ARTSpecially for you. AALL & Create. ArieJo loves stampin. Caran d Ache

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ARTSpecially for you. AALL & Create. ArieJo loves stampin. Caran d Ache"

Transcriptie

1 ARTSpecially for you Een mooi talentvol team laat je middels 10 workshops genieten van allerlei technieken en materialen. Geralda Jansen en Annelies Sanders leren je een prachtige aquareltechniek. Hermine Koster en Corrie Wijbrands leren je anders te werken met sjablonen en anders te kijken naar een basis afdruk. Charry Wijers leert je met weinig materialen een mooi landschap te maken. Jeanette Huisbrink en Audrey Meijs zetten je aan de slag op de gelliplate. Paulien Hendrikx en Lisetta Grutters leren je een originele spotlight-techniek. Bij Wayne Dieleman werk je op een donkere ondergrond met de penscore blocks. Willy Duit laat je kennismaken met een andere aquareltechniek, hij lijkt eenvoudig maar viel pittig tegen dus verkijk je er niet op. Liesbeth Fidder maakt er weer een plaatje van op superglad papier. Bij Corine van Kuilenburg en Bonnette Aalders maak je een achtergrond en werk je die verder uit. Bij Petra van der Zee maak je iets waar je je coins in kunt bewaren. AALL & Create We will have a big selection of the AALL & Create stamp/stencil as well as many demos all weekend by Olga Heldwein, Corrie Horrieman, Monique Vrijbloed and Autour de Mwa. Autour is only in on Saturday due to responsibilities in Paris on Sunday. ArieJo loves stampin Bij ArieJo kun je zien dat je met de materialen van Stampin up ook mixed media en met name art journal werk kunt doen. Dat Stampin-up een veel breder product is dan vaak wordt gedacht. Mensen kunnen bij mij aanschuiven om een gratis tag te maken. Mochten mensen SU willen bestellen kunnen ze op voorhand eventueel al een bestelling plaatsen. Caran d Ache Mixing Colours met Caran d Ache. Ontdek de combinaties die mogelijk zijn bij het gebruik van diverse Caran d Ache kleur- en tekenproducten. Tijdens de workshops is het mogelijk om te werken met: Luminance, de hoogste kwaliteit kleurpotloden; Museum Aquarelle potloden; Pastel potloden; Neocolor II, wateroplosbaar waskrijt. Hieronder de workshoptijden, schuif aan en start met ontdekken: uur uur uur uur Pauze (30 minuten) uur uur uur uur Je kunt aanschuiven bij één van de workshops. Leer en probeer! De workshops worden afwisselend gegeven door Wendelien van de Erve en Wilma Hagen.

2 Cats on appletrees for the make and take on our stand we will stamp candles with decal paper. Crealies Heerlijk, daar mag je gewoon helemaal voor noppes een mooi stansje ophalen. Wel laten aftekenen op je plattegrond die je bij de entree meekrijgt. Crealies verkoopt haar eigen merk stansen, stempels en stencils. Speciaal voor ARTSpecially komt Crealies met een heleboel nieuwe producten voor Stempelen en Mixed Media. We hebben nieuwe grunge Stencilzz, een serie grunge stempeltjes en prachtige Crea-Nest-Lies XXL stansen met een ruw randje. In de stand demonstreren we wat er allemaal mogelijk is met deze nieuwe producten. Coosa Creatief Bij de stand van Coosa Creatief kun je aanschuiven bij Mirjam of Monique voor het maken van een roestig 3D hart of voor het bewerken van 3 platte harten die op een andere manier roestig lijken. Bij Max kun je de hele dag terecht voor een Try & Take met gilding wax én kennismaken met de vier nieuwe kleuren, de Jewels! Uiteraard zijn er ook nieuwe Cream Paste en de bijbehorende soft molds én heel veel andere artikelen, zoals stempels, stencils, distress inkten en distress sprays en nog veel meer om je helemaal uit te kunnen leven in de wereld van Mixed Media! De Foamtastische Huiskamer Bij de Foamtastische Huiskamer gaan ze o.a. de volgende merken Producten in de spotlight zetten: IndigoBlu Stempels & MegaFlakes BadAss Stencils Pastelkrijt van Koh-I-Noor Archival Memento Versamagic inkten Piatek Tryznastego Papierlijnen & Embellishments Snipart Embellishments 13@rts Papier en Stencils Pentel Nuvo Daarnaast kun je daar terecht voor heel veel basisgereedschappen. Tijdens doorlopende miniworkshops van 45 minuten maak je of een kaart met Archival IndigoBlu of ga je aan de slag met Pastelkrijt Transparante Inkt Sjabloon. De kosten voor de miniworkshop zijn 5 euro maar na afloop ontvang je een leuke attentie t.w.v. 5 euro. CraftAddiction We nemen alles mee op het gebeid van Mixed Media en Art Journaling. Verder wordt er een demo gegeven met de expanding mousse van Nuvo icm maskstencils van CraftEmotions. En wellicht ook met de nieuwe Sparkle Spray. Creafine Bij Creafine worden veel demo s gegeven en kun je op bepaalde tijden deelnemen aan een make&take. De Scrapheap Scrapbookshop Zaterdag geeft Alice Huisman van Studio Light bij ons een workshopje met de nieuwe Grunge lijn van SL. Zondag geeft Maja Rijkers een mini workshop met Finnabair materialen. En Jolanda de Ronde geeft een workshop met haar nieuwe stencils in combinatie met Stamperia materialen (o.a. de lijm, de crackle paste en rijstpapier) De Stempelwinkel Daar kun je terecht voor demonstraties met de nieuwe stempels van De Stempelwinkel en van Stampscapes. Met Stampscapes laten we ook zien hoe scenery stempelen werkt. En als je zeker wilt zijn dat bepaalde stempels voor je apart liggen, vergeet dan niet ze voor te bestellen.

3 Ook dit jaar kun je weer vinden op het ARTSpecially event. We staan op twee locaties; In hal 1 onze stand met demonstraties van Yvonne van den Berg & Julia Woning, ze demonstreren onder de vlag van Colourstock. Yvonne heeft veel mooie dingen te laten zien met PanPastel. PanPastel en het populaire Rice papier is natuurlijk een prachtige combinatie die ze je graag laat zien tijdens het event. Maar ook met andere vragen over PanPastel kun je bij haar terecht. Julia neemt het nieuwe Derwent potlood Lightfast mee, maar natuurlijk ook de Procolour, Coloursoft en Inktense. Ze werkt in haar art journals met deze materialen en speciaal voor deze beurs neemt ze een Pronty Crafts by Julia Woning special edition stencil mee. Nieuwsgierig wat voor stencil het is? Kom langs op onze stand! Zaterdag: u Zondag: u u Per keer dat de workshop gegeven wordt is er plaats voor 2 groepen (45 min per workshop). Every lil Thing Bij Every lil Thing kun je gezellig shoppen, voorbeelden bekijken en inspiratie opdoen. De winkel is gespecialiseerd in de materialen van Joy!Crafts en we staan je graag te woord. Er is altijd wel een demonstratie en we leggen helder uit hoe je met onze hobby-materialen prachtige creaties kunt maken. In hal 2 hebben wij op onze stand demonstraties van Marga Dounen & Kyra Maas, beide dames maken deel uit van het Studio Light design team. Wij verkopen hier de prachtige materialen van Studio Light. Natuurlijk ook de nieuwste Art by Marlene & de populaire Grunge serie. Elizabeth Craft Designs Mixed Media Planner Ticket Tijdens deze (mini) workshop ga je aan de slag met de nieuwe release van de Elizabeth Craft Designs Planner Essentials lijn. Charlene heeft twee stempelsets voor deze nieuwe release mogen ontwerpen. Tijdens de workshop laat ze je graag zien hoe leuk ze zijn! HappyStamp Hoera Happy Stamp bestaat dit jaar 25 jaar. Daarom zijn er een paar leuke aanbiedingen met 25% korting. Zolang de voorraad strekt. Hobbycompleet De Duif Dit jaar geven wij maar liefst 4 verschillende demonstraties en 2 workshops in onze stand en extra ruimte tegenover onze stand. Wat kunnen jullie allemaal zien? Demonstratie Alcohol inkten met Tine Noordenbos Tine laat jullie kennis maken met de nieuwe parelmoer kleuren van de alcoholinkten in combinatie met de prachtige stempels van Dina Wakley en Visible Image.

4 Absoluut de moeite waard om een kijkje te nemen. de geweldige Grunge 2.0 lijn en de nieuwe collectie van Art by Marlene Signature collectie 3.0 van Studio Light! Demonstratie (make&take) Crafter s Companion Midas Metallic inkten met Marianne Swijnenburg Marianne Swijnenburg (van Crafters Companion) zal jullie laten zien wat voor mooi effect de Spectrum Noir Midas Metallic inkten geven. Misschien lukt het ook nog dat je er zelf even mee mag spelen. Als uitsmijter overgieten we het geheel met wel een heel speciaal Sparkle Sausje Make & Take 3-D Label of Artist Trading Coin Bij Anette van den Berg-Malta gaan jullie werken met de 3-D embossing folders van Sizzix i.c.m. de Nuvo Embellishment mouse. Je maakt een mooie label of een Artist Trading Coin. Je maakt het geheel af met een pakkende tekststempel van Carla Kamphuis. Kom je ook een kijkje nemen en wellicht meedoen? Vieze handen gegarandeerd..(tenzij je handschoenen meeneemt) Demonstratie Studio Light Grunge 2.0 met Diny Sprakel Diny beloofde vorig jaar als de datum van het ARTSpecially event niet tijdens een andere beurs zou vallen dat ze dan bij ons zou komen demonstreren. Gelukkig het viel niet op dezelfde datum. Dus zoals beloofd komt Diny bij ons demonstreren en jawel met

5 Demonstratie Gelli Plate door Marianne Reijgersberg Werken met de Gelliplate is heel erg leuk en dat is ook hetgeen wat Marianne jullie graag willen laten zien. Verschillende medium en maten gelliplates komen er aan te pas en met de geweldige stempels van PaperArsty worden het stuk voor stuk echte kunstwerken! Tot ziens op het ARTSpecially Event bij Hobbycompleet de Duif Make & Take Copics door Codine van der Touw Iedereen kent de Copic markers inmiddels wel. Meestal worden ze gebuikt voor het inkleuren maar tijdens deze make & take zal Cordine jullie laten zien dat je er ook supergave achtergronden mee kunt maken op Yupo papier. In combinatie met de stempels van Rubber Dance kun je dit voor een kaart of in je Art journal gebruiken. HobbyResort.NL Ook dit jaar kun je bij HobbyResort terecht voor een leuke make & take waarbij je werkt met diverse inkten en technieken. Bij HobbyResort.NL vind je diverse soorten (spray)inkt van Ranger (Distress, Archival) en Tsukineko (StazOn, VersaFine, VersaColor,etc.), masks (Dutch Doobadoo, CraftEmotions, etc.), markers (Tombow, Faber Castell, Sakura, etc.) mediums (heel veel Nuvo, structuurpasta s, WOW Embossingpoeders, Gelatos en meer), stempeltools (brayers, heat tools, acrylblokken, sponsjes, doezelaars, producten om zelf stempels te gutsen, etc.) en natuurlijk veel leuke stempels van diverse Internationale en Nationale merken! Heb je als extra hobby het opbergen van al je hobbymaterialen? ;) Kijk dan eens naar ons aanbod (Weston) opbergboxen, -mappen en rekjes.

6 Josephiena Josephiena zal uiteraard haar assortiment aan Gummiapan producten meenemen. Daarnaast nemen we ook mee onze eigen ontworpen stencils/sjablonen, houten en chipboard embellishment. Van diverse andere merken zullen we inkten, verven en art journals meenemen, kortom zeker een bezoek je waard. Tevens zullen we een demonstratie mini art journal maken verzorgen. Kaartenhobby.nl De plaats waar je m.n. aan chipboard, stempels, inkt, papier en enveloppen kunt komen. Leane Creatief Leane demonstreert haar nieuwste LeCreaDesign Combinatie stempels en haar succesvolle handige en eenvoudige Stamping Tool. Tevens toont ze verschillende setjes Clear Stamps met bijpassende snijmal. Liquitex Workshop Mixed Media met Liquitex Acrylic gouache, Glazing & Staining, Rubber Stamping, Stencil Spray Paint Katzelkraft Rubberstamps, Frankrijk Katzelfkraft brengt een nieuwe collective mee en Beatrice demonstreert met haar mooie lijn stempels. Yvonne van der Valk (Yes, de winnaar van de posterwedstrijd van dit jaar) verzorgt een demonstratie op zaterdagmiddag en zondagmorgen. (je kunt overigens ook met credit card betalen bij Katzelkraft). KiCoStamps 10 jarig bestaan Wat wij meenemen is onze eigen stempellijn, waarvan de eerste sheets van Marleen van Meerendonk geïntroduceerd worden. Daarnaast heb ik heel veel papier en heel apart papier, potloden en pennen bij mij. Ook hebben we dit jaar een stempelbuffet, allemaal losse stempels waarin ze naar hartelust kunnen graaien. We gaan demonstreren en werken met Nuvo of met alcoholinkt op allerlei verschillende soorten papier. Er zijn weer een aantal nieuwe soorten onderweg dus... ik denk heel leuk!! Lalinea/Shadowpainting Bij Lalinea zal alles in het teken staan van inkttechnieken; Workshop: je maakt een mix & match kaart en je gebruikt hierbij natuurlijk de eigen Shadowpaint (= inkt). Je gaat diverse inkttechnieken toepassen. Deelname doorlopend en plaats voor 5 personen per keer. We nemen diverse startkits voor o.a. Shadowpainting maar ook allerlei andere inkttechnieken zoals kaligrafie, handlettering, marmeren, pergamano mee. We hebben een setje samengesteld met allerlei handig inkt gereedschap zoals sprayflesjes, pipettes, inktcontainer en bamboepen. Verder brengen we onze basismaterialen mee, zoals primer, liner, inkt los en contourpaint. Natuurlijk brengen we ook onze serie stempels met Hollandse motieven mee. Lennaert Koorman is Resident Artist van Liquitex en geeft clinics op diverse kunstacademies in Nederland. Hij is een ware kunstenaar en een groot bewonderaar van de kracht en de schoonheid van de natuur. Alle inspiratie die Lennaert buitenshuis opdoet verwerkt hij in zijn schilderijen. Lennaert uit zich niet zozeer in één stijl, maar laat per schilderij een nieuwe aanpak zien. Tijdens de workshops laat Lennaert je diverse mixed media toepassingen ervaren met de nieuwste professionele verf van Liquitex, nl. Acrylic Gouache. Gouache is een fantastische verf met een ongeëvenaarde kleurkracht, hoge dekking, grote vloei en een ultra matte uitstraling. Deze verf voelt zich overal thuis: Rubber stamping Mixed media Planners Scrapbooking. In meerdere lagen ga je verschillende technieken toepassen. Zo komen Glazing and Staining aan bod, het mengen van nat in nat gradiënts maar ook stencil Spray Painting en natuurlijk stamping. Alle verf van Liquitex is intermixable en kan dus gemakkelijk door elkaar worden gebruikt. Het resultaat is een kleurrijk werkstuk op speciaal Galeria papier dat je mee naar huis kunt nemen. Tijdens de workshop doe je veel productkennis op die je toe kunt passen in al je volgende mixed media projecten. Deze workshop wil je niet missen!

7 Per workshop zijn er 15 plaatsen beschikbaar, inschrijven kan aan de stand op de dag zelf, je kunt op zondag dus pas voor de zondag inschrijven. Zaterdag u, u Pauze u Pauze u u Zondag u, u Pauze u Pauze u Marjolein Zweed Creatief Marjolein neemt haar favoriete materialen en gereedschappen mee voor het maken van stempelkaarten. Diverse clear stamps, ecoline brushpennen, witte gelpennen, embossingfolders en nog veel meer... Laat je in de stand van Marjolein Zweed Creatief inspireren door de prachtige voorbeelden en de demonstratie. Minke s Knutseltijd Bij Minke gaan je aan de slag met de #BuJo.nl producten van Anna Gretha design. Lost Coast Designs, U.S.A. Alleen maar stempels en stempels en stempels. En heel veel nieuwe ontwerpen. Heerlijk. Lovedbygaby Lovedbygaby verkoopt planners en travelers notebooks met alle artikelen wat daar in en bij kan worden gebruikt. Ook is te zien dat je planners op meer manieren kunt gebruiken en dan m.n. gericht op stempelen en mixed media op. Lovedbygaby neemt haar assortiment eigen stempels, stencils en veel verschillende soorten papier bijv. wat in de planners gebruikt kan worden mee. Multihobby Make & Take Hier ga je leuke pizzadoosjes bestempelen en versieren voor diverse gelegenheden, zoals Herinneringen, Bedankje, Bucketlist. En voor de Pasen maken we nog voorbeelden van doosjes om lekkere paaseitjes in te doen! Natuurlijk gebruiken we weer de mooie (landschap) stempelserie uit ons assortiment. Schuif gezellig aan! De doosjes zijn tijdens de beurs ook te koop! Bij de stand van Lovedbygabe verzorgt Femke een miniworkshop Mixed Media pagina: Als Mixed Media verslaafde laat ik je graag zien hoe je mooie achtergrondjes kunt maken. Of je deze nu wilt gebruiken voor een kaartje, voor in je planner, een Art Journal pagina of voor het Scrapbooken, het kan allemaal. En uiteraard ga ik in de workshop aan de slag met mijn eigen ontworpen en exclusieve stempelsets! Zaterdag: u u Zondag: u Per keer dat een workshop gegeven wordt is er tijd voor 2 groepen (45 min per workshop). Pure Creative We hebben dit jaar nog meer embellishments en nog meer producten voor de mixed media liefhebbers, de hele dag door hebben we een demo. Ook hebben we weer een zeer uitgebreid assortiment van Tim Holtz bij ons; van de nieuwste oxide spray tot de nieuwste embellishments en nog een uitgebreider assortiment stempel inkt. Scrap & Co We gaan een gratis make n take geven met alcohol inkt.

8 Scrapbook Forever, Duitsland Hier kun je terecht voor een demo waarbij de SF stempels (eigen lijn van Scrapbook Forever) en stencils aan bod komen, gecombineerd met Distress Oxide Spray of alcohol inkten. Daarmee worden achtergronden gemaakt voor kaarten. Scraptacular Design Ben jij die scrapper die ook van Stempelen houdt? Ben je ook graag bezig met Stencils en Paste? En wil je wel eens iets bijzonders maken? Kom dan zeker even bij ons kijken tijdens het ARTSpecially event. op elke pagina verschillende technieken proberen. Zo sla je twee vliegen in 1 klap, je hebt een mooi boekje en je hebt verschillende technieken met de crayons geprobeerd. Hoe leuk is dat! StudioLight Bij Marlene van Niekerk kun je aanschuiven voor een make&take met producten uit haar nieuwe Signatuur Collectie 3.0. Je gaat een cadeau tasje maken en versieren. Ik ben Anne-Marie en ik ontwerp online workshops. Ik noem ze Big Projects omdat het workshops zijn waar je heerlijk een tijd mee aan de slag kunt. In m n projecten zie je altijd Distress Inkt, Paints, Mediums, Texture Paste, Stencils en Stempels terug en vaak ook nog wat designpapier. Speciaal voor ARTSpecially heb ik een workshop ontworpen waarmee je kennis kunt maken met mijn Projects. We hebben een klein Project wat we in een workshop op de stand gaan maken. Die workshop wordt zo gegeven dat het niet alleen draait om de dames die aan tafel mee doen, het is ook een demonstratie voor de omstanders. Je mag prima vragen stellen als je alleen komt kijken. Ook hebben we speciale pakketjes bij ons voor wie daarna zelf thuis met de workshop aan de slag wil. Kom gezellig kijken hoe we leuke technieken doen met Crackle Medium en Oxide inkt! Je bent van harte welkom bij ons op de stand! Wil je alvast wat meer weten? Kijk dan op Ik zie je graag op 13 of 14 april tijdens ARTSpecially! Silhouette Materialen Bij Silhouette Materialen ga je een klein boekje maken! Maar dat is niet het leukste.. we gaan aan de gang met Distress Crayon van Tim Holtz! Er zijn heel veel mogelijkheden met deze crayons. Welke. Dat gaan we natuurlijk nog niet verklappen. Karen Hemel zal ook een make & take gaan verzorgen. Waarover dat volgt nog. Stamping Corner Bianca van Noort komt twee dagen demo-en. Ze gaat onder andere werken met fresco paint, alcoholinkt en rice papier. Ook zal de gelliplate gebruikt gaan worden. Iedereen die bij ons langs komt mag ze proberen, met een stencil gaan we het boekje maken en de verpakking maken. Deze krijg je mee van ons bij de workshop. In het boekje gaan we werken met de Distress Crayons. Je kan

9 Te Gek! Bij Te Gek! wordt het maken van deze kaart gedemonstreerd. Ga gauw kijken, want hij is moooooi. The Stamping Cottage Bij The Stamping Cottage is een demonstratie van Miranda Degenaars en als het haar lukt kun je ook deelnemen aan een make&take. The Stamping Cottage neemt natuurlijk de stempels van ARTSpecially mee, en daarbij Impression Obsession (IO), Stampotique, PaperArtsy, Rubberstamp Tapestry, Art Impressions (als dat op tijd binnen is), Chocolate Baroque en onze laatste voorraad Altenew (geen nieuwe voorraad dus). Daarnaast Liquitex, Winsor & Newton, Caran d Ache, Pigment Elements en de heerlijke alcohol inkt. Miranda Degenaars gaat spelen met de mooie Hibiscus bloemen van Impression Obsession. Ze laat zien dat je met een enkele stempel zoveel kanten op kunt. De rode draad zal zijn dat ze veel met water werkt. Aquarel is toch wel haar favoriete techniek. En dat kun je doen met zovele mooie producten... Miranda: Dit ga ik doen in combinatie met de mooie producten van Caran D ache, de Neo colours, de Museum Aquarelle en Luminance en de pastels. Ook komen de gave Primary elements van ColourArte aan bod. Dit zijn prachtige poeders met een glimmer. Ik laat zien hoe mooi de acryl inkten van Liquitex zijn en ook de vele textuur mediums. En hoe je bepaalde producten zo leuk kunt mengen. Ook zal ik werken met de grote cover a card achtergronden van IO. En hoe ik deze in lagen met en zonder embossen verwerk in mijn werk op de Mir acle Art way. Kortom, laat je inspireren! En tot gauw op het leukste feestje van het jaar. Veerles Creatieve Hoekje, Belgie Veerle neemt verschillende merken inkt mee en stempels zowel acryl als rubber zoals Card-io/SNS/AALL&Create/ Stamperia/MFT etc. Daarnaast stencils en verschillende inkleur media. Bovendien een groot en mooi aanbod embossing poeders onder eigen naam van zeer goede kwaliteit. Ook een aantal zeer bijzondere poeders, speciaal voor Veerle s Creatieve Hoekje gemaakt naar een eigen idee. Natuurlijk kun je verschillende voorbeeldkaartjes zien waarop gestempeld is in combinatie met deze poeders. Je kunt een demo bekijken hoe een volledige krans te stempelen met 1 enkel stempeltje in eerste, tweede, derde en zelfs vierde generatie stempelen. Daarna toon ik hoe je het landschapje erin zet met een aparte techniek (gaat waarschijnlijk niemand aan gedacht hebben dat dit kan) en met inkt waarvan ik nog dagelijks hoor, nooit gedacht dat je dat daarmee kon. Ik heb van deze inkt ook ALLE kleurtjes bij en krijgen de bezoekers mogelijkheid om zelf een leuk setje samen te stellen met hun lievelingskleuren. Hieronder 2 voorbeelden van de krans een winter kaartje en een lente/zomer kaartje.

10 We Love Crafts Hier ga je aan de slag met zwarte wow embossing poeder en versamark om op een zwarte kaart te stempelen met de stempels van Shirly Cohen (Studio- Light) en daarna ga je de stempel inkleuren met Coliro Waterverf. Leuk leuk leuk. Onderstaande voorbeelden zijn gemaakt door Willa Lubbes. Volg een spetterende workshop in aquareltechnieken, en schilder een prachtige goudvis! Lizemijn legt je stapsgewijs uit hoe je op een eenvoudige manier de mooiste effecten creëert. In slechts een half uurtje leer je alles over nat-in-nat technieken en leer je werken met de transparante eigenschappen die aquarelverf zo uniek maken. Je maakt bij je werkstuk gebruik van de allernieuwste kleuren aquarelverf uit de Professional Water Colour range van Winsor & Newton. Per workshop zijn er 15 plaatsen beschikbaar, inschrijven kan aan de stand. Voor de workshops op zondag kun je je pas op de zondag zelf inschrijven. Webshopmargo Bij Webshopmargo wordt 2 keer een make & take verzorgd. Zaterdag verzorgt Wilma Dame van Crafters Companion een make and take. Ze gaat inkleuren met de nieuwe Tri-blend markers van Spectrum Noir. Zondag verzorgt Gerda van Dijk een make and take, ze gaat stempelen met stempels van Pink Ink die ze inkleurt met markers van Studio Light. Genoeg te doen dus bij de stand van Webshop Margo. Er is plaats voor 3 deelnemers per keer. Zaterdag u, u Pauze u Pauze u u Zondag u, u Pauze u Pauze u Winsor & Newton Splash of colour met Winsor & Newton Professional Water Colour Lizemijn Libgott, ook bekend als LiliLettering, studeerde animatie aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht en maakte animaties voor o.a. Disney, de Efteling en MTV. Haar werk viel op toen ze een Instagram account startte onder de naam LiliLettering. Nadat haar werk viral ging deed ze opdrachten voor de Golden Globes en de Libris Literatuurprijs. Ze vergaarde tienduizenden volgers op haar social media kanalen en deelt sindsdien haar kennis en enthousiasme over schilderen en kalligrafie graag met anderen.

Bianca s Toko, Nieuw Weerdingen Er wordt een demonstratie geven met de Lavinia stempels.

Bianca s Toko, Nieuw Weerdingen Er wordt een demonstratie geven met de Lavinia stempels. ARTSpecially for you Op 8 plaatsen kun je aanschuiven voor een workshop in stempeltechnieken: Je kunt terecht bij Geralda en Annelies, bij Nellie en Anne, bij Grietje en Mariska, bij Hermine en Corrie,

Nadere informatie

Info van standhouders

Info van standhouders Info van standhouders Workshops ARTSpecially for You De workshops van ARTSpecially zijn allemaal gratis en je kunt daar aanschuiven waar plek is. De workshops zijn over de 2 zalen verdeeld en worden gegeven

Nadere informatie

Wat is er allemaal te doen op het event?

Wat is er allemaal te doen op het event? Wat is er allemaal te doen op het event? Sowieso verzorgt ARTSpecially zelf al 14 workshops en zorgen de sponsoren Caran d Ache, Liquitex, Winsor & Newton, Studio Light en Papillon-Hobby nog eens voor

Nadere informatie

Art Journey www.artjourney.nl Dit is een stand die vol staat met vele mooie inspirerende kaarten.

Art Journey www.artjourney.nl Dit is een stand die vol staat met vele mooie inspirerende kaarten. Algemeen: Hieronder de lijst van standhouders, workshops en sponsoren die deelnemen aan het ARTSpecially Event 2016. Een heerlijke parade van vooral stempel- en mixed media bedrijven. We zijn op dit moment

Nadere informatie

Deelnemers ARTSpecially Event Een stand vol rubber stempels!

Deelnemers ARTSpecially Event Een stand vol rubber stempels! A Capella, Mülheim an der Ruhr, Duitsland Een stand vol rubber stempels! www.acapella-stempel.de Art Journey, Sleen Art Journey geeft een workshop (waarschijnlijk bij voorinschrijving); een habedashery

Nadere informatie

Dreamcatcher snoer van Miranda Degenaars

Dreamcatcher snoer van Miranda Degenaars Dreamcatcher snoer van Miranda Degenaars Spons de gehele kaart met de twee tinten Pan Pastel(Burnt Sienna/Turquoise); Stempel hier en daar de kleine veer en bewerk met PP parelmoer wit; Kraft kaart 15x15

Nadere informatie

Les 1. Theoriedeel Praktijkdeel

Les 1. Theoriedeel Praktijkdeel BASISCURSUS Even vooraf: Iedere cursist moet zorgen voor eigen sponsen (minimaal 2 ovale sponsen en minstens 1 Sofft tool (Knive met reserve covers). Als je gebruik wilt maken van onze PanPastels, dan

Nadere informatie

Hallo allemaal! Wat heb je nodig?

Hallo allemaal! Wat heb je nodig? Hallo allemaal! Dit is de beschrijving van The Tiny Project Stars, een Minibook behorende bij Big Project Stars. Je kunt het boekje ook los van het Big Project maken. Hij past in het Big Project maar is

Nadere informatie

Neem een klein enkel kaartje Oudhollands Van Gelder papier en vouw dubbel. Stempel Het robotje en de tekst met Stazon Black.

Neem een klein enkel kaartje Oudhollands Van Gelder papier en vouw dubbel. Stempel Het robotje en de tekst met Stazon Black. Neem een klein enkel kaartje Oudhollands Van Gelder papier en vouw dubbel. Stempel Het robotje en de tekst met Stazon Black. Kleur in met Lyra krijtjes. Neem een Versamark marker en stippel het binnenste

Nadere informatie

Workshop Zia Techniek. Door Hermine Koster en Corrie Wijbrands

Workshop Zia Techniek. Door Hermine Koster en Corrie Wijbrands Workshop Zia Techniek Door Hermine Koster en Corrie Wijbrands Stap 1: Zet met olie pastelkrijt wat lijnen op je kaartkarton. In werkelijkheid is dit wit maar dat is niet te zien op een scan vandaar dat

Nadere informatie

Reserveer tijdig workshop(s)

Reserveer tijdig workshop(s) Klik hier om de online versie te bekijken In deze nieuwsbrief: Reserveer tijdig Creatief Weekend Eenvoudig bestellen Agenda Reserveer tijdig workshop(s) Ook zo'n zin in een workshop? Een creatieve, inspirerende

Nadere informatie

PaperPassion het event voor paperlovers!

PaperPassion het event voor paperlovers! PaperPassion, de vakantie voorbij... so Let Sketch Started! Page 1 of 8 PaperPassion het event voor paperlovers! Even weer een update na de vakantie. Oef wat was het warm maar wij hebben niet stil gestaan!

Nadere informatie

Workshop Stempelliniaal. Door Anne Swinkels, Nellie van Leeuwen en Annelies Sanders. Original Dutch

Workshop Stempelliniaal. Door Anne Swinkels, Nellie van Leeuwen en Annelies Sanders. Original Dutch Workshop Stempelliniaal Door Anne Swinkels, Nellie van Leeuwen en Annelies Sanders Original Dutch Stempel op wit papier de inchies (molen, klompjes en de 2 achtergrondstempeltjes) met Versafine majestic

Nadere informatie

voorjaar 2013 www.tekenenschilderspullen.com

voorjaar 2013 www.tekenenschilderspullen.com TEKEN- & SCHILDERspullen voorjaar 2013 ProMarkers Set 12 stiften + gratis blender 49,40 27,50 Coloursoft Artpack set Etui met 10 Coloursoft kleurpotloden 32,80 29,50 Nu met GRATIS bureaustandaard Lin Pur

Nadere informatie

TEKEN & SCHILDER VOORJAARSPECIALS MAART-APRIL ,50. COTMAN WATER COLOURS Brush pen Set.

TEKEN & SCHILDER VOORJAARSPECIALS MAART-APRIL ,50. COTMAN WATER COLOURS Brush pen Set. TEKEN & SCHILDER VOORJAARSPECIALS MAART-APRIL 2017 COTMAN WATER COLOURS Brush pen Set Penseel met reservoir 12 kleuren 1 Winsor & Newton Winsor & Newton Professional Aquarelmarkers Alle vakmanschap van

Nadere informatie

ARTSpecially for You magazine #7

ARTSpecially for You magazine #7 Boekjes, doosjes en foedraaltjes Pagina 24 en 25 Door Geralda Jansen en Hermine Koster Benodigdheden voor de twee verschillende setjes en het boekje: Setje voor een doosje, een foedraal en een boekje,

Nadere informatie

Workshop met o.a. Perfect pearls

Workshop met o.a. Perfect pearls Workshop met o.a. Perfect pearls Door Annelies Sanders, Nellie van Leeuwen, Anne Swinkels, Audrey Meijs en Karin Koppen Algemene aanpak: Spons de grootste witte tag helemaal met Adirondack stream, gebruik

Nadere informatie

Inspiratie n.a.v. de bisterworkshop op het ARTSpecially Event 2014 van Annelies Sanders en Geralda Jansen

Inspiratie n.a.v. de bisterworkshop op het ARTSpecially Event 2014 van Annelies Sanders en Geralda Jansen Inspiratie n.a.v. de bisterworkshop op het ARTSpecially Event 2014 van Annelies Sanders en Geralda Jansen Nodig voor eenvoudige bistertechniek: Potjes met verschillende kleurenkorrels bister; kwast en/of

Nadere informatie

Beursmagazine. 12, 13 & 14 september. 10.00-17.00 uur. www.creaweekend.nl

Beursmagazine. 12, 13 & 14 september. 10.00-17.00 uur. www.creaweekend.nl Beursmagazine 12, 13 & 14 september 10.00-17.00 uur www.creaweekend.nl Welkomstwoord Hartelijk welkom op het Crea Weekend in Rijswijk. Bent u op zoek naar een specifiek product, een standhouder of een

Nadere informatie

APRIL - MEI 2015 SPECIALS. www.tekenenschilderspullen.com. 3 voor 10,- Galeria Acrylverf 120 ml tubes in 60 kleuren. www.tekenenschilderspullen.

APRIL - MEI 2015 SPECIALS. www.tekenenschilderspullen.com. 3 voor 10,- Galeria Acrylverf 120 ml tubes in 60 kleuren. www.tekenenschilderspullen. SPCIALS APIL - MI 201 Galeria Acrylverf 120 ml tubes in 60 kleuren 3 voor 10,- 1 Professional Water Colour Limited dition WIS & WT Aquarelset 10 x ml tubes Zes uitzonderlijke kleuren Professional Water

Nadere informatie

Stempelworkshops event 2013 met weinig stempels veel techniek ISBN

Stempelworkshops event 2013 met weinig stempels veel techniek ISBN Workshop 6 Werken met Panpastels en templates Pagina 40 Speel alsof er geen winnaars zijn Neem een witte kaart van 15 x 10 cm. Spons het geheel met Panpastel licht blauw, neem een template en spons hier

Nadere informatie

Scrapbookforum. nummer 19, augustus 2011. 100 days of Summer!

Scrapbookforum. nummer 19, augustus 2011. 100 days of Summer! Scrapbookforum nummer 19, augustus 2011 100 days of Summer! voorwoord Van harte welkom! Wat hadden we een regen de afgelopen dagen, het leek wel herfst in plaats van zomer! Maar áls de zon er dan weer

Nadere informatie

Talens atelierezel Venice

Talens atelierezel Venice Najaars voordeel SPETTERENDE AANBIEDINGEN! 151.05 99. 00 GRATIS TUBE 250 ML TITAANWIT T.W.V 9.05 bij aankoop van 4 tubes acrylverf 120 ml Talens atelierezel Venice Stabiele atelierezel in geolied beukenhout

Nadere informatie

Verhalende Fotografie. experience

Verhalende Fotografie. experience Verhalende Fotografie experience Wat kun je verwachten?* Allereerst te gek dat je geïnteresseerd bent in de Verhalende Fotografie Experience! Het belooft een magisch weekend te worden waarin we de krochten

Nadere informatie

Inspiratie n.a.v. de workshop op het ARTSpecially Event 2014 van Nellie van Leeuwen en Anne Swinkels

Inspiratie n.a.v. de workshop op het ARTSpecially Event 2014 van Nellie van Leeuwen en Anne Swinkels Inspiratie n.a.v. de workshop op het ARTSpecially Event 2014 van Nellie van Leeuwen en Anne Swinkels Live Inspired, formaat 13 x 16 cm. Anne Swinkels Materialen: stempels: cirkel Paperback studios, tekst

Nadere informatie

9. 00. in kunstschildermaterialen. Gratis DVD. Nu of nooit. bij aankoop van 3 tuben Amsterdam acrylverf. Atelierezel Corona. Canson acrylverfblok

9. 00. in kunstschildermaterialen. Gratis DVD. Nu of nooit. bij aankoop van 3 tuben Amsterdam acrylverf. Atelierezel Corona. Canson acrylverfblok SPECIAL EDITION - MET REMBRANDT EN AMSTERDAM EXPERT SERIES in kunstschildermaterialen Gratis DVD bij aankoop van 3 tuben Amsterdam acrylverf Bekijk de DVD en laat u inspireren door de mogelijkheden van

Nadere informatie

My Travelbook, deel 2

My Travelbook, deel 2 My Travelbook, deel 2 Leuk dat je er weer bent Vandaag gaan we starten met het maken van de kaften van het Travelbook. We gaan spelen met Texture Paste en ook heerlijk knoeien met inkt Vieze vingers zijn

Nadere informatie

ARTSpecially for You magazine #8

ARTSpecially for You magazine #8 Love - dubbele kaart van 12,5 x 12,5 cm - ecolinepapier, gemaakt met Cuttlebug en waxpapier (techniek 3) - cremekleurig papier - restje papier in bijpassende kleur - vierkant houtje, gekleurd met mini-mister

Nadere informatie

ARTSpecially for You magazine #4

ARTSpecially for You magazine #4 Een stempel, vele voorbeelden Pagina 4 en 5 Door diverse artiesten Art celebrate Door Mariska Stam Begin met een fel stukje rode kaartkarton en druk de stempel celebrate af met versamark. Embos dit met

Nadere informatie

Workshop Makkums of Delfsblauw Tegeltje. Door Paulien Hendrikx, Sjraar Klaassens en Angelika Altzemer

Workshop Makkums of Delfsblauw Tegeltje. Door Paulien Hendrikx, Sjraar Klaassens en Angelika Altzemer Workshop Makkums of Delfsblauw Tegeltje Door Paulien Hendrikx, Sjraar Klaassens en Angelika Altzemer Voorbeeldkaarten gemaakt met deze techniek: Door Angelika Altzemer Tegelwijsheid Stempel op wit cardstock

Nadere informatie

! Druk het Broken China kussen enkele malen op het kraftsheet.

! Druk het Broken China kussen enkele malen op het kraftsheet. Let it Snow! deel 2! Goedemorgen! Hebben we vorige week een start gemaakt met de basis van de bol, vandaag gaan we verder met de pagina's en de kaften. We bewerken de ondergronden met verschillende technieken.

Nadere informatie

Beurs Crea Weekend Voorjaar

Beurs Crea Weekend Voorjaar Klik hier om de online versie te bekijken In deze nieuwsbrief: Crea Weekend Cursus Bloemschikken High Tea arrangement Nieuwe producten Beurs Crea Weekend Voorjaar Biss Floral pakt tijdens het Crea Weekend

Nadere informatie

The Good Old Times, deel 4.! Hallo Allemaal! Welkom bij de laatste aflevering van The Good Old Times. Vandaag maken we het kastje af.

The Good Old Times, deel 4.! Hallo Allemaal! Welkom bij de laatste aflevering van The Good Old Times. Vandaag maken we het kastje af. The Good Old Times, deel 4! Hallo Allemaal! Welkom bij de laatste aflevering van The Good Old Times. Vandaag maken we het kastje af. We gaan het kale kastje eerst bekleden met cardstock en designpapier

Nadere informatie

5 dagen creatieve workshops

5 dagen creatieve workshops 5 dagen creatieve workshops beeldhouwen in steen - edelsmeden boetseren met klei - mixed media Beeldhouwen in steen "De trage geduldige steen. Het denken dat even stopt. Alleen nog maar aanwezig zijn.

Nadere informatie

M a a k v a n j u l l i e B e d r i j f s - o f G r o e p s u i t j e e e n c r e a t i e v e b e l e v i n g

M a a k v a n j u l l i e B e d r i j f s - o f G r o e p s u i t j e e e n c r e a t i e v e b e l e v i n g M a a k v a n j u l l i e B e d r i j f s - o f G r o e p s u i t j e e e n c r e a t i e v e b e l e v i n g # A R T P U B N L W W W. A R T P U B. N L A R T P U B O N S V E R H A A L ArtPub is hét creatieve

Nadere informatie

Ook deze zomervakantie zijn er weer diverse activiteiten voor jong en oud! Alle activiteiten gaan door bij minimaal 3 inschrijvingen.

Ook deze zomervakantie zijn er weer diverse activiteiten voor jong en oud! Alle activiteiten gaan door bij minimaal 3 inschrijvingen. Zomeratelier 2017 Ook deze zomervakantie zijn er weer diverse activiteiten voor jong en oud! Alle activiteiten gaan door bij minimaal 3 inschrijvingen. Zomeratelier mixed media zelfportret op doek Eerst

Nadere informatie

ART Freakin people person (boekje) ART

ART Freakin people person (boekje) ART Hier de beschrijving van de bezonder vrolijke kaartjes van Nellie van Leeuwen gemaakt met de techniek zoals beschreven in ARTSpecially magazine #14 op pagina 56 en 57. Nellie laat zien wat Dylussions sprayinkt

Nadere informatie

Workshop Tag met de techniek van Distress Stain en gebruikmakend van een template

Workshop Tag met de techniek van Distress Stain en gebruikmakend van een template Workshop 1 Workshop Tag met de techniek van Distress Stain en gebruikmakend van een template Spuit een blanco tag nat met water en kleur delen van deze natte tag met Distress stain kleur Barn Door. Kleur

Nadere informatie

TEKEN & SCHILDERSPECIALS

TEKEN & SCHILDERSPECIALS OKTOBER - NOVEMBER - DECEMBER 2017 I TEKEN & SCHILDERSPECIALS I ART BOX Art Box XL gift set 76 delig 49,95 WWW.TEKENENSCHILDERSPECIALS.COM ARTISTS OIL COLOUR Artists Hog Penselen Varkenshaarpenselen Plat

Nadere informatie

Workshop Stempelen met Brilliance navulinkt

Workshop Stempelen met Brilliance navulinkt Workshop Stempelen met Brilliance navulinkt Door Eefke Moes en Geralda Jansen Neem een stuk craft sheet en druppel daar een paar kleuren navulinkt (reinker) van de Brilliance inkt op. Neem daarbij in ieder

Nadere informatie

#16. Pocket Dies. Clear Stamps. Clear Stamps. CrossCraft. November/December 2018

#16. Pocket Dies. Clear Stamps. Clear Stamps. CrossCraft. November/December 2018 #16 November/December 2018 Pocket Dies Clear Stamps CrossCraft Clear Stamps Clear Stamps Stamps FLO017 FLO018 SIL042 SIL047 IFS011 IFS012 CSFR001 CSFR002 Femmy Meijberg Kaartkarton paars Aquarelpapier

Nadere informatie

Scrapbookforum Rood wit blauw en bloemen!

Scrapbookforum Rood wit blauw en bloemen! Scrapbookforum nummer 22, mei 2012 Rood wit blauw en bloemen! voorwoord Met al die Holland feesten in ons achterhoofd zijn we gaan scrappen in rood wit blauw! Om het iets moeilijker te maken, hebben we

Nadere informatie

gratis goodiebag t.w.v. 17,50 KreaDoe aanbieding: boeken & magazines 3,= korting op Haken & kleur Feest,

gratis goodiebag t.w.v. 17,50 KreaDoe aanbieding: boeken & magazines 3,= korting op Haken & kleur Feest, boeken & magazines Met deze bon krijgt u bij stand 07.C044 van Forte Uitgevers 3,= korting op Haken & kleur Feest, het nieuwe boek van Saskia & Claire (ISBN 9789462500174) Actieprijs: van 14,95 voor 11,95

Nadere informatie

Verhalende Fotografie. experience

Verhalende Fotografie. experience Verhalende Fotografie experience Wat kun je verwachten? Allereerst te gek dat je geïnteresseerd bent in de Verhalende Fotografie Experience! Het belooft een magisch weekend te worden waarin we de krochten

Nadere informatie

Journaling en titels. Twee belangrijke onderwerpen bij het. Journaling is eigenlijk altijd belangrijk bij scrappen. Nu

Journaling en titels. Twee belangrijke onderwerpen bij het. Journaling is eigenlijk altijd belangrijk bij scrappen. Nu Journaling Journaling en titels. Twee belangrijke onderwerpen bij het maken van een mini boekje. Journaling is eigenlijk altijd belangrijk bij scrappen. Nu weet je nog precies het hoe, wat en waarom. Maar

Nadere informatie

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie. Lees eerst dit! Bedankt Bedankt voor volgen van deze workshop. Deze workshop is stap-voor-stap uitgebreid beschreven, zodat je deze gemakkelijk kunt maken. De laatste nieuwtjes Als je op onze mailinglijst

Nadere informatie

It s Magic. Uiteraard kun je deze beschrijving ook printen of op je tablet plaatsen indien je wilt werken terwijl je geen internet verbinding hebt.

It s Magic. Uiteraard kun je deze beschrijving ook printen of op je tablet plaatsen indien je wilt werken terwijl je geen internet verbinding hebt. workshop beschrijving Tiny Project It s Magic It s Magic a Tiny Project van Dit is de beschrijving van Tiny Project It s Magic. De beschrijving hoort bij de uitleg die je op de website kunt vinden. Zonder

Nadere informatie

PE N SEEL! schrijven met penseel. Penseel! is een boek over

PE N SEEL! schrijven met penseel. Penseel! is een boek over het schrijven met penselen. Dit ambacht staat ook wel bekend als brushlettering. Bij het schrijven met penseel maak je gebruik van de kalligrafietechniek. Het kenmerkende hiervan is het lijndiktecontrast,

Nadere informatie

November Glaceren met Acrylmedium December Het licht van Rembrandt / Het december gevoel de duisternis van Rembrandt

November Glaceren met Acrylmedium December Het licht van Rembrandt / Het december gevoel de duisternis van Rembrandt PROGRAMMA 2011 2012 Uitgangspunt van de lessen is dat kennis van de schilderkunstige technieken en stromingen vanuit de eigen ervaring wordt ontdekt en ontwikkeld. De opdrachten hebben betrekking op zowel

Nadere informatie

Bruidswerk & Corsages

Bruidswerk & Corsages Klik hier om de online versie te bekijken In deze nieuwsbrief: Bruidswerk Cursus Bloemschikken Nieuw in de Webshop High Tea arrangement Bruidswerk & Corsages Biss Floral is erin gespecialiseerd om samen

Nadere informatie

Workshop acrylverf en medium

Workshop acrylverf en medium Workshop acrylverf en medium Door Annelies Sanders, Nellie van Leeuwen en Anne Swinkels Algemene benodigdheden: craftsheet Water spritser keukensponsjes baby lotiondoekjes stempel reiniger voor permanent

Nadere informatie

GEEF JE TEAMSPIRIT EEN CREATIEVE

GEEF JE TEAMSPIRIT EEN CREATIEVE VOOR het LEUKSTE e j t i u m tea WAT DOET EEN CREATIEF UITJE MET JOUW BEDRIJF? dan waar je op dat moment mee bezig bent. Dus ook niet aan die lastige casus. Paintbar GEEF JE TEAMSPIRIT EEN CREATIEVE A!

Nadere informatie

"De trage geduldige steen. Het denken dat even stopt. Alleen nog maar aanwezig zijn. Loslaten wat het moet worden, je beeld - een spiegel.

De trage geduldige steen. Het denken dat even stopt. Alleen nog maar aanwezig zijn. Loslaten wat het moet worden, je beeld - een spiegel. Beeldhouwen in steen "De trage geduldige steen. Het denken dat even stopt. Alleen nog maar aanwezig zijn. Loslaten wat het moet worden, je beeld - een spiegel." Vijf dagen beeldhouwen... tijd om je in

Nadere informatie

Crea. Weekend. najaar. Gorinchem. Hardenberg. creatieveling. 29, 30 september en 1 oktober 2017

Crea. Weekend. najaar. Gorinchem. Hardenberg. creatieveling. 29, 30 september en 1 oktober 2017 Crea Weekend Dé beurs voor de creatieveling najaar Ontmoet ruim 10.000 creatievelingen bij Crea Weekend in Evenementenhal! 29, 30 september en 1 oktober 2017 20, 21 en 22 oktober 2017 Feiten op een rij

Nadere informatie

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie. Lees eerst dit! Bedankt Bedankt voor volgen van deze workshop. Deze workshop is stap-voor-stap uitgebreid beschreven, zodat je deze gemakkelijk kunt maken. De laatste nieuwtjes Als je op onze mailinglijst

Nadere informatie

WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR?

WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? WAT DOEN WE IN HET VOORJAAR? Dit is het boekje van het voorjaarsblok. Het is bijna kerst maar daarna gaan we alweer richting voorjaar. Gelukkig wordt het langzaamaan weer langer licht en komen de bloembollen

Nadere informatie

Naam: Beschrijving: Deelnemers: min 5 max 15 Lokaal: Duur: 2 uur Leeftijd:

Naam: Beschrijving: Deelnemers: min 5 max 15 Lokaal: Duur: 2 uur Leeftijd: Schilderen naar de Aboriginals De Aboriginals leven verspreid op een groot stuk land omdat ze leven van datgene dat in de natuur leeft. Om met elkaar in contact te blijven maakten ze kaarten met de ligging

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Woord vooraf 4. HandleidinG 4. Wat heb ik nodig? 4. ThemA's & technieken Jij bent de artiest 16. afsluiting 118. Loslaten van jezelf 16

Inhoudsopgave. Woord vooraf 4. HandleidinG 4. Wat heb ik nodig? 4. ThemA's & technieken Jij bent de artiest 16. afsluiting 118. Loslaten van jezelf 16 Inhoudsopgave Woord vooraf 4 HandleidinG 4 Wat heb ik nodig? 4 ThemA's & technieken Jij bent de artiest 16 Creatief: achtergronden Verbinden: herinnering op post-its Jouw levenslied 16 Creatief: kleur

Nadere informatie

set: 59, - NAJAAR 2014 www.tekenenschilderspullen.com

set: 59, - NAJAAR 2014 www.tekenenschilderspullen.com set: 59, - TEKEN- & SCHILDERspullen NAJAAR 2014 www.tekenenschilderspullen.com LeFranc & Bourgeois Koker 12 penselen varkenshaar 8, 95 Gemaakt met hoogwaardige pigmenten, lijn of saffloerolie en speciaal

Nadere informatie

Scrapbookforum. nummer 18, mei 2011. Scrappen in één kleur!

Scrapbookforum. nummer 18, mei 2011. Scrappen in één kleur! Scrapbookforum nummer 18, mei 2011 Scrappen in één kleur! voorwoord Van harte welkom! We zitten midden in de lente, heerlijk genieten van het mooie weer, de vogels die fluiten, de tuin met al het moois

Nadere informatie

cursussen & workshops ONTDEK HET NIEUWE AANBOD

cursussen & workshops ONTDEK HET NIEUWE AANBOD cursussen & workshops ONTDEK HET NIEUWE AANBOD www.dedomijnen.nl/educatie Aanmelden en meer informatie via: educatie@dedomijnen.nl Zingen ook voor mij? Betrap jij jezelf er ook stiekem op dat je altijd

Nadere informatie

Crea. Weekend. najaar. creatieveling. Hardenberg. Gorinchem. Venray. Ontmoet ruim creatievelingen bij Crea Weekend in Evenementenhal!

Crea. Weekend. najaar. creatieveling. Hardenberg. Gorinchem. Venray. Ontmoet ruim creatievelingen bij Crea Weekend in Evenementenhal! Crea Weekend Dé beurs voor de creatieveling najaar Ontmoet ruim 12.000 creatievelingen bij Crea Weekend in Evenementenhal! Hardenberg 29, 30 september en 1 oktober 2017 Gorinchem 20, 21 en 22 oktober 2017

Nadere informatie

SPECTRUM SPUITVERF ACRYL 400 ml vele kleuren

SPECTRUM SPUITVERF ACRYL 400 ml vele kleuren hobby & knutselen SPECTRUM SPUITVERF ACRYL 400 ml vele kleuren SPECTRUM SPUITVERF ACRYL 400 ml goud of zilver 2 09 2 19 VAN BLEISWYCK ACRYL VERF 250 ml diverse kleuren VAN BLEISWYCK ACRYL VERNIS 80 ml

Nadere informatie

Januari/Februari Layered Combi Dies. Cross Craft. Multi Frame Dies. Clear Stamps Silhouette

Januari/Februari Layered Combi Dies. Cross Craft. Multi Frame Dies. Clear Stamps Silhouette #1 Januari/Februari 2019 Layered Combi Dies Cross Craft Multi Frame Dies Clear Stamps Silhouette Multi Frame Dies Dies MFD122 MFD123 MFD124 MFD125 Femmy Meijberg Kaartkarton: mosgroen, grijsblauw, aquarelpapier

Nadere informatie

Talens atelierezel Venice

Talens atelierezel Venice Najaars voordeel SPETTERENDE AANBIEDINGEN! 151.05 99. 00 GRATIS TUBE 250 ML TITAANWIT T.W.V 9.05 bij aankoop van 4 tubes acrylverf 120 ml Talens atelierezel Venice Stabiele atelierezel in geolied beukenhout

Nadere informatie

Scraptacular. The Suitcase. workshop beschrijving. design. a Tiny Project van Scraptacular design. Tiny Project The Suitcase

Scraptacular. The Suitcase. workshop beschrijving. design. a Tiny Project van Scraptacular design. Tiny Project The Suitcase workshop beschrijving Tiny Project The Suitcase The Suitcase a Tiny Project van Dit is de beschrijving van Tiny Project The Suitcase. De beschrijving hoort bij de uitleg die je op de website kunt vinden.

Nadere informatie

WINTERBLOK

WINTERBLOK WINTERBLOK 2012-2013 WAT DOEN WE IN DE WINTER? Het mooie weer is weer voorbij en de blaadjes aan de bomen krijgen prachtige kleuren. Het wordt tijd om de binnen activiteiten te starten. Schrijf jij je

Nadere informatie

Intakemiddag

Intakemiddag Intakemiddag 2017-2018 Welkom bij het IVKO, dé kunstschool van Amsterdam. Omdat kunst en creativiteit zo belangrijk zijn voor jou en voor ons, willen we graag uitgebreid met je kennismaken. Daar is dit

Nadere informatie

MET ECOLINE MET ECOLINE. Studio Suikerzoet

MET ECOLINE MET ECOLINE. Studio Suikerzoet Studio Suikerzoet M A RT I N E B O E R E M A RT I N E B O E R E In Letteren en tekenen met ecoline kun je handletteren opnieuw ontdekken met ecoline! Martine van Studio Suikerzoet laat zien hoe je ecoline

Nadere informatie

Donderdag 15 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur!

Donderdag 15 augustus Geef je op bij de Funbrigade voor donderdag 14:00 uur! Kosten: 7,- p.p. Min. 20 opgaves Begintijd: 16:00 uur! Beauty night Huifkartocht Maandag 12 augustus Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Dinsdag 13 augustus maandag

Nadere informatie

Agenda open inschrijvingen

Agenda open inschrijvingen Klik hier om de online versie te bekijken In deze nieuwsbrief: Agenda Crea Weekend Nieuwe producten High Tea arrangement Agenda open inschrijvingen Ook zo'n zin in een (bloemen-)workshop? Een creatieve,

Nadere informatie

Scrapbookforum. nummer 21, februari 2012. Voorjaar!

Scrapbookforum. nummer 21, februari 2012. Voorjaar! Scrapbookforum nummer 21, februari 2012 Voorjaar! voorwoord Het voorjaar komt eraan! We hangen de was lekker buiten en gaan scrappen aan een lijntje! Het Designteam kreeg de opdracht mee om een layout

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 5 e jaargang - okt nr. 9 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z.

NIEUWSBRIEF. 5 e jaargang - okt nr. 9 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. NIEUWSBRIEF 5 e jaargang - okt. 2017 - nr. 9 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Verslag van de Open Dag Zaterdag 16 september jl. hielden de hobbyisten van Tolhuis hun jaarlijkse Open Dag.

Nadere informatie

Schelpen naar keuze Cursus & Opleiding Nieuw assortiment. Klik hier om de online versie te bekijken

Schelpen naar keuze Cursus & Opleiding Nieuw assortiment. Klik hier om de online versie te bekijken Schelpen naar keuze Cursus & Opleiding Nieuw assortiment Klik hier om de online versie te bekijken Schelpen naar keuze Leef je eens lekker uit met schelpen, want mooie schelpen gaan het dit jaar helemaal

Nadere informatie

Geslaagd Bruidsbloemwerk

Geslaagd Bruidsbloemwerk Klik hier om de online versie te bekijken In deze nieuwsbrief: Bruidsbloemwerk Schelpenzomer Cursus Najaar Agenda Webshop Geslaagd Bruidsbloemwerk Biss Floral is er in gespecialiseerd om samen met het

Nadere informatie

Highlights. Beauty night. Huifkartocht. Kano afzaktocht

Highlights. Beauty night. Huifkartocht. Kano afzaktocht Beauty night Huifkartocht Maandag 26 augustus Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Geef je op bij de Funbrigade

Nadere informatie

NEDERLAND VIERT 100 JAAR DE STIJL DESTIJLUTRECHTAMERSFOORT.NL ONTDEK HET IN UTRECHT & AMERSFOORT! LESSUGGESTIES 100 JAAR DE STIJL GROEP 1 T/M 4

NEDERLAND VIERT 100 JAAR DE STIJL DESTIJLUTRECHTAMERSFOORT.NL ONTDEK HET IN UTRECHT & AMERSFOORT! LESSUGGESTIES 100 JAAR DE STIJL GROEP 1 T/M 4 NEDERLAND VIERT 100 JAAR DE STIJL ONTDEK HET IN UTRECHT & AMERSFOORT! LESSUGGESTIES 100 JAAR DE STIJL GROEP 1 T/M 4 1 HANDLEIDING LESSUGGESTIES MONDRIAAN TOT DUTCH KLEURENPALET De leerlingen kunnen de

Nadere informatie

Trouwen in het Wit Agenda Workshops Nieuw Assortiment. Klik hier om de online versie te bekijken

Trouwen in het Wit Agenda Workshops Nieuw Assortiment. Klik hier om de online versie te bekijken Trouwen in het Wit Agenda Workshops Nieuw Assortiment Klik hier om de online versie te bekijken Trouwen in het Wit Biss Floral is erin gespecialiseerd om samen het ideale bruidsarrangement uit te kiezen.

Nadere informatie

NAJAARS. 3gratis! één van deze twee originele shoppers speciaal gedecoreerd door kunstenaars!

NAJAARS. 3gratis! één van deze twee originele shoppers speciaal gedecoreerd door kunstenaars! 47.37 1 + 3gratis 37. OLIEVERF Olieverf met een hoog pigmentgehalte, krachtige en briljante kleuren met een uniforme glansgraad en hoge lichtechtheid. Combiset met 10 tubes 20 ml en diverse accessoires.

Nadere informatie

God. inspiratie. Jezu. doeboek. creativitijd. met de. Bijbel. Linette Trapman. Creativitijd met de Bijbel q.indd 1

God. inspiratie. Jezu. doeboek. creativitijd. met de. Bijbel. Linette Trapman. Creativitijd met de Bijbel q.indd 1 doeboek creativitijd met de Bijbel God ge inspiratie Jezu s loof biblejournaling Linette Trapman Creativitijd met de Bijbel q.indd 1 29-11-16 12:28 inspiratie doeboek creativitijd met de Bijbel biblejournaling

Nadere informatie

Hier zie je ons de schilderijen inkleuren met wasco. Iedereen had een taak gekregen. Soms waren we het niet eens over de kleur, dan moesten we even

Hier zie je ons de schilderijen inkleuren met wasco. Iedereen had een taak gekregen. Soms waren we het niet eens over de kleur, dan moesten we even 1606-1669 We hebben de klas verdeeld in 6 groepjes, we mochten zelf kiezen. In dat groepje gingen we een schilderij uit een boek kiezen. Schilderijen van Rembrandt natuurlijk. Hier zie je ons de schilderijen

Nadere informatie

Disclaimer Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie.

Disclaimer Bij het samenstellen van deze digitale workshop is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin opgenomen informatie. Bedankt Bedankt voor het aanschaffen van deze workshop. Dit Family album is per pagina beschreven, zodat je deze gemakkelijk kunt maken. De laatste nieuwtjes Als je op onze mailinglijst staat, onvang je

Nadere informatie

The Christmas Carrousel

The Christmas Carrousel The Christmas Carrousel Goedemorgen allemaal! Eindelijk is het dan zover: We starten vandaag met de tweede online workshop. Deze keer helemaal in Kerstsfeer: The Christmas Carrousel. In zes weken tijd

Nadere informatie

Oranje in stijl Agenda Workshops Nieuw assortiment. Klik hier om de online versie te bekijken

Oranje in stijl Agenda Workshops Nieuw assortiment. Klik hier om de online versie te bekijken Oranje in stijl Agenda Workshops Nieuw assortiment Klik hier om de online versie te bekijken Oranje in stijl Zorg voor een extra stijlvolle inrichting tijdens Koningsdag (27 april as.). Onder het motto

Nadere informatie

Inleiding

Inleiding 06 08 10 12 14 16 18 20 22 24 26 28 30 32 34 INHOUD Inleiding KLEUR & VERF De kleurencirkel Warme & koude kleuren Jouw kleurenpalet Verfsoorten Kies je verf Meng je verf Andere soorten waterverf MATERIALEN

Nadere informatie

CURSUS DIGITAL STAMPING

CURSUS DIGITAL STAMPING INTRO Hierbij van onze gratis cursus Digital Stamping, we hebben hierin geprobeerd om het digitaal stempelen zo duidelijk mogelijk uit te leggen. Stap-voor-stap gaan we door de cursus heen, waarbij we

Nadere informatie

Inleiding Wat heb je nodig? Ontdek je eigen schrijfstijl Faux kalligrafie Krullen aan de letters Speelse letters...

Inleiding Wat heb je nodig? Ontdek je eigen schrijfstijl Faux kalligrafie Krullen aan de letters Speelse letters... Inhoudsopgave Inleiding... 7 Wat heb je nodig?... 8 Ontdek je eigen schrijfstijl... 9 Een hoopvolle toekomst... 12 Faux kalligrafie... 14 Krullen aan de letters... 18 Speelse letters...20 Handletteren...24

Nadere informatie

TEKEN & SCHILDERSPECIALS

TEKEN & SCHILDERSPECIALS Juni - Juli 2018 TEKEN & SCHILDERSPECIALS 75,- Cotman Reis etui Deze set bestaat uit 14 aquarelverf halve napjes, 1 Cotman spiraal A6 aquarelblok, 1 Cotman serie 111 penseel, 1 waterfles, een opvouwbaar

Nadere informatie

Maandag 29 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 29 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 29 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Dinsdag 30 juli maandag 17.00

Nadere informatie

Welkom in mijn Museum

Welkom in mijn Museum Docentenhandleiding Educatieprogramma Welkom in mijn Museum Primair Onderwijs groep 3 en 4 Inhoud Het Dordrechts Museum p.3 Algemene doelstelling programma p.3 Aansluiting bij kerndoelen p.3,4 Programma:

Nadere informatie

It's Dreamtime! Goedemorgen allemaal!

It's Dreamtime! Goedemorgen allemaal! It's Dreamtime Goedemorgen allemaal Vandaag start de workshop "Dreamtime". De eerste online workshop die iedereen via dit weblog kan volgen. We gaan in 6 weken tijd een schattig kastje maken met alles

Nadere informatie

Workshops ontwikkeld. Ervaring in geven van lessen

Workshops ontwikkeld. Ervaring in geven van lessen W o r k s h o p P a s t e l t e k e n e n *Kinderworkshop in de Reestkerk, woensdag 25 juli van 13.30-15.30 uur. *Kosten: 7,50 per kind incl. ranja en een snoepje erbij *Kinderen verzamelen bij camping

Nadere informatie

Mijn werk omschrijft zich als wildlife art, dierenkunst, animal art. Het zijn kleurrijke portretten van dieren, figuratief benaderd.

Mijn werk omschrijft zich als wildlife art, dierenkunst, animal art. Het zijn kleurrijke portretten van dieren, figuratief benaderd. haagsekunstenaars.nl is een initiatief van Stroom Den Haag LOES BOTMAN HAAGSE KUNSTENAARS Mijn werk omschrijft zich als wildlife art, dierenkunst, animal art. Het zijn kleurrijke portretten van dieren,

Nadere informatie

GOUDA - HOLLAND. Even voorstellen Diny Blom

GOUDA - HOLLAND. Even voorstellen Diny Blom Inspiraties STATION HOTEL PARKEREN BLOMATELIER GOUDA - HOLLAND Even voorstellen Diny Blom Blomatelier is gevestigd in het oudste straatje van historisch Gouda, op slechts enkele minuten van het prachtige

Nadere informatie

Cursus Bloemschikken Najaar

Cursus Bloemschikken Najaar Cursus Bloemschikken Najaar High Tea met Bloemschikken Open Inschrijvingen Klik hier om de online versie te bekijken Cursus Bloemschikken Najaar Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar bij de workshopserie

Nadere informatie

Tijd voor een update van de activiteiten van Atelier Galerie VONC. Veel leesplezier en graag tot ziens! Marianne Rijvers

Tijd voor een update van de activiteiten van Atelier Galerie VONC. Veel leesplezier en graag tot ziens! Marianne Rijvers Beste kunstliefhebber, Tijd voor een update van de activiteiten van Atelier Galerie VONC. Veel leesplezier en graag tot ziens! Marianne Rijvers Atelier Galerie VONC in OET DE KUNST op radio 3ML Op vrijdag

Nadere informatie

Meer volgers en likes op Instagram

Meer volgers en likes op Instagram Cre@ctiv Webdesign, digitale marketing & grafisch ontwerp Meer volgers en likes op Instagram Industrieweg 3 3001 Haasrode (Heverlee) +32 16 40 75 65 +32 472 33 64 98 info@creactivmarketing.com Inleiding

Nadere informatie

My Travelbook, deel 5

My Travelbook, deel 5 My Travelbook, deel 5 Welkom bij deel 5 van online workshop My Travelbook! Vandaag gaan we aan de slag met het inrichten van het linker kastje en maken we beide kastjes aan de kaft vast. Het geheel gaat

Nadere informatie

Hoe schrijf ik tekst voor mijn website?

Hoe schrijf ik tekst voor mijn website? Hoe schrijf ik tekst voor mijn website? Heb je een eigen website, maar worstel je met de teksten die je daarop kwijt wil? Volg dan dit stappenplan. Met een paar handige tips kom je vast een heel eind.

Nadere informatie