Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 2.2

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 2.2"

Transcriptie

1 Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 2.2 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij alle gebruikers bekend is voordat u doorgaat met de installatie. OPMERKING: De term EX Print Server verwijst in dit document naar de Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press. De term pers verwijst in dit document naar de Xerox Color 800/1000 Press. Handmatige modus Op de rug binden U kunt de bindmachine gebruiken om een taak met 1 per vel die eerder zonder binden of snijden is afgedrukt, handmatig te binden en te snijden, of alleen te snijden. De taak wordt niet afgedrukt, alleen gebonden en gesneden. De taak met 1 per vel moet uit 10 tot 200 vellen bestaan. HANDMATIGE MODUS OP DE RUG BINDEN GEBRUIKEN 1 Maak in Command WorkStation een servervoorinstelling met 1 per vel op de rug gebonden (in de boekjesinstellingen op het tabblad Opmaak van Taakeigenschappen) en met het juiste papierformaat voor de taak. U moet als beheerder zijn aangemeld om een servervoorinstelling te maken. U kunt een servervoorinstelling maken in Apparaatcentrum > Workflows > Taakvoorkeuzen. 2 Klik in Fiery Advanced Controller Interface met de rechtermuisknop op FieryBar en selecteer Handmatige modus Op de rug binden. Het venster Handmatige modus Op de rug binden wordt weergegeven. 3 Kies de voorinstelling die u hebt gedefinieerd in stap 1. 4 Kies een modus: Binden en snijden of Alleen snijden. Er wordt een verzoek naar de bindmachine verzonden door de EX Print Server. Wanneer het verzoek wordt toegewezen, wordt de bindmachine vergrendeld voor uw gebruik en wordt een bericht weergegeven in het venster Handmatige modus Op de rug binden. 5 Voor Binden en snijden drukt u op de knop voor de lijmtemperatuurindicatie op het bedieningspaneel van de bindmachine om de lijm voor te verwarmen. 6 Klik op Handmatige modus openen. Er wordt een verzoek naar de bindmachine verzonden door de EX Print Server. Wanneer het verzoek wordt toegewezen, wordt de bindmachine vergrendeld voor gebruik door u en wordt een bericht weergegeven in het venster Handmatige modus Op de rug binden Electronics For Imaging 19 juni * *

2 Pagina 2 7 Voor Binden en snijden plaatst u het omslagvel in de omslaginvoeglade van de bindmachine. Plaats het omslagvel met de bedrukte zijde omhoog, zodat de voorste rand van het omslag het eerst naar binnen gaat. 8 Plaats de vellen van de afgedrukte taak in de boekverzamellade van de bindmachine. Open de klep van de bindmachine en open vervolgens de twee kleppen aan de binnenzijde. Plaats de pagina s met de bedrukte zijde omlaag en dezelfde afdrukstand als de omslagpagina. Bij links binden liggen tekst en afbeeldingen met de goede kant naar boven wanneer u voor de printer staat. Bij rechts binden liggen tekst en afbeeldingen ondersteboven wanneer u voor de printer staat. Nadat u de vellen hebt geplaatst, past u de papiergeleider aan en sluit u alle kleppen. 9 Als u het binden en/of snijden wilt starten, drukt u op de groene startknop op het bedieningspaneel van de bindmachine onder de knop voor de lijmtemperatuurindicatie, nadat het bedrijfslampje gaat branden. 10 Nadat de bewerking is voltooid, klikt u op Handmatige modus afsluiten. De bindmachine wordt vrijgegeven voor andere taken. Doorzichtige droge inkt voor meerdere cycli U kunt doorzichtige droge inkt toepassen op geselecteerde gedeelten van een pagina om deze gedeelten te markeren. Aanvullende lagen doorzichtige droge inkt kunnen zorgen voor een meer in het oog springend effect. U kunt meerdere lagen doorzichtige droge inkt op een taak afdrukken door de taak herhaaldelijk door de pers voeren (maximaal vijf keer). OPMERKING: Raadpleeg Afdrukken voor algemene informatie over het afdrukken van een taak met doorzichtige droge inkt. Tijdens het afdrukken van een taak met doorzichtige droge inkt voor meerdere cycli geldt het volgende: Als Onderbreken bij verkeerde combinatie is ingeschakeld op de EX Print Server, worden andere taken onderbroken. Als de time-out voor Onderbreken bij verkeerde combinatie niet nul is, is Afdrukken forceren beschikbaar voor onderbroken taken, maar wordt dit genegeerd. Als de time-out voor Onderbreken bij verkeerde combinatie nul is, worden onderbroken taken verwijderd en wordt een verwerkingsfout geregistreerd in het takenlogboek. Aanvragen voor het afdrukken van voorbeeldafdruktaken worden genegeerd. Taken via Direct afdrukken worden geannuleerd. Taken die naar de directe verbinding zijn verzonden, worden geannuleerd.

3 Pagina 3 DOORZICHTIGE DROGE INKT VOOR MEERDERE CYCLI GEBRUIKEN VOOR EEN TAAK 1 Verzend de taak naar de blokkeringswachtrij. 2 Kies de volgende instellingen voor de taak in Taakeigenschappen in Command WorkStation. Tabblad Afbeelding: Modus Doorzichtige droge inkt: Toep. voor steunkleur(en) Clear en geselect. objecten Tabblad Media: Voorgedrukte media: Ja Tabblad Media: Papierbron: kies de specifieke lade die u hebt geconfigureerd (op de PCUI) voor het gebruik van voorgedrukte media. Kies niet Automatische ladekeuze. 3 Klik in de Fiery Advanced Controller Interface met de rechtermuisknop op FieryBar en selecteer Multi Pass Clear Dry Ink (Doorzichtige droge inkt voor meerdere cycli). Het venster Multi Pass Clear Dry Ink (Doorzichtige droge inkt voor meerdere cycli) wordt weergegeven. 4 Kies in de lijst de taak die u hebt verzonden in stap 1. 5 Kies een modus: Normaal: gebruik deze modus als u de taak nog niet hebt afgedrukt. Bij de laatste cyclus door de pers wordt CMYK plus doorzichtige droge inkt afgedrukt en bij de overige cycli wordt alleen doorzichtige droge inkt afgedrukt. Clear only (Alleen doorzichtig): gebruik deze modus als u de taak al hebt afgedrukt en meer doorzichtige droge inkt wilt toevoegen. Bij alle cycli door de pers wordt alleen doorzichtige droge inkt afgedrukt, geen CMYK. 6 Kies het aantal cycli. 7 Klik op Eerste cyclus afdrukken. De EX Print Server drukt de eerste cyclus van de taak af. 8 Haal de taak op uit de uitvoerlade. 9 Als de taak is voltooid, gaat u door naar stap Als de taak met de bedrukte zijde omhoog is uitgevoerd, keert u de volgorde van de pagina s om. 11 Plaats de vellen van de afgedrukte taak met de bedrukte zijde omhoog, in dezelfde invoerlade die u hebt opgegeven voor de taak. 12 Klik op Volgende cyclus afdrukken. Als dit de laatste cyclus is, worden eventuele afwerkingen (bijvoorbeeld nieten) die voor de taak zijn opgegeven ook toegepast. 13 Herhaal stap 8 tot en met stap Nadat de taak is voltooid, sluit u het venster Multi Pass Clear Dry Ink (Doorzichtige droge inkt voor meerdere cycli), zodat andere taken kunnen worden afgedrukt.

4 Pagina 4 Modus Zwart 2 (Alleen zwart) Met de modus Zwart 2 worden taken in grijswaarden door de EX Print Server afgedrukt met alleen zwarte droge inkt. MODUS ZWART 2 INSCHAKELEN 1 Open WebTools Configure of Configure in Command WorkStation (via Apparaatcentrum > Algemeen > Algemene info). 2 Klik op PDL en klik vervolgens op PS. 3 Selecteer Aan bij Zwart 2 inschakelen in de instellingen onder PS en klik op Toepassen. 4 Reboot de EX Print Server. Ondersteuning voor de pers Ondersteunde apparaten Aanvullende persprofielen die beschikbaar zijn in het printerstuurprogramma en taakeigenschappen bieden ondersteuning voor: GBC ebinder 200 Plockmatic Pro 30 Booklet Maker Plockmatic Pro 30 RCBT Colorworks Pro Plus Xerox Tape Binder Deze optionele persapparaten zijn verkrijgbaar via externe leveranciers. GBC ebinder 200 Wanneer u een document afdrukt met het persapparaat GBC ebinder 200, moet u met SeeQuence Compose de pagina s in de taak handmatig opnieuw ordenen zodat de laatste pagina het eerst wordt afgedrukt. Afdrukstand van uitvoer verandert op basis van profiel Als een conflict in het persprofiel optreedt, wordt de afdrukstand voor de uitvoer van de documentsets automatisch gewijzigd op basis van het opgegeven profiel. Op de pers wordt geen melding weergegeven dat de afdrukstand is gewijzigd. Nieuwe profielen toevoegen Wanneer u een nieuw persprofiel toevoegt, moet u de EX Print Server opnieuw starten.

5 Pagina 5 Bereik van formaatbeperkingen De formaatbeperkingen van persprofielen hebben een bereik van 1-2 mm aan beide zijden (vanwege afrondingsfouten). Instelling Color Profiler Suite Kan geen Windows 7-printerstuurprogramma toevoegen Als u vanaf een EX Print Server geen Windows 7-printerstuurprogramma kunt toevoegen via TCP/IP, moet u zorgen dat de EX Print Server zich in het netwerk bevindt en voegt u het printerstuurprogramma vervolgens opnieuw toe. Installatie van Windows 7-printerstuurprogramma Als u het Windows 7-printerstuurprogramma installeert door te klikken op Setup.exe in de map Ps_drvr, wordt een foutbericht weergegeven wanneer de installatie van het printerstuurprogramma is voltooid. U kunt deze fout vermijden door het printerstuurprogramma te installeren via point-and-print of met de wizard Printer toevoegen. Berichten bij installatie van printerstuurprogramma Als u een printerstuurprogramma downloadt via Download van WebTools en het printerstuurprogramma installeert, zijn de installatieberichten in het Engels, ongeacht de geselecteerde taal. Het printerstuurprogramma wordt geïnstalleerd met de juiste taal. Licentie voor Color Profiler Suite, versie 3.1 activeren Als u Color Profiler Suite op de EX Print Server gebruikt, moet u versie 3.1 installeren nadat u de software voor de EX Print Server hebt geïnstalleerd. Als u Color Profiler Suite op een clientcomputer gebruikt, moet u de eerdere versie van Color Profiler Suite verwijderen en vervolgens versie 3.1 installeren aan de hand van het document in het Color Profiler Suite-pakket. Als het bericht Geen licentie voor dongle wordt weergegeven wanneer u Color Profiler Suite, versie 3.0 start, moet u de licentie downloaden en activeren. Druk op F1 voor instructies. Upgraden naar Color Profiler Suite, versie 3.1 U kunt Color Profiler Suite, versie 3.1 installeren nadat u de software voor de EX Print Server hebt geïnstalleerd. Het upgradepakket bevat een cd-rom met een installatieprogramma voor Color Profiler Suite, versie 3.1.

6 Pagina 6 Kan geen nieuw kleurprofiel maken Als u geen nieuw kleurprofiel kunt maken met Color Profiler Suite, moet u controleren of u de meest recente versie van Color Profiler Suite gebruikt door de software bij te werken met de functie Zoeken naar updates of via de website Get%20CPS. Image Enhance Visual Editor Virtuele printers CMYK-profielen Als u CMYK-profielen bewerkt in Command WorkStation, worden de wijzigingen niet weergegeven wanneer u ze bekijkt in Image Enhance Visual Editor. Werken met duplicaten van taken In Image Enhance Visual Editor worden wijzigingen toegepast op zowel de geselecteerde taak als eventuele duplicaten van de geselecteerde taak. Werken op een Mac OS-computer Op bepaalde oudere Mac OS-computers met de grafische kaart Intel GMA 950 (Mac Mini 2006, Mac Mini 2007 en imac 2007) kan het zijn dat Image Enhance Visual Editor niet meer reageert na het schakelen tussen weergaven in Image Enhance Visual Editor. Afdrukken naar een virtuele printer vanaf een clientcomputer Als een taak die naar een virtuele printer is verzonden, wordt verwerkt en geblokkeerd, maar niet wordt afgedrukt, moet u controleren of de taak is afgedrukt naar een virtuele printer op een clientcomputer, niet op de EX Print Server. Als de virtuele printer via point-and-print op de clientcomputer is geïnstalleerd en u de taak vanuit een toepassing afdrukt, moet u de printereigenschappen van de virtuele printer openen voordat u de taak afdrukt (klik op Eigenschappen in het dialoogvenster voor afdrukken), zodat de instellingen van de virtuele printer via tweerichtingscommunicatie worden bijgewerkt.

7 Pagina 7 Afdrukken Achtervel wordt uit verkeerde lade genomen Als u de optie Achtervel op een andere lade dan de rest van de taak instelt maar met hetzelfde medium, wordt het achtervel uit dezelfde lade als de taak genomen. Als u er zeker van wilt zijn dat het achtervel uit de gewenste lade wordt genomen, plaatst u een ander medium in de opgegeven bronlade. PDF met doorzichtige droge inkt verwerken Het verwerken van een PDF-taak met doorzichtige droge inkt die is gegenereerd door de toepassing XMPie kan lang duren. Annuleer de taak in dat geval, selecteer APPE en verwerk de taak opnieuw. Beeldverschuiving, PDF- of PS-bestanden opslaan Wanneer u Beeldverschuiving instelt met instellingen voor dubbelzijdig afdrukken, het bestand opslaat als PS- of PDF-bestand en dit vervolgens afdrukt, wordt de taak enkelzijdig afgedrukt zonder de instellingen voor Beeldverschuiving. Als u afdrukt met de instellingen van het stuurprogramma zonder het bestand op te slaan als PS of PDF, wordt de taak afgedrukt met de juiste instellingen. Letter SEF en Letter LEF Als u een Letter SEF-taak verzendt naar de EX Print Server en vervolgens de instellingen op de EX Print Server wijzigt in afdrukken op Letter LEF, wordt u mogelijk toch door de EX Print Server gevraagd om Letter SEF te plaatsen in een papierlade. OPLOSSING VOOR DIT PROBLEEM 1 Open Taakeigenschappen voor de taak. 2 Wijzig het paginaformaat in een ander formaat dan Letter LEF. 3 Klik op OK. 4 Open Taakeigenschappen opnieuw en wijzig het paginaformaat in Letter LEF. 5 Klik op Afdrukken. Op deze manier wordt de taak normaal afgedrukt op Letter LEF-papier. Deze oplossing is mogelijk ook nodig voor andere paginaformaten/afdrukstanden.

8 Pagina 8 Paper Catalog Gemengde paginaformaten worden niet geniet Als u een Microsoft Word-document met meerdere paginaformaten (bijvoorbeeld 11 x 17 en Letter) afdrukt en vervolgens afdrukt met Vouwen ingesteld op Z-vouw half vel en Modus voor nietmachine ingesteld op Links dubbel, wordt de taak ongeniet uitgevoerd. U kunt dit probleem oplossen door de pagina s in Gemengde media op te geven als 11 x 17 met Vouwen ingesteld op Z-vouw half vel en Modus voor nietmachine ingesteld op Links dubbel. Taken worden afgedrukt met verkeerde afdrukstand Als de afdrukstand van uw afgedrukte taak onjuist is, moet u controleren of de juiste afdrukstand is geselecteerd in het printerstuurprogramma en in de afdrukinstellingen van de toepassing. Perforeren met 11 x 17 SEF Als u een PDF-taak van 11 x 17 met staande afdrukstand importeert in Command WorkStation en de media instelt op 11 x 17 SEF met 3 gaatjes links, wordt de taak niet afgedrukt en wordt een foutbericht weergegeven. U kunt dit probleem oplossen door de perforatiepositie in te stellen op Boven. Tussenvellen toevoegen met Gemengde media Als u een tussenvel toevoegt vanuit het Scheidingsapparaat voor een taak met Gemengde media, wordt de taak als twee taken uitgevoerd. U kunt dit probleem oplossen door in Configure Opvangbak in te stellen op Stapel-afwerkopvangbak en de taak vervolgens opnieuw te verzenden. Aangepast medium Wanneer u een nieuw type medium maakt op de pers, is dit standaard een aangepast medium. Zorg dat Stock By Name Only (Alleen media per naam) is uitgeschakeld wanneer u een medium maakt. Anders worden de volgende soorten taken mogelijk niet juist afgedrukt: Interne pagina s van de EX Print Server (zoals het kalibratievel, de configuratiepagina of het vel voor lade-uitlijning) vanuit een papierlade waaraan een aangepast medium is toegewezen. Normale taken vanuit een papierlade waaraan een aangepast medium is toegewezen, terwijl het aangepaste medium niet is geselecteerd vanuit Paper Catalog op de EX Print Server (in plaats daarvan hebt u de papierladekenmerken in Taakeigenschappen aangepast).

9 Pagina 9 Mediumingangen moeten in de papierbibliotheek van de pers worden gedefinieerd op het bedieningspaneel van de pers zodat deze worden vermeld in Paper Catalog op de EX Print Server. Paper Catalog wordt bijgewerkt wanneer mediumingangen in deze papierbibliotheek van de pers worden gewijzigd. OPMERKING: Tijdelijke media die op de pers zijn gemaakt, zijn niet beschikbaar in Paper Catalog, tenzij u de optie selecteert voor het opslaan in de papierbibliotheek van de pers bij het maken van het tijdelijke medium. Paper Catalog bevat alleen mediumingangen uit de papierbibliotheek van de pers. Slechts één lade met media weergegeven Als Paper Catalog slechts één lade met media weergeeft in Taakeigenschappen, klikt u op Selecteren om media in meer dan één lade te zien. Paper Catalog in Windows 7 U moet zich aanmelden met beheerdersrechten om de optie Paper Catalog te gebruiken wanneer de optie Tweerichtingscommunicatie is ingeschakeld. Ga naar Configuratiescherm > Systeembeheer > Afdrukbeheer en kies Als administrator uitvoeren. Raadpleeg Afdrukken voor meer informatie. Command WorkStation Gebruiksrapportage voor doorzichtige droge inkt In Command WorkStation wordt Gebruik van doorzichtige droge inkt in het takenlogboek weergegeven voor zowel verwerkte als afgedrukte taken. Het is niet nodig de taak af te drukken. Reservekopie maken en terugzetten Het terugzetten van de EX Print Server vanaf een andere server met een andere taal met behulp van Reservekopie maken en terugzetten van Command WorkStation wordt niet ondersteund. Een PostScript-taak annuleren Als u een PostScript-taak annuleert die in Command WorkStation wordt verwerkt, wordt de verwerking van de taak stopgezet, maar wordt deze nog gedeeltelijk afgedrukt door de EX Print Server.

10 Pagina 10 FWA-beeldsensor Kan geen verbinding maken met Command WorkStation Als u een nieuwe verbinding met de EX Print Server maakt vanuit Command WorkStation, localhost als hostnaam gebruikt en vervolgens de pers uit- en weer inschakelt zodat DHCP een nieuw IP-adres kan toewijzen, kunt u niet opnieuw verbinding maken met de EX Print Server. Dit komt omdat Command WorkStation zoekt naar het vorige IP-adres dat aan de hostnaam localhost was toegewezen. Het probleem doet zich niet voor wanneer u verbinding maakt met het IP-adres in plaats van met de hostnaam localhost. Papier op tijdens kalibratie Als u de EX Print Server kalibreert met FWA-beeldsensor en het papier in de pers op raakt, moet u papier in de lade plaatsen. U kunt het probleem niet oplossen door om te schakelen naar een andere lade. Voorkeurenvenster onjuist weergegeven Als de EX Print Server is verbonden met een pers waarop FWA-beeldsensor is geïnstalleerd en FWA-beeldsensor later wordt verwijderd, of als Command WorkStation eerst verbinding maakt met een systeem met FWA-beeldsensor en vervolgens met een systeem zonder FWA-beeldsensor, wordt het venster Voorkeuren van Calibrator in Command WorkStation onjuist weergegeven. Afdruktaak met fout doet kalibratie mislukken Als u een taak met een fout (zoals papier niet geplaatst) naar de EX Print Server verzendt terwijl u de EX Print Server kalibreert met FWA-beeldsensor, mislukt de kalibratie. Voor optimale resultaten mag u geen afdruktaken naar de EX Print Server verzenden tijdens het kalibreren met FWA-beeldsensor. FWA-beeldsensor niet weergegeven in Command WorkStation Calibrator Als u in Command WorkStation probeert te kalibreren met FWA-beeldsensor direct na het inschakelen van de pers en FWA-beeldsensor niet als optie wordt weergegeven, wacht u enkele minuten totdat de EX Print Server is geïnitialiseerd en probeert u het vervolgens opnieuw. Opnieuw kalibreren na aanpassingen aan FWA-beeldsensor Wij raden aan de EX Print Server te kalibreren na het uitvoeren van de volgende bewerkingen via het bedieningspaneel van de pers (onder Systeeminstellingen > FWA-beeldsensor): Automatic TRC Adjustment (Automatische TRC-instelling) Automatic Density Uniformity Adjustment (Automatische instelling dichtheidsuniformiteit)

11 Pagina 11 Kalibratie van FWA-beeldsensor verouderd U kunt FWA-beeldsensor niet gebruiken om de EX Print Server te kalibreren als de kalibratie van FWA-beeldsensor verouderd is of als FWA-beeldsensor nooit eerder is gekalibreerd. U kunt het tijdsinterval voor het bijwerken van de kalibratie van de FWA-beeldsensor instellen in Calibrator-voorkeuren. Raadpleeg Addendum voor de eindgebruiker voor FWA-beeldsensor voor informatie over het kalibreren van FWA-beeldsensor. MIF Upgrade Kit (MIF-upgradepakket) UIB blijft branden Andere toepassingen Wanneer u het MIF-upgradepakket installeert, blijft de UIB mogelijk branden nadat u de EX Print Server hebt uitgeschakeld. Schakel de UIB uit door de aan-uitschakelaar aan de achterzijde van de EX Print Server in de uitgeschakelde stand (OFF) te zetten of door de stekker van het netsnoer los te koppelen. Dit heeft geen invloed op de prestaties van de EX Print Server. PowerPoint-bestanden als 12 x 18 Als u Microsoft PowerPoint-bestanden afdrukt als 12 x 18, wordt de afbeelding niet juist aangepast aan het paginaformaat. U kunt dit probleem als volgt oplossen: ga naar de map Printers en faxapparaten en open de afdrukvoorkeuren in het printerstuurprogramma van de EX Print Server. Klik op het tabblad Documentinstellingen en kies 12 x 18 in de lijst Documentformaat. Op deze manier wordt de taak in het printerstuurprogramma juist aangepast aan 12 x 18. Aangezien hiermee alle taken die vanuit dit printerstuurprogramma worden verzonden standaard worden aangepast aan 12 x 18, moet u deze instelling terugzetten op 8,5 x 11 Letter LEF nadat het PowerPoint-bestand is afgedrukt. Help Internet Explorer 8 Wanneer u Help-bestanden voor de EX Print Server-hulpprogramma s in Internet Explorer 8 weergeeft op een clientcomputer, beginnen alle stappen met nummer 1. Als u de Help-bestanden juist wilt weergeven, moet u een andere browser gebruiken of een eerdere versie van Internet Explorer.

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 2.0

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 2.0 Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 2.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat alle gebruikers

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX 560 Print Server, Powered by Fiery, versie 2.0

Versienotities voor de klant Xerox EX 560 Print Server, Powered by Fiery, versie 2.0 Versienotities voor de klant Xerox EX 560 Print Server, Powered by Fiery, versie 2.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij alle gebruikers bekend is voordat

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D kopieermachineprinter,

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D kopieermachineprinter, Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D110-125 kopieermachineprinter, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox igen4 Press, versie 3.0

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox igen4 Press, versie 3.0 Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox igen4 Press, versie 3.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij alle gebruikers

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 1.1

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 1.1 Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 1.1 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat alle gebruikers

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D95 kopieermachine-printer, versie 1.0

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D95 kopieermachine-printer, versie 1.0 Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D95 kopieermachine-printer, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 2.5

Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 2.5 Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 2.5 Dit document bevat informatie over de Fiery EX4112/4127 versie 2.5. Voordat u de Fiery EX4112/4127 gebruikt, moet u een kopie maken van deze Versienotities

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 1.3

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 1.3 Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 1.3 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EXP4110, versie 1.1SP1 voor Xerox 4110

Versienotities voor de klant Fiery EXP4110, versie 1.1SP1 voor Xerox 4110 Versienotities voor de klant Fiery EXP4110, versie 1.1SP1 voor Xerox 4110 Dit document beschrijft de upgrade van de Fiery EXP4110-printerstuurprogramma s voor ondersteuning van de optie Lade 6 (Extra groot).

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 1.0

Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 1.0 Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 1.0 Dit document bevat informatie over de Fiery EX4112/4127 versie 1.0. Voordat u de Fiery EX4112/4127 met versie 1.0 gaat gebruiken, moet u kopieën

Nadere informatie

Fiery Remote Scan. Verbinden met Fiery servers. Verbinding maken met een Fiery server bij het eerste gebruik

Fiery Remote Scan. Verbinden met Fiery servers. Verbinding maken met een Fiery server bij het eerste gebruik Fiery Remote Scan Met Fiery Remote Scan kunt u scantaken beheren op de Fiery server en de printer vanaf een externe computer. Met Fiery Remote Scan kunt u het volgende doen: Scans starten vanaf de glasplaat

Nadere informatie

Fiery Remote Scan. Fiery Remote Scan openen. Postvakken

Fiery Remote Scan. Fiery Remote Scan openen. Postvakken Fiery Remote Scan Met Fiery Remote Scan kunt u scantaken op de Fiery-server en de printer beheren vanaf een externe computer. Met Fiery Remote Scan kunt u het volgende doen: Scans starten vanaf de glasplaat

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series, versie 1.0

Versienotities voor de klant Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series, versie 1.0 Versienotities voor de klant Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij alle gebruikers

Nadere informatie

2 mei 2014. Remote Scan

2 mei 2014. Remote Scan 2 mei 2014 Remote Scan 2014 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. Inhoudsopgave 3 Inhoudsopgave...5 openen...5 Postvakken...5

Nadere informatie

Versienotities voor de klant voor Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color C75 Press, versie 1.0

Versienotities voor de klant voor Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color C75 Press, versie 1.0 Versienotities voor de klant voor Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color C75 Press, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer, versie 1.1

Versienotities voor de klant Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer, versie 1.1 Versienotities voor de klant Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer, versie 1.1 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie

Nadere informatie

LeesMij Aangepaste uitvoerprofielen voor de Fiery-afdrukcontroller maken met Fiery Color Profiler Suite: System 9R2

LeesMij Aangepaste uitvoerprofielen voor de Fiery-afdrukcontroller maken met Fiery Color Profiler Suite: System 9R2 LeesMij Aangepaste uitvoerprofielen voor de Fiery-afdrukcontroller maken met Fiery Color Profiler Suite: System 9R2 In dit document wordt beschreven hoe u met Fiery Color Profiler Suite een aangepast uitvoerprofiel

Nadere informatie

Versienotities voor de klant voor Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color J75 Press, versie 1.0

Versienotities voor de klant voor Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color J75 Press, versie 1.0 Versienotities voor de klant voor Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color J75 Press, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EXP8000 Color Server, versie 1.0

Versienotities voor de klant Fiery EXP8000 Color Server, versie 1.0 Versienotities voor de klant Fiery EXP8000 Color Server, versie 1.0 Dit document bevat informatie over de Fiery EXP8000 Color Server -software versie 1.0. Maak, voordat u de Fiery EXP8000 Color Server

Nadere informatie

Versienotities voor de klant voor Xerox Integrated Fiery Color Server voor de Xerox Color C75 Press, versie 1.0

Versienotities voor de klant voor Xerox Integrated Fiery Color Server voor de Xerox Color C75 Press, versie 1.0 Versienotities voor de klant voor Xerox Integrated Fiery Color Server voor de Xerox Color C75 Press, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij

Nadere informatie

Eenvoudige afdruktaken

Eenvoudige afdruktaken Eenvoudige afdruktaken In dit onderwerp wordt het volgende besproken: "Papier plaatsen in Lade 1 (MPT) voor enkelzijdig afdrukken" op pagina 2-9 "Papier plaatsen in laden 2-5 voor enkelzijdig afdrukken"

Nadere informatie

Installatiegids Command WorkStation 5.6 met Fiery Extended Applications 4.2

Installatiegids Command WorkStation 5.6 met Fiery Extended Applications 4.2 Installatiegids Command WorkStation 5.6 met Fiery Extended Applications 4.2 Fiery Extended Applications Package (FEA) v4.2 bevat Fiery-toepassingen voor het uitvoeren van taken die zijn toegewezen aan

Nadere informatie

System Updates Gebruikersbijlage

System Updates Gebruikersbijlage System Updates Gebruikersbijlage System Updates is een hulpprogramma van de afdrukserver dat de systeemsoftware van uw afdrukserver met de recentste beveiligingsupdates van Microsoft bijwerkt. Het is op

Nadere informatie

Versienotities Color Controller E-3200/E-5200, versie 1.0

Versienotities Color Controller E-3200/E-5200, versie 1.0 Versienotities Color Controller E-3200/E-5200, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat alle gebruikers in het bezit zijn van deze informatie. De term E-3200/E-5200

Nadere informatie

Installatiegids Command WorkStation 5.5 met Fiery Extended Applications 4.1

Installatiegids Command WorkStation 5.5 met Fiery Extended Applications 4.1 Installatiegids Command WorkStation 5.5 met Fiery Extended Applications 4.1 Fiery Extended Applications Fiery Extended Applications (FEA) 4.1 is een pakket met de volgende toepassingen voor gebruik met

Nadere informatie

Xerox EX136 Print Server Powered by Fiery voor de Xerox D136 kopieermachine-printer. Afdrukken

Xerox EX136 Print Server Powered by Fiery voor de Xerox D136 kopieermachine-printer. Afdrukken Xerox EX136 Print Server Powered by Fiery voor de Xerox D136 kopieermachine-printer Afdrukken 2013 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor

Nadere informatie

D4600 Duplex Photo Printer

D4600 Duplex Photo Printer KODAK D4000 Duplex Photo Printer D4600 Duplex Photo Printer Handleiding printerstuurprogramma januari 2015 TM/MC/MR-licentie van Eastman Kodak Company: Kodak Kodak Alaris Inc. 2400 Mount Read Blvd., Rochester,

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery Color Profiler Suite, Versie 4.7

Versienotities voor de klant Fiery Color Profiler Suite, Versie 4.7 Versienotities voor de klant Fiery Color Profiler Suite, Versie 4.7 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat alle gebruikers in het bezit zijn van deze informatie voordat u

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 1000 Press, versie 1.0

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 1000 Press, versie 1.0 Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 1000 Press, versie 1.0 Dit document bevat informatie over de Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EXP50 Color Server versie 1.0

Versienotities voor de klant Fiery EXP50 Color Server versie 1.0 Versienotities voor de klant Fiery EXP50 Color Server versie 1.0 Dit document bevat informatie over de Fiery EXP50 Color Server-software versie 1.0. Voordat u de Fiery EXP50 Color Server met versie 1.0

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer, versie 1.0

Versienotities voor de klant Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer, versie 1.0 Versienotities voor de klant Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie

Nadere informatie

Voor alle printers moeten de volgende voorbereidende stappen worden genomen: Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom

Voor alle printers moeten de volgende voorbereidende stappen worden genomen: Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom Windows NT 4.x In dit onderwerp wordt het volgende besproken: "Voorbereidende stappen" op pagina 3-24 "Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom" op pagina 3-24 "Andere installatiemethoden" op pagina

Nadere informatie

Eenvoudige afdruktaken

Eenvoudige afdruktaken Eenvoudige afdruktaken In dit onderwerp wordt het volgende besproken: 'Papier plaatsen in lade 1 (MPT)' op pagina 2-12 'Papier plaatsen in de laden 2-5' op pagina 2-17 'De nietmachine gebruiken' op pagina

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery Color Profiler Suite, versie 4.6.2

Versienotities voor de klant Fiery Color Profiler Suite, versie 4.6.2 Versienotities voor de klant Fiery Color Profiler Suite, versie 4.6.2 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat alle gebruikers in het bezit zijn van deze informatie voordat

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EX2101 voor Xerox 2101, versie 2.0

Versienotities voor de klant Fiery EX2101 voor Xerox 2101, versie 2.0 Versienotities voor de klant Fiery EX2101 voor Xerox 2101, versie 2.0 Dit document bevat informatie over de Fiery EX2101 voor Xerox 2101 -serversoftware versie 2.0. Voordat u de Fiery EX2101 voor Xerox

Nadere informatie

Afdrukken vanaf Macintosh OSwerkstations

Afdrukken vanaf Macintosh OSwerkstations 15 Afdrukken vanaf Macintosh OSwerkstations U kunt naar de DocuColor 2006 afdrukken zoals u naar elke andere printer vanuit eender welke applicatie zou doen, namelijk door de DocuColor 2006 te selecteren

Nadere informatie

Voor alle printers moeten de volgende voorbereidende stappen worden genomen: Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom

Voor alle printers moeten de volgende voorbereidende stappen worden genomen: Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom Windows NT 4.x In dit onderwerp wordt het volgende besproken: "Voorbereidende stappen" op pagina 3-21 "Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom" op pagina 3-21 "Andere installatiemethoden" op pagina

Nadere informatie

Licenties voor Fiery-opties beheren op een clientcomputer

Licenties voor Fiery-opties beheren op een clientcomputer Licenties voor Fiery-opties beheren op een clientcomputer Als u een Fiery-optie die is geïnstalleerd op een clientcomputer bruikbaar wilt maken, moet u de licentie ervan activeren. De Fiery-optie vereist

Nadere informatie

Windows 98 en Windows ME

Windows 98 en Windows ME Windows 98 en Windows ME In dit onderwerp wordt het volgende besproken: Voorbereidende stappen op pagina 3-29 Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom op pagina 3-30 Andere installatiemethoden op pagina

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery Color Profiler Suite, versie 4.6.1

Versienotities voor de klant Fiery Color Profiler Suite, versie 4.6.1 Versienotities voor de klant Fiery Color Profiler Suite, versie 4.6.1 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat alle gebruikers in het bezit zijn van deze informatie voordat

Nadere informatie

De Fiery-software installeren voor Windows en Macintosh

De Fiery-software installeren voor Windows en Macintosh 13 De Fiery-software installeren voor Windows en Macintosh Op de cd-rom met gebruikerssoftware bevinden zich softwareinstallatieprogramma s voor Fiery Link. Fiery-hulpprogrammasoftware wordt ondersteund

Nadere informatie

Windows Custom PostScript- of PCL-printerstuurprogramma installeren

Windows Custom PostScript- of PCL-printerstuurprogramma installeren Windows Custom PostScript- of PCL-printerstuurprogramma installeren In dit Leesmij-bestand wordt beschreven hoe u het Custom PostScript-printerstuurprogramma of het PCLprinterstuurprogramma op een Windows-systeem

Nadere informatie

Fiery Driver Configurator

Fiery Driver Configurator 2015 Electronics For Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 16 november 2015 Inhoud 3 Inhoud Fiery Driver Configurator...5 Systeemvereisten...5

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery Server voor igen3, versie 4.0

Versienotities voor de klant Fiery Server voor igen3, versie 4.0 Versienotities voor de klant Fiery Server voor igen3, versie 4.0 Dit document bevat informatie over Fiery Server voor igen3 van de serversoftware voor de versie 4.0. Voordat u de Fiery Server voor igen3

Nadere informatie

Hier beginnen. Inktcartridges uitlijnen zonder een computer

Hier beginnen. Inktcartridges uitlijnen zonder een computer Hier beginnen Inktcartridges uitlijnen zonder een computer Volg de stappen in de installatiehandleiding om de installatie van de hardware te voltooien. Ga door met de volgende stappen om de afdrukkwaliteit

Nadere informatie

Eigen PostScript- of PCL-printerstuurprogramma voor Windows installeren

Eigen PostScript- of PCL-printerstuurprogramma voor Windows installeren Eigen PostScript- of PCL-printerstuurprogramma voor Windows installeren In dit Leesmij-bestand wordt beschreven hoe u het eigen PostScript-printerstuurprogramma of het PCL-printerstuurprogramma op Windows-systemen

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de 770 Digital Color Press. Afdrukken

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de 770 Digital Color Press. Afdrukken Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de 770 Digital Color Press Afdrukken 2012 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product.

Nadere informatie

Versienotities voor de klant

Versienotities voor de klant Versienotities voor de klant Fiery Color Profiler Suite, v4.7.2 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij alle gebruikers bekend is voordat u doorgaat met

Nadere informatie

Afdrukopties aanpassen

Afdrukopties aanpassen Afdrukopties aanpassen In dit onderwerp wordt het volgende besproken: 'Afdrukopties instellen' op pagina 2-32 'Afdrukkwaliteit selecteren' op pagina 2-35 'Afdrukken in zwart-wit' op pagina 2-36 Afdrukopties

Nadere informatie

Afdrukken vanuit een Windows-omgeving

Afdrukken vanuit een Windows-omgeving Als de printer eenmaal klaar is voor gebruik en de stuurprogramma s zijn geïnstalleerd, kunt u afdrukken. Wilt u een brief afdrukken, een watermerk met Niet kopiëren toevoegen aan een document of de tonerintensiteit

Nadere informatie

Fiery Command WorkStation 5.8 met Fiery Extended Applications 4.4

Fiery Command WorkStation 5.8 met Fiery Extended Applications 4.4 Fiery Command WorkStation 5.8 met Fiery Extended Applications 4.4 Fiery Extended Applications (FEA) v4.4 bevat Fiery software voor het uitvoeren van taken met een Fiery Server. In dit document wordt beschreven

Nadere informatie

Versienotities voor de klant

Versienotities voor de klant Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij alle gebruikers bekend is voordat u doorgaat met de installatie. Opmerking: De term Color Profiler Suite verwijst

Nadere informatie

Fiery EX4112/4127. Afdrukken uit Mac OS

Fiery EX4112/4127. Afdrukken uit Mac OS Fiery EX4112/4127 Afdrukken uit Mac OS 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45064027 07 oktober 2007 INHOUD 3

Nadere informatie

Xerox EX 570 Print Server Powered by Fiery / Xerox EXi 570 Print Server Powered by Fiery. Afdrukken

Xerox EX 570 Print Server Powered by Fiery / Xerox EXi 570 Print Server Powered by Fiery. Afdrukken Xerox EX 570 Print Server Powered by Fiery / Xerox EXi 570 Print Server Powered by Fiery Afdrukken 2013 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen

Nadere informatie

Afdrukken uit Mac OS. Fiery Network Controller voor DocuColor 240/250

Afdrukken uit Mac OS. Fiery Network Controller voor DocuColor 240/250 Fiery Network Controller voor DocuColor 240/250 Afdrukken uit Mac OS Waar in dit document wordt verwezen naar DocuColor 242/252/260 moet dit DocuColor 240/250 zijn. 2007 Electronics for Imaging, Inc. De

Nadere informatie

Geavanceerde opties. Afdrukken op deelpagina's. Phaser 5500-laserprinter. In dit onderwerp wordt het volgende besproken:

Geavanceerde opties. Afdrukken op deelpagina's. Phaser 5500-laserprinter. In dit onderwerp wordt het volgende besproken: Geavanceerde opties In dit onderwerp wordt het volgende besproken: "Afdrukken op deelpagina's" op pagina 2-68 "Meerdere pagina's op één vel papier afdrukken (X op één)" op pagina 2-69 "Brochures afdrukken"

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Afdrukken uit Mac OS

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Afdrukken uit Mac OS Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press Afdrukken uit Mac OS 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series. Welkom

Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series. Welkom Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series Welkom 2013 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45109469 17

Nadere informatie

Geavanceerde opties. Deelpagina's afdrukken. Phaser 4500-laserprinter

Geavanceerde opties. Deelpagina's afdrukken. Phaser 4500-laserprinter Geavanceerde opties In dit onderwerp wordt het volgende besproken: Deelpagina's afdrukken op pagina 2-43 Meerdere pagina's op één vel papier afdrukken (X op één) op pagina 2-44 Negatieven van afbeeldingen

Nadere informatie

Voorbeelden van workflows

Voorbeelden van workflows 2014 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 9 juni 2014 Inhoud 3 Inhoud Voorbeelden van het afdrukken van workflows voor de

Nadere informatie

Speciale afdrukmethoden en - materialen

Speciale afdrukmethoden en - materialen Speciale afdrukmethoden en - materialen In deze sectie komen de volgende onderwerpen aan de orde: Automatisch dubbelzijdig afdrukken zie pagina 16. Handmatig dubbelzijdig afdrukken zie pagina 19. Transparanten

Nadere informatie

Fiery Driver Configurator

Fiery Driver Configurator 2016 Electronics For Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 30 mei 2016 Inhoud Fiery Driver Configurator Inhoud 3 Fiery Driver Configurator...5

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 1000 Press. Welkom

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 1000 Press. Welkom Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 1000 Press Welkom 2010 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product.

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Afdrukken uit Mac OS

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Afdrukken uit Mac OS Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press Afdrukken uit Mac OS 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen

Nadere informatie

Het afdrukken van de opstartpagina in-/uitschakelen

Het afdrukken van de opstartpagina in-/uitschakelen Printerinstellingen In dit onderwerp wordt het volgende besproken: 'Het afdrukken van de opstartpagina in-/uitschakelen' op pagina 1-14 'Energiebesparing activeren' op pagina 1-15 'Intelligent Ready-modus

Nadere informatie

De inhoud van de verpakking controleren

De inhoud van de verpakking controleren 4012884-00 XXX De inhoud van de verpakking controleren papiersteun uitvoerlade cd-rom met printersoftware & Gebruikershandleiding pakket met cartridges (bevat zowel zwart-wit- als kleurencartridges.) printer

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7500 Series. Welkom

Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7500 Series. Welkom Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7500 Series Welkom 2010 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45092905

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery Color Profiler Suite, versie 4.5.1

Versienotities voor de klant Fiery Color Profiler Suite, versie 4.5.1 Versienotities voor de klant Fiery Color Profiler Suite, versie 4.5.1 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat alle gebruikers in het bezit zijn van deze informatie voordat

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Hulpprogramma s

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Hulpprogramma s Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press Hulpprogramma s 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen

Nadere informatie

Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color C75 Press / Xerox Integrated Fiery Color Server voor de Xerox Color C75 Press.

Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color C75 Press / Xerox Integrated Fiery Color Server voor de Xerox Color C75 Press. Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color C75 Press / Xerox Integrated Fiery Color Server voor de Xerox Color C75 Press Afdrukken 2012 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie

Nadere informatie

Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color J75 Press. Afdrukken

Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color J75 Press. Afdrukken Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color J75 Press Afdrukken 2012 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermdvolgens de Kennisgevingen voor dit product.

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery Network Controller voor WorkCentre 7700-serie, versie 1.0

Versienotities voor de klant Fiery Network Controller voor WorkCentre 7700-serie, versie 1.0 Versienotities voor de klant Fiery Network Controller voor WorkCentre 7700-serie, versie 1.0 Dit document bevat informatie over de Fiery Network Controller voor WorkCentre 7700-serie, versie 1.0. Voordat

Nadere informatie

Het afdrukken van de opstartpagina in-/uitschakelen

Het afdrukken van de opstartpagina in-/uitschakelen Printerinstellingen In dit onderwerp wordt het volgende besproken: Het afdrukken van de opstartpagina in-/uitschakelen op pagina 1-14 Energiebesparing activeren op pagina 1-15 Bestandsbeveiligingssysteem

Nadere informatie

Versienotities voor de klant

Versienotities voor de klant Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij alle gebruikers bekend is voordat u doorgaat met de installatie. Opmerking: De term Color Profiler Suite verwijst

Nadere informatie

Xerox Color 800/1000 Press Tabbladen bedrukken

Xerox Color 800/1000 Press Tabbladen bedrukken Xerox Color 800/1000 Press Tabbladen bedrukken Dit document bevat instructies voor het bedrukken van tabbladen op de FreeFlow Print Server wanneer deze is aangesloten op de Xerox Color 800/1000 Press.

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery Color Profiler Suite, versie 4.6

Versienotities voor de klant Fiery Color Profiler Suite, versie 4.6 Versienotities voor de klant Fiery Color Profiler Suite, versie 4.6 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat alle gebruikers in het bezit zijn van deze informatie voordat u

Nadere informatie

Windows 2000, Windows XP en Windows Server 2003

Windows 2000, Windows XP en Windows Server 2003 Windows 2000, Windows XP en Windows Server 2003 In dit onderwerp wordt het volgende besproken: Voorbereidende stappen op pagina 3-16 Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom op pagina 3-17 Andere installatiemethoden

Nadere informatie

Versienotities voor de klant

Versienotities voor de klant Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij alle gebruikers bekend is voordat u doorgaat met de installatie. Opmerking: De term Color Profiler Suite verwijst

Nadere informatie

Versienotities voor de klant

Versienotities voor de klant Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij alle gebruikers bekend is voordat u doorgaat met de installatie. Opmerking: De term Color Profiler Suite verwijst

Nadere informatie

Printerproblemen oplossen

Printerproblemen oplossen 1 De display op het bedieningspaneel is leeg of er worden alleen ruitjes weergegeven. Taken worden niet De zelftest van de printer is mislukt. De printer is niet gereed om gegevens te ontvangen. De aangegeven

Nadere informatie

De inhoud van de verpakking controleren

De inhoud van de verpakking controleren De inhoud van de verpakking controleren papiersteun cd-rom met printersoftware & Gebruikershandleiding pakket met cartridges (bevat zowel zwart-wit- als kleurencartridges.) printer Gids voor snelle starters

Nadere informatie

Afdrukken vanaf Windowswerkstations

Afdrukken vanaf Windowswerkstations 14 Afdrukken vanaf Windowswerkstations Aan de hand van de volgende instructies kunt u afdrukopties instellen en afdrukken vanaf computers die draaien onder een van de volgende besturingssystemen: Windows

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D110-125 Kopieermachine-printer. Afdrukken

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D110-125 Kopieermachine-printer. Afdrukken Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D110-125 Kopieermachine-printer Afdrukken 2012 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen

Nadere informatie

Het afdrukken van de opstartpagina in-/uitschakelen

Het afdrukken van de opstartpagina in-/uitschakelen Printerinstellingen In dit onderwerp wordt het volgende besproken: Het afdrukken van de opstartpagina in-/uitschakelen op pagina 1-14 Energiebesparing activeren op pagina 1-15 Intelligent Ready-modus activeren

Nadere informatie

Dubbelzijdig afdrukken

Dubbelzijdig afdrukken Dubbelzijdig afdrukken In dit onderwerp wordt het volgende besproken: 'Automatisch dubbelzijdig afdrukken' op pagina 2-41 'Bindvoorkeuren' op pagina 2-43 'Handmatig dubbelzijdig afdrukken' op pagina 2-46

Nadere informatie

Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer. Welkom

Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer. Welkom Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer Welkom 2010 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor

Nadere informatie

Printerinstellingen. Energiebesparing activeren. Uitvoeropties selecteren. Phaser 5500-laserprinter

Printerinstellingen. Energiebesparing activeren. Uitvoeropties selecteren. Phaser 5500-laserprinter Printerinstellingen In dit onderwerp wordt het volgende besproken: "Energiebesparing activeren" op pagina 1-13 "Uitvoeropties selecteren" op pagina 1-13 "Toegang tot de instellingen op het voorpaneel verhinderen"

Nadere informatie

Help voor Fiery-opties 1.3 (server)

Help voor Fiery-opties 1.3 (server) 2015 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 28 januari 2015 Inhoud 3 Inhoud...5 Een Fiery-optie activeren...5 Een Fiery-optie

Nadere informatie

Afdrukopties aanpassen

Afdrukopties aanpassen aanpassen In dit onderwerp wordt het volgende besproken: instellen op pagina 2-19 Eigenschappen selecteren voor een specifieke taak (Mac) op pagina 2-23 Afdrukkwaliteit selecteren op pagina 2-25 instellen

Nadere informatie

Color Controller E-22B. Afdrukken

Color Controller E-22B. Afdrukken Color Controller E-22B Afdrukken 2013 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45115374 22 april 2013 INHOUD 3 INHOUD INLEIDING

Nadere informatie

Versienotities voor de klant

Versienotities voor de klant Versienotities voor de klant Fiery Color Profiler Suite, versie 4.7.1 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij alle gebruikers bekend is voordat u doorgaat

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EX2101 Printer Controller voor Xerox 2101, versie 2.2

Versienotities voor de klant Fiery EX2101 Printer Controller voor Xerox 2101, versie 2.2 Versienotities voor de klant Fiery EX2101 Printer Controller voor Xerox 2101, versie 2.2 Dit document bevat informatie over de Fiery EX2101 Printer Controller voor Xerox 2101- software versie 2.2. Dit

Nadere informatie

Fiery WebSpooler gebruiken

Fiery WebSpooler gebruiken 18 Fiery WebSpooler gebruiken Fiery WebSpooler maakt het volgen van opdrachten en beheer van meerdere platforms via het Internet of intranet mogelijk. Fiery WebSpooler, een van de Fiery WebTools, wordt

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery Color Profiler Suite, Versie 4.5

Versienotities voor de klant Fiery Color Profiler Suite, Versie 4.5 Versienotities voor de klant Fiery Color Profiler Suite, Versie 4.5 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat alle gebruikers in het bezit zijn van deze informatie voordat u

Nadere informatie

Praktijkoefening - Het installeren van een printer in Windows Vista

Praktijkoefening - Het installeren van een printer in Windows Vista 5.0 9.3.1.3 Praktijkoefening - Het installeren van een printer in Windows Vista Inleiding Druk dit document af en voer de opdrachten uit; Bij deze praktijkoefening ga je een printer installeren. Je gaat

Nadere informatie

Afdrukproblemen. Afdrukkwaliteit

Afdrukproblemen. Afdrukkwaliteit Printerproblemen Een aantal printerproblemen is eenvoudig te verhelpen. Als de printer niet reageert, controleer dan eerst of: de printer is ingeschakeld; het netsnoer is aangesloten op het stopcontact;

Nadere informatie

29 april Fiery Driver voor Mac OS

29 april Fiery Driver voor Mac OS 29 april 2014 Fiery Driver voor Mac OS 2014 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. Inhoudsopgave 3 Inhoudsopgave...5 Fiery

Nadere informatie

EX700i Print Server/ Integrated Fiery Color Server. Welkom

EX700i Print Server/ Integrated Fiery Color Server. Welkom EX700i Print Server/ Integrated Fiery Color Server Welkom 2011 Electronics For Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45099415 15 augustus

Nadere informatie

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Bedieningspaneel

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Bedieningspaneel Bedieningspaneel Beschikbare services kunnen variëren afhankelijk van uw printerinstellingen. Zie de Handleiding voor de gebruiker voor meer informatie over functies en instellingen. 3 5 Ontgrendeling

Nadere informatie

Fiery EXP4110 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukopties

Fiery EXP4110 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukopties Fiery EXP4110 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS Afdrukopties 2005 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45051989 28 september

Nadere informatie