Na de doortocht van de lopers zullen onze werkploegen het parcours opruimen, en maandag komt Ivago met de veegmachine om alles schoon te maken.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Na de doortocht van de lopers zullen onze werkploegen het parcours opruimen, en maandag komt Ivago met de veegmachine om alles schoon te maken."

Transcriptie

1 Geachte bewoners, Bewonersbrief Op zondag 15 december 2013 organiseert Gentloopt.be de Winterloop Gent. Een 3000-tal deelnemers starten vanaf 10.30u aan de Topsporthal Vlaanderen en lopen naar Drongen Luchteren, Drongen centrum en De Assels om na 10 km, 5 km een halve of volledige marathon terug in de topsporthal aan te komen. Hier staat buurtspecifieke informatie met datum en uren van passage lopers, met indien mogelijk een alternatieve route om in of uit de buurt te geraken Over het hele traject van alle wedstrijden zullen op deze manier 18 verschillende bewonersbrieven over een 2500-tal bussen in Drongen verdeeld worden. op de volgende onderstaande pagina s kan u zien wat in deze 18 verschillende hokjes staat. Wij nodigen u van harte uit de lopers vanuit jullie huizen/buurt aan te moedigen. Verschillende bewoners zullen helpen drank uitdelen of animatie langs het parcours voorzien. Wie zin heeft om mee te werken kan nog steeds aansluiten. En wie weet wordt Winterloop Gent op deze manier ook voor jullie buurt een fijn gebeuren... Na de doortocht van de lopers zullen onze werkploegen het parcours opruimen, en maandag komt Ivago met de veegmachine om alles schoon te maken. Wij hopen dat deze informatie u kan helpen om zo min mogelijk hinder te ondervinden. Op kan u alle informatie over de uren van doortocht, de looproutes en nog meer vinden. Hebt u nu al vragen, of wil u graag meewerken,neem gerust contact met ons op via bewoners@gentloopt.be of bel naar 0494/ of 0479/ Met sportieve groet, het Gentloopt.be team

2 1. bewoners Koninginnelaan en H.De Sagherstraat Op zondag 15 december tussen 10.45u en 11u passeren de lopers van de marathon en halve marathon langs de Koninginnelaan. Hierdoor zullen de Koninginnelaan en de Henri De Sagherstraat gedurende deze korte periode moeilijk te bereiken of te verlaten zijn. Tussen 11.50u en 13.20u lopen de marathonlopers hier nog eens langs voor hun tweede lus. 2. bewoners Koninginnelaan, Luchterenkerkweg A, Bassebeekwegel, Meulenaarshoek, Boelenaar, Mijlsteen, Groene Wandeling, Pieter Helleboutstraat, Jozef Boddaertstraat, Vlaamse Hefboomweg en Gaspeldoorndreef, marathon langs de Koninginnelaan en Luchterenkerkweg. Hierdoor zullen de Koninginnelaan, Luchterenkerkweg, Bassebeekwegel, Meulenaarshoek, Boelenaar, Mijlsteen, Groene Wandeling, Pieter Helleboutstraat, Jozef Boddaertstraat, Vlaamse Hefboomweg en Gaspeldoorndreef, gedurende deze korte periode moeilijk te bereiken of te verlaten zijn. 3. bewoners Luchterenkerkweg, Akkerwindelaan, Rozenlaan, Brouwersgracht en Kruisstraat (kant Catriestr) marathon langs de Luchterenkerkweg. Hierdoor zal gedurende deze korte periode de Luchterenkerkweg moeilijk te bereiken of te verlaten zijn. Bewoners van de Akkerwindelaan,Rozenlaan, Brouwersgracht en Kruisstraat kunnen op dat moment vlot in en uit hun straat via de Catriestraat. 4. bewoners Kruisstraat kant Mariakerke steenweg marathon langs de Luchterenkerkweg. Hierdoor zal gedurende deze korte periode de Luchterenkerkweg moeilijk over te steken zijn via de Kruisstraat. Bewoners van de Kruisstraat kunnen in deze periode in en uit via de kant Mariakerkesteenweg.

3 5. bewoners doodlopend stuk Luchterenkerkweg en Klaphof marathon langs de Luchterenkerkweg. Hierdoor zullen gedurende deze korte periode de Luchterenkerkweg en Klaphof moeilijk te bereiken of te verlaten zijn. 6. bewoners Luchterenhof, Luchterenkerkweg, Vinkendal, Beekstraat (stuk parcours) Op zondag 15 december tussen u en 11.20u passeren de lopers van de marathon en halve marathon langs de Luchterenkerkweg,Vinkendal en Beekstraat naar de Steenovenstraat. Hierdoor zullen gedurende deze korte periode de Luchterenkerkweg, Vinkendal, en het stuk Beekstraat tussen Vinkendal en Steenovenstraat moeilijk te bereiken of te verlaten zijn. Tussen 12.10u en 13.40u lopen de marathonlopers hier nog eens langs voor hun tweede lus. 7. bewoners laatste stuk Luchterenkerkweg, Beekstraatkouter,Luchterenkouter, Stroomkenskerkweg, Wallemeers, Heiebreestraat en Beekstraat (kant Mariakerkestwg) Op zondag 15 december tussen u en 11.20u passeren de lopers van de marathon en halve marathon langs de Luchterenkerkweg, Vinkeldal en Beekstraat naar de Steenovenstraat. Hierdoor zullen gedurende deze korte periode de bewoners van het laatste stuk Luchterenkerkweg, Beekstraatkouter,Luchterenkouter, Stroomkenskerkweg, Wallemeers, Heiebreestraat en Beekstraat (kant Mariakerkestwg) enkel via de Mariakerkesteenweg in en uit hun straten kunnen. Tussen 12.10u en 13.40u lopen de marathonlopers hier nog eens langs voor hun tweede lus. 8. bewoners Avennesdreef, Bernard Hamerlinckstraat, Novicenstraat, Steenovenstraat, stukje Heiebreestraat bij Avennesdreef, Beekstraat (tssn Vinkendal en Boskeetstraat), Boskeetstraat Op zondag 15 december tussen 11 u en u passeren de lopers van de marathon en halve marathon langs de Beekstraat, Steenovenstraat, Heiebreestraat en lopen zo verder via de Gavergrachtsrtaat naar de Luchterenstraat. Hierdoor zullen gedurende deze korte periode de Heiebreestraat en een stuk van de Beekstraat moeilijk te bereiken of te verlaten zijn. Bewoners van de Boskeetstraat, Beekstraat en Avennesdreef kunnen steeds via de Beekstraat naar de Catriestraat eo hun straten bereiken of verlaten. Tussen 12.10u en 13.45u lopen de marathonlopers hier nog eens langs voor hun tweede lus.

4 9. Bewoners Heiebreestraat, Gijzelstraat,Noordgijzelstraat, Jean Fobelaan, Renpaardlaan, Gavergrachtstraat Op zondag 15 december tussen 11 u en u passeren de lopers van de marathon en halve marathon langs de Heiebreestraat of Noordgijzelstraat, en lopen zo verder via de Gavergrachtsrtaat naar de Luchterenstraat. Hierdoor zullen gedurende deze korte periode de Heiebreestraat, Gijzelstraat, Noordgijzelstraat, Jean Fobelaan, Renpaardlaan en Gavergrachtstraat moeilijk te bereiken of te verlaten zijn. Tussen 12.15u en 14u lopen de marathonlopers hier nog eens langs voor hun tweede lus. 10. Bewoners Gavergrachtstraat vanaf Meirebeekstraat, Meirebeekstraat, Joannes Schinkdreef Op zondag 15 december tussen 11 u en u passeren de lopers van de marathon en halve marathon langs de Gavergrachtsrtaat richting Luchterenstraat. Hierdoor zullen gedurende deze korte periode de Gavergrachtstraat, Meirebeekstraat en Joannes Schinkdreef moeilijk te bereiken of te verlaten zijn. Tussen 12.15u en 14u lopen de marathonlopers hier nog eens langs voor hun tweede lus. 11. Bewoners Doornplasstraat, Luchterenstraat, Kattegaver, Droogveldeweg, Elshout Op zondag 15 december tussen u en u passeren de lopers van de marathon en halve marathon langs de Luchterenstraat, Kattegaver, Doornplasstraat, Elshout, Holisbrug. Hierdoor zullen gedurende deze korte periode de Doornplasstraat, Luchterenstraat, Kattegaver, Droogveldeweg, Elshout en Holisbrug moeilijk te bereiken of te verlaten zijn. Tussen en 14.20u lopen de marathonlopers hier nog eens langs voor hun tweede lus. 12. Bewoners Bollewerkstraat, Varendrieskouter en Schuiterstraat Op zondag 15 december tussen u en u passeren de lopers van de marathon en halve marathon langs de Holisbrug, Bollewerkstraat, Varendrieskouter naar de tunnel onder Drongenstation. Hierdoor zullen gedurende deze korte periode de Holisbrug, Bollewerkstraat, Verendrieskouter en Schuiterstraat moeilijk te bereiken of te verlaten zijn. Tussen en 14.30u lopen de marathonlopers hier nog eens langs voor hun tweede lus.

5 13. Bewoners Keiskantstraat en Oude Wee Op zondag 15 december tussen u en u passeren de lopers van de marathon en halve marathon langs de Holisbrug, Bollewerkstraat, Varendrieskouter naar de tunnel onder Drongenstation. Hierdoor zullen de Keiskantstraat en Oude Wee gedurende deze korte periode enkel via de Keiskantstraat-St-Gerolfstraat te bereiken of te verlaten zijn. Tussen en 14.30u lopen de marathonlopers hier nog eens langs voor hun tweede lus. 14. bewoners Bieldekensstraat, Drongenstationstraat, Lage Lakendreef, Oude Abdijstraat Op zondag 15 december tussen u en u passeren de lopers van de marathon en halve marathon langs de Drongenstationstraat, Oude Abdijstraat, Drongenplein naar de Assels. Hierdoor zullen gedurende deze korte periode de Drongenstationstraat, Lage Lakendreef en Oude Abdijstraat moeilijk te bereiken of te verlaten zijn. Er blijft wel éénrichtingsverkeer mogelijk van uit de Vierhekkenstraat-> Oude Abdijstraat-> Catriestraat. Tussen 12.35u en u lopen de marathonlopers hier nog eens langs voor hun tweede lus. 15. Bewoners Drongenplein, Veerstraat, Domien Ingelsstraat, Oude Gentweg Op zondag 15 december tussen u en u passeren de lopers van de marathon en halve marathon langs de Drongenstationstraat, Oude Abdijstraat, op het Drongenplein naar de Assels. Hierdoor zullen gedurende deze korte periode mogelijke vertragingen optreden om het Drongenplein te bereiken of te verlaten, en om over de brug naar de Assels te rijden. Tussen 12.35u en u lopen de marathonlopers hier nog eens langs voor hun tweede lus. 16. Bewoners Asels waar lopers NIET langs komen (Dijkweg, Afsilstraat, Asselstraat, Ganzerikstraat, Hoogmeers, Zevenbladstraat, Drieleienstraat, Kapelanijmeers, Wederikstraat, Piereputstraat, Jozef De Graevestraat Op zondag 15 december tussen u en u passeren de lopers van de marathon en halve marathon van op Drongenplein over de Oude Abdijbrug naar de Goubaulaan, Kaaksmetestraat, Pontstraat Hierdoor zullen gedurende deze korte periode mogelijke vertragingen optreden om over de brug van of naar de Assels te rijden. De op en afrit van de R4 naar en van de Assels zal door de politie afgesloten worden tussen 10.30u en 15.20u. Tussen 12.35u en u lopen de marathonlopers hier nog eens langs voor hun tweede lus.

6 17. Bewoners Goubaulaan en Kaaksmetestraat Op zondag 15 december, tussen u en u, passeren de lopers van de marathon en halve marathon van op Drongenplein over de Oude Abdijbrug naar de Goubaulaan, Kaaksmetestraat, Pontstraat Hierdoor zullen gedurende deze korte periode mogelijke vertragingen optreden om over de brug van of naar de Assels te rijden. De op en afrit van de R4 naar en van de Assels zal door de politie afgesloten worden tussen 10.30u en 15.20u Tussen 12.45u en u lopen de marathonlopers hier nog eens langs voor hun tweede lus. 18. Bewoners Pontstraat, Kijfmeers, Krommehamlaan en Afsneesedijkweg Op zondag 15 december lopen de deelnemers van de Winterloop door de Assels. Tussen 10.40u en 11.30u komen de 10km-lopers van de fietsbrug over de Ringvaart,langs de Pontstraat, Krommehamlaan, Afsneese- dijkweg, Pontstraat en terug over de fietsbrug. Tussen u en u, passeren de lopers van de marathon en halve marathon langs de Kaaksmetestraat, het fietspad R4, de Afsneesedijkweg en de Pontstraat om zo verder te lopen over de fietsbrug. Hierdoor zullen De Pontstraat, Kijfmeers, Krommehamlaan en Afsneesedijkweg tussen 10.40u en 12.25u moeilijk te bereiken of te verlaten zijn. De op en afrit van de R4 naar en van de Assels zal door de politie afgesloten worden tussen 10.30u en 15.20u. Tussen en is de brug aan de Oude Abdij ook moeilijk toegankelijk Tussen 12.45u en u lopen de marathonlopers hier nog eens langs voor hun tweede lus.

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 25 oktober 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_12982 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

WEGENIS- EN RIOLERINGSWERKEN

WEGENIS- EN RIOLERINGSWERKEN Belangrijk bericht WEGENIS- EN RIOLERINGSWERKEN Beste bewoner Het Drongen van morgen begint vandaag Infobrief: aanvang van de werken De wegen- en rioleringswerken voor het project Drongenplein starten

Nadere informatie

Beste bewoner. Daniël Termont burgemeester

Beste bewoner. Daniël Termont burgemeester DRONGEN Beste bewoner Wijk van de Maand is de nieuwe naam van de ontmoetingen tussen het college van burgemeester en schepenen en de bewoners van de 25 Gentse wijken. Niet langer één enkele debatavond,

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 8 september 2016 Besluit nummer: 2016_CBS_11085 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

Tour de France 2015 door Glabbeek

Tour de France 2015 door Glabbeek Update 01/07/2015 - Medische problemen tijdens de doortocht Belangrijk bericht voor de inwoners betreffende medische problemen tijdens de doortocht van de Tour de France op maandag 6 juli 2015! Tijdens

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 27 september 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_11531 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

Wandelzoektocht Snuisteren in de Oude Kalevallei

Wandelzoektocht Snuisteren in de Oude Kalevallei Wandelzoektocht Snuisteren in de Oude Kalevallei Tijdens de Gentse Feesten kan je in de Oude Kalevallei te voet of op de fiets gratis deelnemen aan 2 zoektochten. WANDELTOCHT De wandeltocht bestaat uit

Nadere informatie

Meersen en trage wegen

Meersen en trage wegen wandelen openbaar vervoer Meersen en trage wegen Drongen - Gent Drongen - Gent via het trage wegennetwerk en de Assels 6,4-9,7-14,6 km Inleiding Groene Halte Meersen en trage wegen in Drongen Het idee

Nadere informatie

Drongen. Gebiedsgerichte werking

Drongen. Gebiedsgerichte werking ad t s n j i m ijk w n j i m Drongen g Versla café t a b e D.2011 5 0. 6 2 Gebiedsgerichte werking Verslag DEBATCAFé DRONGEN 26 MEI 2011 ONTMOETINGSCENTRUM BAARLE ATHENEUMAN Baarledorpstraat 90-9031 Drongen

Nadere informatie

Verkeersmaatregelen buurt Schoonzichtlaan & Overveen (rondom Waldeck Pyrmontlaan) zondag 24 september 2017

Verkeersmaatregelen buurt Schoonzichtlaan & Overveen (rondom Waldeck Pyrmontlaan) zondag 24 september 2017 Vitaminstore Halve van Haarlem 2017 Haarlems grootste ééndaagse sportevenement Verkeersmaatregelen buurt Schoonzichtlaan & Overveen (rondom Waldeck Pyrmontlaan) zondag 24 september 2017 Geachte bewoner(s)

Nadere informatie

Drongenplein start van de werken. Welkom 7 september 2017

Drongenplein start van de werken. Welkom 7 september 2017 Drongenplein start van de werken Welkom 7 september 2017 1 Informatievergadering Dhr. Filip Watteeuw Schepen van Mobiliteit en Openbare werken Stad Gent Dhr. Renaat Coene Ingenieur Dienst Wegen, Bruggen

Nadere informatie

Inhoud. Betreft: Aandachtspunten wijk Assels (Drongen) Van: Buurtcomite Assels Datum: Maandag 20 januari 2014 Aan:

Inhoud. Betreft: Aandachtspunten wijk Assels (Drongen) Van: Buurtcomite Assels Datum: Maandag 20 januari 2014 Aan: Betreft: Aandachtspunten wijk Assels (Drongen) Van: Buurtcomite Assels Datum: Maandag 20 januari 2014 Aan: Versie Datum Door Opmerking 0.1 09/12/2013 Jean-Pierre Bracke Foto s en PDF bestand 0.2 11/01/2014

Nadere informatie

Verkeersmaatregelen Duinvlietweg / Duinvlietspad zondag 25 september 2016

Verkeersmaatregelen Duinvlietweg / Duinvlietspad zondag 25 september 2016 Informatiebrief Verkeersmaatregelen Vitaminstore Halve van Haarlem Zondag 25 september 2016 Verkeersmaatregelen Duinvlietweg / Duinvlietspad zondag 25 september 2016 Organisator Vitaminstore Halve van

Nadere informatie

Informatiebrief Verkeersmaatregelen Vitaminstore Halve van Haarlem Zondag 25 september 2016

Informatiebrief Verkeersmaatregelen Vitaminstore Halve van Haarlem Zondag 25 september 2016 Informatiebrief Verkeersmaatregelen Vitaminstore Halve van Haarlem Zondag 25 september 2016 Organisator Vitaminstore Halve van Haarlem Onder voorbehoud van de bij ons aanwezige kennis in begin september

Nadere informatie

Onderdoorgang Rozemarijnbrug opent voor voetgangers en fietsers

Onderdoorgang Rozemarijnbrug opent voor voetgangers en fietsers Onderdoorgang Rozemarijnbrug opent voor voetgangers en fietsers Op dinsdag 30 augustus 2016 om 14 uur fietsten schepen Watteeuw, samen met gedeputeerde Peter Hertog, de pas aangelegde onderdoorgang aan

Nadere informatie

Ieper, 20 oktober Beste LOKO-vrienden

Ieper, 20 oktober Beste LOKO-vrienden Ieper, 20 oktober 2017 Beste LOKO-vrienden Vorige zondag hebben jullie nog eens bewezen dat lopen een feest kan zijn. De passage van de LOKO-trein heeft de Ieperse Belfius Trail opnieuw geel gekleurd.

Nadere informatie

Verkeersmaatregelen Ramplaankwartier zondag 25 september 2016

Verkeersmaatregelen Ramplaankwartier zondag 25 september 2016 Vitaminstore Halve van Haarlem 2015 Haarlems grootste ééndaagse sportevenement Verkeersmaatregelen Ramplaankwartier zondag 25 september 2016 Aan alle bewoners van het Ramplaankwartier, De bijgevoegde verkeersmaatregelen

Nadere informatie

college van burgemeester en schepenen

college van burgemeester en schepenen college van burgemeester en schepenen Besluit OPSCHRIFT Vergadering van 25 oktober 2018 Besluit nummer: 2018_CBS_12980 Onderwerp: Nieuw aanvullend reglement van de politie op het wegverkeer - gemeenteweg

Nadere informatie

Draaiboek. Voor het organiseren van de WALK FOR WATER

Draaiboek. Voor het organiseren van de WALK FOR WATER Draaiboek Voor het organiseren van de WALK FOR WATER Websitetekst Omdat miljoenen mensen elke dag gemiddeld 6 kilometer stappen om drinkbaar water te halen, lopen Vlaamse kleuters, leerlingen en leerkrachten

Nadere informatie

WIELRENNEN IN BOCHOLTZ WAT NU???

WIELRENNEN IN BOCHOLTZ WAT NU??? WIELRENNEN IN BOCHOLTZ WAT NU??? Belangrijke informatie voor iedereen die aan het parcours woont! Aan de bewoners van het parcours van de wielerwedstrijden, die horen bij de 20 e Drielandenomloop en de

Nadere informatie

PERSCOMMUNIQUE. Zaterdag 02 april Ronde van Vlaanderen voor wielertoeristen

PERSCOMMUNIQUE. Zaterdag 02 april Ronde van Vlaanderen voor wielertoeristen PERSCOMMUNIQUE Zaterdag 02 april 2011 Ronde van Vlaanderen voor wielertoeristen Op zaterdag 02 april 2011 wordt de Ronde van Vlaanderen voor wielertoeristen georganiseerd. Dit evenement kent een stijgend

Nadere informatie

Stefan Slot Vriezenveen

Stefan Slot Vriezenveen Beste sponsoren, Zoals jullie waarschijnlijk wel mee hebben gekregen is vorige week de marathon van New York afgelast. De reden waarom deze afgelast is lijkt mij volkomen terecht! Maar het moment en de

Nadere informatie

Kapelle op den Bos Aan de ouders en leerlingen. Verkeershinder door werken op de A12. Geachte ouders Beste leerling

Kapelle op den Bos Aan de ouders en leerlingen. Verkeershinder door werken op de A12. Geachte ouders Beste leerling Kapelle op den Bos 2014 03 27 Aan de ouders en leerlingen Verkeershinder door werken op de A12 Geachte ouders Beste leerling Volgende week op maandag 31 maart start een nieuwe fase van de werken in de

Nadere informatie

Belangrijke informatie:

Belangrijke informatie: Met de steun van de Vlaamse Gemeenschap Samenwerkingsverband tussen de vakgroep Bewegings- en Sportwetenschappen, UGent, faculteit Lichamelijke Opvoeding en Kinesitherapie, VUB en FaBeR, KULeuven Belangrijke

Nadere informatie

Heraanleg op- en afrittencomplex De Pinte. Infovergadering 11 oktober 2017

Heraanleg op- en afrittencomplex De Pinte. Infovergadering 11 oktober 2017 Heraanleg op- en afrittencomplex De Pinte Infovergadering 11 oktober 2017 www.wegenenverkeer.be/depinte Bart Crombez Sylvie Syryn Wegen en Verkeer Oost-Vlaanderen 2 Agentschap Wegen en Verkeer Wegbeheerder

Nadere informatie

Verkeersmaatregelen Grote Markt en Zijlstraat zondag 25 september 2016 LET OP: NIEUWE TIJDEN EN PARCOURSEN

Verkeersmaatregelen Grote Markt en Zijlstraat zondag 25 september 2016 LET OP: NIEUWE TIJDEN EN PARCOURSEN Vitaminstore Halve van Haarlem 2016 Haarlems grootste ééndaagse sportevenement Verkeersmaatregelen Grote Markt en Zijlstraat zondag 25 september 2016 LET OP: NIEUWE TIJDEN EN PARCOURSEN Aan alle ondernemers

Nadere informatie

Fietszoektocht Snuisteren in de Oude Kalevallei

Fietszoektocht Snuisteren in de Oude Kalevallei Fietszoektocht Snuisteren in de Oude Kalevallei Tijdens de Gentse Feesten kan je in de Oude Kalevallei te voet of op de fiets gratis deelnemen aan 2 zoektochten. FIETSTOCHT De fietszoektocht zelf bestaat

Nadere informatie

Marathon Gent zaterdag 28 oktober 2017: hoe geraakt u er?

Marathon Gent zaterdag 28 oktober 2017: hoe geraakt u er? Marathon Gent zaterdag 28 oktober 2017: hoe geraakt u er? De Stad Gent en De Lijn doen er alles aan om de bereikbaarheid van de Marathon Gent zo optimaal mogelijk te houden. We zetten alle mogelijke vervoerswijzen

Nadere informatie

Informatie voor bewoners

Informatie voor bewoners Informatie voor bewoners 30 van Zandvoort 30 maart 2019 Omloop van Zandvoort 31 maart 2019 Runner s World Zandvoort Circuit Run 31 maart 2019 Evenementen van Beste bewoner, Het weekend van 30 en 31 maart

Nadere informatie

INFO INFORMATIE GIDS

INFO INFORMATIE GIDS INFO INFORMATIE GIDS Beste hardloper, Een goede voorbereiding is het halve werk In dit document vind je alle benodigde info die ervoor zal zorgen dat je goed voorbereid aan de start verschijnt van de 3

Nadere informatie

NIEUW NATUURGEBIED DE KEUZEMEERSEN

NIEUW NATUURGEBIED DE KEUZEMEERSEN NIEUW NATUURGEBIED DE KEUZEMEERSEN De Keuzemeersen is een klein natuurgebied naast de Leie. Een natuurgebied is leuk voor de mensen die in de stad wonen. Niet iedereen heeft een tuin. Of sommigen willen

Nadere informatie

Route Bekijk het door de ogen van leerlingen! Resultaten: Stabroek - GO De Stappe

Route Bekijk het door de ogen van leerlingen! Resultaten: Stabroek - GO De Stappe Route Bekijk het door de ogen van leerlingen! Resultaten: Stabroek - GO De Stappe Info deelnemers Aantal deelnemers: 20 6% Vrouw 28% 1% 6% Leerling Ouder Man Leerkracht 94% 67% Ander Meldingen Meldingen

Nadere informatie

Nom de rue Straatnaam. Code postal Postcode

Nom de rue Straatnaam. Code postal Postcode FAVV - AFSCA 1 / 40 E : rue entièrement dans la zone / straat ligt volledig in het gebied EN : rue partiellement dans la zone et cette section de rue est entièrement dans la zone / straat ligt gedeeltelijk

Nadere informatie

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN. Geheime zitting van 27 mei 2019

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN. Geheime zitting van 27 mei 2019 UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN HET COLLEGE VAN BURGEMEESTER EN SCHEPENEN Geheime zitting van 27 mei 2019 Aanwezig: Pieter Claeys, burgemeester-voorzitter; Yves De Baets, Hendrik Van de Veere, Frederik Versluys,

Nadere informatie

Op het einde van de fotozoektocht moet je een klein stukje langs een vrij drukke straat stappen. Wees dus voorzichtig en hou uiterst links!

Op het einde van de fotozoektocht moet je een klein stukje langs een vrij drukke straat stappen. Wees dus voorzichtig en hou uiterst links! Startplaats We starten de fotozoektocht op de parking van de Hospicebossen te Nazareth. Deze parking bevindt zich aan de ingang vlakbij de brug over de autosnelweg. Wegbeschrijving: Vanaf de startplaats

Nadere informatie

we appreciëren het enorm dat ook jij meegaat in deze ontsnapping.

we appreciëren het enorm dat ook jij meegaat in deze ontsnapping. Dag medegevangene, we appreciëren het enorm dat ook jij meegaat in deze ontsnapping. Hieronder volgen enkele richtlijnen om deze ontsnapping goed te laten verlopen. Gelieve dit volledig te lezen. We beginnen

Nadere informatie

2 3 4 5 6 7 8 9 10 12,999,976 km 9,136,765 km 1,276,765 km 499,892 km 245,066 km 112,907 km 36,765 km 24,159 km 7899 km 2408 km 76 km 12 14 16 3 6 11 1 12 7 1 2 5 4 3 9 10 8 18 20 21 22 23 24 25 26 28

Nadere informatie

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 12,999,976 km 9,136,765 km 1,276,765 km 499,892 km 245,066 km 112,907 km 36,765 km 24,159 km 7899 km 2408 km 76 km 12 14 16 1 12 7 3 1 6 2 5 4 3 11 9 10 8 18 20 21 22 23 24 26 28 30

Nadere informatie

Straatnamen Stad Gent - Afschakelplan Winter '14-'15

Straatnamen Stad Gent - Afschakelplan Winter '14-'15 Straatnamen Stad Gent - Afschakelplan Winter '14-'15 OPGELET! Deze lijst is afkomstig van Eandis. Gezien de netinfrastructuur continu wijzigt, is dit overzicht een momentopname. De distributienetbeheerders

Nadere informatie

Annie Willems. Landgoed De Campagne, Gijzelstraat 12 Een idyllisch plekje aan de vijver in het prachtig landgoed De Campagne.

Annie Willems. Landgoed De Campagne, Gijzelstraat 12 Een idyllisch plekje aan de vijver in het prachtig landgoed De Campagne. Annie Willems Schoolhoeve De Campagne, Gijzelstraat 14 In de zomer een leuke plek om met de kleinkinderen naartoe te komen en ze het plattelandsleven te leren kennen; in de winter een mooi rustpunt. (Winter

Nadere informatie

ADVIES FIETSROUTE KOEWACHT - HULST

ADVIES FIETSROUTE KOEWACHT - HULST ADVIES FIETSROUTE KOEWACHT - HULST ADVIES FIETSROUTE KOEWACHT - HULST Vertrek: bij garage Drijdijk. Vertrek vanaf dit punt in de richting van Heikant/Sint Jansteen. Kijk bij het opdraaien van de Emmabaan

Nadere informatie

Speech van JOKE SCHAUVLIEGE VLAAMS MINISTER VAN LEEFMILIEU, NATUUR EN CULTUUR Vrijdag 18 juni Inwandeling Assels - Drongen

Speech van JOKE SCHAUVLIEGE VLAAMS MINISTER VAN LEEFMILIEU, NATUUR EN CULTUUR Vrijdag 18 juni Inwandeling Assels - Drongen Speech van JOKE SCHAUVLIEGE VLAAMS MINISTER VAN LEEFMILIEU, NATUUR EN CULTUUR Vrijdag 18 juni Inwandeling Assels - Drongen Goede avond dames en heren, Meneer Vancauwenberghe (VLM), Schepen Balthazar, Gedeputeerde

Nadere informatie

VERKEERSDIENST VERKEERSHINDER E3BINCKBANKCLASSIC DONDERDAG 28 EN VRIJDAG 29 MAART 2019

VERKEERSDIENST VERKEERSHINDER E3BINCKBANKCLASSIC DONDERDAG 28 EN VRIJDAG 29 MAART 2019 VERKEERSDIENST VERKEERSHINDER E3BINCKBANKCLASSIC DONDERDAG 28 EN VRIJDAG 29 MAART 2019 Via volgende link kan het parcours bekeken worden in verschillende formats : https://www.e3binckbankclassic.be/nl/e3-binckbank-classic-world-tour-elite/parcours

Nadere informatie

8200 BRUGGE. uw kenmerk ons kenmerk bijlagen verz.nr. datum comm/sm/bb13/16(806) 21 januari 2013

8200 BRUGGE. uw kenmerk ons kenmerk bijlagen verz.nr. datum comm/sm/bb13/16(806) 21 januari 2013 Aan de bewoners/eigenaars van de woningen in de Keurvorst Karel Theodoorstraat, Fort Zevenbergen en omgeving 8200 BRUGGE uw kenmerk ons kenmerk bijlagen verz.nr. datum comm/sm/bb13/16(806) 21 januari 2013

Nadere informatie

Kort verslag opruimactie in Steenakker, 31 mei 2008

Kort verslag opruimactie in Steenakker, 31 mei 2008 Kort verslag opruimactie in Steenakker, 31 mei 2008 Context en doel van de actie De buurt Steenakker is een sociale tuinwijk, gebouwd ergens tussen de jaren 20 en 50. Sedert enkele jaren worden regelmatig

Nadere informatie

Instructies 10km Parcourspost 10-01

Instructies 10km Parcourspost 10-01 s 10km Parcourspost 10-01 Lokatie: Hoek Burgwal - Beestenmarkt 1e passage nvt 15.00 evt 2e passage 9,95 15:30 Tijdens de wedstrijd en de recreatieloop het kruispunt met behulp van hekken en lint vrij van

Nadere informatie

Dienst Preventie Stad Turnhout Politie Regio Turnhout

Dienst Preventie Stad Turnhout Politie Regio Turnhout Dienst Preventie Stad Turnhout Politie Regio Turnhout Wat is het fietsexamen? Het fietsexamen is een praktische proef in het centrum van Turnhout. Je moet kunnen aantonen dat je klaar bent om zelfstandig,

Nadere informatie

N302 LARSERWEG. Groot onderhoud. Maandag 1 juli t/m zaterdag 24 augustus Werkzaamheden. Planning & fasering. INFOBULLETIN juli 2019

N302 LARSERWEG. Groot onderhoud. Maandag 1 juli t/m zaterdag 24 augustus Werkzaamheden. Planning & fasering. INFOBULLETIN juli 2019 INFOBULLETIN juli 2019 Groot onderhoud LARSERWEG Maandag 1 juli t/m zaterdag 24 augustus 2019 In juli en augustus werkt Provincie Flevoland aan de bij Lelystad. De werkzaamheden zijn opgeknipt in meerdere

Nadere informatie

Groot onderhoud N302 LARSERWEG. Maandag 1 juli t/m zaterdag 24 augustus Werkzaamheden. Planning & fasering. INFOBULLETIN mei 2019

Groot onderhoud N302 LARSERWEG. Maandag 1 juli t/m zaterdag 24 augustus Werkzaamheden. Planning & fasering. INFOBULLETIN mei 2019 INFOBULLETIN mei 2019 Groot onderhoud LARSERWEG Maandag 1 juli t/m zaterdag 24 augustus 2019 In juli en augustus werkt Provincie Flevoland aan de bij Lelystad. De werkzaamheden zijn opgeknipt in meerdere

Nadere informatie

Verdubbeling van BELEID. Waarom Het traject Gent Brugge van spoorlijn 50A (Brussel-Zuid Oostende) is een belangrijke schakel in het Belgische

Verdubbeling van BELEID. Waarom Het traject Gent Brugge van spoorlijn 50A (Brussel-Zuid Oostende) is een belangrijke schakel in het Belgische Sinds jaren maken vele Drongenaars zich zorgen en over de NMBSplannen voor de uitbreiding van spoorlijn 50A, die dwars door Drongen loopt. De uitbreiding van twee naar vier sporen gaat vanzelfsprekend

Nadere informatie

Afschakelplan Oostakker & Gent -

Afschakelplan Oostakker & Gent - STRAAT SCHAARSTESCHIJF AAN DE RATTE 6 AANNEMERSSTRAAT 6 ABDIJMOLENSTRAAT 3 ABSDALESTRAAT 6 ACHTENE 6 ACHTENKOUTERSTRAAT 6 ACHTERDRIES 6 ACHTERHEKERS 3 ACHTERSTRAAT 6 ADELAARSSTRAAT 3 ADMIRAALDREEF 6 ADOLF

Nadere informatie

ADVIES FIETSROUTE HEIKANT - HULST

ADVIES FIETSROUTE HEIKANT - HULST ADVIES FIETSROUTE HEIKANT - HULST ADVIES FIETSROUTE HEIKANT HULST Vertrek: voor de school. Rijd via de Margrietstraat en de Schoolstraat naar de Vylainlaan. Goed uitkijken en achter elkaar rijden, want

Nadere informatie

Heraanleg Antwerpsesteenweg. 10 februari 2015 Infovergadering Sint-Amandsberg

Heraanleg Antwerpsesteenweg. 10 februari 2015 Infovergadering Sint-Amandsberg Heraanleg Antwerpsesteenweg 10 februari 2015 Infovergadering Sint-Amandsberg Agentschap Wegen en Verkeer Wegbeheerder van +- 6900 km gewestwegen, waarvan 1500 km autosnelwegen Aanleg, onderhoud en verbeteren

Nadere informatie

Hoe verandert uw route naar de A20? Stap voor stap naar een nieuwe aansluiting A20 Moordrecht

Hoe verandert uw route naar de A20? Stap voor stap naar een nieuwe aansluiting A20 Moordrecht Hoe verandert uw route naar de? Stap voor stap naar een nieuwe aansluiting Dit is een uitgave van Rijkswaterstaat www.rijkswaterstaat.nl 0800-8002 (gratis, dagelijks 06.00-22.30 uur) maart 2014 cd0314ck001

Nadere informatie

Omleidingen havenverkeer tussen oktober 2015 augustus 2017

Omleidingen havenverkeer tussen oktober 2015 augustus 2017 Omleidingen havenverkeer tussen oktober 2015 augustus 2017 Versie september 2015 Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) is al geruime tijd bezig met werken in het havengebied. De werken kaderen in de aanleg

Nadere informatie

Gebiedsdekkend Uitvoeringsplan Gent

Gebiedsdekkend Uitvoeringsplan Gent Gebiedsdekkend Uitvoeringsplan Gent Id: 5975 Cluster/GUP nummer: GUP-44021-058/199-176 Adres: Achtene nvt nvt Gent Achtene - zijstraat van Orchideestraat - afhankelijk van externe factoren: timing AWV

Nadere informatie

FIETSOSTRADE ANTWERPEN-ESSEN

FIETSOSTRADE ANTWERPEN-ESSEN ROUTEBESCHRIJVING DIENST MOBILITEIT Departement Ruimtelijke Ordening en Mobiliteit FIETSOSTRADE ANTWERPEN-ESSEN Hieronder vind je een routebeschrijving van de fietsostrade Antwerpen-Essen van Antwerpen-Luchtbal

Nadere informatie

stad brugge communicatiedienst

stad brugge communicatiedienst stad brugge communicatiedienst Aan de bewoners in de buurt van het Beursplein 8000 BRUGGE uw kenmerk ons kenmerk bijlagen verz.nr. datum comm/ms/bb12/177 (601) Omleidingsplan per fase Mei 2012 Frees- en

Nadere informatie

WEEKENDACTIVITEITEN FEBRUARI - MAART 2019

WEEKENDACTIVITEITEN FEBRUARI - MAART 2019 WEEKENDACTIVITEITEN FEBRUARI - MAART 2019 HUIZE ROZENWINGERD, BITTERZOETLAAN 5a, 8670 OOSTDUINKERKE, vrije.tijd@rozenwingerd.be Hallo, In deze brochure vinden jullie het aanbod van de maanden februari

Nadere informatie

uw kenmerk mail onderwerp juni 2017 telefoon en parkeren wordt Naast de verplicht verkeersbord C3 armband E3 - stilstaan

uw kenmerk mail onderwerp juni 2017 telefoon en parkeren wordt Naast de verplicht verkeersbord C3 armband E3 - stilstaan Aan de bewoners van dit pandd Brasschaat, postdatum 2017 Vragen over verkeersmaatregelen tijdens de triatlon van Brasschaat op zondag, 25 junii 2017? pz.brasschaat@police.belgium.eu of 03 650 35 06 ons

Nadere informatie

PRAKTISCHE INFO VERDERE VORMING PLAYBACK - HERFST 2016 START & EINDE

PRAKTISCHE INFO VERDERE VORMING PLAYBACK - HERFST 2016 START & EINDE PRAKTISCHE INFO VERDERE VORMING HEY JIJ, Je inschrijving voor de cursus is al een feit! Nu komt het er op aan om goed voorbereid aan de start te verschijnen. Deze infobrief helpt je hierbij op weg. PLAYBACK

Nadere informatie

HUBrussel Campus Koningstraat Routebeschrijving: Koningsstraat 336, 1030 Brussel Tel.: 02-221 12 11 Fax: 02-219 78 79 info@hubrussel.

HUBrussel Campus Koningstraat Routebeschrijving: Koningsstraat 336, 1030 Brussel Tel.: 02-221 12 11 Fax: 02-219 78 79 info@hubrussel. HUBrussel Campus Koningstraat Routebeschrijving: Koningsstraat 336, 1030 Brussel Tel.: 02-221 12 11 Fax: 02-219 78 79 info@hubrussel.be Met de trein: Het meest nabij gelegen station is het station Brussel-Noord.

Nadere informatie

Kinderen op de fiets

Kinderen op de fiets Kinderen op de fiets Kinderen vervoeren met de fiets 1. HET FIETSZITJE Vanaf ongeveer 1 jaar Van 9 tot 15 of tot 25 kg Uitgerust met : - gordeltjes - voetsteuntjes (verstelbaar in hoogte) - hoge rugsteun

Nadere informatie

Wandelmarathon Zeeuws Vlaanderen, 22 april 2018

Wandelmarathon Zeeuws Vlaanderen, 22 april 2018 Wandelmarathon Zeeuws Vlaanderen, 22 april 2018 We starten van de Markt in Terneuzen en gaan de De Jongestraat in; Aan het eind van de De Jongestraat gaan we links, de Herengracht op. We volgen deze weg

Nadere informatie

Figuur 1: overzicht werkzaamheden aan bruggen en Hoofdweg Oostzijde (N520)

Figuur 1: overzicht werkzaamheden aan bruggen en Hoofdweg Oostzijde (N520) Aan de bewoner(s) / gebruikers(s) van dit pand Postbus 250 2130 AG Hoofddorp Bezoekadres: Raadhuisplein 1 Hoofddorp Telefoon 0900 1852 Telefax 023 563 95 50 Cluster Contactpersoon Doorkiesnummer Uw brief

Nadere informatie

Deze wandeling brengt je door Luchtbal, den Dam en een stukje Merksem.

Deze wandeling brengt je door Luchtbal, den Dam en een stukje Merksem. 2 Beste wandelaar Deze wandeling brengt je door Luchtbal, den Dam en een stukje Merksem. De route is ongeveer 7 kilometer lang gaat over vlak terrein leid je naar verrassende en verborgen plaatsen in de

Nadere informatie

ADVIES FIETSROUTE NIEUW NAMEN - HULST

ADVIES FIETSROUTE NIEUW NAMEN - HULST ADVIES FIETSROUTE NIEUW NAMEN - HULST ADVIES FIETSROUTE NIEUW NAMEN HULST Vertrek: voor de kerk Volg de Hulsterloostraat richting Clinge, tot het eind. Hier kom je bij de zogenaamde rare kronkel. Kijk

Nadere informatie

Lesidee: maak de baan vrij

Lesidee: maak de baan vrij Lesidee: maak de baan vrij REGELS, REGELS EN NOG EENS REGELS (WERELDORIËNTATIE) Om het verkeer goed te laten verlopen bestaan er ontzettend veel regels. Bespreek het volgende met de leerlingen: Met welke

Nadere informatie

donderneejs Nieuwsbrief no. 20, 7 juli 2016

donderneejs Nieuwsbrief no. 20, 7 juli 2016 donderneejs Nieuwsbrief no. 20, 7 juli 2016 Inhoud: Formatie 1 Processierupsen 1 Even voorstellen 2 GGD 3 Doe je mee 4 Singelloop 5 Formatie; wie staat in welke groep. Komend schooljaar zal de basis voor

Nadere informatie

UITTREKSEL UIT HET REGISTER DER BERAADSLAGINGEN VAN HET SCHEPENCOLLEGE

UITTREKSEL UIT HET REGISTER DER BERAADSLAGINGEN VAN HET SCHEPENCOLLEGE UITTREKSEL UIT HET REGISTER DER BERAADSLAGINGEN VAN HET SCHEPENCOLLEGE Vergadering van: 18 februari 2019 Aanwezig: Els Robeyns, Burgemeester Johan Cabergs, Ilse Bosmans, Kristien Treunen, Eric Martens,

Nadere informatie

verslag participatie drongenplein / 10 / 2014 grontmij

verslag participatie drongenplein / 10 / 2014 grontmij verslag participatie drongenplein 16-18 / 10 / 2014 grontmij 4 5 knelpunten Verschillende knelpunten werden opgenoemd. We stellen voor deze onder 4 hoofdthema s te groeperen: identiteit, leefbaarheid,

Nadere informatie

SPECIALE AANDACHT VOOR DE FIETSPROEF

SPECIALE AANDACHT VOOR DE FIETSPROEF SPECIALE AANDACHT VOOR DE FIETSPROEF 1. BLIJF STEEDS UITERST RECHTS RIJDEN! ENKEL BIJ HET INHALEN KAN U NAAR LINKS UITWIJKEN. 2. RIJ UW EIGEN WEDSTRIJD. VOLG GEEN GROEP WANNEER U NIET GEWEND BENT IN GROEP

Nadere informatie

2015/08. Roland Outtier Gerard Vandoolaeghe Yves Lagage. voorzitter joggen voor Beginners logistiek evenementen

2015/08. Roland Outtier Gerard Vandoolaeghe Yves Lagage. voorzitter joggen voor Beginners logistiek evenementen Ieper 08/08/2015 Ook midden de zomervakantie stak het LOKO-team de koppen bij elkaar. Het najaar kondigt zich immers als zeer druk aan! In september bundelen we immers deelnames aan Dwars door Ieper, De

Nadere informatie

Afstanden. Kids ( 12j = geboren in 2003 of later) 100m zwemmen 1km lopen. Sprint (leeftijd: All) 250m zwemmen 2,5km lopen

Afstanden. Kids ( 12j = geboren in 2003 of later) 100m zwemmen 1km lopen. Sprint (leeftijd: All) 250m zwemmen 2,5km lopen DRAAIBOEK Afstanden Kids ( 12j = geboren in 2003 of later) 100m zwemmen 1km lopen Sprint (leeftijd: All) 250m zwemmen 2,5km lopen Kort (leeftijd: All) 500m zwemmen 5 km lopen Lang (leeftijd: All) 1000m

Nadere informatie

Gemeenteraad 22 mei 2014

Gemeenteraad 22 mei 2014 Gemeenteraad 22 mei 2014 Verzoekschrift BEERSE Nieuwe parallelweg als ontsluitingsweg voor vaste brug Bewoners van buurt Nieuwe Dreef en aanpalende straten 1 2 Persbericht door gemeente BEERSE 28 feb 2014

Nadere informatie

Ieper, 7 augustus Beste LOKO-vrienden

Ieper, 7 augustus Beste LOKO-vrienden Ieper, 7 augustus 2019 Beste LOKOvrienden Deze nieuwsbrief, eentje volledig in vakantiemodus, is een ultrakorte editie, maar toch blikken we graag nog eens op het begin van de zomer terug. We kijken ook

Nadere informatie

Liturgische kalender

Liturgische kalender Liturgische kalender Mariakerke-centrum: zaterdag 18.00 u. Drongen: zondag 9.00 u. Ekkergem: zondag 11.00 u. MAART 2017 wo 1 19.00 u. aswoensdag: viering Drongen za 4 zo 5 9.00 u. eucharistieviering Drongen

Nadere informatie

Winterloop Gent zo 15 december praktisch bekeken...

Winterloop Gent zo 15 december praktisch bekeken... Winterloop Gent zo 15 december praktisch bekeken... vzw gentloopt.be, Stad Gent, de amateursportfederatie FROS, en alle vrijwilligers en partners danken je van harte voor je deelname aan de eerste editie

Nadere informatie

FIETSPOOLING

FIETSPOOLING FIETSPOOLING BIKE@SCHOOL De school kan pooling organiseren Fietspooling - wat? Kleine groepjes jongeren uit dezelfde buurt komen samen naar school. Ze stappen of fietsen al dan niet onder begeleiding van

Nadere informatie

3. WEDSTRIJDREGLEMENT LOPERS EN FIETSERS... 4

3. WEDSTRIJDREGLEMENT LOPERS EN FIETSERS... 4 REGLEMENT RONDE VAN ZELE 9 APRIL 2016 1. ALGEMEENHEDEN... 2 A. ALGEMEEN IDEE... 2 B. INSCHRIJVING... 2 C. HET PARCOURS... 2 D. VERKEERSREGELS... 3 E. VERANTWOORDELIJKHEDEN EN BEVOEGDHEDEN ORGANISATIE...

Nadere informatie

Verkozen tot. Breda Sport Event. editie 7 OKTOBER 2012 AMGEN SINGELLOOP BREDA

Verkozen tot. Breda Sport Event. editie 7 OKTOBER 2012 AMGEN SINGELLOOP BREDA Verkozen tot Breda Sport Event 2011 27 e editie 2012 7 OKTOBER 2012 AMGEN SINGELLOOP BREDA AMGEN SINGELLOOP BREDA, 27e De Amgen Singelloop Breda: waar sport en gezelligheid hand in hand gaan! PROGRAMMA

Nadere informatie

Drongen. Avennesdreef. Veerstraat / Oude Gentweg. Keuzemeers D-1

Drongen. Avennesdreef. Veerstraat / Oude Gentweg. Keuzemeers D-1 Drongen Avennesdreef Veerstraat / Oude Gentweg Keuzemeers D-1 Algemene stedenbouwkundige voorschriften De stedenbouwkundige voorschriften bestaan uit een deel algemene voorschriften en een deel bijzondere

Nadere informatie

ZOMER 2016 START & EINDE

ZOMER 2016 START & EINDE PRAKTISCHE INFO ANIMATORCURSUS HEY JIJ, Je inschrijving voor de cursus is al een feit! Nu komt het er op aan om goed voorbereid aan de start te verschijnen. Deze infobrief helpt je hierbij op weg. ZOMER

Nadere informatie

stad brugge communicatiedienst 8000 BRUGGE

stad brugge communicatiedienst 8000 BRUGGE stad brugge communicatiedienst Aan de bewoners van de Wijngaardstraat en omgeving 8000 BRUGGE uw kenmerk ons kenmerk bijlagen verz.nr. datum comm/fvr/bb12/350 (296) 8 oktober 2012 Afbraakwerken Wijngaardstraat

Nadere informatie

Verkeersbesluit afsluiten diverse wegen en fietspaden en overige tijdelijke maatregelen in Leiderdorp op zondag 17 mei 20125 t.b.v.

Verkeersbesluit afsluiten diverse wegen en fietspaden en overige tijdelijke maatregelen in Leiderdorp op zondag 17 mei 20125 t.b.v. STAATSCOURANT Officiële uitgave van het Koninkrijk der Nederlanden sinds 1814. Nr. 12835 7 mei 2015 Verkeersbesluit afsluiten diverse wegen en fietspaden en overige tijdelijke maatregelen in Leiderdorp

Nadere informatie

Nieuwe fase voor werken aan Woluwedal vanaf 5 augustus

Nieuwe fase voor werken aan Woluwedal vanaf 5 augustus Nieuwe fase voor werken aan Woluwedal vanaf 5 augustus De Een nieuwe weg en een fietssnelweg langs de De werken aan het Woluwedal, langs de, zijn volop aan de gang. De Werkvennootschap legt aan de oostzijde

Nadere informatie

E40 in Merelbeke: 2 nieuwe bruggen en geluidsschermen

E40 in Merelbeke: 2 nieuwe bruggen en geluidsschermen E40 in Merelbeke: 2 nieuwe bruggen en geluidsschermen Infovergadering 30 maart 2017 Stefan Heuninck Projectingenieur AWV Agentschap Wegen en Verkeer Wegbeheerder van +- 6900 km gewestwegen, waarvan 1500

Nadere informatie

ROUTE BESCHRIJVINGEN. 1-4-2008 looproutes 1

ROUTE BESCHRIJVINGEN. 1-4-2008 looproutes 1 ROUTE BESCHRIJVINGEN 1-4-2008 looproutes 1 Alle routes in dit overzicht zijn gelopen door Hans Cuvelier en Steven Hummel in hun voorbereiding op de New YORK marathon. De afstanden zijn vastgelegd middels

Nadere informatie

Werkzaamheden warmtenet Utrecht. Aan de bewoners van dit pand: Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving. Beste mevrouw, heer,

Werkzaamheden warmtenet Utrecht. Aan de bewoners van dit pand: Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving. Beste mevrouw, heer, Postbus 19020, 3001 BA Rotterdam Werkzaamheden warmtenet Utrecht Aan de bewoners van dit pand: Rotterdam, 10 september 2018 Behandeld door: Gerrit Trouwborst Aanleg stadswarmteleiding Heycopstraat en omgeving

Nadere informatie

Schematisch. Schema met uitzonderingen

Schematisch. Schema met uitzonderingen 1 Schematisch Schema met uitzonderingen 2 Voorafgaand aan basisopstelling: stilstaan- en parkeerverbod maandag 21/5 9u tot en met woensdag 23/5 23u parking kermiskramen (uitgezonderd vergunninghouders)

Nadere informatie

stad brugge communicatiedienst 8000 BRUGGE

stad brugge communicatiedienst 8000 BRUGGE stad brugge communicatiedienst Aan de bewoners van de Smedenstraat, Kegelschoolstraat en omgeving 8000 BRUGGE uw kenmerk ons kenmerk bijlagen verz.nr. datum comm/sm/bb09/335(1205) plan 1 en plan 2 16 december

Nadere informatie

Verkeer Laar. College van Burgemeester en Wethouders en de leden van de Gemeenteraad Postbus AZ WEERT. Laar, 3 mei 2018

Verkeer Laar. College van Burgemeester en Wethouders en de leden van de Gemeenteraad Postbus AZ WEERT. Laar, 3 mei 2018 Verkeer Laar Onlangs heeft er een artikel in dagblad De Limburger gestaan m.b.t. het verkeer op Laar. De reden hiervan is dat de dorpsraad een brief heeft gestuurd aan de gemeente Weert over een aantal

Nadere informatie

Wijkdebat Drongen 19 maart 2009

Wijkdebat Drongen 19 maart 2009 Wijkdebat Drongen 19 maart 2009 INHOUD INLEIDING BURGEMEESTER 03 THEMA 1: SNELLE WEGEN 04 THEMA 2: FIETS- EN VOETPADEN 06 THEMA 3: DE LIJN 06 THEMA 4: TRAGE WEGEN 07 THEMA 5: SPELEN EN SPORTEN 07 THEMA

Nadere informatie

Besluit van de burgemeester

Besluit van de burgemeester Besluit van de burgemeester Overwegende dat in de gemeente Hoeilaart van 15 tot en met 18 september 2017 het Druivenfestival plaatsvindt met tal van activiteiten: rondgangen, optredens, folkloristische

Nadere informatie

Omloop Tom Schouten Wielersport (2016) - route 100 km

Omloop Tom Schouten Wielersport (2016) - route 100 km START HSK Trias, Jaap Edenweg Voorbij ingang parcours Vervolgens fietspad (Jaap Edenweg) Fietspad Jaap Edenweg Bij splitsing fietspad Fietspad bocht naar rechts volgen en alsmaar blijven rijden Einde pad

Nadere informatie

Onze 6 punten voor een betere mobiliteit in Hasselt

Onze 6 punten voor een betere mobiliteit in Hasselt Onze 6 punten voor een betere mobiliteit in Hasselt 1) Openbaar vervoer 2) Park en Ride Signalisatie 3) Doorgaand verkeer 4) Binnen de grote ring 5) Sluipverkeer 6) Alternatieve vervoersmiddelen De Situatie

Nadere informatie

DOEL VAN LANGE DUURLOPEN Wat is het doel van lange duurlopen op weg naar je marathon?

DOEL VAN LANGE DUURLOPEN Wat is het doel van lange duurlopen op weg naar je marathon? TRAINEN VOOR DE KUSTMARATHON ZEELAND Dat lange rustige duurlopen de basis zijn voor een goede marathontraining, weet iedere hardloper. Maar velen weten niet, of willen niet weten, dat deze duurlopen heel

Nadere informatie

Hoe van fietspad spoorbrug naar N344

Hoe van fietspad spoorbrug naar N344 Hoe van fietspad spoorbrug naar N344 (en vice versa) Huidige situatie: Fietsers moeten afstappen en met de trap (½ minuut tijdverlies, risico van vallen, zwaar met de trap met e-bike). Of fietsers moeten

Nadere informatie

Persbericht. Omvorming N49 naar A11 op het grondgebied van Maldegem. Wijziging streefbeeld N49

Persbericht. Omvorming N49 naar A11 op het grondgebied van Maldegem. Wijziging streefbeeld N49 Persbericht Omvorming N49 naar A11 op het grondgebied van Maldegem Wijziging streefbeeld N49 Maldegem, 30 november 2015 De N49, de zogenaamde expresweg tussen Antwerpen en Westkapelle (Knokke), dateert

Nadere informatie

1. Evelien Leterme. Ieper, 20 april Beste LOKO-vrienden

1. Evelien Leterme. Ieper, 20 april Beste LOKO-vrienden Ieper, 20 april 2017 Beste LOKO-vrienden Tijdens onze paasmaandagtraining brachten mevr. en mr. Paashaas ons een bezoekje. Inspanning en ontspanning lopen bij ons in de club arm in arm. Hoe groot de drang

Nadere informatie