Algemene voorwaarden Critical HIT Airsoft events. Toegang tot het evenement:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Algemene voorwaarden Critical HIT Airsoft events. Toegang tot het evenement:"

Transcriptie

1 Algemene voorwaarden Critical HIT Airsoft events. Toegang tot het evenement: Alleen als u een geldig toegangsbewijs heeft, wordt u toegelaten op het evenement. Bezoekers zijn bij uitzondering toegelaten maar dan alleen in de safety zone. De minimumleeftijd om deel te nemen aan onze evenementen is 18 jaar en ouder. Personen die jonger zijn dan 18 mogen niet aan het spel deelnemen en worden niet toegelaten op het evenement. Indien het event in Nederland plaatst vind dient u ook te beschikken over een NABV ledenpas. Reserveren: Voor het reserveren van kaarten voor één van onze evenementen gaat u naar of kunt u contact op nemen via de Facebook pagina van Critical HIT events. De bestelde (en vooruitbetaalde kaarten) via de website zijn goedkoper en hebben voorrang op niet vooruitbetaalde kaarten. De toegangskaarten kunnen uiterlijk 5 dagen voor aanvang van het evenement geannuleerd worden. (Zie annulering) Betalen op het event zelf kan ook alleen is dan duurder dan online vooruit te bestellen. De betalingsopties zijn beschreven op de website. De reservering is definitief als het bedrag is voldaan. Op dat moment wordt de toegangskaart naar u verzonden. Als u binnen 48 uur na uw betaling geen reactie van Crtical HIT events hebt ontvangen, neem dan aub even contact met ons op. Annulering: Uiterlijk 5 dagen van tevoren kunt u uw annulering doorgeven aan Als u zich aan deze gestelde termijn houdt en een geldige reden heeft, krijgt u het betaalde bedrag van uw toegangskaart retour. Indien u na het gestelde termijn annuleert dan bepaalt de organisatie of u aanspraak kan maken op restitutie van het betaalde bedrag. Een stelregel is 50% restitutie 5 dagen voor event, 0% restitutie op het de dag van het event.

2 Replica-regels: In België en Nederland gelden de volgende regels: Airsoft-replica s dienen in een gesloten koffer of tas vervoerd te worden; niet zichtbaar en gescheiden van BB s en magazijnen. Er wordt aangeraden om deze replica s alleen te vervoeren tussen: Woon- of verblijfplaats en het speelterrein Woon- of verblijfplaats en een erkend handelaar na aankoop of ter reparatie. Het is niet toegestaan om echte wapens, vuurwapens, messen, munitie en dergelijke bij u te dragen en/of te gebruiken. Deze worden niet toegelaten op het evenement. Mocht u er toch kiezen op deze materialen te gebruiken wordt u direct verwijderd van het evenement, zonder restitutie van het toegangsgeld. Rookgranaten en pyrotechnisch en evt. andere voorwerpen mogen alleen gebruikt worden als het vooraf is aangekondigd door de organisatie, dit wordt behandeld in de briefing van het betreffende evenement. Critical HIT kan in geen enkel geval aansprakelijk worden gesteld voor de vermissing, beschadiging en/of misbruik van het materiaal van deelnemers die op het evenement worden gebruikt. Hier zijn de deelnemers van het evenement zelf verantwoordelijk voor. FPS regels: Onder FPS wordt verstaan: Feet per second, de snelheid waarmee de BB de loop van de replica verlaat. Critical HIT houdt zich aan de regels die vastgesteld zijn in het AAB en de NABV. Voorafgaand en tijdens een evenement test Critical HIT alle replica s Deze waarden die vastgesteld worden tijdens deze meting zijn bindend. De meting wordt gedaan met onze eigen 0.20 gram BB s. Als uw replica aan de FPS eisen voldoet, krijgt deze replica een markering (Sticker, tyrib) zodat de marshalls van Critical HIT kunnen zien dat deze replica aan het evenement mag deelnemen. Hieronder staan de verschillende regels per categorie replica beschreven. Bij alle FPS testen moet de replica s onder de 360 FPS schieten, zowel semi-, full auto en burst. Dit geldt ook voor de replica s die hier niet genoemd worden, maar wel op het evenement gebruikt worden. Sidearm: Pistolen en revolvers maximaal 360FPS Shotguns: maximaal 360FPS Assault Rifles en SMG s: maximaal 360FPS Support replica s: maximaal 360FPS Sniper: Bolt Action: 500 FPS. Sniper Single shot elektrisch, zonder bolt Action 450FPS (met ingebouwde 2 seconde delay )

3 Als Critical HIT u tijdens het spel betrapt met een replica die harder schiet dan de vastgestelde FPS limiet, kunt u niet meer verder spelen met deze replica. Als uw replica tijdens de test te hard schiet, krijgt u de mogelijkheid om uw replica te downgraden. Indien u daar niet de mogelijkheid heb op het event, dan wordt uw replica in bewaring gehouden tot na het event. Polarstars: Polarstar apparaten moeten voorzien zijn van tournament lock. BB s: De merken BB s die Critical HIT toelaat op het evenement zijn alle biologisch afbreekbare BB's Merken waar we zeker van zijn dat deze biologisch afbreekbaar zijn: Extreme Precision HIDD BIOVAL Ecosphere 101 inc. Green Devil Biostar ICS bio Madbull bio BIO Rockets (gunfire.pl) Andere merken zullen we per individueel geval moeten bekijken. Mocht je geen biologisch afbreekbare BB s bij je hebben kunnen deze aangeschaft worden tegen een heel redelijk tarief op onze events. Op onze evenementen zijn alleen de biologisch afbreekbare BB's toegestaan i.v.m de milieu eisen. Hier zal regelmatig op worden gecontroleerd. In het geval wij u betrappen op het gebruik van plastic bb's en dit financiële gevolgen heeft voor onze organisatie zullen wij u hiervoor persoonlijk aansprakelijk stellen. Ons advies dan ook om bij twijfel altijd na te vragen of u uw bb's kunt gebruiken op onze terreinen. Mocht u gesnapt worden met niet biologisch afbreekbare BB's wordt u van het evenement verwijderd zonder restitutie van het inschrijfgeld

4 Minimale schietafstand: Alle apparaten met "Full Auto" mogelijkheden: 5 meter Alle apparaten met enkel "Single Shot" mogelijkheden (S-AEG): 15 meter Alle apparaten met "Bolt Action" mogelijkheden: 15 meter Binnen de bovenstaande afstanden kunnen de spelers de tegenstander buitenspel stellen door: De tegenstander aan te wijzen met de replica en "PANG" te roepen. De tegenstander aan te raken en "KNIFE KILL" te roepen. Niet toegestaan: Airsoft apparaten mogen niet voorzien zijn van accessoires of (onder)delen, welke niet vallen onder de wettelijke vrijstellingsregeling. Deze voorwerpen vallen onder de wet wapens en munitie en maken geen deel uit van de regeling zoals vastgesteld. Vandalisme: Vandalisme wordt in geen enkele vorm dan ook getolereerd tijdens de evenementen van Critical HIT. Gedacht kan worden aan airsoft materiaal van deelnemers en organisatie materiaal. Geleden schade wordt verhaald bij degene die de schade heeft veroorzaakt. Dieren : Indien u een dier spot, is het niet toegestaan hier op te schieten. Mocht u iemand hierop betrappen, meld dit dan direct aan een van de marshalls. Elke schade die ontstaat door het niet opvolgen van deze regels, wordt op de betrokken speler(s) rechtstreeks verhaald. Mocht u gesnapt worden met het mishandelen van een dier, dan wordt u van het evenement verwijderd zonder restitutie van het inschrijfgeld. Geweld, racisme: Het is niet toegelaten uitingen van geweld of racisme te tonen. Dit houdt in dat fysiek enof psychisch geweld niet getolereerd wordt. Mocht hier sprake van zijn, worden hier direct maatregelen op getroffen. Deze maatregelen kunnen inhouden dat u per direct van het evenement wordt verwijderd, zonder recht op restitutie van het toegangsgeld.

5 Echte wapens: Het dragen en/of gebruiken van echte wapens, bijvoorbeeld (vuur- en steek-) wapens, alarmpistolen is verboden. Het overtreden van deze regel heeft als gevolg een directe verwijdering van het evenement, zonder recht op restitutie van het toegangsgeld. Roken, alcoholische dranken en drugs: Op de speelvelden mag niet gerookt worden. Dit is alleen toegestaan in de daartoe bestemde rookzones. Ook het nuttigen van alcoholische drank is voor- of tijdens een speeldag niet toegestaan. Na de speeldag is dit mits gematigd gebruik uiteraard wel toegestaan. Verdovende middelen: Het in bezit hebben en gebruiken van verdovende middelen is voor en tijdens het gehele evenement niet toegestaan. Bij het overtreden van deze regel wordt u per direct van het evenement verwijderd, zonder recht op restitutie van het toegangsgeld. Commercie door derden: Het is niet toegestaan om handel te drijven tijdens de evenementen van Critical HIT. Gedacht kan worden aan het verkopen van etenswaren, BB-verkoop, het verhuren of verkopen van airsoft materiaal, enz. Bij het overtreden van deze regel volgt onmiddellijke verwijdering van het evenement, zonder recht op restitutie van het toegangsgeld. Huisregels: U dient zich aan de huisregels van de veld eigenaar te houden, daar op aanvullend heeft Critical HIT nog wat aanvullende / overlappende regels opgesteld. Toiletgebruik: Indiener op een Critical HIT evenement mobiele of vaste toiletten beschikbaar. Maak hier dan ook gebruik van en hou het schoon. Heren hou rekening met onze vrouwelijke medespelers.

6 Eten en drinken: Op de evenementen van Critical HIT is het toegestaan om eigen consumpties te nuttigen. Zorg er wel voor dat het afval niet blijft rondslingeren en ingeleverd wordt in de daarvoor bestemde plekken. Gevonden Voorwerpen: Heeft u iets gevonden? Lever dit in bij een Marshall van Critical HIT. Zij zorgen ervoor dat dit bij de rechtmatige eigenaar terechtkomt. De gevonden voorwerpen worden na het evenement maximaal 3 maanden bewaard. Ongevallen: Een ongeval zit in een klein hoekje. Hier houdt Critical HIT rekening mee. Er is te allen tijde een EHBO er aanwezig. Deze draagt zorg voor de eerste hulp bij het ongeval. Als er een ongeval plaatsvindt, roep dan luid "DANGER" zodat er direct actie ondernomen kan worden. Tijdens een ongeval wordt het spel tijdelijk gestaakt. De spelers dienen zich te verzamelen bij de Safety zone, zodat de maatregelen doeltreffend genomen kunnen worden. Het is van belang dat de instructies van de EHBO er direct opgevolgd worden. Het spel wordt pas vervolgd nadat de organisatie Critical HIT daartoe opdracht voor heeft gegeven. Aansprakelijkheid: De organisatie Critical HIT houdt ten alle tijden het recht om wijzigingen met directe ingang en zonder enige vorm van kennisgeving aan te brengen in de regels en voorschriften. Bovendien sluit Critical HIT elke aansprakelijk uit voor directe of indirecte schade in welke vorm of aard dan ook, die voortvloeit uit deelname aan één van onze evenementen. Veiligheid: U dient uw veiligheidsbril altijd te dagen in het veld. Voordat u de safety zone betreedt neemt u de volgende stappen: Haalt u magazijn uit uw replica, Schiet op de grond totdat er geen BB s meer uit komen, Zet uw replica op SAFE! Dit geldt ook voor uw Side-Arm! Een uitzondering op deze regel zijn de zogenaamde boxmagazijnen (drum mags). In dit geval dient de batterij te worden losgekoppeld. Ook geen dry-shots (uw replica afvuren zonder daadwerkelijk een BB af te vuren)

7 Media regelement: Critical HIT is altijd gerechtigd beeld en filmmateriaal dat is gemaakt tijdens een van onze evenementen te gebruiken voor promotionele doeleinden. Dit tenzij anders schriftelijk overeengekomen. Overlast: Iedere vorm van geluidsoverlast is niet toegestaan. Geluid- en/of beelddragers mogen nooit een hinder zijn voor anderen. Uiteraard valt het normale geluid van de gebruikte replica s, props, voortuigen enz.. niet onder geluidoverlast. Afval: Het terrein moet schoon en netjes blijven. Critical HIT zal afvalzakken beschikbaar stellen waarin u uw afval kunt gooien. Na het evenement kunt u deze vuilniszak inleveren bij de organisatie. Met vriendelijke groeten..

Veiligheidsreglement Veluwe Airsoft

Veiligheidsreglement Veluwe Airsoft Veiligheidsreglement Veluwe Airsoft Inhoud Artikel 1 - Algemene gedragsregels Artikel 2 - Safetyzone Artikel 3 - Testbaan Artikel 4 - Speelveld Artikel 5 Hit regels reenactment Artikel 6 - Airsoftapparaten

Nadere informatie

Lasertag reglement. Realistic Lasertag Games. Unit13.eu airsoftgames.nl Realistic Airsoft Games Unit 13 Reglement voor Lasertag

Lasertag reglement. Realistic Lasertag Games. Unit13.eu airsoftgames.nl Realistic Airsoft Games Unit 13 Reglement voor Lasertag Lasertag reglement Realistic Lasertag Games Deelnamereglement 1. Voorwaarden 1.1 leeftijd De minimum leeftijd om deel te nemen aan een Unit 13-Lasertag evenement is, zonder uitzondering, 12 jaar. 1.2 huisdieren

Nadere informatie

Algemene voorwaarden TROTS 2015

Algemene voorwaarden TROTS 2015 Algemene voorwaarden TROTS 2015 Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op alle markten en locaties. Afwijkingen van deze voorwaarden zijn alleen bindend indien schriftelijk bevestigd door de organisatie.

Nadere informatie

HEB Markt Algemene Voorwaarden

HEB Markt Algemene Voorwaarden HEB Markt Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden HEB Markt Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op alle te sluiten overeenkomsten met de HEB Markt. Afwijkingen van deze voorwaarden zijn uitsluitend

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Algemeen. 2. Huisregels. 3. Lidmaatschap en OBA-pas. 4. Contributie en verlenging abonnement. 5. Lenen en reserveren van materialen

Inhoudsopgave. 1. Algemeen. 2. Huisregels. 3. Lidmaatschap en OBA-pas. 4. Contributie en verlenging abonnement. 5. Lenen en reserveren van materialen onze huisregels Inhoudsopgave 1. Algemeen 2. Huisregels 3. Lidmaatschap en OBA-pas 4. Contributie en verlenging abonnement 5. Lenen en reserveren van materialen 6. Uitleentermijnen, terugbezorgen en overschrijding

Nadere informatie

Stichting Bredewegfestival

Stichting Bredewegfestival Stichting Bredewegfestival Bredeweg 8 1098 BP Amsterdam Telefoon: 020-6654923 NL88INGB0000842627 KvK: 41206434 ANBI-stichting info@bredewegfestival.nl www.bredewegfestival.nl Algemene voorwaarden kraamhuur

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DELIGHT YOGA BV

ALGEMENE VOORWAARDEN DELIGHT YOGA BV ALGEMENE VOORWAARDEN 1. Begrippen 1.1 Aanvullende Voorwaarden: de aanvullende algemene voorwaarden die van toepassing zijn op de door Delight Yoga georganiseerde Workshops en Retreats. 1.2 Algemene Voorwaarden:

Nadere informatie

ALGEMENE BEZOEKERSVOORWAARDEN PAR-T BVBA

ALGEMENE BEZOEKERSVOORWAARDEN PAR-T BVBA ALGEMENE BEZOEKERSVOORWAARDEN PAR-T BVBA Deze Algemene Bezoekersvoorwaarden zijn van de vennootschap naar Belgisch recht PAR-T BVBA, inschreven met ondernemersnummer 0824891166, en zijn van toepassing

Nadere informatie

CAR2GO HUURVOORWAARDEN (Particulieren)

CAR2GO HUURVOORWAARDEN (Particulieren) CAR2GO HUURVOORWAARDEN (Particulieren) artikel 1 Onderwerp (1) Deze car2go huurvoorwaarden regelen de zakelijke betrekkingen tussen de deelnemer enerzijds en car2go Nederland B.V. (verder "car2go" genaamd)

Nadere informatie

Regelboekje HWC 2014-2015 Pagina 1

Regelboekje HWC 2014-2015 Pagina 1 Regelboekje 2014-2015 pag 1. Inleiding 2 2. Het leerlingenstatuut 3 3. de huisregels van het Hermann Wesselink College 14/15 4 4. R(oken) A(lcohol) D(rugs)-protocol 2014/2015 7 5. regels rond te laat komen,

Nadere informatie

DEFINITIEF. Voorzieningen en huisregels voor gebruikers van de diensten en faciliteiten van Avans Hogeschool 2014/2015

DEFINITIEF. Voorzieningen en huisregels voor gebruikers van de diensten en faciliteiten van Avans Hogeschool 2014/2015 DEFINITIEF Voorzieningen en huisregels voor gebruikers van de diensten en faciliteiten van Avans Hogeschool 2014/2015 Inhoudsopgave: 1 Inleiding... 4 1.1 Leeswijzer... 4 1.2 Begripsbepalingen... 4 2 Reglement

Nadere informatie

Verkoopvoorwaarden Groupon Nederland

Verkoopvoorwaarden Groupon Nederland Wij hebben onze internationale activiteiten op het gebied van website hosting, marketing en andere diensten voor verbeterde wereldwijde bedrijfsvoering ondergebracht bij één internationale onderneming,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Huisdieren Oppas Service Oss te Oss

Algemene Voorwaarden Huisdieren Oppas Service Oss te Oss Artikel 1 - Definities 1.1 Opdrachtnemer: Huisdieren Oppas Service Oss (H.O.S.S.), gevestigd te 5345 PH Oss (N.Br.). 1.2 Opdrachtgever: Persoon ( hondenbezitter en/of bezitter van andere huisdieren ) die

Nadere informatie

CAR2GO NEDERLAND ALGEMENE VOORWAARDEN

CAR2GO NEDERLAND ALGEMENE VOORWAARDEN car2go Nederland Algemene voorwaarden 1/5 CAR2GO NEDERLAND ALGEMENE VOORWAARDEN 1 Onderwerp (1) car2go Nederland B.V., Van Deventerlaan 50, 3528 AE, Utrecht, KvK nr.: 53514254 (hierna te noemen: "car2go")

Nadere informatie

ALGEMEEN REGLEMENT. 4.2 Het gebruik van de bibliotheekpas is strikt persoonlijk en de pas blijft eigendom van de bibliotheek.

ALGEMEEN REGLEMENT. 4.2 Het gebruik van de bibliotheekpas is strikt persoonlijk en de pas blijft eigendom van de bibliotheek. ALGEMEEN REGLEMENT Artikel 1: Algemene bepalingen 1.1 Dit reglement is bindend voor alle gebruikers van FlevoMeer Bibliotheek. 1.2 Met dit reglement vervallen alle voorgaande reglementen. 1.3 Onder media

Nadere informatie

Bijzondere voorwaarden Motorrijtuigverzekering

Bijzondere voorwaarden Motorrijtuigverzekering Bijzondere voorwaarden Motorrijtuigverzekering Volledig casco Deze bijzondere voorwaarden zijn één geheel met de algemene voorwaarden en de woordenlijst. De woorden waarvan de eerste letter is onderstreept,

Nadere informatie

De website www.ontwerpjedroomtaart.nl is 100% eigendom van YourDesign en valt onder de volledige aansprakelijkheid van YourDesign.

De website www.ontwerpjedroomtaart.nl is 100% eigendom van YourDesign en valt onder de volledige aansprakelijkheid van YourDesign. 1. Definitie In de algemene voorwaarden hebben de volgende begrippen de volgende betekenis: YourDesign v.o.f. is de handelsnaam van de vennootschap met volledige aansprakelijkheid en wordt in deze Algemene

Nadere informatie

09 maart 2012 Pagina 1 van 5. Algemene voorwaarden De Markt van Tafel4.

09 maart 2012 Pagina 1 van 5. Algemene voorwaarden De Markt van Tafel4. Algemene voorwaarden De Markt van Tafel4. Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op alle te sluiten overeenkomsten met Stichting Tafel4, handelend onder de naam De Markt van Tafel4, hierna te noemen

Nadere informatie

Olympic Moves 2014-2015. Algemeen reglement. Algemene voorwaarden Olympic Moves Schooljaar 2014/2015

Olympic Moves 2014-2015. Algemeen reglement. Algemene voorwaarden Olympic Moves Schooljaar 2014/2015 Algemeen reglement Algemene voorwaarden Olympic Moves Schooljaar 2014/2015 Artikel 1 Definities 1) Toernooi: regionale finale en The School Final van Olympic Moves; 2) (de organisatie van) Olympic Moves:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN SNOWWORLD LEISURE N.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN SNOWWORLD LEISURE N.V. ALGEMENE VOORWAARDEN SNOWWORLD LEISURE N.V. ALGEMEEN Artikel 1. Definities 1.1 SnowWorld: SnowWorld Leisure N.V. statutair gevestigd te Zoetermeer, feitelijk gevestigd Buytenparklaan 30 te Zoetermeer en

Nadere informatie

1.3 Deze algemene verkoopvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam.

1.3 Deze algemene verkoopvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam. 1. Algemene voorwaarden 1.1 Bij het betreden van een vestiging van Media Markt wordt aan een bezoeker door middel van een bord kenbaar gemaakt dat Media Markt beschikt over algemene verkoopvoorwaarden.

Nadere informatie

Free to go Huurvoorwaarden

Free to go Huurvoorwaarden Free to go Huurvoorwaarden 1. Algemeen: 1.1. Op alle aanbiedingen en huurovereenkomsten zijn de BOVAG Huurvoorwaarden van toepassing met in achtneming van de volgende aanvullende Free to Go voorwaarden.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN MANEGE DE ROOSBERG

ALGEMENE VOORWAARDEN MANEGE DE ROOSBERG ALGEMENE VOORWAARDEN MANEGE DE ROOSBERG Deze voorwaarden zijn gepubliceerd op onze website: www.roosberg.nl PARTIJEN Manege de Roosberg is de gebruiker van deze algemene voorwaarden en reglementen, in

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN Versie: 01-01-2012 1. ALGEMEEN Artikel 1.1.: Deze algemene gelden voor iedere aanbieding en overeenkomst tussen ITHappens Hosting & Domeinen en de klant, voor zover door partijen niet

Nadere informatie

Huurvoorwaarden vakantiewoning Romance Rilly St. Syre

Huurvoorwaarden vakantiewoning Romance Rilly St. Syre Huurvoorwaarden vakantiewoning Romance Rilly St. Syre Algemeen In deze voorwaarden wordt verstaan onder A Eigenaar en/of tussenpersoon : degene, die de vakantiewoning aanbiedt. B Hoofdverhuurder/huurder

Nadere informatie

1. Algemene Voorwaarden, Privacy Policy en Disclaimer

1. Algemene Voorwaarden, Privacy Policy en Disclaimer Door het bestellen van diensten en/of producten van Profwebdesign verklaart u dat u deze Algemene Voorwaarden gelezen heeft, deze begrepen heeft en dat u akkoord gaat met alle bepalingen beschreven in

Nadere informatie

Huisregels BSO Sporten V.o.f. Locatie Zwem BSO Knoet Ede

Huisregels BSO Sporten V.o.f. Locatie Zwem BSO Knoet Ede Huisregels BSO Sporten V.o.f. Locatie Zwem BSO Knoet Ede Mei 2011 Inleiding In dit document treft u de huisregels zoals ze gelden binnen onze buitenschoolse opvang. Deze regels bevorderen een veilige en

Nadere informatie

IAK Motorrijtuigverzekering

IAK Motorrijtuigverzekering IAK Motorrijtuigverzekering Verzekeringsvoorwaarden MR3 Inhoudsopgave I Voorwaarden IAK Motorrijtuigverzekering MR3 4 Specifieke voorwaarden voor de IAK Motorrijtuigverzekering 4 Begripsomschrijvingen

Nadere informatie

Algemene Verkoopsvoorwaarden

Algemene Verkoopsvoorwaarden Algemene Verkoopsvoorwaarden Hierna tref je onze algemene voorwaarden. Deze zijn, samen met de verwijzingen die ze bevatten, van toepassing op elke overeenkomst die wij, BVBA Odette Lunettes, met jou sluiten.

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor verhuur en gebruik van Hervormd Kerkelijk Centrum t Visnet te Huizen

Algemene Voorwaarden voor verhuur en gebruik van Hervormd Kerkelijk Centrum t Visnet te Huizen Algemene Voorwaarden voor verhuur en gebruik van Hervormd Kerkelijk Centrum t Visnet te Huizen Bestuur HSKC t Visnet Huizen, december 2009 1 Inhoudsopgave BLZ. 0. BEGRIPSBEPALINGEN 3 1. PRIORITEITEN VAN

Nadere informatie