1. Opening en mededelingen. De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "1. Opening en mededelingen. De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan."

Transcriptie

1 Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer W. van Vossen De heer T.H.D. de Weger Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris mevrouw A. van Hussel Communicatieadviseur mevrouw M. Hemels Adviseur / notulen mevrouw E.N. Rodrigus enlijst Vergadering College B&W Datum 9 mei Opening en mededelingen. De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. 2. enlijst vergadering burgemeester en wethouders d.d. 2 mei 2017 Vaststellen. Vastgesteld. 3. Voorjaarsnota 2017 De raad voorstellen de Voorjaarsnota 2017 vast te stellen. Voorstel is aangehouden tijdens de collegevergadering in verband met een na de vergadering te houden digitale B&W over de aangebrachte aanpassing in de inleiding van de Voorjaarsnota. In vervolg hierop heeft het college conform advies besloten inclusief de aangebrachte wijziging in de inleiding van de Voorjaarsnota. 4. Herijking ambtelijk apparaat Het voorgelegde rapport Herijking ambtelijk apparaat vaststellen. 2. De uitkomst van het onderzoek meenemen in de Voorjaarsnota Met redactionele aanpassing is het college akkoord met de inhoud van het rapport. Het rapport wordt als bijlage bij de voorjaarsnota aan de raad aangeboden. Pagina 1 van 5

2 5. Programmarekening Kennis te nemen van de Programmarekening 2016 en ter vaststelling aan de raad aanbieden: a. De programmarekening b. Het voorstel om een bestemmingsreserve 'Verkeersdoorstroming Zandpad en dorpskern Breukelen' te vormen. c. Het voorstel om te onttrekken uit de Algemene Reserve en te storten in de bestemmingsreserve 'Verkeersdoorstroming Zandpad en dorpskern Breukelen'. 2. Tekstmandaat voor het raadsvoorstel te verlenen aan de portefeuillehouder Financiën. 6. Monitor Raadsprogramma De 'Monitor Raadsprogramma ' vaststellen. 2. Deze monitor ter bespreking aanbieden aan de raad. Conform advies met in achtneming van de volgende toevoeging in de monitor: - In 8.2, 2e kolom opnemen 'groepsaankoop zonnepannelen'. 7. Vaststelling bestemmingsplan Stationsweg Noord. 1. De raad voorstellen: 1.1. De zienswijzen die opgenomen zijn in de 'Reactienota zienswijzen Stationsweg Noord' ontvankelijk te verklaren en te beantwoorden conform het in de bovengenoemde nota opgenomen commentaar en conclusie; 1.2. Het ontwerpbestemmingsplan te wijzigen conform de in de 'Reactienota zienswijzen Stationsweg Noord' opgenomen 'Staat van wijzigingen' die onderdeel uitmaakt van dit besluit; 1.3. Geen exploitatieplan vast te stellen omdat voor de gemeentelijke kosten die verbonden zijn aan het opstellen en uitvoeren van dit bestemmingsplan op de initiatiefnemers worden verhaald met behulp van de gesloten anterieure overeenkomst fase I en II Het bestemmingsplan Stationsweg Noord, met het elektronische ID: NL.IMRO.1904.BPStationswgNrdMRS.VG01 op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening gewijzigd vast te stellen. 2. Instemmen met de anterieure overeenkomst fase II. 8. Vaststellen ontwerp bestemmingsplan Haagstede 1. De raad voorstellen: 1.1 De zienswijzen die opgenomen zijn in de 'Nota van beantwoording zienswijzen' onder tot en met ontvankelijk te verklaren. 1.2 De zienswijze opgenomen in de 'Nota van beantwoording zienswijzen' onder nietontvankelijk te verklaren wegens niet verschoonbare termijn overschrijding. 1.3 Het ontwerpbestemmingsplan 'Haagstede' te wijzigen conform de in de 'Nota van beantwoording zienswijzen' opgenomen 'Staat van wijzigingen' die onderdeel uitmaakt van dit besluit. 1.4 Het bestemmingsplan 'Haagstede' met elektronisch ID: NL.IMRO.1904.BPHaagstedeMBK-VG01 op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening gewijzigd vast te stellen. Pagina 2 van 5 enlijst College B&W:

3 1.5 Geen exploitatieplan vast te stellen omdat er met de ontwikkelaar een anterieure overeenkomst is vastgesteld. 1.6 De financiële consequenties van de netto herinvestering op te nemen in een begrotingswijziging. 2. De concept anterieure overeenkomst fase II vaststellen en de portefeuillehouder Ruimtelijke ordening mandaat verlenen om eventueel noodzakelijk tekstuele aanpassingen in de overeenkomst door te voeren. 3. De concept overeenkomst Haagstede/het Kwadrant met de provincie vaststellen en de portefeuillehouder Ruimtelijke ordening mandaat verlenen om eventueel noodzakelijk tekstuele aanpassingen in de overeenkomst door te voeren. 9. Vaststelling zienswijze Programmabegroting 2018 / 1e wijziging Programmabegroting 2017 Veiligheidsregio Utrecht. De raad voorstellen: 1. Kennis te nemen van de aanbiedingsbrief Ontwerp-Programmabegroting 2018 / 1e wijziging Programmabegroting 2017 Veiligheidsregio Utrecht. 2. Kennis te nemen van de Ontwerp-Programmabegroting 2018 / 1e wijziging Programmabegroting 2017 Veiligheidsregio Utrecht. 3. In te stemmen met de conceptzienswijze Stichtse Vecht Ontwerp-Programmabegroting 2018 / 1e wijziging Programmabegroting 2017 Veiligheidsregio Utrecht. 4. In te stemmen met het reserveren van 1% op de loonkosten voor toekomstige financiële lasten door de CAO-onderhandelingen. 5. Financiële consequenties van dit voorstel op te nemen in de Berap 2017 en Begroting GVVP Stichtse Vecht, deel D, nota auto- vracht- en landbouwverkeer 1. De raad voorstellen om deel D van het Gemeentelijk Verkeer- en Vervoerplan (GVVP) Stichtse Vecht, de beleidsnota auto- vracht- en landbouwverkeer, met bijbehorende bijlagen vast te stellen. 2. De zienswijzen die opgenomen zijn in de 'reactienota zienswijzen deel D van het GVVP Stichtse Vecht' ontvankelijk te verklaren en te beantwoorden conform de in de reactienota opgenomen beoordeling. Conform advies met in achtneming van de volgende opmerkingen: - verduidelijken variant 3 opheffen uitzondering lengtebeperking landbouwverkeer in Dannestraat en Brugstraat; - opnemen dat onder de sector wordt verstaan LTO Noord (agrarische ondernemersorganisatie) en Cumela (Brancheorganisatie voor ondernemers in groen, grond en infra). Raadsvoorstel hierop aanpassen. 11. Week van Respect Deelnemen aan de Week van Respect 2017 door gastlessen op basisscholen te verzorgen. Pagina 3 van 5 enlijst College B&W:

4 Het college vraagt aandacht voor een goede spreiding van de gastlessen over de basisscholen in Stichtse Vecht. De raad informeren via een raadsinformatiebrief. Het college roept raadsleden op zich aan te sluiten en zich beschikbaar te stellen voor het geven van de gastlessen. 12. Ondertekening betonconvenant. te nemen besluit college Het convenant 'Beton in een circulaire economie' aangaan met de kanttekening dat deelname niet tot meerkosten leidt. te nemen besluit burgemeester De portefeuillehouder Duurzaamheid machtigen om namens de gemeente het convenant te ondertekenen. Wethouder Van Dort informeert de Ondernemersvereniging Stichtse Vecht. 13. Afsluiten trap en voetpad Rode Dorp Breukelen. Instemmen met het sluiten van de trap vanaf de Brugoprit naar de Broekdijk West in Breukelen. 14. Portefeuilleverdeling. De portefeuilleverdeling per 4 mei 2017 vaststellen overeenkomstig voorgelegd overzicht. Conform advies met de opmerking dat het project Jonge ambtenarendag 2018 onder de portfeuille valt van wethouder Zivkovic. Overzicht hierop aanpassen. Persbericht kan worden verzonden. 15. Vragen ex artikel 41 RvO. Bespreken: - Beantwoordingsbrief art. 41 PvdA over kindertelefoon, AKJ en Sensoor moeten blijven. Met verwerking van de aangegeven aanpassing door het college kan de brief uit. 16. Regionale ontwikkelingen (o.a. U10). Pagina 4 van 5 enlijst College B&W:

5 17. Communicatie. 18. Bijzonderheden in relatie tot afspraken collegeleden. Representatieve verplichtingen 19. Rondje actualiteiten. 20. Rondvraag. Het college heeft kennisgenomen van de brief van de ondernemingsvereniging de Werf en beschouwt deze brief als een zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan De Werf. De brief wordt als zodanig meegenomen in de bestemmingsplanprocedure. Het college besluit dat ZZP'ers op woensdag en vrijdag gebruik kunnen maken van de kantine in het gemeentekantoor als werkplek. Er vindt geen verdere uitbreiding plaats in de toekomst. Wethouder De Groene deelt mee dat het bezwaarschrift gericht tegen het collegebesluit tot vaststelling van het Onderwijshuisvestingsprogramma 2017 en het huisvestingsprogramma zelf, is ingetrokken. Pagina 5 van 5 enlijst College B&W:

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. 2. Laaggeletterdheid: projecten en begrotingswijziging.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. 2. Laaggeletterdheid: projecten en begrotingswijziging. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer W. van Vossen De heer T.H.D. de Weger Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Loco-secretaris

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer W. van Vossen Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Wethouder Zivkovic verlaat om uur de vergadering.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Wethouder Zivkovic verlaat om uur de vergadering. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

1. Opening en mededelingen. De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

1. Opening en mededelingen. De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer W. van Vossen Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

2. Besluitenlijsten vergadering burgemeester en wethouders d.d. 16 mei 2017

2. Besluitenlijsten vergadering burgemeester en wethouders d.d. 16 mei 2017 Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer W. van Vossen De heer T.H.D. de Weger Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

Advies Burgemeester Witteman is met kennisgeving afwezig. Wethouder De Groene zit de vergadering voor.

Advies Burgemeester Witteman is met kennisgeving afwezig. Wethouder De Groene zit de vergadering voor. Aanwezig: Voorzitter De heer P.F. de Groene Wethouders De heer E.R.M. Balemans De heer W. van Vossen Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris mevrouw A. van Hussel

Nadere informatie

Besluitenlijst. Vergadering College B&W. 1. Openingen en mededelingen. 2. Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders d.d. 23 januari 2018.

Besluitenlijst. Vergadering College B&W. 1. Openingen en mededelingen. 2. Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders d.d. 23 januari 2018. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer W. van Vossen Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort Secretaris mevrouw A. van Hussel Communicatieadviseur mevrouw

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer W. van Vossen Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer W. van Vossen Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

1. Opening en mededelingen. De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

1. Opening en mededelingen. De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Wethouder Balemans woont vanaf uur de vergadering bij.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Wethouder Balemans woont vanaf uur de vergadering bij. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

2. Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders d.d. 30 oktober 2018.

2. Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders d.d. 30 oktober 2018. Aanwezig: Voorzitter Y.P. van Mastrigt Wethouders De heer J.W.E. Klomps Mevrouw L.J. van Dort De heer F.W.H. van Liempdt Mevrouw H.J. Veneklaas Secretaris mevrouw A.J. van Hussel Communicatieadviseur mevrouw

Nadere informatie

1. Openingen en mededelingen. De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

1. Openingen en mededelingen. De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer W. van Vossen Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris mevrouw A. van Hussel

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer J.W. Verkroost De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst Mevrouw J.A. Koops De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

1. Besluitenlijsten vergadering burgemeester en wethouders d.d. 13 februari 2018.

1. Besluitenlijsten vergadering burgemeester en wethouders d.d. 13 februari 2018. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer E.R.M. Balemans De heer W. van Vossen Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris mevrouw A. van Hussel

Nadere informatie

2. Besluitenlijsten vergadering burgemeester en wethouders d.d. 12 december Stedenbouwkundig kader en beeldkwaliteitsplan Bisonspoor.

2. Besluitenlijsten vergadering burgemeester en wethouders d.d. 12 december Stedenbouwkundig kader en beeldkwaliteitsplan Bisonspoor. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer W. van Vossen Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

Vergadering College van B&W d.d. 30 okt Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders d.d. 16 oktober 2018.

Vergadering College van B&W d.d. 30 okt Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders d.d. 16 oktober 2018. Aanwezig: Voorzitter Y.P. van Mastrigt Wethouders De heer J.W.E. Klomps Mevrouw L.J. van Dort De heer F.W.H. van Liempdt Mevrouw H.J. Veneklaas Secretaris mevrouw A.J. van Hussel Communicatieadviseur mevrouw

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer J.W. Verkroost De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst Mevrouw J.A. Koops De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer J.W. Verkroost De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst Mevrouw J.A. Koops De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

2. Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders d.d. 13 november 2018

2. Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders d.d. 13 november 2018 Aanwezig: Voorzitter Y.P. van Mastrigt Wethouders De heer J.W.E. Klomps Mevrouw L.J. van Dort De heer F.W.H. van Liempdt Mevrouw H.J. Veneklaas Secretaris mevrouw A.J. van Hussel Communicatieadviseur mevrouw

Nadere informatie

2. Besluitenlijsten vergadering burgemeester en wethouders d.d. 14 april 2015.

2. Besluitenlijsten vergadering burgemeester en wethouders d.d. 14 april 2015. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer J.W. Verkroost De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst De heer F. Živković-Laurenta Secretaris mevrouw A.

Nadere informatie

Besluit De voorziter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Besluit De voorziter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter Mevr. drs. M.M.van 't Veld Wethouders De heer J.W. Verkroost De heer P. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst De heer H. Van Rhee De heer F. Živković-Laurenta

Nadere informatie

Besluitenlijst. Vergadering College B&W. 1. Opening en mededelingen.

Besluitenlijst. Vergadering College B&W. 1. Opening en mededelingen. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer J.W. Verkroost De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst De heer F. Živković-Laurenta Secretaris mevrouw A.

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer J.W. Verkroost De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst De heer F. Živković-Laurenta Secretaris mevrouw A.

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter Mevr. drs. J.W.E. Spies Wethouders De heer J.W. Verkroost De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst De heer H. Van Rhee De heer F. Živković-Laurenta Wnd.

Nadere informatie

Wethouder Klomps verlaat om uur de vergadering (bij agendapunt Rondvraag).

Wethouder Klomps verlaat om uur de vergadering (bij agendapunt Rondvraag). Aanwezig: Voorzitter Y.P. van Mastrigt Wethouders De heer J.W.E. Klomps Mevrouw L.J. van Dort De heer M.J. van Dijk Mevrouw H.J. Veneklaas Secretaris mevrouw A.J. van Hussel Communicatieadviseur mevrouw

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer J.W. Verkroost Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst De heer H. Van Rhee De heer F. Živković-Laurenta Wnd. secretaris mevrouw A.

Nadere informatie

2. Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders d.d. 14 mei 2019

2. Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders d.d. 14 mei 2019 Aanwezig: Voorzitter Mevrouw Y.P. van Mastrigt Wethouders De heer J.W.E. Klomps Mevrouw L.J. van Dort De heer M.J. van Dijk Mevrouw H.J. Veneklaas Secretaris Mevrouw A.J. van Hussel Adviseur / notulen

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer W. van Vossen Mevrouw J.A. Koops Mevrouw L.J. van Dort De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

Besluit De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Besluit De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter Mevr. drs. J.W.E. Spies Wethouders De heer J.W. Verkroost De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst De heer H. Van Rhee De heer F. Živković-Laurenta Wnd.

Nadere informatie

2. Besluitenlijsten vergadering burgemeester en wethouders d.d. 22 september 2015

2. Besluitenlijsten vergadering burgemeester en wethouders d.d. 22 september 2015 Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer J.W. Verkroost De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst Mevrouw J.A. Koops De heer F. Živković-Laurenta Secretaris

Nadere informatie

2. Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders d.d. 9 april 2019

2. Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders d.d. 9 april 2019 Aanwezig: Voorzitter Mevrouw Y.P. van Mastrigt Wethouders De heer J.W.E. Klomps Mevrouw L.J. van Dort De heer M.J. van Dijk Secretaris Mevrouw A.J. van Hussel Communicatieadviseur Mevrouw D. de Wit Adviseur

Nadere informatie

2. Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders d.d. 27 november 2018.

2. Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders d.d. 27 november 2018. Aanwezig: Voorzitter Y.P. van Mastrigt Wethouders De heer J.W.E. Klomps Mevrouw L.J. van Dort De heer F.W.H. van Liempdt Mevrouw H.J. Veneklaas Secretaris mevrouw A.J. van Hussel Communicatieadviseur mevrouw

Nadere informatie

2. Besluitenlijsten vergadering burgemeester en wethouders van 11 en 13 december 2018.

2. Besluitenlijsten vergadering burgemeester en wethouders van 11 en 13 december 2018. Aanwezig: Voorzitter Y.P. van Mastrigt Wethouders De heer J.W.E. Klomps Mevrouw L.J. van Dort Mevrouw H.J. Veneklaas Secretaris mevrouw A.J. van Hussel Communicatieadviseur mevrouw M.J. Hemels Adviseur

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer J.W. Verkroost De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer F. Živković-Laurenta Secretaris mevrouw A. van Hussel Communicatieadviseur

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter De heer M.J.D. Witteman Wethouders De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst Mevrouw J.A. Koops De heer F. Živković-Laurenta Secretaris mevrouw A. van

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 22 september 2015 10.00 15.00 uur Aanwezig : Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes Dhr. J.J.W. van Dongen (D66) Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (GroenLinks/PvdA)

Nadere informatie

Raadsvergadering. 8 maart

Raadsvergadering. 8 maart RAADSVOORSTEL Raadsvergadering Nummer 8 maart 2018 18-017 Onderwerp Vaststellen bestemmingsplan 'Odijk, Zeisterweg 103' Aan de raad, Onderwerp Vaststellen bestemmingsplan Odijk, Zeisterweg 103 Gevraagde

Nadere informatie

Aan de Gemeenteraad. Raadsvoorstel nr Vaststelling bestemmingsplan 'Meppel - Buitengebied, herziening Schiphorsterweg en Kosterweg'

Aan de Gemeenteraad. Raadsvoorstel nr Vaststelling bestemmingsplan 'Meppel - Buitengebied, herziening Schiphorsterweg en Kosterweg' meppel.nl Agendapunt: IX/12. Meppel, 10 mei 2016 Aan de Gemeenteraad. Raadsvoorstel nr. 974776 Onderwerp: Vaststelling bestemmingsplan 'Meppel - Buitengebied, herziening Voorgesteld besluit: 1. In te stemmen

Nadere informatie

Burgemeester en wethouders

Burgemeester en wethouders Burgemeester en wethouders Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders van Gemeente Leerdam d.d. 18 december 2018 Aanwezig: Burgemeester T.P.J. Bruinsma Wethouder T. Meijdam Wethouder

Nadere informatie

concept besluitenlijst b en w-vergadering

concept besluitenlijst b en w-vergadering concept enlijst b en w-vergadering aanwezig Burgemeester M. Schoenmaker Wethouder D.A. Bergman Wethouder R.A. Tetteroo Wethouder J.M. de Laat Wethouder L.J. Werger Wethouder H. Niezen Wnd. gemeentesecretaris/

Nadere informatie

RAADSVOORSTEL. Raadsvergadering. Onderwerp Vaststellen bestemmingsplan 'Achterdijk 37 Odijk' Aan de raad,

RAADSVOORSTEL. Raadsvergadering. Onderwerp Vaststellen bestemmingsplan 'Achterdijk 37 Odijk' Aan de raad, RAADSVOORSTEL Raadsvergadering Nummer 26-10-2017 17-082 Onderwerp Aan de raad, Onderwerp Vaststellen bestemmingsplan Achterdijk 37 Odijk Gevraagde beslissing 1. Het bestemmingsplan Achterdijk 37 Odijk

Nadere informatie

onderwerp: Vaststellen ontwerpbestemmingsplan Wonen Rijssen, Enterstraat 124

onderwerp: Vaststellen ontwerpbestemmingsplan Wonen Rijssen, Enterstraat 124 g e m e e n t e Rijssen-Holtei\i Rijssen, 17 november 2016 Voorstel van het college aan de raad raadsvergadering: 22 december 2016 agendanummer: 14 opgemaakt door: Wonen en Ondernemen - Economie en Veiligheid

Nadere informatie

Besluitenlijst College van Burgemeester en Wethouders Openbaar

Besluitenlijst College van Burgemeester en Wethouders Openbaar enlijst College van Burgemeester en Wethouders Openbaar Datum 13-11-2018 Tijd 8:30-13:00 Locatie Voorzitter Toelichting Kamer burgemeester Burgemeester Gemeente Sluis In verband met de Zeeland dinsdagmiddag

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda -00Datum : 14 juni 2016 Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes ( behalve agendapunt 8 ) Dhr. J.J.W. van Dongen (D66) Dhr. H. Veldhuizen (CDA)

Nadere informatie

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 23 mei 2017

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 23 mei 2017 Nr. e170018513 Casenr. 17e0003009 BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 23 mei 2017 Aanwezig: De heer A.A.J. Baars, burgemeester De heer mr. J. van den Bosch, wethouder De heer

Nadere informatie

Besluitenlijst College van Burgemeester en Wethouders Openbaar

Besluitenlijst College van Burgemeester en Wethouders Openbaar enlijst College van Burgemeester en Wethouders Openbaar Datum 23-10-2018 Tijd 9:00-13:00 Locatie Voorzitter Kamer burgemeester Burgemeester Gemeente Sluis 2 NOTA'S VOOR DE RAAD 2.b.1 BB: 1e begrotingswijziging

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 6 juni 2017 aanvangstijd: 09:00 uur

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 6 juni 2017 aanvangstijd: 09:00 uur Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 6 juni 2017 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De heer P.

Nadere informatie

gemeente?all Zoetermeer I I Instemming en publicatie ontwerpbestemmingsplan Wattstraat Zaaknummer Documentnummer DOC

gemeente?all Zoetermeer I I Instemming en publicatie ontwerpbestemmingsplan Wattstraat Zaaknummer Documentnummer DOC gemeente?all Zoetermeer I I B&W-voorstel Onderwerp Instemming en publicatie ontwerpbestemmingsplan Wattstraat 64-68 Zaaknummer -2016-000644 Documentnummer DOC-2016-004837 AKKOORD Versie Auteur Gemeentesecretaris

Nadere informatie

RAADSVOORSTEL. Raadsvergadering. Onderwerp Vaststellen bestemmingsplan 'Bedrijventerrein De Raaphof' Aan de raad,

RAADSVOORSTEL. Raadsvergadering. Onderwerp Vaststellen bestemmingsplan 'Bedrijventerrein De Raaphof' Aan de raad, RAADSVOORSTEL Raadsvergadering Nummer 17-12-2015 15-091 Onderwerp Vaststellen bestemmingsplan 'Bedrijventerrein De Raaphof' Aan de raad, Onderwerp Vaststellen bestemmingsplan Bedrijventerrein De Raaphof

Nadere informatie

gehoord de commissie Economie, Ruimtelijke Ordening en Milieu op 25 oktober 2017

gehoord de commissie Economie, Ruimtelijke Ordening en Milieu op 25 oktober 2017 RAADSBESLUIT Vaststelling 'Bestemmingsplan Buitengebied Rucphen 2012 Hazelaarstraat Lijsterbesstraat te St. Willebrord' 9 november 2017 De raad van de gemeente Rucphen, gezien het voorstel van burgemeester

Nadere informatie

RAADSVOORSTEL NR april Onderwerp: Vaststellen bestemmingsplan Parallelweg 3 Bunnik. Aan de raad,

RAADSVOORSTEL NR april Onderwerp: Vaststellen bestemmingsplan Parallelweg 3 Bunnik. Aan de raad, RAADSVOORSTEL NR. 19-45 Raadsvergadering Zaaknummer 18 april 2019 653643 Onderwerp: Vaststellen bestemmingsplan Parallelweg 3 Bunnik Aan de raad, Onderwerp Vaststellen bestemmingsplan Parallelweg 3, Bunnik.

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 19 mei 2015 10.00 15.00 uur Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Dhr. J.J.W. van Dongen (D66) Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (GroenLinks/PvdA) Dhr.

Nadere informatie

Van 25 september 2012 openbaar

Van 25 september 2012 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 25 september 2012. Advies Akkoord. BW-004707 2 Onderwerp Vrouwenhof, exploitatieovereenkomst met dhr. H.J.J. van de Kerkhof en mw. A.M.E. Clement. R Advies

Nadere informatie

Besluitenlijst college B&W Grave

Besluitenlijst college B&W Grave 2. ADV/G/16/01510 Z/G/15/25151 Secretaris Vaststellen besluitenlijst B&W-vergadering van dinsdag 16 februari 2016. De besluitenlijst van de laatst gehouden B&W-vergadering wordt in de eerstvolgende vergadering

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 26 mei 2015 10.00 15.00 uur Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Dhr. D. van der Sleen Dhr. J.J.W. van Dongen (D66) Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (GroenLinks/PvdA)

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 9 februari 2016 10.00 15.00 uur Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes Dhr. J.J.W. van Dongen (D66) Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A.

Nadere informatie

Raadsvoorstel agendapunt

Raadsvoorstel agendapunt Raadsvoorstel agendapunt Aan de raad van de gemeente IJsselstein Zaaknummer : 550663 Datum : 1 mei 2018 Programma : Regie Blad : 1 van 5 Commissie : Bestuur Portefeuillehouder: mr. P.J.M. van Domburg Informatie

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 7 november 2017 Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (OPEN) Dhr. G. Boonzaaijer (SGP) Burgemeester

Nadere informatie

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 23 mei tot en met vrijdag 27 mei 2011

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 23 mei tot en met vrijdag 27 mei 2011 Lijst nr. 21 Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders Periode: maandag 23 mei tot en met vrijdag 27 mei 2011 PUBLIEKSDIENST Werkbezoek Uddel op 25 mei 2011 Voorstel dienst Publieksdienst: 1. instemmen

Nadere informatie

ADVIESNOTA GEMEENTE SOEST

ADVIESNOTA GEMEENTE SOEST ADVIESNOTA GEMEENTE SOEST Steller advies: Zaaknummer Afdeling: Datum: O. de Man 1891268 Ruimte 27-10-2017 Onderwerp: Ontwerpbestemmingsplan Soesterengweg 6 zenden aan de raad ter vaststelling. Voorstel

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE DRECHTERLAND D.D. 14 MEI 2019

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE DRECHTERLAND D.D. 14 MEI 2019 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE DRECHTERLAND D.D. 14 MEI 2019 Aanwezig: Burgemeester: M. ; wethouders: D. te Grotenhuis, G. en J. ; secretaris

Nadere informatie

C O L L E G E V A N B & W G E M E E N T E G O R I N C H E M

C O L L E G E V A N B & W G E M E E N T E G O R I N C H E M C O L L E G E V A N B & W G E M E E N T E G O R I N C H E M Besluitenlijst 5 maart februari 2019 Aldus vastgesteld in de B&W vergadering van 12 maart 2019 1.7074 Subsidie Internationaal Filmfestival Gorinchem

Nadere informatie

Raadsvoorstel. Agendapunt nr.:

Raadsvoorstel. Agendapunt nr.: Agendapunt nr.: Raadsvoorstel Onderwerp: Gewijzigd vaststellen van het bestemmingsplan Buitengebied 2009, herziening Kattenbos 6 te Reusel Datum besluit B&W: 5 februari 2019 Vergaderdatum: 12 maart 2019

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 11 juli 2017

OPENBARE BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 11 juli 2017 OPENBARE BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 11 juli 2017 Aanwezig: ir. A.P. Heidema, burgemeester M.A. Kossen, gemeentesecretaris L. Grijsen, J.J. Kolkman en F. Rorink,

Nadere informatie

Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2017 voor kennisgeving aannemen. 1. In te stemmen met verdere verkenning/uitwerking

Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2017 voor kennisgeving aannemen. 1. In te stemmen met verdere verkenning/uitwerking Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 10 april 2018 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

onderwerp: Raadsvoorstel vaststelling bestemmingsplan Parkstede 1. Het ontwerpbestemmingsplan "Wonen Rijssen, Parkstede" gewijzigd vast te stellen;

onderwerp: Raadsvoorstel vaststelling bestemmingsplan Parkstede 1. Het ontwerpbestemmingsplan Wonen Rijssen, Parkstede gewijzigd vast te stellen; g e m e e n t e Rijssen-Holter\v Rijssen, 21 maart 2017 Voorstel van het college aan de raad raadsvergadering: 20 april 2017 agendanummer: 13 opgemaakt door: Ruimtelijk Domein Strategie en Consulenten

Nadere informatie

1. OPB / NOPB Onderwerp B&W-besluitenlijst d.d. 4 juli 2017 OPB

1. OPB / NOPB Onderwerp B&W-besluitenlijst d.d. 4 juli 2017 OPB enlijst B&W-vergadering d.d. 11 juli 2017 Aanwezig: Afwezig: Burgemeester drs. J.W. Brenninkmeijer Wethouder Ir. J.H.M. van Dijk Wethouder drs. A.C.W.A.M. van Holstein Wethouder P.J. Van Liempd Locosecretaris

Nadere informatie

Onderwerp Septembercirculaire Gemeentefonds 2015 OPB RAAD

Onderwerp Septembercirculaire Gemeentefonds 2015 OPB RAAD enlijst B&W-vergadering d.d. 29 september 2015 Aanwezig: Burgemeester drs. J.W. Brenninkmeijer Wethouder A.C.P. Balk Wethouder Ir. J.H.M. van Dijk Wethouder drs. A.C.W.A.M. van Holstein Wethouder P.J.

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W vergadering

Besluitenlijst B&W vergadering Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 20 mei 2014 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven (burgemeester) De heer P.H.G. Verlinden (wethouder) De heer P.J.M. Vogels (wethouder) De heer R.G.M. Thomassen

Nadere informatie

Port. houder Onderwerp Cluster. Besluit: Het college stemt in met de besluitenlijst van 12 juni 2017.

Port. houder Onderwerp Cluster. Besluit: Het college stemt in met de besluitenlijst van 12 juni 2017. Besluitenlijst voor de vergadering van Burgemeester en Wethouders d.d. 20 juni 2017 Aanwezig: Ambtelijk: Weterings, Van Mazijk (loco-secretaris), Nederstigt, Horn, Elzakalai,, Steffens-van de Water, Reinders

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d aanvangstijd: 09:00

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d aanvangstijd: 09:00 Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 24-04-2018 aanvangstijd: 09:00 Aanwezig Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De heer F.J. Tollenaar

Nadere informatie

't, RAADsvooRSTEL EN ontwerpbeslutr

't, RAADsvooRSTEL EN ontwerpbeslutr 't, RAADsvooRSTEL EN ontwerpbeslutr Registratienummer raad: 1 41 4033 Behorend bij het B&W-advies met registratienummer 1413609 Datum: 23 )anuari 2018 Behandeld door: S. Koot Domein/team: Ruimtelijke/Ontwi

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 11/12/2018 AANWEZIG: AFWEZIG:

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 11/12/2018 AANWEZIG: AFWEZIG: Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 11/12/2018 AANWEZIG: mr. P. de Baat MPM T.M.J.M. Evers G.J.M. Mijnen, voorzitter, gemeentesecretaris

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST Voor de vergadering van het COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS

OPENBARE BESLUITENLIJST Voor de vergadering van het COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OPENBARE BESLUITENLIJST Voor de vergadering van het COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Datum vergadering: 21 augustus 2018 Aanwezig: de heer Dirk Heijkoop, burgemeester; mevrouw Trudy Baggerman, wethouder;

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 08-02-2011 Registratienummer: 2010/17460 Aanwezig : Burgemeester L.C. Poppe-de Looff (voorzitter) Weth. M.H.M.R. de Hoon-Veelenturf Weth. W. van Hees Weth..C.M.

Nadere informatie

Raadsvoorstel. Geadviseerd besluit: College van burgemeester en wethouders 11 december 2018

Raadsvoorstel. Geadviseerd besluit: College van burgemeester en wethouders 11 december 2018 Raadsvoorstel Onderwerp: Vaststelling bestemmingsplan Ridderkerk-Centrum Fase 2 College van burgemeester en wethouders 11 december 2018 Zaaknummer 38078 Portefeuillehouder Volbregt Smit Commissie Samen

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 27 november 2018

OPENBARE BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 27 november 2018 OPENBARE BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 27 november 2018 Aanwezig: R.C. König, burgemeester M.A. Kossen, gemeentesecretaris L. Grijsen, J.J. Kolkman, F. Rorink,

Nadere informatie

Van 11 maart 2014 openbaar

Van 11 maart 2014 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 25 februari 2014. Akkoord. BW-006926 2 Onderwerp Subsidie aanvraag voor traject financiering Gilde Praktijk Opleidingen. I Voor het jaar 2013 maximaal 18

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 28 mei 2019 aanvangstijd: 09:00 uur.

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 28 mei 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 28 mei 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

Raadsvoorstel vaststellen bestemmingsplan 'De Utrecht' Datum voorstel: 4 februari 2014 Vergaderdatum: 25 februari 2014 Registratienr.

Raadsvoorstel vaststellen bestemmingsplan 'De Utrecht' Datum voorstel: 4 februari 2014 Vergaderdatum: 25 februari 2014 Registratienr. Raadsvoorstel Onderwerp: vaststellen bestemmingsplan 'De Utrecht' Datum voorstel: 4 februari 2014 Vergaderdatum: 25 februari 2014 Registratienr.: 014-2014 Opsteller: Marijn Hartgerink Portefeuillehouder:

Nadere informatie

Het opleggen van een last onder dwangsom wegens het in strijd handelen met de voorschriften van het bestemmingsplan en het Besluit omgevingsrecht.

Het opleggen van een last onder dwangsom wegens het in strijd handelen met de voorschriften van het bestemmingsplan en het Besluit omgevingsrecht. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee dd 16 april 2019 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A De heer WM van Esch De heer DA De

Nadere informatie

BESLUITENLIJST Vergadering college van B&W

BESLUITENLIJST Vergadering college van B&W BESLUITENLIJST Vergadering college van B&W Opsteller: Mailadres: Els Jonker els.jonker@midden-groningen.nl Aanwezig: R.W. Munniksma, burgemeester, voorzitter A.F. Woortman, wethouder P. Verschuren, wethouder

Nadere informatie

J. Seton, burgemeester; F.A.J. Buijtelaar, wethouder; J.F.A. Alberts, wethouder; A. Trip, wethouder; A. Souverein, wethouder; P. Post, secretaris.

J. Seton, burgemeester; F.A.J. Buijtelaar, wethouder; J.F.A. Alberts, wethouder; A. Trip, wethouder; A. Souverein, wethouder; P. Post, secretaris. enlijst B&W vergadering d.d. 09-05-2017 (nr. 19). Aanwezig: J. Seton, burgemeester; F.A.J. Buijtelaar, wethouder; J.F.A. Alberts, wethouder; A. Trip, wethouder; A. Souverein, wethouder; P. Post, secretaris.

Nadere informatie

Besluitenlijst College van Burgemeester en Wethouders Openbaar

Besluitenlijst College van Burgemeester en Wethouders Openbaar enlijst College van Burgemeester en Wethouders Openbaar Datum 18-12-2018 Tijd Locatie 8:30-13:10 uur Kamer burgemeester Voorzitter Burgemeester Gemeente Sluis tot 9.30 uur, vanaf 9.30 uur wethouder Ploegaert

Nadere informatie

: Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan "Katwijk aan den Rijn 2012

: Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan Katwijk aan den Rijn 2012 Aan de gemeenteraad Zaaknummer : 2012-23744 Programma : Wonen en ruimte Onderwerp : Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan "Katwijk aan den Rijn 2012 Katwijk, 18 december 2012 Inleiding Bestemmingsplan

Nadere informatie

1. Opening en mededelingen De besluitenlijst van de vergadering van 26 februari 2013 wordt gewijzigd vastgesteld.

1. Opening en mededelingen De besluitenlijst van de vergadering van 26 februari 2013 wordt gewijzigd vastgesteld. BESLUITENLIJST van de vergadering van burgemeester en wethouders van 5 maart 2013 Aanwezig: P.M. Bruinooge, voorzitter mr. P. de Baat MPM drs. V.H. Kloos mw. E.C. Konijn-Vermaas J.P. Nagengast MBA mw.

Nadere informatie

Voorstel aan de gemeenteraad

Voorstel aan de gemeenteraad Voorstel aan de gemeenteraad Onderwerp: Vaststelling bestemmingsplan Eerste herziening bestemmingsplan Drechterland Zuid RTG: 12-10-2015 Raadsvoorstel: 22-9-2015, nr. 2015-53 Portefeuillehouder: Programma:

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 3 maart 2015 10.00 15.00 uur Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes Dhr. J.J.W. van Dongen (D66) Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 11 oktober 2016

Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 11 oktober 2016 Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 11 oktober 2016 Aanwezig: Afwezig: mr. M. Boumans MPM, burgemeester, J.J.A. ter Keurst, wethouder; L. Dennenberg, secretaris.

Nadere informatie

Concept besluitenlijst van de B&W-vergadering van 7 mei

Concept besluitenlijst van de B&W-vergadering van 7 mei 128251-195730 Concept besluitenlijst van de B&W-vergadering van 7 mei 2019 1. Vaststellen van de concept besluitenlijst van de collegevergadering B&W van 7 mei 2019. 2. De openbare besluiten deel van collegevergadering

Nadere informatie

RAADSVOORSTEL 10R.00208

RAADSVOORSTEL 10R.00208 Gemeente Woerden RAADSVOORSTEL 10R.00208 ^ gemeente WOERDEN Agendapunt: Indiener: - college van burgemeester en wethouders Aandachtsveld portefeuillehouder: - wethouder Schreurs Contactpersoon: C.T. Vermeulen

Nadere informatie

Van 27 mei 2014 openbaar

Van 27 mei 2014 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 20 mei 2014. Akkoord. BW-006768 2 Onderwerp Omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) voor de vestiging van een crematorium op de hoek van de Peelterbaan

Nadere informatie

Besluitenlijst College van Burgemeester en Wethouders

Besluitenlijst College van Burgemeester en Wethouders enlijst College van Burgemeester en Wethouders Datum 03-07-2018 Tijd 9:00-13:00 3.a.1 OND: enlijst Collegevergadering (OPENBAAR) d.d. 25 juni 2018 De besluitenlijst 25 juni 2018 (openbare besluiten) vast

Nadere informatie

RAADSVOORSTEL. Nummer Onderwerp: Vaststellen bestemmingsplan 'Parapluherziening Buitengebied Bunnik'

RAADSVOORSTEL. Nummer Onderwerp: Vaststellen bestemmingsplan 'Parapluherziening Buitengebied Bunnik' RAADSVOORSTEL Raadsvergadering Nummer 01-11-2018 18-088 Onderwerp: Vaststellen bestemmingsplan 'Parapluherziening Buitengebied Bunnik' Aan de raad, Onderwerp Vaststellen bestemmingsplan 'Parapluherziening

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 22-05-2012

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 22-05-2012 Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 22-05-2012 Registratienummer: 2012/7540 Aanwezig : Burgemeester L.C. Poppe-de Looff N Weth. M.H.M.R. de Hoon-Veelenturf (voorzitter) J Weth. W. van Hees

Nadere informatie