Notulen collegevergadering Aanwezig:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Notulen collegevergadering Aanwezig:"

Transcriptie

1 Notulen collegevergadering Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Dreessen, W.H.J. (Wethouder) Jacobs, Drs. G.J.M. (Wethouder) Piatek, C.A.C.N. (Wethouder) Severeijns, M.F.M.E. (Secretaris)

2 1 Openbare agenda collegevergadering Openbare besluitenlijst collegevergadering Vaststellen. Conform advies, met dien verstande dat: agendapunt 7 aangevuld moet worden met de opdracht van het college om alle verenigingen (opgenomen in de subsidieverordening) binnen de gemeente te benaderen. 3 Verlenen ontheffing inburgeringsplicht 4 Zorginkoop Wmo/Beschermd Wonen Ontheffing te verlenen van de inburgeringsplicht; 2. Betrokkene te informeren middels bijgevoegd concept-besluit. 1. Instemmen met de nieuwe samenwerkingsovereenkomst tussen gemeenten en zorgaanbieders gericht op het proces van bestuurlijk aanbesteden tot en met 2022 aan te gaan en daartoe de bijgevoegde tekst van de samenwerkingsovereenkomst vast te stellen (bijlage 1); 2. De aflopende dienstverleningsovereenkomsten (DVO) betreffende inkoop in het kader van de Wmo en Beschermd Wonen tussen gemeenten en zorgaanbieders (raamovereenkomst) voor 2019 te actualiseren en daartoe de bijgevoegde tekst van de nieuwe 2. Conform advies. 2. Conform advies 3. Conform advies 4. Conform advies.

3 dienstverleningsovereenkomst vast te stellen (bijlage B 2 en bijlage 3); 3. Instemmen met de verdere doorontwikkeling van de inkoop in het kader van de Wmo en Beschermd Wonen en daartoe de bijlagen bij de DVO voor 2019 vast te stellen (bijlagen 4 t/m 11); 4. Afdelingshoofd van de afdeling Mens en Samenleving te machtigen op basis van deze contractstukken DVO's met de zorgaanbieders aan te gaan, conform de bijgevoegde volmacht. 5 Pisartlaan, overschrijding budget openbaar groen 6 Voorstel besluitvorming voormalige LTS-gebouw Cadier en Keer 1. Instemmen met het dekken van de kosten voor kap en herplant, geraamd voor 2017, met middelen uit het regulier onderhoud groen 2018; 2. De daarmee gepaard gaande overschrijding meenemen in de bestuursrapportage , t.w.v De voortgangsnotitie Notitie LTS Locatie versie versie 1.4 inclusief de bijlagen 1 t/m 4 vaststellen; 2. De overeenkomst Gemeente Eijsden Margraten en Alterius en het bijbehorende Plan van aanpak processen artikel oktober 2018 vaststellen; 3. Wethouder Custers mandateren voor het verlenen van toestemming voor medegebruik conform artikel 5 van de overeenkomst; 2. Conform advies. 1. conform advies 2. met dien verstande met 1 april 2019 als ultieme datum; 3. conform advies 4. conform advies, met dien verstande dat het college soberheid wil betrachten, gezien de korte termijn waarop duidelijkheid wordt gegeven door de huidige gebruiker (1 april 2019). Dat betekent dat er geen opdracht wordt gegeven voor

4 4. Een krediet van (afgerond) beschikbaar te stellen uit het restanttotaal investeringsbudget van en wethouder Custers te mandateren voor de uitgaven ten laste van dit krediet; 5. Wethouder Custers mandateren voor de goedkeuring van de werkzaamheden (werk-leertrajecten) in het kader van artikel 14.4 van de overeenkomst; 6. Instemmen met het te verrekenen bedrag met Alterius ad Instemmen met de informatiebrief aan de Raad. 7 Prestatieafspraken 2019 met corporaties 8 Aanbesteding raamovereenkomsten : 1. bestratings- en rioolwerkzaamheden. 2. goederenvervoer over de weg. 1. In te stemmen met de bijgevoegde concept-afspraken over de volkshuisvestelijke kerntaken met de corporaties voor Mandaat toe te kennen aan de portefeuillehouder of diens plaatsvervanger voor het ondertekenen van de afspraken. 3. De getekende afspraken ter kennisname sturen aan de commissie Fysiek en Economie. 1. Instemmen met aanbesteding raamovereenkomst bestratings- en rioolwerkzaamheden, voor de duur van 4 jaar met de mogelijkheid om maximaal een keer te verlengen met 2 jaar, inclusief een verwerkersovereenkomst als bijlage. 2. Instemmen met aanbesteding werkzaamheden die hier genoemd zijn, echter alleen voor noodreparaties; 5. Gewijzigd besloten: het college wil soberheid betrachten, gezien de korte termijn waarop duidelijkheid wordt gegeven door de huidige gebruiker (1 april 2019). Dat betekent dat er geen opdracht wordt gegeven voor werkzaamheden die hier genoemd zijn, echter alleen voor noodreparaties; 6. conform advies 7. Gewijzigd besloten: de raadsinformatiebrief dient aangepast te worden naar aanleiding van dit besluit. 1. conform advies, met dien verstande dat het college de huisvesting van statushouders wil verhogen van 10 naar 15; 2. conform advies 3. conform advies 4. Additioneel besloten om Servatius een brief te schrijven over duurzaamheidsambitie woningbouwlocatie Parkzicht, t Veldje. 1. Gewijzigd besloten. Het college stemt in met de aanbesteding bestratings- en rioolwerkzaamheden inclusief verwerkersovereenkomst, voor de duur van 4 jaar, maar er wordt geen optie tot verlenging opgenomen. 2. Gewijzigd besloten. Het college stemt in met de

5 raamovereenkomst goederenvervoer over de weg, voor de duur van 2 jaar, inclusief een verwerkersovereenkomst als bijlage. Hierbij wordt geen optie tot verlenging opgenomen. 3. Voor beide aanbestedingen afdelingshoofd openbare ruimte, dhr. T. Ruyters, te mandateren om de opdracht voorlopig te gunnen. 9 Planologische procedure project Fietspad St. Geertruid-Eijsden (Fietspad Bukel) 1. De bestemmingsplanprocedure op te starten voor de aanleg van de vrijliggende fietspadvariant en hiervoor een vrijblijvende offerte vragen bij bureau Croonen/Buro5; 2. Parallel aan de bestemmingsplan procedure sub 1. gelijktijdig de overige planuitwerking op te starten met het doel een meervoudige onderhandse aanbesteding werken te kunnen houden medio september 2019; Hiertoe zal een startnotitie worden voorbereid 3. Kennis nemen van de planning en noodzakelijke doorlooptijd van de planologische procedure in bijgevoegde memo. aanbesteding raamovereenkomst goederenvervoer over de weg inclusief verwerkersovereenkomst, voor de duur van 2 jaar, maar er wordt geen optie tot verlenging opgenomen. 3. Conform advies besloten, met dien verstande dat er een controle plaatsvindt op het toepassen van de roulatiesystematiek van het inkoop en aanbestedingsbeleid. 2. Conform advies 3. Conform advies 10 Parkeren kern Eijsden Het college besluit om per ommegaande de volgende maatregelen in de openbare ruimte te laten treffen voor de benodigde doorgang van de brandweer: 1. Parkeerverbodzones Sint Christinastraat en Spriemenstraat uitbreiden tot Spauwenstraat 2. In de Spriemenstraat de gehandicaptenparkeer-plaats

6 één vak verplaatsen 3. De parkeerplaatsen in de Spriemenstraat tegenover de huisnummers 2 en 4 verwijderen 4. Voor de huisnummers 1 en 3 in de Spriemenstraat drie nieuwe parkeervakken aanbrengen, waarvan één gehandicaptenparkeer plaats 5. Op de hoek Aon t Bat en hoek Mariaplein naar Aon t Bat worden parkeerplaatsen verwijderd Vastgesteld in de B&W vergadering Burgemeester en Wethouders van Eijsden-Margraten, De secretaris, De burgemeester, Mathea Severeijns Dieudonné Akkermans

Notulen collegevergadering Aanwezig:

Notulen collegevergadering Aanwezig: Notulen collegevergadering 13-11-2018 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Dreessen, W.H.J. (Wethouder) Jacobs, Drs. G.J.M. (Wethouder) Piatek, C.A.C.N. (Wethouder)

Nadere informatie

Notulen collegevergadering Aanwezig:

Notulen collegevergadering Aanwezig: Notulen collegevergadering 6-11-2018 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Dreessen, W.H.J. (Wethouder) Jacobs, Drs. G.J.M. (Wethouder) Piatek, C.A.C.N. (Wethouder)

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig:

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig: Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 22-05-2018 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig:

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig: Openbare besluitenlijst Collegevergadering 5-12-2017 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs. A.M.M.H. (Wethouder) Severeijns,

Nadere informatie

Notulen collegevergadering Aanwezig:

Notulen collegevergadering Aanwezig: Notulen collegevergadering 24-07-2018 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Dreessen, W.H.J. (Wethouder) Jacobs, Drs. G.J.M. (Wethouder) Kool, J.M.F. (loco-secretaris)

Nadere informatie

Notulen collegevergadering Aanwezig:

Notulen collegevergadering Aanwezig: Notulen collegevergadering 17-10-2017 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Opreij, Drs. A.M.M.H. (Wethouder) Severeijns, M.F.M.E. (Secretaris)

Nadere informatie

Notulen collegevergadering Aanwezig:

Notulen collegevergadering Aanwezig: Notulen collegevergadering 15-01-2019 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Dreessen, W.H.J. (Wethouder) Jacobs, Drs. G.J.M. (Wethouder) Piatek, C.A.C.N. (Wethouder)

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig:

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig: Openbare besluitenlijst Collegevergadering 18-4-2017 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

Notulen collegevergadering Aanwezig:

Notulen collegevergadering Aanwezig: Notulen collegevergadering 12-2-2019 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Dreessen, W.H.J. (Wethouder) Jacobs, Drs. G.J.M. (Wethouder) Piatek, C.A.C.N. (Wethouder)

Nadere informatie

Notulen collegevergadering Aanwezig:

Notulen collegevergadering Aanwezig: Notulen collegevergadering 26-03-2019 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Dreessen, W.H.J. (Wethouder) Jacobs, Drs. G.J.M. (Wethouder) Piatek, C.A.C.N. (Wethouder)

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig:

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig: Openbare besluitenlijst Collegevergadering 25-7-2017 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

Notulen collegevergadering Aanwezig:

Notulen collegevergadering Aanwezig: Notulen collegevergadering 6-2-2018 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs. A.M.M.H. (Wethouder) Jacobs, Drs. G.J.M. (Wethouder)

Nadere informatie

Notulen collegevergadering

Notulen collegevergadering Notulen collegevergadering 14-02-2017 Aanwezig: Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs. A.M.M.H. (Wethouder) Jacobs, Drs. G.J.M. (Wethouder)

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 20-10-2015 Aanwezig:

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 20-10-2015 Aanwezig: Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 20-10-2015 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig:

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig: Openbare besluitenlijst Collegevergadering 26-1-2016 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

Notulen collegevergadering Aanwezig:

Notulen collegevergadering Aanwezig: Notulen collegevergadering 2-4-2019 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Dreessen, W.H.J. (Wethouder) Jacobs, Drs. G.J.M. (Wethouder) Piatek, C.A.C.N. (Wethouder)

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig:

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig: Openbare besluitenlijst Collegevergadering 23-5-2017 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig:

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig: Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 22-12-2015 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

Openbare Agenda Collegevergadering 31-03-2015 Aanwezig:

Openbare Agenda Collegevergadering 31-03-2015 Aanwezig: Openbare Agenda Collegevergadering 31-03-2015 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs. A.M.M.H.

Nadere informatie

Notulen collegevergadering Aanwezig:

Notulen collegevergadering Aanwezig: Notulen collegevergadering 10-04-2018 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs. A.M.M.H. (Wethouder)

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering 17 november 2015 Aanwezig:

Openbare besluitenlijst Collegevergadering 17 november 2015 Aanwezig: Openbare besluitenlijst Collegevergadering 17 november 2015 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij,

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 28-7-2015. Aanwezig:

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 28-7-2015. Aanwezig: Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 28-7-2015 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

Openbare agenda College vergadering van 02-12-2014. Nummer: Aanwezig:

Openbare agenda College vergadering van 02-12-2014. Nummer: Aanwezig: Openbare agenda College vergadering van 02-12-2014 Aanwezig: Nummer: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij,

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig:

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig: Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 15-5-2018 Aanwezig: Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs. A.M.M.H. (Wethouder) Jacobs, Drs.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig:

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig: Openbare besluitenlijst Collegevergadering 30-6-2015 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs. A.M.M.H. (Wethouder) Jacobs,

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig:

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig: Openbare besluitenlijst Collegevergadering 22-8-2017 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Jacobs, Drs.

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 23 augustus Aanwezig:

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 23 augustus Aanwezig: Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 23 augustus 2016 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Jacobs, Drs. G.J.M. (Wethouder) Kremers,

Nadere informatie

Notulen collegevergadering Aanwezig:

Notulen collegevergadering Aanwezig: Notulen collegevergadering 28-3-2017 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs. A.M.M.H. (Wethouder)

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig:

Openbare Besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig: Openbare Besluitenlijst Collegevergadering 21-08- Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Dreessen, W.H.J. (Wethouder) Jacobs, Drs. G.J.M. (Wethouder) Piatek, C.A.C.N. (Wethouder) Severeijns, M.F.M.E.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering 12-04-2016 Aanwezig:

Openbare besluitenlijst Collegevergadering 12-04-2016 Aanwezig: Openbare besluitenlijst Collegevergadering 12-04-2016 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig:

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig: Openbare besluitenlijst Collegevergadering 30-5-2017 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig:

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig: Openbare besluitenlijst Collegevergadering 31-10-2017 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Jacobs, Drs.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig:

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig: Openbare besluitenlijst Collegevergadering 18-10-2016 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering 22-3-2016 Aanwezig:

Openbare besluitenlijst Collegevergadering 22-3-2016 Aanwezig: Openbare besluitenlijst Collegevergadering 22-3-2016 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig:

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig: Openbare besluitenlijst Collegevergadering 05-06-2015 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

Openbare Agenda College vergadering van 01/07/2014. Nummer: 14IN003631

Openbare Agenda College vergadering van 01/07/2014. Nummer: 14IN003631 Openbare Agenda College vergadering van 01/07/2014 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs. A.M.M.H.

Nadere informatie

Openbare agenda College vergadering van 25-11-2014. Nummer: Aanwezig:

Openbare agenda College vergadering van 25-11-2014. Nummer: Aanwezig: Openbare agenda College vergadering van 25-11-2014 Aanwezig: Nummer: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij,

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst College vergadering van 30/09/2014. Nummer: 14IN005729

Openbare besluitenlijst College vergadering van 30/09/2014. Nummer: 14IN005729 Openbare besluitenlijst College vergadering van 30/09/2014 Aanwezig: Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs. A.M.M.H. (Wethouder) Jacobs,

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering 17-03-2015 Aanwezig:

Openbare besluitenlijst Collegevergadering 17-03-2015 Aanwezig: Openbare besluitenlijst Collegevergadering 17-03-2015 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering 21-04-2015 Aanwezig:

Openbare besluitenlijst Collegevergadering 21-04-2015 Aanwezig: Openbare besluitenlijst Collegevergadering 21-04-2015 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig:

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig: Openbare besluitenlijst Collegevergadering 12-7-2016 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs. A.M.M.H. (Wethouder) Jacobs,

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 6 november 2018

Openbare besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 6 november 2018 Openbare besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 6 november 2018 Volgnr. Zaaknr. Onderwerp 1 500067 Vaststelling besluitenlijsten B&Wvergaderingen d.d. 30 oktober 2018 en 1 november 2018 2 500061 Openbare

Nadere informatie

Notulen collegevergadering Aanwezig:

Notulen collegevergadering Aanwezig: Notulen collegevergadering 18-12-2018 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Dreessen, W.H.J. (Wethouder) Jacobs, Drs. G.J.M. (Wethouder) Piatek, C.A.C.N. (Wethouder)

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst College vergadering van 04/02/2014. Aanwezig: Nummer: 14IN000722

Openbare Besluitenlijst College vergadering van 04/02/2014. Aanwezig: Nummer: 14IN000722 Openbare Besluitenlijst College vergadering van 04/02/2014 Aanwezig: Nummer: 14IN000722 Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Willems, J.W.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig:

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig: Openbare besluitenlijst Collegevergadering 16-9-2015 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

Notulen collegevergadering Aanwezig:

Notulen collegevergadering Aanwezig: Notulen collegevergadering 30-1- Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs. A.M.M.H. (Wethouder) Jacobs, Drs. G.J.M. (Wethouder)

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig:

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig: Openbare besluitenlijst Collegevergadering 19-12-2017 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs. A.M.M.H. (Wethouder) Jacobs, Drs.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst collegevergadering van 05/06/2013. Aanwezig: Nummer: 13IN003615

Openbare besluitenlijst collegevergadering van 05/06/2013. Aanwezig: Nummer: 13IN003615 Openbare besluitenlijst collegevergadering van 05/06/2013 Aanwezig: Nummer: 13IN003615 Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs. A.M.M.H.

Nadere informatie

Notulen collegevergadering Aanwezig:

Notulen collegevergadering Aanwezig: Notulen collegevergadering 24-04-2018 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs. A.M.M.H. (Wethouder)

Nadere informatie

Nummer Onderwerp Advies Beslissing Pfh Openbaar 1 IN Notulen B&W-vergadering Notulen vaststellen. Conform AvA Ja

Nummer Onderwerp Advies Beslissing Pfh Openbaar 1 IN Notulen B&W-vergadering Notulen vaststellen. Conform AvA Ja Notulen openbare besluitenlijst college Reg.Nr.: IN16-05126 Aanwezigen: Dhr. A.G.T. van Aert, burgemeester Mevr. C.M.M. Noordman, secretaris Mevr. P.J.E. van de Loo, wethouder Dhr. M.J. van Schuppen, wethouder

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig:

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig: Openbare besluitenlijst Collegevergadering 27-01-2015 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig:

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig: Openbare besluitenlijst Collegevergadering 19-4-2016 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst College vergadering van 27/05/2014. Aanwezig: Nummer: 14IN002962

Openbare besluitenlijst College vergadering van 27/05/2014. Aanwezig: Nummer: 14IN002962 Openbare besluitenlijst College vergadering van 27/05/2014 Aanwezig: Nummer: 14IN002962 Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M.

Nadere informatie

Notulen openbare collegevergadering Aanwezig:

Notulen openbare collegevergadering Aanwezig: Notulen openbare collegevergadering 1-5-2018 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs. A.M.M.H.

Nadere informatie

*11IN003580* tekst1verborgentekst2verborgen OnderwerpInhoud openbare Besluitenlijst college vergadering van 13 september 2011.

*11IN003580* tekst1verborgentekst2verborgen OnderwerpInhoud openbare Besluitenlijst college vergadering van 13 september 2011. tekst1verborgentekst2verborgen OnderwerpInhoud openbare Besluitenlijst college vergadering van 13 september 2011 Aanwezig : D.A.M. Akkermans mr. J.E.M. Custers J.W.P.M. Bisscheroux J.W. Willems drs. A.M.M.H.

Nadere informatie

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatie-adviseur

H. Romeijn, Secretaris C. Visser, Communicatie-adviseur Openbare Besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van 28 10 2014 Aanwezig zijn: L.M. Driessen-nsen, Burgemeester M.H. van der Eng, Wethouder C.J.M.W. Wassenaar, Wethouder J.J.F.M.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst College vergadering van 23/04/2014. Aanwezig: Nummer: 14IN002335

Openbare besluitenlijst College vergadering van 23/04/2014. Aanwezig: Nummer: 14IN002335 Openbare besluitenlijst College vergadering van 23/04/2014 Aanwezig: Nummer: 14IN002335 Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Willems, J.W.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST OPENBARE COLLEGEVERGADERING VAN 15 december 2015

BESLUITENLIJST OPENBARE COLLEGEVERGADERING VAN 15 december 2015 BESLUITENLIJST OPENBARE COLLEGEVERGADERING VAN 15 december 2015 Aanwezig: De wnd. burgemeester, de heer M. Houtman De wethouder I, de heer W. van der Leij De wethouder II, de heer T. Meijdam De wethouder

Nadere informatie

Burgemeester en wethouders

Burgemeester en wethouders Burgemeester en wethouders Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders van Gemeente Leerdam d.d. 18 december 2018 Aanwezig: Burgemeester T.P.J. Bruinsma Wethouder T. Meijdam Wethouder

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 1 december Vastgesteld d.d.

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 1 december Vastgesteld d.d. CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 1 december 2015 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, de secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VORIGE COLLEGEVERGADERING

BESLUITENLIJST VORIGE COLLEGEVERGADERING OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 18 DECEMBER 2018 Samenstelling Aanwezig: mevrouw Annemieke Vermeulen, Burgemeester de heer Harry Matser, Wethouder; de heer Mathijs ten Broeke,

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 11/12/2018 AANWEZIG: AFWEZIG:

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 11/12/2018 AANWEZIG: AFWEZIG: Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 11/12/2018 AANWEZIG: mr. P. de Baat MPM T.M.J.M. Evers G.J.M. Mijnen, voorzitter, gemeentesecretaris

Nadere informatie

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders d.d. 15 december 2015 PERS

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders d.d. 15 december 2015 PERS BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders d.d. 15 december 2015 PERS Zaak Onderwerp Concept besluit Samenvatting Besluit 39478 Dienstverleningsovereenkomst

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VORIGE COLLEGEVERGADERING

BESLUITENLIJST VORIGE COLLEGEVERGADERING OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 30 OKTOBER 2018 Samenstelling Aanwezig: mevrouw Annemieke Vermeulen, Burgemeester de heer Harry Matser, Wethouder; de heer Mathijs ten Broeke,

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 5 juli 2016 aanvangstijd: 09:00

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 5 juli 2016 aanvangstijd: 09:00 Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 5 juli 2016 aanvangstijd: 09:00 Aanwezig Mevrouw A. De heer K. Kasteleijn De heer F.J.

Nadere informatie

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 19 NOVEMBER 2013 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG:

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 19 NOVEMBER 2013 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: 13.096955 No. 47 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 19 NOVEMBER 2013 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: M.J. BEZUIJEN, BURGEMEESTER D. JENSE, WETHOUDER J.

Nadere informatie

Besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 24 november 2015

Besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 24 november 2015 enlijst B&W-vergadering d.d. 24 november 2015 Aanwezig: Burgemeester drs. J.W. Brenninkmeijer Wethouder A.C.P. Balk Wethouder Ir. J.H.M. van Dijk Wethouder drs. A.C.W.A.M. van Holstein Wethouder P.J. Van

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 31 MAART 2015

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 31 MAART 2015 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 31 MAART 2015 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Cees Liefting, wethouder; de heer Frank van Hulle, wethouder; de heer Frank Deij, wethouder;

Nadere informatie

Burgemeester Wethouder Wethouder Wethouder Gemeentesecretaris

Burgemeester Wethouder Wethouder Wethouder Gemeentesecretaris Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders datum: 3 juli Aanvang: 9.00 uur Aanwezig: Mvv. Mr. De Boer-Beerta Mvv. Cuijpers Dhr. Smits Dhr. Den Teuling Dhr. L'Ortije Burgemeester Wethouder

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Uden

Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Uden Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van de gemeente Uden Vergadering van het College van burgemeester en wethouders op dinsdag 20 december 2016 om 9.00 uur. Aanwezig:

Nadere informatie

Besluitenlijst: Collegevergadering

Besluitenlijst: Collegevergadering Besluitenlijst: Collegevergadering Datum 13-11-2018 Aanvang 10:00 Locatie Collegekamer Secretatis W. Heeg Voorzitter burgemeester F. Ossel Aanwezigen J.H. Boermans, J. Klink, J.J. de Kloet, F. Ossel, R.M.

Nadere informatie

College van burgemeester en wethouders

College van burgemeester en wethouders College van burgemeester en wethouders Openbare besluitenlijst Zitting van 13 november 2018 Samenstelling Afwezig: de heer Jan Lonink, burgemeester; de heer Frank van Hulle, wethouder; de heer Jack Begijn,

Nadere informatie

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 23 mei 2017

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 23 mei 2017 Nr. e170018513 Casenr. 17e0003009 BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 23 mei 2017 Aanwezig: De heer A.A.J. Baars, burgemeester De heer mr. J. van den Bosch, wethouder De heer

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering 16-12-2014 Aanwezig:

Openbare besluitenlijst Collegevergadering 16-12-2014 Aanwezig: Openbare besluitenlijst Collegevergadering 16-12-2014 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Opreij, Drs.

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 07/11/2017

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 07/11/2017 Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 07/11/2017 AANWEZIG: mr. P. de Baat MPM T.M.J.M. Evers mr. T.J.H.M. Loeff- mr. W.J.A. Gerritsen,

Nadere informatie

Concept besluitenlijst van de B&W-vergadering van 7 mei

Concept besluitenlijst van de B&W-vergadering van 7 mei 128251-195730 Concept besluitenlijst van de B&W-vergadering van 7 mei 2019 1. Vaststellen van de concept besluitenlijst van de collegevergadering B&W van 7 mei 2019. 2. De openbare besluiten deel van collegevergadering

Nadere informatie

Onderwerp Ambtelijk advies Collegebesluit. Besluitenlijst B&W. De Besluitenlijst B&W BW2014/654. d.d. 2 december 2014

Onderwerp Ambtelijk advies Collegebesluit. Besluitenlijst B&W. De Besluitenlijst B&W BW2014/654. d.d. 2 december 2014 Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 9 december 2014 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven (burgemeester) De heer A.J.M. Walraven (wethouder) De heer P.H.G. Verlinden (wethouder) De heer J.M.M. van

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter Mevr. drs. J.W.E. Spies Wethouders De heer J.W. Verkroost De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst De heer H. Van Rhee De heer F. Živković-Laurenta Wnd.

Nadere informatie

Het bouwen van een dakkapel op het voordakvlak op het perceel Koningin Wilhelminastraat 23 in Piershil

Het bouwen van een dakkapel op het voordakvlak op het perceel Koningin Wilhelminastraat 23 in Piershil Vergadering van het college van Burgemeester en Wethouders gehouden in het gemeentehuis te Piershil Datum: 29 november 2016 Nummer: 2016 / 48-A (openbaar) Aanwezig: S. Stoop, burgemeester; P. Boogaard,

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst

Openbare Besluitenlijst VERGADERING : College van Burgemeester en Wethouders DATUM : 11-12-2018 TIJDSTIP : 09.30 uur Openbare Besluitenlijst Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen A.M. Beekhuizen W.N.A. Joosten J.J.F.M. Gardeniers

Nadere informatie

No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder 1. Besluitenlijst van de vergadering gehouden op 14 juni 2016, Gewijzigd vastgesteld.

No. Onderwerp Besluit Portefeuillehouder 1. Besluitenlijst van de vergadering gehouden op 14 juni 2016, Gewijzigd vastgesteld. BESLUITENLIJST van het college van burgemeester en wethouders Vergadering gehouden op 21 juni 2016 Week 25 Aanwezig: L.M.B.C. Wagenaar-Kroon, G. Bekhuis, L. Bromet, J. van der Hoeven, en N. van Ginkel

Nadere informatie

BBV - Besluitenlijst - Openbaar

BBV - Besluitenlijst - Openbaar BBV - Besluitenlijst - Openbaar Begin vergadering (Vergadering) (Dag) 15-3-2016 Portefeuillehouders (Zaak) Agendanummer Zaaknummer (Zaak) Voorstel (Zaak) Onderbouwing voorstel (Zaak) Resultaat vergadering

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 15 december 2015 10.00 15.00 uur Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes Dhr. J.J.W. van Dongen (D66) Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A.

Nadere informatie

*577634* OPENBARE BESLUITENLIJST. van het college van burgemeester en wethouders van 15 november 2016, vastgesteld 22 november 2016

*577634* OPENBARE BESLUITENLIJST. van het college van burgemeester en wethouders van 15 november 2016, vastgesteld 22 november 2016 *577634* OPENBARE BESLUITENLIJST van het college van burgemeester en wethouders van 15 november 2016, vastgesteld 22 november 2016 Nr. ONDERWERP/ADVIES BESLUIT B EN W 1. Advies nr. 568193 Trefwoord: Welzijn

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 26 mei 2015 10.00 15.00 uur Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Dhr. D. van der Sleen Dhr. J.J.W. van Dongen (D66) Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (GroenLinks/PvdA)

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN Vergadering van het College van burgemeester en wethouders op 2 september 2014 om 09.00 uur. Aanwezig: Drs.

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 20/02/2018

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 20/02/2018 Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 20/02/2018 AANWEZIG: mr. P. de Baat MPM T.M.J.M. Evers mr. T.J.H.M. Loeff- mr. W.A.R. Visser, voorzitter,

Nadere informatie

VOORSTEL OPSCHRIFT AANHEF MOTIVERING VOORSTEL BIJKOMENDE INFO BIJ HET BESLUIT BIJLAGE DIE INTEGRAAL DEEL UITMAAKT VAN HET BESLUIT

VOORSTEL OPSCHRIFT AANHEF MOTIVERING VOORSTEL BIJKOMENDE INFO BIJ HET BESLUIT BIJLAGE DIE INTEGRAAL DEEL UITMAAKT VAN HET BESLUIT VOORSTEL OPSCHRIFT Vergadering van 6 oktober 2015 Besluit nummer: 2015_BW_00750 Onderwerp: Besluitenlijst openbaar - Beknopte samenvatting: Zie onderwerp Bevoegd portefeuillehouder: Carla Breuer HET COLLEGE

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 27-07-2010

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 27-07-2010 Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 27-07-2010 Registratienummer : 2010/7667 Aanwezig : Burgemeester L.C. Poppe-de Looff N Weth. M.H.M.R. de Hoon-Veelenturf (voorzitter) J Weth. W. van Hees

Nadere informatie

Van 14 oktober 2014 Openbaar

Van 14 oktober 2014 Openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 07 oktober 2014 Akkoord. BW-007620 2 Onderwerp Aanwijzen van dagen ten behoeve van collectieve festiviteiten 2015 R 1) Het aanwijzen van dagen ten behoeve

Nadere informatie

1. VVH Benoemen onbezoldigd buitengewoon opsporingsambtenaar

1. VVH Benoemen onbezoldigd buitengewoon opsporingsambtenaar 1. VVH Benoemen onbezoldigd buitengewoon opsporingsambtenaar Conform het collegevoorstel van 26 maart 2013 is een samenwerkingsovereenkomst BOA's aangegaan met de gemeenten Oisterwijk en Hilvarenbeek,

Nadere informatie

Besluitenlijst: Collegevergadering

Besluitenlijst: Collegevergadering Besluitenlijst: Collegevergadering Datum 18-12-2018 Aanvang 10:00 Locatie Collegekamer Secretaris W. Heeg Voorzitter burgemeester F. Ossel Aanwezigen J.H. Boermans, W. Heeg, J. Klink, J.J. de Kloet, F.

Nadere informatie

*Z022B83434B* BESLUITENLIJST openbaar Weesp bij de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 21 april 2015

*Z022B83434B* BESLUITENLIJST openbaar Weesp bij de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 21 april 2015 *Z022B83434B* BESLUITENLIJST openbaar Weesp bij de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 21 april 2015 Besluitnummer Onderwerp Besluit Z.47161/D.2347 Overeenkomsten arbeidsontwikkeling en werkgeversdienstverlening

Nadere informatie

Burgemeester Secretaris Wethouder Wethouder Wethouder. K. Tigelaar J. Brouwer drs. C. Verbaas D.M. van der Werf-Weeda H.A. Kievit

Burgemeester Secretaris Wethouder Wethouder Wethouder. K. Tigelaar J. Brouwer drs. C. Verbaas D.M. van der Werf-Weeda H.A. Kievit LIJST VAN BESLUITEN VASTGESTELD DOOR HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN OUD-BEIJERLAND Datum 22 oktober 2013 Status Definitief Openbaar Ja Burgemeester Secretaris K. Tigelaar J. Brouwer drs.

Nadere informatie

Raadsvoorstel. Onderwerp Vaststellen vervolgtraject project herinrichting Loswal fase 1

Raadsvoorstel. Onderwerp Vaststellen vervolgtraject project herinrichting Loswal fase 1 Raadsvoorstel Onderwerp Vaststellen vervolgtraject project herinrichting Loswal fase 1 Raadsvergadering 17 december 2009 Agendapunt Portefeuillehouder G.J. Bos Afdeling Ambtenaar Ruimte en Wonen C. Rijnen

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 23 JUNI 2015

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 23 JUNI 2015 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 23 JUNI 2015 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Jan Lonink, burgemeester De heer Cees Liefting, wethouder; de heer Frank van Hulle, wethouder;

Nadere informatie

Besluitenlijst van het College van B&W

Besluitenlijst van het College van B&W enlijst van het College van B&W Datum: 22 december 2015 Aanvang: 9:00 uur Vergaderlocatie: Commissiekamer Voorzitter: J.J. Luteijn Secretaris: G.P. Boluijt Aanwezig: B. Boelhouwers, G.P. Boluijt, J.J.

Nadere informatie

B&W besluitenlijst. Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 14 juli 2015

B&W besluitenlijst. Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 14 juli 2015 Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 14 juli 2015 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven MPM (burgemeester) De heer Mr. A.J.M. Walraven (wethouder) De heer P.H.G. Verlinden (wethouder) De heer J.M.M.

Nadere informatie

-Susteren 2 5MAAST 2013. Gemeente. Besluitenlijst B&W Vergadering t.b.v. Pers en Raad. 19 maart 2013. Datum: Tijd: 10.00 C2.42.

-Susteren 2 5MAAST 2013. Gemeente. Besluitenlijst B&W Vergadering t.b.v. Pers en Raad. 19 maart 2013. Datum: Tijd: 10.00 C2.42. 2 5MAAST 2013 Besluitenlijst Gemeente -Susteren Datum: Tijd: Plaats: 19 maart 2013 10.00 C2.42 * 2 4 1 6 4 8 * Onderwerp Besluit Openbaar Publicatie O.R. Raad Besluitenlijst vergadering B&W van 12 maart

Nadere informatie

Onderwerp Ambtelijk advies Collegebesluit. Besluitenlijst B&W. Besluitenlijst B&W d.d. 2 februari d.d. 2 februari 2016

Onderwerp Ambtelijk advies Collegebesluit. Besluitenlijst B&W. Besluitenlijst B&W d.d. 2 februari d.d. 2 februari 2016 Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 16 februari 2016 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven MPM (burgemeester) De heer P.H.G. Verlinden (wethouder) De heer Drs. P.J.M. Vogels (wethouder) Mevrouw D.J.E.

Nadere informatie