Bereikbaarheid VTV.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl"

Transcriptie

1 Stichting Vrijetijdsbesteding, Jaargang 2012 Uitgave 4 Thuishulp en Vormingsactiviteiten Prof. Oudemansstraat 56A Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp Nieuwe Waterweg Noord, Zoetermeer, Midden-Delfland 2628 KG Delft vtvdelft@vtvzhn.nl Bereikbaarheid VTV Het VTV is bereikbaar op telefoonnummer Vrijetijdscentrum de Wipmolen is ook s avonds bereikbaar op dit nummer. Voor overige VTV zaken verzoeken wij u tijdens kantoortijden te bellen. Alle medewerkers zijn bereikbaar per telefoon, en fax ( ). Het algemene VTV adres is vtvdelft@vtvzhn.nl. De website van VTV is Algemeen Opzeggen lidmaatschap Als je het lidmaatschap van een club bij VTV wilt stoppen dan kan dit elk kwartaal. Je moet dit aangeven voor het kwartaal begint. Dit kan schriftelijk of via mail, maar niet telefonisch. Let op: je bent contributie verschuldigd tot en met het kwartaal waarin je opzegt. Wil je niets meer doen bij het VTV denk er dan ook aan je basislidmaatschap te stoppen. Dit kan na elk jaar. Kwartalen lopen van 1 januari-31 maart; 1 april-30 juni; 1 juli-30 september; 1 oktober-31 december. Naamsverandering Al een aantal jaren hoort Bureau Vrije Tijd, dat de activiteiten op Craeyenburch organiseert bij het VTV. Omdat dit onduidelijk blijft wordt de naam van Bureau Vrije Tijd per 1 januari 2013 gewijzigd in VTV Delft, locatie Craeyenburch. Binnenkort verschijnt de gezamenlijke jaarkalender 2013, achter de activiteiten die op Craeyenburch plaatsvinden, staat er CN achter de activiteit en activiteiten die plaatsvinden in vrijetijdscentrum De Wipmolen komt WP te staan. Prijsverhogingen in 2013 Bij deze nieuwsbrief ontvangt u ook de regels van het spel met de prijzen voor De barprijzen blijven gelijk.

2 Het VTV en Maatschappelijke Stage! Het VTV is een leuke stageplek; afwisselend, met een uitdagende doelgroep en sociale contacten. Het VTV vindt het belangrijk dat leerlingen Maatschappelijke Stage kunnen lopen. De komende periode melden zich weer leerlingen aan. Dit schooljaar moeten de meeste leerlingen 30 uur stage lopen. Het VTV probeert deze leerlingen zoveel mogelijk te plaatsen bij clubs waar ook extra hulp nodig is, maar niet altijd is dit het geval. Het gaat erom dat de jongeren ervaring opdoen en meelopen op de activiteit en kennismaken met de voor hen vaak onbekende doelgroep. Wij willen hen een veilige plek bieden om zichzelf te kunnen oriënteren. Contactpersoon binnen het VTV Delft voor Maatschappelijke Stage is Kristel van den Berg, in Nootdorp Monica van Houwelingen Foto s van activiteiten Op onze vernieuwde website staan foto s van verschillende activiteiten. Ben je benieuwd kijk dan op Mocht je niet willen dat je foto op de website komt, geef dit dan door aan het VTV. Laat ook eens een berichtje achter op het prikbord. Facebook VTV Delft heeft een facebookpagina. Wil je ook via facebook op de hoogte blijven van ons wel en wee stuur ons dan een vriendschapsverzoek! Doe je boodschappen in het Westland? Doe mee aan de AH Koorneef Sponsoractie en spek het VTV/Myosotis! Van maandag 17 september tot en met zondag 25 november vindt de AH Koorneef Sponsoractie plaats. Tien weken lang ontvangen klanten van Albert Heijn Koorneef bij iedere 10,00 aan boodschappen 1 sponsorpunt t.w.v. 0,10. Lever de sponsorpunten bij het VTV of Myosotis in. Wij sparen voor de Zomeractiviteiten Westland 2013, bedoeld voor mensen met een verstandelijke beperking, georganiseerd door het VTV en Myosotis. Kortom, wij hebben jullie hulp hard nodig! De sponsorpunten mag je verzamelen en opsturen naar ons. Uiteraard mag je de punten ook aan ons persoonlijk overhandigen als we elkaar treffen.

3 Voorstellen van onze stagiaire Hierbij wil ik me even voorstellen als nieuwe stagiaire bij VTV Delft. Mijn naam is Michelle de Jong en ik doe de opleiding SPW 4 richting Jeugdzorg. Bij verschillende clubs zal ik meekijken en werken zoals onder andere de jongeren kookclub, de computerclub, Club Go Out, het Eetcafé en Club Gegein. Hiernaast zal ik ook meewerken aan activiteitenprogramma s opstellen en moet ik allerlei stageopdrachten uitvoeren. Ik kijk uit naar een gezellige en leuke samenwerking en een leerzame stage. Verhuur van ruimtes in VC de Wipmolen Weet u dat het mogelijk is om ruimtes in ons pand voor korte of langere tijd te huren? Ook is het mogelijk om in het weekend te huren, maar daar gelden aparte afspraken voor. Voor vragen en overzicht prijzen kunt u contact opnemen met Miranda Rauch. Activiteitennieuws Beweegcoach Delfiade (oude Delftdag) was erg geslaagd! Zaterdag 15 september was weer de jaarlijkse Delfiade. Het was een gezellige en bruisende feestdag in Delft en ook het weer was erg goed. Het was een feest van, voor, met en door Delft(v)enaren en hun gasten. In de hele stad waren veel activiteiten te vinden en voor iedereen was er wel iets te doen, te zien of te eten. Op het gebied van vrije tijd, cultuur, sport oftewel.. alles! Ook het VTV was dit jaar weer aanwezig met een kraampje! We hebben veel informatie kunnen verstrekken en daarnaast ook een vrijwilliger binnen kunnen halen. Beweegcoach alweer twee jaar in Delft actief! September 2010 is er in Delft gestart met het project beweegcoach. Het eerste jaar was het zoeken naar de invulling en de mogelijkheden in Delft, maar na twee jaar kan gezegd worden dat het een zeer geslaagd project is. Veel mensen in Delft met een beperking hebben nu de weg naar een sportactiviteit gevonden en dat is voor de beweegcoach een belangrijke motivatie om door te gaan. Daarnaast zijn er ook verschillende verenigingen actief bezig met het opzetten van sporten voor mensen met een beperking. Het aanbod voor mensen met een beperking is in twee jaar al uitgebreid en dat is goed om te zien. Zowel aanbod als vraagkant kunnen bij de beweegcoach terecht en deze onderdelen maken onder andere het project tot een groot succes. AV 40 is gestart met atletiek! Sinds kort is AV 40 ook gestart met atletiek voor mensen met een beperking. Als je enthousiast wordt van hardlopen, speerwerpen, hoogspringen, discuswerpen, verspringen, sprinten en kogelstoten en je bent in de in leeftijd van ongeveer 12 jaar t/m 20 jaar kom dan langs bij AV 40. Ze trainen elke dinsdag van uur tot uur. Je kunt een aantal keren vrijblijvend meedoen. AV 40 is gelegen in sportpark Brasserskade, Sportring 12 in Delft. Informatie of aanmelden kan bij contactpersoon Lorenzo Primatesta of via vbatletiek@av40.nl

4 VTV Delft Filmavond Op zaterdag 3 november staat er een filmavond gepland. De filmavond vindt van uur plaats in VC de Wipmolen. Op groot scherm gaan we kijken naar de film Mijn vader is een detective. Entree is 4 Opgeven kan bij Nadine Verouden. Club Gegein Zin om iets te doen op zaterdagmiddag? Club Gegein is een één van de oudste clubs van het VTV. Het is een wekelijkse club met een wisselend activiteitenaanbod. Denk aan knutselen, bakken, bingo spelen of werken in een thema. Kom je gezellig een keer kijken of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Nadine Verouden Wandelen met het VTV Een aantal keer per jaar organiseert het VTV een wandeling. Op zondag 18 november verzamelen we om uur bij VC de Wipmolen. De wandeling duurt 2 uur en kost 4 incl. een kopje koffie/thee en wat lekkers na de wandeling. Het is belangrijk dat je goed kunt lopen. Wandel je gezellig mee? Neem contact op met Nadine Verouden.

5 Herfstfeest Op 12 oktober hebben we een leuk feest in vrijetijdscentrum de Wipmolen. Het thema is Wilde westen dus er zullen allerlei leuke spelletjes en hapjes zijn die hiermee te maken hebben. Leuk als je verkleedt komt als cowboy! Wanneer? Vrijdag 12 oktober van tot uur. Wat? Een feest voor iedereen die lid is van het VTV. Waar? VC de Wipmolen Prof. Krausstraat 71B 2628 JR Delft Hoe duur? 5,00 inclusief drankjes en versnaperingen. Contant betalen bij binnenkomst. En als ik wil komen? Vind je het leuk om te komen, geef je dan snel op bij Corrie Brocken, consulent VTV Delft. Je moet zelf je vervoer regelen. Week tegen de eenzaamheid In het kader van de landelijke week tegen de eenzaamheid heeft het VTV een aantal activiteiten georganiseerd. In Zoetermeer konden mensen op 27 september mee bowlen. Er waren 10 extra mensen die avond en het was erg gezellig!

6 De langste eettafel! Het VTV deed zondag 30 september mee aan de Langste Eettafel 2012 (i.h.k.v de week tegen eenzaamheid). Aan onze eettafel zaten deelnemers, buurtbewoners, familie en vrijwilligers. Het was een hele gezellige avond, nieuwe contacten, en lekker gegeten! Het VTV organiseert vaker op zondag een eetcafé in Delft, heb je interesse om mee te eten? Neem dan contact op met Kristel van den Berg: of Toneelvoorstellingen Woensdag 14 november, zaterdag 17 november en woensdag 21 november geeft de toneelclub van VTV Delft haar jaarlijkse uitvoering. Dit jaar spelen zij het stuk It s a kind of Magic In het hele land is er geen kleur meer te vinden. Alles is grijs en grauw en hoe moet dat nou? In museum Koller Klodder zit de schrik er goed in. Nagenoeg elk schilderij is bestolen van haar kleuren op één schilderij na, een prachtig doek van schilder Incasso, de beroemde schilder uit de 18e eeuw! Maar wat is dat voor herrie? Wie stormen daar onuitgenodigd naar binnen? Nee toch? Wie zal ervoor gaan zorgen dat onze prachtige kleuren weer op de juiste plekken terecht zullen komen? Gelukkig is TV Stress steeds aanwezig om ons van de ochtend tot de avond op de hoogte te brengen van het nieuws uit ons land. Soms tot grote wanhoop van Jan de Wanhoop. It's a kind of Magic, dat zal wel duidelijk worden! Het stuk is geheel zelf bedacht en geschreven en wordt opgevoerd in vrijetijdscentrum de Wipmolen. U wordt op alle avonden om uur verwacht. Wilt u kaarten reserveren? Neem dan contact op met Nadine Verouden.

7 Meezingmiddag Op zaterdag 17 november is er weer meezingmiddag. Dat is altijd een hele gezellige middag met een optreden van Grace. Er komt nog een uitnodiging, maar als je wilt komen kun je je alvast opgeven bij Corrie Brocken. De meezingmiddag is van tot uur. Vrijdagavond 26 oktober- Extra uitje! We gaan naar de Museumnacht in Delft. Na het openingsspektakel gaan we de stad in. Misschien heb je altijd al een kijkje willen nemen in museum het Prinsenhof of in het Legermuseum? Daarnaast is er in Delft van alles op straat te doen; optredens, muziek, dans, laat je verrassen! Het wordt een gezellige avond met uiteraard een drankje tussendoor! Dit gratis uitje is voor deelnemers die redelijk zelfstandig zijn, en ook zelfstandig kunnen reizen. Meer informatie en aanmelden: Kristel van den Berg. VTV Delft, locatie Craeyenburch Kermis en jaarmarkt Het weer was, tijdens de Kermis en jaarmarkt op Craeyenburch in Nootdorp, traditioneel goed. Dit heeft gezorgd voor een goede opkomst van bezoekers. De mensen achter de kramen hebben goed verkocht en de sfeer was gezellig! De botsauto s en de rups zijn bij de kinderen die op Craeyenburch wonen altijd een hit, de schommelboot, draaimolen en touwtjetrek vonden vooral bij de jongere bezoekers gretig aftrek. Aan de vrolijke gezichten te zien was iedereen tevreden met een super weekend en daar sluiten wij ons graag bij aan! Dus, volgend jaar, allemaal graag weer tot ziens! Themafeest op Craeyenburch, Rock&Roll Op zaterdag 20 oktober organiseert BVT een themafeest. Het thema voor dit jaar is Rock&Roll. De aula zal bij binnenkomst omgetoverd zijn in de jaren 50 stijl! Bij zo n feest hoort natuurlijk echte Rock&Roll muziek. Bob Color zal deze middag zorgen voor een echte Rock&Roll sfeer. Natuurlijk moeten de voetjes van de vloer en worden jullie uitgenodigd voor een echte danswedstrijd. Vergeet dus niet te oefenen thuis! Een aantal versnaperingen uit die tijd zoals: popcorn, suikerspin en een milkshake zitten bij de prijs inbegrepen. Het feest is van 14:00-16:00 in de aula De kosten ( 19) zullen via de nota van VTV geïncasseerd worden. Een kaart aan de deur kost 20! Meer informatie of opgeven? Neem contact op met VTV locatie Craeyenburch. Kerstdiners op Craeyenburch Ook dit jaar wordt het kerstdiner georganiseerd door VTV. Deze keer met livemuziek van Titia. Kerstmelodieën op latin-wijze, zowel Cubaans als Braziliaans! De kerstdiners zijn op: 17, 18, 19 december. De kosten zijn: 38,50 p.p. het kerstdiner zal beginnen om 18:00uur. Meer informatie of opgeven? Neem contact op met VTV locatie Craeyenburch. en

8 Nieuwe activiteiten Combiclub Active & Relax Bij voldoende aanmeldingen wil het VTV gaan starten met een combiclub op de woensdagmiddag van uur in VC de Wipmolen. Deze club bestaat uit twee delen, namelijk active en relax. Active (van uur) Bewegen is namelijk goed voor iedereen! Speciaal voor onze doelgroep zetten we een gezond, maar niet te moeilijk uurtje bewegen op. Iedereen kan meedoen aan de oefeningen, zelfs als je rolstoelgebonden bent. Door middel van simpele oefeningen een uurtje in beweging zijn. Deze beweegactiviteit wordt begeleid door specialisten op het gebied van sport. Relax (van uur) Na het bewegen kun je vervolgens lekker relaxen tijdens de Soos. Gezellig kletsen en een drankje doen, maar natuurlijk kun je ook knutselen, sjoelen, darten, kaarten enzovoorts. Voor iedereen is er iets te doen! Oftewel een actief en relaxmiddag voor iedereen! Het leukste is natuurlijk om deel te nemen aan beide activiteiten, maar je kunt je ook opgeven voor 1 van de twee clubs. De kosten voor de combiclub bedraagt: 45 per kwartaal (exclusief jaarlijkse basiscontributie van 17,50) Kosten alleen bewegen: 20 per kwartaal Kosten alleen soos: 25 per kwartaal Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Nadine Verouden en Ivy Kahlmann. Bij onderstaande activiteiten is er plaats voor nieuwe deelnemers Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag En bij Handwerken/ Koken/ Volksdansen/ Countryline Dance in VC de Wipmolen Computerclub Westland Koken /Koken voor jongeren /Muziek/ Hout in VC de Wipmolen Trimzwemmen en zwemmen Delft Darten/poolen Nootdorp Toneel in VC de Wipmolen Kookclub Zoetermeer Bowlen Delft Zaalvoetbal Delft Hout 1 en 2/ Koken 2/ Computerclub 1 en 2 in VC de Wipmolen Darten Zoetermeer De Eetclub/ Computerclub/ Vrijdagavondsoos in VC de Wipmolen/Club go out Club Gegein in VC de Wipmolen Eetcafé de Likkepot in VC De Wipmolen Club Go Out (voor 14 tot 20 jarigen) Vriendschapskring Zoetermeer Vriendschapskring Vlaardingen/Maassluis

9 Activiteitenoverzicht Oktober Vrijdag 5 Zaterdag 6 Zaterdag 6 Vrijdag 12 Vrijdag 12 Zaterdag 13 Vrijdag 19 Zaterdag 20 Vrijdag 26 Zaterdag 27 Zaterdag 27 November Vrijdag 2 Zaterdag 3 Vrijdag 9 Zaterdag 10 Zondag 11 Donderdag 15 Vrijdag 16 Zaterdag 17 Zondag 18 Vrijdag 23 Zaterdag 24 Zaterdag 24 Vrijdag 30 December Zaterdag 1 Zaterdag 1 Woensdag 5 Vrijdag 7 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Vrijdag 14 Maandag 17 Dinsdag 18 Woensdag 19 Vrijdag 21 Zaterdag 22 Zaterdag 29 Disco BVT Workshop thema Herfst BVT Uitje club go out VTV Muziekcafé BVT Herfstfeest VTV Pizza eten (voor leden van de VSK Delft/Westland/Vlaardingen/Maassluis) VTV Disco BVT Rock & Rollfeest; stevige muziek, suikerspinnen en milkshakes BVT Extra activiteit: Museumnacht Delft (voor leden van de VSK/eetcafé) VTV Film & 45+ soos BVT Uitje club go out VTV Disco BVT Film VTV Jongeren (t/m 25 jaar) BVT Muziekcafé BVT Bioscoop (voor leden van de VSK Delft/Westland/Vlaardingen/Maassluis) VTV Bingo BVT Disco BVT Meezingmiddag VTV Wandeling BVT Bingo VTV 45+ soos BVT Uitje club go out VTV Sinterklaasfeest BVT Sinterklaasmiddag VTV Film BVT GEEN CLUB S Jongerendisco (14 t/m 25 jaar) VTV Disco BVT Uit eten Vlaardingen (voor leden van de VSK Delft/Westland/Vlaardingen/Maassluis) VTV Kerstmarkt BVT Kerstdiner BVT Kerstdiner BVT Kerstdiner BVT Disco BVT Bloemschikken VTV 45+ soos BVT

10 Externe activiteiten: Super G party Sport Vereniging Honselersdijk organiseert op vrijdagavond 2 november weer een Super G party! Hét feest voor mensen met een beperking. De toegang voor dit feest is gratis. Je moet alleen geld meenemen als je iets te drinken wilt kopen. Het feest is van 19:00 tot 23:00 uur en vindt plaats in de Sosefhal, Strijphorst 2, 2675WN in Honselersdijk. Deze activiteit wordt niet georganiseerd door Stichting VTV, voor eventuele begeleiding moet dan ook zelf gezorgd worden. Mocht je vragen hebben over deze activiteit dan kan je contact opnemen met SV Honselersdijk. Dance Unlimited Dance Unlimited is een feest voor mensen met- en zonder beperking (18+) Een initiatief van VTV Den Haag Datum: Vrijdag 9 november Tijden: 21:00 1:00 uur Voor meer informatie kunt u contact opnemen met VTV Den Haag, of Wist je dat? - Cliënten uit Nootdorp die van maandag t/m vrijdag activiteiten van het VTV in Delft bezoeken worden gereden door vrijwillige chauffeurs? Dit is een uniek samenwerkingsproject tussen VTV Delft en Ipse de Bruggen. Gemiddeld 80 deelnemers maken gebruik van dit vervoer. Afen aanmelden voor het vervoer gaat via het VTV. - Er voor de dartclub s van VTV een darttoernooi wordt gehouden in Leiden op zaterdag 17 november. Iedereen die lid is van een dartclub van het VTV kan zich hiervoor opgeven. - Club Go Out voor jongeren van 14 t/m 25 jaar nu ook extra clubavonden hebben op vrijdagavond? Meer informatie bij Kristel van den Berg.

11 Ons kent Ons Nieuwe rubriek waarin we iedere keer een interview met een van onze medewerkers plaatsen Wil je ook wat meer over jezelf vertellen in onze nieuwsbrief neem dan contact op met het VTV. Mijn naam is José Alblas. Ik woon met man en twee Engelse bulletjes in Delft. Mijn leeftijd is 51 jaar. Welke activiteit(en) doe je bij ons? Op dit moment begeleid ik een wandelclub, ik draai soos op een woning en ik help, samen met mijn man, tellen bij de dart- en poolclub in Nootdorp. Hiervoor heb ik kooklessen gegeven, de 45+ soos begeleid, voorgelezen, het project Openbaar Vervoer wegwijs maken gedaan, en ik ben invaller bij diverse clubs. Hoe kom je bij ons terecht? Ik zocht naast mijn parttime baan bij NEN en mijn parttime eigen bedrijf MeJongsteZusje.nl een aantal uren werk als activiteitenbegeleider. Ik ben dus gaan snuffelen op google en kwam zo bij BVT en VTV binnen. Wat doe je zelf in je vrije tijd? Ik ga graag met man en honden met de camper op stap. Dan geocachen we. Dat is schatjes zoeken met de coördinaten die je van internet afhaalt. Een verslavende hobby ( Wat ik ook graag doe is yoga, koken, lezen, schrijven, en ik hou me bezig met mijn webwinkel de Kleurboutique. Door mijn sooswerk, een gezellige middag voor bewoners realiseren, kwam ik op het idee om kleurboeken voor volwassenen te zoeken. Ik moest op een gegeven moment een nieuw kleurboek kopen voor een bewoner die graag kleurt. Ik kon alleen hele kinderachtige vinden zoals Dora, SpongeBob en Bob de Bouwer. De bewuste bewoner heeft het belevingsniveau van een zesjarige.voor hem zijn deze kleurboeken dus geschikt. Dus ik dacht eraan hoe het zou voelen als bijvoorbeeld mijn vader of ikzelf een beperking zouden krijgen en iets creatiefs wilde doen. Ik zou dan toch liever een Mona Lisa inkleuren dan een Dora. Ik ben dus op zoek gegaan naar kleurboeken voor volwassenen, voor mensen die graag ontspannen of revalideren door te kleuren. Ik heb ze gevonden in Amerika, Canada en Engeland en haal ze hier naar toe. Prachtige kleurboeken met kunst, natuur, dieren en veel meer. Via kan je in mijn webwinkel komen en kiezen uit ongeveer 50 titels. Al aardig wat activiteitenbegeleiders, fysiotherapeuten, coaches, leerkrachten en particulieren hebben mijn winkel ondertussen gevonden. Heel leuk, niet alleen om te verkopen maar ook om kleurboeken voor volwassenen bekendheid te geven. Vaak weet men niet van het bestaan.

12 Wat is het meest bijzondere wat je bij ons hebt meegemaakt? Dat is een moeilijke vraag. Moet ik vertellen over de deelnemer die speciaal voor mij zijn pluche stokpaardje meeneemt naar de soos zodat ik er mee kan dansen? Of de mevrouw die eerst niets van me wilde weten en waar ik nu de mooiste puzzels mee maak van oude kalenders? Of de rusteloze jongen die ik zie genieten van het aaien van de varkens? Of of, of? Zo kan ik uren doorgaan. Het zijn vaak de kleine, schijnbaar onbelangrijke momenten die je beleeft met een deelnemer die me heel blij of ontroerd kunnen maken. Van wie wil jij nu meer weten? Ik ben benieuwd naar het verhaal van Monica van Houwelingen! Wij bedanken José voor haar tijd en mooi verhaal. Vacatures Vrijwilliger Darten s-gravenzande op maandagavond van uur. Vrijwilliger Club Gegein op zaterdagmiddag van uur. Vakkracht voor nieuwe club Active en Relax op woensdagmiddag uur. Vakkracht Bowlen Delft op woensdagavond van uur (om de week). Nieuwe vakkrachten en vrijwilligers Arnaud van de Burg, chauffeur Arjan Maan, chauffeur Ger Honderd, vrijwilliger bij de schaakclub Geoffrey Dumont, vrijwilliger bij bowlen Vlaardingen Imke van Huijkelom, vrijwilliger koken en Zumba Ine Kranen, vrijwilliger dansen Elly Heldring, vrijwilliger handwerken Thea Remmerswaal, vakkracht handwerken Kerstborrel vrijwilligers en vakkrachten Zet de datum van de kerstborrel alvast in je agenda: maandag 10 december van tot uur Uitnodiging volgt! Medewerkers VTV Delft Monique Tromp Regiomanager VTV Delft Miranda Rauch Administratief medewerker Melanie Barbier Consulent Kristel van den Berg Consulent Corrie Brocken Consulent Nadine Verouden Consulent Ivy Kahlmann Consulent/Beweegcoach Monica van Houwelingen Consulent BVT Jessica Portier Consulent BVT

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: 015-2618648 Algemeen e-mailadres: vtvdelft@vtvzhn.nl www.stichtingvtv.

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: 015-2618648 Algemeen e-mailadres: vtvdelft@vtvzhn.nl www.stichtingvtv. Nieuwsbrief Jaargang 2014 2 Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland, Lansingerland Intern nieuws Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: 015-2618648 Algemeen e-mailadres: vtvdelft@vtvzhn.nl www.stichtingvtv.

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: 015-2618648 Algemeen e-mailadres: vtvdelft@vtvzhn.nl www.stichtingvtv. Nieuwsbrief Jaargang 2015 3 Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland Intern nieuws Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2012

Informatie tweede clubperiode 2012 Informatie tweede clubperiode 2012 De eerste clubperiode van 2012 zit er alweer op. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van Bureau Vrije Tijd voor het tweede half jaar van 2012! De clubperiode loopt deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: 015-2618648 Algemeen e-mailadres: vtvdelft@vtvzhn.nl www.stichtingvtv.

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: 015-2618648 Algemeen e-mailadres: vtvdelft@vtvzhn.nl www.stichtingvtv. Nieuwsbrief Jaargang 2015 2 Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland Intern nieuws Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2013

Informatie tweede clubperiode 2013 Informatie tweede clubperiode 2013 De eerste clubperiode van 2013 gaat alweer aardig opschieten. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Nootdorp voor de tweede periode van 2013! De clubperiode

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: 015-2618648 Algemeen e-mailadres: vtvdelft@vtvzhn.nl www.stichtingvtv.

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: 015-2618648 Algemeen e-mailadres: vtvdelft@vtvzhn.nl www.stichtingvtv. Nieuwsbrief Jaargang 2015 1 Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland, Lansingerland Intern nieuws Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten

Nadere informatie

VTV Zomeractiviteiten 2012

VTV Zomeractiviteiten 2012 VTV Zomeractiviteiten 2012 Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 t/m 20 jaar met een verstandelijke beperking. Mocht uw kind ouder of jonger zijn, maar wel

Nadere informatie

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl Stichting Vrijetijdsbesteding, Jaargang 2012 Uitgave 1 Thuishulp en Vormingsactiviteiten Prof. Oudemansstraat 56A Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp Nieuwe Waterweg Noord, Zoetermeer, Midden-Delfland

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Opzeggen lidmaatschap. Nieuw jasje. Vakantie/vrije dagen. Contributieverhoging

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Opzeggen lidmaatschap. Nieuw jasje. Vakantie/vrije dagen. Contributieverhoging Nieuwsbrief Jaargang 2013 3 Regio, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland, Lansingerland Intern nieuws Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten

Nadere informatie

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen.

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen. Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Het is zomervakantie van maandag 13 juli t/m zondag 23 augustus. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode niet door. Het VTV organiseert in de zomervakantie

Nadere informatie

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl Stichting Vrijetijdsbesteding, Jaargang 2011 Uitgave 3 Thuishulp en Vormingsactiviteiten Prof. Oudemansstraat 56A Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp Nieuwe Waterweg Noord, Zoetermeer, Midden-Delfland

Nadere informatie

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl Stichting Vrijetijdsbesteding, Jaargang 2012 Uitgave 2 Thuishulp en Vormingsactiviteiten Prof. Oudemansstraat 56A Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp Nieuwe Waterweg Noord, Zoetermeer, Midden-Delfland

Nadere informatie

Contactinformatie: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade NC Nootdorp Telefoonnummer:

Contactinformatie: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade NC Nootdorp Telefoonnummer: Contact: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade 4 2631 NC Nootdorp Telefoonnummer: 015-3102292 E-mail: vtvcn@vtvzhn.nl 24 Informatie eerste clubperiode 2014 De voorbereidingen voor de 1

Nadere informatie

Zomeractiviteiten

Zomeractiviteiten 1 Zomerprogramma VTV Delft 2017! Iedereen kijkt er al hals reikend naar uit, en hier is ie dan! Het zomerprogramma van 2017! Een zomer genieten met elkaar! Het is zomervakantie van maandag 10 juli t/m

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2015

Informatie tweede clubperiode 2015 Informatie tweede clubperiode 2015 De tijd gaat snel en ook de eerste clubperiode is alweer bijna afgelopen (zaterdag 11 juli 2015). Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Craeyenburch

Nadere informatie

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl Stichting Vrijetijdsbesteding, Jaargang 2012 Uitgave 3 Thuishulp en Vormingsactiviteiten Prof. Oudemansstraat 56A Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp Nieuwe Waterweg Noord, Zoetermeer, Midden-Delfland

Nadere informatie

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassenen aan kunnen deelnemen.

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassenen aan kunnen deelnemen. Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Het is zomervakantie van maandag 11 juli t/m zondag 21 augustus. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode niet door. Het VTV organiseert in de zomervakantie

Nadere informatie

VTV Zomeractiviteiten 2013. Voor jeugd & volwassenen

VTV Zomeractiviteiten 2013. Voor jeugd & volwassenen VTV Zomeractiviteiten 2013 Voor jeugd & volwassenen Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Het is zomervakantie van maandag 22 juli t/m zondag 1 september. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode

Nadere informatie

Zomeractiviteiten

Zomeractiviteiten 2 Zomerprogramma VTV Delft 2019 Iedereen kijkt er al hals reikend naar uit, en hier is ie dan! Het zomerprogramma van 2019. Een zomer genieten met elkaar! De zomervakantie is van maandag 22 juli t/m zondag

Nadere informatie

Informatie eerste clubperiode 2015

Informatie eerste clubperiode 2015 Informatie eerste clubperiode 2015 De voorbereidingen voor het nieuwe jaar zijn in volle gang. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Craeyenburch voor de 1ste periode van 2015! De clubperiode

Nadere informatie

Donderdag 27 februari organiseert het VTV van 10.00-16.00 uur een dag met leuke activiteiten. We gaan bowlen en cupcakes bakken en versieren.

Donderdag 27 februari organiseert het VTV van 10.00-16.00 uur een dag met leuke activiteiten. We gaan bowlen en cupcakes bakken en versieren. Hoe ziet het programma eruit? Het is voorjaarsvakantie van maandag 24 februari t/m zondag 2 maart. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode niet door. Donderdag 27 februari organiseert het VTV

Nadere informatie

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen!

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen! Tot woensdag 9 maart aanmelden Berghuizen Breed De eerste testuitgave in Zuid-Berghuizen, gemaakt en bezorgd door vrijwilligers. Lees en laat ons weten wat u ervan vindt! Mail uw ervaring, tips en vragen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VTV. Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten. Jaargang

NIEUWSBRIEF VTV. Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten. Jaargang NIEUWSBRIEF VTV Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten Jaargang 2016 3 Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland Pagina 1

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Opzeggen lidmaatschap. Nieuw jasje. Vakantie/vrije dagen. Contributieverhoging

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Opzeggen lidmaatschap. Nieuw jasje. Vakantie/vrije dagen. Contributieverhoging Nieuwsbrief Jaargang 2013 2 Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland, Lansingerland Intern nieuws Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten

Nadere informatie

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016

ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 ACTIVITEITEN APRIL/MEI 2016 KINDERATELIER oude knikkers Eens kijken wat je allemaal met oude knikkers kan maken! Zaterdag 9 april van 13.30-15.30 uur (groep 5 VO) Zaterdag 16 april van 13.30-15.00 uur

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VTV. Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten. Jaargang

NIEUWSBRIEF VTV. Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten. Jaargang NIEUWSBRIEF VTV Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten Jaargang 2016 2 Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland Pagina 1

Nadere informatie

Voor iedereen plezier! Een overzicht van alle vrijetijdsactiviteiten georganiseerd door St. Myosotis Westland.

Voor iedereen plezier! Een overzicht van alle vrijetijdsactiviteiten georganiseerd door St. Myosotis Westland. Voor iedereen plezier! Een overzicht van alle vrijetijdsactiviteiten georganiseerd door St. Myosotis Westland. Myosotis organiseert vrijetijdsbesteding in het Westland voor mensen met een verstandelijke

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

Stichting De Nieuwe Brug

Stichting De Nieuwe Brug M.A. de Ruijterstraat 7 www.denieuwebrug.com 3201 CK Spijkenisse 0181 611096 / 06 42826465 Vrijblijvend komen kijken Informatie: bij onze activiteiten is altijd gre.wiechmann@gmail.com mogelijk. De Stichting

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Januari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

jan-mrt 2011 Contactenkrant Samen boodschappen doen op de markt? Wie fietst er ook graag? Ik zoek een kaartmaatje

jan-mrt 2011 Contactenkrant Samen boodschappen doen op de markt? Wie fietst er ook graag? Ik zoek een kaartmaatje jan-mrt 2011 Contactenkrant Wie vindt het leuk om samen af en toe te koken? Wie wil samen met mij gaan wandelen? Samen zwemmen? Samen boodschappen doen op de markt? Ik zoek een kaartmaatje Gezocht: vriend(in)

Nadere informatie

Activiteiten Regio Delft

Activiteiten Regio Delft Activiteiten Regio Delft Inhoud VTV en jouw vrije tijd pag. 4 VTV en vrijwilligers pag. 5 De contributie pag. 6 SPORT Aerobic pag. 8 Bowlen pag. 9 Darten pag. 10 Zumba pag. 11 UITGAAN Bingo pag. 12 Eetcafe

Nadere informatie

Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015. Winkel. Cafetaria Betuwe Binnen. Betuwe Binnen Bar. 12.00u 22.

Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015. Winkel. Cafetaria Betuwe Binnen. Betuwe Binnen Bar. 12.00u 22. Programma Betuwe Binnen & Camping Betuwe Hoogseizoen 10-07- 2015 t/m 30-08- 2015 Openingstijden Bakkerij met verse broodjes Wilt u er zeker van zijn dat uw broodjes klaar liggen? Bestel ze dan (de dag

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2015 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Februari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

Doelstellingen. Locatie. Alle activiteiten starten op bij Aan de Linde. Het adres is: Klompenstraat 1 6265 NE Eckelrade

Doelstellingen. Locatie. Alle activiteiten starten op bij Aan de Linde. Het adres is: Klompenstraat 1 6265 NE Eckelrade Activiteiten programma Wonen en Jong volwassenen 2016 Op vraag van onze bewoners, Talenten die individuele begeleidingen krijgen en de Talenten die een dagbesteding volgens bij Talent hebben wij een activiteitenprogramma

Nadere informatie

Vrijetijdsbesteding voor jongeren Sterker in de samenleving.

Vrijetijdsbesteding voor jongeren Sterker in de samenleving. Vrijetijdsbesteding voor jongeren Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Eén ding is zeker: voor verveling heb je geen tijd bij Pluryn. Of je nu lekker wil sporten, hobbyen, muziek maken of uitgaan

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 15 10 april 2018 Nieuws Agenda 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag Doorn

Nadere informatie

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM voor mensen met een beperking Overzicht activiteiten maandag ochtend bakken, computer dinsdag ochtend tekenen & schilderen, creatief met papier, winkel, computer

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf!

Recreatieprogramma. Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli. Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Recreatieprogramma Vrijdag 13 juli t/m vrijdag 20 juli Welkom op De Kurenpolder Recreatie Wij wensen u een fijn verblijf! Kijk snel verder voor het complete programma van het recreatieteam! LET OP! Bij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD & JONGEREN December 2015. Column van Puck. Hallo Allemaal,

NIEUWSBRIEF JEUGD & JONGEREN December 2015. Column van Puck. Hallo Allemaal, NIEUWSBRIEF JEUGD & JONGEREN December 2015 Agenda Column van Puck 4 December Auti Soos 11 december Soep- en spellenavond 12 december Auti Actie Dag 29 december AutiJongerenCafé Vanaf Januari 2016 Auti

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

Jan Thijs Seinenhof Diever. Verenigingsleven en recreatieve activiteiten

Jan Thijs Seinenhof Diever. Verenigingsleven en recreatieve activiteiten Jan Thijs Seinenhof Diever Verenigingsleven en recreatieve activiteiten 1 2 Geachte meneer, mevrouw, In deze uitgave van Jan Thijs Seinenhof staat beschreven welke mogelijkheden wij bieden voor vrijetijdsbesteding

Nadere informatie

Vrijdag 14 september is er Smashsoos. Smash treedt het eerste uur op. Daarna is er gewone soos.

Vrijdag 14 september is er Smashsoos. Smash treedt het eerste uur op. Daarna is er gewone soos. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 37 13 september 2018 Nieuws Agenda 15 sept : workshop Strandschilderij(vol) 16 sept : voetbal FC Utrecht- Emmen 28 sept : band Alleen maar Hollands 29 sept. : De Hongerige Klant

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VTV. Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten. Jaargang

NIEUWSBRIEF VTV. Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten. Jaargang NIEUWSBRIEF VTV Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten Jaargang 2017 1 Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland Pagina 1

Nadere informatie

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Schooljaar 2011-2012 Vrijdag 16 december 2011 nr. 7 AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Woensdag 21 december Woensdag 21 december Vrijdag 23 december Zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari

Nadere informatie

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl

o.b.s. DE EGLANTIER directie@eglantiertanthof.nl tso@eglantiertanthof.nl info@kinderopvang-plein.nl o.b.s. DE EGLANTIER Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 Fax: 015-2578413 Nieuwsbrief 12 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen

Kids. &Go. Informatieblad speciaal voor kinderen Informatieblad speciaal voor kinderen Datum; Aalsmeer, jaar 2011 Gemaakt door; Bianca Wegbrands daar, Wat leuk dat je dit informatieblad speciaal voor kinderen wilt lezen. Ik zal me eerst even aan jou

Nadere informatie

Informatiebrochure. Sport en vrijetijdsbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. www.spindo.nl

Informatiebrochure. Sport en vrijetijdsbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. www.spindo.nl Informatiebrochure Sport en vrijetijdsbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking www.spindo.nl Wie zijn wij? Stichting SPINDO biedt sport en vrijetijdsbesteding aan mensen met een verstandelijke

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE.

OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE. OVERZICHT MAANDPROGRAMMA ZONNEHOF AUGUSTUS IN DEZE MAAND IS HET ECHT VAKANTIE. OOK DE MEDEWERKERS EN VEEL VRIJWILLIGERS GENIETEN DAN VAN HUN VAKANTIE. DE VASTE ACTIVITEITEN PROBEREN WE ZO GOED MOGELIJK

Nadere informatie

Extra bijlage leden Cursussen/activiteiten die binnenkort gaan starten bij VTV regio Leiden

Extra bijlage leden Cursussen/activiteiten die binnenkort gaan starten bij VTV regio Leiden Extra bijlage leden Cursussen/activiteiten die binnenkort gaan starten bij VTV regio Leiden Algemeen: je dient basislid à 17,50 per jaar te zijn om deel te kunnen nemen aan (alle) activiteiten van het

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER MEI 2012

ACTIVITEITENKALENDER MEI 2012 ACTIVITEITENKALENDER MEI 2012 Uitgelicht Donderdag 3 mei 19.30-21.30 uur Filmavond Vrijdag 4 mei 11.00-13.00 uur Brunch Vrijdag 4 mei 19.00-20.30 uur Dodenherdenking Donderdag 10 mei 12.30-15.30 uur Uitstapje

Nadere informatie

Extra bijlage leden Cursussen/activiteiten die binnenkort gaan starten bij VTV regio Leiden

Extra bijlage leden Cursussen/activiteiten die binnenkort gaan starten bij VTV regio Leiden Extra bijlage leden Cursussen/activiteiten die binnenkort gaan starten bij VTV regio Leiden Algemeen: je dient basislid à 17,50 per jaar te zijn om deel te kunnen nemen aan (alle) activiteiten van het

Nadere informatie

Nieuwsflits. Kalender: 15 oktober 2015. Ambrasoft/MijnKlas Thuisgebruik. Zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens

Nieuwsflits. Kalender: 15 oktober 2015. Ambrasoft/MijnKlas Thuisgebruik. Zorgvuldig omgaan met persoonlijke gegevens Nieuwsflits 15 oktober 2015 Kalender: Agenda: 16 oktober t/m 23 oktober: Herfstvakantie vrijdag 23 oktober: Houtdorp vrijdag 23 oktober: Multisportevent 1 november: Peuter/kleuterkerk Maandag 2 november:

Nadere informatie

U bent van harte welkom!

U bent van harte welkom! Seizoen 2017-2018 U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in de Hanzeborg voor het seizoen September 2017 September 2018. Het kan zijn dat er wijzigingen

Nadere informatie

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze DE STROOM JAARGANG 3 NUMMER 17 Inhoud: Bezoek aan de markt groep 3 MB Even voorstellen: Floor Open Dagen VO Agenda en bijlagen 14 JANUARI 2016 Informatieblaadje Basisschool de Beerze Bezoek aan de markt

Nadere informatie

Extra bijlage leden Cursussen/activiteiten die binnenkort gaan starten bij VTV regio Leiden

Extra bijlage leden Cursussen/activiteiten die binnenkort gaan starten bij VTV regio Leiden Extra bijlage leden Cursussen/activiteiten die binnenkort gaan starten bij VTV regio Leiden Algemeen: je dient basislid à 17,50 per jaar te zijn om deel te kunnen nemen aan (alle) activiteiten van het

Nadere informatie

Doe je trouwens ook mee met de prijsvraag die op de laatste pagina staat? Wie weet gebruiken we jouw idee wel in de volgende nieuwsbrieven.

Doe je trouwens ook mee met de prijsvraag die op de laatste pagina staat? Wie weet gebruiken we jouw idee wel in de volgende nieuwsbrieven. Je leest nu, vers van de pers, de allernieuwste nieuwsbrief van t Stokperdje! Dit jaar ga je alles lezen over wat er op t Stokperdje te doen is. Er staan weer verschillende leuke Instuiven op de zondagmiddag

Nadere informatie

1. Wat doe jij het liefst om je te ontspannen? (meerdere antwoorden mogelijk) 46%

1. Wat doe jij het liefst om je te ontspannen? (meerdere antwoorden mogelijk) 46% Relaxmomenten Een moment voor jezelf inplannen schiet er wel eens bij in. 50% 4 40% 3 30% 2 20% 1 10% 0% Toelichting: 17% 1. Dagje naar de spa 1. Wat doe jij het liefst om je te ontspannen? (meerdere antwoorden

Nadere informatie

Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015

Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015 HET LEITJE Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015 AGENDA Dinsdag 10 november: Donderdag 12 november: Zaterdag 14 november: 12.45 uur Inloopspreekuur Jeugdverpleegkundige 8.30 uur Studiedag

Nadere informatie

Ac viteitengids De Uiterton. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl

Ac viteitengids De Uiterton. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl Ac viteitengids De Uiterton Seizoen 2014-2015 www.woonzorgflevoland.nl U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in De Uiterton voor het seizoen September

Nadere informatie

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * VALENTINO Helaas hebben wij vorige week afscheid moeten nemen van ons manegepaard Valentino. Nadat hij opnieuw last kreeg van een peesblessure hebben wij helaas

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15 Activiteiten Walcheren September 15 zon 30aug Rondje fietsen op Walcheren Zou je best eens een mooie fietstocht willen maken, maar doe je dat liever niet alleen? Fiets dan mee! We gaan een tocht maken

Nadere informatie

de week van de contacten met Sofie op de koffie

de week van de contacten met Sofie op de koffie Week tegen de eenzaamheid 26 september tot en met 5 oktober De Langste Eettafel van Nederland de week van de contacten met Sofie op de koffie Programma: Het kan goed zijn om eens stil te staan bij de Week

Nadere informatie

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open!

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Stads strand Winkelcentrum Het Rond Houten 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Heerlijk zand, mooie strandtent en te gekke events! ACTIVITEITEN OVERZICHT Stadsstrand 2015 Het is weer zover: het Stadsstrand

Nadere informatie

Activiteitenkalender. Overdal

Activiteitenkalender. Overdal Activiteitenkalender Overdal juli 2017 Dag Activiteit Tijd/Plaats Maandag 3 juli 10:30 Dinsdag 4 juli Donderdag 6 juli Schilderen met Jos Bent u creatief, of wilt u gewoon even ontspannen? Komt u kijken

Nadere informatie

Weekschema maken. Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken.

Weekschema maken. Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken. Weekschema maken Je gaat praten over de dingen die jij in één week doet. Deze activiteiten ga je in een schema op de computer uitwerken. Leer en oefen: Neem samen me de docent/assistent het fotoboek de

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Dit is de nieuwsbrief van Praktijk de Regenboog. Via regelmatige nieuwsbrieven willen wij u als ouder, collega of andere geïnteresseerde op de hoogte houden van het laatste nieuws.

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief.

met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief. met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief. Gewoon gezellig, lekker actief! Met de activiteiten van Savant Zorg kunt u samen met anderen veel plezier beleven.

Nadere informatie

November & December 2015

November & December 2015 November & December 2015 Talentontwikkeling op de Veste Eigen & Wijzer Beste ouders, Hierbij ontvangt u het nieuwe activiteitenboekje voor de komende periode. Nu het buiten koud is gaan we allemaal leuke

Nadere informatie

Radio Bartje vervalt aankomende week en de week er na is het alleen op dinsdag 22 mei. Woensdag middag Praatjes Café in Zeist

Radio Bartje vervalt aankomende week en de week er na is het alleen op dinsdag 22 mei. Woensdag middag Praatjes Café in Zeist Nieuwsbrief Vrije Tijd week 19 11 Mei 2018 Nieuws Agenda 16 mei : Theatergroep Heuvelrug 19 mei : Workshop vogeltjesmobiel 26 mei : De hongerige klant 26 mei : Orkest Ludiek (nieuw) 1 juni : Cinebartje

Nadere informatie

Ac viteitengids Hanzeborg. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl

Ac viteitengids Hanzeborg. Seizoen 2014-2015. www.woonzorgflevoland.nl Ac viteitengids Hanzeborg Seizoen 2014-2015 www.woonzorgflevoland.nl U bent van harte welkom! In dit boekje vindt u alle activiteiten die georganiseerd worden in de Hanzeborg voor het seizoen September

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014

Activiteitenboekje. Brede School Kei 13 Brede School Kei 13 Wezenland 582 7415 JM Deventer 0570 625031. september december 2014 Opgaveformulier Alle gegevens invullen en inleveren bij Marjan Bouwman of de juf of meester. Of zoals aangegeven via de mail. U krijgt bericht als uw kind geplaatst is. Ja, ik geef mijn kind op voor deze

Nadere informatie

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven

Thema: De buitenwereld ontdekken en beleven Week 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13 juli 2015 Op de fiets gaan we vandaag naar t Hof. Ben jij daar al is geweest? Het is een groot park waar je in kan wandelen, in de speeltuin kan spelen en een dolhof.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 6 06 Februari 2018 Nieuws Agenda 7 febr: Fablab in Zeist 7 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Sparta 9 febr: DDK met SMASH 9 febr: Carnaval Zeist(nieuw) 10 febr: Voetbal FC Utrecht

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Inhoud Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen... 1 Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Beste Ouders en/of verzorgers, De meivakantie staat voor de deur. In tegenstelling tot veel scholen in de regio hebben de

Beste Ouders en/of verzorgers, De meivakantie staat voor de deur. In tegenstelling tot veel scholen in de regio hebben de KBS De Touwladder T: 079-3413033 Velddreef 328 E: info@touwladder.unicoz.nl 2727 CV Zoetermeer W: www.touwladder.unicoz.nl Beste Ouders en/of verzorgers, De meivakantie staat voor de deur. In tegenstelling

Nadere informatie

uitdagend, inspirerend en waarderend voor ieder(s) talent!

uitdagend, inspirerend en waarderend voor ieder(s) talent! NIEUWSBRIEF MEI Deze nieuwsbrief bevat de volgende onderwerpen: studiedagen tot einde schooljaar SAP (school atletiektoernooi parkstad) Schoolverlaters gaan naar Teuven! Nieuws vanuit de plusklas Deel

Nadere informatie

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook?

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook? Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin januari t/m april 2013 Op vrijdagavond 11 januari is er in de Veldschoppe voor alle kinderen van groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Beste leden, Heb je vragen, opmerkingen of leuke, anekdotes? Laat het aan ons weten via nieuwsbriefsvs@hotmail.com. Wellicht zullen wij het plaatsen in de nieuwsbrief!

Nadere informatie

Infopunt 13 9 juni 2014

Infopunt 13 9 juni 2014 Infopunt 13 9 juni 2014 Heeft iedereen genoten van dit prachtige Pinksterweekend? Was het een gezellige kermis in ons mooie dorp Aartswoud? Wij zijn bezig met de laatste loodjes wat school betreft. Nog

Nadere informatie

Sport - instuif. 19, 20, 21 en 22 oktober

Sport - instuif. 19, 20, 21 en 22 oktober Prinses Julianaplein 1 3211 XX GEERVLIET Tel:0181-661330 Sport - instuif 19, 20, 21 en 22 oktober In de herfstvakantie stelt het bestuur van de SGKa, De Haveling weer beschikbaar om de jeugd onder leiding

Nadere informatie

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant?

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant? Hé allemaal! Mijn naam is Flurki en ik heet jullie allemaal welkom hier op vakantiepark Dierenbos! Wisten jullie dat hier ontzettend veel leuke dingen te doen zijn!? Je kan hier je creativiteit kwijt in

Nadere informatie

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant?

Wisten jullie dat. Onze minidisco CD te koop is voor slechts 6,95 bij de receptie en het restaurant? Hé allemaal! Mijn naam is Flurki en ik heet jullie allemaal welkom hier op vakantiepark Dierenbos! Wisten jullie dat hier ontzettend veel leuke dingen te doen zijn!? Je kan hier je creativiteit kwijt in

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener Groep 1 & 2 nieuwsbrief t Toetertje OBS De Schoener 20 e jaargang, nr. 1 26-10-2012 Juf Tony is terug van weggeweest! Afgelopen maandag was ik weer voor het eerst echt in de klas. Helemaal alleen met de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 20-05-2016

Nieuwsbrief 15 20-05-2016 Nieuwsbrief 15 20-05-2016 Communie Komende zondag doen de kinderen van groep 4 hun Eerste Heilige Communie. Wij hopen op goed weer en wensen hen allemaal een onvergetelijke dag toe! Schoolfotograaf Het

Nadere informatie

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 16 september 2015 nr. 03

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 16 september 2015 nr. 03 Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com Tel 0161-451541 home-page: www.debolstergilze.nl JAARGANG 20 Wekelijkse nieuwsbrief 16 september 2015 nr. 03 NIEUWS VAN DE DIRECTIE Drukke

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Inhoud Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen... 1 Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren december 2014

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren december 2014 Activiteiten Walcheren december 2014 Hallo daar. Hier een verslag van het eethuis van gors. Vandaag 9-10-2014 was er weer een eethuis we hebben Mossels gegeten en veel heel veel gelachen en gepraat met

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 3 April 2014 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar: Cliëntzeggenschap,

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 14

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 14 Activiteiten Walcheren September 14 zon 7 sept Rondje fietsen op Walcheren Zou u best mooie fietstochten willen maken, maar doet u dat liever niet alleen? Fiets dan mee met 'Fietsen op Walcheren'. Dit

Nadere informatie