Samen financieel vooruitkijken

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Samen financieel vooruitkijken"

Transcriptie

1

2 Wat is Mifino? Mifino zorgt voor de digitalisering van je bestaande financiële situatie. Alle informatie die laat zien wat je altijd al wilde weten. Denk hierbij aan inkomens informatie op latere leeftijd; de financiële gevolgen van overlijden of het ontbreken aan inkomensbescherming bij werkloosheid of arbeidsongeschiktheid. Kun je dan je huidige levensstandaard volhouden? Of kan het zelfs beter? Mifino maakt het allemaal inzichtelijk. Up-to-date Mifino is altijd up-to-date. Wat Den Haag ook verandert aan sociale Wet en Regelgeving. Je raadpleegt Mifino en je weet direct wat de financiële gevolgen van de veranderingen voor jou betekenen. Mifino-individueel Alles overzichtelijk op één scherm en 24/7 online bereikbaar. Mifino vertelt het ook in plaatjes. Dit maakt dat het heel makkelijk is alle financiële informatie inzichtelijk te krijgen. Helder toch? Mifino-collectief Werkgevers zijn volgens Den Haag verantwoordelijk voor hun werknemers. Mifino-collectief als communicatieplatform inzetten in het bedrijf faciliteert hierbij. Dit draagt bij aan het bewustwordingsproces van werknemers. Eenmaal bekend met de financiële gevolgen, is iedereen in staat eigen verantwoordelijkheid te nemen en passende maatregelen te treffen. Dit kan bovendien een positieve bijdrage leveren in het terugdringen van verzuim na calamiteiten. Een win-win situatie. Financiële Oriëntatie Oprichter Joost de Jong vindt dat er meer duidelijkheid moet komen voor iedereen op het gebied van inkomens informatie. Zijn missie luidt dan ook: Complexe financiële zaken eenvoudig uitleggen. Inzet daarbij is de inkomens informatie software Mifino. Want met Mifino is Financieel vooruitkijken nog nooit zo makkelijk geweest! Dit leidde tot de oprichting van Financiële Oriëntatie per 1 september Mifino is ontwikkeld door Solverium Heerenveen. In het kader van duurzaam ondernemen zijn alle uitgaven van Financiële Orientatie (zoals: werkwijze, privacy-statement, voorwaarden, handleidingen, tarieven e.d.) digitaal beschikbaar.

3 Mifino Preview Klik op de gewenste afbeelding en Mifino berekent je Besteedbaar Inkomen. Essentieel is wel dat je alle gevraagde gegevens vooraf invult. Je kunt Mifino ook gebruiksklaar laten inrichten door Financiële Oriëntatie. Grafische en cijfermatige weergaven

4 Veel cijfers vertroebelen je overzicht. Daarom vertellen we het ook in plaatjes. Mifino is uiterst gebruiksvriendelijk en compleet. Zo kun je ook per jaar kiezen voor benadering op basis van lasten, gebeurtenissen of inkomensopbouw.

5 Mifino en innovatie De inkomens informatie software Mifino is aan wijzigingen onderhevig. Functionaliteiten, eigenschappen en rekenmodules worden continu doorontwikkeld. Mifino is hierdoor in de afgelopen jaren uitgegroeid tot het meest gebruiksvriendelijke financiële programma. De ontwerpers blijven innoveren. Op zoek naar toepassingen die aansluiten in dit segment. Compleet nieuw concept Het lijkt onmogelijk. Je eigen financiële situatie helder weergegeven. Aangevuld met alle informatie van overheid, voorgaande werkgevers, diverse pensioenfondsen, verzekeraars samen. En dat allemaal in één financieel dashboard. Het kan! Met Mifino van Financiële Oriëntatie heb je het meest complete communicatieplatform tot je beschikking. Waarom een Persoonlijke Dashboard? Iedereen wil toch exact geïnformeerd worden? Alleen heldere informatie geeft je het inzicht. Zo kun je als Mifino gebruiker rekening houden met zaken die gaan komen. Mifino is ontwikkeld vanuit de overtuiging dat de inkomens informatie compleet, overzichtelijk en objectief moet zijn. Makkelijk te bedienen en met jouw persoonlijke situatie als vertrekpunt. Wat maakt Mifino zo uniek? Mifino is gekoppeld aan het Pensioenregister. Met Mifino kun je al je gegevens eenvoudig uploaden. De verwachting is dat deze functionaliteit verder wordt uitgebreid voor andere inkomens informatiebronnen. Toegang en gebruik van Mifino staat los van bestaande secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij wisselingen (zoals werkgever of pensioenuitvoerder) blijft Mifino voor jou toegankelijk. Dit in tegenstelling tot varianten of rekenprogramma s die pensioenuitvoerders gratis aanbieden. Deze zijn veelal gericht op het verkopen van aanvullende eigen financiële producten. Het gebruik daarvan is alleen mogelijk bij het voortbestaan van bestaande Employé Benefits. Bij genoemde wisselingen vervalt het gratis gebruik. Met als gevolg dat al je berekeningen, uitkomsten en gegevens verloren gaan. Demoversie Nieuwsgierig? Kijk op en laat je verrassen door de demoversie. Volledige versie Direct de volledige versie gebruiken? Dat kan. Stuur een naar info@financiele-orientatie.nl en je ontvangt direct je persoonlijke inloggegevens.

6 De 5 voordelen van Mifino (Individueel en Collectief ) 1. Overzicht In Mifino kun je al jouw financiële informatie centraal uploaden en bewaren. Al je loonstroken, jaaropgaven, uniforme pensioenoverzichten, verslagen van functioneringsgesprekken, hypotheekpapieren, verzekeringspolissen, kortom, alles wat jij belangrijk vindt, is digitaal en overzichtelijk opgeslagen. Veelal verdwijnt dergelijke informatie ongelezen in mappen of bureauladen. Bovendien kun je zelf berekeningen maken en rapporten printen. Je krijgt helder inzicht in je financiën. Nu en ook voor later. 2. Human Resource Management Geef helderheid, creëer meerwaarde en zet Mifino-collectief in als communicatieplatform. Ontlast het HRM en bespaar tijd met uitleg van Employé Benefits. Vaak worden deze complexe onderwerpen als onbegrijpelijk ervaren. Mifino-collectief geeft de contractant de keuze: een HRM verantwoordelijke alles laten beheren of alle activiteiten uitbesteden aan Financiële Oriëntatie. 3. Geld besparen Met Mifino kun je zelf financiële risico s in kaart brengen. Ook ondersteunt Mifino je financieel adviseur. Bijvoorbeeld bij advies en bemiddeling van een levensverzekering of hypotheek. Een uitgebreide inventarisatie en het opstellen van een klantprofiel is niet meer nodig; de informatie staat al in Mifino. Helder en eenvoudig toegankelijk. 4. Goed werkgeverschap Financiële vraagstukken vragen om heldere en begrijpelijke financiële informatie. De werkgever kan Mifino-collectief aanbieden als aanvullende arbeidsvoorwaarden (kosteloos). De werknemers ervaren de inzet van Mifino-collectief hierdoor als zeer positief. Een moderne wijze van ondersteunen en informeren. Dit draagt bij aan de beleving van goed werkgeverschap. 5. Financieel gezonde werknemers Bewust worden van financiële risico s draagt bij aan het nemen van eigen verantwoordelijkheid. Bijvoorbeeld het afsluiten van een specifieke verzekering. Voorbereide werknemers hebben zicht op een gezonde financiële toekomst.

7 Toepassingen van Mifino Mifino is gebruiksklaar zodra alle inkomsten, uitgaven, bezittingen en schulden in de privé sfeer door de gebruiker zijn ingevoerd. Maar je kunt Mifino ook gebruiksklaar laten inrichten door Financiële Oriëntatie. Voorbeelden van berekeningen en gebruikstoepassingen: Huidig en toekomstig Besteedbaar Inkomen (bruto / netto) Stoppen met werken en gevolgen na overlijden, werkloosheid of arbeidsongeschiktheid Documenten archief Opstellen klantprofiel Diverse simulaties Doelgroep Mifino is geschikt voor iedereen: consumenten en werknemers. Mifino thuis of op het werk? Neem contact op voor een kennismakingsgesprek of een in-company presentatie. Contact gegevens Financiële Oriëntatie Postbus AC NAARDEN Telefoon info@financiele-orientatie.nl website : Deze brochure is een uitgave van Financiële Oriëntatie. Alle informatie in deze brochure is met de grootst mogelijke zorg samengesteld en deze brochure heeft een informerend karakter. Mifino is aan veranderingen onderhevig. Deze brochure is daarom een momentopname. Toepassingen, rekenmodules of gebruikseigenschappen zijn aan veranderingen onderhevig en kunnen in werkelijkheid afwijken van deze brochure. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleent. Evenmin is Financiële Orientatie hiervoor aansprakelijk. Op de website is alle informatie digitaal terug te vinden. De gebruiker van deze brochure stemt in met de algemene voorwaarden Financiële oriëntatie. Deze brochure vervangt voorgaande uitgaven.

8 Hoe makkelijk wil je het hebben?

Starterpakket. Algemene informatie over en voor webpocket. Namens

Starterpakket. Algemene informatie over en voor webpocket. Namens Starterpakket Algemene informatie over en voor webpocket Namens Inhoud 1. Inleiding 3 2. Welkom bij Webpocket 4 - Wat is webpocket 4 3. Wat biedt webpocket 5-3.1 Hoe werkt Webpocket 5-3.2 Webpocket biedt

Nadere informatie

Je hypotheekadvies: van oriëntatie tot afsluiten

Je hypotheekadvies: van oriëntatie tot afsluiten Dienstenwijzer van Fiew Je hypotheekadvies: van oriëntatie tot afsluiten Een hypotheek afsluiten doe je niet elke dag. En zomaar je hypotheek een beetje veranderen, gaat ook niet. Logisch dus dat je vragen

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER. In onze dienstenwijzer leggen wij graag uit wie wij zijn en wat u van ons kan en ook mág verwachten.

DIENSTENWIJZER. In onze dienstenwijzer leggen wij graag uit wie wij zijn en wat u van ons kan en ook mág verwachten. DIENSTENWIJZER In onze dienstenwijzer leggen wij graag uit wie wij zijn en wat u van ons kan en ook mág verwachten. Wie zijn wij? AV risico- en assurantieadviseurs is een onafhankelijke intermediair voor

Nadere informatie

Aan de Laak B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop

Aan de Laak B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop Aan de Laak B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop Wouda 1 3825 MA Amersfoort Telefoon: 033 20 22 110 E-mail: amersfoort784@hypotheekshop.nl Internet: www.hypotheekshop.nl/amersfoort/vathorst Twitter:

Nadere informatie

Mooijekind Vleut Financiële Diensten Handelend onder de naam: De Hypotheekshop

Mooijekind Vleut Financiële Diensten Handelend onder de naam: De Hypotheekshop Mooijekind Vleut Financiële Diensten Handelend onder de naam: De Hypotheekshop Kruisstraat 2 zwart 2011 PX Haarlem Postbus 3362 2001 DJ Haarlem Telefoon: 023-512 40 30 Fax: 023-512 40 31 E-mail: haarlem487@hypotheekshop.nl

Nadere informatie

Hypotheek adviestraject Vuysters Financiele Diensten BV

Hypotheek adviestraject Vuysters Financiele Diensten BV Hypotheek adviestraject Vuysters Financiele Diensten BV Vuysters Financiële Diensten helpt bij een goed hypotheekadvies Het aangaan van een hypothecair krediet is een belangrijke beslissing. De kosten

Nadere informatie

Een duidelijk verhaal, een helder pensioen Pensioenpresentatie

Een duidelijk verhaal, een helder pensioen Pensioenpresentatie Een duidelijk verhaal, een helder pensioen Pensioenpresentatie Hoewel wij deze presentatie met veel zorgvuldigheid hebben gemaakt kunt u hieraan geen rechten ontlenen. Uw pensioenrechten zijn vastgelegd

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Wie zijn wij? Lees hier alles over onze dienstverlening

Dienstenwijzer. Wie zijn wij? Lees hier alles over onze dienstverlening Dienstenwijzer Wie zijn wij? Lees hier alles over onze dienstverlening Handelend onder de naam Huis & Hypotheek Almere Stad De Binderij 8a 1321 EH Almere Versie 01102018 Wie zijn wij Wij zijn en handelen

Nadere informatie

Handleiding Dashboard. Pensioenfonds Vervoer

Handleiding Dashboard. Pensioenfonds Vervoer Handleiding Dashboard Pensioenfonds Vervoer Zo kijk je naar je pensioen! Kijk af en toe naar je pensioen. Hoeveel pensioen kun je verwachten? En is het genoeg? Bekijk het gevolg van verschillende keuzes.

Nadere informatie

Bosma en Kralt Advies V.O.F. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop

Bosma en Kralt Advies V.O.F. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop - Bosma en Kralt Advies V.O.F. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop Nieuwe Zeeweg 64 Postbus 16 2200 AA NOORDWIJK Telefoon: 071 36 49 957 Fax: 071 36 49 380 E-mail: noordwijk670@hypotheekshop.nl Internet:

Nadere informatie

Dienstenwijzer en Dienstverleningsdocument Your Financials Heerenveen

Dienstenwijzer en Dienstverleningsdocument Your Financials Heerenveen Dienstenwijzer en Dienstverleningsdocument Your Financials Heerenveen Your Financials Heerenveen Bezoekadres : Businesspark Friesland West 27A, 8447 SL Heerenveen Postadres : Businesspark Friesland West

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Werknemers

Handleiding Employ UrenOnline Werknemers Handleiding Employ UrenOnline Werknemers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 9 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Uren invoeren 6 3. Overige functionaliteiten Employ UrenOnline 9 4. Contactgegevens

Nadere informatie

Financiële zekerheid bij arbeidsongeschiktheid. Je leeft, je verandert. Loyalis verandert met je mee.

Financiële zekerheid bij arbeidsongeschiktheid. Je leeft, je verandert. Loyalis verandert met je mee. Financiële zekerheid bij arbeidsongeschiktheid Je leeft, je verandert. Loyalis verandert met je mee. Stel, u wordt ziek. Dat klinkt niet prettig, maar het kán zomaar gebeuren. Een ziekte hebben we immers

Nadere informatie

Onze Diensten- wijzer

Onze Diensten- wijzer Onze Diensten- wijzer Van t Loo Hypotheken Tjalk 24-18 8232 LV Lelystad KvK 39054799 AFM 12004427 Dienstenwijzer - versie 2017-11 www.vantloo.com Wie zijn wij? Wij zijn Van t Loo Hypotheken. Wij stellen

Nadere informatie

Verzekeringen Makelaardij Hypotheken Pensioenen Employment Benefits Bankzaken. Hypotheken VRIELING

Verzekeringen Makelaardij Hypotheken Pensioenen Employment Benefits Bankzaken. Hypotheken VRIELING Verzekeringen Makelaardij Hypotheken Pensioenen Employment Benefits Bankzaken Hypotheken VRIELING A D V I E S G R O E P Vrieling Hypotheken Een hypotheek afsluiten is een belangrijke financiële beslissing.

Nadere informatie

Belangrijke informatie voor uw adviesgesprek

Belangrijke informatie voor uw adviesgesprek Belangrijke informatie voor uw adviesgesprek Waarom is deze brochure voor u belangrijk? U heeft binnenkort een hypotheekadviesgesprek met ons. Hiervoor is al een afspraak gemaakt. Het is belangrijk om

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Financieel dienstverlener met vergunning Nationaal Regime MiFID Wet op het financieel toezicht Juli 2013 Versie 1.

Dienstenwijzer. Financieel dienstverlener met vergunning Nationaal Regime MiFID Wet op het financieel toezicht Juli 2013 Versie 1. Dienstenwijzer Financieel dienstverlener met vergunning Nationaal Regime MiFID Wet op het financieel toezicht Juli 2013 Versie 1.2 Op alle diensten die door Fundament worden geleverd, zijn de Algemene

Nadere informatie

U bent ARBEIDS- ONGESCHIKT. Wat betekent WIA voor uw pensioen?

U bent ARBEIDS- ONGESCHIKT. Wat betekent WIA voor uw pensioen? U bent ARBEIDS- ONGESCHIKT Wat betekent WIA voor uw pensioen? 1. U bent arbeidsongeschikt Inhoud 1. U bent arbeidsongeschikt... 2 2. Wat betekent arbeidsongeschiktheid voor uw inkomen?... 2 2.1 WIA-uitkering

Nadere informatie

Kwaliteitscheck. Heeft de adviseur jou van tevoren uitgelegd welke stappen je moet doorlopen om een hypotheek af te sluiten?

Kwaliteitscheck. Heeft de adviseur jou van tevoren uitgelegd welke stappen je moet doorlopen om een hypotheek af te sluiten? Kwaliteitscheck 1.)Verloop en tijdsduur Voordat je een hypotheek afsluit, moet de adviseur met jou een aantal stappen doorlopen. Hij moet jou van tevoren uitleggen welke stappen dat zijn. De stappen die

Nadere informatie

De Independent Dienstenwijzer

De Independent Dienstenwijzer Wie zijn wij en wat doen wij voor onze klanten? OMDAT VERTROUWEN NIET VANZELFSPREKEND IS. Wie zijn wij? Independent Duinrand B.V. Ruysdaelplein 42 2282BJ Rijswijk Telefoon: 070-324 67 88 Fax: 070-415 05

Nadere informatie

Het Anw-Zekerheidsplan. Goed werkgeverschap voor de nabestaanden van uw werknemer

Het Anw-Zekerheidsplan. Goed werkgeverschap voor de nabestaanden van uw werknemer Het Anw-Zekerheidsplan. Goed werkgeverschap voor de nabestaanden van uw werknemer Inhoud Een goede werkgever denkt mee. 3 Even uw voordelen op een rij! 4 Zo werkt de Algemene nabestaandenwet (Anw). 5 Bijverzekeren

Nadere informatie

In deze dienstenwijzer leggen wij uit wie wij zijn en wat u van ons kan en mag verwachten.

In deze dienstenwijzer leggen wij uit wie wij zijn en wat u van ons kan en mag verwachten. In deze dienstenwijzer leggen wij uit wie wij zijn en wat u van ons kan en mag verwachten. Wie zijn wij? Wij behartigen uw belangen op het gebied van financiële diensten. Wij zijn een onafhankelijke tussenpersoon

Nadere informatie

Handleiding. Versie

Handleiding. Versie Handleiding Versie 20140924 INHOUDSOPGAVE 1. Voorbereiding... 3 2. Inloggen... 4 3. Gegevens Invoeren... 5 4. inkomen invoeren... 6 5. Pensioengegevens invoeren of aanpassen... 7 6. Invoeren Eigen Woning

Nadere informatie

U gaat uit dienst. Wat betekent dit voor uw pensioen, partnerpensioen en arbeidsongeschiktheidsverzekering?

U gaat uit dienst. Wat betekent dit voor uw pensioen, partnerpensioen en arbeidsongeschiktheidsverzekering? U gaat uit dienst. Wat betekent dit voor uw pensioen, partnerpensioen en arbeidsongeschiktheidsverzekering? Inhoud U gaat uit dienst. 3 Situatie 1: U heeft een nieuwe werkgever. 4 Situatie 2: U start uw

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument CAN Assurantiën B.V. Molukkenstraat 68 3531 WE UTRECHT Tel: 030 296 14 81 Fax: 030 296 42 87 www.canassurantien.nl KvK: 30181022 1 P a g i n a Dienstverleningsdocument ten behoeve

Nadere informatie

PENSIOENMANAGEMENT NEDERLAND

PENSIOENMANAGEMENT NEDERLAND PENSIOENMANAGEMENT NEDERLAND Een innovatieve nieuwe organisatie die zich richt op werkgevers die hun werknemers optimaal willen informeren over pensioen en de overige verzekerde arbeidsvoorwaarden (employee

Nadere informatie

Uit dienst. Versie 29-12-2015

Uit dienst. Versie 29-12-2015 Uit dienst Versie 29-12-2015 Versie 29-12-2015 Uit dienst Je gaat uit dienst, maar je gaat nog niet met pensioen. Je hebt een andere baan gevonden, begint een eigen bedrijf of er is een andere reden waarom

Nadere informatie

Inkomensadvies Inkomen

Inkomensadvies Inkomen Verzekeringen Makelaardij Hypotheken Pensioenen Employment Benefits Bankzaken Inkomensadvies Inkomen vrieling assurantien Inkomen bij pensionering, arbeidsongeschiktheid en overlijden Wat gebeurt er met

Nadere informatie

Wat zijn de kosten voor hypotheekadvies en -bemiddeling?

Wat zijn de kosten voor hypotheekadvies en -bemiddeling? Wat zijn de kosten voor hypotheekadvies en -bemiddeling? In dit document geven we je een inzicht in de kosten voor hypotheekadvies en bemiddeling. Deze kosten hangen af van jouw persoonlijke situatie.

Nadere informatie

Tijdelijk partnerpensioen Informatie voor de werkgever. Anw-pensioen. Financiële zekerheid voor het gezin van uw werknemers

Tijdelijk partnerpensioen Informatie voor de werkgever. Anw-pensioen. Financiële zekerheid voor het gezin van uw werknemers Tijdelijk partnerpensioen Informatie voor de werkgever Anw-pensioen Financiële zekerheid voor het gezin van uw werknemers 2 Anw-pensioen Financiële zekerheid voor het gezin van uw werknemers Wilt u inkomenszekerheid

Nadere informatie

Advies - Algemeen concept_software

Advies - Algemeen concept_software Met de invoering van de WFT is het advies van met name complexe producten niet meer hetzelfde. Aan de ene kant stelt de WFT dat het noodzakelijk is dat de adviseur een klantprofiel opstelt. Maar aan de

Nadere informatie

Consumenteninformatie van de Autoriteit Financiële Markten. Loop geen onnodig risico. Beleggings- verzekeringen

Consumenteninformatie van de Autoriteit Financiële Markten. Loop geen onnodig risico. Beleggings- verzekeringen Consumenteninformatie van de Autoriteit Financiële Markten Loop geen onnodig risico Beleggings- verzekeringen Voor wie is deze folder? Deze folder is voor iedereen die een beleggingsverzekering wil afsluiten.

Nadere informatie

Eventueel kunt u met ons een afspraak Telefoon: Telefoon:

Eventueel kunt u met ons een afspraak Telefoon: Telefoon: Hoofdstraat Hypotheken B.V. handelend onder de naam: De Hypotheekshop Vestiging Helmond Vestiging Eindhoven Steenweg 18A Vestdijk 188 5707 CG Helmond 5611 CZ Eindhoven Openingstijden: Maandag van 09:00

Nadere informatie

Vrieling Hypotheken. Aankoop eerste woning. Een andere woning kopen. Uw eigen onafhankelijke adviseur. Verbouwen. Vrieling Hypotheken:

Vrieling Hypotheken. Aankoop eerste woning. Een andere woning kopen. Uw eigen onafhankelijke adviseur. Verbouwen. Vrieling Hypotheken: Vrieling Hypotheken Een hypotheek afsluiten is een belangrijke financiële beslissing. Hiervoor wilt u bijgestaan worden door een financieel adviseur die u echt kent. Die vindt u bij Vrieling. Persoonlijk

Nadere informatie

Samen werken aan de mooiste database

Samen werken aan de mooiste database Samen werken aan de mooiste database Inleiding Het is erg vervelend wanneer in een zakelijke brief uw naam verkeerd gespeld wordt, of als u op de werkvloer steeds post ontvangt op naam van uw voorganger.

Nadere informatie

Tijdelijk partnerpensioen Informatie voor de werkgever. Anw-pensioen. Financiële zekerheid voor het gezin van uw werknemers

Tijdelijk partnerpensioen Informatie voor de werkgever. Anw-pensioen. Financiële zekerheid voor het gezin van uw werknemers Tijdelijk partnerpensioen Informatie voor de werkgever Anw-pensioen Financiële zekerheid voor het gezin van uw werknemers Anw-pensioen Financiële zekerheid voor het gezin van uw werknemers Wilt u inkomenszekerheid

Nadere informatie

Pensioen Continu Plan nettopensioen Voor de periode na uw pensioendatum

Pensioen Continu Plan nettopensioen Voor de periode na uw pensioendatum Pensioen Continu Plan nettopensioen Voor de periode na uw pensioendatum Aanvulling van ouderdomspensioen en partnerpensioen voor werknemers met een salaris boven 100.000 Sinds 1 januari 2015 gelden er

Nadere informatie

Hierna vind je, kort en bondig, onze algemene gegevens, informatie over onze dienstverlening en waar je terecht kunt met klachten.

Hierna vind je, kort en bondig, onze algemene gegevens, informatie over onze dienstverlening en waar je terecht kunt met klachten. Dienstenwijzer A. Inleiding De verzekeringsbedrijfstak hecht waarde aan goede voorlichting op het gebied van verzekeringen. Conform de eisen van de Wft (Wet financieel toezicht) heeft ons kantoor een dienstenwijzer

Nadere informatie

Dienstenwijzer. Financieel dienstverlener met vergunning Nationaal Regime MiFID Wet op het financieel toezicht Maart 2011 Versie 1.

Dienstenwijzer. Financieel dienstverlener met vergunning Nationaal Regime MiFID Wet op het financieel toezicht Maart 2011 Versie 1. Dienstenwijzer Financieel dienstverlener met vergunning Nationaal Regime MiFID Wet op het financieel toezicht Maart 2011 Versie 1.1 Op alle diensten die door Fundament worden geleverd, zijn de Algemene

Nadere informatie

Update 1.5.0 SCENARIO ADVIES OVERLIJDEN

Update 1.5.0 SCENARIO ADVIES OVERLIJDEN Update 1.5.0 SCENARIO ADVIES OVERLIJDEN Hoofdstuk 1, Scenario Advies Overlijden Inhoud 1 Scenario Advies Overlijden... 1 2 Kiezen voor Advies overlijden... 1 3 Personalia en partner... 2 4 Inventarisatie

Nadere informatie

Hoe betaalt u uw huis als u niet meer kunt werken?

Hoe betaalt u uw huis als u niet meer kunt werken? Hoe betaalt u uw huis als u niet meer kunt werken? AEGON Woonlastenverzekering Inhoud Hoe betaalt u uw huis als u niet meer kunt werken? pagina 3 U kiest voor flexibiliteit pagina 5 U verzekert zich voor

Nadere informatie

De Amersfoortse. De Inkomensverzekeraar van ondernemend Nederland. Toon goed werkgeverschap. Bied uw medewerkers een WGA-Gat verzekering

De Amersfoortse. De Inkomensverzekeraar van ondernemend Nederland. Toon goed werkgeverschap. Bied uw medewerkers een WGA-Gat verzekering De Amersfoortse De Inkomensverzekeraar van ondernemend Nederland Toon goed werkgeverschap Bied uw medewerkers een WGA-Gat verzekering Toon goed werkgeverschap Loyale en gemotiveerde medewerkers vormen

Nadere informatie

Vestiging Gouda Vestiging Waddinxveen Vestiging Bodegraven

Vestiging Gouda Vestiging Waddinxveen Vestiging Bodegraven Vestiging Gouda Vestiging Waddinxveen Vestiging Bodegraven Karnemelksloot 2 Zuidkade 183A van Tolstraat 4a 2806 BG Gouda 2741 JS Waddinxveen 2411 BR Bodegraven Openingstijden: Openingstijden: Openingstijden:

Nadere informatie

Financial Planning Van Noort B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop (Zoetermeer Centrum)

Financial Planning Van Noort B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop (Zoetermeer Centrum) Financial Planning Van Noort B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop (Zoetermeer Centrum) J.L. van Rijweg 40 2713 JA ZOETERMEER Telefoon: 079 316 16 26 Fax: 079 316 16 20 E-mail: info@fpn-groep.nl

Nadere informatie

Korte handleiding Finix Nieuw Dossier

Korte handleiding Finix Nieuw Dossier Korte handleiding Finix Nieuw Dossier Finix Nieuw Dossier-V1 pagina 1 Inleiding... 3 Dashboard van Nieuw Dossier... 4 Oriëntatie... 5 Huidige situatie... 6 Klantprofiel... 7 Potentiële onderpanden... 8

Nadere informatie

Vijf veranderingen per 1 januari 2013

Vijf veranderingen per 1 januari 2013 Advies over financiële producten? December 2012 Vijf veranderingen per 1 januari 2013 U overweegt een financieel product aan te schaffen en daarover advies in te winnen? Dan gaan er bij de advisering van

Nadere informatie

Buiten kantooruren en op zaterdag zijn we

Buiten kantooruren en op zaterdag zijn we - Drenth & Partners Assurantiën en Pensioenen B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop Schoutplein 31 3131 JZ Vlaardingen Openingstijden: Maandag van 09:00 tot 17:30 Dinsdag van 09:00 tot 17:30 Woensdag

Nadere informatie

ZÉKER LEVEN. Wij voelen ons betrokken bij u als klant TIP!

ZÉKER LEVEN. Wij voelen ons betrokken bij u als klant TIP! ZÉKER LEVEN Wij voelen ons betrokken bij u als klant TIP! Wilt u continu voordelig verzekerd zijn van het beste advies, slimme alerts en onze proactieve begeleiding? Informeer dan vrijblijvend naar onze

Nadere informatie

Goed verzekeren is een uitdagende onderneming

Goed verzekeren is een uitdagende onderneming Goed verzekeren is een uitdagende onderneming Verzekeren vraagt om kennis van zaken. In elke denkbare betekenis van het woord. Om verstand van verzekeren, maar eerst en vooral om kennis van u. Daarom willen

Nadere informatie

blad Ontmoet Paul op www.onsbpfschilders.nl wat vinden blijft gelijk 5 Meer inzicht in je pensioen: met UPO & de Pensioenplanner 2 Premie in 2015:

blad Ontmoet Paul op www.onsbpfschilders.nl wat vinden blijft gelijk 5 Meer inzicht in je pensioen: met UPO & de Pensioenplanner 2 Premie in 2015: Pensioen blad voor ondernemers april 2015 Meer inzicht in je pensioen: met UPO & de Pensioenplanner 2 wat vinden we van ons pensioenfonds 4 Premie in 2015: pensioenpremie blijft gelijk 5 Welk pensioenloon

Nadere informatie

onze dienstenwijzer 0

onze dienstenwijzer 0 onze dienstenwijzer onze dienstenwijzer 0 Inhoud Inhoud...1 Wie zijn wij?...2 Hoe gaan wij te werk bij complexe producten, zoals hypotheken of pensioenen...7 Veranderingen in jouw situatie...7 Wat verwachten

Nadere informatie

HANDLEIDING APP 2.0 QLINX. DE SNELSTE LINK NAAR BESCHIKBAAR WERK!

HANDLEIDING APP 2.0 QLINX. DE SNELSTE LINK NAAR BESCHIKBAAR WERK! HANDLEIDING APP 2.0 ALLE FUNCTIONALITEITEN VAN DE APP ZIJN OOK AAN- WEZIG IN JE QLINX ONLINE ACCOUNT. DIT IS VOOR DE MEDEWERKERS DIE GEEN APP KUNNEN DOWNLOADEN. Zuider Emmakade 51 2012 KN Haarlem The Netherlands

Nadere informatie

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers

Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Handleiding Employ UrenOnline Opdrachtgevers Versie 1.5 mei 2013 Pagina 1 van 15 Inhoudsopgave 1. Inloggen in Employ UrenOnline 4 2. Instellingen binnen Employ UrenOnline 6 2.1 Contactpersonen 6 2.2 Projecten

Nadere informatie

Naam en adres; Onze gegevens luiden: Olthof & Partners Hypotheek en Assurantie Adviseurs, Raadhuisstraat 13, 1541JA koog aan de Zaan,

Naam en adres; Onze gegevens luiden: Olthof & Partners Hypotheek en Assurantie Adviseurs, Raadhuisstraat 13, 1541JA koog aan de Zaan, Informatie over onze dienstverlening; Wij maken graag heldere afspraken met u over onze dienstverlening en de bijbehorende kosten. In deze brochure lees je daar meer over. Wij gaan hierbij verder dan de

Nadere informatie

Het beheer van uw collectieve pensioenregeling

Het beheer van uw collectieve pensioenregeling Het beheer van uw collectieve pensioenregeling Dienstverlening ABC Pensioen: beheer collectieve pensioenregeling Na het afsluiten of verlengen van uw pensioenregeling is het belangrijk dat de pensioenregeling

Nadere informatie

Inleiding. Keuzemogelijkheden

Inleiding. Keuzemogelijkheden In dienst Bij indiensttreding bij UWV ga je ook automatisch pensioen opbouwen bij Pensioenfonds UWV. Waar moet je op letten? Welke keuzes kun je maken? Inleiding Iedereen die in dienst komt bij UWV start

Nadere informatie

DIENSTENWIJZER / DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTENWIJZER / DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTENWIJZER / DIENSTVERLENINGSDOCUMENT Deze dienstenwijzer wordt u aangeboden door: MeerHuis financiële dienstverlening Robberstraat 1 4201 AK GORINCHEM Voordat u besluit om van onze dienstverlening

Nadere informatie

Contactgegevens en openingstijden. Bezoekadres Oude Ebbingestraat 91 9712 HG Groningen. Postadres Postbus 1041 9701 BA Groningen

Contactgegevens en openingstijden. Bezoekadres Oude Ebbingestraat 91 9712 HG Groningen. Postadres Postbus 1041 9701 BA Groningen Contactgegevens en openingstijden Bezoekadres Oude Ebbingestraat 91 9712 HG Groningen Postadres Postbus 1041 9701 BA Groningen Telefoon 050 318 40 20 Fax 050 313 04 40 website email www.lagrohypotheken.nl

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Dit Dienstverleningsdocument wordt u aangeboden door: Het Nederlands Hypotheekcentrum Wij willen ons graag aan u voorstellen en u informeren over onze dienstverlening, werkwijze

Nadere informatie

Dienstverlening Hypotheekadvies 2014

Dienstverlening Hypotheekadvies 2014 Dienstverlening Hypotheekadvies 2014 Tarieven Hypotheek Menu De aanpak van de Vries en Partners BV Stap 1: Intake Stap 2: Oriëntatie en algemene informatie Stap 3: Advies op maat Stap 4: Offerte aanvragen

Nadere informatie

Zaken voor de DIRECTEUR GROOTAANDEELHOUDER

Zaken voor de DIRECTEUR GROOTAANDEELHOUDER Zaken voor de DIRECTEUR GROOTAANDEELHOUDER Mozartlaan 27a 1217 CM Hilversum + 31 (0)35-6251040 info@vanderlee-partners.nl www.vanderlee-partners.nl Persoonlijke service voor de directeur grootaandeelhouder.

Nadere informatie

Onze Dienstenwijzer. www.huis-hypotheek.nl/rotterdam-capelle

Onze Dienstenwijzer. www.huis-hypotheek.nl/rotterdam-capelle Onze Dienstenwijzer Huis & Hypotheek Rotterdam-Capelle (statutair: HMJ Makelaardij B.V.) Jacob van Campenplein 67 3067 LA Rotterdam KVK 24302924 AFM 12006938 Dienstenwijzer Huis & Hypotheek Rotterdam-Capelle

Nadere informatie

Verstandig je pensioen regelen

Verstandig je pensioen regelen Consumenteninformatie van de Autoriteit Financiële Markten Let op de risico s van je pensioen Verstandig je pensioen regelen Denk nu na over je pensioen Voor wie is deze folder? Deze folder is voor iedereen

Nadere informatie

1. INLEIDING... 2 2. OVERZICHTEN... 3 2.1 KOSTEN... 3 2.2 RAPPORTAGE... 4 3. REGELINGEN... 6 4. BENEFITS STATEMENT... 7 5. MUTATIES... 10 5.

1. INLEIDING... 2 2. OVERZICHTEN... 3 2.1 KOSTEN... 3 2.2 RAPPORTAGE... 4 3. REGELINGEN... 6 4. BENEFITS STATEMENT... 7 5. MUTATIES... 10 5. 1. INLEIDING... 2 2. OVERZICHTEN... 3 2.1 KOSTEN... 3 2.2 RAPPORTAGE... 4 3. REGELINGEN... 6 4. BENEFITS STATEMENT... 7 5. MUTATIES... 10 5.1 MUTATIE INDIENSTTREDING... 10 5.2 MUTATIE PERSOONLIJKE GEGEVENS...

Nadere informatie

Uw huis, uw hypotheek, uw financiële toekomst

Uw huis, uw hypotheek, uw financiële toekomst Uw huis, uw hypotheek, uw financiële toekomst Rabobank. Een bank met ideeën. Uw huis, uw hypotheek, uw financiële toekomst Lees deze brochure zorgvuldig door. U hebt uw droomhuis gevonden, een prachtig

Nadere informatie

Payrolling. Tentoo Collective Freelance & Flex. Aan de slag. Verschillende soorten prijsafspraken. Hoe werkt Tentoo CF&F?

Payrolling. Tentoo Collective Freelance & Flex. Aan de slag. Verschillende soorten prijsafspraken. Hoe werkt Tentoo CF&F? Welkom bij Tentoo Om het werken met Tentoo zo eenvoudig mogelijk te maken, vind je in deze brochure een toelichting op onze dienstverlening, de werkwijze en andere relevante informatie. TENTOO Sinds onze

Nadere informatie

ThomaLife. Financieel inzicht, bepaal uw eigen koers! uw schakel naar zekerheid!

ThomaLife. Financieel inzicht, bepaal uw eigen koers! uw schakel naar zekerheid! ThomaLife Financieel inzicht, bepaal uw eigen koers! uw schakel naar zekerheid! ThomaLife Al onze cliënten hebben financiële doelstellingen voor nu en voor later. U bent er misschien niet iedere dag mee

Nadere informatie

Verstandig je pensioen regelen

Verstandig je pensioen regelen 1 Verstandig je pensioen regelen Voor wie is deze folder? Deze folder is voor iedereen die zijn of haar pensioen goed wil regelen. Van de mensen die werken heeft bijna de helft nooit goed over het pensioen

Nadere informatie

Hypotheekshop Wijchen B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop Kasteellaan 52 6602 DG WIJCHEN

Hypotheekshop Wijchen B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop Kasteellaan 52 6602 DG WIJCHEN Hypotheekshop Wijchen B.V. Handelend onder de naam: De Hypotheekshop Kasteellaan 52 6602 DG WIJCHEN Telefoon: 024 649 50 25 Fax: 024 649 50 01 E-mail: wijchen1375@hypotheekshop.nl Internet: www.hypotheekshop.nl/wijchen

Nadere informatie

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT

DIENSTVERLENINGSDOCUMENT DIENSTVERLENINGSDOCUMENT D it document wordt u aangeboden door R-B & A en Partners. Wij zijn adviseurs en bemiddelaars op het gebied van Bedrijfsmatige en Particuliere Verzekeringen, Pensioenen, Levensverzekeringen,

Nadere informatie

Lees deze brochure zorgvuldig door. Samen sterker

Lees deze brochure zorgvuldig door. Samen sterker Uw hypotheekadvies bij de Rabobank Lees deze brochure zorgvuldig door. Samen sterker Uw hypotheekadvies bij Rabobank U hebt uw droomhuis gevonden, een prachtig idee voor de verbouwing of u vraagt zich

Nadere informatie

Adviesbureau Leibbrand Handelend onder de naam: De Hypotheekshop. Europaboulevard RN ALKMAAR

Adviesbureau Leibbrand Handelend onder de naam: De Hypotheekshop. Europaboulevard RN ALKMAAR Adviesbureau Leibbrand Handelend onder de naam: De Hypotheekshop Europaboulevard 423 1825 RN ALKMAAR Telefoon: 072 56 11 355 E-mail: alkmaar503@hypotheekshop.nl Internet: www.hypotheekshop.nl/alkmaar/demare

Nadere informatie

Consumenteninformatie van de Autoriteit Financiële Markten. Loop geen onnodig risico. Verstandig je pensioen regelen

Consumenteninformatie van de Autoriteit Financiële Markten. Loop geen onnodig risico. Verstandig je pensioen regelen Consumenteninformatie van de Autoriteit Financiële Markten Loop geen onnodig risico Verstandig je pensioen regelen Voor wie is deze folder? Deze folder is voor iedereen die wil weten wat je kunt doen om

Nadere informatie

Klantprofiel. Waarom een Klantprofiel?

Klantprofiel. Waarom een Klantprofiel? Klantprofiel Waarom een Klantprofiel? In 2006 is de Wet Financieel Toezicht (WFT) van kracht geworden. Deze nieuwe Wet legt verantwoordelijkheden van de financiële dienstverleners vast, zodat aan consumenten

Nadere informatie

Onze Dienstenwijzer. huis-hypotheek.nl/nootdorp

Onze Dienstenwijzer. huis-hypotheek.nl/nootdorp Onze Dienstenwijzer Huis & Hypotheek Nootdorp Koco B.V. Zilveren Zweep 2 2632 GP Nootdorp KvK 27266549 AFM 12004802 Dienstenwijzer Huis & Hypotheek Nootdorp - versie 2 - maart 2016 huis-hypotheek.nl/nootdorp

Nadere informatie

WIA Opvang Polis Collectief. Extra zekerheid dankzij uw arbeidsongeschiktheidspensioen.

WIA Opvang Polis Collectief. Extra zekerheid dankzij uw arbeidsongeschiktheidspensioen. WIA Opvang Polis Collectief Extra zekerheid dankzij uw arbeidsongeschiktheidspensioen. Inleiding Extra zekerheid bij arbeidsongeschiktheid Hopelijk krijgt u er nooit mee te maken. Maar het is natuurlijk

Nadere informatie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie

Handleiding Multicraft Online Online urenregistratie Online urenregistratie Versie 1.4 Release 26-07-2013 I Inhoudsopgave Deel I voor werknemers 1 Deel II App 7 voor werknemers 1 1 voor werknemers Met Multicraft Online is het mogelijk om 24 uur per dag online

Nadere informatie

Uw werknemers en hun pensioen in de Metaal en Techniek

Uw werknemers en hun pensioen in de Metaal en Techniek Uw werknemers en hun pensioen in de Metaal en Techniek Uw onderneming is actief in de Metaal en Techniek. Daarom is het pensioen van uw werknemers ondergebracht bij Pensioenfonds Metaal en Techniek (PMT).

Nadere informatie

OVERLIJDENSRISICOVERZEKERING 100% ONAFHANKELIJK

OVERLIJDENSRISICOVERZEKERING 100% ONAFHANKELIJK 1 De waarde van ONAFHANKELIJK Financieel Advies bij een OVERLIJDENSRISICOVERZEKERING 100% ONAFHANKELIJK 2 Vrij is onafhankelijk Vrij zijn betekent in de kern dat je de mogelijkheid hebt om keuzes te kunnen

Nadere informatie

Het ANW-Zekerheidsplan. Zekerheid voor later

Het ANW-Zekerheidsplan. Zekerheid voor later Het ANW-Zekerheidsplan Zekerheid voor later De Anw en meer zekerheid voor de werkgever Als iemand overlijdt, kunnen de nabestaanden - partner en kinderen - een uitkering aanvragen via de Algemene nabestaandenwet

Nadere informatie

Dienstenwijzer/Dienstverleningsdocument

Dienstenwijzer/Dienstverleningsdocument Informatie over onze dienstverlening Op grond van de Wet Financieel Toezicht zijn wij verplicht u vooraf aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst onderstaande informatie te verstrekken. In

Nadere informatie

Wet Pensioencommunicatie White Paper

Wet Pensioencommunicatie White Paper White Paper December 15 Wat houdt deze wet in en wat is het doel? Deze nieuwe wet, die op 1 juli 2015 is ingegaan, wijzigt de Pensioenwet en de Wet Verplichte Beroepspensioenregelingen. De Wet is in het

Nadere informatie

LOONVISIE: GEEN ZORGEN MEER OVER UW PERSONEEL

LOONVISIE: GEEN ZORGEN MEER OVER UW PERSONEEL LOONVISIE: GEEN ZORGEN MEER OVER UW PERSONEEL Bent u werkgever of adviseur, dan hebben wij een passende oplossing voor u. Wij zijn al ruim 18 jaar specialist op het gebied van salarisverwerking en employee

Nadere informatie

Scheiden of einde relatie

Scheiden of einde relatie Scheiden of einde relatie Net zo goed als trouwen en gaan samenwonen, heeft ook het einde van een relatie of een scheiding gevolgen voor je pensioen. Inleiding Het is nooit de bedoeling, maar we weten

Nadere informatie

Nabestaandenpensioen. Pensioen is er niet alleen voor jezelf. Het is ook bedoeld om eventuele nabestaanden goed verzorgd achter te laten.

Nabestaandenpensioen. Pensioen is er niet alleen voor jezelf. Het is ook bedoeld om eventuele nabestaanden goed verzorgd achter te laten. Nabestaandenpensioen Pensioen is er niet alleen voor jezelf. Het is ook bedoeld om eventuele nabestaanden goed verzorgd achter te laten. Inleiding De pensioenregeling van UWV voorziet standaard in een

Nadere informatie

Handleiding P&S Xtra Online

Handleiding P&S Xtra Online Handleiding P&S Xtra Online Versie 2016 2 Inhoudsopgave 1. Inloggen... 3 1.1 Inloggen... 3 1.2 Beveiliging... 4 1.3 Wachtwoord wijzigen... 4 2. Selecties... 5 2.1 Selecteer werkgever... 5 2.2 Menu opties...

Nadere informatie

Verzekerd Doel laat u toe om een analyse te maken, die volgende features omvat :

Verzekerd Doel laat u toe om een analyse te maken, die volgende features omvat : Verzekerd Doel Distriplan ontwikkelt sinds 1985 software pakketten voor financiële planning op de Belgische markt. Het is een gamma van flexibele, gebruiksvriendelijke en gespecialiseerde software waarbij

Nadere informatie

Pensioen aanvullende pensioenregelingen. Wat krijg je in onze aanvullende regelingen? Extra ouderdomspensioen. Laag 1.

Pensioen aanvullende pensioenregelingen. Wat krijg je in onze aanvullende regelingen? Extra ouderdomspensioen. Laag 1. Pensioen 1-2-3 aanvullende pensioenregelingen Werk je bij een werkgever die bij ons is aangesloten, dan bouw je automatisch ouderdomspensioen bij ons op in de basispensioenregeling. Daarnaast kan je werkgever

Nadere informatie

Eventueel kunt u met ons een afspraak buiten kantooruren maken.

Eventueel kunt u met ons een afspraak buiten kantooruren maken. Oude Ebbingestraat 91 9712 HG Groningen Postbus 1041 9701BA Groningen Telefoon: 050 318 40 20 Fax: 050 313 04 40 Internet: www.lagrohypotheken.nl Openingstijden : Maandag van 09:00 tot 17:30 Dinsdag van

Nadere informatie

MAANDAGOCHTEND HET BOS VOOR JEZELF

MAANDAGOCHTEND HET BOS VOOR JEZELF MAANDAGOCHTEND HET BOS VOOR JEZELF Pak je kans! Informatie voor werknemers Het Het is een regeling die jou als werknemer in Bij deelname aan het wordt het ingeleverde loon voor de helft gecom penseerd

Nadere informatie

Wij houden je hypotheek ook na het afsluiten goed in de gaten

Wij houden je hypotheek ook na het afsluiten goed in de gaten www.hypotheekshop.nl Wij houden je hypotheek ook na het afsluiten goed in de gaten De voordelen van de APK Service Hypotheken DE HYPOTHEEKSHOP ADVIES PERIODIEKE KEURING Geniet van financiële nachtrust

Nadere informatie

Zelfstandig ondernemer? Heb jij goed nagedacht over arbeidsongeschiktheid?

Zelfstandig ondernemer? Heb jij goed nagedacht over arbeidsongeschiktheid? Zelfstandig ondernemer? Heb jij goed nagedacht over arbeidsongeschiktheid? Nederland telt bijna een miljoen zelfstandige ondernemers. Ieder jaar komen er 80.000 starters bij. Een eigen bedrijf biedt veel

Nadere informatie

WAAR HET BIJ EEN HYPOTHEEKADVIES ÉCHT OM GAAT: Passen de maandlasten in uw financiële huishouding?

WAAR HET BIJ EEN HYPOTHEEKADVIES ÉCHT OM GAAT: Passen de maandlasten in uw financiële huishouding? WAAR HET BIJ EEN HYPOTHEEKADVIES ÉCHT OM GAAT: Passen de maandlasten in uw financiële huishouding? 1 U overweegt een woning te kopen. U gaat dan waarschijnlijk voor de financiering hiervan een hypothecair

Nadere informatie

MKB Salarisadministratie. Aanleveren mutaties op vaste dag per maand. Starten met Tentoo HR. Gegevens naar Belastingdienst

MKB Salarisadministratie. Aanleveren mutaties op vaste dag per maand. Starten met Tentoo HR. Gegevens naar Belastingdienst Werkwijze Welkom bij Tentoo Om het werken met Tentoo HR zo eenvoudig mogelijk te maken, vind je in deze brochure een toelichting op onze dienstverlening, de werkwijze en andere relevante informatie. Professionals

Nadere informatie

Om deze code te ontvangen dient u eerst uw eigen account aan te maken.

Om deze code te ontvangen dient u eerst uw eigen account aan te maken. HANDLEIDING GEBRUIK DIGITAAL SUBSIDIEPORTAL SFRECREATIE Voor het aanmaken van uw eigen account en gebruik van de functies binnen het portal, krijgt u een eigen omgeving. Deze omgeving is alleen te benaderen

Nadere informatie

Korte handleiding Finix Nieuw Dossier

Korte handleiding Finix Nieuw Dossier Korte handleiding Finix Nieuw Dossier 1 Inleiding... 3 Dashboard van Nieuw Dossier... 4 Oriëntatie... 5 Huidige situatie... 6 Klantprofiel... 7 Potentiële onderpanden... 8 Hypotheekberekening...12 Losse

Nadere informatie

Een huis, de hypotheek, en uw financiële toekomst

Een huis, de hypotheek, en uw financiële toekomst Een huis, de hypotheek, en uw financiële toekomst U hebt uw droomhuis gevonden, een prachtig idee voor de verbouwing of u wilt een andere hypotheek. Uitstekend! Maar dat heeft ook gevolgen voor uw uitgavenpatroon.

Nadere informatie

Dienstverleningsdocument

Dienstverleningsdocument Dienstverleningsdocument Hypotheekadvies Geachte heer/mevrouw, U oriënteert zich over de mogelijkheden van een hypothecaire geldlening. Ons kantoor kan u hierbij ondersteuning verlenen. U heeft een grote

Nadere informatie

Op weg naar de toekomst...

Op weg naar de toekomst... Op weg naar de toekomst... Op weg naar de toekomst De wereld van arbeidsongeschiktheids- en levensverzekeringen is veranderd: vroeger werd de tussenpersoon voor haar diensten door de verzekeraar betaald,

Nadere informatie