2 t/m 8 mei 2015 SEMANA LUSITANIA. art atelier. met Neely Schaap. DomÍnio Vale do Mondego Serra da Estrela Portugal

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "2 t/m 8 mei 2015 SEMANA LUSITANIA. art atelier. met Neely Schaap. DomÍnio Vale do Mondego Serra da Estrela Portugal"

Transcriptie

1 2 t/m 8 mei 2015 SEMANA LUSITANIA art atelier met Neely Schaap DomÍnio Vale do Mondego Serra da Estrela Portugal

2 KUNST - CULTUUR - NATUUR - GASTRONOMIE - GENIETEN Deze week is voor diegenen die van Portugal houden of juist nog willen gaan ontdekken. Een week om je te verdiepen in de Portugese taal, die ons Noordelingen vaak onbegrijpelijk voorkomt. Carina, onze gekwalificeerde docente, leert je in 3 ochtenden de basics. Wat je leert kun je direct toepassen als je gaat koken: Luís leert je typisch Portugese gerechten als Caldo Verde en Balcalhão a bras. Of tijdens een wandeltochtje naar Middeleeuwse dorpjes in de vallei. Eelco neemt je mee op zijn inspirerende landgoedwandeling en vertelt je alles over het bijzondere micro-klimaat van de Vale do Mondego en zijn geliefde onderwerp, de biologisch-dynamische landbouw. Als je wil, kun je een keer mee schapen hoeden. Drie keer in die week geeft kunstenares Neely Schaap een workshop Mixed Media in the Landscape, het landschap schilderen met gebruik van bijzondere materialen uit de natuur. We serveren heerlijke, uitgebreide lunches en diners. En er is veel vrije tijd om ook de omgeving te bekijken, op eigen gelegenheid, en zo kennis te maken met een rurale cultuur die na eeuwen nog steeds tastbaar is.

3 schilderen met uitzicht op de Serra da Estrela

4 MIXED MEDIA IN THE LANDSCAPE Neely Schaap, artist-in-residence in het Maluca Art Atelier, kent als ultieme mixed media kunstenaar alle ins en outs om een schilderij en/of assemblage te creëren met zelfgekozen materiaal. Haar manier van aanpak zal leiden tot eigen persoonlijke vondsten. Als participerend kunstenaar aanhet Angel Festival van de afgelopen jaren kent zij de omgeving van het landgoed en de mogelijkheden die het biedt. Het gaat haar om de beleving. Er is meer dan het oog alleen kan zien. De omringende natuur verschaft niet alleen een immens gevoel van vrijheid maar is ook een enorme stimulans de eigen verbondenheid daarmee en met elkaar te voelen. De verbeelding daarvan is de uitdaging die aangegaan wordt tijdens de Mixed Media workshop. Midden in het natuurpark Serra da Estrela wordt kennis gemaakt met diverse materialen zoals pasta s, gels, pigmenten, oilbars, krijt, vele soorten papier, textiel maar ook takjes, schorsen en alles wat er verder op het landgoed te vinden is. Met haar jarenlange expertise als autonoom kunstenaar en ervaring in het kunstonderwijs begeleidt Neely Schaap de deelnemers op deze ontdekkingsreis. Voel je welkom in een eeuwenoud cultuurlandschap en de schoonheid van de ruige natuur.

5 heerlijk lunchen op het terras met groente, kruiden en vruchten uit eigen moestuin

6 De Smaak van Portugal De week is een bijzonder samenspel van ontmoeting, ontspanning, creatieve ontwikkeling, verstilling maar ook genieten van heerlijke diners met een goed glas wijn en boeiende gesprekken. De Slow Food keuken maakt voornamelijk gebruik van biologische en biologisch-dynamische producten uit eigen tuin. Eelco kent het eigen landgoed, het hoge intieme dal van de Mondego rivier, maar ook de hoogvlakte in de Serra da Estrela als zijn broekzak en weet hoe lokale mensen omgaan met het eco-systeem. Hij neemt je mee, naar die plaatsen waar we zelf graag komen. Geen toerisme, maar alleen persoonlijke netwerkjes met inspirerende mensen. Want eten en drinken, smaken des te beter wanneer de man of vrouw met hun verhalen, producten en bedrijven naar meer smaken. We doen zo n intensieve workshop week vanuit persoonlijke motieven, omdat we het gewoon erg leuk vinden om te doen. Verwacht vooral een ontspannen informele omgang met veel humor maar ook met diepgang. Wees bestand tegen een overdosis enthousiasme voor Portugal en dit prachtige rivierdal in het natuurpark en onze niet te stuiten behoefte om dat te delen met anderen die willen deelnemen aan zowel de actieve kant van de workshops als de inhoudelijke gesprekken over alles wat ons beweegt.

7 Portugese cultuur & Cultuurhistorie Op 12 km afstand ligt Guarda, de hoogstgelegen stad van Portugal, en tegelijkertijd de grootste stad van de Serra da Estrela, met stadspaleizen, stille pleinen, kerken en middeleeuwse huizen in de binnenstad. Bekend zijn de mooie balkons en de versieringen met azulejos (Portugese tegelkunst). Hier zijn ook vele barretjes, terrasjes en restaurants, een streekmuseum en een groot, modern theater met een buitengewoon hoog niveau van programmeren. In de Vale do Mondego liggen de kleine dorpjes met eeuwenoude huisjes, veelal verlaten en vervallen, doch soms bewoond door oude, in het zwart geklede, weduwen: Faia, Pero Soares, Vila Soeiro, Mizerela, Aldeia Vicosa, Porto de Carne. Een historische route gaat langs de vroeg-middeleeuwse kastelen en forten van Linhares. Celorico da Beira, Trancoso, Belmonte, Sabugal. In de historische centra van Guarda en Belmonte vooral is de aanwezigheid van de Sefardische joden uit de 15e eeuw nog zichtbaar.

8 Taal Als Romaanse taal is Portugees verwant aan het Spaans, Frans en Italiaans. Dat is direct zichtbaar als je Portugees leest. Toch komt bij het eerste gehoor de taal vreemd en zelfs Oost-Europees over. Dat komt vooral door de zangerige uitspraak en de vele tweeklanken die de taal rijk is. Maar wie van Portugal houdt, wil toch ook met de Portugezen kunnen praten. Carina Isabel Fernandes Almeida is onderwijzeres en heeft zich kwalificaties op het gebied van Portugees als vreemde taal en Portugese cultuur en literatuur. In een aantal uur zal zij je wegwijs maken in de basale begrippen, grammatica en uitspraak van het Portugees, rekening houdend met het niveau van de deelnemers. Zij doet dat o.a. aan de hand van de tekst van een Fado-lied en gedichten, zodat je direct ook kennis neemt van de rijke zangcultuur van Portugal.

9 picknick lunch op de rotsen van de rivier de Mondego

10 Programma: De workshops worden gegeven na het ontbijt, van en in de namiddag van Uiteraard ben je vrij om wel of niet deel te nemen aan de workshops. Het Atelier blijft open, zodat je naast de Mixed Media workshop, individueel verder kunt werken aan je eigen werk. Zaterdag 2 mei Individuele aankomst op landgoed Dominio Vale do Mondego, welkomstdrankje en kennismaking. Uitleg van het programma s Avonds 3-gangen diner in de Lagar Zondag 3 mei Na het ontbijt natuurwandeling over het Landgoed met Eelco met uitleg over de bijzondere natuur van de Serra da Estrela en de biologisch-dynamische landbouwpraktijk van het landgoed. Daarna lunch op het terras 1e schilder workshop Neely Schaap s Avonds diner in de Lagar Maandag 4 mei Na het ontbijt 1e taalles van Carina Almeida Lunch op het terras Middag vrij te besteden Diner op eigen gelegenheid Daarna Sterren kijken met Eelco Dinsdag 5 mei mooie wandeling langs de bijna 2 eeuwen oude Romeinse weg naar de rivier de Mondego. picknick lunch In namiddag 2e schilderworkshop Neely. Diner op het Landgoed Woensdag 6 mei Na ontbijt 2e taalles van Carina Lunch op eigen gelegenheid Middag vrij te besteden Diner op eigen gelegenheid Donderdag 7 mei Na het ontbijt bezoek aan Guarda en lunch op eigen gelegenheid of bezoek aan de Serra de Estrela, Weefmuseum in Meios, Port & Kaas in Videmonte 3e taalles van Carina Begin van de avond: kookworkshop gevolgd door diner Vrijdag 8 mei Na ontbijt 3e schilder workshop Neely Lunch op het terras Afsluiting met expositie in het Paviljoen en aansluitend Portugese barbecue Zaterdag 9 mei Vertrek na het ontbijt

11 Serra da Estrela Natuurpark Het landgoed maakt deel uit van een eeuwen oud cultuurlandschap, dat alle kenmerken van intense menselijke betrokkenheid zichtbaar toont. Onder in het dal meandert de Mondego rivier de belangrijkste rivier van Portugal met haar 227 kilometer lengte en een stroomgebied van 654 vierkante kilometer, die haar bron heeft in het centrale massief van de Serra da Estrela tot wel bijna 2000 meter hoogte. De rivier wordt geflankeerd door een lint van weelderige bebossing bestaande uit elzen, populieren en essen met een uitbundige ondergroei van varens en hoogopgaande kruiden en een grote rijkdom aan zangvogels en uilen en vlinders en libellen. De rivier wemelt van de vis en rivierkreeftjes met waterspreeuw, ijsvogeltje en ook de otter die speelt in het heftig stromende water. Op de aangrenzende landbouwgronden grazen kudden melkschapen onder olijfbomen. De aansluitende berghellingen zijn bebost met zomer-, Pyrenese-, steen- en kurkeiken, pijnbomen en olijfbomen, kersen, appels, pruimen, vijgen, walnoten afgewisseld met wijngaarden. Alles ingericht als een tuin, die vooral gericht was en ook nu nog is op zelfvoorziening van de bevolking van de 7 dorpen in het hoge gedeelte van het dal.

12 Neely voor haar Maluca Art Atelier

13 Eelco Schaap Na zijn opleiding op Warmonderhof heeft Eelco zich 35 jaar lang ingezet voor de biologisch-dynamische landbouw in Nederland en daarnaast in Europa en Amerika geadviseerd. De laatste jaren was hij actief in de groene politiek en in natuurbescherming. Natuur is zijn passie. Op het Landgoed is Eelco verantwoordelijk voor de landbouw en de landschappelijke inrichting van het domein. Karin Sligting Na studies talen en bedrijfskunde is Karin de laatste 20 jaar bezig geweest met het ontwikkelen van nieuwe culturele initiatieven, kunstprojecten en locatie theater. Haar passie is de relatie tussen natuur en cultuur. Op het Landgoed is Karin verantwoordelijk voor de communicatie en organisatie van de kunst & cultuur. Zij initieert op het Landgoed kunstprojecten. Karin (55), Eelco Schaap (61) en Storm (10) wonen en werken permanent in de schone, groene wereld van de Serra da Estrela.

14 Dominio Vale do Mondego Het ecologisch Landgoed Dominio Vale do Mondego ligt direct aan de Rivier de Mondego, in de Serra da Estrela, het grootste natuurpark van Portugal. Het domein omvat totaal 22 hectare weidegronden, bos, olijfgaarden en natuurschoon. Het is er stil, groen en mooi. De biologisch-dynamische landbouw bestaat voornamelijk uit olijfgaarden en schapen. Op het landgoed organiseren Karin & Eelco bijzondere activiteiten zoals het zomerse Angel Art Festival, Artist-in-Residence, Filosofisch Convivium, Natuur-Expedities door de Serra de Estrela en workshops & masterclasses op het gebied van natuur & cultuur.

15 Accommodatie In de bijgebouwen van Quinta da Portela, de herenboerderij van het domein, zijn 6 studio's ingericht, elk met eigen entree, privé badkamer met douche, en allemaal in een eigen stijl verrassend ingericht met antiek, kunst, goede bedden, schrijftafel, zitgedeelte en uitzicht over de vallei.

16 Faciliteiten 22 ha landgoed biologische keuken slow food terras & strandje waterbassins panoramaterras amfitheater gastenkamer zomerbar dôme maluca art atelier paviljoen atelier rots theater olijfgaard moestuin stal schaapskudde paard ezel kippen honden kat

17 Prijs 8-daags/7 nachten arrangement : in studio op basis van 2 personen 650 p.p. in studio op basis van 1 persoon 750 p.p. partner die niet participeert in workshop 450 p.p Het arrangement is inclusief: 7 x overnachtingen in een studio 7 x uitgebreid ontbijt 4 x lunch met wijn 5 x diner met wijn 3 x schilder workshops met Neely Schaap 3 x Portugese taalles met Carina Almeida 1 x kookworkshop 2 x wandelingen olv Eelco 1 x excursie naar markt in Guarda of Serra da estrela/meios/videmonte en gebruik van atelier en faciliteiten op het landgoed Exclusief vlucht, vervoer van en naar luchthaven, verzekeringen. Reservering geschiedt bij aanbetaling van 40% van het totale bedrag. 2 maanden voor aanvang dient 60% betaald te worden. Bij annulering tot 2 maanden voor aanvang van de reservering zijn de kosten 10% van het totale bedrag. Bij annulering tot 1 maand voor aanvang zijn de kosten 60%. Tot de aanvang 90%. Bij aanvang 100%. Bij annulering is het mogelijk iemand anders voor te stellen. Voor vragen en reserveringen mailt u naar:info@dominiovaledomondego.com

18 PRAKTISCH: De maaltijden zijn bereid met biologische en biologisch-dynamische producten, van eigen tuin of uit de streek. Uiteraard houden we rekening met vegetariërs of speciale diëten. Aankomst is op zaterdag voor het diner, vertrek op zaterdag na het ontbijt. De Serra da Estrela is een ruig natuurlandschap, we raden dan ook aan om makkelijke schoenen en kleding mee te nemen. Als de zon schijnt, dan is het warm, in de zomer zelfs heet, dus neem een hoed of pet en zonnebrand mee. Ook in de zomer kan het soms s nachts afkoelen, dus neem in ieder geval een warm vest mee. In de studio s zijn beddengoed en handdoeken aanwezig. wasmachine

19 domínio feiten gasten 315 vrijwilligers 153 kunstenaars, artiesten, musici, performers 5 quintas gerenoveerd 300 m2 atelierruimte & opslag gerealiseerd 8 septictanks aangelegd electra vernieuwd ontsluitingsweg geasfalteerd 12 sócios van de Maluca Art Atelier lda 4 auto s opgebruikt, nog steeds dezelfde tractor 300 lammeren, 3 veulens, 12 honden geboren honderden bomen geplant: olijfbomen, kersen, vijgen, amandelen, perzik, citrus, abrikoos, kweepeer, linden, platanen, ceders wijngaard aangelegd waterbassin gebouwd eigen bronwater 3 openlucht theaters 90 ton olijven geoogst 5 Angel Art Festivals 4 Convivia 27 workshops 17 toiletten, 14 douches geïnstalleerd 5 buren verwelkomd op 7 locaties nieuwe en oude granieten muren aangelegd

20 LOCATIE Dominio Vale do Mondego ligt in de Beira Alta district in het binnenland van Portugal. We zijn op ongeveer 45 km van de grens met Spanje verwijderd, op de hoogte van Salamanca. Vliegen: naar Porto - met TAP, Transavia & Ryanair met de huurauto is het 2 uur rijden over goede tolsnelwegen met de bus naar Guarda duurt 3 uur /met de trein duurt Guarda 3,5 uur naar Lissabon - met KLM, TAP, Transavia & Easyjet met de huurauto is het 3 uur rijden over goede tolsnelwegen met de bus naar Guarda is 4 uur / met de trein naar Guarda is het 4,5 uur Openbaar Vervoer vanaf Lissabon en Porto: voor de bus kijkt u op: voor de trein kijkt u op: met de auto: vanaf Nederland rijdt u door Frankrijk naar Spanje Baskenland en dan via Salamanca de grens over Portugal in, vandaar is het nog maar 45 km. Komt u er niet uit, dan vraagt u het ons Met de bevestiging sturen we een uitgebreide reisbeschrijving mee.

21 Domínio Vale do Mondego Karin Sligting & Eelco Schaap Quinta da Portela, Faia, Guarda Portugal tel telm

yoga vakantie Dominio Vale do Mondego Portugal

yoga vakantie Dominio Vale do Mondego Portugal Dominio Vale do Mondego Portugal Myrna van Kemenade nodigt je uit op landgoed Dominio Vale do Mondego in de Serra da Estrela, Portugal 18 tot 25 juli 2014 yoga vakantie voor single moeders / vaders en

Nadere informatie

info@dominiovaledomondego.com www.dominiovaledomondego.com

info@dominiovaledomondego.com www.dominiovaledomondego.com Olijven Oogst in Natuurpark Serra da Estrela, Portugal op Biologisch-dynamisch landgoed Dominio Vale do Mondego 30 november t/m 5 december & 7 t/m 12 december 2014 Dominio Vale do Mondego Karin Sligting

Nadere informatie

24 t/m 30 augustus 2012 Portugal. ZomerFestival voor Dans, Yoga & beweging op eco-landgoed dominio Vale do Mondego in Natuurpark Serra da estrela

24 t/m 30 augustus 2012 Portugal. ZomerFestival voor Dans, Yoga & beweging op eco-landgoed dominio Vale do Mondego in Natuurpark Serra da estrela 24 t/m 30 augustus 2012 Portugal baluarte ZomerFestival voor Dans, Yoga & beweging op eco-landgoed dominio Vale do Mondego in Natuurpark Serra da estrela Kleinschalig en weldadig zomerfestival met veel

Nadere informatie

Mindfulness-retreat Portugal

Mindfulness-retreat Portugal Mindfulness-retreat Portugal Ecologisch landgoed Vinha Da Manta in Portugal 26-31 mei 2015 6 dagen rust en ruimte, leren bewuster te leven, heerlijk eten en mooie ontmoetingen in het prachtige natuurgebied

Nadere informatie

Mindfulness-retreat Portugal

Mindfulness-retreat Portugal Mindfulness-retreat Portugal Ecologisch landgoed Vinha Da Manta in Portugal 20-26 mei 2016 7 dagen rust en ruimte, leren bewuster te leven, heerlijk eten en mooie ontmoetingen in het prachtige natuurgebied

Nadere informatie

Feed your Body and Soul, Yogaretreat in Frankrijk

Feed your Body and Soul, Yogaretreat in Frankrijk Yogaretreat in Frankrijk! Vrijdag 20 mei t/m vrijdag 27 mei 2016 Een week lang ontspannen in de mooie streek Languedoc-Roussillon met dagelijks yoga?! Kom in mei naar onze yogaretreat in Frankrijk! Tijdens

Nadere informatie

BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK. Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start.

BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK. Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start. BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start. In Noord Frankrijk, 385 km van Den Haag, net onder de Franse

Nadere informatie

zing, zing, zing mee, zing mee, zing M E D I T E R R A N E E!

zing, zing, zing mee, zing mee, zing M E D I T E R R A N E E! zing, zing, zing mee, zing mee, zing M E D I T E R R A N E E! z i n i n z i n g e n i n h e t z o n n i g e z u i d - I t a l i ë? Wat? : een week koorzang o.l.v. Harry de Beer ( www.harrydebeer.nl Wanneer?

Nadere informatie

Neem deel aan de oogst op de biodynamische boerderij van landgoed Domínio Vale do Mondego in Natuurpark Serra da Estrela, Portugal

Neem deel aan de oogst op de biodynamische boerderij van landgoed Domínio Vale do Mondego in Natuurpark Serra da Estrela, Portugal Eelco Schaap en zijn team ism Marluz nodigen je uit: OOGSTWEKEN Neem deel aan de oogst op de biodynamische boerderij van landgoed Domínio Vale do Mondego in Natuurpark Serra da Estrela, Portugal 28 mei

Nadere informatie

Porto en Douro Vallei

Porto en Douro Vallei Porto en Douro Vallei 5-daagse Culinaire Reis door Noord Portugal Dit programma wordt aangeboden in samenwerking met onze Portugese partner. Bij deze 5- daagse reis maakt u kennis met de gastronomie en

Nadere informatie

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

Ruimte voor jezelf. Coaching met paarden op Château Montchoix 16 tot en met 23 juni 2014. Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Château Montchoix & Caballo Consultancy Ruimte voor jezelf Vakantie met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling Coaching in Frankrijk Een kasteel, bossen, paarden, zon. Ruimte en tijd voor jezelf, voor

Nadere informatie

Passie voor Italië? En erg gecharmeerd van de Italiaanse keuken en wijnen? Dan is deze gastronomische verwen-tour waarschijnlijk iets voor u.

Passie voor Italië? En erg gecharmeerd van de Italiaanse keuken en wijnen? Dan is deze gastronomische verwen-tour waarschijnlijk iets voor u. Foodietour i vini Passie voor Italië? En erg gecharmeerd van de Italiaanse keuken en wijnen? Dan is deze gastronomische verwen-tour waarschijnlijk iets voor u. Een ontdekkingsreis naar de top-wijnen in

Nadere informatie

Magische Mindfulnessweek Portugal

Magische Mindfulnessweek Portugal Magische Mindfulnessweek Portugal Ecologisch landgoed Vinha Da Manta in Portugal 20-26 mei 2017 7 dagen rust en ruimte, leren bewuster te leven, heerlijk eten en mooie ontmoetingen in het prachtige natuurgebied

Nadere informatie

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia

La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia La Colina Spanje Ibiza Santa Eulalia 1. Algemene informatie Eliza was here - La Colina - /spanje/ibiza/santa_eulalia/la_colina.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Colina - (Spanje Ibiza Santa Eulalia)

Nadere informatie

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum

Tenerife: heerlijk voor een yoga vakantie. Datum Heerlijk, helemaal ontspannen! En eindelijk kennismaken met yoga en mindfulness Ik wil graag ECHT mijn batterij opladen, zonder man of kinderen! Zalig om even te unpluggen en met helemaal niemand rekening

Nadere informatie

Villas del Alba Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre

Villas del Alba Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre Villas del Alba Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villas del Alba - (Spanje Andalusië Alhaurin de la Torre) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN. Thema: In vertrouwen Zijn

EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN. Thema: In vertrouwen Zijn EEN WEEK OM TOT JEZELF TE KOMEN AAN DE VOET VAN DE SPAANSE PYRENEEËN Thema: In vertrouwen Zijn Yoga, meditatie, beeldend werken, stilte, de schoonheid van de natuur, samen zijn of alleen, in rust en met

Nadere informatie

schetsboek Quinta das Corujas en omgeving

schetsboek Quinta das Corujas en omgeving schetsboek Quinta das Corujas en omgeving september 2011 Sateliet foto landschap Infrastructuur Topografie landgoed Maatschappelijke verantwoordelijkheid De maatschappelijke verantwoordelijkheid vertaald

Nadere informatie

Schildervakanties. Inspirerende workshops en vrij schilderen

Schildervakanties. Inspirerende workshops en vrij schilderen Schildervakanties Kunstschilder José van den Helder-van Oudenallen geeft met veel enthousiasme schilderworkshops voor beginnende en gevorderde schilders. Op een vrije en toegankelijke manier brengt zij

Nadere informatie

Foodietour il tartufo. Truffelverwenweekend

Foodietour il tartufo. Truffelverwenweekend Foodietour il tartufo Truffelverwenweekend Wegens groot succes herhaald Voor het vijfde seizoen op een rij organiseren we voor de liefhebbers van truffels en la dolce vita Foodietour il Tartufo : het culinaire

Nadere informatie

Een week tekenen, schilderen en nog zo veel meer! Het leven vieren vanuit je innerlijke kracht in verbinding met de elementen

Een week tekenen, schilderen en nog zo veel meer! Het leven vieren vanuit je innerlijke kracht in verbinding met de elementen Het leven vieren vanuit je innerlijke kracht in verbinding met de elementen In het gastvrije huis (voormalig postkantoor) van Lili en Patrick te Malancourt in Frankrijk, ongeveer 25 km ten N.W. van Verdun,

Nadere informatie

Informatiebrochure Cursusreis 2014

Informatiebrochure Cursusreis 2014 Cursusreis 2014 DE BANGE, BLIJE, BOZE OF BEDROEFDE PATIËNT EMOTIES DE BAAS 2 Sevilla Sevilla, waar altijd de zon schijnt. Sevilla is een gemeente en de hoofdstad van de Spaanse autonome regio Andalusië,

Nadere informatie

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei

Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei Kennismaking Noord-Portugal met Porto en de Douro vallei DRIEDAAGSE VLIEGTUIGREIS 1 Programma DAG 1 Samenkomst op de luchthaven van Zaventem en vertrek per rechtstreekse lijnvlucht van Brussels Airlines

Nadere informatie

Drie dagen genieten in Porto met prachtige ontvangsten, heerlijke lunches en perfecte diners. U komt als een echte Portkenner terug!

Drie dagen genieten in Porto met prachtige ontvangsten, heerlijke lunches en perfecte diners. U komt als een echte Portkenner terug! Drie dagen genieten in Porto met prachtige ontvangsten, heerlijke lunches en perfecte diners. U komt als een echte Portkenner terug! Dag 1 Vlucht Amsterdam Porto. Na aankomst aan het eind van de ochtend

Nadere informatie

Mindfulness-retreat Portugal

Mindfulness-retreat Portugal Mindfulness-retreat Portugal Ecologisch landgoed Vinha Da Manta in Portugal 20-27 mei 2017 7 dagen rust en ruimte, leren bewuster te leven, heerlijk eten en mooie ontmoetingen in het prachtige natuurgebied

Nadere informatie

26 t/m 31 juli 2014. workshop beeldende kunst & cultuurhistorie SÍMBOLO MÁGICO

26 t/m 31 juli 2014. workshop beeldende kunst & cultuurhistorie SÍMBOLO MÁGICO 26 t/m 31 juli 2014 Dominio Vale do Mondego Portugal workshop beeldende kunst & cultuurhistorie SÍMBOLO MÁGICO met Ankie de Groot, Pierik l Istelle en Eelco Schaap op ecolandgoed Dominio Vale do Mondego

Nadere informatie

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek

Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek Mr Dim Turkije Zuid-Egeïsche kust Göcek 1. Algemene informatie Eliza was here - Mr Dim - /turkije/_zuid-egeische_kust/gocek_/mr_dim.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mr Dim - (Turkije Zuid-Egeïsche

Nadere informatie

Mira Resort Maisonettes Griekenland Lefkas Tsoukalades

Mira Resort Maisonettes Griekenland Lefkas Tsoukalades Mira Resort Maisonettes Griekenland Lefkas Tsoukalades 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Mira Resort Maisonettes - (Griekenland Lefkas Tsoukalades) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis

Meerdaagse Tour vanuit Chang Mai Een Actief Thais Bergdorp-Belevenis Vertrek vanuit Chang Mai: woensdag en zondag met de dagtrein 3 dagen Vertrek vanuit Bangkok: dinsdag en zaterdag met de nachttrein Dag 1 U wordt opgehaald van Ban Bin treinstation per lokale open taxi.

Nadere informatie

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Masseria del Piano - Gargidicenere - (Italië Sicilië Collesano) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta Verde Sintra - (Portugal Costa de Lisboa Sintra) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Moulin de Glairans. Zomeratelier. Ankie Kühne Leraar Tai chi chuan. Werken vanuit je gevoel en energie. Zaterdag 30 juni 2012 tot Zaterdag 7 juli 2012

Moulin de Glairans. Zomeratelier. Ankie Kühne Leraar Tai chi chuan. Werken vanuit je gevoel en energie. Zaterdag 30 juni 2012 tot Zaterdag 7 juli 2012 Moulin de Glairans Zaterdag 30 juni 2012 tot Zaterdag 7 juli 2012 Ankie Kühne Leraar Tai chi chuan Zomeratelier Werken vanuit je gevoel en energie 1 Oktober 2011 ZOMERATELIER 2012 Onder begeleiding van

Nadere informatie

Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt

Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt Appartementen Torre Nova Spanje Catalonië La Torre de Claramunt 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Appartementen Torre Nova - (Spanje Catalonië La Torre de Claramunt) - 4 sterren

Nadere informatie

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta Verde Sintra - (Portugal Costa de Lisboa Sintra) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra

Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra Quinta Verde Sintra Portugal Costa de Lisboa Sintra 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Quinta Verde Sintra - (Portugal Costa de Lisboa Sintra) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

SEIZOEN 2010-2011 KASTEEL STERKENBURG STIJLVOLLE VERGADERCONCEPTEN INSPIREREND & UNIEK

SEIZOEN 2010-2011 KASTEEL STERKENBURG STIJLVOLLE VERGADERCONCEPTEN INSPIREREND & UNIEK SEIZOEN 2010-2011 KASTEEL STERKENBURG STIJLVOLLE VERGADERCONCEPTEN INSPIREREND & UNIEK WAT IS STERKENBURG? Stijlvol Op Sterkenburg gebeuren al eeuwen lang bijzondere dingen. Een plek waar trainingen, evenementen,

Nadere informatie

CORTIJO Pampaneira, Las Alpujarras CORTIJO PAMPANEIRA. Adres: c/pampaneira s/n. Beschrijving: BESCHRIJVING VAN HET OBJECT:

CORTIJO Pampaneira, Las Alpujarras CORTIJO PAMPANEIRA. Adres: c/pampaneira s/n. Beschrijving: BESCHRIJVING VAN HET OBJECT: CORTIJO PAMPANEIRA Beschrijving: Adres: c/pampaneira s/n CORTIJO Pampaneira, Las Alpujarras BESCHRIJVING VAN HET OBJECT: De villa ligt op 2 kilometer afstand van Pampaneira, een dorp in La Alpujarra, tussen

Nadere informatie

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar

Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar Hotel Alahuar Spanje Alicante Vall de Laguar 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Alahuar - (Spanje Alicante Vall de Laguar) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Voor Hemels koken hoef je geen Chef te zijn!!!

Voor Hemels koken hoef je geen Chef te zijn!!! Vanaf juni 2015 is naast Restaurant Ratatouille op Vischmarkt nr. 4, ons KookLokaal, Wijnkelder en CuliWinkel gevestigd. Verschillende concepten onder één dak wat Ratatouille gastronomisch helemaal compleet

Nadere informatie

Geheel verzorgde week met excursies en koken

Geheel verzorgde week met excursies en koken Toe aan vakantie? Bijtanken in Salzburgerland! Herfstweek: zaterdag 18-25 oktober (in overleg kunnen we voor een groep de data verschuiven) Geheel verzorgde week met excursies en koken Excursies en koken:

Nadere informatie

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five.

In het weekend maak je een spectaculaire safari waarin je oog in oog komt te staan met de big five. Oeganda Kerst 2016 Jij steekt samen met je team je handen uit de mouwen om van een dorpsschooltje in Nkokonjeru een nieuwe frisse school te maken. Samen met ouders en leraren knap je de boel op. Aan de

Nadere informatie

Creatief weekend wolvilten

Creatief weekend wolvilten Datum: 15 t/m 17 september Locatie: Belevingsboerderij De Nieuwenhof in Mill Creatief weekend wolvilten Hou je van creatief bezig zijn én ontspannen in een groene omgeving? Van 15 september tot en met

Nadere informatie

Yoga & Dreams Retraite met yoga, workshops, massage en stilte

Yoga & Dreams Retraite met yoga, workshops, massage en stilte Yoga & Dreams Retraite met yoga, workshops, massage en stilte In het weekend van 27-29 juni nodigen Pauline Schreurs en Joanne de Vletter je uit voor de retraite Yoga & Dreams. We bieden je onder meer:

Nadere informatie

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018

Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 1 Beklimming van de Kilimanjaro 2017/2018 Dag 1 Aankomst op Kilimanjaro International Airport. Wij halen jullie op van het vliegveld en brengen jullie naar Arusha Villa. Hier ontvangen we jullie met een

Nadere informatie

Loire 7 dagen. groepsreis hotelfietsreis vanaf 539 Fietsen langs de kastelen in het Loiredal

Loire 7 dagen. groepsreis hotelfietsreis vanaf 539 Fietsen langs de kastelen in het Loiredal Loire 7 dagen groepsreis hotelfietsreis vanaf 539 Fietsen langs de kastelen in het Loiredal De vele afwisselende fietsroutes voeren u door de lieflijke dorpen, bossen en velden en langs eindeloze rijen

Nadere informatie

Aresti Mountain Villas Griekenland Zakynthos Agios Leontas

Aresti Mountain Villas Griekenland Zakynthos Agios Leontas Aresti Mountain Villas Griekenland Zakynthos Agios Leontas 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Aresti Mountain Villas - (Griekenland Zakynthos Agios Leontas) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!

Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee! Mindfulness training 7 dagen op 2 juni -9 juni 2012 in Andalusië in Spanje, wat een heerlijk idee!.uitzicht vanuit de tuin naar de zee Praktisch mindfulness leren en toepassen, én ontspanning én een vakantie,

Nadere informatie

schetsboek Quinta das Corujas en omgeving

schetsboek Quinta das Corujas en omgeving schetsboek Quinta das Corujas en omgeving september-december 2011 Sateliet foto landschap Infrastructuur Topografie landgoed Maatschappelijke verantwoordelijkheid De maatschappelijke verantwoordelijkheid

Nadere informatie

Natuur- en cultuurreis naar Georgië

Natuur- en cultuurreis naar Georgië Programma 15-daagse reis Natuur- en cultuurreis naar Georgië Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4 Dag 5 Dag 6 Dag 7 Dag 8 Vlucht Amsterdam Tbilisi, transfer; overnachting bij particulieren. s Ochtends een stadsexcursie

Nadere informatie

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti

Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti Hotel Su Lithu Italië Sardinië Bitti 1. Algemene informatie Eliza was here - Hotel Su Lithu - /italie/sardinie/bitti/hotel_su_lithu.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hotel Su Lithu - (Italië Sardinië

Nadere informatie

Casa Rural Casa Gallinera Spanje Alicante Benisiva

Casa Rural Casa Gallinera Spanje Alicante Benisiva Casa Rural Casa Gallinera Spanje Alicante Benisiva 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa Rural Casa Gallinera - (Spanje Alicante Benisiva) - 0 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Brochure 2016 Il Sogno - Zuylestein

Brochure 2016 Il Sogno - Zuylestein Brochure 2016 Il Sogno - Zuylestein zakelijke bijeenkomsten vergaderarrangementen 1 Inhoudsopgave VOORWOORD 3 IL SOGNO - ZUYLESTEIN 4 LOCATIES 5 - Spreekkamer - 8 persoonskamer - De Oude Huyskamer - Poortgebouw

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Portugees in Porto - Fast Forward. Bestemming. Programma overzicht:

EASY LANGUAGES. Portugees in Porto - Fast Forward. Bestemming. Programma overzicht: EASY LANGUAGES Portugees in Porto - Fast Forward Programma overzicht: Cursus Portugees vanaf 17 jaar Accommodatie in een gastgezin Sociale en culturele activiteiten Gratis internet en WiFi op de school

Nadere informatie

ZwangerRetreat. Voel je vitaal bij ROOTZ! 30 en 31 maart Vitale groet, Mirjam Dreijer & Monique Goemans

ZwangerRetreat. Voel je vitaal bij ROOTZ! 30 en 31 maart Vitale groet, Mirjam Dreijer & Monique Goemans ZwangerRetreat 30 en 31 maart 2019 Tijd voor jezelf! De kleine in je buik, je voorbereiden op jouw bevalling. Ontspannen en de zinnen verwennen. Gezond & biologisch eten. Vragen kunnen stellen, vol inspiratie

Nadere informatie

Bijvangst: je laadt je accu op en komt uitgerust, gebruind en vol energie weer terug je legt waardevolle contacten voor de toekomst

Bijvangst: je laadt je accu op en komt uitgerust, gebruind en vol energie weer terug je legt waardevolle contacten voor de toekomst Spanjereis: Creativiteit als Hulpbron In de prachtig wilde omgeving van het Montsant gebergte in Catalonië ga je spelen, oefenen en experimenteren met creatieve en beeldende technieken en materialen. Je

Nadere informatie

Praag. 1-1 - 2 0 1 2

Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Praag. 1-1 - 2 0 1 2 Draaiboek Zondag 6 mei. 21.30 uur Koffers in de bus laden. paspoort/id-kaart check en instappen. 22.00 uur Vertrek vanaf Nederland naar Praag. Maandag 7 mei. 9.00 uur Verwachte aankomst

Nadere informatie

Villa Louloudi euros/week

Villa Louloudi euros/week Villa Louloudi Villa Louloudi is een unieke, traditionele villa op Sifnos, Ã Ã n van de mooiste eilanden van Griekenland. Het is dã perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de Griekse zon, prachtig

Nadere informatie

La Posada Morisca Spanje Andalusië Frigiliana

La Posada Morisca Spanje Andalusië Frigiliana La Posada Morisca Spanje Andalusië Frigiliana 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren La Posada Morisca - (Spanje Andalusië Frigiliana) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Carcavelos (Lissabon), Portugal. 26 t/m 30 december 2015

Carcavelos (Lissabon), Portugal. 26 t/m 30 december 2015 Pro Goal Keeperstrainingskamp Carcavelos 2015 Carcavelos (Lissabon), Portugal. 26 t/m 30 december 2015 - Verblijf in 4* hotel op 250m van het strand. - 2 maal daags professionele Pro Goal techniektraining.

Nadere informatie

Residence Il Casale Italië Toscane Cortona

Residence Il Casale Italië Toscane Cortona Residence Il Casale Italië Toscane Cortona 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Residence Il Casale - (Italië Toscane Cortona) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Finca Casa de la Virgen Spanje Gran Canaria Valleseco

Finca Casa de la Virgen Spanje Gran Canaria Valleseco Finca Casa de la Virgen Spanje Gran Canaria Valleseco 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Finca Casa de la Virgen - (Spanje Gran Canaria Valleseco) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

weekworkshop spirituele astrologie in Zuid-Frankrijk

weekworkshop spirituele astrologie in Zuid-Frankrijk weekworkshop spirituele astrologie in Zuid-Frankrijk la Borie Basse, opgenomen in de natuur, bijna niet te zien.. Even inzoomen. Middeleeuws gehuchtje van acht huizen, boven op een berg. plaats streek

Nadere informatie

Agriturismo La Torriola Italië Umbrië Todi

Agriturismo La Torriola Italië Umbrië Todi Agriturismo La Torriola Italië Umbrië Todi 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Agriturismo La Torriola - (Italië Umbrië Todi) - 3 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

Stijlvolle gebouwen, prachtig aangelegde tuinen met mooie waterpartijen en een weids landgoed bieden elke fotograaf ongelimiteerde

Stijlvolle gebouwen, prachtig aangelegde tuinen met mooie waterpartijen en een weids landgoed bieden elke fotograaf ongelimiteerde HUWELIJKEN Ruimte, rust, stijl, klasse en ingetogen exclusiviteit, Kasteel De Vanenburg maakt van jullie huwelijksdag een onvergetelijke ervaring! Wie Kasteel De Vanenburg betreedt, waant zich al snel

Nadere informatie

Gewoon DOEN! Oktober 2019

Gewoon DOEN! Oktober 2019 Gewoon DOEN! Oktober 2019 13-19 OKTOBER 2019 Ben jij klaar om de volgende stap te zetten? Gewoon DOEN! vindt plaats op Quinta Alfarrobeira, dit landgoed in Portugal biedt tal betoverende plekjes, rust

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE PROGRAMMA VIP PRAKTISCHE INFORMATIE REISDOCUMENTEN: TIJDZONE: Identiteitskaart. In Boekarest is het 1 uur later dan in België. VALUTA: De munteenheid in Roemenië is de Roemeense leu (RON). 1 EUR = +/-

Nadere informatie

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos

Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos Hacienda Encanto del Rio Hotel Spanje Ibiza San Carlos 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Hacienda Encanto del Rio Hotel - (Spanje Ibiza San Carlos) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Yoga op Domaine La Vie Tara, in de groene Ardèche

Yoga op Domaine La Vie Tara, in de groene Ardèche Yoga op Domaine La Vie Tara, in de groene Ardèche Twee weken, georganiseerd door Yogastudio Westland - 1e week: zaterdag 9 tot zaterdag 16 juni 2018-2e week: zaterdag 18 tot zaterdag 25 augustus 2018 `Een

Nadere informatie

Petroto Villas Griekenland Rhodos Kiotari

Petroto Villas Griekenland Rhodos Kiotari Petroto Villas Griekenland Rhodos Kiotari 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Petroto Villas - (Griekenland Rhodos Kiotari) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja

Nadere informatie

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020

Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 Culturele Yogareis Reis NEPAL 6-14 maart 2020 De Yogareis is van vrijdag t/m zaterdag. Het programma ziet er als volgt uit: Dag 1 - Vrijdag Aankomst Kathmandu. Transfer naar Boudha little Tibet Shambaling

Nadere informatie

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali

Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali Pantheon Villas & Suites Griekenland Kreta Bali 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Pantheon Villas & Suites - (Griekenland Kreta Bali) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden

Nadere informatie

Zakelijke ontvangsten

Zakelijke ontvangsten Zakelijke ontvangsten 2016 www.glk.nl Kasteel Cannenburch Zakelijke ontvangsten Kasteel Cannenburch en het naastgelegen Bouwhuis liggen aan de rand van een park en bieden een representatief en stijlvol

Nadere informatie

Casa Vicentina Appartementen Portugal Algarve Odeceixe

Casa Vicentina Appartementen Portugal Algarve Odeceixe Casa Vicentina Appartementen Portugal Algarve Odeceixe 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa Vicentina Appartementen - (Portugal Algarve Odeceixe) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES

Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES Informatieboekje: NEIGHBOUR TOES 1 WIE GAAN ER MEE Er gaan jongeren en begeleiders mee van t Volbert en daarnaast van 3 andere groepen uit andere landen. Alle begeleiders zijn er voor alle jongeren. Je

Nadere informatie

wordt verhuurd. Voor de gasten worden er 3 eenheden aangeboden:

wordt verhuurd. Voor de gasten worden er 3 eenheden aangeboden: CChhââ teeaauu t Moonnddoouu is een privé-zomerhuis dat gedeeltelijk wordt verhuurd. Voor de gasten worden er 3 eenheden aangeboden: Het zijgedeelte van het Château, "Het Appartement" voor 2-8 pers. De

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2016. Hotel Eureka ligt in het Montferland, een bosrijke omgeving met volop fiets- en wandelmogelijkheden,

Nadere informatie

** korting per aangebrachte cursist. CREATIEVE / WELLNESS VAKANTIE WEKEN VAN ARTFRIENDS 31 juli t/m 7 augustus 2010 7 t/m 14 augustus 2010

** korting per aangebrachte cursist. CREATIEVE / WELLNESS VAKANTIE WEKEN VAN ARTFRIENDS 31 juli t/m 7 augustus 2010 7 t/m 14 augustus 2010 Individuele en groeps deelname korting per aangebrachte cursist Gratis workshopdeelname: Creëer je eigen groep Voor een aantal cursussen en workshops kun je je individueel inschrijven. Voor die cursussen

Nadere informatie

onze gids en tolk kunnen we met ze praten. We overnachten weer in yurts.

onze gids en tolk kunnen we met ze praten. We overnachten weer in yurts. Dag 1: Bishkek De vlucht uit Amsterdam landt om 15:10 in Bishkek, waar jullie gids staat te wachten. We rijden naar Bishkek en checken in in een prettig 3* hotel, waar je je op kunt frissen. Daarna gaan

Nadere informatie

Masseria Cianciò Italië Sicilië Modica

Masseria Cianciò Italië Sicilië Modica Masseria Cianciò Italië Sicilië Modica 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Masseria Cianciò - (Italië Sicilië Modica) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad: Ja Airco:

Nadere informatie

Villa Lefkos euros/week

Villa Lefkos euros/week Villa Lefkos Villa Lefkos is een prachtige traditionele villa, gebouwd in de jaren 1890, met uitzicht op de Egeà sche Zee. Het is gelegen op de top van Ioulida, de Chora van het eiland Kea, in het midden

Nadere informatie

Yoga op Domaine La Vie Tara, in de groene Ardèche

Yoga op Domaine La Vie Tara, in de groene Ardèche Yoga op Domaine La Vie Tara, in de groene Ardèche `Een unieke week voor jezelf Yogastudio Westland organiseert een yogaweek, van zaterdag 8 tot zaterdag 15 juni 2019 Afgelopen jaar hebben we een fantastisch

Nadere informatie

PSV REIZEN. Programma Business Club leden Lissabon l WEDSTRIJD ESTORIL PRAIA PSV Woensdag 26 november vrijdag 28 november 2014

PSV REIZEN. Programma Business Club leden Lissabon l WEDSTRIJD ESTORIL PRAIA PSV Woensdag 26 november vrijdag 28 november 2014 PSV REIZEN Programma Business Club leden Lissabon l WEDSTRIJD ESTORIL PRAIA PSV Woensdag 26 november vrijdag 28 november 2014 Informatie Lissabon Lissabon, de hoofdstad van Portugal, ligt op slechts een

Nadere informatie

Jeugdlokalen Ravels-Eel

Jeugdlokalen Ravels-Eel 1/7 Jeugdlokalen Ravels-Eel Eelstraat 4 2380 Ravels-Eel De jeugdlokalen van Ravels-Eel zijn nieuwbouwlokalen, volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers, voorzien van een volledig ingerichte keuken,

Nadere informatie

Moulin de Glairans. Zomercursus Meditatief Beeldhouwen. Ankie Kühne Leraar Tai chi chuan. Zaterdag 23 juli 2011 tot Zaterdag 30 juli 2011

Moulin de Glairans. Zomercursus Meditatief Beeldhouwen. Ankie Kühne Leraar Tai chi chuan. Zaterdag 23 juli 2011 tot Zaterdag 30 juli 2011 Moulin de Glairans Zaterdag 23 juli 2011 tot Zaterdag 30 juli 2011 Ankie Kühne Leraar Tai chi chuan Zomercursus Meditatief Beeldhouwen Werken vanuit je gevoel en energie 1 31 maart 2011 ZOMERCURSUS MEDITATIEF

Nadere informatie

Yoga vakantie Malaga 5 oktober 12 oktober 2019

Yoga vakantie Malaga 5 oktober 12 oktober 2019 Yoga vakantie Malaga 5 oktober 12 oktober 2019 Het thema van deze yoga vakantie is Kom in je Element. Als je helemaal in je element bent, voel je je prettig, krachtig, lekker in je vel en op je gemak.

Nadere informatie

Yoga en Stem - Italië 24-30 juli

Yoga en Stem - Italië 24-30 juli Yoga en Stem - Italië 24-30 juli Van 24-30 juli organiseren we een week in het prachtige Italië. We gaan op zoek naar algehele ontspanning, via drie verschillende manieren: 1. Stemtherapie 2. Yoga 3. de

Nadere informatie

Villa Ana Margarida Portugal Costa de Lisboa Ericeira

Villa Ana Margarida Portugal Costa de Lisboa Ericeira Villa Ana Margarida Portugal Costa de Lisboa Ericeira 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa Ana Margarida - (Portugal Costa de Lisboa Ericeira) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Cerro de Hijar Spanje Andalusië Tolox

Cerro de Hijar Spanje Andalusië Tolox Cerro de Hijar Spanje Andalusië Tolox 1. Algemene informatie Eliza was here - Cerro de Hijar - /spanje/andalusie/tolox/cerro_de_hijar.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cerro de Hijar - (Spanje Andalusië

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Eliza was here - Borgo Artimino - /italie/toscane/artimino/borgo_artimino.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Onze website

Nieuwsbrief. Onze website Nieuwsbrief Onze website Mei 2014 IN DIT NUMMER: Website 1 Data sportdagen en schoolreisje Bloesem op de Olmenhorst 1/2 De natuurclub gaat weer van start Sportservice Haarlemmermeer Olympia s kids tour

Nadere informatie

Casa do Valle Portugal Costa de Lisboa Sintra

Casa do Valle Portugal Costa de Lisboa Sintra Casa do Valle Portugal Costa de Lisboa Sintra 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Casa do Valle - (Portugal Costa de Lisboa Sintra) - 3,5 sterren 1.2. Faciliteiten en afstanden Zwembad:

Nadere informatie

We zijn verliefd geraakt op de Hunsrück, bekoord door haar romantische dalen met slingerende beken tussen hoge rotsformaties en natuurlijk de

We zijn verliefd geraakt op de Hunsrück, bekoord door haar romantische dalen met slingerende beken tussen hoge rotsformaties en natuurlijk de We zijn verliefd geraakt op de Hunsrück, bekoord door haar romantische dalen met slingerende beken tussen hoge rotsformaties en natuurlijk de inmiddels beroemde hangbrug Geierlay. Na onze succesvolle groepsreis

Nadere informatie

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos

Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Tailor Made Travel Presenteert met de reismadammen naar Griekenland Van 2 tot 9 oktober 2016 rondreis door de Peloponnesos Dag 1 zondag 2 oktober 2016 Eindhoven Athene - Delphi Per taxibusje vanuit Genk

Nadere informatie

Spanje, 8 daagse fly-drive Andalusië Tour

Spanje, 8 daagse fly-drive Andalusië Tour Prijswijzigingen, zet- en drukfouten voorbehouden. Brabants Dagblad gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens. In het colofon van de krant treft u nadere informatie aan. Zie ook het Privacy Statement op

Nadere informatie

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino

Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Borgo Artimino Italië Toscane Artimino Eliza was here - Borgo Artimino - /italie/toscane/artimino/borgo_artimino.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Borgo Artimino - (Italië

Nadere informatie

Een landelijke en luxe vakantie beleeft u in Villa Villetelle!

Een landelijke en luxe vakantie beleeft u in Villa Villetelle! Een landelijke en luxe vakantie beleeft u in Villa Villetelle! Villa Villetelle 06-20059831 / 06-51068886 villavilletelle@gmail.com Meer en strand van Bujaleuf op 3 km afstand van Villa Villetelle Villa

Nadere informatie

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY & GOLF Zijn de Healey en golf uw passie? Wij willen deze twee combineren in de eerste Healey golfreis. In vier dagen tijd spelen wij op drie prachtige golfbanen

Nadere informatie

INFORMATIE KOOK- EN WIJNREIS O.L.V. NICOLETTA TAVELLA

INFORMATIE KOOK- EN WIJNREIS O.L.V. NICOLETTA TAVELLA INFORMATIE KOOK- EN WIJNREIS O.L.V. NICOLETTA TAVELLA Culinair, Cultuur en meer..in Puglia ZUID-ITALIE 7-daagse culinaire reis o.l.v. Nicoletta Tavella vertrek 02 oktober en 23 oktober 2017 Style in Travel

Nadere informatie

Yoga & Zangexpressieweekend 11-13 juli 2014

Yoga & Zangexpressieweekend 11-13 juli 2014 Yoga & Zangexpressieweekend 11-13 juli 2014 1. Programma van het weekend 2. Docenten 3. Info over de locatie en omgeving 4. Praktische info 5. Inschrijfformulier www.nienjabrouwer.nl Van vrijdag 11 juli

Nadere informatie