Verslag bestuursvergadering 26 juli 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Verslag bestuursvergadering 26 juli 2017"

Transcriptie

1 Verslag bestuursvergadering 26 juli 2017 Aanwezig: Leen Leys, Kris Geeroms, Valentino Ragatuso, Johan Matthijs, Bram Vangindertael, Anaïs Denaeyer, Annick Norré Afwezig: Katja Soentjens 1. Bespreking lesgevers en trainerswerking. In samenwerking met Bram en Anaïs hield het bestuur een constructieve discussie rond de werking van de zwemschool. Er werd een sterkte en zwakteanalyse opgemaakt. De werkpunten zullen meegenomen worden naar de trainersvergadering van september en daar met de hele groep verder besproken en uitgewerkt worden. 2. Vrijetijdsbeurs en jogging. Valentino ontving 7 bevestigingen om te komen helpen tijdens de jogging ( 15 augustus) en 12 bevestigingen om te komen helpen tijdens de vrijetijdsbeurs ( 2 september). Valentino stelt het uurrooster op en verwittigd de betrokken personen. Er wordt wel gevraagd om het SCZ t-shirt (of trui) te dragen. Leen zorgt voor een powerpoint en foto s om onze club te promoten op de vrijetijdsbeurs. De eendjes en de hengels zijn aanwezig in het zwembad.( Anais of Leen meebrengen voor de sluiting van het zwembad???) Leen vraagt om de projector te lenen aan haar vader. Kris zorgt voor een klein zwembadje. De panelen voor onze stand zijn ten huize Matthijs. 3. Overzicht financiën. De stage is volledig betaald. De lidgelden komen vlot binnen. Annick doet de opvolging ( en de aanpassingen in ASSIST) gedurende de maand juli. Valentino neemt augustus voor zijn rekening. Mooie opbrengst van onze wedstrijden de Gouden Eend en de Recordpoging. Valentino bekijkt tijdens de maand augustus de trainersvergoedingen. 4. Dagelijkse werking. Aquagym Mails met bezorgdheden van verschillende leden werden beantwoord door Valentino en Annick. Dinsdag 31 oktober wordt er een extra les voorzien om de weggevallen lessen van vorig seizoen te compenseren. Valentino zorgt voor een voltijdse aanvraag voor een lesgever via docroom van Sportwerk. Annick heeft reeds een halftijdse aangevraagd. Kris heeft contact gehad met Marie-Louise. Zij blijft volgend seizoen nog actief als lesgeefster. Ze kan omwille van familiale redenen geen lesgeven op 13 september. Kris vraagt aan Ann of ze eventueel die dag kan inspringen. Wachtlijst/start nieuwe leden/communicatie.

2 Annick stuurde alle uitnodigingen tot start voor onze nieuwe leden uit begin juli. Er zijn er nog een 5 tal die moeten reageren. Momenteel zit alles vol en worden er geen nieuwe leden meer aanvaard (tenzij er annulaties komen en er plaats is). Alle leden (nieuwe en huidige leden) hebben een uitnodiging tot betaling van het lidgeld ontvangen. De inschrijvingen voor de mailinglijst verlopen vlot. Momenteel wordt onze wachtlijst nog niet opengesteld. Zwemgroepen. Valentino en Annick maakten begin juli de nieuwe zwemgroepen aan in ASSIST ( met dank aan Wim Stevens voor de logistieke ondersteuning). We hebben van Pieter 1.5 uur extra zwemwater gekregen: Zaterdag van 8 uur tot 9 uur ( volwassenen) Woensdag vanaf 19 uur ipv 19 uur 30. ( competitie C1, eventueel sportief C3 indien nodig). Johan maakt een overzicht van de nieuwe uren en neemt dit mee naar de sectorraad zwembad op 29 augustus. Start nieuwe zwemseizoen. - De officiële start is voorzien op maandag 11 september (na de officiële sluiting van het zwembad). - Bram, Bavo en Sanne vallen weg als trainers. Bram zal zeker tot december de nieuwe lesgevers ondersteunen. Bavo is nog bereid af en toe in te springen wanneer dit nodig zou zijn. - Het competitieseizoen start op maandag 28 augustus. 3X per week zal er getraind worden in het zwembad van Hofstade. Leen zorgt voor de communicatie naar de ouders en zwemmers hieromtrent. Enkel de huidige competitiezwemmers worden uitgenodigd. IT en website. Er is geen momenteel geen vooruitgang wat onze nieuwe website betreft. David had beloofd om half juli live te gaan, dit zal niet lukken. Deadline is verschoven naar eind augustus. Kris volgt dit verder op. Valentino heeft wel reeds de teksten voor onze nieuwe website nagelezen en de opmerkingen doorgestuurd. Sponsoring evenementen. Leen en Annick hebben beiden mails ontvangen van sponsors met de vraag om de attesten te bezorgen. Valentino zal dit zo snel mogelijk in orde brengen, vermits de verantwoordelijke binnen onze club momenteel met vakantie is. Kris en Leen bezorgen aan Valentino de nodige documenten. Evaluatie fotoshoot. Momenteel zijn er 25 bestellingen geplaatst. Annick doet volgende week een nieuwe oproep via mail.

3 De opbrengst van deze fotoshoot is echter nog niet gekend. Voorstel is om de shoot vroeger op het jaar te laten plaatsvinden ( er is wel daglicht nodig!). De datum wordt in de kalender geplaatst. SCZ- wedstrijden. Gouden eend. - Vlotte organisatie. - Tijdig gedaan. - Complimenten van verschillende clubs. Zeker de gouden eendjes zijn gegeerd. - HZO heeft nog niet betaald, Johan stuurt een herinneringsmail. Recordpoging. Stage. - Rode Kruis was een hap uit het budget. - Ook hier een zeer vlot verloop. - De versnaperingen en broodjes voor de officials en medewerkers werden heel hard geapprecieerd. - Voorstel is om volgende keer de jongens/meisjes apart te laten inzwemmen ipv per club. Afhankelijk van de eerste wedstrijd. - Er was een klein probleem met een rolstoelgebruiker die het zwembad in wou om de wedstrijd te volgen. De lift voor de rolstoel werkte niet en men kon niet aan de sleutel. Johan neemt dit mee naar de volgende sportraad. - ZORO heeft nog niet betaald, Johan stuurt een herinneringsmail. - Stage is vlot verlopen. - Locatie was zeer goed, veel sportfaciliteiten. - In het vliegtuig zaten de kinderen wel niet samen, ook het lange wachten op de heenweg was niet zo aangenaam. - Zeker voor herhaling vatbaar maar niet volgend seizoen. - Tegen volgende bestuursvergadering kijkt iedereen uit naar geschikte locaties. Brochures. - Brochure zwemschool moet nog geactualiseerd worden ( doelstellingen moeten worden aangepast). - Competitiebrochure moet volledig in orde zijn tegen 6 september. - Leen en Anaïs nemen dit verder op. CVB- 5 november. Ieder bestuurslid heeft het verslag van de vorige vergadering ontvangen. Johan en Kris hebben samengezeten met de mensen van Toptime tijdens het zomercriterium. Kris heeft hiervan een verslag gemaakt en doorgestuurd naar alle bestuursleden ( SCZ en DDAT). Er moet een nieuwe datum voor de volgende vergadering vastgelegd worden. Op 26 augustus zijn zowel Johan, Annick als Kris niet vrij ( onze vertegenwoordigers op de vorige vergadering). Voorstellen van datums: 30/8, 31/8 of 1/9. ( s avonds). Kris zorgt voor de communicatie naar DDAT. De locatie ( drie Fonteinen) blijft ongewijzigd.

4 5. Sportraad Zaventem. Wegens vakantie is er geen sportraad geweest. De volgende sectorraad zwembad is voorzien op 29 augustus. Johan neemt onze opmerkingen ivm de indeling van het zwembad (oa de palmbomen) mee naar deze sectorrraad. 6. Varia. Vergoeding lidmaatschap oud-bestuursleden. Vermits de bestuursleden vrijwillig werken, voorziet de club een tegemoetkoming in het lidmaatschap indien zij na hun bestuursperiode nog verder actief blijven in onze club. Volgende afspraken worden vastgelegd: - 1 jaar gratis lidmaatschap per periode van 5 jaar als bestuurslid. - Niet overdraagbaar naar andere familieleden. - Wanneer je in verschillende zwemgroepen actief bent, krijg je gratis lidmaatschap voor slechts 1 groep. Sportief reglement competitieafdeling. Het vorige competitieseizoen wordt geëvalueerd door het bestuur en de hoofdtrainer. Een herziening van het sportief reglement dringt zich op. Het bestuur doet verschillende voorstellen die na overleg zullen opgenomen worden in het nieuwe sportief reglement. Annick maakt het nieuwe reglement op en stuurt het ter goedkeuring door naar de bestuursleden en trainers van de competitieafdeling. Dit nieuwe reglement zal op de startvergadering besproken en uitgedeeld worden. Wanneer een zwemmer instapt in de competitieafdeling verklaren de zwemmer én zijn/haar ouders zich akkoord met dit reglement. Na goedkeuring zal het reglement op de website van SCZ geplaatst worden. Sluiting SCZ. Vermits de meeste bestuursleden gedurende de maand augustus met vakantie zijn, werd er besloten om geen mails te beantwoorden tussen 4 augustus en 24 augustus. Annick zorgt voor een auto-reply voor het secretariaat. Kris vraagt aan David om dit ook op de website te plaatsen. Datum nieuwe bestuursvergadering: Zaterdag 2 september om 17 uur in hof van Ham (na de vrijetijdsbeurs). TO DO: Valentino: - Opvolgen van de betaling van de lidgelden en de aanpassingen doen in ASSIST (augustus). - Voorstel voor de trainersvergoedingen uitwerken.

5 Johan: - Uurrooster voor de jogging en de vrijetijdsbeurs opmaken en de vrijwilligers die zich opgegeven hebben op de hoogte brengen. - Aanvraag voltijdse lesgever aquagym via Sportwerk ( docroom). - Attesten sponsoring in orde brengen. - Doorlezen van het nieuwe sportief reglement competitie+ eventueel locaties voor zwemstage van volgend seizoen aanbrengen. - Herinneringsmail sturen naar HZO en ZORO met de vraag om het startgeld van de wedstrijden te betalen. - Overzicht nieuwe zwemuren op papier zetten ter goedkeuring van de gemeenteraad. - Opvolging praktische organisatie wedstrijd 5 november. - Doorlezen van nieuw sportief reglement competitie+ eventueel locaties voor zwemstage volgend seizoen aanbrengen. Annick: Kris: Leen: Katja: - Opvolgen van de betalingen van de lidgelden en de aanpassingen doen in ASSIST (juli). - Opvolgen van de wachtlijst. - Opstellen van een auto-reply voor de sluiting. - Mail opmaken voor de fotoshoot en nieuwe oproep om het lidgeld tijdig te betalen. - Actualiseren en aanpassen van het sportief reglement van de competitieafdeling. - Contact opnemen met de uitbaters van Ons Huis in Sint-Stevens-Woluwe en Sterrebeek voor de organisatie van ons eetfestijn. - Drankvoorziening voor trainers en competitievergadering. - Mail sturen naar Marie-Louise. - Zorgen voor zwembadje (vrijetijdsbeurs). - Doorsturen voorbeelden attesten sponsoring. - Doorlezen van nieuw sportief reglement van de competitieafdeling + eventueel aanbrengen van nieuwe locaties voor de zwemstage van volgend seizoen. - Uitwerken van de startvergaderingen competitie en trainers/bestuur ( met Anaïs) - Meebrengen van eendjes en hengels van uit het zwembad ( of Anaïs) - Communicatie naar ouders en zwemmers ivm start zwemseizoen competitie en uitnodiging startvergadering competitie. - Actualiseren van de competitiebrochuere. - Met Anaïs: aanpassen van de brochure van de zwemschool ( doelen?) - Doorsturen voorbeelden attesten sponsoring. - Doorlezen van het nieuw sportief reglement van de competitieafdeling + eventueel aanbrengen van nieuwe locaties voor de zwemstage van volgend seizoen.

6 - Doorlezen van het nieuw sportief reglement van onze competitieafdeling.

Verslag bestuursvergadering 21 juni 2017

Verslag bestuursvergadering 21 juni 2017 Verslag bestuursvergadering 21 juni 2017 Aanwezig: Leen Leys, Katja Soentjens, Johan Matthijs, Kris Geeroms, Annick Norré Verontschuldigd: Valentino Ragatuso 1. Update dagelijkse werking. 1.1.Aquagym -

Nadere informatie

Verslag bestuursvergadering 24 januari Opvolgen en overzicht van de vergoedingen van de trainers ( Valentino)

Verslag bestuursvergadering 24 januari Opvolgen en overzicht van de vergoedingen van de trainers ( Valentino) Verslag bestuursvergadering 24 januari 2018. Aanwezig: Kris Geeroms, Valentino Ragatuso, Leen Leys, Johan Matthijs, Annick Norré Verontschuldigd: Katja Soentjens Extra genodigde: David Van Hoegaerden (

Nadere informatie

Verslag bestuursvergadering 29 maart Kris Geeroms, Johan Matthijs, Katja Soentjens, Leen Leys, Bavo Derese, Annick Norré, Valentino Ragatuso.

Verslag bestuursvergadering 29 maart Kris Geeroms, Johan Matthijs, Katja Soentjens, Leen Leys, Bavo Derese, Annick Norré, Valentino Ragatuso. Verslag bestuursvergadering 29 maart 2017. Aanwezig: Kris Geeroms, Johan Matthijs, Katja Soentjens, Leen Leys, Bavo Derese, Annick Norré, Valentino Ragatuso. 1. Goedkeuring van het verslag van de vorige

Nadere informatie

Verslag bestuursvergadering 17 mei 2017.

Verslag bestuursvergadering 17 mei 2017. Verslag bestuursvergadering 17 mei 2017. Aanwezig: Valentino Ragatuso, Leen Leys, Johan Matthijs, Katja Soentjens, Kris Geeroms, Annick Norré Verontschuldigd: Bavo Derese 1. Scz- Beleid. 1.1. Aquagym.

Nadere informatie

SWIMMING CLUB ZAVENTEM vzw aangesloten bij de Koninklijke Belgische Zwembond/Vlaamse Zwemfederatie

SWIMMING CLUB ZAVENTEM vzw aangesloten bij de Koninklijke Belgische Zwembond/Vlaamse Zwemfederatie SWIMMING CLUB ZAVENTEM vzw aangesloten bij de Koninklijke Belgische Zwembond/Vlaamse Zwemfederatie e-mail : Contact@scz.be Verslag bestuursvergadering 14 december 2016. Aanwezig: Valentino Ragatuso, Johan

Nadere informatie

Bestuursvergadering 18 januari Aanwezig: Kris Geeroms, Bavo Derese, Katja Soentjens, Valentino Ragatuso, Johan Matthijs, Annick Norré

Bestuursvergadering 18 januari Aanwezig: Kris Geeroms, Bavo Derese, Katja Soentjens, Valentino Ragatuso, Johan Matthijs, Annick Norré Bestuursvergadering 18 januari 2017. Aanwezig: Kris Geeroms, Bavo Derese, Katja Soentjens, Valentino Ragatuso, Johan Matthijs, Annick Norré 1.SCZ beleid. 1.1. Het vrijwilligersmanifest van Swimming Club

Nadere informatie

Verslag bestuursvergadering 13/12/2017. Valentino Ragatuso, Kris Geeroms, Johan Matthijs, Katja Soentjens, Anaïs De Naeyer, Annick Norré

Verslag bestuursvergadering 13/12/2017. Valentino Ragatuso, Kris Geeroms, Johan Matthijs, Katja Soentjens, Anaïs De Naeyer, Annick Norré Verslag bestuursvergadering 13/12/2017. Aanwezig: Valentino Ragatuso, Kris Geeroms, Johan Matthijs, Katja Soentjens, Anaïs De Naeyer, Annick Norré Verontschuldigd: Leen Leys 1. Opleidingstraject lesgevers.

Nadere informatie

Verslag bestuursvergadering 22 februari 2017.

Verslag bestuursvergadering 22 februari 2017. Verslag bestuursvergadering 22 februari 2017. Aanwezig : Valentino Ragatuso, Johan Matthijs, Kris Geeroms, Leen Leys, Annick Norré Verontschuldigd: Bavo Derese, Katja Soentjens 1. Verwelkoming. Voorzitter

Nadere informatie

Digitale jaargang 2. April Kalender

Digitale jaargang 2. April Kalender Digitale jaargang 2 Welkom Het grauwe weer van de winter maakt stilaan plaats voor een vrolijk lentezonnetje. Ook het tweede deel van ons zwemseizoen is gestart. Nu de paasklokken stilaan richting België

Nadere informatie

SWIMMING CLUB ZAVENTEM vzw

SWIMMING CLUB ZAVENTEM vzw SWIMMING CLUB ZAVENTEM vzw aangesloten bij de Koninklijke Belgische Zwembond / Vlaamse Zwemfederatie Secretariaat: Liesbeth Kieken, Prins Albertlei 31/3 2800 Berchem e-mail : secretariaat@scz.be sportsecretariaat@scz.be

Nadere informatie

ü er is geen aquagym op maandag 26, woensdag 28 december en maandag 2 januari ü enkel aquagym op woensdag 4 januari 2017

ü er is geen aquagym op maandag 26, woensdag 28 december en maandag 2 januari ü enkel aquagym op woensdag 4 januari 2017 Digitale jaargang 2 Een schitterend 2017 gewenst Het jaar 2016 is weer bijna gedaan en we bereiden ons allemaal voor op de feesten. We wensen jullie allemaal een fijne Kerst en voor allemaal een gelukkig

Nadere informatie

Swimming Club Zaventem vzw!

Swimming Club Zaventem vzw! Welkom in de zwemschool van Swimming Club Zaventem vzw! INFORMATIEBROCHURE 03/12/2015 www.scz.be 0 Inhoud 1. Welkom! 2 2. Hoe inschrijven? 2 3. De zwemuren 3 4. Hoe verloopt de eerste les? 3 5. Het zwemseizoen

Nadere informatie

SWIMMING CLUB ZAVENTEM vzw aangesloten bij de Koninklijke Belgische Zwembond / Vlaamse Zwemfederatie

SWIMMING CLUB ZAVENTEM vzw aangesloten bij de Koninklijke Belgische Zwembond / Vlaamse Zwemfederatie SWIMMING CLUB ZAVENTEM vzw aangesloten bij de Koninklijke Belgische Zwembond / Vlaamse Zwemfederatie Secretariaat : Liesbeth Kieken, Prins Albertlei 31/3 2600 Berchem e-mail : Secretariaat@scz.be Sportsecretariaat@scz.be

Nadere informatie

Wat na de zwemschool?

Wat na de zwemschool? Wat na de zwemschool? Mei 2015 Swimming Club Zaventem Agenda De zwemschool Sportief zwemmen Competitie zwemmen Een competitiezwemmer Een ouder 16 Mei 2015 2 De zwemschool Einde van de zwemschool: Degelijke

Nadere informatie

Voorwoord. 5de Amerikaans eetfestijn

Voorwoord. 5de Amerikaans eetfestijn Digitale jaargang 1 April 2016 Kalender zwemschool april- juni 2016. Paasvakantie Zwemschool/sportief zwemmen/volwassen zwemmen: - geen zwemles van zaterdag 26 maart 2016 tot en met vrijdag 8 april 2016

Nadere informatie

aangesloten bij de Koninklijke Belgische Zwembond / Vlaamse Zwemfederatie

aangesloten bij de Koninklijke Belgische Zwembond / Vlaamse Zwemfederatie SWIMMING CLUB ZAVENTEM vzw aangesloten bij de Koninklijke Belgische Zwembond / Vlaamse Zwemfederatie Secretariaat : Liesbeth Kieken, Leuvensesteenweg 129 1932 Sint-Stevens-Woluwe e-mail : Secretariaat@scz.be

Nadere informatie

Onkostenvergoeding zwemschool.

Onkostenvergoeding zwemschool. Voorwoord SCZ wenst de lesgevers aan te moedigen om zich professioneel te vervolmaken. SCZ stimuleert daarom het volgen van opleidingen (initiator, zwemtrainer, redder, student LO). De onkostenvergoeding

Nadere informatie

Zalige kerstdagen en een spetterend 2018 gewenst!

Zalige kerstdagen en een spetterend 2018 gewenst! Digitale jaargang 2 December 2017 Zalige kerstdagen en een spetterend 2018 gewenst! De lesgevers, trainers, vrijwilligers en bestuursleden wensen iedereen een schitterend en sportief 2018! In 2018 staan

Nadere informatie

18 april 2017 Infovergadering

18 april 2017 Infovergadering 18 april 2017 Infovergadering www.ozeka.be Bedankt Bart & Nathalie! Sponsored by Toyota Van Dorpe Argenta -Sleeplife 2017-04-17 3 Op de agenda vandaag Algemene info rond het nieuwe zwembad Regels voor

Nadere informatie

Verdeling lasten en lusten bij inrichten van grote wedstrijden

Verdeling lasten en lusten bij inrichten van grote wedstrijden Page 1 Verdeling van de lasten en de lusten bij het inrichten van grote wedstrijden Voorwoord Het Provinciaal Bestuur richt jaarlijks enkele grote wedstrijden in. Het bestuur doet hiervoor beroep op clubs.

Nadere informatie

JAARVERGADERING 2/02/2019

JAARVERGADERING 2/02/2019 JAARVERGADERING 2/02/2019 AGENDA WELKOM NAAMAFROEPING OPENINGSWOORD NOTULEN JAARVERGADERING 3/2/2018 GOEDKEURING JAARVERSLAG 2018 FINANCIEEL VERSLAG 2018 BEGROTING 2019 VERKIEZINGEN CVB SEIZOEN 2018-2019

Nadere informatie

VOORPROGRAMMA Datum aanvraag: 21/06/2018

VOORPROGRAMMA Datum aanvraag: 21/06/2018 VOORPROGRAMMA Datum aanvraag: 21/06/2018 voor een zwemwedstrijd onder de reglementen van de FINA/KBZB/VZF Antw O Vl.Bra X Limb O O-Vl O W-Vl O Goedgekeurd voor het VSB op 30/06/2018 Kamprechter: Naam:

Nadere informatie

1. Vriendjesdag: zaterdag 24 juni 2017

1. Vriendjesdag: zaterdag 24 juni 2017 1. Vriendjesdag: zaterdag 24 juni 2017 Wat houdt de vriendjesdag in? 1 uur zwemmen waarvan 30 minuten les en 30 minuten vrij zwemmen Elke zwemmer mag 1 of 2 vriendjes uitnodigen. Gratis toegang voor de

Nadere informatie

ONTHAALBROCHURE COMPETITIE

ONTHAALBROCHURE COMPETITIE Zwemclub sinds 1935 ONTHAALBROCHURE COMPETITIE 2016-2017 Inhoud ZOLA Algemeen 2 De Competitie groepen 3 Stages 4 Lidgelden 5 Aankoop Zwemmateriaal 6 contactpersonen 6 "Een plaats voor iedere zwemmer Een

Nadere informatie

JAARVERGADERING 3/02/2018

JAARVERGADERING 3/02/2018 JAARVERGADERING 3/02/2018 AGENDA WELKOM NAAMAFROEPING OPENINGSWOORD NOTULEN JAARVERGADERING 4/2/2017 GOEDKEURING JAARVERSLAG 2017 FINANCIEEL VERSLAG 2017 BEGROTING 2018 VERKIEZINGEN CVB SEIZOEN 2017-2018

Nadere informatie

Trendsetters HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Trendsetters HUISHOUDELIJK REGLEMENT Trendsetters HUISHOUDELIJK REGLEMENT I. ALGEMEEN... 2 II. HET BESTUUR... 2 III. VERENIGING... 3 IV. LEDENLIJSTEN... 4 V. VERZEKERING... 4 VI. COMPETITIE... 4 VII. KLACHTEN... 4 VIII. SLOTBEPALINGEN...

Nadere informatie

Phoenix Vrijwilligers positie beschrijving

Phoenix Vrijwilligers positie beschrijving Phoenix Vrijwilligers positie beschrijving Achtergrond Club is steeds op zoek naar vrijwilligers Ondersteuning van het bestuur Betrokkenheid van allen binnen de club verhogen Samenhorigheid verhogen Efficientie

Nadere informatie

Antwerp Ski Team Club reglement 2015-2016

Antwerp Ski Team Club reglement 2015-2016 Antwerp Ski Team Club reglement 2015-2016 Lidmaatschap: - Steunend Lid = steun aan club. - Lid = lidmaatschap AST, SNEEUWSPORT VLAANDEREN licentie - Lid met piste = lidmaatschap AST + SNEEUWSPORT VLAANDEREN

Nadere informatie

Mozka. 20 Juni. Infoavond

Mozka. 20 Juni. Infoavond Mozka 20 Juni Infoavond Mozka = competitief Steeds beter worden is het doel Trainingen en wedstrijden Regelmaat en discipline Zowel zwemmers als ouders moeten zich hiervan bewust zijn 1 Seizoen Start :

Nadere informatie

VZWSWIMMING CLUB ZAVENTEM VZW COMPETITIE

VZWSWIMMING CLUB ZAVENTEM VZW COMPETITIE VZWSWIMMING CLUB ZAVENTEM VZW COMPETITIE PROGRAMMA Voorstelling trainers & verschillende groepen Droogtraining Trainingsschema s Geneeskundig onderzoek Wedstrijden van inschrijving tot wedstrijddag Officials

Nadere informatie

ORGANOGRAM BESTUUR JONG & BLIJ 2013-2014 BESTUUR

ORGANOGRAM BESTUUR JONG & BLIJ 2013-2014 BESTUUR ORGANOGRAM BESTUUR JONG & BLIJ 2013-2014 BESTUUR VOORZITTER SECRETARIAAT REDACTIE LEDENBEHEER H.R./Aanwerving en VRIJWILLIGERS SPORTIEF BELEID OPLEIDINGEN KWALITEIT WERKGRO EPEN WEBSITE MULTIMEDIA SPONSOR-

Nadere informatie

Bredense Bruinvissen vzw. Huishoudelijk Reglement. Bredense Bruinvissen vzw

Bredense Bruinvissen vzw. Huishoudelijk Reglement. Bredense Bruinvissen vzw Huishoudelijk Reglement Hoofdstuk 1 : Doel Artikel 1 Dit huishoudelijk reglement regelt de inwendige aangelegenheden van de (verder te gebruiken als BBV) in uitvoering van de statuten. De leden dienen

Nadere informatie

1. Mee-zwemles 2. Bel-uur

1. Mee-zwemles 2. Bel-uur Nieuwsbrief s Hertogenbosch - Vught 20 mei 2016 Als losse bijlage vindt u ook het nieuwe rooster voor 2016 In dit nummer 1 Mee-zwemles 1. Mee-zwemles Om jullie een goed beeld te geven van het niveau van

Nadere informatie

16 September. Infoavond

16 September. Infoavond 16 September Infoavond Trainersteam Dirk Stef Isabelle Joren Fien / Jelle / Natacha / Philippe Begeleiding trainingen Groepen Trainer Maandag A - B - C - D - E Dirk, Fien Dinsdag A - B - C - D Dirk, Stef

Nadere informatie

Infovergadering Zwemschool An Poelmans Filip Rigo

Infovergadering Zwemschool An Poelmans Filip Rigo Infovergadering Zwemschool 15-09-2018 An Poelmans Filip Rigo Agenda Missie Organisatie Doelstelling Zwemschool Trainers Doelstellingen Aanwezigheden Verloop trainingen Uitrusting zwemmers Contactmomenten

Nadere informatie

PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN REGLEMENT

PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN REGLEMENT PROVINCIALE KAMPIOENSCHAPPEN REGLEMENT 1. De provinciale kampioenschappen worden georganiseerd door het provinciale bestuur en gaan door tussen het 2 de weekend van oktober en het weekend voor het BK -

Nadere informatie

Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout

Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout Zwemvereniging De Columbiaan Voorhout www.columbiaan.nl A-, B- en C- diploma s Zwemvaardigheidsdiploma s Wedstrijdzwemmen Volwassenenzwemmen INFORMATIEBOEKJE Geachte lezer, Van harte welkom bij de Zwemvereniging

Nadere informatie

Infoavond. Dolfijnen Middelkerke 7 december 2018

Infoavond. Dolfijnen Middelkerke 7 december 2018 Infoavond Dolfijnen Middelkerke 7 december 2018 Bestuur DMI Voorzitter: Evelien Bulcke Penningmeester: Christine Demeyere Secretaris: Bestuurslid: Griet Vanhove Hannelore Vermeersch 3 LUIKEN: 1) Zwemschool

Nadere informatie

ZV de Bron Nieuws. Wilt u helpen om het clubhuis open te houden? Laat het ons weten! (secretariaat@zvdebron.nl)

ZV de Bron Nieuws. Wilt u helpen om het clubhuis open te houden? Laat het ons weten! (secretariaat@zvdebron.nl) ZV de Bron Nieuws Nieuw seizoen Een nieuw seizoen is aangebroken, en het was tijd voor een nieuw logo. De tand des tijds had er aardig aan zitten knagen. Na verschillende creatieve concepten is het gelukt

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT ATLETIEKCLUB HAMME VZW ARTIKEL 1 ALGEMEEN

HUISHOUDELIJK REGLEMENT ATLETIEKCLUB HAMME VZW ARTIKEL 1 ALGEMEEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT ATLETIEKCLUB HAMME VZW ARTIKEL 1 ALGEMEEN Art 1.1 Iedereen wordt geacht de statuten en het huishoudelijk reglement te kennen en na te leven. De leden die in strijd met de statuten

Nadere informatie

VOORPROGRAMMA Datum aanvraag: 19/01/2015

VOORPROGRAMMA Datum aanvraag: 19/01/2015 VOORPROGRAMMA Datum aanvraag: 19/01/2015 voor een zwemwedstrijd onder de reglementen van de FINA/KBZB/VZF Antw O Vl.Bra X Limb O O-Vl O W-Vl O Goedgekeurd voor het VSB op 27/01/2015 Kamprechter: Naam:

Nadere informatie

Bredense Bruinvissen vzw. Huishoudelijk Reglement. Bredense Bruinvissen vzw

Bredense Bruinvissen vzw. Huishoudelijk Reglement. Bredense Bruinvissen vzw Huishoudelijk Reglement Bredense Bruinvissen vzw Hoofdstuk 1 : Doel Artikel 1 Dit huishoudelijk reglement regelt de inwendige aangelegenheden van de Bredense Bruinvissen vzw (verder te gebruiken als BBV)

Nadere informatie

Administratief Lidmaatschap:

Administratief Lidmaatschap: HUISHOUDELIJK REGLEMENT AFDELING ZWEMSCHOOL KHZS Administratief Lidmaatschap: Via onze website http://khzs.be kan men vanaf de leeftijd van 5 jaar inschrijven voor een zwemtest om lid te worden van onze

Nadere informatie

Jeugdbeleidsplan Flipper Mortsel VZW 2014 2015

Jeugdbeleidsplan Flipper Mortsel VZW 2014 2015 Jeugdbeleidsplan Flipper Mortsel VZW 2014 2015 1 Visie Missie (waarvoor we staan) : Kinderen en jongeren leren zwemmen op hun eigen tempo en in een familiale sfeer. Visie (waarvoor we gaan): Kinderen en

Nadere informatie

VOORPROGRAMMA Datum aanvraag: 19/01/2015

VOORPROGRAMMA Datum aanvraag: 19/01/2015 VOORPROGRAMMA Datum aanvraag: 19/01/2015 voor een zwemwedstrijd onder de reglementen van de FINA/KBZB/VZF Antw O Vl.Bra X Limb O O-Vl O W-Vl O Goedgekeurd voor het VSB op 27/01/2015 Kamprechter: Naam:

Nadere informatie

In deze editie. Welkomswoordje. Indeling en overgangen zwemschool. Open water kampioenen. Uitslagen jeugdwedstrijden. Uitslagen masterwedstrijden

In deze editie. Welkomswoordje. Indeling en overgangen zwemschool. Open water kampioenen. Uitslagen jeugdwedstrijden. Uitslagen masterwedstrijden In deze editie Welkomswoordje Indeling en overgangen zwemschool Open water kampioenen Uitslagen jeugdwedstrijden Uitslagen masterwedstrijden Mededelingen Kalender 2016 Clubblad van de Lokerse zwemvereniging

Nadere informatie

Onthaalbrochure Seizoen

Onthaalbrochure Seizoen Onthaalbrochure Seizoen 2016-2017 Welkom De trainers en het bestuur van Artgym heten jullie van harte welkom in de leukste, tofste, gezelligste turnclub van Kapellen! In deze onthaalbrochure vinden jullie

Nadere informatie

Competitie Benjamins en ouder

Competitie Benjamins en ouder Competitie Benjamins en ouder Benjamins : 1 ste jaar ( 11 jaar ) Trainingsuren : maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag 18h00 20h00 ( van 18h00 tot 18h30 lichaamsscholing ) Minimum vereist

Nadere informatie

WEDSTRIJDEN KAMPIOENSCHAPPEN

WEDSTRIJDEN KAMPIOENSCHAPPEN seizoen 2019-2020 ALGEMEEN Atletiekclub Kortenberg is een officiële atletiekclub aangesloten bij de Vlaamse Atletiekliga (VAL). Wij trainen alle disciplines van atletiek. Tijdens het winterseizoen vooral

Nadere informatie

Artikel 2. De zetel van de sportraad is gevestigd in het gemeentehuis van de gemeente Meerhout, Markt 1, te 2450 Meerhout.

Artikel 2. De zetel van de sportraad is gevestigd in het gemeentehuis van de gemeente Meerhout, Markt 1, te 2450 Meerhout. ERKENNING EN ZETEL Artikel 1. De gemeentelijke Sportraad wordt erkend als gemeentelijk adviesorgaan in uitvoering van het decreet van 6 juli 2012, zijnde het decreet houdende het stimuleren en subsidiëren

Nadere informatie

Fcveldegem: Ouderraad

Fcveldegem: Ouderraad 1 Fcveldegem: Ouderraad Verslag vergadering 2: 23/10/2017 Aanwezig: Jurgen Vermaut, jeugdcoördinator Joachim Verplancke, bestuurslid Servaas Verhaeghe, bestuurslid Emmanuel Rainchon, voorzitter Kelly Vaneenooghe,

Nadere informatie

WEDSTRIJDEN KAMPIOENSCHAPPEN

WEDSTRIJDEN KAMPIOENSCHAPPEN ALGEMEEN Atletiekclub Kortenberg is een officiële atletiekclub aangesloten bij de Vlaamse Atletiekliga (VAL). Wij trainen alle disciplines van atletiek. Tijdens het winterseizoen vooral gericht op het

Nadere informatie

LENTE TENNIS CLUB YPER TENNISSCHOOL. 10 Weken - Start na de paasvakantie. Groepslessen instructie Matchtrainingen Privelessen

LENTE TENNIS CLUB YPER   TENNISSCHOOL. 10 Weken - Start na de paasvakantie. Groepslessen instructie Matchtrainingen Privelessen LENTE TENNISSCHOOL 2018 10 Weken - Start na de paasvakantie Groepslessen instructie Matchtrainingen Privelessen Jeugd P.2 Competitiespelers P.3 Volwassenen P.4 (Jeugd en Volwassenen) TENNIS CLUB Y WWW.AUGUSTIJNENPARK.COM

Nadere informatie

Infovergadering Zwemschool An Poelmans Filip Rigo

Infovergadering Zwemschool An Poelmans Filip Rigo Infovergadering Zwemschool 17-09-2016 An Poelmans Filip Rigo Agenda Missie Organisatie Doelstelling Zwemschool Trainers Doelstellingen Aanwezigheden Verloop trainingen Uitrusting zwemmers Contactmomenten

Nadere informatie

Nieuwsbrief zwemvereniging Becha

Nieuwsbrief zwemvereniging Becha NUMMER 6 Nieuwsbrief zwemvereniging Becha Augustus 2013 6 e editie Woordje van de voorzitter. In dit nummer 1 Woordje van de voorzitter 2 Nieuwe hoofd trainer 3 Even voorstellen Carla Notermans 4 De laatste

Nadere informatie

De wedstrijd wordt gesponsord door Martinez Chocolade.

De wedstrijd wordt gesponsord door Martinez Chocolade. De Dolfijn organiseert op 19 en 20 december a.s. de Martinez Cup. Deze wedstrijd biedt met name de Nederlandse jeugd- en senioren zwemmers de mogelijkheid om zich aan het eind van het jaar nog eenmaal

Nadere informatie

Kennismakingmoment (Bovenbouw U14 U15)

Kennismakingmoment (Bovenbouw U14 U15) Kennismakingmoment (Bovenbouw U14 U15) Vrolix Jochen J.C. Bovenbouw K. Bocholter VV Inhoud Organisatie Missie en visie Hoe aanpakken? Team van trainers Aandachtspunten Evaluaties / testing Communicatie

Nadere informatie

Verslag ouderraad van 3 december 2012

Verslag ouderraad van 3 december 2012 Verslag ouderraad van 3 december 2012 1. Verwelkoming: De Voorzitter heet alle aanwezige leden van de ouderraad van harte welkom en opent de vergadering. Tevens is ook opnieuw de jeugdcoördinator van de

Nadere informatie

Specifieke gedragscode voor competitiezwemmers

Specifieke gedragscode voor competitiezwemmers Specifieke gedragscode voor competitiezwemmers Trainingen Aanwezigheden op training Deelnemen aan wedstrijden vereist de nodige training. Daarom wordt een minimale aanwezigheid van 75% verwacht. Geplande

Nadere informatie

plek notulen niet bekend bij leden, beter aangeven volgende keer

plek notulen niet bekend bij leden, beter aangeven volgende keer ALV notulen 19-04-2017 Notulist Joris Kaaks Start: 20.15 Baan 7 de Lockhorst 1. opening 2. vaststelling notulen plek notulen niet bekend bij leden, beter aangeven volgende keer 3. mededelingen Afscheid

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement TURNKRING RUST ROEST s-gravenwezel Schilde Huishoudelijk Reglement 1. Algemeenheden Artikel 1. Onderhavig reglement regelt het dagelijks bestuur van de vereniging s-gravenwezel-schilde. Artikel 2. Ieder

Nadere informatie

Koninklijke Zwemclub Neptunus Aalst Versie: 01 april 2014

Koninklijke Zwemclub Neptunus Aalst Versie: 01 april 2014 Koninklijke Zwemclub Neptunus Aalst Versie: 01 april 2014 1 Algemene gegevens Stichtingsdatum : 13 juli 1928 Verenigingsvorm : V Z W ondernemingsnummer: 0429.303.687 Maatschappelijke zetel : Gentsestraat

Nadere informatie

Raad van Bestuur 7 januari 2019

Raad van Bestuur 7 januari 2019 Raad van Bestuur 7 januari 2019 20u00, Elewijt Center te Zemst Aanwezig Bestuurders: Bart Danhieux, Tim Mogal, Marc Vander Mierde, Erwin Dirkx, Jan Stryckers, Filip Soetaert Ambtshalve: Alex De Brauwer

Nadere informatie

JAARVERGADERING 4/02/2017

JAARVERGADERING 4/02/2017 JAARVERGADERING 4/02/2017 AGENDA WELKOM NAAMAFROEPING OPENINGSWOORD NOTULEN JAARVERGADERING 20/02/2016 GOEDKEURING JAARVERSLAG 2016 FINANCIEEL VERSLAG 2016 BEGROTING 2017 ONTVANGEN FEEDBACK CVB DEMO: RAPPORT

Nadere informatie

NAMENS HET ZTZ-BESTUUR : ONZE BESTE WENSEN VOOR EEN GEZOND, GELUKKIG EN SPORTIEF

NAMENS HET ZTZ-BESTUUR : ONZE BESTE WENSEN VOOR EEN GEZOND, GELUKKIG EN SPORTIEF NAMENS HET ZTZ-BESTUUR : ONZE BESTE WENSEN VOOR EEN GEZOND, GELUKKIG EN SPORTIEF Vandaag = opendeurdag! Zij die willen mogen voor 1x in het zwembad binnen om een kijkje van dichtbij te nemen en om een

Nadere informatie

Verslag provinciale raad 24 augustus 2015 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen

Verslag provinciale raad 24 augustus 2015 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Verslag provinciale raad 24 augustus 2015 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Reinold BORRÉ Voorzitter P.F.V Karin De PAUW Sportief Directeur PFV Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief

Nadere informatie

Uurroosters administratie

Uurroosters administratie Uurroosters administratie Voltijdse arbeid: 38:00 Deeltijdse arbeid aan 50%: 19:00 1 maandag 7:45 9:00 9:00 12:00 12:00 14:00 2 maandag 12:00 14:00 14:00 dinsdag 12:00 14:00 14:00 woensdag 12:00 14:00

Nadere informatie

2. Goedkeuring verslag 3 april 2017: Het verslag van 22 mei wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd.

2. Goedkeuring verslag 3 april 2017: Het verslag van 22 mei wordt door alle aanwezigen ondertekend en aldus goedgekeurd. Verslag provinciale raad 26 juni 2017 Huis van de sport Boomgaardstraat - Antwerpen Aanwezig: Jean BOUMANS Adj. Directeur Administratief Peter CRAUWELS Provinciaal Secretaris Frans WILLEMSEN Provinciaal

Nadere informatie

Zwemclub sinds 1935 ONTHAALBROCHURE COMPETITIE

Zwemclub sinds 1935 ONTHAALBROCHURE COMPETITIE Zwemclub sinds 1935 ONTHAALBROCHURE COMPETITIE 2019-2020 Inhoud ZOLA algemeen 2 Zwemgroepen 3 * C7 3 * C6 3 * C5 3 * C4 3 *C3 3 *C2 3 *C1 3 *S3 3 *S2 3 *S1 3 Engagement ouders 4 Vakanties en verlofdagen

Nadere informatie

Verslag ouderraad Sportschool maandag 17 maart 2014

Verslag ouderraad Sportschool maandag 17 maart 2014 Verslag ouderraad Sportschool maandag 17 maart 2014 Aanwezig : Diaine Sacha, Ilse Pauwelyn, Veerle Vandenbussche, Ann Bogaert, Peter Hulpiau, Jutta Rogge, May De Clerck Schoolteam : Ronny Troch, juf Viva,

Nadere informatie

Notulen Bestuursvergadering Vergadering van 4 april 2017

Notulen Bestuursvergadering Vergadering van 4 april 2017 Secretariaat: Sylvia Kestens Heideblokstraat 13, 3380 Bunsbeek 016 77 13 08 skestens@pbz-vlb.be Notulen Bestuursvergadering Vergadering van 4 april 2017 Aanwezig: A. De Wit, S. Kestens, N. Ricquier, W.

Nadere informatie

SPORT LESSEN. programma 2015/2016. stedelijke sportdienst SPORT

SPORT LESSEN. programma 2015/2016. stedelijke sportdienst SPORT SPORT LESSEN programma 2015/2016 SPORT stedelijke sportdienst Babyzwemmen voor baby s vanaf 6 maanden ism de Gezinsbond elke zondagvoormiddag van 9 tot 9.30 uur start: september 2015 - januari 2016 - april

Nadere informatie

AZSC Medewerkersvergadering. Oktober 2010

AZSC Medewerkersvergadering. Oktober 2010 AZSC Medewerkersvergadering Oktober 2010 In welke club zwemt je kind? Synchro Dolfins MZVA Soz Zik SVAZ AZSC Zwemafdeling Waterpolo Antwerpse AZSC Schoonduiken Zola Structuur Medewerkers Admin AZSC Brabo

Nadere informatie

SPORT LESSEN. programma 2016/2017. stedelijke sportdienst SPORT

SPORT LESSEN. programma 2016/2017. stedelijke sportdienst SPORT SPORT LESSEN programma 2016/2017 SPORT stedelijke sportdienst LANDEN Babyzwemmen voor baby s vanaf 6 maanden in samenwerking met de Gezinsbond elke zondagvoormiddag van 9 tot 9.30 uur start: september

Nadere informatie

Aanwezig: Nico, Kurt, Martin, Christine V, Frans, Jean Pierre, Bert, Johan, Hendrik, Johan B,

Aanwezig: Nico, Kurt, Martin, Christine V, Frans, Jean Pierre, Bert, Johan, Hendrik, Johan B, MVRK BESTUURSVERGADERING FEBRUARI 2016 Aanwezig: Nico, Kurt, Martin, Christine V, Frans, Jean Pierre, Bert, Johan, Hendrik, Johan B, Verontschuldigd: Rudy, Victor, Christine C 1. Vorig verslag (december

Nadere informatie

De wedstrijd wordt gesponsord door Martinez Chocolade.

De wedstrijd wordt gesponsord door Martinez Chocolade. De Martinez Cup was de laatste jaren dé afsluiting voor de Nederlandse senioren zwemmers van het korte baan seizoen. Ook in 2016 organiseert De Dolfijn deze wedstrijd gelardeerd met overheerlijke Martinez

Nadere informatie

Verslag Algemene Ledenvergadering Bowlingvereniging Wijndaelerduin Gehouden op woensdag 27 mei 2015 te Den Haag.? stemgerechtigde leden

Verslag Algemene Ledenvergadering Bowlingvereniging Wijndaelerduin Gehouden op woensdag 27 mei 2015 te Den Haag.? stemgerechtigde leden Verslag Algemene Ledenvergadering Bowlingvereniging Wijndaelerduin Gehouden op woensdag 27 mei 2015 te Den Haag Aanwezig: Afwezig met kennisgeving: Afwezig bestuur: Notulen opgemaakt door: 50 stemgerechtigde

Nadere informatie

voor een zwemwedstrijd onder de reglementen van de FINA/KBZB/VZF Datum aanvraag: 09/09/2018 door

voor een zwemwedstrijd onder de reglementen van de FINA/KBZB/VZF Datum aanvraag: 09/09/2018 door VOORPROGRAMMA Live results op Swimrankings/Splash Me: Ja X Neen O voor een zwemwedstrijd onder de reglementen van de FINA/KBZB/VZF Datum aanvraag: 09/09/2018 Antw O Vl.Bra X Limb O O-Vl O W-Vl O Goedgekeurd

Nadere informatie

SPORT LESSEN. programma 2014/2015. stedelijke sportdienst SPORT

SPORT LESSEN. programma 2014/2015. stedelijke sportdienst SPORT SPORT LESSEN programma 2014/2015 SPORT stedelijke sportdienst LANDEN Babyzwemmen voor baby s vanaf 6 maanden ism de Gezinsbond elke zondagvoormiddag van 9 tot 9.30 uur start: september 2014 - januari 2015

Nadere informatie

www.thejets.be Kick-off

www.thejets.be Kick-off www.thejets.be THE JETS THE JETS Frank Vandermeersch Algemene Organisatie, externe vertegenwoordiging ORGANISATIE Frederik Ghesquière Enya Louagie Samenwerking externe clubs, ondersteuning secretariaat,

Nadere informatie

BESCHRIJVING OMKADERING.

BESCHRIJVING OMKADERING. BESCHRIJVING OMKADERING. A. ALGEMENE VERGADERING: De algemene vergadering is samengesteld uit alle werkende leden, en wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur, of bij diens afwezigheid

Nadere informatie

VERSLAG RAAD VAN BESTUUR KAATSENTITEIT VLAANDEREN 24 NOVEMBER 2014

VERSLAG RAAD VAN BESTUUR KAATSENTITEIT VLAANDEREN 24 NOVEMBER 2014 KAATSENTITEIT VLAANDEREN v.z.w. Maatschappelijke zetel: Houtmarkt 1, 9300 Aalst Secretaris-Schatbewaarder Thierry Dufour Zeuningenstraat 12 1570 Tollembeek Tel.: 0475/61.00.77 E-mail: Thierry.Dufour@telenet.be

Nadere informatie

De wedstrijd wordt gesponsord door Martinez Chocolade.

De wedstrijd wordt gesponsord door Martinez Chocolade. De Dolfijn organiseert op 20 en 21 december a.s. de Martinez Cup. Deze wedstrijd biedt met name de Nederlandse jeugd- en senioren zwemmers de mogelijkheid om zich aan het eind van het jaar nog eenmaal

Nadere informatie

Diependal 19.00u: Klaarzetten van de zaal + repetitie voor tumbling, 12+, AGD. Voormiddag: Verhuis toestellen van Diependal naar GITO

Diependal 19.00u: Klaarzetten van de zaal + repetitie voor tumbling, 12+, AGD. Voormiddag: Verhuis toestellen van Diependal naar GITO Beste ouders, Beste turnster of turner, Het TURNFEEST komt eraan, het evenement waar de leden elk jaar naar uitkijken en wekenlang naartoe werken. Op zaterdag 20 februari om 18u brengen onze gymnasten

Nadere informatie

Verslag vergadering 18-11-2010

Verslag vergadering 18-11-2010 Verslag vergadering 18-11-2010 LOCATIE: refter 't Haegje TIJDSTIP: 20h30 AANWEZIGEN: Ellen Camerlinck (penningmeester; EC), An Sevenants (AS), Daniël De Jaeger (directeur; DDJ), Annie Van Avondt (juf.

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst. Algemeen

Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst. Algemeen Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst Algemeen Art. 1 Het huishoudelijk reglement regelt de toepassing van de hier in opgenomen bepalingen, evenals de verdere inrichting en alle

Nadere informatie

AMSTERDAM TALENT CUP 2013

AMSTERDAM TALENT CUP 2013 De Dolfijn organiseert op zondag 3 maart 2013 voor de derde keer de Amsterdam Talent Cup. Als erkend Talent Centrum nodigen wij graag alle junioren- en jeugdzwemmers alsmede de jongens minioren 6 en meisjes

Nadere informatie

Er is door Martinez Chocolade prijzengeld ter waarde van 1.200,00 ter beschikking gesteld. Dit bedrag wordt als volgt ingezet:

Er is door Martinez Chocolade prijzengeld ter waarde van 1.200,00 ter beschikking gesteld. Dit bedrag wordt als volgt ingezet: De Martinez Cup vindt dit jaar plaats in het laatste weekend van november en valt daarmee nog in de limietperiode voor het ONKkb 2017. Ook nu weer is deze wedstrijd gelardeerd met overheerlijke Martinez

Nadere informatie

C 270 ORGANISATIE TORNOOIEN. Badminton Vlaanderen info@badmintonvlaanderen.be 03/287.83.80

C 270 ORGANISATIE TORNOOIEN. Badminton Vlaanderen info@badmintonvlaanderen.be 03/287.83.80 Badminton Vlaanderen info@badmintonvlaanderen.be 03/287.83.80 C 270 ORGANISATIE TORNOOIEN Badminton Vlaanderen vzw Info@badmintonvlaanderen.be www.badmintonvlaanderen.be HOOFDSTUK 1. VOOR HET TORNOOI ARTIKEL

Nadere informatie

Handleiding om in te schrijven (lid worden).

Handleiding om in te schrijven (lid worden). Handleidingominteschrijven(lidworden). DealgemenevoorwaardenomlidtewordenvanTCPeerdsbosvindjeterugoponzesite www.tcpeerdsbos.be.. Onder onze club vervolgddoor lid worden vindjedetarievenvolgensleeftijdenenaantal

Nadere informatie

Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015

Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015 Verslag algemene ledenvergadering vtv Wijkeroog van 8 mei 2015 Aanwezigen van het bestuur: Dhr J. Tonkes, voorzitter Mw. L. Abbo, penningmeester Mw. I. De la Vieter, secretaris Dhr. M. Rozemeijer, namens

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT & ALGEMENE INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN

HUISHOUDELIJK REGLEMENT & ALGEMENE INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT & ALGEMENE INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN 2015-16 INSCHRIJVINGEN Uw inschrijving is definitief na het invullen van het inschrijvingsformulier en het betalen van het inschrijvingsgeld.

Nadere informatie

Infovergadering Zwemschool An Poelmans Filip Rigo

Infovergadering Zwemschool An Poelmans Filip Rigo Infovergadering Zwemschool 19-09-2015 An Poelmans Filip Rigo Agenda Missie Organisatie Doelstelling Zwemschool Trainers Doelstellingen Aanwezigheden Verloop trainingen Uitrusting zwemmers Contactmomenten

Nadere informatie

TRAMPOLINE A 50 JAAR INFOBROCHURE

TRAMPOLINE A 50 JAAR INFOBROCHURE TRAMPOLINE A 50 JAAR INFOBROCHURE 2015-2016 Misschien turn je al jaren bij de wedstrijdgroep Trampoline van Gym Westerlo, of misschien ben je net nieuw. We wensen je in ieder geval van harte welkom en

Nadere informatie

Doel Stichting ZwemSupport

Doel Stichting ZwemSupport Sponsorplan 2009-2011 Stichting ZwemSupport Alkemade Z&PC Alkemade Sponsorplan 2009-2011 Pagina 1 Doel Stichting ZwemSupport Het bieden van continuïteit aan de ontwikkeling en de beoefening van de zwemsport

Nadere informatie

Notulen Bestuursvergadering Vergadering van 3 april 2018

Notulen Bestuursvergadering Vergadering van 3 april 2018 Secretariaat: Pascal Dom Neerstraat 1B 1700 Sint Martens Bodegem 0477/47.65.70 pdom@pbz-vlb.be Notulen Bestuursvergadering Vergadering van 3 april 2018 Aanwezig: A. De Wit, N. Ricquier, P. Dom,, S. Silverans,

Nadere informatie

Onderbouw JO08/JO09/JO10 JO11/JO12

Onderbouw JO08/JO09/JO10 JO11/JO12 Infonummer Onderbouw vv S.J.C. JO08/JO09/JO10 JO11/JO12 Inhoud 1. Toelichting m.b.t. nieuwe seizoen Competitievormen Training tot aan de zomervakantie 2. Trainingstijden 3. Hoofdtrainers per lichting 4.

Nadere informatie

ONTHAALBROCHURE volwassenen (vanaf 18j tot..) "Een plaats voor iedere zwemmer. Een thuis voor recreatieve & sportieve prestaties"

ONTHAALBROCHURE volwassenen (vanaf 18j tot..) Een plaats voor iedere zwemmer. Een thuis voor recreatieve & sportieve prestaties Zwemclub sinds 1935 ONTHAALBROCHURE volwassenen (vanaf 18j tot..) 2016-2017 Inhoud Algemeen 2 Lidgeld 3 Aankoop Zwemmateriaal 4 Contactpersonen 5 "Een plaats voor iedere zwemmer Een thuis voor recreatieve

Nadere informatie

ONTHAALBROCHURE COMPETITIE

ONTHAALBROCHURE COMPETITIE Zwemclub sinds 1935 ONTHAALBROCHURE COMPETITIE 2017-2018 Inhoud ZOLA Algemeen 2 De Competitie groepen 3 Stages 6 Lidgelden 7 Aankoop Zwemmateriaal 8 Contactpersonen 8 "Een plaats voor iedere zwemmer Een

Nadere informatie

1. DE CLUB Onze missie en visie

1. DE CLUB Onze missie en visie ONTHAALBROCHURE INHOUDSTAFEL Pagina 1. De club 3 2. De leden 5 3. Overzicht zwemactiviteiten 6 4. Intern reglement 7 5. Jaar- en activiteitenkalender 7 6. Contactgegevens 7 7. Nuttige links 7 8. Veelgestelde

Nadere informatie