Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 11/12/2018 AANWEZIG: AFWEZIG:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 11/12/2018 AANWEZIG: AFWEZIG:"

Transcriptie

1 Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 11/12/2018 AANWEZIG: mr. P. de Baat MPM T.M.J.M. Evers G.J.M. Mijnen, voorzitter, gemeentesecretaris AFWEZIG:

2 001 Besluitenlijst d.d. 4 december 2018 P. de Baat Besluitenlijst d.d. 4 december 2018 vastgesteld met inachtneming van een tekstuele aanpassing. 002 Uitnodigingenlijst P. de Baat Besproken. Zie uitnodigingenlijst. 003 Resultaten enquete begrotingsproces en verbetervoorstellen 1. Vanaf de Kadernota 2020 zal de nota worden verzwaard door de discussie over nieuw beleid en financiële keuzes te voeren bij de Kadernota. Procesmatig zal hiermee rekening worden gehouden bij het opstellen van de planning van de Kadernota De voorgestelde wijze waarop invulling wordt gegeven aan de nieuwe procedure rondom nieuw beleid zal na besluitvorming met de afdelingen worden gecommuniceerd. 2. In het 1e kwartaal 2019 komt er een voorstel over verbetering van inhoud en procedure rondom de programma s in de begroting. Vanaf de begroting 2020 wordt de publieksversie ingevoerd. Bij het opstellen van de planning om te komen tot de Programmabegroting 2020 zal deze worden meegenomen. Een concept publieksversie zal uiterlijk in het 2e kwartaal 2019 aan u worden voorgelegd. 3. Vanaf de begroting 2020 de septembercirculaire niet meer te betrekken bij het begrotingsproces (ongeacht wat de financiële uitkomsten zijn). Bijstelling op basis van de septembercirculaire gebeurt bij de Bestuursrapportage / Kadernota. Bij de Kadernota 2020 wordt dit uitgangspunt opgenomen. 4. In het 1e kwartaal 2019 komt er een voorstel over een andere wijze van invulling van de ambtelijke toelichting (samen met de verbetering proces en inhoud programma s). 5. Om vanaf de programmabegroting 2020 de begrotingswebsite leidend te maken en een eventuele PDF als naslagwerk te gebruiken door raadsleden en collegeleden.

3 004 Weigering drie aanvragen omgevingsvergunning locatie Hooglandseweg te Braamt P. de Baat 1. Besluit tot het weigeren van de omgevingsvergunning voor de activiteiten bouwen en handelen in strijd met (zie concept besluit) regels ruimtelijke ordening. Het gaat hierbij om de volgende weigeringen: a. de legalisatie van een bestaande voliere en nachthok (Tutenhok) b. de legalisatie van een bestaande tuinhuisje (Proathuus) c. de legalisatie van een bestaande houtopslag (Holthok) Besluit het ondertekeningsmandaat voor deze weigeringen te verlenen aan het afdelingshoofd Vergunning en Handhaving. 005 Procesmachtiging 2019 P. de Baat Aangehouden. Overleg burgemeester, secretaris en G.v.Leeuwen. Retour college 18 december Programma van eisen Centrumplan Didam 007 Planning uitvoering centrumplan Didam 008 Wijziging Winkeltijdenverordening Montferland Verlening subsidie 2019 Welcom 010 Subsidieaanvraag Veilig Thuis Noord 2019 Het college besluit het programma van eisen Centrumplan Didam vast te stellen. 1. Stemt in met bijgevoegde raadsbrief inzake planning uitvoering centrumplan Didam. 2. Besluit de raadsbrief via lijst ingekomen stukken aan te bieden aan de raad. 3. Besluit de projectstructuur en gedetailleerde planning ter kennisname voor te leggen aan het college. Het college besluit de raad voor te stellen de Winkeltijdenwet Montferland 2019 vast te stellen. 1. In te stemmen met de verlening van ,-- aan budgetsubsidie aan Welcom voor de uitvoering van het Jaarplan 2019 Welcom. 2. In te stemmen met de vorming van reserves voor het afdekken van het exploitatieverlies van ,-- in het boekjaar Neemt kennis van de begroting 2019 van Stichting Veilig Thuis Noord Oost Gelderland.

4 011 Raadsbrief budgetneutraliteit Sociaal Domein 2. Besluit subsidie te verlenen aan Stichting Veilig Thuis Noord Oost Gelderland voor 2019 tot een bedrag van , Stemt in met bijgevoegde raadsbrief. 2. Besluit de instellingen die betrokken zijn bij budgetneutraliteit hierover nog in 2018 te informeren. 012 Evaluatie generatiepact 1. Stemt in met de wijzigingen in de regeling Generatiepact, zoals in de overweging is aangegeven. 2. Besluit de gewijzigde regeling vast te stellen (bijlage 1) en deze per 1 januari 2019 in te laten gaan, onder gelijktijdige intrekking van de regeling van 1 mei Beantwoording n.a.v. motie Vaststelling uitvoeringsbesluit gemeente Montferland Subsidiebeleid gemeente montferland 016 Prestatieafspraken Wonen 2019 Het college besluit de ingediende motie conform bijgevoegde raadsbrief te beantwoorden. Het college besluit op basis van de gemeente Montferland 2019 over te gaan tot het vaststellen van het uitvoeringsbesluit gemeente Montferland Het advies aan te houden. 2. Het advies te bespreken met portefeuillehouder Som (en overige portefeuillehouders). 3. Het advies vervolgens ter besluitvorming voor te leggen aan het college van B&W. 1. Stemt in met de 'Prestatieafspraken wonen Montferland 2019'. 2. Besluit wethouder W.J.A. Gerritsen te machtigen tot het ondertekenen van de prestatieafspraken. 3. Besluit de 'Prestatieafspraken wonen Montferland 2019' te plaatsen op de lijst van ingekomen stukken (categorie overig).

5 017 Pers aangelegenheden Het college neemt kennis van de persconferentie besluitenlijst d.d. 4 december Toelichting wethouder Van Leeuwen over rotondes, inwonerspanel. Vastgesteld in de vergadering van 18 december 2018 De secretaris, De burgemeester, T.M.J.M. Evers mr. P. de Baat MPM

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 07/11/2017

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 07/11/2017 Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 07/11/2017 AANWEZIG: mr. P. de Baat MPM T.M.J.M. Evers mr. T.J.H.M. Loeff- mr. W.J.A. Gerritsen,

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 11/09/2018 AANWEZIG: AFWEZIG:

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 11/09/2018 AANWEZIG: AFWEZIG: Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 11/09/2018 AANWEZIG: mr. P. de Baat MPM drs. M.J.J. Wagener W.J.A. Gerritsen W.G.H. Sinderdinck M.G.E.

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 05/02/2019 AANWEZIG: AFWEZIG:

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 05/02/2019 AANWEZIG: AFWEZIG: Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 05/02/2019 AANWEZIG: mr. P. de Baat MPM T.M.J.M. Evers W.J.A. Gerritsen W.G.H. Sinderdinck M.G.E.

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 20/02/2018

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 20/02/2018 Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 20/02/2018 AANWEZIG: mr. P. de Baat MPM T.M.J.M. Evers mr. T.J.H.M. Loeff- mr. W.A.R. Visser, voorzitter,

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 18 maart 2014.

Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 18 maart 2014. Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 18 maart 2014. AANWEZIG: C.C. Leppink-Schuitema T.M.J.M. Evers F.S.A. Wissink mr. W.A.R. Visser

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 7 januari 2014.

Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 7 januari 2014. Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van en Wethouders gehouden op 7 januari 2014. AANWEZIG: C.C. Leppink-Schuitema T.M.J.M. Evers F.S.A. mr. W.A.R. Visser mr. T.J.H.M. Loeff-Hageman

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 18/12/2018 AANWEZIG: AFWEZIG:

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 18/12/2018 AANWEZIG: AFWEZIG: Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 18/12/2018 AANWEZIG: mr. P. de Baat MPM T.M.J.M. Evers W.J.A. Gerritsen W.G.H. O.G. van Leeuwen,

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 06/12/2016

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 06/12/2016 Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 06/12/2016 AANWEZIG: C.C. Leppink-Schuitema T.M.J.M. Evers mr. T.J.H.M. Loeff-Hageman mr. W.A.R.

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 23 december 2014.

Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 23 december 2014. Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 23 december 2014. AANWEZIG: C.C. Leppink-Schuitema T.M.J.M. Evers mr. W.A.R. Visser W.J.A. Gerritsen,

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 23 juni 2015.

Besluitenlijst (openbaar) van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 23 juni 2015. Besluitenlijst (openbaar) van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 23 juni 2015. AANWEZIG: C.C. Leppink-Schuitema drs. M.J.J. Wagener mr. T.J.H.M. Loeff-Hageman mr. W.A.R. Visser I.T.J.M.

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 10 februari 2015.

Besluitenlijst (openbaar) van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 10 februari 2015. Besluitenlijst (openbaar) van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 10 februari 2015. AANWEZIG: C.C. Leppink-Schuitema drs. M.J.J. Wagener mr. T.J.H.M. Loeff-Hageman mr. W.A.R. Visser

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 11 november 2014.

Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 11 november 2014. Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 11 november 2014. AANWEZIG: C.C. Leppink-Schuitema T.M.J.M. Evers mr. T.J.H.M. Loeff-Hageman mr.

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 13/03/2018

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 13/03/2018 Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 13/03/2018 AANWEZIG: mr. P. de Baat MPM T.M.J.M. Evers mr. T.J.H.M. Loeff- mr. W.A.R. Visser W.J.A.

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 11/12/2017

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 11/12/2017 Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 11/12/2017 AANWEZIG: mr. P. de Baat MPM T.M.J.M. Evers mr. T.J.H.M. Loeff-Hageman mr., voorzitter,

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 26 mei 2015.

Besluitenlijst (openbaar) van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 26 mei 2015. Besluitenlijst (openbaar) van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 26 mei 2015. AANWEZIG: C.C. Leppink-Schuitema T.M.J.M. Evers mr. T.J.H.M. Loeff-Hageman mr. W.A.R. Visser I.T.J.M. Wolsing

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 20/03/2018

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 20/03/2018 Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 20/03/2018 AANWEZIG: mr. P. de Baat MPM T.M.J.M. Evers mr. T.J.H.M. Loeff- mr. W.A.R. Visser I.T.J.M.

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 16 december 2014.

Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 16 december 2014. Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 16 december 2014. AANWEZIG: C.C. Leppink-Schuitema T.M.J.M. Evers mr. T.J.H.M. mr. W.A.R. Visser

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 24/05/2016

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 24/05/2016 Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 24/05/2016 AANWEZIG: C.C. Leppink- T.M.J.M. Evers mr. T.J.H.M. Loeff-Hageman mr. W.A.R. Visser, voorzitter,

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 30/01/2018

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 30/01/2018 Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 30/01/2018 AANWEZIG: mr. P. de Baat MPM T.M.J.M. Evers mr. T.J.H.M. Loeff- mr. W.A.R. Visser W.J.A.

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) van het Parafen College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 5 mei 2015.

Besluitenlijst (openbaar) van het Parafen College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 5 mei 2015. Besluitenlijst (openbaar) van het Parafen College van en Wethouders gehouden op 5 mei 2015. AANWEZIG: C.C. Leppink-Schuitema T.M.J.M. Evers I.T.J.M. Wolsing W.J.A., voorzitter, gemeentesecretaris PARAAF:

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 13 januari 2015.

Besluitenlijst (openbaar) van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 13 januari 2015. Besluitenlijst (openbaar) van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 13 januari 2015. AANWEZIG: C.C. Leppink-Schuitema T.M.J.M. Evers mr. T.J.H.M. Loeff-Hageman mr. W.A.R. Visser I.T.J.M.

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 25 februari 2014.

Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 25 februari 2014. Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 25 februari 2014. AANWEZIG: C.C. Leppink-Schuitema T.M.J.M. Evers F.S.A. mr. T.J.H.M. Loeff-Hageman

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 14 januari 2014.

Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 14 januari 2014. Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 14 januari 2014. AANWEZIG: C.C. Leppink-Schuitema T.M.J.M. Evers F.S.A. Wissink mr. W.A.R. Visser

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 10/05/2016

Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 10/05/2016 Besluitenlijst (openbaar) van de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 10/05/2016 AANWEZIG: C.C. Leppink- T.M.J.M. Evers mr. T.J.H.M. Loeff-Hageman mr. W.A.R. Visser I.T.J.M.

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 13 mei 2014.

Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 13 mei 2014. Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 13 mei 2014. AANWEZIG: C.C. Leppink-Schuitema T.M.J.M. Evers mr. T.J.H.M. Loeff-Hageman mr. W.A.R.

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 20 mei 2014.

Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 20 mei 2014. Besluitenlijst (openbaar) voor de vergadering van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 20 mei 2014. AANWEZIG: C.C. Leppink-Schuitema M.J.J. Wagener mr. T.J.H.M. Loeff-Hageman mr. W.A.R.

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 30 juni 2015.

Besluitenlijst (openbaar) van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 30 juni 2015. Besluitenlijst (openbaar) van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 30 juni 2015. AANWEZIG: C.C. Leppink-Schuitema T.M.J.M. Evers mr. T.J.H.M. Loeff-Hageman mr. W.A.R. Visser I.T.J.M.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 23 mei 2017

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 23 mei 2017 Nr. e170018513 Casenr. 17e0003009 BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 23 mei 2017 Aanwezig: De heer A.A.J. Baars, burgemeester De heer mr. J. van den Bosch, wethouder De heer

Nadere informatie

Besluitenlijst (openbaar) van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 14 juli 2015.

Besluitenlijst (openbaar) van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 14 juli 2015. Besluitenlijst (openbaar) van het College van Burgemeester en Wethouders gehouden op 14 juli 2015. AANWEZIG: C.C. Leppink-Schuitema T.M.J.M. Evers mr. T.J.H.M. Loeff-Hageman I.T.J.M. W.J.A. Gerritsen,

Nadere informatie

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD Datum: 19 december 2017 Aanwezig: burgemeester Adema (voorzitter), wethouders Fackeldey, Sparreboom, Rentenaar, Van den Heuvel en Van Wageningen alsmede

Nadere informatie

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 17 mei 2016

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 17 mei 2016 Nr. e160018552 Casenr. 16e0004127 BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 17 mei 2016 Aanwezig: De heer A.A.J. Baars, burgemeester De heer mr. J. van den Bosch, wethouder De heer

Nadere informatie

Wat zijn de argumenten? De financiële rechtmatigheid is een belangrijk criterium bij de beoordeling van de jaarrekening door de accountant.

Wat zijn de argumenten? De financiële rechtmatigheid is een belangrijk criterium bij de beoordeling van de jaarrekening door de accountant. Raadsvoorstel Registratienummer: CONCEPT Onderwerp: 2e Managementrapportage 2017 Portefeuillehouder: wethouder W.A.R. Visser Te nemen besluit: - De begroting 2017 te wijzigen volgens de in de 2e managementrapportage

Nadere informatie

Collegevoorstel. Zaaknummer: Onderwerp: openbare besluitenlijst college 23 mei 2017

Collegevoorstel. Zaaknummer: Onderwerp: openbare besluitenlijst college 23 mei 2017 Zaaknummer: 00512630 openbare besluitenlijst college 23 mei 2017 Collegevoorstel Inleiding De openbare besluitenlijst van 23 mei 2017 treft u bijgaand aan. Voorgenomen besluit Het voorstel is om bijgaand

Nadere informatie

Aanwezig: Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman. Ag. Nr.

Aanwezig: Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman. Ag. Nr. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 22 januari 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Aanwezig: Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De

Nadere informatie

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 28 JUNI 2016 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG:

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 28 JUNI 2016 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: 16.071248 No. 26 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: M.J. BEZUIJEN, BURGEMEESTER R. VAN HEMERT, WETHOUDER R.A.J. VAN DER

Nadere informatie

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD Datum: 3 mei 2016 Aanwezig: burgemeester Horselenberg (voorzitter), wethouders Fackeldey, Sparreboom, Van den Heuvel en Van Wageningen alsmede loco-gemeentesecretaris

Nadere informatie

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders d.d. 15 december 2015 PERS

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders d.d. 15 december 2015 PERS BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Besluitenlijst van het college van burgemeester en wethouders d.d. 15 december 2015 PERS Zaak Onderwerp Concept besluit Samenvatting Besluit 39478 Dienstverleningsovereenkomst

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst

Openbare Besluitenlijst VERGADERING : College van Burgemeester en Wethouders DATUM : 11-12-2018 TIJDSTIP : 09.30 uur Openbare Besluitenlijst Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen A.M. Beekhuizen W.N.A. Joosten J.J.F.M. Gardeniers

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST VERGADERING College van Burgemeester en s DATUM 3 November 2015 TIJDSTIP 9:30 uur Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester H. Romeijn Gemeentesecretaris M.H. van der Eng C.J.M.W. Wassenaar J.J.F.M.

Nadere informatie

Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman. Ag. Nr.

Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman. Ag. Nr. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 6 februari 2018 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

Besluitenlijst Collegevergadering

Besluitenlijst Collegevergadering Datum 18-06-2019 Tijd 9:00-11:45 enlijst Collegevergadering Locatie Voorzitter Aanwezigen Toelichting Gemeentehuis Noordwijk J.H.M. Hermans-Vloedbeld J.P. van den Berg, R. ter Hark, J.H.M. Hermans-Vloedbeld,

Nadere informatie

Besluitenlijst Gemeenteraad Montferland

Besluitenlijst Gemeenteraad Montferland Besluitenlijst Gemeenteraad Montferland Besluiten van de openbare vergadering van de raad van de gemeente Montferland, gehouden op donderdag 28-2-2018 in de raadszaal (Gouden Handen, Emmerikseweg 17) aanvang

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE STEDE BROEC D.D. 18 OKTOBER 2016.

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE STEDE BROEC D.D. 18 OKTOBER 2016. OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE STEDE BROEC D.D. 18 OKTOBER 2016 Aanwezig: Afwezig: M. Goldschmeding, burgemeester, N. Slagter, B. Nootebos en

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 6 MAART A. van den Bosch, burgemeester

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 6 MAART A. van den Bosch, burgemeester ` Nr. 10A BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS OP 6 MAART Aanwezig: A. van den Bosch, burgemeester A.J. Verschoor, wethouder A.C. Bragt, wethouder C.A.H. Zondag, wethouder W.

Nadere informatie

In te stemmen met het Ontwikkelkader verblijfsrecreatie en dit ter vaststelling voor te leggen aan de gemeenteraad.

In te stemmen met het Ontwikkelkader verblijfsrecreatie en dit ter vaststelling voor te leggen aan de gemeenteraad. Publicatie notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 15 januari 2019 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 11 oktober 2016

Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 11 oktober 2016 Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 11 oktober 2016 Aanwezig: Afwezig: mr. M. Boumans MPM, burgemeester, J.J.A. ter Keurst, wethouder; L. Dennenberg, secretaris.

Nadere informatie

Voorstel raad en raadsbesluit

Voorstel raad en raadsbesluit Voorstel raad en raadsbesluit Gemeente Landgraaf Programma Documentnummer: B.17.0572 B.17.0572 Landgraaf, 4 april 2017 ONDERWERP: Eerste begrotingsbijstelling 2017 en begroting 2018 & meerjarenperspectief

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST OPENBARE BESLUITENLIJST collegevergadering d.d. Aanwezig: Burgemeester A.R.B. van den Tillaar Wethouders J. de Jonge, S. Stroosnijder Gemeentesecretaris M. van Vliet Bestuurssecretaris R.W. Schiettekatte

Nadere informatie

Handhavingsuitvoeringsprogramma (HUP) 2019 vaststellen. Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2018 voor kennisgeving aannemen.

Handhavingsuitvoeringsprogramma (HUP) 2019 vaststellen. Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2018 voor kennisgeving aannemen. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 18 juni 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Aanwezig Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De heer

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 22-05-2012

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 22-05-2012 Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 22-05-2012 Registratienummer: 2012/7540 Aanwezig : Burgemeester L.C. Poppe-de Looff N Weth. M.H.M.R. de Hoon-Veelenturf (voorzitter) J Weth. W. van Hees

Nadere informatie

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 16 JUNI 2015 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG:

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 16 JUNI 2015 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: 15.078184 No. 25 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: M.J. BEZUIJEN R.A.J. VAN DER MEIJ, BURGEMEESTER, WETHOUDER N. DIERDORP,

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST OPENBARE BESLUITENLIJST collegevergadering d.d. Aanwezig: Burgemeester A.R.B. van den Tillaar Wethouders J. de Jonge, S. Stroosnijder, J. Elliott Gemeentesecretaris M. van Vliet Bestuurssecretaris R.W.

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d aanvangstijd: 09:00 uur

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d aanvangstijd: 09:00 uur Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 18-04-2017 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De heer F.J.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 23 AUGUSTUS 2016

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 23 AUGUSTUS 2016 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 23 AUGUSTUS 2016 Samenstelling: Zijn aanwezig: De heer Jan Lonink, burgemeester De heer Frank van Hulle, wethouder; de heer Frank Deij, wethouder;

Nadere informatie

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 46.O ( )

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 46.O ( ) GEMEENTE LOSSER Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 46.O (15-11-2016) 1 BCO Uitnodigingenlijst Doorgenomen en afspraken gemaakt. Team SOC werkt verder af. 2 DV Verslag BenW week

Nadere informatie

Besluitenlijst College van B&W

Besluitenlijst College van B&W Besluitenlijst College van B&W Gemeente Drimmelen 29/11/2011 Smits C. (Secretaris), aanwezig Kok G.L.C.M. de (Burgemeester), aanwezig Brummen J. van (Wethouder), aanwezig Meggelen J. van (Wethouder), aanwezig

Nadere informatie

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 25 AUGUSTUS 2015 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG:

vastgesteld BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP 25 AUGUSTUS 2015 VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: 15.107570 No. 35 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09:00 UUR AANWEZIG: M.J. BEZUIJEN, BURGEMEESTER R. VAN HEMERT, WETHOUDER R.A.J. VAN DER

Nadere informatie

Van 18 juni 2013 openbaar

Van 18 juni 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 11 juni 2013. Advies Akkoord. BW-006079 2 Onderwerp Handhavingsverzoek tegen een frame met leiperen en een carport aan Meerkoethof 3. R Advies en tot: 1.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST (4) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 31 januari 2017

BESLUITENLIJST (4) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 31 januari 2017 BESLUITENLIJST (4) Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 31 januari 2017 OPENBAAR AANWEZIG: Burgemeester : A. van den Bosch Wethouder : A.C. Bragt Wethouder

Nadere informatie

Cie / Raad Onderwerp Preventieve Maatregelen Jeugd OPB RAAD

Cie / Raad Onderwerp Preventieve Maatregelen Jeugd OPB RAAD enlijst B&W-vergadering d.d. 5 februari 2019 Aanwezig: Burgemeester drs. J.W. Brenninkmeijer Wethouder drs. A. Uijlenhoet Wethouder drs. A.C.W.A.M. van Holstein Wethouder drs. L.I. Smit-Volkers Wethouder

Nadere informatie

BESLUITENLIJST (10) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 21 maart 2017 AANWEZIG:

BESLUITENLIJST (10) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 21 maart 2017 AANWEZIG: BESLUITENLIJST (10) Van de vergadering van Burgemeester en s van de gemeente Zaltbommel d.d. 21 maart 2017 OPENBAAR AANWEZIG: Secretaris : C.A.H. Zondag : A.C.Bragt : S.H. Buwalda : H.J. Looijen : L.H.

Nadere informatie

concept besluitenlijst b en w-vergadering

concept besluitenlijst b en w-vergadering concept enlijst b en w-vergadering aanwezig Burgemeester M. Schoenmaker Wethouder D.A. Bergman Wethouder R.A. Tetteroo Wethouder J.M. de Laat Wethouder L.J. Werger Wethouder H. Niezen Wnd. gemeentesecretaris/

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 16 OKTOBER 2018

BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 16 OKTOBER 2018 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS D.D. 16 OKTOBER 2018 Aanwezig: Afwezig: Wnd. burgemeester Van Vliet-, de wethouders Luyckx, Struijlaart en Heutink-Wenderich, secretaris

Nadere informatie

Vergadering Burgemeester en Wethouders

Vergadering Burgemeester en Wethouders GEMEENTE LOSSER Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 51. O (18-12-2018 Besluitenlijst College Burgemeester en Wethouders Datum 18-12-2018 Tijd 9:15-12:00 Locatie Voorzitter Aanwezigen

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter Mevr. drs. J.W.E. Spies Wethouders De heer J.W. Verkroost De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst De heer H. Van Rhee De heer F. Živković-Laurenta Wnd.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 18 juli Vastgesteld d.d.: de burgemeester,

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 18 juli Vastgesteld d.d.: de burgemeester, CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 18 juli 2017 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, de secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 1 september 2015

BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 1 september 2015 BESLUITENLIJST van de vergadering van het college van B&W d.d. 1 september 2015 Nr. 15029455 Casenr. 2015-06758 Aanwezig: De heer A.A.J. Baars, burgemeester (m.u.v. punt 4); De heer mr. J. van den Bosch,

Nadere informatie

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD

BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD BESLUITEN VAN HET COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD Datum: 16 januari 2018 Aanwezig: burgemeester Adema (voorzitter), wethouders Fackeldey, Sparreboom, Rentenaar, Van den Heuvel en Van Wageningen alsmede

Nadere informatie

Op 10 november 2016 heeft uw raad de motie ondersteuning leefbaarheidsinitiatieven

Op 10 november 2016 heeft uw raad de motie ondersteuning leefbaarheidsinitiatieven RAADSBRIEF Auteur: W. Rust Telefoonnummer: (0316) 291 580 Onderwerp: uitvoering motie Olie Datum: 08-06-2017 Portefeuillehouder: Wethouder Loeff-Hageman Registratienummer: 17INT02222 Aan: de Gemeenteraad

Nadere informatie

Aanwezig drs. M.M. van t Veld, burgemeester, Afwezig mr. M. Veeningen, wethouder

Aanwezig drs. M.M. van t Veld, burgemeester, Afwezig mr. M. Veeningen, wethouder ADVIEZEN AAN B & W Vergadering van burgemeester en wethouders 21 april 2015, week 17 Aanwezig drs. M.M. van t Veld, burgemeester, P.A. Bot, J.N. Brandes en H.J.W. Raat, wethouders, mr. R.J.T. Schurink,

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN OPENBARE BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN DE GEMEENTE UDEN Vergadering van het College van burgemeester en wethouders op 4 november 2014 om 09.00 uur. Aanwezig: Drs.

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 5 juli 2016 aanvangstijd: 09:00

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 5 juli 2016 aanvangstijd: 09:00 Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 5 juli 2016 aanvangstijd: 09:00 Aanwezig Mevrouw A. De heer K. Kasteleijn De heer F.J.

Nadere informatie

Vergadering van Burgemeester en Wethouders van de. Gemeente Harlingen

Vergadering van Burgemeester en Wethouders van de. Gemeente Harlingen Vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Harlingen van de B&W vergadering van 27 september 2016 Besluitenlijst van week 39 Vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Harlingen

Nadere informatie

vastgesteld Besluitenlijst

vastgesteld Besluitenlijst No. 23 BESLUITENLIJST VAN DE VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN RIJSWIJK GEHOUDEN OP VANAF 09.00 UUR AANWEZIG: MW. G.W. VAN DER WEL-MARKERINK, BURGEMEESTER D. JENSE, WETHOUDER J. BOLTE, WETHOUDER

Nadere informatie

BESLUITENLIJST (22) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 19 juni 2018

BESLUITENLIJST (22) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 19 juni 2018 BESLUITENLIJST (22) Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 19 juni 2018 OPENBAAR AANWEZIG: Burgemeester : J.P. Rehwinkel Wethouder : G. van Leeuwen Wethouder

Nadere informatie

BESLUITEN VAN COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD. Datum: 29 september 2015

BESLUITEN VAN COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD. Datum: 29 september 2015 BESLUITEN VAN COLLEGE VAN DE GEMEENTE LELYSTAD Datum: 29 september 2015 Aanwezig: burgemeester Horselenberg (voorzitter), wethouders Fackeldey, Sparreboom, Rentenaar, Van den Heuvel en Van Wageningen alsmede

Nadere informatie

Openbaar. Notulen. 25 januari 2011 nummer 04. van de vergadering van burgemeester en wethouders

Openbaar. Notulen. 25 januari 2011 nummer 04. van de vergadering van burgemeester en wethouders 25 januari 2011 nummer 04 Openbaar Notulen van de vergadering van burgemeester en wethouders Aanwezig: de burgemeester de waarnemend secretaris J. van Belzen L.J. Gebben B.J. Nootenboom C. Versendaal S.J.A.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 16 april Vastgesteld d.d.: de burgemeester,

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 16 april Vastgesteld d.d.: de burgemeester, CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 16 april 2013 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, De secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op. 9 februari 2016

Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op. 9 februari 2016 Besluitenlijst van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders gehouden op 9 februari 2016 Aanwezig: Burgemeester Gemeentesecretaris F. Ossel T. De Rudder H. Erol mw. J.W.J. Dorenbos

Nadere informatie

Besluitenlijst: Collegevergadering

Besluitenlijst: Collegevergadering Besluitenlijst: Collegevergadering Datum 18-12-2018 Aanvang 10:00 Locatie Collegekamer Secretaris W. Heeg Voorzitter burgemeester F. Ossel Aanwezigen J.H. Boermans, W. Heeg, J. Klink, J.J. de Kloet, F.

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 14 mei 2019

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 14 mei 2019 PENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 14 mei 2019 Aanwezig: burgemeester Van der Meijden, wethouders Buter, Meulensteen, Slaets en Van der Zanden (wethouder Briels wel aanwezig bij agendapunten 1.6 en 1.7)

Nadere informatie

VOORSTEL OPSCHRIFT AANHEF MOTIVERING VOORSTEL BIJKOMENDE INFO BIJ HET BESLUIT BIJLAGE DIE INTEGRAAL DEEL UITMAAKT VAN HET BESLUIT

VOORSTEL OPSCHRIFT AANHEF MOTIVERING VOORSTEL BIJKOMENDE INFO BIJ HET BESLUIT BIJLAGE DIE INTEGRAAL DEEL UITMAAKT VAN HET BESLUIT VOORSTEL OPSCHRIFT Vergadering van 6 oktober 2015 Besluit nummer: 2015_BW_00750 Onderwerp: Besluitenlijst openbaar - Beknopte samenvatting: Zie onderwerp Bevoegd portefeuillehouder: Carla Breuer HET COLLEGE

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 14 mei 2019 aanvangstijd: 09:00 uur.

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 14 mei 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 14 mei 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig:

Openbare besluitenlijst Collegevergadering Aanwezig: Openbare besluitenlijst Collegevergadering 31-10-2017 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Willems, J.W. (Wethouder) Bisscheroux, J.W.P.M. (Wethouder) Jacobs, Drs.

Nadere informatie

Notulen collegevergadering Aanwezig:

Notulen collegevergadering Aanwezig: Notulen collegevergadering 27-11-2018 Aanwezig: Akkermans, D.A.M. (Burgemeester) Custers, Mr. J.E.M. (Wethouder) Dreessen, W.H.J. (Wethouder) Jacobs, Drs. G.J.M. (Wethouder) Piatek, C.A.C.N. (Wethouder)

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VORIGE COLLEGEVERGADERING

BESLUITENLIJST VORIGE COLLEGEVERGADERING OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 30 OKTOBER 2018 Samenstelling Aanwezig: mevrouw Annemieke Vermeulen, Burgemeester de heer Harry Matser, Wethouder; de heer Mathijs ten Broeke,

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst

Openbare Besluitenlijst VERGADERING : College van Burgemeester en s DATUM : 10-10-2017 TIJDSTIP : 9.30 uur Openbare Besluitenlijst Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen Burgemeester C.J.M.W. Wassenaar J.J.F.M. Gardeniers O.C. McDaniel

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 17 juli 2018 aanvangstijd: 09:00

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 17 juli 2018 aanvangstijd: 09:00 Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 17 juli 2018 aanvangstijd: 09:00 Aanwezig Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De heer D.A.

Nadere informatie

BESLUITENLIJST (36) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 30 oktober 2018

BESLUITENLIJST (36) OPENBAAR. Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 30 oktober 2018 BESLUITENLIJST (36) Van de vergadering van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Zaltbommel d.d. 30 oktober 2018 OPENBAAR AANWEZIG: Burgemeester : J.P. Rehwinkel Wethouder : G. van Leeuwen Wethouder

Nadere informatie

B&W-vergadering d.d. 8 december 2015 Besluitenlijst van de agendastukken

B&W-vergadering d.d. 8 december 2015 Besluitenlijst van de agendastukken B&W-vergadering d.d. 8 december 2015 Besluitenlijst van de agendastukken Nr. Voorstel, advies en beslissing Afdoening 1. Besluitenlijst van de bespreekstukken van 1 december 2015. Secr. Vastgesteld. 2.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 8 oktober 2013. Vastgesteld d.d.: de burgemeester,

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 8 oktober 2013. Vastgesteld d.d.: de burgemeester, CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 8 oktober 2013 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, De secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

Besluitenlijst Gemeenteraad Montferland

Besluitenlijst Gemeenteraad Montferland Besluitenlijst Gemeenteraad Montferland Besluiten van de openbare vergadering van de raad van de gemeente Montferland, gehouden op donderdag 20-4-2017 in de raadszaal (Gouden Handen, Emmerikseweg 17) aanvang

Nadere informatie

BESLUITENLIJST VOOR DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN LINGEWAAL

BESLUITENLIJST VOOR DE VERGADERING VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS VAN LINGEWAAL Aanwezig: burgemeester Van Ruijven, wets Van Bezooijen, Van Sambeek en Bel Loco-secretaris Koolen Vastgesteld op: 19-04-2016 BESPREEKSTUKKEN 1. Secretaris B. en w.-besluitenlijst van 5 april 2016. Met

Nadere informatie

Raadsvoorstel Raadsvoorstel Voorstel Verklaring van geen bedenkingen (VVGB) omgevingsvergunning bijgebouw Fuukweg 1 Didam Raadsvoorstel

Raadsvoorstel Raadsvoorstel Voorstel Verklaring van geen bedenkingen (VVGB) omgevingsvergunning bijgebouw Fuukweg 1 Didam Raadsvoorstel Raadsvoorstel Raadsvoorstel Voorstel Verklaring van geen bedenkingen (VVGB) omgevingsvergunning bijgebouw Fuukweg 1 Didam Raadsvoorstel Registratienummer: 18INT01336 Onderwerp: Voorstel Verklaring van

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 06/12/2016 week 49. 1. projectbureau Waterfront Nota van Uitgangspunten fase 3 Waterfront 16.00803 De Nota van

Nadere informatie

Van 11 juni 2013 openbaar

Van 11 juni 2013 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 3 juni 2013. Advies Akkoord. BW-005929 2 Onderwerp Kimpe Veld I Advies Kennis nemen van de ondertekende huurovereenkomst aangegaan door Stichting Gemeenschapshuis

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS GEMEENTE IJSSELSTEIN

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS GEMEENTE IJSSELSTEIN OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS GEMEENTE IJSSELSTEIN Datum: dinsdag 25 oktober 2016 aanvang 10.00 uur. Aanwezig: Mr. P.J.M. van Domburg, burgemeester Mevr. M.J.T.G. van Beukering-Huijbregts,

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 5 januari Vastgesteld d.d.: de burgemeester,

Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 5 januari Vastgesteld d.d.: de burgemeester, CONCEPT Openbare besluitenlijst vergadering college van burgemeester en wethouders d.d. 5 januari 2016 Vastgesteld d.d.: de burgemeester, de secretaris, Besluitenlijst vergadering college van B&W Pagina

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 19 mei 2015 10.00 15.00 uur Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Dhr. J.J.W. van Dongen (D66) Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (GroenLinks/PvdA) Dhr.

Nadere informatie

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d aanvangstijd: 09:00

Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d aanvangstijd: 09:00 Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 24-04-2018 aanvangstijd: 09:00 Aanwezig Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De heer F.J. Tollenaar

Nadere informatie