Dat zijn vragen, die ik terug hoor van mijn klanten, die graag meer klanten en meer omzet willen hebben.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dat zijn vragen, die ik terug hoor van mijn klanten, die graag meer klanten en meer omzet willen hebben."

Transcriptie

1

2 Gemakkelijk jouw ideale klant aantrekken Dat lijkt een utopie. Er is zoveel concurrentie Hoe val jij op in die volle markt? Hoe onderscheid je je van de concurrentie? Hoe zorg je ervoor, dat je als expert op jouw vakgebied wordt gezien? Dat zijn vragen, die ik terug hoor van mijn klanten, die graag meer klanten en meer omzet willen hebben. Jezelf positioneren en zichtbaar worden als expert heeft te maken met marketing van jezelf als merk. Een andere term is personal branding. Door jezelf als een merk neer te zetten weten klanten wie je bent, waar je voor staat en wat je voor hen kunt betekenen. Als je jezelf steeds als dat merk neerzet in al je uitingen gaan ze je herkennen, leuk vinden en vertrouwen. Voor wie is dit E-book? Dit E-book is speciaal voor jou geschreven als jij het gezicht van jouw onderneming bent. De basis van het bedrijf, dat ben jij met jouw expertise. Je bent bijvoorbeeld adviseur, trainer of coach. Jij bent goed in je vak. Je klanten zijn tevreden met jouw resultaten. Jij wilt meer bereiken met social media en je online marketing, beter gevonden worden in Google Je wilt gewoon meer klanten en meer omzet. Wat levert het lezen van dit E-book je op? Je leert wat er nodig is om jezelf te profileren als expert, waardoor je gemakkelijk klanten aantrekt. Klanten gaan jou benaderen in plaats van andersom.

3 Over Anne-Claire 3 Introductie 4 Tip 1: Weet wie je bent 5 Tip 2: Weet wat je kunt 6 Tip 3: Doe wat je het liefste doet 7 Tip 4: Draag jouw visie uit 8 Tip 5: Vertel jouw persoonlijke verhaal 9 Tip 6: Sociaal bewijs 10 Tip 7: Word dé specialist! 11 Tip 8: Media, Boeken, Prijzen & Keurmerken 12 Tip 9: Methoden, Vormen & Locatie 13 Tip 10: Branding 14 De volgende stap 15

4 Hoe goed je ook bent in je vak, zonder klanten heb je geen bedrijf. Dan heb je geen inkomen. Dan kun je geen impact maken. Dan word je nooit de beste in je vak Toen ik als coach startte, vond ik verkopen echt afschuwelijk!!! En dan met name mezelf verkopen Ik kreeg al een brok in mijn keel en het zweet liep in straaltjes over mijn rug bij de gedachte alleen. Ik houd niet van dat pusherige en borstklopperige gedoe. Tot ik erachter kwam, dat je je eigen marketing en verkoop ook op een integere manier kunt doen. Dat er dan geen sprake is van manipulatie en opgeblazen beloftes Dat gaat over jezelf presenteren zoals je ècht bent. Een concrete oplossing bieden voor het probleem van je doelgroep en de klant tijdens zijn beslissingsproces raken, inspireren en begeleiden om te komen tot het beste resultaat op lange termijn. Vanuit verbinding met jezelf èn de ander. Voor mij is het een lange weg geweest, waarin ik vaak aan mezelf twijfelde. Ik voelde me niet veilig, omdat ik niet wist wat de toekomst zou brengen. Dat wil ik jou graag besparen. Daarom heb ik mijn programma Klanten aantrekken en Gekocht worden ontwikkeld. Zo verlies jij geen tijd bij het neerzetten van jouw marketingsysteem, dat je continu klanten oplevert. In dit E-book geef ik je tips, die ervoor zorgen, dat jij jouw natuurlijke aantrekkings- en overtuigingskracht aanspreekt. Dan hoef je niet meer te overtuigen, maar dan ben je overtuigend. Jezelf onderscheiden en je als expert profileren wordt dan slechts een kwestie van in actie zijn en jezelf laten zien.

5 Om klanten aan te trekken, geldt de volgende regel: People do business with people they Know, Like & Trust Know Als je wilt, dat klanten jou kennen, dan moet je jezelf laten zien. Anders kunnen mensen je niet leren kennen. Kortom, je moet zowel offline als online zichtbaar zijn voor potentiële klanten. Het gaat erom te laten zien, wie jij bent. Waar sta je voor? Waar ben je goed in? Wat is jouw toegevoegde waarde? Wat is jouw onderscheidende waarde? Like Het is belangrijk, dat klanten jou kunnen gaan herkennen. Ze moeten weten, waarmee jij hen kunt helpen en wat jou anders maakt dan jouw concurrent. Als ze jou kennen en herkennen, vinden ze jou leuk en aardig of spreekt jouw aanpak hen aan. Of juist niet En dat is ook goed. Dat zijn dan heel bewust niet jouw ideale klanten. Trust Voordat we met iemand zaken doen, willen we die persoon vertrouwen. We willen er zeker van zijn, dat je van die persoon op aan kunt. Dat de beloofde diensten of producten ook daadwerkelijk het resultaat of de oplossing bieden, die we zoeken. Het gaat er dus om, dat je geloofwaardig bent. Onze non-verbale communicatie is voor 80% bepalend voor hoe we overkomen. Naast doen, wat je zegt betekent, dat werkelijk jezelf zijn. Als het beeld en het gevoel dat mensen bij jou klopt met wat je zegt en doet, dan vertrouwen ze jou. Bovendien is jouw kracht optimaal, als je jezelf bent.

6 Als je helemaal jezelf bent, de dingen doet, die je het beste kunt en het liefste doet, sta je optimaal in je kracht en ben je gemotiveerd. Je hebt een uitstraling, die voor klanten zowel geloofwaardig als aantrekkelijk is. Door wie jij bent en door wat je te bieden hebt, trek je klanten aan. Als ondernemer ben je nl. ook een merk. Zet jezelf dus bewust als merk in de markt. Waar geloof jij in? Wat is belangrijk voor jou in je leven en in je business? Waarom doe jij, wat je doet? Waar sta je voor? Het is heel belangrijk om deze elementen duidelijk te hebben. Wij voelen verbinding met andere mensen, die dezelfde dingen belangrijk vinden. Hiermee raak je mensen in hun hart. Zo inspireer je hen. Mensen voelen zich dan goed en vertrouwd bij jou. Door jouw overtuigingen en drijfveren naar buiten te brengen leren mensen jou kennen. Ze vinden jou leuk of juist niet.

7 Wat kan jij van nature goed? Echt íedereen heeft talenten meegekregen. Veel van mijn klanten geloven wel in het concept van natuurlijke talenten, maar hebben geen idee, wat hun talenten zijn. Die zijn hun nl. zo op het lijf geschreven, dat zij ze niet als uitzonderlijk onderkennen. Zo gaf mijn klant Ann aan, dat zij haar superpowers echt had leren zien. Ze zag ze misschien al wel, maar ze mocht ze niet zien of ze mocht daar niet goed in zijn. Nu ze haar superpowers kent, mag ze daar gewoon voor gaan staan en er goed in zijn. Wat andere mensen ook vinden. Dat maakt, dat ze haar natuurlijke overtuigingskracht heeft gevonden. Ze is haar enorme humor gaan inzetten in haar marketing. Zo maakt ze hele grappige marketingfilmpjes met haar eigen bloopers. Ik vind het heerlijk om naar haar video s te kijken. Sindsdien krijgt zij veel meer reacties op haar marketing en in haar verkoopgesprekken krijgt ze geen nee meer. Het geeft je zelf dus veel vertrouwen om je natuurlijke talenten te kennen en die als basis te nemen. Klanten merken dat onbewust ook op.

8 Als je doet wat je het liefste doet, heb je energie en ben je positief en vrolijk. Andere mensen voelen dat en willen graag om jou heen zijn. Dus wat is jouw passie? Waar gaan jouw ogen van stralen? Maak een keuze wat je wel doet en ben heel duidelijk wat je niet doet. Zo krijg ik er bijvoorbeeld energie van om mijn klanten zich bewust te maken van wie zij werkelijk zijn en van hun talenten. Ik vind het heerlijk om hen te laten ervaren wat bij hen past en dat te vertalen naar hun dienstverlening en marketing. Ik help hen om hun inhoud en processen helder te krijgen. Om hun keuzes te maken en hun strategie uit te zetten. Voor het technische gedeelte word ik zelf ondersteund door mijn websitebouwer.

9 Zowel voor jezelf als voor jouw klanten is het heel belangrijk, dat je jouw visie ontwikkelt. Voor jezelf geeft het een focus voor de lange termijn. Het maakt, dat je ook doorzet als het tegenzit. Voor klanten word je aantrekkelijk, als zij jouw visie onderschrijven. Jouw visie vormt de basis voor jouw leiderschap. Als jij de leiding neemt, verhoogt dat jouw expertstatus en betrouwbaarheid. Een goede visie is gericht op de lange termijn en lost een probleem op of levert een bijdrage aan een betere wereld. Je geeft ermee aan, wat er anders moet of kan. Mijn visie is: ondernemers, die een verschil maken en hun waarde verzilveren. Ik ben ervan overtuigd, dat steeds meer ondernemers de wereld mooier zullen maken en juist daardoor goed tot hun recht komen en hun geld verdienen, zichzelf ontwikkelen en voldoening vinden in hun werk.

10 Hoe meer de klant zich verbonden voelt met jou, hoe eerder hij jou vertrouwt. Die verbinding ontstaat op het moment, dat jij jouw kwetsbare kant laat zien. Hoe meer kwetsbaarheid en bezieling de klant van jou ziet, hoe meer hij jou geloofwaardig ervaart. Het is belangrijk om jouw persoonlijke verhaal te laten doorklinken, waarom jij doet wat je doet. Mijn eigen verhaal is daarvan een goed voorbeeld. Jarenlang heb ik alleen maar keuzes gemaakt met mijn verstand of keuzes die afgestemd waren op mijn partner en kinderen. Ik luisterde totaal niet naar mijn hart en intuïtie. Ik was zo ver van mezelf verwijderd. dat ik het leven als volwassene zwaar vond. Ik kon zakelijk ook niet echt mijn draai vinden. Ik raakte daar gefrustreerd van en verloor het geloof en vertrouwen in mezelf. Ik was dan wel slim en goed opgeleid. Ik had een goede babbel, maar als het op mezelf presenteren of weten wat ik wilde aankwam, dan bleef er weinig van mij over. Omdat ik zó goed weet, hoe het is om eigenlijk veel in mijn mars te hebben, maar dit niet overtuigend naar buiten te kunnen brengen en het mij uiteindelijk toch gelukt is, doe ik nu wat ik doe. Jou helpen om jezelf en je diensten op de kaart te zetten, zodat jij ook volledig tot je recht komt. Zodat jij goed voor jezelf en je gezin kunt zorgen. Zodat jij jouw footprint kan nalaten

11 Jouw tevreden klanten zijn jouw beste promotie. Zorg dus dat je goede referenties of testimonials van je klanten krijgt. Vertel zelf ook de verhalen van je klanten. Als jij laat zien, dat zij succes boeken, zien anderen voor zichzelf dit ook voor zich. Door een verhaal te vertellen schets je een perspectief voor een ander, een mogelijke oplossing voor zijn probleem. Ik vertel mensen soms over mijn klant Samira, die bedrijven helpt om events en online marketing elkaar te laten versterken, waardoor beide marketingtools meer trouwe klanten opleveren. Zij had de principes van marketing en verkoop al geleerd bij een andere businesscoach. Ze was enorm actief om klanten te krijgen. Toch lukte het haar niet. En zeker niet voor goede prijzen. Altijd had ze het gevoel, dat ze haar klanten moest overtuigen. Dat maakte, dat ze verkoop moeilijk en vreselijk vond. Zij heeft bij mij geleerd, dat marketing en verkoop geen trucjes zijn. Ze weet nu hoe ze haar klanten kan prikkelen en inspireren. Het resultaat is, dat ze nu wèl resultaten boekt. In de drie weken na onze laatste dag had ze haar eerste 2.000,- omzet behaald. En dat was nog maar het begin

12 Als je het aan je hart hebt, dan ga je alleen maar naar de huisarts om een doorverwijzing te krijgen naar de cardioloog. Hoe specifieker jij bent in de keuze voor jouw doelgroep, hoe beter jij voor die doelgroep dé specialist bent. Jij begrijpt hen als de beste. Dan kun je voor hen oplossingen op maat maken. Je lost precies hun probleem op. Je weet wat de oorzaken ervan zijn. En de consequenties. In de praktijk blijkt het lastig om een goede doelgroep te kiezen. Veel van mijn klanten kost dat veel tijd en frustratie. Ze durven niet te kiezen of te versmallen, omdat ze bang zijn om omzet mis te lopen. Maar zonder goede doelgroep en specialisme raakt jouw verhaal je klant niet. Je komt niet binnen in het onbewuste emotionele brein, dat alle beslissingen maakt. Dan krijg je geen helder onweerstaanbaar aanbod gemaakt. Dan is het lastig om een goede salesfunnel in elkaar te zetten, omdat je klanten teveel verschillen. Kortom, dan is het lastig om gericht aan klanten te komen. Zo ook Erika, een HR-professional met enorm veel expertise en ervaring. Ze heeft zelfs een boek geschreven over haar expertise! Ze weet nu, hoe zij de meeste waarde voor haar klanten kan leveren en heeft een helder aanbod, omdat ze zich alleen nog maar op HR-directeuren richt. Niet op andere directeuren of HR-managers. Dit maakt, dat zij nu wèl in gesprek is met haar klanten en hen heel gericht een oplossing te bieden heeft.

13 Onze primitieve hersenen, ons reptielenbrein, wil graag gerustgesteld worden. Daarom is het verstandig om op je website en andere marketinguitingen te laten zien, dat je betrouwbaar bent. Als je in het nieuws geweest bent, zelf een boek hebt geschreven, een prijs hebt gewonnen of aangesloten bent bij beroepsverenigingen, dan ziet ons onbewuste brein al heel snel een reden om zijn ongerustheid te laten varen. Maar ook jouw relevante opleiding en ervaring geven een indicatie waarom jij juist zo geschikt bent en meer of in ieder geval voldoende in huis hebt. Vaak vinden we dat zelf heel gewoon. We vinden onszelf helemaal niet onderscheidend door onze achtergrond. Zo zie één van mijn klanten een tijd geleden tegen mij: Jij hebt Nyenrode gedaan. Jij bent bedrijfskundige èn coach. Dat brengen de meeste business coaches helemaal niet mee. Omdat mijn ervaring mijn richting heeft bepaald, ging ik er vanuit, dat dit normaal was en helemaal niet onderscheidend. Kortom, vraag het ook aan je klanten, wat zij bijzonder aan jou vinden.

14 Ook je gebruikte methode kan onderscheidend zijn. Er zijn bijvoorbeeld therapeuten, die je helpen om weer beter te slapen. De één doet dat bijvoorbeeld door mensen te leren ontspannen. De ander gebruikt voetreflex en gezonde voeding. Dus kijk eens welke methoden of processen jij gebruikt om tot een bepaald resultaat te komen. Leren mensen iets bij jou of los jij het voor hen en hoeven ze zelf helemaal niets meer te doen? Welke leervormen zet je in? Ook kan de locatie een rol spelen voor hoe jouw dienstverlening ervaren wordt. Als je in een mooi kasteel of hotel jouw training geeft met een prachtige omgeving en een luxe lunch en/of diner dan geeft dat uitstraling aan je merk.

15 Beeld en Geluid Door de gebruikte foto s, tekeningen, kleuren, lettertypes, logo etc. kun je jouw uitstraling ondersteunen. Een beeld zegt meer dan woorden Zorg, dat jouw visuele branding de eerder genoemde elementen ondersteunt. Belangrijk is om anders te durven zijn dan jouw concurrenten. Als jij dezelfde soort beelden en kleuren gebruikt, val je niet meer op. Dan word je dus ook niet gezien. Look & Feel Maar denk ook aan je kleding, make-up, de inrichting van je kantoor, de koffie die je schenkt, de papierkeuze van je trainingsboeken of rapporten. Nonverbale communicatie Last but not least zeker niet Enorme impact is jouw eigen uitstraling. Kom jij rustig en betrouwbaar over. Ben jij zeker van je zaak? Heb jij zelfvertrouwen en ben je overtuigend? Dat komt tot uiting in je houding, je bewegingen, je toon, je ritme, je ademhaling, je oogopslag etc. Ben je zenuwachtig of onzeker? Ga stevig staan of zitten en haal rustig adem

16 Wil je met de ideeën aan de slag? Wil jij ook een continue klantenstroom creëren, terwijl je dichtbij jezelf blijft? Waar moet je beginnen? Hoe krijg je je visie en missie duidelijk? Hoe bepaal je jouw doelgroep en jouw marketingstrategie, zowel offline als online. Hoe vul je vervolgens die strategie op een dagelijkse basis in? Moet er in jouw bedrijf echt iets veranderen of wil je doorgroeien naar het volgende niveau? Meld gerust aan voor een gratis Strategiegesprek, waarin we samen bepalen, welke stap past bij jouw situatie. Je krijgt sowieso 3 tips om je business te laten groeien. Stuur een mailtje naar: info@innermotive.nl en vermeld, dat je graag een strategiegesprek wilt hebben. Dan neem ik snel contact met je op om het in te plannen.

I N 7 S T A P P E N D O O R B R E K E N N A A R P E R J A A R

I N 7 S T A P P E N D O O R B R E K E N N A A R P E R J A A R I N 7 S T A P P E N D O O R B R E K E N N A A R 1 0 0. 0 0 0 P E R J A A R Jij als ambitieuze ondernemende vrouw hebt een DROOM. Vanuit passie en met jouw missie heb je je bedrijf opgezet. Je werkt hard

Nadere informatie

Hoe je meer verdient met online video s

Hoe je meer verdient met online video s Hoe je meer verdient met online video s Video s die je continue nieuwe klanten opleveren door Noortje Janmaat Business coach en oprichter van Verdienen met VIDEO www.verdienenmetvideo.nl noortje@verdienenmetvideo.nl

Nadere informatie

Training Marketing. Marketing, bouwen aan een sterk merk

Training Marketing. Marketing, bouwen aan een sterk merk Training Marketing Marketing, bouwen aan een sterk merk Marketing is vandaag de dag onmisbaar voor een bedrijf om de verkoop van je producten en diensten te bevorderen. Sterker nog, het is een vereiste

Nadere informatie

Eenvoudig nieuwe klanten. Voor adviseurs, trainers en coaches

Eenvoudig nieuwe klanten. Voor adviseurs, trainers en coaches Eenvoudig nieuwe klanten Voor adviseurs, trainers en coaches Leer hoe ideale klanten naar je toe komen. Wiep de Jong Online Business Trainer Eenvoudig nieuwe klanten 2 Welkom bij mijn E-Book 'Eenvoudig

Nadere informatie

De workshop Personal branding wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Personal branding wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Personal branding Personal branding, waar sta jij voor? Wat vind je belangrijk? Wat maakt jou uniek? Tijdens de workshop Personal branding ga je op ontdekkingstocht naar jouw waarden en kwaliteiten.

Nadere informatie

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F werkboek T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F Werkboek: Je unieke aanbod maken W W W. M A R L O E S H A L M A N S. C O M Je unieke aanbod of "signature service" maken, dat aanbod waar

Nadere informatie

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële uitingen. Als startend ondernemer is alles nieuw. De boekhouding,

Nadere informatie

Dag 2. Ondernemen als ZORG- PROFESSIONAL. Probleemgerichte Doelgroep Marktanalyse Sygnature system. Naam: Telefoon:

Dag 2. Ondernemen als ZORG- PROFESSIONAL. Probleemgerichte Doelgroep Marktanalyse Sygnature system. Naam: Telefoon: ONDERNEMEN ALS ZORG-PROFESSIONAL DAG 2 1 Ondernemen als ZORG- PROFESSIONAL Dag 2 Probleemgerichte Doelgroep Marktanalyse Sygnature system Naam: Telefoon: ONDERNEMEN ALS ZORG-PROFESSIONAL DAG 2 2 Over Rose

Nadere informatie

Het 7 stappenplan voor moeiteloos ondernemen vanuit je hart

Het 7 stappenplan voor moeiteloos ondernemen vanuit je hart Het 7 stappenplan voor moeiteloos ondernemen vanuit je hart Ik heb sinds 2005 een succesvol bedrijf als coach en trainer voor persoonlijke, zakelijke en spirituele ontwikkeling. Ik werk vanuit mijn hart

Nadere informatie

Ondernemerschapsblokkades

Ondernemerschapsblokkades Ondernemerschapsblokkades Wat houdt je tegen om je droom werkelijkheid te laten worden? En hoe los je dat op? 7 tips om in actie te komen! Samengesteld door Willemijn Lau Hoi toekomstig professional, Wat

Nadere informatie

Werkboek MEER KLANTEN OP JOUW MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER KLANTEN DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST

Werkboek MEER KLANTEN OP JOUW MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER KLANTEN DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST Werkboek MEER MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST MANIER! Hoofdstuk 1 Nieuwe klanten nodig? Marketing is een vakgebied waar veel om te doen is.

Nadere informatie

Hoofdstuk 1. Introductie

Hoofdstuk 1. Introductie Hoofdstuk 1 Introductie Wat kan dit boek voor jou betekenen? Als je dit boek leest, sta je op het punt een enorm succes te maken van je bedrijf. Dat vind ik geweldig cool. Welkom! Mijn naam is Marielle

Nadere informatie

Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur

Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur Inhoud Ik heb geen tijd om een ebook te schrijven!... 3 Waarom heb ik het recht om je dit te vertellen?... 4 Template voor schrijven

Nadere informatie

Wat een mediakit is. Waarom je een mediakit nodig hebt. Hoe je een mediakit gebruikt. Hoe je een mediakit ontwerpt

Wat een mediakit is. Waarom je een mediakit nodig hebt. Hoe je een mediakit gebruikt. Hoe je een mediakit ontwerpt Wat een mediakit is Waarom je een mediakit nodig hebt Hoe je een mediakit gebruikt Hoe je een mediakit ontwerpt Een mediakit of een sprekerskit is een document dat een samenvatting is van jouw business.

Nadere informatie

De 10 onmisbare ingrediënten

De 10 onmisbare ingrediënten De 10 onmisbare ingrediënten Ingrediënten om meer te verdienen met video door Noortje Janmaat Business coach en oprichter van Verdienen met VIDEO www.verdienenmetvideo.nl noortje@verdienenmetvideo.nl 06-15

Nadere informatie

Zorg voor je carrière. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl

Zorg voor je carrière. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl Hoe presenteer ik mijzelf? Wat wil ik? Zorg voor je carrière Door het dagelijkse contact met mijn coach

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

MODULE 6. concept & positionering

MODULE 6. concept & positionering MODULE 6 concept & positionering OPDRACHT 6.1: JOUW MARKETING HOE JE MET MARKETING JE PLEK IN DE MARKT INNEEMT VANUIT JOUW CONCEPT Misschien herken je het wel. Te druk met het helpen van je klanten, en

Nadere informatie

Welkom. Voor de bewuste powervrouw die droomt van megawild succesvol zijn op een authentieke manier.

Welkom. Voor de bewuste powervrouw die droomt van megawild succesvol zijn op een authentieke manier. www.power2bloom.be Welkom Voor de bewuste powervrouw die droomt van megawild succesvol zijn op een authentieke manier. Ik toon je hoe jij jouw expertise, passie en kennis kan omzetten naar inkomen. INHOUD

Nadere informatie

8 Succesfactoren om online geld te verdienen. "Hoe kan jij jouw kennis en ervaring online delen en daar geld mee verdienen?"

8 Succesfactoren om online geld te verdienen. Hoe kan jij jouw kennis en ervaring online delen en daar geld mee verdienen? 8 Succesfactoren om online geld te verdienen "Hoe kan jij jouw kennis en ervaring online delen en daar geld mee verdienen?" Je kent vast wel ondernemers die actief zijn online en nu een deel van hun inkomen

Nadere informatie

ONVERGE LIJKBAAR #1 IN JOUW MARKT

ONVERGE LIJKBAAR #1 IN JOUW MARKT ONVERGE LIJKBAAR #1 IN JOUW MARKT Zo word jij als zelfstandig ondernemende trainer, coach, adviseur, therapeut of creatief ondernemer moeiteloos de absolute en vanzelfsprekende #1 keuze in een markt propvol

Nadere informatie

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig De tijd vliegt voorbij en voor je weet zijn we al weer een jaar verder. Ik zeg wel eens: mensen overschatten wat je in een jaar kunt doen, maar onderschatten wat je in 3 jaar kan realiseren. Laten we naar

Nadere informatie

De workshop Elevator pitch wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Elevator pitch wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Elevator pitch Elevator pitch, laat van je horen Hoe vertel jij krachtig over jezelf in zestig seconden? Sta jij te haperen op een netwerkborrel? Spring je van de hak op de tak tijdens een zakenlunch?

Nadere informatie

MARJORIE VENEMAN. Eigenaar en ontwikkelaar Levenslef. Werkzaam bij MEE Veluwe. Afgestudeerd aan de University of Birmingham City

MARJORIE VENEMAN. Eigenaar en ontwikkelaar Levenslef. Werkzaam bij MEE Veluwe. Afgestudeerd aan de University of Birmingham City MARJORIE VENEMAN Eigenaar en ontwikkelaar Levenslef Werkzaam bij MEE Veluwe Afgestudeerd aan de University of Birmingham City WAT IS EEN MINDSET? Een stabiele en diepliggende overtuiging die ieder mens

Nadere informatie

Winnen en behouden van nieuwe cliënten

Winnen en behouden van nieuwe cliënten Winnen en behouden van nieuwe cliënten Dat is de kracht van het zelfstandig ondernemerschap in tegenstelling tot de grote bedrijven. Alles draait om het vertrouwen van jouw cliënt in jouw professionaliteit.

Nadere informatie

Ondernemen als. Deel 1. Doelgroep: Naam: Telefoon:

Ondernemen als. Deel 1. Doelgroep: Naam: Telefoon: Ondernemen als Deel 1 Doelgroep: Naam: Telefoon: 2 Over Rose Drs. Rose Jansen Marketingpsycholoog Spiritueel Businesscoach Journeytherapeut In 2006 studeerde ik af als Journeytherapeut bij Brandon Bays.

Nadere informatie

Leiderschap, krachtig en inspirerend leidinggeven

Leiderschap, krachtig en inspirerend leidinggeven Training Leiderschap Leiderschap, krachtig en inspirerend leidinggeven Als leidinggevende komt er veel op je af. Je moet doelen halen, maar je wilt ook je medewerkers motiveren. Hoe houd je dat in balans?

Nadere informatie

Netwerk. 12-4-2013 10.00 uur tot 16.30 uur

Netwerk. 12-4-2013 10.00 uur tot 16.30 uur WELKOM Netwerk 12-4-2013 10.00 uur tot 16.30 uur Door Andrew David (H4 organisatie training advies) i.s.m. HAN Centrum voor Ondernemerschap FNV Zelfstandigen Andrew David Dynamisch Zelfstandig Communicatieve

Nadere informatie

Netwerken, duurzame relaties aangaan door positieve eerste indruk

Netwerken, duurzame relaties aangaan door positieve eerste indruk Workshop Netwerken Netwerken, duurzame relaties aangaan door positieve eerste indruk Breekt het zweet je uit als je het woord netwerken hoort? Toch netwerken we overal, ook jij: in de rij bij de bakker,

Nadere informatie

Schrijf met meer impact

Schrijf met meer impact Schrijf met meer impact Het volledige trainingsprogramma om met je teksten meer klanten te werven In het Schrijf met meer impact -programma leer je hoe je met jouw eigen schrijfstijl meer ideale klanten

Nadere informatie

De training wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De training wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Training Passie en missie Passie en missie: jouw unieke bijdrage Wil jij weten wat jouw passie en missie is? Wat jouw unieke bijdrage is? Hoe jij het verschil kan maken? Dan is de training Passie en missie

Nadere informatie

De workshop Relatiemanagement wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Relatiemanagement wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Relatiemanagement Relatiemanagement, investeren in zakelijke relaties Relaties; de mens kan niet zonder. Of het privé is of werk gerelateerd, relaties zijn een belangrijk onderdeel van ons leven.

Nadere informatie

Feedback. in hapklare brokken

Feedback. in hapklare brokken Feedback in hapklare brokken Jan van Baardewijk Zorgteamtrainer Op zorgteamtraining.nl is de meest recente versie van feedback gratis beschikbaar. Mocht je willen weten of je de meest recente versie hebt,

Nadere informatie

HOE JE GOED BETALENDE KLANTEN BINNENHAALT IN EEN VOORTDURENDE STROOM

HOE JE GOED BETALENDE KLANTEN BINNENHAALT IN EEN VOORTDURENDE STROOM HOE JE GOED BETALENDE KLANTEN BINNENHAALT IN EEN VOORTDURENDE STROOM DOOR LAURA BABELIOWSKY WWW.BOUWEENBLOEIENDBEDRIJF.NL DIT EBOOK GAAT OVER EEN BELANGRIJKE SUCCESFACTOR VOOR JE BEDRIJF Om alle klanten

Nadere informatie

LinkedIn-updates in-company

LinkedIn-updates in-company LinkedIn-updates in-company Opdracht In dit document vind je zes verschillende LinkedIn-updates. Geef bij iedere update aan of dit een update is die bij je past. Dus zou je dit type update ook kunnen plaatsen?

Nadere informatie

De workshop Persoonlijk leiderschap wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Persoonlijk leiderschap wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Persoonlijk leiderschap Persoonlijk leiderschap, je leven leiden vanuit je kracht Hoe geef je leiding aan jezelf? En wat is daar eigenlijk het belang van? Het is heel verstandig om eens in de

Nadere informatie

HOE WERKEN ONZE HERSENEN IN HET KOOPPROCES?

HOE WERKEN ONZE HERSENEN IN HET KOOPPROCES? HOE WERKEN ONZE HERSENEN IN HET KOOPPROCES? EN WAT KUNNEN WE DAARVAN LEREN? Algemene inleiding (deel 1 uit een serie van 6) NIEUWE ONTDEKKINGEN IN DE NEUROLOGIE NIEUWE KANSEN IN HET VERKOOPGESPREK We are

Nadere informatie

"Hoe word je een succesvolle fotograaf" MAANDAG 15 + DINSDAG 16 APRIL 2019 LOCATIE: OISTERWIJK

Hoe word je een succesvolle fotograaf MAANDAG 15 + DINSDAG 16 APRIL 2019 LOCATIE: OISTERWIJK MASTERCLASS "Hoe word je een succesvolle fotograaf" MAANDAG 15 + DINSDAG 16 APRIL 2019 LOCATIE: OISTERWIJK MASTERCLASS " H O E W O R D J E E E N S U C C E S V O L L E F O T O G R A A F " Succes is voor

Nadere informatie

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol zorgt ervoor dat je je managementtijd halveert en meer rust in je hoofd ervaart. Terwijl je de productiviteit en

Nadere informatie

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol zorgt ervoor dat je je managementtijd halveert en meer rust in je hoofd ervaart. Terwijl je de productiviteit en

Nadere informatie

BRAND & DESIGN YOUR BIZ!

BRAND & DESIGN YOUR BIZ! Manon Toma BRAND & DESIGN YOUR BIZ! Ik wil dat jouw potentiële klant ZIET hoe tof jouw merk is! invulsheet: Wat is het DNA van jouw brand en business? BRANDING IS NIET ALLEEN VOOR DE BIG BOYS! Het is juist

Nadere informatie

Workshop Coachend leidinggeven, haal het beste naar boven in mensen

Workshop Coachend leidinggeven, haal het beste naar boven in mensen Workshop Coachend leidinggeven Workshop Coachend leidinggeven, haal het beste naar boven in mensen Als leidinggevende wil je het beste uit je personeel halen. Jij wilt dat ze werken conform de missie en

Nadere informatie

Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P

Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P 1 Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P Persoonlijk klantencontact in jouw on-offline communicatie Ben je op zoek naar de juiste identiteit van jouw organisatie? Ken je

Nadere informatie

Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018

Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018 E-BOOK Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018 0 Inhoudsopgave 1. Voorwoord... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 2. Inleiding... 3 Wie is Monique Dekker?... 3 3. Bewustzijn... 4 Zijn wie

Nadere informatie

Val op bij je ideale klant met je eigen verhaal in je eigen taal

Val op bij je ideale klant met je eigen verhaal in je eigen taal Val op bij je ideale klant met je eigen verhaal in je eigen taal Schrijf in 4 stappen jouw unieke profieltekst (en plaats m op LinkedIn en je website) In dit stappenplan leer je: - Hoe je een klik krijgt

Nadere informatie

Gratis Online Training

Gratis Online Training Gratis Online Training 1 Als je aan de slag gaat met de content uit dit webinar zul je NOOIT meer last hebben van Concurrentie. 2 Meer rust voor jezelf als ondernemer in je bedrijf en ontspannen omgaan

Nadere informatie

Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen Mijn missie... 3 Wie ben ik? Help ik moet een blog!... 5

Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen Mijn missie... 3 Wie ben ik? Help ik moet een blog!... 5 Inhoud Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen... 3 Mijn missie... 3 Wie ben ik?... 4 Help ik moet een blog!... 5 Waarom is bloggen goed voor je onderneming?... 5 Waarom is bloggen goed voor je klanten?...

Nadere informatie

Scoren met communicatie

Scoren met communicatie Focus op je klant Scoren met communicatie Inleiding Druk, druk druk Ik hoor vaak van ondernemers: ik ben druk, druk, druk, maar waarmee eigenlijk? Tijd maken om mijn doelen te bereiken. sneeuwen regelmatig

Nadere informatie

Workshop Lichaamstaal. Lichaamstaal, een krachtig communicatiemiddel

Workshop Lichaamstaal. Lichaamstaal, een krachtig communicatiemiddel Workshop Lichaamstaal Lichaamstaal, een krachtig communicatiemiddel Lichaamstaal is belangrijker dan veel mensen beseffen. Het is een cruciaal onderdeel van onze communicatie. Hoe kom je over op een ander?

Nadere informatie

Inhoud. Waarom jij niet zonder de acht randvoorwaarden van de pitch methode kunt. Het belang van Social Media voor je bedrijf. Wij zijn!

Inhoud. Waarom jij niet zonder de acht randvoorwaarden van de pitch methode kunt. Het belang van Social Media voor je bedrijf. Wij zijn! Inhoud Waarom jij niet zonder de acht randvoorwaarden van de pitch methode kunt. Het belang van Social Media voor je bedrijf. 1-2 3 Wij zijn! Inge Kaptein - Sinds 2012 communicatieadviseur Het spectrum

Nadere informatie

Voorbeeld antwoordblad Logische niveaus

Voorbeeld antwoordblad Logische niveaus Voorbeeld antwoordblad Logische niveaus Datum: 10 november 2016 We doorlopen de stappen in twee richtingen. Eerst van buiten naar binnen en daarna omgekeerd, van binnen naar buiten. Gebruik zowel je hoofd

Nadere informatie

WERKBOEK CORIEN OENEMA

WERKBOEK CORIEN OENEMA WERKBOEK CORIEN OENEMA WELKOM BIJ DE BUSINESS REBEL BOOTCAMP Heel hartelijk welkom bij de Business Rebel Bootcamp. Ik ben blij dat je hier bent. Mijn naam is Corien Oenema. Ik ben de businessrebel, blogger,

Nadere informatie

Maak werk van jouw loopbaan. Ontwikkel jezelf en schrijf je in voor een workshop of event!

Maak werk van jouw loopbaan. Ontwikkel jezelf en schrijf je in voor een workshop of event! Maak werk van jouw loopbaan. ntwikkel jezelf en schrijf je in voor een workshop of event! Workshops Agenda 27 september Persoonlijke APK in 1 dag 11 oktober Personal branding 27 oktober Slim netwerken,

Nadere informatie

Maak werk van jouw loopbaan. Ontwikkel jezelf en schrijf je in voor een workshop of event!

Maak werk van jouw loopbaan. Ontwikkel jezelf en schrijf je in voor een workshop of event! Maak werk van jouw loopbaan. ntwikkel jezelf en schrijf je in voor een workshop of event! Workshops Agenda 27 september Slim netwerken, voor nu en de rest van je loopbaan 27 september Persoonlijke APK

Nadere informatie

8 Stappen naar Succes

8 Stappen naar Succes 8 Stappen naar Succes Ik ga je een geheim vertellen; Al meer dan 4 jaar was ik zelfstandig Trainer en ik heb geworsteld en gezocht naar; Focus Mijn missie Wie is mijn doelgroep? Hoe kan ik een stabiel

Nadere informatie

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK!

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! In dit E-book leer je hoe je door het inzetten van je eigen netwerk je bedrijf kan laten groeien. WAAROM DIT E-BOOK? Veel ondernemers beginnen

Nadere informatie

LAURA S ONLINE VIDEOCHALLENGE

LAURA S ONLINE VIDEOCHALLENGE LAURA S ONLINE VIDEOCHALLENGE 1 Ontwikkel jezelf liefdevol met video in 9 dagen 2 DAG 1: ZICHTBAARHEID Maak een korte video waarin je jezelf voorstelt. Woei! Gelijk aan de slag Neem een kort moment voor

Nadere informatie

T a l e n t v o l L e v e n!

T a l e n t v o l L e v e n! T a l e n t v o l L e v e n! 7 Gamechangers Nicoline Pouwer Zangeres. Entrepreneur. Levensgenieter. Talentvol leven De keuze is aan jou Zeg 'Ja!" tegen jouw talentvolle leven! Lieve talentvolle levensgenieter,

Nadere informatie

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR UITSTEKENDE MARKETING & SALES

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR UITSTEKENDE MARKETING & SALES 10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR UITSTEKENDE MARKETING & SALES www.canvasscompany.nl 10 TIPS MEER KLANTEN EN MEER OMZET Voor veel directeuren, ondernemers en verkopers is het een ware uitdaging. Werkt je

Nadere informatie

Bezinning & Bezieling

Bezinning & Bezieling Bezinning & Bezieling + Even op adem komen.. Stel je eens voor hoe zou het zijn om volledig te kunnen genieten van het leven? Niet meer in de kramp te schieten door allerlei belemmerende overtuigingen

Nadere informatie

Secret. Het geheim van een goede presentatie. Deel 1

Secret. Het geheim van een goede presentatie. Deel 1 Secret Het geheim van een goede presentatie Deel 1 Eye for detail Ik neem mijn sheets onder de arm mee en ga wat vertellen. Hoe bereid jij je voor op een presentatie? De presentator staat nerveus te wiebelen

Nadere informatie

#Gevoelsbeleving #IKontwikkeling #AANgaan

#Gevoelsbeleving #IKontwikkeling #AANgaan Gezinskaraktercoach gespecialiseerd in de ontwikkelingsfase van 9-jarige kinderen die over veel meer gaat dan 9-jarige kinderen #Gevoelsbeleving #IKontwikkeling #AANgaan In dit e-book krijg je van mij

Nadere informatie

SUCCESVOLLE IDEEËN om jouw lezing te verkopen

SUCCESVOLLE IDEEËN om jouw lezing te verkopen 21 SUCCESVOLLE IDEEËN om jouw lezing te verkopen Lisa is zelf al jaren de meest gevraagde spreker voor vrouwen en regisseert (beginnende) sprekers naar een succesvolle lezing die ze met plezier kunnen

Nadere informatie

tips & tricks voor een sterk merk

tips & tricks voor een sterk merk tips & tricks voor een sterk merk Hoe zorg je voor een sterk merk? Een sterk merk identificeert en positioneert de organisatie op onderscheidende wijze. Maar wat is het geheim van sterke merken zoals Apple,

Nadere informatie

Jouw Training Online. Wiepke de Jong. Online Business Trainer Online Training Websites

Jouw Training Online. Wiepke de Jong. Online Business Trainer Online Training Websites Jouw Training Online Wiepke de Jong Online Business Trainer Online Training Websites INLEIDING BEDRIJFSLEVEN DIENST INNOVATIE MARKETING PROCES VERBETERING INTERNET MOGELIJKHEDEN JOUW TRAINING ONLINE INTERNET

Nadere informatie

We DOP. School. school voor intuïtieve ontwikkeling

We DOP. School. school voor intuïtieve ontwikkeling We DOP School school voor intuïtieve ontwikkeling We DOP School school voor intuïtieve ontwikkeling Trainingsprogramma We DOP School Wat leuk dat ik jou mag verwelkomen! Ik ben Eefje de Wind, 31 jaar jong

Nadere informatie

8 Succesfactoren voor een Online Onderneming

8 Succesfactoren voor een Online Onderneming 8 Succesfactoren voor een Online Onderneming Je kent vast wel ondernemers die actief zijn online en nu een deel van hun inkomen of zelfs hun hele inkomen online verdienen met hun kennis en content. Misschien

Nadere informatie

Tips en adviezen voor health coaches: vergroot je online zichtbaarheid en vindbaarheid op JOUW manier!

Tips en adviezen voor health coaches: vergroot je online zichtbaarheid en vindbaarheid op JOUW manier! Tips en adviezen voor health coaches: vergroot je online zichtbaarheid en vindbaarheid op JOUW manier! Hallo health coach, Hallo health coach of personal trainer, Dus jij wil andere mensen helpen met een

Nadere informatie

LinkedIn-updates open inschrijving

LinkedIn-updates open inschrijving LinkedIn-updates open inschrijving Opdracht In dit document vind je zes verschillende LinkedIn-updates. Geef bij iedere update aan of dit een update is die bij je past. Dus zou je dit type update ook kunnen

Nadere informatie

Trek jouw ideale klant aan in een oogopslag

Trek jouw ideale klant aan in een oogopslag WERKBOEK Trek jouw ideale klant aan in een oogopslag Naar een sterker, zichtbaarder en aantrekkelijker merk in 3 maanden. Anne Quaars, De Beeldstrateeg, 2016 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave

Nadere informatie

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING ONLINE MARKETING ANGELCOACHING MARCA VAN DEN BROEK Met mijn bedrijf AngelCoaching zet ik me in voor succesvol ondernemen als kunstenaar//creatief. WAAR GAAT HET OM? Zichtbaarheid Onderscheidend (en authentiek)

Nadere informatie

WELKOM. Waarom zou je online gaan?

WELKOM. Waarom zou je online gaan? 1 Waarom zou je online gaan? Nog voor we starten. Waarom zou jij online gaan? Omdat ik beide gedaan heb, kan ik je goed de verschillen uitleggen. Offline werken, betekent Vaste uren. Betaald worden als

Nadere informatie

Ondernemen als. Deel 1. Visie: Naam: Telefoon:

Ondernemen als. Deel 1. Visie: Naam: Telefoon: Ondernemen als Deel 1 Visie: Naam: Telefoon: 2 Over Rose Drs. Rose Jansen Marketingpsycholoog Spiritueel Businesscoach Journeytherapeut In 2006 studeerde ik af als Journeytherapeut bij Brandon Bays. Vol

Nadere informatie

N A Ï S I S S U E N O. 1. NaïS Zine. Download tijdelijk gratis INSPIRATIE STORYTELLING B2P BUSINESS TO PERSONAL

N A Ï S I S S U E N O. 1. NaïS Zine. Download tijdelijk gratis INSPIRATIE STORYTELLING B2P BUSINESS TO PERSONAL N A Ï S 2 0 1 7 I S S U E N O. 1 T I J D E L I J K G R A T I S NaïS Zine Download tijdelijk gratis Nieuw INSPIRATIE STORYTELLING B2P BUSINESS TO PERSONAL Inhoud 1 2 : Waarom jij niet zonder deze zes geheimen

Nadere informatie

E-book Coachpraktijk Irene Bex

E-book Coachpraktijk Irene Bex E-book Coachpraktijk Irene Bex In dit e-book krijg je een vier tips die onmisbaar zijn de om de dingen te doen waar jij gelukkig van wordt. Mijn naam is Irene Bex en ik ben stresscoach, NLP coach en trainer.

Nadere informatie

Training Klantbeleving

Training Klantbeleving Training Klantbeleving Klantbeleving: voeg waarde toe en verwonder Betalen voor de verzending van je online bestelling? Een week wachten tot je de offerte in je mailbox vindt? Daar nemen klanten geen genoegen

Nadere informatie

Stappenplan waarmee jij gaat opvallen binnen jouw niche!

Stappenplan waarmee jij gaat opvallen binnen jouw niche! Manon Toma Ik wil dat jouw potentiële klant ZIET hoe tof jouw merk is! Stappenplan waarmee jij gaat opvallen binnen jouw niche! BRANDING IS NIET ALLEEN VOOR DE BIG BOYS! Oké, branding! Je weet dat het

Nadere informatie

In 3 maanden regie op je leven

In 3 maanden regie op je leven In 3 maanden regie op je leven In 3 maanden regie op je leven? Ons leven verandert voortdurend. Soms door onszelf ingegeven, in andere gevallen door keuzes van anderen of door onvoorziene omstandigheden.

Nadere informatie

Je Dit Is Wat Ik Wil! aanbod The Webinar Academy

Je Dit Is Wat Ik Wil! aanbod The Webinar Academy Je Dit Is Wat Ik Wil! aanbod The Webinar Academy 16-12-2014 1 Mensen zijn bang om te veel weg te geven 90% het waarom, 10% het hoe Tipsgewijs Topje van je ijsberg Verwijzen naar hoeveel meer je nodig hebt

Nadere informatie

Tips voor Succesvolle Productlancering

Tips voor Succesvolle Productlancering Tips voor Succesvolle Productlancering Door Welmoet Babeliowsky 2015-2016 Hallo! Ben je zelfstandige, coach, trainer of adviseur? Dan heb ik gelijk een vraag aan je! Stel je eens voor: Dat je een nieuw

Nadere informatie

Marketing voor een Succesvolle praktijk

Marketing voor een Succesvolle praktijk Marketing voor een Succesvolle praktijk Marketing is iets dat je eigenlijk continu doet als je met vreemden over jouw dienst praat. Marketing is namelijk het communiceren van de waarde van jouw dienst

Nadere informatie

Onderwerp Teleseminar

Onderwerp Teleseminar Gratis Teleseminar Human Engineering 24 oktober 2012 Onderwerp Teleseminar 3 'Human Engineering'-valkuilen voor ontwerpers en ingenieurs: Hoe je ze vermijdt en ombuigt in kansen om meer te bereiken! Saskia

Nadere informatie

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig

Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Grijp je Ambities Sprankelend Spraakmakend Verrassend Inspirerend Waanzinnig Je dromen verwezenlijken in 7 stappen. Grijp je ambities Brengt je dichterbij je ideaal Geeft je inzicht in jouw persoonlijke

Nadere informatie

Zou jij niet domweg gelukkig willen zijn?

Zou jij niet domweg gelukkig willen zijn? Zou jij niet domweg gelukkig willen zijn? Ja, natuurlijk, maar hoe doe je dat dan? Domweg gelukkig zijn Ken je dat gevoel? Het gevoel dat je domweg gelukkig wilt zijn? Dat er te veel in je leven is waardoor

Nadere informatie

Workshop Communicatie vaardigheden

Workshop Communicatie vaardigheden Workshop Communicatie vaardigheden Communicatie vaardigheden, effectief communiceren kun je leren De manier waarop wij met elkaar communiceren is cruciaal voor een goede relatie. Je boodschap kan nog zo

Nadere informatie

Workshop Communicatievaardigheden

Workshop Communicatievaardigheden Workshop Communicatievaardigheden Workshop Communicatievaardigheden, een belangrijk middel om je doel te bereiken Effectief communiceren kun je leren. Gelukkig maar, alle relaties staan of vallen met goede

Nadere informatie

Marketing vanuit je hart

Marketing vanuit je hart Waardecreatie en identiteitsmarketing Marketing vanuit je hart Voor zelfstandige ondernemers die hun droom najagen Ingrid Langen INHOUD 1. Inleiding 4 2. Wie moet het lezen 5 3. Het Waarom van dit boek

Nadere informatie

Merkkompas whitepaper

Merkkompas whitepaper Merkkompas whitepaper Jouw klanten kiezen voor een toonaangevend bedrijf. Toonaangevende bedrijven hebben een voorsprong. Deze bedrijven zijn erg goed in wat ze doen, betekenen echt iets voor je, pakken

Nadere informatie

CASE STUDY. Meer verkopen met de Know-Like-Trust Strategie. Succes met je Webshop

CASE STUDY. Meer verkopen met de Know-Like-Trust Strategie. Succes met je Webshop CASE STUDY Meer verkopen met de Know-Like-Trust Strategie Meer omzet genereren met je webwinkel... dat is iets dat we allemaal wel willen natuurlijk. Maar hoe dan? Het is makkelijker gezegd dan gedaan.

Nadere informatie

Welke informatie zoeken ondernemers?

Welke informatie zoeken ondernemers? Welke informatie zoeken ondernemers? Resultaten van een korte enquête Maart 2017 www.katcom.nl info@katcom.nl 1 Onderzoek Omdat ik zelf recent van koers ben veranderd en daarom niet meer over Content en

Nadere informatie

Whitepaper 10 Online Marketing Insights Voor Notarissen

Whitepaper 10 Online Marketing Insights Voor Notarissen Whitepaper 10 Online Marketing Insights Voor Notarissen Beste lezer, ONLINE MARKETING VOOR NOTARISSEN Bij Bambuu huur je een topmarketeer voor een aantal uur per week. Iemand met verstand van zaken, die

Nadere informatie

De workshop Solliciteren wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Solliciteren wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Solliciteren Solliciteren, vol vertrouwen aan de bak Je staat op een punt in je leven dat je op zoek gaat naar een baan. Je bent toe aan een nieuwe uitdaging of je bent genoodzaakt om iets anders

Nadere informatie

Tips voor een goed verkoopsgesprek

Tips voor een goed verkoopsgesprek Tips voor een goed verkoopsgesprek Begroet al je klanten Iedere klant die je winkel binnenkomt moet begroet worden. 100%. En dat betekent dat wanneer je in gesprek bent met die ene klant, toch even de

Nadere informatie

Hoe je tijdens het netwerken. binnenhaalt. binnen 10 seconden. high-end klanten

Hoe je tijdens het netwerken. binnenhaalt. binnen 10 seconden. high-end klanten Hoe je tijdens het netwerken klanten haalt klanten 1 Als ondernemer weet je dat netwerken heel belangrijk is voor de zichtbaarheid en het ontmoeten van (nieuwe) relaties. Echter, vaak vinden ondernemers

Nadere informatie

Welkom bij Brand instinct! In dit merkpaspoort leggen we uit wie wij zijn, wat we beloven, waarom wij doen wat we doen en waar wij voor staan.

Welkom bij Brand instinct! In dit merkpaspoort leggen we uit wie wij zijn, wat we beloven, waarom wij doen wat we doen en waar wij voor staan. merkpaspoort Welkom bij Brand instinct! In dit merkpaspoort leggen we uit wie wij zijn, wat we beloven, waarom wij doen wat we doen en waar wij voor staan. Dit paspoort is voor iedereen die op een of andere

Nadere informatie

21 Geheimen voor Succesvol Ondernemen. An Verstraete

21 Geheimen voor Succesvol Ondernemen. An Verstraete 21 Geheimen voor Succesvol Ondernemen An Verstraete 92% van je concurrenten moet dit nog ontdekken In dit E-boek beschrijf ik de ontdekkingen die ik doe in mijn zoektocht naar succes. Bloem, boter, een

Nadere informatie

De workshop Kernkwadranten wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Kernkwadranten wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Kernkwadranten Kernkwadranten, wat is jouw uitdaging? Weet jij wat jouw eigenschappen zijn? Waar ben jij sterk in en wat zijn jouw valkuilen? Wanneer je dit weet, kun je hier rekening mee houden.

Nadere informatie

ZET JEZELF IN DE ETALAGE

ZET JEZELF IN DE ETALAGE ZET JEZELF IN DE ETALAGE LEF IN ACTIE Ontdek waarom het zo moeilijk is je hart te volgen en heb het lef dit toch te doen! PROGRAMMA OVERZICHT 2016 INTRO IN LAWAAI MAKEN Zonder opscheppen onder de aandacht

Nadere informatie