Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 1000 Press, versie 1.0

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 1000 Press, versie 1.0"

Transcriptie

1 Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 1000 Press, versie 1.0 Dit document bevat informatie over de Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 1000 Press, versie 1.0. OPMERKING: De term EX Print Server verwijst in dit document naar de Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 1000 Press. Met de term pers wordt altijd de Xerox Color 1000 Press bedoeld. Software installeren InstallShield-wizard weergegeven in het Engels Wanneer u Braziliaans-Portugese of Nederlandse gebruikerssoftware installeert op de EX Print Server, worden de dialoogvensters van de InstallShield-wizard weergegeven in het Engels. In de gebruikersinterface wordt echter de juiste taal weergegeven voor de Fiery-hulpprogramma s wanneer deze worden gebruikt. Command WorkStation Lege taakwachtrij Nadat u verschillende taken in Command WorkStation hebt afgedrukt, worden de taken in de lijst Geblokkeerd mogelijk pas weergegeven nadat u de muiscursor boven de locatie houdt waar de taken getoond zouden moeten worden in de wachtrij. Ongeldig bereik In Taakeigenschappen kunt u een ongeldig bereik voor Pagina s/records/vellen selecteren op het tabblad Taakinfo of in SeeQuence Impose. Instellingen voor Uitvoerprofiel onjuist beschreven in Help Als de afdrukoptie Uitvoerprofiel is ingesteld op Mediaprofiel gebruiken, wordt in de EX Print Server een uitvoerprofiel voor de taak geselecteerd op basis van de Paper Cataloginstelling. De instellingen Kleurprofiel voorzijde en Kleurprofiel achterzijde die aan de Paper Catalog-instelling zijn gekoppeld, worden gebruikt om af te drukken op respectievelijk de voor- en achterzijde van een vel. U kunt de koppeling tussen een papierkeuze en een uitvoerprofiel niet instellen in de instellingen voor Uitvoerprofiel in Command WorkStation. Dit wordt ten onrechte vermeld in de Help van Command WorkStation. Netwerkverbinding Command WorkStation maakt geen verbinding met als de computer waarop Command WorkStation is geïnstalleerd niet op het netwerk is aangesloten. Copyright 2010 Electronics for Imaging, Inc. Bestelnummer: maart 2010

2 Pagina 2 Tabbladen afdrukken Wijzigingen in sectie over tabbladen afdrukken in Hulpprogramma s Houd rekening met de volgende wijzigingen in de workflow voor tabbladen afdrukken, zoals beschreven in het hoofdstuk Command WorkStation in Hulpprogramma s. Afdrukken met SEF niet ondersteund SEF (Short Edge Feed, invoer korte zijde) wordt niet ondersteund voor tabbladen afdrukken. Afdrukken met LEF (Long Edge Feed, invoer lange zijde) wordt wel ondersteund. Tabbladen plaatsen in de pers De instructies voor het plaatsen van tabbladen in de pers zijn juist, behalve het volgende: Tabbladen moeten alleen LEF worden geplaatst, niet SEF. U kunt tabbladen met de bedrukte zijde omhoog plaatsen, naast plaatsing met de bedrukte zijde omlaag zoals beschreven in Hulpprogramma s. Als u de tabbladen met de bedrukte zijde omhoog plaatst, selecteert u Bedrukte zijde omhoog op het tabblad Afwerking in Taakeigenschappen van Command WorkStation. Instellingen opgeven op de pers Houd rekening met het volgende: Geef voor het afdrukken van tabbladen niet SEF op. Voor LEF-taken van Letter-formaat selecteert u Aangepast formaat en voert u 9 inch in voor de breedte en 11 inch voor de hoogte. Voor LEF-taken van A4-formaat selecteert u Aangepast formaat en voert u 223,5 mm in voor de breedte en 296 mm voor de hoogte. Geef in het veld Modulus het aantal tabbladen per set op. Kies bij Mediatype een van de tabbladtypen. Als de tabbladen zijn voorgedrukt, selecteert u Voorgedrukte media. OPMERKING: Als de tabbladen zijn voorgedrukt, geeft u instellingen op in het venster Paginabereik van de functie Gemengde media in Taakeigenschappen van Command WorkStation. Als de tabbladen niet zijn voorgedrukt, gebruikt u het venster Tabblad invoegen van de functie Gemengde media om de tekst op te geven die u op de tabbladen wilt afdrukken. Paper Catalog Mediumingangen instellen Mediumingangen worden gedefinieerd op de gebruikersinterface van de pers en vermeld in Paper Catalog op de EX Print Server. Selecteer in de lijst media voor uw taak. Raadpleeg de EX Print Server Installatie- en onderhoudshandleiding voor informatie over het instellen van de communicatieverbinding voor mediumingangen tussen de EX Print Server en de pers.

3 Pagina 3 DE MEDIACATALOGUS INSTELLEN 1 Klik op de EX Print Server op Fabrieksinstellingen herstellen in het venster Paper Catalog in Command WorkStation. 2 Meld u aan als beheerder via de gebruikersinterface van de pers. OPMERKING: Nadat u de volgende stappen hebt voltooid, moet u zich weer afmelden als beheerder. 3 Klik op Manage Stock Library (Papierbibliotheek beheren). 4 Als u een medium wilt selecteren die in Paper Catalog wordt weergegeven, selecteert u de mediumingang in de lijst met aanbevolen media en klikt u vervolgens op Toevoegen om de ingang te verplaatsen naar de papierbibliotheek. 5 Als u een nieuwe ingang wilt maken, selecteert u de parameters via de gebruikersinterface van de pers, geeft u het medium een naam en voegt u het vervolgens toe aan de papierbibliotheek. Raadpleeg de documentatie bij de pers voor meer informatie over het instellen van mediumingangen. De mediumingangen in de papierbibliotheek worden weergegeven in het menu Paper Catalog in Command WorkStation op de EX Print Server. Als u een van de mediumingangen in de papierbibliotheek toewijst aan een lade, moet u de lade mogelijk volledig openen en sluiten voordat het medium wordt weergegeven in Command WorkStation. OPMERKING: Nadat u het instellen van de mediacatalogus hebt voltooid, meld u zich bij de gebruikersinterface van de pers af als beheerder. Als u als beheerder aangemeld blijft, wordt het afdrukken op de pers gestopt. Fabrieksinstellingen herstellen Wanneer u klikt op Fabrieksinstellingen herstellen in het venster Paper Catalog, worden alle mediumingangen gewist, behalve de volgende: Media die zijn toegewezen aan een van de laden. Media die zijn geselecteerd voor een taak in de lijst Geblokkeerd of Afgedrukt in Taakcentrum van Command WorkStation. Als een taak is afgedrukt met een mediumingang vanuit Paper Catalog, bijvoorbeeld Blue Cover Glass (Blauw omslag glanzend), blijft deze mediumingang behouden in de lijst Paper Catalog. Dit is omdat Blue Cover Glass is geselecteerd in Taakeigenschappen voor die bepaalde taak. Als u dit wilt voorkomen, moet u de Paper Catalog-selectie in Taakeigenschappen verwijderen nadat u de taak hebt afgedrukt.

4 Pagina 4 Paper Catalog en JDF-taken Wanneer u een JDF-taak naar de EX Print Server verstuurt en automatische mediumtoewijzing niet lukt, kunt u de functie Toevoegen/toewijzen aan papiercatalogus niet gebruiken om media toe te voegen aan Paper Catalog, zoals beschreven in de Help van Command WorkStation. U moet de media voor de JDF-taak handmatig toevoegen via de gebruikersinterface van de pers. Mac OS X Wachtrijnaam voor afdrukverbinding opgeven Wanneer u een printer toevoegt op een computer met Mac OS X v10.5.x of v10.6.x, moet u de wachtrijnaam voor afdrukverbinding in kleine letters opgeven voor print, hold en direct, en de overeenkomstige namen van de virtuele standaardprinters. Informatievenster ES-1000 blijft geopend Na de installatie van Command WorkStation op een Mac OS X-computer blijft het informatievenster van de ES-1000 geopend. U moet de toepassing handmatig sluiten. Niet-Engelse printer toevoegen in Mac OS X v10.6 Als u het printerstuurprogramma van de EX Print Server installeert op een computer met een niet-engelse versie van Mac OS X v10.6 en de meeste afdrukopties en opdrachten worden in het Engels weergegeven, kunt u met de volgende procedure een niet-engels printerstuurprogramma toevoegen. In plaats van het printerstuurprogramma automatisch te laten selecteren, moet u navigeren naar Andere om het juiste printerstuurprogramma voor uw taal te selecteren. EEN NIET-ENGELS PRINTERSTUURPROGRAMMA TOEVOEGEN IN MAC OS X V Open het dialoogvenster Voeg printer toe. De lijst met beschikbare Bonjour-printers wordt weergegeven. 2 Selecteer de EX Print Server in de lijst. 3 Kies Andere in de lijst bij Druk af via. 4 Navigeer op de vaste schijf naar Bibliotheek > Printers > PPDs > Contents > Resources en open de taalmap die overeenkomt met de taal die u op uw systeem gebruikt. 5 Selecteer de EX Print Server in de lijst. 6 Klik op Open en klik vervolgens op Voeg toe.

5 Pagina 5 Installeerbare opties in Mac OS X v10.4.x Wanneer het printerstuurprogramma van de EX Print Server is geïnstalleerd op Mac OS X v10.4.x, worden niet alle productieafwerkeenheden weergegeven in het venster Installeerbare opties wanneer u dit voor het eerst opent. Als u alle afwerkeenheden wilt bekijken, sluit u het dialoogvenster van de printer en selecteert u Configure om het venster Installeerbare opties weer te geven. Tweerichtingscommunicatie inschakelen voor toegang tot kleurinstellingen In het printerstuurprogramma van de EX Print Server voor Mac OS X-computers is tweerichtingscommunicatie standaard uitgeschakeld. U moet het selectievakje Tweerichtingscommunicatie inschakelen om toegang te krijgen tot basisinstellingen en geavanceerde kleurinstellingen. Boekje afdrukken Boekjestaak verwerken Wanneer u een boekjestaak naar Command WorkStation verstuurt en deze wordt verwerkt en geblokkeerd zonder wijzigingen in de standaardtaakeigenschappen, wordt een bericht weergegeven dat de toestemming is geweigerd. Instelling Boekje vouwen Wanneer u Katernopvangbak kiest in het menu Opvangbak op het tabblad Afwerking voordat u Boekje vouwen selecteert als vouwstijl, kan een conflict optreden dat niet kan worden verholpen door op OK te klikken. Om dit conflict te voorkomen, selecteert u eerst Boekje vouwen als vouwstijl en kiest u vervolgens Katernopvangbak in het menu Opvangbak. Afdrukken Extra vermeld papierformaat Het papierformaat 8,50 x 11,00 inch wordt tweemaal vermeld in het menu Papierformaat op het tabblad Media in Taakeigenschappen. Onderbroken taak nog steeds weergegeven Wanneer u een taak verzendt als Direct afdrukken, maar het vereiste papierformaat niet in de pers is geplaatst, wordt de onderbroken taak weergegeven alsof nog steeds wordt geprobeerd deze af te drukken. Tabbladtekst onjuist afgedrukt Tabbladtekst die in het venster Tabblad invoegen is ingevoegd en moet worden afgedrukt op meerdere regels op een tabblad, wordt mogelijk afgedrukt op een enkele regel.

6 Pagina 6 Volgende afdrukken Wanneer Volgende afdrukken is geselecteerd voor een taak in de blokkeringswachtrij, wordt deze taak pas verwerkt en afgedrukt na alle taken die op dat moment worden afgedrukt. Documentgrootte niet beschikbaar Wanneer het printerstuurprogramma van de EX Print Server is geïnstalleerd via Aanwijzen en afdrukken (SMB), wordt Documentgrootte op het tabblad Media grijs weergegeven. De instelling voor Documentgrootte geeft het formaat weer dat in de toepassing is opgegeven. Papierformaat Legal met perforatie In een Microsoft Word-document met het paginaformaat 8,5 x13 Legal SEF waarvoor een perforatie met 2 gaten is opgegeven, wordt de eerste pagina van de taak niet geperforeerd. Voorbeeldafdruk Voorbeeldafdruk wordt niet ondersteund in Command WorkStation. U kunt echter drukken op de knop voor voorbeeldafdruk op lade 1 of 2 van de stapeleenheid voor hoge capaciteit op de pers om een voorbeeldset van de taak te verkrijgen. Mediagewicht De mediagewichtinstelling 350 g/m² is gelijk aan omslagpapier van 130 lb. Beeldverbetering Over de functie Beeldverbetering Met de functie Beeldverbetering kunt u verbeterde fotoafwerking toepassen op kleurenafbeeldingen op opgegeven pagina s of vellen van een taak. Deze functie heeft alleen invloed op fotografische afbeeldingen, niet op lijntekeningen zoals logo s of diagrammen. Als u deze functie wilt inschakelen, selecteert u de optie Beeldverbetering toepassen voor een taak en geeft u de gewenste pagina s of vellen op. Deze optie bevindt zich op het tabblad Afbeelding van de printerstuurprogramma s en in Taakeigenschappen van Command WorkStation. Instellingen voor Beeldverbetering aanpassen Standaard worden de belichting, kleur, schaduwen, hooglichten en scherpte van elke afbeelding geoptimaliseerd door de EX Print Server. Als deze standaardinstellingen niet het gewenste resultaat opleveren, kunt u de instellingen voor Beeldverbetering aanpassen. Met aangepaste instellingen kunt u specifieke waarden instellen voor eigenschappen zoals Helderheid en kunt u ook Rode-ogencorrectie inschakelen.

7 Pagina 7 DE INSTELLINGEN VOOR BEELDVERBETERING AANPASSEN 1 Ga in Command WorkStation naar Apparaatcentrum > Werkstromen > Beeldverbetering. De huidige instellingen voor Beeldverbetering worden weergegeven. 2 Klik op Bewerken. Het venster Instellingen voor beeldverbetering wordt weergegeven. 3 Klik op Aangepaste instellingen, wijzig de instellingen en klik vervolgens op OK. In de onderstaande secties worden de instellingen voor Beeldverbetering beschreven. Belichting Selecteer Belichting als u de besturingselementen Dynamische correctie, Contrast en Helderheid wilt inschakelen. Als Dynamische correctie is geselecteerd, wordt elke afbeelding door de EX Print Server geanalyseerd en wordt geprobeerd Contrast en Helderheid juist in te stellen met behulp van afzonderlijke waarden voor Contrast en Helderheid. Met Dynamische correctie wordt geprobeerd het volledige bereik van donker tot licht te vullen. U kunt ook aanpassingen voor Contrast en Helderheid opgeven. Als Dynamische correctie is geselecteerd, worden aanpassingen voor Contrast en Helderheid toegepast in aanvulling op de aanpassingen van Dynamische correctie. Als Dynamische correctie niet is geselecteerd, worden aanpassingen voor Contrast en Helderheid toegepast op de oorspronkelijke afbeelding. Kleur Selecteer Kleur als u de besturingselementen Kleurzweemcorrectie, Tint en Verzadiging wilt inschakelen. Als Kleurzweemcorrectie is geselecteerd, wordt elke afbeelding door de EX Print Server geanalyseerd en wordt geprobeerd de kleurbalans van de afbeelding te corrigeren. U kunt ook aanpassingen voor Tint en Verzadiging opgeven. Als Kleurzweemcorrectie is geselecteerd, worden aanpassingen voor Tint en Verzadiging toegepast in aanvulling op de aanpassingen van Kleurzweemcorrectie. Aanpassingen van de kleurbalans worden toegepast en vervolgens worden aanpassingen van Tint en Verzadiging toegepast. Als Kleurzweemcorrectie niet is geselecteerd, worden aanpassingen voor Tint en Verzadiging toegepast op de oorspronkelijke afbeelding.

8 Pagina 8 Schaduwen en hooglichten Selecteer Schaduwen en hooglichten als u de besturingselementen Automatische correctie, Schaduwen en Hoge lichten wilt inschakelen. Als Automatische correctie is geselecteerd, wordt elke afbeelding door de EX Print Server geanalyseerd en wordt geprobeerd schaduwen die te donker zijn en hoge lichten die te licht zijn te corrigeren. U kunt verbeteringen voor Schaduwen en Hoge lichten ook handmatig opgeven. In dat geval moet u Automatische correctie uitschakelen. Scherpte Selecteer Scherpte als u de besturingselementen voor scherpte wilt inschakelen. Het besturingselement Scherpte van huidgedeelten beïnvloedt de huidkleuren in een afbeelding. Het besturingselement Scherpte van niet-huidgedeelten beïnvloedt de overige kleuren in de afbeelding. Het bereik voor beide besturingselementen is -100 (zachter maken) tot 100 (scherper maken). Rode-ogencorrectie Rode ogen ontstaan doordat een lichtbron, meestal de ingebouwde flits van een camera, weerkaatst van het netvlies in het oog van de geportretteerde, waardoor de pupil op de foto rood wordt. Als Rode-ogencorrectie is geselecteerd, wordt de afbeelding door de EX Print Server geanalyseerd en wordt geprobeerd rode ogen te lokaliseren en te corrigeren. U kunt de grootte van het correctiegebied aanpassen met het besturingselement Gebied, waarbij 100 overeenkomt met het gebied van de rode pupil. Kleurinstellingen Doorzichtige droge inkt Als u Kleurmodus voor een taak instelt op Grijswaarden op het tabblad Kleur in Taakeigenschappen, kan de optie Doorzichtige droge inkt op het tabblad Afbeelding niet worden ingeschakeld. Profiel niet beschikbaar Wanneer u CMYK/grijswaarden als bronprofiel selecteert op het tabblad Kleur > Instellingen, is het profiel ISO coated v2 (ECI) niet beschikbaar als keuze.

9 Pagina 9 Verwerkingsmethode CMYK/grijswaarden De optie Verwerkingsmethode CMYK/grijswaarden kunt u instellen op Volledig (bron VGC) en Volledig (uitvoer VGC), zoals beschreven in Afdrukken in kleur. De instelling Snel die wordt beschreven in Afdrukken in kleur wordt niet ondersteund. U kunt de optie Verwerkingsmethode CMYK/grijswaarden ook instellen op Pure primairen. Met deze instelling worden primaire kleuren in een taak (alleen C, alleen M of alleen Y) afgedrukt als primaire kleuren waarbij slechts één kleurstof wordt gebruikt. Secundaire kleuren (M+Y, C+Y en C+M) worden afgedrukt als secundaire kleuren, waarbij slechts twee kleurstoffen worden gebruikt. Het resultaat zijn pure primaire en secundaire kleuren, met minimale strepen in kleurverlopen. Pure primairen gaat ten koste van de algemene kleurnauwkeurigheid. Gebruik Pure primairen niet als kleurnauwkeurigheid van belang is, zoals bij het afdrukken van drukproeven. Lettertypen Kanji-lettertypen worden niet weergegeven Bepaalde Kanji-lettertypen worden mogelijk niet juist weergegeven in een PDF, hoewel de lettertypen juist zijn ingesloten in het PostScript-bronbestand en zijn geïnstalleerd op de EX Print Server. SeeQuence Suite Papierformaat in SeeQuence Impose Het papierformaat voor een taak die is verzonden naar de blokkeringswachtrij en wordt geopend in SeeQuence Impose op een Mac OS X-computer, wordt mogelijk niet juist weergegeven. Velbereik in SeeQuence Impose De optie New Sheet Range (Nieuw velbereik) is niet beschikbaar in het venster SeeQuence Impose. Lijstweergave niet beschikbaar in SeeQuence Preview In de Help van SeeQuence Preview wordt verwezen naar Lijstweergave, een alternatieve manier om pagina s in het paginaweergavevenster weer te geven als een lijst in tekstindeling. Lijstweergave is niet langer beschikbaar. Pagina s worden weergegeven als miniatuurweergaven in het paginaweergavevenster.

10 Pagina 10 Boekjesinstellingen genegeerd in SeeQuence Impose Als u probeert een taak te openen in Impose met boekjesinstellingen die zijn opgegeven in Taakeigenschappen en het bericht Boekjesinstellingen worden genegeerd omdat dongle niet is gedetecteerd. wordt weergegeven, hebt u mogelijk een onjuiste dongle geïnstalleerd. De juiste dongle is de enkele SeeQuence Suite-dongle waarmee zowel Impose als Compose wordt geactiveerd. APPE-taken opslaan in SeeQuence Impose Wanneer u een taak in SeeQuence Impose inslaat met APPE (Adobe PDF Print Engine) geselecteerd in Taakeigenschappen, en de taak opslaat, kunt u niet meer terugkeren om verdere inslagwijzigingen in de ingeslagen taak aan te brengen. De standaardopslagindeling voor ingeslagen APPE-taken is als PDF met één laag, waarbij geen verdere wijzigingen mogelijk zijn. Als u niet tevreden bent met de gemaakte keuzen voor inslag, moet u opnieuw starten met de oorspronkelijke taak. OPMERKING: Als u een taak opslaat in DBP-indeling, kunt u verdere inslagwijzigingen aanbrengen, maar wordt de taak verwerkt (RIP) als een PostScript-taak, niet als een APPE-taak. Hot Folders Vergrendelingspictogram voor Hot Folders-instellingen Wanneer u taakinstellingen opgeeft voor een Hot Folder, is voor veel instellingen mogelijk geen vergrendelingspictogram beschikbaar. Impose-instellingen in Hot Folders Als u Hot Folders opent op een clientcomputer waarvan het besturingssysteem niet wordt ondersteund en vervolgens een Impose-sjabloon selecteert, wordt het venster New Settings (Nieuwe instellingen) gesloten. Map Failed bestaat niet In de Help van Hot Folders wordt verwezen naar een map Failed waarin bestanden worden opgeslagen die niet juist zijn verwerkt. De map Failed is niet beschikbaar in de laatste versie van Hot Folders.

11 Pagina 11 Variabele gegevens afdrukken FreeForm-bestanden niet juist verwerkt FreeForm-bestanden worden mogelijk niet juist verwerkt, waarna een foutbericht wordt weergeven. Als dit gebeurt, verzendt u eerst de master en verzendt u vervolgens de variabele gegevens als een afzonderlijke taak. Verzend de master en de variabele gegevens niet tegelijkertijd. Recordlengte definiëren voor FreeForm- en VDP-taken De optie Recordlengte definiëren is niet beschikbaar voor FreeForm- en VDP-taken, hoewel het selectievakje zich wel bevindt op het tabblad VDP in Taakeigenschappen. Beperking van Recordlengte definiëren niet verwijderd Als u Recordlengte definiëren selecteert op het tabblad VDP in Taakeigenschappen en vervolgens Taakeigenschappen opnieuw opent en de instelling Recordlengte definiëren voor die taak verwijdert, blijven de opties Boekje en Combineren niet beschikbaar, terwijl deze wel beschikbaar zouden moeten zijn. Sommige opties van Opmaak niet beschikbaar voor VDP-taken Wanneer u werkt met FreeForm-bestanden, zijn de opties Boekje, N per vel en Combineren op het tabblad Opmaak mogelijk niet beschikbaar wanneer u deze voor het eerst selecteert. Zorg dat u op OK klikt nadat u Geen selecteert voor de optie Master gebruiken op het tabblad VDP, en selecteer vervolgens de opties op het tabblad Opmaak. SeeQuence Compose voor FreeForm-taken De optie SeeQuence Compose zou niet geselecteerd moeten kunnen worden voor variabele FreeForm-taken, maar het is mogelijk deze optie te selecteren.

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox igen4 Press, versie 3.0

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox igen4 Press, versie 3.0 Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox igen4 Press, versie 3.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij alle gebruikers

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 2.5

Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 2.5 Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 2.5 Dit document bevat informatie over de Fiery EX4112/4127 versie 2.5. Voordat u de Fiery EX4112/4127 gebruikt, moet u een kopie maken van deze Versienotities

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX 560 Print Server, Powered by Fiery, versie 2.0

Versienotities voor de klant Xerox EX 560 Print Server, Powered by Fiery, versie 2.0 Versienotities voor de klant Xerox EX 560 Print Server, Powered by Fiery, versie 2.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij alle gebruikers bekend is voordat

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 1.3

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 1.3 Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 1.3 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 1.1

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 1.1 Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 1.1 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat alle gebruikers

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EXP4110, versie 1.1SP1 voor Xerox 4110

Versienotities voor de klant Fiery EXP4110, versie 1.1SP1 voor Xerox 4110 Versienotities voor de klant Fiery EXP4110, versie 1.1SP1 voor Xerox 4110 Dit document beschrijft de upgrade van de Fiery EXP4110-printerstuurprogramma s voor ondersteuning van de optie Lade 6 (Extra groot).

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 1.0

Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 1.0 Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 1.0 Dit document bevat informatie over de Fiery EX4112/4127 versie 1.0. Voordat u de Fiery EX4112/4127 met versie 1.0 gaat gebruiken, moet u kopieën

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer, versie 1.1

Versienotities voor de klant Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer, versie 1.1 Versienotities voor de klant Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer, versie 1.1 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie

Nadere informatie

Fiery Remote Scan. Verbinden met Fiery servers. Verbinding maken met een Fiery server bij het eerste gebruik

Fiery Remote Scan. Verbinden met Fiery servers. Verbinding maken met een Fiery server bij het eerste gebruik Fiery Remote Scan Met Fiery Remote Scan kunt u scantaken beheren op de Fiery server en de printer vanaf een externe computer. Met Fiery Remote Scan kunt u het volgende doen: Scans starten vanaf de glasplaat

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer, versie 1.0

Versienotities voor de klant Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer, versie 1.0 Versienotities voor de klant Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie

Nadere informatie

Fiery Remote Scan. Fiery Remote Scan openen. Postvakken

Fiery Remote Scan. Fiery Remote Scan openen. Postvakken Fiery Remote Scan Met Fiery Remote Scan kunt u scantaken op de Fiery-server en de printer beheren vanaf een externe computer. Met Fiery Remote Scan kunt u het volgende doen: Scans starten vanaf de glasplaat

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D kopieermachineprinter,

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D kopieermachineprinter, Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D110-125 kopieermachineprinter, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze

Nadere informatie

2 mei 2014. Remote Scan

2 mei 2014. Remote Scan 2 mei 2014 Remote Scan 2014 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. Inhoudsopgave 3 Inhoudsopgave...5 openen...5 Postvakken...5

Nadere informatie

LeesMij Aangepaste uitvoerprofielen voor de Fiery-afdrukcontroller maken met Fiery Color Profiler Suite: System 9R2

LeesMij Aangepaste uitvoerprofielen voor de Fiery-afdrukcontroller maken met Fiery Color Profiler Suite: System 9R2 LeesMij Aangepaste uitvoerprofielen voor de Fiery-afdrukcontroller maken met Fiery Color Profiler Suite: System 9R2 In dit document wordt beschreven hoe u met Fiery Color Profiler Suite een aangepast uitvoerprofiel

Nadere informatie

Fiery EX4112/4127. Afdrukken uit Mac OS

Fiery EX4112/4127. Afdrukken uit Mac OS Fiery EX4112/4127 Afdrukken uit Mac OS 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45064027 07 oktober 2007 INHOUD 3

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 2.0

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 2.0 Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 2.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat alle gebruikers

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EXP8000 Color Server, versie 1.0

Versienotities voor de klant Fiery EXP8000 Color Server, versie 1.0 Versienotities voor de klant Fiery EXP8000 Color Server, versie 1.0 Dit document bevat informatie over de Fiery EXP8000 Color Server -software versie 1.0. Maak, voordat u de Fiery EXP8000 Color Server

Nadere informatie

Voorbeelden van workflows

Voorbeelden van workflows 2014 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 9 juni 2014 Inhoud 3 Inhoud Voorbeelden van het afdrukken van workflows voor de

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de 770 Digital Color Press. Afdrukken

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de 770 Digital Color Press. Afdrukken Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de 770 Digital Color Press Afdrukken 2012 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product.

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D110-125 Kopieermachine-printer. Afdrukken

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D110-125 Kopieermachine-printer. Afdrukken Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D110-125 Kopieermachine-printer Afdrukken 2012 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Afdrukken uit Mac OS

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Afdrukken uit Mac OS Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press Afdrukken uit Mac OS 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen

Nadere informatie

Xerox 700 Digital Color Press met Integrated Fiery Color Server. Variabele gegevens afdrukken

Xerox 700 Digital Color Press met Integrated Fiery Color Server. Variabele gegevens afdrukken Xerox 700 Digital Color Press met Integrated Fiery Color Server Variabele gegevens afdrukken 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen

Nadere informatie

Afdrukken vanaf Macintosh OSwerkstations

Afdrukken vanaf Macintosh OSwerkstations 15 Afdrukken vanaf Macintosh OSwerkstations U kunt naar de DocuColor 2006 afdrukken zoals u naar elke andere printer vanuit eender welke applicatie zou doen, namelijk door de DocuColor 2006 te selecteren

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Afdrukken uit Mac OS

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Afdrukken uit Mac OS Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press Afdrukken uit Mac OS 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen

Nadere informatie

Afdrukken uit Mac OS. Fiery Network Controller voor DocuColor 240/250

Afdrukken uit Mac OS. Fiery Network Controller voor DocuColor 240/250 Fiery Network Controller voor DocuColor 240/250 Afdrukken uit Mac OS Waar in dit document wordt verwezen naar DocuColor 242/252/260 moet dit DocuColor 240/250 zijn. 2007 Electronics for Imaging, Inc. De

Nadere informatie

Afdrukken vanaf Windowswerkstations

Afdrukken vanaf Windowswerkstations 14 Afdrukken vanaf Windowswerkstations Aan de hand van de volgende instructies kunt u afdrukopties instellen en afdrukken vanaf computers die draaien onder een van de volgende besturingssystemen: Windows

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series, versie 1.0

Versienotities voor de klant Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series, versie 1.0 Versienotities voor de klant Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij alle gebruikers

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D95 kopieermachine-printer, versie 1.0

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D95 kopieermachine-printer, versie 1.0 Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D95 kopieermachine-printer, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie

Nadere informatie

Xerox EX136 Print Server Powered by Fiery voor de Xerox D136 kopieermachine-printer. Afdrukken

Xerox EX136 Print Server Powered by Fiery voor de Xerox D136 kopieermachine-printer. Afdrukken Xerox EX136 Print Server Powered by Fiery voor de Xerox D136 kopieermachine-printer Afdrukken 2013 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 2.2

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 2.2 Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 2.2 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie

Nadere informatie

Geavanceerde opties. Afdrukken op deelpagina's. Phaser 5500-laserprinter. In dit onderwerp wordt het volgende besproken:

Geavanceerde opties. Afdrukken op deelpagina's. Phaser 5500-laserprinter. In dit onderwerp wordt het volgende besproken: Geavanceerde opties In dit onderwerp wordt het volgende besproken: "Afdrukken op deelpagina's" op pagina 2-68 "Meerdere pagina's op één vel papier afdrukken (X op één)" op pagina 2-69 "Brochures afdrukken"

Nadere informatie

Afdrukken van variabele gegevens

Afdrukken van variabele gegevens 2014 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 9 juni 2014 Inhoud 3 Inhoud Overzicht van het afdrukken van variabele gegevens

Nadere informatie

Versienotities voor de klant voor Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color C75 Press, versie 1.0

Versienotities voor de klant voor Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color C75 Press, versie 1.0 Versienotities voor de klant voor Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color C75 Press, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 1000 Press. Welkom

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 1000 Press. Welkom Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 1000 Press Welkom 2010 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product.

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery Server voor igen3, versie 4.0

Versienotities voor de klant Fiery Server voor igen3, versie 4.0 Versienotities voor de klant Fiery Server voor igen3, versie 4.0 Dit document bevat informatie over Fiery Server voor igen3 van de serversoftware voor de versie 4.0. Voordat u de Fiery Server voor igen3

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7300-serie. Variabele gegevens afdrukken

Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7300-serie. Variabele gegevens afdrukken Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7300-serie Variabele gegevens afdrukken 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series. Welkom

Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series. Welkom Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series Welkom 2013 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45109469 17

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Hulpprogramma s

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Hulpprogramma s Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press Hulpprogramma s 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen

Nadere informatie

Fiery Driver Configurator

Fiery Driver Configurator 2015 Electronics For Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 16 november 2015 Inhoud 3 Inhoud Fiery Driver Configurator...5 Systeemvereisten...5

Nadere informatie

EX700i Print Server/ Integrated Fiery Color Server. Welkom

EX700i Print Server/ Integrated Fiery Color Server. Welkom EX700i Print Server/ Integrated Fiery Color Server Welkom 2011 Electronics For Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45099415 15 augustus

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7500 Series. Welkom

Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7500 Series. Welkom Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7500 Series Welkom 2010 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45092905

Nadere informatie

Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer. Welkom

Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer. Welkom Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer Welkom 2010 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor

Nadere informatie

Fiery EXP8000/50 Color Server. Variabele gegevens afdrukken

Fiery EXP8000/50 Color Server. Variabele gegevens afdrukken Fiery EXP8000/50 Color Server Variabele gegevens afdrukken 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45059293 09 maart

Nadere informatie

Fiery EXP8000 Color Server SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukken uit Mac OS

Fiery EXP8000 Color Server SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukken uit Mac OS Fiery EXP8000 Color Server SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS Afdrukken uit Mac OS 2005 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product.

Nadere informatie

Fiery Driver Configurator

Fiery Driver Configurator 2016 Electronics For Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 30 mei 2016 Inhoud Fiery Driver Configurator Inhoud 3 Fiery Driver Configurator...5

Nadere informatie

Fiery Command WorkStation

Fiery Command WorkStation 2017 Electronics For Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 25 november 2017 Inhoud 3 Inhoud Overzicht...5 De werkruimte van...5 Taakcentrum...6

Nadere informatie

Dick Grooters Raadhuisstraat 296 5683 GM Best tel: 0499-392579 e-mail: d.grooters@home.nl. Printen en Scannen

Dick Grooters Raadhuisstraat 296 5683 GM Best tel: 0499-392579 e-mail: d.grooters@home.nl. Printen en Scannen Dick Grooters Raadhuisstraat 296 5683 GM Best tel: 0499-392579 e-mail: d.grooters@home.nl Printen en Scannen Als een nieuwe printer wordt gekocht en onder Windows XP aangesloten zal Windows deze nieuwe

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Variabele gegevens afdrukken

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Variabele gegevens afdrukken Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press Variabele gegevens afdrukken 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de

Nadere informatie

Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer. Hulpprogramma s

Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer. Hulpprogramma s Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer Hulpprogramma s 2010 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen

Nadere informatie

Xerox EX 570 Print Server Powered by Fiery / Xerox EXi 570 Print Server Powered by Fiery. Afdrukken

Xerox EX 570 Print Server Powered by Fiery / Xerox EXi 570 Print Server Powered by Fiery. Afdrukken Xerox EX 570 Print Server Powered by Fiery / Xerox EXi 570 Print Server Powered by Fiery Afdrukken 2013 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen

Nadere informatie

Versienotities Color Controller E-3200/E-5200, versie 1.0

Versienotities Color Controller E-3200/E-5200, versie 1.0 Versienotities Color Controller E-3200/E-5200, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat alle gebruikers in het bezit zijn van deze informatie. De term E-3200/E-5200

Nadere informatie

Fiery Command WorkStation 5.8 met Fiery Extended Applications 4.4

Fiery Command WorkStation 5.8 met Fiery Extended Applications 4.4 Fiery Command WorkStation 5.8 met Fiery Extended Applications 4.4 Fiery Extended Applications (FEA) v4.4 bevat Fiery software voor het uitvoeren van taken met een Fiery Server. In dit document wordt beschreven

Nadere informatie

Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color C75 Press / Xerox Integrated Fiery Color Server voor de Xerox Color C75 Press.

Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color C75 Press / Xerox Integrated Fiery Color Server voor de Xerox Color C75 Press. Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color C75 Press / Xerox Integrated Fiery Color Server voor de Xerox Color C75 Press Afdrukken 2012 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie

Nadere informatie

Voor alle printers moeten de volgende voorbereidende stappen worden genomen: Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom

Voor alle printers moeten de volgende voorbereidende stappen worden genomen: Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom Windows NT 4.x In dit onderwerp wordt het volgende besproken: "Voorbereidende stappen" op pagina 3-24 "Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom" op pagina 3-24 "Andere installatiemethoden" op pagina

Nadere informatie

Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color J75 Press. Afdrukken

Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color J75 Press. Afdrukken Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color J75 Press Afdrukken 2012 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermdvolgens de Kennisgevingen voor dit product.

Nadere informatie

Geavanceerde opties. Deelpagina's afdrukken. Phaser 4500-laserprinter

Geavanceerde opties. Deelpagina's afdrukken. Phaser 4500-laserprinter Geavanceerde opties In dit onderwerp wordt het volgende besproken: Deelpagina's afdrukken op pagina 2-43 Meerdere pagina's op één vel papier afdrukken (X op één) op pagina 2-44 Negatieven van afbeeldingen

Nadere informatie

Licenties voor Fiery-opties beheren op een clientcomputer

Licenties voor Fiery-opties beheren op een clientcomputer Licenties voor Fiery-opties beheren op een clientcomputer Als u een Fiery-optie die is geïnstalleerd op een clientcomputer bruikbaar wilt maken, moet u de licentie ervan activeren. De Fiery-optie vereist

Nadere informatie

Fiery EX4112/4127. Variabele gegevens afdrukken

Fiery EX4112/4127. Variabele gegevens afdrukken Fiery EX4112/4127 Variabele gegevens afdrukken 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45074303 21 juni 2008 INHOUD

Nadere informatie

Versienotities voor de klant voor Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color J75 Press, versie 1.0

Versienotities voor de klant voor Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color J75 Press, versie 1.0 Versienotities voor de klant voor Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color J75 Press, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij

Nadere informatie

Fiery Color Server voor Xerox DocuColor 242/252/260. Variabele gegevens afdrukken

Fiery Color Server voor Xerox DocuColor 242/252/260. Variabele gegevens afdrukken Fiery Color Server voor Xerox DocuColor 242/252/260 Variabele gegevens afdrukken 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product.

Nadere informatie

Installatiegids Command WorkStation 5.6 met Fiery Extended Applications 4.2

Installatiegids Command WorkStation 5.6 met Fiery Extended Applications 4.2 Installatiegids Command WorkStation 5.6 met Fiery Extended Applications 4.2 Fiery Extended Applications Package (FEA) v4.2 bevat Fiery-toepassingen voor het uitvoeren van taken die zijn toegewezen aan

Nadere informatie

Xerox 700 Digital Color Press met Integrated Fiery Color Server. Voorbeelden van workflows

Xerox 700 Digital Color Press met Integrated Fiery Color Server. Voorbeelden van workflows Xerox 700 Digital Color Press met Integrated Fiery Color Server Voorbeelden van workflows 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox igen4 Press. Hulpprogramma s

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox igen4 Press. Hulpprogramma s Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox igen4 Press Hulpprogramma s 2010 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit

Nadere informatie

Windows Custom PostScript- of PCL-printerstuurprogramma installeren

Windows Custom PostScript- of PCL-printerstuurprogramma installeren Windows Custom PostScript- of PCL-printerstuurprogramma installeren In dit Leesmij-bestand wordt beschreven hoe u het Custom PostScript-printerstuurprogramma of het PCLprinterstuurprogramma op een Windows-systeem

Nadere informatie

D4600 Duplex Photo Printer

D4600 Duplex Photo Printer KODAK D4000 Duplex Photo Printer D4600 Duplex Photo Printer Handleiding printerstuurprogramma januari 2015 TM/MC/MR-licentie van Eastman Kodak Company: Kodak Kodak Alaris Inc. 2400 Mount Read Blvd., Rochester,

Nadere informatie

Xerox Color 800/1000 Press Tabbladen bedrukken

Xerox Color 800/1000 Press Tabbladen bedrukken Xerox Color 800/1000 Press Tabbladen bedrukken Dit document bevat instructies voor het bedrukken van tabbladen op de FreeFlow Print Server wanneer deze is aangesloten op de Xerox Color 800/1000 Press.

Nadere informatie

Fiery EX4112/4127. Afdrukopties

Fiery EX4112/4127. Afdrukopties Fiery EX4112/4127 Afdrukopties 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45064036 07 oktober 2007 INHOUD 3 INHOUD INLEIDING

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7700-serie. Hulpprogramma s

Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7700-serie. Hulpprogramma s Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7700-serie Hulpprogramma s 2009 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45084790

Nadere informatie

Windows 98 en Windows ME

Windows 98 en Windows ME Windows 98 en Windows ME In dit onderwerp wordt het volgende besproken: Voorbereidende stappen op pagina 3-29 Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom op pagina 3-30 Andere installatiemethoden op pagina

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EXP250 Color Server versie 1.01 voor DocuColor 240/250

Versienotities voor de klant Fiery EXP250 Color Server versie 1.01 voor DocuColor 240/250 Versienotities voor de klant Fiery EXP250 Color Server versie 1.01 voor DocuColor 240/250 Dit document bevat informatie over de Fiery EXP250 Color Server versie 1.01 en is een aanvulling op de Versienotities

Nadere informatie

Eenvoudige afdruktaken

Eenvoudige afdruktaken Eenvoudige afdruktaken In dit onderwerp wordt het volgende besproken: "Papier plaatsen in Lade 1 (MPT) voor enkelzijdig afdrukken" op pagina 2-9 "Papier plaatsen in laden 2-5 voor enkelzijdig afdrukken"

Nadere informatie

Versienotities Color Controller E-41A, versie 1.0

Versienotities Color Controller E-41A, versie 1.0 Versienotities Color Controller E-41A, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij alle gebruikers bekend is voordat u doorgaat met de installatie.

Nadere informatie

Met een mailing of massaverzending kunt u een groot aantal documenten verzenden naar gebruikelijke adressen, die in een gegevensbestand staan.

Met een mailing of massaverzending kunt u een groot aantal documenten verzenden naar gebruikelijke adressen, die in een gegevensbestand staan. Een mailing verzorgen Met een mailing of massaverzending kunt u een groot aantal documenten verzenden naar gebruikelijke adressen, die in een gegevensbestand staan. Voor deze techniek zijn twee bestanden

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EXP50 Color Server versie 1.0

Versienotities voor de klant Fiery EXP50 Color Server versie 1.0 Versienotities voor de klant Fiery EXP50 Color Server versie 1.0 Dit document bevat informatie over de Fiery EXP50 Color Server-software versie 1.0. Voordat u de Fiery EXP50 Color Server met versie 1.0

Nadere informatie

Fiery Color Server voor Xerox DocuColor 242/252/260. Afdrukopties

Fiery Color Server voor Xerox DocuColor 242/252/260. Afdrukopties Fiery Color Server voor Xerox DocuColor 242/252/260 Afdrukopties 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45059539

Nadere informatie

Eigen PostScript- of PCL-printerstuurprogramma voor Windows installeren

Eigen PostScript- of PCL-printerstuurprogramma voor Windows installeren Eigen PostScript- of PCL-printerstuurprogramma voor Windows installeren In dit Leesmij-bestand wordt beschreven hoe u het eigen PostScript-printerstuurprogramma of het PCL-printerstuurprogramma op Windows-systemen

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor DocuColor 242/252/260. Hulpprogramma s

Fiery Network Controller voor DocuColor 242/252/260. Hulpprogramma s Fiery Network Controller voor DocuColor 242/252/260 Hulpprogramma s 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45059643

Nadere informatie

Fiery Color Server voor Xerox DocuColor 242/252/260. Welkom

Fiery Color Server voor Xerox DocuColor 242/252/260. Welkom Fiery Color Server voor Xerox DocuColor 242/252/260 Welkom 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45059497 18 mei

Nadere informatie

Fiery EX4112/4127. Variabele gegevens afdrukken

Fiery EX4112/4127. Variabele gegevens afdrukken Fiery EX4112/4127 Variabele gegevens afdrukken 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45064043 07 oktober 2007 INHOUD

Nadere informatie

Color Controller E-41A. Afdrukken

Color Controller E-41A. Afdrukken Color Controller E-41A Afdrukken 2011 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45096804 12 april 2011 INHOUD 3 INHOUD INLEIDING

Nadere informatie

Geavanceerde opties. Deelpagina's afdrukken. Phaser 7750-kleurenlaserprinter

Geavanceerde opties. Deelpagina's afdrukken. Phaser 7750-kleurenlaserprinter Geavanceerde opties In dit onderwerp wordt het volgende besproken: 'Deelpagina's afdrukken' op pagina 2-79 'Meerdere pagina's op één vel papier afdrukken (X op één)' op pagina 2-80 'Brochures afdrukken'

Nadere informatie

Handleiding voor printersoftware

Handleiding voor printersoftware Handleiding voor printersoftware (Voor Canon Compact Photo Printer Solution Disk versie 6) Windows 1 Inhoud Veiligheidsvoorzorgsmaatregelen...3 Lees dit eerst...4 Handleidingen...4 Stappen van het afdrukken...5

Nadere informatie

De Fiery-software installeren voor Windows en Macintosh

De Fiery-software installeren voor Windows en Macintosh 13 De Fiery-software installeren voor Windows en Macintosh Op de cd-rom met gebruikerssoftware bevinden zich softwareinstallatieprogramma s voor Fiery Link. Fiery-hulpprogrammasoftware wordt ondersteund

Nadere informatie

Fiery Print Server. Variabele gegevens afdrukken

Fiery Print Server. Variabele gegevens afdrukken Fiery Print Server Variabele gegevens afdrukken 2009 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45077504 02 maart 2009 INHOUD

Nadere informatie

Voor alle printers moeten de volgende voorbereidende stappen worden genomen: Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom

Voor alle printers moeten de volgende voorbereidende stappen worden genomen: Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom Windows NT 4.x In dit onderwerp wordt het volgende besproken: "Voorbereidende stappen" op pagina 3-21 "Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom" op pagina 3-21 "Andere installatiemethoden" op pagina

Nadere informatie

Geïllustreerde naslaggids

Geïllustreerde naslaggids Geïllustreerde naslaggids Xerox CX-printserver Ondersteund door Creo-kleurenservertechnologie voor de Xerox Color 550/560-printer 653-0177A-NL Kabelaansluitingen voor de CX-printservercomputer 1 3 4 5

Nadere informatie

Fiery EXP50 Color Server. Afdrukken uit Mac OS

Fiery EXP50 Color Server. Afdrukken uit Mac OS Fiery EXP50 Color Server Afdrukken uit Mac OS 2006 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45055370 11 mei 2006 INHOUD

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D Kopieermachine-printer. Welkom

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D Kopieermachine-printer. Welkom Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D110-125 Kopieermachine-printer Welkom 2012 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor

Nadere informatie

Google Drive: uw bestanden openen en ordenen

Google Drive: uw bestanden openen en ordenen Google Drive: uw bestanden openen en ordenen Gebruik Google Drive om vanaf elke gewenste locatie uw bestanden, mappen, Google-documenten, Google-spreadsheets en Google-presentaties op te slaan en te openen.

Nadere informatie

Fiery EXP4110 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukken uit Mac OS

Fiery EXP4110 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukken uit Mac OS Fiery EXP4110 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS Afdrukken uit Mac OS 2005 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45051988

Nadere informatie

Een overzicht van beschikbare lettertypen bekijken

Een overzicht van beschikbare lettertypen bekijken Lettertypen In dit onderwerp wordt het volgende besproken: Typen lettertypen op pagina 1-21 Residente printerlettertypen op pagina 1-21 Een overzicht van beschikbare lettertypen bekijken op pagina 1-21

Nadere informatie

System Updates Gebruikersbijlage

System Updates Gebruikersbijlage System Updates Gebruikersbijlage System Updates is een hulpprogramma van de afdrukserver dat de systeemsoftware van uw afdrukserver met de recentste beveiligingsupdates van Microsoft bijwerkt. Het is op

Nadere informatie

Windows 2000, Windows XP en Windows Server 2003

Windows 2000, Windows XP en Windows Server 2003 Windows 2000, Windows XP en Windows Server 2003 In dit onderwerp wordt het volgende besproken: Voorbereidende stappen op pagina 3-16 Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom op pagina 3-17 Andere installatiemethoden

Nadere informatie

Geïllustreerde naslaggids

Geïllustreerde naslaggids Geïllustreerde naslaggids Xerox CX Print Server Aangestuurd door Creo Color Server-technologie voor de Xerox Color 700-printer 653-01778A-NL Kabelaansluitingen voor de CX-printservercomputer 1 3 CX-printserver

Nadere informatie

Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color C75 Press / Xerox Integrated Fiery Color Server voor de Xerox Color C75 Press

Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color C75 Press / Xerox Integrated Fiery Color Server voor de Xerox Color C75 Press Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color C75 Press / Xerox Integrated Fiery Color Server voor de Xerox Color C75 Press Hulpprogramma s 2012 Electronics For Imaging. De informatie in deze

Nadere informatie

bron: windows.microsoft.com Dubbelzijdig of enkelzijdig. Grijstinten of kleur. Liggend of staand.

bron: windows.microsoft.com Dubbelzijdig of enkelzijdig. Grijstinten of kleur. Liggend of staand. maandag, 12 juli 2010 13:25 Laatst aangepast vrijdag, 16 juli 2010 bron: windows.microsoft.com Dubbelzijdig of enkelzijdig. Grijstinten of kleur. Liggend of staand. Dit zijn slechts enkele opties die u

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor DocuColor 250/240 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukken uit Mac OS

Fiery Network Controller voor DocuColor 250/240 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukken uit Mac OS Fiery Network Controller voor DocuColor 250/240 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS Afdrukken uit Mac OS 2005 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze uitgave wordt beschermd volgens de Kennisgevingen

Nadere informatie

Installatiegids Command WorkStation 5.5 met Fiery Extended Applications 4.1

Installatiegids Command WorkStation 5.5 met Fiery Extended Applications 4.1 Installatiegids Command WorkStation 5.5 met Fiery Extended Applications 4.1 Fiery Extended Applications Fiery Extended Applications (FEA) 4.1 is een pakket met de volgende toepassingen voor gebruik met

Nadere informatie

Digitale camera Softwarehandleiding

Digitale camera Softwarehandleiding EPSON digitale camera / Digitale camera Softwarehandleiding Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar worden

Nadere informatie

Dubbelzijdig afdrukken

Dubbelzijdig afdrukken Dubbelzijdig afdrukken In dit onderwerp wordt het volgende besproken: 'Automatisch dubbelzijdig afdrukken' op pagina 2-41 'Bindvoorkeuren' op pagina 2-43 'Handmatig dubbelzijdig afdrukken' op pagina 2-46

Nadere informatie