Besluitenlijst van het Schepencollege van dinsdag 21 mei 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het decreet lokaal bestuur.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Besluitenlijst van het Schepencollege van dinsdag 21 mei 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het decreet lokaal bestuur."

Transcriptie

1 Zitting Schepencollege van Besluitenlijst van het Schepencollege van dinsdag 21 mei 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het decreet lokaal bestuur. 1. Aanrekeningen. Het College keurt de lijst van de aanrekeningen nrs.2019/ en keurt de lijst van de facturen nr. 2019/23 goed. 2. Bestelbons. Het College keurt de lijst van de bestelbons nrs.2019/20-21 goed. 3. Advies omgevingsvergunning (stedenbouw en milieu). Gunstig advies wordt verleend aan de aanvraag tot een omgevingsvergunning (stedenbouwkundige handeling en milieu) ingediend door Mevr. Lippens Hilde tot het bouwen en exploiteren van een kippenstal voor slachtkippen te Ruiselede Pietakkerstr.nr.4 Sectie C nr.586a, 582d mits wordt voldaan aan de opgelegde voorwaarde. 4. Omgevingsvergunningen (stedenbouw). Het College verleent een omgevingsvergunning aan: - Dhr. Verkercke-Verstuyft Francis tot het bouwen van een woning te Ruiselede Weefschoolstr.nr.16 Sectie E nr.1183z mits aan alle opgelegde voorwaarden wordt voldaan ; - Mevr. Ameloot Sara tot het bouwen van een dakkapel te Ruiselede Tramweg nr.8 Sectie C nr.4l2 ; - Dhr. Listhaeghe-Leman Jan tot het verbouwen en uitbreiden van een appartement te Ruiselede Aalterstr.nr.16a bus 1 Sectie C nr.94x mits aan alle opgelegde voorwaarden wordt voldaan ; - Dhr. Dupon Guy tot het bouwen van een tuinberging te Ruiselede Knokstr.nr.5 Sectie E nr.801g mits aan alle opgelegde voorwaarden wordt voldaan. 5. Omgevingsvergunning (milieu). Het College verleent een omgevingsvergunning aan Christiaens Prefab tot het exploiteren van een betonverwerkend bedrijf te Ruiselede Eekhoutstr.nr.55 Sectie D nr.690a. 6. Prioriteitennota Handhaving.

2 Het College neemt kennis van de prioriteitennota handhaving milieu en ruimtelijke ordening opgemaakt door de Intergemeentelijk stafmedewerker handhaving. Het College formuleert geen opmerkingen. Deze nota zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de Gemeenteraad. 7. Dossiers WVI. Het College neemt kennis van een overzicht van de gerealiseerde projecten (periode ) van de WVI en de nog lopende projecten. 8. Congres Vlaamse Plattelandsgemeenten. Uitnodiging. 9. Ondernemingsplan IVIO Het College nodigt een delegatie van IVIO uit naar het gemeentehuis (nieuwe datum) en dit ter voorbereiding van de opmaak van het ondernemingsplan van IVIO. 10. Verslag Beheerscomité Wonen Regio Tielt. Het College neemt kennis van het verslag van de vergadering van het Beheerscomité Wonen Regio Tielt die plaatsvond op 14 mei Schaderegeling n.a.v. rioleringswerken Bruggesteenweg/ Abeelstraat. Het College herziet, na overleg met de onderhandelaar van Aquafin, haar beslissing van 7 mei 2019 en 19 maart 2019 voor wat betreft het bedrag dat zal uitbetaald worden aan x in het kader van de vergoeding van de schade voor de werkzone naar aanleiding van de riolerings-en wegeniswerken Collector Doomkerke 2 de fase. 12. Stad-Land-Schap t West-Vlaamse Hart. a) Project Kruisbestuivers. Door het SLS t West-Vlaamse Hart werd een projectvoorstel Kruisbestuivers uitgewerkt binnen het Vlaams programma plattelandsontwikkeling. Het programma zal starten op 1 november Via dit project wil men een bijenvriendelijke omgeving creëren, diverse groepen sensibiliseren en aan monitoring doen. Het College wenst zich kandidaat te stellen om aan dit project deel te nemen. b) Ambitienota. Het College hecht haar goedkeuring aan de ambitienota voor de periode van van het SLS t West-Vlaamse Hart. Het College formuleert geen opmerkingen. 13. Huurcontract Café De Plaetse.

3 In zitting van 13 mei 2019 hechtte het College hecht haar goedkeuring aan de grote lijnen van het ontwerp van huurcontract opgemaakt door Meester Greet Alliet voor het huren van Café De Plaetse. Het College gaat akkoord om volgende wijzigingen aan te brengen: - Periode van verhuur: 9 jaar in plaats van 18 jaar - Aanvang: 1 juli 2019 in plaats van 1 juni Het College neemt er kennis van dat de werkgroep samenkomt om de inrichting, de modaliteiten voor concessie en uitbater, enz. verder uit te werken. 14. Geluidsvergunning Rock D Jazzter. Er wordt een geluidsvergunning verleend aan Jeugdhuis Jester tot het organiseren van een niet-ingedeelde muziekactiviteit (Rock D Jazzter) op zaterdag 17 augustus 2019 in het gemeentepark gelegen te Ruiselede. 15. Renovatie voetbalvelden Ruiselede Centrum en Doomkerke. Het College gaat akkoord met een offerte tot het renoveren van de voetbalvelden te Ruiselede Centrum en Doomkerke. 16. Intergemeentelijke preventiewerker gezondheid. Het College keurt het verdere onderzoek rond de mogelijkheden van een intergemeentelijke preventiewerker gezondheid principieel goed. 17. Aanpassing personeelsformatie en organogram. Het College hecht haar goedkeuring aan het ontwerp van de aanpassingen aan de personeelsformatie en het organogram van het gemeentepersoneel. 18. Kunstacademie Tielt. Het College gaat voorlopig niet in op de vraag van de directie van de Kunstacademie van Tielt tot het openen van een afdeling in Ruiselede omdat er momenteel geen geschikte locatie voor handen is in de gemeente. 19. Schooluitleningen bibliotheek Ruiselede. Aansluitend op haar beslissing van 13 februari 2019 gaat het College er mee akkoord om de schooluitleningen te laten opnemen in de samenwerkingsovereenkomst voor de bibliotheekwerking tussen Ruiselede en Aalter. 20. Activiteiten Swap zomer. Het College neemt kennis van de folder met het aanbod van Swapactiviteiten voor de komende zomerperiode. 21. Bord spelende kinderen Krasnikstraat.

4 Het College is akkoord met het voorstel van de politie om tijdens de maanden juli en augustus aan het begin van de Krasnikstraat (waar veel jonge gezinnen wonen) een bord of nadar te plaatsen met het opschrift Opgelet spelende kinderen. 22. Erkenning socio-culturele verenigingen. a) UKELELEAGOGO. Het College kent UKELELEAGOGO de status toe van volledig erkende vereniging. b) Ruiseleedse Oldtimer Club. Het College kent de Ruiseleedse Oldtimer Club de status toe van gedeeltelijk erkende vereniging. 23. Samenstelling Gemeentelijke Jeugdraad. Het College neemt kennis van de samenstelling van de vernieuwde Gemeentelijke Jeugdraad. 24. Fruit zomerkampen. Ingaande op de vraag van de Chiro beslist het College om 1 kg, bij voorkeur inlands fruit of groenten, per persoon te financieren tijdens de organisatie van een zomerkamp door de jeugdvereniging. 25. Samenstelling Gemeentelijke Raad voor Cultuurbeleid. Het College neemt kennis van de samenstelling van de vernieuwde Gemeentelijke Raad voor Cultuurbeleid. 26. Go-cart race kermis Kruiskerke. Toestemming wordt gegeven aan vzw Vriendenkring De Eekhoorn om de jaarlijkse go-cart race op zaterdag 31 augustus 2019 (kermis Kruiskerke) dit jaar in de Kruisbergstraat, weggedeelte tussen de Parochieveldstraat en de Bruwaanstraat, te organiseren. Die dag zal er geen speelstraat georganiseerd worden in de Bruwaanstraat zodat het verkeer omgeleid kan worden langs daar. 27. Flyerbedeling markt. Het College neemt er kennis van dat een kledingwinkel uit Brugge flyers zal bedelen op de markt op vrijdagvoormiddag 14 juni WTC Sint-Joris.

5 Ingaande op het verzoek van WTC Sint-Joris wordt toelating verleend tot het organiseren van een fietstocht op zaterdag 17 en zondag 18 augustus 2019, waarvan het parcours gedeeltelijk over het grondgebied van Ruiselede zal lopen. 29. Tijdelijke politiereglementen. Vaststelling navolgende tijdelijke politiereglementen: - Molendorploop kleine kermis - Wielerwedstrijd junioren kleine kermis - Kermisweekend. - o O o -

Besluitenlijst van het Schepencollege van maandag 13 mei 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het decreet lokaal bestuur.

Besluitenlijst van het Schepencollege van maandag 13 mei 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het decreet lokaal bestuur. Zitting Schepencollege van 13.05.2019. --------------------------------------------------------- Besluitenlijst van het Schepencollege van maandag 13 mei 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het decreet

Nadere informatie

Besluitenlijst van het Schepencollege van woensdag 27 februari 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het decreet lokaal bestuur.

Besluitenlijst van het Schepencollege van woensdag 27 februari 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het decreet lokaal bestuur. Zitting Schepencollege van 27.02.2019. --------------------------------------------------------- Besluitenlijst van het Schepencollege van woensdag 27 februari 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van

Nadere informatie

Besluitenlijst van het Schepencollege van dinsdag 26 maart 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het decreet lokaal bestuur.

Besluitenlijst van het Schepencollege van dinsdag 26 maart 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het decreet lokaal bestuur. Zitting Schepencollege van 26.03.2019. --------------------------------------------------------- Besluitenlijst van het Schepencollege van dinsdag 26 maart 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het

Nadere informatie

Besluitenlijst van het Schepencollege van dinsdag 9 april 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het decreet lokaal bestuur.

Besluitenlijst van het Schepencollege van dinsdag 9 april 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het decreet lokaal bestuur. Zitting Schepencollege van 09.04.2019. --------------------------------------------------------- Besluitenlijst van het Schepencollege van dinsdag 9 april 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het

Nadere informatie

Besluitenlijst van het Schepencollege van dinsdag 2 juli 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het decreet lokaal bestuur.

Besluitenlijst van het Schepencollege van dinsdag 2 juli 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het decreet lokaal bestuur. Zitting Schepencollege van 02.07.2019. --------------------------------------------------------- Besluitenlijst van het Schepencollege van dinsdag 2 juli 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het decreet

Nadere informatie

Besluitenlijst van het Schepencollege van dinsdag 27 augustus 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het decreet lokaal bestuur.

Besluitenlijst van het Schepencollege van dinsdag 27 augustus 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het decreet lokaal bestuur. Zitting Schepencollege van 27.08.2019. --------------------------------------------------------- Besluitenlijst van het Schepencollege van dinsdag 27 augustus 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van

Nadere informatie

Besluitenlijst van het Schepencollege van dinsdag 5 februari 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het decreet lokaal bestuur.

Besluitenlijst van het Schepencollege van dinsdag 5 februari 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het decreet lokaal bestuur. Zitting Schepencollege van 05.02.2019. --------------------------------------------------------- Besluitenlijst van het Schepencollege van dinsdag 5 februari 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 7 mei 2019

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 7 mei 2019 Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 7 mei 2019 Goedkeuren notulen vorige vergadering 1. Goedkeuren notulen vorige vergadering Er werden geen bemerkingen geformuleerd

Nadere informatie

2. Vaststellen van een tijdelijk politiereglement op 22 juni 2019 naar aanleiding van de organisatie van een speelstraat

2. Vaststellen van een tijdelijk politiereglement op 22 juni 2019 naar aanleiding van de organisatie van een speelstraat College van burgemeester en schepenen Zitting van 17 juni 2019 Besluitenlijst Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 17 juni 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het Decreet

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE Besluitenlijst van het college van dinsdag 7 mei 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het Decreet over het Lokaal bestuur dienst secretariaat 1. Verslag zitting 30 april

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 21 mei 2019

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 21 mei 2019 Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 21 mei 2019 Goedkeuren notulen vorige vergadering 1. Goedkeuren notulen vorige vergadering Er werden geen bemerkingen geformuleerd

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 30 APRIL 2019

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 30 APRIL 2019 ENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 30 APRIL 2019 Aanwezig: Marc Doutreluingne, burgemeester; Eliane Spincemaille, Kristof Vromant, Raf Deprez, Marc Desloovere, Marc Claeys, schepenen;

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 2 juli 2019

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 2 juli 2019 Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 2 juli 2019 Goedkeuren notulen vorige vergadering 1. Goedkeuren notulen vorige vergadering Er werden geen bemerkingen geformuleerd

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE Besluitenlijst van het college van dinsdag 26 maart 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het Decreet over het Lokaal bestuur dienst secretariaat 1. Verslag zitting 19

Nadere informatie

BESLUITENLIJST. Goedkeuren verslag van de vorige zitting. Financiën. Omgevingsvergunning COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN 4 MAART 2019

BESLUITENLIJST. Goedkeuren verslag van de vorige zitting. Financiën. Omgevingsvergunning COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN 4 MAART 2019 BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN 4 MAART 2019 Aanwezig: Karlos Callens, Burgemeester Krist Soenens, Véronique Buyck, Kathleen Verhelle, Terry Callens, Schepenen Dominiek Pillaert, Algemeen

Nadere informatie

Gemeenteraadszitting van 28 april 2016

Gemeenteraadszitting van 28 april 2016 Gemeenteraadszitting van 28 april 2016 De Gemeenteraad van de gemeente Kluisbergen heeft in zijn zitting van 28 april 2016 volgende beslissingen genomen: OPENBARE ZITTING: 1. Goedkeuren notulen van de

Nadere informatie

Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen Datum 28-01-2019 Tijd 14:00-15:00 Locatie Voorzitter Toelichting Schepenzaal Lukas Jacobs, algemeen directeur: Vincent Gabriels Verontschuldigd: Sandra

Nadere informatie

GEMEENTERAADSZITTING VAN WOENSDAG 13 FEBRUARI Lijst met de besluiten van de gemeenteraad, bedoeld bij artikel 285 van het Decreet Lokaal Bestuur

GEMEENTERAADSZITTING VAN WOENSDAG 13 FEBRUARI Lijst met de besluiten van de gemeenteraad, bedoeld bij artikel 285 van het Decreet Lokaal Bestuur GEMEENTERAADSZITTING VAN WOENSDAG 13 FEBRUARI 2019 Lijst met de besluiten van de gemeenteraad, bedoeld bij artikel 285 van het Decreet Lokaal Bestuur De lijst met de besluiten van de gemeenteraad van 13

Nadere informatie

Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen Datum 04-02-2019 Tijd 14:00-15:55 Locatie Voorzitter Toelichting Schepenzaal Lukas Jacobs aanwezig: Lukas Jacobs, Silke Lathouwers, Jef Van den Bergh,

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE Besluitenlijst van het college van dinsdag 12 maart 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het Decreet over het Lokaal bestuur dienst secretariaat 1. Verslag zitting 5

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 25 juni 2019

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 25 juni 2019 Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 25 juni 2019 Goedkeuren notulen vorige vergadering 1. Goedkeuren notulen vorige vergadering Er werden geen bemerkingen geformuleerd

Nadere informatie

DOSSIERS VOOR TE LEGGEN AAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN ZITTING 9 JUNI 2015. =====================================

DOSSIERS VOOR TE LEGGEN AAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN ZITTING 9 JUNI 2015. ===================================== DOSSIERS VOOR TE LEGGEN AAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN ZITTING 9 JUNI 2015. ===================================== DEPARTEMENT GRONDGEBIEDSZAKEN Milieu 1. Groepsaankoop spouwmuurisolatie.

Nadere informatie

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 27 mei 2019

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 27 mei 2019 LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 27 mei 2019 Cfr. Artikel 285 1 van het Decreet over het Lokaal Bestuur wordt de lijst met de besluiten van het college van burgemeester

Nadere informatie

Reglement voor de Toekenning van een Rollend Fonds aan Erkende Plaatselijke Jeugdwerkinitiatieven

Reglement voor de Toekenning van een Rollend Fonds aan Erkende Plaatselijke Jeugdwerkinitiatieven GEMEENTERAAD 22 DECEMBER 2005 18. DAGORDE : GOEDKEURING VAN HET REGLEMENT VOOR TOEKENNING VAN EEN ROLLEND FONDS AAN PLAATSELIJK ERKENDE JEUGDWERKINITIATIEVEN. DE RAAD, in openbare zitting Gelet op het

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE Besluitenlijst van het college van dinsdag 19 februari 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het Decreet over het Lokaal bestuur dienst secretariaat 1. Verslag zitting

Nadere informatie

OPENBARE VERGADERING. Voorstel van beslissing: Goedkeuren van de notulen van de vergadering van 26 februari 2019.

OPENBARE VERGADERING. Voorstel van beslissing: Goedkeuren van de notulen van de vergadering van 26 februari 2019. BIJEENROEPING VAN DE GEMEENTERAAD De voorzitter van de gemeenteraad van de gemeente Erpe-Mere nodigt de leden van de gemeenteraad uit te vergaderen op dinsdag 26 maart 2019 om 20u00 in de raadzaal van

Nadere informatie

ZITTING COLLEGE VAN MAANDAG 29 APRIL Lijst met de besluiten van het college, bedoeld bij artikel 285 van het Decreet Lokaal Bestuur

ZITTING COLLEGE VAN MAANDAG 29 APRIL Lijst met de besluiten van het college, bedoeld bij artikel 285 van het Decreet Lokaal Bestuur ZITTING COLLEGE VAN MAANDAG 29 APRIL 2019 Lijst met de besluiten van het college, bedoeld bij artikel 285 van het Decreet Lokaal Bestuur De lijst met de besluiten van het college van 29 april 2019 wordt

Nadere informatie

Groverzichtslijst18102012

Groverzichtslijst18102012 1 GEMEENTE SINT-GILLIS-WAAS GEMEENTERAAD 18 oktober 2012 OVERZICHTSLIJST OPENBARE ZITTING 1 ) Voorgestelde punten college van burgemeester en schepenen Punt 1 1.712 Cel Beleidsondersteuning Contractenbeheer

Nadere informatie

De door de gemeente voorziene werken in de Bruggestraat worden volledig opgeslorpt door bovenvermeld project.

De door de gemeente voorziene werken in de Bruggestraat worden volledig opgeslorpt door bovenvermeld project. Zitting Gemeenteraad van 21.04.2016. --------------------------------------------------------- Aanwezig : De Roo Greet : Burgemeester-Voorzitter ; De Muynck Marc, Gyselbrecht Hannes, Dewinter Chris, Debouck

Nadere informatie

Besluitenlijst van de gemeenteraad van 18 juni 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het Decreet over het Lokaal Bestuur.

Besluitenlijst van de gemeenteraad van 18 juni 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het Decreet over het Lokaal Bestuur. Gemeenteraad Zitting van 18 juni 2019 Besluitenlijst van de gemeenteraad van 18 juni 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het Decreet over het Lokaal Bestuur. 1. Goedkeuren van de notulen van de vorige

Nadere informatie

Keurt eenparig het verslag van de raadszitting van 4 april 2016 goed.

Keurt eenparig het verslag van de raadszitting van 4 april 2016 goed. Gemeente Vorselaar Overzicht van de raadsbesluiten van 02 mei 2016 01. Goedkeuring verslag vorige vergadering Keurt eenparig het verslag van de raadszitting van 4 april 2016 goed. 02. Kennisname nazicht

Nadere informatie

Lijst van de gemeenteraadsbesluiten Vergadering van de gemeenteraad van 25 april 2019 (decreet van 22 december 2017)

Lijst van de gemeenteraadsbesluiten Vergadering van de gemeenteraad van 25 april 2019 (decreet van 22 december 2017) Lijst van de gemeenteraadsbesluiten Vergadering van de gemeenteraad van 25 april 2019 (decreet van 22 december 2017) De lijst van de gemeenteraadsbesluiten van de vergadering van de gemeenteraad van 25

Nadere informatie

Het college aanvaardt de bestelbonnen voor het dienstjaar 2019, genummerd van 2019/357 tot en met 2019/381.

Het college aanvaardt de bestelbonnen voor het dienstjaar 2019, genummerd van 2019/357 tot en met 2019/381. BESLUITENLIJST - het college van burgemeester en schepenen PROVINCIE LIMBURG Arrondissement Hasselt Zitting van het college van burgemeester en schepenen 18 maart 2019 Aanwezig Verontschuldigd Bert Moyaers,

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE Besluitenlijst van het college van dinsdag 18 juni 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het Decreet over het Lokaal bestuur dienst secretariaat 1. Verslag zitting 11

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE Besluitenlijst van het college van dinsdag 29 januari 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het Decreet over het Lokaal bestuur dienst secretariaat 1. Verslag zitting

Nadere informatie

Gemeenteraad - toelichtende nota

Gemeenteraad - toelichtende nota Gemeenteraad - toelichtende nota Punt 2 Openbare werken riolerings- en wegeniswerken Sint Germanusstraat project W214055 goedkeuring voorontwerpdossier Bijlage(n) neen Het project W214055 heeft als doel

Nadere informatie

DE VLAAMSE MINISTER VAN OMGEVING, NATUUR EN LANDBOUW NOTA AAN DE LEDEN VAN DE VLAAMSE REGERING

DE VLAAMSE MINISTER VAN OMGEVING, NATUUR EN LANDBOUW NOTA AAN DE LEDEN VAN DE VLAAMSE REGERING DE VLAAMSE MINISTER VAN OMGEVING, NATUUR EN LANDBOUW NOTA AAN DE LEDEN VAN DE VLAAMSE REGERING Betreft: Voorontwerp van besluit van de Vlaamse Regering tot vaststelling van het landinrichtingsplan Onthaalinfrastructuur

Nadere informatie

TOELICHTINGSNOTA BIJ DE GEMEENTERAAD VAN donderdag 28 mei 2009. 1. Pamelstraat-Kaaistraat: aanvraag verkavelingsvergunning - goedkeuren rooilijn

TOELICHTINGSNOTA BIJ DE GEMEENTERAAD VAN donderdag 28 mei 2009. 1. Pamelstraat-Kaaistraat: aanvraag verkavelingsvergunning - goedkeuren rooilijn TOELICHTINGSNOTA BIJ DE GEMEENTERAAD VAN donderdag 28 mei 2009 OPENBARE VERGADERING RUIMTELIJKE ORDENING 1. Pamelstraat-Kaaistraat: aanvraag verkavelingsvergunning - goedkeuren rooilijn Goedkeuren van

Nadere informatie

Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen Datum 21-01-2019 Tijd 11:00-12:00 Locatie Voorzitter Toelichting Schepenzaal Lukas Jacobs, algemeen directeur: Vincent Gabriels Iedereen aanwezig 1

Nadere informatie

2. Goedkeuren van de samenwerkingsovereenkomst met Farys voor het leveren en aanbrengen van wegmarkeringen

2. Goedkeuren van de samenwerkingsovereenkomst met Farys voor het leveren en aanbrengen van wegmarkeringen College van burgemeester en schepenen Zitting van 18 februari 2019 Besluitenlijst Besluitenlijst van het college van burgemeester en schepenen van 18 februari 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van

Nadere informatie

2 2018_GR_00053 Gedeeltelijke afschaffing buurtweg nr. 32 (Herentals) - nr. 21 (Noorderwijk), Herenthoutseweg - voorlopig voorstel

2 2018_GR_00053 Gedeeltelijke afschaffing buurtweg nr. 32 (Herentals) - nr. 21 (Noorderwijk), Herenthoutseweg - voorlopig voorstel OPENBARE ZITTING Toelichtende nota Zitting van 27 november 2018 Openbare zitting Sector stadsontwikkeling Dienst omgeving 1 2018_GR_00056 Aanvraag omgevingsvergunning nummer OMV_2018093243: zaak van de

Nadere informatie

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 1 april 2019

Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 1 april 2019 Besluiten van het college van burgemeester en schepenen van 1 april 2019 GEHEIME ZITTING 1. Verlenen van een gevraagde hernieuwing van de twintigjarige grafconcessie op het kerkhof van Lembeke Het college

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE Besluitenlijst van het college van dinsdag 5 maart 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het Decreet over het Lokaal bestuur dienst secretariaat 1. Verslag zitting 26

Nadere informatie

Punten van de openbare zitting

Punten van de openbare zitting Bijeenroeping van de gemeenteen OCMW-raad Ronse, vrijdag 18 januari 2019 De voorzitter van de gemeente- en OCMW-raad nodigt u uit om de zittingen bij te wonen op maandag 28 januari 2019 om 19:00 uur. De

Nadere informatie

4. Goedkeuren agenda buitengewone algemene vergadering WVI op 26 mei Statutenwijziging

4. Goedkeuren agenda buitengewone algemene vergadering WVI op 26 mei Statutenwijziging AGENDA MET TOELICHTING De voorzitter van de gemeenteraad van Ichtegem verzoekt voor de eerste maal de gemeenteraad in zitting te vergaderen in de raadzaal van het gemeentehuis in Ichtegem op donderdag

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE Besluitenlijst van het college van dinsdag 9 april 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het Decreet over het Lokaal bestuur dienst secretariaat 1. Verslag zitting 2

Nadere informatie

GEMEENTERAAD. Ontwerpbesluit

GEMEENTERAAD. Ontwerpbesluit GEMEENTERAAD Ontwerpbesluit OPSCHRIFT Vergadering van 14 januari 2016 Besluit nummer: 2016_GR_00025 Onderwerp: Aanvraag stedenbouwkundige vergunning - nummer 2015/01150 - Bijzondere Procedure - nieuwe

Nadere informatie

Raad van bestuur van de intergemeentelijke vereniging IGEMO 30 september 2016 (348 )

Raad van bestuur van de intergemeentelijke vereniging IGEMO 30 september 2016 (348 ) Raad van bestuur van de intergemeentelijke vereniging IGEMO 30 september 2016 (348 ) Aanwezig Verontschuldigd Met volmacht aan: Walter Horemans (voorzitter) Lucien Herijgers (1 ste ondervoorzitter) Greet

Nadere informatie

Raad van bestuur van de intergemeentelijke vereniging IGEMO 3 mei 2019 (374 )

Raad van bestuur van de intergemeentelijke vereniging IGEMO 3 mei 2019 (374 ) Raad van bestuur van de intergemeentelijke vereniging IGEMO 3 mei 2019 (374 ) Aanwezig Verontschuldigd Met volmacht aan: Ivan Blauwhoff (voorzitter) Hilde Van der Poorten (1 ste ondervoorzitter) Greet

Nadere informatie

Raad van Bestuur van de intergemeentelijke vereniging IGEMO 26 juni 2015 (335 )

Raad van Bestuur van de intergemeentelijke vereniging IGEMO 26 juni 2015 (335 ) Raad van Bestuur van de intergemeentelijke vereniging IGEMO 26 juni 2015 (335 ) Walter Horemans (voorzitter) Lucien Herijgers (1 ste ondervoorzitter) Greet Geypen (2 de ondervoorzitter) Jan Fonderie (lid)

Nadere informatie

Raad van bestuur van de intergemeentelijke vereniging IGEMO 22 december 2017 (360 )

Raad van bestuur van de intergemeentelijke vereniging IGEMO 22 december 2017 (360 ) Raad van bestuur van de intergemeentelijke vereniging IGEMO 22 december 2017 (360 ) Aanwezig Verontschuldigd Met volmacht aan: Walter Horemans (voorzitter) Lucien Herijgers (1 ste ondervoorzitter) Greet

Nadere informatie

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 11 februari 2019

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 11 februari 2019 LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 11 februari 2019 Cfr. Artikel 285 1 van het Decreet over het Lokaal Bestuur wordt de lijst met de besluiten van het college van

Nadere informatie

De exploitatietoelage blijft ongewijzigd en dient dus niet verhoogd te worden.

De exploitatietoelage blijft ongewijzigd en dient dus niet verhoogd te worden. Zitting Gemeenteraad van 20 oktober 2016. --------------------------------------------------------- Aanwezig : De Roo Greet : Burgemeester-Voorzitter ; De Muynck Marc, Gyselbrecht Hannes, Dewinter Chris,

Nadere informatie

Zitting van de gemeenteraad van 26 november 2012 TOELICHTENDE NOTA

Zitting van de gemeenteraad van 26 november 2012 TOELICHTENDE NOTA Zitting van de gemeenteraad van 26 november 2012 TOELICHTENDE NOTA 1 Goedkeuring van het verslag van de vorige vergadering. De notulen van de gemeenteraadszitting van 29 oktober 2012 worden ter goedkeuring

Nadere informatie

Gemeenteraadszitting van 28 april 2016

Gemeenteraadszitting van 28 april 2016 Gemeenteraadszitting van 28 april 2016 OPENBARE ZITTING: 1. Goedkeuren notulen van de zitting van 24 maart 2016 Aan de Raad wordt gevraagd het verslag van de gemeenteraadszitting van 24 maart 2016 goed

Nadere informatie

gemeenteraad Besluit Onderwerp: Verkavelingswijziging 2017 GE Sassevaartstraat - zaak van de wegen - Goedkeuring

gemeenteraad Besluit Onderwerp: Verkavelingswijziging 2017 GE Sassevaartstraat - zaak van de wegen - Goedkeuring gemeenteraad Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 22 mei 2018 Besluit nummer: 2018_GR_00389 Onderwerp: Verkavelingswijziging 2017 GE 125-04 Sassevaartstraat - zaak van de wegen - Goedkeuring Beknopte samenvatting:

Nadere informatie

SCHEPENCOLLEGE VAN 19 AUGUSTUS Cel Beleidsondersteuning - Notulen - Proces-verbaal - goedkeuring verslag van 5 augustus 2019

SCHEPENCOLLEGE VAN 19 AUGUSTUS Cel Beleidsondersteuning - Notulen - Proces-verbaal - goedkeuring verslag van 5 augustus 2019 SCHEPENCOLLEGE VAN 19 AUGUSTUS 2019 1. - Cel Beleidsondersteuning - Notulen - Proces-verbaal - goedkeuring verslag van 5 augustus 2019 2. - Cel Beleidsondersteuning - Notulen - Facturen Sint-Helena - betaalbaarstelling

Nadere informatie

De notulen van het directiecomité IGEMO (782 ) d.d. 7 mei 2015 worden unaniem goedgekeurd.

De notulen van het directiecomité IGEMO (782 ) d.d. 7 mei 2015 worden unaniem goedgekeurd. Directiecomité van de intergemeentelijke vereniging IGEMO 11 juni 2015 (784 ) Walter Horemans (voorzitter) Lucien Herijgers (1 ste ondervoorzitter) Greet Geypen (2 de ondervoorzitter) Ivan Blauwhoff (bestuurder)

Nadere informatie

Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen Datum 14-01-2019 Tijd 14:00-15:20 Locatie Voorzitter Toelichting Schepenzaal Lukas Jacobs, algemeen directeur: VGA Alle leden van het college aanwezig

Nadere informatie

Raad van bestuur van de intergemeentelijke vereniging IGEMO 29 september 2017 (357 )

Raad van bestuur van de intergemeentelijke vereniging IGEMO 29 september 2017 (357 ) Raad van bestuur van de intergemeentelijke vereniging IGEMO 29 september 2017 (357 ) Aanwezig Verontschuldigd Met volmacht aan: Walter Horemans (voorzitter) Lucien Herijgers (1 ste ondervoorzitter) Greet

Nadere informatie

Agenda College van burgemeester en schepenen

Agenda College van burgemeester en schepenen Agenda College van burgemeester en schepenen Datum 07-01-2019 Tijd 14:00-15:05 Locatie Voorzitter Omschrijving Schepenzaal Lukas Jacobs Algemeen directeur: Vincent Gabriels Verontschuldigd: Maarten De

Nadere informatie

1750 Lennik, De voorzitter, Heeft de eer u

1750 Lennik, De voorzitter, Heeft de eer u Provincie Vlaams-Brabant Arrondissement Halle-Vilvoorde Gemeente LENNIK De voorzitter, Heeft de eer u 1750 Lennik, 15-03-2013 uit te nodigen tot het bijwonen van de zitting van de gemeenteraad op maandag

Nadere informatie

Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen

Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen Besluitenlijst College van burgemeester en schepenen Datum 11-02-2019 Tijd 13:00-14:00 Locatie Voorzitter Toelichting Schepenzaal Lukas Jacobs, algemeen directeur: Vincent Gabriels Verontschuldigd: Jan

Nadere informatie

Het verslag van de vergadering van 14 januari 2019 wordt zonder opmerkingen aanvaard.

Het verslag van de vergadering van 14 januari 2019 wordt zonder opmerkingen aanvaard. 1 Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen PROVINCIE LIMBURG Arrondissement Hasselt Zitting van het college van burgemeester en schepenen 23 januari 2019 Aanwezig Verontschuldigd Bert Moyaers,

Nadere informatie

1. Goedkeuring van de budgetwijziging 2014/1 van de gemeente. Met 10 ja-stemmen en 6 onthoudingen neemt de Raad navolgende beslissing:

1. Goedkeuring van de budgetwijziging 2014/1 van de gemeente. Met 10 ja-stemmen en 6 onthoudingen neemt de Raad navolgende beslissing: Zitting Gemeenteraad van 16.10.2014. --------------------------------------------------------- Aanwezig : De Roo Greet : Burgemeester-Voorzitter ; De Muynck Marc, Gyselbrecht Hannes, Dewinter Chris, Debouck

Nadere informatie

Op het beheerscomité van 16 juni 2014 werd de rekening van het vijfde werkingsjaar besproken en vastgesteld.

Op het beheerscomité van 16 juni 2014 werd de rekening van het vijfde werkingsjaar besproken en vastgesteld. Zitting Gemeenteraad van 25.09.2014. --------------------------------------------------------- Aanwezig : De Roo Greet : Burgemeester-Voorzitter ; De Muynck Marc, Gyselbrecht Hannes, Dewinter Chris, Debouck

Nadere informatie

gemeenteraad Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 23 oktober 2017 Besluit nummer: 2017_GR_01011

gemeenteraad Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 23 oktober 2017 Besluit nummer: 2017_GR_01011 gemeenteraad Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 23 oktober 2017 Besluit nummer: 2017_GR_01011 Onderwerp: Aanvraag om stedenbouwkundige vergunning nr. 2017/07133 - Kuhlmannlaan/Riemekaai zn, 9042 Gent -

Nadere informatie

TOELICHTENDE NOTA VAN DE GEMEENTERAAD van 1 APRIL 2019

TOELICHTENDE NOTA VAN DE GEMEENTERAAD van 1 APRIL 2019 Goedkeuring van het verslag van de vorige vergadering Openbaar Delaere Ivan, Burgemeester-voorzitter Kerkfabrieken Fraeyman Denis, Tweede schepen Gebouwen en patrimonium TOELICHTENDE NOTA VAN DE GEMEENTERAAD

Nadere informatie

FINANCIËN OPENBARE WERKEN PATRIMONIUM

FINANCIËN OPENBARE WERKEN PATRIMONIUM OVERZICHTSLIJST VAN DE GEMEENTERAAD Gemeente Bekkevoort Zitting van 30 november 2015 FINANCIËN 1 OCMW: GOEDKEURING GEWIJZIGD MEERJARENPLAN EN KENNISNEMING BUDGETWIJZIGING 2015 De gemeenteraad keurt het

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE Besluitenlijst van het college van dinsdag 13 augustus 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het Decreet over het Lokaal bestuur dienst secretariaat 1. Verslag zitting

Nadere informatie

Notulen van de raad voor maatschappelijk welzijn van donderdag 18 augustus 2016

Notulen van de raad voor maatschappelijk welzijn van donderdag 18 augustus 2016 Notulen van de raad voor maatschappelijk welzijn van donderdag 18 augustus 2016 Aanwezig: de heer M. Aytar, voorzitter; de heer L. Vanoppen, ondervoorzitter; mevr. M. Ceyssens, de heer L. Derwae, mevrouw

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE Besluitenlijst van het college van dinsdag 12 februari 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het Decreet over het Lokaal bestuur dienst secretariaat 1. Verslag zitting

Nadere informatie

1. Notulen college van burgemeester en schepenen dd. 24 april 2019 Goedgekeurd

1. Notulen college van burgemeester en schepenen dd. 24 april 2019 Goedgekeurd A-punt College van burgemeester en schepenen Zitting van woensdag 08 mei 2019 Aanwezig Renaat Huysmans, burgemeester Lena Ghysels, Geert Van de Voorde, Hilde De Keersmaeker, Ilse Rymenants, schepenen Siebe

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen: zitting van 11 februari Lijst besluiten

College van burgemeester en schepenen: zitting van 11 februari Lijst besluiten College van burgemeester en schepenen: zitting van 11 februari 2019 Lijst besluiten Secretariaat. 1. Goedkeuring van de notulen van de vorige zitting. Het college van burgemeester en schepenen keurt de

Nadere informatie

LIJST GEMEENTERAADSBESLUITEN Gemeenteraadszitting van 18/12/2014

LIJST GEMEENTERAADSBESLUITEN Gemeenteraadszitting van 18/12/2014 LIJST GEMEENTERAADSBESLUITEN Gemeenteraadszitting van 18/12/2014 De Gemeenteraad van de gemeente Kluisbergen heeft in zijn zitting van 18 december 2014 volgende beslissingen genomen: OPENBARE ZITTING:

Nadere informatie

gemeenteraad Besluit Onderwerp: Aanvraag stedenbouwkundige vergunning NR. 2017/ Kuhlmannlaan/Riemekaai - zaak van de wegen - Goedkeuring

gemeenteraad Besluit Onderwerp: Aanvraag stedenbouwkundige vergunning NR. 2017/ Kuhlmannlaan/Riemekaai - zaak van de wegen - Goedkeuring gemeenteraad Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 25 september 2017 Besluit nummer: 2017_GR_00809 Onderwerp: Aanvraag stedenbouwkundige vergunning NR. 2017/07133 - Kuhlmannlaan/Riemekaai - zaak van de wegen

Nadere informatie

Uittreksel uit het vergunningenregister

Uittreksel uit het vergunningenregister Uittreksel uit het vergunningenregister Gemeente Evergem Datum : 1 april 2015 Volgnummer : V2015_237 DETAILOPGAVE VAN DE IN HET VERGUNNINGENREGISTER OPGENOMEN INFORMATIE Ligging van het terrein: Kadastrale

Nadere informatie

Provincieraadsbesluit

Provincieraadsbesluit departement Interne Organisatie dienst Juridische Aangelegenheden & Bestuurszaken dossiernummer: 1802750 Provincieraadsbesluit betreft verslaggever Kathedrale Kerkfabriek Sint-Baafs Gent Jaarrekening 2017

Nadere informatie

SCHEPENCOLLEGE VAN 03 JUNI Cel Beleidsondersteuning - Notulen - Proces-verbaal - goedkeuring verslag van 27 mei 2019

SCHEPENCOLLEGE VAN 03 JUNI Cel Beleidsondersteuning - Notulen - Proces-verbaal - goedkeuring verslag van 27 mei 2019 1425 SCHEPENCOLLEGE VAN 03 JUNI 2019 1. - Cel Beleidsondersteuning - Notulen - Proces-verbaal - goedkeuring verslag van 27 mei 2019 2. - Cel Beleidsondersteuning - Notulen - Facturen Sint-Helena - betaalbaarstelling

Nadere informatie

Verslag Gemeenteraad 29 januari 2015

Verslag Gemeenteraad 29 januari 2015 Gemeente Maldegem Gemeentehuis Marktstraat 7 9990 Maldegem Verslag Gemeenteraad 29 januari 2015 OPENBARE ZITTING 1. LOKALE POLITIE - AGENDERING BIJ HOOGDRINGENDHEID: VACANTVERKLARING HOOFDINSPECTEUR INTERVENTIE/VERKEER

Nadere informatie

Raad van bestuur van de intergemeentelijke vereniging IGEMO 29 april 2016 (344 )

Raad van bestuur van de intergemeentelijke vereniging IGEMO 29 april 2016 (344 ) Raad van bestuur van de intergemeentelijke vereniging IGEMO 29 april 2016 (344 ) Walter Horemans (voorzitter) Lucien Herijgers (1 ste ondervoorzitter) Greet Geypen (2 de ondervoorzitter) Jan Fonderie (lid)

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE Besluitenlijst van het college van dinsdag 22 januari 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het Decreet over het Lokaal bestuur dienst secretariaat 1. Verslag zitting

Nadere informatie

OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING

OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING TOELICHTING RAAD VAN 19 MAART 2014 OPENBARE ZITTING GOEDKEURING - AKTENAME - BEKRACHTIGING 1. VERSLAG VORIGE ZITTING (GEDEELTE OPENBARE ZITTING) - GOEDKEURING 2. (EDV) BIJZONDERE COMITÉS - WIJZIGING PLAATSVERVANGERS

Nadere informatie

De melding omvat de exploitatie van een ingedeelde inrichting of activiteit (IIOA) van de derde klasse.

De melding omvat de exploitatie van een ingedeelde inrichting of activiteit (IIOA) van de derde klasse. OMG referentie: OMV_2019013846 Inrichtingsnummer: 20190201-0061 Besluit van het college van burgemeester en schepenen dd. 11 februari 2019 tot aktename van de melding klasse 3 van Fluvius system operator

Nadere informatie

Dorpsstraat 91 B-9980 SINT-LAUREINS Tel. (09) Fax (09)

Dorpsstraat 91 B-9980 SINT-LAUREINS Tel. (09) Fax (09) Gemeentebestuur Sint-Laureins Dorpsstraat 91 B-9980 SINT-LAUREINS Tel. (09)218 76 40 Fax (09)379 07 77 Reglement inzake betoelaging jeugdwerkverenigingen Art. 1 Toelagen inzake het volgen van kadervorming

Nadere informatie

NOTULEN VAN DE RAAD VAN 07/05/2014

NOTULEN VAN DE RAAD VAN 07/05/2014 NOTULEN VAN DE RAAD VAN 07/05/2014 Aanwezig: Thienpont Alexandra, voorzitter; Adriaensen Maria, Beets Jozef, Noppen Hilde, Nys Hendrik, Poels Marleen, Trappeniers Hendrik, Vandeven Adelia, Wynants Christine,

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 26 maart 2019

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 26 maart 2019 Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Schepenen op dinsdag 26 maart 2019 Goedkeuren notulen vorige vergadering 1. Goedkeuren notulen vorige vergadering Er werden geen bemerkingen geformuleerd

Nadere informatie

Wij hebben de eer u mee te delen dat de agenda voor de gemeenteraadszitting van vrijdag 26 juni 2015 wordt aangevuld en gewijzigd als volgt:

Wij hebben de eer u mee te delen dat de agenda voor de gemeenteraadszitting van vrijdag 26 juni 2015 wordt aangevuld en gewijzigd als volgt: Ilse Van den Branden secretariaat 03 778 30 75 ilse.vandenbranden@sint-niklaas.be Aan de leden van de gemeenteraad 18-06-2015 uw kenmerk ons kenmerk bijlagen - SEC/-/0100/01/ bondige toelichting aanvullende

Nadere informatie

Raad van bestuur van de intergemeentelijke vereniging IGEMO 29 maart 2019 (373 )

Raad van bestuur van de intergemeentelijke vereniging IGEMO 29 maart 2019 (373 ) Raad van bestuur van de intergemeentelijke vereniging IGEMO 29 maart 2019 (373 ) Aanwezig Verontschuldigd Met volmacht aan: Ivan Blauwhoff (voorzitter) Hilde Van der Poorten (1 ste ondervoorzitter) Greet

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE Besluitenlijst van het college van dinsdag 15 januari 2019 in uitvoering van artikel 285, 1 van het Decreet over het Lokaal bestuur dienst secretariaat 1. Verslag zitting

Nadere informatie

College van Burgemeester en Schepenen

College van Burgemeester en Schepenen College van Burgemeester en Schepenen GOEDGEKEURD Besluit Zitting van 29 mei 2019 Ruimte - Omgeving 15 2019_CBS_00544 Organisatie van activiteiten en evenementen - Tijdelijke politieverordening - Heikant

Nadere informatie

Arrondissement Tielt Zitting: 5 december 2017

Arrondissement Tielt Zitting: 5 december 2017 O.C.M.W. ARDOOIE Raad voor Maatschappelijk Welzijn Arrondissement Tielt Zitting: 5 december 2017 Aanwezig: Marleen Lepla, voorzitter Pieter Callens, Marie-Claire Chiers, Rudi Debusschere, Hilde Stevens,

Nadere informatie

Directiecomité van de intergemeentelijke vereniging IGEMO 10 augustus 2017 (812 )

Directiecomité van de intergemeentelijke vereniging IGEMO 10 augustus 2017 (812 ) Directiecomité van de intergemeentelijke vereniging IGEMO 10 augustus 2017 (812 ) Walter Horemans (voorzitter) Lucien Herijgers (1 ste ondervoorzitter) Greet Geypen (2 de ondervoorzitter) Ivan Blauwhoff

Nadere informatie

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 13 mei 2019

LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 13 mei 2019 LIJST MET DE BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 13 mei 2019 Cfr. Artikel 285 1 van het Decreet over het Lokaal Bestuur wordt de lijst met de besluiten van het college van burgemeester

Nadere informatie

College van burgemeester en schepenen Verslag Zitting van 25 april 2019

College van burgemeester en schepenen Verslag Zitting van 25 april 2019 College van burgemeester en schepenen Verslag Zitting van 25 april 2019 Samenstelling Aanwezig de heer Kristof Hendrickx, burgemeester-voorzitter; de heer Luc Bouwen, schepen; mevrouw An Hermans, schepen;

Nadere informatie

stad brugge woondienst

stad brugge woondienst stad brugge woondienst GEMEENTELIJK REGLEMENT VOOR HET VERLENEN VAN EEN PREMIE VOOR HET AFKOPPELEN VAN DE HEMELWATERAFVOER VAN HET GEMEENTELIJK RIOLERINGSNET EN HET GEBRUIK VAN HEMELWATER BIJ BESTAANDE

Nadere informatie

1. Akkoord met een tijdelijke politieverordening n.a.v. de doortocht van de wielerwedstrijd Brussel - Zepperen op 10 maart 2019.

1. Akkoord met een tijdelijke politieverordening n.a.v. de doortocht van de wielerwedstrijd Brussel - Zepperen op 10 maart 2019. Besluiten schepencollege 22 januari 2019 Afwezig bij aanvang zitting: Gijsbrecht Huts en Eddy Poffé 1. De notulen van het schepencollege van 15 januari 2019 worden goedgekeurd. POLITIE 1. Akkoord met een

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 19 FEBRUARI 2019

BESLUITENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 19 FEBRUARI 2019 ENLIJST VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN VAN 19 FEBRUARI 2019 Aanwezig: Marc Doutreluingne, burgemeester; Eliane Spincemaille, dd. burgemeester voor agendapunt 17; Eliane Spincemaille, Isabelle

Nadere informatie

Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen van 15 februari 2019

Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen van 15 februari 2019 Besluitenlijst college van burgemeester en schepenen van 15 februari 2019 1. Goedkeuren verslag Het college van burgemeester en schepenen keurt het verslag van de zitting van 8 februari 2019 goed. 2. Goedkeuren

Nadere informatie

GEMEENTERAAD. Ontwerpbesluit

GEMEENTERAAD. Ontwerpbesluit GEMEENTERAAD Ontwerpbesluit OPSCHRIFT Vergadering van 16 juni 2016 Besluit nummer: 2016_GR_00612 Onderwerp: Overheidsopdracht van werken - Uitvoeren van wegen- en rioleringswerken in de Braemstraat te

Nadere informatie