Nieuwsbrief nummer 5 4 maart 2019

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief nummer 5 4 maart 2019"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief nummer 5 4 maart 2019 Het zaal- en schaatsseizoen zit er weer op en wat kunnen we vol trots terug kijken op een mooie zaalperiode. Geweldig dat alle jongste jeugdteams dit seizoen elke week konden trainen in de Leodome. De kinderen hebben heel veel geleerd Alle jongste jeugd teams hebben wel hele mooie, leuke, spannende maar soms ook wel moeilijke wedstrijden gespeeld in de zaal. Wij zijn dan ook heel trots op alle kinderen en de teams verdienen allemaal een pluim! Naast het zaalhockey hadden we ook onze eigen MidWinterTraining en Competitie voor de allerjongste leden. Koning Winter heeft ons wel een beetje in de weg gezeten, maar uiteindelijk hebben we toch ook nog twee zaterdagen in het zonnetje kunnen hockeyen. Zaterdag beginnen we weer met de veldcompetitie. Een goed moment om in deze nieuwsbrief dus vast even vooruit te blikken naar wat er de komende weken op het programma staat. We wensen alle teams veel plezier toe met trainen en bij de wedstrijden! Waarom geen huldiging voor kampioenen? We krijgen vaak vragen over waarom er geen uitslagen/standen worden gepubliceerd van de jongste jeugd of waarom we geen kampioenen huldigen. Graag leggen we uit waarom dit is. Vanuit de Nederlandse hockeybond (KNHB) is er beleid ontwikkeld speciaal voor de jongste jeugd. RHV Leonidas volgt dit beleid, wat betekent dat er voor de jongste jeugd (F- en E-lijn) geen uitslagen worden gepubliceerd. Het gaat bij de jongste jeugd om spelplezier en ontwikkelen op je eigen niveau, nog niet om winnen & verliezen. 15 maart stakingsdag Hebben jullie kinderen vrijdag 15 maart een vrije dag omdat de leerkrachten gaan staken? Wat een mazzel, want de jongens en meisjes vanaf de 1 e jaars F- lijn kunnen de hele dag komen hockeyen samen met Dames 1. De training van de jongste jeugd om uur gaat wel gewoon door. Aanmelden via mail leonidasdames1clinic@gmail.com

2 Een nieuw gezicht in onze commissie Sinds een paar weken is onze commissie versterkt met een nieuwe lijncoördinator voor de 2 e jaars F-lijn: Hans Bakker. Hans is een bezige bij, want naast papa De veldtrainingen starten weer Joepie Deze week starten alle trainingen weer. Wel zijn er op woensdag een aantal wisselingen qua trainers. Rogier de Bruin heeft i.v.m. zijn studie de komende periode minder tijd. De teams die hij training gaf op woensdag, krijgen vanaf woensdag 6 maart training van Richard Steensel. Sylvia Kirschenmann stopt met training geven aan de jongste jeugd omdat het niet meer te combineren is met haar andere werkzaamheden. Jasmijn Brands neemt de trainingen van haar over. Tot slot, Erik Dijxhoorn is een nieuwe uitdaging aangegaan bij HC Alphen. De teams die hij training gaf krijgen nu Joost van de Voort of Tom Witte als trainer. van Jasmine uit MF1 en Denise uit MD4 is hij ook coach van Mf1 en manager van MD4 en nu dan ook nog lijncoördinator. We zijn heel blij dat Hans onze commissie komt versterken en samen met Jorgo Lugthart is hij het aanspreekpunt voor de gehele 2 e jaars F- lijn. Coachavond junioren en E8-lijn op woensdag 6 maart Op woensdag 6 maart is er een avond voor de coaches van alle juniorenteams onder leiding van Bas Dirks, trainer/coach van Heren 1. Deze coachavond zal in het teken staan van de strafcorner. Ook de coaches van de E8 teams zijn uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Vrijdag 8 maart zijn ook onze jeugdtrainers weer allemaal paraat om training te geven aan alle teams die dan trainen. Op zaterdag 9 maart start ook de funkeytraining weer met de vertrouwde jeugdtrainers om uur onder leiding van Lisette Korink en Loek Lomar. In principe start ook a.s. vrijdag weer de keeperstraining voor de jongste jeugd. Alleen zijn we wel afhankelijk van de afbouw van de schaatsbaan. Mocht de training niet door gaan dan worden de managers daar vroegtijdig over geïnformeerd.

3 Hockeyschool weer van start De Hockeyschool gaat weer van start. Leuk voor jongere broertjes, zusjes, nichtjes, buurjongetjes en klasgenootjes. De hockeyschool is een speelse kennismaking met hockey voor kinderen van 4 tot 12 jaar (peildatum 1 oktober). Na deze 5 weken beslis je met je kind of hockey voor hem/haar de favoriete sport is. Via deze link kunnen kinderen aangemeld worden De eerstvolgende hockeyschool zal plaatsvinden op 16, 23 en 30 maart; 6 en 13 april Kinderen van 4 en 5 jaar trainen op zaterdagochtend Funkeyhockey van uur. Kinderen van 6-12 jaar trainen op zaterdagochtend van uur. Voor de Hockeyschool betaal je 30,-. Besluit je daarna om lid te worden, dan krijg je 30,- korting op de contributie. Aanmelden voor de hockeyschool kan via het inschrijfformulier op onze website, kies bovenin voor Hockeyschool. Na de aanmelding wordt er contact met je opgenomen voor verdere informatie. Het is net zo eenvoudig als gewoon sportkleding aantrekken en komen hockeyen! Wanneer je geen stick hebt, dan kan je deze tijdens de Hockeyschool bij ons lenen. Een bitje en scheenbeschermers zijn verplicht en kunnen aangeschaft worden in de clubwinkel. KNHB trainingen op Leonidas In februari volgden zo n 50 coaches en 50 trainers een opleiding van de KNHB op Leonidas. Tijdens deze cursus leren de coaches en trainers wat volgens het KNHB-beleid de beste manier is om onze jongste jeugd en junioren te trainen/coachen. De trainingen zijn achter de rug en de coaches en trainers kijken ernaar uit het geleerde in praktijk te gaan brengen op het veld.

4 Boeien en Binden Eind januari heeft de jongste jeugdcommissie en de jeugdcommissie samen een brainstormsessie gehad om te onderzoeken waar verbeterpunten zitten om van Leonidas een nog leukere hockeyclub te maken voor de breedtespelers. De uitkomsten van deze brainstormsessie zullen beide commissies de komende periode verder gaan uitwerken. De rookzone is verplaatst Het is al eerder gecommuniceerd, maar omdat we na de voorjaarsvakantie weer met z n allen naar buiten gaan, een kleine reminder: Sport en roken zijn geen goede combinatie. Als hockeyclub hebben we een verantwoordelijkheid om onze jeugdleden te beschermen tegen de negatieve gevolgen van (mee)roken. Daarom heeft het Bestuur in samenspraak met de jongste jeugden jeugdcommissies besloten om een rookbeleid in te voeren. Concreet houdt dit in dat op zaterdagen alleen nog gerookt mag worden op het balkon - aan de zijde van het plein. Doordeweeks geldt tot 19:30 uur dezelfde beperking. Let op: er mag dus niet meer op het plein of langs de velden gerookt worden! Teamgesprekken in maart Net als vorig jaar zullen de lijncoördinatoren in februari en maart in gesprek met de coaches/teammanagers gaan waarbij ze terug kijken op de eerste helft van het seizoen. Maar ook hoe verloopt het jaar, waar lopen ze tegen aan, hebben ze verbeterpunten voor de jongste jeugdcommissie? De jongste jeugdcommissie bespreekt de uitkomsten van de teamgesprekken tijdens hun overleg in maart en bekijkt waar het beleid aangepast moet worden. Vriendjesformulieren Begin april ontvangen alle spelers een mail over het vriendjesformulier. Iedere speler mag twee vriendje opgeven bij wie hij/zij graag in het team wil volgend seizoen. Als het vriendje ook jou heeft opgegeven als zijn/haar vriendje, dan proberen we zoveel mogelijk met de voorkeuren van de kinderen rekening te houden bij de teamindeling voor het nieuwe seizoen. Uiteraard is het niet verplicht om een vriendje op te geven middels het vriendjesformulier! Opzeggen moet vóór 1 juni Opzeggen als lid voor seizoen doe je bij de ledenadministratie (ledenadm@leonidas.nl) Tot 1 juni 2019 kan dit kosteloos. Bij verlate opzegging, dus na 31 mei, brengt Leonidas de contributie voor in rekening in dezelfde categorie als in het voorgaande jaar. Dan plotseling switchen naar een goedkopere categorie is niet toegestaan

5 Je krijgt altijd bevestiging per . Let erop dat je deze bevestiging echt krijgt, want door op te zeggen, trek je automatisch ook je toestemming voor incasso's in; dit hoef je niet nog apart te doen. Vanzelfsprekend hebben we begrip voor iedere opzegging en danken we je voor jouw inzet voor onze vereniging. We stellen op prijs wanneer je bij je opzegging de reden(en) van opzegging aangeeft, omdat wij zo een goed beeld hebben en ook hier mogelijk van kunnen leren. Na 6 juli 2019 krijgt iedereen die in lid was en lid blijft een digitale factuur per gestuurd. De automatische incasso voor de contributie wordt eind juli 2019 bij je bank aangeboden. 10 mei: Lustrumgala Op 4 februari 2019 is onze vereniging 85 jaar geworden, wat betekent dat we dit jaar het 17e lustrum van Leonidas vieren! Vrijdag 10 mei wordt ter ere van het lustrum een groots gala georganiseerd op de club. En niet zomaar een gala! Deze avond gaan we weer even terug naar de jaren '30. Livemuziek, art Deco, flapperdresses en smokings, diverse bands en Dj s, champagne, sigaren en heel veel meer. The Bonaparties (oud Hermes House Band formatie) zorgen voor een spetterend optreden deze avond. Daarnaast zullen een bigband, saxofonist en dj deze avond vullen met de leukste, mooiste en zaligste muziek, waar heerlijk op gedanst kan worden op de houten dansvloer. Tijdens het gala kan je mooie prijzen winnen in het Leonidas Casino tijdens een pot Black Jack, Roulette of Poker. Uitgespeeld? Kom tot rust in de sigaren lounge bar! Dresscode voor de avond? Gala glamour & Jaren '30 chique. Locatie? De zaal hal van Leonidas zal worden omgetoverd tot een stijlvol jaren '30-paradijs. Alle senioren, vrijwilligers en ouders van (jongste) jeugdleden zijn van harte uitgenodigd voor dit feest. A- en B- jeugdleden zijn ook welkom, mits ze gedurende drie avonden in april/mei stijldansles volgen. Als zij deze cursus gedaan hebben, mogen ook zij op het gala komen. Raadpleeg voor meer informatie over de kaartverkoop en de lustrumpakketten nu snel de Leonidas website. Voor de jongste jeugd wordt er op een later moment iets feestelijks georganiseerd.

6 Niks missen? Er gebeurt zo ontzettend veel bij Leonidas, dat we lang niet alles kwijt kunnen in deze nieuwsbrieven. Volg dus zeker ook Leonidas Jeugd op de sociale media en blijf op de hoogte van alle gebeurtenissen! Vanaf maart starten we weer op de sociale media met de vrijdagtip van.. Volg ons dus op Instagram of via Facebook. Maandag 4 maart Woensdag 6 maart Zaterdag 9 maart Zaterdag 9 maart Half april Vrijdag 19 april Vrijdag 19 april Vrijdag 19 aprilzondag 5 mei Vrijdag 10 mei Woensdag 15 mei Zondag 26 mei Zaterdag 15 juni Hervatting veldtraining Coachavond juniorencoaches + E8 olv Bas Dirk om uur Hervatting veldcompetitie Hervatting funkeytraining Ontvangst vriendjesformulier Geen training Zoef de Haas toernooi voor 1 e jaars F (Beren & Superhelden) Meivakantie; geen training Lustrumgala Van E naar D informatieavond voor ouders van de E8 tallen Slottoernooi van de Coolkidscompetitie Jongste jeugddag (verplicht voor alle teams) Volgende nieuwsbrief: woensdag 10 april

Nieuwsbrief 5 14 februari Eerste Coachcafé op 19 maart Binnen Leonidas gaan we in 2019 starten met een nieuw initiatief: coachcafés.

Nieuwsbrief 5 14 februari Eerste Coachcafé op 19 maart Binnen Leonidas gaan we in 2019 starten met een nieuw initiatief: coachcafés. Nieuwsbrief 5 14 februari 2019 Na de voorjaarsvakantie beginnen we weer met de veldcompetitie. Een goed moment om in deze nieuwsbrief dus vast even vooruit te blikken naar wat er de komende weken op het

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

D E P A A L P I E P E R

D E P A A L P I E P E R D E P A A L P I E P E R seizoen 2018-2019 - nummer 11 R O T T E R D A M S E H O C K E Y V E R E N I G I N G L E O N I D A S 4 F E B R U A R I 1 9 3 4 W o o r d van de Voorzitter Beste Leonieden, We gaan

Nadere informatie

Start nieuwsbrief seizoen

Start nieuwsbrief seizoen De zomervakantie is voorbij en het nieuwe hockeyseizoen is deze week gestart. Vandaag, morgen en vrijdag zijn de eerste trainingen. Hierbij de belangrijkste informatie voor de komende twee weken. Trainingstijden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 19 april 2019

Nieuwsbrief 6 19 april 2019 Nieuwsbrief 6 19 april 2019 De meivakantie staat voor de deur. Dus de competitie en de trainingen liggen even stil. Maar dat wil niet zeggen dat er niks te doen is op Leonidas in de meivakantie. Lees er

Nadere informatie

P A A L P I E P E R seizoen nummer 15

P A A L P I E P E R seizoen nummer 15 P A A L P I E P E R seizoen 2018-2019 - nummer 15 e s t. 4 f e b r u a r i 1 9 3 4 - L X X V - 1 7 e L u s t r u m LEONIDAS AGENDA 1 & 2 mei: BP College presenteert: BP TOP Hockeykamp 1 t/m 3 mei: NSK

Nadere informatie

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018 Informatie avond Ouders 2 e jaars E RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018 Doel van vanavond Uitleggen wat er verandert voor jullie kinderen Uitleggen hoe de teamindeling tot stand komt Selectie

Nadere informatie

INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012

INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012 INFORMATIEBOEK SEIZOEN 2011 2012 Voorzitter: IJmert de Vries E-mail : ijmert@zod.nl Vice-voorzitter: Rob van Son E-mail : rob.son@planet.nl Secretariaat : Marianne Braakman-Kooiker E-mail : mhccsecretariaat@gmail.com

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE MHCC

INFORMATIEBOEKJE MHCC INFORMATIEBOEKJE MHCC SEIZOEN 2015-2016 informatie 2015-2016 Pagina 1 van 7 Informatie van de Mixed Hockey Club te Coevorden Welkom bij de gezelligste hockeyclub van Zuid-Oost Drenthe, In dit informatieboekje

Nadere informatie

Welkom nieuwe ouders op RHV Leonidas

Welkom nieuwe ouders op RHV Leonidas Welkom nieuwe ouders op RHV Leonidas Agenda Jongste-jeugd commissie en hockeyclub Leonidas Wat verwachten we van ouders? Leonidas app RHV Leonidas Opgericht in 1934 Nu ruim 2400 leden, enorme groei in

Nadere informatie

DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN

DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN 2018-2019 Beste Kieviten - mini s, Het nieuwe seizoen staat weer op het punt te beginnen. Na een heerlijke zomerperiode staan jullie natuurlijk

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE MHCC

INFORMATIEBOEKJE MHCC INFORMATIEBOEKJE MHCC SEIZOEN 2013-2014 informatie 2013-2014 Pagina 1 van 7 Informatie van de Mixed Hockey Club te Coevorden Welkom bij de gezelligste hockeyclub van Zuid-Oost Drenthe, In dit informatieboekje

Nadere informatie

informatie voor jou...

informatie voor jou... informatie voor jou... hockey vereniging de westerduiven met elkaar! Welkom bij hockeyvereniging Westerduiven Hockey is een echte teamsport. Je gaat met elkaar voor het beste resultaat. Gedreven en met

Nadere informatie

Welkom managers van onze jongste jeugd

Welkom managers van onze jongste jeugd Welkom managers van onze jongste jeugd Agenda Jongste-jeugd commissie en hockeyclub Leonidas Taken teammanager (jaar)planning en andere activiteiten Leonidas app Visie jongste jeugd Op onze vereniging

Nadere informatie

Welkom op de informatieavond 29 augustus 2018

Welkom op de informatieavond 29 augustus 2018 Welkom op de informatieavond 29 augustus 2018 UNO in vogelvlucht - mrt 2015 Start project trainingen op Hercules (naam UWHC) - Aug 2015 UNO officieel opgericht + nieuw tenue - Sept 2015 Trainingen Hercules

Nadere informatie

Hockeyen op Cartouche. Voorburgse Mixed Hockeyclub Cartouche. Welkom

Hockeyen op Cartouche. Voorburgse Mixed Hockeyclub Cartouche. Welkom Hockeyen op Cartouche Welkom Zondag Jeugd Hockey Hockeyen op Cartouche Algemeen Cartouche is een familieclub voor breedte en topsport in de gemeente Leidschendam-Voorburg, die draait op vrijwilligers.

Nadere informatie

Informatiebrief nieuwe jongste jeugdleden

Informatiebrief nieuwe jongste jeugdleden Informatiebrief nieuwe jongste jeugdleden Uw kind is net lid geworden of wordt misschien lid van Mixed Hockey Club Leeuwarden. Kinderen in de leeftijd tot en met 10 jaar vallen onder de jongste jeugd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Augustus 2019

Nieuwsbrief Augustus 2019 MHC Nummer 24 Nieuwsbrief Augustus 2019 Beste leden van MHC, Hierbij sturen wij de eerste nieuwsbrief van het seizoen 2019-2020. Kijk op de website voor meer achtergrondinformatie en heb je tekst / suggesties

Nadere informatie

Van E naar D Informatieavond ouders. 5 juni 2019 RHV Leonidas - Jeugd Commissie

Van E naar D Informatieavond ouders. 5 juni 2019 RHV Leonidas - Jeugd Commissie Van E naar D Informatieavond ouders 5 juni 2019 RHV Leonidas - Jeugd Commissie Doel van de avond / Agenda Wat er verandert voor jullie kinderen Hoe de teamindeling tot stand komt Aangepast technisch beleid

Nadere informatie

WELKOM Oranje Zwart Ouderavond F3 tallen

WELKOM Oranje Zwart Ouderavond F3 tallen WELKOM Oranje Zwart Ouderavond F3 tallen 28 Januari 2014 Michael van Helvoort Frans de Jong Agenda Waar staan we F3 binnen OZ Rollen: Wie is wie Uitslag enquête / evaluatie Programma Jaarkalender Zaalprogramma

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus Start trainingen. Nieuwsbrief junioren. Hebben we jouw mailadres? Oefenwedstrijden

Nieuwsbrief 1 23 augustus Start trainingen. Nieuwsbrief junioren. Hebben we jouw mailadres? Oefenwedstrijden Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 We hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad en zin heeft in een nieuw hockeyseizoen. De jeugdcommissie in ieder geval wel! Laten we er met elkaar een gezellig en

Nadere informatie

WELKOM OP DE OUDERAVOND VAN HOCKEYCLUB UNO

WELKOM OP DE OUDERAVOND VAN HOCKEYCLUB UNO WELKOM OP DE OUDERAVOND VAN HOCKEYCLUB UNO IN EEN JAAR KAN VEEL VERANDEREN! Olympische Spelen 2016 EK 2017 in Amsterdam AGENDA Hockeyclub UNO, wie zijn wij De wedstrijddagen De Training Teams en Teambegeleiders

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien

TOERNOOIEN Almeerse hockeytoernooien TOERNOOIEN 2018 Almeerse hockeytoernooien Hartelijk welkom bij de Almeerse Hockey Club. De Almeerse Hockey Club is opgericht op 23 oktober 1979 en sindsdien gestaag gegroeid zowel in aantallen leden als

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 6 september 2019 SEIZOEN

Nieuwsbrief 2 6 september 2019 SEIZOEN SEIZOEN 2019-2020 Nieuwsbrief 2 6 september 2019 Beste junioren en ouders, De scheidsrechters-, teammanagers- en coachavond zijn deze week gehouden. Het was een drukke week op Leo. Dank aan alle vrijwilligers

Nadere informatie

P A A L P I E P E R seizoen nummer 19

P A A L P I E P E R seizoen nummer 19 P A A L P I E P E R seizoen 2018-2019 - nummer 19 e s t. 4 f e b r u a r i 1 9 3 4 - L X X V - 1 7 e L u s t r u m LEONIDAS AGENDA 25 mei: Kampioenen huldiging van Junioren 30 mei: Familietoernooi Into

Nadere informatie

Informatieavond nieuwe leden. Hockeyclub HTC Son d.d : Seizoen

Informatieavond nieuwe leden. Hockeyclub HTC Son d.d : Seizoen Informatieavond nieuwe leden Hockeyclub HTC Son d.d. 27-8-2018: Seizoen 2018-2019 Agenda Club & Organisatie : Hein-Jan Broens Technische Commissie : Hans Caris Communicatie binnen HTC : Theo Bastiaansen

Nadere informatie

Visie en Beleids document. Jeugdcommissie Mixed Hockey Club Purmerend

Visie en Beleids document. Jeugdcommissie Mixed Hockey Club Purmerend Visie en Beleids document Jeugdcommissie Mixed Hockey Club Purmerend Versie 1.0 Geschreven door Alexander Vos, Nicole Schreuder, Mila Prins & Julia Marijnen Inhoud 1 Inleiding 2.1 Doelstelling 2.2 Doelgroepen

Nadere informatie

Lid worden Nieuwe leden kunnen zich aanmelden via het inschrijfformulier, te vinden op de homepage van de site onder de blauwe knop Lid worden.

Lid worden Nieuwe leden kunnen zich aanmelden via het inschrijfformulier, te vinden op de homepage van de site onder de blauwe knop Lid worden. Algemeen Ik ben mijn inloggegevens voor Lisa kwijt, hoe kan ik dit aanvragen? Stuur een mail naar ledenadministratie@schc.nl, dan ontvang je je lidnummer en wachtwoord. Is er een AED (defibrillator) beschikbaar?

Nadere informatie

Jaarplanning Als bijlage is de jaarplanning bijgevoegd. Er zijn een paar kleine aanpassingen. Grote clubactie

Jaarplanning Als bijlage is de jaarplanning bijgevoegd. Er zijn een paar kleine aanpassingen. Grote clubactie Nieuwsbrief nummer 3 14 november 2018 Grote clubactie Onze jongste jeugdleden zijn bezig met het verkopen van loten, zodat Leonidas van het opgehaalde geld prachtige 3D-skills trainingsmatten kan kopen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 11 juli 2019

Nieuwsbrief 8 11 juli 2019 Nieuwsbrief 8 11 juli 2019 Beste junioren, De zomervakantie staat voor de deur. De komende weken verdwijnen hockey en school voor een paar weekjes naar de achtergrond en is er volop tijd om leuke dingen

Nadere informatie

Leeftijdskenmerken 100%

Leeftijdskenmerken 100% AthenA Beleid Teamsamenstelling Jeugd 2016 Het Beleid Teamsamenstelling Jeugd 2016 is onderdeel van het AthenA Jeugdplan. Dit AthenA Jeugdplan plan wordt ieder jaar besproken en waar nodig aangepast door

Nadere informatie

AANMELDFORMULIER V.V.C. Best Let op: dit aanmeldformulier bestaat uit vijf pagina s

AANMELDFORMULIER V.V.C. Best Let op: dit aanmeldformulier bestaat uit vijf pagina s Toelichting Lees deze informatie eerst volledig en goed door! AANMELDFORMULIER V.V.C. Best Let op: dit aanmeldformulier bestaat uit vijf pagina s Teams Onze vereniging telt momenteel bijna 300 leden. Deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 6 september Aangenaam kennis te maken! De kop is eraf

Nieuwsbrief 2 6 september Aangenaam kennis te maken! De kop is eraf Nieuwsbrief 2 6 september 2018 De kop is eraf De eerste (oefen)wedstrijden zijn gespeeld, de scheidsrechter-, managersen coachavond zijn achter de rug. Aanstaande zaterdag gaat dan voor alle juniorenteams

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 16 mei Huldiging veldkampioenen. Indeling van de breedteteams

Nieuwsbrief 7 16 mei Huldiging veldkampioenen. Indeling van de breedteteams Nieuwsbrief 7 16 mei 2019 We zitten op de kruising van het oude en nieuwe seizoen. Nog een paar wedstrijden te gaan en dan zijn we al toe aan de huldigingen, toernooien en de laatste gezellige teamuitjes

Nadere informatie

Nieuwsflits 8 week 23 naar de website

Nieuwsflits 8 week 23 naar de website Nieuwsflits 8 week 23 nieuwsbrief@huizerhc.nl naar de website Huldiging der kampioenen A.s. zondag vindt vanaf ongeveer 14.00 uur de huldiging plaats van de jeugd en senioren teams die kampioen zijn geworden

Nadere informatie

Voor u ligt alweer een extra nieuwsbrief van de Jongste Jeugd van Roomburg! Het is tevens de laatste nieuwsbrief van dit seizoen.

Voor u ligt alweer een extra nieuwsbrief van de Jongste Jeugd van Roomburg! Het is tevens de laatste nieuwsbrief van dit seizoen. Kijk ook op onze website: www.roomburg.nl ts Kijk ook op Binnenkort onze website: ook op www.roomburg.nl Twitter Binnenkort ook op Twitter EXTRA NIEUWSBRIEF ROOMBURG Jongste Jeugd Commissie nr 9, 20 juli

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de eenentwintigste muis van het hockeyseizoen 2011-2012. In deze muis : Zaterdag 3 maart 2012

Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de eenentwintigste muis van het hockeyseizoen 2011-2012. In deze muis : Zaterdag 3 maart 2012 De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Seizoen 2011-2012 Nummer 21 www.hcliempde.nl Hierbij de eenentwintigste muis van het hockeyseizoen 2011-2012. In deze muis : Hockeyclinic op zaterdag 3 maart 2012

Nadere informatie

Aanmeldformulier V.V.C. Best

Aanmeldformulier V.V.C. Best Aanmeldformulier V.V.C. Best Let op: dit aanmeldformulier bestaat uit zes pagina s Toelichting Lees deze informatie eerst volledig en goed door! Teams Onze vereniging telt momenteel ongeveer 250 leden.

Nadere informatie

D E P A A L P I E P E R

D E P A A L P I E P E R D E P A A L P I E P E R seizoen 2018-2019 - nummer 13 R O T T E R D A M S E H O C K E Y V E R E N I G I N G L E O N I D A S 4 F E B R U A R I 1 9 3 4 LEONIDAS AGENDA 6 april: Jongste Jeugd Feest - Jungle

Nadere informatie

Beste spelers/speelsters en ouders van spelers/speelsters die mee gaan doen aan de selectietrainingen voor de 1e en 2e teams,

Beste spelers/speelsters en ouders van spelers/speelsters die mee gaan doen aan de selectietrainingen voor de 1e en 2e teams, Beste spelers/speelsters en ouders van spelers/speelsters die mee gaan doen aan de selectietrainingen voor de 1e en 2e teams, De data vanuit de KNHB zijn inmiddels bekend gemaakt, kleine wijzigen zijn

Nadere informatie

Sportpark Fanny Blankers-Koen Estafettelaan 2, 1318 EG Almere

Sportpark Fanny Blankers-Koen Estafettelaan 2, 1318 EG Almere Sportpark Fanny Blankers-Koen Estafettelaan 2, 1318 EG Almere Welkom! Honkbal en softbal zijn twee nauw verwante takken van sport, welke sporten in Nederland door enige tienduizenden worden beoefend. Zowel

Nadere informatie

Zaalhockey RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 november 2016

Zaalhockey RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 november 2016 Zaalhockey 2016-2017 RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 november 2016 Waar gaan we het over hebben? Zaalhockey Trainingen Wedstrijden Materialen Niet over speltechnieken: Coachavond op 28 nov 20.00u

Nadere informatie

Plaats van Breedtesport binnen HOD

Plaats van Breedtesport binnen HOD In dit document wordt de breedtesport hockey organisatie binnen HOD beschreven. Het document is bedoelt als een aanzet van de verschillende rollen en functies binnen de vereniging. Het dient niet te worden

Nadere informatie

WFHC-CLUB. Ouderinformatie

WFHC-CLUB. Ouderinformatie WFHC-CLUB Ouderinformatie WFHC locatie Hoorn & Hoogwoud - www.wfhc.nl Kinderen kunnen al op jonge leeftijd starten met kennis maken met hockey bij WFHC. Bij aanvang van het hockeyseizoen moet uw kind in

Nadere informatie

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7.

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7. Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7 Informatieboekje 2 Beste aankomende HVV-er Van harte welkom bij HVV 70. We zijn

Nadere informatie

Coachavond Jongste Jeugd 17 maart 2014. Van harte welkom

Coachavond Jongste Jeugd 17 maart 2014. Van harte welkom Coachavond Jongste Jeugd 17 maart 2014 Van harte welkom Jongste Jeugd Commissie agenda Teamindeling seizoen 2014 2015 Doel Indelingscriteria Prognose aantal teams Procedure Van E8-tal naar D-elftal Van

Nadere informatie

Welkom op Roomburg! Pien van der Mark

Welkom op Roomburg! Pien van der Mark Welkom op Roomburg! Pien van der Mark funben@roomburg.nl Inhoud van deze kennismaking Wie zijn we Waar staan we voor Trainingen en wedstrijden De rol van ouders op Roomburg LHC Roomburg voor jullie Hockey

Nadere informatie

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully:

B U L L Y. bully@ddhc.nl. W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5. In deze Bully: B U L L Y W E E K 2 7 2 9 j u n i 2 0 1 5 In deze Bully: ME8-1 bezoekt de Hockey World League in Brasschaat. Nieuwe jas???? TEAMINDELING INFORMATIE Aanleveren van kopij (maandag vóór 20.00 uur) Wijzigingen

Nadere informatie

D E P A A L P I E P E R

D E P A A L P I E P E R D E P A A L P I E P E R seizoen 2018-2019 - nummer 12 R O T T E R D A M S E H O C K E Y V E R E N I G I N G L E O N I D A S 4 F E B R U A R I 1 9 3 4 LEONIDAS AGENDA 22, 23 en 24 maart: Kaartverkoop Lustrumgala

Nadere informatie

TBV Technische Commissie

TBV Technische Commissie TBV Technische Commissie Voor iedere commissie geldt: De commissie brengt verslag uit van haar vergadering en activiteiten aan het bestuur, dan wel het direct verantwoordelijke bestuurslid c.q. portefeuillehouder.

Nadere informatie

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar 4 Nr. 5 mei 9 INHOUDSOPGAVE NIEUWSBRIEF... 4. 5. 6. 7. 8. Voorwoord Beëindiging lidmaatschap Vacature Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 5 jaar AED Jeugdkamp 4 5 Voorwoord Het

Nadere informatie

Toelichting tennisles jeugd zomer 2019

Toelichting tennisles jeugd zomer 2019 Toelichting tennisles jeugd zomer 2019 Toelichting zomerlessen Aemstelburgh jeugd 2019 1 Table of Contents 1. TENNISKIDS BLAUW.... 3 2. FLEX TENNISLES ROOD, ORANJE, GROEN... 4 3. TENNISLES GEEL... 5 4.

Nadere informatie

Zaalhockey seizoen Informatieavond coaches Donderdag 9 november

Zaalhockey seizoen Informatieavond coaches Donderdag 9 november Zaalhockey seizoen 20172018 Informatieavond coaches Donderdag 9 november SPELREGELS ZAALHOCKEY Zaalhockey seizoen 20172018 Informatieavond coaches Agenda 20.00 uur Even voorstellen 20.10 uur PetjeOpPetjeAf

Nadere informatie

Informatie Avond HCS

Informatie Avond HCS Klik om de modelstijlen te bewerken Informatie Avond HCS HCS teamindelingen Door werkgroep hockey Locatie: SH Spirit 14-12-2015 Voor dat we beginnen. 14-12-2015 www.hcschiedam.nl 2 Voor dat we beginnen.

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte!

Dan ben je altijd op de hoogte! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de drieëntwintigste muis van het hockeyseizoen 2012-2013. In deze muis : 115 jaar KNHB Dames 2 : zaalkampioen! DWF = Digitaal Wedstrijd

Nadere informatie

DE PAALPIEPER. Rotterdamse Hockey Vereniging Leonidas Opgericht 4 februari Seizoen nummer 7 P.3 P.4. P.5 Proms Night C-feest

DE PAALPIEPER. Rotterdamse Hockey Vereniging Leonidas Opgericht 4 februari Seizoen nummer 7 P.3 P.4. P.5 Proms Night C-feest DE PAALPIEPER Seizoen 2017-2018 nummer 7 P.3 Leoniden kunnen weer schaatsen! P.4 Trimhockey op de woensdagochtend Rotterdamse Hockey Vereniging Leonidas Opgericht 4 februari 1934 P.5 Proms Night C-feest

Nadere informatie

Informatie Jongste Jeugd

Informatie Jongste Jeugd M.H.C.Rosmalen Minihockey seizoen 2013 2014 Informatie Jongste Jeugd Spelers van de 3-, 6- en 8-tal competitie Door: MiniCommissie MHC Rosmalen, september 2013 Beste ouders, Hierbij ontvangt u informatie

Nadere informatie

Welkom bij de Mixed Hockeyclub Boxmeer,

Welkom bij de Mixed Hockeyclub Boxmeer, Welkom bij de Mixed Hockeyclub Boxmeer, In deze informatiebrochure vindt u allerlei wetenswaardigheden over het hockeyen als (Jongste)- Jeugdlid bij MHC Boxmeer. Heeft u een vraag, dan is deze brochure

Nadere informatie

Coachavond Junioren. 18 februari 2014

Coachavond Junioren. 18 februari 2014 Coachavond Junioren 18 februari 2014 AGENDA Deel I Informa-e: Algemene punten TC punten Deel II Interac-e Deel III Rondvraag & afspraken WELKOM! Voorstelrondje Wie ben ik? Wat doe ik binnen HC Scoop? Wat

Nadere informatie

Teamindeling Jeugd HCIJ Seizoen 2017/2018

Teamindeling Jeugd HCIJ Seizoen 2017/2018 Teamindeling Jeugd HCIJ Seizoen 2017/2018 Beste ouders en spelers, Met dit schrijven willen we helderheid verschaffen rondom de te volgen teamindelingsprocedure en data van de jeugd voor het seizoen 2017/2018.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data December 5 wel jeugdtraining geen seniorentraining! 12 trekking Grote Club Actie

Nadere informatie

Arbitragebeleid MHC Made 2014

Arbitragebeleid MHC Made 2014 Arbitragebeleid MHC Made 2014 Geen wedstrijd zonder scheidsrechters, daar zijn we ons allemaal van bewust. Helaas is op dit moment de verdeling tussen jeugdleden en volwassenenleden binnen MHC Made onevenredig.

Nadere informatie

Jeugdbeleidsplan Hockeyclub Amstelveen

Jeugdbeleidsplan Hockeyclub Amstelveen Jeugdbeleidsplan Hockeyclub Amstelveen 2015-2018 14 maart 2015 1 Inleiding Voor u ligt het Jeugdbeleidsplan van MHC Amstelveen. Dit plan is gemaakt door de Technische Commissie (TC) in samenspraak met

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

Kick ff Seizoen

Kick ff Seizoen Kick ff Seizoen 2015-2016 Programma Kick Off 18.30-19.30 uur ontvangst en buffet 19.30-20.00 uur presentatie visie en voorstelronde 20.00-21.00 uur onderlinge afstemming 21.00-21.15 uur conclusies 21.15-22.00

Nadere informatie

THCC. Uit de Hoenderik DE KROMHOUTERS 14E LUSTRUM. Colofon. Uit de Hoenderik

THCC. Uit de Hoenderik DE KROMHOUTERS 14E LUSTRUM. Colofon. Uit de Hoenderik Colofon Uit de Hoenderik Digitale nieuwsbrief seizoen 15-16 nr 4 Redactie-adres/kopij hoenderik@kromhouters.nl Site www.kromhouters.nl Uit de Hoenderik 70 Jaar THCC DE KROMHOUTERS 14E LUSTRUM 1946 2016

Nadere informatie

Zaalseizoen 2014-2015. MHC Rosmalen

Zaalseizoen 2014-2015. MHC Rosmalen Zaalseizoen 2014-2015 MHC Rosmalen Aantal deelnemende teams 1 seniorenteams (D1) 20 juniorenteams (+2) 4 mini teams (+2) 7 juniorenteams in drieluik (subtopklasse) JA1-JB1-JC1-JD1-MB1-MC1-MD1 Overige teams

Nadere informatie

Beleidsplan Jongste Jeugd en Junioren HCH. Hockey met plezier én uitdaging 2012-2017

Beleidsplan Jongste Jeugd en Junioren HCH. Hockey met plezier én uitdaging 2012-2017 Beleidsplan Jongste Jeugd en Junioren HCH Hockey met plezier én uitdaging 2012-2017 Werkgroep Jeugdbeleid HCH april 2012 Pagina 1 Inhoudsopgave 1. Voorwoord 3 2. Missie, visie en doelstellingen 4 2.1 Missie

Nadere informatie

Rob van Grootel Selectieprocedure Jeugd Goedgekeurd door: Laatste revisie door: Revisie datum Revisie

Rob van Grootel Selectieprocedure Jeugd Goedgekeurd door: Laatste revisie door: Revisie datum Revisie Revisie geschiedenis Rev nr Datum Door Aanpassing in tekst B 05-09-2013 RN - Wouts Thema trainingen bij selectie JJ voor de D-elftallen. - Jaarlijks eigen bijdrage voor sponsorkleding. (pagina 4) - Team

Nadere informatie

Kaders en afspraken zaalhockey OHC Bully 2014 2015

Kaders en afspraken zaalhockey OHC Bully 2014 2015 Zaalhockey Commissie: De zaalhockey Commissie is verantwoordelijk voor de organisatie van het zaalhockey programma bij OHC Bully. Haar taak is het verzorgen van alle voorwaarden om te komen tot een aantrekkelijk

Nadere informatie

Hockeyclub Nuenen selectiebeleid junioren D t/m A-jeugd

Hockeyclub Nuenen selectiebeleid junioren D t/m A-jeugd Hockeyclub Nuenen selectiebeleid junioren D t/m A-jeugd 1. Inleiding Het bestuur van de Hockeyclub Nuenen heeft haar beleid samengevat in Het Nuenen Concept. Een beschrijving van Het Nuenen Concept is

Nadere informatie

Witte Rook Sessies 7 juli Wat kun je komend seizoen verwachten?

Witte Rook Sessies 7 juli Wat kun je komend seizoen verwachten? Witte Rook Sessies 7 juli 2018 Wat kun je komend seizoen verwachten? Agenda Welkom / even voorstellen Doel van de Witte Rook sessie Hockeyen bij MHC Amstelveen Jeugdinformatie over komend seizoen per categorie

Nadere informatie

MEPPELER HOCKEY VERENIGING

MEPPELER HOCKEY VERENIGING Nieuwsbrief mei Het schiet al weer aardig op met het seizoen. Voor een paar teams (o.a. dames 1) breekt een cruciale fase aan in de competitie. Kampioen of niet?? Natuurlijk kijken we met z n allen ook

Nadere informatie

SEIZOEN Nieuwsbrief 1 22 augustus 2019

SEIZOEN Nieuwsbrief 1 22 augustus 2019 SEIZOEN 2019-2020 Nieuwsbrief 1 22 augustus 2019 Beste spelers en ouders, We hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft (gehad) en binnenkort weer uitgerust aan het nieuwe schooljaar en hockeyseizoen

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief geven we voor nu de belangrijkste punten weer. Via Facebook en de website volgt er later meer.

In deze nieuwsbrief geven we voor nu de belangrijkste punten weer. Via Facebook en de website volgt er later meer. Voorwoord: YES! Het volleybalseizoen gaat weer van start! Na een lange zomerstop gaat het dan eindelijk weer van start. Heb je ook aan beach toernooien meegedaan? Of misschien heb je wel lekker niks gedaan

Nadere informatie

Gemeente Drimmelen T.a.v. Gemeenteraadsleden P/a Postbus 19 4920 AA MADE. 05 januari 2007. Betreft: Kunstgrasvelden Madese Hockey Club.

Gemeente Drimmelen T.a.v. Gemeenteraadsleden P/a Postbus 19 4920 AA MADE. 05 januari 2007. Betreft: Kunstgrasvelden Madese Hockey Club. Gemeente Drimmelen T.a.v. Gemeenteraadsleden P/a Postbus 19 4920 AA MADE 05 januari 2007 Betreft: Kunstgrasvelden Madese Hockey Club. Geachte Gemeenteraadsleden, Middels dit schrijven willen wij, de Madese

Nadere informatie

Hier is de vierde nieuwsbrief van Hockeyclub Oude IJsselstreek, de laatste van dit seizoen.

Hier is de vierde nieuwsbrief van Hockeyclub Oude IJsselstreek, de laatste van dit seizoen. Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 4, juli 2012 Voor iedereen die ons een warm hart toedraagt. Hier is de vierde nieuwsbrief van Hockeyclub Oude IJsselstreek, de laatste van dit seizoen. Veel leesplezier en een

Nadere informatie

Informatie voor ouders van de Jongste Jeugd. Mijn rol als ouder. Wat trek ik mijn kind aan?

Informatie voor ouders van de Jongste Jeugd. Mijn rol als ouder. Wat trek ik mijn kind aan? 2016 Informatie voor ouders van de Jongste Jeugd Mijn rol als ouder Wat trek ik mijn kind aan? Inhoud Voorwoord.4 Ring Pass Delft.5 Dit bieden wij U.....6 Trainingen..7 In welk team komt mijn kind terecht

Nadere informatie

DE PAALPIEPER. Rotterdamse Hockey Vereniging Leonidas Opgericht 4 februari Seizoen nummer 8

DE PAALPIEPER. Rotterdamse Hockey Vereniging Leonidas Opgericht 4 februari Seizoen nummer 8 DE PAALPIEPER Seizoen 2017-2018 nummer 8 P.3 De prestaties van Dames 1 trekken de aandacht P.4 Jongste Jeugdplan ambieert meer structuur, hoger niveau P.6 MB2 supports Pink Ribbon Rotterdamse Hockey Vereniging

Nadere informatie

ALGEMENE INFO Contributie. Competitielid. Zomerlid (voetbal) Donateurschap. * Senior = het jaar waarin lid 21 jaar wordt.

ALGEMENE INFO Contributie. Competitielid. Zomerlid (voetbal) Donateurschap. * Senior = het jaar waarin lid 21 jaar wordt. ALGEMENE INFO 2018 Lid worden Je kunt je aanmelden door een inschrijfformulier in te vullen. Het formulier kan gedownload worden via onze website www.tvhetvennewater.nl. Het inschrijfformulier samen met

Nadere informatie

Beleidsplan Arbitrage VMHC Spitsbergen juni 2013

Beleidsplan Arbitrage VMHC Spitsbergen juni 2013 Beleidsplan Arbitrage VMHC Spitsbergen juni 2013 1. INLEIDING Voor u ligt het Vereniging Arbitrage Plan (VAP) van hockeyvereniging Spitsbergen. Dit plan beschrijft het beleid voor de arbitrage binnen de

Nadere informatie

Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop. Word eigenaar van jouw stukje clubhuis!

Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop. Word eigenaar van jouw stukje clubhuis! Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop Redactie: SJOET Zuideinde 45A, 37 jaargang nummer 6 2421 AB Nieuwkoop 8oktober 2012 Telefoon : 0172 573229 Telefoon clubhuis: 0172-523670 Email : redactie@hcnieuwkoop.nl

Nadere informatie

LEIDEN LIONS DE IJSHOCKEYSCHOOL EN MEER...

LEIDEN LIONS DE IJSHOCKEYSCHOOL EN MEER... Teamtraining en wedstrijden: de perfecte aanvulling op de ijshockeyschool Informatie voor ouders, seizoen 2014-2015. Voor kinderen van 4 tot en met 9 jaar die lid (willen) worden van de Leiden Lions is

Nadere informatie

Selectieplan MHC Purmerend. Versie 0.9

Selectieplan MHC Purmerend. Versie 0.9 Selectieplan 2015 MHC Purmerend Versie 0.9 Versiebeheer Seizoen 2006-2007 1 e versie: 27 maart 2007 Seizoen 2007-2008 Herziene versie: 26 februari 2008 Seizoen 2008-2009 Herziene versie: 15 april 2009

Nadere informatie

CONTRIBUTIE 2014-2015

CONTRIBUTIE 2014-2015 CONTRIBUTIE 2014-2015 Lidmaatschap Het lidmaatschap van MHCZ staat open vanaf de leeftijd van 5 jaar. Men is lid van MHCZ voor een heel verenigingsjaar. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli t/m 30 juni.

Nadere informatie

Zaalhockey briefing. 25 november 2014

Zaalhockey briefing. 25 november 2014 Zaalhockey briefing 25 november 2014 Welkom! Zaalhockey organisatie Opbouw competitie Materiaal uitrusting DWF Zaalhockey spelregels Vragen Zaalhockey algemeen Enorme groei: 2014/2015 2.326(2013/2014 2.193,

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Technische Commissie

NIEUWSBRIEF. Nieuwe Technische Commissie SPORTVERENIGING D.I.O Pagina 1 NIEUWSBRIEF Beste DIO Volleyballers, Het seizoen 2015/2016 zit er al weer op. We hebben een succesvol jaar gehad, met een aantal kampioensteams. De laatste trainingen zijn

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Beste ouders en verzorgers, Kijk ook op onze website: www.roomburg.nl ts Kijk ook op Binnenkort onze website: ook op www.roomburg.nl Twitter Binnenkort ook op Twitter ROOMBURG NIEUWSBRIEF Jongste Jeugd

Nadere informatie

Jaarplanning Jongste Jeugd seizoen

Jaarplanning Jongste Jeugd seizoen Jaarplanning Jongste Jeugd seizoen 2015-2016 versie 1-3 september 2015 Dag Datum Activiteit Opmerking Ma 31-08- 15 Intro- avond nieuwe ouders 20:00 Ma 31-08- 15 Coachavond 21:00 01-09- 15 SEPTEMBER Woe

Nadere informatie

Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop

Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop Wekelijkse mededelingen van Hockeyclub Nieuwkoop Redactie: SJOET Zuideinde 45A 36 e jaargang nummer 27 2421 AB Nieuwkoop 14 mei 2012 Telefoon : 0172 573229 Telefoon clubhuis: 0172-523670 Email : redactie@hcnieuwkoop.nl

Nadere informatie

De overige teams worden ingedeeld op basis van hockeysterkte. Waar mogelijk

De overige teams worden ingedeeld op basis van hockeysterkte. Waar mogelijk Selectiebeleid/teamindeling Jeugd 2018-2019 Mei 2018, jeugd@hgc.nl Inleiding HGC streeft ernaar om de teamindelingen in de jeugd transparant, eerlijk en objectief te laten verlopen. De doelstelling hierbij

Nadere informatie

Selectiebeleid HHC Quick Stick

Selectiebeleid HHC Quick Stick Selectiebeleid HHC Quick Stick 2017-2018 Dit document bestaat uit 3 onderdelen: 1) Jeugd (A t/m D) 2) Jongste jeugd (E t/m F en Benjamins) 3) Senioren 1) Jeugdelftallen Doelstelling van Quick Stick is

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

DE PAALPIEPER. Rotterdamse Hockey Vereniging Leonidas Opgericht 4 februari Zaalclinic. Seizoen nummer 9

DE PAALPIEPER. Rotterdamse Hockey Vereniging Leonidas Opgericht 4 februari Zaalclinic. Seizoen nummer 9 DE PAALPIEPER Seizoen 2017-2018 nummer 9 Zaalclinic C/D Jeugd Leonidas Heren1 P.2 Zaalclinic C/D jeugd door Leonidas H1 P.3 Weer 28 geslaagden voor scheidsrechtersexamen P.4 Mini s van de week genieten

Nadere informatie

WELKOM OP DE VRIJWILLIGERSAVOND VAN HOCKEYCLUB UNO

WELKOM OP DE VRIJWILLIGERSAVOND VAN HOCKEYCLUB UNO WELKOM OP DE VRIJWILLIGERSAVOND VAN HOCKEYCLUB UNO HET WAS EEN FANTASTISCHE ZOMER! Aug 2017 EK in Amsterdam AGENDA! Hockeyclub UNO, wie zijn wij! Welkom + introductie Bestuur! De wedstrijddagen! De Training!

Nadere informatie

De vacaturebank van SV Zwolle.

De vacaturebank van SV Zwolle. De vacaturebank van SV Zwolle. Geef de code op van de werkzaamheden die u wilt verrichten als vrijwilliger! Code Omschrijving. 14.10 Administratiecommissie. Kennis van Exel en cijfermatig een pre. 14.20

Nadere informatie

Nieuwsbrief MHCU. November 2017

Nieuwsbrief MHCU. November 2017 Nieuwsbrief MHCU November 2017 Van de penningmeester De afgelopen weken, maanden en jaren blijkt dat niet alleen MHCU maar ook andere verenigingen en stichtingen moeite hebben met het vinden van vrijwilligers.

Nadere informatie

Hoofdtrainer MHCD Hockey Techniek School 5uur per week (1 avond) Senioren = 150euro per maand (1500euro per seizoen)

Hoofdtrainer MHCD Hockey Techniek School 5uur per week (1 avond) Senioren = 150euro per maand (1500euro per seizoen) Hoofdtrainer MHCD Hockey Techniek School 5uur per week (1 avond) Senioren = 150euro per maand (1500euro per seizoen) (3 vacatures) De Hoofdtrainers van de MHCD Hockey Techniek School implementeren het

Nadere informatie