Versienotities voor de klant voor Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color J75 Press, versie 1.0

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Versienotities voor de klant voor Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color J75 Press, versie 1.0"

Transcriptie

1 Versienotities voor de klant voor Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color J75 Press, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij alle gebruikers bekend is voordat u doorgaat met de installatie. OPMERKING: De term EX Print Server verwijst in dit document naar de Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color J75 Press. Installatie en instellingen Statische IP-adressen veranderen in Fiery-instellingenwizard Als aan de Fiery-server een statisch IP-adres is toegewezen en u vervolgens de Fieryinstellingenwizard gebruikt, wordt de Fiery-server door de wizard automatisch teruggezet op DHCP en wordt het IP-adres ingesteld op Wanneer dit gebeurt, wordt het IP-adres ook niet weergegeven op de configuratiepagina. In dat geval moet u opnieuw een statisch IP-adres toewijzen in Instelling op het aanraakscherm van de digitale pers. Afdrukken Na afdrukken en onderbreken van configuratierapport Als u het configuratierapport afdrukt vanaf het aanraakscherm van de digitale pers, het afdrukken onderbreekt en dit vervolgens weer wilt hervatten, wordt het afdrukken van een taak niet hervat zoals verwacht. Dit geldt voor het configuratierapport en alle overige taken in de afdrukwachtrij. FTP-afdrukken lijkt mogelijk ingeschakeld in netwerkswitchmodus Wanneer de EX Print Server is ingesteld op de netwerkswitchmodus, lijkt FTP-afdrukken mogelijk ingeschakeld terwijl dit niet het geval is (bijvoorbeeld in Configure en op de startpagina). Dit gebeurt alleen nadat u eerst de netwerkswitchmodus hebt ingesteld. FTP-afdrukken wordt niet ondersteund in de netwerkswitchmodus (alleen in de directe modus). Om verwarring te voorkomen kunt u desgewenst de EX Print Server rebooten, waarna FTP-afdrukken niet langer wordt weergegeven de in netwerkswitchmodus. Image Enhance Visual Editor Werken met duplicaten van taken In Image Enhance Visual Editor worden wijzigingen toegepast op zowel de geselecteerde taak als eventuele duplicaten van de geselecteerde taak Electronics For Imaging 21 december * *

2 2 Xerox-accountadministratie Xerox-standaardaccountadministratie gebruiken op Xerox Color J75 Press met EX Print Server Xerox-standaardaccountadministratie (Xerox Standard Accounting, XSA) is beschikbaar voor gebruik met de EX Print Server op de Xerox Color J75 Press. Er zijn drie hoofdstappen om deze functionaliteit ten volle te benutten. Hieronder vindt u meer informatie over elk van deze stappen. XSA inschakelen op de Xerox Color J75 Press en accounts instellen. De EX Print Server configureren met een standaardaccount dat wordt gebruikt voor pagina s die door de EX Print Server worden gegenereerd, zoals configuratierapporten, kalibratievellen en taakrapporten. Dit kunt u doen via een webbrowser of vanuit Command WorkStation. De gebruikers- en accountgegevens invoeren in Taakeigenschappen voor elke taak die u wilt afdrukken. Raadpleeg Standaardgebruikersgegevens toevoegen voor een printerstuurprogramma op een Windows-clientcomputer op pagina 5 voor meer informatie over het instellen van het printerstuurprogramma van de EX Print Server op een Microsoft Windows-clientcomputer zodat elke taak op die computer automatisch wordt afgedrukt met een specifieke set gebruikers- en accountgegevens. Op een Mac OS-clientcomputer moet u voor elke taak de gebruikersgegevens invoeren voordat u de taak afdrukt. XSA INSCHAKELEN OP DE XEROX COLOR J75 PRESS 1 Open een webbrowser op een clientcomputer, typ het IP-adres van de EX Print Server in het adresveld van de browser en druk vervolgens op Enter. 2 Selecteer Xerox WorkCentre op de pagina WebTools. 3 Selecteer het tabblad Eigenschappen in CentreWare Internet Services en meld u aan. OPMERKING: De gebruikers-id kan uit 1-32 alfanumerieke tekens bestaan; de standaardgebruikers-id is admin (hoofdlettergevoelig). Het wachtwoord kan uit 4-12 alfanumerieke tekens bestaan; de standaardtoegangscode is De tekens van het wachtwoord worden weergegeven als sterretjes (*). 4 Selecteer Beveiliging en vervolgens Verificatie configureren. Stel Type aanmelding in op Aanmelden bij lokale accounts. 5 Selecteer Toepassen en vervolgens Opnieuw starten. Nadat de printer opnieuw is gestart, volgt u opnieuw stap 1 tot en met 3 om het tabblad Eigenschappen van CentreWare Internet Services te openen.

3 3 6 Selecteer Accountadministratie en vervolgens Accountadministratie configureren. Doe het volgende op dit scherm: Stel Accounttype in op Xeroxstandaardaccountadministratie. Schakel alle onderdelen in waarvoor u XSA wilt gebruiken. Zorg dat Gebruikersgegevens controleren is ingesteld op Ja. Zorg dat Gebruikersgegevens controleren voor afdrukopdrachten is ingesteld op Ja. Zorg dat Gebruikersprompts aanpassen is ingesteld op Prompts voor Gebruikers-ID & Account-ID weergeven. 7 Selecteer Toepassen en, indien dit wordt gevraagd, Opnieuw starten. Nadat de printer opnieuw is gestart, volgt u opnieuw stap 1 tot en met 3 om het tabblad Eigenschappen van CentreWare Internet Services te openen. 8 Selecteer Accountadministratie, vervolgens Xerox-standaardaccountadministratie, vervolgens Groepsaccount en ten slotte Account toevoegen. 9 Typ een account-id en accountnaam. 10 Selecteer Accountadministratie beheren en vervolgens Nieuwe gebruiker toevoegen. 11 Voer een gebruikers-id, gebruikersnaam en toegangscode in. 12 Maak desgewenst andere accounts en gebruikers. Zorg dat u de account-id s, gebruikers-id s en toegangscodes (hieronder wachtwoorden genoemd) noteert. DE EX PRINT SERVER CONFIGUREREN VOOR AFDRUKCONTROLLERRAPPORTEN VIA EEN WEBBROWSER 1 Open een webbrowser op een clientcomputer, typ het IP-adres van de EX Print Server in het adresveld van de browser en druk vervolgens op Enter. 2 Selecteer het tabblad Configureren. 3 Klik op de knop Configure starten. 4 Meld u aan met de gebruikersnaam Administrator, typ het wachtwoord en selecteer vervolgens OK. OPMERKING: De standaardtoegangscode is Fiery.1. De tekens van het wachtwoord worden weergegeven als puntjes. 5 Selecteer Server in het menu links in het venster Configure en selecteer vervolgens Xeroxaccountadministratie. 6 Selecteer Xerox-standaardaccountadministratie in de lijst. 7 Typ de account-id, de gebruikers-id en het wachtwoord voor XSA die u wilt gebruiken voor rapporten of testpagina s die afkomstig zijn van de EX Print Server. 8 Selecteer Toepassen. 9 Selecteer Rebooten.

4 4 DE EX PRINT SERVER CONFIGUREREN VOOR AFDRUKCONTROLLERRAPPORTEN VANAF COMMAND WORKSTATION 1 Open Command WorkStation en maak verbinding met de Xerox Color J75 Press als beheerder. 2 Selecteer het tabblad Apparaatcentrum. 3 Klik rechtsonder op de knop Configure. 4 Selecteer Server in het menu links in het venster Configure en selecteer vervolgens Xeroxaccountadministratie. 5 Selecteer Xerox-standaardaccountadministratie in de lijst. 6 Typ de account-id, de gebruikers-id en het wachtwoord voor XSA die u wilt gebruiken voor rapporten of testpagina s die afkomstig zijn van de EX Print Server. 7 Selecteer Toepassen. 8 Selecteer Rebooten. GEBRUIKERSGEGEVENS TOEVOEGEN IN TAAKEIGENSCHAPPEN 1 Als u afdrukt vanuit het printerstuurprogramma, opent u Taakeigenschappen nadat u in de toepassing waarmee u werkt Afdrukken hebt geselecteerd en de Xerox Color J75 Press hebt geselecteerd. De procedure voor het openen van Taakeigenschappen verschilt afhankelijk van de gebruikte toepassing. Zoek naar een onderdeel als Eigenschappen van printer, Voorkeuren of Geavanceerd in het afdrukdialoogvenster nadat u de EX Print Server hebt geselecteerd. 2 Als u afdrukt vanuit Command WorkStation, kunt u met de rechtermuisknop klikken op de taak en Eigenschappen selecteren. 3 Selecteer het tabblad Taakinfo. 4 Scrol naar het gedeelte Xerox-accountadministratie. 5 Typ de account-id, de gebruikers-id en het wachtwoord die u wilt gebruiken voor de taak. 6 Stel desgewenst andere eigenschappen in voor de taak en verzendt deze vervolgens om af te drukken.

5 5 STANDAARDGEBRUIKERSGEGEVENS TOEVOEGEN VOOR EEN PRINTERSTUURPROGRAMMA OP EEN WINDOWS- CLIENTCOMPUTER 1 Open op een Microsoft Windows-clientcomputer het hoofddialoogvenster voor printers en stuurprogramma s van het besturingssysteem, zoals Printers, Printers en faxapparaten of Apparaten en printers. 2 Selecteer de EX Print Server en open de printereigenschappen. De procedure voor het openen van het dialoogvenster met eigenschappen van het printerstuurprogramma verschilt afhankelijk van het gebruikte Windows-besturingssysteem. 3 Open de geavanceerde eigenschappen van het printerstuurprogramma, zoals Afdrukvoorkeuren. 4 Selecteer het tabblad Taakinfo. 5 Scrol naar het gedeelte Xerox-accountadministratie. 6 Typ de account-id, de gebruikers-id en het wachtwoord die u wilt gebruiken voor elke taak die vanaf de clientcomputer wordt afgedrukt. 7 Selecteer OK in het dialoogvenster EX Print Server en in het hoofddialoogvenster van het printerstuurprogramma. Softwarebeperkingen voor EX Print Server Systeem Wanneer Veilig wissen is ingeschakeld in Configure, duurt het langer om bepaalde taken te voltooien. Deze taken omvatten: Meerdere taken verwijderen Taakeigenschappen instellen voor meerdere taken Reservekopie maken en terugzetten OPMERKING: Wanneer Veilig wissen is ingeschakeld, mag de vaste schijf niet tot de maximumcapaciteit worden gevuld. Verwijder regelmatig de scans en de taken in de blokkeringswachtrij om de schijfopslag op een beheerbaar niveau te houden. Als u bij het afdrukken vanaf de EX Print Server met de Fiery Advanced Controller Interface (FACI) wilt dat de standaardprinter van de EX Print Server een van de wachtrijen van de EX Print Server is, moet u de standaardprinter handmatig instellen vanaf de FACI. Aanmelden vanaf extern bureaublad: De aanmeldnaam voor de beheerder bij het openen van de EX Print Server via extern bureaublad is admin (kleine letters).

6 6 Afdrukken Als een taak op basis van een bepaald mediatype/-gewicht (bijvoorbeeld zwaar papier) het maximumaantal pagina s overschrijdt voor geselecteerde afwerkingsopties (bijvoorbeeld nieten), wordt de taak verwerkt en geannuleerd en wordt de fout weergegeven. Voor mediaformaten/-gewichten/-typen die niet ondersteund worden, wordt de afwerkingsoptie Z-vouw in twee genegeerd (zonder waarschuwingsbericht). Een combinatie van ondersteunde en niet-ondersteunde media (taken met gemengde media) met geselecteerde afwerkingsoptie Z-vouw in twee is toegestaan. Als u het afdrukken van een taak onderbreekt en weer hervat, en vervolgens een tweede taak afdrukt, is Afdrukken onderbreken niet beschikbaar. In plaats daarvan kunt u nog steeds Afdrukken hervatten selecteren, wat onjuist is omdat de taak al wordt afgedrukt. U kunt dit probleem verhelpen door tweemaal op Afdrukken hervatten te drukken, waarna de optie Afdrukken onderbreken beschikbaar wordt. Afdrukopties U kunt niet afdrukken op gecoat papier wanneer Papierbron is ingesteld op Automatische ladekeuze en Mediatype is ingesteld op Alles. U moet een specifieke lade of een specifiek gecoat mediatype selecteren. Als de perforatierand niet is geselecteerd in overeenstemming met de afdrukstand van de taak, wordt de taak afgedrukt zonder de perforatie en zonder foutmelding. Als de afwerkingsoptie Nieten niet is geselecteerd in overeenstemming met de afdrukstand van de taak, wordt de taak niet afgedrukt maar wordt deze geannuleerd met een foutmelding. De optie Gespiegeld in het stuurprogramma en de optie Gespiegeld in Taakeigenschappen sluiten elkaar uit. Schakel de optie niet op beide plaatsen in voor dezelfde taak. Als u de optie Paper Catalog wilt gebruiken op een Windows 7-computer met Tweerichtingscommunicatie ingeschakeld, moet u beheerdersrechten hebben. Ga naar Configuratiescherm > Systeembeheer > Afdrukbeheer en selecteer Als administrator uitvoeren. Raadpleeg Afdrukken voor meer informatie. Command WorkStation Als u de macro gettiff gebruikt, wat gangbaar is op monochrome apparaten, wordt u aangeraden getform te gebruiken voor elke digitale pers. Het gebruik van de macro gettiff kan de prestaties negatief beïnvloeden. De macro getform biedt een bredere ondersteuning voor de PDL-indeling en levert betere cacheprestaties. Als de EX Print Server geen statisch IP-adres heeft en u de EX Print Server wilt verbinden met Command WorkStation dat op de EX Print Server wordt uitgevoerd, typt u als IP-adres of localhost. In Image Enhance Visual Editor worden wijzigingen toegepast op zowel de geselecteerde taak als eventuele duplicaten van de geselecteerde taak.

7 7 Het maximumaantal toegestane exemplaren in het printerstuurprogramma en Taakeigenschappen in Command WorkStation is Het maximumaantal steunkleuren per pagina in een bestand met samengestelde overdruk is 32. Het maximumaantal steunkleuren per pagina is 250 met CMYK. Wanneer de vaste schijf van de EX Print Server vol is, worden taken die naar de server worden verzonden pas afgedrukt als de huidige taak is voltooid en worden voltooide taken uit de afdrukwachtrij verwijderd. Taken die zijn gearchiveerd met een eerdere versie van systeemsoftware zijn mogelijk niet achterwaarts compatibel met oudere Fiery -afdrukservers. Als u een tabblad of tussenvel in een taak invoegt met het hulpprogramma Compose en het betreffende tabblad/tussenvel niet in de digitale pers is geplaatst, veroorzaakt de taak een fout en wordt deze roze gemarkeerd en verplaatst naar de lijst Afgedrukt. Als u dubbelklikt op de taak, wordt een bericht weergegeven met de melding dat er geen laden zijn gekoppeld aan de media die via Compose zijn ingevoegd. Plaats de media in de digitale pers. Verzend de taak opnieuw om deze af te drukken. Scannen naar SMB: bij een onjuiste notatie van de gebruikersnaam kunt u scannen terwijl geen foutbericht wordt weergegeven. \Domein\gebruiker is bijvoorbeeld onjuist, omdat de eerste backslash hier niet hoort. Toch mag het scannen in dit geval doorgaan. Printerstuurprogramma s en afdrukken Als u het Windows-printerstuurprogramma voor EX Print Server installeert met pointand-print, wordt mogelijk een foutbericht weergegeven wanneer u de eigenschappen van het printerstuurprogramma bekijkt. Als u probeert een taak met incompatibele afwerkingsopties af te drukken, krijgt u de melding te zien dat de afwerking niet kan worden voltooid zoals geselecteerd. Als u een taak afdrukt terwijl het juiste papier niet in de printer geplaatst, wordt in het bericht over papier laden mogelijk niet het papiergewicht vermeld dat u moet plaatsen om de taak te voltooien. Het benodigde papier voor de taak wordt weergegeven in het deelvenster Fouten en waarschuwingen van Command WorkStation. Als u een APPE-taak (Adobe PDF Print Engine) met veel steunkleuren afdrukt en Samengestelde overdruk selecteert, wordt de taak mogelijk niet juist afgedrukt. Fiery Impose-Compose Wanneer u een taak in Fiery Impose hebt ingeslagen met Adobe PDF Print Engine (APPE) geselecteerd in Taakeigenschappen van EX Print Server, en de taak hebt opgeslagen, kunt u niet meer terugkeren om verdere inslagwijzigingen in de ingeslagen taak aan te brengen. De standaardopslagindeling voor ingeslagen APPE-taken is als PDF met één laag, waarbij geen verdere wijzigingen mogelijk zijn. Als u niet tevreden bent met de gemaakte keuzen voor inslag, moet u opnieuw beginnen met de oorspronkelijke taak. OPMERKING: Als u de taak opslaat in DBP-indeling, kunt u verdere inslagwijzigingen aanbrengen, maar wordt de taak verwerkt als PostScript-taak, niet als APPE-taak.

8 8 WebTools Als u printerstuurprogrammabestanden vanaf WebTools downloadt naar een computer met Windows XP in het Russisch, treedt een fout op wanneer u de eerste keer op de koppeling klikt om de bestanden uit te pakken. U moet een tweede keer op de koppeling klikken. Toepassingen Als u in Adobe Acrobat een scan probeert op te halen vanaf de EX Print Server via Bestand > PDF maken > Van scanner > Kleurendocument, treedt een fout op. Gebruik in plaats daarvan Bestand > PDF maken > Van scanner > Aangepaste scan. Klik onder Invoer op Opties en stel Eigen interface van scanner weergeven in bij Gebruikersinterface. Als bij het afdrukken van een taak vanuit Microsoft Office Word het paginaformaat is ingesteld op A4 en op de EX Print Server een bericht wordt weergegeven met de melding dat u papier van het formaat 8,5 x 11 inch moet plaatsen, moet u het volgende doen: De taak opnieuw afdrukken vanuit Microsoft Office Word en het papierformaat instellen op A4 op het tabblad Fiery-afdrukken van het printerstuurprogramma van EX Print Server. of Het papierformaat voor de taak instellen op A4 in Taakeigenschappen van Command WorkStation en de taak opnieuw afdrukken. Als afdrukopties die vanuit een toepassing kunnen worden geselecteerd vergelijkbaar zijn met afdrukopties die specifiek zijn voor de EX Print Server en de digitale pers (op het tabblad Fiery-afdrukken in het printerstuurprogramma), kunt u doorgaans het beste de afdrukopties gebruiken die specifiek zijn voor de EX Print Server en de digitale pers. De EX Print Server biedt geen ondersteuning voor Adobe FreeHand. Als u een taak afdrukt naar de EX Print Server vanuit Adobe InDesign na het instellen van het aantal exemplaren en het selecteren van de media in het printerstuurprogramma, worden de instellingen mogelijk niet toegepast op de taak. Als dit gebeurt, moet u de Taakeigenschappen in Command WorkStation bewerken en de taak opnieuw afdrukken.

9 9 Xerox Color J75 Press Productiviteitsmodus is standaard ingeschakeld. In deze modus worden alle papiersoorten afgedrukt met een nominale snelheid en deze modus moet worden gebruikt bij het afdrukken van pagina s van hetzelfde gewicht, type en formaat. In de productiviteitsmodus wordt u aangeraden alle gecoate media in te voeren vanuit de laden 5, 6 en 7. Wanneer Productiviteitsmodus is ingeschakeld, kan de gebruiker niet scannen terwijl de digitale pers bezig is met afdrukken. Als u wilt scannen tijdens het afdrukken, moet de digitale pers worden uitgevoerd in de standaardmodus. Standaardmodus is de meest productieve optie voor taken met gemengde media, bijvoorbeeld taken met tabbladen, transparanten en etiketten. Wanneer u de standaardmodus gebruikt voor taken met gemengde media, worden de taakprestaties geoptimaliseerd. In de standaardmodus wordt u aangeraden gecoate media zwaarder dan 177 g/m² in te voeren vanuit de laden 5, 6 en 7. U wordt aangeraden media van 300 g/m² voor automatisch dubbelzijdig in te voeren vanuit de laden 5, 6 en 7. Raadpleeg het document Xerox Color J75 Press Customer Expectations (Verwachtingen van klant) voor meer informatie. Beperkingen van Directe verbinding De Directe verbinding tussen de EX Print Server en de digitale pers (de directe wachtrij) is bedoeld voor het downloaden van lettertypen naar de digitale pers en voor gebruik met testtoepassingen die Upstream-kanaalgegevens van de EX Print Server nodig hebben. Als beveiliging een rol speelt, wordt u afgeraden de Directe verbinding te gebruiken voor het afdrukken van taken, omdat bij bepaalde taken die naar de Directe verbinding worden verzonden tijdelijke bestanden op de EX Print Server worden opgeslagen. Voor de zekerheid kunt u in plaats hiervan Veilig wissen gebruiken. Raadpleeg Configuratie en instellingen voor meer informatie.

Versienotities voor de klant voor Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color C75 Press, versie 1.0

Versienotities voor de klant voor Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color C75 Press, versie 1.0 Versienotities voor de klant voor Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color C75 Press, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij

Nadere informatie

Versienotities voor de klant voor Xerox Integrated Fiery Color Server voor de Xerox Color C75 Press, versie 1.0

Versienotities voor de klant voor Xerox Integrated Fiery Color Server voor de Xerox Color C75 Press, versie 1.0 Versienotities voor de klant voor Xerox Integrated Fiery Color Server voor de Xerox Color C75 Press, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX 560 Print Server, Powered by Fiery, versie 2.0

Versienotities voor de klant Xerox EX 560 Print Server, Powered by Fiery, versie 2.0 Versienotities voor de klant Xerox EX 560 Print Server, Powered by Fiery, versie 2.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij alle gebruikers bekend is voordat

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D kopieermachineprinter,

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D kopieermachineprinter, Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D110-125 kopieermachineprinter, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox igen4 Press, versie 3.0

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox igen4 Press, versie 3.0 Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox igen4 Press, versie 3.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij alle gebruikers

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D95 kopieermachine-printer, versie 1.0

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D95 kopieermachine-printer, versie 1.0 Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D95 kopieermachine-printer, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 2.5

Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 2.5 Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 2.5 Dit document bevat informatie over de Fiery EX4112/4127 versie 2.5. Voordat u de Fiery EX4112/4127 gebruikt, moet u een kopie maken van deze Versienotities

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer, versie 1.1

Versienotities voor de klant Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer, versie 1.1 Versienotities voor de klant Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer, versie 1.1 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series, versie 1.0

Versienotities voor de klant Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series, versie 1.0 Versienotities voor de klant Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij alle gebruikers

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 1.0

Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 1.0 Versienotities voor de klant Fiery EX4112/4127, versie 1.0 Dit document bevat informatie over de Fiery EX4112/4127 versie 1.0. Voordat u de Fiery EX4112/4127 met versie 1.0 gaat gebruiken, moet u kopieën

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 1.3

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 1.3 Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 1.3 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie

Nadere informatie

2 mei 2014. Remote Scan

2 mei 2014. Remote Scan 2 mei 2014 Remote Scan 2014 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. Inhoudsopgave 3 Inhoudsopgave...5 openen...5 Postvakken...5

Nadere informatie

Fiery Remote Scan. Fiery Remote Scan openen. Postvakken

Fiery Remote Scan. Fiery Remote Scan openen. Postvakken Fiery Remote Scan Met Fiery Remote Scan kunt u scantaken op de Fiery-server en de printer beheren vanaf een externe computer. Met Fiery Remote Scan kunt u het volgende doen: Scans starten vanaf de glasplaat

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer, versie 1.0

Versienotities voor de klant Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer, versie 1.0 Versienotities voor de klant Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EXP4110, versie 1.1SP1 voor Xerox 4110

Versienotities voor de klant Fiery EXP4110, versie 1.1SP1 voor Xerox 4110 Versienotities voor de klant Fiery EXP4110, versie 1.1SP1 voor Xerox 4110 Dit document beschrijft de upgrade van de Fiery EXP4110-printerstuurprogramma s voor ondersteuning van de optie Lade 6 (Extra groot).

Nadere informatie

Fiery Remote Scan. Verbinden met Fiery servers. Verbinding maken met een Fiery server bij het eerste gebruik

Fiery Remote Scan. Verbinden met Fiery servers. Verbinding maken met een Fiery server bij het eerste gebruik Fiery Remote Scan Met Fiery Remote Scan kunt u scantaken beheren op de Fiery server en de printer vanaf een externe computer. Met Fiery Remote Scan kunt u het volgende doen: Scans starten vanaf de glasplaat

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery Network Controller voor WorkCentre 7700-serie, versie 1.0

Versienotities voor de klant Fiery Network Controller voor WorkCentre 7700-serie, versie 1.0 Versienotities voor de klant Fiery Network Controller voor WorkCentre 7700-serie, versie 1.0 Dit document bevat informatie over de Fiery Network Controller voor WorkCentre 7700-serie, versie 1.0. Voordat

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 2.2

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 2.2 Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 2.2 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 2.0

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 2.0 Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 2.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat alle gebruikers

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EXP8000 Color Server, versie 1.0

Versienotities voor de klant Fiery EXP8000 Color Server, versie 1.0 Versienotities voor de klant Fiery EXP8000 Color Server, versie 1.0 Dit document bevat informatie over de Fiery EXP8000 Color Server -software versie 1.0. Maak, voordat u de Fiery EXP8000 Color Server

Nadere informatie

System Updates Gebruikersbijlage

System Updates Gebruikersbijlage System Updates Gebruikersbijlage System Updates is een hulpprogramma van de afdrukserver dat de systeemsoftware van uw afdrukserver met de recentste beveiligingsupdates van Microsoft bijwerkt. Het is op

Nadere informatie

Xerox EX136 Print Server Powered by Fiery voor de Xerox D136 kopieermachine-printer. Afdrukken

Xerox EX136 Print Server Powered by Fiery voor de Xerox D136 kopieermachine-printer. Afdrukken Xerox EX136 Print Server Powered by Fiery voor de Xerox D136 kopieermachine-printer Afdrukken 2013 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series. Welkom

Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series. Welkom Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7800 Series Welkom 2013 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45109469 17

Nadere informatie

Voor alle printers moeten de volgende voorbereidende stappen worden genomen: Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom

Voor alle printers moeten de volgende voorbereidende stappen worden genomen: Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom Windows NT 4.x In dit onderwerp wordt het volgende besproken: "Voorbereidende stappen" op pagina 3-24 "Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom" op pagina 3-24 "Andere installatiemethoden" op pagina

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 1.1

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 1.1 Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 800/1000 Press, versie 1.1 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat alle gebruikers

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery Network Controller voor WorkCentre 7700-serie, versie 1.01

Versienotities voor de klant Fiery Network Controller voor WorkCentre 7700-serie, versie 1.01 Versienotities voor de klant Fiery Network Controller voor WorkCentre 7700-serie, versie 1.01 Dit document bevat informatie over de Fiery Network Controller voor WorkCentre 7700-serie, versie 1.01. Voordat

Nadere informatie

Afdrukken vanaf Macintosh OSwerkstations

Afdrukken vanaf Macintosh OSwerkstations 15 Afdrukken vanaf Macintosh OSwerkstations U kunt naar de DocuColor 2006 afdrukken zoals u naar elke andere printer vanuit eender welke applicatie zou doen, namelijk door de DocuColor 2006 te selecteren

Nadere informatie

Versienotities Color Controller E-3200/E-5200, versie 1.0

Versienotities Color Controller E-3200/E-5200, versie 1.0 Versienotities Color Controller E-3200/E-5200, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat alle gebruikers in het bezit zijn van deze informatie. De term E-3200/E-5200

Nadere informatie

Eigen PostScript- of PCL-printerstuurprogramma voor Windows installeren

Eigen PostScript- of PCL-printerstuurprogramma voor Windows installeren Eigen PostScript- of PCL-printerstuurprogramma voor Windows installeren In dit Leesmij-bestand wordt beschreven hoe u het eigen PostScript-printerstuurprogramma of het PCL-printerstuurprogramma op Windows-systemen

Nadere informatie

Installatiegids Command WorkStation 5.6 met Fiery Extended Applications 4.2

Installatiegids Command WorkStation 5.6 met Fiery Extended Applications 4.2 Installatiegids Command WorkStation 5.6 met Fiery Extended Applications 4.2 Fiery Extended Applications Package (FEA) v4.2 bevat Fiery-toepassingen voor het uitvoeren van taken die zijn toegewezen aan

Nadere informatie

Fiery EX4112/4127. Afdrukken uit Mac OS

Fiery EX4112/4127. Afdrukken uit Mac OS Fiery EX4112/4127 Afdrukken uit Mac OS 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45064027 07 oktober 2007 INHOUD 3

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de 770 Digital Color Press. Afdrukken

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de 770 Digital Color Press. Afdrukken Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de 770 Digital Color Press Afdrukken 2012 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product.

Nadere informatie

LeesMij Aangepaste uitvoerprofielen voor de Fiery-afdrukcontroller maken met Fiery Color Profiler Suite: System 9R2

LeesMij Aangepaste uitvoerprofielen voor de Fiery-afdrukcontroller maken met Fiery Color Profiler Suite: System 9R2 LeesMij Aangepaste uitvoerprofielen voor de Fiery-afdrukcontroller maken met Fiery Color Profiler Suite: System 9R2 In dit document wordt beschreven hoe u met Fiery Color Profiler Suite een aangepast uitvoerprofiel

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EXP250 Color Server versie 1.01 voor DocuColor 240/250

Versienotities voor de klant Fiery EXP250 Color Server versie 1.01 voor DocuColor 240/250 Versienotities voor de klant Fiery EXP250 Color Server versie 1.01 voor DocuColor 240/250 Dit document bevat informatie over de Fiery EXP250 Color Server versie 1.01 en is een aanvulling op de Versienotities

Nadere informatie

Windows Custom PostScript- of PCL-printerstuurprogramma installeren

Windows Custom PostScript- of PCL-printerstuurprogramma installeren Windows Custom PostScript- of PCL-printerstuurprogramma installeren In dit Leesmij-bestand wordt beschreven hoe u het Custom PostScript-printerstuurprogramma of het PCLprinterstuurprogramma op een Windows-systeem

Nadere informatie

Windows 2000, Windows XP en Windows Server 2003

Windows 2000, Windows XP en Windows Server 2003 Windows 2000, Windows XP en Windows Server 2003 In dit onderwerp wordt het volgende besproken: Voorbereidende stappen op pagina 3-16 Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom op pagina 3-17 Andere installatiemethoden

Nadere informatie

Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color C75 Press / Xerox Integrated Fiery Color Server voor de Xerox Color C75 Press.

Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color C75 Press / Xerox Integrated Fiery Color Server voor de Xerox Color C75 Press. Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color C75 Press / Xerox Integrated Fiery Color Server voor de Xerox Color C75 Press Afdrukken 2012 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie

Nadere informatie

Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color J75 Press. Afdrukken

Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color J75 Press. Afdrukken Xerox EX Print Server Powered by Fiery voor de Xerox Color J75 Press Afdrukken 2012 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermdvolgens de Kennisgevingen voor dit product.

Nadere informatie

Installatiegids Command WorkStation 5.5 met Fiery Extended Applications 4.1

Installatiegids Command WorkStation 5.5 met Fiery Extended Applications 4.1 Installatiegids Command WorkStation 5.5 met Fiery Extended Applications 4.1 Fiery Extended Applications Fiery Extended Applications (FEA) 4.1 is een pakket met de volgende toepassingen voor gebruik met

Nadere informatie

Xerox EX 570 Print Server Powered by Fiery / Xerox EXi 570 Print Server Powered by Fiery. Afdrukken

Xerox EX 570 Print Server Powered by Fiery / Xerox EXi 570 Print Server Powered by Fiery. Afdrukken Xerox EX 570 Print Server Powered by Fiery / Xerox EXi 570 Print Server Powered by Fiery Afdrukken 2013 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Afdrukken uit Mac OS

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Afdrukken uit Mac OS Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press Afdrukken uit Mac OS 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen

Nadere informatie

Windows 98 en Windows ME

Windows 98 en Windows ME Windows 98 en Windows ME In dit onderwerp wordt het volgende besproken: Voorbereidende stappen op pagina 3-29 Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom op pagina 3-30 Andere installatiemethoden op pagina

Nadere informatie

Xerox WorkCentre 6655 multifunctionele kleurenprinter Bedieningspaneel

Xerox WorkCentre 6655 multifunctionele kleurenprinter Bedieningspaneel Bedieningspaneel Beschikbare services kunnen variëren afhankelijk van uw printerinstellingen. Zie de Handleiding voor de gebruiker voor meer informatie over functies en instellingen. 3 4 5 Aanraakscherm

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery Server voor igen3, versie 4.0

Versienotities voor de klant Fiery Server voor igen3, versie 4.0 Versienotities voor de klant Fiery Server voor igen3, versie 4.0 Dit document bevat informatie over Fiery Server voor igen3 van de serversoftware voor de versie 4.0. Voordat u de Fiery Server voor igen3

Nadere informatie

Licenties voor Fiery-opties beheren op een clientcomputer

Licenties voor Fiery-opties beheren op een clientcomputer Licenties voor Fiery-opties beheren op een clientcomputer Als u een Fiery-optie die is geïnstalleerd op een clientcomputer bruikbaar wilt maken, moet u de licentie ervan activeren. De Fiery-optie vereist

Nadere informatie

Afdrukopties aanpassen

Afdrukopties aanpassen Afdrukopties aanpassen In dit onderwerp wordt het volgende besproken: 'Afdrukopties instellen' op pagina 2-32 'Afdrukkwaliteit selecteren' op pagina 2-35 'Afdrukken in zwart-wit' op pagina 2-36 Afdrukopties

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 1000 Press. Welkom

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 1000 Press. Welkom Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 1000 Press Welkom 2010 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product.

Nadere informatie

Afdrukopties aanpassen

Afdrukopties aanpassen aanpassen In dit onderwerp wordt het volgende besproken: instellen op pagina 2-19 Eigenschappen selecteren voor een specifieke taak (Mac) op pagina 2-23 Afdrukkwaliteit selecteren op pagina 2-25 instellen

Nadere informatie

Afdrukopties aanpassen

Afdrukopties aanpassen In dit onderwerp wordt het volgende besproken: " instellen" op pagina 2-36 "Afdrukkwaliteit selecteren" op pagina 2-42 instellen Het Xerox-printerstuurprogramma biedt vele afdrukopties. Eigenschappen selecteren

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EXP50 Color Server versie 1.0

Versienotities voor de klant Fiery EXP50 Color Server versie 1.0 Versienotities voor de klant Fiery EXP50 Color Server versie 1.0 Dit document bevat informatie over de Fiery EXP50 Color Server-software versie 1.0. Voordat u de Fiery EXP50 Color Server met versie 1.0

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7500 Series. Welkom

Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7500 Series. Welkom Fiery Network Controller voor Xerox WorkCentre 7500 Series Welkom 2010 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45092905

Nadere informatie

Color Controller E-22B. Afdrukken

Color Controller E-22B. Afdrukken Color Controller E-22B Afdrukken 2013 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45115374 22 april 2013 INHOUD 3 INHOUD INLEIDING

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Afdrukken uit Mac OS

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Afdrukken uit Mac OS Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press Afdrukken uit Mac OS 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen

Nadere informatie

Afdrukken vanaf Windowswerkstations

Afdrukken vanaf Windowswerkstations 14 Afdrukken vanaf Windowswerkstations Aan de hand van de volgende instructies kunt u afdrukopties instellen en afdrukken vanaf computers die draaien onder een van de volgende besturingssystemen: Windows

Nadere informatie

Voor alle printers moeten de volgende voorbereidende stappen worden genomen: Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom

Voor alle printers moeten de volgende voorbereidende stappen worden genomen: Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom Windows NT 4.x In dit onderwerp wordt het volgende besproken: "Voorbereidende stappen" op pagina 3-21 "Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom" op pagina 3-21 "Andere installatiemethoden" op pagina

Nadere informatie

EX700i Print Server/ Integrated Fiery Color Server. Welkom

EX700i Print Server/ Integrated Fiery Color Server. Welkom EX700i Print Server/ Integrated Fiery Color Server Welkom 2011 Electronics For Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45099415 15 augustus

Nadere informatie

Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer. Welkom

Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer. Welkom Fiery EX Print Server/Fiery Controller voor Xerox Color 550/560 Production Printer Welkom 2010 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor

Nadere informatie

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Bedieningspaneel

Xerox ColorQube 8700 / 8900 Bedieningspaneel Bedieningspaneel Beschikbare services kunnen variëren afhankelijk van uw printerinstellingen. Zie de Handleiding voor de gebruiker voor meer informatie over functies en instellingen. 3 5 Ontgrendeling

Nadere informatie

Fiery Driver Configurator

Fiery Driver Configurator 2015 Electronics For Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 16 november 2015 Inhoud 3 Inhoud Fiery Driver Configurator...5 Systeemvereisten...5

Nadere informatie

Afdrukken uit Mac OS. Fiery Network Controller voor DocuColor 240/250

Afdrukken uit Mac OS. Fiery Network Controller voor DocuColor 240/250 Fiery Network Controller voor DocuColor 240/250 Afdrukken uit Mac OS Waar in dit document wordt verwezen naar DocuColor 242/252/260 moet dit DocuColor 240/250 zijn. 2007 Electronics for Imaging, Inc. De

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7300-serie. Afdrukken uit Windows

Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7300-serie. Afdrukken uit Windows Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7300-serie Afdrukken uit Windows 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product.

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Color Controller E-42B, versie 1.0

Versienotities voor de klant Color Controller E-42B, versie 1.0 Versienotities voor de klant Color Controller E-42B, versie 1.0 Dit document bevat belangrijke informatie over deze versie. Zorg dat deze informatie bij alle gebruikers bekend is voordat u doorgaat met

Nadere informatie

Fiery EXP8000 Color Server SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukken uit Mac OS

Fiery EXP8000 Color Server SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukken uit Mac OS Fiery EXP8000 Color Server SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS Afdrukken uit Mac OS 2005 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product.

Nadere informatie

Geavanceerde opties. Deelpagina's afdrukken. Phaser 4500-laserprinter

Geavanceerde opties. Deelpagina's afdrukken. Phaser 4500-laserprinter Geavanceerde opties In dit onderwerp wordt het volgende besproken: Deelpagina's afdrukken op pagina 2-43 Meerdere pagina's op één vel papier afdrukken (X op één) op pagina 2-44 Negatieven van afbeeldingen

Nadere informatie

Geavanceerde opties. Afdrukken op deelpagina's. Phaser 5500-laserprinter. In dit onderwerp wordt het volgende besproken:

Geavanceerde opties. Afdrukken op deelpagina's. Phaser 5500-laserprinter. In dit onderwerp wordt het volgende besproken: Geavanceerde opties In dit onderwerp wordt het volgende besproken: "Afdrukken op deelpagina's" op pagina 2-68 "Meerdere pagina's op één vel papier afdrukken (X op één)" op pagina 2-69 "Brochures afdrukken"

Nadere informatie

Afdrukken vanuit een Windows-omgeving

Afdrukken vanuit een Windows-omgeving Als de printer eenmaal klaar is voor gebruik en de stuurprogramma s zijn geïnstalleerd, kunt u afdrukken. Wilt u een brief afdrukken, een watermerk met Niet kopiëren toevoegen aan een document of de tonerintensiteit

Nadere informatie

BEKNOPTE HANDLEIDING INHOUD. voor Windows Vista

BEKNOPTE HANDLEIDING INHOUD. voor Windows Vista BEKNOPTE HANDLEIDING voor Windows Vista INHOUD Hoofdstuk 1: SYSTEEMVEREISTEN...1 Hoofdstuk 2: PRINTERSOFTWARE INSTALLEREN ONDER WINDOWS...2 Software installeren om af te drukken op een lokale printer...

Nadere informatie

Handleiding instellingen vrijgave van afdrukken

Handleiding instellingen vrijgave van afdrukken Handleiding instellingen vrijgave van afdrukken INHOUDSOPGAVE OVER DEZE HANDLEIDING............................................................................. 2 FUNCTIE AFDRUKVRIJGAVE...........................................................................

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 1000 Press, versie 1.0

Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 1000 Press, versie 1.0 Versienotities voor de klant Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox Color 1000 Press, versie 1.0 Dit document bevat informatie over de Xerox EX Print Server, Powered by Fiery voor de Xerox

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Hulpprogramma s

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press. Hulpprogramma s Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox 700 Digital Color Press Hulpprogramma s 2008 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen

Nadere informatie

Configuratiesoftware voor NetWare-netwerken

Configuratiesoftware voor NetWare-netwerken Novell NetWare In dit onderwerp wordt het volgende besproken: "Configuratiesoftware voor NetWare-netwerken" op pagina 3-38 "Stappen voor snelle installatie" op pagina 3-38 "Geavanceerde installatie" op

Nadere informatie

Xerox ColorQube 9301 / 9302 / 9303 Bedieningspaneel

Xerox ColorQube 9301 / 9302 / 9303 Bedieningspaneel Xerox ColorQube 90 / 90 / 90 Bedieningspaneel Beschikbare services kunnen variëren afhankelijk van uw printerinstellingen. Zie de Handleiding voor de gebruiker voor meer informatie over functies en instellingen.?

Nadere informatie

Fiery EX4112/4127. Afdrukken uit Windows

Fiery EX4112/4127. Afdrukken uit Windows Fiery EX4112/4127 Afdrukken uit Windows 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45064018 07 oktober 2007 INHOUD 3

Nadere informatie

Help voor Fiery-opties 1.3 (server)

Help voor Fiery-opties 1.3 (server) 2015 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 28 januari 2015 Inhoud 3 Inhoud...5 Een Fiery-optie activeren...5 Een Fiery-optie

Nadere informatie

Praktijkoefening - Het installeren van een printer in Windows Vista

Praktijkoefening - Het installeren van een printer in Windows Vista 5.0 9.3.1.3 Praktijkoefening - Het installeren van een printer in Windows Vista Inleiding Druk dit document af en voer de opdrachten uit; Bij deze praktijkoefening ga je een printer installeren. Je gaat

Nadere informatie

LEES MIJ EERST WorkCentre 7300 Series Fiery-installatie

LEES MIJ EERST WorkCentre 7300 Series Fiery-installatie LEES MIJ EERST WorkCentre 7300 Series Fiery-installatie Dit document beschrijft de installatie en de configuratie van de Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7300 Series. Voer de stappen uit die

Nadere informatie

Fiery Command WorkStation 5.8 met Fiery Extended Applications 4.4

Fiery Command WorkStation 5.8 met Fiery Extended Applications 4.4 Fiery Command WorkStation 5.8 met Fiery Extended Applications 4.4 Fiery Extended Applications (FEA) v4.4 bevat Fiery software voor het uitvoeren van taken met een Fiery Server. In dit document wordt beschreven

Nadere informatie

Fiery WebSpooler gebruiken

Fiery WebSpooler gebruiken 18 Fiery WebSpooler gebruiken Fiery WebSpooler maakt het volgen van opdrachten en beheer van meerdere platforms via het Internet of intranet mogelijk. Fiery WebSpooler, een van de Fiery WebTools, wordt

Nadere informatie

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D110-125 Kopieermachine-printer. Afdrukken

Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D110-125 Kopieermachine-printer. Afdrukken Xerox EX Print Server, Powered by Fiery, voor de Xerox D110-125 Kopieermachine-printer Afdrukken 2012 Electronics For Imaging. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen

Nadere informatie

Fiery EX4112/4127. Welkom

Fiery EX4112/4127. Welkom Fiery EX4112/4127 Welkom 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45063995 07 oktober 2007 WELKOM 3 WELKOM In dit

Nadere informatie

Installatiehandleiding MF-stuurprogramma

Installatiehandleiding MF-stuurprogramma Nederlands Installatiehandleiding MF-stuurprogramma Cd met gebruikerssoftware.............................................................. 1 Informatie over de stuurprogramma s en de software.............................................

Nadere informatie

Hulp krijgen. Systeemberichten. Aanmelden/Afmelden. Pictogrammen op het bedieningspaneel

Hulp krijgen. Systeemberichten. Aanmelden/Afmelden. Pictogrammen op het bedieningspaneel Hulp krijgen Voor informatie/assistentie, raadpleegt u het volgende: Handleiding voor de gebruiker voor informatie over het gebruik van de Xerox 4595. Ga voor online hulp naar: www.xerox.com Klik op de

Nadere informatie

Cloudplatform. Versie 1.0. Gebruikershandleiding

Cloudplatform. Versie 1.0. Gebruikershandleiding Cloudplatform Versie 1.0 Gebruikershandleiding September 2017 www.lexmark.com Inhoud 2 Inhoud Wijzigingsgeschiedenis...3 Overzicht... 4 Aan de slag... 5 Systeemvereisten... 5 Toegang tot Cloudplatform...

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor DocuColor 242/252/260. Hulpprogramma s

Fiery Network Controller voor DocuColor 242/252/260. Hulpprogramma s Fiery Network Controller voor DocuColor 242/252/260 Hulpprogramma s 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45059643

Nadere informatie

Fiery Driver Configurator

Fiery Driver Configurator 2016 Electronics For Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 30 mei 2016 Inhoud Fiery Driver Configurator Inhoud 3 Fiery Driver Configurator...5

Nadere informatie

Een overzicht van beschikbare lettertypen bekijken

Een overzicht van beschikbare lettertypen bekijken Lettertypen In dit onderwerp wordt het volgende besproken: Typen lettertypen op pagina 1-21 Residente printerlettertypen op pagina 1-21 Een overzicht van beschikbare lettertypen bekijken op pagina 1-21

Nadere informatie

Xerox WorkCentre 7800-serie Bedieningspaneel

Xerox WorkCentre 7800-serie Bedieningspaneel Bedieningspaneel Beschikbare services kunnen variëren afhankelijk van uw printerinstellingen. Zie de Handleiding voor de gebruiker voor meer informatie over functies en instellingen. ABC DEF Menu's GHI

Nadere informatie

Fiery Color Server voor Xerox DocuColor 242/252/260. Welkom

Fiery Color Server voor Xerox DocuColor 242/252/260. Welkom Fiery Color Server voor Xerox DocuColor 242/252/260 Welkom 2007 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45059497 18 mei

Nadere informatie

QL-500 QL-560 QL-570 QL-650TD QL-1050

QL-500 QL-560 QL-570 QL-650TD QL-1050 QL-500 QL-560 QL-570 QL-650TD QL-1050 Handleiding voor de installatie van de software Nederlands LB9153001A Inleiding Opties P-touch Editor Printerstuurprogramma P-touch Address Book (uitsluitend Windows

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EX2101 Printer Controller voor Xerox 2101, versie 2.2

Versienotities voor de klant Fiery EX2101 Printer Controller voor Xerox 2101, versie 2.2 Versienotities voor de klant Fiery EX2101 Printer Controller voor Xerox 2101, versie 2.2 Dit document bevat informatie over de Fiery EX2101 Printer Controller voor Xerox 2101- software versie 2.2. Dit

Nadere informatie

Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom

Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom Macintosh In dit onderwerp wordt het volgende besproken: 'Vereisten' op pagina 3-35 'Stappen voor snelle installatie vanaf cd-rom' op pagina 3-35 'EtherTalk voor Mac OS 9.x inschakelen en gebruiken' op

Nadere informatie

Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7700-serie. Hulpprogramma s

Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7700-serie. Hulpprogramma s Fiery Network Controller voor de WorkCentre 7700-serie Hulpprogramma s 2009 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45084790

Nadere informatie

Handleiding instellingen vrijgave van afdrukken

Handleiding instellingen vrijgave van afdrukken Handleiding instellingen vrijgave van afdrukken INHOUDSOPGAVE OVER DEZE HANDLEIDING............................................................................. 2 FUNCTIE AFDRUKVRIJGAVE...........................................................................

Nadere informatie

D4600 Duplex Photo Printer

D4600 Duplex Photo Printer KODAK D4000 Duplex Photo Printer D4600 Duplex Photo Printer Handleiding printerstuurprogramma januari 2015 TM/MC/MR-licentie van Eastman Kodak Company: Kodak Kodak Alaris Inc. 2400 Mount Read Blvd., Rochester,

Nadere informatie

Versienotities voor de klant Fiery EX2101 voor Xerox 2101, versie 2.0

Versienotities voor de klant Fiery EX2101 voor Xerox 2101, versie 2.0 Versienotities voor de klant Fiery EX2101 voor Xerox 2101, versie 2.0 Dit document bevat informatie over de Fiery EX2101 voor Xerox 2101 -serversoftware versie 2.0. Voordat u de Fiery EX2101 voor Xerox

Nadere informatie

Gids Instelling Verzenden

Gids Instelling Verzenden Gids Instelling Verzenden In deze handleiding wordt uitgelegd hoe u de Instel-tool Zendfunctie kunt gebruiken om de machine in te stellen voor het scannen van documenten als e-mails (Verzenden naar e-mail)

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. SHARP AL-1633/1644 http://nl.yourpdfguides.com/dref/1289396

Uw gebruiksaanwijzing. SHARP AL-1633/1644 http://nl.yourpdfguides.com/dref/1289396 U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de in de gebruikershandleiding (informatie, specificaties, veiligheidsaanbevelingen,

Nadere informatie

Geavanceerde opties. Deelpagina's afdrukken. Phaser 7750-kleurenlaserprinter

Geavanceerde opties. Deelpagina's afdrukken. Phaser 7750-kleurenlaserprinter Geavanceerde opties In dit onderwerp wordt het volgende besproken: 'Deelpagina's afdrukken' op pagina 2-79 'Meerdere pagina's op één vel papier afdrukken (X op één)' op pagina 2-80 'Brochures afdrukken'

Nadere informatie

Fiery EXP4110 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukken uit Windows

Fiery EXP4110 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS. Afdrukken uit Windows Fiery EXP4110 SERVER & CONTROLLER SOLUTIONS Afdrukken uit Windows 2005 Electronics for Imaging, Inc. De informatie in deze publicatie wordt beschermd volgens de Kennisgevingen voor dit product. 45051987

Nadere informatie