Gruitdag. Kinderen ontbijten op school met zelf meegenomen ontbijt. Opening project FEEST kinderboekenweek Groep 3 kookles van Sterappels.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Gruitdag. Kinderen ontbijten op school met zelf meegenomen ontbijt. Opening project FEEST kinderboekenweek Groep 3 kookles van Sterappels."

Transcriptie

1 24 september 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 25 Vr 26 Ma 29 Di 30 Wo 1 Do 2 Vr 3 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Vr 10 Weekend Gruitdag. Kinderen ontbijten op school met zelf meegenomen ontbijt. Opening project FEEST kinderboekenweek Groep 3 kookles van Sterappels. Weekend Gruitdag. s Middags afsluiting project FEEST kinderboekenweek 2014 met de kinderen bij de tribune uur afsluiting project voor kinderen en ouders (boeken verkopen op de kleedjesmarkt, speurtocht maken, bezoeken van de klassen, verkoop kinderboeken door Bruna) uur Alphense schrijver Gerard van Gemert in lokaal van juf Tilly. Bereikbaarheid Joke van Klaveren Bereikbaarheid Overblijf Ouders kunnen per sms af en aan melden voor de overblijf Schoolgruitdag Woensdag is het op onze school "schoolgruitdag". Wij willen u vragen uw kind die dag GRUIT (groente of fruit) mee naar school te geven i.p.v. koek, snoep o.i.d. Want gezond zien eten doet eten!

2 Extra vakantie/studiedagen Beste ouders/verzorgers, Bij het vaststellen van de studiedagen bleek dat we een aantal dagen over hadden om de kinderen vrij te geven omdat we elke week een half uur extra lesgeven. Het blijkt voor ouders best heel moeilijk om elke keer weer extra vrij dagen te moeten regelen. In overleg met de MR en het team hebben we daarom de beslissing genomen om de dagen te clusteren aan de meivakantie. We hebben dus twee weken meivakantie. Daarnaast is alleen de vrijdag na het kamp van groep 8 vrij ( 5 juni) en nog 3 studiedagen. Als u nog vragen over dit rooster heeft hoor ik het graag. Vriendelijke groet Joke van Klaveren Extra vakantiedagen: maandag 11, dinsdag 12, woensdag 13 mei met aansluitend Hemelvaart (dus 2 weken meivakantie) en vrijdag 5 juni. Studiedagen: woensdag 19 november, maandag 19 januari en vrijdag 27maart Vakantierooster (nieuw) Herfstvakantie 20 t/m 24 oktober 2014 Kerstvakantie 22 dec. t/m 2 jan 2015 Voorjaarsvakantie 23 t/m 27 feb Goede Vrijdag 3 april e Paasdag 6 april 2015 Koningsdag 27 april 2015 Meivakantie 4 mei t/m 15 mei e Pinksterdag 25 mei 2015 Zomervakantie 13 juli t/m 21 augustus 2015 Regel van de maand september We zijn aardig voor elkaar, want uitlachen, pesten en schelden is naar. Regel van de maand oktober Wees een hulp voor iedereen en zorg voor de spullen om je heen Kinderboekenweek: Feest! Vanaf woensdag 1 oktober start de Kinderboekenweek. Het thema van deze week is FEEST. Iedere groep viert zijn eigen feest in deze week a.d.h.v. een kinderboek. Met de kinderen openen wij dit project met een voorleesontbijt en een activiteit bij de tribune. Op donderdag 9 oktober sluiten wij dit project met de kinderen af bij de tribune en een inloopavond. Op deze avond kunt u van uur in de klassen komen kijken. De kinderen mogen boeken verkopen op een kleedje en kunnen een speurtocht doen. Ook komt Bruna weer kinderboeken verkopen in de school.

3 Voorleesontbijt Op woensdag 1 oktober eten ALLE kinderen hun ONTBIJT op school. Ze nemen zelf een broodtrommel mee met daarin een boterhammetje en een pakje drinken. Tijdens het ontbijt wordt voorgelezen. Wilt u als ouder/verzorger de kinderen deze ochtend hun ontbijt en hun pauzehap meegeven? Kleedjesmarkt De kleedjesmarkt is op donderdagavond 9 oktober tijdens de afsluiting van het project. Iedereen mag op een kleedje zijn eigen boeken verkopen. De kinderen hoeven zich niet van te voren aan te melden. Ze mogen op donderdag om uur in de school een plekje zoeken om hun kleedje met boeken klaar te leggen. Om uur start de kleedjesmarkt. Bruna Atlas Dit jaar bestaat de kinderboekenweek 60 jaar. Het thema is dan ook heel toepasselijk: FEEST!! Natuurlijk vieren wij ook feest en dat doen we graag met jullie. Graag attenderen we u op een leuke actie die Bruna Atlas organiseert, waarmee we als school samen met u kunnen sparen voor gratis nieuwe kinderboeken voor de school. Hoe kunt u meedoen? Koop van 29 september t/m 12 oktober kinderboeken bij Bruna Atlas Lever de kassabonnen in bij ons op school bij juf Tilly Aan het einde van de actie mag de school voor 20% van het totale bonbedrag aan kinderboeken uitzoeken in de Bruna-winkel. We willen graag samen met u de kinderen stimuleren om meer te lezen en hopen dat u meedoet! Wilt u meer weten, dan kunt u kijken op Gerard van Gemert De Alphense schrijver Gerard van Gemert komt tijdens de afsluiting van het project bij ons op school. Om uur is hij in de klas van juf Tilly. Komen jullie dan ook gezellig even langs? Van Gemert is bekend geworden met de serie De Voetbalgoden over de voetbalvrienden Stijn en Storm, waarvan inmiddels twaalf delen zijn verschenen. De Hockeytweeling is een serie over hockey, waarin de tweeling Zahra en Nikki de hoofdrol spelen. Allsports Academie is de derde serie, waarin diverse sporten centraal staan. De rode draad in deze verhalen is een academie waar jonge, zeer talentvolle sporters hun studie kunnen combineren met hun sport. Groep 4 dieren in de jungle Dit jaar staat de kinderboekenweek in het thema: FEEST! In groep 4 wordt daarom een heus junglefeest georganiseerd. Alle kinderen mogen een knuffel meenemen die (bij voorkeur) leeft in de jungle. De knuffels zullen tot vrijdag 10 oktober op school blijven.

4 Appeltjes plukken groep 1/2 Op dinsdag 23 september hebben de kleuters bij juf Tineke in de boomgaard appeltjes geplukt. Deze appeltjes zijn geschonken aan de voedselbank. Op woensdag kwam Lisette van de voedselbank langs om de appeltjes op te halen. Ze vertelde iets over de voedselbank en dat zij er erg blij mee waren. In de Kuikenklas hebben we appelmoes gemaakt. Het was heerlijk. De mama van Niesch heeft een appeltaart gebakken voor de Dolfijnen, ook deze was heerlijk! Dank je wel mama Colette!! De Kindertuin en Sterappels Binnenkort gaan diverse groepen met enige regelmaat De Kindertuin bezoeken. Ook de dames van Sterappels komen in school. Zij gaan in elke groep een keer koken met de kinderen. Rabobank Sponsorfietstocht Iedereen die afgelopen zondag gefietst heeft voor de school ontzettend bedankt. Jaarmarktestafette en Bruggenrun Vorige week hebben 44 kinderen meegedaan met de Bruggenrun en de Jaarmarktestafette. Iedereen heeft het rondje super goed gelopen. We zijn trots op jullie!

5 Oudercommissie Ook wij als oudercommissie zijn het jaar weer gestart. Wij organiseren samen met de leerkrachten verschillende activiteiten op school. Bij de uitvoering rekenen we graag op uw hulp. U heeft vorige week een formulier ontvangen. Deze zien we graag ingevuld terug. Heeft u zich voor een activiteit opgegeven, dan ontvangt u bericht van de OC. Ook dit jaar hopen we weer mee te werken aan een geweldig jaar voor de kinderen. Alle activiteiten op school kunnen we niet zonder hulp, maar ook niet zonder geld. Vandaar dat wij u vragen om een ouderbijdrage. Hierover ontvangt u deze week de brief. Mocht u vragen hebben kunt u ons altijd aanspreken of mailen. Met vriendelijke groet, Inge Cappendijk, Geja Toonen, Danielle Rodriguez, Linda Folkers en Marleen van Rhijn ocdewereldwijzer@gmail.com Beste foto-ouders We zijn alweer een paar weken bezig in het nieuwe schooljaar. Helaas hebben we van verschillende klassen nog geen foto s ontvangen van het afgelopen schooljaar (2013/2014). Graag willen we zo spoedig mogelijk de foto s ontvangen. Maak een map aan en zet hierin de geselecteerde foto s voorzien van naam van het kind en ga vervolgens naar en download de foto s, stuur ze onder vermelding van de groep naar fotodoos.wereldwijzer@gmail.com. Dit is super eenvoudig en snel. Doen hoor, anders hebben de kinderen aan het einde van groep 8 geen fotoboek meer. Wat is de fotodoos eigenlijk? Per leerjaar worden er 2 foto s per kind gemaakt. Als een kind in groep 7 zit zijn er 14 foto s. In groep 8 worden er 4 foto s gemaakt i.v.m. de musical en kamp, dus aan het eind van groep 8 zijn er 18 foto s per kind. Het is de bedoeling dat ouders uit groep 8 van deze foto s een mooi fotoboekje maken zodat de kinderen aan het eind van hun basisschooltijd een leuke herinnering meekrijgen. Groetjes Oudercommissie SamenLoop voor Hoop Eind mei heeft De Wereldwijzer meegedaan met SamenLoop voor Hoop. De totale opbrengst van SamenLoop voor Hoop Alphen in 2014 was Een SUPER bedrag! Hiermee is Alphen als tweede geëindigd in Nederland! Ons team (ouders, kinderen en leerkrachten) heeft 1.098,67 bij elkaar gebracht! We willen iedereen nogmaals ontzettend bedanken voor jullie inzet en bijdrage en we hopen natuurlijk dat jullie er in 2016 weer bij zijn.

6 Overblijf De kinderen van groep 3/4 vonden dinsdag 9 september drie dode mollen in het Europapark. De kinderen maakte een mollen-graf, en wilde graag een foto voor in de nieuwsbrief. Bijdeze lieve kinderen! Groetjes, Judith en Janneke Bijlage: Verslag MR Info circusschool Hannes en Co in Alphen a/d Rijn De volgende nieuwsbrief komt uit op woensdag 8 oktober.

19.00 uur Alphense schrijver Gerard van Gemert in lokaal van juf Tilly.

19.00 uur Alphense schrijver Gerard van Gemert in lokaal van juf Tilly. 8 oktober 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 9 Vr 10 Ma 13 Di 14 s Middags afsluiting project FEEST kinderboekenweek 2014 met de kinderen bij de tribune. 18.30 20.00 uur afsluiting project voor kinderen

Nadere informatie

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 9 oktober 2015 Agenda Ma 12 Di 13 Wo 14 Weekend Gruitdag. Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 Ma 26 Di 27 Wo 28 Herfstvakantie Luizencontrole in alle groepen. Gruitdag.

Nadere informatie

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen

Fouten maken is geen probleem, want dat doet iedereen 29 27 mei 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 28 Vr 29 Groep 3 gaat naar het museum en de juffen vieren hun verjaardag! Weekend Ma 1 Kamp groepen 8. Di 2 Kamp groepen 8. Wo 3 Kamp groepen 8. Verjaardag

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

12 oktober Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Herfstvakantie.

12 oktober Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Herfstvakantie. 12 oktober 2017 Agenda Do 12 Afsluiting Kinderboekenweek van 18.30 20.00 uur. Alle kinderen mogen vanavond griezelig verkleed naar school. Vr 13 Prijsuitreiking van de schrijf- en tekenwedstrijd voor de

Nadere informatie

10 juni 2015. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Regel van de maand juni

10 juni 2015. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Regel van de maand juni 29 10 juni 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 Vr 12 Open podium groepen 3, 4/5 en 7. Start 11.00 uur. Weekend Ma 15 Di 16 Groep 8A op de fiets naar school. De kinderen krijgen deze dag squash/tennisles.

Nadere informatie

Do 15 De groepen 5, 6, 6/7 en 8 bezoeken EJK waterpolo Vr 16 De kleuters gaan met hun groep 8-maatjes appels plukken bij Tineke.

Do 15 De groepen 5, 6, 6/7 en 8 bezoeken EJK waterpolo Vr 16 De kleuters gaan met hun groep 8-maatjes appels plukken bij Tineke. 14 september 2016 Agenda Do 15 De groepen 5, 6, 6/7 en 8 bezoeken EJK waterpolo Vr 16 De kleuters gaan met hun groep 8-maatjes appels plukken bij Tineke. Ma 19 Weekend Di 20 Bruggenrun en Jaarmarktestafette,

Nadere informatie

28 september Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend. Weekend. Do 28 Vr 29.

28 september Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend. Weekend. Do 28 Vr 29. 28 september 2017 Agenda Do 28 Vr 29 Ma 2 Di 3 Weekend Wo 4 Opening Kinderboekenweek voor de kinderen op de tribune. Alle kinderen mogen griezelig verkleed naar school. Gruitdag. Do 5 Landelijke staking.

Nadere informatie

Wisselmiddag, de kinderen nemen een kijkje in hun nieuwe groep!

Wisselmiddag, de kinderen nemen een kijkje in hun nieuwe groep! 29 24 juni 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 25 Groep 7 gaat vandaag met de les geestelijke stromingen naar de synagoge. Groep 8B op de fiets naar school. De kinderen krijgen deze dag squash/tennisles

Nadere informatie

17 mei Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend.

17 mei Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Schoolgruitdag. Want gezond zien eten doet eten! Agenda. Weekend. 17 mei 2017 Agenda Do 18 Avond4-daagse. Vr 19 Inloopmiddag. Ma 22 Weekend Di 23 Casino-avond groep 8 20.30 22.45 uur Wo 24 Groep 3, bezoekt kinderboerderij (schapenscheren) Groep 6/7, Van oerwoud tot vensterbank

Nadere informatie

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen.

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen. 26 november 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 27 Groep 4, kookles (Pietensoep) groep 4 van Sterappels. Pyjamazingen (18.30 uur). Vr 28 Streekmuziekschool komt voor de groepen 3 en 4 met een voorbereidende

Nadere informatie

Weer naar school koffieochtend maandag 1 september

Weer naar school koffieochtend maandag 1 september 16 juli 2013 Agenda van deze week Do 17 Vr 18 12.30 uur start zomervakantie. Zomervakantie t/m zondag 1 september Ma 1 1 e schooldag Weer naar school koffieochtend Di 2 Wo 3 Gruitdag Do 4 Vr 5 Beste ouders

Nadere informatie

31 augustus 2016 Agenda Do 1 Vr 2 Weekend Ma 5 Di 6

31 augustus 2016 Agenda Do 1 Vr 2 Weekend Ma 5 Di 6 31 augustus 2016 Agenda Do 1 Vr 2 Weekend Ma 5 Oudervertelgesprekken Di 6 Wo 7 Opening tennisbaan in Europapark. Groep 5 mag erbij zijn en krijgt tennisles. Deze kinderen moeten deze dag dan ook sportieve

Nadere informatie

Vanaf 15 november is het woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf 15 november is het woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 2 november 2017 Agenda Do 2 Vr 3 Ma 6 Di 7 Wo 8 Do 9 Weekend Gruitdag. Vr 10 Open podium groep 5/6 en groep 7. Start 11.00 uur. Weekend Ma 13 Di 14 Wo 15 Gruitdag. Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Bereikbaarheid

Nadere informatie

Vr 29 Kookles groep 5 (glazen potje meenemen). Letterfeest groep 3 (verrassing voor de kinderen, ouders hebben een mail ontvangen).

Vr 29 Kookles groep 5 (glazen potje meenemen). Letterfeest groep 3 (verrassing voor de kinderen, ouders hebben een mail ontvangen). 22 januari 2016 Agenda Ma 25 Di 26 Wo 27 Do 28 Weekend Gruitdag. Vr 29 Kookles groep 5 (glazen potje meenemen). Letterfeest groep 3 (verrassing voor de kinderen, ouders hebben een mail ontvangen). Weekend

Nadere informatie

4 december Geachte ouders, Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. Weekend

4 december Geachte ouders, Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. Weekend 4 december 2013 Agenda voor de komende 2 weken Do 5 Vr 6 Ma 9 Sintfeest op school, alle kinderen 12.00 uit en s middags vrij. Alle kinderen vrij. Weekend Laatste mogelijkheid om het bestelformulier van

Nadere informatie

SamenLoop voor Hoop. 21 mei 2014

SamenLoop voor Hoop. 21 mei 2014 19 21 mei 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 22 Vr 23 Weekend SamenLoop voor Hoop Ma 26 Groepen 3 en 4 fietsles, alle kinderen op de fiets naar school. Inloopmiddag, 15.15 uur. Di 27 Wo 28 Gruitdag.

Nadere informatie

Inloopmiddag 12.30 12.45 uur. Do 17 Continurooster, alle kinderen nemen lunchpakket mee en eten op school. 14.00 uur, alle kinderen vrij

Inloopmiddag 12.30 12.45 uur. Do 17 Continurooster, alle kinderen nemen lunchpakket mee en eten op school. 14.00 uur, alle kinderen vrij 11 december 2015 Agenda Ma 14 Di 15 Wo 16 Weekend Gruitdag. Inloopmiddag 12.30 12.45 uur. Do 17 Continurooster, alle kinderen nemen lunchpakket mee en eten op school. 14.00 uur, alle kinderen vrij Kerstviering:

Nadere informatie

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag!

Vanaf deze week is het de komende 20 weken woensdag, donderdag en vrijdag gruitdag! 16 november 2017 Agenda Do 16 Gruitdag. Vr 17 Gruitdag. Weekend Ma 20 Lootjes trekken in groep 5 t/m 8. Groep 7 en 8 gaan (op de fiets) naar een voorstelling over Social Media in theater Castellum. Di

Nadere informatie

20 t/m 28 oktober herfstvakantie 29 oktober Thema avond Taal voor ouders peuters en groep 1 t/m 3 7 november schoollunch 15 november Studiedag team

20 t/m 28 oktober herfstvakantie 29 oktober Thema avond Taal voor ouders peuters en groep 1 t/m 3 7 november schoollunch 15 november Studiedag team Info 6 18 oktober 2018 20 t/m 28 oktober herfstvakantie 29 oktober Thema avond Taal voor ouders peuters en groep 1 t/m 3 7 november schoollunch 15 november Studiedag team Beide locaties van De Twirrewyn

Nadere informatie

2 april 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 3 Vr 4 Ma 7 Di 8 Wo 9 Do 10 10-minutengesprekken Weekend Gruitdag. 8.30 uur, verkoop kaarsenzakken voor SamenLoop voor Hoop bij de tribune. De donatiepot

Nadere informatie

Groep 6, laatste les verantwoord stoeien van 13.15 uur -14.15 uur. De ouders zijn van harte welkom, aansluitend High Tea met z n allen.

Groep 6, laatste les verantwoord stoeien van 13.15 uur -14.15 uur. De ouders zijn van harte welkom, aansluitend High Tea met z n allen. 19 18 juni 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 19 Vr 20 Juffenverjaardag groep 4. Weekend Ma 23 Groepen 8 op kamp naar Texel t/m donderdag 26 juni. Di 24 Wo 25 Groepen 1/2 Ridder- en Jonkvrouwenfeest.

Nadere informatie

Beste ouders, We gaan er samen een mooi jaar van maken! Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw

Beste ouders, We gaan er samen een mooi jaar van maken! Een hartelijke groet, mede namens de rest het team, Ellen Sonnemans en Martien de Pauw CBS het Kompas Beste ouders, Voor u ligt de jaarkalender van schooljaar 2017-2018. Op het moment dat deze kalender werd gemaakt waren nog niet alle data bekend. Houd u dus steeds de nieuwsbrief goed in

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 Schooltijden In onderstaand schema de schooltijden voor komend schooljaar. Op vrijdag gaan we dit jaar een half uurtje langer door. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag

Nadere informatie

Studiedag, alle kinderen deze dag vrij!

Studiedag, alle kinderen deze dag vrij! 13 november 2015 Agenda Weekend Ma 16 Lootjes trekken, groepen 5 t/m 8. Di 17 Wo 18 Studiedag, alle kinderen deze dag vrij! Do 19 Informatieavond over het Voortgezet Onderwijs door Hennie Weeber. Start

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 26-8- 2016 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar gaat

Nadere informatie

Respecteren is een ander waarderen

Respecteren is een ander waarderen 21 januari 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 22 Vr 23 Gratis Open Lessen Jeugdtheaterhuis De Wereldwijzer. Weekend Ma 26 Studiedag, alle kinderen zijn vandaag vrij! Di 27 Groepen 8 informatie van

Nadere informatie

Belangrijke data maanden november en december

Belangrijke data maanden november en december 6 november 2013 Agenda voor de komende 2 weken Do 7 Vr 8 Open podium Dolfijnen, groep 4 en 6. Start 14.00 uur. Alle kinderen zitten op de tribune. Ouders van de kinderen die optreden mogen plaatsnemen

Nadere informatie

Wees een hulp voor iedereen en zorg voor de spullen om je heen

Wees een hulp voor iedereen en zorg voor de spullen om je heen 15 april 2015 Agenda voor de komende 2 weken Do 16 Schriftelijk verkeersexamen groep 7. Vr 17 Kookles groep 8a. Ma 20 Weekend Di 21 Groepen 8 Cito. Wo 22 Gruitdag. Groepen 8 Cito. Inloopmiddag. Do 23 Groepen

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Jaarplanning Jaarplanning Podium

Jaarplanning Jaarplanning Podium Jaarplanning Podium 2017-2018 Augustus 2017 Ochtend 8.30-12 u. Voormiddag 13-15 u. Namiddag 15-17 u. Hoofdluiscontrole 21 Ma Eerste schooldagkoffie/thee Avond 20-22 u./ bijzonderheden 22 Di Hoofdluiscontrole

Nadere informatie

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL

*SINT JOSEPH* BASISSCHOOL *SINT JOSEPH* BASISSCHOOL ROZENHOUTSTRAAT 3 072-5715314 1704 CD HEERHUGOWAARD NOORD Nieuwsbrief 32 Vrijdag 17 juni 2016 Beste Ouders Vakantie en studiedagen Schooljaar 2016-2017 Herfstvakantie Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda juni juni 2017

Nieuwsbrief. Agenda juni juni 2017 Nieuwsbrief Agenda Dag Datum Tijd Opmerking/thema Donderdag 1-6 Vrijdag 2-6 Zondag 4-6 11.00 uur Communiemis Maandag 5-6 Tweede Pinksterdag vrij voor alle kinderen Dinsdag 6-6 Start proef blokuur gym groep

Nadere informatie

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar

Kalender mei-juni. Vrijdag 21 juli Leerlingen vrij Zomervakantie t/m 3 september Maandag 4 september Eerste schooldag schooljaar Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is alweer de laatste INFO van dit schooljaar. Aankomende vrijdag zullen de kinderen een brief krijgen met de groepsindeling voor volgend schooljaar. We wensen u alvast

Nadere informatie

Groepen 8 naar de moskee met juf Marion. Op de fiets naar school. Extra vrije dag, alle kinderen vrij!

Groepen 8 naar de moskee met juf Marion. Op de fiets naar school. Extra vrije dag, alle kinderen vrij! 19 4 juni 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 5 Vr 6 Ma 9 Di 10 Groepen 8 naar de moskee met juf Marion. Op de fiets naar school. Extra vrije dag, alle kinderen vrij! Weekend Wo 11 Gruitdag. Do 12 2

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door.

Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april Lees deze informatie even goed door. Beste ouders / verzorgers, Hier is de nieuwsbrief van april 2018. Lees deze informatie even goed door. Ouders gezocht De oudervereniging zoekt nieuwe leden. Wij hebben een actieve OV die vaak helpt tijdens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus

Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl Nieuwsbrief 2014-2015 nr 2 22 augustus Nieuwsbrief 1 keer op papier De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd via

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 24 augustus 2 017 INFO 1 IN DEZE INFO Klaar voor de start. Informatie-avonden groepen 1/2/3 Schoolreisje

Nadere informatie

Informatiegids AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg SV Oisterwijk tel:

Informatiegids AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg SV Oisterwijk tel: Informatiegids 2015-2016 AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg 4 5062 SV Oisterwijk tel: 013-5234785 http://azc.wpms.opmaat-scholen.nl Beste ouders/verzorgers, In deze gids vindt u informatie over onze

Nadere informatie

C. Fabritiusstraat HN Leeuwarden Tel: Website: JAARKALENDER

C. Fabritiusstraat HN Leeuwarden Tel: Website:     JAARKALENDER Tel: 058-2127623 E-mail: info@jwfschool.nl 2018 2019 JAARKALENDER SEPTEMBER 2018 Za 1 Ma 17 Studiedag. Alle kinderen vrij. OR Week van de gesprekken Zo 2 Di 18 Ma 3 Eerste schooldag Wo 19 Di 4 Hoofdluiscontrole

Nadere informatie

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Belangrijke data: 4

Nadere informatie

Aanvulling schoolgids

Aanvulling schoolgids Kardinaal Alfrinkschool 0105914637 info@alfrinkschool.nl www.alfrinkschool.nl Aanvulling schoolgids 2015-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de kalender en de aanvulling op de schoolgids

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2017

Nieuwsbrief februari 2017 Nieuwsbrief 10 02 februari 2017 GROEPSACTIVITEITEN Carnaval 2017 We vieren op vrijdag 24 februari carnaval. Iedereen mag verkleed komen, confetti en wapens zijn deze dag alleen niet toegestaan. Om te voorkomen

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2018-2019 Deze jaarkalender bevat vele praktische zaken, zoals: namen, schooltijden, vakanties etc. Bewaar deze kalender dus goed en geef hem een mooi, zichtbaar plaatsje in huis. Verzuim

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018 Nieuwsbrief 13 15 maart 2018 GROEPSACTIVITEITEN Sportdag; informatie Op woensdag 25 april verwachten we alle kinderen in een oranje getinte outfit tussen 8.30u en 8.35u (niet eerder!) op sportpark De Nevelhorst.

Nadere informatie

WolderWeetje. Fruitdagen: Reminder Sparen voor de bieb! maandag 22 oktober Woensdag donderdag vrijdag

WolderWeetje. Fruitdagen: Reminder Sparen voor de bieb! maandag 22 oktober Woensdag donderdag vrijdag WolderWeetje maandag 22 oktober 2018 B ELANGRIJKE DATA Herfstvakantie 22-10-2018 t/m 26-10 -2018 Damtoernooi Informatie avond groep 8 VO zaterdag 3 november 19 november 2018 dinsdag 20 november (groep

Nadere informatie

C. Fabritiusstraat HN Leeuwarden Tel: Website: JAARKALENDER

C. Fabritiusstraat HN Leeuwarden Tel: Website:     JAARKALENDER Tel: 058-2127623 2017 2018 JAARKALENDER SEPTEMBER 2017 Vr 1 Zo 17 Za 2 Ma 18 Studiedag. Alle leerlingen vrij. Week van de gesprekken Zo 3 Di 19 MR Ma 4 Eerste schooldag Wo 20 Di 5 Hoofdluiscontrole Do

Nadere informatie

Weekend, zaterdag 12 aankomst Sinterklaas in Nederland

Weekend, zaterdag 12 aankomst Sinterklaas in Nederland 2 november 2016 Agenda Do 3 Vr 4 Groep 1/2 om 10.30 uur kookles van Sterappels. Ma 7 Di 8 Wo 9 Do 10 Vr 11 Weekend Gruitdag. Weekend, zaterdag 12 aankomst Sinterklaas in Nederland Ma 14 Lootjes trekken

Nadere informatie

OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan LL Wolvega

OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan LL Wolvega OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2018-2019, nr. 1, 31 augustus 2018. Gouden weken In de eerste zes weken van het

Nadere informatie

Kop. Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje AFSCHEID VAN GROEP 8. jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015

Kop. Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje AFSCHEID VAN GROEP 8. jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015 Informatieblad voor ouders en leerlingen Weetjeweekje jaargang 3 nr.1 28 augustus 2015 Beste ouders/verzorgers, Wat goed om er weer helemaal te zijn. Gezond en wel heb ik maandag de deur van de school

Nadere informatie

CONCEPT JAARKALENDER voor ouders NB: Wijzigingen gedurende het jaar voorbehouden!

CONCEPT JAARKALENDER voor ouders NB: Wijzigingen gedurende het jaar voorbehouden! CONCEPT JAARKALENDER 2018-2019 voor ouders NB: Wijzigingen gedurende het jaar voorbehouden! Week Dag Datum Activiteit Toets/thema Vergadering Avond 31 Ma 30-7 Zomervakantie 2018 Di 31-7 Zomervakantie AUG

Nadere informatie

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland

Geachte ouders, Operatie Mobilisatie Rusland Nieuwsbrief 1 5 september 2017 Geachte ouders, Deze week: * Welkom! * Info avond * Peutergym Zo, de kop is er weer af! We zijn weer begonnen en direct bruist het weer in school. Veel nieuwe gezichtjes

Nadere informatie

HUISWERK AGENDA GROEP 7-8

HUISWERK AGENDA GROEP 7-8 Dag Datum Augustus Zaterdag 1 Zondag 2 Maandag 3 Dinsdag 4 Woensdag 5 Donderdag 6 Vrijdag 7 Zaterdag 8 Zondag 9 Maandag 10 Dinsdag 11 Woensdag 12 Donderdag 13 Vrijdag 14 Zaterdag 15 Zondag 16 Maandag 17

Nadere informatie

Informatiekalender. Obs Dongeschool. schooljaar

Informatiekalender. Obs Dongeschool. schooljaar Informatiekalender Obs Dongeschool schooljaar 2014-2015 donderdag 14 vrijdag 15 zaterdag 16 zondag 17 maandag 18 dinsdag 19 woensdag 20 donderdag 21 vrijdag 22 Groep 1/2 A-B-E vrij zaterdag 23 zondag 24

Nadere informatie

ACTIVITEITENROOSTER Versie maart 2016

ACTIVITEITENROOSTER Versie maart 2016 ACTIVITEITENROOSTER 2016-2017 Versie maart 2016 Vakantierooster 2016/2017 Zomervakantie vrijdagmiddag 8 juli t/m vr. 19 augustus 2016 Jaarmarkt wo. 21 september 2016 Herfstvakantie maandag 17 oktober t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 18 18 juni 2015

Nieuwsbrief nummer 18 18 juni 2015 Agenda 19 juni Cirkelshows en rapporten gaan mee 22 juni Contactmiddag/avond 25 juni Slotconcert Blazersklas in de Emergohal 26 juni Musical groep 8 in Noorddamcentrum 30 juni Brugpieperdag en afscheid

Nadere informatie

AUGUSTUS week MA DI WO DO VR ZA ZO. 1 week Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie

AUGUSTUS week MA DI WO DO VR ZA ZO. 1 week Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 1 week 31 2 3 4 5 6 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 8 week 32 9 10 11 12 13 Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie Zomervakantie 15 week 33 16 17

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data

SBO Petraschool. Nieuwsbrief 3 juli Vanuit de directie: Contactgegevens. Belangrijke data Nieuwsbrief 3 juli 2019 SBO Petraschool Vanuit de directie: Dit is de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar, met vooral praktische zaken van dit schooljaar en komend schooljaar. Volgend schooljaar starten

Nadere informatie

jaargang nummer 3 27 september 2017

jaargang nummer 3 27 september 2017 jaargang 2017-2018 nummer 3 27 september 2017 Belangrijke data 25/09 t/m 29/09 meekijkweek 29/09 Bibittheater groep 8 Daisy, groep 4/5 Roland, groep 8 Sanne 03/10 studiedag, alle kinderen zijn vrij 05/10

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door.

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 2 13 e jaargang Vrijdag 18 september 2015 Lekkage In

Nadere informatie

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 2017 Beste ouder/verzorger, Hierbij ontvangt u de jaarkalender voor het schooljaar 2017. In deze kalender hebben wij de schoolvakanties, studiedagen, thema- en ouderbijeenkomsten al voor u

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links

ICBS De Windroos WEEKINFO 30. Belangrijke data. Onderwijs op de Windroos. Handige links WEEKINFO 30 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data 27-4-2018 t/m 13-5-2018 Meivakantie Beste ouders/verzorgers, In deze info: Groepsindeling 2018-2019

Nadere informatie

lvandruyten@sgmbrouwerij.nl

lvandruyten@sgmbrouwerij.nl 2015-2016 Lesrooster Maandag 8:45-12:00 en 13:00-15:00 Dinsdag 8:45-12:00 en 13:00-15:00 Bewegingsonderwijs Woensdag 8:45-12:30 Donderdag 8:45-12:00 en 13:00-15:00 Vrijdag 8:45-12:00 en 13:00-15:00 Bewegingsonderwijs

Nadere informatie

Activiteiten jaaroverzicht

Activiteiten jaaroverzicht Activiteiten jaaroverzicht 2018-2019 SEPTEMBER 2018 Ma 3 Start schooljaar Wo 5 Luizencontrole Ouderhulp gewenst Vr 7 Nieuwsbrief 1 Di 11 Startdienst Prisma 17.00-19.00 Ouders zijn van harte welkom! Di

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER

SCHOOLKALENDER WE ZIJN WEER VAN START!! Het schooljaar 2017-2018 is van start gegaan en dus hoort daar ook weer een kalender bij met de belangrijkste activiteiten voor u op een rijtje. Daarnaast vindt u praktische informatie

Nadere informatie

St. Bonifaciusschool Beckummerweg SR St. Isidorushoeve augustus 2016

St. Bonifaciusschool Beckummerweg SR St. Isidorushoeve augustus 2016 augustus 2016 31 01 maandag 02 dinsdag 03 woensdag 04 donderdag 05 vrijdag 06 zaterdag 07 zondag 32 08 maandag Juf Jitske jarig 09 dinsdag 10 woensdag 11 donderdag 12 vrijdag 13 zaterdag 14 zondag 33 15

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws Juli 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Facultatieve tien minutengesprekken Nieuws van de leescoördinator

Nadere informatie

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt.

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt. Comeniusschool Schoolkalender 2015-2016 Schooljaar 2015-2016 Voor u ligt de jaarkalender van de Comeniusschool. In deze kalender vindt u een overzicht van belangrijke data betreffende het schooljaar 2015-2016.

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Jaarplanning VSO Brouwerij Oosterbeek

Jaarplanning VSO Brouwerij Oosterbeek 2016-2017 Een Twitter account is aangemaakt om activiteiten, bijzonderheden en/of foto s (zonder herkenbaar de leerlingen erop) te plaatsen. Via onze website is het Twitter account te volgen. http://www.sgmbrouwerij.nl/contact/de+brouwerij%2c+locatie+oosterbeek/

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 3-9-2017 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar is begonnen

Nadere informatie

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt.

Comeniusschool. Schoolkalender Comeniusschool. De kleine school waar je groot wordt. Comeniusschool Schoolkalender 2016-2017 Schooljaar 2016-2017 Voor u ligt de jaarkalender van de Comeniusschool. In deze kalender vindt u een overzicht van belangrijke data betreffende het schooljaar 2016-2017.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni/juli 2018

Nieuwsbrief juni/juli 2018 Nieuwsbrief juni/juli 2018 Dit is de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2017-2018. Een enerverend jaar waarin we afscheid hebben genomen van juf Lianne met een mooi circusfeest in Standdaarbuiten en

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

2016/2017 JAARKALENDER

2016/2017 JAARKALENDER Tel: 058-2127623 2016/2017 JAARKALENDER AUGUSTUS 2016 Ma 1 Wo 17 Di 2 Do 18 Wo 3 Vr 19 Do 4 Za 20 Vr 5 Zo 21 Za 6 Ma 22 Zo 7 Di 23 Ma 8 Wo 24 Di 9 Do 25 Wo 10 Vr 26 Do 11 Za 27 Vr 12 Zo 28 Za 13 Ma 29

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juli donderdag 20 juli uur doordraai-uur gr. 1 t/m 7

Nieuwsbrief. Juli donderdag 20 juli uur doordraai-uur gr. 1 t/m 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Juli 2017 Voor op de kalender Musical groep 8 Doorstroom groep 8 Uitnodiging Feestelijk Overblijven Feestje gemist? En de keuze is gevallen op Vakantiebieb Groepsindeling

Nadere informatie

Voor beide afdelingen

Voor beide afdelingen Nieuwsbrief 6 18 april 2019 Voor beide afdelingen De meivakantie voor de deur. Voor u ligt de nieuwsbrief voor april, mei en begin juni. Vanaf morgen begint de meivakantie, met morgen de eerste vrije vrijdag,

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog,

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Regenboog, Onder het genot van een heerlijk lentezonnetje kunt u dit weekend het laatste nieuws lezen van de Regenboog. We wensen jullie allemaal een fijne meivakantie

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16. Schooljaar , vrijdag 17 mei 2019

Nieuwsbrief 16. Schooljaar , vrijdag 17 mei 2019 - Nieuwsbrief 16 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 17 mei 2019 Leefstijl Wij zijn alweer toe aan thema 5: Allemaal anders, iedereen gelijk. De titel dekt de lading van de inhoud van de lessen heel goed: kinderen

Nadere informatie

Aanvulling schoolgids

Aanvulling schoolgids Kardinaal Alfrinkschool 0105914637 info@alfrinkschool.nl Aanvulling schoolgids 2014-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de kalender en de aanvulling op de schoolgids voor het komende schooljaar.

Nadere informatie

Kalender schooljaar

Kalender schooljaar Kalender schooljaar 2016-2017 Augustus 2016 zondag 9 14 21 maandag 1 10 15 22 dinsdag 2 11 16 23 woensdag 3 Juf Nienke jarig 12 17 24 donderdag 4 13 18 25 vrijdag 5 12 19 26 zaterdag 6 13 20 27 September

Nadere informatie

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief:

OBS. De Vuurvl Juli De Vuurvlinder In deze nieuwsbrief: OBS De Vuurvlinder 2016-2017 week OBS 28 De Vuurvl Juli 2017 Namens het team van Obs de Vuurvlinder willen wij u allen alvast een fijne zomervakantie wensen! Tot volgend jaar! In deze nieuwsbrief: Informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling Het einde van het schooljaar nadert... Beste ouder(s)/verzorger(s), We zitten aan het einde van het schooljaar en tellen af naar de zomervakantie. In deze nieuwsbrief treft u het vakantierooster voor het

Nadere informatie

Agenda BERICHTEN VANUIT DE DIRECTIE

Agenda BERICHTEN VANUIT DE DIRECTIE HOI nr. 04 woensdag 3 oktober 2018 In deze HOI weer belangrijke informatie over onze school. De volgende HOI verschijnt op 31 oktober. Vanaf heden kunt u de HOI ook terug lezen op de website van de school.

Nadere informatie

AUGUSTUS Wk Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Deze maand: Zomervakantie t/m 4 september (lln.) 28 augustus (lkr.

AUGUSTUS Wk Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Deze maand: Zomervakantie t/m 4 september (lln.) 28 augustus (lkr. AUGUSTUS 2017 t/m 4 september (lln.) 28 augustus (lkr.) 31 1 2 3 4 5 6 32 7 8 9 10 11 12 13 33 14 15 16 17 18 19 20 34 21 22 23 24 25 26 27 35 28 29 30 31 SEPTEMBER 2017 Flitsbezoeken IB Voorlopige groepsplannen

Nadere informatie

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10.

Augustus Dinsdag 1. Woensdag 2. Donderdag 3. Vrijdag 4. Zaterdag 5 / Zondag 6. Maandag Dinsdag 8. Woensdag 9. Donderdag 10. Dinsdag 1 Augustus 2017 Woensdag 2 Donderdag 3 Vrijdag 4 Zaterdag 5 / Zondag 6 Maandag 7 32 Dinsdag 8 Woensdag 9 Donderdag 10 Vrijdag 11 Zaterdag 12 / Zondag 13 Maandag 14 33 Dinsdag 15 Woensdag 16 Donderdag

Nadere informatie

Jaarkalender. Laetare. wk Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Jaarkalender. Laetare. wk Ma Di Wo Do Vr Za Zo Augustus 2016 31 1 2 3 4 5 7 2 32 8 9 10 11 12 13 14 33 15 16 17 18 19 20 21 34 22 23 24 25 26 27 28 35 29 Eerste schooldag luizenpluizen 30 31 Altijd op de hoogte zijn van de laatste nieuwtjes? Check

Nadere informatie

augustus /september wo 3 29 vr 5 30 za 6 31 zo 7

augustus /september wo 3 29 vr 5 30 za 6 31 zo 7 Iedere dag meenemen: (voorgesneden) fruit, boterhammen en tweemaal iets te drinken. augustus /september 2014 Week 35 Week 36 25 Eerste schooldag (8.25 uur) ma Informatieavond groep 1-2 1 Informatieavond

Nadere informatie

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat...

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat... Met dank aan de inzet van de ouderraad zijn we in het nieuw gestoken. Deze sportshirts zullen o.a. ingezet worden tijdens sportdagen waarop we als school deelnemen. DANK! Bijna op kamp! Nog een maand en

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

4 september We wensen iedereen een fijn schooljaar toe! In dit nummer:

4 september We wensen iedereen een fijn schooljaar toe! In dit nummer: 1 We wensen iedereen een fijn schooljaar toe! 4 september 2014 Hazerswoudestraat 250 2729 CN Zoetermeer Tel: 079-3315022 Directie: Annette Mulder Petra Gommers E-mail: directie@floris.unicoz.nl Website:

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 41. Kinderboekenweek

WEEKBULLETIN. Week 41. Kinderboekenweek WEEKBULLETIN Week 41 Belangrijke data in oktober: Vr 10/10: groep 1/2 B vrij Di 14/10: studiemiddag, groep 1 t/m 8 vrij Vr 17/10: groep 1/2 A vrij Ma 20/10 t/m Vr 24/10: herfstvakantie Vr 31/10: groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 4 april 2019

Nieuwsbrief 15 4 april 2019 Nieuwsbrief 15 4 april 2019 GROEPSACTIVITEITEN (herhaling) Palmpasen Op donderdagmiddag 11 april gaan we met de peuters en de groepen 1 4 palmpaasstokken versieren. De leerlingen uit groep 5 8 komen helpen

Nadere informatie

Jaarboekje de Regenboog schooljaar voor ouders

Jaarboekje de Regenboog schooljaar voor ouders Jaarboekje de Regenboog schooljaar 2017-2018 voor ouders Jaarplanning 2017-2018 September 2017 Do 31 Vr 01 Za 02 Zo 03 Week 36 schoolweek 1 Ma 04 Di 05 Wo 06 Do 07 Vr 08 Weekslot regenboog week 1 Weekslot

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 07

WEEKBULLETIN. De Regenboog gaat voor gezond! Week 07 WEEKBULLETIN De Regenboog gaat voor gezond! Week 07 Belangrijke data in februari: Di. 16/02: 10-minutengesprekken Do. 18/02: 10-minutengesprekken Vr. 19/02: groep 1/2 A vrij Ma. 22/02 t/m vr. 26/02: voorjaarsvakantie

Nadere informatie