ALGEMENE VOORWAARDEN BOOT VERHUUR BOLSWARD. (a)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ALGEMENE VOORWAARDEN BOOT VERHUUR BOLSWARD. (a)"

Transcriptie

1 ALGEMENE VOORWAARDEN BOOT VERHUUR BOLSWARD (a)

2 Voorwaarden Boot verhuur Bolsward Artikel 1 definities. 2 Artikel 2 toepasselijkheid. 2 Artikel 3 aansprakelijkheid. 2 Artikel 4 huurtermijn. 2 Artikel 5 verhuurder. 3 Artikel 6 huurder. 3 Artikel 7 borg, verzekering en eigen risico. 4 Artikel 8 reservering. 4 Artikel 9 omslaan cq. slepen. 4 Artikel 10 vaargebied. 5 Artikel 11 de boot. 5 Artikel 12 annulering. 5 Artikel 13 klachten en geschillen. 5 Artikel 14 Nederlands recht van toepassing. 6 Artikel 15 ondertekening. 6 Huurovereenkomst en Verklaring 7 Pagina 2 van 7 BootVerhuurBolsward Grote Dijlakker KX Bolsward Tel:

3 Artikel 1 definities. 1.1 Verhuurder: Boot verhuur Bolsward gevestigd in Bolsward Grote Dijlakker 44. Verder te noemen B.v.B. die goederen tegen betaling aan derden ter beschikking stelt. 1.2 Huurder: hij/zij (natuurlijk persoon) die op wiens naam het gehuurde bij B.v.B. geregistreerd staat. 1.3 Huurovereenkomst: de overeenkomst waarbij de huurder zich verbindt de Algemene huurvoorwaarden van te accepteren. Deze overeenkomst kan zowel mondeling als schriftelijk zijn. Artikel 2 toepasselijkheid. 2.1 Deze voorwaarde zijn van toepassing op het moment dat de huurder aangeeft gebruik te willen maken van de door de B.v.B. aangeboden diensten. Artikel 3 aansprakelijkheid. 3.1 De B.v.B. is niet aansprakelijk bij verlies, beschadiging of diefstal van de door de huurder aan boord gebrachte goederen. 3.2 Schade op welke wijze dan ook veroorzaakt, welke voortvloeit uit nalatigheid of opzet van huurder, blijft volledig voor de rekening van de huurder. 3.3 De huurder dient tenminste 18 jaar te zijn. Indien meerderjarigen minderjarige kinderen laten varen waarbij dit wettelijk niet is toegestaan behouden wij ons recht voor de huurovereenkomst te beëindigen. Zonder restitutie. 3.4 De boot is geschikt voor maximaal 5 personen. Indien dit aantal opvarenden overschreden wordt, is dit te aller tijde uw eigen risico en verantwoordelijkheid. Indien er schade ontstaat en het aantal opvarenden is overschreden dan wordt de complete schade verhaald op de huurder. Artikel 4 huurtermijn. 4.1 De termijn van huur verloopt zoals door B.v.B. en huurder zijn overeengekomen. Wanneer de termijn om welke reden dan ook langer is dan afgesproken dient door de huurder hiervoor een extra vergoeding te worden betaald. Bij te laat inleveren wordt 50,00 per uur gerekend. En de voorwaarden blijven van kracht zolang de boot niet terug is gebracht. Van de huurder wordt verwacht dat deze tijdig laat weten niet op tijd terug te zijn. Pagina 3 van 7 BootVerhuurBolsward Grote Dijlakker KX Bolsward Tel:

4 Artikel 5 Verhuurder. 5.1 De B.v.B. draagt er zorg voor dat het vaartuig compleet met de in de overeenkomst genoemde extra s in goede staat verkeert en dat het kan dienen voor het gebruik waarvoor het bestemd is. Samen met u wordt de boot bekeken om uit te sluiten dat eerdere schade aan u wordt toegerekend. En de checklijst compleet is. 5.2 B.v.B. heeft het recht, indien blijkt dat de huurder niet over voldoende vaarvaardigheid beschikt, het gehuurde vaartuig te doen laten terugkeren naar de plaats van vertrek. Huurder heeft dan geen recht op restitutie. 5.3 B.v.B. kan de huurder vanwege slechte weersomstandigheden en/of overmatig gebruik van alcohol en/of andere verdovende middelen het afvaren niet toestaan dan wel gebieden terug te keren naar de plaats van vertrek dan wel naar een aangewezen afmeerplaats te varen. 5.3 De boot is uitgerust met: Vier landvasten; Kleine emmer; Borstel, Dweil; Vier stootwillen; GPS systeem (track Jack); 2 zwemvesten (alleen op verzoek extra zwemvesten); Brandstof tank; 8 PK buitenboord motor met toe behoren; Route kaart; Brandblusser. Artikel 6 huurder. 6.1 De huurder heeft het gebruiksrecht van het door hem gehuurde vaartuig en neemt het daartoe op het afgesproken tijdstip in ontvangst. 6.2 Voor afvaart controleert huurder het vaartuig op schade en aanwezige inventaris. De huurder meldt eventuele gebreken onmiddellijk aan B.v.B. 6.3 De huurder dient het vaartuig als goed schipper en in overeenstemming met het doel te gebruiken. 6.4 De huurder hoeft niet over een vaarbewijs te beschikken maar wordt geacht over voldoende vaarvaardigheid te beschikken en dient minimaal de leeftijd van 18 jaar te hebben bereikt. 6.5 Aan het einde van de huurperiode dient de huurder het vaartuig, in dezelfde staat als waarin hij het heeft ontvangen, op de overeengekomen plaats en tijd aan de B.v.B. over te dragen ongeacht de weersomstandigheden. Als de huurder het vaartuig in geval van nood moet verlaten, dient hij de B.v.B. hiervan zo spoedig mogelijk in kennis te stellen. Pagina 4 van 7 BootVerhuurBolsward Grote Dijlakker KX Bolsward Tel:

5 6.6 Het is de huurder verboden het vaartuig ter beschikking te stellen aan derden of onder te verhuren. 6.7 Huurder blijft verantwoordelijk voor het vaartuig tot het moment hij deze persoonlijk aan B.v.B. heeft overgedragen. 6.8 De huurder is verplicht ieder geval van storing of schade onmiddellijk te melden aan de B.v.B. Niet gemelde schade en/of vermissingen worden voor 100% in rekening gebracht aan de huurder. Artikel 7 borg, verzekering en eigen risico. 7.1 De huurder tekent een bank machtiging bij overdracht van het vaartuig, ter waarde van 100,=, als borg voor het eigen risico. 7.2 B.v.B. draagt zorg voor een w.a. verzekering van het vaartuig waarbij het eigen risico voor huurder 100, = bedraagt. Deze 100,= wordt geïnd door de B.v.B. bij schade aan eigen boot en / of aan derden en dient te allen tijde te worden voldaan. 7.3 Onder schade wordt verstaan; schade aan de boot welke niet is weg te poetsen, schade aan de kussens, verlichting etc. of verlies van onderdelen. Bij aanvaarding wordt samen met u de boot bekeken om uit te sluiten dat eerdere schade aan u wordt toegerekend. Huurder en B.v.B. tekenen beide het formulier schade controle formulier Artikel 8 reservering. 8.1 Huurder kan een vaartuig alleen via de telefoon en/of internet reserveren. Bevestiging alleen via de telefoon. 8.2 Het vaartuig dient bij dag verhuur op de dag van huur voor 10:30 uur af gehaald te zijn, daarna heeft huurder het recht deze aan derden te verhuren. 8.3 Bij verhindering dient de huurder te allen tijde 24 uur van te voren af te melden, daarna heeft de huurder het recht het volledige huurbedrag in rekening te brengen. 8.4 Indien het gereserveerde vaartuig, om welke reden dan ook, niet voor verhuur beschikbaar is, kan huurder aan zijn reservering geen rechten ontlenen. Artikel 9 omslaan c.q. slepen. 9.1 Indien huurder door welke omstandigheden dan ook met het vaartuig omslaat, worden er kosten in rekening gebracht voor het bergen, slepen en schade aan het vaartuig. Deze kosten komen boven op het eigen risico per schadegeval. Pagina 5 van 7 BootVerhuurBolsward Grote Dijlakker KX Bolsward Tel:

6 Artikel 10 vaargebied Nederlandse binnenwateren met uitzondering van de grote rivieren, IJsselmeer en Waddenzee De boot is geschikt voor het varen op binnenwateren tot windkracht 6. Boven windkracht 6 wordt er niet meer uitgevaren. Artikel 11 de boot De boot dient schoon en compleet te worden teruggebracht. Voor inlevering aan het einde van de huurperiode dient de boot van binnen schoongemaakt te zijn. Indien geconstateerd wordt dat de boot niet schoon is, rekenen wij 25,00 schoonmaakkosten Inventaris en overige gehuurde of meegekregen zaken dient op dezelfde wijze neergelegd en geretourneerd te worden als bij aanvaarding van het huurobject Het is niet toegestaan op of in de boot te roken, kaarsen te branden of te barbecueën of ander open vuur te gebruiken op of in de boot Het is niet toegestaan stickers, kentekens en/of andere zaken op de boot te plakken en/of te monteren. De boot mag niet voor bedrijfsreclame worden gebruikt De boot wordt afgeleverd met voldoende brandstof om de hele periode mee te varen. B.v.B. tankt voor u het vaartuig af. 11.5a Indien de boot voor meerdere dagen is gehuurd, wordt de boot met een volle tank afgeleverd. Meer benodigde brand stof is voor rekening huurder. Er vindt geen restitutie plaats voor niet gebruikte brandstof Huisdieren zijn niet toegestaan. Artikel 12 annulering Indien er onverhoopt geannuleerd moet worden verzoeken wij u zo spoedig mogelijk contact met ons op te nemen. u kunt de annulering alleen per telefoon doorgeven Annuleringskosten: Annuleringen van 1 week tot 2 dagen voor aanvang huurperiode is de huurder 25% van de huursom aan de B.v.B. verschuldigd. Annuleringen van 2 dagen tot 1 dag voor aanvang huurperiode is de huurder 50% van de huursom aan de B.v.B. verschuldigd. Annuleringen vanaf 1 dag voor aanvang huurperiode is de huurder 75% van de huursom aan de B.v.B. verschuldigd. Pagina 6 van 7 BootVerhuurBolsward Grote Dijlakker KX Bolsward Tel:

7 Artikel 13 klachten en geschillen Klachten over de uitvoering van de huurovereenkomst dienen binnen 24 uur gemeld te worden bij B.v.B. Klachten worden uitsluitend door B.v.B. in behandeling genomen mits de klacht eerst tijdens de huurperiode binnen 24 uur na ontstaan aan de B.v.B. is voorgelegd, en ten tweede uiterlijk binnen een maand na afloop van huurperiode, schriftelijk bij de B.v.B. is gemaakt, met duidelijke omschrijving van het geschil en de eis. artikel 14 Nederlands recht van toepassing Op alle geschillen met betrekking tot de huurovereenkomst is het Nederlands recht van toepassing. Geschillen tussen de huurder en B.v.B. over de totstandkoming of uitvoering van de huurovereenkomst, waarop deze voorwaarden van toepassing zijn, kunnen zowel door de huurder als door B.v.B. worden voorgelegd aan de rechtbank. Artikel 15 Ondertekening Huurder verklaard de algemene voorwaarden van Boot verhuur Bolsward gelezen te hebben en gaat hier mee akkoord en ondertekend het formulier op blad De voorwaarden zijn te lezen op de website van B.v.B. en liggen ter inzage bij de verhuurder. Pagina 7 van 7 BootVerhuurBolsward Grote Dijlakker KX Bolsward Tel:

ALGEMENE VOORWAARDEN BOOT VERHUUR BOLSWARD. (a)

ALGEMENE VOORWAARDEN BOOT VERHUUR BOLSWARD. (a) ALGEMENE VOORWAARDEN BOOT VERHUUR BOLSWARD (a) Voorwaarden Boot verhuur Bolsward Artikel 1 definities. 2 Artikel 2 toepasselijkheid. 2 Artikel 3 aansprakelijkheid. 2 Artikel 4 huurtermijn. 2 Artikel 5

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Verhuur van Vaartuigen B&B Bootverhuur

Algemene Voorwaarden Verhuur van Vaartuigen B&B Bootverhuur Algemene Voorwaarden Verhuur van Vaartuigen B&B Bootverhuur Artikel 1 Begrippen 1. Verhuurder; B&B Bootverhuur te Harderwijk. 2. Huurder; degene met wie de verhuurder de huurovereenkomst heeft gesloten,

Nadere informatie

Verklaren hierbij de hieronder vermelde boot te huren volgens de huurvoorwaarden zoals toegevoegd aan dit contract

Verklaren hierbij de hieronder vermelde boot te huren volgens de huurvoorwaarden zoals toegevoegd aan dit contract huurovereenkomst directzeilen.nl eigenaar directzeilen.nl T. de Jong Ankerbol 4 1319DH Almere huurder Naam Adres Postcode/plaats Telefoon Email Volwassenen aantal kinderen Ervaring Vaargebied Verklaren

Nadere informatie

Het is de huurder niet toegestaan het gehuurde huis onder te verhuren.

Het is de huurder niet toegestaan het gehuurde huis onder te verhuren. NATUURLIJK LESBOS HUURVOORWAARDEN 2013 Art 01. ALGEMENE BEPALINGEN De huurder kan zich in geen enkel geval beroepen op enig recht langer te verblijven dan de overeengekomen huurperiode, dan alleen na overeenstemming

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN HUUR- EN VERHUUR VAN ZEIL- & MOTORBOTEN ALGEMENE VOORWAARDEN LIGPLAATS, STAANPLAATS & BERGPLAATS

Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN HUUR- EN VERHUUR VAN ZEIL- & MOTORBOTEN ALGEMENE VOORWAARDEN LIGPLAATS, STAANPLAATS & BERGPLAATS Algemene Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN HUUR- EN VERHUUR VAN ZEIL- & MOTORBOTEN ALGEMENE VOORWAARDEN LIGPLAATS, STAANPLAATS & BERGPLAATS ALGEMENE VOORWAARDEN PARKEREN 1 Van Schie Watersport ALGEMENE

Nadere informatie

Algemene voorwaarden huur Gõlyafèszkünk (Ons ooievaarsnest) Felsõszentmárton. Artikel 1. Algemeen en begripsbepalingen.

Algemene voorwaarden huur Gõlyafèszkünk (Ons ooievaarsnest) Felsõszentmárton. Artikel 1. Algemeen en begripsbepalingen. Algemene voorwaarden huur Gõlyafèszkünk (Ons ooievaarsnest) Felsõszentmárton Artikel 1. Algemeen en begripsbepalingen. 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op een tijdelijke huurovereenkomst

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemene voorwaarden Huize Terziet. Artikel 1. Algemene voorwaarden en begripsbepalingen

ALGEMENE VOORWAARDEN. Algemene voorwaarden Huize Terziet. Artikel 1. Algemene voorwaarden en begripsbepalingen ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene voorwaarden Huize Terziet Artikel 1. Algemene voorwaarden en begripsbepalingen Artikel 2. Totstandkoming huurovereenkomst Artikel 3. Betalingscondities Artikel 4. Kosten Artikel

Nadere informatie

Huurovereenkomst vakantiehuis Casa Mama, Petöfi Sándor Utca 24, 7751 Monyoród, Hongarije.

Huurovereenkomst vakantiehuis Casa Mama, Petöfi Sándor Utca 24, 7751 Monyoród, Hongarije. Huurovereenkomst vakantiehuis Casa Mama, Petöfi Sándor Utca 24, 7751 Monyoród, Hongarije. De ondergetekenden: a. verhuurder, b. huurder ; Verklaren te zijn overeengekomen als volgt: 1. VERHUUR EN HUUR

Nadere informatie

GBootsma. Verhuur zonder chauffeur

GBootsma. Verhuur zonder chauffeur Verhuur zonder chauffeur 1. Definities In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1.1 Voertuig: het voertuig welke het onderwerp is van de huurovereenkomst. 1.2 Huurder: de natuurlijke persoon of rechtspersoon

Nadere informatie

Verhuur Voorwaarden Dive Post

Verhuur Voorwaarden Dive Post Verhuur Voorwaarden Dive Post De tekst van de voorwaarden zullen u op eerste verzoek worden overhandigd en kunt u ook vinden op www.divepost.nl. ARTIKEL 1 TOEPASSELIJKHEID Deze voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Algemene voorwaarden; huur van vaartuigen van ikapitein V.O.F.

Algemene voorwaarden; huur van vaartuigen van ikapitein V.O.F. Algemene voorwaarden; huur van vaartuigen van ikapitein V.O.F. Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Rotterdam. Indien huurder een uit het Nederlands vertaalde versie

Nadere informatie

Reservering en huurvoorwaarden m.b.t. auto en/of scooter huur via Vakantie Verhuur Indonesia

Reservering en huurvoorwaarden m.b.t. auto en/of scooter huur via Vakantie Verhuur Indonesia Reservering en huurvoorwaarden m.b.t. auto en/of scooter huur via Vakantie Verhuur Indonesia Indien u een vervoersmiddel met chauffeur heeft gehuurd zijn de volgende artikelen voor u niet van toepassing:

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden voor de huur van Vreelander sloep 660 van Bootverhuur Het Boothuys 1. Defini>es In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a) verhuurder: Het Spieghelhuys KVK 68190573,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden voor de huur van RYDS sloep van Bootverhuur Het Boothuys 1. Defini>es In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a) verhuurder: Het Spieghelhuys KVK 68190573, handelend

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden 2013-2014

Algemene huurvoorwaarden 2013-2014 Algemene huurvoorwaarden 2013-2014 Deze algemene huurvoorwaarden vormen onderdeel van de huurovereenkomst tussen huurder en verhuurder. Met het ondertekenen van de huurovereenkomst gaat huurder akkoord

Nadere informatie

A. Crebolder en/of A. van Foeken (nader te noemen v.o.f. Jelle s Plak ) zijn niet verantwoordelijk voor:

A. Crebolder en/of A. van Foeken (nader te noemen v.o.f. Jelle s Plak ) zijn niet verantwoordelijk voor: Algemene Voorwaarden vof Jelle's Plak ALGEMENE VOORWAARDEN v.o.f. JELLE s PLAK 2010. 1. Algemeen. A. Crebolder en/of A. van Foeken (nader te noemen v.o.f. Jelle s Plak ) zijn niet verantwoordelijk voor:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CAMPERMASTER

ALGEMENE VOORWAARDEN CAMPERMASTER ALGEMENE VOORWAARDEN CAMPERMASTER 1. Verplichtingen verhuurder a. Verhuurder stelt de camper, hierna te noemen campermaster, tijdig en op de plaats, zoals afgesproken in de overeenkomst, ter beschikking;

Nadere informatie

Gedeponeerd ter Griffie van de Arrondissementsrechtbank te Amsterdam op 22 oktober 1998 onder nummer 201/1998.

Gedeponeerd ter Griffie van de Arrondissementsrechtbank te Amsterdam op 22 oktober 1998 onder nummer 201/1998. Deze Algemene Voorwaarden Huur en Verhuur Pleziervaartuigen van HISWA Vereniging (Nederlandse Vereniging van Ondernemingen in de Bedrijfstak Waterrecreatie) zijn tot stand gekomen in november 1998 in overleg

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Chaletpark 't Werdje

Algemene voorwaarden Chaletpark 't Werdje Algemene voorwaarden Chaletpark 't Werdje 1.Toepassing algemene voorwaarden chaletverhuur 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle huurovereenkomsten welke, direct of indirect, worden

Nadere informatie

Algemene huur Voorwaarden van Kamperen met de auto.nl

Algemene huur Voorwaarden van Kamperen met de auto.nl Algemene huur Voorwaarden van Kamperen met de auto.nl adres: De Muninksplaat 6 B 8754HG Makkum FRL Telefoonnummer: 06 81195047 Email adres : info@kamperenmetdeauto.nl KvK Leeuwarden nummer: 52938018 Algemene

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden voor verhuur Chalet Les Papooses

Algemene Voorwaarden voor verhuur Chalet Les Papooses Algemene Voorwaarden voor verhuur Chalet Les Papooses 1. Begripsbepalingen 1.1. (Hoofd)huurder: een natuurlijk persoon of rechtspersoon die met de verhuurder een huurovereenkomst sluit ten aanzien van

Nadere informatie

vakantiewoning De Zeester / stacaravan Beach Paradise

vakantiewoning De Zeester / stacaravan Beach Paradise Huurovereenkomst vakantiewoning De Zeester / stacaravan Beach Paradise Haayse Bos Hofdijksweg 55, 3223 KC Ouddorp Ondergetekenden verklaren de volgende huurovereenkomst te zijn aangegaan met betrekking

Nadere informatie

Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen.

Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen. Huurvoorwaarden Onderstaande huurvoorwaarden hebben betrekking op stacaravan de Zeester en zijn altijd van toepassing op gedane boekingen. 1. Toepassing Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle reserveringen

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden "Svea Stuga"

Algemene huurvoorwaarden Svea Stuga Algemene huurvoorwaarden "Svea Stuga" artikel 1 Reservering en prijzen 1.1 Een reservering is geldig vanaf het moment, dat de verhuurder de vereiste aanbetaling heeft ontvangen. 1.2 De prijzen van verhuurder

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Hotel The Dolphins. 1. TOEPASSING 2. RESERVERINGEN 3. WIJZIGINGEN IN DE OVEREENKOMST

Algemene voorwaarden Hotel The Dolphins. 1. TOEPASSING 2. RESERVERINGEN 3. WIJZIGINGEN IN DE OVEREENKOMST Algemene voorwaarden Hotel The Dolphins. 1. TOEPASSING 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, reserveringen en overeenkomsten met betrekking tot alle kamers, die worden

Nadere informatie

Huisregels vakantiehuis Ons Petit Paradis

Huisregels vakantiehuis Ons Petit Paradis Huisregels vakantiehuis Ons Petit Paradis Algemene reserverings- en huurvoorwaarden Om iedereen tevreden te houden hebben we een aantal regels bedacht. Om misverstanden te voorkomen, is het verstandig

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor Huur en Verhuur van vaartuigen

Algemene voorwaarden voor Huur en Verhuur van vaartuigen Algemene voorwaarden voor Huur en Verhuur van vaartuigen Op alle overeenkomsten van huur/verhuur van vaartuigen van café-restaurant t Veerhuis zijn geen andere voorwaarden van toepassing dan de hier volgende

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Jeroen van Zoggel Transport Podiumverhuur

Algemene voorwaarden Jeroen van Zoggel Transport Podiumverhuur Algemene voorwaarden Jeroen van Zoggel Transport Podiumverhuur Artikel 1: Annulering a) Dit dient schriftelijke of per E-mail te geschieden. b) Indien de reservering tot 10 dagen, voordat de huurperiode

Nadere informatie

Algemene voorwaarden huurders

Algemene voorwaarden huurders Gegevens verhuurder en huismeester: Verhuurder: Piet en Anita Bakker Kanaalkade 68, 1756 AD te t Zand 06-42702239 of 0224-593364 Huismeester in Oostenrijk: Herr Georg Gratzer +43-67 68 87 30 520 E-mail

Nadere informatie

-1- Algemene voorwaarden huur en gebruik Alkenrode. Vakantiehuis en appartement Alkenrode. Elkenrade 11, 6289 NB te Elkenrade. (Versie augustus 2019)

-1- Algemene voorwaarden huur en gebruik Alkenrode. Vakantiehuis en appartement Alkenrode. Elkenrade 11, 6289 NB te Elkenrade. (Versie augustus 2019) -1- Algemene voorwaarden huur en gebruik Alkenrode Vakantiehuis en appartement Alkenrode Elkenrade 11, 6289 NB te Elkenrade (Versie augustus 2019) Toepassing Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Vakantiewoningen Nederland opgesteld op 22 oktober 2011

Algemene voorwaarden Vakantiewoningen Nederland opgesteld op 22 oktober 2011 Algemene voorwaarden Vakantiewoningen Nederland opgesteld op 22 oktober 2011 Artikel 1. Algemene voorwaarden en begripsbepalingen Artikel 2. Totstandkoming huurovereenkomst Artikel 3. Betalingscondities

Nadere informatie

Partijen: Verhuurder van de camper Camper en Go B.V. Contactpersoon Adres Lekdijk GJ Langerak Telefoonnummer

Partijen: Verhuurder van de camper Camper en Go B.V. Contactpersoon Adres Lekdijk GJ Langerak Telefoonnummer Huurovereenkomst Camper en Go B.V. Partijen: Verhuurder van de camper Camper en Go B.V. Contactpersoon Adres Lekdijk 188 2967 GJ Langerak Telefoonnummer 06 101 34 324 0183-56 34 42 E-mail info@camperengo.nl

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Fiatverhuur La Belle Meuse (LBM)

Algemene voorwaarden Fiatverhuur La Belle Meuse (LBM) Algemene voorwaarden Fiatverhuur La Belle Meuse (LBM) Uitleg van begrippen Voertuig: een gerestaureerde fiat 500 old3mer welke het onderwerp is van de huurovereenkomst. Huurder: de natuurlijke persoon

Nadere informatie

BEMIDDELINGSVOORWAARDEN

BEMIDDELINGSVOORWAARDEN BEMIDDELINGSVOORWAARDEN Artikel 1. Begripsbepalingen 1. Villagrande: het boekingskantoor dat bemiddelt bij de totstandkoming van de overeenkomst tot huur tussen de huurder en de accommodatieverschaffer;

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Villa Masserotti

Algemene Voorwaarden Villa Masserotti Algemene Voorwaarden Villa Masserotti Inleiding: In deze voorwaarden wordt verstaan onder: a. Villa Masserotti/Instituto di Selezione Animale S.R.L.: degene die de recreatiewoning aanbiedt. b. Hoofdhuurder:

Nadere informatie

Boekingsbevestiging blokhuis Sudeck,

Boekingsbevestiging blokhuis Sudeck, Boekingsbevestiging blokhuis Sudeck, Vor dem Immesberge 16 Sudeck/Diemelsee Deze huur- en reserveringsvoorwaarden zijn voor. van toepassing ( personen). Opgesteld door Sauerlandhome; later te noemen als

Nadere informatie

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden Het is verstandig om deze voorwaarden aandachtig te lezen. Zowel u, als de verhuurder, vinden hierin de rechten en plichten. Middels uw reservering bij de verhuurder, bevestigt u met

Nadere informatie

Algemene voorwaarden verhuur

Algemene voorwaarden verhuur Algemene voorwaarden verhuur Artikel 1: Begripsbepalingen 1. Onder huurder wordt verstaan degene die door eigenaar te huur aangeboden woning gelegen aan de Boulevard de Wielingen 9-14 te Cadzand huurt

Nadere informatie

Artikel 1. Algemeen. Artikel 2. Algemene regels. Columbus Watersport. Algemene Voorwaarden huur vaartuig

Artikel 1. Algemeen. Artikel 2. Algemene regels. Columbus Watersport. Algemene Voorwaarden huur vaartuig Columbus Watersport Algemene Voorwaarden huur vaartuig Artikel 1. Algemeen 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders

Nadere informatie

Boekings- en betalingsvoorwaarden

Boekings- en betalingsvoorwaarden Boekings- en betalingsvoorwaarden Levering van camper Geleverd wordt aan u: een compleet ingerichte camper met een volle brandstoftank, 2 gasflessen, anwb hulppakket voor in het buitenland + extra vervangend

Nadere informatie

Huisje Musje Knus logeren bij bos, duin en zee

Huisje Musje Knus logeren bij bos, duin en zee Algemene voorwaarden Huisje Musje Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op een tijdelijke huurovereenkomst tussen Ruurd H.H. Niepoth en/of Femke E. Stiemsma (hierna: verhuurder ) en de huurder

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden vakantiehuisverhuur

Algemene huurvoorwaarden vakantiehuisverhuur Algemene huurvoorwaarden vakantiehuisverhuur Begripsbepalingen 1. De huurder: degene (m/v) die op zijn of haar naam het vakantiehuis huurt. 2. De verhuurder: de eigenaar van het vakantiehuis of diens vertegenwoordiger.

Nadere informatie

ALGEMENE HUURVOORWAARDEN BLOKHUT DE SCOUTBURCHT

ALGEMENE HUURVOORWAARDEN BLOKHUT DE SCOUTBURCHT ALGEMENE HUURVOORWAARDEN BLOKHUT DE SCOUTBURCHT 1. RESERVERING Reservering vindt plaats door het invullen en onderteken van de huurovereenkomst en is definitief na ontvangst van de aanbetaling. 2. HUUR

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering. *Betaling

Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering. *Betaling Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering 1. Een aanvraag voor reservering van een vakantiewoning geschiedt via de site www.paraísorioreal.com, per email of telefonisch. Bevestiging wordt verstuurd

Nadere informatie

Algemene voorwaarden recreatiewoning cottage Wijde Blik

Algemene voorwaarden recreatiewoning cottage Wijde Blik Algemene voorwaarden recreatiewoning cottage Wijde Blik Zuwe 18 E, 1241 NC Kortenhoef. Begripsbepalingen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op een tijdelijke huurovereenkomst tussen verhuurder

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden Partybike

Algemene huurvoorwaarden Partybike Toepasselijkheid 1. Deze algemene huurvoorwaarden zijn van toepassing op alle verhuurovereenkomsten van Partybike inzake de verhuur van (plezier)fiets(en) zoals vastgelegd in de huurovereenkomst met de

Nadere informatie

Huurvoorwaarden verzwaringsdeken

Huurvoorwaarden verzwaringsdeken Huurvoorwaarden verzwaringsdeken Artikel 1. Definities a. Onder verhuurder wordt verstaan De Naaitafel, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te s-hertogenbosch onder nummer 58774181. b. Onder huurder

Nadere informatie

Uitsluitend bestemd voor vakantieverblijf zonder pension, te betrekken door ten hoogste 4 volwassenen en 2 kinderen.

Uitsluitend bestemd voor vakantieverblijf zonder pension, te betrekken door ten hoogste 4 volwassenen en 2 kinderen. Huur-Overeenkomst Le Petit Morvan Ondergetekenden verklaren de volgende huurovereenkomst te zijn aangegaan met betrekking tot de vakantiewoning in Villapourçon (Frankrijk) 58370 - Avaux. Uitsluitend bestemd

Nadere informatie

Voorwaarden Camperverhuur Paradijs

Voorwaarden Camperverhuur Paradijs Voorwaarden Camperverhuur Paradijs Huurvoorwaarden en huisregels: Om zowel uw als onze belangen te waarborgen, maken wij gebruik van een huurcontract naar het ANWB model. 1 Verplichtingen Verhuurder Verhuurder

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden

Algemene huurvoorwaarden Algemene huurvoorwaarden Vakantiehuisje De Kikker Boezemweg 27, postcode 4128 LT te Lexmond Versie 28-09-2017 Toepassing Deze algemene huurvoorwaarden zijn van toepassing op reserveringen en overeenkomsten

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor de huur van vaartuigen van Amsterdam Yachts B.V.

Algemene voorwaarden voor de huur van vaartuigen van Amsterdam Yachts B.V. Algemene voorwaarden voor de huur van vaartuigen van Amsterdam Yachts B.V. Deze algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam. Indien huurder een uit het Nederlands vertaalde

Nadere informatie

VERHUURVOORWAARDEN MRproducts Nederland BV PARTYVERHUUR (hierna te noemen: Verhuurder )

VERHUURVOORWAARDEN MRproducts Nederland BV PARTYVERHUUR (hierna te noemen: Verhuurder ) VERHUURVOORWAARDEN MRproducts Nederland BV PARTYVERHUUR (hierna te noemen: Verhuurder ) 1 Verhuurvoorwaarden ; algemene voorwaarden Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle met verhuurder aangegane

Nadere informatie

Huurvoorwaarden verzwaringsdeken

Huurvoorwaarden verzwaringsdeken De Naaitafel Huurvoorwaarden verzwaringsdeken Artikel 1. Definities a. Onder verhuurder wordt verstaan De Naaitafel, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te s-hertogenbosch onder nummer 58774181. b.

Nadere informatie

Een reservering is geldig vanaf het moment, dat Grezelou Maisons de Vacances de vereiste aanbetaling heeft ontvangen.

Een reservering is geldig vanaf het moment, dat Grezelou Maisons de Vacances de vereiste aanbetaling heeft ontvangen. Algemene voorwaarden van Grezelou Maisons de Vacances Artikel 1 Grezelou Maisons de Vacances kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige verstoring, wijziging of verhindering van het verblijf

Nadere informatie

3. IN-DE-PLAATSSTELLING

3. IN-DE-PLAATSSTELLING Algemene voorwaarden van Domaine La Vigerie Nuyte Dordogne hieronder ook te verstaan de accommodaties Maison Larnolia, Maison Linchel en/ of bijbehorende faciliteiten en terreinen. TOEPASSING 1.Deze Algemene

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN DBR FIETSZEKERPLAN

ALGEMENE VOORWAARDEN DBR FIETSZEKERPLAN ALGEMENE VOORWAARDEN DBR FIETSZEKERPLAN Artikel 1: Begripsbepaling In deze Algemene Voorwaarden wordt verstaan onder: DBR: Dutch Bicycle Rental B.V. gevestigd aan de Solingerstraat 49, 7421 ZR te Deventer,

Nadere informatie

1: Bij het totstandkomen van de overeenkomst dient een aanbetaling van 50% van de totale overeengekomen reissom te worden voldaan.

1: Bij het totstandkomen van de overeenkomst dient een aanbetaling van 50% van de totale overeengekomen reissom te worden voldaan. Huurvoorwaarden Artikel 1: Algemene huurvoorwaarden Vakantiewoningen in Curacao De overeenkomst komt tot stand door aanvaarding door de huurder van het aanbod van Vakantiewoningen in Curacao. Na totstandkoming

Nadere informatie

1.2 Aanvullende en/of afwijkende voorwaarden van huurder binden Sign People niet, tenzij deze door Sign People schriftelijk zijn aanvaard.

1.2 Aanvullende en/of afwijkende voorwaarden van huurder binden Sign People niet, tenzij deze door Sign People schriftelijk zijn aanvaard. VERHUUR RECLAME AANHANGERS Algemene Voorwaarden 1. Algemeen: 1.1 Deze voorwaarden maken deel uit van alle aanbiedingen en overeenkomsten terzake van de verhuur van reclame aanhangers en aanverwante zaken

Nadere informatie

De huurder dient alle met blauw gemarkeerde regels volledig in te vullen (op alle pagina s)

De huurder dient alle met blauw gemarkeerde regels volledig in te vullen (op alle pagina s) HUUROVEREENKOMST De huurder dient alle met blauw gemarkeerde regels volledig in te vullen (op alle pagina s) Definities In deze overeenkomst wordt verstaan onder verhuurder : DJ Dave Producties gevestigd

Nadere informatie

De in deze Algemene Voorwaarden genoemde bedragen zijn inclusief BTW. In deze voorwaarden wordt verstaan onder:

De in deze Algemene Voorwaarden genoemde bedragen zijn inclusief BTW. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: ARTIKEL 1 - DEFINITIES De in deze Algemene Voorwaarden genoemde bedragen zijn inclusief BTW. In deze voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Ondernemer: natuurlijke of rechtspersoon die een overeenkomst (hierna

Nadere informatie

Verhuurvoorwaarden Kronenburg Geluid

Verhuurvoorwaarden Kronenburg Geluid Verhuurvoorwaarden Kronenburg Geluid Wat u moet weten vooraf Reserveringen dienen minimaal 3 werkdagen voor de verhuurdatum te worden gemaakt Alle huurprijzen, tenzij anders vermeld zijn afhaalprijzen

Nadere informatie

2. TOEPASSELIJK RECHT Op de overeenkomst tussen u en Groenendijk B.V. is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

2. TOEPASSELIJK RECHT Op de overeenkomst tussen u en Groenendijk B.V. is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Reglementen - Algemene voorwaarden Groenendijk B.V. Per 1 januari 2019 1. toepassing 2. toepasselijk recht 3. boekingen 4. reisdocumenten 5. betalingen 6. prijzen 7. extra kosten 8. borgsom 9. aankomst

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op een tijdelijke huurovereenkomst tussen eigenaar en huurder van Spitimas.

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op een tijdelijke huurovereenkomst tussen eigenaar en huurder van Spitimas. Algemene voorwaarden & Disclaimer Artikel 1. Algemene voorwaarden en begripsbepalingen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op een tijdelijke huurovereenkomst tussen eigenaar en huurder van Spitimas.

Nadere informatie

Huurvoorwaarden MFC De Koppellinck

Huurvoorwaarden MFC De Koppellinck Huurvoorwaarden MFC De Koppellinck Artikel 1 De volgende artikelen zijn van toepassing op iedere huurder, tenzij dit uitdrukkelijk schriftelijk door, of vanwege de verhuurder anders is overeengekomen.

Nadere informatie

Verhuurvoorwaarden: Algemene voorwaarden GuideXpresse

Verhuurvoorwaarden: Algemene voorwaarden GuideXpresse Algemene voorwaarden GuideXpresse Verhuurvoorwaarden: 1. Toepasselijkheid Deze algemene voorwaarden (hieronder verder aangeduid als AV) zijn van toepassing op alle overeenkomsten inzake verhuur door GuideXpresse

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Versie 2018

Algemene Voorwaarden Versie 2018 Algemene Voorwaarden Versie 2018 Inhoud Algemene voorwaarden kampeerplaats Het waldhoorn... 2 A. Begripsbepaling... 2 B. De overeenkomst... 2 C. Betaling... 2 D. Annulering en tussentijdse beëindiging

Nadere informatie

Algemene voorwaarden & Disclaimer vakantiehuis Villa Felicidad

Algemene voorwaarden & Disclaimer vakantiehuis Villa Felicidad Algemene voorwaarden & Disclaimer vakantiehuis Villa Felicidad Artikel 1. Algemene voorwaarden en begripsbepalingen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op een tijdelijke huurovereenkomst tussen

Nadere informatie

Stichting Scouting Made

Stichting Scouting Made Stichting Scouting Made Huurovereenkomst scoutinggebouw t Knooppunt De ondergetekenden: en 1. Stichting Scouting Made, gevestigd te Made Contactpersoon: John van Kappel verhuur@scoutingmade.nl iban bank

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CAMPERVERHUUR. 1. Definities. 2. Algemeen

ALGEMENE VOORWAARDEN CAMPERVERHUUR. 1. Definities. 2. Algemeen ALGEMENE VOORWAARDEN CAMPERVERHUUR 1. Definities Country Camper Verhuur: ingeschreven onder KVK nummer 51738651 Verhuurder: Eigenaar van de camper die door Country Camper Verhuur wordt aangeboden. 2. Algemeen

Nadere informatie

Huurvoorwaarden verzwaringsdeken

Huurvoorwaarden verzwaringsdeken Huurvoorwaarden verzwaringsdeken Artikel 1. Definities a. Onder verhuurder wordt verstaan De Naaitafel, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te s-hertogenbosch onder nummer 58774181. b. Onder huurder

Nadere informatie

1g) De verhuurder heeft het recht een van de andere campers als vervanging voor de gereserveerde camper te leveren.

1g) De verhuurder heeft het recht een van de andere campers als vervanging voor de gereserveerde camper te leveren. Algemene voorwaarden V. o. F. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle kampeerauto s die door Stoere Camper V.o.F. verhuurd worden. De algemene voorwaarden zijn te raadplegen op de website

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden huur- en betalingsvoorwaarden van Instituut-Amsterdam

Algemene Voorwaarden huur- en betalingsvoorwaarden van Instituut-Amsterdam !!!!!!! versie 1.05 - d.d. 12-06-2009 1.Definities 1.1. Met zaalhuurder wordt bedoeld: de persoon of de organisatie die de ruimte huurt en de huurovereenkomst sluit met zaalverhuurder: Instituut-Amsterdam.

Nadere informatie

VOORWAARDEN CASA LA FARFALLA

VOORWAARDEN CASA LA FARFALLA VOORWAARDEN CASA LA FARFALLA ARTIKEL 1: ALGEMEEN 1. Onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle boekingen bij Casa la Farfalla. 2. Onder huurder wordt mede verstaan huurster, huurders

Nadere informatie

Algemene voorwaarden, huur- en betalingsvoorwaarden van de Protestantse Gemeente Gorssel-Epse.

Algemene voorwaarden, huur- en betalingsvoorwaarden van de Protestantse Gemeente Gorssel-Epse. Algemene voorwaarden, huur- en betalingsvoorwaarden van de Protestantse Gemeente Gorssel-Epse. 1. Definities 1. Met huurder wordt bedoeld: de persoon of de organisatie die de ruimte huurt en de huurovereenkomst

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden:

Algemene huurvoorwaarden: Algemene huurvoorwaarden: Artikel 1- Toepasselijkheid o 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere met Muco Machines te sluiten of gesloten overeenkomst van huur en verhuur. o 1.2 Tussen

Nadere informatie

In al onze campers liggen de gidsen van ASCI, Camperstop en diverse campingbladen en folders.

In al onze campers liggen de gidsen van ASCI, Camperstop en diverse campingbladen en folders. Alle Vrijheid Campers zijn compleet ingericht en o.a. voorzien van: inventaris, cassette toilet, douche met warm en koud stromend water, koelkast met diepvries, 3-pits gaskomfoor, ringverwarming, horren,

Nadere informatie

ARTIKEL 1 - DEFINITIES

ARTIKEL 1 - DEFINITIES HISWA ALGEMENE VOORWAARDEN HUUR EN VERHUUR PLEZIERVAARTUIGEN Deze Algemene Voorwaarden Huur en Verhuur Vaartuigen van HISWA Vereniging (Nederlandse Vereniging van Ondernemingen in de Bedrijfstak Waterrecreatie)

Nadere informatie

Artikel 2. Algemene regels. Algemene voorwaarden HappyWhale Artikel 1. Algemeen

Artikel 2. Algemene regels. Algemene voorwaarden HappyWhale Artikel 1. Algemeen Algemene voorwaarden HappyWhale Artikel 1. Algemeen 1. In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven. HappyWhale:

Nadere informatie

ALGEMENE VERHUUR VOORWAARDEN

ALGEMENE VERHUUR VOORWAARDEN ALGEMENE VERHUUR VOORWAARDEN Deze voorwaarden zijn van toepassing op de verhuur van de waterpaviljoens Eden en Armo, beiden gelegen in 'waterpark Zwartkruis', Rijkstraatweg 80 te Noardburgum Friesland.

Nadere informatie

HUURVOORWAARDEN APPARATUUR

HUURVOORWAARDEN APPARATUUR HUURVOORWAARDEN APPARATUUR 1. DEFINITIES Hierna word verstaan onder Visser Voorraad Week Verhuurder Huurder : Visser Las/Snijtechniek gevestigd aan de Pompmolenlaan 11, 3447 GK te Woerden : De voorradige

Nadere informatie

1.2) Brengt u de gehuurde camper te laat terug dan wordt het dagtarief à 150,- in rekening gebracht.

1.2) Brengt u de gehuurde camper te laat terug dan wordt het dagtarief à 150,- in rekening gebracht. Algemene huurvoorwaarden Zwerfbus Art1) Huurtermijn 1.1) De huurperiode in het hoogseizoen begint op vrijdag vanaf 16h00 (op indeling) en eindigt op vrijdag voor 10h00. Weekendverhuur begint op vrijdag

Nadere informatie

ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN VAN VERACHTERT NEDERLAND B.V.

ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN VAN VERACHTERT NEDERLAND B.V. ALGEMENE VERHUURVOORWAARDEN VAN VERACHTERT NEDERLAND B.V. Artikel 1: Algemeen - terbeschikkingstelling 1.1 Deze algemene verhuurvoorwaarden zijn van toepassing op de huurovereenkomsten die Verachtert Nederland

Nadere informatie

Huurovereenkomst met de verhuurder

Huurovereenkomst met de verhuurder Huurovereenkomst met de verhuurder 1. Begripsbepalingen 1.1. (Hoofd)huurder: een natuurlijk persoon of rechtspersoon die met de verhuurder een huurovereenkomst sluit ten aanzien van het appartement. 1.2.

Nadere informatie

3. IN-DE-PLAATSSTELLING

3. IN-DE-PLAATSSTELLING Huurvoorwaarden van Domaine La Vigerie Nuyte Dordogne hieronder ook te verstaan de accommodaties (Maison Larnolia en Maison Linchel) en/ of al bijbehorende faciliteiten en terreinen. TOEPASSING 1.Deze

Nadere informatie

1.Definities Definities van een aantal in de algemene voorwaarden benoemde begrippen:

1.Definities Definities van een aantal in de algemene voorwaarden benoemde begrippen: ALGMENE VOORWAARDEN PROEFRACER 1.Definities Definities van een aantal in de algemene voorwaarden benoemde begrippen: Overeenkomst: de overeenkomst tussen Proefracer (zijnde verhuurder) en de huurder voor

Nadere informatie

1. Object van deze overeenkomst.

1. Object van deze overeenkomst. ALGEMENE VOORWAARDEN van De Verhuurschuur Administratie adres :Beatrixstraat 13 5451ZB Mill Uitgifte en retourneer adres : Houtzagerijstraat 23 5451ZH Mill 1. Object van deze overeenkomst. Deze voorwaarden

Nadere informatie

Huurvoorwaarden Visser/Wiegman Verhuur

Huurvoorwaarden Visser/Wiegman Verhuur Huurvoorwaarden Visser/Wiegman Verhuur ARTIKEL 1 BEPALING VAN DE HUURPRIJS, OVERIGE KOSTEN EN DE DUUR VAN DE HUUR De huurovereenkomst wordt aangegaan voor de periode en het tarief zoals op de huurovereenkomst

Nadere informatie

De huurder dient aanspraken van derden op de (aanhang)wagen af te wijzen en de verhuurder terstond daarvan op de hoogte te stellen.

De huurder dient aanspraken van derden op de (aanhang)wagen af te wijzen en de verhuurder terstond daarvan op de hoogte te stellen. Duur De huurovereenkomst gaat in op de aangegeven datum om 9 uur in de morgen. De huurovereenkomst eindigt op de overeengekomen beëindigingsdatum en het overeengekomen tijdstip. Indien de huurder de niet

Nadere informatie

VERHUUR EN LEVERINGS VOORWAARDEN STAGE X

VERHUUR EN LEVERINGS VOORWAARDEN STAGE X VERHUUR EN LEVERINGS VOORWAARDEN STAGE X....... 1. Toepasselijkheid 1.1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten inzake verhuur door Stage X met huurders gesloten en betreffen

Nadere informatie

Ondergetekenden: A. verhuurder van tenthuis One Life Live It, hierna genoemd verhuurder en B.

Ondergetekenden: A. verhuurder van tenthuis One Life Live It, hierna genoemd verhuurder en B. HUUROVEREENKOMST TENTHUIS 1. PARTIJEN A. Verhuurder van tenthuis One Life Live it One Life Live It BV Hylkemaheerd 69 9736 JD Groningen Contactpersoon dhr. J. A. Bos T 06-145 89 274 W tenthuistehuur.nl

Nadere informatie

2.1 Algemene huurvoorwaarden Texelduinen

2.1 Algemene huurvoorwaarden Texelduinen 2.1 Algemene huurvoorwaarden Texelduinen I. Begripsbepalingen 1. Texelduinen: een particulier verhuurbureau dat bemiddelt bij de verhuur van vakantiehuis (-huizen) in opdracht van eigenaren van vakantiewoningen

Nadere informatie

ALGEMENE VERHUUR VOORWAARDEN. artikel 1 Definities. artikel 2 Inhoud overeenkomst

ALGEMENE VERHUUR VOORWAARDEN. artikel 1 Definities. artikel 2 Inhoud overeenkomst ALGEMENE VERHUUR VOORWAARDEN Deze voorwaarden zijn van toepassing op de verhuur van de waterpaviljoens Eden, gelegen in 'waterpark Zwartkruis', Rijkstraatweg 80 te Noardburgum Friesland. artikel 1 Definities

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. ARTIKEL 1: Toepasselijkheid van deze voorwaarden. ARTIKEL 2: Aanbiedingen. ARTIKEL 3: Overeenkomsten.

Algemene voorwaarden. ARTIKEL 1: Toepasselijkheid van deze voorwaarden. ARTIKEL 2: Aanbiedingen. ARTIKEL 3: Overeenkomsten. Algemene voorwaarden ARTIKEL 1: Toepasselijkheid van deze voorwaarden. ARTIKEL 2: Aanbiedingen. ARTIKEL 3: Overeenkomsten. ARTIKEL 4: Afgifte. ARTIKEL 5: Ontvangst en reclame. ARTIKEL 6: Teruggave. ARTIKEL

Nadere informatie

Goedkoop Busje Huren Voorwaarden

Goedkoop Busje Huren Voorwaarden Goedkoop Busje Huren Voorwaarden Onze uitvoerende autoverhuurmaatschappijen) door Goedkoopbusjehuren.com worden aangeboden. Door onze website te bezoeken, te bekijken, te gebruiken en/of een reservering

Nadere informatie

Algemene verhuurvoorwaarden BLOKXS

Algemene verhuurvoorwaarden BLOKXS Algemene verhuurvoorwaarden BLOKXS Begripsomschrijving In deze voorwaarden wordt verstaan onder: verhuurde zaken: de zaak of zaken die onderwerp is / zijn van de huurovereenkomst; huurder: de natuurlijke

Nadere informatie

2.2 Eventuele afwijkingen op deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen.

2.2 Eventuele afwijkingen op deze algemene voorwaarden zijn slechts geldig indien deze uitdrukkelijk schriftelijk zijn overeengekomen. Genietlokaal is gevestigd aan de Gruytsweg 40, te Warfstermolen. Genietllokaal staat ingeschreven bij de kamer van koophandel onder het volgende Kvk nummer: 58065377 Bij vragen of op- en aanmerkingen kunt

Nadere informatie

VOORWAARDEN Artikel 1 Toepasselijkheid. Artikel 2 Offerte, huurprijs, kosten, borgsom.

VOORWAARDEN Artikel 1 Toepasselijkheid. Artikel 2 Offerte, huurprijs, kosten, borgsom. VOORWAARDEN Algemene voorwaarden Camperverhuur door Diederick Fischer, hierna aangeduid als verhuurder. Artikel 1 Toepasselijkheid. a) Deze algemene huurvoorwaarden maken deel uit van alle offertes tot

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor de verhuur van Ruimten YourMeeting 1 december 2009

Algemene voorwaarden voor de verhuur van Ruimten YourMeeting 1 december 2009 Algemene voorwaarden voor de verhuur van Ruimten YourMeeting 1 december 2009 1. BEGRIPPEN 1.1 Algemene Voorwaarden: deze Algemene Voorwaarden gelden voor de verhuur van ruimten en/of faciliteiten van Your

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden

Algemene huurvoorwaarden Algemene huurvoorwaarden 2017-2018 Deze algemene huurvoorwaarden vormen onderdeel van de huurovereenkomst tussen huurder en verhuurder. Met het ondertekenen van de huurovereenkomst gaat huurder akkoord

Nadere informatie

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij nadrukkelijk anders is aangegeven.

In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij nadrukkelijk anders is aangegeven. Algemene voorwaarden 1. Definities In deze algemene voorwaarden worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij nadrukkelijk anders is aangegeven. Stichting Rondvaarten Schiedam

Nadere informatie