Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan."

Transcriptie

1 Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer W. van Vossen Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris mevrouw A. van Hussel Communicatieadviseur mevrouw M. Hemels Adviseur / notulen mevrouw E.N. Rodrigus enlijst Vergadering College B&W Datum 4 juli Openingen en mededelingen. De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. 2. enlijst vergadering burgemeester en wethouders d.d. 27 juni Vaststellen. Vastgesteld. 3. Bestuursrapportage Aan de raad ter vaststelling aanbieden: - De Bestuursrapportage Grondexpoitaties. - De 11e begrotingswijziging Programmabegroting 2017.overeenkomstig voorgelegd concept raadsvoorstel en raadsbesluit. 2. Tekstmandaat voor het raadsvoorstel te verlenen aan de portefeuillehouder Financiën. Na de collegevergadering is in de bestuursrapportage nog een tekst opgenomen over de Woz-waarde i.r.t. de waardestijging van woningen met 4,8% i.p.v. 2,3% waar rekening mee is gehouden. Deze tekst is digitaal voor een akkoord aan het college voorgelegd. Het college heeft aangegeven akkoord te zijn met de aanpassing. 4. Technische begrotingswijziging 2e kwartaal Pagina 1 van 7

2 De technische begrotingswijziging tot en met 2e kwartaal 2017 vaststellen. 5. Vaststellen Handhavingsuitvoeringsprogramma 2017 en Handhavingsjaarverslag Het Handhavingsuitvoeringsprogramma fysieke leefomgeving 2017 en het Handhavingsjaarverslag 2016 vaststellen. 2. Het Handhavingsuitvoeringsprogramma fysieke leefomgeving 2017 en het Handhavingsjaarverslag 2016 in het kader van interbestuurlijk toezicht aan de provincie toezenden. 3. Het Handhavingsuitvoeringsprogramma fysieke leefomgeving 2017 en het Handhavingsjaarverslag 2016 ter kennisname aan de raad aanbieden. Het college stelt het Handhavingsuitvoeringsprogramma 2017 en Handhavingsjaarverslag 2016 vast met in achtneming van de volgende opmerkingen: - inleiding en kanttekening van het collegevoorstel aanscherpen; - onder 4.5 van het handhavingsuitvoeringsprogramma de zin aanpassen over overlast door hondenpoep; - rol in verkeershandhaving door BOA s in handhavingsuitvoeringsprogramma opnemen; - checken grondslag Reclamebeleid; handhavingsuitvoeringsprogramma indien nodig hierop aanpassen. Tekstmandaat wethouder Balemans. Voor het overige conform advies. 6. Interbestuurlijk toezicht - Rapportage Systematische toezichtinformatie over Kennisnemen van de rapportage over 2016 op grond van de Verordening systematische toezichtinformatie provincie Utrecht (Interbestuurlijk toezicht, IBT), inclusief bijlagen. 2. De provincie Utrecht de onder punt 1 genoemde rapportage via voorgelegde conceptbrief aanbieden. 3. Kennisnemen van de beoordeling van de provincie Utrecht over de uitvoering van de Archiefwet en het omgevingsrecht 2015/ De rapportage systematische toezichtinformatie provincie Utrecht 2016 ter kennisname aanbieden aan de raad. 7. Technische wijzigingen arbeidsvoorwaarden naar aanleiding van invoering Individueel Keuze Budget. Pagina 2 van 7 1. Vaststellen LOGA circulaires d.d. 10 november 2016 en 23 januari 2017 en deze verwerken in de Arbeidsvoorwaardenregeling Gemeente Stichtse Vecht ((AGSV) met terugwerkende kracht tot 1 januari Vaststellen 'Uitvoeringsregeling fiscale uitruil reiskosten woon-werkverkeer gemeente Stichtse Vecht' met terugwerkende kracht tot 1 januari enlijst College B&W:

3 8. Wijzigingen CARUWO naar aanleiding van LOGA circulaires. Vaststellen van de navolgende LOGA circulaires (technische wijzigingen CAR/UWO) en deze verwerken in de Arbeidsvoorwaardenregeling Gemeente Stichtse Vecht ((AGSV) met ingang van de data zoals genoemd in zes bijgevoegde LOGA circulaires: 1.LOGA circulaire, kenmerk ECWGO/U d.d. 7 april 2016; 2.LOGA circulaire, kenmerk ECWGO/U d.d. 31 mei 2016; 3.LOGA circulaire, kenmerk ECWGO/U d.d. 16 augustus 2016; 4. LOGA circulaire, kenmerk ECWGO/U d.d. 24 november 2016; 5. LOGA circulaire, kenmerk ECWGO/U d.d. 10 maart 2017; 6. LOGA circulaire, kenmerk ECWGO/U d.d. 7 juni 2017; 7. Bijlage IIA Salarisschalen gemeente Stichtse Vecht. 9. Mogelijk toetreding gemeente De Ronde Venen Gemeenschappelijke Regeling Stichtse Groenlanden 10. Beleidsregel briefadres gemeente Stichtse Vecht De herziene beleidsregel briefadres gemeente Stichtse vecht 2017 vaststellen. 11. Vaststellen straatnamen project 4e Kwadrant Kockengen. Voor het toekomstige woongebied '4e kwadrant' in Kockengen de straatnamen Wilgenroos en Watermunt vaststellen. 12. Kapitaalsinvestering oevervoorzieningen Instemmen met de besteding van het investeringsbedrag van 'KPG (kapitaalgoederen) oevers en kades' ten behoeve van onderhoud aan oevervoorzieningen. 13. Inzet GGD advisering vrijstellingen leerplicht. 1.Het algemeen mandaatbesluit 2017 en het bijbehorende Bevoegdhedenregister aanvullen met artikel 7 van de leerplichtwet 1969: de bevoegdheid tot het aanwijzen van een arts- niet zijnde de behandelende arts- of van een door hen aangewezen academisch gevormde of daarmee bij ministeriele regeling gelijkgestemde pedagoog of psycholoog. 2.De hierboven genoemde bevoegdheid toekennen aan de GGD Regio Utrecht (GGDRU) 3.De dienstverleningsovereenkomst 'advisering vrijstelling leerplicht' tussen de GGDRU en Pagina 3 van 7 enlijst College B&W:

4 de afzonderlijke gemeenten vaststellen en ondertekenen. 14. Notitie Van Thuiszitten naar Schoolgaan. 1. De notitie Van Thuiszitten naar schoolgaan vaststellen. 2. De raad informeren via een raadsinformatiebrief. 15. Verzoek om wijziging bestemming Straatweg 66 Breukelen van Bedrijven naar Wonen. Instemmen met het principeverzoek voor de herontwikkeling van de kantoorlocatie aan de Straatweg 66, Breukelen naar woningbouw met watergang (zijtak van de Vecht). Onder voorwaarden dat: a. een participatietraject met belanghebbenden wordt doorlopen; b. de bijdrage van de initiatiefnemer in een anterieure overeenkomst wordt vastgelegd. Conform advies met de opmerking dat in totaal 31 woningen worden gerealiseerd waarvan 17 grondgebonden en 14 appartementen. De portefeuillehouder onderschrijft dat van de 14 appartementen 9 in het sociale segment worden gerealiseerd. Dit is 30% van de totale woningopgave van het plan. De overige 5 appartementen worden in het middensegment gebouwd. 16. Stedenbouwkundig kader Bisonspoor. 1. In de raadscommissie fysiek domein in september 2017 het draagvlak voor het stedenbouwkundig kader, beeldkwaliteitsplan en de (architectonische kwaliteit van de) woontoren op de P2-locatie peilen. 2. In concept het stedenbouwkundig kader en beeldkwaliteitsplan vaststellen en als toetsingskader vrijgeven voor de welstandcommissie. 3. Het concept stedenbouwkundig kader en beeldkwaliteitsplan vrijgeven voor consultatie. 17. vragen ex art. 41 R.v.O. Pagina 4 van 7 Bespreken: - Beantwoordingsbrief ex art. 41 aan D66 over situatie Kuyperstraat-winkelcentrum Plesmanlaan. - Beantwoordingsbrief ex art. 41 aan Lokaal Liberaal over zorgen over recreatieterrein De Strook. - Beantwoordingsbrief ex art. 41 aan PvdA over voortgang uitbreiding P+R-voorzieningen station Maarssen en Breukelen. - Beantwoordingsbrief ex art. 41 aan Stichtse Vecht Beweegt over handhaving sloopafval. Het college is akkoord met de beantwoording aan Lokaal Liberaal over zorgen over recreatieterrein De Strook onder voorbehoud van vaststelling door de raad van Deel D van het Gemeentelijk Verkeer- en Vervoerplan Stichtse Vecht, de nota langzaam verkeer. enlijst College B&W:

5 Het college is akkoord met de overige antwoordbrieven. Brieven kunnen worden verzonden. 18. Start proces om te komen tot uitwerking clusters Vroegsignalering, Preventie en Welzijn (uit het vastgestelde Dienstverleningsmodel). 1. Kennisnemen van bijgevoegde memo. 2. Instemmen met de start van het geschetst proces om te komen tot één of meerdere uitvoeringsregisseurs voor de onderdelen Preventie, Welzijn en Vroegsignalering (clusters uit het Dienstverleningsmodel). 3. Beëindigen van de voorgenomen impuls van Preventie, vroegsignalering en welzijn, via de nota Een Sterke Basis. 4. De commissie Sociaal Domein peilen over uw voornemen zoals verwoord onder punt 2 en Eén portefeuillehouder aanwijzen voor de uitwerking dit specifieke proces als onderdeel van de transformatieopgave. Het college besluit conform advies en wijst wethouder Van Dort aan als portefeuillehouder. Wethouder Koops verzoekt om een aantekening dat zij een minderheidsstandpunt inneemt ten aanzien van beslispunt 5 voor zover het portefeuillehouderschap van wethouder Van Dort betrekking heeft op de clusters Preventie, Welzijn en Vroegsignalering uit het Dienstverleningsmodel. Peilnota opstellen ten behoeve van de raad. 19. Transformatie sociale werkvoorziening. 1.Instemmen met de transformatie van de Wsw uitvoering conform de richting en binnen de kaders zoals omschreven in het lokale transformatieplan Wsw. 2De gemeenteraad voorstellen om: a.het college opdracht te geven om de uitvoering van de Wsw te transformeren conform de richting zoals omschreven in het lokaal transformatieplan Wsw en het transitieplan PAUW Bedrijven. b.het college toestemming te geven tot het opheffen van de gemeenschappelijke regeling PAUW Bedrijven en alle noodzakelijke maatregelen in gang te zetten. c.in te stemmen met het dekken van de kosten van implementatie van het transformatieplan over de periode 2017 en 2018 tot een bedrag van 40,000 voor 2017 en 140,000 voor 2018 uit de risicoreserve sociaal domein en daartoe de 12e begrotingswijziging van de meerjarenbegroting vast te stellen. 3.Het bestuur van de GR PAUW Bedrijven informeren over het raadsvoorstel en verzoeken om aan de OR van PAUW bedrijven een advies hierover te vragen. 4.Het raadsvoorstel aan de WMO-raad sociaal domein Stichtse Vecht voor te leggen en de WMO-raad in de gelegenheid stellen om advies uit te brengen. 5.De ambtelijke organisatie opdracht geven om de mogelijkheden voor de vorming van een Stichtse Vechts Werkbedrijf voor arbeidsontwikkeling en plaatsing te onderzoeken. Toevoeging van een kanttekening met tekstmandaat, voor het overige conform advies. 20. Afhandeling planschadeverzoek met betrekking tot het motorbrandstoffenverkooppunt Rijksstraatweg te Loenen aan de Vecht 1. Voor het motorbrandstoffenverkooppunt Rijksstraatweg te Loenen aan de Vecht een tegemoetkoming in planschade toekennen conform het advies van Stichting bureau Onroerende Zaken (SAOZ) vermeerderd met de wettelijke rente vanaf de dag van de aanvraag tot de dag van de uitbetaling. Pagina 5 van 7 enlijst College B&W:

6 2. Dit besluit is uitgesteld openbaar vanaf 6 juli a.s. om gelegenheid te geven om kennis te nemen van de beschikking. 3. Met toepassing van artikel 55 Gemeentewet, in verband met artikel 10 lid 1 sub c jct lid 2 sub g van de Wet openbaarheid van bestuur, geheimhouding opleggen op het adviesrapport van Stichting bureau Onroerende Zaken (SAOZ), de beschikking en de inhoud van dit advies voor zover het in deze stukken gaat om bedrijfsgevoelige informatie over het motorbrandstoffenverkooppunt. Ambtelijke organisatie wordt verzocht een openbare set van stukken (B&W advies, beschikking en adviesrapport SAOZ) samen te stellen, waarbij de bedrijfsgevoelige informatie over het motorbrandstoffenverkooppunt niet zichtbaar is. Deze set juridisch laten toetsen. 21. Regionale ontwikkelingen (o.a. BRU en U10). 22. Communicatie. 23. Bijzonderheden in relatie tot afspraken collegeleden. Representatieve verplichtingen. 24. Rondje actualiteiten. 25. Rondvraag. Pagina 6 van 7 Het college heeft kennisgenomen van de memo Keurmerk Veilig Ondernemen Bisonspoor. De burgemeester tekent het convenant. Het college heeft het volgende digitale collegebesluit genomen: enlijst College B&W:

7 Het college is akkoord met de raadsinformatiebrief over tegenvallers m.b.t. realisering raadzaal in Koetshuis Boom en Bosch. Pagina 7 van 7 enlijst College B&W:

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. 2. Laaggeletterdheid: projecten en begrotingswijziging.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. 2. Laaggeletterdheid: projecten en begrotingswijziging. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer W. van Vossen De heer T.H.D. de Weger Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Loco-secretaris

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer W. van Vossen Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

1. Besluitenlijsten vergadering burgemeester en wethouders d.d. 13 februari 2018.

1. Besluitenlijsten vergadering burgemeester en wethouders d.d. 13 februari 2018. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer E.R.M. Balemans De heer W. van Vossen Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris mevrouw A. van Hussel

Nadere informatie

1. Opening en mededelingen. De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

1. Opening en mededelingen. De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer W. van Vossen Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

2. Besluitenlijsten vergadering burgemeester en wethouders d.d. 12 december Stedenbouwkundig kader en beeldkwaliteitsplan Bisonspoor.

2. Besluitenlijsten vergadering burgemeester en wethouders d.d. 12 december Stedenbouwkundig kader en beeldkwaliteitsplan Bisonspoor. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer W. van Vossen Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

Besluitenlijst. Vergadering College B&W. 1. Openingen en mededelingen. 2. Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders d.d. 23 januari 2018.

Besluitenlijst. Vergadering College B&W. 1. Openingen en mededelingen. 2. Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders d.d. 23 januari 2018. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer W. van Vossen Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer W. van Vossen Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

1. Opening en mededelingen. De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

1. Opening en mededelingen. De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer W. van Vossen De heer T.H.D. de Weger Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Wethouder Zivkovic verlaat om uur de vergadering.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Wethouder Zivkovic verlaat om uur de vergadering. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

2. Besluitenlijsten vergadering burgemeester en wethouders d.d. 16 mei 2017

2. Besluitenlijsten vergadering burgemeester en wethouders d.d. 16 mei 2017 Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer W. van Vossen De heer T.H.D. de Weger Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer J.W. Verkroost De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst Mevrouw J.A. Koops De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Wethouder Balemans woont vanaf uur de vergadering bij.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Wethouder Balemans woont vanaf uur de vergadering bij. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

1. Opening en mededelingen. De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

1. Opening en mededelingen. De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

1. Openingen en mededelingen. De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

1. Openingen en mededelingen. De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer W. van Vossen Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris mevrouw A. van Hussel

Nadere informatie

Advies Burgemeester Witteman is met kennisgeving afwezig. Wethouder De Groene zit de vergadering voor.

Advies Burgemeester Witteman is met kennisgeving afwezig. Wethouder De Groene zit de vergadering voor. Aanwezig: Voorzitter De heer P.F. de Groene Wethouders De heer E.R.M. Balemans De heer W. van Vossen Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris mevrouw A. van Hussel

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort Secretaris mevrouw A. van Hussel Communicatieadviseur mevrouw

Nadere informatie

2. Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders d.d. 30 oktober 2018.

2. Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders d.d. 30 oktober 2018. Aanwezig: Voorzitter Y.P. van Mastrigt Wethouders De heer J.W.E. Klomps Mevrouw L.J. van Dort De heer F.W.H. van Liempdt Mevrouw H.J. Veneklaas Secretaris mevrouw A.J. van Hussel Communicatieadviseur mevrouw

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer W. van Vossen Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

2. Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders d.d. 13 november 2018

2. Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders d.d. 13 november 2018 Aanwezig: Voorzitter Y.P. van Mastrigt Wethouders De heer J.W.E. Klomps Mevrouw L.J. van Dort De heer F.W.H. van Liempdt Mevrouw H.J. Veneklaas Secretaris mevrouw A.J. van Hussel Communicatieadviseur mevrouw

Nadere informatie

Vergadering College van B&W d.d. 30 okt Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders d.d. 16 oktober 2018.

Vergadering College van B&W d.d. 30 okt Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders d.d. 16 oktober 2018. Aanwezig: Voorzitter Y.P. van Mastrigt Wethouders De heer J.W.E. Klomps Mevrouw L.J. van Dort De heer F.W.H. van Liempdt Mevrouw H.J. Veneklaas Secretaris mevrouw A.J. van Hussel Communicatieadviseur mevrouw

Nadere informatie

2. Besluitenlijsten vergadering burgemeester en wethouders d.d. 22 september 2015

2. Besluitenlijsten vergadering burgemeester en wethouders d.d. 22 september 2015 Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer J.W. Verkroost De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst Mevrouw J.A. Koops De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

2. Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders d.d. 9 april 2019

2. Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders d.d. 9 april 2019 Aanwezig: Voorzitter Mevrouw Y.P. van Mastrigt Wethouders De heer J.W.E. Klomps Mevrouw L.J. van Dort De heer M.J. van Dijk Secretaris Mevrouw A.J. van Hussel Communicatieadviseur Mevrouw D. de Wit Adviseur

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

2. Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders d.d. 14 mei 2019

2. Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders d.d. 14 mei 2019 Aanwezig: Voorzitter Mevrouw Y.P. van Mastrigt Wethouders De heer J.W.E. Klomps Mevrouw L.J. van Dort De heer M.J. van Dijk Mevrouw H.J. Veneklaas Secretaris Mevrouw A.J. van Hussel Adviseur / notulen

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst Mevrouw J.A. Koops De heer F. Živković-Laurenta Secretaris mevrouw A. van

Nadere informatie

Wethouder Klomps verlaat om uur de vergadering (bij agendapunt Rondvraag).

Wethouder Klomps verlaat om uur de vergadering (bij agendapunt Rondvraag). Aanwezig: Voorzitter Y.P. van Mastrigt Wethouders De heer J.W.E. Klomps Mevrouw L.J. van Dort De heer M.J. van Dijk Mevrouw H.J. Veneklaas Secretaris mevrouw A.J. van Hussel Communicatieadviseur mevrouw

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer J.W. Verkroost De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst Mevrouw J.A. Koops De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer J.W. Verkroost De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst Mevrouw J.A. Koops De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

Besluit De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Besluit De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter Mevr. drs. J.W.E. Spies Wethouders De heer J.W. Verkroost De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst De heer H. Van Rhee De heer F. Živković-Laurenta Wnd.

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter Mevr. drs. J.W.E. Spies Wethouders De heer J.W. Verkroost De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst De heer H. Van Rhee De heer F. Živković-Laurenta Wnd.

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer J.W. Verkroost Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst De heer H. Van Rhee De heer F. Živković-Laurenta Wnd. secretaris mevrouw A.

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer J.W. Verkroost De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst De heer F. Živković-Laurenta Secretaris mevrouw A.

Nadere informatie

Besluitenlijst. Vergadering College B&W. 1. Opening en mededelingen.

Besluitenlijst. Vergadering College B&W. 1. Opening en mededelingen. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer J.W. Verkroost De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst De heer F. Živković-Laurenta Secretaris mevrouw A.

Nadere informatie

2. Besluitenlijsten vergadering burgemeester en wethouders van 11 en 13 december 2018.

2. Besluitenlijsten vergadering burgemeester en wethouders van 11 en 13 december 2018. Aanwezig: Voorzitter Y.P. van Mastrigt Wethouders De heer J.W.E. Klomps Mevrouw L.J. van Dort Mevrouw H.J. Veneklaas Secretaris mevrouw A.J. van Hussel Communicatieadviseur mevrouw M.J. Hemels Adviseur

Nadere informatie

Besluit De voorziter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Besluit De voorziter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter Mevr. drs. M.M.van 't Veld Wethouders De heer J.W. Verkroost De heer P. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst De heer H. Van Rhee De heer F. Živković-Laurenta

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer J.W. Verkroost De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer F. Živković-Laurenta Secretaris mevrouw A. van Hussel Communicatieadviseur

Nadere informatie

2. Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders d.d. 27 november 2018.

2. Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders d.d. 27 november 2018. Aanwezig: Voorzitter Y.P. van Mastrigt Wethouders De heer J.W.E. Klomps Mevrouw L.J. van Dort De heer F.W.H. van Liempdt Mevrouw H.J. Veneklaas Secretaris mevrouw A.J. van Hussel Communicatieadviseur mevrouw

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 22 december 2015 10.00 15.00 uur Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes Dhr. J.J.W. van Dongen (D66) Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A.

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 19 september 2017 Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (GroenLinks/PvdA) Dhr. G. Boonzaaijer

Nadere informatie

OPENBARE B&W-BESLUITEN n.a.v. de B&W-VERGADERING VAN 12 oktober 2015 (week 42)

OPENBARE B&W-BESLUITEN n.a.v. de B&W-VERGADERING VAN 12 oktober 2015 (week 42) OPENBARE B&W-BESLUITEN n.v. de B&W-VERGADERING VAN 12 oktober 2015 (week 42) Nr. O Interne controleplan gemeente Veenendaal 2015. O Subsidieregeling Rijden op groen gas Veenendaal. O Wijziging CAR/UWO

Nadere informatie

Besluitenlijst College van Burgemeester en Wethouders Openbaar

Besluitenlijst College van Burgemeester en Wethouders Openbaar enlijst College van Burgemeester en Wethouders Openbaar Datum 18-12-2018 Tijd Locatie 8:30-13:10 uur Kamer burgemeester Voorzitter Burgemeester Gemeente Sluis tot 9.30 uur, vanaf 9.30 uur wethouder Ploegaert

Nadere informatie

Concept besluitenlijst van de B&W-vergadering van 7 mei

Concept besluitenlijst van de B&W-vergadering van 7 mei 128251-195730 Concept besluitenlijst van de B&W-vergadering van 7 mei 2019 1. Vaststellen van de concept besluitenlijst van de collegevergadering B&W van 7 mei 2019. 2. De openbare besluiten deel van collegevergadering

Nadere informatie

Burgemeester en wethouders

Burgemeester en wethouders Burgemeester en wethouders Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders van Gemeente Leerdam d.d. 18 december 2018 Aanwezig: Burgemeester T.P.J. Bruinsma Wethouder T. Meijdam Wethouder

Nadere informatie

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 17 mei 2016

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 17 mei 2016 Nr. e160018552 Casenr. 16e0004127 BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 17 mei 2016 Aanwezig: De heer A.A.J. Baars, burgemeester De heer mr. J. van den Bosch, wethouder De heer

Nadere informatie

Van 14 januari 2014 Openbaar

Van 14 januari 2014 Openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 7 januari 2014. Advies Akkoord. BW-006671 2 Onderwerp Bestuursopdracht Samenwerken en Uitbesteden, deelopdracht: Belastingen BV Advies 1. Kennisnemen van

Nadere informatie

Besluitenlijst College van Burgemeester en Wethouders Openbaar

Besluitenlijst College van Burgemeester en Wethouders Openbaar enlijst College van Burgemeester en Wethouders Openbaar Datum 13-11-2018 Tijd 8:30-13:00 Locatie Voorzitter Toelichting Kamer burgemeester Burgemeester Gemeente Sluis In verband met de Zeeland dinsdagmiddag

Nadere informatie

Datum vergadering Aanvang Contactpersoon. 27 september uur R.C. van Nunspeet. B&W-kamer

Datum vergadering Aanvang Contactpersoon. 27 september uur R.C. van Nunspeet. B&W-kamer Vergadering College van Burgemeester en Wethouders Datum vergadering Aanvang Contactpersoon 27 september 2016 09.00 uur R.C. van Nunspeet Plaats vergadering Doorkiesnummer B&W-kamer 5229445 Verslag Zeewolde

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST OPENBARE BESLUITENLIJST collegevergadering d.d. Aanwezig: R.H. Roep, R.F.J.W.M. van Dooren, L.P.T.M. Prevoo, J. Damen, M. de Zwarte R.W. Schiettekatte (1 e loco-secretaris) H.W. Moerdijk (plv. algemeen

Nadere informatie

te DE Afdeling Auteur Datum

te DE Afdeling Auteur Datum Inhoud: Wijzigingsverordening Aan College van Burgemeester en Wethouders Registratiedat. Registratienr II 1 5. 0 0 0 7 5 9 0 te DE Afdeling Werk, en Zorg Relatie RAADPLEEGBAAR NA BESLUIT [ Ja Nee ] Advies

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van B&W

Besluitenlijst van het College van B&W enlijst van het College van B&W Datum: 4 november 2014 Aanvang: 9:00 uur Vergaderlocatie: Commissiekamer Voorzitter: J.J. Luteijn Secretaris: G.P. Boluijt Aanwezig: B. Boelhouwers, G.P. Boluijt, H.J. Flieringa,

Nadere informatie

12 februari februari 2019 Onderwerp Besluit Concept raadsvoorstel kadernota 2020 GGD West-Brabant

12 februari februari 2019 Onderwerp Besluit Concept raadsvoorstel kadernota 2020 GGD West-Brabant Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Alphen-Chaam vergadert iedere week, meestal op dinsdag. In deze 'B&W-belicht' informeren wij u over alle openbare besluiten van 12 februari 2019

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS GEMEENTE IJSSELSTEIN op dinsdag 18 november 2014 aanvang 10:00 uur.

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS GEMEENTE IJSSELSTEIN op dinsdag 18 november 2014 aanvang 10:00 uur. OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS GEMEENTE IJSSELSTEIN op dinsdag 18 november 2014 aanvang 10:00 uur. Aanwezig: Drs. P.C. van den Brink, burgemeester Mevr. M.J.T.G.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST voor de vergadering van het college van B&W Datum: 27 januari 2015

BESLUITENLIJST voor de vergadering van het college van B&W Datum: 27 januari 2015 BESLUITENLIJST voor de vergadering van het college van B&W Datum: 27 januari 2015 Aanwezig: Afwezig: burgemeester, wethouders Verbeek Nijhof, Varkevisser, Luca en Fluitman en de gemeentesecretaris I. Notulen

Nadere informatie

Van 25 september 2012 openbaar

Van 25 september 2012 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 25 september 2012. Advies Akkoord. BW-004707 2 Onderwerp Vrouwenhof, exploitatieovereenkomst met dhr. H.J.J. van de Kerkhof en mw. A.M.E. Clement. R Advies

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VORIGE COLLEGEVERGADERING

BESLUITENLIJST VORIGE COLLEGEVERGADERING OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 2 APRIL 2019 Samenstelling Aanwezig: mevrouw Annemieke Vermeulen, Burgemeester de heer Harry Matser, Wethouder; de heer Mathijs ten Broeke,

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 27 september 2016 Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (GroenLinks/PvdA) Dhr. G. Boonzaaijer

Nadere informatie

Van 14 mei 2013 Openbaar Afwezig: burgemeester

Van 14 mei 2013 Openbaar Afwezig: burgemeester 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 1 mei 2013. Akkoord. BW-005434 2 Onderwerp Regionale samenwerking Leerplicht RMC gemeenten Nederweert en Weert. I De gemeenteraad conform bijgevoegd voorstel

Nadere informatie

Het opleggen van een last onder dwangsom wegens het in strijd handelen met de voorschriften van het bestemmingsplan en het Besluit omgevingsrecht.

Het opleggen van een last onder dwangsom wegens het in strijd handelen met de voorschriften van het bestemmingsplan en het Besluit omgevingsrecht. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee dd 16 april 2019 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A De heer WM van Esch De heer DA De

Nadere informatie

Verslag vergadering college van burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg

Verslag vergadering college van burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg Verslag vergadering college van burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg Datum: 10 oktober 2017, 9.30 uur in het Gemeentehuis (kamer D1.03) te Leidschendam 1. Opening Agendapunten 6C en 9C

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 26 mei 2015 10.00 15.00 uur Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Dhr. D. van der Sleen Dhr. J.J.W. van Dongen (D66) Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (GroenLinks/PvdA)

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 19 mei 2015 10.00 15.00 uur Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Dhr. J.J.W. van Dongen (D66) Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (GroenLinks/PvdA) Dhr.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Openbare besluitenlijst Collegevergadering Datum 28-05-2019 Tijd 9:00-12:00 Locatie Bestuurskamer (2.58) Voorzitter Aanwezigen H.A.G. Hellegers D. van Deurzen, G. van Heeswijk, H.A.G. Hellegers, F.J.M.

Nadere informatie

Gemeente Tiel. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 15 januari 2019 om 9.00 uur Afwezig: Ben Brink

Gemeente Tiel. Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 15 januari 2019 om 9.00 uur Afwezig: Ben Brink Gemeente Tiel Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. dinsdag 15 januari 2019 om 9.00 uur Afwezig: Ben Brink Onderwerpen voorzien van een ster krijgen uitstel van publicatie

Nadere informatie

BESLUITENLIJST OPENBARE COLLEGEVERGADERING VAN 15 december 2015

BESLUITENLIJST OPENBARE COLLEGEVERGADERING VAN 15 december 2015 BESLUITENLIJST OPENBARE COLLEGEVERGADERING VAN 15 december 2015 Aanwezig: De wnd. burgemeester, de heer M. Houtman De wethouder I, de heer W. van der Leij De wethouder II, de heer T. Meijdam De wethouder

Nadere informatie

GEMEENTE BREDA * B E S L U I T E N L I J S T * voor de vergadering van het. college van burgemeester en wethouders. op

GEMEENTE BREDA * B E S L U I T E N L I J S T * voor de vergadering van het. college van burgemeester en wethouders. op GEMEENTE BREDA * B E S L U I T E N L I J S T * voor de vergadering van het college van burgemeester en wethouders op 21-06-2011 Aanwezig: Burgemeester Van der Velden Wethouder Arbouw Wethouder Meeuwis

Nadere informatie

Aanwezig: Burgemeester Van der Meijden, wethouders Briels, Buter, Meulensteen en Van Zeeland. Com/ raad. Nr. B&W Onderwerp

Aanwezig: Burgemeester Van der Meijden, wethouders Briels, Buter, Meulensteen en Van Zeeland. Com/ raad. Nr. B&W Onderwerp Zaaknummer: Z - 17032684 Documentnummer: INT - 1721104 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 24 OKTOBER Aanwezig: Burgemeester Van der Meijden, wethouders Briels, Buter, Meulensteen en Van Zeeland B&W 1.

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 22 september 2015 10.00 15.00 uur Aanwezig : Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes Dhr. J.J.W. van Dongen (D66) Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (GroenLinks/PvdA)

Nadere informatie

BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 25 (20 t/m 24 juni 2005)

BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 25 (20 t/m 24 juni 2005) BESLUITENLIJST A-NOTA S WEEK 25 (20 t/m 24 juni 2005) Datum besluit College: dinsdag 28 juni 2005. Nr. Ingekomen stuk van: Onderwerp: 1. Vaststellen van de besluitenlijst van de Collegevergadering van

Nadere informatie

Besluitenlijst. College b en w

Besluitenlijst. College b en w Besluitenlijst Vergadering College b en w Registratienummer Week 47 20 november 2018 Datum 20 november 2018 Aanvang Aanwezig Afwezig 09:30 uur C. van der Kamp burgemeester D.J. Knol wethouder J.L. van

Nadere informatie

Datum vergadering Aanvang Contactpersoon. 8 maart uur R.C. van Nunspeet. B&W-kamer

Datum vergadering Aanvang Contactpersoon. 8 maart uur R.C. van Nunspeet. B&W-kamer Vergadering College van Burgemeester en Wethouders Datum vergadering Aanvang Contactpersoon 8 maart 2016 09.00 uur R.C. van Nunspeet Plaats vergadering Doorkiesnummer B&W-kamer 5229445 Verslag Zeewolde

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 06/12/2016 week 49. 1. projectbureau Waterfront Nota van Uitgangspunten fase 3 Waterfront 16.00803 De Nota van

Nadere informatie

Van 14 oktober 2014 Openbaar

Van 14 oktober 2014 Openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 07 oktober 2014 Akkoord. BW-007620 2 Onderwerp Aanwijzen van dagen ten behoeve van collectieve festiviteiten 2015 R 1) Het aanwijzen van dagen ten behoeve

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Uden

Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Uden Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Uden Vergadering van het College van burgemeester en wethouders op dinsdag 31 mei 2016 om 9.00 uur. Aanwezig: Drs.

Nadere informatie

Nr. Onderwerp Het college heeft besloten:

Nr. Onderwerp Het college heeft besloten: Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders datum: 23 september 2014 Aanvang: 9.00 uur Aanwezig: Mw. Mr. De Boer-Beerta Mw. Cuijpers Dhr. den Teuling Dhr. Verheijden Dhr. Wolfhagen

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst VERGADERING : College van Burgemeester en Wethouders DATUM : 14 november 2017 TIJDSTIP : 10.00 uur Openbare besluitenlijst Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester C.J.M.W. Wassenaar Wethouder

Nadere informatie

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S

B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S B E S L U I T E N L I J S T C O L L E G E V A N B U R G E M E E S T E R E N W E T H O U D E R S V A N B I N N E N M A A S Datum 13 mei 2014 Openbaar Burgemeester Secretaris Mr. drs. A.J. Borgdorff Mr.

Nadere informatie

Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst

Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst Datum 23-04-2019 Aanvang 09:00 Locatie B&W-kamer OPENBARE AGENDA 1. Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 16 april 2019 De besluitenlijst

Nadere informatie

Jaarstukken Stg. Kunstkwartier en CultuurContact 2014

Jaarstukken Stg. Kunstkwartier en CultuurContact 2014 1. B aststellen van de openbare besluitenlijst van 19 mei 2015 De besluitenlijst vaststellen. 2. B Terugkoppeling informatie uit verbonden partijen. Ter bespreking. B Geen bijzonderheden. 3. B Uitnodigingen

Nadere informatie

4. M. Kromwijk ADV Zienswijze gemeenteraad Bodegraven-Reeuwijk participatieverordening

4. M. Kromwijk ADV Zienswijze gemeenteraad Bodegraven-Reeuwijk participatieverordening Besluitenlijst Vergadering College b en w Registratienummer Week 16 18 april 2017 Datum 18 april 2017 Aanvang Aanwezig Afwezig 12:00 uur C. van der Kamp burgemeester M. Kromwijk - wethouder D.J. Knol wethouder

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 13 maart 2018 Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (OPEN) Dhr. G. Boonzaaijer (SGP) Burgemeester

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 15/12/2015 week 51. 1. Domein Bestuur en Organisatie Informatievoorziening beleids- en begrotingscyclus 15.00770

Nadere informatie

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 23 mei 2017

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 23 mei 2017 Nr. e170018513 Casenr. 17e0003009 BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 23 mei 2017 Aanwezig: De heer A.A.J. Baars, burgemeester De heer mr. J. van den Bosch, wethouder De heer

Nadere informatie

BESLUITENLIJST Vergadering college van B&W

BESLUITENLIJST Vergadering college van B&W BESLUITENLIJST Vergadering college van B&W Opsteller: Mailadres: Els Jonker els.jonker@midden-groningen.nl Aanwezig: A. Hoogendoorn, burgemeester, voorzitter A.F. Woortman, wethouder P. Verschuren, wethouder

Nadere informatie

B&W besluitenlijst. Week / / /

B&W besluitenlijst. Week / / / B&W besluitenlijst Week: 20 Datum: 17 mei 2016 Aanwezig: De heer J.F. Mulder De heer S. ter Wal De heer J.P. Hageman De heer A. Totté De heer F. van Driessche Mevrouw D. van Week / / / Vaststellen besluitenlijst

Nadere informatie

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 18 DECEMBER 2018 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG:

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 18 DECEMBER 2018 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: No. 51 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: M.J. BEZUIJEN, BURGEMEESTER M. BORSBOOM-TURABAZ, WETHOUDER B.D. LUGTHART J.J.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W Overeenkomstig het advies van de A2-bezwarencommissie het bezwaarschrift niet-ontvankelijk verklaren.

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W Overeenkomstig het advies van de A2-bezwarencommissie het bezwaarschrift niet-ontvankelijk verklaren. OPENBARE BESLUITENLIJST B&W 18-07-2017 ONDERWERP AMBTELIJK ADVIES BESLUIT Vaststellen besluitenlijst b&w vergadering 11-07-2017 Bezwaarschrift tegen het niet aanmerken van een verzoek als verzoek in het

Nadere informatie

Besluitenlijst College B&W

Besluitenlijst College B&W enlijst College B&W Datum 14-05-2019 Tijd 9:30-14:00 Locatie College kamer Voorzitter Burgemeester Aanwezigen J.J. Aalberts, H.M. Bergmann, A. van den Brink (gemeentesecretaris), C. Dekker, C. Doorn en

Nadere informatie

Aanwezig mr. J.H.C. van Zanen, burgemeester, Afwezig. 1 Verslag van de vergadering d.d. 29 januari 2013 Vaststellen. Akkoord. Hamerstukken openbaar.

Aanwezig mr. J.H.C. van Zanen, burgemeester, Afwezig. 1 Verslag van de vergadering d.d. 29 januari 2013 Vaststellen. Akkoord. Hamerstukken openbaar. ADVIEZEN AAN B & W Vergadering van burgemeester en wethouders 5 februari 2013, week 6 Aanwezig mr. J.H.C. van Zanen, burgemeester, drs. J.P.W. Groot, mr. J.A. Koops- Scheele, J.E. Levie en H.J.W. Raat,

Nadere informatie

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 29 AUGUSTUS 2017 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG:

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 29 AUGUSTUS 2017 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: No. 35 BESLUITENLIJST VAN E VERGAERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUERS VAN RIJSWIJK GEHOUEN OP VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: M.J. BEZUIJEN, BURGEMEESTER R. VAN HEMERT, WETHOUER R.A.J. VAN ER MEIJ, WETHOUER N.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 14 mei 2019

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 14 mei 2019 PENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 14 mei 2019 Aanwezig: burgemeester Van der Meijden, wethouders Buter, Meulensteen, Slaets en Van der Zanden (wethouder Briels wel aanwezig bij agendapunten 1.6 en 1.7)

Nadere informatie

Datum vergadering Aanvang/einde Contactpersoon. 21 mei uur R.C. van Nunspeet. B&W-kamer

Datum vergadering Aanvang/einde Contactpersoon. 21 mei uur R.C. van Nunspeet. B&W-kamer Vergadering College van Burgemeester en Wethouders Datum vergadering Aanvang/einde Contactpersoon 21 mei 2013 09.00uur R.C. van Nunspeet Plaats vergadering Doorkiesnummer B&W-kamer 5229445 Ontwerpverslag

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN HEUMEN

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN HEUMEN Besluitenlijst BenW ver gaderi ng vanw eekbesl uitenli jst BenW ver gaderi ng v an 18 december 2018 week 51 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN HEUMEN D.D.: 18 december

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 6 juni 2017 aanvangstijd: 09:00 uur

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 6 juni 2017 aanvangstijd: 09:00 uur Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 6 juni 2017 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De heer P.

Nadere informatie

Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2017 voor kennisgeving aannemen. 1. In te stemmen met verdere verkenning/uitwerking

Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2017 voor kennisgeving aannemen. 1. In te stemmen met verdere verkenning/uitwerking Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 10 april 2018 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

Van 6 november 2012 openbaar

Van 6 november 2012 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 30 oktober 2012. Advies Akkoord. BW-005130 2 Onderwerp Verder doorvoeren van de Kanteling in de Wmo. I Advies Aan de raad voorstellen: 1. Instemmen met de

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 20 mei 2014.

Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 20 mei 2014. Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 20 mei 2014. AANWEZIG: C.C. Leppink-Schuitema M.J.J. Wagener mr. T.J.H.M. Loeff-Hageman mr. W.A.R.

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst College vergadering van 04/02/2014. Aanwezig: Nummer: 14IN000722

Openbare Besluitenlijst College vergadering van 04/02/2014. Aanwezig: Nummer: 14IN000722 Openbare Besluitenlijst College vergadering van 04/02/2014 Aanwezig: Nummer: 14IN000722 Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Willems, J.W.

Nadere informatie

1. Argumenten De Kadernota 2018 formuleert, naast de financiële en bedrijfsvoering uitgangspunten, ook een meerjarige toekomstvisie.

1. Argumenten De Kadernota 2018 formuleert, naast de financiële en bedrijfsvoering uitgangspunten, ook een meerjarige toekomstvisie. Raadsvoorstel Gemeente IJsselstein agendapunt Aan de raad van de gemeente IJsselstein Zaaknummer : 405982 Programma : Inkomen, jeugd en wmo Cluster : Samenleving Portefeuillehouder: mw. M.J.T.G. van Beurkering-Huijbregts

Nadere informatie