De Groene Kikker 1.CONTACTGEGEVENS:

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De Groene Kikker 1.CONTACTGEGEVENS:"

Transcriptie

1 De Groene Kikker Onze crèche De Groene Kikker heeft een vergunning van Kind en gezin wat wil zeggen wij conform zijn met de normen vastgelegd door de Vlaamse overheid. 1.CONTACTGEGEVENS: Opvanglocatie: De Groene kikker, Essestraat 44, 9340 Lede Verantwoordelijke : Cindy Vermeer, gsm , Website www. degroenekikker.be Ondernemingsnr : Rekeningnr : Bnp Parisbas Fortis BE Kinderopvanglocatie K&G: Aantal vergunde plaatsen : 18 Toelatingsnummer FAVV : AER/OVL/ Pedagogische ondersteuning: 2.DIENSTVERLENING: LEEFTIJD KINDJES Onze crèche biedt opvang voor kindjes van 0 maand tot 3 jaar. OPENINGSUREN EN DAGEN (zie ook onze verlofkalender): De kindjes kunnen van maandag tot vrijdag van 7.00 u tot u bij ons terecht. Onze sluitingsdagen zijn 1 week tijdens het paasverlof, 3 weken tijdens het zomerverlof en 1 week tussen kerst en nieuwjaar. Wij zijn ook gesloten op de wettelijke feestdagen en eventuele brugdagen. Elk jaar, ten laatste in november, zal de kalender van het komende jaar worden meegedeeld. Onze kalender is steeds beschikbaar op onze website. Bovenop de vastgelegde sluitingsdagen hebben wij het recht een aantal snipperdagen op te nemen. Deze dagen zullen tijdig aan de ouders worden meegedeeld. FLEXIBELE OPVANG: Opvang buiten onze standaard openingsuren en dagen moet steeds op voorhand aangevraagd en besproken worden. Flexibele opvang niet mogelijk in de zomervakantie en s morgens ten vroegste vanaf 6.30 u. INBEGREPEN IN DE PRIJS Verzorgingsproducten : Luiers, luierzalf, zonnecrème

2 slaapzakje heen en weer schriftje Maaltijden : ontbijt, middagmaal*, vieruurtje * inbegrepen wanneer een kindje in de voormiddag komt, niet inbegrepen wanneer een kindje in de namiddag komt. NIET INBEGREPEN IN DE PRIJS - Flesvoeding - Tutje + reservetutje - Stappers : Laarsjes - Reservekledij Om hier te blijven in ons verzorgingsbakje boven de wastafel : - Koortswerend middel (liefst siroop op basis van paracetamol) - Koortsthermometer - Fles fysiologisch water om neusje te reinigen (liefst spuitbus) - Bij grotere kindjes, kam of haarborstel Voorzie geen te grote verzorgingstassen met overbodig materiaal. In grote tassen met overbodige zaken is het soms voor ons niet makkelijk de reservekledij en boekje te vinden. Neem een gewoon klein tasje of plastiek zakje voor de reservekledij en een apart tasje voor de flessen. 3.PEDAGOGISCH BELEID Als jullie ouders gaan werken staan wij dagelijks in voor de verzorging en de opvoeding van jullie kindjes. Wij proberen elke dag opnieuw om het hen zo aangenaam mogelijk te maken. Wij willen een kindvriendelijke omgeving creëren dat de ontwikkeling van jullie kindjes bevordert en hen alle kansen biedt om hun vaardigheden te ontplooien. Kindjes worden op hun eigen tempo gestimuleerd zich te ontwikkelen. Om de kwaliteit van onze opvang te kunnen garanderen, proberen wij maximaal 14 kindjes per dag op te vangen ipv de wettelijke capaciteit van 18. In onze crèche worden de kindjes in het Nederlands opgevoed. Om jullie kindjes een goeie leefomgeving te kunnen bieden vereist dit een goeie samenspraak met de ouders. Relevante informatie worden door ons in het heen en weer schriftje genoteerd. In ieders belang is het ook noodzakelijk dat ouders zaken waar wij rekening moeten houden ook noteren in het schriftje. (Bv. uur van de eerste fles, temperatuur in t oog houden, slecht geslapen,.). Op die manier kunnen wij uw kindje de juiste zorg een aandacht geven. Bij mondelinge communicatie kan er al eens iets vergeten worden. Wij bieden een veilige en vertrouwde omgeving waar kindjes zich op hun gemak voelen. Wij beschikken over 2 binnenspeelruimtes, 1 speelkoer, 1 tuin, 1 binnen-buiten speelzaal, 2 grote slaapkamers en 1 kleine slaapkamer. Al onze ruimtes zijn aangepast aan de leeftijd van de kinderen zodat jullie hartedieven naar hartenlust kunnen ravotten. De rustruimtes zijn boven en dus gescheiden van de leefruimte zodat elk kind voldoende tot rust kan komen. Wanneer het weer het toelaat kunnen de kindjes zich buiten volop uitleven. Is het wat kouder of regent het dan worden de buiten speeltoestellen in onze binnen buiten speelzaal geplaatst zodat we niet hoeven te wachten op het zonnetjes. Wij proberen 1 x per week een wandeling te maken met onze stappers.

3 Er worden regelmatig knutselwerkjes gemaakt, vooral in periodes van slecht weer. Tijdens de zonnige dagen geven wij steeds de voorkeur om buiten te spelen. De knutsel, wandelmomenten zijn gepland na de boterhammetjes, rond 9.30 u. Het is dus mogelijk dat kindjes die steeds later komen of die enkel in de namiddag komen aan onze activiteiten niet kunnen deelnemen. Omdat elk kind recht heeft op pedagogische kwaliteit laten wij ons hiervoor pedagogisch ondersteunen. 4.INSCHRIJVING VOORRANGSREGELS Momenteel hanteren wij geen voorrangsregels wat betreft de inschrijving van het kindje, wie eerst inschrijft heeft de eerste vrije opvangplaats. WAARBORG Er wordt bij de inschrijving een waarborg gevraagd. Deze kan cash betaald worden of worden overgeschreven. De inschrijving is pas definitief indien de waarborg betaald is. De waarborg wordt terugbetaald wanneer het kindje de crèche verlaat zoals in het contract overeengekomen is. Indien het kindje de crèche vroeger verlaat dan zal de waarborg niet worden terugbetaald. Na de reservering van hun plaatsje hebben de ouders 2 weken de tijd om de waarborg over te schrijven op onze rekening. Indien wij merken dat na deze periode de waarborg niet is overgeschreven dan kan het plaatsje aan iemand anders toegezegd worden. OPVANGPLAN Bij de inschrijving dient het opvangplan te worden vastgelegd. Omwille van het goede verloop van de opvang en het wennen van het kindje vragen wij in te schrijven voor minimum 3 volle dagen /week ofwel 5 halve dagen/week. Definitieve wijzigingen in het opvangplan moeten minstens 1 maand op voorhand met de crèche besproken worden. Eénmalige wijzigingen en verlofdagen moeten doorgegeven worden vóór de start van de maand. Indien er geen wijzigingen aan de crèche worden doorgegeven, dan worden de dagen die in het contract overeen gekomen zijn als gereserveerd beschouwd. Ouders die omwille van hun werk geen vaste dagen kunnen vastleggen moeten de opvangdagen door geven vóór de start van de maand. Bij de inschrijving vragen wij wel het aantal opvangdagen reeds door te geven. Wanneer het kindje onverwacht afwezig is op een gereserveerde dag, dan zal deze dag voor de helft aangerekend worden. De mogelijkheid tot nemen verlofdagen of de mogelijkheid de dagen door te geven vóór de start van de maand, mag geen aanleiding zijn tot misbruik, het is de bedoeling dat het kindje regelmatig minstens 3 dagen/week naar de crèche komt. Wanneer wij opmerken dat dit niet zo is, dan kan de crèche het contract éénzijdig opzeggen zonder terugbetaling van de waarborg.

4 5.FINANCIEEL TARIEVEN: Waarborg: 200 Volledige dag : 24 Halve dag (voor-of namiddag): 14,5 (voormiddag tot u en namiddag vanaf u) Afwezig op gereserveerde dag: ½ tarief Te laat afhalen: 3 per begonnen kwartier Te laat betalen: 1 / overschreden dag Flexibele opvang: + 25% / + 50%, vóór en na openingsuren 3 per begonnen kwartier PRIJSAANPASSINGEN De prijzen kunnen ten allen tijde aangepast worden, de prijsstijging zal minstens 1 maand op voorhand aan de ouders worden meegedeeld Indien de ouders zich niet kunnen vinden in de doorgevoerde prijsstijging, hebben zij het recht het contract (schriftelijk) te beëindigen binnen de maand. Dit zonder verlies van de waarborg. BETALING De rekening zal worden meegegeven rond de 15 e van de maand die lopende is. Deze dient betaald te worden vóór het einde van de maand via overschrijving. Indien er nog wijzigingen zijn in het laatste deel van de maand, dan worden deze de volgende maand verrekend. Indien er sprake is van wanbetaling dan zullen wij de waarborg aanspreken ter vergoeding van de openstaande rekening en het contact éénzijdig verbreken zonder terugbetaling van de waarborg. BELASTINGSVOORDEEL Van de gedane betalingen krijgt u een attest om bij uw belastingsaangifte te voegen. De kosten zijn aftrekbaar tot 11,20 per opvangdag. 6. VOEDING EN VERZORGING VOEDING 9.00 u * : boterham met choco, boter, smeerkaas, confituur. In de winter maken wij meermaals per week verse soep u * : middageten. De dagmenu kan je altijd bekijken op ons prikbord in de gang u * : fruitpap voor de kleinsten, Vers fruit en koek of melkproductje voor de grootsten. (* De uren gelden voor de kindjes die zelfstandig eten. Bij kleinere kindjes en slapers kan het uur afwijken.) Bij onze maaltijden drinken wij water. Bij verjaardagen en feestjes kan er al eens chocomelk, fruitsap, fristi, gedronken worden. In overleg met de ouders starten wij met groentepap of fruitpap en later vlees. Indien uw kindje iets niet mag eten, gelieve dit tijdig te verwittigen zodat er rekening mee gehouden kan worden. Flesjes melk dient door de ouders meegebracht te worden (flesjes reeds gevuld met de juiste hoeveelheid water en de juiste hoeveelheid poeder in de daarvoor voorziene doseerpotjes)

5 VERZORGING Onze luiers zijn van het merk pampers, de luierzalf van nivea, mustela of zwitsal. De vochtige doekjes zijn van het merk happy (Colruyt). Wij starten met zindelijkheidstraining in overleg met de ouders. WIEGENDOODPREVENTIE Het kindje wordt altijd op de rug te slapen gelegd. Indien de ouders wensen dat het kindje in een andere slaaphouding gelegd worden (rug of zij), dan moet dit schriftelijk bevestigd worden door een arts, op het daarvoor bestemde formulier. Dit formulier zal door ons aan de ouders bezorgd worden. 7.ZIEKTE EN ONGEVAL Een ziek kindje mag naar de crèche komen zolang er geen besmettingsgevaar is voor de andere kindjes. (bv verkoudheid, tandjes,.) Ook kan in sommige gevallen de infectie al verspreid zijn vóórdat de symptomen zichtbaar zijn. In dit geval is het vaak zinloos om het kindje te weigeren in de crèche. (bv. Windpokken) In volgende gevallen zijn wij wel genoodzaakt in eerste instantie de opvang van een ziek kindje te weigeren: - Diarree: Bloederige ontlasting of verandering van stoelgangpatroon met 3 waterige ontlastingen in de laatste 24 u. Wanneer de diagnose peuterdiarree wordt vastgesteld mag het kindje wel naar de opvang komen. - Braken : 2 of meer keer tijdens de laatste 24u, tenzij wordt vastgesteld door een arts dat het braken niet veroorzaakt wordt door een besmettelijke ziekte en er geen gevaar voor uitdroging bestaat. - Bloedbraken - Ademhalingsmoeilijkheden of ademnood. - Koorts boven 38,5 die samengaat meet keelpijn of braken, diarree, oorpijn, prikkelbaarheid, verwardheid of rode huisuitslag. - Huiduitslag. Het kindje kan wel naar de opvang komen als de arts bepaald heeft dat het niet om een besmettelijke ziekte gaat. - Mondzweren met kwijlen, tenzij een arts bepaald heeft dat het niet besmettelijk is. Indien het kindje een besmettelijke ziekte heeft waarbij andere kindjes ook risico lopen, zullen alle ouders hiervan op de hoogte gebracht worden. Indien wij tijdens de opvang medicatie moeten toedien, dan moet dit steeds vergezeld zijn van een doktersvoorschrift. Het doktersvoorschrift wordt in het heen en weer schriftje gekleefd en moet minimaal de volgende zaken vermelden : - Datum - Naam van het kindje - Naam van het Medicijn - dosering van het medicijn - Manier van toedienen - Tijdstip van toedienen - Duur van de behandeling Bij ziekte of ongeval in de crèche worden de ouders onmiddellijk op de hoogte gebracht worden. Zij hebben dan de mogelijkheid om hun kindje af te halen of hun eigen huisarts naar de crèche te laten komen.

6 Wanneer we niemand kunnen bereiken zal er een beroep gedaan worden op de huisarts van de crèche (Dr Groffils Peter, Damstraat 1, B-9340 Lede, ). Bij ernstig ongeval of ziekte verwittigen we het dichtstbijzijnde ziekenhuis (ASZ Aalst). Kosten voor medische raadpleging bij ziekte vallen ten laste van de ouders. Ongevallen in de crèche vallen onder onze ongevallen verzekering. Onze verzekering komt tussen in de kosten voor alles wat RIZIV aanvaard is (= kosten waar het ziekenfonds ook in tussenkomt). Concreet komt dit erop neer dat onze verzekering de opleg van het ziekenfonds betalen. Onze verzekering heeft minimaal de verplichte volgende dekking : voor medische kosten in geval van overlijden, tenzij voor kinderen jonger dan 5 jaar in welk geval alleen een dekking van 1000 geldt voor begrafeniskosten. Polis Ongevallen + BA : AXA Nr Aangifte van schadegevallen dient te gebeuren binnen 24 u na het gebeuren. 8. RECHTEN EN PLICHTEN VAN DE OUDERS WENMOMENT Kindjes hebben recht om te wennen. Bij ons is dat vastgelegd op 1 dag of 2 halve dagen. Deze wendagen zijn gratis en wij hebben het liefst dat het kindje komt als een van de ouders makkelijk bereikbaar is. De wen-dagen vallen maximum 2 weken vóórdat het kindje in onze crèche start. INLICHTINGENFICHE De inlichtingenfiche moet volledig ingevuld zijn wanneer een kindje voor het eerst naar de crèche komt. AANWEZIGHEIDSREGISTER Het uur van binnenkomst en vertrek van de kindjes wordt steeds genoteerd op onze afwezigheidslijst. Op het einde van de maand moeten de ouders deze lijst onderteken ter goedkeuring van de opvang- degen en uren. TOEGANG TOT DE CRECHE De ouders hebben altijd het recht alle ruimtes te bezoeken waar de kindjes worden opgevangen, en dit op eender welk tijdstip. BRENGEN EN AFHALEN VAN DE KINDJES: In principe mogen kindjes ten allen tijde afgehaald en gebracht worden. Maar om praktische redenen willen wij de ouders vragen om zeker ons middagmaal (11.30u tot 12.30u) te respecteren en dan geen kindjes te brengen of af te halen. Kindjes die halve dagen komen worden bij voorkeur gebracht en afgehaald tussen en u. Kindjes kunnen afgehaald worden door de personen die vermeld staan op het inlichtingenblad. Indien uw kindje om de een of andere reden door een andere persoon moet afgehaald worden, dan dient u ons hiervan (liefst schriftelijk, in het heen en weer schriftje) op de hoogte te brengen. Indien

7 wij van niks weten en er staat hier een vreemde persoon om uw kindje af te halen, dan zal uw kindje niet worden mee gegeven. MELDEN VAN AFWEZIGHEID Wanneer een kindje om de een of andere reden niet naar de crèche kan komen, dan dient men de verantwoordelijke op de hoogte te brengen vóór het uur dat het kindje normaal naar de crèche komt. LAATTIJDIG AFHALEN Wanneer ouders merken dat ze niet op tijd zullen zijn om het kindje af te halen, dan moeten zij ons hiervan steeds zo snel mogelijk op de hoogte brengen. INSPECTIES Op aanvraag kunnen de ouders de verslagen van de uitgevoerde inspecties inkijken. Momenteel worden wij regelmatig geinspecteerd door zorginspectie (Kind &Gezin) en door het FAVV (voedselinspectie) WIJZIGINGEN DOSSIER Elke wijziging in het gezin moet schriftelijk worden gemeld. (bv scheiding, adreswijziging, ) KLACHTEN Indien er klachten zijn vragen wij de ouders deze aan ons mee te delen. Volgens de procedure zal de klacht onderzocht worden. Indien nodig zullen wij nodige acties ondernemen. De ouders hebben ook het recht de klacht te melden bij de klachtendienst van kind & gezin. Kind & Gezin, Hallepoortlaan 27, 1060 Brussel, tel 02/ , PRIVACY Ouders en kindjes hebben het recht op privacy en wij verklaren dat de persoonsgegevens van de kinderen en de gezinnen enkel zullen worden gebruikt in het kader van kinderopvang. Tevens verbinden wij er ons toe om de veiligheid en het vertrouwelijk karakter van de gegevens te waarborgen. De gegevens kunnen door de betrokken partijen op elk moment ingekeken en indien nodig aangepast worden. CONTACT De verantwoordelijke (Cindy) is altijd telefonisch beschikbaar voor vragen en opmerkingen betreffende de opvang van uw kindje. De bepalingen van dit huishoudelijk reglement zijn raadpleegbaar voor elke geïnteresseerde. Versie dd oktober 2014

Huishoudelijk reglement De Bonte Bietjes ondernemingsnummer Algemeen

Huishoudelijk reglement De Bonte Bietjes ondernemingsnummer Algemeen Huishoudelijk reglement De Bonte Bietjes ondernemingsnummer 0848.866.695 Algemeen Contactgegevens Rebecca Sienaert StGillisplein 30/1 3300 Kumtich 0479 296 295 rebecca@debontebietjes.be Doelgroep Kindjes

Nadere informatie

Welkom. Welkom bij BIbelOtje. Zelfstandig kinderdagverblijf voor 22 kindjes

Welkom. Welkom bij BIbelOtje. Zelfstandig kinderdagverblijf voor 22 kindjes Welkom Welkom bij BIbelOtje Zelfstandig kinderdagverblijf voor 22 kindjes Algemene info Bij Bibelotje is uw kindje alle werkdagen van 7u30 tot 18u welkom! Een dagje spelen bij Bibelotje kost 25. Er wordt

Nadere informatie

Kinderopvang. Pimpernelleke. Matenstraat 185 a/b. 2845 Niel GSM: 0478/08 16 66. Tel: 03 888 02 87. Rek: BE18973072782265

Kinderopvang. Pimpernelleke. Matenstraat 185 a/b. 2845 Niel GSM: 0478/08 16 66. Tel: 03 888 02 87. Rek: BE18973072782265 Kinderopvang Pimpernelleke Matenstraat 185 a/b 2845 Niel GSM: 0478/08 16 66 Tel: 03 888 02 87 Rek: BE18973072782265 Email:pimpernelleke.niel@hotmail.com Web:niels-pimpernelleke.be Reglement Inschrijving

Nadere informatie

Onze kribbe is geopend van maandag tot vrijdag dit telkens van 07h.00 tot 17h.45.

Onze kribbe is geopend van maandag tot vrijdag dit telkens van 07h.00 tot 17h.45. Waarom dit huisreglement Graag willen we jullie via dit huisreglement een beetje wegwijs maken in onze krubbe Het Babyhuisje Dit zal jullie, zoon / dochter als ook helpen bij het verblijf in het Babyhuisje,

Nadere informatie

ALGEMENE INFORMATIE: H u i z e w u i z e w o u t e r t j e. E s d o o r n

ALGEMENE INFORMATIE: H u i z e w u i z e w o u t e r t j e. E s d o o r n H u i s h o u d e l i j k r e g l e m e n t ALGEMENE INFORMATIE: Contactgegevens organisator: Huizewuizewoutertje VIF ondernemingsnummer 0547737719 Bankstraat 27 (tevens opvanglocatie) 2811 Hombeek 015

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement Adres en contactgegevens Meierstraat 20 3640 Kinrooi-Kessenich België Telefoonnummer: 0473 49 15 74 Website: www.druppeltje.be Email: info@druppeltje.be Verantwoordelijke: Saskia

Nadere informatie

t Dol-Fijntje Huishoudelijk Reglement

t Dol-Fijntje Huishoudelijk Reglement t Dol-Fijntje Huishoudelijk Reglement Inleiding bij het huishoudelijk reglement Het huishoudelijk reglement: is een algemeen document dat wordt opgemaakt door de organisator van kinderopvang; geeft verduidelijking

Nadere informatie

De Groene Kikker KINDERDAGVERBLIJF

De Groene Kikker KINDERDAGVERBLIJF De Groene Kikker KINDERDAGVERBLIJF Ons kinderdagverblijf De Groene Kikker heeft een vergunning van Kind en gezin wat wil zeggen wij conform zijn met de normen vastgelegd door de Vlaamse overheid. 1.CONTACTGEGEVENS:

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Maart 2015 1 Kinderdagverblijf De Honingboom Molenveld 85 1982 Elewijt de.honingboom@gmail.com Telefoonnummer: 015/62.04.28 OPENINGSDAGEN EN - UREN Maandag Dinsdag 7.00u - 18.00u

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT 1 T: +32 (0)473 491 574 E: I: Kinderdagverblijf Druppeltje voorziet dagopvang voor alle kinderen van 0 maand tot ze naar school gaan. Er wordt geen onderscheid gemaakt op grond

Nadere informatie

Molenveld 85. 1982 Elewijt

Molenveld 85. 1982 Elewijt ORGANISATOR EN MAATSCHAPPELIJKE ZETEL Feitelijke vereniging Kinderdagverblijf De Honingboom De.honingboom@gmail.com Telefoonnummer: 015/62.04.28 Ondernemingsnummer: 0843.231.787 OPENINGSDAGEN EN UREN Maandag

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement Kinderdagverblijf t Stok(t)paardje Anny en Kim Stokt 23 20 Geel 085 08 25 68 www.tstoktpaardje.be 1 Inhoudstabel 1. Opvang 2. Openingsuren 3. Tarieven. Vakantie van t Stok(t)paardje

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement kinderdagverblijf Barbara Kid s Port

Huishoudelijk reglement kinderdagverblijf Barbara Kid s Port Pagina 1 van 6 Huishoudelijk reglement kinderdagverblijf Barbara Kid s Port 1. Gegevens over de organisator en de kinderopvanglocatie 1.1. De organisator: BVBA Kinderdagverblijf Barbara Ondernemingsnummer:

Nadere informatie

De Ballon. Algemeen. Verantwoordelijken

De Ballon. Algemeen. Verantwoordelijken De Ballon Algemeen De Ballon staat onder toezicht van Kind en Gezin. Dit wil zeggen dat wij voldoen aan de voorwaarden inzake lokalen, voeding, hygiëne en veiligheid. Jaarlijks ontvangen jullie een fiscaal

Nadere informatie

- De prijs voor een halve dag opvang (7u 13u of 12.30u 18u) is 16

- De prijs voor een halve dag opvang (7u 13u of 12.30u 18u) is 16 REGELS EN AFSPRAKEN Overal gelden regels. Jammer, maar helaas! Ook bij de Makkertjes is dit zo, al hebben wij het liever over afspraken. Want goede afspraken maken goede vrienden en dat willen wij zijn

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Crème Crèche

Huishoudelijk Reglement Crème Crèche Huishoudelijk Reglement Crème Crèche Contactgegevens verantwoordelijke Voet Joy Jeanne hellemansstraat 7, 2800 Mechelen 0497/99 88 34 Ondernemingsnummer : Contactgegevens Kinderdagverblijf Crème Crèche

Nadere informatie

Contract BUITENSCHOOLSE OPVANG

Contract BUITENSCHOOLSE OPVANG Schoolstraat 11, 8770 Ingelmunster 051/31.45.44 Contract BUITENSCHOOLSE OPVANG t Achterhuisje VZW : Is een opvang voor kinderen tot en met 12 jaar, voldoet aan de algemene voorwaarden voor toezicht van

Nadere informatie

Kinderdagverblijf tolifantje, Gentseweg 124, 9120 Beveren. Huishoudreglement

Kinderdagverblijf tolifantje, Gentseweg 124, 9120 Beveren. Huishoudreglement Kinderdagverblijf tolifantje, Gentseweg 124, 9120 Beveren Huishoudreglement Tolifantje is een zelfstandige opvangvoorziening waar kindjes van 0 tot 3 jaar worden opgevangen. Wij bieden plaats aan 20 kindjes

Nadere informatie

Reglementering (Jan.2012) Kinderdagverblijf Klim-op

Reglementering (Jan.2012) Kinderdagverblijf Klim-op Reglementering (Jan.2012) Kinderdagverblijf Klim-op Klim-op draaiend houden kan niet op onze handen alleen. Dit kan enkel door steun, begrip en vertrouwen van iedereen. We zetten ons in, en dit alle dagen.

Nadere informatie

Intern reglement + overeenkomst

Intern reglement + overeenkomst Algemene informatie + overeenkomst Intern reglement + overeenkomst Partijen: - Kinderdagverblijf B.V.B.A De Hummeltjes, gelegen in Nieuwstraat 28, 9340 Lede. Telefoon: 0476 86 20 58 En hierna genoemd als

Nadere informatie

Inschrijving Duur Afwezigheid Opzeg Tarieven Openingsuren Verlof Begeleiding Fiscaliteit...

Inschrijving Duur Afwezigheid Opzeg Tarieven Openingsuren Verlof Begeleiding Fiscaliteit... Inhoudstabel Inschrijving... 2 Duur... 2 Afwezigheid... 2 Opzeg... 3 Tarieven... 3 Openingsuren... 4 Verlof... 4 Begeleiding... 4 Fiscaliteit... 5 Verzekering... 5 Ouderparticipatie... 5 Verblijf in de

Nadere informatie

Schriftelijke overeenkomst

Schriftelijke overeenkomst t Viencentje Leopoldstraat 25 8580 Avelgem 056/64 74 78 www.viencentje.be Schriftelijke overeenkomst 1 april 2015 Contracterende partijen De organisator NAAM: KINDERDAGVERBLIJF T VIENCENTJE ADRES: LEOPOLDSTRAAT

Nadere informatie

Reglement minicrèche La Luna

Reglement minicrèche La Luna Reglement minicrèche La Luna Welkom bij Carine en Dirk in minicrèche La Luna! Ik heb een diploma kinderzorg en al heel wat jaren ervaring in het werken met kinderen. Ik ben de verantwoordelijke in de minicrèche

Nadere informatie

OVEREENKOMST KINDERDAGVERBLIJF De Appeltjes

OVEREENKOMST KINDERDAGVERBLIJF De Appeltjes OVEREENKOMST KINDERDAGVERBLIJF De Appeltjes Tussen Enerzijds : Kinderdagverblijf De Appeltjes, vertegenwoordigd door Mevrouw Greet van Uythem, En anderzijds, De Heer en Mevrouw..., ouders van.. Hierna

Nadere informatie

Overeenkomst Kinderdagverblijf Oogappeltjes

Overeenkomst Kinderdagverblijf Oogappeltjes Overeenkomst Kinderdagverblijf Oogappeltjes 1. Schriftelijke overeenkomst tussen, Enerzijds: VZW Kinderopvang Vrij Onderwijs Regio Oostende Steenbakkerstraat 80 8400 Oostende Anderzijds: Naam en voornaam

Nadere informatie

Reglementering Kleuter-klim-op (Jan.2012) Kinderdagverblijf Klim-op

Reglementering Kleuter-klim-op (Jan.2012) Kinderdagverblijf Klim-op Reglementering Kleuter-klim-op (Jan.2012) Kinderdagverblijf Klim-op Klim-op draaiend houden kan niet op onze handen alleen. Dit kan enkel door steun, begrip en vertrouwen van iedereen. We zetten ons in,

Nadere informatie

Huisreglement t Knuffeltje

Huisreglement t Knuffeltje Huisreglement t Knuffeltje Beste ouders, Wij danken u oprecht voor het vertrouwen dat u in ons stelt. Wij wensen uw kindje een optimale zorg en opvang te bieden, in een aangepaste omgeving en onder toezicht

Nadere informatie

Voorstelling kinderopvanglocatie

Voorstelling kinderopvanglocatie Naam opvanglocatie adres Tel: 03 123 45 67 e-mailadres@stad.antwerpen.be Voorstelling kinderopvanglocatie Naam kinderopvanglocatie vangt kinderen op van 0 tot 3 jaar. Er is plaats voor kinderen. Er is/

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement buitenschoolse opvang BO

Huishoudelijk reglement buitenschoolse opvang BO ALG 09 - /5-09-203 BO Hoofdzetel Locatie buitenschoolse opvang: Essen Kapellen Brecht Hofstraat 4 Kapelsestraat 37 Leopoldstraat 5 290 Essen 2950 Kapellen 2960 St Lenaarts 03/664.87.23 GSM 0470 0 80 55

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vzw t Ittertuintje Opitterkiezel 240 3960 Bree Opitter Secretariaat : Tel : 089864353 Opvang : Tel : 089864093 Algemeen Het Initiatief Buitenschoolse Kinderopvang t Ittertuintje

Nadere informatie

Baby en Kinderdagverblijf

Baby en Kinderdagverblijf Baby en Kinderdagverblijf Stationsstraat 45 8020 Oostkamp 050/84.16.04 Huisreglement Dit huisreglement, voor het laatst gewijzigd op 12/11/2013, vervangt alle voorafgaande. De Paddestoel wordt uitgebaat

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement (Jan.2014) De kleuter-klim-op

Huishoudelijk reglement (Jan.2014) De kleuter-klim-op Huishoudelijk reglement (Jan.2014) De kleuter-klim-op Klim-op draaiend houden kan niet op onze handen alleen. Dit kan enkel door steun, begrip en vertrouwen van iedereen. We zetten ons in, en dit alle

Nadere informatie

Schriftelijke Overeenkomst kinderdagverblijf t Knuffeltje

Schriftelijke Overeenkomst kinderdagverblijf t Knuffeltje Schriftelijke Overeenkomst kinderdagverblijf t Knuffeltje 1. Contracterende partijen DE ORGANISATOR FV t Knuffeltje Carry Steenssens Dorpstraat 7 9130 Kieldrecht GSM: 0472/48.55.11 Email: tknuffeltje@hotmail.com

Nadere informatie

De opvangvoorziening is open van maandag tot vrijdag, telkens van 7u tot 8u10. En Van 15u30 tot 18u. Op woensdag van 7u tot 8u10 en van 12u tot 18u.

De opvangvoorziening is open van maandag tot vrijdag, telkens van 7u tot 8u10. En Van 15u30 tot 18u. Op woensdag van 7u tot 8u10 en van 12u tot 18u. Openingsuren- tarieven De opvangvoorziening is open van maandag tot vrijdag, telkens van 7u tot 8u10. En Van 15u30 tot 18u. Op woensdag van 7u tot 8u10 en van 12u tot 18u. Tarieven 0,74 per begonnen halfuur

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement FLEXIBELE NASCHOOLSE OPVANG (SEPT. 2015) De kleuter-klim-op

Huishoudelijk reglement FLEXIBELE NASCHOOLSE OPVANG (SEPT. 2015) De kleuter-klim-op Huishoudelijk reglement FLEXIBELE NASCHOOLSE OPVANG (SEPT. 2015) De kleuter-klim-op Klim-op draaiend houden kan niet op onze handen alleen. Dit kan enkel door steun, begrip en vertrouwen van iedereen.

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Crème Crèche

Huishoudelijk Reglement Crème Crèche Huishoudelijk Reglement Crème Crèche Contactgegevens verantwoordelijke Voet Joy Brusselsesteenweg 394, 2800 Mechelen joyvoet@hotmail.com Ondernemingsnummer :50 506 57 518 Contactgegevens Kinderdagverblijf

Nadere informatie

[HUISREGLEMENT] Adres: velpestraat 2, 3360 Bierbeek-Opvelp Tel: 0497/93.39.56 www.de pagaddertjes.be

[HUISREGLEMENT] Adres: velpestraat 2, 3360 Bierbeek-Opvelp Tel: 0497/93.39.56 www.de pagaddertjes.be 2014 [HUISREGLEMENT] Adres: velpestraat 2, 3360 Bierbeek-Opvelp Tel: 0497/93.39.56 www.de pagaddertjes.be Graag willen we jullie - via dit huisreglement - een beetje wegwijs maken in ons kinderdagverblijf.

Nadere informatie

Overeenkomst tussen ouders en Decloedt Vicky, verantwoordelijke van kinderopvang Minnie

Overeenkomst tussen ouders en Decloedt Vicky, verantwoordelijke van kinderopvang Minnie 1 Overeenkomst tussen ouders en Decloedt Vicky, verantwoordelijke van kinderopvang Minnie Algemeen: Kinderopvang Minnie is een zelfstandig kinderdagverblijf voor kindjes van 0 tot 3 jaar en staat onder

Nadere informatie

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang Infomap Buitenschoolse opvang Versie 2 1 1/6/2016 Inhoud WELKOMSTWOORDJE... 3 VOORSTELLING ORGANISATOR... 4 VOORSTELLING OPVANGLOCATIES... 5 OPVANGAANBOD SPEELCLUB EN HUIZE CLIP... 6 OPVANGAANBOD KINDERCLUB

Nadere informatie

Intern huishoudelijk reglement & overeenkomst

Intern huishoudelijk reglement & overeenkomst Little Angels Jan Dekinderstraat, 37 1731 Zellik - Belgium T 0486 445794 E info@littleangelshome.be www.littleangelshome.be Intern huishoudelijk reglement & overeenkomst Naam: Geboortedatum: Adres: Voornaam:

Nadere informatie

Overeenkomst Kinderopvang: Buitenschoolse Opvang

Overeenkomst Kinderopvang: Buitenschoolse Opvang Overeenkomst Kinderopvang: Buitenschoolse Opvang Identificatie kinderopvang en vertegenwoordiging: met ondernemingsnummer 0631.948.367, vertegenwoordigd door Ainhoa Vermunt, zaakvoerder en verantwoordelijke.

Nadere informatie

Algemeen. Organiserend bestuur Het kinderdagverblijf De Musketiers is een organisatie van het organiserend bestuur GZA vzw.

Algemeen. Organiserend bestuur Het kinderdagverblijf De Musketiers is een organisatie van het organiserend bestuur GZA vzw. Algemeen Kinderdagverblijf De Musketiers is een private vakantieopvang dat onder toezicht staat van Kind en Gezin. Het voldoet aan de eisen die de overheid stelt. Organiserend bestuur Het kinderdagverblijf

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement (Jan.2014) Kinderdagverblijf Klim-op

Huishoudelijk reglement (Jan.2014) Kinderdagverblijf Klim-op Huishoudelijk reglement (Jan.2014) Kinderdagverblijf Klim-op Klim-op draaiend houden kan niet op onze handen alleen. Dit kan enkel door steun, begrip en vertrouwen van iedereen. We zetten ons in, en dit

Nadere informatie

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST Tussen enerzijds: KINDERDAGVERBLIJF DE HONINGBOOM is een feitelijke vereniging met ondernemingsnummer 0843.231.787 vertegenwoordigd door Van Calster Ilse en Van Calster Ann met

Nadere informatie

Kinderdagverblijf. De Rakkertjes

Kinderdagverblijf. De Rakkertjes Kinderdagverblijf De Rakkertjes KinderdagverblijfbrochureA5_Verdana.indd 1 08-06-2007 09:31:26 Voorwoord van de voorzitter Beste ouders U mag er zeker van zijn dat uw kindjes in goede handen zijn in het

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement Kinderdagverblijf Kruimeltje, 2610 Wilrijk 0493 71 30 99 www.kruimeltje.be Het kinderdagverblijf... 3 De kinderopvanglocatie... 3 Organisatie kinderdagverblijf... 3 Contactgegevens

Nadere informatie

Dit reglement wordt aangewend als vertrekbasis bij discussies over de dienstverlening.

Dit reglement wordt aangewend als vertrekbasis bij discussies over de dienstverlening. INLEIDING De basis voor vaste afspraken tussen ouders en het Kinderdagverblijf t Patotterke bestaat uit, enerzijds het huishoudelijk reglement en anderzijds het contract. Het huishoudelijk reglement. Het

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement buitenschoolse opvang BO

Huishoudelijk reglement buitenschoolse opvang BO ALG 09 - /8 3-05-205 BO Hoofdzetel Locatie buitenschoolse opvang: Essen Kapellen Brecht Hofstraat 4 Kapelsestraat 37 Leopoldstraat 5 290 Essen 2950 Kapellen 2960 St Lenaarts 03/664.87.23 GSM 0470 0 80

Nadere informatie

Dit reglement wordt aangewend als vertrekbasis bij discussies over de dienstverlening.

Dit reglement wordt aangewend als vertrekbasis bij discussies over de dienstverlening. INLEIDING De basis voor vaste afspraken tussen ouders en het Kinderdagverblijf t Patotterke FV bestaat uit, enerzijds het huishoudelijk reglement en anderzijds het contract. Het huishoudelijk reglement.

Nadere informatie

Beste ouders, De verantwoordelijken voor het kinderdagverblijf is: - Viceroy Natascha Gsm: 0495/ Van Eetveldt Evelien Gsm: 0495/26.74.

Beste ouders, De verantwoordelijken voor het kinderdagverblijf is: - Viceroy Natascha Gsm: 0495/ Van Eetveldt Evelien Gsm: 0495/26.74. Beste ouders, Hartelijk welkom bij De DOL-FIJNtjes. Het toevertrouwen van uw kind aan ons kinderdagverblijf De DOL-FIJNtjes, beschouwen wij als een grote blijk van vertrouwen. Van harte dank hiervoor.

Nadere informatie

Groepsopvang Boefjes & Bijtjes. In samenwerking met Landelijke Kinderopvang

Groepsopvang Boefjes & Bijtjes. In samenwerking met Landelijke Kinderopvang Groepsopvang Boefjes & Bijtjes In samenwerking met Landelijke Kinderopvang v Dagindeling 7u00-9u00 Onthaalmoment korte overlegmoment met ouders 9u00 10u30 Onthaalmoment in het zithoekje: Boekje lezen,

Nadere informatie

Opvangovereenkomst - Huishoudelijk reglement

Opvangovereenkomst - Huishoudelijk reglement Opvangovereenkomst - Huishoudelijk reglement 2 Huishoudelijk reglement en contract Inhoudsopgave 1 Gegevens... 3 2 Openingsuren... 3 3 Prijzen... 3 4 Sociale media... 3 5 Eigenlijke overeenkomst... 4 6

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Louiske en Sophieke

Huishoudelijk reglement Louiske en Sophieke Organisator: Kelly Van Dessel Generaal Deschachtstraat 10 2860 Sint Katelijne Waver Tel: 015/31.34.88 info@louiskeensophieke.be Ondernemingsnr: 0823*545*242 Rechtsvorm: Eenmanszaak Contactgegevens Kind

Nadere informatie

Kinderopvang De Klavertjes 4

Kinderopvang De Klavertjes 4 Kinderopvang De Klavertjes 4 Contactgegevens: Elzeelsesteenweg 184 9600 Ronse 0498/63 93 72 E-mailadres: elke.deklavertjes4@gmail.com (info@deklavertjes4.be) www.deklavertjes4.be/facebookpagina: 'De Klavertjes

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT KINDERDAGVERBLIJF DE UKKIES (versie 2015-05)

HUISHOUDELIJK REGLEMENT KINDERDAGVERBLIJF DE UKKIES (versie 2015-05) HUISHOUDELIJK REGLEMENT KINDERDAGVERBLIJF DE UKKIES (versie 2015-05) 1. ALGEMENE GEGEVENS Organiserend bestuur V.Z.W. De Ukkies Directeur: Kristin Dayers Erasmuslaan 14, 3500 Hasselt Tel.: 011/21 21 15

Nadere informatie

Algemeen. Bereikbaar: GSM Opvang: 0496 / 760 832 E-mail opvang: opvanglozen@gmail.com Secretariaat school: 011 / 62 16 13

Algemeen. Bereikbaar: GSM Opvang: 0496 / 760 832 E-mail opvang: opvanglozen@gmail.com Secretariaat school: 011 / 62 16 13 De kostprijs Voor één kind bedraagt de prijs 2 per aangevangen uur en 1 per aangevangen half uur. Voor een gezin met meerdere kinderen gelijktijdig in de opvang bedraagt de prijs 1,50 per aangevangen uur

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de buitenschoolse opvang

Huishoudelijk reglement van de buitenschoolse opvang Huishoudelijk reglement van de buitenschoolse opvang ALGEMEEN De buitenschoolse opvang De Marientjes staat onder toezicht van Kind en Gezin. De organisatie en de werking voldoen aan de gestelde eisen.

Nadere informatie

Prijs voor de kinderopvang, fiscaal attest, facturatie en de afwezigheden Werd besproken in de schriftelijke overeenkomst

Prijs voor de kinderopvang, fiscaal attest, facturatie en de afwezigheden Werd besproken in de schriftelijke overeenkomst Kinderopvang Vliegend Paard vzw Beverhoutsveldstraat 2, 8730 Oedelem - Beernem telefoon: 050 35 58 31 bankrekening: BE36 7755 9078 4581 kinderopvang.vliegendpaard@skynet.be www.kinderopvangvliegendpaard.net

Nadere informatie

Stationstraat 116 A Retieseweg 62 2440 Geel. Telefoon Stationsstraat: 0485/93.71.73 Telefoon Retieseweg: 0485/93.71.00. Mail: info@troetelland.

Stationstraat 116 A Retieseweg 62 2440 Geel. Telefoon Stationsstraat: 0485/93.71.73 Telefoon Retieseweg: 0485/93.71.00. Mail: info@troetelland. Stationstraat 116 A Retieseweg 62 2440 Geel Telefoon Stationsstraat: 0485/93.71.73 Telefoon Retieseweg: 0485/93.71.00 Mail: info@troetelland.be TROETELLAND Stationstraat 116 A 2440 Geel Tel: 0485/93.71.73

Nadere informatie

Dit reglement wordt aangewend als vertrekbasis bij discussies over de dienstverlening.

Dit reglement wordt aangewend als vertrekbasis bij discussies over de dienstverlening. INLEIDING De basis voor vaste afspraken tussen ouders en het Kinderdagverblijf t Patotterke bestaat uit, enerzijds het huishoudelijk reglement en anderzijds het contract. Het huishoudelijk reglement. Het

Nadere informatie

Kosten en Vergoedingen. Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Dagopvang voor kinderen tussen de 0 en 3 jaar.

Kosten en Vergoedingen. Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Dagopvang voor kinderen tussen de 0 en 3 jaar. Kosten en Vergoedingen Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Dagopvang voor kinderen tussen de 0 en 3 jaar. Geldig vanaf 1 april 2016 1 Geldigheid De hieronder vermelde tarieven voor kosten en vergoedingen

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Teledienst

Huishoudelijk reglement Teledienst Huishoudelijk reglement Teledienst Laatst bijgewerkt op 29 februari 2016 "Thuisopvang voor zieke kinderen en/of kinderen met een handicap" 1. De thuisopvang is voorbehouden aan de kinderen die ingeschreven

Nadere informatie

De verantwoordelijke (Cindy) is altijd telefonisch beschikbaar voor vragen en opmerkingen betreffende de opvang van uw kindje.

De verantwoordelijke (Cindy) is altijd telefonisch beschikbaar voor vragen en opmerkingen betreffende de opvang van uw kindje. Ons Kinderdagverblijf t Jozefientje heeft een vergunning van Kind en gezin wat wil zeggen wij conform zijn met de normen vastgelegd door de Vlaamse overheid. t Jozefientje is gelegen in gebouwen van Woon-

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT NASCHOOLSE OPVANG

HUISHOUDELIJK REGLEMENT NASCHOOLSE OPVANG BSGO! HET LAAR HUISHOUDELIJK REGLEMENT NASCHOOLSE OPVANG Januari 2015 1. Algemene informatie 1.1 Organisator Huishoudelijk reglement: NASCHOOLSE KINDEROPVANG BASISSCHOOL HET LAAR BSGO! Het Laar Laarstraat

Nadere informatie

Draaiboomstraat 6 2300 Turnhout 014 43 62 22

Draaiboomstraat 6 2300 Turnhout 014 43 62 22 Draaiboomstraat 6 2300 Turnhout 014 43 62 22 1 Huishoudelijk reglement Inhoud 1 ALGEMENE INFORMATIE... 3 1.1 Organisator... 3 1.2 Kinderopvanglocatie en verantwoordelijke... 3 1.3 Telefoon in geval van

Nadere informatie

Kinderopvang Opvanggezinnen

Kinderopvang Opvanggezinnen Kinderopvang Opvanggezinnen opvanggezinnen@leuven.be 016/27 28 46/47 HUISHOUDELIJK REGLEMENT: DIENST OPVANGGEZINNEN 1.BEREIKBAARHEID Tel. (016) 27 28 46/47 e-mail: opvanggezinnen@leuven.be openingsuren:

Nadere informatie

Website: www.jipenjanneke.be 1 E-mail: christel.meulenijzer@telenet.be

Website: www.jipenjanneke.be 1 E-mail: christel.meulenijzer@telenet.be Website: www.jipenjanneke.be 1 E-mail: christel.meulenijzer@telenet.be INHOUD HALLO, WIJ ZIJN KRISTINE EN CHRISTEL... 3 INLICHTINGEN... 4 ALGEMEEN... 5 DOELGROEPOMSCHRIJVING... 5 OPNAMEBELEID... 5 OPENINGSUREN

Nadere informatie

Voorlopige inschrijving crèche

Voorlopige inschrijving crèche Overeenkomst voorlopige inschrijving kinderopvang Nummer van de overeenkomst: A. Algemene informatie Het doel van deze overeenkomst is om een opvangplaats in Beau-Fort Kinderopvang te reserveren. Een maand

Nadere informatie

Olmenlaan 11A 8500 Kortrijk Tel.: 056/ GSM: 0490/

Olmenlaan 11A 8500 Kortrijk Tel.: 056/ GSM: 0490/ Olmenlaan 11A 8500 Kortrijk Tel.: 056/25 88 74 GSM: 0490/56 79 12 2 Beste ouders, We beseffen dat het heel veel voor jullie betekent om je kinderen aan ons toe te vertrouwen. Aan de hand van deze brochure

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG GBS T HAEGJE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG GBS T HAEGJE HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG GBS T HAEGJE 1 ALGEMEEN - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement Overal gelden er jammer genoeg regels, en dat is niet anders bij de Makkertjes. Al hebben wij het liever over afspraken, want goede afspraken maken goede vrienden en ook dat willen

Nadere informatie

Draaiboomstraat Turnhout

Draaiboomstraat Turnhout Draaiboomstraat 6 2300 Turnhout 014 43 62 22 1 Huishoudelijk reglement Inhoud 1 ALGEMENE INFORMATIE... 3 1.1 Organisator... 3 1.2 Kinderopvanglocatie en verantwoordelijke... 3 1.3 Telefoon in geval van

Nadere informatie

CONTRACT DAGOPVANG VAST OPVANGPLAN

CONTRACT DAGOPVANG VAST OPVANGPLAN t Achterhuisje F.V. Schoolstraat 11, 8770 Ingelmunster Tel : 051/31.45.44 Ondernemingsnummer: 0547.765.037 e-mailadres: a-huis.ingelmunster@d-care.be kinderopvang sinds 1989 CONTRACT DAGOPVANG VAST OPVANGPLAN

Nadere informatie

Kosten en Vergoedingen. Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Buitenschoolse opvang kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs

Kosten en Vergoedingen. Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Buitenschoolse opvang kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs Kosten en Vergoedingen Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Buitenschoolse opvang kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs Geldig vanaf 1 september 2015 1 Geldigheid De hieronder vermelde tarieven

Nadere informatie

Inhoudstafel PERSTRAAT 8 / 9120 HAASDONK / INFO@SCHOOLVRIJ.BE

Inhoudstafel PERSTRAAT 8 / 9120 HAASDONK / INFO@SCHOOLVRIJ.BE Inhoudstafel 1. ALGEMENE GEGEVENS... 3 2. BELEID & WERKING... 4 2.1 Pedagogisch beleid... 4 2.2 Beleid rond betrokkenheid en participatie van het gezin... 4 2.3 Inschrijving en reservatie... 4 2.4 Brengen

Nadere informatie

Colofon Deze brochure wordt uitgegeven door de stad Antwerpen bedrijf Cultuur, Sport, Jeugd en Onderwijs.

Colofon Deze brochure wordt uitgegeven door de stad Antwerpen bedrijf Cultuur, Sport, Jeugd en Onderwijs. Colofon Deze brochure wordt uitgegeven door de stad Antwerpen bedrijf Cultuur, Sport, Jeugd en Onderwijs. Samenstelling en redactie: Afdeling buitenschoolse kinderopvang Verantwoordelijke uitgever: Steven

Nadere informatie

ONTHAALBROCHURE KINDERDAGVERBLIJF WINDEKIND. Oude Zandstraat Beveren

ONTHAALBROCHURE KINDERDAGVERBLIJF WINDEKIND. Oude Zandstraat Beveren ONTHAALBROCHURE KINDERDAGVERBLIJF WINDEKIND Oude Zandstraat 88 9120 Beveren INHOUD Kinderdagverblijf Windekind... 3 Contactgegevens... 3 Openingstijden... 3 De speelruimten... 3 Ons engagement... 4 Aanvraag

Nadere informatie

Overeenkomst kinderdagverblijf Lilou. Schriftelijke overeenkomst kinderopvang

Overeenkomst kinderdagverblijf Lilou. Schriftelijke overeenkomst kinderopvang Schriftelijke overeenkomst kinderopvang 1. Gegevens contracterende partijen Partij A Partij B Kinderopvang : Ouders : Kinderopvang Lilou Kerkstraat 20 9550 Herzele Tel. : 0477/64.15.51 Email : valerie.bauwens@yahoo.com

Nadere informatie

FREINET basisschool GENK IJzersteenweg Genk 089/

FREINET basisschool GENK IJzersteenweg Genk 089/ FREINET basisschool GENK IJzersteenweg 10 3600 Genk 089/65 60 31 www.freinetbasisschoolgenk.be freinetbasisschoolgenk@g-o.be Beste ouders, Het is vast niet makkelijk geweest om een school te kiezen met

Nadere informatie

Een organisatie van het Gemeentebestuur Sint-Gillis-Waas

Een organisatie van het Gemeentebestuur Sint-Gillis-Waas Een vakantie-initiatief voor kinderen van 6 tot 12 jaar Een organisatie van het Gemeentebestuur Sint-Gillis-Waas TERUGBLIK ZOMER 2012 TIJDELIJKE VERHUIS JEUGDDIENST Deze zomer verhuist de jeugddienst tijdelijk

Nadere informatie

Huisreglement Maandag t/m vrijdag van 7.00 uur tot uur. Eventuele benodigde uren die hier buiten vallen zijn in overleg mogelijk.

Huisreglement Maandag t/m vrijdag van 7.00 uur tot uur. Eventuele benodigde uren die hier buiten vallen zijn in overleg mogelijk. Huisreglement 2017 Voor een goede en leuke opvang is het belangrijk dat de werkzaamheden goed worden afgestemd met de ouder(s) van de opvangkind(eren). Gastouderopvang De Speelkamer heeft daarom een aantal

Nadere informatie

Algemene informatie. Versie 1.0 datum 17-11-2015. Kinderopvang Ilse T.a.v. Ilse Diepens - van der Steuijt Kamille-erf 45, 2643 HX Pijnacker

Algemene informatie. Versie 1.0 datum 17-11-2015. Kinderopvang Ilse T.a.v. Ilse Diepens - van der Steuijt Kamille-erf 45, 2643 HX Pijnacker Algemene informatie Versie 1.0 datum 17-11-2015 Kinderopvang Ilse T.a.v. Ilse Diepens - van der Steuijt Kamille-erf 45, 2643 HX Pijnacker www.kinderopvangilse.nl info@kinderopvangilse.nl Telefoon: 015-8795805

Nadere informatie

Het kinderdagverblijf is erkend door Kind en Gezin en voldoet aan de eisen die de overheid stelt.

Het kinderdagverblijf is erkend door Kind en Gezin en voldoet aan de eisen die de overheid stelt. HUISHOUDELIJK REGLEMENT KINDERDAGVERBLIJF DE APPELTJES ALGEMEEN Kinderdagverblijf De Appeltjes is gelegen te Rijksweg 7 3221 Nieuwrode en wordt uitgebaat door BVBA De Appeltjes met maatschappelijke zetel

Nadere informatie

kinderdagverblijf Verantwoordelijke kinderdagverblijf in opleiding. Creatieveling op gebied van knutselen, koken, bakken,

kinderdagverblijf Verantwoordelijke kinderdagverblijf in opleiding. Creatieveling op gebied van knutselen, koken, bakken, HUISHOUDELIJK REGLEMENT 2014. 1. Wie? - Een kinderopvang op zelfstandige basis onder toezicht van Kind & Gezin. - Deze zal iedere dag met hart en ziel uitgebaat worden door : Els Lombard : Verantwoordelijke

Nadere informatie

Vakantieopvang van schoolkinderen Voorwaarden voor een attest van toezicht

Vakantieopvang van schoolkinderen Voorwaarden voor een attest van toezicht Vakantieopvang van schoolkinderen Voorwaarden voor een attest van toezicht Wie uitsluitend schoolgaande kinderen wil opvangen tijdens de schoolvakanties, kan hiervoor een attest van toezicht voor vakantieopvang

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF STEKELBEES ROTSELAAR SEPTEMBER 2011 Locatie GBS Wezemaal

NIEUWSBRIEF STEKELBEES ROTSELAAR SEPTEMBER 2011 Locatie GBS Wezemaal NIEUWSBRIEF STEKELBEES ROTSELAAR SEPTEMBER 2011 Locatie GBS Wezemaal Beste ouders en Stekelbeesjes, De (drukke) zomervakantie is net voorbij en de kinderbegeleid(st)ers duiken van de vakantiewerking rechtstreeks

Nadere informatie

t Pagaderke Huishoudelijk reglement januari 2015 Algemeen

t Pagaderke Huishoudelijk reglement januari 2015 Algemeen Algemeen Kinderdagverblijf t Pagaderke heeft een vergunning voor baby s en peuters groepsopvang. Dit voor 24 kinderopvangplaatsen te Sint-Lenaarts met aansluitingsnummer Kind en Gezin 910020649. De contactgegevens

Nadere informatie

Welkom bij: Infoboekje

Welkom bij: Infoboekje Welkom bij: Infoboekje Hallo nieuwe Vriendjes en ouders, Welkom op Vriendjes van Kockengen! Om het wennen en het verblijf op de groep soepel te laten verlopen hebben we in dit boekje omschreven hoe alles

Nadere informatie

TOEDIENEN VAN GENEESMIDDELEN.

TOEDIENEN VAN GENEESMIDDELEN. TOEDIENEN VAN GENEESMIDDELEN. Kind en Gezin vraagt om geneesmiddelen zoveel mogelijk thuis toe te dienen. Dit geldt voor alle geneesmiddelen en (verzorgings)producten op de markt VOORGESCHREVEN GENEESMIDDELEN

Nadere informatie

Pagaderke Huishoudelijk reglement Rijkevorsel oktober Algemeen

Pagaderke Huishoudelijk reglement Rijkevorsel oktober Algemeen Algemeen Kinderdagverblijf t Pagaderke heeft een vergunning voor baby s en peuters groepsopvang. Dit voor 29 kinderopvangplaatsen te Middelstede 56, 2310 Rijkevorsel met aansluitingsnummer Kind en Gezin

Nadere informatie

Info brochure - huisreglement

Info brochure - huisreglement - huisreglement Kinderdag verblijf De Kleine Wereld Eikenlei 125 2960 Sint- Job in t Goor : 0485 066112 0487 678624 : de.kleine.wereld@telenet.be Inhoud Inhoud... 2 Wie zijn wij?... 3 Motivatie... 3 Pedagogische

Nadere informatie

Een organisatie van het gemeentebestuur Sint-Gillis-Waas Ondersteund door de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk

Een organisatie van het gemeentebestuur Sint-Gillis-Waas Ondersteund door de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk Een organisatie van het gemeentebestuur Sint-Gillis-Waas Ondersteund door de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk TERUGBLIK ZOMER 2014 TIJDELIJKE VERHUIS JEUGDDIENST Deze zomer (vanaf juni) verhuist de jeugddienst

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Huishoudelijk Reglement INLEIDING De basis voor vaste afspraken tussen ouders en het Kinderdagverblijf t Patotterke bestaat uit, enerzijds het huishoudelijk reglement en anderzijds de schriftelijke overeenkomst.

Nadere informatie

VOOR KINDEREN VAN 3 TOT 12 JAAR

VOOR KINDEREN VAN 3 TOT 12 JAAR VOOR KINDEREN VAN 3 TOT 12 JAAR VOORSTELLING : Deze buitenschoolse opvang is gestart juli 2010 Aangezien de nood groot was naar kwalitatieve buitenschoolse opvang en de school van de nodige accommodatie

Nadere informatie

Overeenkomst. Voorstelling van de kinderkribbe ( zelfstandig kinderdagverblijf ) De opvang. Klein klein peuterke Menisberg Huizingen

Overeenkomst. Voorstelling van de kinderkribbe ( zelfstandig kinderdagverblijf ) De opvang. Klein klein peuterke Menisberg Huizingen Overeenkomst Voorstelling van de kinderkribbe ( zelfstandig kinderdagverblijf ) Klein klein peuterke Menisberg 67 1654 Huizingen Tel: 02/356.46.31 Gsm: 0495/35.48.81. Verantwoordelijken: Tine Vounckx en

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Huishoudelijk Reglement Inlichtingen en afspraken September 2012 Kinderopvang Oki. Kruierij 2, 9473 TL de Groeve Tel. 06-83379849 E-mail: info@okikinderopvang.nl Website: www.okikinderopvang.nl. K.v.K.nr.

Nadere informatie

REGLEMENT HOJPIEPELOJ. Artikel 1. DOELSTELLING. Artikel 2. GROEPSINDELING

REGLEMENT HOJPIEPELOJ. Artikel 1. DOELSTELLING. Artikel 2. GROEPSINDELING REGLEMENT HOJPIEPELOJ Artikel 1. DOELSTELLING 1. Met betrekking tot de kinderen Een zodanige leefruimte creëren waarbij elk kind individueel en in groepsverband de gelegenheid krijgt zich optimaal te ontplooien

Nadere informatie

KINDEROPVANG DOL-FIJN HUISHOUDELIJK REGLEMENT

KINDEROPVANG DOL-FIJN HUISHOUDELIJK REGLEMENT 1. ORGANISEREND BESTUUR: KINDEROPVANG DOL-FIJN HUISHOUDELIJK REGLEMENT OCMW Europalaan 1 3730 Hoeselt tel: 089/ 51 88 13 Hoofdverantwoordelijke: Dhr. Josy Slechten, secretaris OCMW Coördinator: Neven Annemie

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement 1-2015

Huishoudelijk reglement 1-2015 Dienst voor opvanggezinnen- Prutske Oostendestraat 9A 8600 DIKSMUIDE 051/50 37 30-051/50 43 11 Ondernemingsnummer: 0420.081.660 prutske.diksmuide@skynet.be www.prutske.be Huishoudelijk reglement 1-2015

Nadere informatie

WELKOM IN HET KINDERDAGVERBLIJF

WELKOM IN HET KINDERDAGVERBLIJF WELKOM IN HET KINDERDAGVERBLIJF HUISHOUDELIJK REGLEMENT Kinderdagverblijf t Pagadderke Platteput 8 A 9255 Buggenhout tel: 052-33 96 01 1 Huishoudelijk reglement Inhoud 1 ALGEMENE INFORMATIE... 3 1.1 Organisator...

Nadere informatie