Vr 29 Kookles groep 5 (glazen potje meenemen). Letterfeest groep 3 (verrassing voor de kinderen, ouders hebben een mail ontvangen).

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Vr 29 Kookles groep 5 (glazen potje meenemen). Letterfeest groep 3 (verrassing voor de kinderen, ouders hebben een mail ontvangen)."

Transcriptie

1 22 januari 2016 Agenda Ma 25 Di 26 Wo 27 Do 28 Weekend Gruitdag. Vr 29 Kookles groep 5 (glazen potje meenemen). Letterfeest groep 3 (verrassing voor de kinderen, ouders hebben een mail ontvangen). Weekend Ma 1 Di 2 Wo 3 Do 4 Gruitdag. Voorleesontbijt (kinderen nemen zelf een ontbijt mee en ontbijten op school, zie informatiestukje) Vr 5 CARNAVAL Bereikbaarheid Joke van Klaveren Bereikbaarheid Overblijf Ouders kunnen per sms af en aan melden voor de overblijf Schoolgruitdag Woensdag is het op onze school "schoolgruitdag". Wij willen u vragen uw kind die dag GRUIT (groente of fruit) mee naar school te geven i.p.v. koek, snoep o.i.d. Want gezond zien eten doet eten!

2 Voorleesontbijt woensdag 3 februari De Nationale Voorleesdagen staan weer voor de deur. Deze worden gehouden in de periode van woensdag 27 januari t/m zaterdag 6 februari. Woensdag 3 februari starten wij in elke groep met een voorleesontbijt. Wij zijn op zoek naar 1 of 2 ouders, grootouders, ooms of tantes per groep, die om 8.30u gezellig komen voorlezen bij ons op school. Lijkt u dit leuk, geef u dan z.s.m. op bij de groepsleerkracht van uw kind. Voor degene die zich opgeeft om voor lezen is er na afloop van het voorleesontbijt een kopje koffie/thee met iets lekkers. Bedankt alvast. De kinderen mogen deze dag in hun pyjama/huispak/badjas naar school komen met een paar lekkere warme sloffen aan en nemen zelf hun ontbijt mee. Ook vragen wij de kinderen in de periode van woensdag 27 januari t/m zaterdag 6 februari hun favoriete voorleesboek mee naar school te nemen, voorzien van hun naam en groep. Er wordt in elke groep een gezellige (voor)leeshoek ingericht, zodat wij met elkaar het belang van het voorlezen onder de aandacht brengen. Berenproject groep 1/2 De afgelopen weken is er in de kleutergroepen hard gewerkt aan het berenproject. Zo hebben alle kinderen een heuse knuffelbeer meegenomen naar de klas. Verder zijn de kinderen met hun beer op de foto gezet en hebben ze hun eigen beer nageschilderd. Ook hebben de kinderen verschillende dingen geleerd over de ijsberen, bruine beren en pandaberen. Hieronder leest u 2 elfjes die door de Dolfijnen bedacht zijn. Beer Scherpe tanden Kan goed staan Hij is heel sterk Bos Panda Eet bamboe Woont in China Hij verstopt zich vaak Slaapt Rapporten en 15-minutengesprekken Op donderdag 18 februari krijgen alle kinderen hun eerste (nieuwe) rapport mee naar huis. Na de voorjaarsvakantie volgen de 15-minutengesprekken. Deze vinden plaats op maandag 29 februari en donderdag 5 maart Op beide dagen kunt u al ingedeeld worden vanaf uur. Mocht deze tijd of één van de geplande dagen een probleem zijn wilt u dit dan doorgeven aan de groepsleerkracht. Een voorkeur kan doorgegeven worden t/m 5 februari. Daarna worden de indeling gemaakt en kan alleen nog onderling geruild worden.

3 Luizencontrole Vorige week woensdag heeft de algemene luizencontrole plaatsgevonden. Er niets aangetroffen! Eindelijk! Het bevalt heel goed om het op deze manier te organiseren en de ouders zijn ook enthousiast. Carnaval vrijdag 5 februari 5 februari is het zover: carnaval op De Wereldwijzer! De kinderen mogen deze ochtend natuurlijk verkleed komen. Wij verzorgen een leuk programma met o.a. een playbackshow. Kinderen hoeven geen eten en drinken mee te nemen, daar wordt voor gezorgd. Graag verzoeken wij uw kind geen confetti/ spuitserpentine mee te geven. Papieren serpentine is geen probleem. We gaan er samen een gezellig feest van maken! Alaaaaaaaaaf! -de carnavalscommissie - Uitje in de regio Om in de carnavalssferen te blijven, willen wij u er graag op wijzen dat er op zaterdag 6 februari weer een zinderende optocht door Boskoop zal gaan. De route: Middelburgseweg - Reijerskoop - Hefbrug - Zijde - Ontbinden op Parklaan De karren zullen rond het dorp passeren. Maar elders op de route is het ook leuk vertoeven. Alaaaaaaaaaaaaf! Vluchteling vertelt in groep 7 en 8 Wij hadden in groep 7 laatst een vluchteling uit Libie op bezoek in de klas. Hij heet Mohamed Ashour. Hij vertelde over dat hij 2 keer moest vluchten. Ook vertelde Jaap over vluchtelingenwerk Nederland. Zij vangen vluchtelingen op en helpen hun in Nederland. Mohamed is gevlucht naar Nederland omdat hij is verbannen door de president. En na een paar jaar was de president dood en toen ging hij weer terug naar Libie. Hij werd daar hoofdredachteur van de krant. Maar toen werd hij bedreigd door IS en ging toen weer naar Nederland en hij blijft hier nu voor altijd. Geschreven door Nadia, Priya en Gijs uit groep 7. Herinnering: sponsors gezocht voor het 25- jarig lustrum Voor dit lustrum zijn we op zoek naar sponsors. Dit kunnen eigen bedrijven van ouders, bedrijven waarbij u werkt of giften van derden zijn. Met dit extra sponsorgeld willen wij: Alle kinderen een lustrum t-shirt aanbieden tijdens de opening van het 25-jarig bestaan op maandagmiddag 6 juni. Alle kinderen een Lustrum Wereldkrant (schoolkrant) geven. Uw advertentie kan hier in komen. Extra spelmateriaal huren voor tijdens het jaarfeest. Heeft u of het bedrijf waar u werkt interesse om te sponsoren dan kunt u contact opnemen met juf Tilly. tilly.van.rossum@sopora.nl)

4 Hulpouders gezocht voor Circus Tadaa op donderdag 9 juni Binnenkort komt Circus Tadaa! bij ons op school. Circus Tadaa! verzorgt circusdagen voor scholen en workshops voor bedrijven. En op donderdag 9 juni komen ze bij ons. Alle leerlingen zullen kennis maken met de spectaculaire wereld van het circus. Ze gaan onder andere ballopen, koorddansen, jongleren, eenwielfietsen, zwaaien aan de trapeze en acrobatieken. De dag zal worden afgesloten met een circusvoorstelling waar alle leerlingen verkleed en geschminkt in meespelen! Komt dat zien! Om er een spetterende dag van te maken hebben we die dag veel hulp nodig van ouders. Heel veel ouders. Nu vragen we wel vaker jullie hulp, maar deze keer is toch net iets anders. We hebben uit het gastenboek van Circus Tadaa! ( begrepen dat het ook voor de ouders een feest is om mee te mogen doen! Dat feest begint al de avond van te voren. Iedereen die komt helpen op de dag zelf krijgt dan een uitgebreide (en naar het schijnt hilarische) uitleg over de circusdag. Wees er dus snel bij en meld je aan! Aanmelden betekent: woensdagavond 8 juni uitleg over de circusdag (verplicht) donderdag vanaf 8.30 uur helpen tot uur bij deze fantastische dag Aanmelden kan via uitgedeelde brief (staat ook nog in de bijlage). Aanmelden kan ook via de mail bij juf Liselotte (liselotte.op.den.dries@sopora.nl) Donderdag 9 juni: Circus TAADAA bezoekt de school, deze dag blijven alle kinderen op school over. De kinderen zijn om uur uit. Circusvoorstelling voor alle ouders/bekenden van uur!! Komt tot zien! 20 van Alphen, zondag 6 maart Op zondag 6 maart vindt dit jaarlijkse loopfestijn plaats. Komende week krijgen alle kinderen een informatiebrief met inschrijfformulier mee naar huis. Inschrijven kan t/m vrijdag 19 februari. Wilt u de informatiebrief t.z.t. aandachtig lezen en het inschrijfformulier zorgvuldig invullen? Open podium Hierbij volgt de planning van het open podium. Belangstellenden zijn op deze ochtenden vanaf uur welkom om te komen kijken. Vrijdag 12 februari Groep 3/4, 7 en Kuikens Vrijdag 11 maart Dolfijnen, groep 3 en 5 Vrijdag 15 april Groep 3/4 en 5/6

5 Vakantierooster Voorjaarsvakantie 22 t/m 26 feb Goede Vrijdag 25 maart e Paasdag 28 maart 2016 Meivakantie (incl. Koningsdag en Hemelvaart) 25 april t/m 6 mei e Pinksterdag 16 mei 2016 Zomervakantie 11 juli t/m 19 augustus 2016 Studiedagen, op deze dagen zijn de kinderen vrij 17 februari 16 maart Inloopmiddagen Op de volgende middagen mogen de ouders, grootouders of oppas in de klas komen om met de kinderen in de schriften te kijken en om ander (knutsel-) werk te laten zien. De inloopmiddagen voor dit schooljaar zijn gepland op: woensdag 10 februari vrijdag 18 maart woensdag 13 april vrijdag 20 mei woensdag 22 juni De Wereldwijzer bestaat 25 jaar! En dat gaan we vieren!! Het 25-jarig bestaan van onze school gaan wij in juni 2016 uitgebreid vieren. Wat gaan we doen? Maandag 6 juni: feestelijke opening thema CIRCUS In deze feestweken werken we in de klas met het thema Circus Donderdag 9 juni: Circus TAADAA bezoekt de school, deze dag blijven alle kinderen op school over. De kinderen zijn om uur uit. Circusvoorstelling voor alle ouders/bekenden van uur!! Komt tot zien! Woensdag 15 juni: schoolreis De Efteling met de hele school Donderdagavond 16 juni: reünie voor schoolverlaters die in 2009 of eerder de school hebben verlaten in groep 8! Vrijdagavond 17 juni: afsluiting en jaarfeest Bijlage: Brief hulpouders gezocht voor Circus Tadaa De volgende nieuwsbrief komt uit op vrijdag 5 februari 2016.

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 9 oktober 2015 Agenda Ma 12 Di 13 Wo 14 Weekend Gruitdag. Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 Ma 26 Di 27 Wo 28 Herfstvakantie Luizencontrole in alle groepen. Gruitdag.

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Studiedag, alle kinderen deze dag vrij!

Studiedag, alle kinderen deze dag vrij! 13 november 2015 Agenda Weekend Ma 16 Lootjes trekken, groepen 5 t/m 8. Di 17 Wo 18 Studiedag, alle kinderen deze dag vrij! Do 19 Informatieavond over het Voortgezet Onderwijs door Hennie Weeber. Start

Nadere informatie

Inloopmiddag 12.30 12.45 uur. Do 17 Continurooster, alle kinderen nemen lunchpakket mee en eten op school. 14.00 uur, alle kinderen vrij

Inloopmiddag 12.30 12.45 uur. Do 17 Continurooster, alle kinderen nemen lunchpakket mee en eten op school. 14.00 uur, alle kinderen vrij 11 december 2015 Agenda Ma 14 Di 15 Wo 16 Weekend Gruitdag. Inloopmiddag 12.30 12.45 uur. Do 17 Continurooster, alle kinderen nemen lunchpakket mee en eten op school. 14.00 uur, alle kinderen vrij Kerstviering:

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F obs Apollo --- Grote Beer 36 --- 7904 LW Hoogeveen --- tel. 0528-262616 website: www.obs-apollo.nl --- email: obsapollo@bijeen-hoogeveen.nl 21 Belangrijke data: januari 2019 Januari

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

Respecteren is een ander waarderen

Respecteren is een ander waarderen 21 januari 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 22 Vr 23 Gratis Open Lessen Jeugdtheaterhuis De Wereldwijzer. Weekend Ma 26 Studiedag, alle kinderen zijn vandaag vrij! Di 27 Groepen 8 informatie van

Nadere informatie

10 juni 2015. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Regel van de maand juni

10 juni 2015. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Regel van de maand juni 29 10 juni 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 Vr 12 Open podium groepen 3, 4/5 en 7. Start 11.00 uur. Weekend Ma 15 Di 16 Groep 8A op de fiets naar school. De kinderen krijgen deze dag squash/tennisles.

Nadere informatie

19.00 uur Alphense schrijver Gerard van Gemert in lokaal van juf Tilly.

19.00 uur Alphense schrijver Gerard van Gemert in lokaal van juf Tilly. 8 oktober 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 9 Vr 10 Ma 13 Di 14 s Middags afsluiting project FEEST kinderboekenweek 2014 met de kinderen bij de tribune. 18.30 20.00 uur afsluiting project voor kinderen

Nadere informatie

17 mei Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend.

17 mei Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend. 17 mei 2017 Agenda Do 18 Avond4-daagse. Vr 19 Inloopmiddag. Ma 22 Weekend Di 23 Casino-avond groep 8 20.30 22.45 uur Wo 24 Groep 3, bezoekt kinderboerderij (schapenscheren) Groep 6/7, Van oerwoud tot vensterbank

Nadere informatie

Gruitdag. Kinderen ontbijten op school met zelf meegenomen ontbijt. Opening project FEEST kinderboekenweek Groep 3 kookles van Sterappels.

Gruitdag. Kinderen ontbijten op school met zelf meegenomen ontbijt. Opening project FEEST kinderboekenweek Groep 3 kookles van Sterappels. 24 september 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 25 Vr 26 Ma 29 Di 30 Wo 1 Do 2 Vr 3 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Vr 10 Weekend Gruitdag. Kinderen ontbijten op school met zelf meegenomen ontbijt. Opening project

Nadere informatie

Vanaf 15 november is het woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf 15 november is het woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 2 november 2017 Agenda Do 2 Vr 3 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Weekend Gruitdag. Vr 10 Open podium groep 5/6 en groep 7. Start 11.00 uur. Weekend Ma 13 Di 14 Wo 15 Gruitdag. Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Bereikbaarheid

Nadere informatie

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen.

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen. 26 november 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 27 Groep 4, kookles (Pietensoep) groep 4 van Sterappels. Pyjamazingen (18.30 uur). Vr 28 Streekmuziekschool komt voor de groepen 3 en 4 met een voorbereidende

Nadere informatie

31 augustus 2016 Agenda Do 1 Vr 2 Weekend Ma 5 Di 6

31 augustus 2016 Agenda Do 1 Vr 2 Weekend Ma 5 Di 6 31 augustus 2016 Agenda Do 1 Vr 2 Weekend Ma 5 Oudervertelgesprekken Di 6 Wo 7 Opening tennisbaan in Europapark. Groep 5 mag erbij zijn en krijgt tennisles. Deze kinderen moeten deze dag dan ook sportieve

Nadere informatie

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 16 november 2017 Agenda Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Weekend Ma 20 Lootjes trekken in groep 5 t/m 8. Groep 7 en 8 gaan (op de fiets) naar een voorstelling over Social Media in theater Castellum. Di

Nadere informatie

Wisselmiddag, de kinderen nemen een kijkje in hun nieuwe groep!

Wisselmiddag, de kinderen nemen een kijkje in hun nieuwe groep! 29 24 juni 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 25 Groep 7 gaat vandaag met de les geestelijke stromingen naar de synagoge. Groep 8B op de fiets naar school. De kinderen krijgen deze dag squash/tennisles

Nadere informatie

Maria Nieuwsflits februari Woensdag 6 februari: Mediawijsheid. Donderdag 7 februari: Gr 5-8 muziekhuis: Spelenderwijsorkest

Maria Nieuwsflits februari Woensdag 6 februari: Mediawijsheid. Donderdag 7 februari: Gr 5-8 muziekhuis: Spelenderwijsorkest Woensdag 6 februari: Mediawijsheid Donderdag 7 februari: Gr 5-8 muziekhuis: Spelenderwijsorkest Vrijdag 8 februari: Ateliermiddag 15.00 uur: 1 ste rapport gaat mee Dinsdag 12 en donderdag 14 februari:

Nadere informatie

Weer naar school koffieochtend maandag 1 september

Weer naar school koffieochtend maandag 1 september 16 juli 2013 Agenda van deze week Do 17 Vr 18 12.30 uur start zomervakantie. Zomervakantie t/m zondag 1 september Ma 1 1 e schooldag Weer naar school koffieochtend Di 2 Wo 3 Gruitdag Do 4 Vr 5 Beste ouders

Nadere informatie

2 april 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 3 Vr 4 Ma 7 Di 8 Wo 9 Do 10 10-minutengesprekken Weekend Gruitdag. 8.30 uur, verkoop kaarsenzakken voor SamenLoop voor Hoop bij de tribune. De donatiepot

Nadere informatie

12 oktober Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Herfstvakantie.

12 oktober Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Herfstvakantie. 12 oktober 2017 Agenda Do 12 Afsluiting Kinderboekenweek van 18.30 20.00 uur. Alle kinderen mogen vanavond griezelig verkleed naar school. Vr 13 Prijsuitreiking van de schrijf- en tekenwedstrijd voor de

Nadere informatie

Groepen 8 naar de moskee met juf Marion. Op de fiets naar school. Extra vrije dag, alle kinderen vrij!

Groepen 8 naar de moskee met juf Marion. Op de fiets naar school. Extra vrije dag, alle kinderen vrij! 19 4 juni 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 5 Vr 6 Ma 9 Di 10 Groepen 8 naar de moskee met juf Marion. Op de fiets naar school. Extra vrije dag, alle kinderen vrij! Weekend Wo 11 Gruitdag. Do 12 2

Nadere informatie

Groep 6, laatste les verantwoord stoeien van 13.15 uur -14.15 uur. De ouders zijn van harte welkom, aansluitend High Tea met z n allen.

Groep 6, laatste les verantwoord stoeien van 13.15 uur -14.15 uur. De ouders zijn van harte welkom, aansluitend High Tea met z n allen. 19 18 juni 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 19 Vr 20 Juffenverjaardag groep 4. Weekend Ma 23 Groepen 8 op kamp naar Texel t/m donderdag 26 juni. Di 24 Wo 25 Groepen 1/2 Ridder- en Jonkvrouwenfeest.

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1617-15 (31-05-17) 4 juni Pinksteren 5 juni Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij 9 juni s middags middenbouwfeest groep 3-4-5(OR) Vooraankondiging 16 juni juffen/meesterdag bovenbouw 23 juni spelletjesmiddag

Nadere informatie

27 november 2015 Agenda Weekend Ma 30 Di 1 Wo 2 Open podium: Kuikens, Dolfijnen en groep 8, start 11.00 uur Do 3 Vr 4 Weekend Ma 7 Di 8 Wo 9

27 november 2015 Agenda Weekend Ma 30 Di 1 Wo 2 Open podium: Kuikens, Dolfijnen en groep 8, start 11.00 uur Do 3 Vr 4 Weekend Ma 7 Di 8 Wo 9 27 november 2015 Agenda Weekend Ma 30 Di 1 Groep 8, Bureau Halt komt en geeft informatie over vuurwerk. Wo 2 Do 3 Informatieavond over het Voortgezet Onderwijs voor de ouders van groep 8, 20.00 uur in

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 05 Belangrijke data in februari: Do. 04/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 05/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 12/02: groep 1/2 B vrij Di. 16/02:

Nadere informatie

Do 15 De groepen 5, 6, 6/7 en 8 bezoeken EJK waterpolo Vr 16 De kleuters gaan met hun groep 8-maatjes appels plukken bij Tineke.

Do 15 De groepen 5, 6, 6/7 en 8 bezoeken EJK waterpolo Vr 16 De kleuters gaan met hun groep 8-maatjes appels plukken bij Tineke. 14 september 2016 Agenda Do 15 De groepen 5, 6, 6/7 en 8 bezoeken EJK waterpolo Vr 16 De kleuters gaan met hun groep 8-maatjes appels plukken bij Tineke. Ma 19 Weekend Di 20 Bruggenrun en Jaarmarktestafette,

Nadere informatie

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op

Vakantierooster : Het vakantierooster voor komend schooljaar is vastgesteld. U vindt het rooster op Periode vrijdag 15 februari t/m vrijdag 22 februari 2019 39 e jaargang nr. 22 Vakantierooster 2019-2020: Het vakantierooster voor komend schooljaar 2019-2020 is vastgesteld. U vindt het rooster op www.vosseschans.nl.

Nadere informatie

Wees een hulp voor iedereen en zorg voor de spullen om je heen

Wees een hulp voor iedereen en zorg voor de spullen om je heen 15 april 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 16 Schriftelijk verkeersexamen groep 7. Vr 17 Kookles groep 8a. Ma 20 Weekend Di 21 Groepen 8 Cito. Wo 22 Gruitdag. Groepen 8 Cito. Inloopmiddag. Do 23 Groepen

Nadere informatie

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal!

Maandbrief mei Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne vakantie allemaal! OBS Kompas De Leest 43 5463 JA Veghel Tel: 0413-367961 www.obskompas.nl Maandbrief mei 2016 Meivakantie Maandag 25 april tot en met vrijdag 6 mei is het meivakantie en zijn alle kinderen vrij. Een fijne

Nadere informatie

Nieuwsbrief 11. Schooljaar 14-15. 5 februari 2015 GROEPSACTIVITEITEN

Nieuwsbrief 11. Schooljaar 14-15. 5 februari 2015 GROEPSACTIVITEITEN Nieuwsbrief 11 Schooljaar 14-15 5 februari 2015 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval op Het Kompas De kinderen van de groepen 1/2/3 vieren donderdag 12 februari carnaval met elkaar. De kinderen van de groepen 1/2/3

Nadere informatie

SamenLoop voor Hoop. 21 mei 2014

SamenLoop voor Hoop. 21 mei 2014 19 21 mei 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 22 Vr 23 Weekend SamenLoop voor Hoop Ma 26 Groepen 3 en 4 fietsles, alle kinderen op de fiets naar school. Inloopmiddag, 15.15 uur. Di 27 Wo 28 Gruitdag.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 8+9

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 8+9 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 8+9 Belangrijke data in maart: Di. 01/03: maandviering om 8.40u Do. 03/03: optreden MIK gr. 5 om 11.30u Vr. 04/03: groep 1/2 B vrij Vr. 11/03: groep 1/2

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 03

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 03 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 03 Belangrijke data in januari/februari: Vrij. 22/01: groep 1/2 A vrij Vrij 29/01: groep 1/2 B vrij Ma. 01/02: maandviering Do. 04/02: studiedag, groep

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten.

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Kopij inleveren uiterlijk woensdag bij Jan Buijtenhuijs of zenden aan nieuwsbrief@hietweide.nl 19 juni Nr. 17-35 Agenda 23 juni Swim to play

Nadere informatie

JAARKALENDER SCHOOLJAAR

JAARKALENDER SCHOOLJAAR DE NIEUWE WISSELSE SCHOOL JAARKALENDER SCHOOLJAAR 2014-2015 DE NIEUWE WISSELSE SCHOOL Schooltijden Ochtend: Groep 1 t/m 8 maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 08.30 12.00 uur woensdag 08.30 12.15 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2019

Nieuwsbrief januari 2019 Nieuwsbrief 20 24 januari 2019 Belangrijke data 30-01 Peuterkijkochtend 9.00 uur 11.00 uur 11-02 Studiedag, alle leerlingen vrij Bijlagen Vragenlijst NIEUWSBRIEF Infobrief Veldhoven Tennist ALGEMEEN Kijkochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 4 april 2019

Nieuwsbrief 15 4 april 2019 Nieuwsbrief 15 4 april 2019 GROEPSACTIVITEITEN (herhaling) Palmpasen Op donderdagmiddag 11 april gaan we met de peuters en de groepen 1 4 palmpaasstokken versieren. De leerlingen uit groep 5 8 komen helpen

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

28 september Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend. Weekend. Do 28 Vr 29.

28 september Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend. Weekend. Do 28 Vr 29. 28 september 2017 Agenda Do 28 Vr 29 Ma 2 Di 3 Weekend Wo 4 Opening Kinderboekenweek voor de kinderen op de tribune. Alle kinderen mogen griezelig verkleed naar school. Gruitdag. Do 5 Landelijke staking.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Schoolkamp gr. 8. Kennismakingsgesprekken. groepen 3 t/m 7. Groepsreis gr 3-4

Nieuwsbrief 1. Schoolkamp gr. 8. Kennismakingsgesprekken. groepen 3 t/m 7. Groepsreis gr 3-4 S e p t e m b e r 2 0 1 6 Aan het begin van het schooljaar plannen we, voor de ouders die daar prijs op stellen, een kennismakingsgesprek. In dit gesprek staan niet de resultaten centraal, maar juist het

Nadere informatie

Belangrijke data maanden november en december

Belangrijke data maanden november en december 6 november 2013 Agenda voor de komende 2 weken Do 7 Vr 8 Open podium Dolfijnen, groep 4 en 6. Start 14.00 uur. Alle kinderen zitten op de tribune. Ouders van de kinderen die optreden mogen plaatsnemen

Nadere informatie

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal KALENDER 2014-2015 augustus 2014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Inloopuur nieuwe klaslokaal 11.00-12.00 uur Eerste schooldag Luizencontrole 1 25 26 27 28 29 30 31 22 augustus

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 Schooltijden In onderstaand schema de schooltijden voor komend schooljaar. Op vrijdag gaan we dit jaar een half uurtje langer door. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag

Nadere informatie

HvB Schooljaar

HvB Schooljaar HvB Schooljaar 2018-2019 Dag Datum Startvergadering: 22-08-2018 9.00 tot 11.00 Wk. 35 ma. 270818 Eerste schooldag di. 280818 woe. 290818 do. 300818 Nieuwsbrief vrij. 310818 Wk. 36 ma. 030918 Muziekdag

Nadere informatie

Mei Inhoud. Arja Aarnoudse

Mei Inhoud. Arja Aarnoudse Mei 2016 Inhoud Beste ouders/verzorgers Continurooster nieuwe schooljaar t Anker 60 jaar De vreedzame school in groep 2/3 17 juni: circus en PCBO-viering TSO volgend schooljaar Nieuws van de tuincommissie

Nadere informatie

JARIGEN VAN HARTE GEFELICITEERD! 4 februari: Robby van Esch (groep 4) Communicatie

JARIGEN VAN HARTE GEFELICITEERD! 4 februari: Robby van Esch (groep 4) Communicatie BERENBABBELSnummer 7 schooljaar 2017-2018 AGENDA 24 jan: Start voorleesdagen 25 jan: Studiedag: alle kinderen zijn vrij 31 jan: Berenshow groep 8 08 feb: rapporten groep 1-8 09 feb: Carnaval: alle kinderen

Nadere informatie

Beste ouders, We gaan er samen een mooi jaar van maken! Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw

Beste ouders, We gaan er samen een mooi jaar van maken! Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw CBS het Kompas Beste ouders, Voor u ligt de jaarkalender van schooljaar 2017-2018. Op het moment dat deze kalender werd gemaakt waren nog niet alle data bekend. Houd u dus steeds de nieuwsbrief goed in

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2017 Beste ouder/verzorger, Hierbij ontvangt u de jaarkalender voor het schooljaar 2017. In deze kalender hebben wij de schoolvakanties, studiedagen, thema- en ouderbijeenkomsten al voor u

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

Riebas Jaargang 8 Nummer 16 Datum: 13 mei 2019

Riebas Jaargang 8 Nummer 16 Datum: 13 mei 2019 Riebas Jaargang 8 Nummer 16 Datum: 13 mei 2019 Bereikbaarheid directie Maandag de Ster, Westerhoven Dinsdag st. Willibrordusschool. Woensdag st. Willibrordusschool. Donderdag ochtend: de Ster, Westerhoven

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 21 april 2016

CBS Nije-Kroost 21 april 2016 CBS Nije-Kroost 21 april 2016 www.cbsnijekroost.nl Nieuwe leerlingen In groep 1/2a: Beer, Dominique Welkom op Nije-Kroost! We wensen jullie een fijne tijd toe op onze school! Meesters- en juffendag Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda:

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda: Schooljaar 2014-2015 Nr. 35 Ouderavond schooltijden Een aantal weken geleden bent u geïnformeerd over de wijziging van schooljaar schooltijden 2010-2011 vanaf het nieuwe schooljaar, met daarin de aankondiging

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019

Kalender. Nr. 13, 20 maart 2019 Nr. 13, 20 maart 2019 Kalender Woensdag 27 maart: studiedag, alle leerlingen vrij (staat wat onduidelijk op de schoolkalender) Donderdag 4 april: 17.30-18.30 uur presentatie/afsluiting themaweken Helden

Nadere informatie

Havelter Schapendrift 22, 7971 BC Havelte tel:

Havelter Schapendrift 22, 7971 BC Havelte tel: Juni 2017 Nieuwsbrief Havelter Schapendrift 22, 7971 BC Havelte tel: 0521-227521 e-mail: bosrank@talentwesterveld.nl Agenda 5 juni Tweede pinksterdag leerlingen vrij 6 juni Talentdag leerlingen vrij 13

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 26-8- 2016 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar gaat

Nadere informatie

Augustus 2015 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG. Start nieuwe schooljaar Kriebelbrigade. Deze week kennismakingsgesprekken

Augustus 2015 MAANDAG DINSDAG WOENSDAG DONDERDAG VRIJDAG ZATERDAG ZONDAG. Start nieuwe schooljaar Kriebelbrigade. Deze week kennismakingsgesprekken Augustus 2015 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 Start nieuwe schooljaar Kriebelbrigade 31 Deze week kennismakingsgesprekken September 2015 1 2 3 4 5 6 Kamp

Nadere informatie

Weekend, zaterdag 12 aankomst Sinterklaas in Nederland

Weekend, zaterdag 12 aankomst Sinterklaas in Nederland 2 november 2016 Agenda Do 3 Vr 4 Groep 1/2 om 10.30 uur kookles van Sterappels. Ma 7 Di 8 Wo 9 Do 10 Vr 11 Weekend Gruitdag. Weekend, zaterdag 12 aankomst Sinterklaas in Nederland Ma 14 Lootjes trekken

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 april 2019

Nieuwsbrief 5 april 2019 Nieuwsbrief 5 april 2019 Beste ouders/verzorgers, In deze nieuwsbrief vindt u weer veel informatie over de activiteiten voor de komende periode: thema 8 en vragenlijsten van KiVa, Koningsspelen, Pasen

Nadere informatie

Agenda: Kinderen mee. 15-minutengesprekken (1-4) Start-doelgesprekken (5-8) Feestdag voor alle kinderen

Agenda: Kinderen mee. 15-minutengesprekken (1-4) Start-doelgesprekken (5-8) Feestdag voor alle kinderen Nieuwsbrief 1 Agenda: Data Vr. 8 september 2017 Ma. 11 september 2017 Wo. 13 september 2017 Vr. 15 september 2017 Ma. 18 september 2017 Kamp groep 8 Di. 19 september 2017 Kamp groep 8 Wo. 20 september

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 4. De Regenboog gaat voor gezond!

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 4. De Regenboog gaat voor gezond! WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 4 Belangrijke data in januari: Di 20/01: 09.00 uur ouderbijeenkomst thema voeding Do 22/01 : studiemiddag groep 1 t/m 8 vrij Vrij 23/01: groep 1/2B vrij

Nadere informatie

Schooljaar ma Eerste schooldag di woe do vrij

Schooljaar ma Eerste schooldag di woe do vrij Schooljaar 2016-2017 Dag Datum woe. 170816 Startvergadering 11.00u alle leerkrachten aanwezig 16.00-20.00 boottocht Leerdam Wk. 34 ma. 220816 Eerste schooldag di. 230816 woe. 240816 do. 250816 vrij. 260816

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief 10 02 februari 2017 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval 2017 We vieren op vrijdag 24 februari carnaval. Iedereen mag verkleed komen, confetti en wapens zijn deze dag alleen niet toegestaan. Om te voorkomen

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief augustus/september 2015

Obs t Montferland Nieuwsbrief augustus/september 2015 Obs t Montferland Nieuwsbrief augustus/september 2015 Agenda: augustus/september UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 24 Eerste schooldag

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Nieuwsbrief It Leech Pingjum, april 2019

Nieuwsbrief It Leech Pingjum, april 2019 Voor u ligt de nieuwsbrief van april. Wij wensen u veel leesplezier! Agenda Wo 10 april Peuter-kleuterochtend Wo 10 april Ma 15 april Groep 1-4 op bezoek bij boer Germ Giliam Di 16 en wo 17 april Centrale

Nadere informatie

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1)

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1) agenda do. 2 juni schoolreis kleuters (pt. 1) ma. 13 juni spreekavond groep 1 en 7 (pt. 4) ma. 13 juni en do. 16 juni spreekavond groep 7 (pt. 5) ma. 27 juni t/m vr. 1 juli schoolkamp groep 8 (pt. 7) ma.

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 04

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 04 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 04 Belangrijke data in januari/februari: Vrij 29/01: groep 1/2 B vrij Ma. 01/02: maandviering Do. 04/02: studiedag, groep 1 t/m 8 vrij Vr. 05/02: studiedag,

Nadere informatie

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016

De Regenboog. Algemeen. Boog nr. 5 04-01-2016 De Regenboog De Regenboog Tijmstraat 1 5571 HS Bergeijk Tel. 0497-574914 info@bsderegenboogbergeijk.nl www.bsderegenboogbergeijk.nl Boog nr. 5 04-01-2016 Algemeen Voorlezen A.s. woensdag wordt er weer

Nadere informatie

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10.

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10. Dinsdag 1 Augustus 2017 Woensdag 2 Donderdag 3 Vrijdag 4 Zaterdag 5 / Zondag 6 Maandag 7 32 Dinsdag 8 Woensdag 9 Donderdag 10 Vrijdag 11 Zaterdag 12 / Zondag 13 Maandag 14 33 Dinsdag 15 Woensdag 16 Donderdag

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 24 augustus 2 017 INFO 1 IN DEZE INFO Klaar voor de start. Informatie-avonden groepen 1/2/3 Schoolreisje

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 7

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 7 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 7 Belangrijke data in februari: Vrij 13/02: groep 1/2A vrij Do 19/02: afsluiting project 18.30 uur Vrij 20/02: groep 1/2B vrij Ma 23/02 t/m vrij 27/02:

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 41. Kinderboekenweek

WEEKBULLETIN. Week 41. Kinderboekenweek WEEKBULLETIN Week 41 Belangrijke data in oktober: Vr 10/10: groep 1/2 B vrij Di 14/10: studiemiddag, groep 1 t/m 8 vrij Vr 17/10: groep 1/2 A vrij Ma 20/10 t/m Vr 24/10: herfstvakantie Vr 31/10: groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 3 februari 2017

Nieuwsbrief. 6 november Verantwoordelijkheid. Samenwerken en Reflectie. Zelfstandigheid en Effectiviteit. 3 februari 2017 Verantwoordelijkheid Samenwerken en Reflectie Zelfstandigheid en Effectiviteit Nieuwsbrief 3 februari 2017 6 november 2015 Daltonschool de Touwladder Schoolstraat 27 7642 AS Wierden Postbus 266 7640 AG

Nadere informatie

TORENPRAAT

TORENPRAAT TORENPRAAT 2018-2019 06 Afscheid juf Wilma. Deze week vertelde juf Wilma dat ze per 1 januari 2019 een nieuwe functie heeft. Hartstikke fijn voor haar en uiteraard een felicitatie waard. In de bijlage,

Nadere informatie

Kalender schooljaar

Kalender schooljaar Kalender schooljaar 2016-2017 Augustus 2016 zondag 9 14 21 maandag 1 10 15 22 dinsdag 2 11 16 23 woensdag 3 Juf Nienke jarig 12 17 24 donderdag 4 13 18 25 vrijdag 5 12 19 26 zaterdag 6 13 20 27 September

Nadere informatie

St. Bonifaciusschool Beckummerweg SR St. Isidorushoeve augustus 2016

St. Bonifaciusschool Beckummerweg SR St. Isidorushoeve augustus 2016 augustus 2016 31 01 maandag 02 dinsdag 03 woensdag 04 donderdag 05 vrijdag 06 zaterdag 07 zondag 32 08 maandag Juf Jitske jarig 09 dinsdag 10 woensdag 11 donderdag 12 vrijdag 13 zaterdag 14 zondag 33 15

Nadere informatie

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr.

OR vergadering MR bijeenkomst woensdag 13 februari donderdag 14 februari. Rapportfolio-gesprekken vrijdag 15 februari Nieuwsbrief nr. nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 8 februari 2019 Agenda Nummer 21 maandag 11 februari dinsdag 12 februari

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2018

Nieuwsbrief 17 december 2018 Denk als een wereldburger en gedraag je als een goede buur Nieuwsbrief 17 december 2018 Beste ouders, Aanstaande donderdag begint de kerstvakantie voor de groepen 3 t/m 8. Voor de leerkrachten nog niet,

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Mocht u vragen hebben kunt u ook altijd terecht bij de locatievertegenwoordiger Cas Geerling.

Mocht u vragen hebben kunt u ook altijd terecht bij de locatievertegenwoordiger Cas Geerling. Vakanties 2017-2018 Voorjaarsvakantie Zaterdag 24 februari 2018 t/m zondag 4 maart 2018 Goede vrijdag en 1e Paasdag Vrijdag 30 maart 2018 t/m maandag 2 april 2018 Meivakantie Vrijdag 27 april 2018 t/m

Nadere informatie

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Belangrijke data: 4

Nadere informatie

DE ARK, SAMEN VOORUIT... KALENDER

DE ARK, SAMEN VOORUIT... KALENDER KALENDER 2017- DE ARK, SAMEN VOORUIT... 1 Di Zomervakantie 2017 2 Wo Zomervakantie 3 Do Zomervakantie 4 Vr Zomervakantie 5 Za Zomervakantie AUGUSTUS 6 Zo Zomervakantie 7 Ma Zomervakantie 32 8 Di Zomervakantie

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359

Activiteitenboekje. Basisschool De Tonne 2015-2016. Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 Activiteitenboekje Basisschool De Tonne 2015-2016 Langerak 42 2157PG Abbenes info@detonne.nl 0252-544359 INLEIDING Op basisschool De Tonne hebben wij samenwerking in een hoog vaandel staan. Ieder jaar

Nadere informatie

Planning schooljaar

Planning schooljaar 1 Planning schooljaar 2015-2016 Dag Datum ma. 240815 Eerste schooldag di. 250815 woe. 260815 do. 270815 teamvergadering vrij. 280815 Lesvrije dag Jessica Wk. 36 ma. 310815 di. 010915 woe. 020915 do. 030915

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 14 t/m 18 november Agenda: Ma - Di - Wo - Do - Vr - Prikbord Beste ouders/verzorgers Juffrouw Gerlinde is afgelopen dinsdag geopereerd en deze operatie is goed verlopen. Ze wordt vervangen

Nadere informatie

26 maart 2015 Nr. 13

26 maart 2015 Nr. 13 26 maart 2015 Nr. 13 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag Week 13 23/3-29/3 schoolvoetbal Week 14 30/3-5/4 schoolvoetbal paasontbijt Goede vrijdag Week 15 6/4-12/4 Tweede paasdag Week 16

Nadere informatie

30 januari 2015 Nummer 10

30 januari 2015 Nummer 10 30 januari 2015 Nummer 10 Inhoud: Daltondag Schoolfoto s Carnaval 2015 De Optochtroute Continurooster Komt dat zien! Komt dat zien! Ingekomen stuk: Carnaval voor de jeugd Ingekomen stuk: Jeugdpronkzitting

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 29 Donderdag 9 april 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Lierderholthuis, jaargang nr. 9 mei 2019

Lierderholthuis, jaargang nr. 9 mei 2019 Lierderholthuis, jaargang 2018-2019 nr. 9 mei 2019 AGENDA 20 t/m 23 mei Wandel 4-daagse 26 mei 9.00 uur Communie in de Sint Nicolaaskerk 29 mei Groep 7/8 voorstelling op het Carmel College 30 t/m 31 mei

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2018

Nieuwsbrief januari 2018 6941 Nieuwsbrief 10 25 januari 2018 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval 2018 We vieren carnaval op vrijdag 9 februari. Het thema is: LET S DISCO. Iedereen mag verkleed komen, confetti en wapens zijn deze dag niet

Nadere informatie