Reglementering (Jan.2012) Kinderdagverblijf Klim-op

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Reglementering (Jan.2012) Kinderdagverblijf Klim-op"

Transcriptie

1 Reglementering (Jan.2012) Kinderdagverblijf Klim-op Klim-op draaiend houden kan niet op onze handen alleen. Dit kan enkel door steun, begrip en vertrouwen van iedereen. We zetten ons in, en dit alle dagen. t Is daarom dat we wel t één en t ander durven vragen. Iedereen die het wel ziet zitten zal wel snappen, dat je aan dit reglement echt niet kan ontsnappen. We sommen het nog even voor u op, zo werken we samen aan een tof Klim-op!

2 Inlichtingen voor de ouders Door inschrijving van uw kindje(s) in ons kinderdagverblijf gaat u akkoord met onderstaande punten. 1. Openingsuren Klim-op is elke weekdag (behalve op feestdagen) open van 7.00u tot 17.50u. Dit wil zeggen dat we de deur om u sluiten. Klim-op is gesloten op feestdagen en van 24 december tot en met 1 januari. 2. Opvang Klim-op biedt opvang aan kinderen van 0 tot 5 jaar (d.w.z. tot en met de grote vakantie van het jaar waarin men 5 jaar wordt). De voor-en/of naschoolse opvang (én opvang op snipperdagen ) loopt door tot einde schooljaar waarin uw kind 6 jaar wordt. (zie ook kleuterreglement) 3. Inschrijving Bij de inschrijving van uw kindje betaalt u 80,00 euro die enerzijds de plaats van uw kindje garandeert en anderzijds gebruikt zal worden: voor de verzekering om persoonlijk materiaal aan te kopen (vb. flesjes, drinkbeker, ) De inschrijving wordt pas officieel zodra u deze 80,00euro betaald hebt! Dit bedrag wordt onder geen enkele voorwaarde terugbetaald. 4. Materiaal van thuis Ieder kindje heeft een eigen slaapzak (voorzien van een naam) die in Klim-op kan blijven. De slaapzakken worden op ons initiatief meegegeven om te wassen (1X per maand), of wanneer u er zelf achter vraagt. Ieder kindje dat een tutje heeft, laat er best twee, voorzien van een naam, in Klim-op. Een reservetutje in de locker is gemakkelijk! Thuistutjes blijven het best thuis of in de locker. Knuffel of flodderdoekje zijn niet toegelaten voor kindjes die jonger zijn dan 1 jaar. (wiegendoodpreventie) In Klim-op is er genoeg aangepast speelgoed, zodat het niet nodig is om dit zelf mee te brengen. Luiers worden meegegeven door de ouders. Bij een tekort worden er luiers van Klim-op gebruikt die dan de volgende keer door u teruggegeven worden.

3 5. Kleding De kleding van de kinderen moet aangepast zijn aan het seizoen! Schoenen, sjaals, mutsen, handschoenen, jassen en pantoffels zijn voorzien van een naam. In de persoonlijke locker zit voor klein én groot voldoende reservekleding. Indien er, bij een tekort, kledij van Klim-op gebruikt wordt, dient u deze de volgende keer gewassen terug mee te brengen. Klim-op is niet verantwoordelijk voor het bevuilen of beschadigen van de kleding. 6. Zieke kinderen U meldt voor 8.00u (telefonisch kan ook) de afwezigheid van uw kindje. U laat ons na elk doktersbezoek zo snel mogelijk weten wat er met uw kindje aan de hand is en wanneer hij/zij mag terugkomen. U vraagt bij elk doktersbezoek een attest waarop staat dat uw kind bij andere kinderen mag verblijven en brengt dit mee de eerste dag na afwezigheid. Voorgeschreven medicijnen worden enkel gegeven met een doktersattest waarop duidelijk toediening en dosering vermeld staat. Op de verpakking staat: De naam van uw kindje Niet voorgeschreven medicijnen dienen wij enkel toe op vraag van de ouders én wanneer duidelijk dosering en toedieningwijze schriftelijk vermeld staan. De medicijnen worden s morgens, samen met een Klim-op-medicatie-briefje en het doktersbriefje aan de verantwoordelijke gegeven. Vergeet niet de medicatie s avonds terug te vragen. OPMERKING Zieke kinderen horen niet thuis in het kinderdagverblijf. Wanneer uw kind te ziek is om in Klim-op te kunnen blijven, verwachten wij (na telefonisch contact) dat u uw kind zo snel mogelijk komt ophalen. Wij bellen u zodra de temperatuur van uw kind boven de 38 stijgt. Uw kindje kan de volgende dag enkel terug naar Klim-op komen met een doktersbriefje waarop vermeld staat dat het om een niet besmettelijke ziekte gaat. Bij een temperatuur boven de 38,5 mag uw kind de volgende dag niet naar het kinderdagverblijf terugkomen. Uw kind moet 24 u koortsvrij zijn om terug tussen de kinderen te verblijven.

4 7. Veiligheid en verzekering Klim-op is zo veilig mogelijk ingericht. De verzorgsters letten erop dat er geen gevaarlijk speelgoed aangeboden zal worden. Aan de ouders vragen we om er zorgvuldig op te letten dat de poort goed dicht is. Leer uw kinderen de code van de poort niet aan! Om veiligheidsredenen vragen we ook om geen kleine haarspeldjes bij jullie kindjes aan te doen. Het kinderdagverblijf is verzekerd tegen burgerlijke aansprakelijkheid. Elk kindje is verzekerd tegen gebeurlijke ongevallen. 8. Klachtendienst Kind en Gezin Ten allen tijde kan je met vragen en opmerkingen terecht bij de klachtendienst van Kind en Gezin: Hallepoortlaan 27 B-1060 Brussel Tel: (02) Fax.(02) Tarieven Geldige tarieven vanaf januari 2012 Volledige klim-op-dag 27 = verblijf van + 5 uur met 2 maaltijden Lange dag = LD= 5(+ 10 uur) AT 1 = 18 (<30 dagen) Halve klim-op-dag 18= verblijf - 5 uur met 1 maaltijd Te laat = TL = 7 (per 1/4 uur) AT 2 = 13 (<30 dagen) Extra hele dag = 29 (verblijf + 5 uur, op aanvraag < 1 maand) Extra maaltijd= EM= 5 AT 3 = 18(<30 dagen) Extra halve dag = 21 ( verbl. - 5 uur /1 maalt., op aanvr.<1mnd) AT 4 = 13(<30 dagen) Te laat betaald= 7 =TLB Hele dag+ halve annulatiedag 21 AT 5 = 18 Min rekening = 50 TOTAAL Niet verwittigde afwezigheid (ten laatste vóór 8.00 uur) = 100%

5 A. Een halve Klim-op-dag Een verblijf korten dan 5 uur, 1 maaltijd inbegrepen= 18,00euro Een extra maaltijd = 5,00 euro Annulatiekost (AT) =13,00 euro (voor de gegevens die we niet langer dan een maand op voorhand weten. (zie ook uitzonderingen voor grote vakantie) B. Een hele Klim-op dag Een verblijf langer dan 5 uur, 1 maaltijd en fruit inbegrepen = 27,00 euro. Een verblijf dat langer duurt dan 10 uur= 32,00 euro Annulatiekost (AT) = 18,00 euro (voor de gegevens die we niet langer dan een maand op voorhand weten. (zie ook uitzonderingen voor grote vakantie) Opmerking De tarieven kunnen 1 keer per jaar aangepast worden. Veranderingen zullen door Klim-op op voorhand meegedeeld worden. 10. Aanwezigheid/afwezigheid Aanwezigheid De aanwezigheid van uw kind hangt af van: Duidelijke afspraken bij de inschrijving met een minimum van 8 keer per maand. Dit minimum moet in de grote vakantie (of de maand waarin jullie grote vakantie valt) niet bereikt worden. Voor een extra aanwezige halve dag (in onderlinge afspraak) betaalt u 21,00 euro. De annulatiekost bedraagt 13,00 euro. Voor een extra aanwezige hele dag (in onderlinge afspraak) betaalt u 29,00 euro. De annulatiekost bedraagt 18,00 euro. (Ook hier betaalt u voor een verblijf dat langer duurt dan 10 uur, 5,00euro extra.) Afwezigheid Er worden geen annulatiekosten of tarieven van extra dagen aangerekend indien we de informatie tijdig, namelijk 1 maand op voorhand, kennen. Let op: Voor de maanden juli en augustus rekenen we annulatiekosten of extra dagen aan voor informatie die we niet voor 1 juni kennen. Klim-op rekent bij elke afwezigheid, gemeld voor 8.00u, enkel de respectievelijke annulatiekosten aan. We rekenen die dag wel volledig aan indien de afwezigheid niet gemeld werd voor 8.00u.

6 Maandelijks bedraagt elke factuur minimum 50,00euro. Uw financiële bijdrage is voor 100% fiscaal aftrekbaar met het opgelegde maximum van 11,20 euro. Klim-op heeft een attest van toezicht en verbindt zich ertoe om aan de ouders de wettelijk bepaald fiscale attesten uit te reiken. Opmerking Alle annulaties en extra dagen, alsook veranderingen en vakantieperiodes moeten steeds schriftelijk vermeld worden in het Klim-op-agenda. 11. Afhalen Wij geven uw kinderen niet mee aan (voor ons) vreemde personen. Verwittig ons tijdig in dien iemand anders uw kind komt afhalen. Bij laattijdig afhalen (d.w.z. na 18.00u) zal 7,00 euro per begonnen kwartier gerekend worden. ( Denk eraan de deuren sluiten om 18.00u) 12. Betalingswijze Een paar dagen voor het begin van de opvangperiode maakt u een fulltime of parttime waarborg over op onze rekening. 1 fulltime maand (of meer dan 2,5 dagen)= 550 euro 1 parttime maand (of minder dan 2,5 dagen) = 300 euro De maandelijkse rekening krijgt u via mail doorgestuurd. (Het bedrag dat overeenstemt met de aan-en afwezigheden van de voorbije maand) Vraag zelf ook naar de rekening, eventueel telefonisch, indien u de mail niet ontvangen hebt. We vragen aan jullie dit bedrag voor de tiende van de maand op onze rekening over schrijven. Klim-op rekent een te laat tarief van 7 aan indien niet betaald werd voor de 10 de van de maand. Via het maandoverzicht kan nagegaan worden of uw rekening klopt. Vergissingen kunnen steeds door u of door ons rechtgezet worden. U betaalt dus in het begin van de maand, het bedrag van de voorbije maand. 13. Opzegtermijn U dient het einde van de opvangperiode 1 maand op voorhand te melden in het Klimop-agenda. De door u betaald waarborg wordt dan terug overgemaakt na de allerlaatste maandelijkse betaling.

7 Indien uw kind, ook als schoolganger opgevangen zal worden in Klim-op, moet u tijdig een aanvraag doen. Het kinderdagverblijf heeft het recht de opvang van een kind voortijdig te beëindigen of te weigeren. (Bij het niet naleven van het reglement). 14. Vrije toegang leefruimten Tijdens het verblijf van de kinderen kunnen de ouders ten allen tijde toegang krijgen tot de leefruimten in Klim-op. (We vragen enkel respect voor eventueel slapende kinderen.) Ik, ondergetekende, Verklaar akkoord te gaan op 20.. met de vastgestelde huisregels en algemene werking van Klim-op. Ik geef de toestemming aan de verzorgsters om (in geval van ziekte) een arts te raadplegen indien zij dat nodig achten. (Het remgeld wordt door de ouders vergoed) Ik verklaar hierbij ook akkoord/niet akkoord te zijn dat gemaakte foto s van mijn kindje gebruikt mogen worden voor de Klim-op-website. Brecht, Handtekening,

Reglementering Kleuter-klim-op (Jan.2012) Kinderdagverblijf Klim-op

Reglementering Kleuter-klim-op (Jan.2012) Kinderdagverblijf Klim-op Reglementering Kleuter-klim-op (Jan.2012) Kinderdagverblijf Klim-op Klim-op draaiend houden kan niet op onze handen alleen. Dit kan enkel door steun, begrip en vertrouwen van iedereen. We zetten ons in,

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement (Jan.2014) Kinderdagverblijf Klim-op

Huishoudelijk reglement (Jan.2014) Kinderdagverblijf Klim-op Huishoudelijk reglement (Jan.2014) Kinderdagverblijf Klim-op Klim-op draaiend houden kan niet op onze handen alleen. Dit kan enkel door steun, begrip en vertrouwen van iedereen. We zetten ons in, en dit

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement (Jan.2014) De kleuter-klim-op

Huishoudelijk reglement (Jan.2014) De kleuter-klim-op Huishoudelijk reglement (Jan.2014) De kleuter-klim-op Klim-op draaiend houden kan niet op onze handen alleen. Dit kan enkel door steun, begrip en vertrouwen van iedereen. We zetten ons in, en dit alle

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement FLEXIBELE NASCHOOLSE OPVANG (SEPT. 2015) De kleuter-klim-op

Huishoudelijk reglement FLEXIBELE NASCHOOLSE OPVANG (SEPT. 2015) De kleuter-klim-op Huishoudelijk reglement FLEXIBELE NASCHOOLSE OPVANG (SEPT. 2015) De kleuter-klim-op Klim-op draaiend houden kan niet op onze handen alleen. Dit kan enkel door steun, begrip en vertrouwen van iedereen.

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement (jan 19) Kinderdagverblijf Klim-op

Huishoudelijk reglement (jan 19) Kinderdagverblijf Klim-op Huishoudelijk reglement (jan 19) Kinderdagverblijf Klim-op Klim-op draaiend houden kan niet op onze handen alleen. Dit kan enkel door steun, begrip en vertrouwen van iedereen. We sommen het nog even voor

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement. (jan 19) De Kleuter-Klim-op. Klim-op draaiend houden kan niet op onze handen alleen.

Huishoudelijk reglement. (jan 19) De Kleuter-Klim-op. Klim-op draaiend houden kan niet op onze handen alleen. Huishoudelijk reglement (jan 19) De Kleuter-Klim-op Klim-op draaiend houden kan niet op onze handen alleen. Dit kan enkel door steun, begrip en vertrouwen van iedereen. We sommen het nog even voor u op,

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement FLEXIBELE NASCHOOLSE OPVANG. (jan 19) De kleuter-klim-op

Huishoudelijk reglement FLEXIBELE NASCHOOLSE OPVANG. (jan 19) De kleuter-klim-op Huishoudelijk reglement FLEXIBELE NASCHOOLSE OPVANG (jan 19) De kleuter-klim-op Klim-op draaiend houden kan niet op onze handen alleen. Dit kan enkel door steun, begrip en vertrouwen van iedereen. We sommen

Nadere informatie

Onze kribbe is geopend van maandag tot vrijdag dit telkens van 07h.00 tot 17h.45.

Onze kribbe is geopend van maandag tot vrijdag dit telkens van 07h.00 tot 17h.45. Waarom dit huisreglement Graag willen we jullie via dit huisreglement een beetje wegwijs maken in onze krubbe Het Babyhuisje Dit zal jullie, zoon / dochter als ook helpen bij het verblijf in het Babyhuisje,

Nadere informatie

Kinderopvang. Pimpernelleke. Matenstraat 185 a/b. 2845 Niel GSM: 0478/08 16 66. Tel: 03 888 02 87. Rek: BE18973072782265

Kinderopvang. Pimpernelleke. Matenstraat 185 a/b. 2845 Niel GSM: 0478/08 16 66. Tel: 03 888 02 87. Rek: BE18973072782265 Kinderopvang Pimpernelleke Matenstraat 185 a/b 2845 Niel GSM: 0478/08 16 66 Tel: 03 888 02 87 Rek: BE18973072782265 Email:pimpernelleke.niel@hotmail.com Web:niels-pimpernelleke.be Reglement Inschrijving

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement Kinderdagverblijf t Stok(t)paardje Anny en Kim Stokt 23 20 Geel 085 08 25 68 www.tstoktpaardje.be 1 Inhoudstabel 1. Opvang 2. Openingsuren 3. Tarieven. Vakantie van t Stok(t)paardje

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement De Bonte Bietjes ondernemingsnummer Algemeen

Huishoudelijk reglement De Bonte Bietjes ondernemingsnummer Algemeen Huishoudelijk reglement De Bonte Bietjes ondernemingsnummer 0848.866.695 Algemeen Contactgegevens Rebecca Sienaert StGillisplein 30/1 3300 Kumtich 0479 296 295 rebecca@debontebietjes.be Doelgroep Kindjes

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT 1 T: +32 (0)473 491 574 E: I: Kinderdagverblijf Druppeltje voorziet dagopvang voor alle kinderen van 0 maand tot ze naar school gaan. Er wordt geen onderscheid gemaakt op grond

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement Adres en contactgegevens Meierstraat 20 3640 Kinrooi-Kessenich België Telefoonnummer: 0473 49 15 74 Website: www.druppeltje.be Email: info@druppeltje.be Verantwoordelijke: Saskia

Nadere informatie

ALGEMENE INFORMATIE: H u i z e w u i z e w o u t e r t j e. E s d o o r n

ALGEMENE INFORMATIE: H u i z e w u i z e w o u t e r t j e. E s d o o r n H u i s h o u d e l i j k r e g l e m e n t ALGEMENE INFORMATIE: Contactgegevens organisator: Huizewuizewoutertje VIF ondernemingsnummer 0547737719 Bankstraat 27 (tevens opvanglocatie) 2811 Hombeek 015

Nadere informatie

Baby en Kinderdagverblijf

Baby en Kinderdagverblijf Baby en Kinderdagverblijf Stationsstraat 45 8020 Oostkamp 050/84.16.04 Huisreglement Dit huisreglement, voor het laatst gewijzigd op 12/11/2013, vervangt alle voorafgaande. De Paddestoel wordt uitgebaat

Nadere informatie

Beste ouder, Hartelijk welkom in ons kinderdagverblijf.

Beste ouder, Hartelijk welkom in ons kinderdagverblijf. Beste ouder, Hartelijk welkom in ons kinderdagverblijf. In deze brochure vindt u heel wat informatie. Mocht u toch nog meer vragen hebben, sta ik graag ter uwer beschikking. Ik zal er, samen met het begeleidend

Nadere informatie

Welkom. Welkom bij BIbelOtje. Zelfstandig kinderdagverblijf voor 22 kindjes

Welkom. Welkom bij BIbelOtje. Zelfstandig kinderdagverblijf voor 22 kindjes Welkom Welkom bij BIbelOtje Zelfstandig kinderdagverblijf voor 22 kindjes Algemene info Bij Bibelotje is uw kindje alle werkdagen van 7u30 tot 18u welkom! Een dagje spelen bij Bibelotje kost 25. Er wordt

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement buitenschoolse opvang BO

Huishoudelijk reglement buitenschoolse opvang BO ALG 09 - /5-09-203 BO Hoofdzetel Locatie buitenschoolse opvang: Essen Kapellen Brecht Hofstraat 4 Kapelsestraat 37 Leopoldstraat 5 290 Essen 2950 Kapellen 2960 St Lenaarts 03/664.87.23 GSM 0470 0 80 55

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement Ukkepuk Kortrijksestraat 117 3010 Kessel-Lo Tel: 016/43 77 07 www.ukkepukje.be email: info@ukkepukje.be Bvba De Opvang ON: 0809 744 320 Algemeen verantwoordelijke: Hilde Vranckx

Nadere informatie

Intern huishoudelijk reglement & overeenkomst

Intern huishoudelijk reglement & overeenkomst Little Angels Jan Dekinderstraat, 37 1731 Zellik - Belgium T 0486 445794 E info@littleangelshome.be www.littleangelshome.be Intern huishoudelijk reglement & overeenkomst Naam: Geboortedatum: Adres: Voornaam:

Nadere informatie

Intern reglement + overeenkomst

Intern reglement + overeenkomst Algemene informatie + overeenkomst Intern reglement + overeenkomst Partijen: - Kinderdagverblijf B.V.B.A De Hummeltjes, gelegen in Nieuwstraat 28, 9340 Lede. Telefoon: 0476 86 20 58 En hierna genoemd als

Nadere informatie

Retributiereglement Initiatief Buitenschoolse Opvang (IBO) Tanneke Tielt & Aarsele en Zelfstandige Buitenschoolse Kinderopvang Tanneke Kanegem

Retributiereglement Initiatief Buitenschoolse Opvang (IBO) Tanneke Tielt & Aarsele en Zelfstandige Buitenschoolse Kinderopvang Tanneke Kanegem Retributiereglement Initiatief Buitenschoolse Opvang (IBO) Tanneke Tielt & Aarsele en Zelfstandige Buitenschoolse Kinderopvang Tanneke Kanegem Art. 1 Met ingang van 1 september 2016 en voor een termijn

Nadere informatie

Inschrijving Duur Afwezigheid Opzeg Tarieven Openingsuren Verlof Begeleiding Fiscaliteit...

Inschrijving Duur Afwezigheid Opzeg Tarieven Openingsuren Verlof Begeleiding Fiscaliteit... Inhoudstabel Inschrijving... 2 Duur... 2 Afwezigheid... 2 Opzeg... 3 Tarieven... 3 Openingsuren... 4 Verlof... 4 Begeleiding... 4 Fiscaliteit... 5 Verzekering... 5 Ouderparticipatie... 5 Verblijf in de

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG TE BIKSCHOTE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG TE BIKSCHOTE HUISHOUDELIJK REGLEMENT VAN DE VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG TE BIKSCHOTE 1. GEGEVENS VAN DE ORGANISATIE EN LOCATIE De voor- en naschoolse opvang van onze Gemeentelijke Basisschool gaat door in het schoolhuis,

Nadere informatie

Beste ouder, Hartelijk welkom in ons kinderdagverblijf.

Beste ouder, Hartelijk welkom in ons kinderdagverblijf. Beste ouder, Hartelijk welkom in ons kinderdagverblijf. In deze brochure vindt u heel wat informatie. Mocht u toch nog meer vragen hebben, sta ik graag ter uwer beschikking. Ik zal er, samen met het begeleidend

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement t Viencentje Leopoldstraat 25 8580 Avelgem 056/64 74 78 www.viencentje.be Huishoudelijk reglement 1 april 2015 Algemene informatie Inleiding HET HUISHOUDELIJK REGLEMENT: - IS EEN ALGEMEEN DOCUMENT DAT

Nadere informatie

BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG T SPEELHUIS BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG DE SPEELBERG BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG T SPEELPALEIS

BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG T SPEELHUIS BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG DE SPEELBERG BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG T SPEELPALEIS BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG T SPEELHUIS BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG DE SPEELBERG BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG T SPEELPALEIS GEMEENTE NIEL website: www.tspeelhuis.be HUISHOUDELIJK REGLEMENT 1. Het gemeentebestuur

Nadere informatie

De opvangvoorziening is open van maandag tot vrijdag, telkens van 7u tot 8u10. En Van 15u30 tot 18u. Op woensdag van 7u tot 8u10 en van 12u tot 18u.

De opvangvoorziening is open van maandag tot vrijdag, telkens van 7u tot 8u10. En Van 15u30 tot 18u. Op woensdag van 7u tot 8u10 en van 12u tot 18u. Openingsuren- tarieven De opvangvoorziening is open van maandag tot vrijdag, telkens van 7u tot 8u10. En Van 15u30 tot 18u. Op woensdag van 7u tot 8u10 en van 12u tot 18u. Tarieven 0,74 per begonnen halfuur

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement kinderdagverblijf Barbara Kid s Port

Huishoudelijk reglement kinderdagverblijf Barbara Kid s Port Pagina 1 van 6 Huishoudelijk reglement kinderdagverblijf Barbara Kid s Port 1. Gegevens over de organisator en de kinderopvanglocatie 1.1. De organisator: BVBA Kinderdagverblijf Barbara Ondernemingsnummer:

Nadere informatie

Schriftelijke overeenkomst

Schriftelijke overeenkomst Schriftelijke overeenkomst De organisator Steurs Marleen Houthulststraat 161 2170 Merksem Gsm : 0497/62.55.10 Tel. in noodgeval : 03/645.77.81 ondernemingsnummer : BE0826.917.575 rechtsvorm : eenpersoonszaak

Nadere informatie

Sint-Catharinacollege Moerbeke-Viane-Galmaarden

Sint-Catharinacollege Moerbeke-Viane-Galmaarden Sint-Catharinacollege Moerbeke-Viane-Galmaarden scholengroepb@sintcatharinacollege.be Huishoudelijk Reglement binnenschoolse kinderopvang Gemeente Moerbeke 1. Algemeen Het huishoudelijk reglement van de

Nadere informatie

Schriftelijke overeenkomst

Schriftelijke overeenkomst t Viencentje Leopoldstraat 25 8580 Avelgem 056/64 74 78 www.viencentje.be Schriftelijke overeenkomst 1 april 2015 Contracterende partijen De organisator NAAM: KINDERDAGVERBLIJF T VIENCENTJE ADRES: LEOPOLDSTRAAT

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang GO Zilverberk Halle

Infobrochure schoolopvang GO Zilverberk Halle Infobrochure schoolopvang GO Zilverberk Halle In opdracht van de school GO Zilverberk verzorgd Infano vzw de voor en naschoolse opvang in de school van u kind In deze brochure vindt u alvast meer informatie.

Nadere informatie

Huisreglement Maandag t/m vrijdag van 7.00 uur tot uur. Eventuele benodigde uren die hier buiten vallen zijn in overleg mogelijk.

Huisreglement Maandag t/m vrijdag van 7.00 uur tot uur. Eventuele benodigde uren die hier buiten vallen zijn in overleg mogelijk. Huisreglement 2017 Voor een goede en leuke opvang is het belangrijk dat de werkzaamheden goed worden afgestemd met de ouder(s) van de opvangkind(eren). Gastouderopvang De Speelkamer heeft daarom een aantal

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Vzw Infano in de school Zilverberk Halle

Infobrochure schoolopvang Vzw Infano in de school Zilverberk Halle Infobrochure schoolopvang Vzw Infano in de school Zilverberk Halle In opdracht van de school Zilverberk verzorgt Infano vzw de voor en naschoolse opvang in Zilverberk. In deze brochure vind je alvast meer

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG GBS T HAEGJE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG GBS T HAEGJE HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG GBS T HAEGJE 1 ALGEMEEN - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nadere informatie

In opdracht van de school Sint-Victor te Alsemberg verzorgt Infano vzw de voor en naschoolse opvang.

In opdracht van de school Sint-Victor te Alsemberg verzorgt Infano vzw de voor en naschoolse opvang. Infobrochure schoolopvang Sint-Victor te Alsemberg In opdracht van de school Sint-Victor te Alsemberg verzorgt Infano vzw de voor en naschoolse opvang. In deze brochure vind je alvast meer informatie.

Nadere informatie

Overeenkomst Kinderdagverblijf Oogappeltjes

Overeenkomst Kinderdagverblijf Oogappeltjes Overeenkomst Kinderdagverblijf Oogappeltjes 1. Schriftelijke overeenkomst tussen, Enerzijds: VZW Kinderopvang Vrij Onderwijs Regio Oostende Steenbakkerstraat 80 8400 Oostende Anderzijds: Naam en voornaam

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang GO Zilverberk Halle

Infobrochure schoolopvang GO Zilverberk Halle Infobrochure schoolopvang GO Zilverberk Halle In opdracht van de school GO Zilverberk verzorgt Infano vzw de voor en naschoolse opvang in de school van uw kind In deze brochure vindt u alvast meer informatie.

Nadere informatie

werkingsreglement Werkingsreglement Gibbon vzw versie september 2010 Pagina 1

werkingsreglement Werkingsreglement Gibbon vzw versie september 2010 Pagina 1 werkingsreglement Werkingsreglement Gibbon vzw versie september 2010 Pagina 1 1. Algemene bepalingen 1.1 Organiserend bestuur en contactgegevens Gibbon vzw is een vereniging, opgericht met als doel de

Nadere informatie

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST Tussen enerzijds: KINDERDAGVERBLIJF DE HONINGBOOM is een feitelijke vereniging met ondernemingsnummer 0843.231.787 vertegenwoordigd door Van Calster Ilse en Van Calster Ann met

Nadere informatie

Contract BUITENSCHOOLSE OPVANG

Contract BUITENSCHOOLSE OPVANG Schoolstraat 11, 8770 Ingelmunster 051/31.45.44 Contract BUITENSCHOOLSE OPVANG t Achterhuisje VZW : Is een opvang voor kinderen tot en met 12 jaar, voldoet aan de algemene voorwaarden voor toezicht van

Nadere informatie

Schriftelijke Overeenkomst kinderdagverblijf t Knuffeltje

Schriftelijke Overeenkomst kinderdagverblijf t Knuffeltje Schriftelijke Overeenkomst kinderdagverblijf t Knuffeltje 1. Contracterende partijen DE ORGANISATOR FV t Knuffeltje Carry Steenssens Dorpstraat 7 9130 Kieldrecht GSM: 0472/48.55.11 Email: tknuffeltje@hotmail.com

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Schooljaar ,5 tot 12 jarigen

Infobrochure schoolopvang Schooljaar ,5 tot 12 jarigen Infobrochure schoolopvang Schooljaar 2019-2020 2,5 tot 12 jarigen In opdracht van de school De Leerboom verzorgt Infano vzw de voor- en naschoolse opvang in uw school. In deze brochure kan u meer informatie

Nadere informatie

VOOR KINDEREN VAN 3 TOT 12 JAAR

VOOR KINDEREN VAN 3 TOT 12 JAAR VOOR KINDEREN VAN 3 TOT 12 JAAR VOORSTELLING : Deze buitenschoolse opvang is gestart juli 2010 Aangezien de nood groot was naar kwalitatieve buitenschoolse opvang en de school van de nodige accommodatie

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Dilbeek CKO t Breugelkind vzw

Infobrochure schoolopvang Dilbeek CKO t Breugelkind vzw Infobrochure schoolopvang Dilbeek De gemeente Dilbeek werkt samen met centrum voor kinderopvang t Breugelkind vzw om in alle basisscholen voor en naschoolse opvang te organiseren. Zo is er eenzelfde opvangkwaliteit

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Crème Crèche

Huishoudelijk Reglement Crème Crèche Huishoudelijk Reglement Crème Crèche Contactgegevens verantwoordelijke Voet Joy Jeanne hellemansstraat 7, 2800 Mechelen 0497/99 88 34 Ondernemingsnummer : Contactgegevens Kinderdagverblijf Crème Crèche

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG GBS T HAEGJE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG GBS T HAEGJE HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG GBS T HAEGJE INHOUD 1 ALGEMEEN ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 3 1.1

Nadere informatie

Jullie denken eraan in de toekomst jullie kindje aan ons toe te vertrouwen.

Jullie denken eraan in de toekomst jullie kindje aan ons toe te vertrouwen. Beste (toekomstige) ouders, Jullie denken eraan in de toekomst jullie kindje aan ons toe te vertrouwen. Daarom geven wij jullie graag een woordje uitleg: Onze missie is een kinderopvang zijn waar elk kind,

Nadere informatie

Kinderdagverblijf tolifantje, Gentseweg 124, 9120 Beveren. Huishoudreglement

Kinderdagverblijf tolifantje, Gentseweg 124, 9120 Beveren. Huishoudreglement Kinderdagverblijf tolifantje, Gentseweg 124, 9120 Beveren Huishoudreglement Tolifantje is een zelfstandige opvangvoorziening waar kindjes van 0 tot 3 jaar worden opgevangen. Wij bieden plaats aan 20 kindjes

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Jan van Ruusbroecschool

Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Jan van Ruusbroecschool Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Jan van Ruusbroecschool Vanaf 4 januari 2016 organiseert Infano vzw in opdracht van de gemeente en de basisschool Jan van Ruusbroec te Sint-Pieters Leeuw

Nadere informatie

OVEREENKOMST KINDERDAGVERBLIJF De Appeltjes

OVEREENKOMST KINDERDAGVERBLIJF De Appeltjes OVEREENKOMST KINDERDAGVERBLIJF De Appeltjes Tussen Enerzijds : Kinderdagverblijf De Appeltjes, vertegenwoordigd door Mevrouw Greet van Uythem, En anderzijds, De Heer en Mevrouw..., ouders van.. Hierna

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang GO BS De Leerboom

Infobrochure schoolopvang GO BS De Leerboom Infobrochure schoolopvang GO BS De Leerboom In opdracht van de GO BS De Leerboom verzorgt Infano vzw de voor en naschoolse opvang in de school van u kind. In deze brochure vind u alvast meer informatie.

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Jan van Ruusbroecschool

Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Jan van Ruusbroecschool Infobrochure schoolopvang door VZW Infano in de Jan van Ruusbroecschool Vanaf 4 januari 2016 organiseert Infano vzw in opdracht van de gemeente en de basisschool Jan van Ruusbroec te Sint-Pieters Leeuw

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Maart 2015 1 Kinderdagverblijf De Honingboom Molenveld 85 1982 Elewijt de.honingboom@gmail.com Telefoonnummer: 015/62.04.28 OPENINGSDAGEN EN - UREN Maandag Dinsdag 7.00u - 18.00u

Nadere informatie

Overeenkomst tussen ouders en Decloedt Vicky, verantwoordelijke van kinderopvang Minnie

Overeenkomst tussen ouders en Decloedt Vicky, verantwoordelijke van kinderopvang Minnie 1 Overeenkomst tussen ouders en Decloedt Vicky, verantwoordelijke van kinderopvang Minnie Algemeen: Kinderopvang Minnie is een zelfstandig kinderdagverblijf voor kindjes van 0 tot 3 jaar en staat onder

Nadere informatie

Infobrochure Heilig Hart college Infano vzw

Infobrochure Heilig Hart college Infano vzw Infobrochure Heilig Hart college Infano vzw Vanaf dinsdag 1 september 2015 werkt GVBS Heilig-Hartcollege samen met het centrum voor kinderopvang Infano vzw voor de organisatie van de voor- en naschoolse

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang VZW Infano in de school Don Bosco te Halle

Infobrochure schoolopvang VZW Infano in de school Don Bosco te Halle Infobrochure schoolopvang VZW Infano in de school Don Bosco te Halle In opdracht van de school Don Bosco te Halle verzorgt Infano vzw de voor en naschoolse opvang. In deze brochure vind je alvast meer

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Naschoolse opvang EVA Onsa vzw

Huishoudelijk reglement Naschoolse opvang EVA Onsa vzw Huishoudelijk reglement Naschoolse opvang EVA Onsa vzw EVA Onsa De Pinte vzw Koning Albertlaan 1 Ondernemingsnummer: 0464 674 738 Inhoud Voorstelling organisator Voorstelling opvanglocaties - Gemeentelijke

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang ,5 tot 12 jarigen

Infobrochure schoolopvang ,5 tot 12 jarigen Infobrochure schoolopvang 2018 2019 2,5 tot 12 jarigen Infano vzw verzorgt de voor- en naschoolse opvang in uw school. In deze brochure kan u meer informatie terugvinden. Heeft u nog vragen, dan kan u

Nadere informatie

AGENDAPUNT VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 22/06/2016

AGENDAPUNT VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 22/06/2016 1/2 AGENDAPUNT VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 22/06/2016 GBS DE DOBBELSTEEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG Toelichting Het huishoudelijk reglement voor- en naschoolse

Nadere informatie

Kosten en Vergoedingen. Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Buitenschoolse opvang kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs

Kosten en Vergoedingen. Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Buitenschoolse opvang kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs Kosten en Vergoedingen Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Buitenschoolse opvang kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs Geldig vanaf 1 juli 2016 1 Geldigheid De hieronder vermelde tarieven voor

Nadere informatie

Beste ouders, De verantwoordelijken voor het kinderdagverblijf is: - Viceroy Natascha Gsm: 0495/ Van Eetveldt Evelien Gsm: 0495/26.74.

Beste ouders, De verantwoordelijken voor het kinderdagverblijf is: - Viceroy Natascha Gsm: 0495/ Van Eetveldt Evelien Gsm: 0495/26.74. Beste ouders, Hartelijk welkom bij De DOL-FIJNtjes. Het toevertrouwen van uw kind aan ons kinderdagverblijf De DOL-FIJNtjes, beschouwen wij als een grote blijk van vertrouwen. Van harte dank hiervoor.

Nadere informatie

- De prijs voor een halve dag opvang (7u 13u of 12.30u 18u) is 16

- De prijs voor een halve dag opvang (7u 13u of 12.30u 18u) is 16 REGELS EN AFSPRAKEN Overal gelden regels. Jammer, maar helaas! Ook bij de Makkertjes is dit zo, al hebben wij het liever over afspraken. Want goede afspraken maken goede vrienden en dat willen wij zijn

Nadere informatie

Inhoudsopgave 1 Algemene bepalingen Organiserend bestuur en contactgegevens Vestigingen Contactpersonen

Inhoudsopgave 1 Algemene bepalingen Organiserend bestuur en contactgegevens Vestigingen Contactpersonen werkingsreglement 2 Inhoudsopgave 1 Algemene bepalingen... 5 1.1 Organiserend bestuur en contactgegevens... 5 1.1 Vestigingen... 5 1.2 Contactpersonen... 5 1.3 Openingsuren... 6 1.4 Bereikbaarheid in noodgevallen...

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT JEUGDDIENST HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEINWERKING Goedgekeurd bij gemeenteraadsbeslissing op 26/02/2014 Gemeentebestuur Beersel Speelpleinwerking Jeugddienst Gemeenveldstraat 3 Alsembergsteenweg 1046

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Schooljaar ,5 tot 12 jarigen

Infobrochure schoolopvang Schooljaar ,5 tot 12 jarigen Infobrochure schoolopvang Schooljaar 2019-2020 2,5 tot 12 jarigen In opdracht van de Don Bosco te Sint Pieters Leeuw verzorgt Infano vzw de voor- en naschoolse opvang in uw school. In deze brochure kan

Nadere informatie

ZELFSTANDIG KINDERDAGVERBLIJF. Tinkelbel. Gemeentepark 2 2930 Brasschaat Tel: 03 653 24 38 Open: 07u30 tot 18u30

ZELFSTANDIG KINDERDAGVERBLIJF. Tinkelbel. Gemeentepark 2 2930 Brasschaat Tel: 03 653 24 38 Open: 07u30 tot 18u30 ZELFSTANDIG KINDERDAGVERBLIJF Tinkelbel Gemeentepark 2 2930 Brasschaat Tel: 03 653 24 38 Open: 07u30 tot 18u30 Huishoudelijk reglement Zelfstandig kinderdagverblijf Tinkelbel Kinderopvang voor kinderen

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement + volmachtkaart + schriftelijke overeenkomst + sluitingsdagen Wat is Het lieverdje? Het Lieverdje is een occasionele kinderopvang voor kinderen tussen 0

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Huishoudelijk Reglement Inlichtingen en afspraken September 2012 Kinderopvang Oki. Kruierij 2, 9473 TL de Groeve Tel. 06-83379849 E-mail: info@okikinderopvang.nl Website: www.okikinderopvang.nl. K.v.K.nr.

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang GO! BS Markevallei Herne-Kokejane

Infobrochure schoolopvang GO! BS Markevallei Herne-Kokejane Infobrochure schoolopvang GO! BS Markevallei Herne-Kokejane In opdracht van de school GO! BS Markevallei Herne-Kokejane verzorgt Infano VZW de voor- en naschoolse opvang in de school van uw kind. In deze

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang ,5 tot 12 jarigen

Infobrochure schoolopvang ,5 tot 12 jarigen Infobrochure schoolopvang 2019-2020 2,5 tot 12 jarigen In opdracht van KOV verzorgt Infano vzw de voor- en naschoolse opvang in uw school. In deze brochure kan u meer informatie terugvinden. Heeft u nog

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang VZW Infano in de school Don Bosco te Halle

Infobrochure schoolopvang VZW Infano in de school Don Bosco te Halle Infobrochure schoolopvang VZW Infano in de school Don Bosco te Halle In opdracht van de school Don Bosco te Halle verzorgt Infano vzw de naschoolse opvang. In deze brochure vind je alvast meer informatie.

Nadere informatie

INITIATIEF VOOR BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG. Huishoudelijk Reglement met ingang op 1 mei 2014 goedgekeurd op de gemeenteraad van 24 april 2014

INITIATIEF VOOR BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG. Huishoudelijk Reglement met ingang op 1 mei 2014 goedgekeurd op de gemeenteraad van 24 april 2014 INITIATIEF VOOR BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG Huishoudelijk Reglement met ingang op 1 mei 2014 goedgekeurd op de gemeenteraad van 24 april 2014 Algemeen IBO Buggenhout is erkend en gesubsidieerd door Kind

Nadere informatie

A.Vermeylenstraat 2 9000 Gent

A.Vermeylenstraat 2 9000 Gent Stedelijke Basisschool De Panda A.Vermeylenstraat 2 9000 Gent Reglement van de kleuterschool Indien uw kind in het begonnen schooljaar 6 jaar wordt, vraag ook een reglement van de lagere school! 1. Algemene

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Machelen Diegem Infano vzw

Infobrochure schoolopvang Machelen Diegem Infano vzw Infobrochure schoolopvang Machelen Diegem Infano vzw In opdracht van het gemeentebestuur van Machelen organiseert Infano vzw de vooren naschoolse kinderopvang in de school van uw kind. In deze brochure

Nadere informatie

Kinderdagverblijf d Engeltjes Hulststraat Lier Tel: 03/ Gsm: 0475/ Rek.nr. : BE

Kinderdagverblijf d Engeltjes Hulststraat Lier Tel: 03/ Gsm: 0475/ Rek.nr. : BE Infobrochure KDV d'engeltjes Kinderdagverblijf d Engeltjes Hulststraat 20 2500 Lier ouders@dengeltjes.be Tel: 03/290.82.53 Gsm: 0475/85.20.59 Rek.nr. : BE19 7310 2961 7812 Voorwoord: goed nieuws voor ouders!

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Schooljaar ,5 tot 12 jarigen

Infobrochure schoolopvang Schooljaar ,5 tot 12 jarigen Infobrochure schoolopvang Schooljaar 2019-2020 2,5 tot 12 jarigen In opdracht van de Steinerschool te Anderlecht verzorgt Infano vzw de voor- en naschoolse opvang in uw school. In deze brochure kan u meer

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang Schooljaar ,5 tot 12 jarigen

Infobrochure schoolopvang Schooljaar ,5 tot 12 jarigen Infobrochure schoolopvang Schooljaar 2019-2020 2,5 tot 12 jarigen In opdracht van gemeente Dilbeek verzorgt Infano vzw de vooren naschoolse opvang in uw school. In deze brochure kan u meer informatie terugvinden.

Nadere informatie

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG DE ORGANISATOR Naam: Gemeentebestuur Schelle Ondernemingsnummer: 0207.536.547 Adres: Fabiolalaan 55, 2627 Schelle Naam: De Schellebel (erkende opvanglocatie)

Nadere informatie

Kosten en Vergoedingen. Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Dagopvang voor kinderen tussen de 0 en 3 jaar.

Kosten en Vergoedingen. Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Dagopvang voor kinderen tussen de 0 en 3 jaar. Kosten en Vergoedingen Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Dagopvang voor kinderen tussen de 0 en 3 jaar. Geldig vanaf 1 april 2016 1 Geldigheid De hieronder vermelde tarieven voor kosten en vergoedingen

Nadere informatie

Groepsopvang Boefjes & Bijtjes. In samenwerking met Landelijke Kinderopvang

Groepsopvang Boefjes & Bijtjes. In samenwerking met Landelijke Kinderopvang Groepsopvang Boefjes & Bijtjes In samenwerking met Landelijke Kinderopvang v Dagindeling 7u00-9u00 Onthaalmoment korte overlegmoment met ouders 9u00 10u30 Onthaalmoment in het zithoekje: Boekje lezen,

Nadere informatie

Initiatief Buitenschoolse Opvang (IBO) Huishoudelijk Reglement

Initiatief Buitenschoolse Opvang (IBO) Huishoudelijk Reglement Gemeentebest Wingene Oude Bruggestraat 13 8750 Wingene 09-2013. Initiatief Buitenschoolse Opvang (IBO) Huishoudelijk Reglement Doel : Het IBO werd opgericht om de combinatie gezin en beroep mogelijk te

Nadere informatie

KINDEROPVANG DOL-FIJN HUISHOUDELIJK REGLEMENT

KINDEROPVANG DOL-FIJN HUISHOUDELIJK REGLEMENT 1. ORGANISEREND BESTUUR: KINDEROPVANG DOL-FIJN HUISHOUDELIJK REGLEMENT OCMW Europalaan 1 3730 Hoeselt tel: 089/ 51 88 13 Hoofdverantwoordelijke: Dhr. Josy Slechten, secretaris OCMW Coördinator: Neven Annemie

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Crème Crèche

Huishoudelijk Reglement Crème Crèche Huishoudelijk Reglement Crème Crèche Contactgegevens verantwoordelijke Voet Joy Brusselsesteenweg 394, 2800 Mechelen joyvoet@hotmail.com Ondernemingsnummer :50 506 57 518 Contactgegevens Kinderdagverblijf

Nadere informatie

Molenveld 85. 1982 Elewijt

Molenveld 85. 1982 Elewijt ORGANISATOR EN MAATSCHAPPELIJKE ZETEL Feitelijke vereniging Kinderdagverblijf De Honingboom De.honingboom@gmail.com Telefoonnummer: 015/62.04.28 Ondernemingsnummer: 0843.231.787 OPENINGSDAGEN EN UREN Maandag

Nadere informatie

Kosten en Vergoedingen. Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Buitenschoolse opvang kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs

Kosten en Vergoedingen. Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Buitenschoolse opvang kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs Kosten en Vergoedingen Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Buitenschoolse opvang kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs Geldig vanaf 1 september 2015 1 Geldigheid De hieronder vermelde tarieven

Nadere informatie

Stationstraat 116 A Retieseweg 62 2440 Geel. Telefoon Stationsstraat: 0485/93.71.73 Telefoon Retieseweg: 0485/93.71.00. Mail: info@troetelland.

Stationstraat 116 A Retieseweg 62 2440 Geel. Telefoon Stationsstraat: 0485/93.71.73 Telefoon Retieseweg: 0485/93.71.00. Mail: info@troetelland. Stationstraat 116 A Retieseweg 62 2440 Geel Telefoon Stationsstraat: 0485/93.71.73 Telefoon Retieseweg: 0485/93.71.00 Mail: info@troetelland.be TROETELLAND Stationstraat 116 A 2440 Geel Tel: 0485/93.71.73

Nadere informatie

Bijlage 2 Opvangplan opgemaakt in overleg tussen kinderbegeleider en ouders

Bijlage 2 Opvangplan opgemaakt in overleg tussen kinderbegeleider en ouders Bijlage 2 Opvangplan opgemaakt in overleg tussen kinderbegeleider en ouders NAAM KINDERBEGELEIDER:... NAAM OUDERS:... NAAM KIND:. OPVANGPERIODE:..TOT. VAST / FLEXIBEL OPVANGPLAN WEEK 1 Maandag: van.. tot.

Nadere informatie

Schriftelijke overeenkomst InNi-Mini-Crèche

Schriftelijke overeenkomst InNi-Mini-Crèche Schriftelijke overeenkomst InNi-Mini-Crèche Voor de opvang van Tussen enerzijds de organisator: InNi-Mini-Crèche (El Fikri M.) Wijnegemstraat 23-23A te 2140 Borgerhout, vertegenwoordigd door, de verantwoordelijke

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang ,5 tot 12 jarigen

Infobrochure schoolopvang ,5 tot 12 jarigen Infobrochure schoolopvang 2018 2019 2,5 tot 12 jarigen In opdracht van de gemeente Londerzeel verzorgt Infano vzw de voor- en naschoolse opvang in uw school. In deze brochure kan u meer informatie terugvinden.

Nadere informatie

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG OCMW LAARNE INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG COLMANSTRAAT 51 TE 9270 KALKEN

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG OCMW LAARNE INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG COLMANSTRAAT 51 TE 9270 KALKEN SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG INFO KINDEROPVANG Naam: Adres: OCMW LAARNE INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG COLMANSTRAAT 51 TE 9270 KALKEN Naam: IBO T WEIKEN IBO T KEIKOPJE

Nadere informatie

AGENDAPUNT VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 22/06/2016

AGENDAPUNT VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 22/06/2016 1/2 AGENDAPUNT VAN DE GEMEENTERAAD VAN HAMME IN ZITTING VAN 22/06/2016 GKS ONDERSTEBOVEN HUISHOUDELIJK REGLEMENT VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG Toelichting Het huishoudelijk reglement voor- en naschoolse opvang

Nadere informatie