Algemene voorwaarden Critical HIT Airsoft events. Toegang tot het evenement:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene voorwaarden Critical HIT Airsoft events. Toegang tot het evenement:"

Transcriptie

1 Algemene voorwaarden Critical HIT Airsoft events. Toegang tot het evenement: Alleen als u een geldig toegangsbewijs heeft, wordt u toegelaten op het evenement. Bezoekers zijn bij uitzondering toegelaten maar dan alleen in de safety zone. De minimumleeftijd om deel te nemen aan onze evenementen is 18 jaar en ouder. Personen die jonger zijn dan 18 mogen niet aan het spel deelnemen en worden niet toegelaten op het evenement. Indien het event in Nederland plaatst vind dient u ook te beschikken over een NABV ledenpas of een introduce verklaring van de NABV. Reserveren open evenementen: Voor het reserveren voor één van onze evenementen gaat u naar of kunt u contact op nemen via de Facebook pagina van Critical HIT events. Uw inschrijving kan uiterlijk 5 dagen voor aanvang van het evenement geannuleerd worden. (Zie annulering) De betalingsopties zijn beschreven op de website. Uw reservering is definitief als het bedrag is voldaan. Of als u een bevestiging heeft ontvangen. Als u binnen 48 uur na uw inschrijving geen reactie van Crtical HIT events hebt ontvangen, neem dan a.u.b. even contact met ons op. Annulering: Uiterlijk 5 dagen van tevoren kunt u uw annulering doorgeven aan info@criticalhit.eu. Als u zich aan deze gestelde termijn houdt, krijgt u het betaalde bedrag van uw toegangskaart retour. Indien u na het gestelde termijn annuleert dan bepaalt de organisatie of u aanspraak kan maken op restitutie van het betaalde bedrag. Een stelregel bij geen geldige reden is 40% restitutie 5 dagen voor event, 0% restitutie 48 uur voor het aanvang van het evenement. Reserveren & annulering arrangementen: Voor het reserveren van één van onze arrangementen gaat u naar of kunt u contact op nemen via de Facebook pagina van Critical HIT events. De reservering is definitief als de aanbetaling is voldaan. Annuleren kan tot 7 dagen voor de afgesproken datum. Uiterlijk 7 dagen van tevoren kunt u uw annulering doorgeven aan info@criticalhit.eu. Als u zich aan deze gestelde termijn houdt en een geldige reden heeft, krijgt u het betaalde bedrag retour. Indien u na het gestelde termijn annuleert worden de gemaakte kosten doorberekend.

2 Replica-regels: In België en Nederland gelden de volgende regels: Airsoft-replica s dienen in een gesloten koffer of tas vervoerd te worden; niet zichtbaar en gescheiden van BB s en magazijnen. Er wordt aangeraden om deze replica s alleen te vervoeren tussen: Woon- of verblijfplaats en het speelterrein Woon- of verblijfplaats en een erkend handelaar na aankoop of ter reparatie. Het is niet toegestaan om echte wapens, vuurwapens, messen, munitie en dergelijke bij u te dragen en/of te gebruiken. Deze worden niet toegelaten op het evenement. Mocht u er toch kiezen op deze materialen te gebruiken wordt u direct verwijderd van het evenement, zonder restitutie van het toegangsgeld. Rookgranaten en pyrotechnisch en evt. andere voorwerpen mogen alleen gebruikt worden als het vooraf is aangekondigd door de organisatie, dit wordt behandeld in de briefing van het betreffende evenement. Critical HIT kan in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld voor de vermissing, beschadiging en/of misbruik van het materiaal van deelnemers die op het evenement worden gebruikt. Hier zijn de deelnemers van het evenement zelf verantwoordelijk voor. FPS regels: Onder FPS wordt verstaan: Feet per second, de snelheid waarmee de BB de loop van de replica verlaat. Critical HIT houdt zich aan de regels die vastgesteld zijn in het AAB en de NABV. Voorafgaand en tijdens een evenement test Critical HIT alle replica s Deze waarden die vastgesteld worden tijdens deze meting zijn bindend. De meting wordt gedaan met onze eigen 0.20 gram BB s. Als uw replica aan de FPS eisen voldoet, krijgt deze replica een markering (Sticker, tyrib) zodat de marshalls van Critical HIT kunnen zien dat deze replica aan het evenement mag deelnemen. Hieronder staan de verschillende regels per categorie replica beschreven. Bij alle FPS testen moet de replica s onder de 360 FPS schieten, zowel semi-, full auto en burst. Dit geldt ook voor de replica s die hier niet genoemd worden, maar wel op het evenement gebruikt worden. Sidearm: Pistolen en revolvers maximaal 360 FPS Shotguns: maximaal 360 FPS Assault Rifles en SMG s: maximaal 360 FPS Support replica s: maximal 360 FPS Sniper: Bolt Action: 500 FPS. Sniper Single shot elektrisch, zonder bolt Action 450 FPS o Singel shot via mosfet programmering. Sniper Single shot elektrisch, zonder bolt Action 500 FPS o Met 2 sec delay! Singel shot via mosfet programmering.

3 Als een Marchal van Critical HIT u tijdens het spel betrapt met een replica die harder schiet dan de vastgestelde FPS limiet, kunt u niet meer verder spelen met deze replica. Als uw replica tijdens de test te hard schiet, krijgt u de mogelijkheid om uw replica te downgraden. Indien u daar niet de mogelijkheid heb op het event, dan wordt uw replica in bewaring gehouden tot na het event. BB s: De merken BB s die Critical HIT toelaat op het evenement zijn alle biologisch afbreekbare BB's Merken waar we zeker van zijn dat deze biologisch afbreekbaar zijn: Extreme Precision HIDD BIOVAL Ecosphere 101 inc. Green Devil Biostar BIO Rockets (gunfire.pl) Andere merken zullen we per individueel geval moeten bekijken. Mocht je geen biologisch afbreekbare BB s bij je hebben kunnen deze aangeschaft worden tegen een heel redelijk tarief op onze events. Op onze evenementen zijn alleen de biologisch afbreekbare BB's toegestaan i.v.m de milieu eisen. Hier zal regelmatig op worden gecontroleerd. In het geval wij u betrappen op het gebruik van plastic bb's en dit financiële gevolgen heeft voor onze organisatie zullen wij u hiervoor persoonlijk aansprakelijk stellen. Ons advies dan ook om bij twijfel altijd na te vragen of u uw bb's kunt gebruiken op onze terreinen. Mocht u gesnapt worden met niet biologisch afbreekbare BB's wordt u van het evenement verwijderd zonder restitutie van het inschrijfgeld

4 Minimale schietafstand: ( Pang regel ) Alle apparaten met "Full Auto" mogelijkheden: 5 meter Alle apparaten met enkel "Single Shot" mogelijkheden (S-AEG): 15 meter Alle apparaten met "Bolt Action" mogelijkheden: 15 meter Binnen de bovenstaande afstanden kunnen de spelers de tegenstander buitenspel stellen door: De tegenstander aan te wijzen met de replica en "PANG" te roepen. De tegenstander aan te raken en "KNIFE KILL" te roepen. Niet toegestaan: Airsoft apparaten mogen niet voorzien zijn van accessoires of (onder)delen, welke niet vallen onder de wettelijke vrijstellingsregeling. Deze voorwerpen vallen onder de wet wapens en munitie en maken geen deel uit van de regeling zoals vastgesteld. Vandalisme: Vandalisme wordt in geen enkele vorm dan ook getolereerd tijdens de evenementen van Critical HIT. Gedacht kan worden aan airsoft materiaal van deelnemers en organisatie materiaal. Geleden schade wordt verhaald bij degene die de schade heeft veroorzaakt. Dieren : Indien u een dier spot, is het niet toegestaan hier op te schieten. Mocht u iemand hierop betrappen, meld dit dan direct aan een van de marshalls. Elke schade die ontstaat door het niet opvolgen van deze regels, wordt op de betrokken speler(s) rechtstreeks verhaald. Mocht u gesnapt worden met het mishandelen van een dier, dan wordt u van het evenement verwijderd zonder restitutie van het inschrijfgeld. Geweld, racisme: Het is niet toegelaten uitingen van geweld of racisme te tonen. Dit houdt in dat fysiek enof psychisch geweld niet getolereerd wordt. Mocht hier sprake van zijn, worden hier direct maatregelen op getroffen. Deze maatregelen kunnen inhouden dat u per direct van het evenement wordt verwijderd, zonder recht op restitutie van het toegangsgeld. Echte wapens: Het dragen en/of gebruiken van echte wapens, bijvoorbeeld (vuur- en steek-) wapens, alarmpistolen is verboden. Het overtreden van deze regel heeft als gevolg een directe verwijdering van het evenement, zonder recht op restitutie van het toegangsgeld.

5 Roken, alcoholische dranken en drugs: Op de speelvelden mag niet gerookt worden. Dit is alleen toegestaan in de daartoe bestemde rookzones. Ook het nuttigen van alcoholische drank is voor- of tijdens een speeldag niet toegestaan. Na de speeldag is dit mits gematigd gebruik uiteraard wel toegestaan. Verdovende middelen: Het in bezit hebben en gebruiken van verdovende middelen is voor en tijdens het gehele evenement niet toegestaan. Bij het overtreden van deze regel wordt u per direct van het evenement verwijderd, zonder recht op restitutie van het toegangsgeld. Commercie door derden: Het is niet toegestaan om handel te drijven tijdens de evenementen van Critical HIT. Gedacht kan worden aan het verkopen van etenswaren, BB-verkoop, het verhuren of verkopen van airsoft materiaal, enz. Bij het overtreden van deze regel volgt onmiddellijke verwijdering van het evenement, zonder recht op restitutie van het toegangsgeld. Huisregels: U dient zich aan de huisregels van de veld eigenaar te houden, daar op aanvullend heeft Critical HIT nog wat aanvullende / overlappende regels opgesteld. Toiletgebruik: Indien er op een Critical HIT evenement mobiele of vaste toiletten beschikbaar. Maak hier dan ook gebruik van en hou het schoon. Heren hou rekening met onze vrouwelijke medespelers. Eten en drinken: Op de evenementen van Critical HIT is het toegestaan om eigen consumpties te nuttigen. Zorg er wel voor dat het afval niet blijft rondslingeren en ingeleverd wordt in de daarvoor bestemde plekken. Gevonden Voorwerpen: Heeft u iets gevonden? Lever dit in bij een Marshall van Critical HIT. Zij zorgen ervoor dat dit bij de rechtmatige eigenaar terechtkomt. De gevonden voorwerpen worden na het evenement maximaal 3 maanden bewaard.

6 Ongevallen: Een ongeval zit in een klein hoekje. Hier houdt Critical HIT rekening mee. Er is te allen tijde een EHBO er aanwezig. Deze draagt zorg voor de eerste hulp bij het ongeval. Als er een ongeval plaatsvindt, roep dan luid "DANGER" zodat er direct actie ondernomen kan worden. Tijdens een ongeval wordt het spel tijdelijk gestaakt. De spelers dienen zich te verzamelen bij de Safety zone, zodat de maatregelen doeltreffend genomen kunnen worden. Het is van belang dat de instructies van de EHBO er direct opgevolgd worden. Het spel wordt pas vervolgd nadat de organisatie Critical HIT daartoe opdracht voor heeft gegeven. Aansprakelijkheid: De organisatie Critical HIT houdt ten alle tijden het recht om wijzigingen met directe ingang en zonder enige vorm van kennisgeving aan te brengen in de regels en voorschriften. Bovendien sluit Critical HIT elke aansprakelijk uit voor directe of indirecte schade in welke vorm of aard dan ook, die voortvloeit uit deelname aan één van onze evenementen. Veiligheid: U dient uw veiligheidsbril altijd te dagen in het veld. Voordat u de safety zone betreedt neemt u de volgende stappen: Haalt u magazijn uit uw replica, Schiet op de grond totdat er geen BB s meer uit komen, Zet uw replica op SAFE! Dit geldt ook voor uw Side-Arm! Een uitzondering op deze regel zijn de zogenaamde boxmagazijnen (drum mags). In dit geval dient de batterij te worden losgekoppeld. Ook geen dry-shots (uw replica afvuren zonder daadwerkelijk een BB af te vuren) Media regelement: Critical HIT is altijd gerechtigd beeld en filmmateriaal dat is gemaakt tijdens een van onze evenementen te gebruiken voor promotionele doeleinden. Dit tenzij anders schriftelijk overeengekomen. Overlast: Iedere vorm van geluidsoverlast is niet toegestaan. Geluid- en/of beelddragers mogen nooit een hinder zijn voor anderen. Uiteraard valt het normale geluid van de gebruikte replica s, props, voortuigen enz.. niet onder geluidoverlast. Afval: Het terrein moet schoon en netjes blijven. Critical HIT zal afvalzakken beschikbaar stellen waarin u uw afval kunt gooien. Na het evenement kunt u deze vuilniszak inleveren bij de organisatie.

Algemene voorwaarden Critical HIT Airsoft events. Toegang tot het evenement:

Algemene voorwaarden Critical HIT Airsoft events. Toegang tot het evenement: Algemene voorwaarden Critical HIT Airsoft events. Toegang tot het evenement: Alleen als u een geldig toegangsbewijs heeft, wordt u toegelaten op het evenement. Bezoekers zijn bij uitzondering toegelaten

Nadere informatie

Toegang tot het evenement: Reserveren: Annulering: Annulering privé events. Algemene voorwaarden Critical HIT Airsoft events.

Toegang tot het evenement: Reserveren: Annulering: Annulering privé events. Algemene voorwaarden Critical HIT Airsoft events. Algemene voorwaarden Critical HIT Airsoft events. Toegang tot het evenement: Alleen als u een geldig toegangsbewijs heeft, wordt u toegelaten op het evenement. Bezoekers zijn bij uitzondering toegelaten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden/ Huis regels Critical HIT Outdoor evenementen.

Algemene voorwaarden/ Huis regels Critical HIT Outdoor evenementen. Algemene voorwaarden/ Huis regels evenementen. Toegang tot het evenementen: Alleen als u een geldig toegangsbewijs heeft, wordt u toegelaten op het evenement. Bezoekers zijn bij uitzondering toegelaten

Nadere informatie

Veiligheidsreglement Nederlandse Airsoft Belangen Vereniging (versie 1.6)

Veiligheidsreglement Nederlandse Airsoft Belangen Vereniging (versie 1.6) Veiligheidsreglement Nederlandse Airsoft Belangen Vereniging (versie 1.6) Inhoud Artikel 1 - Algemene gedragsregels... 2 Artikel 2 - Safety Zone... 2 Artikel 3 - Speelveld... 3 Artikel 4 Hit regels Reënactment...

Nadere informatie

Veiligheidsreglement Veluwe Airsoft

Veiligheidsreglement Veluwe Airsoft Veiligheidsreglement Veluwe Airsoft Inhoud Artikel 1 - Algemene gedragsregels... 2 Artikel 2 - Safety Zone... 2 Artikel 3 - Speelveld... 2 Artikel 4 Hit regels Reënactment... 4 Artikel 5 - Airsoftapparaten...

Nadere informatie

Huisreglement / Algemene voorwaarden Let s Airsoft.

Huisreglement / Algemene voorwaarden Let s Airsoft. Huisreglement / Algemene voorwaarden Let s Airsoft. \Artikel 1 Reservering 1.1 Reserveren kan tot uiterlijk 2 uur voor aanvang worden gedaan. Artikel 2 Betaling 2.1 Betaling worden bij Let s Paintball

Nadere informatie

Lasertag reglement. Realistic Lasertag Games. Unit13.eu airsoftgames.nl Realistic Airsoft Games Unit 13 Reglement voor Lasertag

Lasertag reglement. Realistic Lasertag Games. Unit13.eu airsoftgames.nl Realistic Airsoft Games Unit 13 Reglement voor Lasertag Lasertag reglement Realistic Lasertag Games Deelnamereglement 1. Voorwaarden 1.1 leeftijd De minimum leeftijd om deel te nemen aan een Unit 13-Lasertag evenement is, zonder uitzondering, 12 jaar. 1.2 huisdieren

Nadere informatie

VEILIGHEIDSREGLEMENT. Artikel 2 - Safety Zone. (2016 versie 2.1)

VEILIGHEIDSREGLEMENT. Artikel 2 - Safety Zone. (2016 versie 2.1) VEILIGHEIDSREGLEMENT (2016 versie 2.1) Inhoud Artikel 2 - Safety Zone... 1 Artikel 3 - Testbaan... 2 Artikel 4 - Speelveld... 2 Artikel 5 - Hit regels re-enactment... 2 Artikel 6 Airsoft apparaten... 3

Nadere informatie

VEILIGHEIDSREGLEMENT. (2015 versie 1.8)

VEILIGHEIDSREGLEMENT. (2015 versie 1.8) VEILIGHEIDSREGLEMENT (2015 versie 1.8) Inhoud: Artikel 1 Algemene gedragsregels 1 Artikel 2 Safety Zone 1 Artikel 3 Testbaan 2 Artikel 4 Speelveld 2 Artikel 5 Hit regels Reënactment 2 Artikel 6 Airsoftapparaten

Nadere informatie

Veiligheidsreglement Veluwe Airsoft

Veiligheidsreglement Veluwe Airsoft Veiligheidsreglement Veluwe Airsoft Inhoud Artikel 1 - Algemene gedragsregels Artikel 2 - Safetyzone Artikel 3 - Testbaan Artikel 4 - Speelveld Artikel 5 Hit regels reenactment Artikel 6 - Airsoftapparaten

Nadere informatie

Regels voor de Baancommandant

Regels voor de Baancommandant Regels voor de Baancommandant Als er geen baancommandant in de accommodatie aanwezig is, mag er niet geschoten worden. Eventueel wordt er een nieuwe baancommandant aangewezen. De baancommandant mag tijdens

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden JOINjoin

Algemene Voorwaarden JOINjoin Algemene Voorwaarden JOINjoin 1 Algemeen 1.1 JOINjoin organiseert events voor alleenstaanden en mensen die hun vriendenkring uit willen bereiden. 1.2 Deelname aan events is mogelijk nadat je je hebt aangemeld

Nadere informatie

@irsoft No Limit Huishoudelijk regels

@irsoft No Limit Huishoudelijk regels Pagina 1 van 15 @irsoft No Limit Huishoudelijk regels Inhoudsopgave: Artikel-1 Algemeen 2 t/m 4 1.1 extreme religieuze en/of politieke ideologieën 2 1.2 leeftijd 2 1.3 inschrijven voor een event van Airsoft

Nadere informatie

Huisregels. Algemene gedragsregels

Huisregels. Algemene gedragsregels Huisregels Artikel 1 Reikwijdte 1. Ter handhaving van de goede gang van zaken binnen All-Inn gelden huisregels. De huisregels zijn van toepassing op studenten, medewerkers en andere personen, die zich

Nadere informatie

Algemene huisregels Rijnstate

Algemene huisregels Rijnstate Algemene huisregels Rijnstate Neem altijd uw verzekeringsgegevens en identiteitsbewijs mee! Inleiding Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich prettig voelt in ons ziekenhuis. Een prettige omgeving

Nadere informatie

NICES 2017 Nederweert International Camp for European Scouts

NICES 2017 Nederweert International Camp for European Scouts Huisregels NICES 2017 vindt plaats van 29 juli 2017 tot en met 12 augustus 2017 op een festivalterrein in de gemeente Nederweert. Op een evenement als NICES 2017 is de belangrijkste regel dat je met elkaar

Nadere informatie

DeltionLAN. Reglement

DeltionLAN. Reglement DeltionLAN Reglement Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Accomodatie... 4 2. Deelname... 5 3. Eigen risico... 6 4. Gedrag... 7 5. Brand Preventie... 8 6. Apparatuur... 9 7. Eten en drinken...10 8. Illegale

Nadere informatie

Bezoekersreglement Train World

Bezoekersreglement Train World Bezoekersreglement Train World Goedgekeurd door de Raad van Bestuur van Train World op 28 augustus 2015. De bezoeker aan Train World wordt geacht het reglement te kennen en na te leven. TOEGANG TOT TRAIN

Nadere informatie

VEILIGHEIDSREGLEMENT NABV

VEILIGHEIDSREGLEMENT NABV VEILIGHEIDSREGLEMENT NABV Dit veiligheidsreglement gaat in op 1 april 2019 en vervangt veiligheidsreglement 2017 v2.2. In dit veiligheidsreglement zijn de wijzigingen verwerkt waartoe de ledenraad van

Nadere informatie

Artikel 1: Definities

Artikel 1: Definities Voorwaarden Festival Travel BV Treinen 2016 Artikel 1: Definities 1. Klant: Persoon die bestelling heeft geplaatst en betaald. 2. Legitimatiebewijs: Geldig paspoort of ID kaart. 3. Vervoersbewijs: E ticket

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Villa Kabaal

Algemene voorwaarden Villa Kabaal Algemene voorwaarden Villa Kabaal Themafeesten en workshops voor kinderen 1. Voor themafeesten in Villa Kabaal geldt dat het feest plaats vind op de afgesproken tijd. Indien u te laat arriveert blijft

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Laatste wijziging: 3 juni 2010 (Blad 1 van 6)

Algemene Voorwaarden Laatste wijziging: 3 juni 2010 (Blad 1 van 6) (Blad 1 van 6) Artikel 1: Definities 1, De organisatie : Stichting Tilburg University Cantus Heuvelring 102 5038 CL Tilburg Nederland 2, De bezoeker : Iedere persoon die op enige wijze, direct of indirect

Nadere informatie

Wij wensen u een prettige voorstelling!

Wij wensen u een prettige voorstelling! Huisregels Bij AnnexCinema is een avondje film een avondje uitgaan. We vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt en geniet van een goede sfeer. Om die reden hanteren we de volgende punten:

Nadere informatie

In deze bezoekersvoorwaarden worden aan de onderstaande termen de volgende betekenis toegekend:

In deze bezoekersvoorwaarden worden aan de onderstaande termen de volgende betekenis toegekend: ALGEMENE BEZOEKERSVOORWAARDEN Service Bioscoop Zien B.V. Algemeen In deze bezoekersvoorwaarden worden aan de onderstaande termen de volgende betekenis toegekend: Service bioscoop Service Bioscoop Zien

Nadere informatie

Voorwaarden: Salland Natuur Fair 13 september 2015, Landgoed Groot Zwaaftink te Heeten

Voorwaarden: Salland Natuur Fair 13 september 2015, Landgoed Groot Zwaaftink te Heeten Voorwaarden: Salland Natuur Fair 13 september 2015, Landgoed Groot Zwaaftink te Heeten Begripsbepalingen In deze voorwaarden wordt verstaan onder: Salland Natuur Fair: De Salland Natuur Fair 2015. Standhouder:

Nadere informatie

Reglement DivisionGaming LanParty

Reglement DivisionGaming LanParty 1. Reglement DivisionGaming LanParty versie 1.0 Om het evenement Divisio Gaming LanParty in goede banen te laten verlopen is dit reglement van toepassing. Tijdens het evenement Division Gaming LanParty

Nadere informatie

Stichting Hobbyserver. Algemene Voorwaarden. 1 Inhoudsopgave

Stichting Hobbyserver. Algemene Voorwaarden. 1 Inhoudsopgave Stichting Hobbyserver Algemene Voorwaarden 1 Inhoudsopgave 2 Definities... 2 3 Deelname... 2 4 Inschrijfprocedure... 2 4.1 Waitlist... 3 5 Betaling... 3 5.1 Extra betalingsvoorwaarden... 3 6 Annulering...

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1.1 Aanbetaling: 50% van de Retraite prijs, welke als aanbetaling voor deelname aan de Retraite geldt.

ALGEMENE VOORWAARDEN. 1.1 Aanbetaling: 50% van de Retraite prijs, welke als aanbetaling voor deelname aan de Retraite geldt. ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Begrippen 1.1 Aanbetaling: 50% van de Retraite prijs, welke als aanbetaling voor deelname aan de Retraite geldt. 1.2 Algemene Voorwaarden: deze door De Nieuwe Yogaschool gehanteerde

Nadere informatie

Gedragsregels - voor patiënten en bezoekers

Gedragsregels - voor patiënten en bezoekers Gedragsregels - voor patiënten en bezoekers De Sint Maartenskliniek verwacht van u dat u zich gedraagt als gast en dat u respectvol en vriendelijk met elkaar omgaat. Behandel de ander zoals u zelf behandeld

Nadere informatie

1.2 Onder evenement wordt in deze algemene voorwaarden verstaan (muziek)- uitvoeringen en/of andere manifestaties in de ruimte zin des woord.

1.2 Onder evenement wordt in deze algemene voorwaarden verstaan (muziek)- uitvoeringen en/of andere manifestaties in de ruimte zin des woord. Algemene voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN Terug Naar Tiengemeten (TNT) Artikel 1- Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden Toegangsbewijzen zijn van toepassing op ieder aanbod en

Nadere informatie

Veluwe Airsoft huurreglement

Veluwe Airsoft huurreglement huurreglement Dit document is een richtlijn, in goed overleg zijn er diverse opties mogelijk! Jaar 2014 Harderwijkerweg 497A 8077 RJ, HULSHORST Caption describing picture or graphic. Contactgegevens; Email:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. 1 Inhoudsopgave. 2 Annulering. LowLan Organisation

Algemene Voorwaarden. 1 Inhoudsopgave. 2 Annulering. LowLan Organisation Algemene Voorwaarden LowLan Organisation 1 Inhoudsopgave 2 Annulering... 1 3 Legitimatie... 2 4 Alcohol, drugs en andere verdovende middelen... 2 5 Schade / Diefstal... 2 6 Opruimen / Afval... 2 7 Gedrag...

Nadere informatie

van ruimte Studio Spijkerkade, op Spijkerkade 4A te Amsterdam.

van ruimte Studio Spijkerkade, op Spijkerkade 4A te Amsterdam. VOORWAARDEN TIJDELIJK GEBRUIK van ruimte Studio Spijkerkade, op Spijkerkade 4A te Amsterdam. Prijs - Betaling: Gebruiker betaald bij reservering 50% van de totale gebruiksvergoeding (incl. btw). Deze aanbetaling

Nadere informatie

Huurvoorwaarden Sporthal De Sophiahal

Huurvoorwaarden Sporthal De Sophiahal Huurvoorwaarden Sporthal De Sophiahal Artikel 1 definities In het hierna volgende artikelen wordt verstaan onder: a. Sporthal: de beide sporthallen die bekend staan onder de naam Sporthal De Sophiahal

Nadere informatie

Het is de huurder niet toegestaan het gehuurde huis onder te verhuren.

Het is de huurder niet toegestaan het gehuurde huis onder te verhuren. NATUURLIJK LESBOS HUURVOORWAARDEN 2013 Art 01. ALGEMENE BEPALINGEN De huurder kan zich in geen enkel geval beroepen op enig recht langer te verblijven dan de overeengekomen huurperiode, dan alleen na overeenstemming

Nadere informatie

Huisregels en gedragsregels

Huisregels en gedragsregels Huisregels en gedragsregels Inhoud Roken 3 Vrijhouden van in- en uitgangen 3 Foto en video-opnames 3 Alcohol en drugs 4 Extra huisregels bij Opname op Verpleegafdeling 4 Bezoektijden 4 Toiletten 4 Ramen

Nadere informatie

Artikel 1: Definities 3. Artikel 2: Product en levering 4. Artikel 3: Verantwoordelijkheden Organisatie 5

Artikel 1: Definities 3. Artikel 2: Product en levering 4. Artikel 3: Verantwoordelijkheden Organisatie 5 Voorwaarden Festival Travel BV Treinen 2017 Inhoudsopgave Artikel 1: Definities 3 Artikel 2: Product en levering 4 Artikel 3: Verantwoordelijkheden Organisatie 5 Artikel 4: Verantwoordelijkheden Klant

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE GEMEENTE SITTARD-GELEEN STATUTAIR GEVESTIGD TE HUB DASSENPLEIN 3, 6131 LB SITTARD (KvK-nummer: 14130475 en BTW-nummer: NL00.19.06.562.B.01), VERDER

Nadere informatie

Huurvoorwaarden Cascade

Huurvoorwaarden Cascade Huurvoorwaarden Cascade Cultureel Centrum Cascade, Huurvoorwaarden en reglement van orde (5 pagina s) Artikel 1 Definities In het hierna volgende artikelen wordt verstaan onder: a. Cascade: het Cultureel

Nadere informatie

GEBRUIKSVOORSCHRIFTEN BINNENSPORTACCOMMODATIES BEVERWIJK

GEBRUIKSVOORSCHRIFTEN BINNENSPORTACCOMMODATIES BEVERWIJK GEBRUIKSVOORSCHRIFTEN BINNENSPORTACCOMMODATIES BEVERWIJK STICHTING SPORTACCOMMODATIES BEVERWIJK INHOUDSOPGAVE 1. gebruikersovereenkomst 2. gebruikersvoorschriften 3. algemeen 4. aansprakelijkheid 5. sleutelregeling

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. Algemene bezoekersvoorwaarden

Algemene voorwaarden. Algemene bezoekersvoorwaarden Algemene voorwaarden Algemene bezoekersvoorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Bezoekersvoorwaarden zijn van toepassing op iedere aanbieding van en op iedere overeenkomst die tot stand

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN Wonderfeel

ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN Wonderfeel ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN Wonderfeel Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden Toegangsbewijzen zijn van toepassing op iedere aanbieding en iedere overeenkomst die tot stand

Nadere informatie

BOEKINGSVOORWAARDEN VOORTGEZET ONDERWIJS

BOEKINGSVOORWAARDEN VOORTGEZET ONDERWIJS BOEKINGSVOORWAARDEN VOORTGEZET ONDERWIJS Educatieve projecten Het Airborne Museum Hartenstein biedt educatieve projecten aan voor diverse schoolniveaus. Uw groep wordt door een educatie medewerker van

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DELIGHT YOGA BV

ALGEMENE VOORWAARDEN DELIGHT YOGA BV ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Begrippen 1.1 Aanvullende Voorwaarden: de aanvullende algemene voorwaarden die van toepassing zijn op de door Delight Yoga georganiseerde Workshops en Retreats. 1.2 Algemene Voorwaarden:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BOOT VERHUUR BOLSWARD. (a)

ALGEMENE VOORWAARDEN BOOT VERHUUR BOLSWARD. (a) ALGEMENE VOORWAARDEN BOOT VERHUUR BOLSWARD (a) Voorwaarden Boot verhuur Bolsward Artikel 1 definities. 2 Artikel 2 toepasselijkheid. 2 Artikel 3 aansprakelijkheid. 2 Artikel 4 huurtermijn. 2 Artikel 5

Nadere informatie

VIJF WERELD DELEN FESTIVAL Reglementen

VIJF WERELD DELEN FESTIVAL Reglementen VIJF WERELD DELEN FESTIVAL Reglementen Voor standhouders van de VIJF WERELD DELEN FESTIVAL Alle vijf wereld delen festivals is een openluchtfestival en toegankelijk voor iedereen. Rondom het festival terrein

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Gitaarweek 2017 muziekindevakantie.nl

Algemene Voorwaarden Gitaarweek 2017 muziekindevakantie.nl Algemene Voorwaarden Gitaarweek 2017 muziekindevakantie.nl Privacy Adresgegevens worden niet doorgegeven aan derden met uitzondering van reisgegevens. Muziekindevakantie.nl gebruikt je adresgegevens om

Nadere informatie

INFO C.Q.B KAMPIOENSCHAP VELUWE AIRSOFT 2017 RESPECT/ FAIRPLAY SPEELDATUM(S) SPEELTYPE ENTREE PRIJS 16 DEC KAMPIOENSCHAP 25,- P.P.

INFO C.Q.B KAMPIOENSCHAP VELUWE AIRSOFT 2017 RESPECT/ FAIRPLAY SPEELDATUM(S) SPEELTYPE ENTREE PRIJS 16 DEC KAMPIOENSCHAP 25,- P.P. INFO C.Q.B KAMPIOENSCHAP VELUWE AIRSOFT 2017 RESPECT/ FAIRPLAY OF UW TEAM WORDT GEDISKWALIFICEERD! SPEELDATUM(S) SPEELTYPE ENTREE PRIJS 16 DEC. 2017 KAMPIOENSCHAP 25,- P.P. HUURKIT NODIG VOOR UW INTRODUCÉ

Nadere informatie

Algemene voorwaarden toegangsbewijzen FDOS Live B.V. KVK 57389683

Algemene voorwaarden toegangsbewijzen FDOS Live B.V. KVK 57389683 Algemene voorwaarden toegangsbewijzen FDOS Live B.V. KVK 57389683 ARTIKEL 1: TOEPASSELIJKHEID EN DEFINITIES 1.1 Gebruiker van deze algemene voorwaarden is de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

1.4 De nietigheid van enige bepaling van deze algemene voorwaarden tast de geldigheid van de overige bepalingen niet aan.

1.4 De nietigheid van enige bepaling van deze algemene voorwaarden tast de geldigheid van de overige bepalingen niet aan. ALGEMENE VOORWAARDEN Laatst aangepast: 17-1-2017 Deze algemene voorwaarden van Real Life Gaming (eenmanszaak) gevestigd te Utrecht zijn van toepassing op overeenkomsten die door de organisatie met deelnemers

Nadere informatie

Artikel 1 Algemeen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Artikel 1 Algemeen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN PAL MUNDO B.V. Gedeponeerd bij het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer waar deze opgevraagd kunnen worden. Op verzoek van een ieder zullen de algemene voorwaarden

Nadere informatie

Voorwaarden standhouders/ Event Castle of Dreams/ Kasteel Schaloen

Voorwaarden standhouders/ Event Castle of Dreams/ Kasteel Schaloen Voorwaarden standhouders/ Event Castle of Dreams/ Kasteel Schaloen Standplaatsen Deelnemers dienen op de hoogte te zijn van de volgende groepen: Handel in reguliere goederen: De handelaar verkoopt goederen

Nadere informatie

Huurvoorwaarden MFC De Koppellinck

Huurvoorwaarden MFC De Koppellinck Huurvoorwaarden MFC De Koppellinck Artikel 1 De volgende artikelen zijn van toepassing op iedere huurder, tenzij dit uitdrukkelijk schriftelijk door, of vanwege de verhuurder anders is overeengekomen.

Nadere informatie

GBootsma. Verhuur zonder chauffeur

GBootsma. Verhuur zonder chauffeur Verhuur zonder chauffeur 1. Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Voertuig: het voertuig welke het onderwerp is van de huurovereenkomst. 1.2 Huurder: de natuurlijke persoon of rechtspersoon

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN. Topbillin BV. Artikel 1 Toepasselijkheid

ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN. Topbillin BV. Artikel 1 Toepasselijkheid Artikel 1 Toepasselijkheid ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN Topbillin BV 1.1 Deze Algemene Voorwaarden Toegangsbewijzen zijn van toepassing op iedere aanbieding en iedere overeenkomst die tot stand

Nadere informatie

ALGEMENE REGELS HUISVESTING

ALGEMENE REGELS HUISVESTING ALGEMENE REGELS HUISVESTING Huisregels opgesteld en aangeboden door Het Kantoor Archief. (01-01-2013) Algemeen Openingstijden verhuurbeheer : maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30 uur Openingstijden

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Het ZENtrum

Algemene Voorwaarden Het ZENtrum Algemene Voorwaarden Het ZENtrum 1. Begrippen 1.1 Aanbetaling: 50% van de Cursus of Workshop prijs, welke als aanbetaling voor deelname aan de cursus of workshop geldt. 1.2 Algemene Voorwaarden: deze door

Nadere informatie

Huisregels Medisch Centrum Leeuwarden

Huisregels Medisch Centrum Leeuwarden Het ziekenhuis is open, toegankelijk, patiëntvriendelijk en gastvrij. Net als overal in de samenleving mag het MCL van patiënten, familieleden of andere betrokkenen een coöperatieve houding en gedrag volgens

Nadere informatie

Voorwaarden Syntaxis Radiation LAN

Voorwaarden Syntaxis Radiation LAN Voorwaarden Syntaxis Radiation LAN Op deze en de volgende pagina's staan de voorwaarden waarmee de bezoekers akkoord dienen te gaan bij aanmelding voor het evenement. De organisatie gaat er vanuit dat

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT MFA DE MOLENWIEK

HUISHOUDELIJK REGLEMENT MFA DE MOLENWIEK HUISHOUDELIJK REGLEMENT MFA DE MOLENWIEK Pagina 1 van 6 Huishoudelijk reglement HUISHOUDELIJK REGLEMENT 1. ALGEMEEN Dit huishoudelijk reglement is van toepassing op alle gebruiksovereenkomsten en geldt

Nadere informatie

1.3 De toepasselijkheid van eventuele algemene voorwaarden van de klant wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

1.3 De toepasselijkheid van eventuele algemene voorwaarden van de klant wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN BLUE OCEAN EVENTS Artikel 1: toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden Toegangsbewijzen zijn van toepassing op iedere aanbieding en iedere overeenkomst die tot

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN BOOT VERHUUR BOLSWARD. (a)

ALGEMENE VOORWAARDEN BOOT VERHUUR BOLSWARD. (a) ALGEMENE VOORWAARDEN BOOT VERHUUR BOLSWARD (a) Voorwaarden Boot verhuur Bolsward Artikel 1 definities. 2 Artikel 2 toepasselijkheid. 2 Artikel 3 aansprakelijkheid. 2 Artikel 4 huurtermijn. 2 Artikel 5

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Marineterrein Amsterdam

Huishoudelijk Reglement Marineterrein Amsterdam Huishoudelijk Reglement Marineterrein Amsterdam 1 - Algemeen Dit huishoudelijk reglement geldt voor de gebruikers/ huurders van de Voorwerf. Het huishoudelijk reglement wordt ieder half jaar aangepast.

Nadere informatie

Huisregels publieke ruimten van het Huis van de Stad van de gemeente s-hertogenbosch

Huisregels publieke ruimten van het Huis van de Stad van de gemeente s-hertogenbosch Bijlage L Huisregels publieke ruimten van het Huis van de Stad van de gemeente s-hertogenbosch Februari 2006 1. Werkingssfeer 1.1 De Huisregels ten aanzien van bezoekers van de gemeente s-hertogenbosch

Nadere informatie

Regelement Braderie Aardenburg

Regelement Braderie Aardenburg Regelement Braderie Aardenburg Artikel 1 Begripsomschrijvingen: a. Braderie : in Aardenburg jaarlijks te houden braderieen. b. Standplaats : een marktkraam (4 meter) gedurende de uren dat de braderie gehouden

Nadere informatie

Huisregels/ Algemene voorwaarden Veluwe Airsoft

Huisregels/ Algemene voorwaarden Veluwe Airsoft Huisregels/ Algemene voorwaarden Veluwe Airsoft Artikel 1 Reservering 1.1.1 Reserveren kan tot uiterlijk 9 uur voor aanvang worden gedaan. 1.1.2 Wijziging of annulering van uw reservering kan tot uiterlijk

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden d.d. 29 april 2016 Artikel 1: Definities De ondernemer: Buitenplaats Beekhuizen Exploitatie B.V. De recreant: degene die met de ondernemer een overeenkomst is aangegaan betreffende

Nadere informatie

1.2 Deelnemer: degene die een door Open Yoga georganiseerde workshop, training of les volgt c.q. wenst te volgen bij Open Yoga.

1.2 Deelnemer: degene die een door Open Yoga georganiseerde workshop, training of les volgt c.q. wenst te volgen bij Open Yoga. 1. Begrippen 1.1 Algemene Voorwaarden: deze door Open Yoga gehanteerde algemene voorwaarden, welke zijn gepubliceerd op de website van Open Yoga, www.openyoga.nl zijn hier te downloaden. 1.2 Deelnemer:

Nadere informatie

Bezoekers onder de 18 jaar hebben alléén toegang onder begeleiding van een persoon van 18 jaar of ouder.

Bezoekers onder de 18 jaar hebben alléén toegang onder begeleiding van een persoon van 18 jaar of ouder. Huisregels en algemene voorwaarden CuliNESSE Om alles in goede banen te leiden en alle bezoekers een prettig festival te bieden, heeft de organisatie een aantal huisregels opgesteld met daarin ook het

Nadere informatie

Nicaragua Volcano Challenge Reglement 2015

Nicaragua Volcano Challenge Reglement 2015 Artikel 1: Algemeen 1. De deelnemers volgen de instructies van de organisatie op en leven het reglement na; 2. De Nicaragua Volcano Challenge is geen wedstrijd, maar een fondsenwervende fietstocht voor;

Nadere informatie

Huisreglement Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden

Huisreglement Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden Huisreglement Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden Inleiding Om een ongestoord verloop van de justitiële taken te kunnen garanderen en ter handhaving van de orde en veiligheid is door het gerechtsbestuur een

Nadere informatie

SLUMP CATERING & EVENTS HET RISTER RD BANT T K.V.K. NR.

SLUMP CATERING & EVENTS HET RISTER RD BANT T K.V.K. NR. Algemene voorwaarden uitgelicht 1. Slump Catering & Events blijft te allen tijde eigenaar van het verhuurde materiaal. 2. De huurder is aansprakelijk voor alle schade aangebracht aan het gehuurde materiaal

Nadere informatie

Toernooi Reglement & Huisregels KVOT Lelystad

Toernooi Reglement & Huisregels KVOT Lelystad Toernooi Reglement & Huisregels KVOT Lelystad Datum : 25 maart 2018 Versie : v1.0 Status : Definitief Auteur(s) : A. Mansouri / E. Rombout Inhoudsopgave 1. TOERNOOIREGELEMENT... 3 1.1 DEELNAME... 3 1.2

Nadere informatie

2.2 De toepasselijkheid van algemene voorwaarden van Bezoeker wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

2.2 De toepasselijkheid van algemene voorwaarden van Bezoeker wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Ticketvoorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN THE HOLLAND BOAT B.V. Artikel 1 Definities The Holland Boat (THB): The Holland Boat B.V. (kvk-nummer: 71256237), statutair gevestigd te Amsterdam en kantoorhoudende

Nadere informatie

Welkom bij het Centrum Verstandelijke Beperking en Psychiatrie

Welkom bij het Centrum Verstandelijke Beperking en Psychiatrie Welkom bij het Centrum Verstandelijke Beperking en Psychiatrie Huisregels voor patiënten en naastbetrokkenen Afspraken Deze huisregels zijn opgesteld om het verblijf binnen de kliniek voor iedereen zo

Nadere informatie

Informatie Brief Mudrun Fun Foam Fest. Beste deelnemers(ters),

Informatie Brief Mudrun Fun Foam Fest. Beste deelnemers(ters), Beste deelnemers(ters), Wat leuk dat je meedoet aan dit geweldige avontuur! De informatie hieronder is hopelijk voldoende om jouw Mudrun Fun tot een geweldig succes te maken. Mocht je het zijn vergeten,

Nadere informatie

Huisreglement Rechtbank Midden-Nederland. Locatie Almere en Amersfoort Versie ph/

Huisreglement Rechtbank Midden-Nederland. Locatie Almere en Amersfoort Versie ph/ Huisreglement Rechtbank Midden-Nederland Locatie Almere en Amersfoort Versie ph/25102016 Inleiding Het gerechtsbestuur van de rechtbank heeft een huisreglement vastgesteld om een ongestoord verloop van

Nadere informatie

Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen.

Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen. Huurvoorwaarden Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen. 1. Toepassing Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle reserveringen

Nadere informatie

Bezoekersreglement Train World

Bezoekersreglement Train World Bezoekersreglement Train World Goedgekeurd door de Raad van Bestuur van Train World op 28 augustus 2015. De bezoeker aan Train World wordt geacht het reglement te kennen en na te leven. TOEGANG TOT TRAIN

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering. *Betaling

Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering. *Betaling Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering 1. Een aanvraag voor reservering van een vakantiewoning geschiedt via de site www.paraísorioreal.com, per email of telefonisch. Bevestiging wordt verstuurd

Nadere informatie

Huisreglement rechtbank Overijssel Vastgesteld 2 april 2013

Huisreglement rechtbank Overijssel Vastgesteld 2 april 2013 Huisreglement rechtbank Overijssel Vastgesteld 2 april 2013 Inleiding Om een ongestoord verloop van de justitiële taken te kunnen garanderen en ter handhaving van de orde en veiligheid is door het management

Nadere informatie

Algemene voorwaarden huurders

Algemene voorwaarden huurders Gegevens verhuurder en huismeester: Verhuurder: Piet en Anita Bakker Kanaalkade 68, 1756 AD te t Zand 06-42702239 of 0224-593364 Huismeester in Oostenrijk: Herr Georg Gratzer +43-67 68 87 30 520 E-mail

Nadere informatie

In deze brief leggen we uit wat we gaan doen, wat we van de deelnemers verwachten op die dag en hoe je kunt aanmelden.

In deze brief leggen we uit wat we gaan doen, wat we van de deelnemers verwachten op die dag en hoe je kunt aanmelden. Try-out NABV IAPS wedstrijd bij Ghost Town Events in Oude-Tonge Op zondag 5 oktober 2014 is de 3 e NABV IAPS Try-Out een feit. Op de locatie van Ghost Town Airsoft Events in Oude-Tonge zal de derde Try-out

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Les Mills Beachworkouts

Algemene voorwaarden Les Mills Beachworkouts Algemene voorwaarden Les Mills Beachworkouts Algemene voorwaarden van dienstverlening en uitvoering van werkzaamheden door Shiverrr Sport, Entertainment & Promotion b.v. gevestigd te; Buitenwatersloot

Nadere informatie

HUISREGELS Het ziekenhuis bezoeken Aansprakelijkheid en parkeren Aanwijzingen 1

HUISREGELS Het ziekenhuis bezoeken Aansprakelijkheid en parkeren Aanwijzingen 1 Huisregels HUISREGELS Wij maken uw verblijf in ons ziekenhuis graag zo aangenaam mogelijk. Daar hebben wij echter ook uw hulp bij nodig. Om te zorgen dat alles in het KG zoveel mogelijk naar wens verloopt,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Positive Lifestyle (Diensten)

Algemene Voorwaarden Positive Lifestyle (Diensten) Algemene Voorwaarden Positive Lifestyle (Diensten) 1. Begrippen 1.1 Aanvullende Algemene Voorwaarden: de aanvullende voorwaarden die van toepassing zijn op de op de door Positive Lifestyle georganiseerde

Nadere informatie

Huisregels vv Bruchterveld Algemeen:

Huisregels vv Bruchterveld Algemeen: Huisregels vv Bruchterveld Algemeen: Je gedraagt je sportief en met respect voor de club, voor je medespeler, je leider, je tegenstander, de scheidsrechter, de andere leden en supporters. De winnaar is

Nadere informatie

ARTIKEL 1: DEFINITIES In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

ARTIKEL 1: DEFINITIES In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: ARTIKEL 1: DEFINITIES 1.1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Evenement: het door de organisatie (ICTWaarborg) in enig jaar te organiseren evenement: ICTRally; 2. Deelnemer: de natuurlijke

Nadere informatie

Artikel 1: Definities 3. Artikel 2: Product en Levering 4. Artikel 3: Verantwoordelijkheden Organisatie 5

Artikel 1: Definities 3. Artikel 2: Product en Levering 4. Artikel 3: Verantwoordelijkheden Organisatie 5 Algemene Voorwaarden Festival.Travel BV Treinen 2018 Inhoudsopgave Artikel 1: Definities 3 Artikel 2: Product en Levering 4 Artikel 3: Verantwoordelijkheden Organisatie 5 Artikel 4: Verantwoordelijkheden

Nadere informatie

Huisreglement. Rechtbank Gelderland. locaties Apeldoorn en Nijmegen

Huisreglement. Rechtbank Gelderland. locaties Apeldoorn en Nijmegen Huisreglement Rechtbank Gelderland locaties Apeldoorn en Nijmegen Inleiding Om een ongestoord verloop van de justitiële taken te kunnen garanderen en ter handhaving van de orde en veiligheid is door het

Nadere informatie

Algemene huur Voorwaarden van Kamperen met de auto.nl

Algemene huur Voorwaarden van Kamperen met de auto.nl Algemene huur Voorwaarden van Kamperen met de auto.nl adres: De Muninksplaat 6 B 8754HG Makkum FRL Telefoonnummer: 06 81195047 Email adres : info@kamperenmetdeauto.nl KvK Leeuwarden nummer: 52938018 Algemene

Nadere informatie

1. Begripsomschrijvingen Algemene Voorwaarden Sportonly

1. Begripsomschrijvingen Algemene Voorwaarden Sportonly 1. Begripsomschrijvingen Algemene Voorwaarden: Deze Algemene Voorwaarden van Sportonly. Sportonly: De eenmanszaak Sportonly gevestigd te Nieuw-Vennep. Deelnemer: de natuurlijke persoon die ingevolge de

Nadere informatie

Huisregels U.C.S. VZW

Huisregels U.C.S. VZW Door u in te schrijven bij U.C.S. VZW of haar activiteiten gaat u akkoord met de onderstaande regels. In geval dat er ruimte is voor interpretatie van de regels, geldt het oordeel van de stafleden. U.C.S.

Nadere informatie

Huisreglement. Rechtbank Gelderland. locaties Arnhem en Zutphen

Huisreglement. Rechtbank Gelderland. locaties Arnhem en Zutphen Huisreglement Rechtbank Gelderland locaties Arnhem en Zutphen Inleiding Om een ongestoord verloop van de justitiële taken te kunnen garanderen en ter handhaving van de orde en veiligheid is door het gerechtsbestuur

Nadere informatie

Algemene voorwaarden verhuur gemeentelijke sport- en sociaal-culturele accommodaties

Algemene voorwaarden verhuur gemeentelijke sport- en sociaal-culturele accommodaties Artikel 1. Definities Accommodatie: Huurder: Incidentele huur: Verhuurder: Huurovereenkomst: Verhuurrooster: Het gehuurde: Partijen: een sport- of sociaal-culturele accommodatie waarop deze voorwaarden

Nadere informatie

Huisregels Goffertstadion

Huisregels Goffertstadion Huisregels Goffertstadion Artikel 1 Onderhavige voorwaarden zijn bindend voor een ieder (hierna te noemen toeschouwer die op enig moment aanwezig is of rond het Goffertstadion of op multifunctioneel complex

Nadere informatie

BOEKINGSVOORWAARDEN AIRBORNE MUSEUM

BOEKINGSVOORWAARDEN AIRBORNE MUSEUM BOEKINGSVOORWAARDEN AIRBORNE MUSEUM Uw reservering Dank u voor uw reservering voor een bezoek aan het Airborne Museum Hartenstein. Adres: Utrechtseweg 232, 6862 AZ Oosterbeek. Telefoon: 026 3337710. In

Nadere informatie

Algemene voorwaarden van TARTELETTE, kook- en bakstudio Heeze, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer

Algemene voorwaarden van TARTELETTE, kook- en bakstudio Heeze, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer kook- en bakstudio Heeze TARTELETTE B.V. Ven 3, Heeze www.tarteletteheeze.nl maart 17 Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden van TARTELETTE, kook- en bakstudio Heeze, ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie