3. Sm Vaststellen Uitvoeringsprogramma bodem en ondergrond

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "3. Sm Vaststellen Uitvoeringsprogramma bodem en ondergrond"

Transcriptie

1 Nummer. Voorstel Portefeuillehouder 1. Bm Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 16 januari 2018 V De besluitenlijst vaststellen B Na wijziging agendapunt 13 `Afwijzen aanvraag leerlingenvervoer` is de besluitenlijst vastgesteld. Dictum besluit: het college verzoekt om toepassing om toepassing van de hardheidsclausule en middels maatwerk te komen tot een goede oplossing voor het collegejaar 2017/ Bm ---- Uitnodigingen V Ter bespreking lijst van uitnodigingen B De lijst wordt doorgenomen en geactualiseerd. 3. Sm Vaststellen Uitvoeringsprogramma bodem en ondergrond V Het Uitvoeringsprogramma bodem en ondergrond (UP) vast te stellen. 4. Sm Verkoop perceel grond (bedrijventerrein), gelegen aan de Sojadijk te Helmond aan REH KD 9 B.V. ten behoeve van de uitbreiding van Hessing Helmond B.V. V Overeenkomstig het bepaalde in artikel 160 lid 1 sub e van de Gemeentewet te besluiten om tot verkoop over te gaan van een perceel grond ter grootte van ongeveer 55 are en 68 centiare (5.568 m²), gelegen aan de Sojadijk te Helmond, kadastraal bekend gemeente Helmond sectie Z nummer 826 (gedeeltelijk) aan REH KD 9 B.V., gevestigd te Helmond, ten behoeve van de uitbreiding van Hessing Helmond B.V. voor een koopsom van ,00, te vermeerderen met omzetbelasting. 5. vb Bezwaren tegen het intrekken van het recht op bijstand en terugvordering op grond van de (PW) V 1. Het advies van de bezwaarschriftencommissie te volgen. 2. Het besluit van deels te herroepen, in die zin dat het recht op bijstand met ingang van 1 augustus wordt ingetrokken. 3. Het besluit van deels te herroepen in die zin dat de bijstand vanaf tot tot een bedrag van 267,08 netto van belanghebbende wordt teruggevorderd.

2 Nummer. Voorstel Portefeuillehouder 6. dl Bezwaarprocedure begeleiding jeugd [ ] V 1. Bijgevoegd herziend besluit op bezwaar te nemen. De beslissing op bezwaar d.d. 7 maart 2017 komt hiermee te vervallen 2. De proceskosten in beroep te vergoeden (griffiekosten ter hoogte van 46,00 en advocaatkosten ter hoogte van 229,90) 7. vb Overname debiteurenpositie uitkeringen door gemeente V Ter kennisname de wijze van afwikkeling debiteurenpositie uitkeringen als gevolg van samenvoeging Werkplein, Atlant Groep en Werkgeversplein. 8. vdz Subsidie 2018 Adviesraad Sociaal Domein Helmond V In te stemmen met een subsidie van ,- aan de adviesraad sociaal domein voor het jaar Sm Kwartaalrapportage 4e kwartaal 2017 en vooruitblik 1e kwartaal 2018 liquiditeitspostie gemeente Helmond V Bijgevoegde kwartaalrapportage betreffende de liquiditeitspostie over het 4e kwartaal 2017 en de vooruitblik over het 1e kwartaal 2018 vast te stellen. 10. Sm Allonge bij koopovereenkomst met Brandevoort Ontwikkelingsmaatschappij V.O.F. inzake de omzetting van dertien (13) van de tweeëntwintig (22), op de Bouwpercelen H18 t/m H30 te realiseren, grondgebonden vrije sector koopwoningen naar grondgebonden vrije sector huurwoningen. V Instemmen met het aangaan van de allonge "Bestemmingsplan Brandevoort I, Stepekolk, blok A2, 22 grondgebonden vrije sector woningen aan de Schrijvershoeve en Truienhoeve, d.d. 08 januari 2018 met Brandevoort Ontwikkelingsmaatschappij V.O.F., inzake de omzetting van dertien (13) van de tweeëntwintig (22), op de Bouwpercelen H18 t/m H30 te realiseren, grondgebonden vrije sector koopwoningen naar grondgebonden vrije sector huurwoningen.

3 Nummer. Voorstel Portefeuillehouder 11. dl Informeren van de raad middels een raadsinformatiebrief over de besteding van de decentralisatie-uitkering 'Gezond in...' (GIDS) V Instemmen met het informeren van de gemeenteraad middels bijgevoegde raadsinformatiebrief en bijlagen over de besteding van de decentralisatie-uitkering 'Gezond in...' (GIDS) 12. dv Intrekking van het besluit tot aanwijzing van het voorkeursrecht op percelen in het Centrum V 1 De aanwijzing op de percelen, gelegen te Helmond (Centrum) aan en nabij de Marktstraat 25, kadastraal bekend gemeente Helmond sectie I nummers 194 en 195, welke op de bij dit besluit behorende situatietekening met nummer en op de lijst van percelen zijn aangegeven, in te trekken. Een en ander op grond van artikel 8 Wet Voorkeursrecht Gemeenten (Wvg). 2. De aanwijzing van het gemeentelijke voorkeursrecht van de betreffende percelen door te halen in het register de Wet kenbaarheid publiekrechtelijke beperkingen onroerende zaken (Wkpb). 3. De eigenaren en/of zakelijk gerechtigden van de betreffende percelen hiervan in kennis te stellen middels een aangetekend schrijven en een mededeling van de intrekking van de aanwijzing van het voorkeursrecht te publiceren en de stukken ter inzage leggen op de wettelijk voorgeschreven wijze. 5. De afdelingsmanager Ondernemen & Ontwikkelen te mandateren om de in punt 3 vermelde brief te ondertekenen namens het college. 13. St Brief Stedelijk Gebied aan Gedeputeerde Staten inzake huisvesting statushouders V Kennis te nemen van de stand van zaken huisvesting statushouders vdz Nieuw besluit op bezwaar in kader van beroepsprocedure [ ] V 1. Een nieuw besluit op bezwaar te nemen waarmee het besluit van 5 september 2017 wordt herroepen 2. Aan belanghebbende een tegemoetkoming in zijn vervoerskosten te verstrekken en de wettelijke rente te vergoeden

4 15. vdz Beantwoording vragen Pvda Helmond, inzake (a)sociale leningen V In te stemmen met de beantwoording vragen PvdA inzake rentepercentage gemeentebanken sociale leningen. 16. dv Brief omwonenden Poortgebouw inzake aanbouw met een serre. V 1. Akkoord gaan met het aanbieden aan de gemeenteraad van bijgevoegde concept-antwoordbrief. 2. Akkoord gaan met een voorschotbetaling aan de exploitant van het Poortgebouw van 40% van de bouwkosten. 17. St Vaststellen bestemmingsplan 'Buitengebied Helmond - Horst 27 (Hockeyclub) V 1. De raad voorstellen om het bestemmingsplan 'Buitengebied Helmond - Horst 27 (Hockeyclub)' vast te stellen conform bijgaand conceptraadsvoorstel en -besluit. 2. Het raadsvoorstel voor advies voorleggen aan de Commissie Omgeving. 18. Sm Vervanging ipads raads- en commissieleden en griffiemedewerkers V 1. De huidige ipads van raads- en commissieleden + griffiemedewerkers vervangen. 2. Een krediet beschikbaar te stellen van voor vervanging van de huidige ipads van raads- en commissieleden en griffiemedewerkers. De jaarlijkse kapitaallasten in de jaren 2019 tot en met 2022 van deze vervangingsinvestering kunnen gedekt worden binnen het totale kapitaallastenplafond. 3. De huidige ipads vervroegd af te schrijven en de extra eenmalige kapitaallasten als gevolg hiervan van maximaal ,- bij de 1e of 2e Berap 2018 mee te nemen.

5 19. dv Programma Onderhoud Wegen (POW 2018) V 1. Instemmen met het onderliggende POW Het POW 2018 ter kennis brengen aan de commissie Omgeving. De projectbudgetten zoals genoemd in Hoofdstuk 4 van het POW 2017 worden daarbij vanwege de informatiegevoeligheid (marktwerking aanbestedingen) achterwege gelaten. B Het geactualiseerde Programma Onderhoud Wegen wordt ter kennisgeving voorgelegd aan de Commissie Omgeving. Voor het overige conform. 20. St Besluitvorming door de gemeenteraad m.b.t. het verschuiven van gereserveerde investering in kunstgrasveld in het kader van de visie amateurvoetbal Helmond van jaarschijf 2019 naar jaarschijf 2018 V Aan de gemeenteraad voorstellen in te stemmen met het naar voren halen van het bedrag van euro uit jaarschijf 2019 naar jaarschijf 2018 ten behoeve van het gelijktijdig oplossen van het capaciteitsprobleem op de sportparken Molenven en Brandevoort 21. dv Aanpassing bedieningstijden Sluizen 8 en 9 en brug insteekhaven V 1. Vast te stellen de nieuwe bedieningstijden: Maandag tot vrijdag van uur tot uur Vrijdag van uur tot uur Zaterdags en zondags gesloten 2. Vast te stellen maatregelen naar aanleiding van evaluatie: Bovenstrooms bij sluis 9 het aantal wachtplaatsen voor zowel beroepsvaart als pleziervaart uit te breiden. De hierbij behorende stroom- en watervoorziening(en) aan te brengen. De verlichting op de kade hierop aan te passen. (Vorengenoemde werkzaamheden kunnen ten laste worden gebracht van het hiervoor bestemde reguliere (onderhoud)budget). Op maandagochtenden (ca. 3 uur), wanneer wij dit vanwege de drukte noodzakelijk achten, extra bediening in te zetten. Wij zullen ons hierbij baseren op het te verwachten aanbod van schepen. 3. De belanghebbenden over dit besluit te infomeren via publicatie op de website van de gemeente en via brieven aan de belanghebbenden.

6 22. St Subsidieverlening reguliere evenementen 2018 V 1. Kennis te nemen van het advies van de Adviescommissie subsidies evenementen Helmond inzake het verlenen van evenementensubsidies in 2018; 2. In te stemmen met het verlenen van evenementensubsidies aan organiserende rechtspersonen conform het advies van de Adviescommissie subsidies evenementen Helmond. 3. In te stemmen met het verlenen van evenementensubsidies aan organiserende rechtspersonen die categorie 5 hebben gescoord maar vanwege overschrijding van het subsidieplafond geen positief advies hebben meegekregen van de Adviescommissie subsidies evenementen Helmond. B In aanvulling op het Advies van de commissie subsidieverlening besluit het college om de volgende aanvragen te honoreren: De Pagador ( ,-) en De Franse Markt ( 5.000,-). Beide evenementen vinden plaats vinden in het centrumgebied. De subsidieaanvraag Boeremèrt ( 3.500,-) wordt eenmalig toegekend. Voor het overige conform. 23. St Aangepaste presentatie realisering zwemvoorziening Helmond V Instemmen met aangepaste presentatie voor Commissie O 24. Agenda commissie BE d.d. 18 januari 2018 V Ter kennisname 25. Bm Presentatie Integrale Veiligheidsanalyse tbv commissie B&E V Kennis te nemen van de presentatie Integrale Veiligheidsanalyse

V Kennis te nemen van het jaarverslag Interbestuurlijk Toezicht 2016

V Kennis te nemen van het jaarverslag Interbestuurlijk Toezicht 2016 Nummer. Voorstel Portefeuillehouder 1. Bm Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 3 oktober 2017 V De besluitenlijst vaststellen 2. Bm ---- Uitnodigingen V Ter bespreking lijst van uitnodigingen

Nadere informatie

5. Sm Kwartaalrapportage 3e kwartaal 2017 en vooruitblik 4e kwartaal 2017 gemeentelijke liquiditeiten

5. Sm Kwartaalrapportage 3e kwartaal 2017 en vooruitblik 4e kwartaal 2017 gemeentelijke liquiditeiten 1. Bm Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 31 oktober 2017 V De besluitenlijst vaststellen 2. Bm ---- Uitnodigingen V Ter bespreking lijst van uitnodigingen B De lijst doorgenomen en geactualiseerd.

Nadere informatie

V In te stemmen met de verzending van de bijgevoegde raadsinformatiebrief over het convenant buurtbemiddeling.

V In te stemmen met de verzending van de bijgevoegde raadsinformatiebrief over het convenant buurtbemiddeling. Nummer. Voorstel Portefeuillehouder 1. Bm Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 21 november 2017 V De besluitenlijst vaststellen 2. Bm ---- Uitnodigingen V Ter bespreking lijst van uitnodigingen

Nadere informatie

BESLUITENLIJST Vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 31 mei 2016

BESLUITENLIJST Vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 31 mei 2016 ergadering van burgemeester en wethouders oorstel 1. B aststellen van de openbare besluitenlijst van 24 mei 2016. De besluitenlijst vaststellen. 2. B Terugkoppeling informatie uit verbonden partijen. Ter

Nadere informatie

3. Agenda commissie M d.d. 11 december 2017 en commissie O d.d. 12 december 2017

3. Agenda commissie M d.d. 11 december 2017 en commissie O d.d. 12 december 2017 Nummer. Voorstel Portefeuillehouder 1. Bm Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 28 november 2017 V De besluitenlijst vaststellen 2. Bm ---- Uitnodigingen V Ter bespreking lijst van uitnodigingen

Nadere informatie

3. Agenda commissie Omgeving d.d. 6 februari 2018, commissie Financiën 7 februari 2018 en commissie BE d.d. 8 februari 2018

3. Agenda commissie Omgeving d.d. 6 februari 2018, commissie Financiën 7 februari 2018 en commissie BE d.d. 8 februari 2018 Nummer. oorstel Portefeuillehouder 1. Bm aststellen van de openbare besluitenlijst van 30 januari 2018 De besluitenlijst vaststellen 2. Bm ---- Uitnodigingen Ter bespreking lijst van uitnodigingen B De

Nadere informatie

B Weth. Van Bree is benoemd tot voorzitter Werkbedrijf i.o. en lid van G-32 vitale binnensteden.

B Weth. Van Bree is benoemd tot voorzitter Werkbedrijf i.o. en lid van G-32 vitale binnensteden. 1. B Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 29 september 2015 V De besluitenlijst vaststellen. vastgesteld 2. B Terugkoppeling informatie uit verbonden partijen. V Ter bespreking. B Weth. Van Bree

Nadere informatie

Kennis te nemen van de agenda van de raadsvergadering van 15 februari 2019

Kennis te nemen van de agenda van de raadsvergadering van 15 februari 2019 Nummer. Voorstel Portefeuillehouder 1. Bm Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 29 januari 2019 V De besluitenlijst vaststellen 2. Bm ---- Uitnodigingen V Ter bespreking lijst van uitnodigingen

Nadere informatie

Vragen van de fractie Senioren 2013 d.d. 2 september 2015 inzake de Ontwikkelingsagenda Clientondersteuning en Keukentafelgesprekken

Vragen van de fractie Senioren 2013 d.d. 2 september 2015 inzake de Ontwikkelingsagenda Clientondersteuning en Keukentafelgesprekken 1. B Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 13 oktober 2015 V De besluitenlijst vaststellen. B Conform vastgesteld 2. B Terugkoppeling informatie uit verbonden partijen. V Ter bespreking. B Geen

Nadere informatie

B Met aanpassing van agendapunt 16, conform vastgesteld

B Met aanpassing van agendapunt 16, conform vastgesteld 1. B aststellen van de openbare besluitenlijst van 22 september 2015 De besluitenlijsten vaststellen. B Met aanpassing van agendapunt 16, conform vastgesteld 2. B Terugkoppeling informatie uit verbonden

Nadere informatie

2. Tevens besluiten dat de begunstigingstermijn van 15 oktober 2018 in het besluit van 2 augustus 2018 wordt gewijzigd in 1 april 2019.

2. Tevens besluiten dat de begunstigingstermijn van 15 oktober 2018 in het besluit van 2 augustus 2018 wordt gewijzigd in 1 april 2019. Nummer. oorstel Portefeuillehouder 1. Bm aststellen van de openbare besluitenlijst van 5 februari 2019 De besluitenlijst vaststellen 2. Bm ---- Uitnodigingen Ter bespreking lijst van uitnodigingen B De

Nadere informatie

Jaarstukken Stg. Kunstkwartier en CultuurContact 2014

Jaarstukken Stg. Kunstkwartier en CultuurContact 2014 1. B aststellen van de openbare besluitenlijst van 19 mei 2015 De besluitenlijst vaststellen. 2. B Terugkoppeling informatie uit verbonden partijen. Ter bespreking. B Geen bijzonderheden. 3. B Uitnodigingen

Nadere informatie

Gewijzigde overeenkomst ten behoeve van uitbreiding Helmondse Golfclub Overbrug

Gewijzigde overeenkomst ten behoeve van uitbreiding Helmondse Golfclub Overbrug 1. B aststellen van de openbare besluitenlijst van 7 oktober 2014. De besluitenlijst vaststellen. vastgesteld 2. B Terugkoppeling informatie uit verbonden partijen. Ter bespreking. 3. B Uitnodigingen B

Nadere informatie

3. Ma Antwoordbrief de heer van Beek - ontwerp wandelpier en aanlegsteiger. V In te stemmen met de antwoordbrief aan de heer van Beek.

3. Ma Antwoordbrief de heer van Beek - ontwerp wandelpier en aanlegsteiger. V In te stemmen met de antwoordbrief aan de heer van Beek. 1. Bm Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 30 oktober 2018 V De besluitenlijst vaststellen B Het college verzoekt om besluit nr 21 aan te passen en het om een tekstuele wijziging aan te brengen

Nadere informatie

Krediet ten behoeve van de verdere digitalisering 2015

Krediet ten behoeve van de verdere digitalisering 2015 ergadering van burgemeester en wethouders Nr. Portfeuilleh oorstel 1. B aststellen van de openbare besluitenlijst van 17 maart 2015 De besluitenlijst vaststellen. vastgesteld 2. B Terugkoppeling informatie

Nadere informatie

Aldus besloten door burgemeester en wethouders, De secretaris,

Aldus besloten door burgemeester en wethouders, De secretaris, Nummer. oorstel Portefeuillehouder 1. Bm aststellen van de openbare besluitenlijst van 23 januari 2018 De besluitenlijst vaststellen 2. Bm ---- Uitnodigingen Ter bespreking lijst van uitnodigingen B De

Nadere informatie

B - Terugblik Brabant 5 hedenochtend - Ministerieel overleg bekosting beschermd wonen

B - Terugblik Brabant 5 hedenochtend - Ministerieel overleg bekosting beschermd wonen ergadering van burgemeester en wethouders oorstel 1. B aststellen van de openbare besluitenlijst van 15 september 2015 De besluitenlijst vaststellen. vastgesteld 2. B Terugkoppeling informatie uit verbonden

Nadere informatie

Voorstel Portefeuillehouder 1. B Vaststellen van de openbare besluitenlijsten van 29 november 2016 en 30 november 2016.

Voorstel Portefeuillehouder 1. B Vaststellen van de openbare besluitenlijsten van 29 november 2016 en 30 november 2016. ergadering van burgemeester en wethouders oorstel 1. B aststellen van de openbare besluitenlijsten van 29 november 2016 en 30 november 2016. De besluitenlijsten vaststellen. 2. B ---- Uitnodigingen Ter

Nadere informatie

4. St Ontwerpbestemmingsplan 't Hout - A. vd Dyckestraat naast 14

4. St Ontwerpbestemmingsplan 't Hout - A. vd Dyckestraat naast 14 ergadering van burgemeester en wethouders Nummer. oorstel Portefeuillehouder 1. Bm aststellen van de openbare besluitenlijst van 22 mei 2018 De besluitenlijst vaststellen 2. Bm ---- Uitnodigingen Ter bespreking

Nadere informatie

V Ter kennisname: voorstel bedrijfsbezoeken tweede helft 2017 voor de burgemeester en wethouder Van Bree.

V Ter kennisname: voorstel bedrijfsbezoeken tweede helft 2017 voor de burgemeester en wethouder Van Bree. 1. Bm Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 11 juli 2017 V De besluitenlijst vaststellen 2. Bm ---- Uitnodigingen V Ter kennisname: voorstel bedrijfsbezoeken tweede helft 2017 voor de burgemeester

Nadere informatie

4. B --- Agenda commissie M. d.d. 17 oktober 2016, commissie O d.d. 18 oktober 2016 en commissie financien d.d. 20 oktober 2016.

4. B --- Agenda commissie M. d.d. 17 oktober 2016, commissie O d.d. 18 oktober 2016 en commissie financien d.d. 20 oktober 2016. ergadering van burgemeester en wethouders oorstel 1. B aststellen van de openbare besluitenlijst van 4 oktober 2016. De besluitenlijst vaststellen. 2. B Terugkoppeling informatie uit verbonden partijen.

Nadere informatie

Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst

Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst Datum 23-04-2019 Aanvang 09:00 Locatie B&W-kamer OPENBARE AGENDA 1. Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 16 april 2019 De besluitenlijst

Nadere informatie

V Kennis te nemen van de agenda opinie commissie Omgeving. 4. Ma Aangaan Huurovereenkomst inzake huur schilderijen kunstenaar C.

V Kennis te nemen van de agenda opinie commissie Omgeving. 4. Ma Aangaan Huurovereenkomst inzake huur schilderijen kunstenaar C. Nummer. oorstel Portefeuillehouder 1. Bm aststellen van de openbare besluitenlijst van 12 februari 2019 De besluitenlijst vaststellen 2. Bm ---- Uitnodigingen Ter bespreking lijst van uitnodigingen B De

Nadere informatie

B Toevoegingen en aanpassingen doorgeven aan Stafbureau

B Toevoegingen en aanpassingen doorgeven aan Stafbureau ergadering van burgemeester en wethouders oorstel 1. B aststellen van de openbare besluitenlijst van 1 december 2015. De besluitenlijst vaststellen. B College gaat akkoord met de besluitenlijst. 2. B Terugkoppeling

Nadere informatie

B Het college verzoekt om de aanpassing van besluit nr. 9

B Het college verzoekt om de aanpassing van besluit nr. 9 1. Bm aststellen van de openbare besluitenlijst van 27 november 2018 De besluitenlijst vaststellen B Het college verzoekt om de aanpassing van besluit nr. 9 33905021 erzoek aan Gedeputeerde Staten tot

Nadere informatie

Wijziging niveau GPRgebouw, module Energie, als gevolg van aanscherping EPC eisen (voor woning,- en utiliteitsbouw) binnen Bouwbesluit, per 1 jan 2015

Wijziging niveau GPRgebouw, module Energie, als gevolg van aanscherping EPC eisen (voor woning,- en utiliteitsbouw) binnen Bouwbesluit, per 1 jan 2015 1. B aststellen van de openbare besluitenlijst van 31 maart 2015 De besluitenlijst vaststellen. vastgesteld 2. B Terugkoppeling informatie uit verbonden partijen. Ter bespreking. B Geen bijzonderheden

Nadere informatie

B Conform vastgesteld (portefeuillehouder agendapunt 13 aanpassen; is weth. Stienen)

B Conform vastgesteld (portefeuillehouder agendapunt 13 aanpassen; is weth. Stienen) 1. B Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 8 september 2015 V De besluitenlijst vaststellen. vastgesteld (portefeuillehouder agendapunt 13 aanpassen; is weth. Stienen) 2. B Terugkoppeling informatie

Nadere informatie

Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst

Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst Datum 25-06-2019 Aanvang 09:00 Locatie B&W-kamer OPENBARE AGENDA 1. Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 18 juni 2019 De besluitenlijst

Nadere informatie

Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman. Ag. Nr.

Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman. Ag. Nr. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 6 februari 2018 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

B De uitnodigingenlijst wordt geactualiseerd. Het college heeft kennisgenomen van het overzicht activiteiten Dutch Technology Week 2016

B De uitnodigingenlijst wordt geactualiseerd. Het college heeft kennisgenomen van het overzicht activiteiten Dutch Technology Week 2016 ergadering van burgemeester en wethouders oorstel 1. B aststellen van de openbare besluitenlijst van 12 april 2016. De besluitenlijst vaststellen. 2. B Terugkoppeling informatie uit verbonden partijen.

Nadere informatie

13 september 2017 / 77/2017

13 september 2017 / 77/2017 Voorstel aan de Raad Datum raadsvergadering / Nummer raadsvoorstel 13 september 2017 / 77/2017 Fatale termijn: besluitvorming vóór: 02 oktober 2017 Onderwerp Vestiging voorkeursrecht Hof van Holland (

Nadere informatie

Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst

Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst Datum 21-05-2019 Aanvang 09:00 Locatie B&W kamer OPENBARE AGENDA 1. Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 10 mei 2019 De besluitenlijst

Nadere informatie

Voorstel Portefeuillehouder 1. Bm Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 23 oktober 2018 en Nieuws uit B&W

Voorstel Portefeuillehouder 1. Bm Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 23 oktober 2018 en Nieuws uit B&W ergadering van burgemeester en wethouders oorstel 1. Bm aststellen van de openbare besluitenlijst van 23 oktober 2018 en Nieuws uit B&W 1) De besluitenlijst vaststellen. 2) Instemmen met Nieuws uit B&W

Nadere informatie

3. dl Verzoeken op grond van het Landelijk Register Kinderopvang van Stichting Peuterspeelzalen Spring

3. dl Verzoeken op grond van het Landelijk Register Kinderopvang van Stichting Peuterspeelzalen Spring 1. B aststellen van de openbare besluitenlijst van 13 december 2016. De besluitenlijst vaststellen. 2. B ---- Uitnodigingen Ter bespreking lijst van uitnodigingen B De lijst is geactualiseerd. 3. dl 1318336

Nadere informatie

Afwijzing aanvraag voorziening noodlokalen Jan van Brabant Deltaweg. V Instemmen met de afwijzing aanvraag noodlokalen Jan van Brabant Deltaweg

Afwijzing aanvraag voorziening noodlokalen Jan van Brabant Deltaweg. V Instemmen met de afwijzing aanvraag noodlokalen Jan van Brabant Deltaweg ergadering van burgemeester en wethouders Nr. Portfeuilleh oorstel 1. B aststellen van de openbare besluitenlijst van 16 december 2014 De besluitenlijst vaststellen B Met een enkele aanpassing conform

Nadere informatie

Van 14 mei 2013 Openbaar Afwezig: burgemeester

Van 14 mei 2013 Openbaar Afwezig: burgemeester 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 1 mei 2013. Akkoord. BW-005434 2 Onderwerp Regionale samenwerking Leerplicht RMC gemeenten Nederweert en Weert. I De gemeenteraad conform bijgevoegd voorstel

Nadere informatie

besluitenlijst b en w-vergadering

besluitenlijst b en w-vergadering besluitenlijst b en w-vergadering Aanwezig Burgemeester M. Salet Wethouder T. van Vugt Wethouder C.P. Dijkstra Wethouder R.A. Tetteroo Wethouder M. Bunnik Wethouder H. Niezen Gemeentesecretaris/ algemeen

Nadere informatie

Arbeidsongeschiktheidsverzekering Burgemeester en Wethouders

Arbeidsongeschiktheidsverzekering Burgemeester en Wethouders ergadering van burgemeester en wethouders Nr. Portfeuilleh oorstel 1. B aststellen van de openbare besluitenlijst van 21 april 2015 De besluitenlijst vaststellen. vastgesteld 2. B Terugkoppeling informatie

Nadere informatie

BESLUITENLIJST. Vergadering van burgemeester en wethouders. Aanwezig: Afwezig: op 10 mei 2016 om uur

BESLUITENLIJST. Vergadering van burgemeester en wethouders. Aanwezig: Afwezig: op 10 mei 2016 om uur 00581133 BESLUITENLIJST Vergadering van burgemeester en wethouders op 10 mei 2016 om 09.00 uur Aanwezig: burgemeester ing. N.G.J. Lemlijn ) ) W.A. Verhees ) wethouders ) ) mr. G.J.C. Kusters secretaris

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 26 mei 2015 10.00 15.00 uur Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Dhr. D. van der Sleen Dhr. J.J.W. van Dongen (D66) Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (GroenLinks/PvdA)

Nadere informatie

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 26 november tot en met vrijdag 30 november 2012

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 26 november tot en met vrijdag 30 november 2012 Lijst nr. 48 Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders Periode: maandag 26 november tot en met vrijdag 30 november 2012 PUBLIEKSDIENST Aanwijzingsbesluiten veiligheidsrisicogebied in Apeldoorn Voorstel

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE 14 JANUARI 2014

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE 14 JANUARI 2014 OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGE 14 JANUARI 2014 : 140101 Staf Corsanummer : 2013.00047 : Besluitenlijst met notulen van de collegevergadering van 6 januari 2014. Samenvatting : : De besluitenlijst met

Nadere informatie

5. B Agenda s commissies M. d.d. 10 oktober 2016, O d.d. 11 oktober 2016 en BE d.d. 13 oktober 2016.

5. B Agenda s commissies M. d.d. 10 oktober 2016, O d.d. 11 oktober 2016 en BE d.d. 13 oktober 2016. ergadering van burgemeester en wethouders oorstel 1. B aststellen van de openbare besluitenlijst van 27 september 2016. De besluitenlijst vaststellen. 2. B Terugkoppeling informatie uit verbonden partijen.

Nadere informatie

Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst

Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst Vergadering van Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst Datum 28-05-2019 Aanvang 09:00 Locatie B&W kamer OPENBARE AGENDA 1. Vaststellen van de openbare besluitenlijst van 21 mei 2019 De besluitenlijst

Nadere informatie

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 19 juli 2011 Agendapunt Open-

Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 19 juli 2011 Agendapunt Open- Besluiten bespreekstukken B&W-vergadering 19 juli 2011 29/3.03 BW11.0591 29/3.04 BW11.0431 29/3.05 BW11.0584 arverslag/arrekening 2010 Opon begroting 2011 Open Primair Onderwijs Noordenveld meerrenbegroting

Nadere informatie

O P E N B A R E N O T U L E N

O P E N B A R E N O T U L E N Vergadering College van B & W der gemeente Hellendoorn dd dinsdag 20 december 2016 Aanwezig: AH Raven, voorzitter F Dijkstra, secretaris JH Coes, wethouder JH van den Dolder-Soeten, wethouder JJ Beintema,

Nadere informatie

R A A D S V O O R S T E L E N O N T W E R P B E S L U I T

R A A D S V O O R S T E L E N O N T W E R P B E S L U I T R A A D S V O O R S T E L E N O N T W E R P B E S L U I T Registratienummer raad 1228632 Datum: Portefeuillehouder: 22 september 2015 H. Krieger Afdeling / Team: RO / Projecten Behandeld door: J.Cohen/A.

Nadere informatie

Openbare Besluitenlijst

Openbare Besluitenlijst VERGADERING : College van Burgemeester en Wethouders DATUM : 5 juni 2018 TIJDSTIP : 09.30 uur Openbare Besluitenlijst Aanwezig zijn: L.M. Driessen-Jansen A.M. Beekhuizen W.N.A. Joosten J.J.F.M. Gardeniers

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 20 januari 2015

OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 20 januari 2015 Zaaknummer: Z - 15023437 Documentnummer: INT - 1513235 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 20 januari 2015 Nr. Onderwerp Beslissing Samenvatting 1.1 Vaststelling besluitenlijst collegevergadering 13 januari

Nadere informatie

concept besluitenlijst b en w-vergadering

concept besluitenlijst b en w-vergadering concept enlijst b en w-vergadering aanwezig Burgemeester M. Schoenmaker Wethouder D.A. Bergman Wethouder R.A. Tetteroo Wethouder J.M. de Laat Wethouder L.J. Werger Wethouder H. Niezen Wnd. gemeentesecretaris/

Nadere informatie

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 46.O ( )

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 46.O ( ) GEMEENTE LOSSER Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 46.O (15-11-2016) 1 BCO Uitnodigingenlijst Doorgenomen en afspraken gemaakt. Team SOC werkt verder af. 2 DV Verslag BenW week

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 17-08-2010

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 17-08-2010 Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 17-08-2010 Registratienummer : 2010/7683 Aanwezig : Burgemeester L.C. Poppe-de Looff (voorzitter) J Weth. M.H.M.R. de Hoon-Veelenturf N Weth. W. van Hees

Nadere informatie

V Kennis te nemen van de agenda s van de opiniecommissies Inwoners en Omgeving

V Kennis te nemen van de agenda s van de opiniecommissies Inwoners en Omgeving Nummer. oorstel Portefeuillehouder 1. Bm aststellen van de openbare besluitenlijst van 19 februari 2019 De besluitenlijst vaststellen 2. Bm ---- Uitnodigingen Ter bespreking lijst van uitnodigingen B De

Nadere informatie

Advies en besluitenlijst 31 januari 2017

Advies en besluitenlijst 31 januari 2017 Instantie BW Datum 31 januari 2017 Tijdstip 9.30 uur Weeknummer week 5 Aanwezig dhr. P.E. de Jong (burgemeester), dhr. A.L. van der Meij (wethouder), mevr. P.Y.J. Blok-van Werkhoven (wethouder), dhr. R.G.

Nadere informatie

Besluitenlijst. College b en w

Besluitenlijst. College b en w Besluitenlijst Vergadering College b en w Registratienummer Week 50 13 december 2016 Datum 13 december 2016 Aanvang Aanwezig Afwezig 09:30 uur C. van der Kamp burgemeester M. Kromwijk - wethouder D.J.

Nadere informatie

Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2017 voor kennisgeving aannemen. 1. In te stemmen met verdere verkenning/uitwerking

Evaluatie Handhavingsuitvoeringsprogramma 2017 voor kennisgeving aannemen. 1. In te stemmen met verdere verkenning/uitwerking Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 10 april 2018 aanvangstijd: 09:00 uur Aanwezig Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman De heer

Nadere informatie

VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. de dato 21 JANUARI 2014. besluitenlijst

VERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. de dato 21 JANUARI 2014. besluitenlijst Gemeente UITGEEST VERGADERING VAN BURGEMEESTER EN WETHOUDERS de dato 21 JANUARI 2014 besluitenlijst Portefeuillehouder: Organisatie-eenheid: Besluitnummer: Burgemeester SECR intl4.0088 Betreft: Openbare

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 26/01/2016 week 4. 1. projectbureau Waterfront Tonselsedreef 125 t/m 211 beslissing op verzoek tot handhaving

Nadere informatie

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 3 maart 2015

Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders d.d. 3 maart 2015 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wets d.d. 3 maart 2015 Aanwezig: Dhr. drs. A. Mans, burgemeester Mw. mr. C.A. Peters, secretaris Dhr. H. Klijnstra MBA, wet Dhr. L. van Schoonhoven,

Nadere informatie

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d

Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d Besluitenlijst vergadering college van B&W d.d. 30-10-2012 Registratienummer: 2012/16197 Aanwezig : Burgemeester L.C. Poppe-de Looff (voorzitter) Weth. M.H.M.R. de Hoon-Veelenturf Weth. W. van Hees Weth..C.M.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 08/08/2017 week 32. 1. Domein Samenleving Subsidie Stichting Podia Harderwijk tbv Catharinakapel en Estrado 17.00455

Nadere informatie

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 8 augustus tot en met vrijdag 12 augustus 2011

Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders. Periode: maandag 8 augustus tot en met vrijdag 12 augustus 2011 Lijst nr. 32 Parafenbesluiten van Burgemeester en Wethouders Periode: maandag 8 augustus tot en met vrijdag 12 augustus 2011 PUBLIEKSDIENST Handhaving inzake Burglaan 36-I; bezwaar Awb. Voorstel Publieksdienst:

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST Vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Stein, gehouden op d.d.

OPENBARE BESLUITENLIJST Vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Stein, gehouden op d.d. OPENBARE BESLUITENLIJST Vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Stein, gehouden op d.d. 20 oktober 2015 Aanwezig : burgemeester M.F.H. Leurs-Mordang (voorzitter) wethouder

Nadere informatie

-Susteren 2 5MAAST 2013. Gemeente. Besluitenlijst B&W Vergadering t.b.v. Pers en Raad. 19 maart 2013. Datum: Tijd: 10.00 C2.42.

-Susteren 2 5MAAST 2013. Gemeente. Besluitenlijst B&W Vergadering t.b.v. Pers en Raad. 19 maart 2013. Datum: Tijd: 10.00 C2.42. 2 5MAAST 2013 Besluitenlijst Gemeente -Susteren Datum: Tijd: Plaats: 19 maart 2013 10.00 C2.42 * 2 4 1 6 4 8 * Onderwerp Besluit Openbaar Publicatie O.R. Raad Besluitenlijst vergadering B&W van 12 maart

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST

OPENBARE BESLUITENLIJST OPENBARE BESLUITENLIJST collegevergadering d.d. Aanwezig: Burgemeester A.M. Demmers-van der Geest Wethouders J. de Jonge, A. Vader, D. Verboom, S. Stroosnijder Gemeentesecretaris H.W. Moerdijk Wnd. bestuurssecretaris:

Nadere informatie

3. J.L. van den Heuvel ADV Integraal huisvestingsplan onderwijs (IHP) en onderwijshuisvestingsverordening 2019

3. J.L. van den Heuvel ADV Integraal huisvestingsplan onderwijs (IHP) en onderwijshuisvestingsverordening 2019 Besluitenlijst Vergadering College b en w Registratienummer Week 51 19 december 2018 Datum 19 december 2018 Aanvang Aanwezig Afwezig 12.00 uur C. van der Kamp burgemeester I.C.J. Nieuwenhuizen - wethouder

Nadere informatie

B Het college heeft met instemming kennisgenomen van het programma.

B Het college heeft met instemming kennisgenomen van het programma. 1. B aststellen van de openbare besluitenlijst van 18 oktober 2016. De besluitenlijst vaststellen. 2. B Terugkoppeling informatie uit verbonden partijen. Ter bespreking. B Er is geen informatie uitgewisseld.

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst

Openbare besluitenlijst Openbare besluitenlijst Van de vergadering van burgemeester en wethouders van Harderwijk op 14/06/2016 week 24. 1. Domein Ruimte Duurzame renovatie Huis van de stad 16.00362 1. In te stemmen met de extra

Nadere informatie

Aanwijzing van een perceel grond op basis van de artikelen 2 en 5 van de Wet voorkeursrecht gemeenten (Wvg)/ Challenge-variant

Aanwijzing van een perceel grond op basis van de artikelen 2 en 5 van de Wet voorkeursrecht gemeenten (Wvg)/ Challenge-variant h gemeente Eindhoven 16R6628 Raadsnummer Inboeknummer 15bst01670 Beslisdatum B&W 1 december 2015 Dossiernummer 15.49.652 Raadsvoorstel Aanwijzing van een perceel grond op basis van de artikelen 2 en 5

Nadere informatie

Aanwezig: Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman. Ag. Nr.

Aanwezig: Mevrouw A. Grootenboer-Dubbelman. Ag. Nr. Notulen van de vergadering van het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Goeree-Overflakkee d.d. 22 januari 2019 aanvangstijd: 09:00 uur. Aanwezig: Mevrouw A. De heer W.M. van Esch De

Nadere informatie

Besluitenlijst. College b en w

Besluitenlijst. College b en w Besluitenlijst Vergadering College b en w Registratienummer Week 47 20 november 2018 Datum 20 november 2018 Aanvang Aanwezig Afwezig 09:30 uur C. van der Kamp burgemeester D.J. Knol wethouder J.L. van

Nadere informatie

4. M. Kromwijk ADV Zienswijze gemeenteraad Bodegraven-Reeuwijk participatieverordening

4. M. Kromwijk ADV Zienswijze gemeenteraad Bodegraven-Reeuwijk participatieverordening Besluitenlijst Vergadering College b en w Registratienummer Week 16 18 april 2017 Datum 18 april 2017 Aanvang Aanwezig Afwezig 12:00 uur C. van der Kamp burgemeester M. Kromwijk - wethouder D.J. Knol wethouder

Nadere informatie

O P E N B A A R. Besluitenlijst d.d.: 25 maart 2014 Weeknr. 13. Secretaris 1. RM Besluitenlijst d.d. 18 maart 2014 Conform vastgesteld.

O P E N B A A R. Besluitenlijst d.d.: 25 maart 2014 Weeknr. 13. Secretaris 1. RM Besluitenlijst d.d. 18 maart 2014 Conform vastgesteld. Aanwezigen: de burgemeester, R.J. van de Mortel de wethouder, P.F.W.M. Pennings (vanaf 11.00 uur) de wethouder, Drs. P.R.M. van de Wiel. de wethouder, Drs. W.S. Seuren de secretaris, R. Jeltema de aankomend

Nadere informatie

categorie/agendanr. stuknr. B. en W RA A 6 04/447

categorie/agendanr. stuknr. B. en W RA A 6 04/447 svoorstel categorie/agendanr. stuknr. Onderwerp: Vestigen gemeentelijk voorkeursrecht Portefeuillehouder: G. Evenhuis Dienst: STOW Afdeling: EEV Steller: mr. N. de Lange ((0591)68 54 57) Aan de gemeenteraad

Nadere informatie

Nr. B&W Onderwerp Beslissing Toelichting op besluit

Nr. B&W Onderwerp Beslissing Toelichting op besluit Zaaknummer: Z - 16028452 Documentnummer: INT - 17799\1 OPENBARE BESLUITENLIJST VAN B&W D.D. 28 juni 2016 Aanwezige collegeleden: Burgemeester Van der Meijden, wethouders Briels, Buter, Meulensteen en Van

Nadere informatie

Nr. Afdeling Zaak Poho Onderwerp Samenvatting Advies Besluit BP 0.1 Secretaris B&W besluitenlijst 1 nov. 2016

Nr. Afdeling Zaak Poho Onderwerp Samenvatting Advies Besluit BP 0.1 Secretaris B&W besluitenlijst 1 nov. 2016 Besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders. Dinsdag 8 november 2016 om 9.30 uur in de kamer van de burgemeester, gemeentehuis te Neerijnen Aanwezig: Nr. Burgerparticipatie Burgemeester

Nadere informatie

: Vestiging voorkeursrecht percelen Vorden

: Vestiging voorkeursrecht percelen Vorden Raadsvoorstel Datum : 24-5-2018 Kenmerk Portefeuillehouder Nee Onderwerp : Z101697/Raad-00343 : A.A.L.M. Spekschoor : Vestiging voorkeursrecht percelen Vorden Geachte leden van de gemeenteraad, Voorstel

Nadere informatie

Van 14 januari 2014 Openbaar

Van 14 januari 2014 Openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 7 januari 2014. Advies Akkoord. BW-006671 2 Onderwerp Bestuursopdracht Samenwerken en Uitbesteden, deelopdracht: Belastingen BV Advies 1. Kennisnemen van

Nadere informatie

VASTE AGENDAPUNTEN Omschrijving Beslissing Griffie Eig/afd. 1. Opening. Besluit: Akkoord

VASTE AGENDAPUNTEN Omschrijving Beslissing Griffie Eig/afd. 1. Opening. Besluit: Akkoord 18ini02871 OPENBAAR Besluitenlijst vergadering burgemeester en wethouders Aanwezig : De heren Van Dijk, Kuster en Van de Wardt en dames Kock en Ankersmit Secretaris : De heer Hoeffnagel Afwezig : Mevrouw

Nadere informatie

RAADSVOORSTEL

RAADSVOORSTEL RAADSVOORSTEL 08.0079 1 Rv. nr.: 08.0079 B&W-besluit d.d.: 2-9-2008 B&W-besluit nr.: 08.0826 Naam programma +onderdeel: Stedelijke ontwikkeling. Verrekening reserves; reserve sociale huurwoningen Onderwerp

Nadere informatie

Beslisdocument college van Peel en Maas

Beslisdocument college van Peel en Maas Beslisdocument college van Peel en Maas Document openbaar: Ja Zaaknummer: 1894/2016/826080 Documentnummer: 1894/2016/835805 Besluitnummer: 37 7.1 Onderwerp: Stichting Dok6 Theater Advies: 1. De subsidieverlening

Nadere informatie

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan.

Advies De voorzitter opent de vergadering. Er worden enkele mededelingen gedaan. Aanwezig: Voorzitter Mevr. drs. J.W.E. Spies Wethouders De heer J.W. Verkroost De heer P.F. de Groene De heer E.R.M. Balemans De heer V. van der Horst De heer H. Van Rhee De heer F. Živković-Laurenta Wnd.

Nadere informatie

OPENBARE NOTULEN van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 12 augustus 2014

OPENBARE NOTULEN van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 12 augustus 2014 OPENBARE NOTULEN van de vergadering van burgemeester en wethouders Datum: 12 augustus 2014 Aanwezig: R. Hartogh Heys, locoburgemeester A.L.C.S. Lantain, gemeentesecretaris L. Grijsen, J.J. Kolkman en F.

Nadere informatie

openbare besluitenlijst college

openbare besluitenlijst college openbare besluitenlijst college Reg.nr.: IN17-04255 Datum collegevergadering: 03-10-2017 Aanwezigen: Mevr. C.M.M. Noordman, secretaris Mevr. P.J.E. van de Loo, loco-burgemeester/voorzitter Dhr. M.J. van

Nadere informatie

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 29.O ( )

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 29.O ( ) GEMEENTE LOSSER Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 29.O (18-07-2017) 1 BCO Uitnodigingenlijst Doorgenomen en afspraken gemaakt. Team SOC werkt verder af. 2 DV Verslag BenW week

Nadere informatie

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 46. O ( )

GEMEENTE LOSSER. Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 46. O ( ) GEMEENTE LOSSER Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 46. O (13-11-2018) 1 BCO Uitnodigingenlijst Doorgenomen en afspraken gemaakt. Team SOC werkt verder af. 2 DV Verslag BW week 45.O

Nadere informatie

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Notulen van burgemeester en wethouders

BURGEMEESTER EN WETHOUDERS. Notulen van burgemeester en wethouders BURGEMEESTER EN WETHOUDERS Notulen van burgemeester en wethouders Vergadering van 14-02-2017, 09:00 uur 63381 Wethouder Ligtelijn Bruins Resultaten cliëntervaringsonderzoek Sociaal Domein Op waarde(n)

Nadere informatie

Notulen van burgemeester en wethouders

Notulen van burgemeester en wethouders blz.1 Notulen van burgemeester en wethouders Vergadering van 26-05-2015, 09:00 uur 30439 Burgemeester Van der Knaap, Ligtelijn Bruins Beantwoording raadsvragen van raadslid N. van der Poel van de SGP-fractie

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van Ommen d.d. 30 juli 2013

Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van Ommen d.d. 30 juli 2013 Openbare besluitenlijst van de vergadering van burgemeester en wethouders van Ommen d.d. 30 juli 2013 Aanwezig: Burgemeester de heer M.J. Ahne (A), voorzitter; de heer J.P. Scheele (B), mevrouw I.M. Lagas-Meijer

Nadere informatie

Vergadering Burgemeester en Wethouders

Vergadering Burgemeester en Wethouders GEMEENTE LOSSER Vergadering Burgemeester en Wethouders Besluitenlijst week 51. O (18-12-2018 Besluitenlijst College Burgemeester en Wethouders Datum 18-12-2018 Tijd 9:15-12:00 Locatie Voorzitter Aanwezigen

Nadere informatie

Van 25 september 2012 openbaar

Van 25 september 2012 openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergadering d.d. 25 september 2012. Advies Akkoord. BW-004707 2 Onderwerp Vrouwenhof, exploitatieovereenkomst met dhr. H.J.J. van de Kerkhof en mw. A.M.E. Clement. R Advies

Nadere informatie

Openbare besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 8 mei 2012

Openbare besluitenlijst B&W- vergadering d.d. 8 mei 2012 Burgemeester Röell 12CV000171 Benoeming tot buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand (trouwambtenaar) De heer A.R. Stolk benoemen tot buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand voor de periode als

Nadere informatie

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda

Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Agenda / besluitenlijst B&W openbare agenda Datum : 28 november 2017 Aanwezig : Dhr. G.F. Naafs Mevr. Drs. M.J.T.H. Havekes Dhr. H. Veldhuizen (CDA) Dhr. J.A. Nijhof (OPEN) Dhr. G. Boonzaaijer (SGP) Burgemeester

Nadere informatie

Van 26 maart 2013 Openbaar

Van 26 maart 2013 Openbaar 1 Onderwerp Notulen van de B&W-vergaderingen d.d. 12 maart 2013. Advies Akkoord. BW-005690 2 Onderwerp Evaluatie en herijking hondenpoepbeleid. R Advies Kennis nemen van de nota Evaluatie en herijking

Nadere informatie

Onderwerp Ambtelijk advies Collegebesluit. De Openbare Besluitenlijst B&W d.d. 6 november 2018 Vaststellen.

Onderwerp Ambtelijk advies Collegebesluit. De Openbare Besluitenlijst B&W d.d. 6 november 2018 Vaststellen. *108* Besluitenlijst van de B&W-vergadering d.d. 13 november 2018 Aanwezig: De heer A.H.M. Verhoeven MPM (burgemeester); De heer Mr. A.J.M. Walraven (wethouder); De heer Mr. S.B.J. Backus (wethouder);

Nadere informatie

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGEVERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 30 september 2014

OPENBARE BESLUITENLIJST COLLEGEVERGADERING BURGEMEESTER EN WETHOUDERS 30 september 2014 Portefeuillehouder: Dhr. A.D. de Roon 1. 7677 Beleidsnota WMO 2015-2016 1. Stel de notitie inspraak concept beleidsnota Wmo 2015-2016 vast. 2. Stel de raad voor de Beleidsnota Wmo 2015-2016 vast te stellen.

Nadere informatie

RAADSVOORSTEL EN ONTWERPBESLUIT

RAADSVOORSTEL EN ONTWERPBESLUIT f @ K M E Ü E 8 i? RAADSVOORSTEL EN ONTWERPBESLUIT Registratienummer: 1170328 Datum: 13 januari 2015 Behandeld door: J. Cohen/R. van Twuijver Afdeling / Team: RO/Projecten Onderwerp: aanwijzing Wet voorkeursrecht

Nadere informatie

B&W-VERGADERING 19/12/2017 VOOR AKKOORD GEPARAFEERDE STUKKEN. Conform vastgesteld.

B&W-VERGADERING 19/12/2017 VOOR AKKOORD GEPARAFEERDE STUKKEN. Conform vastgesteld. B&W-VERGADERING 19/12/2017 VOOR AKKOORD GEPARAFEERDE STUKKEN Nr. Afd. Onderwerp Besluit 01 Secr. Besluitenlijst B&W week 50 2017 03 BV Zeeuwse Ombudsman Jaarrekening 2016, Begroting 2018 en vastgestelde

Nadere informatie

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 15 december 2015

Besluitenlijst Bespreekstukken B&W vergadering (behorende tot agendapunt 5) Datum: 15 december 2015 Aanwezig: de heren T.J. van der Zwan, S. Siebenga, J.C.F. Broekhuizen, J.R. Zoetendal, mevrouw J. van der Laan en dhr. F.H. Perdok secretaris. Agendapunt Onderwerp Advies Beslissing 1 Besluitenlijst bespreekstukken

Nadere informatie