Bereikbaarheid VTV.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl"

Transcriptie

1 Stichting Vrijetijdsbesteding, Jaargang 2011 Uitgave 3 Thuishulp en Vormingsactiviteiten Prof. Oudemansstraat 56A Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp Nieuwe Waterweg Noord, Zoetermeer, Midden-Delfland 2628 KG Delft vtvdelft@vtvzhn.nl Bereikbaarheid VTV Het VTV is bereikbaar op telefoonnummer Vrijetijdscentrum de Wipmolen is ook s avonds bereikbaar op dit nummer. Voor overige VTV zaken verzoeken wij u tijdens kantoortijden te bellen. Alle medewerkers zijn bereikbaar per telefoon, en fax ( ). Het algemene VTV adres is vtvdelft@vtvzhn.nl. De website van VTV is Algemeen Opzeggen lidmaatschap Als je het lidmaatschap van een club bij VTV wilt stoppen dan kan dit elk kwartaal. Je moet dit aangeven voor het kwartaal begint. Dit kan schriftelijk of via mail, maar niet telefonisch. Let op: je bent contributie verschuldigd tot en met het kwartaal waarin je opzegt. Wil je niets meer doen bij het VTV denk er dan ook aan je basislidmaatschap te stoppen. Dit kan na elk jaar. BWD verlaat de Wipmolen De BWD huurt overdag de ruimtes in ons pand de Wipmolen om activiteiten voor ouderen te organiseren. Dit is een hele prettige combinatie, omdat zij er overdag zijn en de VTV activiteiten zich met name in de avonden en weekenden afspelen. Jammer genoeg heeft de BWD om financiële redenen moeten besluiten de huur op te zeggen. De activiteiten worden overgeplaatst naar andere buurthuizen. Dit gaat waarschijnlijk per 1 juli in en heeft voor het VTV financiële consequenties. In onze begroting is rekening gehouden met de huurinkomsten. We moeten op zoek naar andere huurders. Hoort u dat mensen op zoek zijn naar vergaderruimte, cursusruimte, ruimtes voor een workshop e.d. wijs hen dan op ons pand! Onze activiteiten van het VTV (voorheen Kiwi), Seniorweb (computercursussen), het bloedprikken van het Reinier de Graaf en de fysiotherapeut blijven gewoon in de Wipmolen.

2 Geboren Op 21 april heeft Melanie Barbier een zoon gekregen. Hij heet Thijn en alles is gelukkig heel goed gegaan. Ook broer Daan is er erg blij mee! Melanie, Bard en Daan van harte gefeliciteerd! Activiteitennieuws Rabobank Sponsorfietstocht De Rabobank organiseert op zondag 25 september 2011 een sponsorfietstocht. Het lijkt ons leuk om met het VTV team en een aantal vrijwilligers en vakkrachten aan deze fietstocht deel te nemen en zo geld in te zamelen voor de activiteiten van het VTV. De Rabobank keert een bedrag uit van 10, - per deelnemer die de fietstocht van 30 kilometer heeft uitgereden en een bedrag van 20, - per deelnemer die de fietstocht van 60 kilometer heeft uitgereden. Wie vindt het leuk met ons mee te fietsen? Neem voor meer informatie contact op met Nadine Verouden. Zelf kleding maken Heb je een heerlijk zittende broek, die je in alle kleuren wilt? Wil je oude kleren veranderen in een hippe outfit of een trendy sjaal maken? Meld je nu aan voor de naaiclub op maandagavond! Je kunt je aanmelden voor de club van uur of van uur. Neem voor aanmelden of meer informatie contact op met Michelle Bakker. Het Eetcafé in Naaldwijk wordt verrast met een cheque Dinsdag 26 april werd het Eetcafé in Naaldwijk verrast met een cheque ter waarde van 321,35. Dit geld is opgehaald door de kinderen van de twee jeugdclubs van de protestantse gemeente in Naaldwijk. Zij kregen allemaal 2,50 en de uitdaging om dit bedrag te vermeerderen door het inzetten van hun talenten. De kinderen hebben onder andere gitaar gespeeld, honden uitgelaten en cake gebakken en verkocht. Alle bezoekers en vrijwilligers van het Eetcafé willen de kinderen hartelijk bedanken voor hun geweldige inzet en het fantastische bedrag dat zij hebben opgebracht. Nu kunnen de vrijwilligers aan het einde van het seizoen en met de kerst extra lekker koken voor hun gasten.

3 SoSalsa! Studenten salsavereniging SoSalsa! uit Delft bestaat dit jaar 5 jaar. Het hele jaar door organiseren zij activiteiten om dit te vieren. Zaterdag 25 juni hebben zij een feestje speciaal voor de deelnemers van het VTV gegeven! Ze hebben ons geweldig leren dansen. Iedereen genoot volop. En de deelnemers konden na afloop een heuse salsadans doen. Mensen van SoSalsa hielpen ons gelukkig heel goed. Ontzettend bedankt daarvoor! En dat is niet het enige wat SoSalsa voor ons heeft gedaan; ze hebben ook nog een dag georganiseerd waarop ze geld voor het goede doel hebben ingezameld en het goede doel zijn wij! Hoeveel er is opgehaald en waar we het aan besteden kun je in de volgende nieuwsbrief lezen. Pinksterkamp Van vrijdag 10 t/m woensdag 15 juni is er een flinke groep VTV-ers naar Drenthe vertrokken. Om precies te zijn naar Westdorp. Ze hebben daar heerlijke dagen gehad. Het weer was precies goed, kok Jan heeft hard gewerkt en gezorgd dat al het eten vers werd klaar gemaakt. Peter en Martin hadden een enorm programma opgesteld waarin dit keer allerlei raadsels rond een heks moesten worden opgelost. Wil je meer lezen over het Pinksterkamp kijk dan op de site Daar staat binnenkort vast meer info over het afgelopen kamp op.

4 Wethouder bezoekt VTV Op donderdag 23 juni is wethouder de Prez van Delft op werkbezoek geweest bij de activiteiten in VC de Wipmolen. Hij heeft een kijkje genomen bij alle activiteiten zoals houtbewerking, koken en schoonheidsverzorging. Ook kreeg hij de nodige spontane vragen te beantwoorden: hoe kun je nu Delft besturen als je geen knoppen hebt en: bent u van Delft Noord, Delft Zuid, Delft West, Delft Oost en Delft Centrum? Zo, dat is vee!! Namens ons allen sloot Joke de bijeenkomst af met de woorden; bedankt voor uw komst en kom gerust nog eens terug. Nieuw: de creatieve club in Delft Wil jij creatief bezig zijn? En wil je graag nieuwe contacten leggen? Het VTV organiseert een creatieve club voor mensen met een licht tot matige verstandelijke beperking. Tijdens de creatieve club wordt steeds in blokken gewerkt aan een andere techniek; denk aan een schilderen, mozaïeken, boetseren enz. Je kunt in overleg met de andere deelnemers en de begeleiding zelf bepalen wat je graag wilt maken. Je mag de werkstukken die je hebt gemaakt uiteraard mee naar huis nemen. We starten de creatieve club bij voldoende aanmeldingen op vrijdagavond van tot in Vrijetijdscentrum de Wipmolen in Delft. Wij zijn op zoek naar vrijwilligers en enthousiaste deelnemers! Deze activiteit wordt begeleid door een vakkracht en vrijwilligers. Neem contact op met Michelle Bakker voor meer informatie of aanmelden. Zomeractiviteiten Westland Ook in het Westland worden komende zomer leuke activiteiten georganiseerd voor mensen met een verstandelijke beperking. Samen met de Stichting Myosotis Westland is er een afwisselend programma opgezet. Totaal doen er dit jaar 196 deelnemers mee, de meeste activiteiten zitten vol. Er is nog plek bij: - Moonwalk vrijdagavond 8 juli - Uitje Zaanse Schans op zaterdag 2 augustus - Muziekavond op zaterdag 4 augustus - Varend Corso op zaterdagmiddag 6 augustus - Eindfeest op zaterdagmiddag 13 augustus Het programma start 25 juni met een swingende disco i.s.m. Pax. Dit project is zonder de inzet van de vrijwilligers van Myosotis en VTV niet mogelijk, daarom zijn we dankbaar dat veel vrijwilligers zich hebben aangemeld om komende zomer te helpen. Wij wensen alle deelnemers en vrijwilligers die gaan meedoen aan de activiteiten heel veel plezier! Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met Michelle Bakker, Corrie Brocken of Kristel van den Berg.

5 Zomerprogramma voor de jeugd Het VTV organiseert in de zomer activiteiten voor kinderen met een verstandelijke beperking. Zie onderstaand het programma. Als u de folder en het aanmeldingsformulier wilt ontvangen kunt u contact opnemen met Nadine Verouden Dinsdag 5 juli Woensdag 6 juli Maandag 11 juli Donderdag 14 juli Maandag 18 juli Dinsdag 19 juli Maandag 25 juli Dinsdag 26 juli Maandag 1 augustus Dinsdag 2 augustus Maandag 8 augustus Dinsdag 9 augustus Donderdag 11 augustus Evenemententerrein De Wollebrand Naaldwijk Evenemententerrein De Wollebrand Naaldwijk Familiepark Drievliet Rijswijk Hoeve Bouwlust Maasland Delftse Hout Delft Buurtschap Craeyenburch Nootdorp Vrijetijdscentrum de Wipmolen Delft Buurtschap Craeyenburch Nootdorp Zalm Buitenpret Zoetermeer Buurtschap Craeyenburch Nootdorp Sportpark De Groene Wijdte Pijnacker Sportcentrum de Veur Zoetermeer Sportpark De Groene Wijdte Pijnacker uur Huttenbouwen 12, uur Huttenbouwen 12, uur Dagje Drievliet 20, uur Speurtocht op de boerderij uur Kinderboerderij en waterspeeltuin uur uur uur Creatief Lunch Bakken uur Science Centre Delft uur uur uur Creatief Lunch Actief 17,50 12,- 6,- 6,- 15,- 6,- 6, uur Buitenspeeltuin 15, uur uur uur Kinderboerderij Lunch Bonte middag 6,- 6, uur Jeugdland 12, uur Speelmeer 12, uur Jeugdland 12,- Zomeractiviteiten voor volwassenen in vrijetijdscentrum de Wipmolen Van 4 juli t/m 14 augustus is het zomervakantie en zijn alle reguliere activiteiten van het VTV gesloten. In de eerste en laatste 2 weken van de zomervakantie organiseert het VTV op maandag- en donderdagavond zomeractiviteiten voor volwassenen. Deze activiteiten vinden plaats in vrijetijdscentrum de Wipmolen in Delft. Zie onderstaand het programma. U kunt zich voor de activiteiten aanmelden bij Corrie Brocken, Michelle Bakker en Nadine Verouden. Week 27 Maandag 4 juli Filmavond Donderdag 7 juli Oud-Hollandse avond Week 28 Maandag 11 juli Schilderen Donderdag 14 juli Open Podium Week 31 Maandag 1 augustus Cakejes versieren en alcoholvrije cocktails maken Donderdag 4 augustus Bingo Week 32 Maandag 8 augustus Zomerdisco Donderdag 11 augustus Bloemschikken

6 Finale Playbackshow bij Craeyenburch Ook dit jaar is er weer een playbackshow geweest. De twee voorrondes zijn al achter de rug en dat betekent dat de finale eraan komt. We willen jullie bij deze uitnodigen voor de finale van de playbackshow op vrijdag 5 augustus om 19:00 uur in de aula van Craeyenburch. Kom gezellig langs om te kijken, luisteren en aan te moedigen! Als je komt kijken zijn er geen kosten aan verbonden! Kamperen op Craeyenburch in augustus Zaterdag 6 augustus gaan we kamperen. Na groot succes van vorig jaar gaan we ook dit jaar weer kamperen op het grasveld tussen Achterom en de Doelen. Natuurlijk kun je blijven slapen. Ook is er een bbq en op zondag is de afsluiting met een brunch. Wil je ook gezellig komen kamperen? Geef je dan snel op bij Bureau Vrije Tijd. Kermis en jaarmarkt in de september Nog een aantal weken en dan zal de kermis weer 3 dagen op ons terrein (tussen de keuken en Voorstraat 6-8) staan. Natuurlijk met de draaimolen, de botsauto s, de oliebol- en suikerspinkraam en touwtje trekken. De kermis is van vrijdag 16 september tot en met zondag 18 september. Op zondag 18 september is er het jaarfeest en kan tussen tot uur bij maar liefst honderd kramen gesnuffeld worden voor leuke spulletjes op onze jaarmarkt. Wilt u ook een kraam huren? Dan kan dat nu! Spelregels: Een kraam kost dertig euro en per persoon wordt maximaal één kraam verhuurd; Er mogen alléén tweedehandsartikelen én (zelfgemaakte) hobbyartikelen verkocht worden; geen nieuwe of commerciële spullen, etenswaren of drinken; Alle artikelen moeten op een kraam passen; dus niet op de grond of ernaast. U kunt alléén per een kraam aanvragen, mail uw naam, adresgegevens en telefoonnummer naar: BVT@meezhn.nl. De aanvragen worden op volgorde van binnenkomst behandeld. Locatie: Buurtschap Craeyenburch, Brasserskade 4, 2631 NC Nootdorp. Uitstapje naar Duinrell De Ronnie Tober foundation organiseert activiteiten voor mensen met een verstandelijke beperking. Op maandag 5 september organiseert de foundation een uitstapje naar attractiepark Duinrell. Het VTV is uitgenodigd om aan deze dag deel te nemen. Om uur worden de deelnemers door een bus bij VTV Delft opgehaald. Bij aankomst in Duinrell wordt iedereen persoonlijk welkom geheten door Ronnie Tober. Daarna gaan we het park in waar we een lunch krijgen. De dag wordt om uur afgesloten met een optreden van Ronnie Tober. De entree en verdere verzorging is geheel op kosten van de foundation. Ook alle begeleiders zijn te gast. Deelnemers hoeven alleen te betalen voor het vervoer. Dit is 10,- per persoon. Begeleiders kunnen gratis mee. Je kunt je opgeven voor dit uitje bij Nadine Verouden via of n.verouden@vtvzhn.nl. Voorwaarde voor deelname aan dit uitje is dat deelnemers zelf voor begeleiding zorgen. Lukt het je niet om eigen begeleiding mee te nemen, maar wil je toch graag mee, neem dan contact op met het VTV. Na opgave wordt er een bevestiging verzonden.

7 Juli Zaterdag 2 juli Zondag 3 juli Maandag 4 juli Donderdag 7 juli Maandag 11 juli Donderdag 14 juli Vrijdag 15 juli Vrijdag 22 juli Vrijdag 29 juli Zaterdag 30 juli Activiteitenoverzicht Uitje club go out: bowlen Laatste keer eetcafé de Likkepot voor de zomervakantie (VC de Wipmolen) Filmavond (zomeractiviteit VC Wipmolen) Oud-Hollandse avond (zomeractiviteit VC Wipmolen) Schilderen (zomeractiviteit VC Wipmolen) Open Podium (zomeractiviteit VC Wipmolen) Disco (Craeyenburch) Muziekcafé (Craeyenburch) Disco (Craeyenburch) 45+Soos (Craeyenburch) Augustus Maandag 1 aug Donderdag 4 aug Vrijdag 5 aug Zaterdag 6 aug Zondag 7 aug Maandag 8 aug Donderdag 11 aug Vrijdag 12 aug Vrijdag 19 aug Zaterdag 20 aug Vrijdag 26 aug Zaterdag 27 aug Cakejes versieren en alcoholvrije cocktails maken (zomeractiviteit VC Wipmolen) Bingo (zomeractiviteit VC Wipmolen) Finale Playbackshow (Craeyenburch) Kamperen (Craeyenburch) Kamperen (Craeyenburch) Zomerdisco (zomeractiviteit VC Wipmolen) Bloemschikken (zomeractiviteit VC Wipmolen) Disco (Craeyenburch) Bingo (VC De Wipmolen) Film (Craeyenburch) Disco (Craeyenburch) 45+Soos (Craeyenburch) September Donderdag 1 sep Vrijdag 2 sep Vrijdag 9 sep Vrijdag 9 sep Vrijdag 16 sep Zaterdag 17 sep Zondag 18 sep Vrijdag 23 sep Zaterdag 24 sep Zaterdag 24 sep Vrijdag 30 sep Vrijdag 30 sep Bingo (Craeyenburch) Muziekcafé (Craeyenburch) Jongerendisco (14 t/m 25 jaar) (VC De Wipmolen) Disco (Craeyenburch) Kermis (Craeyenburch) Kermis (Craeyenburch) Kermis en jaarfeest (Craeyenburch) Disco (Craeyenburch) 45+Soos (Craeyenburch) Bloemschikken (VC De Wipmolen) Muziekcafé (Craeyenburch) Disco (VC De Wipmolen)

8 Nieuwe vakkrachten en vrijwilligers Lenie Hofstede, chauffeur maandagavond Kees Graafland, vakkracht tekenclub maandagavond Raymond de Jong, chauffeur vrijdagavond Wist je dat? - In het kader van het Europees Jaar van de Vrijwilliger het VTV op 18 juni al haar vrijwilligers in het zonnetje heeft gezet? De vrijwilligers konden kiezen uit de workshops mozaïek, wijnproeven, een stadswandeling door Delft of een rondleiding door de Botanische Tuin. De ochtend werd afgesloten met een lunch bij de Brasserij. Het was een erg leuke dag en iedereen had het duidelijk naar zijn zin! - Je in vrijetijdscentrum de Wipmolen ruimtes kunt huren? Jessica Portier weer terug is bij BVT na haar zwangerschapsverlof. Ivy Kahlmann nog tot mei 2012 één dag in de week werkzaam blijft bij BVT. Opgeven voor activiteiten bij Bureau Vrije Tijd kan via: bvt@vtvzhn.nl. Bureau Vrije Tijd vanaf september weer gaat starten met een nieuwe clubperiode.

9 Afscheid vakkrachten en vrijwilligers Na jarenlange inzet voor het VTV neemt Dini afscheid van de tekenclub op maandagavond. Zij heeft het erg druk op haar huidige werkplek, waardoor zij de moeilijke keuze heeft gemaakt het VTV te verlaten. Dini, bedankt voor je jarenlange inzet voor het VTV! Shanaila (voor de meeste mensen Naila) is bijna klaar met haar stage! Wij willen haar bedanken voor haar inzet op de verschillende clubs. Haar flexibiliteit waardoor ze op verschillende clubs inzetbaar was hebben wij erg gewaardeerd! En Shanaila heeft haar diploma behaald, gefeliciteerd! Na een lange tijd neemt Mees afscheid van het VTV. Mees was jarenlang een vertrouwd gezicht op donderdag achter de bar. Mees doet heel veel voor het VTV en wil het iets rustiger aan gaan doen. Dat gunnen we hem natuurlijk van harte, maar we zullen hem wel missen! Vacatures Werken bij het VTV in het facilitaire team! VTV heeft zijn eigen vrijetijdscentrum in Delft, de Wipmolen. Elke avond komen hier zo n 80 mensen uit onze doelgroep naartoe voor allerlei vrijetijdsactiviteiten. Ook overdag zijn er activiteiten. Soms voor mensen uit onze eigen doelgroep, maar meestal voor mensen die bij ons ruimtes huren. Al deze mensen willen een kopje koffie kunnen drinken in de pauze of lunchen als ze een cursus volgen in het pand. De ruimtes moeten worden klaar gemaakt, opgeruimd e.d. We willen dat mensen zich welkom voelen in ons pand! Als alles goed gaat starten we over een tijdje bij het VTV met een facilitair team. Dit is een groep mensen die via hun dagbesteding komt werken (en leren) bij VTV. Er zijn veel verschillende taken. Bardiensten, bijhouden en aanvullen van de barvoorraad, bestellingen doen, bijhouden van de tuin, bezoekers ontvangen, kopieerwerk en verzendklussen, boodschappen, klaar maken van ruimtes voor activiteiten, licht schoonmaakwerk enz. Wil je meer weten over het werken in deze groep neem dan contact op met De Ruimte (onderdeel van Ipse de Bruggen) op telefoonnummer en vraag naar Miranda v.d. Zwan of bel naar het VTV en vraag naar Monique Tromp.

10 Conciërge gezocht In ons vrijetijdscentrum de Wipmolen vinden voornamelijk activiteiten plaats voor mensen met een verstandelijke beperking. Bij deze vaste activiteiten zijn er mensen die openen en sluiten, maar het pand wordt op de overige dagen ook door anderen gebruikt. Er zijn dan geen vrijwilligers van de activiteiten aanwezig. We zoeken iemand (of een groepje mensen) op wie we in dit soort gevallen een beroep kunnen doen. Het pand moet worden geopend (alarm uitschakelen, verlichting en deuren in werking stellen etc.), de externe gebruikers moeten worden opgevangen en hen moet worden uitgelegd hoe alles werkt en hoe ze het pand achter moeten laten. Op een afgesproken tijd komt de conciërge weer naar het pand om samen met de externe gebruiker te controleren of alles volgens afspraak is verlopen en of alles heel en netjes is. Daarna wordt het pand afgesloten en het alarm erop gezet. We kunnen hier een (hele) kleine vergoeding tegenover zetten. Vrijwilligers gezocht voor zomeractiviteiten jeugd In de zomervakantie organiseert het VTV weer activiteiten voor de jeugd. Voor een aantal activiteiten is het VTV nog op zoek naar vrijwilligers; - 1 augustus- Zalm Buitenpret Zoetermeer - 8 en 11 augustus- Jeugdland Pijnacker - 9 augustus- Speelmeer Zoetermeer Een vrijwilliger krijgt bij het vakantieproject een vergoeding van 18,50 per dag + evt. reiskosten. Vind je het leuk om te helpen? Neem z.s.m. contact op met Nadine Verouden. Vrijwilligers voor de computerclub (Bureau Vrije Tijd) Elke donderdagavond (van uur) is er op Craeyenburch een computerclub. Bij deze computerclub leren cliënten computeren, doen ze spelletjes en maken ze er een gezellige avond van. Voor deze computerclub zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om twee uurtjes in de week deze groep te begeleiden. Mocht u meer informatie willen of wilt u zich aanmelden, neem dan contact op met Bureau Vrije Tijd. Tambour-maître voor BVT drumband Cnots-Boem De Cnots-Boem is al 25 jaar een drumband voor mensen met een verstandelijke beperking. Het instrumentarium bestaat voornamelijk uit trommels, bekkens, woodblock en lira. Elke dinsdagavond tussen en uur wordt er in de aula van Craeyenburch gerepeteerd. Een paar keer per jaar wordt de groep uitgenodigd voor een optreden. De Cnots-Boem wordt op dit moment door vrijwilligers begeleid. De huidige tambour-maître kan door werkzaamheden niet altijd aanwezig zijn, vandaar deze oproep. Wij zijn dus op zoek naar een Tambour-maître voor onze groep. Enige muzikale aanleg en affiniteit met de doelgroep is een pre. Ervaring als tamboer maître is van ondergeschikt belang. Flexibiliteit, een BHV-diploma of bereid een BHV-cursus te volgen stellen wij op prijs. Indien u meer informatie wenst kunt u contact opnemen met Bureau Vrije Tijd. Overige vacatures Vrijwilliger koken in VC de Wipmolen op maandagavond Vrijwilliger creatieve club in VC de Wipmolen op vrijdagavond ( start na de zomer) Vakkracht creatieve club in VC de Wipmolen op vrijdagavond ( start na de zomer) Gastvrouw/heer in VC de Wipmolen op vrijdagavond Vrijwilligers jongerendisco VC de Wipmolen op vrijdagavond (1 keer per kwartaal)

11 Bij onderstaande activiteiten is er plaats voor nieuwe deelnemers Nieuwe deelnemers welkom bij de VTV toneelclub op woensdagavond Hou je van toneelspelen, dansen en zingen? VTV Delft heeft 2 toneelclubs. In de 1e groep wordt vooral zang en dans geoefend. In de 2e groep kun je terecht als je tekst kunt onthouden. Er wordt ieder jaar gezamenlijk een stuk opgevoerd. Om je aan te melden voor de club kun je contact opnemen met Nadine Verouden. Koken voor jongeren Iedere dinsdagmiddag van uur organiseert het VTV koken voor jongeren van 10 t/m 20 jaar. Hier is plaats voor nieuwe deelnemers. Belangrijk is dat de deelnemers plezier beleven aan het koken, maar daarnaast ook zeker dat ze er iets van leren. In overleg met de deelnemers wordt er een volledige maaltijd gemaakt. De activiteit wordt begeleid door een activiteitenbegeleidster en een vrijwilliger. De activiteit kost 29,- per kwartaal met PGB, 93,- per kwartaal zonder PGB. De vakkracht wordt per toerbeurt betaald door de deelnemers die vanuit PGB betalen. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen met Nadine Verouden. Vrijdagavondsoos Dit is een inloopavond die bedoeld is voor mensen met een verstandelijke beperking in de leeftijd van 20 tot 50 jaar. Tijdens deze soos worden er allerlei activiteiten gedaan. De programmering vindt plaats in overleg met de deelnemers. Zo kun je bijvoorbeeld spelen op de Wii, gezellig met elkaar wat drinken, creatief bezig zijn en nog veel meer. Tijdens deze soosavonden staat gezelligheid voorop. Deze activiteit wordt begeleid door een vakkracht en een vrijwilliger. Voor deelnemers uit Nootdorp geldt dat er nog plaats is in de vrijwilligersbus. Voor meer informatie of aanmelden kan je contact opnemen met Michelle Bakker. Cnots-Boemband We zijn op zoek naar leden voor de Cnots-Boemband, maar we zijn ook op zoek naar mensen die het leuk vinden om onze majorettegroep te versterken. Je hoeft op zich geen instrument te kunnen bespelen, maar het moet wel tot je mogelijkheden behoren om na verloop van tijd melodieën na te kunnen spelen. Voor de majorettes is het wel fijn als je enig ritme gevoel hebt. Er is geen leeftijdsgrens voor de Cnots-Boem. Wil je je opgeven? Neem dan contact op met Bureau Vrije Tijd

12 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag En bij: Tekenclub VC de Wipmolen Handwerken VC de Wipmolen Koken VC de Wipmolen Volksdansen VC de Wipmolen Country Line Dance VC de Wipmolen Darten s-gravenzande Koken voor jongeren VC de Wipmolen Koken VC de Wipmolen Muziek VC de Wipmolen Houtbewerking VC de Wipmolen Kre-actief VC de Wipmolen Onderwijs VC de Wipmolen Trimzwemmen/zwemmen Instructiebad Darten/Poolen Nootdorp Darten Zoetermeer Koken op woensdagmiddag VC de Wipmolen Houtbewerking VC de Wipmolen Kookclub Zoetermeer Toneel VC de Wipmolen Bowlen Zoetermeer Houtbewerking 1 en 2 VC de Wipmolen Schoonheidsverzorging 2 de Wipmolen Koken 2 VC de Wipmolen De Eetclub VC de Wipmolen Computerclub VC de Wipmolen Vrijdagavondsoos VC de Wipmolen Club Gegein VC de Wipmolen Eetcafé de Likkepot Club Go Out (voor 14 tot 20 jarigen) Vriendschapskring Zoetermeer Vriendschapskring Vlaardingen/ Maassluis Medewerkers VTV Delft Monique Tromp Regiomanager VTV Delft m.tromp@vtvzhn.nl Miranda Rauch Administratief medewerker m.rauch@vtvzhn.nl Melanie Barbier Consulent m.barbier@vtvzhn.nl Kristel van den Berg Consulent k.vandenberg@vtvzhn.nl Corrie Brocken Consulent c.brocken@vtvzhn.nl Nadine Verouden Consulent n.verouden@vtvzhn.nl Ivy Kahlmann Consulent/Beweegcoach i.kahlmann@vtvzhn.nl Michelle Bakker Consulent m.bakker@vtvzhn.nl Monica van Houwelingen Consulent BVT m.vanhouwelingen@vtvzhn.nl Jessica Portier Consulent BVT j.portier@vtvzhn.nl

VTV Zomeractiviteiten 2012

VTV Zomeractiviteiten 2012 VTV Zomeractiviteiten 2012 Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Voor kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 t/m 20 jaar met een verstandelijke beperking. Mocht uw kind ouder of jonger zijn, maar wel

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: 015-2618648 Algemeen e-mailadres: vtvdelft@vtvzhn.nl www.stichtingvtv.

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: 015-2618648 Algemeen e-mailadres: vtvdelft@vtvzhn.nl www.stichtingvtv. Nieuwsbrief Jaargang 2015 3 Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland Intern nieuws Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2013

Informatie tweede clubperiode 2013 Informatie tweede clubperiode 2013 De eerste clubperiode van 2013 gaat alweer aardig opschieten. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Nootdorp voor de tweede periode van 2013! De clubperiode

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: 015-2618648 Algemeen e-mailadres: vtvdelft@vtvzhn.nl www.stichtingvtv.

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: 015-2618648 Algemeen e-mailadres: vtvdelft@vtvzhn.nl www.stichtingvtv. Nieuwsbrief Jaargang 2014 2 Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland, Lansingerland Intern nieuws Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten

Nadere informatie

VTV Zomeractiviteiten 2013. Voor jeugd & volwassenen

VTV Zomeractiviteiten 2013. Voor jeugd & volwassenen VTV Zomeractiviteiten 2013 Voor jeugd & volwassenen Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Het is zomervakantie van maandag 22 juli t/m zondag 1 september. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: 015-2618648 Algemeen e-mailadres: vtvdelft@vtvzhn.nl www.stichtingvtv.

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: 015-2618648 Algemeen e-mailadres: vtvdelft@vtvzhn.nl www.stichtingvtv. Nieuwsbrief Jaargang 2015 2 Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland Intern nieuws Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2012

Informatie tweede clubperiode 2012 Informatie tweede clubperiode 2012 De eerste clubperiode van 2012 zit er alweer op. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van Bureau Vrije Tijd voor het tweede half jaar van 2012! De clubperiode loopt deze

Nadere informatie

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen.

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen. Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Het is zomervakantie van maandag 13 juli t/m zondag 23 augustus. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode niet door. Het VTV organiseert in de zomervakantie

Nadere informatie

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl Stichting Vrijetijdsbesteding, Jaargang 2012 Uitgave 2 Thuishulp en Vormingsactiviteiten Prof. Oudemansstraat 56A Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp Nieuwe Waterweg Noord, Zoetermeer, Midden-Delfland

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Opzeggen lidmaatschap. Nieuw jasje. Vakantie/vrije dagen. Contributieverhoging

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Opzeggen lidmaatschap. Nieuw jasje. Vakantie/vrije dagen. Contributieverhoging Nieuwsbrief Jaargang 2013 3 Regio, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland, Lansingerland Intern nieuws Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten

Nadere informatie

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl Stichting Vrijetijdsbesteding, Jaargang 2012 Uitgave 1 Thuishulp en Vormingsactiviteiten Prof. Oudemansstraat 56A Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp Nieuwe Waterweg Noord, Zoetermeer, Midden-Delfland

Nadere informatie

Zomeractiviteiten

Zomeractiviteiten 1 Zomerprogramma VTV Delft 2017! Iedereen kijkt er al hals reikend naar uit, en hier is ie dan! Het zomerprogramma van 2017! Een zomer genieten met elkaar! Het is zomervakantie van maandag 10 juli t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: 015-2618648 Algemeen e-mailadres: vtvdelft@vtvzhn.nl www.stichtingvtv.

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Telefoonnummer: 015-2618648 Algemeen e-mailadres: vtvdelft@vtvzhn.nl www.stichtingvtv. Nieuwsbrief Jaargang 2015 1 Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland, Lansingerland Intern nieuws Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten

Nadere informatie

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl Stichting Vrijetijdsbesteding, Jaargang 2012 Uitgave 3 Thuishulp en Vormingsactiviteiten Prof. Oudemansstraat 56A Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp Nieuwe Waterweg Noord, Zoetermeer, Midden-Delfland

Nadere informatie

Informatie tweede clubperiode 2015

Informatie tweede clubperiode 2015 Informatie tweede clubperiode 2015 De tijd gaat snel en ook de eerste clubperiode is alweer bijna afgelopen (zaterdag 11 juli 2015). Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Craeyenburch

Nadere informatie

Zomeractiviteiten

Zomeractiviteiten 2 Zomerprogramma VTV Delft 2019 Iedereen kijkt er al hals reikend naar uit, en hier is ie dan! Het zomerprogramma van 2019. Een zomer genieten met elkaar! De zomervakantie is van maandag 22 juli t/m zondag

Nadere informatie

Informatie eerste clubperiode 2015

Informatie eerste clubperiode 2015 Informatie eerste clubperiode 2015 De voorbereidingen voor het nieuwe jaar zijn in volle gang. Voor je ligt het nieuwe clubboekje van VTV Delft locatie Craeyenburch voor de 1ste periode van 2015! De clubperiode

Nadere informatie

Contactinformatie: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade NC Nootdorp Telefoonnummer:

Contactinformatie: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade NC Nootdorp Telefoonnummer: Contact: VTV Delft, locatie Craeyenburch Nootdorp Brasserskade 4 2631 NC Nootdorp Telefoonnummer: 015-3102292 E-mail: vtvcn@vtvzhn.nl 24 Informatie eerste clubperiode 2014 De voorbereidingen voor de 1

Nadere informatie

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl

Bereikbaarheid VTV. www.stichtingvtv.nl Stichting Vrijetijdsbesteding, Jaargang 2012 Uitgave 4 Thuishulp en Vormingsactiviteiten Prof. Oudemansstraat 56A Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp Nieuwe Waterweg Noord, Zoetermeer, Midden-Delfland

Nadere informatie

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassenen aan kunnen deelnemen.

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassenen aan kunnen deelnemen. Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Het is zomervakantie van maandag 11 juli t/m zondag 21 augustus. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode niet door. Het VTV organiseert in de zomervakantie

Nadere informatie

Donderdag 27 februari organiseert het VTV van 10.00-16.00 uur een dag met leuke activiteiten. We gaan bowlen en cupcakes bakken en versieren.

Donderdag 27 februari organiseert het VTV van 10.00-16.00 uur een dag met leuke activiteiten. We gaan bowlen en cupcakes bakken en versieren. Hoe ziet het programma eruit? Het is voorjaarsvakantie van maandag 24 februari t/m zondag 2 maart. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode niet door. Donderdag 27 februari organiseert het VTV

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VTV. Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten. Jaargang

NIEUWSBRIEF VTV. Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten. Jaargang NIEUWSBRIEF VTV Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten Jaargang 2016 3 Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland Pagina 1

Nadere informatie

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking

Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM. voor mensen met een beperking Activiteitenprogramma DAGBESTEDING CASTRICUM voor mensen met een beperking Overzicht activiteiten maandag ochtend bakken, computer dinsdag ochtend tekenen & schilderen, creatief met papier, winkel, computer

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Dit is de nieuwsbrief van Praktijk de Regenboog. Via regelmatige nieuwsbrieven willen wij u als ouder, collega of andere geïnteresseerde op de hoogte houden van het laatste nieuws.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Opzeggen lidmaatschap. Nieuw jasje. Vakantie/vrije dagen. Contributieverhoging

Nieuwsbrief. Intern nieuws. Bereikbaarheid Stichting VTV. Opzeggen lidmaatschap. Nieuw jasje. Vakantie/vrije dagen. Contributieverhoging Nieuwsbrief Jaargang 2013 2 Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland, Lansingerland Intern nieuws Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten

Nadere informatie

Stichting De Nieuwe Brug

Stichting De Nieuwe Brug M.A. de Ruijterstraat 7 www.denieuwebrug.com 3201 CK Spijkenisse 0181 611096 / 06 42826465 Vrijblijvend komen kijken Informatie: bij onze activiteiten is altijd gre.wiechmann@gmail.com mogelijk. De Stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Informatiebrochure. Sport en vrijetijdsbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. www.spindo.nl

Informatiebrochure. Sport en vrijetijdsbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking. www.spindo.nl Informatiebrochure Sport en vrijetijdsbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking www.spindo.nl Wie zijn wij? Stichting SPINDO biedt sport en vrijetijdsbesteding aan mensen met een verstandelijke

Nadere informatie

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015

Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06-30690868 Info bulletin oktober 2014 - februari 2015 Wintersluiting Helaas is er al weer een einde aan het speelseizoen gekomen.

Nadere informatie

ZOMER ACTIVITEITEN Beste vrijwilligers en deelnemers van het VTV De zomer komt eraan! UITGAVE 2 Juni 2019

ZOMER ACTIVITEITEN Beste vrijwilligers en deelnemers van het VTV De zomer komt eraan! UITGAVE 2 Juni 2019 UITGAVE 2 Juni 2019 VTV DELFT - STICHTING VRIJE TIJD, THUISHULP EN VORMINGSACTIVITEITEN Beste vrijwilligers en deelnemers van het VTV De zomer komt eraan! Hopelijk wordt het een mooie zomer met veel zon

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF VTV. Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten. Jaargang

NIEUWSBRIEF VTV. Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten. Jaargang NIEUWSBRIEF VTV Stichting Vrijetijdsbesteding, Thuishulp en Vormingsactiviteiten Jaargang 2016 2 Regio Delft, Westland, Pijnacker/Nootdorp, Vlaardingen, Maassluis, Zoetermeer, Midden-Delfland Pagina 1

Nadere informatie

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * VALENTINO Helaas hebben wij vorige week afscheid moeten nemen van ons manegepaard Valentino. Nadat hij opnieuw last kreeg van een peesblessure hebben wij helaas

Nadere informatie

Kindervakantiewerk 2015

Kindervakantiewerk 2015 Kindervakantiewerk 2015 Groep 1-2 Informatie groep 1-2 2015. Inleiding Het is zomer en dat betekent dat de KVW week er weer aan komt! Dit is een week vol leuke spellen en geweldige activiteiten. Onze

Nadere informatie

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse.

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 22 29 Mei 2018 Nieuws Agenda 5 t/m 8 juni: Avondvierdaagse Doorn 13 Juni : Praatjes café koffer vol muziek 16 Juni : Workshop aardbeibloempotje maken 20 juni : Jaarfeest 30

Nadere informatie

Locatie Kweekweg Vrijdagmorgen van 9.00-11.30u. Dagbehandeling De Valk, Lunteren Dagen in overleg van 11.00-12.00u

Locatie Kweekweg Vrijdagmorgen van 9.00-11.30u. Dagbehandeling De Valk, Lunteren Dagen in overleg van 11.00-12.00u Fietsvrijwilliger D.F. 2016-01-21 Creatieve vrijwilliger D.RB. 2015-59 O.K. 2015-56 Enkele bezoekers van dagbehandeling de Valk zouden graag af en toe een ritje op de duofiets maken. De vrijwilliger gaat

Nadere informatie

De zomeractiviteiten worden georganiseerd door St. VTV en St. Myosotis Westland.

De zomeractiviteiten worden georganiseerd door St. VTV en St. Myosotis Westland. De zomeractiviteiten worden georganiseerd door St. VTV en St. Myosotis Westland. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds verstandelijk gehandicapten. De missie van het Fonds is om mensen

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Januari t/m Maart. Vakantie Activiteiten Workshops Trainingen

Januari t/m Maart. Vakantie Activiteiten Workshops Trainingen Januari t/m Maart 2012 Vakantie Activiteiten Workshops Trainingen De voorjaarsvakantie komt er al weer aan! De Kettingkas biedt tijdens deze periode weer leuke en spannende vakantieactiviteiten aan. Ook

Nadere informatie

Activiteiten Regio Delft

Activiteiten Regio Delft Activiteiten Regio Delft Inhoud VTV en jouw vrije tijd pag. 4 VTV en vrijwilligers pag. 5 De contributie pag. 6 SPORT Aerobic pag. 8 Bowlen pag. 9 Darten pag. 10 Zumba pag. 11 UITGAAN Bingo pag. 12 Eetcafe

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Camping Vossenberg Centrumweg 17 8162 PT Epe Tel: 0578-613800 info@campingvossenberg.nl www.campingvossenberg.nl SPORT EN SPEL SPROOKJES Iedere dag (m.u.v. zaterdag) leuke sporten

Nadere informatie

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019 Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting Juli, Augustus en September 2019 Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014

Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014 Nieuwsbrief 11 Datum: 26 juni 2014 Geachte ouders, Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Er staan nog een paar leuke activiteiten op het programma waar u van alles over kunt lezen.

Nadere informatie

Dagbesteding Bijzonder

Dagbesteding Bijzonder Dagbesteding Bijzonder Bijzonder biedt dagbesteding met een kleinschalig karakter. Hierdoor is er veel tijd voor persoonlijke aandacht, en sta je als mens centraal. De cliënt moet zich hier thuis en beschermd

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

Wijkcentrum De Gasterij

Wijkcentrum De Gasterij Wijkcentrum De Gasterij Wat gezellig dat u gekomen bent Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf een activiteit.

Nadere informatie

Startweekend Huis van God en mensen. Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 september. startweekend sept

Startweekend Huis van God en mensen. Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 september. startweekend sept Startweekend 2017 Vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 september Huis van God en mensen startweekend sept. 2017 1 Op de startzondag zeggen we tegen elkaar: Kijk de kerk met haar eeuwenoude traditie. Haar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Gebruik van het dossier We zien dat er een aantal mentoren al gebruik maken van Het Dossier. Complimenten daarvoor.

NIEUWSBRIEF. Gebruik van het dossier We zien dat er een aantal mentoren al gebruik maken van Het Dossier. Complimenten daarvoor. NIEUWSBRIEF December Mentorschap Midden-en Noordoost Brabant 2015 Editie 2 Jaargang 1 Hierbij ontvangt u de nieuwe nieuwsbrief van het Mentorschap Midden -en Noordoost brabant. Hiermee houden wij u op

Nadere informatie

met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief.

met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief. met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief. Gewoon gezellig, lekker actief! Met de activiteiten van Savant Zorg kunt u samen met anderen veel plezier beleven.

Nadere informatie

C.J.V.Feijenoord Rotterdam. NIEUWSBRIEF 16 Juli 2015

C.J.V.Feijenoord Rotterdam. NIEUWSBRIEF 16 Juli 2015 C.J.V.Feijenoord Rotterdam NIEUWSBRIEF 16 Juli 2015 VAN DE REDACTIE: Beste lezers, Tot groot verdriet ontvingen we het bericht van het overlijden van Simon van Krimpen. We hebben Simon leren kennen als

Nadere informatie

Uitstapgroepen. Eetcafé. Vriendenkring

Uitstapgroepen. Eetcafé. Vriendenkring Welzijnsorganisatie van Houten&co is er voor alle inwoners van Houten, dus ook voor mensen met een (licht) verstandelijke beperking en psychische kwetsbaarheid. Met inzet van enthousiaste vrijwilligers

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen Nieuwsbrief Vrije Tijd week 44 1 november 2018 Nieuws Agenda 3 nov. : Lunch in Zeist 6 nov. : Glamourgirls Zeist 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid

Nadere informatie

Op zoek naar leuke activiteiten en verenigingen in De Stichtse Hof?

Op zoek naar leuke activiteiten en verenigingen in De Stichtse Hof? Meer informatie? Welzijnsprogramma 2015 Vivium De Stichtse Hof Neem voor meer informatie gerust even contact op met het Uitbureau van De Stichtse Hof. Wij helpen u graag! Op zoek naar leuke activiteiten

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving December 2018 Studio58 & omgeving December 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via: goes@vrijetijd.gors.nl

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien.

Recreatieprogramma. Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010. Hollywood VOORBEELD. Zo zou een programma in een 'groene' Week eruit kunnen zien. Recreatieprogramma Zaterdag 21 t/m vrijdag 27 augustus 2010 Hollywood Camping De Veerhoeve Veerweg 48 4471 NC Wolphaartsdijk tel. (0113) 581155 www.deveerhoeve.nl info@deveerhoeve.nl Theater Met Otto,

Nadere informatie

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Jarigen! 30-01 Edith goep 1-2B 30-01 Loïs groep 8A 31-01 Eva groep 4A 01-02 Jens groep 4B 01-02 Noor groep 6B 01-02 Zazou groep 1-2C 02-02 Tara groep 4A

Nadere informatie

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief.

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 46/47 15 november 2018 Nieuws Agenda 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans ( nieuw) 24 nov. : De Hongerige Klant (nieuw) 25 nov. : Voetbal FCU

Nadere informatie

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie.

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 45 8 november 2018 Nieuws Agenda 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans(

Nadere informatie

8 2 &9,97897 # " # $! # # #! $! # " "$

8 2 &9,97897 #  # $! # # #! $! #  $ 1 o o o o o o o o o o 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 VAKANTIEBOS HET HELE JAAR DOOR! Jij hoeft je voortaan nooit te vervelen in de vakanties. Wij zorgen dat elke vakantie onvergetelijk wordt. Sport, spel, knutselen,

Nadere informatie

Hoewel een groot deel van de kinderen al vakantie heeft, moeten we hier in het zuiden echt nog een weekje naar school!

Hoewel een groot deel van de kinderen al vakantie heeft, moeten we hier in het zuiden echt nog een weekje naar school! Hoewel een groot deel van de kinderen al vakantie heeft, moeten we hier in het zuiden echt nog een weekje naar school! Voor de meeste kinderen is dat waarschijnlijke geen straf, want bijna overal staat

Nadere informatie

Bijlage: Huisgenoten gezocht St. wooninitiatief Villande Apeldoorn Speurdersmenu en Schatten van Zutphen

Bijlage: Huisgenoten gezocht St. wooninitiatief Villande Apeldoorn Speurdersmenu en Schatten van Zutphen Nieuwsbrief nummer 15 17 Mei 2016 Pagina 1 van 2 Inhoudsopgave: Algemeen: Oproep! Algemeen: Oproep! Algemeen: Gezocht Ouderraad leden. SO: Nogmaals aankondiging wisseling data handelingsplan bespreking

Nadere informatie

Babbels. meisjes voetbalteam schoolvoetbal. Agenda activiteiten

Babbels. meisjes voetbalteam schoolvoetbal. Agenda activiteiten Milieubende Een aantal weken geleden heeft groep 7 u gevraagd om, in het kader van het milieu, een dagje geen vlees te eten en de recepten in te leveren. Met dit plan om mee te werken aan een beter milieu

Nadere informatie

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen!

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen! Tot woensdag 9 maart aanmelden Berghuizen Breed De eerste testuitgave in Zuid-Berghuizen, gemaakt en bezorgd door vrijwilligers. Lees en laat ons weten wat u ervan vindt! Mail uw ervaring, tips en vragen

Nadere informatie

Sinterklaas op bezoek bij TOGB!

Sinterklaas op bezoek bij TOGB! bij Vorige maand beleefden we de primeur van de nieuwsbrief. We hebben leuke reacties mogen ontvangen op de nieuwsbrief en vol goede moed gaan we verder met de maandelijkse uitgave van de nieuwsbrief.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. PGB WMO en ZIN.

Nieuwsbrief. PGB WMO en ZIN. Nieuwsbrief PGB WMO en ZIN. De afgelopen maanden is er veel te doen geweest rondom de AWBZ zorg. Dit is het potje met geld waaruit ook de begeleiding bij Hoeve de Kaolder door wordt gefinancierd. De AWBZ

Nadere informatie

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook?

Aanvang : 19.00 uur - 21.00 uur. Natuurlijk zijn er weer vele leuke prijzen te winnen!!! Jij komt toch ook? Clubgebouw De Veldschoppe Gebr. Ketteringstraat 15 7131NM Lichtenvoorde Tel: 06 13572083 Info bulletin januari t/m april 2013 Op vrijdagavond 11 januari is er in de Veldschoppe voor alle kinderen van groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 6 06 Februari 2018 Nieuws Agenda 7 febr: Fablab in Zeist 7 febr: Voetbal FC Utrecht tegen Sparta 9 febr: DDK met SMASH 9 febr: Carnaval Zeist(nieuw) 10 febr: Voetbal FC Utrecht

Nadere informatie

Wonen, werken, meedoen

Wonen, werken, meedoen Wonen, werken, meedoen zoals jíj dat wilt Bij Prezzent is er van alles te doen Wij zíjn er voor jou Bij Prezzent kun je wonen, werken en meedoen zoals jij dat wilt. Wij hebben woonlocaties met zelfstandige

Nadere informatie

Cursus en activiteiten programma voor mensen met een beperking 2015-2016

Cursus en activiteiten programma voor mensen met een beperking 2015-2016 Cursus en activiteiten programma voor mensen met een beperking 2015-2016 yoga Yoga Je leert de basis van Yoga. Het is meer dan alleen maar een uurtje ontspannen. Met yoga leer je de balans vinden tussen

Nadere informatie

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017

Schoolverlaters, heel veel plezier en succes in het Voortgezet Onderwijs!! Datum: donderdag 13 juli 2017 Datum: donderdag 13 juli 2017 Populierenblaadje Algemeen: Musical: Onze schoolverlaters hebben weer heel wat talenten laten zien! De musical De DJ draait door was geweldig! Nogmaals dank aan alle ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Nieuwsbrief Juli 2015 De laatste nieuwsbrief voor dat we allemaal op vakantie gaan en heerlijk van de Zomer gaan genieten. Wij willen jullie graag nog een aantal puntjes meedelen. Baby nieuws Aller eerst

Nadere informatie

GEGEVENS. datum van invullen: voor,- achternaam: m/v: geboortedatum: adres: postcode en plaats: Vaste telefoonnummer: Mobiele telefoonnummer:

GEGEVENS. datum van invullen: voor,- achternaam: m/v: geboortedatum: adres: postcode en plaats: Vaste telefoonnummer: Mobiele telefoonnummer: GEGEVENS datum van invullen: voor,- achternaam: m/v: geboortedatum: adres: postcode en plaats: Vaste telefoonnummer: Mobiele telefoonnummer: E-mailadres: IBAN-nummer: Voor reiskosten/onkosten vergoeding

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2015 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tennisvereniging De Gouwen, jaargang 4, nummer 4

Nieuwsbrief Tennisvereniging De Gouwen, jaargang 4, nummer 4 Nieuwsbrief juli 2011 Van de voorzitter Beste leden, Het seizoen 2011 is halverwege, dat betekent dat veel leden druk bezig zijn met de open toernooien of genieten van hun vakantie. Voor de club is ons

Nadere informatie

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets Regel van de Week Van elkaar afblijven! Agenda Woensdag 29 april Donderdag 30 april Vrijdag 1 mei Zaterdag 2 mei Maandag 4 t/m vrijdag 8 mei Maandag 4 mei Streetwise, let op gewijzigde schooltijden Afscheid

Nadere informatie

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken

Boekenmarkt, verkopen en kopen van boeken De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 6 oktober 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Dinsdag 7 oktober Woensdag 8 oktober

Nadere informatie

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden.

In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Februari 2016 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer als locatie De Nieuwpoort worden aangeboden. Voor wie graag actief bezig is,

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Voor iedereen plezier! Een overzicht van alle vrijetijdsactiviteiten georganiseerd door St. Myosotis Westland.

Voor iedereen plezier! Een overzicht van alle vrijetijdsactiviteiten georganiseerd door St. Myosotis Westland. Voor iedereen plezier! Een overzicht van alle vrijetijdsactiviteiten georganiseerd door St. Myosotis Westland. Myosotis organiseert vrijetijdsbesteding in het Westland voor mensen met een verstandelijke

Nadere informatie

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland

Verenigingen. Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Verenigingen Zorgcentrum de Schutse te Sint Annaland Sint Annaland, januari 2008 Inhoud 1. Inleiding 1.1. Aanmelden 1.2. Kosten 2. De verenigingen 2.1. Koersbal 2.2. Kaarten maken 2.3. Handwerken 2.4.

Nadere informatie

Herema State. Dienstverlening voor senioren

Herema State. Dienstverlening voor senioren Herema State Dienstverlening voor senioren Uw welzijn......daar draait het om! Iedereen geeft een eigen invulling aan plezierig wonen. Voor de één heeft dat te maken met een bepaald woonoppervlak en leefruimte,

Nadere informatie

Vrijetijdsbesteding voor jongeren Sterker in de samenleving.

Vrijetijdsbesteding voor jongeren Sterker in de samenleving. Vrijetijdsbesteding voor jongeren Sterker in de samenleving. Powered by Pluryn Eén ding is zeker: voor verveling heb je geen tijd bij Pluryn. Of je nu lekker wil sporten, hobbyen, muziek maken of uitgaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 4 23 Januari 2018 Nieuws Agenda 24 jan: Zeist woensdagmiddag (zintuigen) 27 jan: Optreden van het Jan Wonderlicht Trio (VOL) 2 febr: Carnaval Doorn 3 febr: Lunchen in Zeist

Nadere informatie

De Springplank: info 26 augustus 2015.

De Springplank: info 26 augustus 2015. De Springplank: info 26 augustus 2015. Start schooljaar 2015-2016 We zijn weer begonnen!! We wensen alle leerlingen en ouders een fijn schooljaar toe. Onze nieuwe leerlingen willen we van harte welkom

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers April 2016

Vacaturebank Vrijwilligers April 2016 Vacaturebank Vrijwilligers April 2016 Wegens het wegvallen van de vaste vrijwilliger zoeken wij voor Lilia 4 een nieuwe vrijwilliger die met 2 bewoners af en toe iets wil ondernemen. Te denken valt aan

Nadere informatie

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers,

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers, Beste Unitassers, FEBRUARI 2014 Met deze nieuwsbrief willen we jullie op de hoogte houden van wat er speelt binnen Unitas 63. Wil je reageren of heb je zelf iets voor de nieuwsbrief, mail dan naar publicrelations@unitas63.nl.

Nadere informatie

Van 10 juli t/m 18 augustus

Van 10 juli t/m 18 augustus Gezellige weken vol met leuke zomerse activiteiten. Van 10 juli t/m 18 augustus Beste bewoner en familie, De zomer komt er weer aan! Wij bieden u deze periode de fantastische zomerweken aan. Tijdens de

Nadere informatie

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij Nieuwsbrief Vrije Tijd week 43 25 oktober 2018 Nieuws Agenda 26 okt. : Duitse avond Zeist 26 okt. : Themasoos: Boerensoos 27 okt. : workshop herfstdecoratie 3 nov. : Lunch in Zeist ( nieuw) 9 nov. : optreden

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015

Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 Dorpshuis de Utwyk M. Smitstraat 27, 9072 AL Nij Altoenae. Tel (0518)402753 Nieuwsbrief voor het seizoen 2014-2015 We staan weer voor een nieuw seizoen en als bestuur en activiteitencommissie kijken we

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

Hieronder staan de activiteiten beschreven. Lees ze maar eens door en geef je op via ouderraad@montessorischooloosterhout.nl. Alvast bedankt!!!

Hieronder staan de activiteiten beschreven. Lees ze maar eens door en geef je op via ouderraad@montessorischooloosterhout.nl. Alvast bedankt!!! Algemeen Beste ouders, Gedurende het hele jaar worden op school diverse activiteiten voor de kinderen georganiseerd. De organisatie en coördinatie liggen in eerste instantie bij het team van leerkrachten

Nadere informatie

PARKEREN TIJDENS SPELLETJESOCHTEND

PARKEREN TIJDENS SPELLETJESOCHTEND Roerdompstraat 76 6601DL Wijchen Jaargang 28 No. 5 21 september 2018 Inforedactie: Thea Wilbrink Tel: (024) 6452881 Paulusschool Tel: (024) 6415783 Noorderlicht E-mail: directie-paulus@kansenkleur.nl Thea.Wilbrink@kansenkleur.nl

Nadere informatie

zomerprogramma 2007 Zomerprogramma Zaterdag 30 juni 11.00 Boswandeling 14.00 Ja / Nee 20.30 Hollandse Avond

zomerprogramma 2007 Zomerprogramma Zaterdag 30 juni 11.00 Boswandeling 14.00 Ja / Nee 20.30 Hollandse Avond Zomerprogramma zomerprogramma 2007 Zaterdag 30 juni 11.00 Boswandeling 14.00 Ja / Nee 20.30 Hollandse Avond Maandag 2 juli FEEST!! RINY IS JARIG 10.30 Koffie + gebak voor de ouders 12.00 Eten met de kinderen

Nadere informatie

Activiteitenfolder november 2015

Activiteitenfolder november 2015 Activiteitenfolder november 2015 Wat kunt u deze maand allemaal van ons verwachten? We openen onze deuren waarbij u een kijkje kan nemen achter de schermen van Prinsenhof. Daarnaast hebben we onze maandelijkse

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 15 10 april 2018 Nieuws Agenda 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag Doorn

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie