t Dol-Fijntje Huishoudelijk Reglement

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "t Dol-Fijntje Huishoudelijk Reglement"

Transcriptie

1 t Dol-Fijntje Huishoudelijk Reglement

2 Inleiding bij het huishoudelijk reglement Het huishoudelijk reglement: is een algemeen document dat wordt opgemaakt door de organisator van kinderopvang; geeft verduidelijking over de werking, de werkwijze en de rechten en plichten van de organisator en het gezin; geldt voor alle opgevangen kinderen en hun gezin. Regelingen die verschillen per kind, zoals het afgesproken opvangplan, worden niet vastgelegd in het huishoudelijk reglement maar in de schriftelijke overeenkomst tussen de organisator en het gezin. Het huishoudelijk reglement wordt ondertekend voor ontvangst en kennisneming door de persoon die ook de schriftelijke overeenkomst ondertekent. Deze persoon is de contracthouder. Door de ondertekening van het huishoudelijk reglement verklaart de contracthouder dat hij/zij het huishoudelijk reglement ontvangen heeft en op de hoogte is van de inhoud.

3 Gegevens over de organisator en de kinderopvanglocatie DE ORGANISATOR De organisator van de kinderopvanglocatie is: t Dol-Fijntje FV Baron van der Bruggenlaan Wielsbeke Tel: 056/ DE KINDEROPVANGLOCATIE t Dol-Fijntje Baron van der Bruggenlaan 35, 8710 Wielsbeke Tel: 056/ Openingsdagen en uren Open van maandag tot en met donderdag van 7u tot 18u en op vrijdag van 7u tot 17u30 Sluitingsdagen In juli/augustus en december is het kinderdagverblijf even gesloten, de exacte data zal ieder jaar uiterlijk tegen oktober bekend gemaakt worden via een schriftelijke mededeling. Bijkomende sluitingsdagen zullen worden vastgelegd en minstens één maand vooraf meegedeeld worden. De kalender met alle sluitingsdagen zal ook worden opgehangen in het kinderdagverblijf. Zie Bijlage. (Jaarlijks worden de sluitingsdagen opgenomen in een bijlage bij het huishoudelijk reglement)

4 BEREIKBAARHEID VAN DE KINDEROPVANGLOCATIE IN NOODGEVALLEN t Dol-Fijntje: 056/ Enkel in noodgeval bellen naar: Charlot: 0486/ Sarah: 0472/ Inge: 0494/ CONTACTGEGEVENS VAN KIND EN GEZIN Kind en Gezin Hallepoortlaan Brussel telefoonnummer Kind en Gezin-Lijn: via het contactformulier op de website van Kind en Gezin:

5 Het beleid BELANGRIJKSTE KENMERKEN t Dol-Fijntje bestaat al meer dan 15 jaar en is sinds 2015 overgenomen. Ons team bestaat uit 3 mensen die de job uitvoeren met hart en nieren. Het gebouw is gebouwd enkel en alleen om een kinderopvang in te laten huizen. De missie was een grote ruimte creëren waar de kindjes voortdurend zichtbaar zijn want veiligheid staat bij ons boven het lijstje. Daarnaast streven wij naar een huiselijke sfeer. De kindjes worden dan ook nooit op geen enkele moment alleen gelaten. We zorgen ook voor een goeie samenwerking met de ouders want jullie zijn de belangrijkste opvoeders van jullie kindjes. We houden jullie dan ook graag op de hoogte over alles wat er in de kinderopvang gebeurt. Er is elke dag een verse warme maaltijd voorzien, en in de herfst/winter periode word er (bijna) elke dag verse soep gemaakt. De aardappelen en groentjes worden bij ons gestoomd zodat alle vitamientjes behouden worden. De menu wordt ook dagelijks uitgehangen. De kinderopvang respecteert de fysieke en psychische integriteit van elk kind, ook worden de kinderen gestimuleerd op lichamelijk, cognitief, sociaal, emotioneel, communicatief, creatief en moreel vlak. We bevorderen steeds het welbevinden en de betrokkenheid van de kinderen. PRIJS VOOR DE KINDEROPVANG Wij werken in ons kinderdagverblijf met een vaste prijs. De prijs: - voor een volle dag: 22 - voor een halve dag: 16 - supplement na 17u30: 1 Belangrijk! Te laat op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag na 18u en op vrijdag na 17u30 betekent 5 per begonnen kwartier extra op de rekening. Prijsveranderingen worden vooraf (2 maand op voorhand) gemeld en uitgehangen. Prijsverhoging wordt altijd in samenspraak gedaan met omliggende kinderdagverblijven uit Groot Wielsbeke. INSCHRIJVINGSPRIJS Er dient bij inschrijving een voorschot betaald te worden van 150 euro. Pas dan bent u zeker van uw opvangplaats. Het voorschot wordt terugbetaald tijdens de laatste weken van de opvang. Wanneer het kind niet start of afwijkt van de afgesproken dag regeling, dit kan bijvoorbeeld zijn: later starten dan de afgesproken datum, minder dagen per week komen dan afgesproken, kortom elke aanpassing die nadelig is voor de kinderopvang, wordt het voorschot niet terugbetaald.

6 INSCHRIJVING EN OPNAME (VOORRANG) De startdatum van de opvang en de individuele dag- en uurregeling worden schriftelijk vastgelegd in de overeenkomst die jullie zullen moeten tekenen. Deze is zowel bindend voor de ouders als voor het kinderdagverblijf. Er wordt gevraagd jou kindje minstens 3 volle dagen naar het kinderdagverblijf te brengen. De ouders worden aangeraden om voor de start van de opvang het kind te brengen (enkele voormiddagen) om het kindje te laten wennen, want een volledige dag is lang om mee te beginnen ( let wel: wendagen zijn niet gratis en worden al direct afgetrokken van het voorschot). Indien de ouders niet akkoord zijn, wordt dit genoteerd op de schriftelijke overeenkomst. Wijzigingen kunnen enkel en alleen op schriftelijke wijze en dit voldoende vooraf. Wanneer je het opvangplan wilt wijzigen, leg je dit vast samen met de verantwoordelijke en wordt dit door beide partijen opnieuw ondertekent op de overeenkomst. Belangrijk: Bij wijzigingen die gebeuren in het nadeel van de kinderopvang wordt het voorschot van 150 euro niet terugbetaald. BRENGEN EN AFHALEN VAN HET KIND Alle ouders krijgen toegang in ieder lokaal in het kinderdagverblijf. Er wordt gevraagd om jou kindje op tijd te komen afhalen en dit zeker 5minuten voor sluitingstijd. Vanaf 16u zijn de kindjes vertrekkensklaar om naar huis te gaan. Indien je uw kindje eerder komt halen is dat geen enkel probleem, wel graag vooraf melden zodat we uw kindje wat vroeger kunnen klaarmaken en zorgen dat het zijn/haar vieruurtje zeker genuttigd heeft. Als het kindje voor 15u30 vertrekt geven we het vieruurtje mee in een brooddoos u betaald immers voor een volle dag. Indien je laattijdig je kind komt halen zal er een sanctie volgen, er word er een vergoeding gevraagd van 5 per begonnen kwartier. Komt een ander iemand je kindje ophalen, gelieve daags vooraf dit schriftelijk te noteren met een duidelijke omschrijving van deze persoon. Bij voorkeur steek je een pasfoto bij het inlichtingen blad die jullie bij het begin van de opvang moeten invullen. Als dit niet is gebeurd kunnen wij spijtig genoeg jou kindje niet meegeven aan de persoon! Er wordt gevraagd om jou kindje voor 9u te brengen dit om het opvanggebeuren niet te verstoren, en omdat wij activiteiten voorzien waar we toch graag alle kindjes bij hebben.

7 ZIEKTE OF ONGEVAL VAN HET KIND Het spreekt voor zich dat zieke kinderen niet terecht kunnen in het kinderdagverblijf. Het is daarom een goed idee om op voorhand oplossingen te hebben voor het geval jou kind s ochtends ziek zou zijn. De verantwoordelijke zal beslissen of jou kind al dan niet terecht kan in het kinderdagverblijf, bij het beslissen denken we aan het belang van jou kind, en ook aan het belang van de andere opgevangen kinderen. Wanneer zullen we zeker weigeren? Je kind is te ziek om deel te nemen aan de normale activiteiten Je zieke kind heeft teveel aandacht en zorg nodig, zodat de veiligheid van andere kinderen niet gegarandeerd kan worden Bij braken 2 keer tijdens de laatste 24 uur Diarree, bloederige ontlasting of verandering van stoelgangpatroon met 3 waterige ontlastingen de laatste 24 uur Bloedbraken Ademhalingsnood Koorts boven de 38,2 C die samengaat met keelpijn, braken, diarree, oorpijn, verwardheid of rode uitslag Huiduitslag in combinatie met koorts of een andere verandering in het gedrag Mondzweren met kwijlen, tenzij een arts bepaald heeft dat het niet besmettelijk is. Besmettelijke ziektes waarbij andere kinderen een risico lopen. Als uw kind reeds in de opvang is: Bij hoge koorts (vanaf 38.7 C) worden de ouders telefonisch verwittigd en nemen ze zelf de verantwoordelijkheid om hun kind te komen afhalen. Bij ernstige ziekte of ongeval, die zich voordoet in de kinderopvang, zal beroep gedaan worden op de arts van de kinderopvang. De kosten voor medische zorgen bij ziekte vallen ten laste van de ouders De kosten voor medische zorgen bij ongevallen tijdens de opvang vallen ten laste van de verzekering behoudens een vrijstelling ten bedrage van

8 HET GEBRUIK VAN MEDICATIE Medicatie zal enkel gegeven worden wanneer een doktersvoorschrift aanwezig is, met de juiste vermelding van de dosis en de wijze van toediening. Er wordt NOOIT medicatie toegediend zonder voorschrift! Wanneer u medicatie toedient zonder doktersattest, vraagt de opvang een getekend briefje van de ouders waarop staat wanneer en hoeveel medicatie uw kind moet nemen. De opvang zelf dient enkel medicatie toe onder de middag met de nodige richtlijnen op een briefje of doktersattest. s Morgens en s avonds moeten de ouders zelf medicatie toedienen. Een koortswerend middel kan dan weer wel. Met de naam op van jullie kindje breng je zelf een koortswerend middel mee naar het kinderdagverblijf. VEILIGHEID EN BEGELEIDING BIJ EVENTUELE VERPLAATSINGEN NVT AFWEZIGHEID VAN HET KIND Als uw kindje ziek is en niet naar de opvang kan komen moet er voor 9u verwittigd worden, gebeurd dit niet wordt er toch een volledige dagprijs aangerekend. Vakantiedagen worden op voorhand meegedeeld aan de opvang ten laatste een week (7 dagen) voor de betreffende vakantiedag, wordt er maar verwittigd minder dan een week ervoor betaald u toch een volledige dagprijs. Let op! Wanneer de opvangdagen niet gerespecteerd worden, en we merken dat er misbruik wordt gemaakt van vakantiedagen zijn wij genoodzaakt om een sanctie te geven en kunnen wij bij herhaaldelijke keren de samenwerking stop zetten. Recht van het gezin WENNEN De ouders van een kind (waarvoor een schriftelijke overeenkomst is afgesloten) hebben het recht om het kind te laten wennen in de kinderopvanglocatie, bij de start van de opvang of na een lange afwezigheid van het kind. We raden de ouders dan ook aan om twee weken voor de start van de opvang het kind enkele voormiddagen te brengen om te kunnen wennen. Is niet verplicht. Wendagen worden ook gewoon betaald en zijn niet gratis.

9 TOEGANG TOT ALLE RUIMTES WAAR HET KIND OPGEVANGEN WORDT Het gezin heeft het recht op toegang tot alle ruimtes waar het kind opgevangen wordt. Aangezien we één grote ruimte hebben beneden kunnen ouders alles zien, zowel wat in de keuken gebeurt als alle speelruimtes maar ook onze grote ramen geven ons de mogelijkheid om de volledige speelplaats buiten te kunnen zien. Indien ouders boven, de slaapvertrekken, eens willen bekijken kan dat maar we dringen er wel op aan dat de rustperiodes niet verstoord worden. KLACHTEN Ouders hebben het recht om klachten te uiten. Daarom geven we bij als bijlage bij het reglement een klachtenfiche mee. Ook zorgen wij ervoor dat er te allen tijde klachtenfiches mee te nemen zijn aan de ingang, indien nodig. Wij verbinden ons ertoe zo rap mogelijk te reageren op de klacht en erop in te spelen,zodanig dat we samen het betreffende probleem aan pakken en kunnen oplossen. Bij voorkeur geeft het gezin eerst zijn klacht door aan de organisator van de kinderopvanglocatie volgens de klachtenprocedure van de organisator. Het gezin kan ook klacht indienen bij: Kind en Gezin Hallepoortlaan 27, 1060 Brussel telefoonnummer Klachtendienst PRIVACY Het gezin heeft het recht op de bescherming van de persoonsgegevens die de organisator verwerkt. De persoonsgegevens van de kinderen en de gezinnen worden alleen gebruikt in het kader van kinderopvang. Die gegevens kunnen op elk moment worden ingekeken en verbeterd door de betrokkenen. Ze worden vernietigd wanneer ze niet meer noodzakelijk zijn in functie van de naleving van de toepasselijke regelgeving. De organisator verbindt er zich toe om de veiligheid en het vertrouwelijke karakter van de persoonsgegevens te waarborgen. De opvang moet zich houden aan beroepsgeheim. Alle vertrouwelijke informatie vernomen door de ouders of de kinderen wordt niet besproken met derden. De ouders gaan akkoord bij het tekenen van de overeenkomst dat er toelating gegeven is om foto s te nemen van je kind, en deze op de website/facebookpagina te plaatsen. Foto s worden voor geen enkel ander doeleind gebruikt. Indien jullie dit liever niet hebben, zullen wij daar ook respect voor hebben en de foto s van jou kindje niet plaatsen. Opgelet wij zijn niet verantwoordelijk voor het eventueel delen van de foto s door andere ouders. We vragen dan ook om daarmee voorzichtig om te gaan en te denken aan andere kinderen die met jouw kind samen op de foto staat.

10 Informatie over VERZEKERING een verzekering voor de burgerlijke aansprakelijkheid: polisnummer: 03/ afgesloten bij bvba Deplancke- Deschuytere, Avelgemstraat 68C, 8550 Zwevegem een verzekering voor lichamelijke ongevallen van de opgevangen kinderen (met een vrijstelling van 173,53 per ongeval per kind) : polisnummer: 03/ INLICHTINGENFICHE VAN HET KIND Bij het tekenen van de overeenkomst word gevraagd het inlichtingenblad correct in te vullen met alle belangrijke gegevens. Deze gegevens liggen te allen tijde bij de hand in het kinderdagverblijf. AANWEZIGHEIDSREGISTER In de opvang is er een aanwezigheidsregister. In het aanwezigheidsregister wordt per dag genoteerd welk kind aanwezig is met de tijd van aankomst en vertrek. De tijdsaanduiding wordt genoteerd met uren en minuten zodat er achteraf geen discussie ontstaat over de totale aanwezigheidsduur per opvangdag. Deze wordt door de ouders wekelijks afgetekend. KWALITEITSHANDBOEK NVT WIJZIGING VAN HET HUISHOUDELIJK REGLEMENT Als het huishoudelijk reglement gewijzigd wordt en je wil de kinderopvang verder zetten, dan moet je het gewijzigde huishoudelijk reglement opnieuw ondertekenen voor ontvangst en kennisneming. Elke wijziging in jouw nadeel, zoals bijvoorbeeld een aanpassing van het prijsbeleid, laten we je minstens 2 maanden voor de wijziging ingaat schriftelijk weten. In dit geval heb je het recht om de schriftelijke overeenkomst zonder enige schade- of opzeggingsvergoeding op te zeggen, op voorwaarde dat je dit doet binnen de 2 maanden nadat je op de hoogte gebracht werd.

11 ONDERTEKENING Contracthouder: t Dol-Fijntje:

Huishoudelijk reglement De Bonte Bietjes ondernemingsnummer Algemeen

Huishoudelijk reglement De Bonte Bietjes ondernemingsnummer Algemeen Huishoudelijk reglement De Bonte Bietjes ondernemingsnummer 0848.866.695 Algemeen Contactgegevens Rebecca Sienaert StGillisplein 30/1 3300 Kumtich 0479 296 295 rebecca@debontebietjes.be Doelgroep Kindjes

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement kinderdagverblijf Barbara Kid s Port

Huishoudelijk reglement kinderdagverblijf Barbara Kid s Port Pagina 1 van 6 Huishoudelijk reglement kinderdagverblijf Barbara Kid s Port 1. Gegevens over de organisator en de kinderopvanglocatie 1.1. De organisator: BVBA Kinderdagverblijf Barbara Ondernemingsnummer:

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement t Viencentje Leopoldstraat 25 8580 Avelgem 056/64 74 78 www.viencentje.be Huishoudelijk reglement 1 april 2015 Algemene informatie Inleiding HET HUISHOUDELIJK REGLEMENT: - IS EEN ALGEMEEN DOCUMENT DAT

Nadere informatie

Molenveld 85. 1982 Elewijt

Molenveld 85. 1982 Elewijt ORGANISATOR EN MAATSCHAPPELIJKE ZETEL Feitelijke vereniging Kinderdagverblijf De Honingboom De.honingboom@gmail.com Telefoonnummer: 015/62.04.28 Ondernemingsnummer: 0843.231.787 OPENINGSDAGEN EN UREN Maandag

Nadere informatie

ALGEMENE INFORMATIE: H u i z e w u i z e w o u t e r t j e. E s d o o r n

ALGEMENE INFORMATIE: H u i z e w u i z e w o u t e r t j e. E s d o o r n H u i s h o u d e l i j k r e g l e m e n t ALGEMENE INFORMATIE: Contactgegevens organisator: Huizewuizewoutertje VIF ondernemingsnummer 0547737719 Bankstraat 27 (tevens opvanglocatie) 2811 Hombeek 015

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Maart 2015 1 Kinderdagverblijf De Honingboom Molenveld 85 1982 Elewijt de.honingboom@gmail.com Telefoonnummer: 015/62.04.28 OPENINGSDAGEN EN - UREN Maandag Dinsdag 7.00u - 18.00u

Nadere informatie

Schriftelijke Overeenkomst kinderdagverblijf t Knuffeltje

Schriftelijke Overeenkomst kinderdagverblijf t Knuffeltje Schriftelijke Overeenkomst kinderdagverblijf t Knuffeltje 1. Contracterende partijen DE ORGANISATOR FV t Knuffeltje Carry Steenssens Dorpstraat 7 9130 Kieldrecht GSM: 0472/48.55.11 Email: tknuffeltje@hotmail.com

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement Ukkepuk Kortrijksestraat 117 3010 Kessel-Lo Tel: 016/43 77 07 www.ukkepukje.be email: info@ukkepukje.be Bvba De Opvang ON: 0809 744 320 Algemeen verantwoordelijke: Hilde Vranckx

Nadere informatie

Brochure huishoudelijk reglement en schriftelijke overeenkomst

Brochure huishoudelijk reglement en schriftelijke overeenkomst Brochure huishoudelijk reglement en schriftelijke overeenkomst Als organisator heb je een huishoudelijk reglement voor elke kinderopvanglocatie en een schriftelijke overeenkomst met elk gezin. OVEREENSTEMMING

Nadere informatie

Schriftelijke overeenkomst

Schriftelijke overeenkomst Schriftelijke overeenkomst De organisator Steurs Marleen Houthulststraat 161 2170 Merksem Gsm : 0497/62.55.10 Tel. in noodgeval : 03/645.77.81 ondernemingsnummer : BE0826.917.575 rechtsvorm : eenpersoonszaak

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT 1 T: +32 (0)473 491 574 E: I: Kinderdagverblijf Druppeltje voorziet dagopvang voor alle kinderen van 0 maand tot ze naar school gaan. Er wordt geen onderscheid gemaakt op grond

Nadere informatie

Schriftelijke overeenkomst

Schriftelijke overeenkomst t Viencentje Leopoldstraat 25 8580 Avelgem 056/64 74 78 www.viencentje.be Schriftelijke overeenkomst 1 april 2015 Contracterende partijen De organisator NAAM: KINDERDAGVERBLIJF T VIENCENTJE ADRES: LEOPOLDSTRAAT

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Opvoeden Vanuit Verbinding: de opvang Huishoudelijk Reglement versie 10/2/19 Inleiding: Het huishoudelijk reglement: is een algemeen document dat werd opgemaakt door de organisator van Opvoeden Vanuit

Nadere informatie

Kinderdagverblijf tolifantje, Gentseweg 124, 9120 Beveren. Huishoudreglement

Kinderdagverblijf tolifantje, Gentseweg 124, 9120 Beveren. Huishoudreglement Kinderdagverblijf tolifantje, Gentseweg 124, 9120 Beveren Huishoudreglement Tolifantje is een zelfstandige opvangvoorziening waar kindjes van 0 tot 3 jaar worden opgevangen. Wij bieden plaats aan 20 kindjes

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement Adres en contactgegevens Meierstraat 20 3640 Kinrooi-Kessenich België Telefoonnummer: 0473 49 15 74 Website: www.druppeltje.be Email: info@druppeltje.be Verantwoordelijke: Saskia

Nadere informatie

Het Pippertje. Huishoudelijk Reglement

Het Pippertje. Huishoudelijk Reglement Het Pippertje Huishoudelijk Reglement Algemeen Het Pippertje is een zelfstandig kinderdagverblijf met een attest van toezicht. Dit wil zeggen dat het onder toezicht staat van Kind en Gezin. Pedagogische

Nadere informatie

Voorlopige inschrijving crèche

Voorlopige inschrijving crèche Overeenkomst voorlopige inschrijving kinderopvang Nummer van de overeenkomst: A. Algemene informatie Het doel van deze overeenkomst is om een opvangplaats in Beau-Fort Kinderopvang te reserveren. Een maand

Nadere informatie

Lindenlaan. Buitenschoolse opvang. Versie 1 20/10/2017

Lindenlaan. Buitenschoolse opvang. Versie 1 20/10/2017 1 Infomap Lindenlaan Buitenschoolse opvang 2 Inhoud Welkomstwoordje 3 Voorstelling 4-5 Opvangaanbod 6 Inschrijving en opvang reserveren 7-8 Afwezigheid 9 Aanwezigheidsregistratie/toegang 10 Verzekering

Nadere informatie

Onze kribbe is geopend van maandag tot vrijdag dit telkens van 07h.00 tot 17h.45.

Onze kribbe is geopend van maandag tot vrijdag dit telkens van 07h.00 tot 17h.45. Waarom dit huisreglement Graag willen we jullie via dit huisreglement een beetje wegwijs maken in onze krubbe Het Babyhuisje Dit zal jullie, zoon / dochter als ook helpen bij het verblijf in het Babyhuisje,

Nadere informatie

Gezinsopvang van schoolkinderen Voorwaarden voor een attest van toezicht

Gezinsopvang van schoolkinderen Voorwaarden voor een attest van toezicht Gezinsopvang van schoolkinderen Voorwaarden voor een attest van toezicht Op 21 oktober 2016 keurde de Vlaamse Regering een aantal versoepelingen in de voorwaarden goed. Deze wijzigingen staan in schuin

Nadere informatie

Gezinsopvang van schoolkinderen Voorwaarden voor een erkenning

Gezinsopvang van schoolkinderen Voorwaarden voor een erkenning Gezinsopvang van schoolkinderen Voorwaarden voor een erkenning INFRASTRUCTUUR Het gedeelte van de woning dat wordt gebruikt voor de opvang heeft: een speelruimte; een sanitaire ruimte met een toilet en

Nadere informatie

De opvangvoorziening is open van maandag tot vrijdag, telkens van 7u tot 8u10. En Van 15u30 tot 18u. Op woensdag van 7u tot 8u10 en van 12u tot 18u.

De opvangvoorziening is open van maandag tot vrijdag, telkens van 7u tot 8u10. En Van 15u30 tot 18u. Op woensdag van 7u tot 8u10 en van 12u tot 18u. Openingsuren- tarieven De opvangvoorziening is open van maandag tot vrijdag, telkens van 7u tot 8u10. En Van 15u30 tot 18u. Op woensdag van 7u tot 8u10 en van 12u tot 18u. Tarieven 0,74 per begonnen halfuur

Nadere informatie

Groepsopvang voor baby s en peuters De Mereltjes Hasseltsesteenweg Tongeren Tel 012/

Groepsopvang voor baby s en peuters De Mereltjes Hasseltsesteenweg Tongeren Tel 012/ Groepsopvang voor baby s en peuters De Mereltjes Hasseltsesteenweg 16 3700 Tongeren Tel 012/23.70.26 kinderdagverblijf@mereltjes.be Schriftelijke overeenkomst/opvangplan Contracterende partijen De organisator:

Nadere informatie

Reglementering Kleuter-klim-op (Jan.2012) Kinderdagverblijf Klim-op

Reglementering Kleuter-klim-op (Jan.2012) Kinderdagverblijf Klim-op Reglementering Kleuter-klim-op (Jan.2012) Kinderdagverblijf Klim-op Klim-op draaiend houden kan niet op onze handen alleen. Dit kan enkel door steun, begrip en vertrouwen van iedereen. We zetten ons in,

Nadere informatie

Organisator Gezinsopvang De Mereltjes Hasseltsesteenweg Tongeren Tel 012/

Organisator Gezinsopvang De Mereltjes Hasseltsesteenweg Tongeren Tel 012/ Organisator Gezinsopvang De Mereltjes Hasseltsesteenweg 16 3700 Tongeren Tel 012/23.70.26 onthaalouders@mereltjes.be Schriftelijke overeenkomst/opvangplan Contracterende partijen De organisator: VZW De

Nadere informatie

Intern reglement + overeenkomst

Intern reglement + overeenkomst Algemene informatie + overeenkomst Intern reglement + overeenkomst Partijen: - Kinderdagverblijf B.V.B.A De Hummeltjes, gelegen in Nieuwstraat 28, 9340 Lede. Telefoon: 0476 86 20 58 En hierna genoemd als

Nadere informatie

Gezinsopvang van schoolkinderen Voorwaarden voor een erkenning

Gezinsopvang van schoolkinderen Voorwaarden voor een erkenning Gezinsopvang van schoolkinderen Voorwaarden voor een erkenning Op 21 oktober 2016 keurde de Vlaamse Regering een aantal versoepelingen in de voorwaarden goed. Deze wijzigingen staan in schuin lettertype.

Nadere informatie

Groepsopvang van schoolkinderen Voorwaarden voor een attest van toezicht

Groepsopvang van schoolkinderen Voorwaarden voor een attest van toezicht Groepsopvang van schoolkinderen Voorwaarden voor een attest van toezicht Op 21 oktober 2016 keurde de Vlaamse Regering een aantal versoepelingen in de voorwaarden goed. Deze wijzigingen staan in schuin

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement (Jan.2014) De kleuter-klim-op

Huishoudelijk reglement (Jan.2014) De kleuter-klim-op Huishoudelijk reglement (Jan.2014) De kleuter-klim-op Klim-op draaiend houden kan niet op onze handen alleen. Dit kan enkel door steun, begrip en vertrouwen van iedereen. We zetten ons in, en dit alle

Nadere informatie

Overeenkomst Kinderopvang: Buitenschoolse Opvang

Overeenkomst Kinderopvang: Buitenschoolse Opvang Overeenkomst Kinderopvang: Buitenschoolse Opvang Identificatie kinderopvang en vertegenwoordiging: met ondernemingsnummer 0631.948.367, vertegenwoordigd door Ainhoa Vermunt, zaakvoerder en verantwoordelijke.

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT HUISHOUDELIJK REGLEMENT Vzw t Ittertuintje Opitterkiezel 240 3960 Bree Opitter Secretariaat : Tel : 089864353 Opvang : Tel : 089864093 Algemeen Het Initiatief Buitenschoolse Kinderopvang t Ittertuintje

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement buitenschoolse opvang BO

Huishoudelijk reglement buitenschoolse opvang BO ALG 09 - /5-09-203 BO Hoofdzetel Locatie buitenschoolse opvang: Essen Kapellen Brecht Hofstraat 4 Kapelsestraat 37 Leopoldstraat 5 290 Essen 2950 Kapellen 2960 St Lenaarts 03/664.87.23 GSM 0470 0 80 55

Nadere informatie

Beste ouder, Hartelijk welkom in ons kinderdagverblijf.

Beste ouder, Hartelijk welkom in ons kinderdagverblijf. Beste ouder, Hartelijk welkom in ons kinderdagverblijf. In deze brochure vindt u heel wat informatie. Mocht u toch nog meer vragen hebben, sta ik graag ter uwer beschikking. Ik zal er, samen met het begeleidend

Nadere informatie

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST Tussen enerzijds: KINDERDAGVERBLIJF DE HONINGBOOM is een feitelijke vereniging met ondernemingsnummer 0843.231.787 vertegenwoordigd door Van Calster Ilse en Van Calster Ann met

Nadere informatie

schriftelijke overeenkomst kinderopvang

schriftelijke overeenkomst kinderopvang schriftelijke overeenkomst kinderopvang Deze schriftelijke overeenkomst legt de rechten en plichten vast tussen Felies vzw organisator van de kinderopvang en de gebruiker De schriftelijke overeenkomst

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement FLEXIBELE NASCHOOLSE OPVANG (SEPT. 2015) De kleuter-klim-op

Huishoudelijk reglement FLEXIBELE NASCHOOLSE OPVANG (SEPT. 2015) De kleuter-klim-op Huishoudelijk reglement FLEXIBELE NASCHOOLSE OPVANG (SEPT. 2015) De kleuter-klim-op Klim-op draaiend houden kan niet op onze handen alleen. Dit kan enkel door steun, begrip en vertrouwen van iedereen.

Nadere informatie

Reglementering (Jan.2012) Kinderdagverblijf Klim-op

Reglementering (Jan.2012) Kinderdagverblijf Klim-op Reglementering (Jan.2012) Kinderdagverblijf Klim-op Klim-op draaiend houden kan niet op onze handen alleen. Dit kan enkel door steun, begrip en vertrouwen van iedereen. We zetten ons in, en dit alle dagen.

Nadere informatie

werkingsreglement Werkingsreglement Gibbon vzw versie september 2010 Pagina 1

werkingsreglement Werkingsreglement Gibbon vzw versie september 2010 Pagina 1 werkingsreglement Werkingsreglement Gibbon vzw versie september 2010 Pagina 1 1. Algemene bepalingen 1.1 Organiserend bestuur en contactgegevens Gibbon vzw is een vereniging, opgericht met als doel de

Nadere informatie

Speelclub Beveren. Buitenschoolse opvang. Versie 1 20/10/2017

Speelclub Beveren. Buitenschoolse opvang. Versie 1 20/10/2017 1 Infomap Speelclub Beveren Buitenschoolse opvang 2 Inhoud Welkomstwoordje 3 Voorstelling 4-5 Opvangaanbod 6 Inschrijving en opvang reserveren 8-9 Afwezigheid 10 Aanwezigheidsregistratie/toegang 11 Verzekering

Nadere informatie

Formulier 1 Overeenkomst

Formulier 1 Overeenkomst 1 Formulier 1 Overeenkomst CONTRACTERENDE PARTIJEN DE ORGANISATOR Naam organisator: OCMW Bree, Peerderbaan 37, 3960 Bree Naam Kinderdagverblijf: t Wiekernestje, Sint Jacobstraat z/n, 3960 Bree Gegevens:

Nadere informatie

Infoavond voor ouders 31 maart 2014

Infoavond voor ouders 31 maart 2014 Infoavond voor ouders 31 maart 2014 Decreet Kinderopvang voor Baby s en Peuters Startdatum: 1 april 2014 Principe: opvang reserveren = opvang betalen! Wat gebeurt er op 1 april? Aanpassing huishoudelijk

Nadere informatie

Vakantieopvang van schoolkinderen Voorwaarden voor een attest van toezicht

Vakantieopvang van schoolkinderen Voorwaarden voor een attest van toezicht Vakantieopvang van schoolkinderen Voorwaarden voor een attest van toezicht Wie uitsluitend schoolgaande kinderen wil opvangen tijdens de schoolvakanties, kan hiervoor een attest van toezicht voor vakantieopvang

Nadere informatie

Algemeen. Organiserend bestuur Vakantieopvang De Musketiers is een organisatie van het organiserend bestuur GZA vzw.

Algemeen. Organiserend bestuur Vakantieopvang De Musketiers is een organisatie van het organiserend bestuur GZA vzw. Algemeen Kinderdagverblijf De Musketiers is een private vakantieopvang dat onder toezicht staat van Kind en Gezin. Het voldoet aan de eisen die de overheid stelt. Organiserend bestuur Vakantieopvang De

Nadere informatie

Inhoudsopgave 1 Algemene bepalingen Organiserend bestuur en contactgegevens Vestigingen Contactpersonen

Inhoudsopgave 1 Algemene bepalingen Organiserend bestuur en contactgegevens Vestigingen Contactpersonen werkingsreglement 2 Inhoudsopgave 1 Algemene bepalingen... 5 1.1 Organiserend bestuur en contactgegevens... 5 1.1 Vestigingen... 5 1.2 Contactpersonen... 5 1.3 Openingsuren... 6 1.4 Bereikbaarheid in noodgevallen...

Nadere informatie

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST IBO SCOEBIDOE MARKEGEM

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST IBO SCOEBIDOE MARKEGEM SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST IBO SCOEBIDOE MARKEGEM INFO KINDEROPVANG Organisator Naam: Adres: O.C.M.W. Dentergem Kasteeldreef 1, 8720 Dentergem (Wakken) Kinderopvanglocatie Naam: IBO Scoebidoe Markegem

Nadere informatie

De Groene Kikker 1.CONTACTGEGEVENS:

De Groene Kikker 1.CONTACTGEGEVENS: De Groene Kikker Onze crèche De Groene Kikker heeft een vergunning van Kind en gezin wat wil zeggen wij conform zijn met de normen vastgelegd door de Vlaamse overheid. 1.CONTACTGEGEVENS: Opvanglocatie:

Nadere informatie

Welkom. Welkom bij BIbelOtje. Zelfstandig kinderdagverblijf voor 22 kindjes

Welkom. Welkom bij BIbelOtje. Zelfstandig kinderdagverblijf voor 22 kindjes Welkom Welkom bij BIbelOtje Zelfstandig kinderdagverblijf voor 22 kindjes Algemene info Bij Bibelotje is uw kindje alle werkdagen van 7u30 tot 18u welkom! Een dagje spelen bij Bibelotje kost 25. Er wordt

Nadere informatie

Prijs voor de kinderopvang, fiscaal attest, facturatie en de afwezigheden Werd besproken in de schriftelijke overeenkomst

Prijs voor de kinderopvang, fiscaal attest, facturatie en de afwezigheden Werd besproken in de schriftelijke overeenkomst Kinderopvang Vliegend Paard vzw Beverhoutsveldstraat 2, 8730 Oedelem - Beernem telefoon: 050 35 58 31 bankrekening: BE36 7755 9078 4581 kinderopvang.vliegendpaard@skynet.be www.kinderopvangvliegendpaard.net

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement (Jan.2014) Kinderdagverblijf Klim-op

Huishoudelijk reglement (Jan.2014) Kinderdagverblijf Klim-op Huishoudelijk reglement (Jan.2014) Kinderdagverblijf Klim-op Klim-op draaiend houden kan niet op onze handen alleen. Dit kan enkel door steun, begrip en vertrouwen van iedereen. We zetten ons in, en dit

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Naschoolse opvang EVA Onsa vzw

Huishoudelijk reglement Naschoolse opvang EVA Onsa vzw Huishoudelijk reglement Naschoolse opvang EVA Onsa vzw EVA Onsa De Pinte vzw Koning Albertlaan 1 Ondernemingsnummer: 0464 674 738 Inhoud Voorstelling organisator Voorstelling opvanglocaties - Gemeentelijke

Nadere informatie

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG OCMW LAARNE INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG COLMANSTRAAT 51 TE 9270 KALKEN

SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG OCMW LAARNE INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG COLMANSTRAAT 51 TE 9270 KALKEN SCHRIFTELIJKE OVEREENKOMST INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG INFO KINDEROPVANG Naam: Adres: OCMW LAARNE INITIATIEF BUITENSCHOOLSE OPVANG COLMANSTRAAT 51 TE 9270 KALKEN Naam: IBO T WEIKEN IBO T KEIKOPJE

Nadere informatie

Formulier 1: De schriftelijke overeenkomst. Overeenkomst

Formulier 1: De schriftelijke overeenkomst. Overeenkomst CONTRACTERENDE PARTIJEN DE ORGANISATOR Overeenkomst Naam organisator: OCMW Bree, Peerderbaan 37, 3960 Bree Naam Kinderdagverblijf: t Wiekernestje, Sint Jacobstraat z/n, 3960 Bree 089 848556 - kinderdagverblijf@bree.be

Nadere informatie

Schriftelijke overeenkomst InNi-Mini-Crèche

Schriftelijke overeenkomst InNi-Mini-Crèche Schriftelijke overeenkomst InNi-Mini-Crèche Voor de opvang van Tussen enerzijds de organisator: InNi-Mini-Crèche (El Fikri M.) Wijnegemstraat 23-23A te 2140 Borgerhout, vertegenwoordigd door, de verantwoordelijke

Nadere informatie

Kosten en Vergoedingen. Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Dagopvang voor kinderen tussen de 0 en 3 jaar.

Kosten en Vergoedingen. Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Dagopvang voor kinderen tussen de 0 en 3 jaar. Kosten en Vergoedingen Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Dagopvang voor kinderen tussen de 0 en 3 jaar. Geldig vanaf 1 april 2016 1 Geldigheid De hieronder vermelde tarieven voor kosten en vergoedingen

Nadere informatie

Contract BUITENSCHOOLSE OPVANG

Contract BUITENSCHOOLSE OPVANG Schoolstraat 11, 8770 Ingelmunster 051/31.45.44 Contract BUITENSCHOOLSE OPVANG t Achterhuisje VZW : Is een opvang voor kinderen tot en met 12 jaar, voldoet aan de algemene voorwaarden voor toezicht van

Nadere informatie

Algemeen. Organiserend bestuur Het kinderdagverblijf De Musketiers is een organisatie van het organiserend bestuur GZA vzw.

Algemeen. Organiserend bestuur Het kinderdagverblijf De Musketiers is een organisatie van het organiserend bestuur GZA vzw. Algemeen Kinderdagverblijf De Musketiers is een private vakantieopvang dat onder toezicht staat van Kind en Gezin. Het voldoet aan de eisen die de overheid stelt. Organiserend bestuur Het kinderdagverblijf

Nadere informatie

Kinderdagverblijf Familia vzw. Schriftelijke overeenkomst

Kinderdagverblijf Familia vzw. Schriftelijke overeenkomst Kinderdagverblijf Familia vzw Schriftelijke overeenkomst Contracterende partijen DE ORGANISATOR Kinderdagverblijf Familia vzw Ondernemingsnummer: 0461 401 779 Halmstraat 3 3600 Genk van de kinderopvanglocaties:

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang ,5 tot 12 jarigen

Infobrochure schoolopvang ,5 tot 12 jarigen Infobrochure schoolopvang 2018 2019 2,5 tot 12 jarigen Infano vzw verzorgt de voor- en naschoolse opvang in uw school. In deze brochure kan u meer informatie terugvinden. Heeft u nog vragen, dan kan u

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement + volmachtkaart + schriftelijke overeenkomst + sluitingsdagen Wat is Het lieverdje? Het Lieverdje is een occasionele kinderopvang voor kinderen tussen 0

Nadere informatie

Overeenkomst tussen ouders en Decloedt Vicky, verantwoordelijke van kinderopvang Minnie

Overeenkomst tussen ouders en Decloedt Vicky, verantwoordelijke van kinderopvang Minnie 1 Overeenkomst tussen ouders en Decloedt Vicky, verantwoordelijke van kinderopvang Minnie Algemeen: Kinderopvang Minnie is een zelfstandig kinderdagverblijf voor kindjes van 0 tot 3 jaar en staat onder

Nadere informatie

Intern huishoudelijk reglement & overeenkomst

Intern huishoudelijk reglement & overeenkomst Little Angels Jan Dekinderstraat, 37 1731 Zellik - Belgium T 0486 445794 E info@littleangelshome.be www.littleangelshome.be Intern huishoudelijk reglement & overeenkomst Naam: Geboortedatum: Adres: Voornaam:

Nadere informatie

Huisreglement t Knuffeltje

Huisreglement t Knuffeltje Huisreglement t Knuffeltje Beste ouders, Wij danken u oprecht voor het vertrouwen dat u in ons stelt. Wij wensen uw kindje een optimale zorg en opvang te bieden, in een aangepaste omgeving en onder toezicht

Nadere informatie

Kinderdagverblijf Sascha Kapellensteenweg Heide-Kalmthout Datum:

Kinderdagverblijf Sascha Kapellensteenweg Heide-Kalmthout Datum: Kinderdagverblijf Sascha Kapellensteenweg 481 2920 Heide-Kalmthout 03 283 51 98 04 74 31 58 89 Datum: Inleiding Het huishoudelijk reglement is een algemeen document dat wordt opgemaakt door de organisator

Nadere informatie

TOEDIENEN VAN GENEESMIDDELEN.

TOEDIENEN VAN GENEESMIDDELEN. TOEDIENEN VAN GENEESMIDDELEN. Kind en Gezin vraagt om geneesmiddelen zoveel mogelijk thuis toe te dienen. Dit geldt voor alle geneesmiddelen en (verzorgings)producten op de markt VOORGESCHREVEN GENEESMIDDELEN

Nadere informatie

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang Infomap Buitenschoolse opvang Versie 2 1 1/6/2016 Inhoud WELKOMSTWOORDJE... 3 VOORSTELLING ORGANISATOR... 4 VOORSTELLING OPVANGLOCATIES... 5 OPVANGAANBOD SPEELCLUB EN HUIZE CLIP... 6 OPVANGAANBOD KINDERCLUB

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Teledienst

Huishoudelijk reglement Teledienst Huishoudelijk reglement Teledienst Laatst bijgewerkt op 29 februari 2016 "Thuisopvang voor zieke kinderen en/of kinderen met een handicap" 1. De thuisopvang is voorbehouden aan de kinderen die ingeschreven

Nadere informatie

Dossier. Welkom in ons kinderdagverblijf

Dossier. Welkom in ons kinderdagverblijf Dossier Welkom in ons kinderdagverblijf Aan te vragen formulieren: Kind en Gezin Attest inkomenstarief kinderopvang: De kindcode wordt aangevraagd bij Kind en Gezin De ouders berekenen zelf het inkomenstarief

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement Kinderdagverblijf Kruimeltje, 2610 Wilrijk Ondernemingsnummer: 0568 744 751 0493 71 30 99 www.kruimeltje.be Het kinderdagverblijf... 3 De kinderopvanglocatie... 3 Organisatie kinderdagverblijf...

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement buitenschoolse opvang BO

Huishoudelijk reglement buitenschoolse opvang BO ALG 09 - /8 3-05-205 BO Hoofdzetel Locatie buitenschoolse opvang: Essen Kapellen Brecht Hofstraat 4 Kapelsestraat 37 Leopoldstraat 5 290 Essen 2950 Kapellen 2960 St Lenaarts 03/664.87.23 GSM 0470 0 80

Nadere informatie

[HUISREGLEMENT] Adres: velpestraat 2, 3360 Bierbeek-Opvelp Tel: 0497/93.39.56 www.de pagaddertjes.be

[HUISREGLEMENT] Adres: velpestraat 2, 3360 Bierbeek-Opvelp Tel: 0497/93.39.56 www.de pagaddertjes.be 2014 [HUISREGLEMENT] Adres: velpestraat 2, 3360 Bierbeek-Opvelp Tel: 0497/93.39.56 www.de pagaddertjes.be Graag willen we jullie - via dit huisreglement - een beetje wegwijs maken in ons kinderdagverblijf.

Nadere informatie

Voorstelling kinderopvanglocatie

Voorstelling kinderopvanglocatie Naam opvanglocatie adres Tel: 03 123 45 67 e-mailadres@stad.antwerpen.be Voorstelling kinderopvanglocatie Naam kinderopvanglocatie vangt kinderen op van 0 tot 3 jaar. Er is plaats voor kinderen. Er is/

Nadere informatie

Jullie denken eraan in de toekomst jullie kindje aan ons toe te vertrouwen.

Jullie denken eraan in de toekomst jullie kindje aan ons toe te vertrouwen. Beste (toekomstige) ouders, Jullie denken eraan in de toekomst jullie kindje aan ons toe te vertrouwen. Daarom geven wij jullie graag een woordje uitleg: Onze missie is een kinderopvang zijn waar elk kind,

Nadere informatie

Het kinderdagverblijf is erkend door Kind en Gezin en voldoet aan de eisen die de overheid stelt.

Het kinderdagverblijf is erkend door Kind en Gezin en voldoet aan de eisen die de overheid stelt. HUISHOUDELIJK REGLEMENT KINDERDAGVERBLIJF DE APPELTJES ALGEMEEN Kinderdagverblijf De Appeltjes is gelegen te Rijksweg 7 3221 Nieuwrode en wordt uitgebaat door BVBA De Appeltjes met maatschappelijke zetel

Nadere informatie

Moet je overdag gaan werken, studeren, een opleiding volgen, werk zoeken,?

Moet je overdag gaan werken, studeren, een opleiding volgen, werk zoeken,? ONTHAALOUDERS Moet je overdag gaan werken, studeren, een opleiding volgen, werk zoeken,? Lukt het je niet zo goed om voor je kindje te zorgen, heeft je gezin nood aan extra ondersteuning? Ben je van plan

Nadere informatie

Contents Huishoudelijk Reglement VUB Kinderdagverblijven

Contents Huishoudelijk Reglement VUB Kinderdagverblijven Cntents Huishudelijk Reglement VUB Kinderdagverblijven 1. ALGEMENE INFORMATIE... 3 1.1 DE ORGANISATOR VAN DE KINDEROPVANGLOCATIE... 3 1.2 DE KINDEROPVANGLOCATIES... 3 1.3 CAPACITEIT... 4 1.4 OPENINGSDAGEN

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement Kinderdagverblijf Kruimeltje, 2610 Wilrijk 0493 71 30 99 www.kruimeltje.be Het kinderdagverblijf... 3 De kinderopvanglocatie... 3 Organisatie kinderdagverblijf... 3 Contactgegevens

Nadere informatie

Schriftelijke overeenkomst KDV t Schorreke

Schriftelijke overeenkomst KDV t Schorreke Schriftelijke overeenkomst KDV t Schorreke Tussen enerzijds de organisator: Scholengroep Rivierenland, Lindestraat 123A te 2880 Bornem, vertegenwoordigd door mevrouw Katleen Michiels, verantwoordelijke

Nadere informatie

Kinderopvang De Klavertjes 4

Kinderopvang De Klavertjes 4 Kinderopvang De Klavertjes 4 Contactgegevens: Elzeelsesteenweg 184 9600 Ronse 0498/63 93 72 E-mailadres: elke.deklavertjes4@gmail.com (info@deklavertjes4.be) www.deklavertjes4.be/facebookpagina: 'De Klavertjes

Nadere informatie

Kinderdagverblijf Familia vzw. Schriftelijke overeenkomst

Kinderdagverblijf Familia vzw. Schriftelijke overeenkomst Kinderdagverblijf Familia vzw Schriftelijke overeenkomst Contracterende partijen DE ORGANISATOR Kinderdagverblijf Familia vzw Ondernemingsnummer: 0461 401 779 Halmstraat 3 3600 Genk van de kinderopvanglocaties:

Nadere informatie

Beste ouder, Hartelijk welkom in ons kinderdagverblijf.

Beste ouder, Hartelijk welkom in ons kinderdagverblijf. Beste ouder, Hartelijk welkom in ons kinderdagverblijf. In deze brochure vindt u heel wat informatie. Mocht u toch nog meer vragen hebben, sta ik graag ter uwer beschikking. Ik zal er, samen met het begeleidend

Nadere informatie

Pagaderke Huishoudelijk reglement Rijkevorsel oktober Algemeen

Pagaderke Huishoudelijk reglement Rijkevorsel oktober Algemeen Algemeen Kinderdagverblijf t Pagaderke heeft een vergunning voor baby s en peuters groepsopvang. Dit voor 29 kinderopvangplaatsen te Middelstede 56, 2310 Rijkevorsel met aansluitingsnummer Kind en Gezin

Nadere informatie

Kinderopvang. Pimpernelleke. Matenstraat 185 a/b. 2845 Niel GSM: 0478/08 16 66. Tel: 03 888 02 87. Rek: BE18973072782265

Kinderopvang. Pimpernelleke. Matenstraat 185 a/b. 2845 Niel GSM: 0478/08 16 66. Tel: 03 888 02 87. Rek: BE18973072782265 Kinderopvang Pimpernelleke Matenstraat 185 a/b 2845 Niel GSM: 0478/08 16 66 Tel: 03 888 02 87 Rek: BE18973072782265 Email:pimpernelleke.niel@hotmail.com Web:niels-pimpernelleke.be Reglement Inschrijving

Nadere informatie

Basisschool De Wimpel. werkingsreglement. Werkingsreglement Gibbon vzw versie september 2016 Pagina 1

Basisschool De Wimpel. werkingsreglement. Werkingsreglement Gibbon vzw versie september 2016 Pagina 1 werkingsreglement Werkingsreglement Gibbon vzw versie september 2016 Pagina 1 1. Algemene bepalingen 1.1 Organiserend bestuur en contactgegevens Gibbon vzw is een vereniging, opgericht met als doel de

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement kinderdagverblijf de bosvlindertjes

Huishoudelijk reglement kinderdagverblijf de bosvlindertjes Huishoudelijk reglement kinderdagverblijf de bosvlindertjes 1.Algemeen Kinderdagverblijf De Bosvlindertjes is in behandeling voor de vergunning van Kind en Gezin. Het kinderdagverblijf voldoet aan de eisen

Nadere informatie

Algemeen. Kinderdagverblijf De Zes Sterren Geel is erkend door Kind en Gezin. Het voldoet aan de eisen die de overheid stelt.

Algemeen. Kinderdagverblijf De Zes Sterren Geel is erkend door Kind en Gezin. Het voldoet aan de eisen die de overheid stelt. Algemeen Kinderdagverblijf De Zes Sterren Geel is erkend door Kind en Gezin. Het voldoet aan de eisen die de overheid stelt. Organiserend bestuur De Zes Sterren BVBA Belgiëlei 211 2018 Antwerpen Ondernemingsnummer

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT IBO KAPELLEN

HUISHOUDELIJK REGLEMENT IBO KAPELLEN 1 HUISHOUDELIJK REGLEMENT IBO KAPELLEN 2 Inhoudsopgave 1 Contactgegevens... 4 1.1 Contactpersoon Organisator... 4 1.2 Contactgegevens... 4 1.3 Contactgegevens Kind en Gezin... 4 1.4 Openingsdagen en openingsuren...

Nadere informatie

Overeenkomst Kinderdagverblijf Oogappeltjes

Overeenkomst Kinderdagverblijf Oogappeltjes Overeenkomst Kinderdagverblijf Oogappeltjes 1. Schriftelijke overeenkomst tussen, Enerzijds: VZW Kinderopvang Vrij Onderwijs Regio Oostende Steenbakkerstraat 80 8400 Oostende Anderzijds: Naam en voornaam

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement voor de dienst voor onthaalouders van de Stad Gent

Huishoudelijk reglement voor de dienst voor onthaalouders van de Stad Gent Huishoudelijk reglement voor de dienst voor onthaalouders van de Stad Gent Goedgekeurd in de gemeenteraad van 24 november 2014 Gewijzigd in de gemeenteraad van 14 december 2015 Bekendgemaakt op 27 november

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Crème Crèche

Huishoudelijk Reglement Crème Crèche Huishoudelijk Reglement Crème Crèche Contactgegevens verantwoordelijke Voet Joy Brusselsesteenweg 394, 2800 Mechelen joyvoet@hotmail.com Ondernemingsnummer :50 506 57 518 Contactgegevens Kinderdagverblijf

Nadere informatie

t Pagaderke Huishoudelijk reglement januari 2015 Algemeen

t Pagaderke Huishoudelijk reglement januari 2015 Algemeen Algemeen Kinderdagverblijf t Pagaderke heeft een vergunning voor baby s en peuters groepsopvang. Dit voor 24 kinderopvangplaatsen te Sint-Lenaarts met aansluitingsnummer Kind en Gezin 910020649. De contactgegevens

Nadere informatie

THUISOPVANG ZIEKE KINDEREN. Huishoudelijk reglement

THUISOPVANG ZIEKE KINDEREN. Huishoudelijk reglement THUISOPVANG ZIEKE KINDEREN Huishoudelijk reglement Enkele voorwaarden over de opvang bij jou thuis 1. Opvang voor zieke kindjes tot 12 jaar. Onze dienst organiseert opvang voor zieke kinderen tussen 0

Nadere informatie

Formulier 1: De schriftelijke overeenkomst. t Wiekernestje,

Formulier 1: De schriftelijke overeenkomst. t Wiekernestje, CONTRACTERENDE PARTIJEN DE ORGANISATOR Naam organisator: OCMW Bree, Peerderbaan 37, 3960 Bree Naam Kinderdagverblijf: t Wiekernestje, 089/848556 - kinderdagverblijf@bree.be Ondernemingsnummer: 02 12293

Nadere informatie

Haasdonk. Buitenschoolse opvang. Versie 1 1/09/2019

Haasdonk. Buitenschoolse opvang. Versie 1 1/09/2019 1 Infomap Haasdonk Buitenschoolse opvang 2 Inhoud Welkomstwoordje 4 Voorstelling 6-7 Opvangaanbod 8 Inschrijving en opvang reserveren 9-10 Afwezigheid 11 Aanwezigheidsregistratie/toegang 12 Verzekering

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Louiske en Sophieke

Huishoudelijk reglement Louiske en Sophieke Organisator: Kelly Van Dessel Generaal Deschachtstraat 10 2860 Sint Katelijne Waver Tel: 015/31.34.88 info@louiskeensophieke.be Ondernemingsnr: 0823*545*242 Rechtsvorm: Eenmanszaak Contactgegevens Kind

Nadere informatie

Infobrochure schoolopvang GO Zilverberk Halle

Infobrochure schoolopvang GO Zilverberk Halle Infobrochure schoolopvang GO Zilverberk Halle In opdracht van de school GO Zilverberk verzorgd Infano vzw de voor en naschoolse opvang in de school van u kind In deze brochure vindt u alvast meer informatie.

Nadere informatie

Infobrochure Heilig Hart college Infano vzw

Infobrochure Heilig Hart college Infano vzw Infobrochure Heilig Hart college Infano vzw Vanaf dinsdag 1 september 2015 werkt GVBS Heilig-Hartcollege samen met het centrum voor kinderopvang Infano vzw voor de organisatie van de voor- en naschoolse

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement Kinderdagverblijf t Stok(t)paardje Anny en Kim Stokt 23 20 Geel 085 08 25 68 www.tstoktpaardje.be 1 Inhoudstabel 1. Opvang 2. Openingsuren 3. Tarieven. Vakantie van t Stok(t)paardje

Nadere informatie

Kosten en Vergoedingen. Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Buitenschoolse opvang kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs

Kosten en Vergoedingen. Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Buitenschoolse opvang kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs Kosten en Vergoedingen Bijlage bij het Huishoudelijk Reglement Buitenschoolse opvang kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs Geldig vanaf 1 september 2015 1 Geldigheid De hieronder vermelde tarieven

Nadere informatie

werkingsreglement September 2017

werkingsreglement September 2017 werkingsreglement September 2017 1. Algemene bepalingen 1.1 Organiserend bestuur en contactgegevens Gibbon vzw is een vereniging, opgericht met als doel de buitenschoolse opvang binnen basisscholen ressorterend

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT NASCHOOLSE OPVANG

HUISHOUDELIJK REGLEMENT NASCHOOLSE OPVANG HUISHOUDELIJK REGLEMENT NASCHOOLSE OPVANG September 2016 November 2017 Januari 2018 1. Algemene informatie 1.1 Organisator Huishoudelijk reglement: NASCHOOLSE KINDEROPVANG BASISSCHOOL HET LAAR GO! Basisschool

Nadere informatie