27 november 2015 Agenda Weekend Ma 30 Di 1 Wo 2 Open podium: Kuikens, Dolfijnen en groep 8, start uur Do 3 Vr 4 Weekend Ma 7 Di 8 Wo 9

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "27 november 2015 Agenda Weekend Ma 30 Di 1 Wo 2 Open podium: Kuikens, Dolfijnen en groep 8, start 11.00 uur Do 3 Vr 4 Weekend Ma 7 Di 8 Wo 9"

Transcriptie

1 27 november 2015 Agenda Weekend Ma 30 Di 1 Groep 8, Bureau Halt komt en geeft informatie over vuurwerk. Wo 2 Do 3 Informatieavond over het Voortgezet Onderwijs voor de ouders van groep 8, uur in het lokaal van groep 8. Groep 7 naar Parkfilmhuis, op de fiets naar school. Open podium: Kuikens, Dolfijnen en groep 8, start uur Vr 4 Sintfeest uur Deco: opruimen Sint Weekend Ma uur Deco: school aankleden Kerst Di 8 Wo 9 Do 10 Vr 11 Gruitdag. Bereikbaarheid Joke van Klaveren Bereikbaarheid Overblijf Ouders kunnen per sms af en aan melden voor de overblijf Schoolgruitdag Woensdag is het op onze school "schoolgruitdag". Wij willen u vragen uw kind die dag GRUIT (groente of fruit) mee naar school te geven i.p.v. koek, snoep o.i.d. Want gezond zien eten doet eten!

2 NOODOPROEP van de deco Met de deco zijn we dringend op zoek naar nieuwe ouders. Iedereen vindt het leuk als de school er zo mooi en gezellig uit ziet. Momenteel is een kleine groep ouders elke keer bezig om de thema's te verzinnen. Maar voor de uitvoering zijn er nog veel meer ouders nodig. Hoe meer ouders, hoe meer je kan ophangen. Zeker in dit jubileum jaar moet de entree zowel bij de kleuters als de hoofdingang knallen. En laten we het podium niet vergeten. De kinderen knutselen ook al aardig mee in de klassen, maar nu de ouders nog. Je hoeft niet te verzinnen wat er komt en hoe het gemaakt moet worden als je dat niet kan. Het gaat erom dat we veel handen hebben. Creativiteit is geen pre, gezelligheid wel. Vele handen maken licht werk. Het is gezellig, leuk en je bent betrokken bij de school van je kinderen. Wie wil dat nou niet? Dus komt allen! Je laat ons en de kinderen toch niet in de kou staan? Tot aan de kerst zijn de data bekend. Op 4 december halen we sinterklaas eruit. Dit doen we om uur. De kinderen kunnen gewoon even op school spelen. Op maandag 7 december gaat de kerst erin om uur. Kun je niet op deze dagen, maar wil je wel helpen? Laat het dan even weten. Misschien is er wel een ander moment om iets te doen. Laat het weten aan de deco of geef het aan de leerkracht van je kind door, dan komt het ook bij ons terecht. Binnenkort komen de nieuwe data in de nieuwsbrief. Schrijf ze in je agenda, en kom. anita.boukens@gmail.com tvrenswou@gmail.com Bericht van de kerstcommissie De tijd gaat hard en voordat we er erg in hebben, staat het kerstfeest alweer voor de deur. Na Sinterklaas zullen de klassen omgetoverd worden in een gezellige kerstsfeer. Hieronder staan alvast enkele belangrijke zaken waar u rekening mee kunt houden. Continurooster + kerstdiner Donderdag 17 december is er een continurooster. De schooltijden zijn die dag van 8.30 uur tot uur. Als dit een probleem is, wilt u dit dan aangeven bij de groepsleerkracht? De Wereldwijzer zorgt dan voor een oplossing tot uur. Alle kinderen hebben voor deze dag een lunchpakket en wat te drinken nodig. Wij zullen de Wereldwijzer overblijf op de hoogte stellen. Wilt u zelf de BSO informeren over de veranderde schooltijd? In de avond zijn alle kinderen uitgenodigd voor onze Kerst-Talentenshow en het klassendiner. Om uur gaat de deur voor de kinderen open, om begint de show op de tribune. Aansluitend gaan de kinderen naar de klassen, genieten van een zelf samengesteld buffet! (U hoort van de groepsleerkracht hoe deze samengesteld kan worden) Vanaf gaat de deur voor u, ouders open. Een glaasje glühwein, kopje koffie of thee staat klaar! Overdag hebben de kinderen kerststukjes gemaakt. Deze avond kunt u de creatie van uw kind(eren) voor 2,50 per stuk kopen. De volledige opbrengst gaat naar het goede doel. Om uur kunt u uw zoon of dochter uit de klas ophalen.

3 Materiaal kerststukje Op donderdag 17 december gaan de kinderen aan de slag om een kerststukje te maken. Hiervoor vragen wij elke leerling om het volgende mee naar school te nemen: Bakje of schaal en (prik)versiering. (budgettip: Action) Materialen graag in een plastic tas, voorzien van naam en groep meegeven op woensdag 16 of donderdag 17 december. Wij zorgen voor de kaars en oase. Daarnaast zullen wij ook voor bladgroen zorgen. Mocht u thuis veel versiering voor kerststukjes hebben liggen of staat er een grote boom in uw tuin waar bladgroen vanaf geknipt kan worden? Wilt u dan contact opnemen met chantal.van.oostenrijk@sopora.nl Het goede doel Dit jaar hebben wij gekozen voor het NSGK, de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind. Hieronder leest u alvast in het kort waar deze stichting voor staat. Door middel van kleine klusjes doen in ruil voor centjes en de verkoop van een zelfgemaakt kerststukje, willen wij samen met de kinderen geld inzamelen voor dit goede doel! Daarnaast zal er de komende periode een inzameling van diverse boodschappen plaatsvinden, zodat wij ook de Voedselbank in de decembermaand kunnen ondersteunen. Informatie over hoe u kunt helpen, welke boodschappen er gedoneerd kunnen worden, volgt zo snel mogelijk. Nederlandse Stichting van het Gehandicapte Kind in het kort NSGK streeft naar een samenleving waarin mensen met en zonder handicap vanzelfsprekend samen leven. Waar kinderen met een handicap kunnen meespelen en nooit meer aan de zijlijn staan. Waar ze hun eigen talenten kunnen ontwikkelen in sport, theater, muziek of kunst, net als andere kinderen. Waar ze op zichzelf kunnen wonen als ze daar aan toe zijn, niet in grote instituten in de bossen maar midden in de maatschappij. Waar ze gewoon naar school kunnen om het beste uit zichzelf te leren halen. Zodat ze later ook een baan kunnen vinden en in hun eigen onderhoud kunnen voorzien. Waar ze gewoon kunnen leven en zich ontwikkelen, net als hun leeftijdgenoten. Om dat te bereiken geven we financiële steun aan projecten die dat mogelijk maken, zoals toegankelijke speeltuinen, aangepaste sportaccommodaties, kleinschalige woongroepen, projecten voor inclusief onderwijs, werkervaringsprojecten en nog veel meer. Sinterklaasfeest 4 december Dit jaar verwelkomen we de Sint en zijn pieten binnen bij de tribune. Na het ontvangst, brengen de Sint en zijn pieten een bezoek aan de groepen 1 t/m 4 en starten de groepen 5 t/m 8 met het uitpakken van de surprises. De kinderen krijgen van school limonade en een speculaasje. Een eigen pauzehap meenemen mag, maar hoeft niet. Alle kinderen zijn deze dag om uur uit. We gaan er een gezellige ochtend van maken!

4 Sintcircuit Donderdagmiddag 19 november was het Sintcircuit. De kinderen zijn deze middag sportief en creatief bezig geweest. In de gymzaal was een pieten parcours uitgezet en in de crealokalen werden moderne sint- en pieten portretten gemaakt. Het was een sportieve en gezellige middag. We willen alle ouders bedanken die ons deze middag geholpen hebben. Pyjamazingen Afgelopen woensdagavond zijn de kinderen uit de groepen 1 t/m 4 op school gekomen in hun pyjama. Bij de tribune hebben we gezongen, gedanst en naar een grappig en spannend toneelstukje gekeken.

5 Sjoelavond Gisteravond hebben de kinderen uit de groepen 5 t/m 8 gesjoeld. Er werd goed gesjoeld en het was een hele gezellige avond. Alle ouders die geholpen hebben ontzettend bedankt. Fijn dat jullie er waren. De sjoelkampioenen van 2015 zijn: Groep 5: Twan Schens Groep 6: Thomas van der Star (heeft ook de wisselbeker gewonnen) Groep 7: Fleur Strooker Groep 8: Doekle Nieuwland Groep 7 gaat naar het Parkfilmhuis. Jaarlijks, in november, vindt het International Documentary Film Festival Amsterdam (IDFA) plaats. In diverse steden worden in deze periode speciale schoolvoorstellingen aangeboden voor onder andere het primair onderwijs. In de tweede helft van november, met een mogelijke uitloop tot medio december, bieden Parkfilmhuis en Cultuurpalet in samenwerking met IDFA een lesprogramma aan met documentaires, voor- en nabespreking en een lesbrief. Groep 7 gaat op woensdagochtend 2 december in het Parkfilmhuis naar een IDFA schoolprogramma met twee documentaires, geselecteerd voor de bovenbouw van het basisonderwijs. De films laten op een persoonlijke en creatieve manier de leefwereld van de jonge hoofdpersonen zien. Het is de bedoeling dat de kinderen deze ochtend op de fiets naar school komen.

6 Cultuureducatie met Kwaliteit (CmK) Vanuit Parkeducatie volgen de kinderen bij ons op school cultuuronderwijs. Cultuureducatie met Kwaliteit (CmK) Dit omdat cultuuronderwijs voor Parkvilla in het algemeen van groot belang is, maar cultuureducatie aan kinderen en jongeren in het bijzonder speciale aandacht nodig heeft. Cultuureducatie en creativiteitsontwikkeling zijn onmisbare schakels in de persoonlijke ontwikkeling. Ymke Schenk, goudsmid en docente bij Parkvilla komt wekelijks naar De Wereldwijzer om haar lessen te geven. De Kuikens en groep 7 hebben al twee oriëntatielessen gevolgd. De Kuikens hebben papieren kralen gemaakt en groep 7 heeft 2 lessen gedaan in het kader van bouwen en construeren van b.v. bruggen en torens met spaghetti, marshmallows en bamboestieken. Afgelopen woensdag waren groep 8 en de Dolfijnen aan de beurt. De kinderen zijn erg enthousiast zie bijgaande foto s. Lorenzo uit groep 8 zei dit is wel een heel leuke manier van rekenen. Hij sloeg precies de spijker op z n kop! Open podium Hierbij volgt de planning van het open podium. Belangstellenden zijn op deze ochtenden vanaf uur welkom om te komen kijken. Woensdag 2 december Kuikens, Dolfijnen en groep 8 Vrijdag 15 januari Groep 3, 5 en 5/6 Vrijdag 12 februari Groep 3/4, 7 en Kuikens Vrijdag 11 maart Dolfijnen, groep 3 en 5 Vrijdag 15 april Groep 3/4 en 5/6

7 Inzamelingsactie Voedselbank In Nederland gaan er steeds meer gezinnen naar bed gaan met honger. De reden is dat de werkloosheid steeds meer toeneemt, waardoor ouders te weinig geld verdienen om genoeg boodschappen te kunnen doen. Ook maken vluchtelingen uit gebieden waar oorlog is en die naar Nederland zijn gevlucht, gebruik van de voedselbank. Sinds 13 jaar bestaat er in Nederland de voedselbank. In Alphen aan den Rijn (inclusief Benthuizen, Boskoop, Hazerswoude en Koudekerk) hebben wij ook een voedselbank. Deze voedselbank krijgt allerlei voedselproducten uit acties door kerken en scholen. Daarnaast ontvangen wij giften van boeren en bedrijven en zamelen wij ook veel producten in tijdens inzamelingsacties onder klanten van supermarkten. Op deze manier zijn wij in staat om iedere week een voedselpakket te maken waarin verse groenten, pasta, aardappelen, fruit, brood en broodbeleg (zoals pindakaas of jam) zit. De voedselbank zorgt ervoor dat er tijdens feestdagen ook iets extra s of lekkers in het pakket zit. Er zijn ongeveer 70 vrijwilligers die meewerken aan het opslaan, inpakken en uitdelen van deze pakketten en het inzamelen bij supermarkten. Op dit moment maken bij onze voedselbank ongeveer 220 families gebruik van een pakket van de voedselbank. De gezinnen kunnen bestaan uit één of twee ouders en één tot zeven kinderen, in totaal betreft het 575 personen. Nu willen wij aan jullie vragen of jullie ons kunnen helpen met het verzamelen van producten, die wij dan weer kunnen uitdelen aan de families. Het zou toch leuk zijn als ook zij kunnen genieten van een lekker belegde boterham en/of een heerlijke avondmaaltijd? Vanaf maandag 7 december staan er kratten op De Wereldwijzer waarin we de volgende producten willen verzamelen: groep 1 en 2 - blikken conserven, ragout, vis groep 3 en 4 - broodbeleg, zoals jam, appelstroop, pindakaas, chocoladepasta en hagelslag groep 5 en 6 - rijst, spaghetti, macaroni, pastasaus, mix voor spaghetti/macaroni groep 7 en 8 - koffie, chocolademelk, blikken limonade Natuurlijk mogen ook andere houdbare producten bij! Op maandag 14 december wordt alles weer opgehaald. Wilt u meer weten over de Voedselbank Alphen aan den Rijn en Omstreken en hoe men in aanmerking kan komen voor een voedselpakket? Kijk dan op de website van de Voedselbank: of Facebookpagina:

8 De Wereldwijzer bestaat 25 jaar! En dat gaan we vieren!! Het 25-jarig bestaan van onze school gaan wij in juni 2016 uitgebreid vieren. Wat gaan we doen? Maandag 6 juni: feestelijke opening thema CIRCUS In deze feestweken werken we in de klas met het thema Circus Donderdag 9 juni: Circus TAADAA bezoekt de school Woensdag 15 juni: schoolreis De Efteling met de hele school Donderdagavond 16 juni: reünie voor schoolverlaters die in 2009 of eerder de school hebben verlaten in groep 8! Vrijdagavond 17 juni: afsluiting en jaarfeest Sponsors gezocht voor het 25-jarig lustrum Voor dit lustrum zijn we op zoek naar sponsors. Dit kunnen eigen bedrijven van ouders, bedrijven waarbij u werkt of giften van derden zijn. Met dit extra sponsorgeld willen wij: Alle kinderen een lustrum t-shirt aanbieden tijdens de opening van het 25 jarig-bestaan op maandagmiddag 6 juni. U kent het vast wel van het Vakantiespel of van de Huttenbouw. Dit shirt dragen de kinderen gedurende de feestweken en ook op de speciale schoolreisdag. Op de achterkant van het t-shirt komen dan de namen/logo s van de sponsors. Uw naam komt dan tijdens het schoolreisje op een locatie waar bezoekers uit heel Nederland komen! Alle kinderen een Lustrum Wereldkrant (schoolkrant) geven. Uw advertentie kan hier in komen. Extra spelmateriaal huren voor tijdens het jaarfeest. Heeft u interesse om te sponsoren dan kunt u contact opnemen met juf Tilly. tilly.van.rossum@sopora.nl) De volgende nieuwsbrief komt uit op vrijdag 11 december

Inloopmiddag 12.30 12.45 uur. Do 17 Continurooster, alle kinderen nemen lunchpakket mee en eten op school. 14.00 uur, alle kinderen vrij

Inloopmiddag 12.30 12.45 uur. Do 17 Continurooster, alle kinderen nemen lunchpakket mee en eten op school. 14.00 uur, alle kinderen vrij 11 december 2015 Agenda Ma 14 Di 15 Wo 16 Weekend Gruitdag. Inloopmiddag 12.30 12.45 uur. Do 17 Continurooster, alle kinderen nemen lunchpakket mee en eten op school. 14.00 uur, alle kinderen vrij Kerstviering:

Nadere informatie

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 9 oktober 2015 Agenda Ma 12 Di 13 Wo 14 Weekend Gruitdag. Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 Ma 26 Di 27 Wo 28 Herfstvakantie Luizencontrole in alle groepen. Gruitdag.

Nadere informatie

Studiedag, alle kinderen deze dag vrij!

Studiedag, alle kinderen deze dag vrij! 13 november 2015 Agenda Weekend Ma 16 Lootjes trekken, groepen 5 t/m 8. Di 17 Wo 18 Studiedag, alle kinderen deze dag vrij! Do 19 Informatieavond over het Voortgezet Onderwijs door Hennie Weeber. Start

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen.

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen. 26 november 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 27 Groep 4, kookles (Pietensoep) groep 4 van Sterappels. Pyjamazingen (18.30 uur). Vr 28 Streekmuziekschool komt voor de groepen 3 en 4 met een voorbereidende

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar 2015 2016 december 2015. Openbare basisschool de Springplank

Nieuwsbrief. Schooljaar 2015 2016 december 2015. Openbare basisschool de Springplank Nieuwsbrief Schooljaar 2015 2016 december 2015 Openbare basisschool de Springplank Kalender december 2015/ januari 2016 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag 7 december 8 december 9 december 10 december

Nadere informatie

De Bonifacius Nieuwsbrief

De Bonifacius Nieuwsbrief De Bonifacius Nieuwsbrief Inhoud: De Boni helpt de voedselbank 10 minutengesprekken donderdag 26 november en maandag 30 november Fietsen van groepen 7 en 8 in Biesieklette Bericht van de overblijf Afvalproject

Nadere informatie

19.00 uur Alphense schrijver Gerard van Gemert in lokaal van juf Tilly.

19.00 uur Alphense schrijver Gerard van Gemert in lokaal van juf Tilly. 8 oktober 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 9 Vr 10 Ma 13 Di 14 s Middags afsluiting project FEEST kinderboekenweek 2014 met de kinderen bij de tribune. 18.30 20.00 uur afsluiting project voor kinderen

Nadere informatie

Vanaf 15 november is het woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf 15 november is het woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 2 november 2017 Agenda Do 2 Vr 3 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Weekend Gruitdag. Vr 10 Open podium groep 5/6 en groep 7. Start 11.00 uur. Weekend Ma 13 Di 14 Wo 15 Gruitdag. Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Bereikbaarheid

Nadere informatie

Vr 29 Kookles groep 5 (glazen potje meenemen). Letterfeest groep 3 (verrassing voor de kinderen, ouders hebben een mail ontvangen).

Vr 29 Kookles groep 5 (glazen potje meenemen). Letterfeest groep 3 (verrassing voor de kinderen, ouders hebben een mail ontvangen). 22 januari 2016 Agenda Ma 25 Di 26 Wo 27 Do 28 Weekend Gruitdag. Vr 29 Kookles groep 5 (glazen potje meenemen). Letterfeest groep 3 (verrassing voor de kinderen, ouders hebben een mail ontvangen). Weekend

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 16 november 2017 Agenda Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Weekend Ma 20 Lootjes trekken in groep 5 t/m 8. Groep 7 en 8 gaan (op de fiets) naar een voorstelling over Social Media in theater Castellum. Di

Nadere informatie

Poseidon post- KERST December 2015

Poseidon post- KERST December 2015 Poseidon post- KERST December 2015 Aanmelden om te ondersteunen: vanaf maandag 30 november Onderaan deze Poseidon post-kerst vindt u bijlage 1 met hierin een oproep van de oudercommissie om te helpen met

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij Nieuwsbrief 6 Agenda 30 november 2018 Open dag 5 december 2018 Sinterklaasviering 6 december 2018 Studiedag, alle leerlingen vrij 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 12 december 2018 Oudercafé 19 december 2018

Nadere informatie

10 juni 2015. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Regel van de maand juni

10 juni 2015. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Regel van de maand juni 29 10 juni 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 Vr 12 Open podium groepen 3, 4/5 en 7. Start 11.00 uur. Weekend Ma 15 Di 16 Groep 8A op de fiets naar school. De kinderen krijgen deze dag squash/tennisles.

Nadere informatie

Belangrijke data maanden november en december

Belangrijke data maanden november en december 6 november 2013 Agenda voor de komende 2 weken Do 7 Vr 8 Open podium Dolfijnen, groep 4 en 6. Start 14.00 uur. Alle kinderen zitten op de tribune. Ouders van de kinderen die optreden mogen plaatsnemen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Weekend, zaterdag 12 aankomst Sinterklaas in Nederland

Weekend, zaterdag 12 aankomst Sinterklaas in Nederland 2 november 2016 Agenda Do 3 Vr 4 Groep 1/2 om 10.30 uur kookles van Sterappels. Ma 7 Di 8 Wo 9 Do 10 Vr 11 Weekend Gruitdag. Weekend, zaterdag 12 aankomst Sinterklaas in Nederland Ma 14 Lootjes trekken

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.hetstartblok.net Ma 03 Di 04 Wo 05 Week 49 Sinterklaasfeest! 08.20 uur ontvangst Sint en Pieten

Nadere informatie

Nieuws van directie. Agenda

Nieuws van directie. Agenda Agenda 12 december Inloopochtend groep 6 13/14 december Kerstactie: voedselbank 14 december MR overleg 19 december Bord / bestek / beker mee voor kerstdiner 21 december Kerstdiner op school 22 december

Nadere informatie

N U M M E R 1 5. Bedankjes

N U M M E R 1 5. Bedankjes Nieuwsbrief N U M M E R 1 5 8 D E C E M B E R 2 0 1 6 Aanmelding nieuwe leerlingen I N D E Z E N I E U W S B R I E F O N D E R A N D E R E Er is een wachtlijst voor kinderen die in 2017 4 jaar worden.

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

17 mei Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend.

17 mei Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend. 17 mei 2017 Agenda Do 18 Avond4-daagse. Vr 19 Inloopmiddag. Ma 22 Weekend Di 23 Casino-avond groep 8 20.30 22.45 uur Wo 24 Groep 3, bezoekt kinderboerderij (schapenscheren) Groep 6/7, Van oerwoud tot vensterbank

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

Jaargang 12 nummer Inhoud Van de directie Nieuws uit de middenbouw Kerst Info van Jes Rijnland Agenda

Jaargang 12 nummer Inhoud Van de directie Nieuws uit de middenbouw Kerst Info van Jes Rijnland Agenda Nieuwsbrief Jaargang 12 nummer 6 28 11-2014. Inhoud Van de directie Nieuws uit de middenbouw Kerst Info van Jes Rijnland Agenda Van de directie Wat een drukte in school. Deze week hebben we bezoek gehad

Nadere informatie

Groep 6, laatste les verantwoord stoeien van 13.15 uur -14.15 uur. De ouders zijn van harte welkom, aansluitend High Tea met z n allen.

Groep 6, laatste les verantwoord stoeien van 13.15 uur -14.15 uur. De ouders zijn van harte welkom, aansluitend High Tea met z n allen. 19 18 juni 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 19 Vr 20 Juffenverjaardag groep 4. Weekend Ma 23 Groepen 8 op kamp naar Texel t/m donderdag 26 juni. Di 24 Wo 25 Groepen 1/2 Ridder- en Jonkvrouwenfeest.

Nadere informatie

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool Hulp gevraagd De activiteiten van de Josephschool Augustus 2015 Schoolreisje: dinsdag13.10.2015 Lid Ouder Commissie Aan het begin van ieder schooljaar, gaan de leerlingen van groep 1 t/m 7 op schoolreis.

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit:

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 8 december 2015 Nieuwsbrief Kerstviering Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 16.30 uur: kinderen komen aan in de eigen klas, ouders kunnen de koude gerechten

Nadere informatie

Hoe vieren we dit jaar Kerst? OEC. BASISSCHOOL t Prisma. Wat voor lekkers gaat u maken? Ten eerste, de Kerstmaaltijd!

Hoe vieren we dit jaar Kerst? OEC. BASISSCHOOL t Prisma. Wat voor lekkers gaat u maken? Ten eerste, de Kerstmaaltijd! OEC. BASISSCHOOL t Prisma locatie Overwhere G GASINJETSTRAAT 1-3 1442 WN PURMEREND TEL 0299 421982 Ema llocatieoverwhere@prismapurmerend.nl Web www. prismapurmerend.nl Deze info is speciaal gewijd aan

Nadere informatie

SamenLoop voor Hoop. 21 mei 2014

SamenLoop voor Hoop. 21 mei 2014 19 21 mei 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 22 Vr 23 Weekend SamenLoop voor Hoop Ma 26 Groepen 3 en 4 fietsles, alle kinderen op de fiets naar school. Inloopmiddag, 15.15 uur. Di 27 Wo 28 Gruitdag.

Nadere informatie

Los de problemen met praten op of zoek de juf of meester op. Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Los de problemen met praten op of zoek de juf of meester op. Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 6 november 2013 Agenda voor de komende 2 weken Do 21 Voorlichtingsavond Voorgezet Onderwijs ouders groep 8, start 20.00 uur. Vr 22 T/m vandaag kunnen de kinderen zich inschrijven voor de sjoelavond. Weekend

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 4 December 2015

NIEUWSBRIEF 4 December 2015 NIEUWSBRIEF 4 December 2015 Agenda 02 december Sint op school 09 december Teamvergadering 09 december Verlichtingsproject groep 5-6 (op de Meent) 10 december Letterfeestje K in groep 1-2 11 december FrisParty

Nadere informatie

Obs Het Palet Javastraat 5 2405 CS Alphen aan den Rijn 0172 472380 www.obs-palet.nl info@obs-palet.nl

Obs Het Palet Javastraat 5 2405 CS Alphen aan den Rijn 0172 472380 www.obs-palet.nl info@obs-palet.nl Datum: 26 november 2015 Nieuws uit de OR Morgen, 27 november, is er weer een koffieochtend. U bent van harte welkom van 8.30 9.30 uur. Dans van de kraanvogel Op donderdag 12 november hebben groep 2/3 en

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda.

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda. Sinterklaasfeest 5 december 2014 Vandaag was het eindelijk zover: Sinterklaas en zijn Pieten brachten een bezoek aan obs Akkrum! Toen om 8.30 uur alle leerlingen en een groot aantal ouders op het plein

Nadere informatie

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen,

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, Amstelveen, oktober 2014 Beste ouders en/of verzorgers, Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, volg leerkrachten vroeg. De Oudercommissie heeft de leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Berichtje van de leerlingenraad. Kersttruiendag BERICHT VAN DE KERSTCOMMISSIE

Berichtje van de leerlingenraad. Kersttruiendag BERICHT VAN DE KERSTCOMMISSIE Jaargang 17 Nummer 15, 05-12-2018 Nieuws van Sint De Sint en zijn Pieten hebben een bezoek gebracht aan onze school. In een mooie oude auto arriveerde hij op het grote schoolplein. Daar werd hij enthousiast

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

2 april 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 3 Vr 4 Ma 7 Di 8 Wo 9 Do 10 10-minutengesprekken Weekend Gruitdag. 8.30 uur, verkoop kaarsenzakken voor SamenLoop voor Hoop bij de tribune. De donatiepot

Nadere informatie

21 december 2016 AGENDA WIST U DAT..

21 december 2016 AGENDA WIST U DAT.. 21 december 2016 AGENDA 22 december Kerstviering op school, continurooster tot 14.00 uur. Meer informatie in deze nieuwsbrief 23 december Alle leerlingen s middags vrij. Begin Kerstvakantie 26 december

Nadere informatie

Veldpost. Nieuwsbrief van Het Veldhuis. 15 december Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn:

Veldpost. Nieuwsbrief van Het Veldhuis. 15 december Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Veldpost Nieuwsbrief van Het Veldhuis 15 december 2016 Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Kerst op het Veldhuis Kerstviering 21 december Kersdiner 21 december Voor uw agenda Kerst op het Veldhuis Als

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 5 december 2014 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 6 Oud Papier NIEUWS UIT DE HEMEL

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 07 25-11-2015 In dit nummer: Maandopening Sinterklaasfeest Bieb-uitleen

Nadere informatie

Kerstinfo. In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten. Woordje van de directeur.

Kerstinfo. In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten. Woordje van de directeur. Kerstinfo In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten Woensdag 13 december 2017. Jaargang 31 Volgende Info verschijnt op wo 10 januari 2018 De Uilenburcht Zesstedenweg

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 Activiteitenboekje Basisschool De Tonne 2015-2016 Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 INLEIDING Op basisschool De Tonne hebben wij samenwerking in een hoog vaandel staan. Ieder jaar

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13 Informatieblad Schooljaar 2015-2016 Maandag 30 november, nr.13 Bericht van de ouderraad Sinterklaas komt vrijdag 4 december weer op bezoek. Dit gaat gepaard met iets lekkers. Wij weten dat er kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 16 december 2016

Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Agenda 22 december 22 december 23 december 26 december 9 januari 10 januari 13 januari Kerstdiner OV/ ouders versiering opruimen, 19:00 uur Studiedag, kinderen vrij Start

Nadere informatie

Respecteren is een ander waarderen

Respecteren is een ander waarderen 21 januari 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 22 Vr 23 Gratis Open Lessen Jeugdtheaterhuis De Wereldwijzer. Weekend Ma 26 Studiedag, alle kinderen zijn vandaag vrij! Di 27 Groepen 8 informatie van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 Schooljaar 15 16 1 december 2015

Nieuwsbrief 7 Schooljaar 15 16 1 december 2015 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 15 16 1 december 2015 AGENDA Activiteit donderdag 3 december gr 1 t/m 8 Gym i.p.v. vrijdag vrijdag 4 december gr 1 t/m 8 Sinterklaasviering. Let op: om 08.20 uur aanwezig! maandag

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

4 december Geachte ouders, Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. Weekend

4 december Geachte ouders, Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. Weekend 4 december 2013 Agenda voor de komende 2 weken Do 5 Vr 6 Ma 9 Sintfeest op school, alle kinderen 12.00 uit en s middags vrij. Alle kinderen vrij. Weekend Laatste mogelijkheid om het bestelformulier van

Nadere informatie

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas Agenda Vrijdag 5 december Maandag 8 december Dinsdag 9 december Woensdag 10 december Donderdag 18 december Vrijdag 19 december Sinterklaas op school Nieuwsbrief 8 Knutselochtend voor ouders Preventiewerk

Nadere informatie

HET EVENAARTJE. 17e jaargang nr. 13, blok 2 maandag 10 december 2012

HET EVENAARTJE. 17e jaargang nr. 13, blok 2 maandag 10 december 2012 Sinterklaas bezocht De Evenaar Afgelopen woensdag was het eindelijk zover, Sinterklaas heeft beide locaties van onze school bezocht. Het was één groot feest. De oudere kinderen hebben prachtige surprises

Nadere informatie

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015

WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 WEEK 1: 13 t/m 17 juli 2015 Maandag 13-07 Ben je klaar voor een avontuurlijke dag in de Speeldernis? We vertrekken om 11:00 uur richting de Speeldernis en zijn rond 15:00 uur terug. Meenemen: kleding wat

Nadere informatie

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt Inhoud Nationaal schoolontbijt Dekamarkt bedankt! Sinterklaas Nieuwe toiletten Epe on ice ASK-theater Nogmaals; nieuwe data voor op de schoolkalender nieuwsbrief IEP Eindtoets Kerstbakjes maken Kerstbakjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar 2017-2018 Vrij 1 Ma 4 15.30 uur versieren gymzaal voor sint Di 5 Sinterklaasfeest- 12 uur vrij Woe 6 8.30 uur versieren school voor kerst. Team bezoekt showroom ivm

Nadere informatie

HET EVENAARTJE. 17e jaargang nr. 15, blok 2 maandag 25 november 2013

HET EVENAARTJE. 17e jaargang nr. 15, blok 2 maandag 25 november 2013 De kijkochtend Afgelopen dinsdag en donderdag waren er op beide locaties de kijkochtenden. Ontzettend veel ouders/verzorgers hebben van deze gelegenheid gebruik gemaakt om het werk van de kinderen in te

Nadere informatie

Groepen 8 naar de moskee met juf Marion. Op de fiets naar school. Extra vrije dag, alle kinderen vrij!

Groepen 8 naar de moskee met juf Marion. Op de fiets naar school. Extra vrije dag, alle kinderen vrij! 19 4 juni 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 5 Vr 6 Ma 9 Di 10 Groepen 8 naar de moskee met juf Marion. Op de fiets naar school. Extra vrije dag, alle kinderen vrij! Weekend Wo 11 Gruitdag. Do 12 2

Nadere informatie

Gruitdag. Kinderen ontbijten op school met zelf meegenomen ontbijt. Opening project FEEST kinderboekenweek Groep 3 kookles van Sterappels.

Gruitdag. Kinderen ontbijten op school met zelf meegenomen ontbijt. Opening project FEEST kinderboekenweek Groep 3 kookles van Sterappels. 24 september 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 25 Vr 26 Ma 29 Di 30 Wo 1 Do 2 Vr 3 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Vr 10 Weekend Gruitdag. Kinderen ontbijten op school met zelf meegenomen ontbijt. Opening project

Nadere informatie

12 oktober Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Herfstvakantie.

12 oktober Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Herfstvakantie. 12 oktober 2017 Agenda Do 12 Afsluiting Kinderboekenweek van 18.30 20.00 uur. Alle kinderen mogen vanavond griezelig verkleed naar school. Vr 13 Prijsuitreiking van de schrijf- en tekenwedstrijd voor de

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 08 09-12-2015 In dit nummer: Bericht voor groep 1-2 Personele zaken

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

Bericht van de kerstcommissie

Bericht van de kerstcommissie Jaargang 17 Nummer 16, 12-12-2018 Berichtje van de leerlingenraad. Kersttruiendag Herinnering Een foute kersttrui, je kent hem vast en zeker wel. Eentje met ouderwetse motiefjes of grappige afbeeldingen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 december 2015

Nieuwsbrief 8 15 december 2015 Nieuwsbrief 8 15 december 2015 GROEPSACTIVITEITEN Kerst op IKC de Toorts De kerstviering van vrijdag 18 december vindt dit jaar plaats op school. De dag wordt op passende wijze geopend met een viering

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuw trappenhuis gaat open

Nieuwsbrief. Nieuw trappenhuis gaat open Nieuwsbrief Nieuw trappenhuis gaat open November 205 IN DIT NUMMER: Nieuw trappenhuis gaat open Werkzaamheden schoolplein Emmelijn, Tess en Timo verkopen tekeningen voor nieuwe schoolplein Sinterklaas

Nadere informatie

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer /

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer / KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda 076-5650828 kbsdeburchtgaarde_info@inos.nl www.burchtgaarde.nl Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer 8 2016/2017 09-12-2016 Algemeen Sint op school

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen Nieuwsbrief 8 Agenda 7 januari 2019 Eerste schooldag 9 januari 2019 Luizencontrole 11 januari 2019 Nieuwsbrief 9, Oudercafé 14 januari 2019 Studiedag, alle leerlingen vrij 23 januari 2019 Open dag 25 januari

Nadere informatie

28 september Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend. Weekend. Do 28 Vr 29.

28 september Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend. Weekend. Do 28 Vr 29. 28 september 2017 Agenda Do 28 Vr 29 Ma 2 Di 3 Weekend Wo 4 Opening Kinderboekenweek voor de kinderen op de tribune. Alle kinderen mogen griezelig verkleed naar school. Gruitdag. Do 5 Landelijke staking.

Nadere informatie

Onderwerpen: 05-12-2014 nieuwsbrief 15. Uitgelicht: Jarig! Jarig! Beste ouders / verzorgers,

Onderwerpen: 05-12-2014 nieuwsbrief 15. Uitgelicht: Jarig! Jarig! Beste ouders / verzorgers, 05-12-2014 nieuwsbrief 15 Beste ouders / verzorgers, Onderwerpen: Jarig! Belangrijke data kerst Kerstviering wat doe jij? ouder-kind gymmen schoolkrant kinderkerstspel Uitgelicht: Juf Monique Sportief

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht In deze Info onder andere: Kerst op De Uilenburcht De agenda tot half februari 2015. Een terugblik op 2014 10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

Welkom in groep 1 en 2 van de Pieter Brueghelschool Informatieboekje voor de kleutergroepen Bauerstraat 6-8 tel 4436566

Welkom in groep 1 en 2 van de Pieter Brueghelschool Informatieboekje voor de kleutergroepen Bauerstraat 6-8 tel 4436566 Welkom in groep 1 en 2 van de Pieter Brueghelschool Informatieboekje voor de kleutergroepen Bauerstraat 6-8 tel 4436566 www.pieterbrueghelschool.nl De kalender Op het informatiebord hangt een BSO en overblijf

Nadere informatie

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015

Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Nieuws van de Week nr. 5 Vrijdag 30 januari 2015 Jarigen! 30-01 Edith goep 1-2B 30-01 Loïs groep 8A 31-01 Eva groep 4A 01-02 Jens groep 4B 01-02 Noor groep 6B 01-02 Zazou groep 1-2C 02-02 Tara groep 4A

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 december 2015

Nieuwsbrief 18 december 2015 Nieuwsbrief 18 december 2015 De Waalse school ontmoet burgemeester Aboutaleb! Woensdagmiddag is door burgemeester Aboutaleb in de Centrale Bibliotheek de tentoonstelling 'Samen leven' geopend. In deze

Nadere informatie

Welkom. Personeel. Start instroomgroep. Feesten

Welkom. Personeel. Start instroomgroep. Feesten Jaargang 03 nummer 12 december 2015 Schoolleider: Wilma Veldman De Sirene wordt elke laatste vrijdag van de maand verstuurd per digiduif of meegegeven aan het oudste kind uit een gezin en is te lezen op

Nadere informatie

Wees een hulp voor iedereen en zorg voor de spullen om je heen

Wees een hulp voor iedereen en zorg voor de spullen om je heen 15 april 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 16 Schriftelijk verkeersexamen groep 7. Vr 17 Kookles groep 8a. Ma 20 Weekend Di 21 Groepen 8 Cito. Wo 22 Gruitdag. Groepen 8 Cito. Inloopmiddag. Do 23 Groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

INHOUD SONJA EN VERVANGING TERUGBLIK OP SINT EN BEDANKEN VAN OUDERS DE WILGENTENEN

INHOUD SONJA EN VERVANGING TERUGBLIK OP SINT EN BEDANKEN VAN OUDERS DE WILGENTENEN 7 december 2015 Gert Kooman INHOUD PR 1 Sonja en vervanging 1 Terugblik op Sint en bedanken van ouders 1 Kerstoproep 2 Repetitie Kerstorkest 2 Kerstviering 2015 - Goede Doel 2 - Geld Inzamelen 2 - Foto

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda:

Beste ouders, Agenda: Beste ouders, Op 3 december krijgen we bezoek van een inspecteur. We hebben vorig jaar voor de derde keer onder de eindnorm gescoord bij de Cito-toets en dan krijg je als school een inspectiebezoek. Oorzaken

Nadere informatie

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs NIEUWSBRIEF 1 december nr. 634 Kind op maandag Voor godsdienst werken wij met de methode Kind op maandag. Iedere week staan er een aantal verhalen rond een thema of onderwerp centraal. Deze week gaan de

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 08-12-2014-05-01-2015 Agenda: Ma 08-12 De school versieren in het Kerst thema Ma 08-12 OR vergadering 19.30 uur Do 18-12 Ochtend: kerstviering in de kerk Do 18-12 Alle kinderen zijn de middag

Nadere informatie

Wisselmiddag, de kinderen nemen een kijkje in hun nieuwe groep!

Wisselmiddag, de kinderen nemen een kijkje in hun nieuwe groep! 29 24 juni 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 25 Groep 7 gaat vandaag met de les geestelijke stromingen naar de synagoge. Groep 8B op de fiets naar school. De kinderen krijgen deze dag squash/tennisles

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE JANUARI 2016

MAANDINFORMATIE JANUARI 2016 MAANDINFORMATIE JANUARI 2016 Fijne feestdagen Een gelukkig en gezond 2016 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 AGENDA JANUARI Week 02 Ma 04 1 e schooldag nieuwe kalenderjaar

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Nationale Voorleesdagen

Nationale Voorleesdagen HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 10-12-2018 Nummer: 09 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - BLP - Kerstfeest - Kerststukjes maken Agenda 2018-2019 12 november 2018 19 april

Nadere informatie

Jenaplanschool De Wilgenhoek De Wilgentenen

Jenaplanschool De Wilgenhoek De Wilgentenen Jenaplanschool De Wilgenhoek De Wilgentenen 14 december 2015 Gert Kooman INHOUD Geen vervanging voor een zieke leerkracht 1 Vervanging Sonja na de Kerst 1 School logopedische screening 1 Kerstoproep 2

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 8 december 2017 Sinterklaas Op 5 december heeft Sinterklaas een bezoek gebracht aan De Octopus. Wij weten dat Sinterklaas het altijd erg druk heeft, maar toch

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 13 december 2013 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Opbrengst sponsoractie AH Beste jongens en meisjes, jullie hebben enorm

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016.

Nieuwsbrief december 2016. Nieuwsbrief december 2016. Nieuwe leerlingen In januari beginnen de volgende leerlingen bij ons op school: Robbert Bosvelt in groep 6PR. Renee Dubbink in groep 1M en David Dubbink in groep 1YE. Meryam

Nadere informatie