KENNISGEVING VAN VACATURE NR. 20/19 voor ÉÉN functie van directeur (m/v) van het directoraat E Personeel en Financiën

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "KENNISGEVING VAN VACATURE NR. 20/19 voor ÉÉN functie van directeur (m/v) van het directoraat E Personeel en Financiën"

Transcriptie

1 KENNISGEVING VAN VACATURE NR. 20/19 voor ÉÉN functie van directeur (m/v) van het directoraat E Personeel en Financiën Bekendmaking krachtens artikel 29, leden 1 en 2, van het Statuut van de ambtenaren van de Europese Unie Uiterste datum voor sollicitaties: 24/05/2019 om 12 uur 's middags (Belgische tijd) 1. Vacature: AD14 2. Taken: Onder het rechtstreekse gezag van de secretaris-generaal geeft de directeur 1 leiding aan het directoraat Personeel en Financiën (directoraat E) van het Europees Economisch en Sociaal Comité (hierna: EESC). Dit directoraat telt circa 90 medewerkers en beheert een jaarlijks budget van ongeveer 130 miljoen EUR. De directeur is verantwoordelijk voor de strategische ontwikkeling van het directoraat en wordt bijgestaan door een adjunctdirecteur, die in het bijzonder verantwoordelijk is voor het toezicht op en de coördinatie van de activiteiten op het gebied van financiën, begroting en rekeningen. De directeur: organiseert, coördineert, beheert en controleert de werkzaamheden van de verschillende eenheden en sectoren waaruit het directoraat Personeel en Financiën bestaat; houdt zich bezig met de strategische ontwikkeling en voert een dynamisch beleid op het gebied van personeel en financiën teneinde de leden en directoraten van het EESC passende middelen ter beschikking te stellen; houdt toezicht op het beheer van de financiële en personele middelen van de instelling alsmede op het geldende regelgevingskader; neemt deel aan en volgt de werkzaamheden van de interinstitutionele commissies, de commissies binnen de instelling en de werkgroepen van de leden die verband houden met de activiteiten van het directoraat; voert onderhandelingen met de diverse vertegenwoordigers van het personeel; helpt het tot aanstelling bevoegde gezag bij de opstelling van het organisatieschema van het secretariaat; oefent de bevoegdheden uit van het tot aanstelling bevoegde gezag die door de secretaris-generaal van het EESC zijn gedelegeerd conform het reglement van orde van het EESC; beheert de financiële middelen van het directoraat (uitoefening van de bevoegdheden van de ordonnateur die door de gedelegeerd ordonnateur zijn gesubdelegeerd); neemt deel aan vergaderingen van het directiecomité van het EESC-secretariaat; draagt in dit verband bij aan de ontwikkeling en bijwerking van het managementplan en aan de tenuitvoerlegging van besluiten; neemt deel aan vergaderingen van het bureau van het EESC; 1 De in deze kennisgeving beschreven functie kan door zowel een vrouw als een man worden vervuld. De formulering is overal sekseneutraal bedoeld.

2 houdt binnen de grenzen van zijn/haar bevoegdheden toezicht op de uitvoering van de samenwerkingsovereenkomst met het Europees Comité van de Regio's (hierna: CvdR) en neemt deel aan het samenwerkingscomité, dat verantwoordelijk is voor het toezicht op en de coördinatie van de activiteiten van de gezamenlijke diensten van het EESC en het CvdR. Over ons Het Europees Economisch en Sociaal Comité (EESC) is een raadgevend orgaan van de Europese Unie dat in 1958 is opgericht en momenteel bestaat uit 350 leden, die zich in drie groepen hebben verenigd: de groep Werkgevers, de groep Werknemers en de groep Diversiteit Europa. Het is de stem van het maatschappelijk middenveld in Europa. Het EESC draagt bij tot de versterking van de democratische legitimiteit en de efficiency van de Europese Unie door maatschappelijke organisaties in de lidstaten de mogelijkheid te bieden hun standpunten op Europees niveau te laten horen. Directoraat E draagt actief bij aan de missie van het Comité door aan zijn leden en personeel gekwalificeerde medewerkers en deskundige financiële dienstverlening te verschaffen. Het directoraat streeft naar de continue ontwikkeling van een moderne en inclusieve werkomgeving door diversiteit en respect op de werkplek te bevorderen, het combineren van werk en privéleven te vergemakkelijken en prioriteit te geven aan opleiding en ontplooiing. De missie van het directoraat is het constant verbeteren van procedures met het oog op meer efficiency en de instandhouding van een cultuur van dienstverlening. Het directoraat is vastbesloten ervoor te zorgen dat het geldende regelgevingskader wordt nageleefd (nl. het Statuut van de ambtenaren van de Europese Unie en het Financieel Reglement). Het directoraat bestaat momenteel uit de volgende eenheden en sectoren: HR Programmering en opleiding; Aanwerving en salarissen; Arbeidsvoorwaarden, rechten, plichten en pensioenen; Administratieve communicatie en documentatie; Begroting; Diensten voor de leden; Financiën, financiële controle en aanbestedingen; Rekeningen. Voor nadere informatie kunt u terecht op de website van het EESC: Wat we te bieden hebben: een vriendelijke en dynamische werkomgeving waarin doeltreffend management, een initiatiefrijke houding, teamgeest en flexibiliteit zeer op prijs worden gesteld; een moderne benadering van personeelsbeheer waarin flexibele werkregelingen worden bevorderd met het oog op een beter evenwicht tussen werk en privéleven. 3. Ontvankelijkheidscriteria: Op de uiterste datum voor sollicitaties moeten kandidaten aan de onderstaande voorwaarden voldoen: a) Algemene voorwaarden

3 onderdaan 2 zijn van een van de lidstaten van de Europese Unie (EU) en burgerrechten genieten 3 ; hebben voldaan aan eventuele verplichtingen in verband met militaire dienst; in zedelijk opzicht de waarborgen bieden die voor de uitoefening van de functie vereist zijn. De aandacht van de kandidaten wordt gevestigd op de beperkingen die het Statuut oplegt inzake nevenactiviteiten, functies waarvoor men gekozen is en belangenconflicten (artikelen 11, 11(a), 12(b), 13 en 15 van het Statuut); lichamelijk geschikt zijn voor de uitoefening van de functie 4 ; de pensioengerechtigde leeftijd, die voor EU-ambtenaren is vastgesteld op het eind van de maand waarin de betrokkene 66 jaar wordt, nog niet hebben bereikt. b) Bijzondere voorwaarden (i) Vereiste kwalificaties en vaardigheden Kandidaten moeten beschikken over een opleidingsniveau dat overeenkomt met een voltooide universitaire opleiding, afgesloten met een officieel in een van de EU-lidstaten erkend diploma 5 op een terrein dat relevant is voor de in punt 2 beschreven taken: - van ten minste vier jaar, wanneer de normale duur van de universitaire opleiding vier jaar of meer bedraagt, of - van ten minste drie jaar, gevolgd door één jaar beroepservaring op een terrein dat voor de te verrichten taken relevant is, wanneer de normale duur van de universitaire opleiding drie jaar of meer bedraagt. Dit jaar ervaring zal niet worden meegeteld bij de beoordeling van de beroepservaring zoals hieronder bepaald in punt 3(b)(ii). (ii) Vereiste beroepservaring Na het behalen van de kwalificaties die in punt 3(b)(i) zijn genoemd, moeten de kandidaten minstens 15 jaar beroepservaring hebben opgedaan die voor de te verrichten taken relevant is, waarvan ten minste vijf jaar in een leidinggevende functie. (iii) Talenkennis 2 Zoals bepaald in artikel 28(a) van het Statuut van de ambtenaren van de Europese Unie (hierna: het Statuut) De kandidaat op wie de keuze is gevallen zal vóór benoeming gevraagd worden om een bewijs van goed gedrag waaruit blijkt dat hij/zij geen strafblad heeft. De kandidaat op wie de keuze is gevallen zal vóór benoeming worden gekeurd in een van de medische centra van de EU om te kunnen vaststellen dat hij/zij aan de vereisten van artikel 28(e) van het Statuut voldoet. Alleen diploma's en certificaten die in EU-lidstaten zijn uitgereikt of waarvoor autoriteiten in EU-lidstaten gelijkwaardigheidsverklaringen hebben verstrekt, worden in aanmerking genomen.

4 Kandidaten moeten een grondige kennis van een van de officiële talen van de EU bezitten en een behoorlijke kennis van een andere officiële EU-taal. Om operationele redenen is een zeer goede, zowel mondelinge als schriftelijke, kennis van het Engels en het Frans vereist (ten minste niveau B2 van het gemeenschappelijk Europees referentiekader voor talen). Kandidaten wordt erop gewezen dat de taaleisen in deze kennisgeving van vacature zijn vastgesteld in het dienstbelang, dat een nieuwe directeur vereist die onmiddellijk operationeel is en in staat is in het kader van zijn/haar dagelijkse werkzaamheden efficiënt te communiceren. Sinds jaar en dag wordt er voor de interne communicatie binnen het EESC hoofdzakelijk Engels en Frans gebruikt. Dat zijn ook de talen die het vaakst nodig zijn in de communicatie met externe stakeholders. 4. Selectiecriteria: Voldoet de kandidaat aan de in punt 3(a) en (b) genoemde ontvankelijkheidscriteria, dan zal de sollicitatie, inclusief het cv en de begeleidende brief, beoordeeld worden aan de hand van de onderstaande selectiecriteria: een goede kennis hebben van de verschillende sectoren en terreinen waar de EU-instellingen en in het bijzonder het EESC zich mee bezighouden; een goede kennis hebben van het Statuut en beschikken over veel ervaring met personeelsbeheer; een goede kennis hebben van de begrotingscyclus en de financiële en begrotingsregels van de EU, met inbegrip van aanbestedingsprocedures; beschikken over een goede staat van dienst op het gebied van het management van grote teams en omvangrijke begrotingen alsmede wat betreft veranderingsmanagementprocessen; het vermogen hebben om innovatieve strategieën te ontwikkelen en uit te voeren, om toekomstige doelstellingen voor het directoraat te definiëren en om de te behalen resultaten toe te lichten en daarover te rapporteren; beschikken over sterke analytische, netwerk- en onderhandelingsvaardigheden op hoog niveau en het vermogen hebben om synergieën met andere Europese instellingen tot stand te brengen en de belangen van het EESC op interinstitutioneel niveau te behartigen; beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden (zowel schriftelijk als mondeling) teneinde zowel intern als extern vlot en efficiënt met leden, personeel en andere stakeholders te kunnen communiceren; in staat zijn om te gaan met gevoelige kwesties en beschikken over goede diplomatieke vaardigheden en veerkracht; blijk geven van voorbeeldige integriteit, discretie en respect voor ethische normen. 5. Selectieprocedure: 5.1 Toelating tot de selectieprocedure Eerst zal een lijst worden opgesteld van de kandidaten die vóór de uiterste datum een volledige sollicitatie hebben ingediend en die aan de in punt 3(a) genoemde algemene voorwaarden voldoen. Deze lijst zal naar de voorzitter van de selectiecommissie worden doorgestuurd, samen met de sollicitaties. Daarna zal de selectiecommissie de sollicitaties bestuderen en een lijst opstellen van de kandidaten die aan de in punt 3(b) genoemde bijzondere voorwaarden voldoen. Zij zal haar besluit louter baseren op de

5 informatie die in het sollicitatieformulier is verstrekt en die gestaafd wordt door de bijgevoegde bewijsstukken. Kandidaten van wie de sollicitaties niet aan de in punt 3(a) en (b) genoemde voorwaarden voldoen, komen niet in aanmerking. Zij zullen hiervan in kennis worden gesteld. 5.2 Beoordeling van kwalificaties Aan de hand van vooraf vastgestelde criteria zal de selectiecommissie de kwalificaties van de in aanmerking komende kandidaten beoordelen, teneinde een lijst op te stellen van de kandidaten van wie het profiel het best aansluit bij de in punt 2 beschreven taken. Hiertoe zal de selectiecommissie eerst aan ieder selectiecriterium een gewicht toekennen dat het relatieve belang ervan weerspiegelt. De punten zullen bij elkaar worden opgeteld om een beeld te krijgen van de kandidaten van wie het profiel het best aansluit bij de te vervullen taken. De selectiecommissie zal daarbij uitgaan van de informatie zoals verstrekt in het sollicitatieformulier (kwalificaties en beroepservaring), het curriculum vitae (cv) en de begeleidende brief. De kandidaten die doorgaan naar de volgende ronde zullen op een shortlist worden geplaatst. De selectiecommissie kan het aantal shortlistkandidaten beperken tot die kandidaten die in totaal de meeste punten hebben gehaald bij de beoordeling van hun kwalificaties. De kandidaten die niet op de shortlist worden geplaatst, zullen hiervan in kennis worden gesteld. 5.3 Sollicitatiegesprek De kandidaten die de vorige ronde succesvol hebben doorlopen, worden uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, om te worden beoordeeld en vergeleken op basis van hun kwalificaties, beroepservaring, vaardigheden en kennis, zoals hierboven uiteengezet. Het sollicitatiegesprek wordt gehouden in het Engels en het Frans. De sollicitatiegesprekken zullen naar verwachting in juni/juli 2019 in het gebouw van het EESC te Brussel 6 worden gehouden. De maximaal zes kandidaten die na de sollicitatiegesprekken als besten uit de bus komen, zullen worden uitgenodigd voor een beoordeling in een assessment centre. Zij zullen tijdig worden geïnformeerd over programma en werkwijze en zullen ook kunnen aangeven welke taal (Engels of Frans) hun voorkeur heeft. Doel van deze beoordeling is om inzicht te krijgen in hun managementkwaliteiten (management van taken, mensen en informatie, en omgang met en tussen mensen). De resultaten van deze beoordeling zijn niet bindend en zijn bedoeld om de selectiecommissie bijkomende inlichtingen voor de selectieprocedure te geven. 6 Voor kandidaten die op het moment van de sollicitatiegesprekken niet in Brussel zijn, is er de mogelijkheid van videoconferentie/skype. Anders zal het EESC de reiskosten terugbetalen en een dagvergoeding uitkeren.

6 5.4 Definitieve shortlist van kandidaten Ter afronding van de procedure zal de selectiecommissie een shortlist van kandidaten opstellen en die doorsturen naar het bureau van het EESC, dat als het tot aanstelling bevoegde gezag het uiteindelijke besluit neemt. 6. Overzicht van de aanwervingsvoorwaarden: Het tot aanstelling bevoegde gezag heeft besloten een procedure op te starten om te voorzien in de vacature van directeur van het directoraat Personeel en Financiën, overeenkomstig artikel 29, leden 1 en 2, van het Statuut. Indien van toepassing zal een proeftijd van negen maanden moeten worden doorlopen. Omwille van zijn/haar onafhankelijkheid dient de gekozen kandidaat uiterlijk op de dag waarop hij/zij zijn/haar werkzaamheden als directeur aanvangt, te zijn ontheven van alle door hem/haar daarvoor beklede functies Nadere informatie over de arbeidsvoorwaarden is te vinden in het Statuut: Standplaats is Brussel. 7. Sollicitaties: Kandidaten voor deze functie dienen het onlinesollicitatieformulier in te vullen ( en de volgende documenten in het Engels of het Frans bij te voegen: begeleidende brief; curriculum vitae op basis van het Europass-model 7 ; kopieën 8 van een identiteitskaart of paspoort; kopieën van universitaire of postuniversitaire getuigschriften; kopieën van arbeidsattesten, waaruit duidelijk blijkt wat de aard van het werk was en hoelang dit is gedaan; certificaten die de talenkennis aantonen of, bij het ontbreken daarvan, een gedetailleerde uitleg hoe deze kennis is verworven, tenzij dit duidelijk uit de universitaire getuigschriften blijkt; voor EU-ambtenaren, een officieel document waaruit de loopbaanontwikkeling en de huidige rang blijkt. Onvolledige sollicitaties worden als ongeldig beschouwd en niet in aanmerking genomen. De kandidaat op wie de keuze is gevallen, zal later worden verzocht om de originelen van al de vereiste documenten over te leggen Kopieën mogen in de oorspronkelijke taal worden bijgevoegd. Het onlinesollicitatieformulier dient in het Engels of het Frans te worden ingevuld.

7 Kopieën van bewijsstukken in andere talen dan het Engels of het Frans moeten vergezeld gaan van een samenvatting in het Engels of het Frans. De uiterste datum voor het indienen van sollicitaties is 24 mei 2019 om 12 uur 's middags (Belgische tijd). Later ontvangen sollicitaties worden door het EESC niet in behandeling genomen. Kandidaten wordt sterk aangeraden om niet tot de laatste dag te wachten met het indienen van hun sollicitatie, want druk internetverkeer of een haperende internetverbinding kunnen leiden tot problemen bij het verzenden van de sollicitatie. Het EESC kan niet aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen als gevolg van dergelijke problemen. Kandidaten die een handicap of speciale behoeften hebben waardoor zij tijdens de procedure moeilijkheden kunnen ondervinden, kunnen dit op het sollicitatieformulier vermelden en alle nuttige informatie verschaffen, zodat de administratie waar mogelijk passende maatregelen kan nemen. Eventueel kunnen kandidaten op een apart vel bij hun sollicitatieformulier gedetailleerd vermelden welke hulpvoorzieningen ze nodig hebben. 8. Opmerkingen: Mocht er op enig moment in de procedure worden vastgesteld dat de in de sollicitatie verstrekte informatie niet kan worden gestaafd door bewijsstukken of dat de kandidaat niet voldoet aan alle voorwaarden die in deze kennisgeving van vacature staan vermeld, dan wordt de sollicitatie nietig verklaard. Kandidaten mogen in geen geval proberen om direct of indirect in contact te komen met leden van de selectiecommissie. Kandidaten die dit toch doen, kunnen door het tot aanstelling bevoegde gezag worden uitgesloten. Het tot aanstelling bevoegde gezag zal eerst nagaan of de vacature via interne overplaatsing, bevordering of interinstitutionele overplaatsing kan worden vervuld. Deze functie zal afhankelijk van de beschikbare begrotingsruimte worden bezet. Het EESC gelooft in diversiteit en is sterk voorstander van een evenwichtige vertegenwoordiging van alle geslachten, alle nationaliteiten van de lidstaten en alle officiële talen van de Europese Unie. Het voert een beleid van gelijke kansen waarbij iedere discriminatie op grond van geslacht, handicap, ras, politieke of religieuze overtuigingen of seksuele geaardheid is uitgesloten. In overeenstemming met deze beginselen en de bepalingen van het Statuut worden sollicitaties van kandidaten van het geslacht en de nationaliteiten die het minst zijn vertegenwoordigd in het bijzonder aangemoedigd. Het EESC zet zich actief in voor de bescherming van het milieu en voert daartoe een proactief beleid. Overeenkomstig Verordening (EU) nr. 2018/1725 van 23 oktober 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen in verband met de verwerking van persoonsgegevens door de instellingen, organen en instanties van de Unie en betreffende het vrije verkeer van die gegevens, verwerkt de ontvanger de persoonsgegevens uitsluitend voor de doeleinden waarvoor ze werden doorgegeven.

8 9. Herzieningsverzoeken klachten Onverminderd het recht van kandidaten om overeenkomstig artikel 90, lid 2, van het Statuut een klacht in te dienen of om overeenkomstig artikel 91 van het Statuut een beroep in te stellen bij het Gerecht van de Europese Unie, kunnen zij verzoeken om een interne herziening van besluiten van de selectiecommissie die rechtstreeks en onmiddellijk van invloed zijn op hun positie in het selectieproces, op grond van niet-naleving van de regels voor de selectieprocedure zoals neergelegd in de kennisgeving van vacature. Verzoeken moeten per worden gedaan binnen 10 kalenderdagen na de datum waarop de kandidaat per van het besluit in kennis is gesteld. In het verzoek dienen het besluit en de gronden waarop het verzoek is gebaseerd, te worden vermeld. De selectiecommissie zal een besluit nemen en te zijner tijd een gemotiveerd antwoord aan de kandidaat toezenden.

Bekendmaking krachtens artikel 2(a) en artikel 8 van de Regeling welke van toepassing is op de andere personeelsleden van de Europese Unie

Bekendmaking krachtens artikel 2(a) en artikel 8 van de Regeling welke van toepassing is op de andere personeelsleden van de Europese Unie KENNISGEVING VAN VACATURE NR. AD/T/15/18 voor ÉÉN functie van secretaris-generaal (m/v) in het secretariaat van het Europees Economisch en Sociaal Comité Bekendmaking krachtens artikel 2(a) en artikel

Nadere informatie

Uiterste datum voor de indiening van sollicitaties: 20/03/2017 om 12 uur 's middags (Belgische tijd)

Uiterste datum voor de indiening van sollicitaties: 20/03/2017 om 12 uur 's middags (Belgische tijd) KENNISGEVING VAN VACATURE AD/T/01/17 betreffende één EENHEIDSHOOFD (M/V) bij het secretariaat van groep I (groep Werkgevers) van het Europees Economisch en Sociaal Comité (EESC) Bekendmaking overeenkomstig

Nadere informatie

Uiterste datum voor de indiening van sollicitaties: 16/01/ Vacature: tijdelijke functionaris AD8 AD9. 2. Taakomschrijving:

Uiterste datum voor de indiening van sollicitaties: 16/01/ Vacature: tijdelijke functionaris AD8 AD9. 2. Taakomschrijving: KENNISGEVING VAN VACATURE AD/T/01/16 betreffende één ADMINISTRATEUR (M/V) bij het secretariaat van groep I (groep Werkgevers) van het Europees Economisch en Sociaal Comité (EESC) Bekendmaking overeenkomstig

Nadere informatie

Vacature: Diensthoofd Communicatie en woordvoerder Afdeling: Volksgezondheidscapaciteit en Communicatie Referentie: ECDC/AD/2018/PHC-EPHTCB

Vacature: Diensthoofd Communicatie en woordvoerder Afdeling: Volksgezondheidscapaciteit en Communicatie Referentie: ECDC/AD/2018/PHC-EPHTCB Vacature: Diensthoofd Communicatie en woordvoerder Afdeling: Volksgezondheidscapaciteit en Communicatie Referentie: ECDC/AD/2018/PHC-EPHTCB Er worden kandidaten gezocht voor bovengenoemde functie van tijdelijk

Nadere informatie

VACATURE VOOR TIJDELIJK PERSONEEL VOOR HET DIRECTORAAT- GENERAAL ENERGIE

VACATURE VOOR TIJDELIJK PERSONEEL VOOR HET DIRECTORAAT- GENERAAL ENERGIE COM/TA/ENER/ADV/18/AD13/BRUSSELS VACATURE VOOR TIJDELIJK PERSONEEL VOOR HET DIRECTORAAT- GENERAAL ENERGIE De Europese Commissie organiseert een externe selectieprocedure voor de invulling van de functie

Nadere informatie

KENNISGEVING VAN VACATURE ECA/2015/JUR. Twee posten van jurist - rang AD 8 - AD 9 Juridische dienst - Voorzitterschap

KENNISGEVING VAN VACATURE ECA/2015/JUR. Twee posten van jurist - rang AD 8 - AD 9 Juridische dienst - Voorzitterschap Personeelszaken Werving en loopbaanontwikkeling KENNISGEVING VAN VACATURE ECA/2015/JUR Twee posten van jurist - rang AD 8 - AD 9 Juridische dienst - Voorzitterschap WIE ZIJN WIJ? De Europese Rekenkamer

Nadere informatie

(ECDC/AD/2016/SRS-ETB)

(ECDC/AD/2016/SRS-ETB) Europees Centrum voor ziektepreventie en -bestrijding Vacature voor de functie van tuberculosedeskundige bij de afdeling Surveillance en Respons (ECDC/AD/2016/SRS-ETB) Er worden gegadigden gezocht voor

Nadere informatie

AANWERVING VAN TIJDELIJK PERSONEEL VOOR HET DIRECTORAAT-GENERAAL BINNENLANDSE ZAKEN

AANWERVING VAN TIJDELIJK PERSONEEL VOOR HET DIRECTORAAT-GENERAAL BINNENLANDSE ZAKEN COM/TA/HOME/13/AD8 AANWERVING VAN TIJDELIJK PERSONEEL VOOR HET DIRECTORAAT-GENERAAL BINNENLANDSE ZAKEN De Commissie organiseert een selectieprocedure voor de vorming van een lijst van geschikte kandidaten

Nadere informatie

(ECDC/AD/2016/PHC-SEPHEP)

(ECDC/AD/2016/PHC-SEPHEP) Vacature: Senior deskundige paraatheid voor noodsituaties op het gebied van de volksgezondheid Eenheid: Capaciteit volksgezondheidsstelsels en communicatie Referentie: (ECDC/AD/2016/PHC-SEPHEP) Er worden

Nadere informatie

Vacature: senior deskundige wetenschappelijke kwaliteit Afdeling: Bureau van het wetenschappelijk hoofd Referentie: (ECDC/AD/2016/OCS-SESQ)

Vacature: senior deskundige wetenschappelijke kwaliteit Afdeling: Bureau van het wetenschappelijk hoofd Referentie: (ECDC/AD/2016/OCS-SESQ) Vacature: senior deskundige wetenschappelijke kwaliteit Afdeling: Bureau van het wetenschappelijk hoofd Referentie: (ECDC/AD/2016/OCS-SESQ) Er worden gegadigden gezocht voor voornoemde functie van tijdelijk

Nadere informatie

(ECDC/AD/2016/SRS-SEVPD)

(ECDC/AD/2016/SRS-SEVPD) Europees Centrum voor ziektepreventie en -bestrijding Vacature voor de functie van senior deskundige op het terrein van door vaccinatie te voorkomen ziekten bij de afdeling Surveillance en Reactie (ECDC/AD/2016/SRS-SEVPD)

Nadere informatie

(Bekendmakingen) BESTUURLIJKE PROCEDURES REKENKAMER KENNISGEVING VAN VACATURE ECA/2018/1. Eén (1) directeurspost Controle. (AD-functiegroep, rang 14)

(Bekendmakingen) BESTUURLIJKE PROCEDURES REKENKAMER KENNISGEVING VAN VACATURE ECA/2018/1. Eén (1) directeurspost Controle. (AD-functiegroep, rang 14) 6.3.2018 NL Publicatieblad van de Europese Unie C 84 A/1 V (Bekendmakingen) BESTUURLIJKE PROCEDURES REKENKAMER KENNISGEVING VAN VACATURE ECA/2018/1 Eén (1) directeurspost Controle (AD-functiegroep, rang

Nadere informatie

AANWERVING VAN EEN TIJDELIJK FUNCTIONARIS VOOR HET DIRECTORAAT-GENERAAL BEGROTING

AANWERVING VAN EEN TIJDELIJK FUNCTIONARIS VOOR HET DIRECTORAAT-GENERAAL BEGROTING COM/TA/BUDG.R4/14/AD5 AANWERVING VAN EEN TIJDELIJK FUNCTIONARIS VOOR HET DIRECTORAAT-GENERAAL BEGROTING De Commissie organiseert een selectieprocedure met het oog op de aanwerving van een administrateur

Nadere informatie

Mededelingen en bekendmakingen

Mededelingen en bekendmakingen Publicatieblad van de Europese Unie C 78 A Uitgave in de Nederlandse taal Mededelingen en bekendmakingen 58e jaargang 6 maart 2015 Inhoud V Adviezen BESTUURLIJKE PROCEDURES Communautair Bureau voor plantenrassen

Nadere informatie

(ECDC/AD/2016/ICT-GLPM)

(ECDC/AD/2016/ICT-GLPM) Europees Centrum voor ziektepreventie en -bestrijding Vacature voor de functie van teamleider projectmanagement binnen de eenheid Informatie- en communicatietechnologie (ECDC/AD/2016/ICT-GLPM) Er worden

Nadere informatie

AANWERVING VAN EEN TIJDELIJK FUNCTIONARIS VOOR HET DIRECTORAAT-GENERAAL BEGROTING

AANWERVING VAN EEN TIJDELIJK FUNCTIONARIS VOOR HET DIRECTORAAT-GENERAAL BEGROTING COM/TA/BUDG.R3/14/AD5 AANWERVING VAN EEN TIJDELIJK FUNCTIONARIS VOOR HET DIRECTORAAT-GENERAAL BEGROTING De Commissie organiseert een selectieprocedure met het oog op de aanwerving van een administrateur

Nadere informatie

Er worden gegadigden gezocht voor de functie van tijdelijk functionaris bij het Europees Centrum voor ziektepreventie en -bestrijding (ECDC).

Er worden gegadigden gezocht voor de functie van tijdelijk functionaris bij het Europees Centrum voor ziektepreventie en -bestrijding (ECDC). Europees Centrum voor ziektepreventie en -bestrijding Vacature voor de functie van senior hepatitisdeskundige bij de afdeling Surveillance en Reactie (ECDC/AD/2016/SRS-HEP) Er worden gegadigden gezocht

Nadere informatie

COMITÉ VAN DE REGIO'S

COMITÉ VAN DE REGIO'S 11.2.2016 NL Publicatieblad van de Europese Unie C 52 A/1 V (Bekendmakingen) BESTUURLIJKE PROCEDURES COMITÉ VAN DE REGIO'S KENNISGEVING VAN VACATURE CDR/AD 14/6 BIS/2016 voor de functie van DIRECTEUR (M/V)

Nadere informatie

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST. Communicatiemedewerk(st)er

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST. Communicatiemedewerk(st)er KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST Functie Functiegroep en rang AD 6 Soort contract Referentie Uiterste datum voor de indiening van sollicitaties Standplaats Communicatiemedewerk(st)er

Nadere informatie

(Adviezen) BESTUURLIJKE PROCEDURES EUROPESE COMMISSIE

(Adviezen) BESTUURLIJKE PROCEDURES EUROPESE COMMISSIE 10.1.2014 NL Publicatieblad van de Europese Unie C 6 A/1 V (Adviezen) BESTUURLIJKE PROCEDURES EUROPESE COMMISSIE Vacature voor de functie van uitvoerend directeur van het Europees Spoorwegbureau (ESB)

Nadere informatie

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST Functienaam Functiegroep en rang AD 6 Type contract Referentie Uiterste datum voor de indiening van sollicitaties Plaats van tewerkstelling

Nadere informatie

Deskundige in epidemiologie van infectieziekten

Deskundige in epidemiologie van infectieziekten VACATURE Deskundige in epidemiologie van infectieziekten Eenheid: Surveillance en Respons Referentie: ECDC/AD/2019/SRS-EIDE Er worden kandidaten gezocht voor bovengenoemde functie van tijdelijk functionaris

Nadere informatie

(Adviezen) BESTUURLIJKE PROCEDURES EUROPESE COMMISSIE

(Adviezen) BESTUURLIJKE PROCEDURES EUROPESE COMMISSIE 9.11.2010 C 302 A/1 V (Adviezen) BESTUURLIJKE PROCEDURES EUROPESE COMMISSIE BEKENDMAKING VAN EEN VACATURE Directeur voor het Europees Agentschap voor de veiligheid en de gezondheid op het werk Bilbao (Spanje)

Nadere informatie

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST. Directeur van EUIPO Academy (m/v)

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST. Directeur van EUIPO Academy (m/v) KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST Functienaam Functiegroep en rang AD 10 Contractvorm Referentie Uiterste datum voor het indienen van sollicitaties Standplaats Directeur

Nadere informatie

Mededelingen en bekendmakingen

Mededelingen en bekendmakingen Publicatieblad van de Europese Unie C 256 A Uitgave in de Nederlandse taal Mededelingen en bekendmakingen 58e jaargang 5 augustus 2015 Inhoud V Bekendmakingen BESTUURLIJKE PROCEDURES Comité van de Regio's

Nadere informatie

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST Functienaam Functiegroep en rang Type contract Referentie Uiterste datum voor de indiening van sollicitaties Plaats van tewerkstelling

Nadere informatie

AANWERVING VAN TIJDELIJK PERSONEEL VOOR HET DIRECTORAAT-GENERAAL BEGROTING

AANWERVING VAN TIJDELIJK PERSONEEL VOOR HET DIRECTORAAT-GENERAAL BEGROTING COM/TA/BUDG.D5/14/AD8 AANWERVING VAN TIJDELIJK PERSONEEL VOOR HET DIRECTORAAT-GENERAAL BEGROTING De Europese Commissie organiseert een selectieprocedure met het oog op de aanwerving van een administrateur

Nadere informatie

60e jaargang 24 mei 2017 Rekenkamer

60e jaargang 24 mei 2017 Rekenkamer Publicatieblad van de Europese Unie C 164 A Uitgave in de Nederlandse taal Mededelingen en bekendmakingen 60e jaargang 24 mei 2017 Inhoud V Bekendmakingen BESTUURLIJKE PROCEDURES Rekenkamer 2017/C 164

Nadere informatie

(Adviezen) BESTUURLIJKE PROCEDURES EUROPESE COMMISSIE

(Adviezen) BESTUURLIJKE PROCEDURES EUROPESE COMMISSIE 31.7.2013 NL Publicatieblad van de Europese Unie C 219 A/1 V (Adviezen) BESTUURLIJKE PROCEDURES EUROPESE COMMISSIE EUROPESE TOEZICHTHOUDER VOOR GEGEVENSBESCHERMING Bekendmaking van een vacature van de

Nadere informatie

COMITÉ VAN DE REGIO'S

COMITÉ VAN DE REGIO'S 21.1.2019 NL Publicatieblad van de Europese Unie C 0 A/1 V (Bekendmakingen) BESTUURLIJKE PROCEDURES COMITÉ VAN DE REGIO'S AANKONDIGING VAN AANWERVING Nr. CDR/SG/AD16/01/19 betreffende de functie van secretaris-generaal

Nadere informatie

COMITÉ VAN DE REGIO'S

COMITÉ VAN DE REGIO'S 9.7.2013 NL Publicatieblad van de Europese Unie C 196 A/1 V (Adviezen) BESTUURLIJKE PROCEDURES COMITÉ VAN DE REGIO'S KENNISGEVING VAN AANWERVING Nr. CDR/SG/AD 16/15/13 betreffende de functie van SECRETARIS-GENERAAL

Nadere informatie

Mededelingen en bekendmakingen

Mededelingen en bekendmakingen Publicatieblad van de Europese Unie C 191 A Uitgave in de Nederlandse taal Mededelingen en bekendmakingen 60e jaargang 16 juni 2017 Inhoud V Bekendmakingen BESTUURLIJKE PROCEDURES Rekenkamer 2017/C 191

Nadere informatie

(ECDC/AD/2015/SRS-GLGS)

(ECDC/AD/2015/SRS-GLGS) Europees Centrum voor ziektepreventie en -bestrijding Vacature voor de functie Senior-deskundige Algemene Surveillance / teamleider Algemene Surveillance op de afdeling Surveillance en Respons (ECDC/AD/2015/SRS-GLGS)

Nadere informatie

AANWERVING VAN EEN TIJDELIJK FUNCTIONARIS VOOR HET DIRECTORAAT-GENERAAL BEGROTING

AANWERVING VAN EEN TIJDELIJK FUNCTIONARIS VOOR HET DIRECTORAAT-GENERAAL BEGROTING COM/TA/BUDG.R3-ARC/14/AD8 AANWERVING VAN EEN TIJDELIJK FUNCTIONARIS VOOR HET DIRECTORAAT-GENERAAL BEGROTING De Commissie organiseert een selectieprocedure met het oog op de aanwerving van een administrateur

Nadere informatie

(Adviezen) BESTUURLIJKE PROCEDURES EUROPESE COMMISSIE. Europese Toezichthouder voor gegevensbescherming

(Adviezen) BESTUURLIJKE PROCEDURES EUROPESE COMMISSIE. Europese Toezichthouder voor gegevensbescherming 28.5.2014 NL Publicatieblad van de Europese Unie C 163 A/1 V (Adviezen) BESTUURLIJKE PROCEDURES EUROPESE COMMISSIE Europese Toezichthouder voor gegevensbescherming Vacature voor de functie van adjunct-toezichthouder

Nadere informatie

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST Functienaam Handhavingsspecialist (m/v) Functiegroep en rang AD 8 Type contract Tijdelijk functionaris Referentie VEXT/18/292/AD 8/OBS

Nadere informatie

Mededelingen en bekendmakingen

Mededelingen en bekendmakingen Publicatieblad van de Europese Unie C 368 A Uitgave in de Nederlandse taal Mededelingen en bekendmakingen 59e jaargang 7 oktober 2016 Inhoud V Bekendmakingen BESTUURLIJKE PROCEDURES Europese Commissie

Nadere informatie

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST Functienaam Functiegroep en rang AD 9 Type contract Referentie Uiterste datum voor de indiening van sollicitaties Standplaats Deskundige

Nadere informatie

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST. Digitaal specialist intellectuele eigendom (m/v) Functiegroep en rang AD 8

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST. Digitaal specialist intellectuele eigendom (m/v) Functiegroep en rang AD 8 KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST Functienaam Digitaal specialist intellectuele eigendom (m/v) Functiegroep en rang AD 8 Type contract Tijdelijk functionaris Referentie

Nadere informatie

VOORZITTER VAN EEN KAMER VAN BEROEP Functiegroep en rang AD 13. VEXT/16/120/AD 13/BOA_Chairperson Termijn voor de indiening van aanvragen 20/07/2016

VOORZITTER VAN EEN KAMER VAN BEROEP Functiegroep en rang AD 13. VEXT/16/120/AD 13/BOA_Chairperson Termijn voor de indiening van aanvragen 20/07/2016 RAAD VAN BESTUUR VACATURE Het Bureau voor intellectuele eigendom van de Europese Unie (EUIPO), "het Bureau", werft kandidaten voor de functie van voorzitter van een kamer van beroep. Functienaam VOORZITTER

Nadere informatie

EUROPEES GENEESMIDDELENBUREAU (LONDEN)SOLLICITATIEFORMULIER

EUROPEES GENEESMIDDELENBUREAU (LONDEN)SOLLICITATIEFORMULIER EUROPEES GENEESMIDDELENBUREAU (LONDEN)SOLLICITATIEFORMULIER Indiene n via e- mail Afdrukke n formulier Oproep aan arbeidscontractanten tot het indienen van blijken van belangstelling voor tijdelijke tewerkstelling

Nadere informatie

ECB-PUBLIC. 1. Inleiding

ECB-PUBLIC. 1. Inleiding NL ECB-PUBLIC Oproep tot het indienen van blijken van belangstelling voor externe deskundigen voor de benoeming als plaatsvervangend lid van de Administratieve Raad voor Toetsing van de Europese Centrale

Nadere informatie

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST Functienaam Functiegroep en rang AD 9 Type contract Referentie Uiterste datum voor de indiening van sollicitaties Plaats van tewerkstelling

Nadere informatie

Mededelingen en bekendmakingen. Europees Centrum voor de ontwikkeling van de beroepsopleiding (Cedefop)

Mededelingen en bekendmakingen. Europees Centrum voor de ontwikkeling van de beroepsopleiding (Cedefop) Publicatieblad van de Europese Unie C 111 A Uitgave in de Nederlandse taal Mededelingen en bekendmakingen 61e jaargang 26 maart 2018 Inhoud V Bekendmakingen BESTUURLIJKE PROCEDURES Europees Centrum voor

Nadere informatie

(ECDC/AD/2015/SRS-GLSDS)

(ECDC/AD/2015/SRS-GLSDS) Europees Centrum voor ziektepreventie en -bestrijding Vacature voor de functie Senior-deskundige Gegevensbeheer/ teamleider Surveillancegegevensdiensten op de afdeling Surveillance en Respons (ECDC/AD/2015/SRS-GLSDS)

Nadere informatie

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST. Juridisch specialist (m/v)

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST. Juridisch specialist (m/v) KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST Functienaam Functiegroep en rang AD 6 Soort contract Referentie Uiterste datum voor het indienen van sollicitaties Standplaats Juridisch

Nadere informatie

Oproep tot het indienen van blijken van belangstelling. Teamleider. (Tijdelijk functionaris rang AD 6) Ref. BEREC/2017/08

Oproep tot het indienen van blijken van belangstelling. Teamleider. (Tijdelijk functionaris rang AD 6) Ref. BEREC/2017/08 Oproep tot het indienen van blijken van belangstelling Teamleider (Tijdelijk functionaris rang AD 6) Ref. BEREC/2017/08 Er worden gegadigden gezocht om te worden opgenomen in een reservelijst voor de functie

Nadere informatie

EFCA/TA/AD10/1802 PLAATSVERVANGEND HOOFD VAN DE EENHEID EU- WATEREN EN NOORD-ATLANTISCHE OCEAAN

EFCA/TA/AD10/1802 PLAATSVERVANGEND HOOFD VAN DE EENHEID EU- WATEREN EN NOORD-ATLANTISCHE OCEAAN AANWERVING HET EUROPEES BUREAU VOOR VISSERIJCONTROLE - EFCA - IS EEN ORGAAN VAN DE EUROPESE UNIE DAT IN 2005 IS OPGERICHT MET ALS DOEL OM DE OPERATIONELE COÖRDINATIE VAN DE VISSERIJCONTROLES EN -INSPECTIES

Nadere informatie

REF.: EASO/2017/TA/025. Hoofd van de eenheid Communicatie en

REF.: EASO/2017/TA/025. Hoofd van de eenheid Communicatie en Vacature voor de functie van hoofd van de eenheid Communicatie en Belanghebbenden (tijdelijk functionaris, AD 10) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2017/TA/025 Publicatie

Nadere informatie

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST. Projectspecialist (m/v)

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST. Projectspecialist (m/v) KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST Functie Functiegroep/rang AD 6 Type contract Referentie Uiterste datum voor het indienen van sollicitaties Standplaats Projectspecialist

Nadere informatie

REF.: EASO/2016/TA/006

REF.: EASO/2016/TA/006 Vacature voor de functie van informatiefunctionaris - COI (tijdelijk functionaris, AD 5) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2016/TA/006 Publicatie Extern Functietitel

Nadere informatie

Bekendmaking van een vacature Voorzitter van de Raad van Toezicht Europese Centrale Bank

Bekendmaking van een vacature Voorzitter van de Raad van Toezicht Europese Centrale Bank NL ECB-PUBLIC Bekendmaking van een vacature Voorzitter van de Raad van Toezicht Europese Centrale Bank 1 Inleiding De Raad van de Europese Unie (EU) overweegt om een gemeenschappelijk toezichtsmechanisme

Nadere informatie

AANWERVING VAN TIJDELIJK PERSONEEL VOOR HET DIRECTORAAT-GENERAAL MARITIEME ZAKEN EN VISSERIJ

AANWERVING VAN TIJDELIJK PERSONEEL VOOR HET DIRECTORAAT-GENERAAL MARITIEME ZAKEN EN VISSERIJ COM/TA/MARE/15/AD8 AANWERVING VAN TIJDELIJK PERSONEEL VOOR HET DIRECTORAAT-GENERAAL MARITIEME ZAKEN EN VISSERIJ De Europese Commissie organiseert een selectieprocedure voor de aanwerving van vijf administrateurs

Nadere informatie

REF.: EASO/2017/TA/035. Functionaris asielprocedures Dublin. Het hoofdkantoor van het EASO is gevestigd in Valetta Harbour (Malta).

REF.: EASO/2017/TA/035. Functionaris asielprocedures Dublin. Het hoofdkantoor van het EASO is gevestigd in Valetta Harbour (Malta). Vacature voor de functie van functionaris asielprocedures (tijdelijk functionaris, AD 5) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2017/TA/035 Publicatie Functietitel Extern

Nadere informatie

REF.: EASO/2016/TA/013. Hoofd van de eenheid Planning en Evaluatie

REF.: EASO/2016/TA/013. Hoofd van de eenheid Planning en Evaluatie Vacature voor de functie van hoofd van de eenheid Planning en Evaluatie (tijdelijk functionaris, AD 10) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2016/TA/013 Publicatie Functietitel

Nadere informatie

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST Functienaam Functiegroep en rang AD 6 Type contract Referentie Uiterste datum voor de indiening van sollicitaties Adjunct-projectleider

Nadere informatie

Vacature voor een functionaris Directieondersteuning (tijdelijk functionaris, AD 5) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO)

Vacature voor een functionaris Directieondersteuning (tijdelijk functionaris, AD 5) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) Vacature voor een functionaris Directieondersteuning (tijdelijk functionaris, AD 5) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2017/TA/033 Publicatie Functietitel Extern Functionaris

Nadere informatie

Oproep tot het indienen van blijken van belangstelling. Teamleider. (Tijdelijk functionaris rang AD 6) Ref. BEREC/2017/07

Oproep tot het indienen van blijken van belangstelling. Teamleider. (Tijdelijk functionaris rang AD 6) Ref. BEREC/2017/07 Oproep tot het indienen van blijken van belangstelling Teamleider (Tijdelijk functionaris rang AD 6) Ref. BEREC/2017/07 Er worden gegadigden gezocht voor de functie van teamleider bij het Bureau van Berec

Nadere informatie

Administratief directeur bij Eurojust

Administratief directeur bij Eurojust Vacature Administratief directeur bij Eurojust Tijdelijke functionaris rang AD 14 - Den Haag Ref. 17/EJ/01 Stuur uw sollicitatie uiterlijk op 17 maart 2017 om middernacht CET naar adapplications@eurojust.europa.eu.

Nadere informatie

Ref. BEREC/2015/02. Extern

Ref. BEREC/2015/02. Extern Kennisgeving van een vacature en samenstelling van een reservelijst voor de functie van hoofd Administratie en Financiën (TA-AD9) bij het Bureau van Berec Ref. BEREC/2015/02 directoraat- Bekendmaking Functiebenaming

Nadere informatie

Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2019/TA/012

Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2019/TA/012 Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2019/TA/012 Functienaam Contractvorm Informatie- en analysefunctionaris Tijdelijk functionaris

Nadere informatie

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST. IT-specialist (m/v)

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST. IT-specialist (m/v) KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST Functienaam Functiegroep en rang AD 6 Type contract Referentie Uiterste datum voor het indienen van sollicitaties Standplaats IT-specialist

Nadere informatie

Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2018/TA/004. Senior juridisch medewerker

Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2018/TA/004. Senior juridisch medewerker Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2018/TA/004 Functienaam Contractvorm Senior juridisch medewerker Tijdelijk functionaris Functiegroep/rang

Nadere informatie

REF.: EASO/2017/TA/009. medewerk(st)er Maatschappelijk Middenveld

REF.: EASO/2017/TA/009. medewerk(st)er Maatschappelijk Middenveld Vacature voor de functie van medewerk(st)er Maatschappelijk Middenveld (tijdelijk functionaris, AD 5) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2017/TA/009 Publicatie Functietitel

Nadere informatie

CDT-AD5-2019/02 VERTALER FRANS

CDT-AD5-2019/02 VERTALER FRANS Luxemburg, 12/06/2019 REF.: RANG: AFDELING: STANDPLAATS: CDT-AD5-2019/02 VERTALER FRANS AD5 VERTALING Romaanse en Mediterrane taalgroep LUXEMBURG Het Vertaalbureau voor de organen van de Europese Unie

Nadere informatie

RAAD VAN DE EUROPESE UNIE. Brussel, 21 juni 2004 (28.06) (OR. fr) 8119/3/04 REV 3 STAT 30 FIN 177

RAAD VAN DE EUROPESE UNIE. Brussel, 21 juni 2004 (28.06) (OR. fr) 8119/3/04 REV 3 STAT 30 FIN 177 RAAD VAN DE EUROPESE UNIE Brussel, 21 juni 2004 (28.06) (OR. fr) 8119/3/04 REV 3 STAT 30 FIN 177 NOTA van: DGA - Personeel en administratie - Secretariaat-generaal van de Raad d.d.: 16.4.2004 aan: de Groep

Nadere informatie

Uitnodiging tot inschrijving

Uitnodiging tot inschrijving Raad van de Europese Unie Secretariaat-generaal Uitnodiging tot inschrijving Aanbesteding UCA-17/009 Gunning via onderhandelingen Huur van een schietbaan Het secretariaat-generaal van de Raad van de Europese

Nadere informatie

Mededelingen en bekendmakingen. Bureau voor intellectuele eigendom van de Europese Unie

Mededelingen en bekendmakingen. Bureau voor intellectuele eigendom van de Europese Unie Publicatieblad van de Europese Unie C 441 A Uitgave in de Nederlandse taal Mededelingen en bekendmakingen 61e jaargang 7 december 2018 Inhoud V Bekendmakingen BESTUURLIJKE PROCEDURES Bureau voor intellectuele

Nadere informatie

REF.: EASO/2017/TA/026. Hoofd van de afdeling Operaties (DOP) Het hoofdkantoor van het EASO is gevestigd in Valetta Harbour (Malta).

REF.: EASO/2017/TA/026. Hoofd van de afdeling Operaties (DOP) Het hoofdkantoor van het EASO is gevestigd in Valetta Harbour (Malta). Vacature voor de functie van hoofd van de afdeling Operaties (DOP) (tijdelijk functionaris, AD 12) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2017/TA/026 Publicatie Functietitel

Nadere informatie

REF.: EASO/2017/TA/002. Informatiefunctionaris voor gegevensanalyse. Het hoofdkantoor van het EASO is gevestigd in Valetta Harbour (Malta).

REF.: EASO/2017/TA/002. Informatiefunctionaris voor gegevensanalyse. Het hoofdkantoor van het EASO is gevestigd in Valetta Harbour (Malta). Vacature voor de functie van informatiefunctionaris voor gegevensanalyse (tijdelijk functionaris, AD5) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2017/TA/002 Publicatie Functietitel

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Directeur Dienstenchequebedrijf. Contractuele tewerkstelling - onbepaalde duur - voltijds

INFORMATIEBERICHT. Directeur Dienstenchequebedrijf. Contractuele tewerkstelling - onbepaalde duur - voltijds INFORMATIEBERICHT Directeur Dienstenchequebedrijf Contractuele tewerkstelling - onbepaalde duur - voltijds Het dienstenchequebedrijf PWA Maasmechelen gaat over tot de aanwerving van een (m/v) directeur,

Nadere informatie

INFORMATIEBERICHT. Directeur Dienstenchequebedrijf. Contractuele tewerkstelling - onbepaalde duur - voltijds

INFORMATIEBERICHT. Directeur Dienstenchequebedrijf. Contractuele tewerkstelling - onbepaalde duur - voltijds INFORMATIEBERICHT Directeur Dienstenchequebedrijf Contractuele tewerkstelling - onbepaalde duur - voltijds Het dienstenchequebedrijf PWA Maasmechelen gaat over tot de aanwerving van een (m/v) directeur,

Nadere informatie

REF.: EASO/2017/TA/031. Hoofd van de dienst Bezoldiging en Rechten. Het hoofdkantoor van het EASO is gevestigd in Valetta Harbour (Malta).

REF.: EASO/2017/TA/031. Hoofd van de dienst Bezoldiging en Rechten. Het hoofdkantoor van het EASO is gevestigd in Valetta Harbour (Malta). Vacature voor de functie van hoofd van de dienst Bezoldiging en Rechten (tijdelijk functionaris, AD 8) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2017/TA/031 Publicatie Functie

Nadere informatie

UITVOERINGSMAATREGELEN VOOR DE GEDRAGSCODE VOOR DE LEDEN VAN HET EUROPEES PARLEMENT INZAKE FINANCIËLE BELANGEN EN BELANGENCONFLICTEN

UITVOERINGSMAATREGELEN VOOR DE GEDRAGSCODE VOOR DE LEDEN VAN HET EUROPEES PARLEMENT INZAKE FINANCIËLE BELANGEN EN BELANGENCONFLICTEN UITVOERINGSMAATREGELEN VOOR DE GEDRAGSCODE VOOR DE LEDEN VAN HET EUROPEES PARLEMENT INZAKE FINANCIËLE BELANGEN EN BELANGENCONFLICTEN BESLUIT VAN HET BUREAU VAN 15 APRIL 2013 Hoofdstukken: 1. In een officiële

Nadere informatie

REF.: EASO/2017/TA/004. Functionaris operaties - externe dimensie

REF.: EASO/2017/TA/004. Functionaris operaties - externe dimensie Vacature voor een functionaris operaties - externe dimensie (tijdelijk functionaris, AD 5) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2017/TA/004 Publicatie Functie Extern

Nadere informatie

INTERNE REGELS BETREFFENDE STAGES IN HET SECRETARIAAT VAN DE PPE-FRACTIE IN HET EUROPEES PARLEMENT

INTERNE REGELS BETREFFENDE STAGES IN HET SECRETARIAAT VAN DE PPE-FRACTIE IN HET EUROPEES PARLEMENT INTERNE REGELS BETREFFENDE STAGES IN HET SECRETARIAAT VAN DE PPE-FRACTIE IN HET EUROPEES PARLEMENT Inhoud Artikel 1: Algemene bepalingen...3 Artikel 2: Soorten stages...3 Artikel 3: Voorwaarden om voor

Nadere informatie

Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2018/TA/006

Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2018/TA/006 Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2018/TA/006 Functienaam Contractvorm Hoofd van de afdeling Operaties Tijdelijk functionaris Functiegroep/rang

Nadere informatie

Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2019/TA/009

Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2019/TA/009 Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2019/TA/009 Functienaam Senior functionaris asielprocedures/senior functionaris Dublin Contractvorm

Nadere informatie

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST

KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST Functienaam Administratief assistent (m/v) Functiegroep en rang AST 3 Type contract Tijdelijk functionaris Referentie VEXT/18/316/AST 3/Administratief

Nadere informatie

Benoeming van de griffier

Benoeming van de griffier Benoeming van de griffier De voorzitter. De griffier heeft ons laten weten dat hij van zijn taak wenst te worden ontheven. Wij moeten dus overgaan tot de benoeming van een nieuwe griffier. Het Bureau heeft

Nadere informatie

Vacature voor een communicatiefunctionaris (tijdelijk functionaris, AD 5) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO)

Vacature voor een communicatiefunctionaris (tijdelijk functionaris, AD 5) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) Vacature voor een communicatiefunctionaris (tijdelijk functionaris, AD 5) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2017/TA/003 Publicatie Functie Extern Communicatiefunctionaris

Nadere informatie

EUROPESE COMMISSIE MEMO

EUROPESE COMMISSIE MEMO EUROPESE COMMISSIE MEMO Brussel, 25 maart 2018 Europese Commissie bevestigt: aanstelling van Martin Selmayr als secretaris-generaal volledig in overeenstemming met alle wettelijke regels Vragen en antwoorden

Nadere informatie

EUROPEES BUREAU VOOR PERSONEELSSELECTIE (EPSO)

EUROPEES BUREAU VOOR PERSONEELSSELECTIE (EPSO) 17.11.2010 NL Publicatieblad van de Europese Unie C 312 A/1 V (Adviezen) BESTUURLIJKE PROCEDURES EUROPEES BUREAU VOOR PERSONEELSSELECTIE (EPSO) AANKONDIGING VAN ALGEMEEN VERGELIJKEND ONDERZOEK EPSO/AST/111/10

Nadere informatie

REF.: EASO/2017/TA/017. Administratief assistent voor statistiek. Het hoofdkantoor van het EASO is gevestigd in Valetta Harbour (Malta).

REF.: EASO/2017/TA/017. Administratief assistent voor statistiek. Het hoofdkantoor van het EASO is gevestigd in Valetta Harbour (Malta). Vacature voor de functie van administratief assistent voor statistiek (tijdelijk functionaris, AST2) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2017/TA/017 Bekendmaking Functie

Nadere informatie

Vacature voor de functie van veldfunctionaris (tijdelijk functionaris, AD 6) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO)

Vacature voor de functie van veldfunctionaris (tijdelijk functionaris, AD 6) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) Vacature voor de functie van veldfunctionaris (tijdelijk functionaris, AD 6) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2016/TA/015 Publicatie Functietitel Extern Veldfunctionaris

Nadere informatie

Oproep tot het indienen van blijken van belangstelling. Controleurs programma voor junior professionals Tijdelijke personeelsleden (AD 5)

Oproep tot het indienen van blijken van belangstelling. Controleurs programma voor junior professionals Tijdelijke personeelsleden (AD 5) Oproep tot het indienen van blijken van belangstelling Controleurs programma voor junior professionals Tijdelijke personeelsleden (AD 5) (Deze oproep tot het indienen van blijken van belangstelling vervangt

Nadere informatie

REF.: EASO/2018/GND/004

REF.: EASO/2018/GND/004 Oproep tot het indienen van blijken van belangstelling voor de functie van gedetacheerde nationale deskundige (GND) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) Publicatie: extern Functietitel:

Nadere informatie

MINISTERIE VAN DE VLAAMSE GEMEENSCHAP DEPARTEMENT ALGEMENE ZAKEN EN FINANCIEN

MINISTERIE VAN DE VLAAMSE GEMEENSCHAP DEPARTEMENT ALGEMENE ZAKEN EN FINANCIEN MINISTERIE VAN DE VLAAMSE GEMEENSCHAP DEPARTEMENT ALGEMENE ZAKEN EN FINANCIEN Administratie Ambtenarenzaken. - Afdeling Wervingen en Personeelsbewegingen Vlaamse Raad voor Wetenschapsbeleid Ter uitvoering

Nadere informatie

Artikel 1 Het bevoegd gezag draagt er zorg voor dat de met betrekking tot de functie en functievervulling relevante informatie wordt verstrekt.

Artikel 1 Het bevoegd gezag draagt er zorg voor dat de met betrekking tot de functie en functievervulling relevante informatie wordt verstrekt. Sollicitatiecode Driestar Educatief heeft voor de werving en selectie van haar personeel per 2 april 2013 de navolgende sollicitatiecode vastgesteld conform artikel C-1 cao-hbo. Artikel 1 Het bevoegd gezag

Nadere informatie

EFCA CA FGIII 1602 SECRETARIS. Het Bureau zoekt hooggemotiveerde kandidaten die een bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling van het EFCA.

EFCA CA FGIII 1602 SECRETARIS. Het Bureau zoekt hooggemotiveerde kandidaten die een bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling van het EFCA. WERVING HET EUROPEES BUREAU VOOR VISSERIJCONTROLE (EFCA) IS EEN ORGAAN VAN DE EUROPESE UNIE DAT IN 2005 IS OPGERICHT MET ALS DOEL DE OPERATIONELE COÖRDINATIE VAN DE VISSERIJCONTROLES EN -INSPECTIES VAN

Nadere informatie

EFCA TA AD PROJECTBEHEERDER GECHARTERD MATERIAAL

EFCA TA AD PROJECTBEHEERDER GECHARTERD MATERIAAL AANWERVING HET EUROPEES BUREAU VOOR VISSERIJCONTROLE - EFCA - IS EEN ORGAAN VAN DE EUROPESE UNIE DAT IN 2005 IS OPGERICHT MET ALS DOEL OM DE OPERATIONELE COÖRDINATIE VAN DE VISSERIJCONTROLES EN -INSPECTIES

Nadere informatie

Coordinatie--Rechten--patient--Samenstelling-werking--KB doc

Coordinatie--Rechten--patient--Samenstelling-werking--KB doc 1 APRIL 2003. - Koninklijk besluit tot regeling van de samenstelling en de werking van de Federale Commissie Rechten van de Patiënt ingesteld bij artikel 16 van de wet van 22 augustus 2002 betreffende

Nadere informatie

ICT-VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK)

ICT-VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) ICT-VERANTWOORDELIJKE (B4-B5 CONTRACTUEEL VOLTIJDS 38U/WEEK) De staat voor de samensmelting van de brandweerdiensten van de gemeenten Berlare, Buggenhout, Dendermonde, Hamme, Lebbeke, Lokeren en Zele.

Nadere informatie

Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2019/TA/010

Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2019/TA/010 Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2019/TA/010 Functie Soort contract Senior informatiefunctionaris COI Tijdelijk functionaris Functiegroep

Nadere informatie

REF.: EASO/2017/TA/011. Senior functionaris Rechtbanken en gerechtshoven

REF.: EASO/2017/TA/011. Senior functionaris Rechtbanken en gerechtshoven Vacature voor de functie van senior functionaris Rechtbanken en gerechtshoven (tijdelijk functionaris, AD 7) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2017/TA/011 Publicatie

Nadere informatie

Vacature voor de functie van senior begrotingsfunctionaris (tijdelijk functionaris, AD 7) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO)

Vacature voor de functie van senior begrotingsfunctionaris (tijdelijk functionaris, AD 7) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) Vacature voor de functie van senior begrotingsfunctionaris (tijdelijk functionaris, AD 7) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2017/TA/022 Publicatie Functietitel Extern

Nadere informatie

Vacature voor de functie van aanbestedingsfunctionaris (tijdelijk functionaris, AD 6) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO)

Vacature voor de functie van aanbestedingsfunctionaris (tijdelijk functionaris, AD 6) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) Vacature voor de functie van aanbestedingsfunctionaris (tijdelijk functionaris, AD 6) bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2016/TA/021 Publicatie Functietitel Extern

Nadere informatie

Specialist intellectuele eigendom (m/v)

Specialist intellectuele eigendom (m/v) KENNISGEVING VAN VACATURE VOOR HET OPSTELLEN VAN EEN RESERVELIJST Functienaam Specialist intellectuele eigendom (m/v) Functiegroep en rang AD 6 Type contract Tijdelijk functionaris Referentie VEXT/18/337/AD

Nadere informatie

EUROPEES MILIEU AGENTSCHAP SOLLICITATIEFORMULIER

EUROPEES MILIEU AGENTSCHAP SOLLICITATIEFORMULIER EUROPEES MILIEU AGENTSCHAP SOLLICITATIEFORMULIER (Alle vragen moeten worden ingevuld. Gebruik daarbij het woord "geen" indien toepassing; laat geen de vakjes leeg en vermijd het gebruik streepjes. Dit

Nadere informatie

Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2018/TA/013

Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2018/TA/013 Externe kennisgeving van vacature bij het Europees Ondersteuningsbureau voor asielzaken (EASO) REF.: EASO/2018/TA/013 Functie Contractvorm Hoofd van de dienst Bezoldiging en Rechten Tijdelijk functionaris

Nadere informatie