Jaargang 12 nummer Inhoud Van de directie Nieuws uit de middenbouw Kerst Info van Jes Rijnland Agenda

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jaargang 12 nummer Inhoud Van de directie Nieuws uit de middenbouw Kerst Info van Jes Rijnland Agenda"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Jaargang 12 nummer Inhoud Van de directie Nieuws uit de middenbouw Kerst Info van Jes Rijnland Agenda Van de directie Wat een drukte in school. Deze week hebben we bezoek gehad van de Zwarte Pieten en allerlei hulppieten, die de schoentjes hebben gevuld en gedichten op de deuren hebben gehangen. De Pieten hebben erg veel aandacht besteed aan de versieringen en de gedichten, waarvoor hartelijk dank. De leerlingen waren dolenthousiast. Volgende week vrijdag hopen we dat Sint op bezoek komt Daarna staat het volgende feest al weer voor de deur. In deze nieuwsbrief leest u over de kerstactiviteiten. Op vrijdag is er een brandoefening geweest met de hele school. Iedereen weet weer hoe er moet worden gehandeld bij een echte noodsituatie. Alle informatie gaat vanaf vandaag via Schoudercom. We merken dat het goed werkt, maar er zijn nog ouders die zich niet aangemeld hebben in de groep van hun kind. Indien u niet aangemeld bent, blijft u verstoken van nieuws van en uit school. Dus een dringend verzoek om u aan te melden om up to date te blijven wat betreft schoolinformatie. Vorige keer heb ik al het dringende verzoek gedaan om de fietsen in de fietsenrekken te plaatsen. Dat gebeurt nog te weinig merk ik. Het is ook in het belang voor het behoud van de fiets. Het voorkomt namelijk vallen met alle beschadigingen van dien. Daarnaast biedt het ook een meer opgeruimde indruk. Nieuws uit de middenbouw Rapporten Vorige week zijn de korte verslagen uitgedeeld. Donderdag en dinsdag zijn alle 10 minuten gesprekken gevoerd. Op 16 maart komen de volgende rapporten.

2 Schoudercom.nl Sinds een paar weken werken we met schoudercom.nl. Alle ouders hebben een mail ontvangen om zich aan te melden. Heb je dit nog niet gedaan? Doe dit dan z.s.m. zodat je niets mist! Techniekmiddag Vrijdag 21 november hebben we s middags aan techniek gewerkt. In alle groepen waren er 3 ouders om te helpen. Dat was erg fijn! De kinderen hebben leuk aan de opdrachten gewerkt. Ouders bedankt! Dit gaan we vaker doen. Via schoudercom.nl zal binnenkort de nieuwe datum vermeld worden. Nieuwsbegrip Alle kinderen hebben een inlognaam en code voor nieuwsbegrip. Elke dinsdag staat er een nieuwe tekst klaar die ze thuis moeten lezen. Ook staan er opdrachten bij en oefeningen voor woordenschat. Hier hebben ze tijdens de les veel profijt van. Sinterklaas Dinsdag zijn er pieten op school geweest om te vertellen dat alle kinderen op woensdag hun schoen mochten zetten. Donderdagochtend waren de klassen helemaal versierd, hing er een gedicht op de deur en stond er een leuk spel klaar. De hulppieten uit de onderbouw hebben de cadeautjes en wat lekkers gebracht. We hebben er erg veel plezier mee gehad. Vrijdag 5 december komt de Sint op bezoek in alle klassen, wij hebben er zin in! Kerststukjes maken Woensdag 17 december worden in de klas kerststukjes gemaakt. Alle kinderen moeten dan versieringen en oase bij zich hebben. Als er in de klassen hulp nodig is, wordt dit via schoudercom.nl gecommuniceerd. Groetjes van de Geluksvogels, Duizendpoten en Slingerapen. Alle kerstactiviteiten Versieren Op maandag 8 december van uur tot uur gaan we de school weer versieren in kerstsferen. Kunt u ons versierteam komen versterken? Geef dit dan door aan de stamgroepleerkracht van uw kind. Er is deze avond grote behoefte aan extra ladders en tangen, dus als u deze mee kunt nemen, zou dat erg fijn zijn! Alvast bedankt! Kerstdiner Op donderdag 18 december van uur zullen alle kinderen en hun leerkrachten op de Dukdalf gaan genieten van een kerstdiner. Vanaf dinsdag 9 december hangt er op de deuren van de klassen een

3 kerstboomintekenlijst. Hierop kunt u aangeven welk gerecht u graag wilt verzorgen voor het kerstdiner. Omdat het aantal leerlingen per klas verschilt, is het handig als u met de stamgroepleerkracht van uw kind overlegt over de hoeveelheden en aantallen. We hopen dat iedereen op deze manier een steentje kan bijdragen aan een feestelijke maaltijd! - Wilt u er voor zorgen dat uw kind op uiterlijk donderdag ochtend 18 december een bord, beker en bestek bij zich heeft, in een tas en dat alles voorzien is van naam? - De school is donderdag 18 december om uur uit. De kinderen eten wel hun pauzehap in de ochtend, dus graag wel iets te eten en te drinken meegeven. - We verwachten alle kinderen weer om uur op school, en de ouders die tijdens het kerstdiner helpen, mogen om uur aanwezig zijn. - De OB groepen gaan na het kerstdiner een tocht lopen door de wijk, met allemaal verschillende gekleurde lichtstaafjes. Als het regent blijven de kinderen binnen en worden er in de klas liedjes gezongen. Zingt u dan gezellig mee? De kinderen van de onderbouw gaan na de optocht terug naar de klas, dus u kunt uw kinderen om uur in de klas ophalen. In iedere klas worden er tijdens het diner foto s gemaakt door de school. We willen u dan ook vragen om zelf geen foto s of andere opnamen te maken tijdens alle kerstactiviteiten. Glühwein en dergelijke Ook dit jaar is er weer een gezellige kerstborrel voor alle ouders. Op donderdag 18 december vanaf uur bent u van harte welkom voor een heerlijk glaasje glühwein, koffie of chocomel. U krijgt hiervoor nog een aparte uitnodiging. Kerststukjes In de week van maandag 15 december zullen de kinderen uit alle groepen kerststukjes maken. Zou u hiervoor uw kind het volgende mee willen geven: - Een kleine pot met oase (Het zou fijn zijn als u de oase 1 dag van te voren al in het water heeft gelegd!) - Dennentakjes/takjes van de conifeer (die niet prikken) - Versierspullen De school verzorgt de kaars. Wilt u ervoor zorgen dat deze spullen op school komen in een tas voorzien van naam? Onderbouw: Uiterlijk maandag 15 december Middenbouw: Uiterlijk maandag 15 december Bovenbouw: De leerkrachten van de bovenbouw geven zelf door aan de leerlingen wanneer zij spullen voor het kerststukje mee moeten nemen. In sommige onderbouwgroepen zal er hulp nodig zijn bij het maken van de kerststukjes. Wilt u zelf met uw stamgroepleerkracht afstemmen of uw hulp nodig is? Kerstochtend Vrijdagochtend 19 december is er een kerstochtend op school, door en voor alle leerlingen. Dit jaar is dit waarschijnlijk een kerstconcert. Verdere informatie over de precieze inhoud volgt nog. Om uur begint dan de kerstvakantie. Als er ouders die ochtend in de gelegenheid zijn om mee te helpen met het opruimen van de kerstspullen, vanaf 8.45uur, kunt u dit aangeven bij de stamgroepleerkracht. (Dan start het opruimen in de hal van de middenbouw, ivm het concert).

4 Help een ander: Inzameling voor de voedselbank Voor veel mensen is kerst een van de mooiste periodes van het jaar: Je bent gezellig samen met familie en vrienden, wat vaak samen gaat met lekker eten en drinken. Helaas is dit niet voor iedereen vanzelfsprekend. Sommige families kunnen zelf moeilijk rondkomen en zijn afhankelijk van de steun van de voedselbank. In Leiden alleen al zijn dit 750 families! Als school voelen wij ons betrokken bij deze maatschappelijke kwestie. Het leek ons een mooie kerstgedachte om deze families extra te ondersteunen door een inzameling te organiseren voor de voedselbank. Zo kunnen ook deze 750 families een onbezorgde kerst vieren! De voedselbank van Leiden is vooral geholpen met de dagelijkse boodschappen, zoals bijvoorbeeld koffie, thee, suiker, houdbare sap in pak, limonadesiroop, groente/vlees/fruit in blik, mix voor saus, pasta, rijst, lekkers zoals chocolaatjes en snoep en persoonlijke verzorgingsproducten zoals deodorant, shampoo, tandpasta en wasmiddel. Belangrijk voor de producten is, is dat er een verre houdbaarheidsdatum op staat! (Niet gekoeld of uit de vriezer!) Vanaf maandag 8 december kunnen er producten worden ingeleverd op het podium. Hier staan kratten van de voedselbank. Het inleveren kan tot en met woensdagochtend 17 december. Die ochtend zal alles door de voedselbank worden opgehaald. Dus als u wat over heeft, of iets in de kast heeft staan wat niet wordt gebruikt Lever het op school in!! Alvast willen wij u ontzettend bedanken voor uw hulp! De voedselbank en de families in Leiden zullen heel blij zijn met uw bijdrage! Meer informatie over de voedselbank kunt u vinden op: Nog even alle belangrijke tijden op een rijtje: Maandag 8-12: - Van uur tot uur versieren op school. Donderdag 18-12: - Alle kinderen om uur uit. - Kerstdiner op school van uur. - Hulpouders tijdens kerstdiner uur op school. - Glühwein voor de ouders: uur. Vrijdag 19-12: - Alle kinderen om uur uit. - Hulpouders voor het opruimen: uur. Alvast heel erg bedankt voor uw bijdrage en inzet! Feestelijke groetjes van de kerstwerkgroep, Dharma, Karen, Eva, Eva en Sasha.

5 Start nieuwe lessen SLIM voor ouders! Op 2 februari 2015 gaan er weer Nederlandse taallessen van start voor ouders die kunnen lezen en schrijven en al een beetje Nederlands spreken en begrijpen. In de cursus leren ouders de woordenschat van de basisschool en oefenen ze gesprekjes met de leerkracht. Bijvoorbeeld over het rapport, de Citotoets en hoe ze kunnen meehelpen op school. De lessen worden op drie basisscholen in Leiden gegeven: de Merenwijkschool, de Daltonschool op de Boshuizerkade en in Het Gebouw. Op woensdagochtend is er een vadergroep in Het Gebouw. Ouders met kinderen van 2 tot 12 jaar die meer willen weten over het onderwijs van hun kind en beter Nederlands willen leren, zijn van harte welkom! Lestijden: Maandag en woensdag van Leiden Zuid-West (Daltonschool) Dinsdag en donderdag van Leiden Noord (Het Gebouw) Dinsdag en vrijdag van Merenwijk (OBS Merenwijk) Woensdag van Het Gebouw : Vadergroep Aanmelden via of Rooster weeksluitingen februari Koala s Vuurvliegjes 27 maart Slingerapen - Geinkonijnen 1 mei Griffioen - Regenboogvissen 29 mei Duizendpoten Papegaaien 5 juni Eendenclub -Geluksvogels - Babbelberen AGENDA 1 december COR vergadering in school om uur 5 december Sinterklaas groep 1 t/m 5 om uur uit en groep 6 t/m 8 om uur uit 8 december Kerst versieren 12 december Nieuwsbrief Weeksluiting BB 18 december Kerstviering 19 december Begin Kerstvakantie om uur 5 januari Eerste schooldag januari Luizencontrole Weeksluiting OB 12 december COR vergadering om uur 16 januari Nieuwsbrief Weeksluiting MB 20 januari MR vergadering om uur in school Prettig weekend

Nieuwsbrief. Jaargang 13 nummer Inhoud Van de directie Vrijdag 4 december Kerst op de Dukdalf Mediamasters Jes Rijnland Agenda

Nieuwsbrief. Jaargang 13 nummer Inhoud Van de directie Vrijdag 4 december Kerst op de Dukdalf Mediamasters Jes Rijnland Agenda Nieuwsbrief Jaargang 13 nummer 7 27-11-2015. Inhoud Van de directie Vrijdag 4 december Kerst op de Dukdalf Mediamasters Jes Rijnland Agenda Van de directie De school is weer helemaal in Sinterklaas stemming.

Nadere informatie

Komende week wordt de school in Kerstsferen gebracht. In deze nieuwsbrief is er uitgebreid aandacht voor de kerstviering.

Komende week wordt de school in Kerstsferen gebracht. In deze nieuwsbrief is er uitgebreid aandacht voor de kerstviering. Nieuwsbrief Jaargang 14 nummer 8 09-12-2016. Inhoud Van de directie Nieuws uit de onderbouw Nieuws uit de middenbouw Schoolschaaktoernooi Kerst medededelingen Agenda Van de directie Sinterklaas is weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kijk ook eens op Hier vindt u wekelijks nieuwe informatie en foto s van gebeurtenissen op school

Nieuwsbrief. Kijk ook eens op  Hier vindt u wekelijks nieuwe informatie en foto s van gebeurtenissen op school Nieuwsbrief Jaargang 12 nummer 7 12-12-2014. Inhoud Van de directie Nieuws uit de onderbouw Nieuws uit de middenbouw Nieuws uit de bovenbouw Kerst Schoolgruiten Agenda Van de directie De donkere dagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de middenbouw

Nieuwsbrief. Nieuws uit de middenbouw Nieuwsbrief Jaargang 13 nummer 8 14-12-2015. Inhoud Van de directie Nieuws uit de Middenbouw Nieuws vanuit de MR Kerst op de Dukdalf Eerste stappen naar een EKC Agenda Van de directie Het kalenderjaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij Nieuwsbrief 6 Agenda 30 november 2018 Open dag 5 december 2018 Sinterklaasviering 6 december 2018 Studiedag, alle leerlingen vrij 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 12 december 2018 Oudercafé 19 december 2018

Nadere informatie

Poseidon post- KERST December 2015

Poseidon post- KERST December 2015 Poseidon post- KERST December 2015 Aanmelden om te ondersteunen: vanaf maandag 30 november Onderaan deze Poseidon post-kerst vindt u bijlage 1 met hierin een oproep van de oudercommissie om te helpen met

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

Kerstinfo. In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten. Woordje van de directeur.

Kerstinfo. In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten. Woordje van de directeur. Kerstinfo In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten Woensdag 13 december 2017. Jaargang 31 Volgende Info verschijnt op wo 10 januari 2018 De Uilenburcht Zesstedenweg

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 08 09-12-2015 In dit nummer: Bericht voor groep 1-2 Personele zaken

Nadere informatie

21 december 2016 AGENDA WIST U DAT..

21 december 2016 AGENDA WIST U DAT.. 21 december 2016 AGENDA 22 december Kerstviering op school, continurooster tot 14.00 uur. Meer informatie in deze nieuwsbrief 23 december Alle leerlingen s middags vrij. Begin Kerstvakantie 26 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Bericht van de kerstcommissie

Bericht van de kerstcommissie Jaargang 17 Nummer 16, 12-12-2018 Berichtje van de leerlingenraad. Kersttruiendag Herinnering Een foute kersttrui, je kent hem vast en zeker wel. Eentje met ouderwetse motiefjes of grappige afbeeldingen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuw trappenhuis gaat open

Nieuwsbrief. Nieuw trappenhuis gaat open Nieuwsbrief Nieuw trappenhuis gaat open November 205 IN DIT NUMMER: Nieuw trappenhuis gaat open Werkzaamheden schoolplein Emmelijn, Tess en Timo verkopen tekeningen voor nieuwe schoolplein Sinterklaas

Nadere informatie

Berichtje van de leerlingenraad. Kersttruiendag BERICHT VAN DE KERSTCOMMISSIE

Berichtje van de leerlingenraad. Kersttruiendag BERICHT VAN DE KERSTCOMMISSIE Jaargang 17 Nummer 15, 05-12-2018 Nieuws van Sint De Sint en zijn Pieten hebben een bezoek gebracht aan onze school. In een mooie oude auto arriveerde hij op het grote schoolplein. Daar werd hij enthousiast

Nadere informatie

het KerstSchoolnieuws

het KerstSchoolnieuws het KerstSchoolnieuws nieuwsbrief van openbare basisschool de Koempoelan Gangeslaan 59 1448 BV Purmerend Schooljaar 2018-2019, 14 december 2018 E-mail: administratie@koempoelan.nl Beste ouder(s), Sinterklaas

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

En van de Sint. Gelijk door naar de Kerst

En van de Sint. Gelijk door naar de Kerst Woensdag 6 december AFGELOPEN WEEK.. Kregen wij bezoek van de gympieten. De groepen 1 tot en met 4 konden in de gymzaal laten zien hoe goed zij het pietengymmen beheersten. Een van de pieten had zelfs

Nadere informatie

Dec STEIJAERTNIEUWS

Dec STEIJAERTNIEUWS O.B.S. De J.P.F. Steijaertschool Joseph Haydnlaan 1 2394 GJ Hazerswoude Rijndijk Tel.: 071-3412742 Website: www.steijaertschool.nl E-mail: schoolleider@steijaertschool.nl STEIJAERTNIEUWS Dec. 2017 INHOUD:

Nadere informatie

Nieuws van directie. Agenda

Nieuws van directie. Agenda Agenda 12 december Inloopochtend groep 6 13/14 december Kerstactie: voedselbank 14 december MR overleg 19 december Bord / bestek / beker mee voor kerstdiner 21 december Kerstdiner op school 22 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerst 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

Hoe vieren we dit jaar Kerst? OEC. BASISSCHOOL t Prisma. Wat voor lekkers gaat u maken? Ten eerste, de Kerstmaaltijd!

Hoe vieren we dit jaar Kerst? OEC. BASISSCHOOL t Prisma. Wat voor lekkers gaat u maken? Ten eerste, de Kerstmaaltijd! OEC. BASISSCHOOL t Prisma locatie Overwhere G GASINJETSTRAAT 1-3 1442 WN PURMEREND TEL 0299 421982 Ema llocatieoverwhere@prismapurmerend.nl Web www. prismapurmerend.nl Deze info is speciaal gewijd aan

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

Woensdag 13 december AFGELOPEN WEEK..

Woensdag 13 december AFGELOPEN WEEK.. Woensdag 13 december AFGELOPEN WEEK.. Was er voor alle groepen Adventsviering. In 3 korte momenten zijn de groepen in de aula van de middenbouw bij elkaar geweest om stil te staan bij de Advent. Wat is

Nadere informatie

Bericht van de kerstcommissie

Bericht van de kerstcommissie Jaargang 17 Nummer 17, 19-12-2018 Bericht van de kerstcommissie Herinnering Beste ouders/verzorgers, Op donderdag 20 december vindt de kerstviering op onze school plaats. We vieren dit met een sfeervol

Nadere informatie

Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december

Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december telefoon: 035-6939582 e-mail: info@stvitusschool.nl Jaargang : 19, nummer 7, 7 december 2012 Nieuws van de directie Website De nieuwe website van de school

Nadere informatie

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda.

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda. Sinterklaasfeest 5 december 2014 Vandaag was het eindelijk zover: Sinterklaas en zijn Pieten brachten een bezoek aan obs Akkrum! Toen om 8.30 uur alle leerlingen en een groot aantal ouders op het plein

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen

Nieuwsbrief 8. Agenda. Nieuws uit de groepen Nieuwsbrief 8 Agenda 7 januari 2019 Eerste schooldag 9 januari 2019 Luizencontrole 11 januari 2019 Nieuwsbrief 9, Oudercafé 14 januari 2019 Studiedag, alle leerlingen vrij 23 januari 2019 Open dag 25 januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 16 december 2016

Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Agenda 22 december 22 december 23 december 26 december 9 januari 10 januari 13 januari Kerstdiner OV/ ouders versiering opruimen, 19:00 uur Studiedag, kinderen vrij Start

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL.

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr NIEUWS VANUIT DE SCHOOL. Riemslootnieuws 763 29-11-2018 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Sinterklaas Hallo ouders en kinderen.. Volgende week woensdag 5 december is het weer

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen.

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen. 26 november 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 27 Groep 4, kookles (Pietensoep) groep 4 van Sterappels. Pyjamazingen (18.30 uur). Vr 28 Streekmuziekschool komt voor de groepen 3 en 4 met een voorbereidende

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019

Nieuwsbrief. Nummer e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019 Nummer 15 28 e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019 Week 52 en 1 Kerstvakantie t/m zondag 6 januari 2019 7 januari Eerste schooldag nieuwe kalenderjaar 7 januari Jeroen Oosterhof op de Voorpoort

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws december 2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Sinterklaas en Pieten op school schoolfruit oudergesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Verbouwing. Donderdag 4 december Sintviering. Vrijdag 5 december sint opruim ochtend vanaf 8.30 uur. Maandag 8 december,

Nieuwsbrief. Verbouwing. Donderdag 4 december Sintviering. Vrijdag 5 december sint opruim ochtend vanaf 8.30 uur. Maandag 8 december, Nieuwsbrief Verbouwing November 2014 IN DIT NUMMER: Verbouwing zie aparte bijlage Sinterklaas op t Joppe 1 Hulp gevaagd 1 Kerst 2014 2 Leefstijl 3 Parkeren naast het hoofdgebouw t Joppe en Sopoh in de

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ZUIDWESTER 13 december 2016 ADOPTEER EEN BOEK. U kunt alleen betalen met uw pinpas.

NIEUWSBRIEF ZUIDWESTER 13 december 2016 ADOPTEER EEN BOEK. U kunt alleen betalen met uw pinpas. NIEUWSBRIEF ZUIDWESTER 13 december 2016 ADOPTEER EEN BOEK belangrijke data 21 december Kerstviering & kerstdiner (zie verderop in de nieuwsbrief) 23 december normale schooldag 26 december 6 januari Kerstvakantie

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Een heel gezellige tijd is weer aangebroken. Ouders en teamleden hebben gezorgd voor een prachtige aankleding van onze school. Elke morgen is er weer iets nieuws te zien in

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2018 Dit is de feestkrant van 2018. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Agenda. 11 december MR vergadering. 12 december Oudercafé. 17 december OV vergadering.

Nieuwsbrief 7. Agenda. 11 december MR vergadering. 12 december Oudercafé. 17 december OV vergadering. Nieuwsbrief 7 Agenda 11 december 2018 19.30 MR vergadering 12 december 2018 Oudercafé 17 december 2018 19.30 OV vergadering 19 december 2018 Kerstviering 20 december 2018 Kerstbakjes maken 21 december

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Maandag 5 december 2016 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn

Maandag 5 december 2016 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn NIEUWSBRIEF Maandag 5 december 2016 Nieuwsbrief voor ouders, verzorgers en belangstellenden van De Tragellijn PBS nieuws Deze week geven we in de groepen 4 tot en met 8 eerst een les over goed gedrag bij

Nadere informatie

Jaargang 3: nummer 7 9 december Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda:

Jaargang 3: nummer 7 9 december Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda: Jaargang 3: nummer 7 9 december 2016 Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda: Van Annette Uit groep Thuis oefenen met Uit groep Kerst Thema kerst Verdwenen Kalender Directie Blauw en Paars Ambrasoft

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de onderbouw Het is weer herfst en dat is te merken in de groepen van de onderbouw. We zijn druk bezig met het maken

Nieuwsbrief. Nieuws uit de onderbouw Het is weer herfst en dat is te merken in de groepen van de onderbouw. We zijn druk bezig met het maken Nieuwsbrief Jaargang 13 nummer 5 30-10-2015. Inhoud Van de directie Nieuws uit de onderbouw Wat is schoolfruit Nieuws uit de middenbouw Zie ginds komt de stoomboot Het nationaal schoolontbijt Nieuws uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuws uit de onderbouw

Nieuwsbrief. Nieuws uit de onderbouw Nieuwsbrief Jaargang 12 nummer 10 5-3-2015. Inhoud Van de directie Nieuws uit de onderbouw Nieuws uit de middenbouw Week van de lentekriebels Paasontbijt Dukdalf geeft zwemles Kwik Vakantierooster komend

Nadere informatie

Onderwerpen: 05-12-2014 nieuwsbrief 15. Uitgelicht: Jarig! Jarig! Beste ouders / verzorgers,

Onderwerpen: 05-12-2014 nieuwsbrief 15. Uitgelicht: Jarig! Jarig! Beste ouders / verzorgers, 05-12-2014 nieuwsbrief 15 Beste ouders / verzorgers, Onderwerpen: Jarig! Belangrijke data kerst Kerstviering wat doe jij? ouder-kind gymmen schoolkrant kinderkerstspel Uitgelicht: Juf Monique Sportief

Nadere informatie

Nieuwsbrief Schooljaar

Nieuwsbrief Schooljaar Nieuwsbrief Schooljaar 2014-2015 Week 51/17 18 december 2014 nr. 9 Belangrijke data 18 december Kerstdiner op school Kerstviering in de kerk 19 december Inloop groep 1 en 2 tot 9.30 uur 22 december t/m

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 15. Belangrijke data. Vrijdag 22 december ruimen we vanaf 8.30 uur alle kerstspullen op. We verwachten u dan in de aula!

ICBS De Windroos WEEKINFO 15. Belangrijke data. Vrijdag 22 december ruimen we vanaf 8.30 uur alle kerstspullen op. We verwachten u dan in de aula! WEEKINFO 15 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Beste ouders/verzorgers, In deze info: Kerst o Kerstviering in de kerk o Parkeren kerstdiner o Voedselbank o

Nadere informatie

HET EVENAARTJE. 17e jaargang nr. 13, blok 2 maandag 10 december 2012

HET EVENAARTJE. 17e jaargang nr. 13, blok 2 maandag 10 december 2012 Sinterklaas bezocht De Evenaar Afgelopen woensdag was het eindelijk zover, Sinterklaas heeft beide locaties van onze school bezocht. Het was één groot feest. De oudere kinderen hebben prachtige surprises

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken.

Wat gaaf om juist bij dit gezellige kinderfeest (en als knipoog naar het volgende feest) een prachtig en toepasselijk Christelijk lied te gebruiken. Beste ouders/verzorgers, 30-11-2018 Voor u ligt het vierde Open Podium van dit jaar. Op zaterdag 17 november hebben we kunnen zien hoe Sinterklaas samen met zijn pieten weer in Nederland aankwam. Op woensdag

Nadere informatie

DECEMBER. Omdat leren leuk is

DECEMBER. Omdat leren leuk is DECEMBER Omdat leren leuk is Maandag 8 december School versieren in kerstsfeer vanaf 19.00 uur Maandag 8 december Start actie Het vergeten kind Donderdag 11 december Voorstelling Idem Dito voor de groepen

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari

december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari INFOBULLETIN december 2016 Belangrijke data 02 december 05 december 6 december 8 december 13 december 15 december 16 december 23 december 9 januari Opvoering leerlingen Schriften mee naar huis Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Staking PO In de bijlage treft u informatie over de eventuele stakingsdag in het basisonderwijs op dinsdag 12 december 2017.

Staking PO In de bijlage treft u informatie over de eventuele stakingsdag in het basisonderwijs op dinsdag 12 december 2017. December 2017 Sinterklaas Dinsdag 5 december hopen we dat we Sinterklaas, rond 8.45 uur, op onze school mogen ontvangen. Wij adviseren u daarom om niet te vroeg op het schoolplein aanwezig te zijn. Kinderen

Nadere informatie

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief:

Allereerst wensen wij iedereen een heel gelukkig, mooi, leuk, inspirerend, fijn, gezellig, fantastisch en plezierig 2016!!!!! In deze nieuwsbrief: In deze nieuwsbrief: Agenda: - Donderdag 7 januari studiedag, alle leerlingen vrij. - Nationale Voorleesdagen - Vanuit de kerstcommissie - Vanuit Little Jungle - Boekenselfie juf Nicolette -Schoolzwemkampioenschappen

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

Veldpost. Nieuwsbrief van Het Veldhuis. 15 december Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn:

Veldpost. Nieuwsbrief van Het Veldhuis. 15 december Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Veldpost Nieuwsbrief van Het Veldhuis 15 december 2016 Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Kerst op het Veldhuis Kerstviering 21 december Kersdiner 21 december Voor uw agenda Kerst op het Veldhuis Als

Nadere informatie

Voorwoord. Belangrijke data. Kerstvakantie. Kerstborrel voor ouders. Inloopochtenden

Voorwoord. Belangrijke data. Kerstvakantie. Kerstborrel voor ouders. Inloopochtenden Onze kernwaarden: Voorwoord Vandaag is het 30 november en staat december al voor de deur. In school is het al één groot feest, want wij zijn klaar om Sinterklaas en zijn Pieten te mogen verwelkomen op

Nadere informatie

Hallo (Nummer 12, 05-12-2014)

Hallo (Nummer 12, 05-12-2014) Hallo (Nummer 12, 05-12-2014) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u o.a. informatie over: Terugblik Sinterklaasfeest Kerst op de Biezenkamp NXP adopteert de Biezenkamp Kampioenen op school

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer /

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer / KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda 076-5650828 kbsdeburchtgaarde_info@inos.nl www.burchtgaarde.nl Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer 8 2016/2017 09-12-2016 Algemeen Sint op school

Nadere informatie

In dit nummer: Staking 12 december De kerstmarkt Kerst goede doel Sing-in 21 december Kerstdiner Kerstborrel Overzicht kerstactiviteiten

In dit nummer: Staking 12 december De kerstmarkt Kerst goede doel Sing-in 21 december Kerstdiner Kerstborrel Overzicht kerstactiviteiten In dit nummer: Staking 12 december De kerstmarkt Kerst goede doel Sing-in 21 december Kerstdiner Kerstborrel Overzicht kerstactiviteiten Nr. 7 6 december 2017 Uitnodiging meedenk moment ouderbetrokkenheid

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 08-12-2014-05-01-2015 Agenda: Ma 08-12 De school versieren in het Kerst thema Ma 08-12 OR vergadering 19.30 uur Do 18-12 Ochtend: kerstviering in de kerk Do 18-12 Alle kinderen zijn de middag

Nadere informatie

Inhoud DECEMBER. Nieuws van de directie JANUARI. Algemeen nieuws Sinterklaas op school Nieuws uit de groepen Ingekomen post ( )

Inhoud DECEMBER. Nieuws van de directie JANUARI. Algemeen nieuws Sinterklaas op school Nieuws uit de groepen Ingekomen post ( ) 1819-08 (12-12-18) 13 december IPC afsluiting gr 7-8, ouders welkom van 12.30-13.00u 20 december groep 7-8 gaat s-morgens schaatsen bij Winterland 20 december kerstviering (zie blz. 2 voor meer info) 21

Nadere informatie

Populierenblaadje. Datum: vrijdag 7 december 2018

Populierenblaadje. Datum: vrijdag 7 december 2018 Datum: vrijdag 7 december 2018 Populierenblaadje Algemeen: Bedankt : aan iedereen die op wat voor manier geholpen heeft met het feest van Sinterklaas: reuze bedankt!!!! Vrijdag 14 december Weeksluiting

Nadere informatie

December. Jaargang 22, nummer 4, 27 november 2014. 8 december: GMR vergadering. Aanvang: 19.30 uur.

December. Jaargang 22, nummer 4, 27 november 2014. 8 december: GMR vergadering. Aanvang: 19.30 uur. Jaargang 22, nummer 4, 27 november 2014 December 1 en 2 december: Oudergesprekken. U heeft hiervoor een persoonlijke uitnodiging ontvangen via uw kind. 4 december: Sinterklaastentoonstelling. Van 17.30u-18.30u

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017 NIEUWSBRIEF nr. 8 7 december 2017 In deze nieuwsbrief: - Ouders bedankt - Staking - Social schools - Kerst 2017: alle informatie in deze nieuwsbrief! - Toestemmingsverklaring gebruik foto s - Ziekmelden

Nadere informatie

7 december 2018 Nummer 8

7 december 2018 Nummer 8 7 december 2018 Nummer 8 Inhoud: Tevredenheidsonderzoek Voorleeswedstrijd Sinterklaas Kerstviering Tevredenheidsonderzoek We hebben al heel wat reacties binnen, dank daarvoor. We missen echter ook nog

Nadere informatie

SterrebosSnipper. vrijdag 7 december Beste ouder(s)/verzorger(s),

SterrebosSnipper. vrijdag 7 december Beste ouder(s)/verzorger(s), SterrebosSnipper Beste ouder(s)/verzorger(s), vrijdag 7 december 2018 Afgelopen woensdag was het even spannend of het Sinterklaasfeest door kon gaan op onze school. De pieten kwamen met de vrachtwagen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 d.d

Nieuwsbrief 5 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 5 d.d. 30-10-2018 Dinsdag 30 oktober 2018 Nieuwsbrief 5 Woensdag 7 november 2018 Nationaal Schoolontbijt gr. 1/2A, 1/2B, 3 en 6 Woensdag 7 november 2018 Ontbijten bij de burgemeester,

Nadere informatie

HET EVENAARTJE. 17e jaargang nr. 15, blok 2 maandag 25 november 2013

HET EVENAARTJE. 17e jaargang nr. 15, blok 2 maandag 25 november 2013 De kijkochtend Afgelopen dinsdag en donderdag waren er op beide locaties de kijkochtenden. Ontzettend veel ouders/verzorgers hebben van deze gelegenheid gebruik gemaakt om het werk van de kinderen in te

Nadere informatie

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner.

Op woensdag 19 december nodigen we u en de kinderen van harte uit om samen kerst te vieren op school. Dit willen wij doen met het kerstdiner. Beste ouders, verzorgers, Via deze weg wil ik allereerst alle collega s hartelijk bedanken voor hun extra inzet de afgelopen tijd. Meerdere collega s werken al weken extra dagen of vangen groepen leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018

Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Nieuwsbrief vrijdag 13 juli 2018 Belangrijke data Vrijdag 13 juli: start zomervakantie Maandag 27 augustus: start schooljaar 2018 2019 Maandag 3 september: Dinsdag 4 september: Donderdag 6 september: Maandag

Nadere informatie

Van de directie. Nieuwsbrief 5: 20 december In dit nummer:

Van de directie. Nieuwsbrief 5: 20 december In dit nummer: Nieuwsbrief 5: 20 december 2018 Van de directie De laatste adventkaars is op school aangestoken: het is Kerstmis op Het Tangram. Tijdens de verschillende kerstvieringen hebben de groepen 6 de kerstmusical

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Ik wens u nu alvast een hele fijne kerstvakantie en een goede start van het nieuwe jaar!

Nieuwsbrief. Ik wens u nu alvast een hele fijne kerstvakantie en een goede start van het nieuwe jaar! Nieuwsbrief December De laatste maand van het jaar is begonnen. Een periode die bol staat van de bijzondere gebeurtenissen op school. Afgelopen week bezocht Sinterklaas onze school en nu maken we ons op

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kijk ook eens op Hier vindt u wekelijks nieuwe informatie en foto s van gebeurtenissen op school

Nieuwsbrief. Kijk ook eens op  Hier vindt u wekelijks nieuwe informatie en foto s van gebeurtenissen op school Nieuwsbrief Jaargang 12 nummer 12 17-4-2015. Inhoud Van de directie Nieuws uit de middenbouw Nieuws uit de bovenbouw Zomerschool Kinderrun Vakantierooster komend schooljaar Agenda Van de directie De afgelopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 8 december 2017 Sinterklaas Op 5 december heeft Sinterklaas een bezoek gebracht aan De Octopus. Wij weten dat Sinterklaas het altijd erg druk heeft, maar toch

Nadere informatie

schooljaar aflevering 07

schooljaar aflevering 07 schooljaar 2017-2018 aflevering 07 Sinterklaas Kerstviering MR Overblijvers gevraagd! Vervoer gevraagd! Eerste Heilige Communie Korte berichten In deze Nieuwsflits: Sinterklaas Pietengym dinsdag 28 november

Nadere informatie

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt Inhoud Nationaal schoolontbijt Dekamarkt bedankt! Sinterklaas Nieuwe toiletten Epe on ice ASK-theater Nogmaals; nieuwe data voor op de schoolkalender nieuwsbrief IEP Eindtoets Kerstbakjes maken Kerstbakjes

Nadere informatie

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9

Belangrijke data. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #9 Belangrijke data Kerstvakantie 25 december t/m 5 januari 2018 8 januari 1 e schooldag na de kerstvakantie: Inloop vanaf 8.15 uur en ontmoetingsmoment voor ouders/verzorgers in de hal. 8 januari Start thema

Nadere informatie

Kerstdiner Week 50 Schooljaar De Zandbergschool 1

Kerstdiner Week 50 Schooljaar De Zandbergschool 1 Week 50 2018-2019 Agenda 12 december Spreekuur Schoolarts 19 december Kerstviering 18.30 uur (Dit jaar voor de Zandberg op woensdag 19 december; op Lange Voren op donderdag 20 december. Volgend jaar 2019:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6. Belangrijke data. Algemene informatie:

Nieuwsbrief 6. Belangrijke data. Algemene informatie: Nieuwsbrief 6 30 november 2017 Belangrijke data 30 november MR vergadering 05 december Sinterklaasviering 06 december Schooldag start om 10.30 uur 11 t/m 14 december Oudergesprekken gr.8 (VO-advies) 12

Nadere informatie

Nationale Voorleesdagen

Nationale Voorleesdagen HET TOEKANNIEUWS Schooljaar 2018/2019 10-12-2018 Nummer: 09 In dit nummer - Agenda - Directiepraat - Nieuwe leerlingen - BLP - Kerstfeest - Kerststukjes maken Agenda 2018-2019 12 november 2018 19 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief december Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief december Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Decembermaand, feestmaand. Een maand vol activiteiten en gezelligheid. Ook deze nieuwsbrief staat vol met informatie over de aankomende vieringen. Leest u alles goed door? Ik

Nadere informatie

N U M M E R 1 5. Bedankjes

N U M M E R 1 5. Bedankjes Nieuwsbrief N U M M E R 1 5 8 D E C E M B E R 2 0 1 6 Aanmelding nieuwe leerlingen I N D E Z E N I E U W S B R I E F O N D E R A N D E R E Er is een wachtlijst voor kinderen die in 2017 4 jaar worden.

Nadere informatie

Inloopmiddag 12.30 12.45 uur. Do 17 Continurooster, alle kinderen nemen lunchpakket mee en eten op school. 14.00 uur, alle kinderen vrij

Inloopmiddag 12.30 12.45 uur. Do 17 Continurooster, alle kinderen nemen lunchpakket mee en eten op school. 14.00 uur, alle kinderen vrij 11 december 2015 Agenda Ma 14 Di 15 Wo 16 Weekend Gruitdag. Inloopmiddag 12.30 12.45 uur. Do 17 Continurooster, alle kinderen nemen lunchpakket mee en eten op school. 14.00 uur, alle kinderen vrij Kerstviering:

Nadere informatie

o.b.s. de Eglantier Tel:

o.b.s. de Eglantier Tel: o.b.s. de Eglantier Locatie: Tanthof Derde Werelddreef 29 2622 HB Delft Tel: 015-2617650 E-mailadres: MR: OR: TSO: BSO: Website: directie@eglantiertanthof.nl mr@eglantiertanthof.nl or@eglantiertanthof.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jaargang 9 no.6

Nieuwsbrief Jaargang 9 no.6 . Nieuwsbrief Jaargang 9 no.6 Burg. Garreltsweg 31 9946 PM Woldendorp Tel. 0596 601477 www.woldrakkers.nl obsdewoldrakkers@marenland.org Directeur: J. Duut Geachte Ouders/Verzorgers, 9 december 2016 Nieuws

Nadere informatie

En na de sfeervolle periode van Sint kijken we al weer uit naar de kerstdagen. Hulp gevraagd

En na de sfeervolle periode van Sint kijken we al weer uit naar de kerstdagen. Hulp gevraagd Week 50 2018-2019 10 december Spreekuur Jeugdverpleegkundige 20 december Kerstviering (Vanaf nu om en om wo en do in combinatie met Zandberg. Dit jaar op de donderdag.) 21 december Start Kerstvakantie

Nadere informatie

Agenda INLEIDING. 3 december nummer 8. Geachte ouder(s), Sprankelende groet, Marieke Ham

Agenda INLEIDING. 3 december nummer 8. Geachte ouder(s), Sprankelende groet, Marieke Ham 3 december 2018 - nummer 8 INLEIDING Geachte ouder(s), Nog twee nachtjes slapen en dan verwelkomen we Sinterklaas op school. De Sint werkgroep is weer heel actief geweest en heeft gezorgd voor een mooi

Nadere informatie

November - December 2011

November - December 2011 November - December 2011 Agenda: Woe. 23-11 Woe. 23-11 Vrij. 25-11 Ma. 28-11 en di. 29-11 Ma. 28-11 en di. 29-11 Vrij. 2-12 Groep 8 bezoekt de Van der Capellen scholengemeenschap in Zwolle i.v.m. het schoolkeuzetraject.

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

Informatieblad voor ouders en leerlingen. Maandag 17 dec Zwemles groep 3/4 Donderdag 20 dec 12 uur uit, kerkbezoek in de avond (verplicht)

Informatieblad voor ouders en leerlingen. Maandag 17 dec Zwemles groep 3/4 Donderdag 20 dec 12 uur uit, kerkbezoek in de avond (verplicht) Jaargang 12 nr. 7 30-11-2018 Informatieblad voor ouders en leerlingen Maandag 3 dec Zwemles groep 8 Maandag 3 dec Inleveren surprise Dinsdag 4 dec Tentoonstelling surprises Woensdag 5 dec Sintviering Vrijdag

Nadere informatie

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014 Jaar overzicht schooljaar 2014-2015. Ondanks dat dit overzicht met zorg is samengesteld kan het voorkomen data gewijzigd worden of er meer activiteiten worden gepland. In het Rembrandtnieuws zal daarom

Nadere informatie