestart met de verbouwing. Nu een aantal maanden later zijn we echt bijna klaar! Er is veel gebeurd. Verschillende

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 6 06 Februari 2018 Nieuws Agenda 7 febr: Fablab in Zeist 7 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Sparta 9 febr: DDK met SMASH 9 febr: Carnaval Zeist(nieuw) 10 febr: Voetbal FC Utrecht

Nadere informatie

Stichting De Nieuwe Brug

Stichting De Nieuwe Brug M.A. de Ruijterstraat 7 www.denieuwebrug.com 3201 CK Spijkenisse 0181 611096 / 06 42826465 Vrijblijvend komen kijken Informatie: bij onze activiteiten is altijd gre.wiechmann@gmail.com mogelijk. De Stichting

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl Stichting Vrijetijdsbesteding, Jaargang 2012 Uitgave 3 Thuishulp en Vormingsactiviteiten Prof. Oudemansstraat 56A Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp Nieuwe Waterweg Noord, Zoetermeer, Midden-Delfland

Nadere informatie

Wijkcentrum De Gasterij

Wijkcentrum De Gasterij Wijkcentrum De Gasterij Wat gezellig dat u gekomen bent Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf een activiteit.

Nadere informatie

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Wintersluiting Helaas is er al weer een einde aan het speelseizoen gekomen.

Nadere informatie

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook?

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook? Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin januari t/m april 2013 Op vrijdagavond 11 januari is er in de Veldschoppe voor alle kinderen van groep

Nadere informatie

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie.

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 45 8 november 2018 Nieuws Agenda 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans(

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding Ook dit jaar organiseert de afdeling Vrije Tijd weer mooie en gezellige activiteiten voor onze bewoners en hun familie/ vertegenwoordigers

Nadere informatie

ZV de Bron Nieuws. Wilt u helpen om het clubhuis open te houden? Laat het ons weten! (secretariaat@zvdebron.nl)

ZV de Bron Nieuws. Wilt u helpen om het clubhuis open te houden? Laat het ons weten! (secretariaat@zvdebron.nl) ZV de Bron Nieuws Nieuw seizoen Een nieuw seizoen is aangebroken, en het was tijd voor een nieuw logo. De tand des tijds had er aardig aan zitten knagen. Na verschillende creatieve concepten is het gelukt

Nadere informatie

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * VALENTINO Helaas hebben wij vorige week afscheid moeten nemen van ons manegepaard Valentino. Nadat hij opnieuw last kreeg van een peesblessure hebben wij helaas

Nadere informatie

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 KINDERATELIER oude knikkers Eens kijken wat je allemaal met oude knikkers kan maken! Zaterdag 9 april van 13.30-15.30 uur (groep 5 VO) Zaterdag 16 april van 13.30-15.00 uur

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 15 10 april 2018 Nieuws Agenda 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag Doorn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2014

Nieuwsbrief 13 november 2014 Nieuwsbrief 13 november 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de digitale nieuwsbrief. Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Tomas Brief van Yvonne De week van respect Algemene ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5

Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Nieuwsbrief 15 januari 2018 Nr. 5 Beste wensen Misschien wat laat, want het jaar 2018 is al twee weken jong, maar voor u allen alsnog een goed en gezond 2018 gewenst! Kijkmiddag op Basisschool EigenWijs

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019

NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019 NIEUWSBRIEF YOGA-TOUCH MAART 2019 Het heeft even geduurd, maar eindelijk. Onze nieuwsbrief is weer uit. Boordevol nieuws (let op; belangrijk nieuws over de lessen) en weetjes (bijv.workshops etc.). Mocht

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Maandag 10.00 tot 21.30 uur / Inloop de Spil Loop eens binnen bij De Spil voor een kop koffie en een praatje. De krant ligt klaar om gelezen te

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 4, december 2015

30 ste jaargang nr. 4, december 2015 30 ste jaargang nr. 4, december 2015 Fietsenkeuring Op 6 november zijn de fietsen van onze leerlingen gekeurd. Van de 89 fietsen zijn 56 fietsen goedgekeurd. Een goede verlichting op de fiets is heel belangrijk!

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

GEGEVENS. datum van invullen: voor,- achternaam: m/v: geboortedatum: adres: postcode en plaats: Vaste telefoonnummer: Mobiele telefoonnummer:

GEGEVENS. datum van invullen: voor,- achternaam: m/v: geboortedatum: adres: postcode en plaats: Vaste telefoonnummer: Mobiele telefoonnummer: GEGEVENS datum van invullen: voor,- achternaam: m/v: geboortedatum: adres: postcode en plaats: Vaste telefoonnummer: Mobiele telefoonnummer: E-mailadres: IBAN-nummer: Voor reiskosten/onkosten vergoeding

Nadere informatie

MAALTIJD AS. ZATERDAG

MAALTIJD AS. ZATERDAG Praatpaal jaargang 21 2 28-05-2013 MAALTIJD AS. ZATERDAG 1 juni: Middellandse sferen in restaurant Het Middelpunt Zaterdag 1 juni is het al de laatste zaterdag van het seizoen - en ODO 1 speelt gezellig

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Wijkontmoetingscentrum

Wijkontmoetingscentrum Wijkontmoetingscentrum Jeanne d Arc Bezoekadres Wijkontmoetingscentrum Jeanne d Arc Hertog Willemweg 3, 8084 VP t Harde Tel: (0525) 65 96 90 www.facebook.com wijkontmoetingscentrum Jeanne d Arc Openingstijden

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016!

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Nieuwsbrief 7 11-12-2015 Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Sinterklaas Op vrijdag 4 december hebben we samen met basisschool

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15 Activiteiten Walcheren September 15 zon 30aug Rondje fietsen op Walcheren Zou je best eens een mooie fietstocht willen maken, maar doe je dat liever niet alleen? Fiets dan mee! We gaan een tocht maken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen Nieuwsbrief Vrije Tijd week 44 1 november 2018 Nieuws Agenda 3 nov. : Lunch in Zeist 6 nov. : Glamourgirls Zeist 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 8 20 februari 2018 Nieuws Agenda 21 febr: Songfestival 24 febr: Hongerige klant (VOL) 25 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Twente 3 mrt: Smartlappenkoor door het lint 3 mrt: Lunchen

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 14

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 14 Activiteiten Walcheren September 14 zon 7 sept Rondje fietsen op Walcheren Zou u best mooie fietstochten willen maken, maar doet u dat liever niet alleen? Fiets dan mee met 'Fietsen op Walcheren'. Dit

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 5 30 Januari 2018 Nieuws Agenda 31 jan: Zeist woensdagmiddag (een koffer vol verhalen) 2 febr: Carnaval Doorn(nieuw) 3 febr: Lunchen in Zeist 7 febr: Fablab in Zeist 7febr:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Ben Bizzie

Nieuwsbrief Ben Bizzie De scholen zijn alweer een tijdje begonnen. Natuurlijk kon je in de eerste schoolweken ook weer meedoen met leuke activiteiten van Ben Bizzie!! Op alle zes de scholen hebben wij skatelessen aangeboden.

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 16 17 april 2018 Nieuws Agenda 18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling (NOG PLEK) 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), OBS De Jagersplas Brasemermeer 23b 159 GE Zaandam 75-615 61 94 info@obsdejagersplas.nl www.obsdejagersplas.nl Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ziet u informatie over de Brede school activiteiten van

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

FEESTWEEK. Activiteitenprogramma. wijkontmoetingscentrum 7 T/M 16 MAART. vol nieuwe activiteiten maart Veluwse Heuvel. WOC Veluwse Heuvel

FEESTWEEK. Activiteitenprogramma. wijkontmoetingscentrum 7 T/M 16 MAART. vol nieuwe activiteiten maart Veluwse Heuvel. WOC Veluwse Heuvel wijkontmoetingscentrum Veluwse Heuvel Activiteitenprogramma vol nieuwe activiteiten maart 2019 WOC Veluwse Heuvel Veluwse Heuvel 1 8071 GM Nunspeet 088-0564010 wocveluwseheuvel@gmail.com @WOC Veluwse Heuvel

Nadere informatie

Januari, februari en maart Vakantie activiteiten Trainingen & Workshops

Januari, februari en maart Vakantie activiteiten Trainingen & Workshops Januari, februari en maart 2013 Vakantie activiteiten Trainingen & Workshops We gaan vol goede zin weer beginnen aan een nieuw jaar: 2013! Je kunt in dit eerste boekje van 2013 de nieuwe trainingen, workshops

Nadere informatie

EEN FEESTJE ORGANISEREN

EEN FEESTJE ORGANISEREN EEN FEESTJE ORGANISEREN De cursus is bijna afgelopen. Je wil met de hele klas een feestje organiseren. Jullie bereiden in groep het feestje voor en schrijven een uitnodiging. Wat moet je doen? Dit is groepswerk.

Nadere informatie

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief.

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 46/47 15 november 2018 Nieuws Agenda 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans ( nieuw) 24 nov. : De Hongerige Klant (nieuw) 25 nov. : Voetbal FCU

Nadere informatie

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij Nieuwsbrief Vrije Tijd week 43 25 oktober 2018 Nieuws Agenda 26 okt. : Duitse avond Zeist 26 okt. : Themasoos: Boerensoos 27 okt. : workshop herfstdecoratie 3 nov. : Lunch in Zeist ( nieuw) 9 nov. : optreden

Nadere informatie

ons Onder Vers koken als thuis Inhoud: Elk facet telt WoonZorgcentra Haaglanden 2 Berichten 3 Op de koffie bij Gerard Haasnoot

ons Onder Vers koken als thuis Inhoud: Elk facet telt WoonZorgcentra Haaglanden 2 Berichten 3 Op de koffie bij Gerard Haasnoot De digitale versie vindt u op www.wzh.nl/transvaal Onder nr 2 - maart/april 2014 ons magazine voor cliënten van WZH Transvaal 2 Inhoud: 2 Berichten 3 Op de koffie bij Gerard Haasnoot 4 Puzzel 5 Nieuwbouwrubriek

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Intern nieuws

Nieuwsbrief. Intern nieuws Nieuwsbrief Jaargang 2014 Uitgave 4 (november december 2014) Regio Leiden en omstreken, Bollenstreek en Rijnstreek. Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten Gabriël Metzustraat

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2015 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze DE STROOM JAARGANG 3 NUMMER 16 7 JANUARI 2016 Inhoud: De allerbeste wensen voor 2016! Hulpouders bedankt! Voorbereiding Vormsel Vakantierooster 2016-2017 Agenda en bijlagen Informatieblaadje Basisschool

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 10 06 maart 2018 Nieuws Agenda 9 mrt: NL doet in Zeist 16 mrt: Restaurant voor de doof/blinde woningen(vol) 23mrt: Optreden bigband Jazz-West 31 mrt: Hongerige klant (nieuw)

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10

Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10 Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10 Beste leden, Vorige maand is er geen nieuwsbrief verstuurd. Deze is voor twee maanden. Kerstfeest op Speeltuin Schiewijk Ieder jaar vieren we op

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit:

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 8 december 2015 Nieuwsbrief Kerstviering Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 16.30 uur: kinderen komen aan in de eigen klas, ouders kunnen de koude gerechten

Nadere informatie

Januari 2016 nr 7 IN DIT NUMMER: In deze nieuwsbrief een overzicht van activiteiten die binnen kort naschools en in de buurt georganiseerd worden.

Januari 2016 nr 7 IN DIT NUMMER: In deze nieuwsbrief een overzicht van activiteiten die binnen kort naschools en in de buurt georganiseerd worden. IN DIT NUMMER: In deze nieuwsbrief een overzicht van activiteiten die binnen kort naschools en in de buurt georganiseerd worden. Januari 2016 nr 7 OPROEP In deze nieuwsbrief wil ik ook graag een oproep

Nadere informatie

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse.

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 22 29 Mei 2018 Nieuws Agenda 5 t/m 8 juni: Avondvierdaagse Doorn 13 Juni : Praatjes café koffer vol muziek 16 Juni : Workshop aardbeibloempotje maken 20 juni : Jaarfeest 30

Nadere informatie

AANMELDING DAGOPVANG januari-augustus 2018

AANMELDING DAGOPVANG januari-augustus 2018 AANMELDING DAGOPVANG januari-augustus 2018 Voor kinderen met een beperking is het soms moeilijker om een vrijetijdsbesteding te vinden die bij hen past. Adelante kan hierbij helpen. Samen gaan we op zoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Beste leden, Heb je vragen, opmerkingen of leuke, anekdotes? Laat het aan ons weten via nieuwsbriefsvs@hotmail.com. Wellicht zullen wij het plaatsen in de nieuwsbrief!

Nadere informatie

Ontmoetingsplein Activiteitenkalender

Ontmoetingsplein Activiteitenkalender Ontmoetingsplein Activiteitenkalender Oktober November December 2017 Ontmoetingspleinen Bent u ouder dan 65 jaar? Wilt u graag leeftijdsgenoten ontmoeten of samen met anderen activiteiten ondernemen? Brengt

Nadere informatie

Het Tooropje Februari

Het Tooropje Februari Het Tooropje Februari 2017 www.chtoorop.nl Mededelingen Vrijwillige bijdrage In het verleden hebben we er vaker op gewezen hoe belangrijk de vrijwillige bijdrage is. Met de vrijwillige bijdrage kunnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief MOSA~regio

Nieuwsbrief MOSA~regio Nieuwsbrief MOSA~regio Januari 2016 Jaargang 4, nummer 1 Inhoud Voorwoord van de voorzitter 1 Komende evenementen 1 Activiteiten Sinterklaas 2 Nieuwjaarsborrel 2 Grote Clubactie 3 ALV 3 Kerstontbijt 4

Nadere informatie

Uitstapgroepen. Eetcafé. Vriendenkring

Uitstapgroepen. Eetcafé. Vriendenkring Welzijnsorganisatie van Houten&co is er voor alle inwoners van Houten, dus ook voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking en psychische kwetsbaarheid. Met inzet van enthousiaste vrijwilligers

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 februari 2015

Nieuwsbrief 9 februari 2015 Nieuwsbrief 9 februari 2015 Algemeen Vier keer wijzer Mensen leren op verschillende manieren. De een leert door doen, de ander moet het voor zich zien en een derde persoon moet de informatie eerst voor

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Februari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Gebruik van het dossier We zien dat er een aantal mentoren al gebruik maken van Het Dossier. Complimenten daarvoor.

NIEUWSBRIEF. Gebruik van het dossier We zien dat er een aantal mentoren al gebruik maken van Het Dossier. Complimenten daarvoor. NIEUWSBRIEF December Mentorschap Midden-en Noordoost Brabant 2015 Editie 2 Jaargang 1 Hierbij ontvangt u de nieuwe nieuwsbrief van het Mentorschap Midden -en Noordoost brabant. Hiermee houden wij u op

Nadere informatie

De zomeractiviteiten worden georganiseerd door St. VTV en St. Myosotis Westland.

De zomeractiviteiten worden georganiseerd door St. VTV en St. Myosotis Westland. De zomeractiviteiten worden georganiseerd door St. VTV en St. Myosotis Westland. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds verstandelijk gehandicapten. De missie van het Fonds is om mensen

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 Dorpshuis de Utwyk M. Smitstraat 27, 9072 AL Nij Altoenae. Tel (0518)402753 Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 We staan weer voor een nieuw seizoen en als bestuur en activiteitencommissie kijken we

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen!

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen! Tot woensdag 9 maart aanmelden Berghuizen Breed De eerste testuitgave in Zuid-Berghuizen, gemaakt en bezorgd door vrijwilligers. Lees en laat ons weten wat u ervan vindt! Mail uw ervaring, tips en vragen

Nadere informatie

Activiteitenfolder maart 2016

Activiteitenfolder maart 2016 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder maart 2016 Openingstijden Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 20.00 uur (keuken sluit om 19.30 uur) Zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur Ontmoetingscentrum

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

Weekschema maken. Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken.

Weekschema maken. Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken. Weekschema maken Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken. Leer en oefen: Neem samen me de docent/assistent het fotoboek de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief.

met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief. met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief. Gewoon gezellig, lekker actief! Met de activiteiten van Savant Zorg kunt u samen met anderen veel plezier beleven.

Nadere informatie