Voorwaarden Syntaxis Radiation LAN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voorwaarden Syntaxis Radiation LAN"

Transcriptie

1 Voorwaarden Syntaxis Radiation LAN Op deze en de volgende pagina's staan de voorwaarden waarmee de bezoekers akkoord dienen te gaan bij aanmelding voor het evenement. De organisatie gaat er vanuit dat iedereen in staat is in te schatten wat redelijkerwijs toegestaan is, vandaar dat we de regels zo kort mogelijk gehouden hebben. Mocht je twijfelen over bepaalde situaties staat onder de korte versie ook het complete reglement. Bezoek aan het evenement houdt in dat je instemt met alle regels die in deze voorwaarden staan. Mocht je deze overtreden, dan behouden wij het recht je van het evenement te verwijderen. De korte versie: Minimum leeftijd voor deelname aan het evenement is 16 jaar. De organisatie is op geen enkele manier aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade en/of diefstal van de door bezoekers meegebrachte eigendommen. Iedereen is verantwoordelijk voor eigen hard- en software en licenties. Geluidsoverlast is erg storend, om overlast te voorkomen wordt geadviseerd gebruik te maken van koptelefoons. Gebruik van drugs en overmatig alcohol gebruik wordt niet getolereerd, na waarschuwing wordt de toegang tot het evenement ontzegd. Sterke drank is niet toegestaan. Het is niet toegestaan om op welke dan ook wijze schade (proberen) toe te brengen aan systemen van organisatie of andere bezoekers. Je wordt geacht de instructies van de organisatie op te volgen. We willen een leuk evenement opzetten, we verwachten ook dat iedereen die deelneemt zich behoorlijk gedraagt, tegen wangedrag wordt streng opgetreden Per zitplaats mag je maximaal 1 computer en 1 monitor en 1 netwerkconnectie aansluiten, en stroom afnemen van alleen je eigen tafelgroep. Het is niet geoorloofd beeldmateriaal gemaakt van/over het evenement te gebruiken voor commerciële doeleinden, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de organisatie.

2 Hieronder de uitgebreidere versie. Deze sectie behandelt enkele regels die gelden bij het bezoek aan onze evenementen. Bezoek aan een evenement betekent instemming met deze regels. Waar de organisatie of LAN-Party staat kun je lezen Syntaxis LAN-Party-commissie en waar met het evenement staat bedoelen het Syntaxis LAN-Party evenement; jij bent de bezoeker. Algemeen Minimum leeftijd voor deelname aan het evenement is 16 jaar. De organisatie behoudt zich het recht voor naar legitimatie te vragen en de bezoeker is verplicht geldige legitimatie te laten zien Annulering van een reservering met restitutie van de entreesom is niet mogelijk. Het is niet toegestaan merchandise/folder/affiches en/of ander reclamemateriaal te verspreiden op het evenement zonder onze vooraf verleende schriftelijke toestemming. Het is niet toegestaan de doorgang in de gangpaden te belemmeren of de veiligheid op welke manier te belemmeren. Wij behouden het recht iemand de toegang tot het evenement te ontzeggen of weigeren, zonder opgave van reden. Wij behouden het recht deze regels te veranderen/aan te passen, dit zal bekend worden gemaakt via de website. Wanneer er een situatie is die niet gedekt wordt door deze regels, besluit de organisatie wat er gebeurt. Alle beslissingen zijn bindend en onherroepelijk. Eventuele klachten gaarna na het evenement schriftelijk kenbaar maken. Schade toegebracht aan eigendommen van Syntaxis LAN-Party-commissie, haar partners of derden zullen worden verhaald op de daarvoor aansprakelijke(n). Zorg dat je aan kunt tonen dat de apparatuur van jou is. Problemen die ontstaan door diefstal en de schade hiervan zijn niet de verantwoordelijkheid van de organisatie. Alles vanaf onze stekkerdoos is de verantwoordelijkheid van de individuele bezoeker. Alle overtredingen kunnen leiden tot directe ontzegging van toegang tot het evenement. Bij directe ontzegging van de toegang tot Syntaxis lan kan geen aanspraak worden gemaakt op restitutie van entreegeld of cateringtegoed. Ontzegging van toegang kan (en zal) gevolgen hebben voor komende evenementen. De organisatie zal bij ernstig wangedrag aangifte doen bij de politie. Extra kosten gemaakt door ontzegging van de toegang van het evenement zijn voor de bezoeker. De organisatie is hier op geen enkele wijze aansprakelijk voor te stellen. De organisatie heeft de mogelijkheid om bij ernstig wangedrag andere organisaties in te lichten en hierbij persoonsgegevens te verstrekken. Het is niet toegestaan kwetsende en/of discriminerende opmerkingen op welke wijze dan ook te uiten of naar buiten te brengen tijdens de LAN. Bezoek aan het evenement, houdt in dat je akkoord gaat met deze regels. Het is niet toegestaan je te bevinden op duidelijk afgezette gebieden in het gebouw.

3 Eten/drinken en alcoholhoudende dranken Alcoholhoudende dranken mogen enkel genuttigd worden door personen van 16 jaar of ouder, sterke drank is niet toegestaan. Overmatig alcohol gebruik wordt niet getolereerd, bij wangedrag/drankmisbruik volgt ontzegging tot het evenement. Vanwege het feit dat de hal vol staat met dure apparatuur, zijn we erg strikt bij het behandelen van klachten over alcoholgebruik. Wanneer wij denken dat de klacht terecht is zullen wij nodige maatregelen treffen, bij ernstige overtreding of herhaalde overtredingen volgt ontzegging tot het evenement. Wanneer je besluit s avonds uit te gaan, besef dan dat je de toegang ontzegd wordt wanneer blijkt dat je overmatig alcohol geconsumeerd hebt of onder invloed van drugs bent. Wanneer wij denken dat je binnen problemen veroorzaakt of zal kunnen gaan veroorzaken zullen we je de toegang ontzeggen. Dit kan tijdelijk zijn maar zeker ook definitief zijn. Het gebruik van drugs (inclusief wettelijk toegestande middelen zoals hasj en wiet) is niet toegestaan op het terrein. Wij gaan er vanuit dat iedereen zich bewust is van het feit dat de zaal schoon moet worden gehouden, dit is een verantwoordelijkheid van zowel de organisatie als de bezoekers. Bij geen gehoor geven aan het verzoek om afval op te ruimen zijn wij bevoegd eventueel etenswaar van de verantwoordelijke in beslag te nemen, dit kan na afloop van het evenement opgehaald worden tenzij het om bederfelijke goederen gaat, die worden direct weggegooid. Stroom en apparatuur Per plaats mag maximaal 1 computer en 1 monitor aangesloten worden. Per tafel is (minimaal) 1 stopcontact aanwezig. Neem zelf geaarde en gekeurde stekkerdo(os/zen) mee. Dus geen zelfbouw! Bij stekkerdozen mogen geen draden zonder buitenmantel zichtbaar zijn. Haspels zijn niet toegestaan. Aangeraden wordt een lengte tot max 2.5 meter ivm de kabelbergen die wij al gemaakt hebben. Het is verboden stroom van andere tafelblokken te betrekken. Het is niet toegestaan om UPS'en aan te sluiten. Sommige systemen die teveel vermogen verbruiken, kunnen worden geweigerd, tenzij er andere mogelijkheden zijn in de zaal. Let bij case modding-systemen op de aarding, vooral als het om een metalen kast en/of waterkoelingsystemen gaat. Zelf meegebrachte verlichting of decoratie zijn niet toegestaan. Huishoudelijke apparaten als koffiezetters, magnetrons, tosti-ijzers en dergelijke zijn verboden. De organisatie voorziet hier (deels) in. Een normale koelbox welke niet op stroom of gas werkt is toegestaan. Apparatuur op gas (koelboxen/fornuizen) is verboden. Maak duidelijk op de zelf meegebrachte stekkerdoos en appratuur dat hij van jou is, dit om misverstanden te voorkomen.

4 Software/hardware Programmatuur of bestanden die door onze bezoekers via het netwerk worden getransporteerd, worden geacht shareware, public domain of freeware te zijn. Wanneer een bezoeker ons op de hoogte stelt van het tegendeel hiervan, zullen wij de betreffende software onderzoeken en de overtreder waarschuwen, en indien noodzakelijk verwijderen van het evenement. Het is in Nederland, en dus ook op Syntaxis lan, illegaal om auteursrechtelijk beschermde software, muziek of filmbestanden te reproduceren, zonder de toestemming van de auteur of uitgever. Het is in Nederland, en dus ook op Syntaxis lan, illegaal om kinderporno op je computer te hebben of beschikbaar te stellen. Strafbaar is het verspreiden, tentoonstellen, vervaardigen, invoeren, doorvoeren uitvoeren of in voorraad hebben ervan. Wij zijn technisch niet in staat zelf een permanente controle uit te voeren op door bezoekers geïnitieerde bestandsoverdrachten, dus zijn wij als organisatie niet aansprakelijk te houden voor mogelijke auteursrechtelijk beschermde of illegale software/audio/beeldmateriaal welke via ons netwerk getransporteerd zou kunnen worden. Syntaxis is een organisatie van burgers en hebben geen opsporingsbevoegdheid. Actieve opsporing is in handen van politie-instanties. Mogelijk illegaal softwareverkeer dat plaatsvindt tussen bezoekers is de verantwoordelijkheid van de bezoekers zelf, niet de onze. Wij doen ons best de privacy van de bezoekers te waarborgen, maar legaal gezien kunnen we dit niet garanderen, noch kunnen we er verantwoordelijk voor worden gehouden. Daarom is verstrekt materiaal geheel voor de verantwoordelijkheid van de bezoeker. Wij accepteren geen verantwoordelijkheid voor inhoud, gebruik, eigendom, betrouwbaarheid of accuratesse hiervan. Het is niet toegestaan hard- en/of software te gebruiken waarvan je niet de eigenaar bent, zonder uitdrukkelijke toestemming van de eigenaar.

5 Geluid, speakers en versterkers, videocamera's, fototoestellen, porto s Koptelefoons zijn niet verplicht maar worden wel geadviseerd. Wanneer we herhaaldelijk klachten ontvangen over geluidsoverlast afkomstig van je apparatuur, geven we één serieuze waarschuwing het geluid permanent te verlagen, wordt hier geen gehoor aan gegeven volgt inbeslagname van het geluidsapparatuur. Deze apparatuur krijg je aan het eind van het evenement terug. Videocamera s zijn toegestaan, onder bepaalde voorwaarden; je moet kunnen aantonen dat het jouw eigendom is en beeldmateriaal mag uitsluitend voor privédoeleinden gebruikt worden. Meenemen is geheel op eigen risico. Wij behouden ons het recht voor beeldmateriaal in beslag te nemen als het vermoeden bestaat dat deze voor commerciële redenen kan worden gebruikt of privacy van derden in het gedrang kan komen. Het gebruik maken van portofoons door bezoekers is tijdens het evenement niet toegestaan, ook is zendapparatuur op welke wijze dan ook strikt verboden. Het gebruik van mobiele telefoons is wel toegestaan. Netwerk en internet De Organisatie presenteert regels voor het gebruik van het netwerk. Dit zal via papier, bigscreen en/of de site van SyntaxisLan ( zijn. Hieronder vallen zaken als via welke wijze toegang tot het netwerk en het internet verkregen kan worden, en welke protocollen, diensten en aansluitingen op het netwerk en Internet gebruikt mogen worden. Je mag maximaal één (1) UTP kabel aansluiten op de tafelswitch welke wij op de tafelgroep plaatsen.het manipuleren van dataverkeer, op welke wijze dan ook is ten strengste verboden. Het is niet toegestaan om fysieke of softwarematige pogingen te doen het netwerk te beïnvloeden. Overtreding heeft onmiddellijke ontzegging tot gevolg. Eventuele schade aan eigendommen van de organisatie of van derden zullen worden verhaald en indien nodig geacht door de organisatie zal er aangifte worden gedaan. Tijdens het evenement zal tevens het dataverkeer in de gaten gehouden worden, misbruik dat hieruit naar voren komt zal bestraft worden met ontzegging van toegang tot het evenement.

Stichting Hobbyserver. Algemene Voorwaarden. 1 Inhoudsopgave

Stichting Hobbyserver. Algemene Voorwaarden. 1 Inhoudsopgave Stichting Hobbyserver Algemene Voorwaarden 1 Inhoudsopgave 2 Definities... 2 3 Deelname... 2 4 Inschrijfprocedure... 2 4.1 Waitlist... 3 5 Betaling... 3 5.1 Extra betalingsvoorwaarden... 3 6 Annulering...

Nadere informatie

DeltionLAN. Reglement

DeltionLAN. Reglement DeltionLAN Reglement Inhoudsopgave Inleiding... 3 1. Accomodatie... 4 2. Deelname... 5 3. Eigen risico... 6 4. Gedrag... 7 5. Brand Preventie... 8 6. Apparatuur... 9 7. Eten en drinken...10 8. Illegale

Nadere informatie

Reglement DivisionGaming LanParty

Reglement DivisionGaming LanParty 1. Reglement DivisionGaming LanParty versie 1.0 Om het evenement Divisio Gaming LanParty in goede banen te laten verlopen is dit reglement van toepassing. Tijdens het evenement Division Gaming LanParty

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. 1 Inhoudsopgave. 2 Annulering. LowLan Organisation

Algemene Voorwaarden. 1 Inhoudsopgave. 2 Annulering. LowLan Organisation Algemene Voorwaarden LowLan Organisation 1 Inhoudsopgave 2 Annulering... 1 3 Legitimatie... 2 4 Alcohol, drugs en andere verdovende middelen... 2 5 Schade / Diefstal... 2 6 Opruimen / Afval... 2 7 Gedrag...

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden JOINjoin

Algemene Voorwaarden JOINjoin Algemene Voorwaarden JOINjoin 1 Algemeen 1.1 JOINjoin organiseert events voor alleenstaanden en mensen die hun vriendenkring uit willen bereiden. 1.2 Deelname aan events is mogelijk nadat je je hebt aangemeld

Nadere informatie

1.4 De nietigheid van enige bepaling van deze algemene voorwaarden tast de geldigheid van de overige bepalingen niet aan.

1.4 De nietigheid van enige bepaling van deze algemene voorwaarden tast de geldigheid van de overige bepalingen niet aan. ALGEMENE VOORWAARDEN Laatst aangepast: 17-1-2017 Deze algemene voorwaarden van Real Life Gaming (eenmanszaak) gevestigd te Utrecht zijn van toepassing op overeenkomsten die door de organisatie met deelnemers

Nadere informatie

PARKEERTERREIN Het parkeren is geheel voor eigen risico. Alleen op aangegeven officiële parkeerplekken parkeren. BEZOEK

PARKEERTERREIN Het parkeren is geheel voor eigen risico. Alleen op aangegeven officiële parkeerplekken parkeren. BEZOEK 1 Algemene voorwaarden HET PAND De zaal mag alleen betreden en verlaten worden via de officiële in- en uitgang, waarbij de aanwijzingen van de toezichthouders opgevolgd dienen te worden. OPENINGSTIJDEN

Nadere informatie

Regelement 15, 16, 17 FEBRUARI

Regelement 15, 16, 17 FEBRUARI Regelement 15, 16, 17 FEBRUARI 1 Dit reglement is van toepassing op alle deelnemers en bezoekers en crew van GLG-LAN. 1. Toegang en deelname 1.1. Bij het aanmelden aan een GLG-LAN-evenement c.q. deelname

Nadere informatie

In deze bezoekersvoorwaarden worden aan de onderstaande termen de volgende betekenis toegekend:

In deze bezoekersvoorwaarden worden aan de onderstaande termen de volgende betekenis toegekend: ALGEMENE BEZOEKERSVOORWAARDEN Service Bioscoop Zien B.V. Algemeen In deze bezoekersvoorwaarden worden aan de onderstaande termen de volgende betekenis toegekend: Service bioscoop Service Bioscoop Zien

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Laatste wijziging: 3 juni 2010 (Blad 1 van 6)

Algemene Voorwaarden Laatste wijziging: 3 juni 2010 (Blad 1 van 6) (Blad 1 van 6) Artikel 1: Definities 1, De organisatie : Stichting Tilburg University Cantus Heuvelring 102 5038 CL Tilburg Nederland 2, De bezoeker : Iedere persoon die op enige wijze, direct of indirect

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE GEMEENTE SITTARD-GELEEN STATUTAIR GEVESTIGD TE HUB DASSENPLEIN 3, 6131 LB SITTARD (KvK-nummer: 14130475 en BTW-nummer: NL00.19.06.562.B.01), VERDER

Nadere informatie

6.3 Om de organisatie in staat te stellen te voldoen aan haar wettelijke verplichtingen dienen bezoekers zich op verzoek te kunnen identificeren.

6.3 Om de organisatie in staat te stellen te voldoen aan haar wettelijke verplichtingen dienen bezoekers zich op verzoek te kunnen identificeren. DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN VAN HET INTERNATIONAL KRUIKENTOURNAMENT, VERDER TE NOEMEN DE ORGANISATIE ZIJN VAN TOEPASSING OP OVEREENKOMSTEN DIE DOOR DE ORGANISATIE MET DEELNEMERS VAN HET EVENEMENT INTERNATIONAL

Nadere informatie

2.2 De toepasselijkheid van algemene voorwaarden van Bezoeker wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen.

2.2 De toepasselijkheid van algemene voorwaarden van Bezoeker wordt uitdrukkelijk van de hand gewezen. Ticketvoorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN THE HOLLAND BOAT B.V. Artikel 1 Definities The Holland Boat (THB): The Holland Boat B.V. (kvk-nummer: 71256237), statutair gevestigd te Amsterdam en kantoorhoudende

Nadere informatie

ALGEMENE CAMPAGNEVOORWAARDEN ECHT UTRECHT - TOERISME UTRECHT

ALGEMENE CAMPAGNEVOORWAARDEN ECHT UTRECHT - TOERISME UTRECHT ALGEMENE CAMPAGNEVOORWAARDEN ECHT UTRECHT - TOERISME UTRECHT ALGEMEEN Deze voorwaarden zijn van toepassing op de campagne Echt Utrecht van Toerisme Utrecht te Utrecht, hierna te noemen Toerisme Utrecht.

Nadere informatie

Wij wensen u een prettige voorstelling!

Wij wensen u een prettige voorstelling! Huisregels Bij AnnexCinema is een avondje film een avondje uitgaan. We vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn gemak voelt en geniet van een goede sfeer. Om die reden hanteren we de volgende punten:

Nadere informatie

In beslag genomen voorwerpen worden na afloop van het evenement aan de eigenaar teruggegeven, tenzij sprake is van wettelijk verboden voorwerpen.

In beslag genomen voorwerpen worden na afloop van het evenement aan de eigenaar teruggegeven, tenzij sprake is van wettelijk verboden voorwerpen. HUISREGELS Door het kopen van een toegangsbewijs of het betreden van ons evenement, gaat u akkoord met de huisregels van de organisatie Stichting Entertainment en Cultuur West-Friesland (*StecWF) welke

Nadere informatie

GEDRAGSCODE voor patiënten en bezoekers

GEDRAGSCODE voor patiënten en bezoekers GEDRAGSCODE voor patiënten en bezoekers de regels, de toelichting, de actie bij overtreding juni 2010 Bergen op Zoom, juni 2010 Het Lievensberg ziekenhuis wil graag een gastvrij ziekenhuis voor zijn patiënten

Nadere informatie

De nietigheid van enige bepaling van deze algemene voorwaarden tast de geldigheid van de overige bepalingen niet aan.

De nietigheid van enige bepaling van deze algemene voorwaarden tast de geldigheid van de overige bepalingen niet aan. ALGEMENE VOORWAARDEN - STICHTING LEPPEL Deze Algemene Voorwaarden van Stichting Leppel, statutair gevestigd te Oldenzaal (KVK 55718256 - BTW-nummer 851832064B01), verder te noemen de organisatie zijn van

Nadere informatie

Huisreglement Rechtbank Midden-Nederland. Locatie Almere en Amersfoort Versie ph/

Huisreglement Rechtbank Midden-Nederland. Locatie Almere en Amersfoort Versie ph/ Huisreglement Rechtbank Midden-Nederland Locatie Almere en Amersfoort Versie ph/25102016 Inleiding Het gerechtsbestuur van de rechtbank heeft een huisreglement vastgesteld om een ongestoord verloop van

Nadere informatie

1.4 De nietigheid van enige bepaling van deze algemene voorwaarden tast de geldigheid van de overige bepalingen niet aan.

1.4 De nietigheid van enige bepaling van deze algemene voorwaarden tast de geldigheid van de overige bepalingen niet aan. Algemene voorwaarden DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN VAN STICHTING ZOMERJAZZFIETSTOUR GEVESTIGD TE GARNWERD (KvK-nummer 02068830:, BTW-nummer: NL.8087.43.788.B.01), VERDER TE NOEMEN DE ORGANISATIE ZIJN VAN TOEPASSING

Nadere informatie

1.1 In deze Overeenkomst worden de navolgende definities gehanteerd: Afnemer De partij welke een aankoop doet via Genadeloos voor een Evenement;

1.1 In deze Overeenkomst worden de navolgende definities gehanteerd: Afnemer De partij welke een aankoop doet via Genadeloos voor een Evenement; Artikel 1 Definities 1.1 In deze Overeenkomst worden de navolgende definities gehanteerd: Afnemer De partij welke een aankoop doet via Genadeloos voor een Evenement; Algemene Voorwaarden Deze Algemene

Nadere informatie

Een (mede) door de Organisatie georganiseerd feest, voorstelling, muziek(uitvoering) en/of andere manifestatie in de ruimste zin des woord.

Een (mede) door de Organisatie georganiseerd feest, voorstelling, muziek(uitvoering) en/of andere manifestatie in de ruimste zin des woord. Algemene bezoekersvoorwaarden. V1.4 Definities. A. De Organisatie: De Bennekom gevestigde Cars4Charity, handelsnaam Japtuning v.o.f., of elke andere direct of indirect aan deze vennootschappen gelieerde

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid Artikel 2 Aanschaf kaarten Artikel 3 Kaarten en toegang

Algemene voorwaarden Artikel 1 Toepasselijkheid Artikel 2 Aanschaf kaarten Artikel 3 Kaarten en toegang Algemene voorwaarden Deze algemene voorwaarden van de stichting Junior Kamer West-Friesland, verder te noemen: de organisatie, zijn van toepassing op overeenkomsten die de organisatie sluit met bezoekers

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. 1. Toepasselijkheid

Algemene Voorwaarden. 1. Toepasselijkheid Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden geldende voor het evenement Ruis Festival, georganiseerd door Ruis Events BV. De organisatie gevestigd te: Nedinscoplein 7B, 5912 AP in Venlo met KvK- nummer:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN STICHTING SAIL GIETHOORN. Artikel 1 Definities

ALGEMENE VOORWAARDEN STICHTING SAIL GIETHOORN. Artikel 1 Definities ALGEMENE VOORWAARDEN STICHTING SAIL GIETHOORN Artikel 1 Definities a. De Organisatie: de te Giethoorn gevestigde Stichting Sail Giethoorn, of elke andere direct of indirect aan deze stichting gelieerde

Nadere informatie

Huisreglement rechtbank Overijssel Vastgesteld 2 april 2013

Huisreglement rechtbank Overijssel Vastgesteld 2 april 2013 Huisreglement rechtbank Overijssel Vastgesteld 2 april 2013 Inleiding Om een ongestoord verloop van de justitiële taken te kunnen garanderen en ter handhaving van de orde en veiligheid is door het management

Nadere informatie

Gedragsregels - voor patiënten en bezoekers

Gedragsregels - voor patiënten en bezoekers Gedragsregels - voor patiënten en bezoekers De Sint Maartenskliniek verwacht van u dat u zich gedraagt als gast en dat u respectvol en vriendelijk met elkaar omgaat. Behandel de ander zoals u zelf behandeld

Nadere informatie

ALGEMENE BEZOEKERSVOORWAARDEN DE NIEUWE LIEFDE

ALGEMENE BEZOEKERSVOORWAARDEN DE NIEUWE LIEFDE ALGEMENE BEZOEKERSVOORWAARDEN DE NIEUWE LIEFDE 1.0 Algemeen 1.1 De navolgende begrippen in deze algemene voorwaarden hebben de navolgende betekenissen: - Bezoeker/Klant: iedere persoon die het gebouw De

Nadere informatie

Huisreglement. Rechtbank Gelderland. locaties Apeldoorn en Nijmegen

Huisreglement. Rechtbank Gelderland. locaties Apeldoorn en Nijmegen Huisreglement Rechtbank Gelderland locaties Apeldoorn en Nijmegen Inleiding Om een ongestoord verloop van de justitiële taken te kunnen garanderen en ter handhaving van de orde en veiligheid is door het

Nadere informatie

Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering. *Betaling

Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering. *Betaling Algemene huurvoorwaarden: *Reservering en annulering 1. Een aanvraag voor reservering van een vakantiewoning geschiedt via de site www.paraísorioreal.com, per email of telefonisch. Bevestiging wordt verstuurd

Nadere informatie

Huisreglement Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden

Huisreglement Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden Huisreglement Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden Inleiding Om een ongestoord verloop van de justitiële taken te kunnen garanderen en ter handhaving van de orde en veiligheid is door het gerechtsbestuur een

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor gebruikers van publicroam. 13 maart 2018

Algemene voorwaarden voor gebruikers van publicroam. 13 maart 2018 Algemene voorwaarden voor gebruikers van publicroam 13 maart 2018 Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld door Publicroam BV ( Publicroam ). Ze gelden voor alle personen die gebruik maken van de wifi-toegangsdienst

Nadere informatie

Huisreglement Rechtbank Overijssel

Huisreglement Rechtbank Overijssel Huisreglement Rechtbank Overijssel Vastgesteld Juni 2018 Inleiding Het bestuur van de rechtbank heeft een huisreglement vastgesteld om een ongestoord verloop van de justitiële taken te kunnen garanderen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN ARTIKEL 1 DEFINITIES a. De organisatie: de te Zoetermeer gevestigde onderneming Khusi Entertainment. b. Bezoeker: iedere persoon of rechtspersoon die op enigerlei wijze, direct of

Nadere informatie

1.2 Onder evenement wordt in deze algemene voorwaarden verstaan (muziek)- uitvoeringen en/of andere manifestaties in de ruimte zin des woord.

1.2 Onder evenement wordt in deze algemene voorwaarden verstaan (muziek)- uitvoeringen en/of andere manifestaties in de ruimte zin des woord. Algemene voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN Terug Naar Tiengemeten (TNT) Artikel 1- Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden Toegangsbewijzen zijn van toepassing op ieder aanbod en

Nadere informatie

Lasertag reglement. Realistic Lasertag Games. Unit13.eu airsoftgames.nl Realistic Airsoft Games Unit 13 Reglement voor Lasertag

Lasertag reglement. Realistic Lasertag Games. Unit13.eu airsoftgames.nl Realistic Airsoft Games Unit 13 Reglement voor Lasertag Lasertag reglement Realistic Lasertag Games Deelnamereglement 1. Voorwaarden 1.1 leeftijd De minimum leeftijd om deel te nemen aan een Unit 13-Lasertag evenement is, zonder uitzondering, 12 jaar. 1.2 huisdieren

Nadere informatie

Algemene voorwaarden In &Out Zandvoort Tours

Algemene voorwaarden In &Out Zandvoort Tours Algemene voorwaarden In &Out Zandvoort Tours Artikel 1. Algemeen In&Out Zandvoort Tours is een Vennootschap onder Firma, geregistreerd bij de kamer van koophandel onder nummer 68573197 en bij de belastingdienst

Nadere informatie

Artikel 1 Algemeen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

Artikel 1 Algemeen In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: ALGEMENE VOORWAARDEN PAL MUNDO B.V. Gedeponeerd bij het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer waar deze opgevraagd kunnen worden. Op verzoek van een ieder zullen de algemene voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN. Topbillin BV. Artikel 1 Toepasselijkheid

ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN. Topbillin BV. Artikel 1 Toepasselijkheid Artikel 1 Toepasselijkheid ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN Topbillin BV 1.1 Deze Algemene Voorwaarden Toegangsbewijzen zijn van toepassing op iedere aanbieding en iedere overeenkomst die tot stand

Nadere informatie

Bezoekers onder de 18 jaar hebben alléén toegang onder begeleiding van een persoon van 18 jaar of ouder.

Bezoekers onder de 18 jaar hebben alléén toegang onder begeleiding van een persoon van 18 jaar of ouder. Huisregels en algemene voorwaarden CuliNESSE Om alles in goede banen te leiden en alle bezoekers een prettig festival te bieden, heeft de organisatie een aantal huisregels opgesteld met daarin ook het

Nadere informatie

De Haagse Lerarenpas houders hierna te noemen pashouder. Hiermee wordt een fysieke of elektronische uitvoering van de De Haagse Lerarenpas bedoeld.

De Haagse Lerarenpas houders hierna te noemen pashouder. Hiermee wordt een fysieke of elektronische uitvoering van de De Haagse Lerarenpas bedoeld. ALGEMENE VOORWAARDEN Algemene Voorwaarden De Haagse Lerarenpas 1. Algemeen 2. De Haagse Lerarenpas pashouders 3. De Haagse Lerarenpas partners 4. Toepasselijk recht en bevoegde rechter 1. ALGEMEEN Definities:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN ALGEMENE VOORWAARDEN DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN VAN VOF IT FLINKEBOSKJE. STATUTAIR GEVESTIGD TE FLINKEBOSKJE 2, 8584 WV HEMELUM (KvK-nummer: 01137482, BTW-nummer: NL819919160.B01), VERDER TE NOEMEN DE ORGANISATIE

Nadere informatie

Huisregels Goffertstadion

Huisregels Goffertstadion Huisregels Goffertstadion Artikel 1 Onderhavige voorwaarden zijn bindend voor een ieder (hierna te noemen toeschouwer die op enig moment aanwezig is of rond het Goffertstadion of op multifunctioneel complex

Nadere informatie

Artikel 1 Toepasselijkheid

Artikel 1 Toepasselijkheid Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst in het kader van het bezoek aan het evenement, en de aanschaf van alle toegangstickets daarvoor tussen

Nadere informatie

ALGEMENE BEZOEKERSVOORWAARDEN THEATERHANGAAR

ALGEMENE BEZOEKERSVOORWAARDEN THEATERHANGAAR ALGEMENE BEZOEKERSVOORWAARDEN THEATERHANGAAR 1.0 Algemeen 1.1 De navolgende begrippen in deze algemene voorwaarden hebben de navolgende betekenissen: - Bezoeker/Klant: iedere persoon die de TheaterHangaar

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN JJ s BLUES & ROOTS FESTIVAL 2019

ALGEMENE VOORWAARDEN JJ s BLUES & ROOTS FESTIVAL 2019 ALGEMENE VOORWAARDEN JJ s BLUES & ROOTS FESTIVAL 2019 Algemene Voorwaarden 1.1 Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst die tot stand komt in het kader van het bezoek aan het

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN. Inhoudsopgave

ALGEMENE VOORWAARDEN. Inhoudsopgave ALGEMENE VOORWAARDEN Inhoudsopgave ARTIKEL 1: DEFINITIES... 2 ARTIKEL 2: DEELNAME... 2 ARTIKEL 3: AANSPRAKELIJKHEID... 3 ARTIKEL 4: PERSOONSGEGEVENS... 4 ARTIKEL 5: PORTRETRECHT... 4 ARTIKEL 6: EIGENDOMSRECHTEN...

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Almere City FC B.V.

Huishoudelijk Reglement Almere City FC B.V. Huishoudelijk Reglement Almere City FC B.V. Artikel 1 Onderhavige voorwaarden zijn bindend voor een ieder (hierna te noemen toeschouwer ) die op enig moment aanwezig is in of rond het Almere City FC stadion

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement De Tuinen van Appeltern

Huishoudelijk reglement De Tuinen van Appeltern Huishoudelijk reglement De Tuinen van Appeltern Het huishoudelijk reglement, waarin de algemene parkvoorwaarden beschreven staan, zijn opgesteld om uw bezoek en dat van de overige bezoekers zo aangenaam

Nadere informatie

DISCLAIMER Dairy Training Centre

DISCLAIMER Dairy Training Centre Gebruikersvoorwaarden Voor de toegang tot en het gebruik van deze website gelden, naast de toepasselijke wet- en regelgeving, de hierna genoemde condities en bepalingen. Gebruik van deze website betekent

Nadere informatie

Algemene huisregels Rijnstate

Algemene huisregels Rijnstate Algemene huisregels Rijnstate Neem altijd uw verzekeringsgegevens en identiteitsbewijs mee! Inleiding Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich prettig voelt in ons ziekenhuis. Een prettige omgeving

Nadere informatie

1.4 De nietigheid van enige bepaling van deze algemene voorwaarden tast de geldigheid van de overige bepalingen niet aan.

1.4 De nietigheid van enige bepaling van deze algemene voorwaarden tast de geldigheid van de overige bepalingen niet aan. DEZE ALGEMENE VOORWAARDEN VAN FRIENDLY FIRE B.V. STATUTAIR GEVESTIGD TE ARENA BOULEVARD 61-75, 1101 DL AMSTERDAM (KvK-nummer 30251806 en BTWnummer: NL8202.86.710.B01)), VERDER TE NOEMEN DE ORGANISATIE

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden Algemene Voorwaarden Algemeen Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle (al dan niet middels een tussenpersoon tot stand gekomen) overeenkomsten waarbij de organisatie direct of indirect partij

Nadere informatie

Gedragsregels studenten

Gedragsregels studenten Gedragsregels studenten Citeertitel Datum inwerkingtreding 01-09-2018 Vastgesteld door College van Bestuur 02-10-2018 Instemming Medezeggenschapsraad 18-09-2018 Rechtsgrondslag Korte omschrijving Gedragsregels

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Definities Rechten en plichten van Dream or Donate

Algemene voorwaarden Definities Rechten en plichten van Dream or Donate Algemene Voorwaarden Algemene voorwaarden Deze algemene voorwaarden van Dream or Donate zijn van toepassing op alle overeenkomsten tussen Dream or Donate en Dromers, Dream or Donate en Donateurs en Donateurs

Nadere informatie

Algemene voorwaarden. 1. Algemeen

Algemene voorwaarden. 1. Algemeen Algemene voorwaarden 1. Algemeen De algemene voorwaarden gelden voor iedere aanbieding, behandeling en transactie tussen Forma Tibi Schoonheidssalon & Pedicure en een cliënt waarop Forma Tibi Schoonheidssalon

Nadere informatie

Huis- en Ordereglement HZ. Stichting Hogeschool Zeeland

Huis- en Ordereglement HZ. Stichting Hogeschool Zeeland Huis- en Ordereglement HZ Stichting Hogeschool Zeeland Het college van bestuur van de Stichting Hogeschool Zeeland; Gelet op het bepaalde in art. 7.57h van de wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk

Nadere informatie

HUISREGELS EN ALGEMENE VOORWAARDEN ROTTERDAMSEKOST

HUISREGELS EN ALGEMENE VOORWAARDEN ROTTERDAMSEKOST HUISREGELS EN ALGEMENE VOORWAARDEN ROTTERDAMSEKOST Om alles in goede banen te leiden en alle bezoekers een prettig festival te bieden, heeft de organisatie een aantal huisregels opgesteld met daarin ook

Nadere informatie

Huisregels U.C.S. VZW

Huisregels U.C.S. VZW Door u in te schrijven bij U.C.S. VZW of haar activiteiten gaat u akkoord met de onderstaande regels. In geval dat er ruimte is voor interpretatie van de regels, geldt het oordeel van de stafleden. U.C.S.

Nadere informatie

09 maart 2012 Pagina 1 van 5. Algemene voorwaarden De Markt van Tafel4.

09 maart 2012 Pagina 1 van 5. Algemene voorwaarden De Markt van Tafel4. Algemene voorwaarden De Markt van Tafel4. Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op alle te sluiten overeenkomsten met Stichting Tafel4, handelend onder de naam De Markt van Tafel4, hierna te noemen

Nadere informatie

ARTIKEL 1: DEFINITIES In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder:

ARTIKEL 1: DEFINITIES In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: ARTIKEL 1: DEFINITIES 1.1. In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: 1. Evenement: het door de organisatie (ICTWaarborg) in enig jaar te organiseren evenement: ICTRally; 2. Deelnemer: de natuurlijke

Nadere informatie

Artikel 1. Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten en leveringen van Pedicure Praktijk Borne en op alle met

Artikel 1. Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten en leveringen van Pedicure Praktijk Borne en op alle met Artikel 1. Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten en leveringen van Pedicure Praktijk Borne en op alle met voetverzorging van Pedicure praktijk Borne aangegane

Nadere informatie

Voetpraktijk Exloo behoudt zich het recht voor deze Algemene Voorwaarden te wijzigen of aan te vullen.

Voetpraktijk Exloo behoudt zich het recht voor deze Algemene Voorwaarden te wijzigen of aan te vullen. Algemene Voorwaarden Voetpraktijk Exloo Artikel 1. Toepasselijkheid Deze Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle diensten en leveringen van Voetpraktijk Exloo en op alle met voetverzorging van

Nadere informatie

Reglement van de Stichting Gemeenschappelijke Openbare Bibliotheek Hoogeveen

Reglement van de Stichting Gemeenschappelijke Openbare Bibliotheek Hoogeveen Reglement Bibliotheek Hoogeveen Pagina 1 van 6 Reglement van de Stichting Gemeenschappelijke Openbare Bibliotheek Hoogeveen Begripsbepalingen In dit reglement wordt verstaan onder: Bestuur: het bestuur

Nadere informatie

Huisreglement. Rechtbank Gelderland. locaties Arnhem en Zutphen

Huisreglement. Rechtbank Gelderland. locaties Arnhem en Zutphen Huisreglement Rechtbank Gelderland locaties Arnhem en Zutphen Inleiding Om een ongestoord verloop van de justitiële taken te kunnen garanderen en ter handhaving van de orde en veiligheid is door het gerechtsbestuur

Nadere informatie

... HUISREGLEMENT EN HANDHAVING

... HUISREGLEMENT EN HANDHAVING ... HUISREGLEMENT EN HANDHAVING Doel: het veiligstellen van het gastvrijheidsconcept. Huisregels geven aan welk gedrag op de locaties van.niet wordt getolereerd en hebben in dat kader een preventief karakter.

Nadere informatie

Huisregels. Algemene gedragsregels

Huisregels. Algemene gedragsregels Huisregels Artikel 1 Reikwijdte 1. Ter handhaving van de goede gang van zaken binnen All-Inn gelden huisregels. De huisregels zijn van toepassing op studenten, medewerkers en andere personen, die zich

Nadere informatie

Huisreglement. Rechtbank Gelderland

Huisreglement. Rechtbank Gelderland Huisreglement Rechtbank Gelderland Inleiding Om een ongestoord verloop van de justitiële taken te kunnen garanderen en ter handhaving van de orde en veiligheid is door het gerechtsbestuur van de Rechtbank

Nadere informatie

Reglement huisregels en ordemaatregelen Fontys

Reglement huisregels en ordemaatregelen Fontys Reglement huisregels en ordemaatregelen Fontys Artikel 7.57 h WHW geeft het instellingsbestuur (de Raad van Bestuur) de mogelijkheid huisregels en ordemaatregelen vast te stellen om de goede gang van zaken

Nadere informatie

Huisreglement / Algemene voorwaarden Let s Airsoft.

Huisreglement / Algemene voorwaarden Let s Airsoft. Huisreglement / Algemene voorwaarden Let s Airsoft. \Artikel 1 Reservering 1.1 Reserveren kan tot uiterlijk 2 uur voor aanvang worden gedaan. Artikel 2 Betaling 2.1 Betaling worden bij Let s Paintball

Nadere informatie

Bijlage: Algemene voorwaarden / Disclaimer Magentazorg

Bijlage: Algemene voorwaarden / Disclaimer Magentazorg Bijlage: Algemene voorwaarden / Disclaimer Magentazorg Inleiding Hieronder staan de algemene voorwaarden en de disclaimer voor het gebruik van het cliëntportaal van Magentazorg en Actiezorg, hierna te

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement Laatst gewijzigd: mei 2013 1 Artikel 1 Dit huishoudelijk reglement (H.R.) bevat bepalingen ter aanvulling van de Statuten van de vereniging Charm en mag niet in strijd zijn met

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Syntus app

Algemene voorwaarden Syntus app Algemene voorwaarden Syntus app Door Syntus B.V., geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 09102634, kantoorhoudend aan de Visbystraat 5, 7418 BE te Deventer. Wij verzoeken u de Algemene

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN KEES JANSSEN THEATRE PRODUCTIONS B.V. TE APELDOORN

ALGEMENE VOORWAARDEN KEES JANSSEN THEATRE PRODUCTIONS B.V. TE APELDOORN ALGEMENE VOORWAARDEN KEES JANSSEN THEATRE PRODUCTIONS B.V. TE APELDOORN Artikel 1 Algemeen 1.1 De navolgende begrippen in deze algemene voorwaarden hebben de navolgende betekenissen: - Bezoeker/Klant:

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN Concert at SEA B.V.

ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN Concert at SEA B.V. ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN Concert at SEA B.V. Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden Toegangsbewijzen zijn van toepassing op iedere aanbieding en iedere overeenkomst die tot

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Les Mills Beachworkouts

Algemene voorwaarden Les Mills Beachworkouts Algemene voorwaarden Les Mills Beachworkouts Algemene voorwaarden van dienstverlening en uitvoering van werkzaamheden door Shiverrr Sport, Entertainment & Promotion b.v. gevestigd te; Buitenwatersloot

Nadere informatie

GEBRUIKERSVOORWAARDEN STOCKSPOTS PLATFORM

GEBRUIKERSVOORWAARDEN STOCKSPOTS PLATFORM GEBRUIKERSVOORWAARDEN STOCKSPOTS PLATFORM TOEPASSELIJKHEID Artikel 1. Deze Gebruikersvoorwaarden tussen jou als deelnemer en/of gebruiker van het Stockspots platform. Door aanvraag van een gebruikers account

Nadere informatie

Artikel 5: Deelnameovereenkomst

Artikel 5: Deelnameovereenkomst Algemene voorwaarden GT Events consumenten Algemene voorwaarden van dienstverlening en uitvoering van werkzaamheden door GT Events, gevestigd te (Stationsplein 4H-109, 3331 LL) Zwijndrecht en ingeschreven

Nadere informatie

Huisregels publieke ruimten van het Huis van de Stad van de gemeente s-hertogenbosch

Huisregels publieke ruimten van het Huis van de Stad van de gemeente s-hertogenbosch Bijlage L Huisregels publieke ruimten van het Huis van de Stad van de gemeente s-hertogenbosch Februari 2006 1. Werkingssfeer 1.1 De Huisregels ten aanzien van bezoekers van de gemeente s-hertogenbosch

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN Wonderfeel

ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN Wonderfeel ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN Wonderfeel Artikel 1 Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden Toegangsbewijzen zijn van toepassing op iedere aanbieding en iedere overeenkomst die tot stand

Nadere informatie

Openluchttheater de Goffert te Nijmegen

Openluchttheater de Goffert te Nijmegen ! Datum Vrijdag 27 mei 2016 Locatie Openluchttheater de Goffert te Nijmegen Tijdsduur 15:00 00:00 Bezoekersaantal 350 Bezoekersprofiel Studenten Deze algemene voorwaarden van S0ch0ng F&N statutaire geves0gd

Nadere informatie

Huisreglement Rechtbank Gelderland

Huisreglement Rechtbank Gelderland Huisreglement Rechtbank Gelderland locaties Arnhem en Zutphen Dit document bevat de alternatieve tekst van het origineel. Dit document is bedoeld voor mensen met een visuele beperking, zoals slechtzienden

Nadere informatie

ALGEMENE- EN ANNULERINGSVOORWAARDEN RESTAURANT- BAR VISUALS te EINDHOVEN

ALGEMENE- EN ANNULERINGSVOORWAARDEN RESTAURANT- BAR VISUALS te EINDHOVEN ALGEMENE- EN ANNULERINGSVOORWAARDEN RESTAURANT- BAR VISUALS te EINDHOVEN Algemene voorwaarden Algemene voorwaarden van toepassing op de opdrachten verleend aan en Overeenkomstenreserveringen gesloten met:

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Algemeen. 2. Huisregels. 3. Lidmaatschap en OBA-pas. 4. Contributie en verlenging abonnement. 5. Lenen en reserveren van materialen

Inhoudsopgave. 1. Algemeen. 2. Huisregels. 3. Lidmaatschap en OBA-pas. 4. Contributie en verlenging abonnement. 5. Lenen en reserveren van materialen onze huisregels Inhoudsopgave 1. Algemeen 2. Huisregels 3. Lidmaatschap en OBA-pas 4. Contributie en verlenging abonnement 5. Lenen en reserveren van materialen 6. Uitleentermijnen, terugbezorgen en overschrijding

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Schoonheidssalon Mooibijmeij 2013. Artikel 1 Algemeen

Algemene voorwaarden Schoonheidssalon Mooibijmeij 2013. Artikel 1 Algemeen Algemene voorwaarden Schoonheidssalon Mooibijmeij 2013 Artikel 1 Algemeen 1. Deze algemene voorwaarden gelden voor iedere aanbieding, behandeling en transactie tussen Schoonheidssalon Mooibijmeij en een

Nadere informatie

NICES 2017 Nederweert International Camp for European Scouts

NICES 2017 Nederweert International Camp for European Scouts Huisregels NICES 2017 vindt plaats van 29 juli 2017 tot en met 12 augustus 2017 op een festivalterrein in de gemeente Nederweert. Op een evenement als NICES 2017 is de belangrijkste regel dat je met elkaar

Nadere informatie

PROTOCOL GENOTMIDDELEN. St.-Jozefmavo 2013-2016

PROTOCOL GENOTMIDDELEN. St.-Jozefmavo 2013-2016 PROTOCOL GENOTMIDDELEN St.-Jozefmavo 2013-2016 Inleiding Protocollen zijn lijsten met afspraken die gemaakt worden om te gebruiken als er situaties ontstaan die de dagelijkse gang van zaken op school hinderen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN

ALGEMENE VOORWAARDEN LG ALGEMENE VOORWAARDEN Algemeen Deze voorwaarden gelden voor iedere transactie tussen ReBird en de cliënt waarop ReBird deze voorwaarden van toepassing heeft verklaard en voor zover voor deze voorwaarden

Nadere informatie

ingebrekestelling in verzuim en is de cliënt de wettelijke rente, vermeerderd met 2% rente aan People & Beauty verschuldigd.

ingebrekestelling in verzuim en is de cliënt de wettelijke rente, vermeerderd met 2% rente aan People & Beauty verschuldigd. Artikel 1 Algemeen De voorwaarden gelden voor iedere aanbieding, behandeling en transactie tussen People & Beauty en de cliënt waarop People & Beauty de voorwaarden van toepassing heeft verklaard, voor

Nadere informatie

Voorwaarden voor lidmaatschap voor individuele leden van de Obstacle Course Racing Association Benelux ( OCRA Benelux )

Voorwaarden voor lidmaatschap voor individuele leden van de Obstacle Course Racing Association Benelux ( OCRA Benelux ) Voorwaarden voor lidmaatschap voor individuele leden van de Obstacle Course Racing Association Benelux ( OCRA Benelux ) Deze voorwaarden zijn van toepassing voor iedereen die lid wil worden van de OCRA

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER CHINAREIS 2016

INSCHRIJFFORMULIER CHINAREIS 2016 INSCHRIJFFORMULIER CHINAREIS 2016 In april 2016 organiseert De Rooi Pannen voor alle tweedejaars leerlingen weer een buitenlandreis naar China. Door ondertekening van dit formulier schrijf ik mijzelf in

Nadere informatie

Algemene voorwaarden toegangsbewijzen FDOS Live B.V. KVK 57389683

Algemene voorwaarden toegangsbewijzen FDOS Live B.V. KVK 57389683 Algemene voorwaarden toegangsbewijzen FDOS Live B.V. KVK 57389683 ARTIKEL 1: TOEPASSELIJKHEID EN DEFINITIES 1.1 Gebruiker van deze algemene voorwaarden is de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Nadere informatie

Uitgever: Studievereniging Codex, hierna te noemen: Codex

Uitgever: Studievereniging Codex, hierna te noemen: Codex Algemene voorwaarden Algemene Voorwaarden Studievereniging Codex Uitgever: Studievereniging Codex, hierna te noemen: Codex Artikel 1. Definities In deze Algemene Voorwaarden gebruikte woorden, in enkelvoud

Nadere informatie

Reglement Verantwoord Netwerkgebruik voor Studenten van ROC TOP (Acceptable use policy)

Reglement Verantwoord Netwerkgebruik voor Studenten van ROC TOP (Acceptable use policy) Reglement Verantwoord Netwerkgebruik voor Studenten van ROC TOP (Acceptable use policy) Versie Datum Status 1.0 17-7-2018 Definitief vastgesteld door het CvB van ROC TOP na instemming van de Studentenraad

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Chamomilla, praktijk voor huidverbetering

Algemene voorwaarden Chamomilla, praktijk voor huidverbetering Algemene voorwaarden Chamomilla, praktijk voor huidverbetering Artikel 1 Algemeen 1. Deze voorwaarden gelden voor iedere aanbieding, behandeling en transactie tussen Chamomilla en een cliënt waarop Chamomilla

Nadere informatie

ALGEMENE INFORMATIE OVER DIT PRIVACY STATEMENT EN COOKIE VERKLARING

ALGEMENE INFORMATIE OVER DIT PRIVACY STATEMENT EN COOKIE VERKLARING ALGEMENE INFORMATIE OVER DIT PRIVACY STATEMENT EN COOKIE VERKLARING In het kader van de uitvoering van onze dienstverlening, kunnen wij direct of indirect persoonsgegevens van jou, als gebruiker van onze

Nadere informatie

Algemene Bezoekersvoorwaarden Stichting Zeister Muziekdagen

Algemene Bezoekersvoorwaarden Stichting Zeister Muziekdagen Algemene Bezoekersvoorwaarden Stichting Zeister Muziekdagen 1.0 Algemeen 1.1 Deze Algemene Bezoekersvoorwaarden zijn van toepassing op iedere overeenkomst tussen stichting Zeister Muziekdagen (hierna:

Nadere informatie

gebruikersvoorwaarden

gebruikersvoorwaarden Gebruikersvoorwaarden van Aristoco International BVBA, fabrikant van Cubigo en MaxxGemak, leverancier van Cubigo NL Toestemming Als bezoeker of lid van Cubigo ga je akkoord met de onderstaande bepalingen

Nadere informatie

Reglement Reglement Karmac Bibliotheek Versie

Reglement Reglement Karmac Bibliotheek Versie Reglement Reglement Karmac Bibliotheek Versie 12-5-2015 Dit reglement is van toepassing op de bibliobussen en vaste vestigingen van Karmac Bibliotheek. Waar in dit reglement gesproken wordt over boeken

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN BURO PINKPOP

ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN BURO PINKPOP ALGEMENE VOORWAARDEN TOEGANGSBEWIJZEN BURO PINKPOP Gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel Limburg onder nummer 14037208, 20 februari 2014. Artikel 1 - Toepasselijkheid 1.1 Deze Algemene Voorwaarden Toegangsbewijzen

Nadere informatie