2. Besluitenlijsten vergadering burgemeester en wethouders d.d. 14 april 2015.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "2. Besluitenlijsten vergadering burgemeester en wethouders d.d. 14 april 2015."

Transcriptie

1 Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer J.W. Verkroost De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst De heer F. Živković-Laurenta Secretaris mevrouw A. van Hussel Communicatieadviseur mevrouw M. Hemels Adviseur / notulen de heer L. Bogaerts enlijst Vergadering College B&W Datum 21 april Opening en mededelingen. De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Gestart wordt met een kennismaking met de heren Molenaar en Olieman van de rekenkamercommissie. 2. enlijsten vergadering burgemeester en wethouders d.d. 14 april Voor kennisgeving aannemen. Voorkennisgeving aangenomen onder aanvulling: De burgemeester verlaat om u de vergadering. Het voorzitterschap wordt overgenomen door loco-burgemeester Verkroost. 3. Ontwerpbegroting AVU 2016 Instemmen met de ontwerpbegroting 2016 van de AVU en dit middels bijgevoegde reactie kenbaar maken. 4. Instemming met aanwijzing priorij tot rijksmonument Pagina 1 van 6 Aanwijzen van de Priorij Emmausgangers tot rijksmonument enlijst College B&W:

2 5. Instemmen met sociaal plan WMMN De raad voorstellen in te stemmen met het bijbehorend concept sociaal plan WMMN 6. Consultatie jaarstukken VRU 2014, programmabegroting 2016 VRU en 1e wijziging programmabegroting VRU De zienswijze op de conceptjaarstukken 2014 en de conceptprogrammabegroting 2016 van de Veiligheidsregio Utrecht kenbaar maken overeenkomstig de voorgelegde conceptbrief; 2. De 1e wijziging programmabegroting 2015 voor kennisgeving aannemen; 3. De onder 1 en 2 genoemde zienswijze en stukken ter kennisname brengen van de raad; 4. De financiële consequenties op te nemen in de 2e Bestuursrapportage 2015 en de begroting Vaststelling Bomenverordening Stichtse Vecht De Bomenverordening Stichtse Vecht 2015, welke op 15 oktober 2015 van kracht zal worden ter vaststelling voorleggen aan de raad. 2 De Nota van zienswijzen vaststellen. 3 Kennis nemen van de conceptstukken die u ter vaststelling worden aangeboden na vaststelling van de Bomenverordening (Groene kaart, Bomenbeleid en structuurplan , kaart Historische groenelementen met toelichting, Beleidsregel criteria beschermde houtopstanden, Beleidsregel niet-beschermde gemeentelijke bomen). 8. Vaststellen gemeentelijk bijdrage en samenwerkingsovereenkomst voor MHV 1. Een bedrag van maximaal beschikbaar stellen om de benodigde parkeerplaatsen te realiseren. 2. Ten behoeve van de herstructurering bij de MHV om de realisering van een extra veld mogelijk te maken, een financiële bijdrage leveren van maximaal Dekking van deze kosten verantwoorden in de tweede bestuursrapportage Hierbij de opbrengsten uit vastgoed betrekken. Pagina 2 van 6 burgemeester Volmacht verlenen aan wethouder Van der Horst tot ondertekening van de overeenkomst met MHV. Conform advies enlijst College B&W:

3 9. Ontwikkeling van 12 starterskoopwoningen op het CSV terrein in Vreeland 1. Instemmen met de uitgangspunten voor de herontwikkeling van de locatie CSV terrein in Vreeland tot woningbouwlocatie (bijlage 1); 2. Instemmen met de overeenkomst fase I (bijlage 2); 3. Wethouder F. Živkovic-Laurenta mandateren de overeenkomst fase I te ondertekenen 10. Starten inspraak en vooroverleg bestemmingsplan Oud Zuilen en Op Buuren 1. instemmen met het voorontwerpbestemmingsplan Oud Zuilen en Op Buuren e.o. met het digitale ID NL.IMRO.1904.OpBuurnOudZlnMRS en ter inzage leggen in het kader van voorbereiding (inspraak en vooroverleg) ex artikelen en lid 1 onder e ruimtelijke ordening; 2. het besluit ter kennis brengen aan de gemeenteraad. 11. Vaststelling nota bodembeheer en bodermkwaliteitskaart 1. De raad voorstellen de uitgangspunten en beleidskaders van de Nota bodembeheer vast te stellen 2. De raad voorstellen om besluiten omtrent toekomstige wijzigingen of actualisaties in het beleid aan het college te delegeren, zoals omschreven in paragraaf 7.3 van de nota bodembeheer 3. Het gedoogbeleid voor het toemaakdekgebied in te trekken. Dit wordt geëffectueerd nadat de raad de beleidskaders heeft vastgesteld. 12. Dorpsvisie Tienhoven-Oud Maarsseveen, Maarsseveen-Molenpolder en Bethunepolder 1. De raad voorstellen om de dorpsvisie Tienhoven-Oud Maarsseveen, Maarsseveen- Molenpolder en Bethunepolder (Hoofdstuk 1.5 van het Dorpsontwikkelingsplan) vast te stellen als uitgangspunt voor de toekomstige uitvoeringsplannen van 1) Tienhoven-Oud Maarsseveen, 2) Maarsseveen-Molenpolder en 3) Bethunepolder. De visie bestaat uit de zes volgende thema s: Behouden en versterken van de dorpskwaliteit Behouden vitaliteit Behouden en versterken van de sociale samenhang Veilig en ontspannen leven Bereikbare kernen Aandacht voor duurzaamheid 13. Actieprogramma ruimtelijke ontwikkelingsprojecten en afstoten van Pagina 3 van 6 enlijst College B&W:

4 dispositievastgoed 1. Kennis nemen van de Startnotitie Actieprogramma afstoten vastgoed en uitvoering van ruimtelijke ontwikkelingsprojecten en de shortlist van af te stoten panden en ruimtelijke ontwikkelingsprojecten waarbij gemeentelijk vastgoed is betrokken. 2. Instemmen met het als uitgangspunt bij het afstoten van vastgoed nemen van de in de shortlist opgenomen prioritering en fasering voor het geven van een impuls aan het afstoten van panden en aan de uitvoering van ruimtelijke ontwikkelings-projecten. 14. Voorbereidingskrediet voor de nieuwe schoolaccommodatie Wereldkidz Palet 1. De gemeenteraad overeenkomstig bijgevoegd conceptraadsvoorstel voorstellen een voorbereidingskrediet van ,- ter beschikking te stellen. ( raad 30 juni 2015) 2. Voor de periode tot en met juni 2015 de voorbereidingskosten tot een bedrag van ,-. ten behoeve van de voortgang van het project ten laste brengen van de reguliere onderwijshuisvestingsbudgetten en deze, na definitieve duidelijkheid over de voortgang van het project, onder te brengen in het voorbereidingskrediet van , Aanpak opzetten programma economie Instemmen met de programmatische aanpak voor het opzetten van het programma Economie Conform advies m.d.v. dat evenementenprogrammering opgenomen wordt in het programma. 16. Rapportage over 2014 op grond van de Verordening systematische toezichtinformatie provincie Utrecht (Interbestuurlijk Toezicht). 1. Kennis te nemen van de bijgevoegde rapportage over 2014 op grond van de Verordening systematische toezichtinformatie provincie Utrecht (Interbestuurlijk Toezicht). 2. Deze rapportage ter kennisname aanbieden aan de raad. 17. Notitie verbinding jeugd en veiligheid SWW In te stemmen met de notitie Verbinding jeugd met veiligheidsbeleid 18. Herijking minimabeleid Pagina 4 van 6 1. Instemmen met de nota Meedoen in Stichtse Vecht en Weesp 2. Instemmen met bijgaand raadsvoorstel en voorleggen aan de gemeenteraad enlijst College B&W:

5 19. Bestuurlijke aansturing Veilig Thuis (SWW) 1. De bestuurlijke Overlegtafel Veilig Thuis (en Save) in te stellen, zoals toegelicht in bijlage 1; 2. Deze werkwijze een jaar na de oprichting te evalueren; 3. De portefeuillehouder Jeugd van de gemeente Woerden de heer B.Duindam en de portefeuillehouder jeugd van de gemeente Stichtse Vecht de heer J.Verkroost, als diens eerste plaatsvervanger en de wethouder de heer A.Dijkstra van de gemeente Ronde Venen als diens tweede plaatsvervanger,te mandateren om namens de colleges van Stichtse Vecht, Weesp en Wijdemeren besluiten te nemen in de Bestuurlijke Overlegtafel Veilig Thuis (en Save) en te machtigen en volmacht te verlenen voor zover nodig om de taken van de Bestuurlijke Overlegtafel uit te voeren. 20. Divosa Benchmark Werk en Inkomen 1. Kennis te nemen van het rapport Divosa Benchmark Werk & Inkomen, verdiepende module, Stichtse Vecht 2014 en dit rapport ter kennisname aan te bieden aan de gemeenteraad. 2. In te stemmen met continuering van deelname aan de Divosa benchmark module basis + verdiepend in 2015 en 2016 en twee keer per jaar, middels een raadsinformatiebrief, informeren van de gemeenteraad over de prestaties en uitkomsten van deze benchmark. 3. In te stemmen met het, indien Divosa daartoe besluit, deelnemen aan de pilot voor de verdere doorontwikkeling van de Benchmark Werk & Inkomen van Divosa. 21. Plan van aanpak Pleegzorg bijzondere kosten Het plan van aanpak pleegzorg bijzondere kosten nader uit te laten werken. 22. Huisvestingsverordening Stichtse Vecht 2015 Raad voorstellen de Huisvestingsverordening Stichtse Vecht 2015 vast te stellen. 23. Startnotitie Integraal Veiligheidsplan Pagina 5 van 6 De raad voorstellen: 1. De startnotitie Integraal Veiligheidsplan vast te stellen. enlijst College B&W:

6 24. Regionale ontwikkelingen (o.a. BRU, U10 en SWW). 25. Communicatie. 26. Bijzonderheden in relatie tot afspraken collegeleden. Representatieve verplichtingen 27. Rondje actualiteiten. 28. Rondvraag. Raadskalender en commssie besproken i.a.v. van de griffier. Intentieverklaring voor de (Rijks)straatweg (besluit en ondertekening) mandaat resp. volmacht aan wethouder De Groene. Pagina 6 van 6 enlijst College B&W:

1. Opening en mededelingen. De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

1. Opening en mededelingen. De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer W. van Vossen Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Wethouder Zivkovic verlaat om uur de vergadering.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Wethouder Zivkovic verlaat om uur de vergadering. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

Besluit De voorziter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Besluit De voorziter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter Mevr. drs. M.M.van 't Veld Wethouders De heer J.W. Verkroost De heer P. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst De heer H. Van Rhee De heer F. Živković-Laurenta

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. 2. Laaggeletterdheid: projecten en begrotingswijziging.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. 2. Laaggeletterdheid: projecten en begrotingswijziging. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer W. van Vossen De heer T.H.D. de Weger Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Loco-secretaris

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter Mevr. drs. J.W.E. Spies Wethouders De heer J.W. Verkroost De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst De heer H. Van Rhee De heer F. Živković-Laurenta Wnd.

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer J.W. Verkroost De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst Mevrouw J.A. Koops De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer W. van Vossen Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

*Z022B83434B* BESLUITENLIJST openbaar Weesp bij de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 21 april 2015

*Z022B83434B* BESLUITENLIJST openbaar Weesp bij de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 21 april 2015 *Z022B83434B* BESLUITENLIJST openbaar Weesp bij de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 21 april 2015 Besluitnummer Onderwerp Besluit Z.47161/D.2347 Overeenkomsten arbeidsontwikkeling en werkgeversdienstverlening

Nadere informatie

Besluit De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Besluit De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter Mevr. drs. J.W.E. Spies Wethouders De heer J.W. Verkroost De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst De heer H. Van Rhee De heer F. Živković-Laurenta Wnd.

Nadere informatie

1. Opening en mededelingen. De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

1. Opening en mededelingen. De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer W. van Vossen De heer T.H.D. de Weger Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer J.W. Verkroost De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst De heer F. Živković-Laurenta Secretaris mevrouw A.

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer J.W. Verkroost Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst De heer H. Van Rhee De heer F. Živković-Laurenta Wnd. secretaris mevrouw A.

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer J.W. Verkroost De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst Mevrouw J.A. Koops De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

Besluitenlijst. Vergadering College B&W. 1. Openingen en mededelingen. 2. Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders d.d. 23 januari 2018.

Besluitenlijst. Vergadering College B&W. 1. Openingen en mededelingen. 2. Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders d.d. 23 januari 2018. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer W. van Vossen Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort Secretaris mevrouw A. van Hussel Communicatieadviseur mevrouw

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

Besluitenlijst. Vergadering College B&W. 1. Opening en mededelingen.

Besluitenlijst. Vergadering College B&W. 1. Opening en mededelingen. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer J.W. Verkroost De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst De heer F. Živković-Laurenta Secretaris mevrouw A.

Nadere informatie

2. Besluitenlijsten vergadering burgemeester en wethouders d.d. 16 mei 2017

2. Besluitenlijsten vergadering burgemeester en wethouders d.d. 16 mei 2017 Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer W. van Vossen De heer T.H.D. de Weger Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer J.W. Verkroost De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst Mevrouw J.A. Koops De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Wethouder Balemans woont vanaf uur de vergadering bij.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Wethouder Balemans woont vanaf uur de vergadering bij. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer W. van Vossen Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

2. Besluitenlijsten vergadering burgemeester en wethouders d.d. 12 december Stedenbouwkundig kader en beeldkwaliteitsplan Bisonspoor.

2. Besluitenlijsten vergadering burgemeester en wethouders d.d. 12 december Stedenbouwkundig kader en beeldkwaliteitsplan Bisonspoor. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer W. van Vossen Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

1. Openingen en mededelingen. De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

1. Openingen en mededelingen. De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer W. van Vossen Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris mevrouw A. van Hussel

Nadere informatie

Advies Burgemeester Witteman is met kennisgeving afwezig. Wethouder De Groene zit de vergadering voor.

Advies Burgemeester Witteman is met kennisgeving afwezig. Wethouder De Groene zit de vergadering voor. Aanwezig: Voorzitter De heer P.F. de Groene Wethouders De heer E.R.M. Balemans De heer W. van Vossen Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris mevrouw A. van Hussel

Nadere informatie

1. Opening en mededelingen. De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

1. Opening en mededelingen. De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

1. Besluitenlijsten vergadering burgemeester en wethouders d.d. 13 februari 2018.

1. Besluitenlijsten vergadering burgemeester en wethouders d.d. 13 februari 2018. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer E.R.M. Balemans De heer W. van Vossen Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris mevrouw A. van Hussel

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer W. van Vossen Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer J.W. Verkroost De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer F. Živković-Laurenta Secretaris mevrouw A. van Hussel Communicatieadviseur

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer W. van Vossen Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

2. Besluitenlijsten vergadering burgemeester en wethouders d.d. 31 oktober 2017.

2. Besluitenlijsten vergadering burgemeester en wethouders d.d. 31 oktober 2017. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer W. van Vossen Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

2. Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders d.d. 14 mei 2019

2. Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders d.d. 14 mei 2019 Aanwezig: Voorzitter Mevrouw Y.P. van Mastrigt Wethouders De heer J.W.E. Klomps Mevrouw L.J. van Dort De heer M.J. van Dijk Mevrouw H.J. Veneklaas Secretaris Mevrouw A.J. van Hussel Adviseur / notulen

Nadere informatie

2. Besluitenlijsten vergadering burgemeester en wethouders d.d. 22 september 2015

2. Besluitenlijsten vergadering burgemeester en wethouders d.d. 22 september 2015 Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer J.W. Verkroost De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst Mevrouw J.A. Koops De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

2. Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders d.d. 30 oktober 2018.

2. Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders d.d. 30 oktober 2018. Aanwezig: Voorzitter Y.P. van Mastrigt Wethouders De heer J.W.E. Klomps Mevrouw L.J. van Dort De heer F.W.H. van Liempdt Mevrouw H.J. Veneklaas Secretaris mevrouw A.J. van Hussel Communicatieadviseur mevrouw

Nadere informatie

2. Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders d.d. 13 november 2018

2. Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders d.d. 13 november 2018 Aanwezig: Voorzitter Y.P. van Mastrigt Wethouders De heer J.W.E. Klomps Mevrouw L.J. van Dort De heer F.W.H. van Liempdt Mevrouw H.J. Veneklaas Secretaris mevrouw A.J. van Hussel Communicatieadviseur mevrouw

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 19 mei 2015 10.00 15.00 uur Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Dhr. J.J.W. van Dongen (D66) Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (GroenLinks/PvdA) Dhr.

Nadere informatie

Vergadering College van B&W d.d. 30 okt Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders d.d. 16 oktober 2018.

Vergadering College van B&W d.d. 30 okt Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders d.d. 16 oktober 2018. Aanwezig: Voorzitter Y.P. van Mastrigt Wethouders De heer J.W.E. Klomps Mevrouw L.J. van Dort De heer F.W.H. van Liempdt Mevrouw H.J. Veneklaas Secretaris mevrouw A.J. van Hussel Communicatieadviseur mevrouw

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 16 april 2019

Besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 16 april 2019 enlijst B&W-vergadering d.d. 16 april 2019 Aanwezig: Burgemeester drs. J.W. Brenninkmeijer Wethouder drs. A. Uijlenhoet Wethouder drs. A.C.W.A.M. van Holstein Wethouder drs. L.I. Smit-Volkers Wethouder

Nadere informatie

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 17 mei 2016

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 17 mei 2016 Nr. e160018552 Casenr. 16e0004127 BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 17 mei 2016 Aanwezig: De heer A.A.J. Baars, burgemeester De heer mr. J. van den Bosch, wethouder De heer

Nadere informatie

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 4 mei 2009. nummer 18

GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN. voor de vergadering van burgemeester en wethouders. van 4 mei 2009. nummer 18 GEMEENTE ALBLASSERDAM NOTULEN voor de vergadering van burgemeester en wethouders van 4 mei 2009 nummer 18 L.M. Huizer, A.L. Cardon, S.J. Veerman, J.M. Dekker, A.B. Blase, burgemeester wethouder wethouder

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 8 mei 2012

Openbare besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 8 mei 2012 Burgemeester Röell 12CV000171 Benoeming tot buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand (trouwambtenaar) De heer A.R. Stolk benoemen tot buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand voor de periode als

Nadere informatie

1. In te stemmen met bijgevoegde raadsinformatiebrief en deze op 21 augustus 2018 naar de raad sturen

1. In te stemmen met bijgevoegde raadsinformatiebrief en deze op 21 augustus 2018 naar de raad sturen enlijst B&W-vergadering d.d. 21 augustus 2018 Aanwezig: Burgemeester drs. J.W. Brenninkmeijer Wethouder drs. A. Uijlenhoet Wethouder drs. A.C.W.A.M. van Holstein Wethouder drs. L.I. Smit-Volkers Wethouder

Nadere informatie

2. Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders d.d. 9 april 2019

2. Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders d.d. 9 april 2019 Aanwezig: Voorzitter Mevrouw Y.P. van Mastrigt Wethouders De heer J.W.E. Klomps Mevrouw L.J. van Dort De heer M.J. van Dijk Secretaris Mevrouw A.J. van Hussel Communicatieadviseur Mevrouw D. de Wit Adviseur

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst Mevrouw J.A. Koops De heer F. Živković-Laurenta Secretaris mevrouw A. van

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer W. van Vossen Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

2. Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders d.d. 27 november 2018.

2. Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders d.d. 27 november 2018. Aanwezig: Voorzitter Y.P. van Mastrigt Wethouders De heer J.W.E. Klomps Mevrouw L.J. van Dort De heer F.W.H. van Liempdt Mevrouw H.J. Veneklaas Secretaris mevrouw A.J. van Hussel Communicatieadviseur mevrouw

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst - College van B&W

Openbare besluitenlijst - College van B&W Datum 23-04-2019 Tijd 9:00-12:00 Locatie B&W kamer Voorzitter B. Koelewijn Openbare besluitenlijst - College van B&W 1. Besluitenlijst van de vergadering burgemeester en wethouders van 16 april 2019 19INT00476

Nadere informatie

datum overleg dinsdag 28 mei 2013 aanwezig voorzitter: secretaris: wethouders:

datum overleg dinsdag 28 mei 2013 aanwezig voorzitter: secretaris: wethouders: VERSLAG VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS datum overleg dinsdag aanwezig voorzitter: secretaris: : de heer T.J. Romeyn mevrouw C.C.H. van de Meent mevrouw D.H. Schmalschläger de heer H.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST voor de vergadering van het college van B&W Datum: 14 april 2015

BESLUITENLIJST voor de vergadering van het college van B&W Datum: 14 april 2015 BESLUITENLIJST voor de vergadering van het college van B&W Datum: 14 april 2015 Aanwezig: Afwezig: burgemeester, wethouders Verbeek Nijhof, Varkevisser, Luca en Fluitman en de gemeentesecretaris I. Notulen

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 22 MEI 2018

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 22 MEI 2018 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 22 MEI 2018 Aanwezig: Afwezig: Wnd. burgemeester Van Vliet-, de wethouders Luyckx en Struijlaart, secretaris Schadé en locosecretaris

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 3 maart 2015 10.00 15.00 uur Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes Dhr. J.J.W. van Dongen (D66) Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof

Nadere informatie

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 23 mei 2017

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 23 mei 2017 Nr. e170018513 Casenr. 17e0003009 BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 23 mei 2017 Aanwezig: De heer A.A.J. Baars, burgemeester De heer mr. J. van den Bosch, wethouder De heer

Nadere informatie

12 februari februari 2019 Onderwerp Besluit Concept raadsvoorstel kadernota 2020 GGD West-Brabant

12 februari februari 2019 Onderwerp Besluit Concept raadsvoorstel kadernota 2020 GGD West-Brabant Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Alphen-Chaam vergadert iedere week, meestal op dinsdag. In deze 'B&W-belicht' informeren wij u over alle openbare besluiten van 12 februari 2019

Nadere informatie

4. St Ontwerpbestemmingsplan 't Hout - A. vd Dyckestraat naast 14

4. St Ontwerpbestemmingsplan 't Hout - A. vd Dyckestraat naast 14 ergadering van burgemeester en wethouders Nummer. oorstel Portefeuillehouder 1. Bm aststellen van de openbare besluitenlijst van 22 mei 2018 De besluitenlijst vaststellen 2. Bm ---- Uitnodigingen Ter bespreking

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W-vergadering d.d.4 september 2018

Besluitenlijst B&W-vergadering d.d.4 september 2018 enlijst B&W-vergadering d.d.4 september 2018 Aanwezig: Burgemeester drs. J.W. Brenninkmeijer Wethouder drs. A. Uijlenhoet Wethouder drs. A.C.W.A.M. van Holstein Wethouder drs. L.I. Smit-Volkers Wethouder

Nadere informatie

B&W openbare notulen. No. Onderwerp/voorstel. Besluit. Notulen Vaststellen notulen d.d. 12 november 2013. Worden vastgesteld

B&W openbare notulen. No. Onderwerp/voorstel. Besluit. Notulen Vaststellen notulen d.d. 12 november 2013. Worden vastgesteld Datum: 19 november 2013 Aanwezig: D. Bijl, Burgemeester J. Krieger, Wethouder B. Daan, Wethouder G. Nijenhuis, Wethouder R.J. Helm, Wethouder M.J.H. Smulders, Secretaris A. Heiner, Adviseur/notulist B.

Nadere informatie

college van burgemeester en wethouders

college van burgemeester en wethouders GEMEENTE BREDA * B E S L U I T E N L I J S T * voor de vergadering van het college van burgemeester en wethouders op 27-04-2010 Aanwezig: Burgemeester Van der Velden Wethouder Arbouw Wethouder Meeuwis

Nadere informatie

Burgemeester en wethouders

Burgemeester en wethouders Burgemeester en wethouders Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders van Gemeente Leerdam d.d. 18 december 2018 Aanwezig: Burgemeester T.P.J. Bruinsma Wethouder T. Meijdam Wethouder

Nadere informatie

Vergadering van 21 juli 2015. 1. Besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 21 juli 2015

Vergadering van 21 juli 2015. 1. Besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 21 juli 2015 enlijst B&W-vergadering d.d. 21 juli 2015 Aanwezig: Afwezig: Burgemeester drs. J.W. Brenninkmeijer Wethouder Ir. J.H.M. van Dijk Wethouder P.J. Van Liempd Secretaris drs. J.W.F. Compagne Wethouder A.C.P.

Nadere informatie

Datum vergadering Aanvang Contactpersoon. 27 september uur R.C. van Nunspeet. B&W-kamer

Datum vergadering Aanvang Contactpersoon. 27 september uur R.C. van Nunspeet. B&W-kamer Vergadering College van Burgemeester en Wethouders Datum vergadering Aanvang Contactpersoon 27 september 2016 09.00 uur R.C. van Nunspeet Plaats vergadering Doorkiesnummer B&W-kamer 5229445 Verslag Zeewolde

Nadere informatie

Concept besluitenlijst van de B&W-vergadering van 7 mei

Concept besluitenlijst van de B&W-vergadering van 7 mei 128251-195730 Concept besluitenlijst van de B&W-vergadering van 7 mei 2019 1. Vaststellen van de concept besluitenlijst van de collegevergadering B&W van 7 mei 2019. 2. De openbare besluiten deel van collegevergadering

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST OPENBARE BESLUITENLIJST collegevergadering d.d. Aanwezig: R.H. Roep, R.F.J.W.M. van Dooren, L.P.T.M. Prevoo, J. Damen, M. de Zwarte R.W. Schiettekatte (1 e loco-secretaris) H.W. Moerdijk (plv. algemeen

Nadere informatie

Onderwerp Septembercirculaire Gemeentefonds 2015 OPB RAAD

Onderwerp Septembercirculaire Gemeentefonds 2015 OPB RAAD enlijst B&W-vergadering d.d. 29 september 2015 Aanwezig: Burgemeester drs. J.W. Brenninkmeijer Wethouder A.C.P. Balk Wethouder Ir. J.H.M. van Dijk Wethouder drs. A.C.W.A.M. van Holstein Wethouder P.J.

Nadere informatie

Wethouder Klomps verlaat om uur de vergadering (bij agendapunt Rondvraag).

Wethouder Klomps verlaat om uur de vergadering (bij agendapunt Rondvraag). Aanwezig: Voorzitter Y.P. van Mastrigt Wethouders De heer J.W.E. Klomps Mevrouw L.J. van Dort De heer M.J. van Dijk Mevrouw H.J. Veneklaas Secretaris mevrouw A.J. van Hussel Communicatieadviseur mevrouw

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Montfoort

Openbare Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Montfoort 1.* Dhr. Th. van Eijk Wijzigingsplan Rotonde N204 - Blokland 2.* Dhr. J.L.M. Vlaar Concept Subsidiejaarplan 2016 3.* Dhr. Th. van Eijk Sociaal plan Welstand Monumenten Midden Nederland (WMMN) 4.* Dhr.

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 22-05-2012

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 22-05-2012 Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 22-05-2012 Registratienummer: 2012/7540 Aanwezig : Burgemeester L.C. Poppe-de Looff N Weth. M.H.M.R. de Hoon-Veelenturf (voorzitter) J Weth. W. van Hees

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 7 november 2017 Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (OPEN) Dhr. G. Boonzaaijer (SGP) Burgemeester

Nadere informatie

Besluitenlijst burgemeester en wethouders, nr. 17, 7 mei 2013

Besluitenlijst burgemeester en wethouders, nr. 17, 7 mei 2013 Besluitenlijst burgemeester en wethouders, nr. 17, 7 mei 2013 Aanwezig: Voorzitter: Secretaris: Wethouder: Wethouder: Tjapko Poppens Wilma van de Werken, loco Carel van Gelder Jan Burger Algemeen Onderwerp

Nadere informatie

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 23 mei tot en met vrijdag 27 mei 2011

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 23 mei tot en met vrijdag 27 mei 2011 Lijst nr. 21 Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders Periode: maandag 23 mei tot en met vrijdag 27 mei 2011 PUBLIEKSDIENST Werkbezoek Uddel op 25 mei 2011 Voorstel dienst Publieksdienst: 1. instemmen

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Openbare besluitenlijst Collegevergadering Datum 28-05-2019 Tijd 9:00-12:00 Locatie Bestuurskamer (2.58) Voorzitter Aanwezigen H.A.G. Hellegers D. van Deurzen, G. van Heeswijk, H.A.G. Hellegers, F.J.M.

Nadere informatie

B&W 9 EN 12 JUNI 2015, WEEK 24

B&W 9 EN 12 JUNI 2015, WEEK 24 Vaststellen van de notulen van de vergadering van 2 juni 2015. P-Besluitenlijst week 24. 151 VB Uitwerken mogelijkheden pilot hennepteelt Bijgaande commissienotitie voorleggen aan raadscommissie F&B om

Nadere informatie

Notulen collegevergadering Aanwezig:

Notulen collegevergadering Aanwezig: Notulen collegevergadering 27-11-2018 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Dreessen, W.H.J. (Wethouder) Jacobs, Drs. G.J.M. (Wethouder) Piatek, C.A.C.N. (Wethouder)

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST OPENBARE BESLUITENLIJST collegevergadering d.d. Aanwezig: Burgemeester A.M. Demmers-van der Geest Wethouders R.F.J.W.M. van Dooren, L.P.T.M. Prevoo, M. de Zwarte Gemeentesecretaris: J.J. van Houdt Bestuurssecretaris:

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van B&W

Besluitenlijst van het College van B&W enlijst van het College van B&W Datum: 16 september 2014 Aanvang: 9:00 uur Vergaderlocatie: Commissiekamer Voorzitter: J.J. Luteijn Secretaris: G.P. Boluijt Aanwezig: B. Boelhouwers, G.P. Boluijt, H.J.

Nadere informatie

2. BESLUITENLIJST VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN 18 APRIL 2017

2. BESLUITENLIJST VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN 18 APRIL 2017 830 V E R SL AG van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg van 9 mei 2017, 9.00 uur in het Gemeentehuis (kamer D1.03) te Leidschendam Aanwezig: de heer

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 18/10/2016 Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Bakker H.T.M. (Wethouder), aanwezig Kuijpers J.B.M. (Wethouder), aanwezig Stoop P.J.W. (Wethouder),

Nadere informatie

Nr. B&W Onderwerp Beslissing Samenvatting

Nr. B&W Onderwerp Beslissing Samenvatting Zaaknummer: Z - 17031253 Documentnummer: INT - 1720005 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 25 APRIL 2017 Aanwezig: Burgemeester Van der Meijden, wethouders Briels, Buter, Meulensteen en Van Zeeland Nr.

Nadere informatie

concept besluitenlijst b en w-vergadering

concept besluitenlijst b en w-vergadering concept enlijst b en w-vergadering aanwezig Burgemeester M. Schoenmaker Wethouder D.A. Bergman Wethouder R.A. Tetteroo Wethouder J.M. de Laat Wethouder L.J. Werger Wethouder H. Niezen Wnd. gemeentesecretaris/

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders gehouden op dinsdag 18 oktober 2016.

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders gehouden op dinsdag 18 oktober 2016. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders gehouden op dinsdag 18 oktober 2016. Aanwezig: Arnoud Rodenburg (burgemeester) Hans Horlings (wethouder) Govert van Oord (wethouder) Annemiek

Nadere informatie

CONCEPT. Definitief openbare besluitenlijst college Reg.Nr.: IN Datum B&W vergadering:

CONCEPT. Definitief openbare besluitenlijst college Reg.Nr.: IN Datum B&W vergadering: Notulen Definitief openbare besluitenlijst college Reg.Nr.: IN15-00407 Aanwezigen: Afwezigen: Dhr. A.G.T. van Aert, burgemeester Mevr. C.M.M. Noordman, gemeentesecretaris Mevr. P.J.E. van de Loo, wethouder

Nadere informatie

Cie / Raad Onderwerp Preventieve Maatregelen Jeugd OPB RAAD

Cie / Raad Onderwerp Preventieve Maatregelen Jeugd OPB RAAD enlijst B&W-vergadering d.d. 5 februari 2019 Aanwezig: Burgemeester drs. J.W. Brenninkmeijer Wethouder drs. A. Uijlenhoet Wethouder drs. A.C.W.A.M. van Holstein Wethouder drs. L.I. Smit-Volkers Wethouder

Nadere informatie

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 06 mei 2014

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 06 mei 2014 Nr. 14031668 Casenr. 2014-07812 BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 06 mei 2014 Aanwezig: De heer A.A.J. Baars, burgemeester De heer A. Nederveen, wethouder De heer A.L. Klappe,

Nadere informatie

B&W BESLUITENLIJST PERS

B&W BESLUITENLIJST PERS B&W BESLUITENLIJST PERS Vergadering van burgemeester en wethouders op dinsdag 19 maart 2019 No. 2019-11 Aanwezig: burgemeester H. van Kooten de wethouders J.H.L.M. de Vreede, mevrouw J.H.A. Sørensen, P.A.

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van B&W

Besluitenlijst van het College van B&W enlijst van het College van B&W Datum: 25 november 2014 Aanvang: 9:00 uur Vergaderlocatie: Commissiekamer Voorzitter: J.J. Luteijn Secretaris: G.P. Boluijt Aanwezig: B. Boelhouwers, G.P. Boluijt, H.J.

Nadere informatie

Openbare agenda College vergadering van 02-12-2014. Nummer: Aanwezig:

Openbare agenda College vergadering van 02-12-2014. Nummer: Aanwezig: Openbare agenda College vergadering van 02-12-2014 Aanwezig: Nummer: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij,

Nadere informatie

CONCEPT-BESLUITENLIJST voor de vergadering van het college van B&W Datum: 20 januari 2015

CONCEPT-BESLUITENLIJST voor de vergadering van het college van B&W Datum: 20 januari 2015 CONCEPT-BESLUITENLIJST voor de vergadering van het college van B&W Datum: 20 januari 2015 Aanwezig: Afwezig: burgemeester, wethouders Verbeek Nijhof, Varkevisser, Luca en Fluitman en de gemeentesecretaris

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 26 mei 2015

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 26 mei 2015 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wets d.d. 26 mei 2015 Aanwezig: Dhr. drs. A. Mans, burgemeester Mw. mr. C.A. Peters, secretaris Dhr. H. Klijnstra MBA, wet Dhr. L. van Schoonhoven,

Nadere informatie

Advies en besluitenlijst 7 februari 2012

Advies en besluitenlijst 7 februari 2012 Instantie BW Datum 7 februari 2012 Tijdstip 09.30 uur Weeknummer week 6. Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), dhr. W. van Montfoort (wethouder), dhr. ir. C.J.A. van Lith (wethouder), dhr. N.A.M.

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda -00Datum : 14 juni 2016 Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes ( behalve agendapunt 8 ) Dhr. J.J.W. van Dongen (D66) Dhr. H. Veldhuizen (CDA)

Nadere informatie

Het opleggen van een last onder dwangsom wegens het in strijd handelen met de voorschriften van het bestemmingsplan en het Besluit omgevingsrecht.

Het opleggen van een last onder dwangsom wegens het in strijd handelen met de voorschriften van het bestemmingsplan en het Besluit omgevingsrecht. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee dd 16 april 2019 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A De heer WM van Esch De heer DA De

Nadere informatie

Raadsvoorstel agendapunt

Raadsvoorstel agendapunt Raadsvoorstel agendapunt Aan de raad van de gemeente IJsselstein Zaaknummer : 550663 Datum : 1 mei 2018 Programma : Regie Blad : 1 van 5 Commissie : Bestuur Portefeuillehouder: mr. P.J.M. van Domburg Informatie

Nadere informatie

2) Uitnodiging provincie ZH masterclass BIZ d.d. 18 november uur in Zoetermeer. Besluit: Voor kennisgeving aannemen.

2) Uitnodiging provincie ZH masterclass BIZ d.d. 18 november uur in Zoetermeer. Besluit: Voor kennisgeving aannemen. Lijst van besluiten vastgesteld door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Strijen Datum 11 november 2014 Openbaar Ja Adviesnr/zaaknr Onderwerp ADV-14-00986/Z.02426 Uitnodigingen B&W

Nadere informatie

Vergadering college van burgemeester en wethouders Berkelland 10 mei 2016, week 19

Vergadering college van burgemeester en wethouders Berkelland 10 mei 2016, week 19 BESLUITENLIJST Vergadering college van burgemeester en wethouders Berkelland 10 mei 2016, week 19 Aanwezig: burgemeester J.H.A. van Oostrum, wethouder M.H.H. van Haaren-Koopman wethouder J.B. Boer wethouder

Nadere informatie

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 18 november tot en met vrijdag 22 november 2013

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 18 november tot en met vrijdag 22 november 2013 Lijst nr. 47 Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders Periode: maandag 18 november tot en met vrijdag 22 november 2013 VEILIGHEID EN RECHT Herbenoeming (commissie/kamer/plaatsvervangend)voorzitter(s)

Nadere informatie

Van 14 januari 2014 Openbaar

Van 14 januari 2014 Openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 7 januari 2014. Advies Akkoord. BW-006671 2 Onderwerp Bestuursopdracht Samenwerken en Uitbesteden, deelopdracht: Belastingen BV Advies 1. Kennisnemen van

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst BenW-vergadering van

Openbare besluitenlijst BenW-vergadering van Openbare besluitenlijst BenW-vergadering van 19-2-2013 Stuknr Afdeling Commissie Raad Onderwerp Advies Beslissing 2529212 BELEID Grondruil Cranendoncklaan In te stemmen met de grondruil tussen Land van

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 08-02-2011 Registratienummer: 2010/17460 Aanwezig : Burgemeester L.C. Poppe-de Looff (voorzitter) Weth. M.H.M.R. de Hoon-Veelenturf Weth. W. van Hees Weth..C.M.

Nadere informatie

openbare besluitenlijst college

openbare besluitenlijst college openbare besluitenlijst college Reg.nr.: IN18-01539 Datum collegevergadering: 01-05-2018 Aanwezig: Dhr. J.G.M.T. Ubachs, burgemeester (wnd.) Mevr. C.M.M. Noordman, secretaris Mevr. P.J.E. van de Loo, wethouder

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 19 juli 2016

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 19 juli 2016 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wets d.d. 19 juli 2016 Aanwezig: Afwezig: Dhr. drs. A. Mans, burgemeester Dhr. G.A. Suanet QC, wnd. gemeentesecretaris Dhr. C.P.M. Rood Dhr. W.S. Swart

Nadere informatie