ONVERGE LIJKBAAR #1 IN JOUW MARKT

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ONVERGE LIJKBAAR #1 IN JOUW MARKT"

Transcriptie

1 ONVERGE LIJKBAAR #1 IN JOUW MARKT Zo word jij als zelfstandig ondernemende trainer, coach, adviseur, therapeut of creatief ondernemer moeiteloos de absolute en vanzelfsprekende #1 keuze in een markt propvol met concurrentie. 2017, door Anne Quaars Oprichter Branding Business School

2 HALLO Ambitieuze ondernemer! Goed dat je er bent! Dit is jouw eerste stap naar een bedrijf 100% onder jouw voorwaarden. Ben jij er klaar voor?

3 AANGENAAM! Ik ben Anne Quaars. Ik help jou als ambitieuze zelfstandige expert of creatief ondernemer om de absolute #1 in jouw markt te worden. Zodat er geen klant meer om jou heen kan. Je de concurrentie definitief uitschakelt. Je omzet verdubbelt. En jij een succesvol bedrijf bouwt onder jouw eigen regels en voorwaarden. Ik ben oprichter van de Branding Business School en de Beeldstrateeg. Jarenlang heb ik gewerkt als o.a. strategisch communicatieadviseur, persvoorlichter, consultant voor directies en ondernemers, fotograaf, marketeer, creatief strateeg en als branding business coach. Ik werk uitsluitend met gepassioneerde experts, ambitieuze en moedige ondernemers. Mensen die iedere dag het allerbeste uit zichzelf, hun bedrijf en hun leven willen halen. De mensen die denken in mogelijkheden, leven met de FUCK IT- FACTOR, geloven in grootsheid bij zichzelf en van hun klanten. Het ANDERS willen doen niet om dwars te zijn maar omdat ze willen groeien, willen verbeteren en werkelijk van betekenis willen zijn. Zijn wij een match? Ik ga graag met je gesprek. Welkom bij de Branding Business School! X Anne

4 UNIEK & ONVERGELIJKBAAR. Met een uniek en onvergelijkbaar bedrijfsconcept wordt je meteen een #1. Het zorgt ervoor dat je geen concurrentie meer hebt, onweerstaanbaar bent voor jouw lievelingsklanten en de allerbeste prijs kunt vragen. Wat zou dat voor jouw bedrijf betekenen? Natuurlijk begint jouw succes met een dienst die klanten echt goed helpt. Maar een goede dienst verkoopt zichzelf niet meer. Als jij een uniek bedrijfsconcept onweerstaanbaar en onvergelijkbaar wilt neerzetten dan zijn er een aantal belangrijke ingrediënten. 1. Een zeer specifieke, afgebakende doelgroep 2. Een urgent probleem van deze doelgroep dat je oplost 3. Een groot en aantrekkelijk resultaat dat jouw klant echt wil 4. Een unieke interessante invalshoek of benadering 5. Een eigen, onderscheidende expertmethode In deze Checklist neem ik je kort mee in deze 5 fundamentele stappen om echt die #1 in jouw markt te worden. Zodat jij nooit meer last hebt van concurrentie. De leukste klanten vanzelfsprekend voor jou kiezen. Jij de allerbeste prijs kunt vragen, waardoor je omzet verdubbelt. Jij je eigen regels en voorwaarden stelt. En ga zo maar door. Zit je er klaar voor?

5 1. EEN SPECIFIEKE DOELGROEP Als je iedereen aanspreekt, spreek je niemand echt aan. Misschien denk je dat je door te kiezen, kansen uitsluit. Vaak zijn we geneigd om onszelf maar zo breed mogelijk te profileren. We denken dat we daardoor interessanter zijn voor klanten. Het tegenovergestelde is echter waar. Door een specifieke doelgroep te kiezen, krijg je meteen veel meer aantrekkingskracht. Algemene dingen verkopen niet. Wat nodig is, is om specifiek te zijn. Je spreekt echt iemand aan. Daardoor krijg je smoel. Je boodschap en focus wordt veel scherper. Val je op. Sta je ergens voor. En dat is wat de #1 s doen. Je bent dus niet voor iedereen: je kiest voor de mensen die jij het beste kunt helpen. Je bent er echt voor hen. Het roept specialisme op en mensen doen nu eenmaal graag zaken met specialisten. Door zelf echt te kiezen voor je klanten, kiezen je klanten voor jou. Een goede doelgroep is specifiek en afgebakend. Je moet meteen de personen voor je zien. Dus niet: ondernemers, maar bijvoorbeeld massagetherapeuten die een eigen praktijk hebben, of freelance grafisch vormgevers of ambitieuze werkende moeders met jonge kinderen. Zorg dat je affiniteit hebt met deze doelgroep en het fijn vindt om mee te werken. En, zeer belangrijk: dat je er heel gemakkelijk toegang tot hebt.

6 2. EEN URGENT PROBLEEM Zonder probleem is jouw oplossing niet relevant De meeste zelfstandig ondernemende trainers, coaches, adviseurs of creatieve ondernemers zijn vooral bezig met de oplossing. Willen constructief zijn. Helpen. Het probleem, en de pijn of impact ervan, vergeten we vaak te benoemen. Of we houden onszelf tegen, omdat het we het stiekem zelf ongemakkelijk vinden. Het is exact hierom dat je klant niet in beweging komt. Het roept simpelweg geen urgentie op. Zonder probleem is jouw oplossing niet relevant. Je doet je klant te kort door dit niet te benoemen: hij zal jouw aanbod niet begrijpen en niet snappen waarom hij in actie moet komen. En daardoor krijg je niet de kans je klant te helpen en hem een transformatie door te laten maken. Zorg dus dat je exact weet welke pijn, obstakels, irritatie, ongemak, zorgen of ellende jij oplost voor je klant. Het moet een urgent probleem zijn. Goed om te je beseffen: bedenk je waar je klant ZELF last van heeft, dus niet wat jij als expert de bron van het probleem vindt. Heb het over de symptomen, zoals een klant het zelf zou omschrijven.

7 3. EEN AANTREKKELIJK RESULTAAT Klanten kopen nooit jouw product, jouw aanpak, jouw methode, jouw dienst, jouw (vul maar in.) ZE KOPEN EEN PERSPECTIEF. Een superaantrekkelijk resultaat. Een uitdagende transformatie. Eerst was de situatie zo, toen gingen ze met jou werken, en toen werd hun leven/inkomen/relatie/gezondheid zo. Je stelt het grootst mogelijke resultaat centraal, dus niet een soort minimaal gemiddelde. Een minimale transformatie is niet aantrekkelijk om te kopen. Belangrijker nog: het daagt een klant onvoldoende uit om zelf alle nodige actie en verantwoordelijkheid te nemen - wat nodig is voor een groots resultaat voor jouw klant. En dat is waar jij voor gaat, nietwaar? Weet dus waar jouw klanten naar verlangen. Wat willen ze echt? Waarom is dat belangrijk voor ze? Daar zul jij met je bedrijfsconcept op in moeten haken. Welke transformatie lever jij, wat is het echte, keiharde resultaat voor jouw klanten van jouw diensten? Stel dit centraal in je bedrijf.

8 4. EEN INTERESSANTE BENADERING Inmiddels heb je een duidelijke doelgroep, een urgent probleem, een aantrekkelijk resultaat. Dat is een goede basis. Maar het is niet genoeg om al #1 of onvergelijkbaar te zijn. Voor je het weet zit er weer iemand anders in jouw niche te vissen, en ben je weer terug bij af. FUCK! Dat was dus niet de bedoeling. Voeg er daarom nog iets aan toe. Een interessante benadering, een bijzondere invalshoek. Iets dat alleen JIJ kunt doen. Iets wat helemaal bij jou hoort. Daarom is het ook zo belangrijk dat je 200% jezelf bent in je bedrijf: je hebt nu talloze mogelijkheden om het echt EIGEN te maken. Een invalshoek voor je bedrijfsconcept gaat vaak over een nieuwe manier van kijken. Ja, dit is een creatief proces. Als je nu denkt dat je niet creatief bent, ik zeg je: kap daarmee. Creatief zijn is vooral een vaardigheid ;-) Dat kun je dus leren. Nooit meer concurrentie is een voorbeeld van een benadering. Zorg dat je iets kiest dat helemaal bij jou past. Natuurlijk lever je bewijs voor je stellingen. Je weet dat het werkt. Je voelt het, het past je als een jas. En je staat 100% achter je benadering. Voorbeelden Een essentieel detail waar de rest van de markt overheen stapt en jij juist helemaal op inzoomt en je concept omheen bouwt ( met zelfvertrouwen voor de camera; impactvol stemgebruik bij het pitchen; kledingkeuze voor onderhandelingsgesprekken, etc. ). Een resultaat dat je vergroot ( verdubbel je omzet; 1 miljoen omzet per jaar). Of versnelt (MBA in 1 dag; in 1 dag blijvend van je chronische pijn af). Of juist verlangzaamt (strategische business retraite in Toscane). Een bijzondere manier van leveren (leer pitchen op een cruiseschip in de Caraïben). Urgenter/waardevoller maakt (beter kleden & meer verdienen; verdienen met video). Maak een interessante of innovatieve combinatie ( De Beeldstrateeg, combinatie van strategische communicatie en fotografie). Het probleem omdraait (klanten zonder acquisitie). Enzovoort.

9 5. EEN EIGEN EXPERTMETHODE Dit is jouw inhoudelijke visie die je vertaalt naar een eigen aanpak. Uiteraard heb je die methode getest en bewijs verzameld dat het werkt. Zo niet, dan is dat je eerste way-to-go. Een sterke methode die grote resultaten mogelijk maakt, is een enorm onderscheidende factor. Jouw methode moet staan als een huis. Dat maakt je een expert. Het dwingt autoriteit af. Het is als de dokter die een specifieke behandeling voorschrijft: het staat niet ter discussie. Echte #1 s hebben een eigen methode. Een eigen methode ontwikkelen, dat begint met een goede inhoudelijke visie op je vak. Ik werk uitsluitend met ambitieuze experts, die inhoudelijk weten waar ze het over hebben. Dus ik ga er nu helemaal van uit dat jij exact weet wat er nodig is om jouw klant tot het beste resultaat te brengen. J Ik bedoel hiermee dus niet de processtappen waar iedereen het over heeft, zoals kickstart, evaluatie of plan maken of implementatie (gaap). Iedere stap kun je in theorie apart branden en vermarkten. Iedere stap bevat een uitgesproken, onmisbare expertise. Vanuit de inhoud. HUP AAN DE SLAG! Zo kom jij tot je eigen expertaanpak Wat is het grootste, overall resultaat van je diensten? Welke inhoudelijke stappen zijn volgens jouw inhoudelijke visie nodig, waardoor jouw klant dit resultaat behaalt? Denk aan: o Kennis o Vaardigheden o Acties o Mindsetveranderingen Evt. dingen die jij moet doen, wanneer jij done-for-you-diensten levert. Test je methode met pilots & verzamel bewijs!

10 MEER WETEN? Vraag een gratis strategische sessie aan met Anne Quaars persoonlijk. Samen kijken we waar jij nog kunt winnen om onvergelijkbaar en #1 te worden in jouw markt.

De 10 onmisbare ingrediënten

De 10 onmisbare ingrediënten De 10 onmisbare ingrediënten Ingrediënten om meer te verdienen met video door Noortje Janmaat Business coach en oprichter van Verdienen met VIDEO www.verdienenmetvideo.nl noortje@verdienenmetvideo.nl 06-15

Nadere informatie

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F werkboek T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F Werkboek: Je unieke aanbod maken W W W. M A R L O E S H A L M A N S. C O M Je unieke aanbod of "signature service" maken, dat aanbod waar

Nadere informatie

Hoe je meer verdient met online video s

Hoe je meer verdient met online video s Hoe je meer verdient met online video s Video s die je continue nieuwe klanten opleveren door Noortje Janmaat Business coach en oprichter van Verdienen met VIDEO www.verdienenmetvideo.nl noortje@verdienenmetvideo.nl

Nadere informatie

8 Succesfactoren om online geld te verdienen. "Hoe kan jij jouw kennis en ervaring online delen en daar geld mee verdienen?"

8 Succesfactoren om online geld te verdienen. Hoe kan jij jouw kennis en ervaring online delen en daar geld mee verdienen? 8 Succesfactoren om online geld te verdienen "Hoe kan jij jouw kennis en ervaring online delen en daar geld mee verdienen?" Je kent vast wel ondernemers die actief zijn online en nu een deel van hun inkomen

Nadere informatie

De workshop Creatief denken wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Creatief denken wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Creatief denken Creatief denken, vergroot je oplossend vermogen Hoe creatief ben jij? Hoe creatief is jouw organisatie? Creativiteit is het creëren van iets nieuws dat nuttig en verrassend is.

Nadere informatie

I N 7 S T A P P E N D O O R B R E K E N N A A R P E R J A A R

I N 7 S T A P P E N D O O R B R E K E N N A A R P E R J A A R I N 7 S T A P P E N D O O R B R E K E N N A A R 1 0 0. 0 0 0 P E R J A A R Jij als ambitieuze ondernemende vrouw hebt een DROOM. Vanuit passie en met jouw missie heb je je bedrijf opgezet. Je werkt hard

Nadere informatie

Hoe je tijdens het netwerken. binnenhaalt. binnen 10 seconden. high-end klanten

Hoe je tijdens het netwerken. binnenhaalt. binnen 10 seconden. high-end klanten Hoe je tijdens het netwerken klanten haalt klanten 1 Als ondernemer weet je dat netwerken heel belangrijk is voor de zichtbaarheid en het ontmoeten van (nieuwe) relaties. Echter, vaak vinden ondernemers

Nadere informatie

Verkoop Succes Checklist ONTDEK OF JE BUSINESS KLAAR IS OM JA S TE KRIJGEN VAN DE BESTE KLANTEN

Verkoop Succes Checklist ONTDEK OF JE BUSINESS KLAAR IS OM JA S TE KRIJGEN VAN DE BESTE KLANTEN Verkoop Succes Checklist ONTDEK OF JE BUSINESS KLAAR IS OM S TE KRIJGEN VAN DE BESTE KLANTEN Met deze checklist krijg je inzicht in jouw kansen om in het komende kwartaal een heerlijke golf aan sales op

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge OVERVLOED MANIFESTEER MEER OMZET 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw werkboek voor Dag 5 De

Nadere informatie

Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen Mijn missie... 3 Wie ben ik? Help ik moet een blog!... 5

Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen Mijn missie... 3 Wie ben ik? Help ik moet een blog!... 5 Inhoud Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen... 3 Mijn missie... 3 Wie ben ik?... 4 Help ik moet een blog!... 5 Waarom is bloggen goed voor je onderneming?... 5 Waarom is bloggen goed voor je klanten?...

Nadere informatie

Winnen en behouden van nieuwe cliënten

Winnen en behouden van nieuwe cliënten Winnen en behouden van nieuwe cliënten Dat is de kracht van het zelfstandig ondernemerschap in tegenstelling tot de grote bedrijven. Alles draait om het vertrouwen van jouw cliënt in jouw professionaliteit.

Nadere informatie

Werkboek Introductie Het belangrijkste doel van de introductie is dat we elkaar beter leren kennen en dat we de verwachtingen kunnen managen.

Werkboek Introductie Het belangrijkste doel van de introductie is dat we elkaar beter leren kennen en dat we de verwachtingen kunnen managen. Werkboek Introductie Het belangrijkste doel van de introductie is dat we elkaar beter leren kennen en dat we de verwachtingen kunnen managen. Oefening Deel jouw verwachtingen Wat is de reden waarom je

Nadere informatie

Hoofdstuk 1. Introductie

Hoofdstuk 1. Introductie Hoofdstuk 1 Introductie Wat kan dit boek voor jou betekenen? Als je dit boek leest, sta je op het punt een enorm succes te maken van je bedrijf. Dat vind ik geweldig cool. Welkom! Mijn naam is Marielle

Nadere informatie

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële uitingen. Als startend ondernemer is alles nieuw. De boekhouding,

Nadere informatie

Werkboek MEER KLANTEN OP JOUW MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER KLANTEN DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST

Werkboek MEER KLANTEN OP JOUW MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER KLANTEN DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST Werkboek MEER MANIER! ANNEMIEKE TISSINK KRIJG MEER DOOR MARKETING IN TE ZETTEN OP EEN MANIER DIE BIJ JOU PAST MANIER! Hoofdstuk 1 Nieuwe klanten nodig? Marketing is een vakgebied waar veel om te doen is.

Nadere informatie

Trek jouw ideale klant aan in een oogopslag

Trek jouw ideale klant aan in een oogopslag WERKBOEK Trek jouw ideale klant aan in een oogopslag Naar een sterker, zichtbaarder en aantrekkelijker merk in 3 maanden. Anne Quaars, De Beeldstrateeg, 2016 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave

Nadere informatie

De lanceringsformule. Een stappenplan voor het lanceren

De lanceringsformule. Een stappenplan voor het lanceren De lanceringsformule Een stappenplan voor het lanceren Dit boek gaat over de beste manier om online je diensten te verkopen: door ze te lanceren. Zo n dienst kan een workshop, een online training, een

Nadere informatie

Binnenkomen bij bedrijven

Binnenkomen bij bedrijven Binnenkomen bij bedrijven 2017, Anne Quaars, Branding Business School Er is vaak meer nodig dan 1 gesprek om tot de deal te komen. Meestal gaat het om meerdere contactmomenten voordat er al of niet met

Nadere informatie

5 GEHEIMEN OM MINIMAAL 100.000 TE VERDIENEN PER JAAR

5 GEHEIMEN OM MINIMAAL 100.000 TE VERDIENEN PER JAAR 5 GEHEIMEN OM MINIMAAL 100.000 TE VERDIENEN PER JAAR VOOR KENNISONDERNEMERS ZOALS COACHES, TRAINERS EN ADVISEURS DOOR LAURA BABELIOWSKY WWW.BOUWEENBLOEIENDBEDRIJF.NL OVER LAURA Laura Babeliowsky is één

Nadere informatie

TOTAL PRESENCE ACADEMY E-BOOK. Succesvol zijn wie je bent

TOTAL PRESENCE ACADEMY E-BOOK. Succesvol zijn wie je bent TOTAL PRESENCE ACADEMY E-BOOK Succesvol zijn wie je bent Monique Dekker, juni 2017 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 Waarom dit e-book?... 2 Wie ben ik?... 2 2. Weet wie je bent en waar je voor staat....

Nadere informatie

WERKBOEK CORIEN OENEMA

WERKBOEK CORIEN OENEMA WERKBOEK CORIEN OENEMA WELKOM BIJ DE BUSINESS REBEL BOOTCAMP Heel hartelijk welkom bij de Business Rebel Bootcamp. Ik ben blij dat je hier bent. Mijn naam is Corien Oenema. Ik ben de businessrebel, blogger,

Nadere informatie

10 SUCCESFACTOREN VAN VIP-DAGEN

10 SUCCESFACTOREN VAN VIP-DAGEN 10 SUCCESFACTOREN VAN VIP-DAGEN SNEL GOED VERDIENEN MET WERK DAT JE LEUK VINDT DOOR LAURA BABELIOWSKY WWW.BOUWEENBLOEIENDBEDRIJF.NL WAT IS EEN VIP-DAG PRECIES? Je gaat een dag met de klant aan het werk

Nadere informatie

Dat zijn vragen, die ik terug hoor van mijn klanten, die graag meer klanten en meer omzet willen hebben.

Dat zijn vragen, die ik terug hoor van mijn klanten, die graag meer klanten en meer omzet willen hebben. Gemakkelijk jouw ideale klant aantrekken Dat lijkt een utopie. Er is zoveel concurrentie Hoe val jij op in die volle markt? Hoe onderscheid je je van de concurrentie? Hoe zorg je ervoor, dat je als expert

Nadere informatie

FABULOUS VIRTUAL ASSISTANT MODULE 1 Les 5: Bijlage

FABULOUS VIRTUAL ASSISTANT MODULE 1 Les 5: Bijlage FABULOUS VIRTUAL ASSISTANT MODULE 1 Les 5: Bijlage We spreken uit ervaring als we zeggen dat er ongetwijfeld momenten komen (en misschien is dat nu ook al wel) dat je zelf gaat bedenken waarom ondernemen

Nadere informatie

Training Creatief denken

Training Creatief denken Training Creatief denken Creatief denken: een oplossing voor elk probleem Creatief denken is vandaag de dag een must. De markt verandert razendsnel en als je niet innovatief bent, loop je achter de feiten

Nadere informatie

Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018

Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018 E-BOOK Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018 0 Inhoudsopgave 1. Voorwoord... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 2. Inleiding... 3 Wie is Monique Dekker?... 3 3. Bewustzijn... 4 Zijn wie

Nadere informatie

De workshop Elevator pitch wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Elevator pitch wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Elevator pitch Elevator pitch, laat van je horen Hoe vertel jij krachtig over jezelf in zestig seconden? Sta jij te haperen op een netwerkborrel? Spring je van de hak op de tak tijdens een zakenlunch?

Nadere informatie

41 tips Van Jezelf Houden

41 tips Van Jezelf Houden Marian Palsgraaf 41 tips Van Jezelf Houden Gewoon omdat jij het waard bent Hallo mooie JIJ, Leuk dat je je hebt ingeschreven voor de 21 dagen cursus Van Jezelf Houden. Wat zal het mooi zijn: een wereld

Nadere informatie

Introductie Heb jij al nagedacht over jouw personal brand? Wat maakt jou uniek ten opzichte van anderen en wat zijn jouw sterke kanten?

Introductie Heb jij al nagedacht over jouw personal brand? Wat maakt jou uniek ten opzichte van anderen en wat zijn jouw sterke kanten? Introductie Heb jij al nagedacht over jouw personal brand? Wat maakt jou uniek ten opzichte van anderen en wat zijn jouw sterke kanten? In een wereld waarin allerlei informatie over mensen beschikbaar

Nadere informatie

Creëer je leukste leven. Werkboek. Met Laura & Alexander

Creëer je leukste leven. Werkboek. Met Laura & Alexander Werkboek Creëer je leukste leven Met Laura & Alexander Copyright 2017 - www.humanconnectionacademy.nl Week 1 - Week van het begin van de rest van jouw leven Hoi, je hebt onze kick-off video gezien. Je

Nadere informatie

Je dromen waarmaken. het kan echt!

Je dromen waarmaken. het kan echt! Je dromen waarmaken het kan echt! Waarschuwing: het lezen van dit e-book kan onverwachts groots succes en een enorm geluksgevoel teweeg brengen Doelen stellen - de eerste stap van droom naar succes Ben

Nadere informatie

Grip op Ondernemerschap

Grip op Ondernemerschap Grip op Ondernemerschap Workshopreeks over 1. De juiste focus 2. Scherper positioneren 3. Acquireren met resultaat 4. Effectief communiceren 5. Beter Klantbeheer 6. De creatieve organisatie Je kunt de

Nadere informatie

Training Klantbeleving

Training Klantbeleving Training Klantbeleving Klantbeleving: voeg waarde toe en verwonder Betalen voor de verzending van je online bestelling? Een week wachten tot je de offerte in je mailbox vindt? Daar nemen klanten geen genoegen

Nadere informatie

E-mailmarketing voor zorg-professionals: Reader Deel 1: Waarom is e-mail marketing belangrijk?

E-mailmarketing voor zorg-professionals: Reader Deel 1: Waarom is e-mail marketing belangrijk? Waarom is e-mail marketing belangrijk als zorg-professional? Als therapeut of coach werk je graag met mensen. Ook wil je graag genoeg verdienen om van te kunnen leven. Dat betekent dat het belangrijk voor

Nadere informatie

WHITEPAPER. 10 Online Marketing Insights Voor Opleiders. Whitepaper - 8 Marketinginzichten voor accountants 1

WHITEPAPER. 10 Online Marketing Insights Voor Opleiders. Whitepaper - 8 Marketinginzichten voor accountants 1 WHITEPAPER 10 Online Marketing Insights Voor Opleiders Whitepaper - 8 Marketinginzichten voor accountants 1 Beste lezer, Bambuu werkt dagelijks aan het online vermarkten van opleidingen. Of je nu fotograaf

Nadere informatie

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK!

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! In dit E-book leer je hoe je door het inzetten van je eigen netwerk je bedrijf kan laten groeien. WAAROM DIT E-BOOK? Veel ondernemers beginnen

Nadere informatie

Netwerken, duurzame relaties aangaan door positieve eerste indruk

Netwerken, duurzame relaties aangaan door positieve eerste indruk Workshop Netwerken Netwerken, duurzame relaties aangaan door positieve eerste indruk Breekt het zweet je uit als je het woord netwerken hoort? Toch netwerken we overal, ook jij: in de rij bij de bakker,

Nadere informatie

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig De tijd vliegt voorbij en voor je weet zijn we al weer een jaar verder. Ik zeg wel eens: mensen overschatten wat je in een jaar kunt doen, maar onderschatten wat je in 3 jaar kan realiseren. Laten we naar

Nadere informatie

SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP!

SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP! SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP! LEER IN DIT EBOOK: 1. Checklist: De 7 stappen voor het maken, promoten en verkopen van je online training Extra bonus informatie:

Nadere informatie

10 SUCCESFACTOREN. In het webinar ga ik ook iets vertellen over mijn nieuwe event Meer Verdienen Minder Werken op 3/4/5 april 2014 a.s.

10 SUCCESFACTOREN. In het webinar ga ik ook iets vertellen over mijn nieuwe event Meer Verdienen Minder Werken op 3/4/5 april 2014 a.s. 21 Tips om meer te verdienen en minder te werken 10 SUCCESFACTOREN Veel coaches, trainers en adviseurs verdienen weinig maar werken toch heel hard. Ze werken 1-op-1 en op uur-factuurbasis met klanten.

Nadere informatie

Tips voor Succesvolle Productlancering

Tips voor Succesvolle Productlancering Tips voor Succesvolle Productlancering Door Welmoet Babeliowsky 2015-2016 Hallo! Ben je zelfstandige, coach, trainer of adviseur? Dan heb ik gelijk een vraag aan je! Stel je eens voor: Dat je een nieuw

Nadere informatie

BREAKOUT SESSIE SLIMMER SAMENWERKEN

BREAKOUT SESSIE SLIMMER SAMENWERKEN BREAKOUT SESSIE SLIMMER SAMENWERKEN Maaike Sauerborn & Pepijn Nicolas Eigenaar Youfacilitate: slimmer samenwerken Oprichter Youfacilitate Academy Youfacilitate werkt aan vragen waar meerdere mensen samen

Nadere informatie

ONTSLA JEZELF Jouw Eerste Stap Naar Werken Met Energie En Voldoening Dit rapport is geschreven voor iedereen die al lang op zoek is naar werk dat echt voldoening gaat geven en in een ideale wereld het

Nadere informatie

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 2: je bedrijf op orde Les 2: een goed businessmodel

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 2: je bedrijf op orde Les 2: een goed businessmodel Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen Week 2: je bedrijf op orde Les 2: een goed businessmodel Pen en papier? Wat is een businessmodel? Jouw businessmodel is de manier waarop jij in business bent Twee

Nadere informatie

Als verkopen niet je vak is maar je wèl omzet moet maken.

Als verkopen niet je vak is maar je wèl omzet moet maken. Als verkopen niet je vak is maar je wèl omzet moet maken. SALES MET EEN GOED VERHAAL Laat mij je dan helpen hoe je ook een goede verkoper wordt. MARIJE BASSTEIN - SALES COACH VOOR IEDEREEN DIE OOK MOET

Nadere informatie

Eenvoudig nieuwe klanten. Voor adviseurs, trainers en coaches

Eenvoudig nieuwe klanten. Voor adviseurs, trainers en coaches Eenvoudig nieuwe klanten Voor adviseurs, trainers en coaches Leer hoe ideale klanten naar je toe komen. Wiep de Jong Online Business Trainer Eenvoudig nieuwe klanten 2 Welkom bij mijn E-Book 'Eenvoudig

Nadere informatie

8 Succesfactoren voor een Online Onderneming

8 Succesfactoren voor een Online Onderneming 8 Succesfactoren voor een Online Onderneming Je kent vast wel ondernemers die actief zijn online en nu een deel van hun inkomen of zelfs hun hele inkomen online verdienen met hun kennis en content. Misschien

Nadere informatie

Beter in balans met. de eerste gratis, Nederlandstalige persoonlijke-ontwikkelings-app

Beter in balans met. de eerste gratis, Nederlandstalige persoonlijke-ontwikkelings-app Beter in balans met de eerste gratis, Nederlandstalige persoonlijke-ontwikkelings-app De kracht en het ontstaan van SAM Uit onderzoek blijkt dat je zelf veel invloed kunt uitoefenen op je gevoel van welzijn.

Nadere informatie

Hoe word jij de absolute. Mini brand-workbook D E S I G N P R E M I U M BRANDING FACTORY

Hoe word jij de absolute. Mini brand-workbook D E S I G N P R E M I U M BRANDING FACTORY Hoe word jij de absolute nr1 in jouw markt? Mini brand-workbook 2019 door Branding Factory - www.brandingfactory.be - Alle rechten voorbehouden. Inhoud van dit mini brand-workbook 1. Intro... p.3 2. Aan

Nadere informatie

HET VERSCHIL MAKEN OP DE ARBEIDSMARKT. Lees meer!

HET VERSCHIL MAKEN OP DE ARBEIDSMARKT. Lees meer! BIJTEN ZE? HET VERSCHIL MAKEN OP DE ARBEIDSMARKT Lees meer! Kon je je geluk niet op in 2013, toen er slechts 91.000 openstaande vacatures waren, inmiddels is het peentjes zweten voor de professionals in

Nadere informatie

Inge Test 07.05.2014

Inge Test 07.05.2014 Inge Test 07.05.2014 Inge Test / 07.05.2014 / Bemiddelbaarheid 2 Bemiddelbaarheidsscan Je hebt een scan gemaakt die in kaart brengt wat je kans op werk vergroot of verkleint. Verbeter je startpositie bij

Nadere informatie

Cursus SEO-teksten schrijven

Cursus SEO-teksten schrijven Cursus SEO-teksten schrijven Inleiding Jij wilt het, je concurrent wil het en ik, ik wil het ook. Wat? Scoren op de beste zoekwoorden. En waarom? Omdat ook jij, duizenden bezoekers naar een website wilt

Nadere informatie

111 super waardevolle quotes

111 super waardevolle quotes Stel jezelf eens een doel waar je zowel zenuwachtig als enorm enthousiast van wordt. Je mag er natuurlijk even over nadenken, maar deel wel hieronder welk doel jij jezelf hebt gesteld! Je leert het meeste

Nadere informatie

PERSONAL & CAREER ASSESSMENT

PERSONAL & CAREER ASSESSMENT PERSONAL & CAREER ASSESSMENT Jij kunt het verschil maken. Jouw kick-start voor persoonlijke groei en carrière ontwikkeling Deze vragenlijst is een handig gereedschap om inzicht te krijgen in waar jij staat

Nadere informatie

Welkom. GO ORGANIZING Helpt je organiseren en keuzes maken

Welkom. GO ORGANIZING Helpt je organiseren en keuzes maken Welkom GO ORGANIZING Helpt je organiseren en keuzes maken 1 weten SOCIAL MEDIA 2 vraag zaal Steekwoorden SOCIAL MEDIA Roep steekwoorden die bij je opkomen over SocialMedia 3 weten Programma Wat zijn Social

Nadere informatie

Implementatie Stappenplan naar Succes Ben jij trainer, coach, heb je een eigen praktijk, kortom, ben jij een kleine ondernemer? Als je je business wilt doen laten groeien in de nieuwe economie dan moet

Nadere informatie

Let s Ynnovate! Let s Ynnovate! LET S YNNOVATE! OVER FLEUR & ESTHER FLEUR PULLEN & ESTHER VAN DER STORM

Let s Ynnovate! Let s Ynnovate! LET S YNNOVATE! OVER FLEUR & ESTHER FLEUR PULLEN & ESTHER VAN DER STORM LET S YNNOVATE! Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg, riep Einstein al een dikke eeuw geleden. Wil je innoveren, dan zul je uit je routine moeten stappen. Maar hoe kun je succesvol

Nadere informatie

ContentDocument. Dit is een publicatie van: websitesvoortherapeuten.com. ContentDocument - Websites voor Therapeuten 1.0

ContentDocument. Dit is een publicatie van: websitesvoortherapeuten.com. ContentDocument - Websites voor Therapeuten 1.0 ContentDocument Een website ontwerpen zonder dat je beschikt over goede content is als het ontwerpen van een maatpak zonder de maten van de drager op te nemen. Dit is een publicatie van: websitesvoortherapeuten.com

Nadere informatie

Jouw Training Online. Wiepke de Jong. Online Business Trainer Online Training Websites

Jouw Training Online. Wiepke de Jong. Online Business Trainer Online Training Websites Jouw Training Online Wiepke de Jong Online Business Trainer Online Training Websites INLEIDING BEDRIJFSLEVEN DIENST INNOVATIE MARKETING PROCES VERBETERING INTERNET MOGELIJKHEDEN JOUW TRAINING ONLINE INTERNET

Nadere informatie

Training Creatief denken

Training Creatief denken Training Creatief denken Creatief denken: prikkel je geest Out of the box denken. Of, buiten de gebaande paden denken. Doorbreek denkpatronen. Breekt het zweet je al uit als je dit hoort? Heb jij moeite

Nadere informatie

Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur

Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur Dit ebook heb ik geschreven op 28/10/2013 van 8:26 uur tot 9.58 uur Inhoud Ik heb geen tijd om een ebook te schrijven!... 3 Waarom heb ik het recht om je dit te vertellen?... 4 Template voor schrijven

Nadere informatie

killer CV waarmee je in no-time aan tafel zit met de recruiter?

killer CV waarmee je in no-time aan tafel zit met de recruiter? Hoe maak je een killer CV waarmee je in no-time aan tafel zit met de recruiter? 5 CV geheimen die je concurrentie niet toepast dit e-book wordt je aangeboden door 1 Hoe maak je een killer CV waarmee je

Nadere informatie

B a s S m e e t s w w w. b s m e e t s. c o m p a g e 1

B a s S m e e t s w w w. b s m e e t s. c o m p a g e 1 B a s S m e e t s w w w. b s m e e t s. c o m p a g e 1 JE ONBEWUSTE PROGRAMMEREN VOOR EEN GEWELDIGE TOEKOMST De meeste mensen weten heel goed wat ze niet willen in hun leven, maar hebben vrijwel geen

Nadere informatie

www.implementatieacademy.nl

www.implementatieacademy.nl Implementatie Stappenplan naar Succes Ben jij trainer, coach, heb je een eigen praktijk, kortom, ben jij een kleine ondernemer? Als je je business wilt doen laten groeien in de nieuwe economie dan moet

Nadere informatie

Zorg voor je carrière. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl

Zorg voor je carrière. Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl Neem gerust contact op of maak een afspraak. Telefoon: (030) 602 94 25 of e-mail: zorg@matchcare.nl Hoe presenteer ik mijzelf? Wat wil ik? Zorg voor je carrière Door het dagelijkse contact met mijn coach

Nadere informatie

Maak een vliegende start met je coachingspraktijk

Maak een vliegende start met je coachingspraktijk Groepscoachingsprogramma voor (startende) coaches Maak een vliegende start met je coachingspraktijk De coachingsopleiding is voltooid, je bent klaar om je coachingspraktijk op te zetten. Maar waar begin

Nadere informatie

Marketing vanuit je hart

Marketing vanuit je hart Waardecreatie en identiteitsmarketing Marketing vanuit je hart Voor zelfstandige ondernemers die hun droom najagen Ingrid Langen INHOUD 1. Inleiding 4 2. Wie moet het lezen 5 3. Het Waarom van dit boek

Nadere informatie

Tips en adviezen voor health coaches: vergroot je online zichtbaarheid en vindbaarheid op JOUW manier!

Tips en adviezen voor health coaches: vergroot je online zichtbaarheid en vindbaarheid op JOUW manier! Tips en adviezen voor health coaches: vergroot je online zichtbaarheid en vindbaarheid op JOUW manier! Hallo health coach, Hallo health coach of personal trainer, Dus jij wil andere mensen helpen met een

Nadere informatie

Netwerk. 12-4-2013 10.00 uur tot 16.30 uur

Netwerk. 12-4-2013 10.00 uur tot 16.30 uur WELKOM Netwerk 12-4-2013 10.00 uur tot 16.30 uur Door Andrew David (H4 organisatie training advies) i.s.m. HAN Centrum voor Ondernemerschap FNV Zelfstandigen Andrew David Dynamisch Zelfstandig Communicatieve

Nadere informatie

Dat had ik nooit gedacht en nog steeds kan ik het niet zo goed bevatten.

Dat had ik nooit gedacht en nog steeds kan ik het niet zo goed bevatten. Wow! 17.597,14 euro in drie dagen... Dat had ik nooit gedacht en nog steeds kan ik het niet zo goed bevatten. 17.597,14 euro in drie dagen tijd... de meeste mensen zouden hier een heel jaar voor moeten

Nadere informatie

inleiding 9 INLEIDING

inleiding 9 INLEIDING inleiding 9 INLEIDING Welkom bij het boek dat over jouw droombaan gaat. Jij bent tenslotte op zoek naar wat je wilt doen met je leven. Toch? Het lijkt wel alsof iedereen om je heen een droombaan heeft

Nadere informatie

Sleutel 5. Make it stick

Sleutel 5. Make it stick Sleutel 5. Make it stick Na een inspirerende, creatieve sessie is niets zo frustrerend als stagnatie. Als de flappen met post-its worden opgerold en in een hoekje verdwijnen. Als niemand zich geroepen

Nadere informatie

INZICHT OEFENING: MEER ZELFVERTROUWEN KRIJGEN

INZICHT OEFENING: MEER ZELFVERTROUWEN KRIJGEN INZICHT OEFENING: MEER ZELFVERTROUWEN KRIJGEN Bedenken wat je allemaal niet goed doet en wat er allemaal beter kan is voor de meeste van ons a piece of cake. Hoe vaak boren we onszelf niet de grond in.

Nadere informatie

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 5: grip op geld Les 2: waarde

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 5: grip op geld Les 2: waarde Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen Week 5: grip op geld Les 2: waarde Pen en papier? Kosten versus waarde Hoe zou het zijn om echt het geld te verdienen wat past bij de waarde die je levert? Om niet

Nadere informatie

Valkuilen Door een weinig flexibele houding kun je niet inspelen op veranderende situaties.

Valkuilen Door een weinig flexibele houding kun je niet inspelen op veranderende situaties. 1 Doelgericht Succesvol ondernemen begint met jezelf duidelijke doelen stellen en hier gericht naartoe werken. Een doelgerichte houding zorgt voor richting voor je onderneming en vergroot de kans dat plannen

Nadere informatie

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN 10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN Ervaar zelf hoe je met weinig moeite, meer klanten krijgt! Door Theo de Kleijn helpt zelfstandig ondernemers aan meer klanten Theo de Kleijn www.theodekleijn.nl

Nadere informatie

Training Sales. Sales: onderzoeken, adviseren en verkopen

Training Sales. Sales: onderzoeken, adviseren en verkopen Training Sales Sales: onderzoeken, adviseren en verkopen Verkopen. De één krijgt er een vieze smaak van in zijn mond en de ander staat te trappelen om aan de slag te gaan. Sales is wat jij ervan maakt.

Nadere informatie

JOUW IDEALE LEIDERSCHAP TOOLKIT CHECKLIST

JOUW IDEALE LEIDERSCHAP TOOLKIT CHECKLIST JOUW IDEALE LEIDERSCHAP TOOLKIT CHECKLIST Een snelle & praktische gids om te zien wat je nog nodig hebt voor je volgende promotie Ellen Soentken ellensoentken.com En nu is het jouw beurt Als je denkt aan

Nadere informatie

13 Acquisitietips. AngelCoaching. Coaching en training voor de creatieve sector www.angelcoaching.nl

13 Acquisitietips. AngelCoaching. Coaching en training voor de creatieve sector www.angelcoaching.nl 13 Acquisitietips AngelCoaching Coaching en training voor de creatieve sector Tip 1 Wat voor product/dienst ga je aanbieden? Maak een keuze, niemand kan alles! Tip 1 Veel ondernemers zijn gezegend met

Nadere informatie

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge

Franciens Manifesteer Series 2019 Manifesteer Meer Omzet Challenge WAARDE MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE 1 WERKBOEK MANIFESTEER MEER OMZET CHALLENGE IK NODIG JE UIT ALLE OPDRACHTEN UIT HET WERKBOEK TE MAKEN ONDERNEMERSCOACH EN MANIFESTEER EXPERT 2 Dit is jouw werkboek

Nadere informatie

Workshop Coachend leidinggeven, haal het beste naar boven in mensen

Workshop Coachend leidinggeven, haal het beste naar boven in mensen Workshop Coachend leidinggeven Workshop Coachend leidinggeven, haal het beste naar boven in mensen Als leidinggevende wil je het beste uit je personeel halen. Jij wilt dat ze werken conform de missie en

Nadere informatie

Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P

Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P 1 Gegarandeerd succes, doelgericht resultaat met Business to Personal B2P Persoonlijk klantencontact in jouw on-offline communicatie Ben je op zoek naar de juiste identiteit van jouw organisatie? Ken je

Nadere informatie

Focussen: 2 x 2 vragen

Focussen: 2 x 2 vragen Focussen: 2 x 2 vragen Waar kun je het voor gebruiken? Als je iets wilt bereiken en daarvoor het nodige te doen hebt, dan is het van belang dat je wéét wat je doet. De 2x2-vragen helpen je bij het bedenken

Nadere informatie

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN

10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN 10 DIRECT TOEPASBARE TIPS VOOR MEER KLANTEN Ervaar zelf hoe je met weinig moeite, meer klanten krijgt! Door Theo de Kleijn helpt zelfstandig ondernemers aan meer klanten Theo de Kleijn www.theodekleijn.nl

Nadere informatie

V O L G E R S F A C E B O O K / D E D R E S S C O A C H W W W. G L A N C Y. N L

V O L G E R S F A C E B O O K / D E D R E S S C O A C H W W W. G L A N C Y. N L SIMPEL STAPPENPLAN VAN JE PASSIE JE WERK MAKEN 3.278 VOLGERS FACEBOOK/DEDRESSCOACH WWW.GLANCY.NL Mijn reis: van passie naar ondernemer Gefeliciteerd! Je hebt een eerste stap gezet. Wat fantastisch dat

Nadere informatie

Hoe ben jij KNAP??? >> Doe nu de test! Ga naar de 'Vragenlijst' Howard Gardner

Hoe ben jij KNAP??? >> Doe nu de test! Ga naar de 'Vragenlijst' Howard Gardner Hoe ben jij KNAP??? Je zou talent kunnen omschrijven als ergens heel goed in zijn. Elk mens heeft zo z n eigen talenten. Zelfs de grootste luilak die heeft namelijk een slaaptalent en een lui op de bank

Nadere informatie

www.bedrijfsplanschrijven.nl Over de auteur Als zakelijk adviseur bij diverse banken heb ik de afgelopen 20 jaar honderden plannen van allerlei bedrijven gezien en beoordeeld. Van start-ups tot gevestigde

Nadere informatie

MODULE 1 ZELFANALYSE WERKBOEK: STAP 5. 1 Persoonlijke successen 2 SWOT analyse 3 Samenvatting & conclusie

MODULE 1 ZELFANALYSE WERKBOEK: STAP 5. 1 Persoonlijke successen 2 SWOT analyse 3 Samenvatting & conclusie MODULE 1 ZELFANALYSE WERKBOEK: STAP 5 1 Persoonlijke successen 2 SWOT analyse 3 Samenvatting & conclusie 1. Persoonlijke successen De eerste stap in je carrièrewijziging is je resultaten te herkennen of

Nadere informatie

EFFECTIEF LEIDERSCHAP IN DE NIEUWE ECONOMIE

EFFECTIEF LEIDERSCHAP IN DE NIEUWE ECONOMIE EFFECTIEF LEIDERSCHAP IN DE NIEUWE ECONOMIE De markt van morgen In de markt van morgen hebben we te maken met bewuste consumenten. Verzet tegen de oude economie groeit en bereikt een momentum waarbij je

Nadere informatie

Training Marketing. Marketing, bouwen aan een sterk merk

Training Marketing. Marketing, bouwen aan een sterk merk Training Marketing Marketing, bouwen aan een sterk merk Marketing is vandaag de dag onmisbaar voor een bedrijf om de verkoop van je producten en diensten te bevorderen. Sterker nog, het is een vereiste

Nadere informatie

De workshop Personal branding wordt incompany gegeven en op maat aangeboden.

De workshop Personal branding wordt incompany gegeven en op maat aangeboden. Workshop Personal branding Personal branding, waar sta jij voor? Wat vind je belangrijk? Wat maakt jou uniek? Tijdens de workshop Personal branding ga je op ontdekkingstocht naar jouw waarden en kwaliteiten.

Nadere informatie

BlueDolphin. ValueBlue

BlueDolphin. ValueBlue BlueDolphin ValueBlue Innoveren vanuit (in)zicht: NIBC bouwt en verbindt met architectuur Een reis door de tijd Jordy Dekker: Lead Enterprise Architect NIBC (a.i.) Senior Enterprise Architect ValueBlue

Nadere informatie

Regisseer je carrière

Regisseer je carrière 2-daagse vrouwelijk leiderschapstraining voor meer grip en focus op je carrière 17 en 24 november 2017 if you can dream it, you can do it Walt Disney De tweedaagse training regisseer je carrière is speciaal

Nadere informatie

Welkom. Voor de bewuste powervrouw die droomt van megawild succesvol zijn op een authentieke manier.

Welkom. Voor de bewuste powervrouw die droomt van megawild succesvol zijn op een authentieke manier. www.power2bloom.be Welkom Voor de bewuste powervrouw die droomt van megawild succesvol zijn op een authentieke manier. Ik toon je hoe jij jouw expertise, passie en kennis kan omzetten naar inkomen. INHOUD

Nadere informatie