3-DAY TRY-OUT Handleiding

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "3-DAY TRY-OUT Handleiding"

Transcriptie

1 3-DAY TRY-OUT Handleiding

2 Wat te doen (flow)? Zaaien Afspraak maken met prospect Eerste afspraak (duurt in totaal tussen de 30 en 45 minuten) Feliciteren via Facebook Begeleiding (elke dag) Vervolgafspraak Klant upgraden en begeleiden Referenties Waardebon/ /HMP TSTD (Tell Show Try Do) Zaaien: Zaaien is de start van deze succesvolle WOWW (Way Of Working) Wanneer je voldoende zaait, is het mogelijk goede aantallen te behalen. Zodat zoveel mogelijk mensen geïnteresseerd zijn in de 3-Day Try-Out. Zorg dat je aantallen goed zijn. Want de gemiddelde behaalde resultaten uit het land zijn als volgt pakketjes verkopen- 5 klanten maken- en 1 nieuwe Member inschrijven. Dus ga aan de slag met zaaien, en streef deze aantallen na! Er zijn verschillende mogelijkheden om te zaaien, hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan use/wear/talk, enquêteren, flyeren. Daarnaast kun je social media inzetten zoals Facebook, Twitter, LinkedIn. Facebook - Plaats een advertentie met bijvoorbeeld de volgende tekst (plaats er waar mogelijk ook een foto bij, dit trekt de aandacht en nodigt uit tot lezen maar gebruik alleen de foto s die door Herbalife zijn goedgekeurd): *** AFSLANKERS GEZOCHT*** Als jullie mijn bericht zouden willen delen, zou dat super tof zijn! Ik ben op zoek naar mensen uit. en omgeving om de nieuwe 3-DAY TRY-OUT pakketten te proberen! Unieke kans om op een makkelijke manier kennis te maken met de Herbalife voeding én direct je eerste resultaat te boeken! Ik zoek mensen die: 1 of 2 maatjes minder willen (niet in 3 dagen natuurlijk) Strakker willen worden voor de vakantie Het overtollig vet eraf willen werken

3 Spieren willen opbouwen Een paar kilootjes eraf willen Weer fit en strak willen worden na een zwangerschap Waaruit bestaat de 3-DAY TRY-OUT: Gratis welzijnsevaluatie Volledige lichaams- en voedingsanalyse Persoonlijke coach Ondersteuning en begeleiding Gratis smaaktest Drie dagen voeding, maaltijdplan en advies Meld je aan via een reactie of privébericht Of stuur een app/sms naar. Vriendelijke groet (je naam) - Deze advertentie kun je zowel op je eigen tijdlijn als op die van vrienden/bekenden plaatsen. Denk ook aan lokale community pagina s (ruil & verkoop groepen etc.), maar niet op auctionsites zoals een Ebay of Marktplaats. - Als je iets in een groep plaatst: check dan altijd wat voor sfeer er in die groep hangt en of er niet heel recent al een advertentie is geplaatst door een collega. - BELANGRIJK: nooit prijzen vermelden in het openbaar (zelfs niet gratis ) en op Facebook niet inhoudelijk ingaan op vragen en/of discussies. Zodra iemand een vraag of een opmerking plaatst of aangeeft dat hij/zij mee wil doen ga over op een privébericht. Eventueel met de reactie: Ik stuur je even een berichtje! - Stuur vervolgens een PB (Persoonlijk Bericht) met een tekst als: Hoi (naam), ik zag je reactie bij de oproep voor de 3 Dagen Afslanktest! Heb je voor mij een telefoonnummer en tijdstip waarop je vandaag/morgen bereikbaar bent? Dan bel ik je even met wat meer uitleg en een paar vragen om te kijken of je met de test mee kan doen! Groetjes (naam) - Wanneer mensen proberen antwoorden via PB uit te lokken of aangeven dat ze moeilijk bereikbaar zijn: niet inhoudelijk op ingaan. Dit kost teveel tijd en die mensen zijn niet serieus genoeg. Geef aan dat je veel reacties krijgt en dat het veel sneller gaat als je even belt. Geeft iemand echt aan ik ben moeilijk bereikbaar zeg dan: Geen probleem, ik werk eerst met de mensen waarvan ik het telefoonnummer heb. Dan zet ik jou op de lijst voor later, oké?

4 Zaaien: het bellen! - Als je leads gaat bellen zijn een aantal punten belangrijk om te benoemen: Het is een nieuwe TEST van Herbalife gericht op een zo goed mogelijk afslankresultaat in 3 dagen Iedereen mag maar 1 keer aan de test meedoen Voor het complete pakket betaal je een tientje. Daarvoor krijg je voor 3 dagen de voedingshakes als ontbijt en lunch, extra vetverbranders, de begeleiding en alles wat er verder in de oproep staat s Avonds eet je je avondmaaltijd zoals je gewend bent, liefst een beetje mager Voordat je start, kom je een keer bij ons langs voor een lichaamsanalyse en dit doen we na die 3 dagen weer om te kijken wat het resultaat is. Is dat oké voor jou? (Stel deze vraag er altijd meteen achteraan) Bij een JA ga je verder met het plannen van de afspraak en maak je direct ook een 2 e afspraak voor de evaluatie van de test. Mocht iemand vragen waarom hij/zij moet betalen voor deelname zeg dan: Je betaalt de inkoopprijs om deel te nemen, dus we verdienen hier niks aan. Op deze manier selecteren we ook wie er serieus mee wil doen. Aandachtspunten bij het plannen van de afspraak: Houd altijd je eigen agenda aan! Ik heb op maandag tussen 18:00 en 20:00 uur s avonds of dinsdag tussen 14:00 en 16:00 uur nog ruimte. Wanneer komt het jou het beste uit? Plan altijd op korte termijn een nieuwe lead in (liefst niet verder dan 4 dagen in de toekomst) Vraag direct of mensen het tientje contant willen meenemen op de eerste afspraak. Vraag de persoon of hij/zij nog meer mensen kent die eventueel hier ook aan mee zouden willen doen.

5 De eerste afspraak: wat te doen? - Ontvang de prospect enthousiast en stel hem/haar op zijn/haar gemak. - Leg vervolgens uit wat we precies tijdens deze afspraak gaan doen (meten, proeven, welzijnsevaluatie en presentatie). - Vertel waarom we ze niets te drinken aangeboden hebben als bruggetje naar de Tanitaa weegschaal - Vraag leeftijd en lengte en noteer dat op de welzijnsevaluatie. - Laat ze vervolgens het bovenste gedeelte van het formulier zelf invullen (niet de vragenlijst) terwijl jij de Tanita klaarmaakt voor deze deelnemer. - De eerste afspraak kun je het beste op een maandag plannen! Vaak heeft hij/zij in het weekend ongezonder gegeten/gedronken wat te zien is op de Tanita, de resultaten zijn dan na 3 dagen indrukwekkend! De eerste afspraak: Meting Tanita - Meting met de Tanita gebeurt als eerste om de gegevens zo zuiver mogelijk te houden. - Vooraf niet drinken, niet meten vlak na lichamelijke inspanning. - Op het Welzijnsevaluatiee formulier worden de gegevens ingevuld. - Meteen daarna opmeten taille (binnenkant elleboog) met de centimeter. - Geef mensen terwijl ze hun schoenen en sokken weer aantrekken een super lekkere VANILLE shake. - Leg uit dat we met dezee meting de beginstand bepalen voor als mensen later besluiten door te gaan en om te kijken of er in de eerste drie dagen veranderingen plaats vinden. Als je de Tanita meting invult: zet om de 3 minst goede cijfers een rode cirkel (dit werkt psychologisch!)

6 De eerste afspraak: Welzijnsevaluatie - Stel de vragen van het formulier met een glimlach, oordeel NIET en vraag hier en daar om verduidelijking - Vul de antwoorden op de vragen in op de daarvoor bestemde ruimte - Indien vraag 8 met ja wordt beantwoord, zou de deelnemer ter consultatie langs de huisarts gestuurd dienen te worden. - De laatste vraag is: Geef een cijfer (1 t/m 10) voor je vitaliteit - Vul het antwoord in, in het daarvoor bestemde vakje (1= zeer slecht 10= zeer goed) - Met deze vraag stel je meestal de grootste verandering in drie dagen vast. Gebruik van Facebook om te feliciteren - Als op de Welzijnsevaluatie de vraag of we mogen feliciteren via Facebook met ja is beantwoord, wordt er op de eerste dag een bericht op de tijdlijn van de prospect geplaatst met een compliment/felicitatie over het goede besluit om aan de 3-DAY TRY- OUT mee te doen (zie voorbeeld hier beneden) - Na afloop van de drie dagen volgt dan een tweede post met de felicitaties voor de goede resultaten (zie voorbeeld hier beneden) - Jij kunt zelf de reacties op deze berichten zien en daar zo nodig actie op ondernemen - Om bovenstaande te kunnen uitvoeren doe je eerst een vriendschapsverzoek op Facebook naar de prospect - Maak gebruik van de 3DTO materialen die op MyHerbalife te vinden zijn. Voor de start van de 3DTO Aan het eind van de 3DTO (na meting)

7 De eerste afspraak: Presentatie - - De presentatie duurt 10 minuten, als je er langer over doet, vertel je er teveel bij. De pilotgroep heeft ontdekt dat de presentatie voldoende informatie geeft, je hoeft er niks aan toe te voegen. KEEP IT SIMPLE! Kan zowel als tafel-flipover als op de laptop/tablet vertoond worden De eerste afspraak: pakket Maken vervolgafspraak en verkoop Let op! - De volgorde is hier uitermate belangrijk, als de 2 e afspraak niet gemaakt kan worden op dag 3 of 4 ( bij voorkeurr op hetzelfde tijdstip) wordt er geen 3-DAY TRY-OUT pakket verkocht! - Wees streng! Laat de prospect terugkomen voor het 3-DAY TRY-OUT pakket als er wel een tweede afspraak gepland kan worden. - Reken meteen af! De waarde van het pakket stijgt als ze het meteen afrekenen. Het pakket kost ALTIJD 10 Euro. - Het gebeurt regelmatig dat de prospect na de presentatie vraagt of ze het 3-DAY TRY- OUT over kunnen slaan en meteen echt kunnen beginnen. GEEN PROBLEEM! Als er iemand is die om welke reden dan ook het proefpakket niet kan gebruiken zoals het is, bijvoorbeeld: Ik lust geen vanille Ik kan niet tegen soja Medische indicatie (zie verpakking Thermo Complete) Ik hou niet van shakes Ik kan geen tabletten slikken Dan is het antwoord: Dan iss het proefpakketje niet geschikt voor jou maaaaaaaar, we hebben wel iets anders voor je!

8 Begeleiding - We bellen ELKE dag! (3x dus!!) - Schep een band door interesse - Zorg dat je weet op welke tijd je het best kunt bellen - Gebruikelijkee vragen... Hoe heb je je shake vandaag gemaakt?? Hoeveel water gedronken? Hoe voel je je? - Behandel ieder probleem met... uh huh, prima, geen probleem... drink meer water! Vervolgafspraak - Opnieuw, wegen & meten en vragen naar vitaliteit - Benadruk het positieve - Feliciteer & complimenteer - Bied een Thermo Original aan - Ga uit van de upgrade / verkoop Prima resultaten, Herbalife werkt duidelijk bij jou. Wanneer zou je willen beginnen met je volledige programma?? Welke smaak en hoe zou je willen betalen? Gebruik eventueel de keuzekaarten. Als je de Tanita meting weer invult, zet je om de meest verbeterdee cijfers een groene cirkel! - Leg de waardebon op tafel en leg uit wat de bedoeling daarvan is.

9 - Soms willen mensen alleen de F1 shake en de Thermo Complete zoals in het testpakket, DAT DOEN WE NIET! - Zeg: De 3-DAY TRY-OUT is alleen een test, om zeker te zijn dat je goed gaat op de shakes en om je verbranding te verhogen. Deze 2 producten zijn op zichzelf geen lange termijn oplossing voor verantwoorde gewichtsbeheersing - Een goed hulpmiddel hierbij is het gebruik van bijvoorbeeld: Walk-Run-Fly kaarten - De namen zou je kunnen aanpassen: Goed-Beter-Best of Brons-Zilver-Goud. Het gaat om de werkwijze. - Als de deelnemer heeft besloten om te upgraden: leg je de kaart op tafel neer en loop zelf weg om de producten te pakken. Laat de klant alleen met de prijs - Zet de producten van het hoogste pakket op tafel en zeg: Kijk dit zijn de producten van dit pakket, als je deze neemt gaat dit product eraf en als je deze neemt gaat die er ook af - In zo n 60% van de gevallen wordt gekozen voor het middelste pakket. Zorg dat de team: 3-Day Try-Out een succes wordt voor jou EN je Door deze handleiding te gebruiken voor jezelf en precies na te streven wat hier in beschreven wordt. Deze tool is heel succesvol gebleken, dus maak er ook jouw succes van! Daarom is het belangrijk dat je dit ook overdraagt aan je team. Zowel bij startende Members als ervaren Distributeurs. Doe er je voordeel mee, Keep it simple en vooral met veel fun. En ga aan de slag met deze handleiding:

10 Dit zijn de gemiddelde aantallenn die behaald worden met deze methode: 10- Try Out pakketten 5 nieuwe klanten 1 nieuwe Member Want dit geeft enorme mogelijkheden voor iedereen: 1) Doe Het Zelf! tests, volg het proces = 20 persoonlijke klanten 1.000,= per maand (1-3 maanden plan) 2) Leer het aan 10 Members 10 Members x 20 klanten + 20 persoonlijke klantenn ,= per maand (6-18 maanden plan) 3) Leer ze om het aan 10 anderenn te leren 110 Members x 20 klanten + 20 persoonlijke Klanten ,= per maand (3-5 jaar plan) Heel veel succes en werkplezier met de 3-Day Try-Out!

11 Extra: Do s en Don t s:

12

Jij zoekt werk. en je hebt dyslexie. Zo pak je dat aan!

Jij zoekt werk. en je hebt dyslexie. Zo pak je dat aan! Jij zoekt werk en je hebt dyslexie Zo pak je dat aan! 3 e druk 3 e oplage december 2007 ISBN 9789074910446 Copyright 2006 irv, Hoensbroek Uitgever: Auteurs: CrossOver, Woerden Brigitte van Lierop Enid

Nadere informatie

Jij zoekt werk. en je hebt Autisme. Zo pak je dat aan!

Jij zoekt werk. en je hebt Autisme. Zo pak je dat aan! Jij zoekt werk en je hebt Autisme Zo pak je dat aan! 3 e druk 3 e oplage december 2007 ISBN 9789074910415 Copyright 2006 irv, Hoensbroek Uitgever: Auteurs: CrossOver, Woerden Brigitte van Lierop Enid Reichrath

Nadere informatie

Planning Voorbereiding Lancering Mid-campagne Aftellen

Planning Voorbereiding Lancering Mid-campagne Aftellen HOE PAK JE EEN CROWDFUNDINGCAMPAGNE AAN? A. Tijdlijn project = live! Planning Voorbereiding Lancering Mid-campagne Aftellen Afsluiting & beloningen 1. Planning 1.1. Is crowdfunding iets voor mij? Overeenstemming

Nadere informatie

Het gesprek is een eerste kennismaking voor beide partijen en heeft als doel een antwoord te krijgen op de volgende twee vragen:

Het gesprek is een eerste kennismaking voor beide partijen en heeft als doel een antwoord te krijgen op de volgende twee vragen: Sollicitatiegesprek De uitnodiging En dan is het zover: je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Je bent nu door de eerste selectie heen en dat betekent in ieder geval dat je brief, CV en eventueel

Nadere informatie

Informatieboekje over de Kindertelefoon. Wat ik moet weten voor een spreekbeurt

Informatieboekje over de Kindertelefoon. Wat ik moet weten voor een spreekbeurt Informatieboekje over de Kindertelefoon Wat ik moet weten voor een spreekbeurt Landelijk Bureau Kindertelefoon Juli 2014 1 Inhoud 1 Wat is de Kindertelefoon?... 3 2 Wat doet de Kindertelefoon voor je?...

Nadere informatie

Wat elke ondernemer minimaal MOET weten over investeren en winst omdat niemand zijn geld door het toilet spoelt of in de vuilnisbak gooit. Toch?

Wat elke ondernemer minimaal MOET weten over investeren en winst omdat niemand zijn geld door het toilet spoelt of in de vuilnisbak gooit. Toch? Wat elke ondernemer minimaal MOET weten over investeren en winst omdat niemand zijn geld door het toilet spoelt of in de vuilnisbak gooit. Toch? Snap binnen 2 uur de belangrijkste financiële begrippen:

Nadere informatie

Draaiboek voor een ouderavond over pesten in het basisonderwijs

Draaiboek voor een ouderavond over pesten in het basisonderwijs Draaiboek voor een ouderavond over pesten in het basisonderwijs Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 Pesten in het basisonderwijs... 3 2. Organisatie van de ouderavond... 4 2.1 Wat is een goed moment?... 4

Nadere informatie

Handleiding focusgroep onderzoek

Handleiding focusgroep onderzoek Handleiding focusgroep onderzoek In deze handleiding komt aan de orde: 1. wat een focusgroep is; 2. wanneer een focusgroep onderzoek bruikbaar is; 3. plaats van het focusgroep onderzoek in de verbeter

Nadere informatie

Ontslag, en nu? Wat u moet weten als u ontslag krijgt

Ontslag, en nu? Wat u moet weten als u ontslag krijgt Ontslag, en nu? Wat u moet weten als u ontslag krijgt Werken aan perspectief Werken is belangrijk, voor uzelf en voor de maatschappij. UWV helpt u om werk te vinden en te houden. Is werken niet mogelijk,

Nadere informatie

Leerpakket Wmo Competenties. Hoe word ik meer zichtbaar en ga ik op mensen af?

Leerpakket Wmo Competenties. Hoe word ik meer zichtbaar en ga ik op mensen af? Leerpakket Wmo Competenties Hoe word ik meer zichtbaar en ga ik op mensen af INHOUDSOPGAVE 1. Introductie van de competentie 3 2. Teamopdrachten 5 1. Netwerkanalyse 5 2. Pitch jouw organisatie naar de

Nadere informatie

Tips voor een succesvolle sollicitatie en presentatie Tips voor een succesvolle sollicitatie en presentatie 1

Tips voor een succesvolle sollicitatie en presentatie Tips voor een succesvolle sollicitatie en presentatie 1 Maak werk van je geluk! Tips voor een succesvolle sollicitatie en presentatie Tips voor een succesvolle sollicitatie en presentatie 1 Projectmanagement: Afdeling marketing en communicatie Start People

Nadere informatie

Werkboek. Creëer meer plezier in je werk

Werkboek. Creëer meer plezier in je werk Werkboek Creëer meer plezier in je werk Schouten en Nelissen ontwikkelde, samen met de universiteit van Utrecht, een training die medewerkers bewust maakt van de ruimte die zij zelf hebben om het werk

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Inleiding Hoe werkt dit boek? Stap 1. Waar droom je over? Oefeningen Wat is jouw droom? Alles kan! Jouw droomleven.

INHOUDSOPGAVE. Inleiding Hoe werkt dit boek? Stap 1. Waar droom je over? Oefeningen Wat is jouw droom? Alles kan! Jouw droomleven. INHOUDSOPGAVE Inleiding Hoe werkt dit boek? 5 7 Stap 1 Waar droom je over? Oefeningen Wat is jouw droom? Alles kan! Jouw droomleven 9 11 12 13 Stap 2 Energie Oefeningen Waar krijg jij energie van? Dit

Nadere informatie

c) Maak een startschema De titel schrijf je in het midden, daaromheen de kopjes of de belangrijkste woorden en begrippen.

c) Maak een startschema De titel schrijf je in het midden, daaromheen de kopjes of de belangrijkste woorden en begrippen. 1) Hoe lees ik een tekst? Een tekst lezen is iets anders dan een tekst leren. Deze vaardigheid behandelt het zogenaamde oriënterend lezen. Dit noemt men ook wel verkennend of extensief lezen. Je leest

Nadere informatie

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid 18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid Goed, gezond en gemotiveerd aan het werk tot je pensioen? Dat bereik je door kansen te pakken op het werk. Leer aan de hand van onderstaande punten hoe je

Nadere informatie

Meegaan in de veranderende werkelijkheid, kan ik dat?

Meegaan in de veranderende werkelijkheid, kan ik dat? Meegaan in de veranderende werkelijkheid, kan ik dat? Dilemma's bij dementie. Handleiding voor het gesprek met mantelzorgers. In een viertal films vertellen 10 mantelzorgers over 4 dilemma's die spelen

Nadere informatie

Heeft u Reumatoïde Artritis en bent u regelmatig moe?

Heeft u Reumatoïde Artritis en bent u regelmatig moe? Heeft u Reumatoïde Artritis en bent u regelmatig moe? Inhoud 1. Voor wie is deze brochure?...4 2. Introductie...5 3. Vermoeidheid een klacht?...5 4. Geen gewone vermoeidheid...5 5. Oorzaken van vermoeidheid...11

Nadere informatie

Bespreek je vak man! Waarom een goed gesprek? Een goed gesprek tussen werk nemer en werkgever over thema s als bijblijven

Bespreek je vak man! Waarom een goed gesprek? Een goed gesprek tussen werk nemer en werkgever over thema s als bijblijven bespreek je vak man Bespreek je vak man! Of je nou tractorchauffeur, kraanmachinist of grondwerker bent, ondernemer of werknemer, feit is dat je in een prachtige sector werkt. Natuurlijk wil je dat zo

Nadere informatie

Koppen bij elkaar! Handleiding voor intercollegiaal overleg in de verzorging

Koppen bij elkaar! Handleiding voor intercollegiaal overleg in de verzorging Koppen bij elkaar! Handleiding voor intercollegiaal overleg in de verzorging Sting, maart 2008 Koppen bij elkaar! Handleiding voor intercollegiaal overleg in de verzorging. Tekst: Ineke Bakx, Rineke Sturm,

Nadere informatie

Motiveren van medewerkers

Motiveren van medewerkers PROFICIENCY Motiveren van medewerkers Voor de middenkaderleidinggevende die succesvol wil worden in het leiding geven. Jeroen Engelaer Motiveren van Medewerkers geeft in heldere en praktische taal kort

Nadere informatie

Bij wie kan ik terecht? Toolkit. Kinderen, waar kies ik voor? Zicht op het netwerk van mensen met een verstandelijke beperking en een kinderwens

Bij wie kan ik terecht? Toolkit. Kinderen, waar kies ik voor? Zicht op het netwerk van mensen met een verstandelijke beperking en een kinderwens Toolkit Kinderen, waar kies ik voor? Bij wie kan ik terecht? Zicht op het netwerk van mensen met een verstandelijke beperking en een kinderwens Bij wie kan ik terecht? 2 Doel Bij wie kan ik terecht? is

Nadere informatie

langer gemotiveerd en productief aan de slag

langer gemotiveerd en productief aan de slag langer gemotiveerd en productief aan de slag langer gemotiveerd en productief aan de slag praktische tools voor een duurzaam HR-beleid een product ontwikkeld door in samenwerking met met de steun van

Nadere informatie

All-in pakket. Een unieke dienst op de Nederlandse woningmarkt

All-in pakket. Een unieke dienst op de Nederlandse woningmarkt All-in pakket Een unieke dienst op de Nederlandse woningmarkt huistekoop.tv Postadres Heyendaalseweg 32 6524 SM Nijmegen Email: info@huistekoop.tv Twitter: @huistekooptv Cees van Dongen: +31 (0) 6 4623

Nadere informatie

Een WW-uitkering, en nu?

Een WW-uitkering, en nu? uwv.nl werk.nl Een WW-uitkering, en nu? Wat u moet weten als u een WW-uitkering krijgt Meer informatie? Deze brochure geeft algemene informatie. Heeft u na het lezen nog vragen? Kijk dan op uwv.nl/werkloos.

Nadere informatie

Het is mijn leven. Een werkboek dat helpt bij beslissingen

Het is mijn leven. Een werkboek dat helpt bij beslissingen Een werkboek dat helpt bij beslissingen Dit werkboek is gemaakt door het Landelijk KennisNetwerk Gehandicaptenzorg (LKNG) in samenwerking met Stichting De Toekomst. Het LKNG bundelt bestaande (wetenschappelijke)

Nadere informatie

Studietips leerjaar 1 (locatie Asten)

Studietips leerjaar 1 (locatie Asten) Studietips leerjaar 1 (locatie Asten) 2 Inhoud Inleiding... 4 Hoe maak ik een goede studieplanning?... 5 De inpaklijst... 8 Gebruik huiswerkschema... 10 Huiswerkschema... 11 Gebruik WRTS... 12 Hoe en wat

Nadere informatie

Hoe als school om te gaan met de nasleep van de aanslag in Parijs?

Hoe als school om te gaan met de nasleep van de aanslag in Parijs? Hoe als school om te gaan met de nasleep van de aanslag in Parijs? Suggesties en lesbrieven voor leerkrachten in (vreedzame) basisscholen De aanslag op de redactie van het satirische tijdschrift Charlie

Nadere informatie

Zelfmanagement, wat betekent het voor de patiënt?

Zelfmanagement, wat betekent het voor de patiënt? Dit rapport is een uitgave van het NIVEL. De gegevens mogen worden gebruikt met bronvermelding. Zelfmanagement, wat betekent het voor de patiënt? Monique Heijmans Geeke Waverijn Lieke van Houtum ISBN 978-94-6122-248-0

Nadere informatie

Moeten we het rijbewijs al afpakken?

Moeten we het rijbewijs al afpakken? Moeten we het rijbewijs al afpakken? Dilemma's bij dementie. Handleiding voor het gesprek met mantelzorgers. In een viertal films vertellen 10 mantelzorgers over 4 dilemma's die spelen bij de zorg voor

Nadere informatie